Jutsulista

Ilmoita aina tänne suoritetun tehtävän jälkeen haluamasi palkinnot ja jutsut! Niitä ei saa käyttää ennen kuin ne on hyväksytty. Täältä löytyy myös virallinen jutsulista, jos ei löydy intoa keksiä omia jutsuja.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Jutsulista

Viesti: # 35Viesti Southpaw »

Tästä topicista löydät alla listattujen klaanien ja verirajoitteiden tekniikat. Klikkaamalla linkkejä pääset suoraan haluamiesi tekniikoiden kohdalle ilman ylimääräistä scrollaamista.

Tuli (Katon)
Vesi (Suiton)
Tuuli (Fuuton)
Maa (Doton)
Sähkö (Raiton)
Muu ninjutsu
Genjutsu
Lääkintäjutsut
Taijutsu
Asetekniikat
Erikoistekniikat
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jutsulista

Viesti: # 36Viesti Southpaw »

Tuli (Katon)

Kuva

D-taso

Katon Goukakyuu no Jutsu
Ninja tekee käsimerkit ja syöksee suustaan tulta vihollista päin. Tulen voi lähettää hetken kestävänä liekkinä tai tulipallona.
Taso: D
Chakra: -3
Damage: 3

Katon: Hiarashi no Jutsu
Ninjan tekee käsimerkit ja taivaalta alkaa sataa polttavia tulineuloja vihollisen päälle. Jutsulla voidaan hyökätä usean vihollisen kimppuun samaan aikaan.
Taso: D
Chakra: -5
Damage: 3-5


C-taso

Katon Ryuuka no Jutsu
Ninja tekee käsimerkit ja syöksee suustaan todella kapean, mutta tehokkaan liekkivanan. Liekin kantama yksinään on melko huono, mutta se kulkee erittäin hyvin erilaisia materiaaleja, kuten siimoja, pitkin. Jutsua käytetäänkin yleensä vastustajan kärventämiseen sen jälkeen, kun hänet on sidottu.
Taso: C
Chakra: -7
Damage: 7
Muuta: Ilman johtavaa materiaalia kantama on vain kolmisen metriä

Katon: Ranpu Appu no Jutsu (Light Up Technique)
Todella yksinkertainen ninjutsu, jossa jutsun käyttäjä sytyttää jonkun sormistaan palamaan. Liekki on aivan turha taistelussa, mutta sillä voi sytyttää esineitä, kuten kynttilöitä tai sytytslankoja.
Taso: C
Chakra: -6

Housenka no Jutsu
Ninja tekee käsimerkit ja ampuu vihollista kohti viisi pienehköä tulipalloa suustaan. Tulipalloihin voi myös piilotta pieniä aseita, kuten kunaita tai shurikenejä. Vihollinen havaitsee aseet vasta sammutettuaan tulipallojen liekit.
Taso: C
Chakra: -6
Damage: 6 + mahdolliset damaget aseista


B-taso

Katon: Dai Goukakyuu
Voimakkaampi version Katon Goukayuu no Jutsusta. Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan todella suuren tulipallon kohti vihollista. Tuli on niin kuumaa, että se polttaa seinään reiän tai maahan suuren kuopan.
Taso: B
Chakra: -12
Damage: 12

Katon: Karyuu Endan
Tehtyään käsimerkit ninja puhaltaa suustaan suuren liekkivanan vihollista päin. Liekkivana ei ole kauhean leveä, mutta sen kantama on todella pitkä.
Taso: B
Chakra: -13
Damage: 13

Katon: Housenka Tsumabeni
Kehittyneempi versio Housenka no Jutsusta. Ninja heilauttaa toista kättään lähettäen useita heittoaseita vihollista päin ja puhaltaa niihin samalla tulichakraa saaden aseet erittäin kuumien liekkien ympäröimäksi. Aseiden osuessa vihollinen saa viiltojen lisäksi pahoja palovammoja. Jutsua käytetään normaalisti lisäämään kunaiden ja shurikenien tehoa.
Taso: B
Chakra: -15
Damage: 15 + heittoaseiden damage


A-taso

Katon: Dai Endan
Katon Goukakyuuta paljon muistuttava jutsu. Tehtyään käsimerkit ninja puhaltaa suustaan valtavan pallomaisen liekin vihollista päin.
Taso: A
Chakra: -22
Damage: 22

Katon: Haisekishou
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan suuren tuhkapilven vihollisen ympärille. Tämän jälkeen ninja voi käyttää kipinää tai jotain toista tulijutsua sytyttäen tuhkapilven räjähtävästi liekkeihin.
Taso: A
Chakra: -25
Damage: 25

Katon: Tora Endan
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan todella kuuman tulivanan, joka ottaa tiikeriä muistuttavan muodon ja syöksyy todella nopeasti vihollista päin. Tiikerin liikerataa voi karkeasti ohjata jommalle kummalle sivulle vihollisen mahdollisesti väistäessä.
Taso: A
Chakra: -26
Damage: 26

Katon: Kaenhoushaki (Flamethrower)
Voimakas tulielementin jutsu, joka sopii erinomaisesti tulipalojen sytyttämiseen. Tehtyään käsimerkit ninja puhaltaa suustaan erittäin kuumaan tulivanan. Tulivana on kapea, mutta etenee hetkessä yli kymmenen metrin päähän sytyttäen palamaan kaiken, mihin se koskee. Yleensä jutsun tekijä heiluttaa päätään sivulta toiselle kärventäen kaiken edessään, mistä juontaakin jutsun nimi: liekinheitin. Tulen puhaltamista voi jatkaa periaatteessa niin pitkään, kuin chakrat riittävät.
Taso: A
Chakra: -25/vuoro
Damage: 25 per vuoro.

Katon: Hobaku
Erittäin vaarallinen jutsu, joka soveltuu hyvin myös tulipalojen sytyttämiseen. Tehtyään lyhyen käsimerkkisarjan ninja puhaltaa suustaan sarjatulimaisesti useita pienehköjä tulipalloja, jotka näyttävät ensisilmäyksellä melko vaarattomilta. Osuessaan kuitenkin fyysiseen esteeseen tulipallot leimahtavat parimetrisen räjähdyksen tavoin liekkeihin, jotka ovat erittäin herkkiä sytyttämään ympäristöä palamaan. Liekit leviävät nopeasti jopa heikosti syttyviä materiaaleja pitkin ja palavat hyvän aikaa. Saadessaan osuman jutsusta vihollisen on erittäin vaikea sammuttaa liekkejä ihollaan.
Taso: A
Chakra: -25
Damage: 20-25


A/A-taso

Katon: Gouryuuka no Jutsu
Erittäin voimakas tulijutsu, jonka tekemiseen riittää vain yksi käsimerkki. Tehtyään käsimerkin ninja puhaltaa suustaan valtavan tulipallon, joka muistuttaa leveää lohikäärmeen päätä. Tulipallon nopeus on todella kova ja kuumuutensa ansiosta se pystyy porautumaan helposti betonistakin läpi.
Taso: A/A
Damage: 30 per tulipallo
Chakra: -30 per tulipallo


S-taso

Katon: Ryuuen Houka no Jutsu
Kehittyneempi versio Gouryuuka no Jutsusta. Tehtyään käsimerkin ninja pystyy puhaltamaan suustaan useita lohikäärmeen pään muotoisia tulipalloja kerralla vihollista päin. Tulipallojen nopeus on todella kova ja kuumuutensa ansiosta ne pystyvät porautumaan helposti betonistakin läpi. Mitä enemmän tulipalloja puhaltaa, sitä vaikeampaa kuitenkin niiden kaikkien osuminen on.
Taso: S
Chakra: -60 per tulipallo
Damage: 60 per tulipallo
Muuta: Maksimissaan 5 tulipalloa kerralla. Edut tulevat erikseen jokaiseen tulipalloon. Koska yksittäisen tulipallon damage on 60, pystyy jutsun torjumaan esim. yhdellä laajalla 60dmg puolustavalla jutsulla.

Katon: Dai Hobaku
Kehittyneempi versio Hobakusta. Tehtyään käsimerkit ninja puhaltaa suustaan konekivääriä muistuttavasti valtavalla sarjatulella kymmeniä tulipalloja vihollista päin. Osuessaan fyysiseen esteeseen tulipallot leimahtavat parimetrisen räjähdyksen tavoin liekkeihin, jotka leviävät silmänräpäyksessä kiviäkin pitkin. Saadessaan osuman jutsusta vihollisen on äärimmäisen vaikea sammuttaa liekkejä kehostaan, jota ne kärventävät todella pahasti.
Taso: S
Chakra: -75
Damage: 65-75 + 10 per vuoro palaessa (liekit voi sammuttaa kehostaan A/A-tasoa vastaavalla sammutukseen sopivalla jutsulla)
Muuta: Vaikka kohde ei saisi suoraa osumaa tulipalloista, leviävät liekit nopeasti hänen ympärilleen estäen pakenemisen. Liekit palavat 3 vuoroa.

Katon: Zukkoku
Ninja tekee käsimerkit ja ampuu suustaan pienen tulesta koostuvan ammuksen. Ammus räjähtää ilmassa ja leviää silmänräpäyksessä valtavaksi tulimereksi, joka syöksyy räjähtävällä vauhdilla vihollisia päin. Tulimeri on useita metrejä korkea ja useita kymmeniä metrejä leveä niellen kaiken alleen. Jutsua voi käyttää myös taktisesti esim. ampumalla ammus vihollisjoukon keskelle, jolloin tulimeri nielaisee hetkessä koko joukon sisälleen.
Taso: S
Chakra: -80
Damage: 80


S²-taso

Katon: Gouka Mekkyaku
Tehtyään käsimerkit ninja puhaltaa suustaan massiivisen hyökyaaltoa muistuttavan tulimeren. Tuliaalto on useita kymmeniä metrejä leveä ja kohoaa yli kymmenen metrin korkeutaan tehden sen väistämisestä mahdotonta. Tsunamin tavoin tuliaalto pyyhkäisee eteenpäin polttaen kaiken tiellään olemattomiin. Jutsun liekit eivät kuitenkaan jää palamaan maastoon pitkäksi aikaa, vaan katoavat tuhottuaan allaan olevan aineen.
Taso: S²
Chakra: -120
Damage: 120
Muuta: Jutsua ei voi torjua kapea-alaisilla puolustusjutsuilla, vaikka ne olisivat kuinka vahvoja tahansa. Liekit nimittäin kiertävät helposti tällaiset suojat ja niiden kuumuus on silti yhtä tappavaa.

Katon: Gouka Messhitsu
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan valtavalla voimalla liekkivanan, jonka kuumuus on äärimmäisen suuri. Liekkivana syöksyy silmänräpäyksessä lähes sadan metrin päähän ja sytyttää kaiken tiellään palamaan muodostaen taistelukentästä suuren liekkimeren. Tuli sytyttää erittäin herkästi jopa kiveäkin palamaan ja vaikka jutsun käyttäjä lopettaa jutsun, jatkaa liekit palamistaan ja leviävät entistä laajemmalle alueelle vain tehostaen jutsun vaikutusta. Syntyneen suurpalon voi sammuttaa käytännössä vain todella suurilla vesijutsuilla. Huonona puolena jutsussa on, että edes sen tekijä ei voi kontrolloida muodostunutta tulipaloa ja saattaa joutua itsekin liekkien nielemäksi.
Taso: S²
Chakra: -130
Damage: 130 + 130 per vuoro, jos jää kärvistymään tulimereen. Jos saa osuman jutsusta ja pakenee liekkimerestä, +40 per vuoro, kunnes saa liekit itsestään sammutettua (sammuvat vain A- tai korkeampitasoisella jutsulla).
Muuta: Jutsun vaikutus kestää 5 vuoroa. Vaikka jutsulta suojautuisi puolustusjutsulla, leviävät silti ympärillä olevat liekit nopeasti kohti aiheuttaen saman verran vahinkoa.


Tasojutsut

Katon: Hokan
Ninja tekee käsimerkit ja johtaa chakraansa maahan ympärilleen muuttaen sen tulielementin muotoon. Hetkessä maa ninjan ympärillä leimahtaa liekkeihin, jotka syöksyvät maata pitkin jokaiseen suuntaan polttaen kaikkea tielleen osuvaa. Koska liekit etenevät maata pitkin, kapeat esteet niiden edessä eivät pysäytä liekkien kulkua. Jutsua voidaan käyttää mm. fyysisiltä hyökkäyksiltä suojautumiseen.

