Hahmon luominen

Sukeltaminen roolipelin maailmaan alkaa oman hahmon luomisesta! NTA poikkeaa monista muista roolipeleistä siinä, että täällä kaikki pelaajien hahmot on itsekeksittyjä. Hahmosi ei voi siis olla suoraan Naruto-sarjasta.

Saat aivan vapaasti luoda juuri sellaisen hahmon kuin haluat. Hahmoissa ei ole mitään tarkkoja rajoja sukupuolen, iän, kylän ym. suhteen. Ainoa rajoitettu asia ovat tietyt erikoiskyvyt. Jos haluat esim. tehdä Uchihan tai Shikotsumyaku-kyvyn omaavan, kysy etukäteen lupaa foorumin ylläpidolta.

Uutena pelaajana saat pelata maksimissaan kahdella hahmolla samaan aikaan. Huom! Kun olet pelannut ensimmäisen hahmosi jounin-tasoiseksi ninjaksi, hahmorajoitus poistuu ja voit tehdä useampia hahmoja. Hahmoilla pitää kuitenkin myös pelata, joten ota oma jaksamisesi huomioon uusia hahmoja ottaessasi.

Voit luoda hahmosi mihin tahansa ninjakylään. Pääninjakyliä ovat:
Konohagakure (Leaf)
Sunagakure (Sand)
Kirigakure (Mist)
Kumogakure (Cloud)
Otogakure (Sound)
Iwagakure (Rock)
Hebigakure (Snake) (Foorumilla muodostunut uusi ninjakylä)

Näiden lisäksi on tietenkin pienempiä ninjakyliä, kuten Amegakure, Takigakure jne. Ninjakylän valinta vaikuttaa hahmoosi, sillä jotkin verirajoitteet, klaanitekniikat ja salaiset tekniikat on rajattu tiettyihin kyliin. Lisäksi eri kylät ja maat ovat paremmissa väleissä toistensa kanssa kuin toiset.

Kun olet luonut mieleisesi hahmon, voit rekisteröityä foorumille ja postata kuvauksen hahmon kotikylän ninja-akatemiaan. Kun admin tai moderaattori hyväksyy hahmosi, olet valmis aloittamaan pelaamisen!

Hahmokuvauksia on useita erilaisia (kannattaa selata foorumin ninja-akatemioita, niin saa kuvan niistä), mutta hahmokuvauksesta tulisi löytyä ainakin seuraavat asiat:

Nimi:
Sukupuoli:
Ikä:
Kylä:
Bloodline:
Klaani:
Ninjan taso: Uudet pelaajat aloittavat ensimmäisen hahmon aina genin-tasolta!
Chakraelementti:Jokainen saa alussa valita chakra elementin. Valinta on täysin vapaaehtoinen, mutta suositellaan, että ensimmäinen chakraelementti olisi hahmon luonteen mukainen.
Ammatti: Esim. lääkintäninja. Tämä tulee chuuniniuden yhteydessä joten laittakaa viiva

Luonne:Tässä kohdassa kuvailet hahmosi luonnetta. Älä pelkästään listaa adjektiiveja kuten rohkea ja ystävällinen, vaan kirjoita myös miten nämä rohkeus ja ystävällisyys ilmenevät eri tilanteissa. Esimerkiksi onko hän ystävällinen kaikille vai suhtautuuko hän sittenkin epäluuloisemmin jotain tietynlaisia ihmisiä kohtaan? Onko hahmo rohkea pelkästään taisteluissa ja sosiaalisissa tilanteissa pelokas? Onko jotain mitä hahmosi pelkää? Näitä asioita kannattaa miettiä perinpohjin kuvausta kirjoittaessa.

