Jinai Tinga

Ilmoita hahmosi tänne, jos haluat liittyä Hebigakuren kylään. Et voi pelata ennen kuin hahmosi on hyväksytty.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Jinai Tinga

Viesti: # 13Viesti Southpaw »

Nimi: Jinai Tinga
Skp: Nainen
Ikä: 18
Kylä: Uskollinen Hebigakurelle, tällä hetkellä kuitenkin kylätön koska tuli karkotetuksi
Arvo: Jounin
Bloodline: Ei varsinaista bloodlinea, on kuitenkin synnynnäinen sensori
Uskonto: Outo sekoitus monia eri uskomuksia.
Veriryhmä: O-

Muuta:
-Ryuun ja Azusan tytär
-Ryoujinin kaksoissisko
-Sokea, havaitsee ympäristöään sensorikyvyn ja itse kehittämänsä jutsun avulla


Luonne: Tinga on luonteeltaan melkein täysin vanhempiensa vastakohta. Vanhemmiltaan tuo tuntuu useimpien ihmisten mielestä perineen vain päättäväisyytensä, sillä nainen omistautuu ninjan uralleen ja on tehnyt sen eteen valtavasti töitä, jotta pärjäisi sokeana. Tingan oikeudentajukin on omaa luokkaansa, ottaen huomioon, että kotikylässä asuu lukuisia muiden maiden rikollisia ninjoja ja lähipiirikin koostuu yksinomaan vahvoista muiden maiden rikollisista. Nainen pyrkii toimimaan yleensä mahdollisimman reilusti ja oikeudenmukaisesti, sen sijaan että saavuttaisi tavoitteensa likaisilla keinoilla tai koettaisi hallita ihmisiä pelolla, kuten isänsä.
Sokeutensa vuoksi, Tingalle tuntuu olevan tarve todistaa, että hän pystyy hyvin pärjäämään myös omin päin, ilman opaskoiraa tai avustajaa, siksipä nainen usein saattaa kieltäytyä avusta, vaikka saattaisi sitä selkeästi tarvitakin. Nykyisin Tinga pärjääkin niin hyvin, että joutuu jopa välillä muistuttamaan läheisiään siitä, ettei hän edelleenkään kykene näkemään vaikka siltä näyttäisikin.Kuva Tingasta nuorempana

Ulkonäkö:
Tinga on perinyt ulkonäkönsä melko tasapuolisesti molemmilta vanhemmiltaan. Hennon ruumiinrakenteen nainen on saanut äidiltään, kun taas kasvonpiirteet ovat kuin suoraan Ryuulta kopioituja. Yhdennäköisyyttä ei voi olla huomaamatta, mikäli on nähnyt Ryuun kasvot jossakin. Hiukset Tingalla ovat tumman punaiset ja ne ulottuvat puoleen selkään asti. Pituutta naisella on 165 sentin verran ja niskaansa tällä on tatuoituna numero kahdeksan kanjilla kirjoitettuna, sillä Tinga vahvasti uskoo numeron tuovan onnea.
Mitä tulee vaatetukseen, tuolla on yllään yleensä mustat housut ja musta hihaton toppi. Koko komeuden päällä naisella on yllään oranssi haori, jonka selässä on Uzumaki-klaanin tunnus. Haori on sidottu kiinni vyötärön kohdalta mustalla varustevyöllä, josta naisella roikkuu yleensä kunailaukku ja muita pieniä tavaroita, hyvin tarkasti tietyssä järjestyksessä, jotta pystyy erottamaan esim. valolaput räjähdelapuista. Taisteluiden aikana haori on kuitenkin aina sidottuna vain vyötäisille, jolloin käsivarret jäävät paljaaksi ja eivätkä haorin hihat näin ole tiellä. Taisteluiden aikana Tinga myös pitää päällään Pilafilta hankittua mustaa haarniskaa, joka suojaa tytön keskivartaloa ja toimii samalla harjoitteluvälineenä jalkapainojen tapaan.


Chuunin look
Kuva

TBJ look
Kuva

Jounin look
Kuva


Menneisyys:
Hebigakuressa oli ollut melko kiireinen vuosi, kylään kun oli syntymässä lapsi, joka tulisi olemaan kylän tulevaisuudessa vielä tärkeässä roolissa. Kyseessä oli kylän nykyisen kagen Ryuu ja tuon puolison Azusan ensimmäinen lapsi, joka tulisi olemaan Ryuun seuraaja, kunhan tulisi tuon aika luovuttaa kagen paikka joskus kaukaisessa tulevaisuudessa. Odotukset lapsen suhteen olivat siis suuret jo ennen kuin tuo oli ehtinyt edes syntymään ja se näkyi myös valmisteluissa joita saarella järjestettiin synnytyksen lähestyessä.

Saarella olevan sairaalan turvatoimet oli viety äärimmilleen ja kaikkien viiden Kenraalin lisäksi siitä vastasi myös näkymättömästi toimivat ANBU-Murasaki joukot. Lopulta elettiin tammikuuta ja Azusa oli ollut jo viikon sairaalassa, sillä synnytys saattaisi alkaa minä hetkenä tahansa. Kun synnytys sitten viimein alkoi, saivat niin vanhemmat kuin saaren asukkaatkin hämmästyä, sillä yhden lapsen sijaan syntyikin kaksoset, tyttö ja poika. Ennen kuin lapsia ehdittiin palauttamaan äitinsä huomaan, oli Ryuu antanut kaksosille nimet. Ensin syntynyt tyttölapsi nimettiin Tingaksi, Azusan toiveiden mukaisesti ja kaksikymmentäseitsemän sekuntia siskoaan myöhemmin syntynyt kaksoisveli, nimettiin Ryoujiniksi.
Tingan ja Ryoujinin alkutaival elämässä ei ollut helppo, sillä heti syntymänsä jälkeen oli selvää, että lapset eivät olleet syntyneet aivan vailla ongelmia. Tinga nimittäin syntyi sokeutuneena ja hänen veljensä ilman värinäköä. Nämä pienet puutteet eivät kuitenkaan Ryuuta saati Azusaa vaivanneet, sillä olivathan lapset muuten syntyneet terveinä ja se oli tärkeintä.

Kaksosten ensimmäiset vuodet sujuivat pitkälti samalla tavalla kuin muidenkin lasten, he elelivät isänsä ja äitinsä kanssa ja leikkivät pihamaalla ikätovereidensa kanssa, tosin aina vartijoiden silmien alla. Ryuun perillisten ollessa kyseessä, ei turvallisuudesta voinut tinkiä.
Kuitenkin kun Tinga ja Ryoujin täyttivät viisi vuotta, lapset erotettiin toisistaan, Ryuun halutessa aloittaa poikansa ninjakoulutuksen. Tingan suhteen Ryuu oli kuitenkin vahvasti sitä mieltä, ettei Tingasta voisi tehdä ninjaa tämän sokeuden takia ja tämä jäikin kotiin äitinsä hoiviin. Lapsi oli katkera ja kateellinen siitä, ettei itse voinut ryhtyä ninjaksi kuten veljensä, joten Azusa ryhtyi lääkintätaitojensa turvin selvittämään mikä tytön silmissä tarkalleen ottaen oli vikana. Ilmenikin pian, että kyseessä oli harvinainen silmäsairaus, johon ei kuitenkaan ollut kukaan keksinyt vielä parannusta. Azusa oli kuitenkin päättänyt yrittää, antaakseen tyttärelleen mahdollisuuden ninjan uraan ja niinpä tuo asetti sillä hetkellä työn alla olevat muut projektinsa sivuun, ryhtyen tutkimaan Tingan silmiä vaivaavaa tautia ja selvittämään mahdollista parannuskeinoa, silläkin uhalla, että vaativa työ voisi viedä jopa vuosia.


Koulutus ja genin arvon ansaitseminen
Lopulta koitti aika, jolloin isänsä valmennuksessa ollut pikkuveli, lähti Kirikazen ja kummisedäksi nimetyn Ishinin seurassa jatkamaan harjoitteluaan Hebigakuren ulkopuolelle. Tinga oli siinä vaiheessa hyväksynyt ajatuksen siitä, että hänestä ei luultavasti koskaan tulisi Hebikagea vaan tuo oli päättänyt suosiolla antaa isän seuraajan paikan veljelleen, sanoen varsin sarkastiseen sävyyn, että paperityöt eivät olleet hänen juttunsa. Haaveistaan ninjan uran suhteen tyttö ei kuitenkaan luopunut vaan päätti, että tavalla tai toisella aloittaisi oman ninjauransa veljen poissa ollessa. Tytön toive tästä kävikin toteen varsin odottamattomalla tavalla myöhemmin, veljen oltua jo pitemmän aikaa harjoittelemassa kylän ulkopuolella.

Kun Tinga alkoi lähestyä kymmene vuoden ikää, havaittiin tytöllä chakrasensorin kyvyt. Tuo ei koulutuksen puutteen vuoksi kyennyt käyttämään kykyään niin tarkasti, mutta tytöstä huolehtiva Azusa kuitenkin pisti merkille, että tuo saattoi kaukaakin havaita jonkun lähestyvän ja jopa tunnistaa kuka oli tulossa, jos tulijan chakra vain oli tytölle tuttu. Vaikka tiesikin, ettei Ryuu välttämättä pitäisi ajatuksesta, Azusa otti asian tuon kanssa puheeksi ja onnistui lopulta pitkän suostuttelun ja taivuttelun jälkeen vakuuttamaan Ryuun siitä, että olisi Tingan tulevaisuuden kannalta hyvä idea tehdä Ryuun henkivartijana toimivasta Rikimarusta tytön opettaja. Osasihan Rikimaru toimia pelkästään kuulonsa varassa, joten miksei Tingakin. Lisäksi tyttö saisi paremmat mahdollisuudet itsensä puolustamiseen, mikäli kylä joskus joutuisi hyökkäyksen kohteeksi.

Niin Tinga siis aloitti oman harjoittelunsa Rikimarun johdolla. Harjoittelu aloitettiinkin sitten ihmisten paikallistamisesta ja näiden liikkeiden seuraamisesta. Koska Tinga oli syntymästään lähtien elänyt sokeana, oli tuon kuulo aivan omaa luokkaansa jopa aikuisiin ninjoihin verrattuna, joten kuulonsa varassa tuo oppi toimimaan jopa yllättävän nopeasti. Seuraavaksi tehtävä muuttui kuitenkin vaikeammaksi. Koska kuuloa saattoi kuitenkin huijata ja Tingan oli opittava käyttämään myös sensoriaan paremmin, tytölle tehtiin väliaikaisesti sinetti, joka esti tuota kuulemasta mitään. Tuon olikin elettävä kokonainen vuosi kuulo pois sinetöitynä, pelkän chakrasensorinsa varassa ja tuon vuoden aikana tyttö hitaasti mutta varmasti oppi "näkemään" ihmisten liikkeet sensorinsa perusteella jossain määrin. Kun kuulon pois sulkeva sinetti sitten purettiin, ei Tingalta kestänyt kauankaan oppia käyttämään kuuloaan ja sensoriaan tehokkaasti yhdessä, joskin parannettavaa tulisi olemaan tulevaisuudessa vielä paljon.