Taso: D
Vaikutus: Liekit ovat puolen metrin korkusia ja ne pystyvät muodostumaan vain helposti syttyvään materiaaliin, kuten ruohoon. Jutsun kantama on muutama metri joka suuntaan.
Chakra: -4
Damage: 4

Taso: C
Vaikutus: Liekit ovat jo pään korkusia ja pystyvät muodostumaan myös hieman huonosti syttyvään maastoon, kuten märkään ruohoon (eivät kuitenkaan esim. kiveen tai hiekkaan). Jutsun kantama on useita metrejä joka suuntaan.
Chakra: -6
Damage: 6

Taso: B
Vaikutus: Liekit nielevät pidemmätkin henkilöt täysin sisäänsä ja ne pystyvät muodostumaan helposti hiekkaankin. Jutsun kantama on yli kymmenen metriä joka suuntaan.
Chakra: -12
Damage: 12

Taso: A
Vaikutus: Valtavat liekit nousevat jo yli kolmen metrin korkeuteen ja ovat niin kuumia, että ne pystyvät polttamaan tiensä jopa paksua betonia pitkin. Jutsun kantama on parisenkymmentä metriä joka suuntaan.
Chakra: -25
Damage: 25

Taso: S
Vaikutus: Ninjan ympärille muodostuu valtava, lähes tornadoa muistuttava tulimyrsky, joka etenee räjähtävästi ympärille kymmenien metrien päähän joka suuntaan. Liekit ovat niin kuumia, että haihduttavat matalat vesistötkin tieltään.
Chakra: -65
Damage: 65

Katon: Hou Hane no ame
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa korkealle ilmaan feeniksin muotoisen tuliliekin. Feeniks levittää siipensä ja maata kohti syöksyy erittäin polttavien, höyhentä muistuttavien tulipallojen sade. Ninja voi ohjailla höyheniä mielensä mukaan päin vihollisia.

Taso: A
Vaikutus: Feenix on kohtalaisen kokoinen ja sade on keskisuuri. Höyhenet ovat tavallisen punaisia ja liekkien ympäröimiä.
Chakra: -30 tehdä ja -10 ohjailla höyheniä
Damage: 25-30

Taso: S
Vaikutus: Feenix on valtava ja höyheniä on todella paljon. Höyhenet ovat rubiininpunaisia ja niitä ympäröivät todella paksut liekit.
Chakra: -80 tehdä ja -20 ohjailla höyheniä
Damage: 70-80

Katon: Shippuu no jutsu
Tämä tulijutsu on variaation samannimisestä tuulitekniikasta. Tekniikassa ninja tekee käsimerkit samalla kun kerää pyörivää tulichakraa käteensä tai jalkaansa. Käsimerkkisarjan lopuksi ninja lyö nyrkkinsä eteenpäin ja kääntää nyrkkiään chakran pyörimissuunnan mukaisesti. Tulichakra muodostaa ninjan kädestä liikkeelle lähtevän, tornadoa muistuttavan tulipyörteen, joka etenee poikittain kohti vastustajaa ja polttaa kaiken mikä tielle vain osuu.

Taso: A
Chakra: -20
Damage: 15-20

Taso: S
Chakra: -70
Damage: 60-70
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jutsulista

Viesti: # 37Viesti Southpaw »

Vesi (Suiton)

Kuva

D-taso

Suiton Bakushouha
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan vesisuihkun. Jutsu soveltuu lähinnä sammuttamistarkoituksiin.
Taso: D
Chakra: -2


C-taso

Suiton: Houmatsu Rappa (Violent Bubble Wave)
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan saippuamaista vesivaahtoa, jota voidaan käyttää esim. liekkien sammuttamiseen tai kohteen "pesuun" haitallisesta aineesta, kuten ihon pinnalla olevasta myrkystä. Vahinkoa jutsu ei tee.
Taso: C
Chakra: -5

Suiton: Mizurappa (Violent Water Wave)
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan voimakkaan vesivirtauksen vastustajaa päin. Virran voima voi jopa murtaa luita.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5

Mizu Bunshin no Jutsu
Tehtyään käsimerkit ninja pystyy muodostamaan vedestä klooneja, jotka pystyvät tekemään vesijutsuja. Tekniikan heikkous on se, että kloonit eivät voi mennä kovin kauas isännästään.
Taso: C
Chakra: -5 per bunshin

Suirou no Jutsu
Jutsun käyttäjä muodostaa isosta vesimassasta suuren pallon muotoisen vesikuvun vihollisen ympärille. Pallo toimii eräänlaisena eristyskeinona, sillä sen sisällä oleva henkilö ei voi liikkua eikä tehdä jutsuja. Kupla on niin tiivis ja vahva, että iskut eivät mene kummaltakaan puolelta läpi. Jutsu vaatii sen, että käyttäjän toinen käsi on kokoajan kosketuksessa kuplaan tai muuten se puhkeaa.
Taso: C
Chakra: Aktivointi -6, sen jälkeen -2 per vuoro pitää vihollisen kuplassa.


B-taso

Mizu Shokushu no Jutsu
Ninja muodostaa käsimerkkien jälkeen lähistöltä löytyvästä vedestä lonkeroita, lähettäen ne kietoutumaan vastustajansa raajojen ympärille. Tätä tekniikkaa käytetään yleensä vastustajan sitomiseen seuraavan tekniikan onnistumisen takaamiseksi, tai vetämään uhri veden alle hukutettavaksi.
Taso: B
Chakra: -10

Suiton: Mizuame Nabara
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa vettä suustaan maahan. Vesi muuttuu pian liisterimäiseksi ja tahmaiseksi. Liisterimäinen neste tekee kävelystä hyvin vaikeaa ja hidastaa huomattavasti kohteita.
Taso: B
Chakra: -10
Nopeus: Hidastaa aineessa kävelijän nopeutta -5. Jos jutsuun joutuneen nopeus on normaalisti 5 tai sen alle, ei hän voi liikkua ollenkaan.

Daibakuryuu no Jutsu
Tehtyään käsimerkit ninja pystyy muodostamaan veteen suuren ja erittäin voimakkaan pyörteen, joka vetää vihollisen veden alle. Jutsua on varten on luonnollisesti oltava vettä, johon pyörre muodostuu.
Taso: B
Chakra: -10


A-taso

Suiton: Bakusui Shōha
Ninja tekee käsimerkin ja puhaltaa suustaan valtavan määrän vettä, joka ottaa aaltomaisen muodon ja syöksyy vihollista päin murskaten tämän alleen. Halutessaan ninja voi lisäksi itse hypätä ratsastamaan aallon harjalla.

Taso: A
Chakra: -28
Damage: 28

Suiton: Suigadan
Käsimerkkejen jälkeen ninja lähettää ympärillä olevasta vedestä poramaisia pyöriviä vesisuihkeita vihollista päin. Vesisuihkeet tulevat todella suurella paineella. Jutsua varten maastossa on oltava vettä valmiiksi.
Taso: A
Chakra: -20
Damage: 20

Suiton: Teppoudama
Pienempi versio kuuluisasta Gamabuntan vesiammuksesta. Ninja tekee yhden käsimerkin ja laukaisee suustaan valtavan vesiammuksen, joka iskeytyy suurella voimalla vihollista päin.

Taso: A
Chakra: -22
Damage: 22

Suiryuudan no Jutsu
Ninja tekee monimutkaisen käsimerkkisarjan ja muodostaa ympärillä olevasta vedestä valtavan lohikäärmeen muotoisen vesipatsaan. Vesilohikäärme syöksyy suurella nopeudella vihollista päin tehden jutsun väistämisestä todella vaikeaa.
Taso: A
Chakra: -28
Damage: 28


A/A-taso

Mizu Oshi Nami no Jutsu
Ninja tekee tarvittavat käsimerkit ja ampuu suustaan ohuen vesivirtauksen valtavalla paineella. Vesivirtauksen voima on murskaava ja se murtaa helposti vihollisen luita ja porautuu helposti jopa kiviseinästä läpi. Jutsu kestää muutaman sekunin, joten vihollisen mahdollisesti väistäessä jutsun tekijä voi kääntää päätään sivulle ja ohjata vesivirran vihollista päin.
Taso: A/A
Chakra: -35
Damage: 30-35 osumasta riippuen

Suiton: Hahonryuu
Ninja tekee lyhyehkön käsimerkkisarjan luoden suuren määrän vettä nopeasti kätensä ympärille ja lähettäen sen sitten vastustajaa kohti suurella paineella tulevana aaltomaisena räjähdyksenä. Aallon paine riittää kivien murskaamiseen ja se paiskaa yleensä vihollisen useita metrejä taaksepäin. Jutsussa muodostunutta vettä voidaan hyvin hyödyntää muihin tekniikoihin.
Taso: A/A
Chakra: -36
Damage: 36


S-taso

Suiton: Koudai Mizukachuu no jutsu (Huge Watervortex technique)
Ninja tekee ensin käsimerkit, jonka jälkeen massiivinen kymmeniä metrejä halkaisijaltaan oleva pyörre ilmestyy läheisiin vesimassoihin vetäen kaiken pinnalla olevan alas syvyyksiin. Pyörteen voima on niin valtava, että sitä on käytännössä mahdotonta vastustaa. Jutsun tiedetään upottaneen kokonaisia laivoja. Suuren kokonsa vuoksi jutsua voidaan käyttää vain järviin ja meriin tai vastaavan kokoisiin vesimassoihin.
Taso: S
Chakra: -70
Muuta: Pyörre kestää kolme vuoroa


Tasojutsut

Kirigakure no Jutsu
Kirigakuressa kehitetty tekniikka. Ninja tekee käsimerkit ja taistelualueelle muodostuu sankka sumu, jota voidaan käyttää esim. piiloutumiseen tai salamurhaamiseen.

Taso: C
Vaikutus: Muodostuu suhteellisen sankka sumupilvi noin 10x10 metrin kokoiselle alueelle.
Chakra: -7/vuoro

Taso: B
Vaikutus: Muodostuu todella sankka sumupilvi kymmenien metrien laajuiselle alueelle.
Chakra: -15/vuoro

Suiton: Suiryuu Taiga (Water Flow River)
Doryuu Taigan vesiversio. Tehtyään käsimerkit ninja muodostaa maata pitkin etenevän todella voimakkaan vesivirtauksen, joka kaataa kohteen jaloiltaan jättäen tämän alttiiksi hyökkäyksille.

Taso: C
Vaikutus: Voimakas noin kolme metriä leveä virta.
Chakra: -5

Taso: B
Vaikutus: Todella voimakas useita metrejä leveä virta, joka kaataa kohteen väkisin, vaikka tämä johtaisi chakraakin jalkoihinsa.
Chakra: -10

Kiri Shigure (Cutting autumnal rain)
Ninja tekee käsimerkit ja kohottaa kätensä kohti pilviä, syöttäen niihin chakraansa. Pilvien vesi tiivistyy ja muodostuu kymmeniksi teräviksi neuloiksi, jotka satavat vihollisten niskaan tehden pahaa lävistävää vahinkoa. Jos vihollinen yrittää väistää jutsua, altistuu hän vain lisävahingolle sateen laajuudesta johtuen.

Taso: B
Vaikutus: Neulasade muodostuu noin 10x10 metrin alueelle ja kestää viisi sekuntia.
Chakra: -14/vuoro
Damage: 10-14/vuoro

Taso: A
Vaikutsu: Neulasade muodostuu laajalle 20x20 metrin alueelle ja kestää yli kymmenen sekuntia
Chakra: -26/vuoro
Dmg: 20-26/vuoro

Taso: S
Vaikutus: Neuloja tulee erittäin voimakkaana piiskaavana rankkasateena, joka ulottuu useita kymmeniä metriä halkaisijaltaan olevalle alueelle ja kestää yli kymmenen sekuntia
Chakra: -80/vuoro
Dmg: 60-80/vuoro

Suiton: Suikoudan no jutsu
Käyttäjä tekee käsimerkit ja vedestä nousee ylös haita muistuttavia vesipatsaita. Vesipatsaat syöksyvät suurella paineella vihollista päin aiheuttaen pahaa vahinkoa.

