Säännöt

Tervetuloa pelaamaan Naruto the Alliance roolipeliä. Tässä kohdassa opastamme sinut pelaamisen alkeisiin. Aluksi saattaa näyttää siltä, että sääntöjä on aivan hirvittävästi eikä niitä koskaan opi kokonaan, mutta vain muutamaa sääntökohtaa lukemalla pääsee hyvin peliin mukaan, ja monien kohtien lukeminen tulee ajankohtaiseksi vasta hahmosi kehittyessä ja päästessäsi syvemmälle peliin. Alapuolelta voit katsoa, mitkä kohdat kannattaa lukea läpi, ennen rekisteröitymistä.

Hahmon luominen
Aluksi suosittelemme, että aloitat luomalla oman hahmon ja siksi tämä on aloittelijalle ehdottomasti tärkein kohta, eli kannattaa lukea tarkasti. Tehtyäsi oman hahmon sinun pitää odottaa, että adminit tai muut tehtävään valtuutetut hyväksyvät hahmosi. Myös kokeneemmat pelaajat, saattavat antaa omia korjausehdotuksiaan, jos huomaavat jotain mikä pistää silmään.

Chakraelementit
Kun alat luomaan ensimmäistä hahmoasi, tulee sinun tietää hieman yleistä tietoa chakraelementeistä.

Statsit
Yksi olennainen osa taistelua ovat hahmon statsit ja on hyvä tietää, miten eri statsit taisteluun vaikuttavat.

Tehtävät
Kun olet saanut tehtyä oman hahmon, kannattaa heti lukea tehtävien tekoon liittyvät asiat. Tehtävien avullahan pelissä kehitytään ja siksi on erittäin tärkeää tietää kaikki tehtävien tekoon liittyvä.

Jutsut
Ennen kuin alat tekemään ensimmäistä tehtävää, olisi sinun hyvä oppia yleisesti jutsuihin liittyvät asiat, sillä tämä säästää aikaasi pelatessasi tai ollessasi NPC muille pelaajille.

Arvoasteikko
Luotuasi hahmon, sinun on hyvä tietää, miten hahmon on mahdollista edetä ja vahvistua pelin aikana.

Yllä olevat kohdat ovat välttämättömiä sääntöjä, jotka tulee lukea läpi aloittaakseen pelaamisen Naruto the Alliancessa. Alla on vielä pari tärkeää kohtaa, jotka eivät kuitenkaan ole aloittajalle aivan välttämättömiä.

Harjoitukset ja ropet
Tehtävien lisäksi voit tehdä harjoituksia, joilla voit parantaa hahmosi kestävyyttä, lisätä chakramäärää tai saada hahmollesi täysin uusia jutsuja.

Kartta
Jos haluat lähettää hahmosi kiertämään maailmaa, käymään toisissa kylissä tai käydä suorittamassa tehtäviä eri puolilla Naruto maailmaa, on sinut luettava ohjeet matkustamiseen.

Kun olet lukenut kaikki nämä kohdat, tai ainakin viisi ensimmistä, olet valmis aloittamaan kunnolla pelaamisen Naruto the Alliancessa ja kohoamaan kohti maailman voimakkaimman ninjan titteliä.