Tämänkin jälkeen oli kuitenkin vielä ongelmana se, ettei tyttö voinut lainkaan havainnoida ympäristöään ja huomata esimerkiksi kohti tulevia heittoaseita tai vastustajan ja itsensä välissä mahdollisesti olevia esineitä. Oli siis keksittävä keino myös niiden huomaamiseksi, koska kompastuminen huonolla hetkellä tai aseisiin liimatut räjähdelaput voisivat johtaa pahimmassa tapauksessa tytön kuolemaan. Tingan oli siis kehitettävä itselleen seuraavaksi keino, jolla tuo voisi hahmottaa ja "nähdä" myös ympäristönsä ja lähellä olevat elottomat esineet vihollisten lisäksi. Vasta kun kaikki tämä olisi kunnossa, voisi opetella lisää tekniikoita ja käydä harjoitustaisteluita muita ninjoja vastaan. Tätä tarkoitusta varten Rikimaru lopulta veikin tytön kylästä katsoen aivan saaren toiselle laidalle, missä maasto oli epätasaista ja kivikkoista eli juuri sopivaa tämänkaltaista harjoittelua varten. Tämä vaihe Tingan harjoittelussa veikin juuri eniten aikaa. Lopulta tytön onnistui kehittää itselleen ensimmäinen oma ninjatekniikkansa, jolla saattoi pienen chakralatauksen avulla ”nähdä” ympäristönsä, ikään kuin kaikuluotaimen avulla.

Tässä vaiheessa Tinga oli tullut jo 14 vuoden ikään, samoin kuin pikkuveli Ryoujin, joka samoihin aikoihin palasi omalta harjoitusmatkaltaan. Vanhempien mennessä poikaansa vastaan, kieltäytyi Tinga päättäväisesti lähtemästä, vedoten siihen, että harjoittelu oli sillä hetkellä tärkeämpää. Tinga ei uskonut veljen pistävän hänen poissaoloaan pahakseen, sillä olivathan he viettäneet jo hyvän aikaa erossa toisistaan, varmasti tuo siis kestäisi vielä jonkin aikaa.

Tingan koulutus oli haasteellisuutensa vuoksi kestänyt kokonaiset 4 vuotta, mutta kun hankalasta alusta oli selvitty ja perusteet saatu opetettua, alkoivat tytön taidot kehittyä paremmiksi melkeinpä silmissä kun tuli aika aloittaa varsinainen tekniikoiden opettelu ja niiden hyödyntäminen taistelussa. Tingan chakraelementin osoittauduttua tuleksi, keskityttiin opettelemaan tulielementin käyttöä ja hyödyntämään opittuja taitoja taistelussa. Kahdessa vuodessa tuon onnistui hioa taitonsa Rikimarun johdolla sille tasolle, että pystyi tasaväkisesti kamppailemaan kenen tahansa harjoitusvastustajana toimivan geninin kansa. Tingan saatua sitten eräässä harjoitusottelussa ensimmäisen voittonsa, Rikimaru katsoi Tingan olevan valmis ja tyttö sai luvan palata linnakkeelle, missä tuo ylennettiin geniniksi ja sai luvan kantaa Hebigakuren otsapantaa.


Jälleennäkeminen ja Kouteihin tutustuminen
Ylennyksen jälkeen, Tinga pääsi vihdoin tapaamaan kauan poissa olleen veljensä, isän järjestäessä juhlat sen kunniaksi, että Ryoujin sai ylennyksen kylän jouniniksi ja paikan ANBu Murasaki joukoissa. Muiden juhliessa sisarukset vetäytyivätkin puhumaan keskenään, vaihtaen kuulumisia ja kertoen toisilleen harjoitteluajastaan. Myöhemmin samana iltana aikusiten mentyä jo nukkumaan humalatilaa pois, sisarukset lähtivät kävelylle rannalle, muistellen sitä aikaa kun olivat vielä lapsia. Rannalla nuo tapasivat kuitenkin joltai lähisaarelta purjehtineen Koutein, jonka lautta ei ollut kestänyt Hebigakurea pitemmälle. Ikänsä kutsuolentojen kasvatettavana elänyt mies ilahtuikin nähdessään muita ihmisiä ja kaksoset saivat havaita päätyneensä juhlista toisiin juhliin. Heidän tutustuessaan Kouteihin, Ryoujin tarjosi miehelle tilaisuutta liittyä Hebigakureen, mutta mies kieltyätyi, haluten nähdä maailmaa vielä hieman enemmän, ennen kuin päättäisi liittyä mihinkään. Koutei kuitenkin lupautui kiertämään maailmaa sisarusten mukana, noiden ollessa lähdössä seuraavana päivänä pidemmälle matkalle.


Ninjamaailmaan tutustumista
Matka kulkikin ensimmäisenä Hebigakuresta naapurisaarelle, missä pysähdyttiin metsästämään Tingalle lemmikkitiikeri. Kolmikko saapuikin saarelle oikeaan aikaan, sillä myös Otogakurelaiset salametsästäjät olivat tiikerien perässä ja ninjojen sitten karkotettua salametsästäjät, yksi tiikereistä lähtikin Tingan mukaan kiitokseksi. Tämä tiikeri nimettiin Nagaksi ja se alkoikin kulkea Tingan mukana, minne tahansa tyttö menikin.
Tämän jälkeen matka jatkui Ryoujinin saaman tehtävän perässä Kumogakureen, missä kolmikko tutustui Toshihiko Zerukseen. Hieman omituiselta höpöttäjältä vaikutta mies tarjosikin matkalaisille ruuan paikallisessa ravintolassa, minkä jälkeen tiet erosivat Ryoujinin lähtiessä suorittamaan saamaansa tehtävää ja Tingan, Koutein ja Nagan puolestaan jäädessä keskenään. Tinga keskittyikin opettamaan Kouteille parhaansa mukaan ihmisten tapoja, Opettaen muun muassa vedonlyönnin. Myös seksin merkityksen Tinga joutui selittämään, Zeruksen heiteltyä epäilyttävän ehdotuksen ennen erkanemistaan matkalaisista.


Sukujuuriin tutustumista
Kumogakuresta suunnattiin seuraavaksi Otogakuren kautta Konohaan, Ryoujinin tehdessä tehtäviä ja Tingan jatkaessa Koutein opettamista. Konohassa matkalaiset tutustuivat Itakuun, joka oli määrätty pitämään Hebigakuren jälkeläisiä silmällä kaiken varalta. Noihin kun suhtauduttiin epäluuloisesti isänsä menneisyyden vuoksi. Tämä ei kuitenkaan kaksosia häirinnyt. Konohassa Ryoujin onnistui myös Konohan kirjastossa törmäämään Jinai Ryuukin nimeen, joka Ryoujinin selvittämien tietojen mukaan asui Takigakuressa. Matka jatkui kuitenkin Takigakuren sijaan Aaltojen maahan, mistä Ryoujin joutui kuitenkin kiireellisen tehtävän vuoksi lähtemään ilman Tingaa ja Kouteita. Ennen lähtöään Ryoujin antoi Tingalle kuitenkin tehtäväksi käydä Jinai Ryuukin luona, selvittämässä oliko tuo heille sukua, sillä sama ei niin yleinen sukunimi viittasi vahvasti siihen, että heillä oli mahdollisuus selvittää isän alkuperää hieman.

Jäätyään siis kolmisin Koutein ja Nagan kanssa, Tinga järjesti heille laivakyydin Takigakureen. Laivamatkan aikana Koutei harjoittelun vuoksi onnistui kutsumaan yhden vahvemmista mestareistaan, Kisa nimisen tiikerin, jonka onnistui tehdä Nagan kanssa sopimus. Vastineeksi siitä, että oppisi yhden Kisan tekniikoista, Naga suostui vahtimaan Kouteita ja Tingaa, jottei kaksikko ajautuisi liian läheisiksi.
Lopulta päästiin kuitenkin maihin ja matka jatkui jälleen, tällä kertaa Takigakuren kylään. Siellä kolmikko tapasi Jinai Ryuukin, joka osoittautui Tingan ja Ryoujinin isoäidiksi. Uzumaki klaanista lähtöisin oleva nainen havaitsikin nopeasti Tingan Uzumaki-taipumukset ja ryhtyi opettamaan klaanin tekniikoita eteenpäin Tingalle.


Tehtävä Uzushiogakuressa
Vietettyään jonkin aikaa isoäitinsä luona, Tinga palasi Koutei mukanaan Hebigakureen. Kaksikko teki myös lyhyen matkan Koutein kotisaarelle, ennen kuin Tingan oli pakko keskittyä ninja velvollisuuksiinsa tasokokeen muodossa. Kunoichin itsensä pyynnöstä hän sai vastaansa Onimarun ja kärsi miekkamiehen käsissä murskatappion, jonka seurauksena alkoi nähdä Onimarun eräänlaisena kilpailijana jonka tahtoi jonain päivänä ylittää. Häviöstä huolimatta Tinga kuitenkin oli Ryuun silmissä ansainnut chuunin arvon ja saatuaan tällä tavoin ylennyksen, Ryuu antoi tyttäelleen uuden tehtävän suoritettavakseen. Kuultuaan Tingan löytäneen isoäitinsä ja olevansa itsekin sukua Uzumaki -klaanille Ryuu tahtoi klaanin tekniikkakääröjä käyttöönsä, joten niinpä Ryuu lähtetti Tingan Uzushigakuren raunioille selvittämään ketkä kylän aikanaan olivat tuhonneet ja minne mahdolliset tekniikkakääröt oli kylästä viety. Ottaen Koutein ja lemmikkitiikerinsä mukaansa, Tinga siis lähti matkaan suunnaten Uzushiogakureen Tulen maan kautta. Matka ei kuitenkaan ehtinyt jatkua pitkään kun Tinga ja Koutei joutuivat keskellä Konohan root osaston ja aiemmin Konohassa tapaamansa Itakun välistä taistelua. Luonnollisesti Tinga päätyi Koutein kanssa auttamaan Itakua ja voittamaan root osaston ninjat. Jatkaessaan taistelun jälkeen matkaa kaksikko sai kuitenkin seuraavaksi itse root osaston peräänsä, sillä heidän aiemmat vastustajansa olivat tunnistaneet Tingan ja todenneet että tämä olisi mitä erinomaisin vanki Ryuun kiristämiseen.

Ennen kuin rootin ninjat kuitenkaan ehtivät tavoittaa Tingaa ja Kouteita, lähistöllä liikkeellä ollut Onimaru kuuli näiden aikeista ja riensi pelastamaan Tingaa pulasta. Selvittyään takaa-ajajien aiheuttamasta taistelusta, Tinga sai Onimarulta pitkän puhuttelun ja joutui suostumaan siihen, että miekkamies tulisi mukaan heidän tehtävälleen. Onimarun lisäksi ryhmään liittyi myöhemmin myös tämän poika Akki. Livahdettuaan lopulta Tulen maan rajan yli, ryhmä onnistui pääsemään ilman enempiä välikohtauksia Uzushiogakureen. Tutkiessaan kuitenkin kylän raunioita ja etsiessään johtolankoja siitä minne tekniikkakääröt oli voitu viedä, Kumogakuren ninjoiksi naamioituneet root osaston shinobit hyökkäsivät jälleen ja onnistuivat tällä kertaa ajamaan Tingan ja Koutein erilleen Onimarusta ja Akkista. Taistelun päätteeksi rootin shinobien onnistui lopulta vangita Tinga ja kuljettaa tämä Konohaan.