Taso A
Chakra: -25
Damage: 25
Muuta: Lähistöllä pitää olla vettä, josta hait muodostuvat

Taso S
Chakra: -70
Damage: 70
Muuta: Vesipatsaat voi muodostaa tyhjästä

Mizutama no Jutsu
Ninja muodostaa tarvitsemansa käsimerkit ja sylkee suustaan valtavan nopeasti eteenpäin kiitäviä vesiluoteja. Ammukset kiitävät salamannopeasti eteenpäin ja niiden osuman on sanottu vastaavan parhaimpien taijutsumestarien lyöntejä. Luodit pystyvät siis helposti murtamaan luita tai kiveä. Halutessaan jutsun käyttäjä voi puhaltaa vesiluoteja lähes sarjatulimaisella frekvenssillä.

Taso: B
Chakra: -10 per ammus
Damage: 8-10 per ammus

Taso: A
Chakra: -25 per ammus
Damage: 18-25 per ammus

Suiton: Suijinheki
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan voimakkaan vesivirtauksen, joka ottaa aaltomaisen muodon ja torjuu kaikki edestä tulevat fyysiset hyökkäykset. Taitavat ninjat pystyvät muodostamaan vedestä jopa muurimaisen rakenteen ympärilleen, joka suojaa esim. liekeiltä.

Taso: A
Vaikutus: Voimakas ja laaja vesivirtaus
Chakra: -20
Suojaa: 20 damagea

Taso: A/A
Vaikutus: Vettä muodostuu entistä nopeammin ja enemmän
Chakra: -40
Suojaa: 40 damagea

Taso: S
Vaikutus: Vettä muodostuu silmänräpäyksessä tuhansia litroja ja käyttäjän suusta syöksyy valtavia vesimassoja, joilla voisi täyttää lammen
Chakra: 80
Suojaa: 80 damagea

Daibakufu no Jutsu
Ninja tekee käsimerkit ja hänen eteensä muodostuu pyörivä vesirinkula. Nopeasti rinkula laajenee suureksi aaltomaiseksi vesimassaksi, joka syöksyy suurella voimalla vihollista päin paiskaten hänet maahan altistaen veden vietäväksi.

Taso: A
Vaikutus: Kymmenmetrinen aalto suurella voimalla
Chakra: -25
Damage: 25
Muuta: Maastossa pitää olla vettä, josta jutsu muodostuu

Taso: S
Vaikutus: Yli parikymmenmetrinen massiivinen aalto, joka pyyhkäisee eteenpäin valtavalla voimalla repien kaiken edestään virran vietäväksi
Chakra: -70
Damage: 70

Goshokuzame
Tehtyään käsimerkit ninja muodostaa veteen jokaisesta sormenpäästään suuren hain. Hait syöksyvät erittäin nopeasti vettä pitkin vihollista kohti ja raatelevat tämän palasiksi. Hait voi ohjata useita vihollisia päin kerralla.

Taso: A
Vaikutus: Toisen käden sormista yhteensä 5 haita
Chakra: -25
Damage: 20-25

Taso: S
Vaikutus: Kaikista kymmenestä sormesta yhteensä 10 haita
Chakra: -70
Damage: 60-70


Suiton: Mizu no Tatsumaki
Ninja tekee käsimerkit ja muodostaa vedestä erittäin nopeasti pyörivän, mutta aika ohuen tornadon haluttuun paikkaan, vaikka ympärilleen. Tornadoon on sijoitettu paljon chakraa ja se voi haluttaessa syöksyä vaikka pitkittäissuunnassa eteenpäinkin. Jutsua voi käyttää hyökkäämiseen tai vihollisen iskun torjumiseen. Jos tornado muodostuu ninjan itsensä ympärille, sen voi pitää siinä. Puolustuksessa tornaadon hiekkous on alhaalla ja yläpuolella olevat aukot. Jos ninja osuu tornaadoon, hän jää luultavasti hyvin voimakkaan vesivirran vangiksi. Tekniikka on hyvin samanlainen kuin Fuuton: Kan Shi-Rudo, mutta eroaa silti. Tekniikka vaatii jo olemassa olevaa vettä sen paikan lähettyvillä, mihin tornaado luodaan.

Taso: A
Chakra: -25 aloittaa ja -5ch per vuoro.
Damage: 20 ensimmäisen kerran kun osuu tornaadoon, sen jälkeen 5 joka vuoro kun on tornaadon vesimassan riepoteltavana.
Torjuu 25dmg, kun tekniikka ottaa itseensä yli tämänverran vahinkoa, jutsu katoaa.

Taso: S
Chakra: -65 aloittaa ja -10ch per vuoro.
Damage: 60 ensimmäisen kerran kun osuu tornaadoon, sen jälkeen 10 joka vuoro kun on tornaadon vesimassan riepoteltavana.
Torjuu 65dmg, kun tekniikka ottaa itseensä yli tämänverran vahinkoa, jutsu katoaa.

Suishouha
Ninja tekee käsimerkit ja hänen ympärilleen ilmestyy suuret määrät vettä aivan tyhjästä. Vesimassat voidaan esimerkiksi lähettää vesitornadona tai suurena aaltona vihollista päin tai niitä voidaan käyttää puolustukseen

Taso: A
Vaikutus: Vettä muodostuu suuren aallon verran
Chakra: -30
Damage: 30 TAI
Suojaa: 30 dmg

Taso: S
Vaikutus: Vettä muodostuu valtavan hyökyaallon verran
Chakra: -70
Damage: 70 TAI
Suojaa: 70 dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jutsulista

Viesti: # 38Viesti Southpaw »

Tuuli (Fuuton)

Kuva

D-taso

Kaze: Ryukansen
Ninja heiluttaa nopeasti miekkaansa sivulta sivulle luoden toisiaan halkovia ilmavirtoja.
Taso: D
Chakra: -4
Damage: 4

Fuuton: Seichuu no Jutsu
Taito puristaa ilma chakran avulla pieneen tilaan eli nostaa ilman tiheyttä. Puristettu ilma hohtaa valkoisena ja ammuttuna se muistuttaa neulaa. Neuloja voi ampua maksimissaan kaksi yhden vuoron aikana.
Taso: D
Chakra: -2
Damage: 2 per neula


C-taso

Fuuton: Daitoppa
Ninja johtaa chakraa keuhkoihinsa ja puhaltaa suustaan voimakkaan tuulenpuuskan, joka heittelee miltein kaikkea tielleen joutuvaa. Jutsu ei vaad ikäsimerkkejä.
Taso: C
Chakra: -6
Damage: 6

Zankuuha
Zankuuhan käyttäminen vaatii erityiset "ilmaputket", jotka on asennettu ninjan käsiin ja joiden suuaukko on kämmenien kohdalla. Käyttäen chakraa ja ilmanpainetta hyväkseen ninja laukaisee putkista voimakkaan ilmapurkauksen, joka voi jopa tuhota kiviä.
Taso: C
Chakra: -6
Damage: 6


B-taso

Fuuton: Misairu
Ninja tekee käsimerkit, jonka jälkeen hän pistää käden suunsa eteen ja puhaltaa suustaan ilmaohjuksen, joka lävistää vahvojakin kohteita osuessaan niihin. Ilmaohjuksen huono puoli on se, että sen väistäminen ei ole kovinkaan vaikeata, jos se ammutaan suoraan edestä päin.
Taso: B
Chakra: -10
Damage: 10

Fuuton: Dai Kamaitachi
Kamaitachin voimakkaampi ja laajempi versio, jossa ninja luo valtavan leikkaavan tuuliaallon. Iskun tekemiseksi käyttäjällä pitää olla siitä varten tehty ase (esim. viuhka). Dai Kamaitachi on tarpeeksi voimakas leikkaamaan puita halki.
Taso: B
Chakra: -12
Damage: 12

Mugen Sajin Daitoppa
Tämä on tavallisen Daitoppan kehittyneempi versio. Jutsussa ninja puhaltaa paljon suuremman ja voimakkaamman tuulimyrskyn vihollisen niskaan.
Taso: B
Chakra: -12
Damage: 12

Zankyokukuuha
Zankuuhan kehittyneempi ja voimakaaampi versio. Ninja luo ilmaputkistaan valtavan voimakkaan ilma-aallon, joka tuhoaa kaikkea hänen edessään yli kymmenen metrin säteellä.
Taso: B
Chakra: -10
Damage: 10


A-taso

Fuuton: Katon Kamaitachi
Dai Kamaitachin kehittyneempi versio. Ninja luo valtavan tuuliaallon, joka repii ja heittelee kaikkea edessään usean kymmenen metrin alueella. Tuulijutsun leikkausteho on niin voimakasta, että ilmasta aiheutunut kitka sytyttää kohteitaan palamaan. Tästä jutsu onkin alunperin saanut nimensä - Katon Kamaitachilla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä tulielementin kanssa.
Iskun tekemiseksi käyttäjällä pitää olla siitä varten tehty ase (esim. viuhka)!
Taso: A
Chakra: -20
Damage: 15 + palamisvahinko 3 dmg kolmen vuoron ajan

Kyougeki Daitoppa
Daitoppan tehokkain versio. Ninja kerää suuren määrän chakraa keuhkoihinsa manipuloiden sen ilmaksi ja puhaltaa kaiken ulos suurena tuulimyrskynä, joka heittelee kaikkea tiellään olevaa. Jutsu on niin tehokas, että se vie ilmat pihalle käyttäjältään ja siksi sitä ei voidakaan tehdä nopeasti kahta kertaa peräkkäin.
Taso: A
Chakra: -25
Damage: 25
Muuta: Vie ilmat pihalle ja estää ensi vuorolla mahdollisten puhallusta vaativien jutsujen käytön.

Kaze: Yatai Uwakawa
Ninja tekee käsimerkit ja keskittää suuren määrän chakraa käsiinsä. Tämän jälkeen hän iskee molemmat kätensä täysillä maahan, jolloin maa alkaa lohkeilla 10 metrin säteellä joka puolelta. Sitten maa hajoaa kokonaan ja sen alta syöksyy ylöspäin valtavan voimakas ilmavirtaus, joka tempaa vastustajan mukaansa. Ilmavirtaus ruhjoo vastuksen kehoa ja lisäksi se jättää hänet ilmaan alttimmaaksi muille hyökkäyksille
Taso: A
Chakra: -25
Damage: 25

Kyousei Zankuuha
Vieläkin voimakkaampi versio Zankuuhasta, jossa ninja luo jopa 30 metrin säteellä vaikuttavan valtavan ilma-aallon, joka tuhoaa kaiken edestään.
Taso: A
Chakra: -22
Damage: 22


A/A-taso

Kajou Zankuuha
Normaalista Zankuuhasta hieman poikkeava jutsu. Ninja luo ilmaputkistaan spiraalimaisen aallon, joka porautuu vastustajasta läpi. Jutsun vaikutusalue on huomattavasti normaalia pienempi, mutta ilma-aallon lävistyskyky on valtava.
Taso: A/A
Chakra: -35
Damage: 35

Fuuton: Dai Katon Kamaitachi
Ninja tekee paljon voimakkaamman version Katon Kamaitachista. Jutsuun on lisätty huomattavasti enemmän chakraa ja siksi tuuliaallon laajuus vastaa jo valtavaa hyökyaaltoa ja sen leikkauskyky on entistä suurempi. Iskun tekemiseksi käyttäjällä pitää olla siitä varten tehty ase (esim. viuhka)!
Taso: A/A
Chakra: -40
Damage: 35 + palamisvahinko 3 dmg kolmen vuoron ajan

Gufuu Torappu no jutsu
Ninja kerää suuret määrät chakraa viuhkaansa ja heilauttaa sitä luoden valtavan tornadon vihollisen ympärille. Tornado repii vihollisen helposti korkealle taivaalle ja pitää hänet siellä jumissa. Tornadosta pakeneminen on mahdotonta, ellei jutsua pyörrettä riko jutsulla. Jutsu ei tee kauheata vahinkoa, mutta sen tarkoitus onkin pitää vihollinen avuttomana ilmassa seuraavaa hyökkäystä varten. Tornado on niin iso, että se voi repiä ilmaan useitakin vihollisia kerralla.
Taso: A/A
Chakra: -40
Damage: 20
Muuta: Tekniikasta voi vapautua vain A/A-tasoisella tai sitä korkeammalla tekniikalla


