Tehtävät

Tehtävät ovat NTA:n pelaamisen suola. Kuten Naruto-sarjassakin, ninjasi saa suoritettavakseen tehtäviä, joiden tavoitteet ja vaikeusasteet vaihtelevat suuresti. Suorittamalla tehtäviä hahmosi kasvaa vahvemmaksi ja voit edetä entistä haastavampiin tehtäviin ja ehkä joku päivä jopa kohota Kageksi asti...

Tehtävien suorittaminen

Tehtävän teko on erittäin yksinkertaista. Aloitat pelaamisen hahmosi kotikylässä, missä voit luoda uuden tehtävän esimerkiksi Kagen toimistoon. Saat itse keksiä tehtävillesi aiheet ja tarinat. Luonnollisesti tehtävien vaativuus kasvaa tason myötä: esim. normaali D-tehtävä voi olla pikkurötöstelijän kiinniottoa, kun taas B-tehtävä voi jo olla tärkeän henkilön suojelua vaarallisilta rikollisilta. Edetessäsi pelissä voit luoda tehtäviä myös muihin ninjakyliin ja matkustella ympäri maailmaa luoden hahmollesi tarinaa.

Tehtävien tasot

Tehtävät on jaettu vaikeutensa perusteella eri tasoille:

D: Helpoin, genin-tasoa
C: Helpohko, genin/chuunin-tasoa
B: Keskivaikea, chuunin/tokubetsu jounin-tasoa
A: Melko vaikea, tokubetsu jounin-tasoa
S: Todella vaikea, jounin-tasoa
S²: Äärimmäisen vaikea, kage-tasoa

Tehtävien taso määräytyy suoraan siinä olevan vihollisen tai vihollisten vahvuuden mukaan. Vihollisen voimakkuus määräytyy statseilla:

D-tehtävän vihollisilla on 20 statsia ja 1 nopeutta.
C-tehtävän vihollisilla on 30 statsia ja 1-2 nopeutta.
B-tehtävän vihollisilla on 60 statsia ja 3-5 nopeutta.
A-tehtävän vihollisilla on 100 statsia ja 6-9 nopeutta.
S-tehtävän vihollisilla on 350 statsia ja 10-14 nopeutta
-tehtävän vihollisilla on 550 statsia ja x nopeutta

(Statsit jaetaan siis hp:n ja chakran suhteen. 100 statsia voi olla esim. 50hp/50ch tai 30hp/70ch)

Mitkään edellä olevista luvuista eivät ole kuitenkaan kiveen hakattuja, erityisesti ylemmillä tasoilla. Vihollisen statsit voivat olla pienemmätkin, jos hänellä on käytössään jokin erityisen vahva tekniikka. Lisäksi vihollisen nopeus on suuresti riippuvainen hänen taistelutyylistään eli esim. taijutsuninjoilla on keskimäärin suurempi nopeus. Jos laitat vihollisesi nopeuden lähelle minimiä, täytyy vihollisella olla jokin kyky, joka "korvaa" hitauden esim. normaalia vahvemmat jutsut, enemmän statseja jne.

Palkinnot

Aina tehtävän suoritettuasi hahmosi on oikeutettu palkintoon, jota on pyydettävä Kääröjen kammiossa! Palkinnoksi saat aina tehtävän tasoisen jutsun/esineen JA tehtävän tasoiset statsit! Tehtävistä saatavat statsipalkinnot riippuvat hahmosi arvosta. geninit esimerkiksi saavat tehtävistä statseja hieman enemmän kuin ylempitasoiset hahmot, jotta hahmon eteneminen pelissä olisi hieman nopeampaa. Statseja saa siis oheisen taulukon mukaisesti:

Genin
D = 3
C = 4
B = 5
A = 7

Chuunin
D: 1
C: 2
B: 4
A: 5

TBJ
D: 1
C: 2
B: 3
A: 5
S: 11

Jounin, eJounin & Kage
D: 1
C: 2
B: 3
A: 4
S: 10
S²: 20

Lisäksi mahdollisuus tehdä seuraavia tehtäviä näillä statseilla

A/A/B = 11 statsia
A/A/A = 12 statsia

NPC

NPC on tämän roolipelin erikoisuus. Lyhenne tulee sanoista non-player character. Koska pelissä ei ole mielekästä, että jokaisessa tehtävässä foorumilaisten hahmot tappelevat vain toisiaan vastaan, on yleistä taistella muiden tehtävissä hahmoilla, jotka eivät kuulu kellekään pelaajalle.

Esimerkki:

Teet tehtävän, jossa pitää eliminoida B-tason rikollinen. Tehtävääsi vastaa joku toinen käyttäjä, joka alkaa ohjata tätä rikollista. Vastaatte vuorotellen, kunnes toinen käyttäjä lopulta kirjoittaa rikollisen hävinneen taistelun ja lisää viestin perään "tehtävä läpäisty".

NPC:nä voi toimia kuka tahansa foorumilainen. Sinun tehtäviisi voi tulla siis ohjaamaan vihollista kuka tahansa ja voit itse halutessasi mennä muiden tehtäviin ohjaamaan vihollista. Muista, että vastapalvelukset ovat yleisiä NPC-keikkojen suhteen! Yleensä vain kokeneemmat pelaajat toimivat NPC:nä korkean tason tehtävissä.

Voit itse keksiä erilaisia NPC-hahmoja ja luoda niitä tehtäviä varten. Itsekeksittyjen hahmojen lisäksi NPC-hahmot voivat olla Narutosta tuttuja hahmoja. Näin ollen voit taistella vaikkapa Kakashia vastaan tai mennä toisen käyttäjän tehtävään ohjaamaan vaikkapa Gaaraa... vain mielikuvitus on rajana.