Pako Konohasta
Tingan ei tarvinnut istua rootin selliosastolla vankina kauan, sillä heti kuultuaan tyttärensä sieppauksesta, Ryuu oli aikeissa aloittaa sodan Konohaa vastaan. Azusa ja kylän palveluksessa toimiva kenraali Rain saivat kuitenkin kagen turvautumaan rauhallisempiin menetelmiin ja niinpä Rain yhdessä Chimajoksi kutsutun oppilaansa kanssa lähti pelastamaan Tingaa kylästä sillä välin kun Akki ja muutamat Hebigakuren anbu murasaki -yksikön jäsenet järjestivät harhautuksia ympäri Konohan lähialueita. Konohalaisten huomion ollessa näin toisaalla, Rain ja Chimajo onnistuivat livahtamaan rootin tukikohtaan ja järjestämään Tingan vapaaksi. Päästyään Konohan muurien ulkopuolelle, Tinga löysi myös Nagan, joka oli seurannut rootin ninjoja sieppauksen jälkeen kauempaa, mutta joutunut kuitenkin jäämään kylän ulkopuolelle odottamaan emäntänsä paluuta. Tingan olisi halunnut lähteä saman tien etsimään myös Kouteita, jonka olinpaikasta hänen pelastajillaan ei ollut tietoa. Ryuu oli kuitenkin antanut ohjeet saattaa Tinga suoraan Hebigakureen, joten Rainin vaatimuksesta kolmikko kokoontui Rikimarun, Waraun ja Akkin kanssa, minkä jälkeen Rikimaru lähti johdattamaan ryhmää maan alaisessa luolassa kulkevan joen kautta kauemmas Konohasta. Matkan aikana Tinga oli aikeissa livahtaa Akkin kanssa etsimään Kouteita, mutta tuli kuitenkin toisiin aatoksiin ja päätyi kysymään Rikimarulta lupaa muodostaa kage bunshin joka lähtisi Akkin seurassa kohti Aaltojen maata ja voisi myöhemmin kutsua oikean Tingan luokseen sinettien avulla kun asiat hebigakuressa olisi selvitetty. Saatuaan lopulta luvan, Tinga muodosti kloonin joka lähti Akkin mukaan, oikean Tingan taas lähtiessa Rikimarun, Rainin ja Chimajon kanssa Hebigakureen. Warau puolestaan sanoi palaavansa muihin tehtäviin, mutta Tingan tietämättä tämä kuitenkin lähti seuraamaan Akkia ja tämän seurassa olevaa kage bunshinia.


Akaeihein tuho
Tingan palattua pelastajiensa mukana hebigakureen, tämä päätyikin oitis isänsä puhutteluun. Kesken isän ja tyttären välisen keskustelun Onimaru kuitenkin ryntäsi toimistoon vihaisena, sillä oli juuri kuullut Azusan, Tingan äidin osallistuneen Uudeksi Yakuzaksi kutsutun yakuzaperheen tuhoamiseen ja siten tuhoneen Hebigakuren ja yakuzan aiemmin läheiset välit. Tätä seurasi lyhyt sanallinen riita Onimarun syytäessä solvauksia Ryuun kasvoille, mitä taas Ryuu ei ylpeyttään voinut sietää. Hetkeä myöhemmin sanaharkka yltyikin jo taisteluksi. Tinga yritti mennä kaksikon väliin, mutta Rainin kuitenkin estäessä Tingaa puuttumasta asiaan ja pakottaessa tämän mukanaan kauemmas, Tinga ei kyennyt estämään sitä kuinka Ryuu tappoi Onimarun. Taistelun päätyttyä Ryuu myös määräsi Onimarun alaisuudessa toimineen miekkamiesryhmän, Akaeihein jäsenet tapettaviksi ja ne jotka taas olivat teurastuksen aikana kylän ulkopuolella karkotettiin kylästä pysyvästi. Tingan lopulta päästessä jälleen puhumaan isänsä kanssa ja sanomaan muutaman valitun sanan, Ryuu antoi lopulta Tingalle luvan lähteä Akkin luokse jatkamaan Koutein etsimistä. Otettuaan salaa Onimarun miekat ja miehelle kuuluneen punaisen takin mukaansa, Tinga poistui kylästä Akkin seurassa olevan klooninsa kutsumana.

Sillä välin kun oikea Tinga oli Hebigakuressa, klooni ja Akki puolestaan olivat päässeet Aaltojen maassa vallassa olevan Aoinami yakuzaperheen puheille tarkoituksenaan pyytää näiden tietolähteiltä apua Koutein etsimisessä. Perheen johtajina toimivien transvestiittien Tädin ja Sedän kanssa puhuessaan kaksikko sai kuulla vasta nyt Azusan osallisuudesta Uuden Yakuzan tuhoon ja juoutuivat hetken epäilemään saisivatko yakuzalta apua lainkaan. Hyvittääkseen asiat Hebigakuren puolesta, Akki päätyi leikkaaman yhden kätensä pikkurillin pois ja kaksikko onnistui neuvottelemaan asiat niin, että Aoinamin suostuisi auttamaan Koutein etsinnässä jos he taas vastineeksi auttaisivat perhettä laajentamaan alueitaan ja lisäämään valtaansa. Keskustelun päätyttyä, Akki ja Tingan klooni vetäytyivät heille varattuun huoneeseen, missä kauempaa tarkkaillut Warau liittyi kaksikon seuraan ja kertoi samalla Akaeihein tuhosta. Klooni ei ensin suostunut uskomaan mutta hetkeä myöhemmin hän sai päähänsä oikean Tingan muistot ja kutsui tämän paikalle sinettitekniikoidensa avulla. Kuten arvata saattoi, Akki olisi halunnut lähteä kostamaan kuolleiden perheenjäsentensä ja ystäviensä puolesta, mutta Tingan onnistui kuitenkin puhua ystävänsä miettimään asiaa vielä, samalla kun luovutti tälle Onimarun miekat.


Koutein pelastaminen
Tinga ei voinut kuitenkaan olla ystävänsä tukena kuin pari päivää, sillä pian hän sai jo tiedon, että Koutei oli viimeksi nähty suuntaamassa Kumogakurea kohti. Luvattuaan palata vielä takaisin auttamaan ystävänsä jaloilleen, Tinga lähti Waraun ja lemmikkitiikerinsä kanssa matkaan ja seurasi Koutein jälkiä ja onnistui lopulta saamaan selville, että tämä oli vangittu yhteen Kumogakuren vuoristossa sijaitsevaan vankilaan. Hankittuaan itselleen valeasut ja väärennetyn määräyksen siirtää vanki muualle, Tinga ja Warau soluttautuivat vankilaan ja onnistuivat löytämään Koutein. Tingan kauhuksi miestä oli kuitenkin pahoinpidelty niin pahasti, että tämän jalat olivat halvaantuneet ja niinpä Koutei jouduttiin nostamaan Tingan tiikerin selkään jotta tämä saatiin ylipäätään liikkeelle. Juuri ryhmän ollessa kuitenkin poistumassa paikalta, yksi vartijoista näki heidän valeasunsa läpi. Warau, Tinga ja Koutei onnistuivat päsemmään vuoren juurelle asti ennen kuin joutuivat kuitenkin pysähtymään taistelemaan. Taistelun aikana Tingan lemmikkitiikeri uhrasi henkensä Tingan pelastaakseen ja lopulta ryhmän onnistuikin päästä pakoon ja kadota vuoristoon. Heidän pysähtyessään päivän päätteeksi lepäämään, Warau keskusteli Tingan kanssa ja onnistui uskottelemaan Tingalle, että oli saanut Rikimarulta käskyn tappaa Koutei, jotta tämä ei hidastaisi pakoa. Tinga ei kuitenkaan tähän suostunut joten Waarau suostui olemaan toteuttamasta saamaansa käskyä, koska uskoi Kouteista olevan vielä hyötyä. Tingan tietämättä oikea käsky oli tappaa Koutei vain jos mitään muuta mahdollisuutta ei olisi ja he uhkaisivat jäädä kiinni, mutta Waraun taivuttaessa totuutta, Tinga alkoi tuntea yhä enemmän vihaa Akaeihein tuhonnutta isäänsä kohtaan. Lopulta ryhmä kuitenkin pääsi Kuumien lähteiden maahan ja Warau ohjasi heidät majataloon, missä Koutei saattaisi levätä ja parantua vammoistaan rauhassa.


Otogakure
Tinga ei voinut kuitenkaan viipyä Koutein luona kauan, vaan joutui jo pian lähtemään takaisin akkin luokse, luvattuaan palata auttamaan tätä uuden elämänsä alkuun. Päästessään takaisin aaltojen maahan, Tinga sai kuulla Akkin lähteneen keräämään lisää miehiä perheen palvelukseen. Akki oli kuitenkin jättänyt naiselle pieneen pulloon lukitun, chakrasta koostuvan savuketun. Päättäen kuitenkin itse käydä Sunagakuressa asuvan asemestari Pilafin juttusilla, Tinga teki kage bunshinin, jonka lähetti Akkin perään, sillä välin kun itse meni Sunagakureen ja hankki itselleen haarniskan, suojaksi heittoaseilta ja lyönneiltä.

Sillä välin klooni puolestaan seurasi Akkin jättämää savukettua ja löysi miekkamiehen lopulta vuoristossa sijaitsevasta Tonon kylästä. Jälleen näkemistä seurasi pitkä kuulumisien vaihto, Tingan kertoessa Koutein pelastamisesta ja Akkin puolestaan kertoessa Akuman kanssa tekemästään sopimuksesta kaataa läntistä osaa hallitseva Inuzuka Kouga vastineeksi taistelukykyisistä miehistä. Lisäksi akki kertoi myös Kagero nimisestä naisesta johon oli mennyt rakastumaan. Vannottuaan keskustelun päätteeksi pysyvänsä ystävinä huolimatta Ryuun teoista, kaksikko jatkoi matkaansa Raudan maahan, missä nämä tapasivat Akkin isoisän ja onnistuivat puhumaan tämän miehineen mukaan taisteluun Inuzuka Kougaa, Läntisen Otogakuren valtiasta vastaan. Suunnatessaan keräämiensä joukkoje kanssa takaisin Otogakureen, klooni joutui jäämään leiriin odottamaan muiden lähtiessä taisteluun. Taistelun kuitenkin ollessa kuumimmillaan klooni sai vihdoin kutsuttua oikean Tingan paikalle ja niinpä tämä pääsi liittymään samuraiden ja tonolaisten avuksi taistelemaan Kogan susilaumaa vastaan. Tingan onnistuttua kaatamaan lauman alfanaaraan, suurin osa laumasta lähti pakoon osan taas jäädessä Tingan luokse ja päätyessä lopulta tonolaisten matkaan uudelleenkoulutettaviksi.

Voitettuaan Kogan, Tinga ja Akki matkasivat Otogakuren pohjoiseen osaan Akuman puheille, viemään Kogan ja tämän susien ruumiit todisteeksi Kogan kaatumisesta. Samalla kaksikko joutui kuitenkin seuraamaan myös chuuninkoetta, jonka toisena osapuolena oli kuitenkin juuri se sama Kagero, josta Akki oli Tingalle kertonut. Ilman Tingan läsnäoloa Akki olisi luultavasti puuttunut taisteluun, mutta Tingan kuitenkin rauhoitellessa miestä, koe päättyi Kageron voittoon ja Akki sai Akuman lupaamat miehet käyttöönsä.