S-taso

Fuuton: Misairu Bakudan
Misairun kehittyneempi versio. Ninja tekee monimutkaiset käsimerkit, jonka jälkeen hän puhaltaa suustaan ilmaohjuksen. Halutessaan käyttäjä voi räjäyttää ohjuksen, jolloin siitä muodostuu valtava pallon muotoinen räjähdys, jonka läpimitta on parikymmentä metriä. Joutuessaan sen sisälle kohde kärsii pahaa vahinkoa koko kehoonsa.
Taso: S
Chakra: -70
Damage: 70

Fuuton: Renkuudan
Ninja kerää suuren määrän chakraa keuhkoihinsa ja iskee sitten kädellään mahaansa puhaltaen suustaan valtavan nopean ilmapanoksen, joka räjähtää osuessaan. Pallojen ampuminen on ihmiselle hyvin rasittavaa, sillä jutsu on tarkoitettu "sarjatuliampumiseen". Jutsun onkin alunperin keksinyt yksihäntäinen bijuu Shukaku.
Taso: S
Chakra: -70
Damage: 60-70

Fuuton: Heki Shippuu no Jutsu
Keskitetympi ja tehokkaampi versio Fuuton: Shippuusta. Käsimerkkien jälkeen ninja keskittää kämmeneensä ja kätensä ympärille nopeasti pyörivää tuulichakraa, jonka jälkeen käsi isketään eteenpäin. Tässä jutsussa chakra syöksyy suuren hurrikaanin sijaan todella nopeana ohuempana pyörteenä eteenpäin. Pyörre pyörii järkyttävän nopeasti ympäri ja sen pää muistuttaa terävää poraa, joka leikkaa vastustajan läpi. Vaikka vastustaja väistisi terävän kärjen, repivät silti pyörteen reunat hänen kehonsa auki.
Taso: S
Chakra: -60
Damage: 60 täysosuma ja 50 "kartion" reunoihin.

Dai Kajou Zankuuha
Voimakkaampi versio Kajou Zankuuhasta. Ninja luo ilmaputkistaan järkyttävän nopeasti pyörivän kapean poramaisen ilmavirtauksen, joka syöksyy vihollista päin ja lävistää tämän kehon. Jutsun tiedetään lävistäneen kokonaisia kallioita.
Taso: S
Chakra: -80
Damage: 80


S²-taso

Fuuton: Atsugai
Äärimmäisen tehokas tuulielementin jutsu. Ninja kerää suuhunsa erittäin nopeasti todella paljon chakraa, mikä saa hänen ympärillään olevan ilman värähtelemään ja hohtamaan. Ninja ampuu tuulichakran räjähtävällä voimalla vihollista päin; tuuli muodostuu pallomaiseksi räjähdykseksi, joka tuhoaa kaiken edessä olevan valtavalta etäisyydeltä (räjähdys ulottuu 100 metrin päähän). Jutsun laajuuden takia se voi iskeä monta kohdetta kerralla, eikä kukaan ole pystynyt väistämään sitä.
Taso: S²
Chakra: -130
Damage: 130

Fuuton: Okaeshi no Susanoo
Käsimerkkisarjan jälkeen ninja johtaa uskomattomat määrät chakraa ilmaan ja vihollisen ympärille muodostuu silmänräpäyksessä valtava tornado aivan tyhjästä. Pyörre kohoaa yli sadan metrin korkeuteen ja on kymmeniä metrejä leveä. Tornado vahingoittaa suuresti vastustajaa repimällä ja paiskomalla hänen kehoaan, samalla se myös imee valtavasti esineitä kaikkialta ympäristöstä ja aiheuttaa siis valtavaa tuhoa, jutsun tiedettäneen tuhonneen kokonaisia suuria kaupunkeja. Tornado jatkaa pitkään riehumista, jos jutsun tekijä tai jokin muu jutsu ei pysäytä sitä.
Taso: S²
Chakra: -130 per vuoro
Damage: 130 per vuoro


Tasojutsut

Fuuton: Kamaitachi
Ninja luo voimakkaan tuulivirtauksen, joka heittää vastustajan taaksepäin. C-tasolla se myös leikkaa uhrinsa kehoa. Iskun tekemiseksi käyttäjällä pitää olla sitä varten tehty ase (esim. viuhka).

Taso: D
Chakra: -3
Damage: 3

Taso: C
Chakra: –5
Damage: 5

Fuuton: Kan Shi-Rudo
Ninja muodostaa melko ohuen, mutta todella nopeasti pyörivän pyörremyrskyn ympärilleen. Pyörremyrskyä käytetään yleensä kohtitulevilta hyökkäyksiltä suojautumiseen, mutta se voi myös aiheuttaa vahinkoa viholliselle, jos tämä joutuu pyörteen sisään.

Taso B
Vaikutus: Pyörremyrsky imu on voimakasta noin 3 metrin säteellä.
Chakra: Aktivointi -8, jonka jälkeen -6 per vuoro
Suojaa: 8 damagea
Damage: Sisälle joutuessa 6

Taso: A
Vaikutus: Pyörremyrskyn imu on todella voimakasta noin 5 metrin säteellä.
Chakra: Aktivointi -15, jonka jälkeen -12 per vuoro
Suojaa: 15 damagea
Damage: Sisälle joutuessa 10

Taso: S
Vaikutus: Pyörremyrskyn imu on todella voimakasta jopa yli 10 metrin säteellä ja sitä lähempänä se repii maan pinnankin aivan kappaleiksi.
Chakra: Aktivointi -50, jonka jälkeen -40 per vuoro
Suojaa: 50 damagea
Damage: Sisälle joutuessa 20

Hien
Hienin avulla ninja pystyy luomaan aseisiinsa ilmachakrasta kerroksen, joka lisää aseen leikkauskykyä valtavasti ja kasvattaa myös aseen pituutta. Aseen terän pinnalle muodostuu silminnähtävä terävä chakrakerros, jonka pituus voidaan kasvattaa jopa metriin. Hieniä käyttäessä ninja voi leikata helposti jopa kivenkin läpi esimerkiksi kunailla.

Taso: B
Damage: +10-15 aseeseen
Chakra: -1ch/dmg per isku

Taso: A
Damage: +20-25 aseeseen
Chakra: -1ch/dmg per isku

Koku Daiyaru no Jutsu
Ninja puhaltaa eteensä ilmaa keuhkoistaan ja suorittaa samalla käsimerkkejä muovaten ilman sirkkelimäiseksi kiekoksi eteensä. Kiekko alkaa pyöriä hiljalleen ja kun se on valmis, vapauttaa ninja loputkin ilmat keuhkoistaan ja lähettää valtavalla nopeudella eteenpäin lujasti pyörivän kiekon, joka leikkaa sirkkelin tavoin itsensä kaikesta läpi.

Taso: A
Chakra: -20
Damage: 20

Taso: S
Chakra: -60
Damage: 60

Fuuton: Shippuu no Jutsu
Käsimerkkien jälkeen ninja keskittää kämmenensä ja kätensä ympärille nopeasti pyörivää tuulichakraa, jonka jälkeen käsi isketään eteenpäin ja käännetään lyönnin aikana chakran pyörimisen suuntaisesti. Tuulichakra muodostaa kämmenestä purkautuvan hurrikaanin, joka lähtee poikittain (eli hurrikaanin suu edellä) vastustajaa kohti heitellen ilmaan kaiken, mitä ei ole naulattu kiinni.

Taso: A
Vaikutus: Tällä tasolla jutsu perustuu voimakkaaseen imuun ja paineeseen.
Chakra: -20
Damage: 15-20

Taso: A/A
Vaikutus: Tällä tasolla mukana on myös leikkauskyky, joka aiheuttaa vastustajalle suurta lisävahinkoa.
Chakra: -45
Damage: 40-45

Reppushou
Käsimerkkien jälkeen ninja iskee kätensä yhteen ja lähettää vihollista kohti todella nopeita teräviä tuulenpuuskia. Tuulenpuuskat voivat tehdä itsessäänkin pientä vahinkoa, mutta ne on tarkoitettu tehostamaan heittoaseita. Tuuli lisää heittoaseiden nopeutta huomattavasti saaden niiden väistämisen lähes mahdottomaksi ja antaa niille lisäksi lisävahinkoa.

Taso: B
Chakra: -10
Damage: +10 heittoaseisiin (maksimissaan viisi asetta kerralla)
Nopeus: Heittoaseiden nopeus vastaa B-tason jutsua

Taso: A
Chakra: -20
Damage: +20 heittoaseisiin (maksimissaan kymmenen asetta kerralla)
Nopeus: Heittoaseiden nopeus vastaa A-tason jutsua

Kaze Kyuushu Battojutsu
Tuulijutsu, jota miekkojen käyttäjät hyödyntävät. Ninja ottaa miekkansa tupesta kiinni ja johtaa chakraa asetta pitkin sen päähän. Ninja muuttaa chakran ilmaksi ja laukaisee sen aseen päästä räjähtävällä voimalla, jolloin ase sinkoutuu tupesta ulos huomattavasti normaalia nopeammin ja ninja voi käyttää sitä nopean viillon lähettämiseen vihollista kohti.

Taso: D
Chakra: -4
Nopeus: +2 miekaniskuun

Taso: C
Chakra: -6
Nopeus: +3 miekaniskuun

Taso: B
Chakra: -12
Nopeus: +6 miekaniskuun

Taso: A
Chakra: -20
Nopeus: +10 miekaniskuun
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jutsulista

Viesti: # 39Viesti Southpaw »

Maa (Doton)

Kuva

D-taso

Shinju Zanshu no Jutsu
Jutsun avulla ninja pystyy kaivautumaan maahan ja liikkumaan pahaa-aavistamattoman vihollisen lähelle. Yleensä jutsua käytetään vetämään vihollinen tämän nilkoista maan sisään, jolloin vihollisesta tulee liikkumis- ja puolustuskyvytön.
Taso: D
Chakra: -3 tehtäessä ja -1 joka maan alla ollusta vuorosta/-2 jos vastustaja vedetään maan alle


C-taso

Doton Bunshin no Jutsu
Tehtyään käsimerkit ninja pystyy muodostamaan maasta klooneja, jotka voivat käyttää maajutsuja. Tekniikan heikkous on se, että kloonit eivät voi mennä kovin kauas isännästään.
Taso: C
Chakra: -5 per bunshin

Retsudotensho
Ninja tekee käsimerkit ja iskee toisen kätensä maahan, jolloin hänen edessään oleva maakerros hajoaa. Kaikki jotka jäävät tälle alueelle, uppoavat maan sisään ja joutuvat maamassan murskaamaksi.
Taso: C
Chakra: -6
Damage: 6


B-taso

Gyorai Shin
Ninja tekee lyhyet käsimerkit ja johtaa chakraansa maahan. Maasta nousee ylös useita todella teräviä kivisiä neuloja, jotka lävistävät vihollisten jalkoja. Halutessaan ninja voi myös laukaista neulat maasta ylöspäin, jolloin ne tekevät entistä enemmän vahinkoa.
Taso: B
Chakra: -15
Damage: 10-15, liikkeessä oleva kohde kärsii pahemmin kuin paikallaan pysyvä.