Ulkonäkö:Tässä kohdassa kuvailet hahmosi ulkonäköä mahdollisimman laajasti. Minkä väriset silmät hänellä on? Minkä väriset hiukset ja millainen hiustyyli? Entä ihonväri ja ruumiinrakenne? Millaiset hahmon vaatteet ovat? Muistathan myös, että jos käytät kuvauksessasi kuvia, eikä kuva ole omasi, merkitse aina kuvien yhteyteen kuka kuvan on piirtänyt. Jos piirtäjällä on omat sivut tai deviantArt -profiili, laita silloin myös linkki sinne. Halutessasi voit käyttää kuvan tekemiseen myös tätä avatar creatoria

Historia:Hahmosi historia kirjoitetaan tähän. Historian minimi pituus olisi hyvä olla jotain 5-6 riviä. Yksi rivi ei kelpaa!
Muuta: Jos hahmosta on jotakin muuta tietoa joka ei muihin kohtiin sovi

Hp:
Ch:
Nopeus:
(Huom! Lisää tietoa statseista täältä)

Tehtävät:
D: 0
C: 0
B: 0
A: 0
S: 0

Harjoitukset:
D: 0
C: 0
B: 0
A: 0
S: 0

Ropet:
D: 0
C: 0
B: 0
A: 0
S: 0

Jutsut:

Aloittaessasi hahmollasi on kaksi pakollista jutsua: Henge no jutsu ja Bunshin no jutsu. Näiden lisäksi saat kolme vapaavalintaista D-tason jutsua. Lisää jutsuja hahmolle saa suorittamalla tehtäviä. Jutsuja voi keksiä itse mielikuvituksella tai ottamalla niitä foorumilla olevalta jutsulistalta.

Bunshin no jutsu
Ninja voi tehdä itsestään klooneja hämätäkseen vastustajaa. Nämä kloonit eivät ole oikeita eli ne eivät osaa hyökätä.
Taso: E
Chakra: -1 per klooni

Henge no Jutsu
Ninja voi muuttaa muotoaan miksi tahansa kunhan kohteella on vähemmän tai saman verran massaa kuin käyttäjällä. Tätä tekniikkaa voi käyttää piiloutumiseen tai vihollisen hämäämiseen.
Taso: E
Chakra: -2

Lisää kuvaukseen ja sigiisi aina uudet tiedot, kun olet suorittanut lisää tehtäviä tai harjoituksia. Sigin ulkoasua varten voit tutkiskella muiden käyttäjien sigejä foorumeilla ja ottaa niistä mallia.

Kun olet lopulta kirjoittanut hahmokuvauksesi valmiiksi valitsemallasi tekstinkäsittelyohjelmalla, voit rekisteröityä foorumille ja lähettää kuvauksen hahmosi kotikylän ninja-akatemiaan. Sen jälkeen kun ylläpito on hyväksynyt hahmosi, voit aloittaa ensimmäisen pelisi.

Esimerkkejä hahmokuvauksista:
Sanada Akki
Jinai Tinga
(Huom! Hahmokuvauksen ei tarvitse olla ihan noin perusteellinen.)

Muuta

Uudet pelaajat aloittavat aina ensimmäisen hahmonsa genin tasolta! Kun olet saanut ensimmäisen hahmosi ylennettyä chuuniniksi, saat oikeuden aloittaa halutessasi toisen hahmon suoraan chuunin tasolta. Chuunin hahmolla aloittaessasi saat hahmollesi käyttöön 60 statsia, 8 D-palkintoa, 3 C-palkintoa ja 10 erikoistumispistettä.

Pitempään pelanneilla on mahdollisuus aloittaa halutessaan vielä chuuniniakin ylemmällä hahmolla, jakamalla jonkun vanhan hahmonsa statsit. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lasket hahmon hp:n ja ch:n yhteen ja jaat kahdella. Siinä ovat uuden hahmon statsit. Tämän jälkeen lasket kuinka paljon hahmollasi on eri tasoisia palkintoja ja jaat ne niin ikään kahdella. Siinä on palkinnot, jotka voit antaa uudelle hahmollesi. Puolikkaat palkinnot pyöristyvät aina alaspäin, esim. 7 C-palkintoa jaettuna on 3 C-palkintoa uudelle hahmolle.