Yakuzan auttamista
Otogakuren tapahtumien jälkeen Tinga matkusti Akkin mukana Tulen maassa sijaitsevaan Kamomeen, missä kaksikko auttoi keräämiensä miesten kanssa siellä asuvaa yakuzaperhettä valtaamaan hallinnassaan olevan kylän takaisin toiselta perheeltä. Kylän valtaamisen jälkeen Tinga erkani Akkista kuitenkin jälleen joksikin aikaa, käydäkseen tapaamassa Kuumien lähteiden maassa olevaa Kouteita. Jälleen näkeminen ei kuitenkaan päättynyt kovin iloisissa merkeissä, sillä Koutei tuntui menettäneen kaiken elämänilonsa halvaantumisen myötä. Syyttäen itseään rakkaansa halvaantumisesta ja haluten suojella Kouteita vastaavilta tapahtumilta toistamiseen, Tinga päätyi eroamaan Kouteista lopullisesti. Palattuaan Akkin luokse Aaltojen maahan nainen lukittautui joksikin aikaa omiin oloihinsa, koettaen juomalla uohtaa surunsa, mutta huonoin tuloksin. Lopulta Akkin onnistui kiskoa omiin oloihinsa vetäytynyt nainen jälleen ulos kuorestaan, lähettämällä tämä tiedustelemaan Teen maahan, missä tähän asti tuntematon Kusarihebi niminen perhe oli saanut jalansijaa. Tingan saapuessa paikalle, hän sai lähes heti selville, että Hebigakuren anbut olivat vallanneet perheen sisältä päin ja suunnittelivat hyökkäystä Akkin keräämään yakuza-perheiden muodostamaa liittoumaa vastaan. Varoitettuaan Akkia näistä ongelmista, Tinga päätti, että oli aika palata jälleen Hebigakureen ja yrittää puhua Ryuu jättämään Akkin liittouma rauhaan.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jinai Tinga

Viesti: # 14Viesti Southpaw »

Hahmosta

Kuva
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Chakraelementti: Tuli
Ammatti: Ennen Hebigakuren Yuurei erikoisosaston johtaja, nyt julistettu petturiksi
Chuunin, nuorempi: +1ch joka vuoro
Chuunin, vanhempi: +1ch joka vuoro
TBJ, nuorempi: +1ch joka vuoro
TBJ, vanhempi: +2ch joka vuoro
Jounin: +2ch joka vuoro
Eliittijounin: +2ch joka vuoro
Yhteensä +9ch/vuoro

Muuta:
-Hibarilta periytetty 37 statsia, 8 D palkintoa ja 7 C-palkintoa, jotka on merkitty hahmon tehtävälistaan ettei D ja C kohdat näyttäis niin tyhjiltä ja hylätyiltä.

Pisteet
Tulininjutsu: 5p = +2dmg/-2ch
Klaanijutsut: 5p = +2dmg/-2ch

Tehtävät:
D: 8
C: 8
B: 4
A: 35
S: 19
S2: 2

Säästössä:
S: 17
S2: 2

Epäonnistuneet tehtävät:
D:
C:
B:
A: 1
S: 1

Harjoitukset/Tarinat:
D:
C: 5
B: 1
A: 1
S:

Ropetukset:
D: 9
C: 21
B: 11
A: 9
S: 2
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jinai Tinga

Viesti: # 15Viesti Southpaw »

Tarina
*Punaisella merkityt tehtävät ovat epäonnistuneita

Alku
Ryoujinin ja Tingan tapaaminen (A-rope)
Joukkotappelu (D-rope + A/B)
Kohti Taroa! (C-rope)
Tiikeriä mää mettästän...(A)

Matkailua
Matka jatkuu (D-rope)
Kumogakuren ninjakylä (C-rope)
Vedonlyöntiä (A/B)
Rauhaa vuoriston rinteillä (C-rope)
Perillä Otogakuressa (Rope)
Ensimmäistä kertaa yksin (B/C)
Vesiputouksella (B-rope)

Sukujuurien selvittämistä
Konohaan tutustumista (B-rope)
Läpikulkumatkalla(A/A)
Kohti Takigakurea (C-rope)
Sukujuuria selvittämässä (B-harjoitus)
Viivytystaistelu (A/A/A)

Matka Jade-saarelle
Matkalla Kotiin (A/A/A)
Meren ylittämistä (C-rope)
Pitkästä aikaa kotona (C-rope)
Tasokoe, Tinga vs. Onimaru
Koetuksen jälkeen (C-rope)
Saapuminen Jaden mystiselle saarelle (C-rope)

Uzushiogakuren sotasaaliin jäljillä
Tehtävänanto (C-harjoitus)
Matkalla Uzushiogakureen (S/A)
Anbu Root ryhmää vastaan (S/A/A)
Melkein perillä (D-rope)
Yli vaikka väkisin (minirope)
Rajan yli (S/A/A)
Uzushiogakurea kohti (C-rope)
Menneisyyden haamuja vastaan (S/A/A)
Kuinkas sitten kävikään (C-rope)

Vaiheikas kotiinpaluu
Vankina (C-harjoitus)
Pakkotilanne (C-rope)
Pako (S/S + C-rope)
Takaa-ajajat (A/A)
Kotiin vai Kumogakureen? (B-rope)
Tyttären kotiinpaluu (B-rope)

Koutein pelastaminen
Tietoa hankkimassa (A-rope)
Kyykoplan matka (S/A)
Vankilapako (S/A/A)
Takaisin Aaltojen maahan (C-rope)
Turvapaikka (C-rope)

Visiitti Otogakuressa
Asioilla juoksemista (C-harjoitus)
Rajanylitys (A/B)
Jälleennäkeminen (A-rope)
Vaihtokauppa (rope)
Raudan maan kautta Inuzukan luo (C-harjoitus)
Alfan kaataminen (A/A/A)
Myrskyn jälkeen (C-rope)
Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (B-rope)

Yakuzan auttamista
Ryhmän puolustamista (A/A/A)
All set (B-rope)
Ready to go (D-rope)
Kartanon vartijat (A/A/A)
Into the Mind (S)
Eyes set to kill (S2/S + rope)
Surullinen päätös (D-rope)
Sydänsuruja ja uutisia (C-rope)
Tiedustelua vihollisen mailla (B-rope)
Parittajan sieppaaminen (S/A/A + D-rope)
Party all night long (D-rope)

Vallankumousyritys
Kauan odotettu kotiinpaluu (A-rope)
Kapinallisten etsimistä (S)
Kapinajoukkoihin tutustuminen (A-harjoitus)
Taistelurinki (S + B-rope)
Kapinallisten järjestäytyminen (C-harjoitus)
Uusia tuttavuuksia (C-rope)
Toinen ottelu taisteluringissä (S)
Työasioiden hoitamista (C-rope)
Epäonnistunut värväys (S + D-rope)
Hebiran ensimmäinen todellinen tehtävänanto (D-rope)
Joukkojen harjoittamista (S)
Vangin kuulustelua (B-rope)
Kadonnut kunoichi palaa kotiin (minirope)
Home sweet home (rope)
Suuri pako (A + A-rope)

Samoojan etsintää
Mitäs sitten? (B-rope)
Samoojan jäljillä (S2/A-rope)
Takaa-ajajat (S/S)
Varrella virran (S2/S/S + A-rope)

Yakuzan ongelmat
Haavojen paikkailua (B/C-rope)
Matka Inahoon (A/B-rope)
Tapaamisia (A-rope)
Uusia tuttavuuksia (A-rope)
Juonittelua ja salaisuuksia (C-rope)
Sopimuksia ja salaisuuksia (C-rope)
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jinai Tinga

Viesti: # 16Viesti Southpaw »

Suhteet foorumin hahmoihin

"Chimajo" (Shiki-pon)
Hebigakuren kenraalin, Rainin oppilas, joka oli mukana pelastamassa Tingaa tämän jouduttua Konohan vangiksi. Huolimatta kokemattomuudestaan ninjan tehtävien suhteen, Chimajo suoriutui tehtävästä kunnialla. Tinga itse pitää Chimajoa oikein lupaavana ninjan alkuna, huolimatta tämän toisinaan hieman omituisista tavoista. Tingan tietämättä Chimajon on viime tapaamisen jälkeen vaihtanut nimensä Reniksi.

Akimoto Ishin (NPC/ChasenPipo)
Tingan ja Ryoujinin kummisetä. Yksi Tingan esikuvista, joskin kaksikon suhde ei ole kovin läheinen, Ishinin oltua ensin pitkään kouluttamassa Ryoujinia ja Tingan itsensä lähdettyä pariksi vuodeksi linnakkeelta Rikimarun koulutettavaksi.

Kuva
Jinai Azusa (Kuollut/Southpaw)
Tingan äiti, joka useimmiten huolehti tytöstä ennen kuin tuo pystyi aloittamaan ninjakoulutuksensa. Välittää äidistään hyvin paljon ja on tälle myös kiitollinen siitä, että tuo ei huolehdi ihan niin mahdottomasti kuin isä. Äitinsä kuoltua Tinga on useammin kuin kerran syyttänyt itseään äitinsä kuolemasta.

Jinai Ryoujin (NPC/Rauttis)
Tingan kaksoisveli, josta tyttö välittää erityisen paljon. Oli aluksi kateellinen veljelleen kun ei itse voinut ryhtyä ninjaksi, mutta on kuitenkin päässyt tämän tunteen yli. Tinga uskoo vahvasti Ryoujinin olevan isän seuraaja, kunhan tulee aika päättää kuka on seuraava kage. Haluten kuitenkin suojella veljeään, Tinga ei ole kertonut vallankaappaussuunnitelmistaan tai halunnut seata tätä muutenkaan ongelmiin joita on kohdannut omalla ninjan urallaan.

Jinai Ryuu (NPC/Rauttis)
Tingan isä ja ensimmäinen Hebikage. Aiemmin tyttö kunnioitti isäänsä ja tekikin yleensä niin kuin tämä käski, mutta Ryuun tapettua Onimarun ja tuhottua Akaeihein - Tingan mielestä täysin mielivaltaisesti - tyttö ei ole enää varma, pystyykö kunnioittamaan isäänsä samalla tavalla. Tingan jouduttua nousemaan lopulta isäänsä vastaan suunniteltua aiemmin kun karkotettu Akki palasi Hebigakureen ja oli jäädä kiinni, Ryuu karkotti myösd Tingan Hebigakuresta, mikä sai aikaan lopullisen välirikon isän ja tyttären välille

Kuva
Jinai Ryuuki (NPC)
Tingan isoäiti isän puolelta. Ryoujin törmäsi Ryuukin nimeen Konohassa käydessään ja saman sukunimen vuoksi lähetti Tingan ja Koutein selvittämään kuinka läheistä sukua Ryuuki heille oli. Selvisi, että Ryuuki oli kaksosten isoäiti ja Tingan selvästi omatessa Uzumaki-klaanin tunnettuja kykyjä, Ryuuki ryhtyi opettamaan klaanin tekniikoita eteenpäin Tingalle, toiveenaan että Uzumaki-klaanin perintö ei kuolisi, vaikka klaani ja sen kotikylä tuhottiinkin jo kauan sitten.

Kaba Itaku (Kuollut /Cross)
Konohalainen ninja, jonka Tinga tapasi kiertäessään maailmaa Nagan, Koutein ja Ryoujinin kanssa. Kuoli myöhemmin erään taistelun aikana, taistellessaan Tingan ja Koutein rinnalla erään konohalaisryhmän teurastaneita rikollisia vastaan.