Doton: Iwa Yado Kuzushi
Jutsu antaa ninjalle kyvyn romahduttaa lähistöllä olevia luolastoja ja vastaavia rakennelmia. Tehtyään käsimerkit ninja johtaa chakraansa kivimuodostelmaan ja pystyy tuhoamaan tai poistamaan sieltä tiettyjä kriittisiä tukikiviä, jolloin koko muodostelma sortuu. Jutsu on erittäin kätevä, jos ninja on houkutellut useita vastustajia johonkin luolan tapaiseen.
Taso: B
Chakra: -12
Damage: 8-12, riippuu siitä kuinka pahasti kivet vahingoittavat uhria

Doton: Enjin Guro-Bu no Jutsu (Circle Globe Technique)
Ninja tekee käsimerkit ja iskee toisen kätensä maahan, jolloin maasta muodostuu hänen kätensä alle suuri pallomainen kivenjärkäle. Ninjan tönäistessä hieman kiveä se syöksyy keilapallon tavoin valtavalla nopeudella vihollista päin liiskaten tämän alleen.
Chakra: -10
Damage: 10


A-taso

Doryuu Heki
Ninja tekee käsimerkit ja muodostaa eteensä suuren kivimuurin. Muuri voidaan luoda olemassaolevasta maasta, jolloin ninja iskee toisen kätensä maahan. Jos taisteluareenalla ei kuitenkaan ole tarkoitukseen sopivaa maata, voi ninja sylkeä suustaan mutaa, josta muuri muodostuu. Muuri on kooltaan useita metrejä korkea ja leveä ja on myös huomattavan paksu. Ninja voi vaikuttaa hieman muurin mittoihin ja ulkomuotoon (esim. Kakashin luoman muurin pinnalle ilmestyi suuria koirien päitä).
Taso: A
Chakra: -20
Suojaa: 20 damagea
Muuta: Jos vihollinen on tarpeeksi lähellä, voi muurin luoda myös hänen taakseen taktisiin tarkoituksiin

Dai Retsudotensho
Retsudotenshon kehittyneempi versio. Ninja tekee käsimerkit ja iskee toisen kätensä maahan, jolloin hänen edessään oleva maakerros hajoaa todella suurelta alueelta. Kaikki jotka jäävät tälle alueelle, uppoavat maan sisään ja joutuvat maamassan murskaamaksi. Tällä tasolla kuoppa on todella syvä ja ninja on muuttanut kivet chakransa avulla teräviksi, joten vahinko lisääntyy.
Taso: A
Chakra: -25
Damage: 25 + liikkuminen vaikeutuu huomattavasti, koska luita on saattanut mennä rikki ja lohkareita on aika varmasti ninjan päällä.

Hei Kakushimasu no Jutsu
Salamurhaajakoulutuksen saaneiden ninjojen tuntema ja suosima erikoistekniikka, jonka avulla he niin sanotusti sulautuvat osaksi jotain kiinteää asiaa, kuten seinää, puuta, kiveä, tai pelkkää maata. Liikkuessaan aineessaa, sen pinnalle muodostuu ninjan kohdalle hänen muotoisensa varjo. Tekniikka sopii loistavasti vastustajan yllättämiseen, mutta sen heikkous on "sulautumisen" hitaus.
Taso: A
Chakra: -20 aktivointi ja -5 jokaisesta vuorosta kiinteässä pinnassa.
Muuta: Kiinteään pintaan sulautuminen kestää yhden vuoron. Jos pinta johon ninja on sulautunut vahingoittuu, raukeaa tekniikan vaikutus välittömästi.


A/A-taso

Doryuu Katsu
Ninja tekee maaelementin käsimerkin ja iskee toisen kätensä maahan, jolloin hänen edessään olevat maamassat repeävät todella suurelta alueelta kahtia muodostaen valtavan leveän väylän ninjan eteen. Jutsua voidaan hyödyntää mm. katkaisemaan pieni kallio "keskeltä kahtia" ja siten esimerkiksi tuhoamaan vihollisen linnake. Kun ninja päästää kätensä irti maasta, rysähtävät maamassat takaisin yhteen ja niiden väliin jäävät viholliset kärsivät todella suurta vahinkoa.
Taso: A/A
Chakra: -35 ja -5 per vuoro pitää maata romahtamattomana.
Damage: 35 joutuessa kokonaan maamassojen väliin


S-taso

Doryuu Jouheki
Doryuu Hekin kehittyneempi versio. Jutsun avulla ninja voi muodostaa maasta massiivisen muurin, joka on useita kymmeniä metrejä korkea ja leveä sekä useita metrejä paksu. Doryuu Hekin tavoin muurissa on ninjalle ominaisia yksityiskohtia ja kahden eri ninjan versiot saattavat erota huomattavastikin ulkonäöltään ja ulkomuodoltaan.
Taso: S
Chakra: -75
Suojaa: 75 damagea
Muuta: Pitää osata Doryuu Heki


Tasojutsut

Assai Rikujou (Crushing land)
Käsimerkit tehtyään ninja lyö kätensä yhteen. Maa vihollisen alla rysähtää erittäin nopeasti alaspäin muodostaen kraaterimaisen kuopan. Samalla vihollisen ympärillä olevat maamassat räjähtävät suurella paineella sisäänpäin haudaten vihollisen suuren kuoppaan kivimurskan alle.

Taso: C
Vaikutus: Vihollisen alle muodostuu pari metriä syvä kuoppa ja ympäriltä lentää häntä päin melko pieniä kiviä.
Chakra: -6
Damage: 4-6

Taso: A
Vaikutus: Vihollisen alle muodostuu useita metrejä syvä ja leveä kuoppa ja ympäriltä lentää häntä päin valtavan suuria kivenmurikoita.
Chakra: -28
Damage: 22-28

Shinku Daichi
Tehtyään käsimerkit ninja iskee molemmat kätensä maahan ja johtaa siihen chakraansa. Chakra tekee maan rakenteesta epävakaan, mikä johtaa maa-alueen romahtamiseen useiden metrien syvyyteen. Ninja pystyy hallitsemaan romahduttamansa maa-alueen sijaintia ja muotoa eli voi tehdä jutsun esim. eteensä tai ympärilleen. Jutsu ei itsessään tee välttämättä vahinkoa, mutta sitä voidaan hyödyntää esim. rakennelmien tuhoamiseen tai vihollisen upottamiseen kuoppaan.

Taso: C
Vaikutus: Romahduttaa 5x5 metrin alueen ja muodostaa pari metriä syvän kuopan.
Chakra: -5

Taso: B
Vaikutus: Romahduttaa 10x10 metrin alueen ja muodostaa lähes viisiä metriä syvän kuopan.
Chakra: -12

Taso: A
Vaikutus: Romahduttaa 25x25 metrin alueen ja muodostaa kymmenen metriä syvän kuopan.
Chakra: -25

Taso: S
Vaikutus: Romahduttaa massiivisen 100x100 metrin alueen ja muodostaa yli kymmenen metriä syvän valtavan kraaterin. Jutsulla voi tuhota suuria osia kokonaisista kaupungeista.
Chakra: -80

Muuta: Halutessaan jutsun vaikutusaluetta voi pienentää ja tehdä kuopasta syvemmän. Vastaavasti voi esim. pienentää leveyttä ja tehdä alueesta pidemmän.

Tsuchi Bakuha
Ninja tekee monimutkaisen käsimerkkisarjan ja iskee molemmat kätensä maahan johdattaen siihen chakraansa. Chakra saa hetkeksi maan tärisemään, jonka jälkeen maamassat räjähtävät valtavalla paineella ylöspäin vahingoittaen kaikkea tiellään olevaa. Maasta räjähtävät kivet lentävät kymmenien metrien korkeuteen, jonka jälkeen ne satavat alas maahan tehden lisävahinkoa.

Taso: A/A
Vaikutus: Suuri räjähdys, joka kattaa kymmenien metrien alueen
Chakra: -40
Damage: 40 täydellisesti osuttuna

Taso: S
Vaikutus: Valtava räjähdys, jonka läpimitta on noin sata metriä
Chakra: -80
Damage: 80 täydellisesti osuttuna

Ame no Tsuchi
Tätä tekniikkaa käytetään usein Tsuchi Bakuhan jälkeen. Kun maata on noussut suuret määrät ilmaan, otetaan Ame no Tsuchissa chakran kanssa hallinta siitä maasta ja tuodaan se voimakkaana kohdennettuna sateena alas. Suuret kivikimpaleet voivat tehdä helposti tappavaa jälkeä osuessaan uhriin ja iskeä hänet tajuttomaksi.

Taso: A
Vaikutus: Ninja voi hallita melko suurta määrää pienestä keskikokoisiin kiviä
Chakra: -20
Damage: 15-20 (riippuu osuvien kimpaleiden määrästä)

Taso: S
Vaikutus: Ninja voi hallita erittäin suurta määrää pienestä valtaviinkin kivenjärkäleisiin
Chakra: -60
Damage: 50-60

Doton: Daichi Katame
Ninja tekee lyhyet käsimerkit ja iskee toisen kätensä maahan. Chakra saa maa-alueen ninjan ympärillä vahvistumaan ja kovettumaan. Jutsulla voidaan tehdä esim. mullasta tai hiekasta lähes kivikovaa. Jos jutsua käytetään valmiiksi kovaan maahan, kuten kiveen, tulee siitä lähes timanttisen kovaa ja Shinju Zanshun tyyppisten jutsujen teko estyy. Lisäksi jutsua voidaan käyttää esim. Yomi Numan torjumiseen kovettamalla suo normaaliksi maaksi.

Taso: B
Chakra: -12
Muuta: Jutsun vaikutusalue on useita metrejä joka suuntaan

Doton: Kekkai
Ninja iskee molemmat kämmenensä maahan ja maa nousee vihollisen ympäriltä muodostaen paksun kuvun tämän ympärille. Jutsu on mainio vihollisen vangitsemiseen. Ninja voi koskettaa kädellään kuvun pintaa ja johtaa siihen chakraansa korjaten kiviainesta, jos vihollinen yrittää tuhota sitä.

Taso: C
Vaikutus: Vihollinen joutuu paksun mutakuvun sisään.
Chakra: -5
Kestävyys: 5 damagea.
Muuta: Ninja voi johtaa kupuun -5ch ja lisätä kestävyttä 5 damagea per vuoro

Taso: B
Vaikutus: Vihollinen joutuu paksun maasta koostuvan kuvun sisään. Kupu on niin iso, että sillä voidaan vangita useita vierekkäin seisovia vihollisia.
Chakra: -12
Kestävyys: 12 damagea
Muuta: Ninja voi johtaa kupuun -12ch ja lisätä kestävyttä 12 damagea per vuoro

Taso: A
Vaikutus: Vihollinen joutuu paksun kivikuvun sisään. Kupu on jo yli kymmenen metriä leveä ja sillä voidaan siis vangita useita kaukanakin toisistaan olevia vihollisia.
Chakra: -20
Kestävyys: 20 damagea
Muuta: Ninja voi johtaa kupuun -20ch ja lisätä kestävyyttä 20 damagea per vuoro

Doryuudan
Ninja muodostaa käsimerkkien jälkeen maasta mudasta koostuvan lohikäärmeenpään, joka syöksee suustaan chakralla vahvistettuja muta-ammuksia.

Taso: C
Vaikutus: Pieni lohikäärmeenpää, josta lentää muutama mutapallo.
Chakra: -5
Damage: 5

Taso: B
Vaikutus: Suurehko lohikäärmeenpää, josta lentää nopealla sarjatulella usea mutapallo.
Chakra: -10
Damage: 10

Taso: A
Vaikutus: Suuri lohikäärmeenpää, jonka pinta on kiveä. Lohikäärmeen päästä lentää nopealla sarjatulella kivisiä ammuksia.
Chakra: -27
Damage: 27

Doro Gaeshi
Ninja iskee molemmat kämmenensä maahan ja maasta ponnahtaa hänen eteensä suojaava maamuuri. Muuri on melko heikko verrattuna esim. Doryuu Hekiin ja soveltuu siten heikommilta hyökkäyksiltä puolustautumiseen.

Taso: C
Vaikutus: Maasta nousee 2 metriä leveä ja 3 metriä korkea muuri
Chakra: -6
Suojaa: 6 damagea

Taso: B
Vaikutus: Maasta nousee 3 metriä leveä ja yli 5 metriä korkea muuri, joka on myös C-tason muuria paksumpi
Chakra: -10
Suojaa: 10 damagea

Doryuu Taiga
Tehtyään käsimerkit ninja muodostaa maata pitkin etenevän todella voimakkaan mutavirtauksen, joka kaataa vihollisen jaloiltaan jättäen tämän alttiiksi hyökkäyksille.

Taso: C
Vaikutus: Voimakas noin kolme metriä leveä virta.
Chakra: -5

Taso: B
Vaikutus: Todella voimakas useita metrejä leveä virta, joka kaataa kohteen väkisin, vaikka tämä johtaisi chakraakin jalkoihinsa.
Chakra: -10

Yomi Numa
Ninjan tehtyä käsimerkit vihollisen alle muodostuu upottava suo, joka estää vihollisen liikkumiseen ja saa hänet vajoamaan alaspäin. Jos vihollinen ei pääse pois tekniikasta, hukkuu hän suohon.

