Jinchuurikit

Jinchuruukit ovat ninjoja, joihin on sinetöity sisään bijuu eli häntäpeto, kuten Kyuubi tai Shukaku. Jinchuruukit ovat usein tehty aseiksi oman maan puolustusta varten. Tällä hetkellä bijuut elävät pelimaailmassa vapaina, eivätkä isojen kylien johtajat katso hyvällä niiden häiritsemistä. Sen vuoksi jinchuuriki-hahmon voi tällä hetkellä saada vain nappaamalla sen pelissä, mieluiten pelaajahahmojen itsensä toimesta.

Jos haluat hahmoksesi jinchuurikin, niin sinun täytyy olla hyvä pelaaja ja jo pitkällä vanhalla hahmollasi. Jinchuurikiksi pääsee vain ylläpidon luvalla. Kun olet saanut erikoisoikeuden, voit tehdä uuden hahmon, joka on jinchuuriki. Sinulla voi lisäksi olla vain yksi jinchuurikihahmo kerralla. Harkitse myös tarkkaan jos jossain kohtaa kyllästyt ja haluatkin luopua jinchuurikihahmostasi. Hahmosta luopuessa hahmon sisään sinetöity peto merkitään vapaaksi, mikä tarkoittaa sitä, että hahmosi julistetaan pelissä kuolleeksi mikäli joku ottaa vapautuneen pedon omalle hahmolleen.

Tällä hetkellä jinchuruukeja on: 1

HUOM! Tällä hetkellä jinchuurikejä hyväksytään peliin Uzumaki Naruton lisäksi vain kaksi pelin tarinallisista syistä. Asia tullaan korjaamaan tulevaisuudessa, mutta siihen asti pedot kuitenkin elävät vapaina ja niitä voi käydä tapaamassa niin halutessaan.

Yksihäntäinen, Ichibi - Shukaku, ottaa pesukarhun muodon.
Jinchuuriki: -

Kaksihäntäinen, Nibi - Matatabi, ottaa kissan muodon.
Jinchuuriki: -

Kolmehäntäinen, Sanbi - Isobu, ottaa kilpikonnan muodon.
Jinchuuriki: -

Neljähäntäinen, Yonbi - Son Goku, ottaa apinan muodon.
Jinchuuriki: -

Viisihäntäinen, Gobi - Kokuo, ottaa valashevosen muodon.
Jinchuuriki: -

Kuusihäntäinen, Rokubi - Saiken, ottaa etanan muodon.
Jinchuuriki: -

Seitsemänhäntäinen, Nanabi - Chomei, ottaa kovakuoriaisen muodon.
Jinchuuriki: -

Kahdeksanhäntäinen, Hachibi - Gyuki, ottaa härkämustekalan muodon.
Jinchuuriki: -

Yhdeksänhäntäinen, Kyuubi - Kurama, ottaa ketun muodon.
Jinchuuriki: Uzumaki Naruto