Kou (Ookami_Tez)
Jostain päin Eteläisiä saaria kotoisin oleva mies, johon Tinga ja Ryoujin tutustuivat Ryoujinin ylennyksen vuoksi järjestettyjen juhlien päätteeksi. Koutein kierrettyä maailmaa kaksosten mukana, Tinga rakastui Kouteihin vahvasti, mutta ei kuitenkaan ole myöntänyt asiaa kuin äidilleen. Koutein jouduttua Kumogakureen vangiksi, Tinga lähti pelastamaan miestä, vain löytääkseen tämän pahoin loukkaantuneena ja jaloista alaspäin halvaantuneena. Syyttäen itseään Koutein vammoista, Tinga päätyi lopulta eroamaan Kouteista, toivoen, että sillä tavoin tämä ei satuttaisi itseään sen enempää.

Kuva
Mizuchi Warau (NPC /Cross)
Kirigakurelainen salamurhaaja, joka on soluttautunut Hebigakureen jo nuorena ja ollut Tingan tavoin Rikimarun opissa. Warau lähti Tingan mukaan auttamaan tätä Koutein pelastamisessa kumolaisten kynsistä ja kaksikko onnistui yhdessä vapauttamaan Koutein vankilasta jossa tätä pidettiin. Myöhemmin palatessaan Hebigakureen ja auttaessaan Rikimarua kuulustelemaan vangiksi jääneitä yakuzan jäseniä, Tingalle selvisi, että Warau on Kirigakuren ninja, mikä johti siihen, että Tinga menetti senkin vähän luottamuksen, jota tällä oli ollut arvaamattomalta vaikuttavaa oppilastoveriaan kohtaan.

Rain (Rauttis)
Yksi Hebigakuren viidestä kenraalista, jonka vastuulla ovat kylän ANBU-joukot. Osallistui myös Tingan pelastamiseen Konohasta ja hoitikin tehtävänsä kunnialla, saattamalla Tingan isänsä eteen Hebigakureen, vaikka tyttö olisi halunnut lähteä etsimään Kouteita. Rain ei kuitenkaan tällä hetkellä nauti Tingan silmissä erityisen suurta luottamusta, johtuen siitä että kenraali iski Tingan toimintakyvyttömäksi kesken Ryuun ja Onimarun välisen taistelun ja näin lähes tuhosi Akkin mukana Aaltojen maassa olevan kage bunshinin.

Rikimaru Iga (NPC /Cross)
Vastasi useamman vuoden ajan Tingan koulutuksesta ja opetti tuon taistelemaan sokeana. Rikimarun avustuksella Tinga myös kehitti oman jutsunsa, jonka avulla pystyy liikkumaan ongelmitta millaisessa maastossa tahansa. Tyttö katsoo siis mestariaan syystäkin ylöspäin ja kunnioittaa tätä suuresti. Pitää tätä lähestulkoon kuin toisena isänä, sillä koulutuksensa vuoksi Tinga on viettänyt mestarinsa kanssa paljon aikaa ja kiintynyt siksi tähän syvästi.

Kuva
Sanada Akki (Cross)
Onimarun poika, joka oli Tingan mukana tehtävällä Uzushiogakuressa. Myöhemmin kun Tinga siepattiin Akki palasi Hebigakureen raportoimaan tapahtuneesta ja pääsi mukaan ryhmään joka lähetettiin pelastamaan Tinga pulasta. Nykyisin poika on kuitenkin Akaeihein tuhouduttua yakuzan-palveluksessa. Tinga pitää Akkia yhtenä luotetuimmista ystävistää huolimatta siitä, että tämä on Ryuun käskystä karkotettu Hebigakuresta. Viime aikoina luottamus on alkanut kuitenkin rakoilla, kiitos yhteisen yön jonka Tinga ja Akki viettivät Sunagakurelaisessa lemmenhotellissa, Akkin sivupersoonan otettua miehen kehon hallintaansa.

Toshihiko Zerus (NPC/indiakilo)
Omituinen höpöttäjä, johon kaksoset Koutein kanssa törmäsivät Kumogakureen saapuessaan. Tinga epäilee vahvasti että Zeruksella on jotain taka-ajatuksia tuon oltua pariinkin otteeseen iholla kiinni ja sanottua jotain sopimatonta.

Tsuchigumo Onimaru (Kuollut /Cross)
Hebigakuren entinen asemestari ja linnakkeen puolustusvastaava. Toimi Tingan harjoitusvastustajana tasokokeessa, jonka Ryuu järjesti Tingalle, tämän palattua kiertelemästä maailmaa Koutein kanssa. Tämän seurauksena Tinga alkoi pitää miekkamiestä jonkinlaisena kilpailijana ja hävittyään uhosi haastavansa miekkamiehen uudelleen kahden vuoden kuluttua. Uusintaottelu jäi kuitenkin käymättä Ryuun tapettua Onimarun ja tuhottua tämän alaisuudessa toimineen Akaeihein.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jinai Tinga

Viesti: # 17Viesti Southpaw »

Tavarat

-Kunaita
-Shurikeneja
-Hebigakuren otsapanta
-Kutsumiskäärö Waraun kutsumiseksi, 1 käyttökerta


D-taso

Räjähdelappu
Pieni lappu jonka voi laittaa kiinni kunai perään tai melkein mihin vaan kohteeseen. Sillä on toinen liimapuoli jolla se laitetaan kiinni. Hetken kuluttua kiinnityksen jälkeen tämä lappu räjähtää ja tekee pientä vahinkoa.
Taso: D
Damage: 10 välittömässä kosketuksessa, jonka jälkeen damage pienenee rajusti, mitä kauempana kohde on. Kahden metrin päästä lappu ei tee vahinkoa, mutta paineaalto voi lennättää taaemmas.
Chakra: -3 laukaista samalla vuorolla heitetyt laput
Määrä: 10 per tehtävä

Savupommi
Pieni pallo joka heittäessä räjähtää ja aiheuttaa sankan savu pilven, jolla voidaan sokaista vastustaja. Savupilveä voidaan käyttää piiloutumiseen, vetäytymiseen tai hyökkäämiseen. Savupilvi saattaa haitata hengittämistä lievästi, mutta se on hajuton.
Taso: D
Luokka: Muu esine
Omistettu määrä: 3 per tehtävä

Siima
Ohut mutta todella vahva siima jota voidaan käyttää erillaisten ansojen ja hyökkäysten tekoon.
Taso: D
Luokka: Muu esine

Valolappu
Kirkkaan valon tuottava räjähdelapun näköinen lappu. Kirkas valo on omiaan sokaisemaan hetkellisesti varautumattomat henkilöt. Valossa on hyvin pieni viive, jonka avulla lapun käyttäjä itse ehtii sulkea silmänsä tai muuten varautua välähdykseen. Laput ovat yleisiä ja maailmanlaajuisia.
Taso: D
Chakra: -3 laukaista samalla vuorolla heitetyt laput
Määrä: 10 per tehtävä


S-taso

Haarniska
Tämä Pilafin valmistama haarniska on suunniteltu hajotessaan korjaamaan itsensä käyttäjän chakralla. Haarniska antaa luonnollisesti lisäsuojaa kantajalleen, mutta samalla sen tarkoitus on kuitenkin toimia painojen tapaan, harjoitteluvälineenä. Ninjan riisuessa haarniskan yltään, tämä saa lisää nopeutta. Haarniska suojaa kuitenkin vain kantajansa keskivartaloa, jättäen kädet ja jalat paljaiksi.
Taso: S
Vaikutus: Suojaa 10dmg, päällä ollessa -4 nopeutta ja riisuttaessa antaa +8 nopeutta. Taisteluiden välillä korjaa saamansa vauriot käyttämällä kantajansa chakraa.

Shikigami-koru
Kyseessä on Pilafin valmistama kaulakoru, jonka avulla ninja voi halutessaan manipuloida ihmisiä tai muita olentoja. Korun pintaan on kaiverrettuna Shikigami-sinetti, joka on suunniteltu reagoimaan korun sen hetkisen omistajan chakran kanssa. Korun takana on lisäksi toinen sinetti, jonka avulla ninja voi kutsua sen takaisin mikäli koru hukkuu jonnekin. Koru kuitenkin vaatii toimiakseen sen, että aiotulla uhrilla on myös shikigami-sinetti tehtynä jonnekin päin kehoaan. Ohjaamalla chakraansa koruun ja keskittymällä sitten uhriinsa ja tämän kehossa tuntuvaan sinettiin, ninja kykenee siirtämään mielensä vastustajansa pään sisään. Korua voi käyttää muun muassa uhrin manipuloimiseen tai sitten ninja voi vain pysytellä huomaamatta uhrinsa pään sisällä ja seurata tämän tekemisiä. Uhrin salliessa sen, ninja voi myös ottaa tämän kehon hallintaansa. Pääsääntöisesti uhria ei kuitenkaan voi pakottaa tekemään mitään vastoin tämän tahtoa, joten korun käyttäjä voi vain pyrkiä syöttämään tämän päähän ajatuksia, jotka ohjaavat tätä ninjan haluamaan suuntaan. Riskinä korun käyttämisessä kuitenkin on, että ninjan oma keho jää täysin suojattomaksi tämän mielen ollessa poissa. Mikäli mielen siirtäminen epäonnistuu jostain syystä, ninjan mieli jää yleensä harhailemaan kohteen lähettyville ja tämä kuolee tunnin sisällä ellei löydä tietään takaisin oman kehonsa luokse. Koska korun käyttäminen vaatii keskittymistä, sitä ei voi suorittaa kesken taistelun.
Taso: S

Siirtymislappu
Hiraishin no jutsua varten valmiiksi tehdyt siirtymislaput, joita voi käyttää joko siihen että ninja itse siirtyy lapun luokse taikka siihen että siirtää jonkin kohti tulevan hyökkäyksen kauemmas heitetyn lapun luokse. Lappuja on käytössä vain kolme per tehtävä ja jokainen lappu mahdollistaa vain yhden siirtymisen, ennen kuin lappuun on tehtävä uusi sinetti. Lappujen huono puoli on, että ne ovat paperia samalla tavoin kuin valolaput ja räjähdelaput, joten vastustajan on helppo tuhota ne mikäli tajuaa lappujen tarkoituksen.
Taso: S
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jinai Tinga

Viesti: # 18Viesti Southpaw »

Tulininjutsu


D-taso

Katon Goukakyuu no jutsu
Käsimerkki yhdistelmän tehtyään ninja pystyy sylkemään tulta suustaan pienen hetken ajan.
Taso: D2
Chakra: -3
Damage: 4

Katon: Hiarashi no jutsu
Ninjan tehtyä sealit taivaalta alkaa sataa tulineuloja jotka polttavat vihollista. Iskun voi torjua D-tason vesijutsulla.
Taso: D2
Chakra: -5
Damage: 4-6


C-taso

Housenka no jutsu
Katon Housenka no jutsu on tulielementin ninjutsu. Ninja tekee tarvittavat käsimerkit ja ampuu viisi tulipalloa suustaan. Ninja voi myös piilottaa tulipalloihin aseita, jotka osuessaan tekevät lisävahinkoa. Esimerkkinä kunai ja shuriken. Vihollinen ei voi havaita aseita, ellei ole sammuttanut tulia jollain tavalla.
Taso: C3
Chakra: -6
Damage: 8 + mahdolliset damaget aseista

Katon: Ranpu Appu no jutsu
Todella yksinkertainen ninjutsu, jossa jutsun käyttäjä sytyttää jonkun sormistaan palamaan. Liekki on aivan turha taistelussa, mutta sillä voi sytyttää esineitä, kuten kynttilöitä tai sytytyslankoja palamaan.
Taso: C3
Chakra: -4
Muoto: Voi sytyttää sormen sijaan koko käden.