Taso: C
Vaikutus: Maahan ilmestyy halkaisijaltaan nelimetrinen kuoppa täynnä mutavelliä, joka upottaa nilkkoihin asti. Mutavelli hidastaa 2 nopeutta.
Chakra: -6

Taso: B
Vaikutus: Maahan ilmestyy halkaisijaltaan kymmenkunta metriä oleva kuoppa täynnä mutaa, joka upottaa polviin asti. Muta hidastaa nopeutta 4.
Chakra: -12

Taso: A
Vaikutus: Maahan ilmestyy halkaisijaltaan parikymmen metrinen suo, jolla on syvyyttä lähes kolme metriä. Suo hidastaa 8 nopeutta (jos nopeus laskee nollaan, ei pysty liikkumaan ollenkaan).
Chakra: -24

Taso: S
Vaikutus: Maahan ilmestyvä suo on punertava, haljaisijaltaan lähemmäs sata metrinen ja syvyydeltään 50 metriä. Suo hidastaa 12 nopeutta (jos nopeus laskee nollaan, ei pysty liikkumaan)
Chakra: -80
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jutsulista

Viesti: # 40Viesti Southpaw »

Sähkö (Raiton) [Pahasti kesken, muutoksia tulossa]

Kuva

C-taso

Nagareboshi
Ninja tekee käsimerkit ja luo pienen pallosalaman käsiensä välille laukaisten sen lähietäisyydeltä vastustajansa kehoa kohti. Osuessaan pallomainen salama levittää sähköshokkeja osumakohdan ympärille ja saa heikon vihollisen "sätkimään".
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5 + jää alttiiksi seuraavalle hyökkäykselle


B-taso

Kaedama Nichiyou (Double Sunday)
Ninja tekee lyhyehköt käsimerkit ja jännittää molemmat kätensä taaksepäin. Vihollisen ollessa sopivassa kohdassa ninja iskee kätensä eteenpäin vapauttaen niistä voimakkaan poikittain kulkevaa salamaa muistuttavan sähköshokin, joka iskeytyy voimalla viholliseen. Jutsu on todella nopea, mutta toimii vain lähietäisyydellä.
Taso: B
Chakra: -12
Damage: 12


A-taso

Raiton: Raikou Nohara
Ninja tekee monimutkaiset käsimerkit ja iskee kätensä maahan. Maahan muodostuu kymmenen metrin säteelle ninjasta voimakas näkymätön jännitekenttä. Kun vihollinen koskettaa maata, näkyy siinä kuitenkin voimakas välähdys vihollisen saadessa suuren sähköshokin. Jutsu on erinomainen taijutsuninjoja vastaan.
Taso: A
Chakra: -20/vuoro
Damage: 20/vuoro

Nibai Ikazuchi no Kiba
Ninja kokoaa chakraansa pilviin ja kun hän haluaa, tulee chakra alas kahtena salaman muodossa olevana iskuna kohti vihollista valtavalla voimalla.
Taso: A
Chakra: -28
Damage: 14 per osunut isku, eli kummankin osuessa 28

Raiton: Rairyuu no Tatsumaki
Tässa jutsussa ninja luo eteensä, vierelleen tai taakseen salamatornaadon, joka muistuttaa lohikäärmettä. Tornaadon yläpäässä oleva pää hyökkää vihollisen kimppuun suurella voimalla. (Samankaltainen hyökkäys tyyli kuin Suiton: Suiryuudanissa) Tornaado imee sisäänsä irtotavaraa ja jos sitä heitetään esim. kunailla, niin kunai jää vain kiertämään tornaadon sisään, se saattaa tulla ulos, mutta se on täysin sattuman kauppaa.
Taso: A
Chakra: -25
Damage: 25


S-taso

Raiton: Gian
Ninja tekee käsimerkit ja ampuu kädestään erittäin voimakkaan vaakatasossa kulkevaa salamaa muistuttavan sähköjutsun vihollista päin. Jutsu aiheuttaa suurta tuhoa osuessaan kohteeseen ja valtavan nopeutensa takia sen väistäminen on lähes mahdotonta.
Taso: S
Chakra: -75
Damage: 75


Tasojutsut

Raikou Gufuu
Ninja aktivoi salamachakraa molempiin käsiinsä. Sen jälkeen hän hypähtää ilmaan ja pyörii hyrrän lailla itsensä ympäri. Chakramäärä, jonka ninja on tiivistänyt kämmeniinsä, purkautuu ulos kymmeninä chakra-salamoina. Koska shinobi pyörii jatkuvasti itsensä ympäri, sinkoilevat salamat kaikkialle hänen ympärilleen.

Taso: D
Chakra: -4
Damage: 4 kaikkiin vastustajiin

Taso: C
Chakra: -6
Damage: 6 kaikkiin vastustajiin

Raiton: Raikou Nagashi
Jutsussa ninja heittää kaksi kunaita kohti vastustajaa. Tarkoituksella ninja heittää kunait kuitenkin vastustajan eteen eri puolille. Nyt vastustaja luulee, että heittäjä oli vain surkea ja juoksee kunaiden läpi. Samassa tämä kyseinen ninja saa salamashokin. Kunaiden väliin on nääs kehittynyt salamavirtaus, joka aluksi on näkymätön, mutta heti kun siihen jokin koskee se paljastaa todellisen muotonsa.

Taso: B
Chakra: -15 virran luonti ja pitämisestä -6 per vuoro.
Damage: 15 joka kerran kun ninja koskettaa salamavirtaa.

Taso: A
Chakra: -25 virran luonti ja pitämisestä -12 per vuoro.
Damage: 25 joka kerran kun ninja koskettaa salamavirtaa.
Vaaditaan chakraelementtinä salama

Raiton Kage Bunshin
Jutsun avulla ninja kykenee luomaan sähköstä Kage Bunshinin. Klooni ei poikkea mitenkään tavallisesta varjokloonista, paitsi että tuhoutuessaan se ei poksahda savuksi, vaan räjähtää räiskyvänä sähkötällinä. Jos vihollinen on kosketuksissa klooniin sen tuhoutuessa (suoraan tai jonkin metallia johtavan aineen kautta), saa hän suuren sähköshokin. Shokin voimakkuus riippuu siitä, miten paljon jutsun tekijä on käyttänyt siihen chakraa.

Taso: B
Chakra: -10-15 + chakran jakautuminen
Damage: 10-15 (sama siis kuin klooniin käytetty chakra)

Taso: A
Vaikutus: Tällä tasolla klooniin voidaan käyttää entistä enemmän chakraa aiheuttamaan pahempia sähkötällejä
Chakra: 16-25 + chakran jakautuminen
Damage: 16-25 (sama siis kuin klooniin käytetty chakra)

Muuta: Jutsun oppiakseen pitää osata normaali Kage Bunshin!


Chidori

Chidori (aka. Raikiri)
Ninja tekee käsimerkit ja johtaa toiseen käteensä chakraa, josta muodostuu sinertävänä loistava valtavan voimakas pallomainen sähkövirtaus. Ninja syöksyy vastustajaansa kohti ja iskee kätensä tätä päin. Chidorin lävistyskyky on valtava ja yleensä se tappaa kohteen osumasta.
Chidori on yksi sähköninjutsujen kulmakivistä, johon monet muutkin sähköjutsut perustuvat. Jutsu on alunperin Hatake Kakashin kehittelemä, mutta nykyään useat ninjat ovat jalostaneet siitä oman versionsa.

Taso: A
Chakra: -25
Damage: 25 (riippuu siitä, mikä kohta kehosta lävistyy)

Taso: S
Chakra: -70
Damage: 70 (riippuu siitä, mikä kohta kehosta lävistyy)

Chidori Ikimono
Luotuaan normaalin Chidorin ninja muuttaa sen muodon haluamakseen eläimeksi, joka syöksyy vihollisen kimppuun. Osuessaan viholliseen Chidorista koostuva eläinhahmo aiheuttaa pahoja sähkötällejä. Jutsun etu on se, että sen liikerataa pystyy karkeasti ohjaamaan.

Taso: A
Chakra: -25
Damage: 25

Taso: S
Damage: 70
Damage: 70

Chidori Senbon
Chidorin perusmuodosta poiketen ninja johtaa sähköcharkaa käteensä useiden teräviä neulojen muotoon. Heilauttaessaan kättään ninja sinkoaa vastustajaan päin neulat, jotka aiheuttavat pahaa lävistysvahinkoa ja antavat lisäksi lamaannuttavia sähköshokkeja.

Taso: A/A
Chakra: -35
Damage: 35
Muuta: Täysi osuma jutsusta lamaannuttaa kohteen lähes täysin liikuntakyvyttömäksi vuoron ajaksi

Taso: S
Charka: -70
Damage: 70
Muuta: Täysi osuma jutsusta lamaannuttaa kohteen lähes täysin liikuntakyvyttömäksi kahden vuoron ajaksi ("puolikas" osuma yhdeksi vuoroksi A/A-tason tapaan)

Chidori Eisou
Muunnelma normaalista Chidorista. Ninja johtaa sähkön käteensä terämäiseen muotoon ja ampuu sen keihäsmäisenä teränä vihollista päin. Terän leikkausteho on valtava ja se lävistää lähes kaiken. Osuessaan viholliseen jutsun sähkövirtaukset saavat tämän hetkellisesti lamaantumaan. Jutsun kantama on maksimissaan 10 metriä.

Taso: A/A
Chakra: -30
Damage: 30
Muuta: Lävistää kaikki alle S-tason materiaalit (lisäksi laajat S-jutsut, kuten maaseinämät)

Taso: S
Chakra: -65
Damage: 65
Muuta: Lävistää kaikki alle S2-tason materiaalit (myös laajat S2-jutsut)

Chidori Nagashi
Muunnelma normaalista Chidorista. Ninja ei johda sähköä käteensä, vaan vapauttaa sen jokapuolelta kehostaan luoden voimakkaan sähkövirtauksen ympärilleen. Kaikki ninjan ympärillä olevat kärsivät vahinkoa ja kokevat hetkellisen lamaantumisen sähkön sekoittaessa hermostoa. Hyökkäyksen lisäksi jutsua voi käyttää puolustuksena fyysisiä hyökkäyksiä vastaan.

Taso: A/A
Chakra: -35
Damage: 35
Muuta: Iskun kantama on 5 metriä jokaiseen suuntaan

Taso: S
Chakra: -70
Damage: 70
Muuta: Iskun kantama on 15 metriä jokaiseen suuntaan

Chidorigatana
Chidorin perusmuodosta poiketen ninja johtaa sähkön kädessään olevaan aseeseen. Sähkö parantaa aseen leikkaustehoa ja saa aikaan halvaannuttavan vaikutuksen. Lisäksi vihollisen mahdollisesti torjuessa iskun metallisella aseella, saa hän sähkötällin.

Taso: A/A
Chakra: -35
Damage: 35
Muuta: Aseen leikkausteho nousee tasolla

Taso: S
Chakra: -75
Damage: 75
Muuta: Aseen leikkausteho paranee kahdella tasolla. Tällöin käytettynä S-tason aseen kanssa mikä tahansa alle S2-tason ase halkeaa yhdestä iskusta
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jutsulista

Viesti: # 41Viesti Southpaw »

Muu ninjutsu


D-taso

Kakuremino no Jutsu
Ninja käyttää hyväksi kaapua tai viittaa ja muuttaa sen aivan taustan näköiseksi sulautuen maastoon. Jutsu on hyvä keino piiloutua viholliselta
Taso: D
Chakra: -2

Kawarimi no Jutsu
Ninja vaihtaa nopeasti paikkaa jonkun lähellä sijaitsevan objektin tai henkilön kanssa. Useimmiten ninjan paikalle ilmestyy puupölkky. Kawarimilla väistämistä varten pitää ninjan olla keskittynyt kohteeseen, jonka kanssa hän vaihtaa paikkaa, eli kohde voi olla korkeintaan muutaman kymmenen metrin päässä. Lisäksi Kawarimi ei ole äärettömän nopea ja sillä voi väistää vain hitaimpia jutsuja, käytännössä D-tason jutsuja ja joitain hitaita C-jutsuja.
Taso: D
Chakra: -3


C-taso

Gentoshin no Jutsu (Astral Projection)
Jutsun avulla ninja pystyy luomaan itsestään häilyvän astraalokopion, jonka avulla hän voi kätevästi keskustella tovereidensa kanssa pitkienkin matkojen päästä. Jutsu toimii vain, jos kumpikin osapuoli käyttää sitä samaan aikaan.
Taso: C
Chakra: -5

Hitei Mushou
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan valtavasti pieniä chakraneuloja, jotka työntyvät vihollisen ihon läpi ja aiheuttavat valtavaa kipua. Kaikkia neuloja on vaikeaa saada osumaan.
Taso: C
Chakra: -7
Damage: 5-7

Nan no Kaizou
Tässä tekniikassa ninja kykenee venyttämään raajojaan (kädet, jalat, kaula jne.) kymmeniä metrejä todella nopeasti ja luonnottomasti sekä muokkaamaan kehoaan hieman kumimaiseksi. Tekniikka ei suojaa juuri miltään hyökkäyksiltä, mutta se on kätevä yllättäjä tietyissä tilanteissa. Toisin kuin esim. Akimichien tekniikoiden avulla, tämän avulla ei voi kasvattaa kehonsa kokoa ja kaikkia raajoja ei voi kasvattaa yhtäaikaa.
Taso: C
Chakra: -5 per kymmenen venytettyä metriä.


B-taso

Kage Bunshin no Jutsu
Jutsun avulla ninja pystyy luomaan itsestään "täydellisiä" klooneja, jotka voivat käyttää kaikkia käyttäjän jutsuja, hyökätä vastustajan kimppuun ja vaikuttaa ympäristöönsä. Luodessaan klooneja ninjan chakra jakautuu tasaisesti hänen itsensä ja jokaisen kloonin kesken. Kloonien tuhoutuessa ninja saa takaisin klooneilla olleen chakran. Klooni voi ottaa hieman vahinkoa (n. 1dmg) ja jopa vuotaa verta, mutta se tuhoutuu välittömästi saadessaan suoran osuman esim. jutsusta tai fyysisestä iskusta.
Koska chakra jakautuu tasan kloonien kesken, edes Byakuganin käyttäjät tai chakrasensorit eivät pysty erottamaan niitä jutsun käyttäjästä.
Taso: B
Chakra: -8 per klooni + chakran jakautuminen
Muuta: Jutsu on suuren chakrankulutuksen takia kielletty ja se on opittava joltain sen osaavalta henkilöltä tai Konohassa olevasta salatusta kääröstä.

Muon Satsujin Jutsu
Erittäin taitavien salamurhaajien hallitsema tekniikka, joka mahdollistaa kohteen äänettömän ja huomaamattoman eliminoinnin. Jutsun avulla ninja pystyy liikkumaan äänettömästi ja lähes huomaamattomasti vihollisen luo. Yleensä tekniikkaa käytetään luomalla klooni hämäykseksi. Kun vihollisen huomio kiinnittyy klooniin, katoaa ninja näkyvistä ja vaikuttaa ikään kuin ilmestyvän vihollisen taakse. Jutsua voi myös käyttää piilosta hyökkäämällä suoraan vihollisen selkään ilman että tämä pystyy reagoimaan.
Chakra: -10
Vaikutus: Nopea pyrähdys jutsun ajaksi ja täysin äänetön liikkuminen
Muuta: Erikoisluvalla vain salamurhaamiseen erikoistuneille hahmoille

Gufuuha
Ninja tekee käsimerkin ja viereisistä puista irtoaa silmänräpäyksessä sadoittain lehtiä. Lehdet syöksyvät vihollista päin ja alkavat pyöriä nopeasti tämän ympärillä peittäen vihollisen näkökentän kokonaan. Jutsu on erittäin kätevä vihollisen hämäämiseen ja sitä tavataan erityisesti Kusagakuren alueella.
Taso: B
Chakra: -12
Muuta: Jotta jutsua voi käyttää, pitää lähistöillä olla puita.

Kasumi Enbu no Jutsu
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan suuren "sumupilven", joka on todella helposti syttyvä (pilvessä on kenties alkoholia tai jotain muuta syttyvää ainetta). Sytyessään pilvi leimahtaa suureksi liekkimereksi, joka polttaa vihollista.
Taso: B
Chakra: -13
Damage: 13 (sumun syttyessä tuleen)

Kokuun no Jutsu
Tehtyään käsimerkit ninja muodostaa kehostaan öljymäistä ainetta, joka haihtuu ilmaan ja tiivistyy tummaksi pilveksi. Hetken päästä pilvi sataa alas öljymäisinä pisaroina, jotka voidaan sytyttää helposti tuleen.
Taso: B
Chakra: -14
Damage: 14 (öljyn syttyessä tuleen)
Muuta: Pilvien tiivistymisessä ja öljyn satamisessa kestää yksi vuoro

Shoushagan no Jutsu
Rikollisten ja soluttautujien suosima jutsu. Ninja leikkaa valitsemaltaan henkilöltä kasvojen ihon irti ja liittää sen omien kasvojensa päälle, ikään kuin sulattaen siirtoihon omien kasvojensa päälle. Näin ninjan kasvoista tulee täsmälleen saman näköiset kuin alkuperäisellä henkilöllä ja hän voi hyödyntää tätä toisen identiteetin varastamiseen.
Taso: B
Chakra: -12

Konbi Henge no Jutsu
Henge no Jutsusta huomattavasti kehittyneempi versio, jonka avulla kaksi henkilöä tai olentoa voivat sulautua yhteen. Toisen henkilöistä tehdessä jutsun, molemmat "sulautuvat" yhteen ja muuntautuvat olioksi, jolla on ikään kuin molempien henkilöiden ominaisuuksia. Jutsua voidaan käyttää uusien ominaisuuksien saamiseksi, mutta "fuusion" voima, nopeus jne. ei voi olla suurempi kuin kummallakaan henkilöllä.
Taso: B
Chakra: -10 molemmilta
Muuta: Jutsu purkautuu saadessa tarpeeksi vahinkoa (10).


A-taso

Tajuu Kage Bunshin no Jutsu
Kage Bunshin no Jutsun kehittyneempi versio, jossa käyttäjä voi luoda kokonaisen armeijan varjokopioita itsetään.
Taso: A
Chakra: -25 per 10 kloonia (klooneja voi tehdä vain tasakymmenten verran)

Bunshin Bakuha
Jutsun avulla ninja voi räjäyttää luomiaan Kage Bunshineita todella suurella voimalla. Jutsu on erittäin voimakas, sillä se ei vaadi edes käsimerkkejä.
Taso: A
Chakra: -20 per räjäytetty Bunshin
Damage: 15-20

Jigyakkou no Jutsu (Time Regression Technique)
Tekniikka, jonka avulla ninja pystyy palauttamaan kohteelta jo unohdettuja muistoja mieleen ja onkimaan esiin salaisuuksia hypnoosissa. Tekniikkaa käytetään usein kuulusteluun. Hyvin voimakas mieli kykenee kuitenkin vastustamaan tekniikkaa.
Taso: A
Chakra: -20


A/A-taso

Rasengan
Todella voimakas ja hankalasti opeteltava ninjutsu, jonka avulla ninja johtaa chakraa käteensä ja muuttaa sen todella nopeasti pyöriväksi palloksi. Iskettäessä viholliseen Rasengan aiheuttaa pahaa vahinkoa repien ja raastaen kohdetta laukaisten tämän ilmalennolle taaksepäin. Jutsu ei vaadi minkäänlaisia käsimerkkejä.
Taso: A/A
Chakra: -35
Damage: 35
Muuta: Jutsun saa vain erikoisluvalla


S-taso

Oodama Rasengan
Rasenganin kehittyneempi ja tehokkaampi versio, jossa luodaan suurempi ja tehokkaampi chakrapallo.
Taso: S
Chakra: -70
Damage: 70


Tasojutsut

Kai (Vapautuminen)
Kai on melko suoraviivainen ninjutsu, jota voidaan hyödyntää genjutsuista vapautumiseen. Ninja tekee yhden käsimerkin ja aktivoi jutsun, joka tuhoaa ninjan pään sisällä olevan vihollisen genjutsun muodostaman chakran.
Tekniikkaa voidaan käyttää myös muihin koskettamalla heitä käsimerkin jälkeen.
Huom! S-tason Kaita ei pysty käyttämään itseensä, pelkästään tiimitovereihin!

Taso D: Voi vapautua ja vapauttaa muita D tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu
Taso C: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-C tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu
Taso B: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-B tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu
Taso A: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-A tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu
Taso A/A: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-AA tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu
Taso S: Voi vapauttaa muita D-S tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu

Genjutsun chakrahäirintä
Genjutsusta vapautumiselle toinen tapa, jonka taitavat chakrankäyttäjät hallitsevat. Kaista poiketen kyseessä ei ole jutsu, vaan oikeastaan taito hallita omaa chakraansa. Ninja pysäyttää ensin oman chakravirtauksensa olemattomiin ja aktivoi sen sen sitten äkillisesti vapauttaen paljon chakraa kerralla. Vapautuva chakra horjuttaa vihollisen genjutsun vakautta niin paljon, että se tuhoutuu. Normaalisti ninja iskee kämmenensä yhteen tekniikan aikana, mutta kokeneet käyttäjät voivat tehdä sen myös ilman käsimerkkejä. Taidon huono puoli on huomattava chakrankulutus ja sen vaatima suuri keskittyminen. Kain tapaan tekniikkaa voidaan käyttää myös muihin johtamalla omaa chakraansa heihin.

Taso D: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-tason Genjutsuista.
Chakra: -5

Taso C: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-C tason Genjutsuista.
Chakra: -8

Taso B: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-B tason Genjutsuista.
Chakra: -15
Muuta: Ei vaadi käsimerkkiä Tokubetsu Jounin-tasoiselta ninjalta

Taso A: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-A tason Genjutsuista.
Chakra: -28
Muuta: Ei vaadi käsimerkkiä Jounin-tasoiselta ninjalta

Taso A/A: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-A/A tason Genjutsuista.
Chakra: -45
Muuta: Ei vaadi käsimerkkiä Jounin-tasoiselta ninjalta

Lisätietoa: Jutsun chakramaksuun ei tule mitään miinuksia (eduista, prosenteista tai upeista), koska jutsu perustuu nimenomaan chakran vapauttamiseen

Meisai Gakure no Jutsu
Ninja tekee käsimerkit ja pystyy muokkaamaan chakralla valon heijastumista itsestään sulautuen taustaan. Jutsu tekee ninjasta siis lähes täysin näkymättömän. Alemmilla tasoilla ninjan voi kuitenkin havaita äänistä, hajusta, chakraa aistimalla ja häilyvistä kehon ääriviivoista tämän liikkuessa.

Taso: A
Vaikutus: Ninjasta tulee täysin näkymätön, jos hän pysyy paikallaan. Liikkuessa ninjan kehon ääriviivat näkyvät kuitenkin heikon häilyvästi, minkä voi tarkkaan katsoessa huomata. Ninjan chakran huokuminen, haju ym. eivät katoa.
Chakra: -25 per vuoro

Taso: S
Vaikutus: Ninjasta tulee täysin näkymätön liikkeessäkin. Hänen chakransa "olemus" ja haju häviävät kokonaan. Ninjaa ei voi havaita edes byakuganilla tai vihollisen chakraa aistimalla. Vain "fyysistä olemusta" aistivat kyvyt pystyvät huomaamaan ninjan tällä tasolla, sillä tekniikka ei tee ninjasta haamua jonka läpi kaikki kulkisi. Näin ollen esim. Gaaran kyky aistia hiekan avulla vastustajan koskettaessa hiekkaa kykenisi havaitsemaan tätä tasoa käyttävän ninjan.
Chakra: -65 per vuoro

Muuta: Tämän jutsun saa vain erikoisluvalla, jos se sopii hahmon tyyliin tai toinen pelaajahahmo suostuu opettamaan tekniikan.