Katon Ryuuka no jutsu
Voimakas tuli kategoriaan luokiteltu isku, jossa ninja aktivoi chakransa ja syöksee sarjan tulta kohti vihollistaan. Isku on tehokas ja vaikea kontrolloida, joten C tasolla tehtynä ylimääräistä chakraa vuotaa ulos ja käyttäjän ympärille syttyy tuli rinki. Iskua käytetään yleisesti vastustajan sitomisen jälkeen, sillä se kulkee myös naruja pitkin.
Taso: C3
Chakra: -7
Damage: 9
Muoto: Jutsun kantama on tavallista pidempi.


B-taso

Katon: Dai Goukakyuu
Voimakkaampi version Katon Goukayuu no jutsusta. Tuli tekniikassa on sen verran voimakasta, että se voi polttaa maahan kuopan tai seinään reiän.
Taso: B4
Chakra: -12
Damage: 15
Muoto: Palovammat jättävät ihon jutsun jäljiltä niin kipeäksi, että pienikin hipaisu palaneeseen ihoon tuottaa suurta tuskaa.

Katon: Housenka Tsumabeni
Kehittyneempi versio Housenka no Jutsusta. Ninja heilauttaa toista kättään lähettäen useita heittoaseita vihollista päin ja puhaltaa niihin samalla tulichakraa saaden aseet erittäin kuumien liekkien ympäröimäksi. Aseiden osuessa vihollinen saa viiltojen lisäksi pahoja palovammoja. Jutsua käytetään normaalisti lisäämään kunaiden ja shurikenien tehoa.
Taso: B4
Chakra: -15
Damage: 18 + heittoaseiden damage
Muoto: Tällä tasolla Tinga pystyy hetkellisesti suurentamaan liekkejä, jolloin niillä voi pystyä polttamaan silloinkin kun vastustaja väistää.

Katon: Karyuu Endan
Tehtyään käsimerkit ninja puhaltaa suustaan suuren liekkivanan vihollista päin. Liekkivana ei ole kauhean leveä, mutta sen kantama on todella pitkä.
Taso: B4
Chakra: -13
Damage: 16
Muoto: Liekkivana on tällä tasolla leveämpi.


A-taso

Katon: Dai Endan
Katon Goukakyuuta paljon muistuttava jutsu. Tehtyään käsimerkit ninja puhaltaa suustaan valtavan pallomaisen liekin vihollista päin.
Taso: A5
Chakra: -22
Damage: 27

Katon: Haisekishou
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan suuren tuhkapilven vihollisen ympärille. Tämän jälkeen ninja voi käyttää kipinää tai jotain toista tulijutsua sytyttäen tuhkapilven räjähtävästi liekkeihin.
Taso: A5
Chakra: -25
Damage: 30

Katon: Hobaku
Erittäin vaarallinen jutsu, joka soveltuu hyvin myös tulipalojen sytyttämiseen. Tehtyään lyhyen käsimerkkisarjan ninja puhaltaa suustaan sarjatulimaisesti useita pienehköjä tulipalloja, jotka näyttävät ensisilmäyksellä melko vaarattomilta. Osuessaan kuitenkin fyysiseen esteeseen tulipallot leimahtavat parimetrisen räjähdyksen tavoin liekkeihin, jotka ovat erittäin herkkiä sytyttämään ympäristöä palamaan. Liekit leviävät nopeasti jopa heikosti syttyviä materiaaleja pitkin ja palavat hyvän aikaa. Saadessaan osuman jutsusta vihollisen on erittäin vaikea sammuttaa liekkejä ihollaan.
Taso: A1
Chakra: -25
Damage: 20-25

Katon: Kaenhoushaki
Voimakas tulielementin jutsu, joka sopii erinomaisesti tulipalojen sytyttämiseen. Tehtyään käsimerkit ninja puhaltaa suustaan erittäin kuumaan tulivanan. Tulivana on kapea, mutta etenee hetkessä yli kymmenen metrin päähän sytyttäen palamaan kaiken, mihin se koskee. Yleensä jutsun tekijä heiluttaa päätään sivulta toiselle kärventäen kaiken edessään, mistä juontaakin jutsun nimi: liekinheitin. Tulen puhaltamista voi jatkaa periaatteessa niin pitkään, kuin chakrat riittävät.
Taso: A5
Chakra: -25/vuoro
Damage: 30/vuoro

Katon: Tora Endan
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan todella kuuman tulivanan, joka ottaa tiikeriä muistuttavan muodon ja syöksyy todella nopeasti vihollista päin. Tiikerin liikerataa voi karkeasti ohjata jommalle kummalle sivulle vihollisen mahdollisesti väistäessä.
Taso: A5
Chakra: -26
Damage: 31
Muoto: Tiikeriä voi ohjata lyhyen aikaa mielensä mukaan.


A/A-taso

Katon: Gouryuuka no Jutsu
Erittäin voimakas tulijutsu, jonka tekemiseen riittää vain yksi käsimerkki. Tehtyään käsimerkin ninja puhaltaa suustaan valtavan tulipallon, joka muistuttaa leveää lohikäärmeen päätä. Tulipallon nopeus on todella kova ja kuumuutensa ansiosta se pystyy porautumaan helposti betonistakin läpi.
Taso: A/A5
Chakra: -30 per tulipallo
Damage: 37 per tulipallo


Tasojutsut

Katon: Hou Hane no ame
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa korkealle ilmaan feeniksin muotoisen tuliliekin. Feeniks levittää siipensä ja maata kohti syöksyy erittäin polttavien, höyhentä muistuttavien tulipallojen sade. Ninja voi ohjailla höyheniä mielensä mukaan päin vihollisia.

Taso: A5
Vaikutus: Feenix on kohtalaisen kokoinen ja sade on keskisuuri. Höyhenet ovat tavallisen punaisia ja liekkien ympäröimiä.
Chakra: -30 tehdä ja -10 ohjailla höyheniä
Damage: 30-35

Taso: S(1)
Vaikutus: Feenix on valtava ja höyheniä on todella paljon. Höyhenet ovat rubiininpunaisia ja niitä ympäröivät todella paksut liekit.
Chakra: -80 tehdä ja -20 ohjailla höyheniä
Damage: 70-80

Katon: Shippuu no jutsu
Tämä tulijutsu on variaation samannimisestä tuulitekniikasta. Tekniikassa ninja tekee käsimerkit samalla kun kerää pyörivää tulichakraa käteensä tai jalkaansa. Käsimerkkisarjan lopuksi ninja lyö nyrkkinsä eteenpäin ja kääntää nyrkkiään chakran pyörimissuunnan mukaisesti. Tulichakra muodostaa ninjan kädestä liikkeelle lähtevän, tornadoa muistuttavan tulipyörteen, joka etenee poikittain kohti vastustajaa ja polttaa kaiken mikä tielle vain osuu.

Taso: A5
Chakra: -20
Damage: 20-25

Taso: S(1)
Chakra: -70
Damage: 60-70
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jinai Tinga

Viesti: # 19Viesti Southpaw »

Muu ninjutsu


E-taso

Bunshin no jutsu
Ninja voi tehdä itsestään klooneja hämätäkseen vastustajaa. Nämä kloonit eivät ole oikeita eli ne eivät osaa hyökätä.
Chakra: -1 per klooni

Henge no Jutsu
Ninja voi muuttaa muotoaan miksi tahansa kunhan kohteella on vähemmän tai saman verran massaa kuin käyttäjällä. Tätä tekniikkaa voi käyttää piiloutumiseen tai vihollisen hämäämiseen.
Chakra: -2

Kinobori no Waza (Act of Tree Climbing)
Ninja kerää chakraa jalkoihinsa ja keskittää sen sitten jalkapohjiinsa. Painaessaan jalkansa jotain objektia vasten, esim. puuta, pystyy ninja kävelemään objektia pitkin vaakatasossa tai vaikka roikkua jaloissa olevalla chakralla pää alaspäin.
-1 chakraa/vuoro olla jossakin objektissa kiinni jaloillaan.

Suimen Hokou no Waza (Act of Water Surface Walking)
Ninja kerää chakraa jalkoihinsa ja keskittää sen sitten jalkapohjiinsa. Chakravaraus antaa ninjan liikkua veden päällä uppoamatta siihen.
-1 chakraa/vuoro liikkua tai olla veden päällä.


C-taso

Astral Projection Technique
Tämän Jutsun avulla Jutsun käyttäjä pystyy luomaan itsestään astraalikopion, johonkin tiettyyn paikkaan, jonka avulla voi keskustella kätevästi tovereidensa kanssa, vaikka he olisivat eri puolella maailmaa.
Taso: C3
Chakra: -3
Muoto: Voi heijastaa oman astraalikopionsa lisäksi jonkun toisenkin kopion.

Kaimon - Gate of Opening
Aivoissa sijaitseva Tenketsu portti. Se on ensimmäinen portti jonka voi avata ja useat Jouninit osaavat ainakin avata tämän portin. Portti antaa henkilölle käyttöön lihaksiensa todellisen voiman.
Taso: C
Maksu: -8ch/vuoro
Vaikutus: +4 Voimaa ja +10 Nopeutta


B-taso

Kage Bunshin no Jutsu
Jutsun avulla ninja pystyy luomaan itsestään "täydellisiä" klooneja, jotka voivat käyttää kaikkia käyttäjän jutsuja, hyökätä vastustajan kimppuun ja vaikuttaa ympäristöönsä. Luodessaan klooneja ninjan chakra jakautuu tasaisesti hänen itsensä ja jokaisen kloonin kesken. Kloonien tuhoutuessa ninja saa takaisin klooneilla olleen chakran. Klooni voi ottaa hieman vahinkoa (n. 1dmg) ja jopa vuotaa verta, mutta se tuhoutuu välittömästi saadessaan suoran osuman esim. jutsusta tai fyysisestä iskusta.
Koska chakra jakautuu tasan kloonien kesken, edes Byakuganin käyttäjät tai chakrasensorit eivät pysty erottamaan niitä jutsun käyttäjästä.
Taso: B4
Chakra: -5 per klooni + chakran jakautuminen
Muuta: Jutsu on suuren chakrankulutuksen takia kielletty ja se on opittava joltain sen osaavalta henkilöltä tai Konohassa olevasta salatusta kääröstä.

Kasumi Enbu no Jutsu
Jutsussa ninja tuhaltaa suuren määrän sumua, joka tuntuu olevan alkoholipitoista, sillä heti kun se on tekemisissä tulen kanssa se syttyy palamaan ja muodostaa valtavan tulipallon.
Taso: B4
Chakra: -13 ja jossakin pitää olla tulta, johon sumu puhalletaan, jotta jutsu onnistuu.
Damage: 16 (jos sumu sytytetään tuleen)
Muoto: Tällä tasolla ninja pystyy häivyttämään alkoholin tuoksun sumusta, jolloin vastustaja saattaa erehtyä luulemaan sumun olevan vain tavallinen Kirigakure no jutsu.


A-taso

Bunshin Bakuha
Jutsun avulla ninja voi räjäyttää luomiaan Kage Bunshineita todella suurella voimalla. Jutsu on erittäin voimakas, sillä se ei vaadi edes käsimerkkejä.
Taso: A
Chakra: -20 per räjäytetty Bunshin
Damage: 15-20


Tasojutsut

Kagura Shingan
Tällä tekniikalla sensorininjat pystyvät aistimaan lähistöllä olevat chakranlähteet. Parhaimmat sensorit kykenevät aistimaan jopa 15 kilometrin päähän ja aistimaan chakrasta tunnetiloja, kuten sen jos joku valehtelee. Jutsu myös mahdollistaa lähestyvien tekniikoiden tunnistamisen, joten ninja kykenee erottamaan esim. genjutsut ja elementtininjutsun toisistaan. Jutsun avulla käytettävät kyvyn kuitenkin paranevat vähitellen ninjan kehittyessä. Esimerkiksi genin ei vielä kykene tekemään eroa kahden yhtä vahvan henkilön välillä, mutta vähitellen ninja kuitenkin oppii erottamaan eri chakraelementit toisistaan.
Muuta: Yhdellä sensoriedulla voi (ninjan tasosta riippuen) saada jutsun C tai B-tasolle asti. Synnynnäiset sensorit ja kaksi etua omaavat saavat kuitenkin kaikki tasot.

D2: Aistii max. 500 metrin päähän. Ei erota kahta yhtä vahvaa ninjaa toisistaan.
Chakra: -1/vuoro
C3: Aistii max. 1 km päähän. Voi erottaa viholliset toisistaan chakraelementin avulla.
Chakra: -3/vuoro
B4: Aistii max. 2 km päähän. Kykenee erottamaan viholliset toisistaan, vaikka olisi sama elementti.
Chakra: -7/vuoro
A5: Aistii max. 5 km päähän. Kykenee aistimaan heikosti muiden ihmisten tunnetiloja chakrasta.
Chakra: -12/vuoro
S(1): Aistii max. 10 km päähän. Aistii chakrasta tunnetilat niin tarkasti, että pystyy sanomaan valehteleeko joku.
Chakra: -35/vuoro

Kai
Kai on melko suoraviivainen ninjutsu, jota voidaan hyödyntää genjutsuista vapautumiseen. Ninja tekee yhden käsimerkin ja aktivoi jutsun, joka tuhoaa ninjan pään sisällä olevan vihollisen genjutsun muodostaman chakran.
Tekniikkaa voidaan käyttää myös muihin koskettamalla heitä käsimerkin jälkeen.

Taso A1: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-A tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu

Shunshin no jutsu
Shunshin on tekniikka jossa ninja liikkuu chakran avulla nopeammin kuin mihin luonnollisesti pystyisi. Sivustaseuraajan silmiin tämä tekniikka näyttää siltä kuin ninja kirjaimellisesti katoaisi yhdessä paikassa ja ilmestyisi jälleen näkyviin toisessa. Jotkut ninjat myös käyttävät savupommeja, lehtiä, korppeja tai mitä tahansa vapaavalintaista näkösuojaa peittämään liikkeelle lähtemisen. Lisäksi tekniikasta on olemassa myös erilaisia variaatioita kylien välillä ja jopa yhden kylän sisällä toisen ninjan käyttäessä esimerkiksi tuulielementtiä hyväkseen ja toisen taas käyttäessä vaikka sähköä. Vaikka Shunshin on yleinen tekniikka shinobien joukossa ja useimmat osaavat ainakin alemman tason version tekniikasta, se on silti hyvin hankala oppia ja hankala käyttää taistelussa, etenkin kun on kyse tekniikoiden väistämisestä tai pitkien matkojen kulkemisesta. Tekniikalla pystyykin väistämään vain pienelle alueelle kohdistuvat tekniikat, esim. miekaniskut, kun taas Kamaitachin tai Tsuchi Bakuhan kaltaisia laaja-alaisia tekniikoita ei kykene väistämään lainkaan. Lisäksi vaikka Shunshinilla liikkuva ninja onkin nopea hetkellisesti, jopa tähän jutsuun erikoistuvat ninjat, jäävät lähes poikkeuksetta kakkoseksi, jos lähdetään kilpailemaan nopeudessa Hiraishin no jutsua vastaan.
Muuta: Pelitilanteissa joissa Shunshinia käytetään väistämiseen, maksu menee kerran jokaista kohti tulevaa erillistä jutsua kohti. Tällä tavoin erilaisia hyökkäyskomboja vastaan (esim. miekkatekniikka + hien) selviää kohtuullisemmalla chakramaksulla.

Taso: D2
Chakra: Väistäessä väistettävän jutsun damage, muissa tapauksissa -3

Sona gijutsu
Tekniikassa Tinga päästää itsestään pienen chakralatauksen ja keskittyy aistimaan omaa chakraansa sen lähtiessä hänestä poispäin. Chakralatauksen osuessa johonkin, Tinga pystyy muodostamaan kuvan sen hetkisestä ympäristöstään. Parhaimmillaan tekniikalla pystyy jopa aistimaan mitä esineiden sisällä tai takana on. Yhdellä sensoriedulla voi saada jutsun C-tasolle. Synnynnäiset sensorit ja kaksi etua omaavat saavat kuitenkin kaikki tasot.

Taso: D2
Chakra: -1/vuoro
Muuta: Tällä tasolla Tinga pystyy havaitsemaan ympäristöään vain 10 metrin säteellä. Esineiden sisälle tai taakse ei ole mahdollista "nähdä".

Taso: C3
Chakra: -2/vuoro
Muuta: Tällä tasolla pystyy havaitsemaan ympäristöä 15 metrin säteellä. Esineiden taakse tai sisälle ei "näe", mutta pystyy havaitsemaan pienempiä esineitä paremmin.
Muoto: Chakralatauksen voi vapauttaa johonkin tiettyyn suuntaan, sen sijaan että se lähtisi joka puolelle.

Taso: B4
Chakra: -7/vuoro
Muuta: Tällä tasolla pystyy havaitsemaan ympäristöä 20 metrin säteellä. Esineiden takana olevaa tilaa voi jo aistia selvästi ja ninja pystyy havaitsemaan jos jokin esine on ontto sisäpuolelta. Esineiden sisäpuolelle ei kuitenkaan "näe" selkeästi eli ei pysty sanomaan mitä esim. jonkin laatikon sisäpuolella on.
Muoto: Chakralatauksen voi vapauttaa johonkin tiettyyn suuntaan, sen sijaan että se lähtisi joka puolelle.

Taso: A5
Chakra: -10/vuoro
Muuta: Tällä tasolla pystyy havaitsemaan ympäristöä 25 metrin säteellä. Tällä tasolla jutsu on hiottu huippuunsa ja sillä kykenee aistimaan esineiden takana ja sisäpuolella olevaa tilaa. Myöskin pienemmät esineet pystyy havaitsemaan nopeammin ja helpommin.
Muoto: Chakralatauksen voi vapauttaa johonkin tiettyyn suuntaan, sen sijaan että se lähtisi joka puolelle.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jinai Tinga

Viesti: # 20Viesti Southpaw »

Sinetit/Uzumaki klaanin jutsut


D-taso

Kibaku Fuuin
Sinetti jota käytetään yleensä räjähdelapuissa. Ninja kerää chakraa käteensä ja iskee sen sitten suoraan räjäytettävään kohteeseen, muodostaen tällä tavoin sinetin. Tekniikan etuna on, että räjähdyksen ajankohdan voi määrätä paremmin kuin räjähdelappujen kanssa, sillä sinetti tarvitsee aktivoida ennen kuin se voi räjähtää.
Taso: D2
Chakra: -4 tehdä sinetti, -1 aktivoida ja räjäyttää
Damage: Iholla 10, laskee nopeasti etäisyyden kasvaessa.


C-taso

Dai Kibaku Fuuin
Hieman tehokkaampi versio räjähdelapuissa käytettävistä sineteistä. Ninja kerää chakraa käteensä ja iskee sen sitten suoraan räjäytettävään kohteeseen, muodostaen tällä tavoin sinetin. Tekniikan etuna on, että räjähdyksen ajankohdan voi määrätä paremmin kuin räjähdelappujen kanssa, sillä sinetti tarvitsee aktivoida ennen kuin se voi räjähtää.
Taso: C3
Chakra: -6 tehdä sinetti, -1 aktivoida ja räjäyttää
Damage: Iholla 15, laskee nopeasti etäisyyden kasvaessa.
Muoto: Voi aktivoida useamman sinetin yhdellä aktivoinnilla.


B-taso

Genki Fuuin
Sinetti, joka isketään kiinni kohteeseensa, minkä jälkeen se sinetöi itseensä osan vihollisen chakrasta ellei tämä keksi keinoa purkaa sinettiä tai estää sitä toimimasta. Sinetti toimii sekä elollisiin, että elottomiin kohteisiin, jos näissä vain on chakraa. Sitä voi siis käyttää hyvin monipuolisesti vihollisten tai chakralla vahvistettujen kohteiden heikentämiseen.
Taso: B4
Chakra: -10
Damage: Sinetöi kohteesta sisäänsä -13ch
Muoto: Tinga pystyy halutessaan tekemään sinetistä vastustajan ihonväriin mukautuvan, jolloin vastustajan on vaikeampi havaita, mistä ylimääräinen chakran häviäminen johtuu.

Haya Fuuin
Tässä tekniikassa ninja tekee ensin käsimerkit ja koskettaa sitten maata tai jotain muuta kohdetta. Kosketuskohtaan muodostuu jutsun vaikutuksesta sinetti joka leviää kymmenen neliömetriä kattavalle alueelle. Mikä tahansa sinetin vaikutusalueelle jäänyt jää alueeseen koskettavista osistaan kiinni. Sinetin voi myös tehdä suoraan viholliseen, jolloin sinettikuvio leviää peittämään uhrin ihoa ja estää pelkästään tätä liikkumasta. Sinetin voi tuhota tekemällä siihen 15 dmg tai tuhoamalla sen B-tasoisella tai sitä korkeammalla asetekniikalla joka rikkoo alueelle/kohteeseen levinneen sinettikuvion.
Taso: B4
Chakra: -10 luoda ja -4 aktivoida
Vaikutus: Vähentää vastustajan nopeutta -13. Mikäli nopeus laskee nollaan, vastustaja ei kykene liikkumaan. Kestää 5 vuoroa.
Muoto: Mikäli sinetti on tehty viholliseen, jokainen tätä koskettava jää viholliseen kiinni.


A-taso

Rinji Keiyaku
Ninja tekee lyhyen käsimerkkisarjan ja asettaa sitten kätensä johonkin päin kohdetta. Kosketuskohtaan muodostuu kutsumissinetti, jonka avulla ninja voi kutsua kohteensa minne vain missä hän sillä hetkellä on, oli kyseessä sitten esine, eläin tai ihminen. Sinetti on kertakäyttöinen eli se pysyy kohteessa niin kauan kunnes tämä kutsutaan ja kutsumisen jälkeen se katoaa pois.
Taso: A5
Chakra: -15 tehdä sinetti ja -15 kutsua kohde


S-taso

Konzetsu no jutsu
Tällä sinettitekniikalla ninja voi tehdä haluamalleen henkilölle kieleen sinetin, joka estää henkilöä kertomasta arkaluontoisia tietoja eteenpäin. Jos sinetin omaava henkilö sinetistä huolimatta yrittää kertoa tietojaan eteenpäin, tämän koko keho jäykistyy paikoilleen eikä tämä pysty liikkumaan tai puhumaan ennen kuin tämä joko luopuu aikeistaan kertoa tietoja eteenpäin taikka sinetin tekijä saapuu vapauttamaan tämän pinteestä. Sinetti katoaa mikäli sen tekijä kuolee taikka joku muu sinettien tuntija onnistuu omilla tekniikoillaan purkamaan sen. Sinetin luominen vaatii suurta keskittymistä eikä sitä voi siksi tehdä kesken taistelun.
Taso: S1

Shikigami Fuuin
Korkean tason sinettitekniikka, jonka avulla ninja voi siirtää mielensä haluamansa kohteen mieleen ja vakoilla tätä, mikäli ninjalla itsellään vain on sinetti jonka kautta mielensiirto onnistuu. TIngalla itsellään on mielensiirron mahdollistava sinetti kaulassaan roikkuvassa korussa, johon hän ohjaa chakraansa ja keskittyy sitten haluamansa kohteen iholla olevaan sinettiin ennen kuin suorittaa mielensiirron. Sinetin luodakseen, ninjan on kosketettava uhria, jonka mieleen haluaa siirtyä. Toisin kuin Yamanaka klaanin jäsenet, ninja ei kuitenkaan pystyn ottamaan uhriaan täysin hallintaansa vaan pystyy pääsääntöisesti vain seuraamaan uhrinsa aistien kautta mitä ympärillä tapahtuu ja syöttämään tälle vaivihkaa ajatuksia, joiden avulla pyrkiä ohjaamaan uhriaan haluamaansa suuntaan. Ninja voi ottaa vakoiltavan kehon hallintaansa vain mikäli uhri itse sallii sen.
Taso: S1
Chakra: -75
Muuta: Sinetti pysyy kohteella kolmen mielensiirtämisen verran, ennen kuin se haihtuu pois. Vaihtoehtoisesti sinetin voi poistaa sinetin tekijän itsensä toimesta tai sen päälle voi tehdä sinetin käyttämisen estävän vastasinetin.


Tasojutsut

Chiyu soshaku
Tämä Uzumaki klaanin kyky antaa ninjalle mahdollisuuden parantaa tai antaa chakraa ryhmätovereilleen. Tekniikka ei vaadi käsimerkkejä vaan ryhmäläisen tarvitsee vain purra ja ninja ohjaa chakraansa puremakohtaan. Tekniikka kuitenkin kuluttaa helposti ninjan chakravarastot loppuun, minkä lisäksi se on vaikea tehdä, joten tavallisesti ninja kykenee käyttämään tekniikkaa vain kerran päivässä. Käytännössä pelaajahahmo saa jutsun vaikutuksesta chakraa tai hp:ta, statsit eivät voi kuitenkaan nousta yli maksimin. Ninjan käyttäessä tekniikkaa itseensä, statsit siirretään toisesta statsista toiseen. Esimerkiksi viisi chakraa halutessa, miinustetaan hahmolta viisi hp:ta ja vastaavasti itseä parantaessa vähennetään chakraa. Tekniikkaa voi käyttää vain kerran taistelun aikana.

Taso: B4
Vaikutus: Ninjaa pureva ryhmätoveri saa +10-15hp TAI +10-15ch
Chakra: -1ch/statsi
Muoto: Tällä tasolla Tinga voi käyttää tekniikkaa kahdesti taistelun aikana.

Taso: A5
Vaikutus: Ninjaa pureva ryhmätoveri saa +20-25hp tai +20-25ch
Chakra: -1ch/statsi
Muoto: Tällä tasolla Tinga voi käyttää tekniikkaa kahdesti taistelun aikana.

Fuuin no Yoso
Sinettitekniikka, jossa ninja tekee käsimerkit ja ojentaa sitten kätensä kohti tulevaa hyökkäystä päin. Hyökkäyksen koskettaessa ninjan käsiä, hyökkäykseen käytetty chakra sinetöityy välittömästi vahinkoa aiheuttamatta ninjan kehoon, mistä ninja voi halutessaan vapauttaa hyökkäyksen takaisin vihollista kohti voimakkaana charapurkauksena. Tämä tekniikka toimii kuitenkin vain ninjutsutekniikoihin muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Tekniikka toimii vain yhtenäisiin ninjutsutekniikoihin, eli esimerkiksi kivivyöryjen kaltaisiin monta chakralla vahvistettua ammusta omaaviin tekniikoihin tekniikka ei toimi koska kaikkia ammuksia on mahdotonta koskettaa kerralla. Lisäksi tekniikalla ei myöskään voi sinetöidä chakraa Kirigakure no jutsun kaltaisista näkösuojatekniikoista missä ei varsinaisesti ole mitään mitä koskettaa. Genjutsuja ja taijutsua vastaan tekniikalla ei ole mitään vaikutusta, eikä sillä pysty myöskään sinetöimään esineitä tai eläviä olentoja.
Muoto: Ei tarvitse käsimerkkejä.

Taso D2: Voi sinetöidä D-tasoisia jutsuja
Chakra: Jutsun damage -1, vapauttaessa jutsun chakramaksu
Taso C3: Voi sinetöidä D-C tason jutsuja
Chakra: Jutsun damage -2, vapauttaessa jutsun chakramaksu
Taso B4: Voi sinetöidä D-B tason jutsuja
Chakra: Jutsun damage -3, vapauttaessa jutsun chakramaksu
Taso A5: Voi sinetöidä D-A tason jutsuja
Chakra: Jutsun damage -5, vapauttaessa jutsun chakramaksu
Taso A/A5: Voi sinetöidä D-AA tason jutsuja
Chakra: Jutsun damage -7, vapauttaessa jutsun chakramaksu

Fuusa Kekkai
Tässä tekniikassa ninja käyttää kehostaan ulos työntyviä chakraketjuja suojaustekniikan tekemiseen. Jutsun aikana ninja ohjaa kuudesta kahdeksaan ketjua muodostamaan kupolin tai jonkin muun muodostelman haluamansa alueen ympärille, minkä jälkeen ketjujen väliin muodostuu läpinäkyvä, sinihehkuinen chakraseinämä, joka estää ketään tai mitään pääsemästä seinämän toiselle puolelle, riippumatta siitä onko menossa seinämän läpi sisään vai ulos.

Taso: A/A1
Chakra: -40 aktivoida ja jatkuu -25/vuoro
Suojaa: 40

Hagane kekkai
Tässä tekniikassa ninja tekee käsimerkit ja laukaisee käsistään eteensä chakraa josta luo itsensä ja kohti tulevan hyökkäyksen väliin suojan, joka kestävyydeltään vastaa maamuuria tai muuta vastaavaa suojaustekniikkaa. Suojan kokoa ja muotoa pystyy muuttelemaan niin että voi samalla suojata myös mahdollisia tiimitovereita.

Taso: B4
Chakra: -10
Suojaa: 13 dmg
Muoto: Pystyy tekemään tekniikan ilman käsimerkkejä

Taso: A5
Chakra: -20
Suojaa: 25 dmg
Muoto: Pystyy tekemään tekniikan ilman käsimerkkejä

Hiraishin no jutsu
Toisen Hokagen luoma sinettitekniikka, jossa ninja merkkaa haluamansa kohteen tekemällä siihen sinetin. Merkattuaan kohteen ninja voi siirtyä hetkessä merkkaamansa kohteen luokse milloin vain haluaa. Sinetti voidaan tehdä niin eläviin olentoihin kuin yksittäisiin esineisiin, mutta merkin tekeminen vaatii kuitenkin kunnon kosketuskontaktin. Tekniikan avulla ninja voi siirtää mukanaan myös kaiken mitä koskettaa joko fyysisesti tai chakransa välityksellä, joten ninjan on mahdollista itsensä lisäksi siirtää myös tiimitovereitaan.

Taso: S(3)
Chakra: -60 tehdä sinetti, -30 siirtyä itse sinetin luokse, +5ch siirtymiseen per mukana siirretty henkilö
Muuta: Tällä tasolla yhden sinetin luokse pystyy siirtymään vain 3 kertaa ennen kuin sinetti katoaa. Lisäksi siirtyminen ei tapahdu täysin välittömästi vaan pienellä viiveellä, jolloin vihollisen on mahdollista vielä saada iskunsa perille ennen siirtymistä.
Muoto: Tinga pystyy halutessaan tekemään sinetistä pinnan väriin mukautuvan, jolloin sinettiä on vaikeampi huomata.

Taso: S2(1)
Chakra: -120 tehdä sinetti, -30 siirtyä itse sinetin luokse, +5ch siirtymiseen per mukana siirretty henkilö
Muuta: Tällä tasolla sinetti on hiottu huippuunsa eikä siinä ole siirtymisrajoitusta. Sinetin pystyy kuitenkin tuhoamaan kolmella eri tavalla. Ensimmäinen tapa on tuhota sinettikuvio kokonaan (esim. paperille tehdyn sinetin voi polttaa), toinen tapa on tehdä vastasinetti joka estää ninjaa siirtymästä kyseisen sinetin luokse ja kolmas tapa on leikata sinetti irti pinnasta johon se on tehty (esim. puun runkoon tehty sinetti voidaan siirtää muualle ja siten saada sinetin tekijä ansaan tms.)

Hiraishin: Dorai
Tässä tekniikassa ninja käyttää chakraansa luodakseen eteensä ikään kuin näkymättömän chakraseinämän. Kun kohti tuleva hyökkäys osuu tähän seinämään ja sillä tavoin päätyy kosketuksiin ninjan chakran kanssa, ninja voi siirtää hyökkäyksen Hiraishin no jutsun avulla jonnekin muualle. Tekniikka ei kuitenkaan toimi ellei ninjalla ole valmiina sinettiä jonka luokse siirtää hyökkäys. Koska tekniikka vie paljon chakraa, sitä käytetään yleensä vain isojen hyökkäysten siirtämiseen, joilta ei muilla keinoin voisi välttyä, kuten esimerkiksi kivivyöryjen kaltaiset laajat hyökkäykset. Konohan neljännen Hokagen tiedetään jopa siirtäneen kymmenhäntäisen pedon ampuman chakrapanoksen tekniikan avulla, puolustaen tällä tavoin ninjaliittoumaa neljännen ninjasodan aikaan. Tekniikan varjopuolena on, että se toimii vain ninjutsuun ja taijutsuun. Genjutsulle ei tällä tekniikalla pysty tekemään mitään.

Taso: S(1)
Chakra: -75
Vaikutus: Siirtää kohti tulevan hyökkäyksen halutun siirtymissinetin luokse.
Muuta: Pitää osata Hiraishin no jutsu

Kongou Fuusa
Tässä tekniikassa ninjan kehosta työntyy joko rinnasta tai selästä ulos chakrasta muodostuvia ketjuja, joita voi käyttää hyväksi monella eri tavalla. Ketjuja voi muun muassa käyttää aseena ja aiheuttaa fyysistä vahinkoa tai sitten niiden avulla voi sitoa vastustajan paikoilleen. Erillisillä tekniikoilla ketjuja voi myös käyttää muun muassa erilaisten suojien tekemiseen. Yleensä ketjuja muodostuu 2-8 riippuen siitä montako ninja katsoo tarvitsevansa.
Muuta: Mikäli ketjuja käyttää sekä sitomiseen, että iskemiseen samaan aikaan, lähtee ketjujen ohjailusta maksu kahteen kertaan.

Taso A5: Ketjut kestävät/tekevät 25 dmg
Chakra: -20 luoda ja jatkuu -10/vuoro
Taso A/A5: Ketjut kestävät/tekevät 47 dmg
Chakra: -40 luoda ja jatkuu -15/vuoro
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ninja-akatemia”