Hari Jizou
Ninja tekee käsimerkit ja muodostaa hiuksistaan salamannopeasti erittäin pitkät ja kestävät. Jutsu saa hiukset muistuttamaan metallisia piikkejä, jotka torjuvat tehokkaasti kohtitulevia hyökkäyksiä ja saattavat aiheuttaa vahinkoakin viholliseen. Ninja pystyy ympäröimään itsensä kokonaan hiuksillaan.

Taso: B
Vaikutus: Hiukset kasvavat moninkertaiseksi ja peittävät ninjan kokonaan.
Chakra: -12
Suojaa: 12 damagea

Taso: A
Vaikutus: Hiukset kasvavat useita metrejä pituutta ja kietoutuvat useaksi kerrokseksi ninjan ympärille suojaten tehokkaasti kaikenlaisilta hyökkäyksiltä.
Chakra: -25
Suojaa: 25 damagea

Kagura Shingan
Tällä tekniikalla sensorininjat pystyvät aistimaan lähistöllä olevat chakranlähteet. Parhaimmat sensorit kykenevät aistimaan jopa 15 kilometrin päähän ja aistimaan chakrasta tunnetiloja, kuten sen jos joku valehtelee. Jutsu myös mahdollistaa lähestyvien tekniikoiden tunnistamisen, joten ninja kykenee erottamaan esim. genjutsut ja elementtininjutsun toisistaan. Jutsun avulla käytettävät kyvyn kuitenkin paranevat vähitellen ninjan kehittyessä. Esimerkiksi genin ei vielä kykene tekemään eroa kahden yhtä vahvan henkilön välillä, mutta vähitellen ninja kuitenkin oppii erottamaan eri chakraelementit toisistaan.
Muuta: Käyttämällä yhden ammattiedun sensoriuteen voi (ninjan tasosta riippuen) saada jutsun C tai B-tasolle asti. Synnynnäiset sensorit ja kaksi sensorietua omaavat saavat kuitenkin kaikki tasot.

D: Aistii max. 500 metrin päähän. Ei erota kahta yhtä vahvaa ninjaa toisistaan.
Chakra: -2/vuoro
C: Aistii max. 1 km päähän. Voi erottaa viholliset toisistaan chakraelementin avulla.
Chakra: -5/vuoro
B: Aistii max. 2 km päähän. Kykenee erottamaan viholliset toisistaan, vaikka olisi sama elementti.
Chakra: -10/vuoro
A: Aistii max. 5 km päähän. Kykenee aistimaan heikosti muiden ihmisten tunnetiloja chakrasta.
Chakra: -17/vuoro
S: Aistii max. 10 km päähän. Aistii chakrasta tunnetilat niin tarkasti, että pystyy sanomaan valehteleeko joku.
Chakra: -35/vuoro

Kuchiyose no jutsu
Tekniikassa ninja kutsuu eläimen taistelukentälle taistelemaan kanssaan. Tekniikka on sama, mutta ninja kohtaisesti eläin vaihtelee. Tekniikka vaatii sopimuksen kutsu olennon kanssa.
Vaikutus: Kutsuu tasoisensa Kutsuolennon

Taso: C
Maksu: -12ch

Taso: B
Maksu: -20ch

Taso: A
Maksu: -45ch

Taso: A/A
Maksu: -85ch

Taso: S
Maksu: -110ch

Taso: S²
Maksu: -170ch

Shunshin no jutsu
Shunshin on tekniikka jossa ninja liikkuu chakran avulla nopeammin kuin mihin luonnollisesti pystyisi. Sivustaseuraajan silmiin tämä tekniikka näyttää siltä kuin ninja kirjaimellisesti katoaisi yhdessä paikassa ja ilmestyisi jälleen näkyviin toisessa. Jotkut ninjat myös käyttävät savupommeja, lehtiä, korppeja tai mitä tahansa vapaavalintaista näkösuojaa peittämään liikkeelle lähtemisen. Lisäksi tekniikasta on olemassa myös erilaisia variaatioita kylien välillä ja jopa yhden kylän sisällä toisen ninjan käyttäessä esimerkiksi tuulielementtiä hyväkseen ja toisen taas käyttäessä vaikka sähköä. Vaikka Shunshin on yleinen tekniikka shinobien joukossa ja useimmat osaavat ainakin alemman tason version tekniikasta, se on silti hyvin hankala oppia ja hankala käyttää taistelussa, etenkin kun on kyse tekniikoiden väistämisestä tai pitkien matkojen kulkemisesta. Tekniikalla pystyykin väistämään vain pienelle alueelle kohdistuvat tekniikat, esim. miekaniskut, kun taas Kamaitachin tai Tsuchi Bakuhan kaltaisia laaja-alaisia tekniikoita ei kykene väistämään lainkaan. Lisäksi vaikka Shunshinilla liikkuva ninja onkin nopea hetkellisesti, jopa tähän jutsuun erikoistuvat ninjat, jäävät lähes poikkeuksetta kakkoseksi, jos lähdetään kilpailemaan nopeudessa Hiraishin no jutsua vastaan.
Muuta: Tekniikalla ei ole yleisesti opittavissa olevaa S-tasoa. Tekniikan käyttöön erikoistuva hahmo voi kuitenkin pyytää itselleen S-tason version kage-etuna.

Taso: D
Chakra: -3

Taso: C
Chakra: -6

Taso: B
Chakra: -12

Taso: A
Chakra: -25

Taso: A/A
Chakra: -40
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jutsulista

Viesti: # 42Viesti Southpaw »

Genjutsu


D-taso

Kokoni Arazu no Jutsu
(False Surroundings Technique)
Kokoni Arazu no Jutsu on yksinkertainen Genjutsu minkä avulla voi muuttaa ympäristön ulkomuotoa. Voit jopa kehittää mielikuvituksellisia taloja ja puita.
Taso: D
Chakra: -3/vuoro

Narakumi no Jutsu
Joutuessaan jutsun kohteeksi, uhri näkee sen hetken pahimman pelkonsa. Illuusio loppuu, kun kohde ymmärtää, että häntä manipuloidaan.
Taso: D
Chakra: -4/vuoro


C-taso

Iiya Oto no Jutsu
Tässä Jutsussa käyttäjä muuttaa itsensä vastustajan korvissa täysin äänettömäksi, iskuineen kaikkineen, joka mahdollistaa voimakkaita yllätyshyökkäyksiä.
Taso: C
Chakra: -6/vuoro
Muuta: Ei toimi yli B-tason jutsuihin

Kori Shinchuu no Jutsu (Sly Mind Affect Technique)
Tätä jutsua käytään lähinnä pakenemiseen tai ajan pelaamiseen. Tässä jutsussa kohde huijataan kävelemään jatkuvasti ympyrää, niin että heidän matkansa tuntuu kestävän ikuisuuden. Tästä jutsusta voi vapautua tajuamalla, että on jutsun kohteena tai Kailla.
Taso: C
Chakra: -6/vuoro

Kasumi Juusha no Jutsu
Tämä genjutsu kehittää käyttäjästä kymmeniä klooneja, jotka ympäröivät vastustajan. Nämä kloonit ovat tuhoutumattomia, eli jos ne tuhotaan nin ne kehittyvät uudelleen. Kloonit eivät osaa hyökätä, mutta käyttäjä voi uskotella uhrille niiden todellisuuden hyökkäämällä kauempaa samaan aikaan kun illuusio hyökkää uhrin kimppuun. Näin uhri luulee kaikkien kopioiden olevat oikeita, vaikka näin ei olekkaan. Genjutsusta pääsee pois kailla tai vahingoittamalla oikeaa käyttäjää.
Taso: C
Chakra: -6/vuoro

Yukai Yume no Jutsu (Happy Dream Tehcnique)
Tämä Jutsu on käytännössä miltein täysin päinvastainen Narakumi no Jutsu. Tässä Jutsussa uhri näkee hänelle todella mieluista unikuvaa, vaikka onkin kokoajan hereillä. Jutsu lähtee pois jos täydellisesti keskittyy johonkin muuhun, mutta se on todella hankalaa, sillä suurin osa haluaa mielumin unelmoida heille mieluisista asioista. Jos täydellisesti keskittyy unikuvaan nukahtaa.
Taso: C
Chakra: -5/vuoro


B-taso

Hana kahen tonsou no Jutsu (Flower petal escape)
Jutsussa ninja tekee lyhyehköt käsimerkit, jonka jälkeen genjutsu aktivoituu. Ninjan keho hajoaa sadoiksi ja taas sadoiksi kukiksi (tai joksikin muuksi, vaikka lehdiksi jne...), tai vihollisesta se ainakin näyttää siltä. Tämän turvin ninja voi hyvin piiloutua hyökkäystä varten tai paeta. Tekniikka toimii, vaikka vihollisninja pitäisi kiinni esim. ranteesta tai muuten vain takaapäin otteella, jos vain käsimerkit ja jonkinmoisen näköyhteyden saa. Tekniikasta voi vapautua Kailla.
Taso: B
Chakra: -15/vuoro

Kage kawa no jutsu (Shadow conceal)
Tätä jutsua käytettäessä vastustaja ei enää pysty näkemään minkäänlaisia varjoja. Tämä auttaa varjojutsujen tekemistä, sillä kohteen on vaikeampi väistää jutsuja, sillä hän ei näe niitä. Varjojen katoaminen voi muutenkin aiheuttaa kohteessa hieman hämmennystä, ja jättää tämän alttiiksi vaarallisemmille jutsuille.
Taso: B
Chakra: -15/vuoro

Jubaku Satsu (Tree Binding Death)
Tässä jutsussa, käyttäjän tehytä käsmierkit, hän katoaa jutsuun joutuneen tai joutuneiden silmistä. Sen jälkeen jutsuun joutunut tai joutuneet joutuvat puun vangiksi, joka ryhtyy kasvamaan valtavaa vauhtia heidän takanaan ja ottaa uhreista kiinni tai ainakin niin he luulevat. Sitten Jutsun käyttäjä ilmestyy puun sisältä ja saa loistavan mahdollisuuden hyökätä.
Taso: B
Chakra: -13/vuoro

Genjikiri
Genjutsutekniikka jossa ninja saa vastustajansa luulemaan olevansa erittäin sakean sumun ympäröimä, kuten Kirigakure no jutsussa. Tämä sumu kuitenkin on muodostunut vain jutsun kohteen mieleen ja jutsun tekijä pystyy luomaan vastustajan mieleen erinäisiä harhakuvia ja ääniä hämätäkseen tätä.
Taso: B
Chakra: -12/vuoro

Heki Kengeki
Genjutsun käyttäjä saa vastustajan näkemään joko käyttäjän oman kehon tai sitten jonkin muun esineen muuttuvan joksikin (käyttäjäkohtainen asia), esimerkiksi linnuiksi, jotka sitten alkavat kiertämään vastustajaa. Nämä lähtevät syöksyyn kohdetta kohti, ja muuttuvat matkan varrella jonkinlaisiksi aseiksi (esimerkkinä korpit jotka muuttuvat shurikeneiksi). Aseitten osuessa kohde tosiaan tuntee jonkinasteista kipua, joka saattaa harhauttaa tätä.
Taso: B
Chakra: -12/vuoro


A-taso

Nehan Shouja no Jutsu (Temple of Nirvana Technique)
Tässä jutsussa laitetaan yksi tai joukko ihmisiä unen kaltaiseen tajuttomaan tilaan, jossa he eivät voi tehdä mitään. Jutsusta voi vapautua A tason Kailla tai suurella kivulla. Käyttäjän täytyy myös tietää vihollisen tarkka sijainti ja käsimerkkien tekemisessä menee kauan. Käsimerkkien tekemiseen tarvitaan keskittymistä, etkä voi tehdä tätä täydessä liikkessä.
Taso: A
Chakra: -24/vuoro per henkilö

Kaisama (Upside down)
Genjutsun käyttäjä tekee pitkän sarjan käsimerkkejä ja hakee katsekontaktin vastustajaan, jonka jälkeen vastustajan maailma kääntyy ylösalaisin. Tämä hämmentää kenet tahansa, ja saa hänet toimimaan tyhmästi. Jopa Kai:n käsisinetin muodostaminen on hankalaa,, ja kohde joutuu todennäköisesti lievään shokkiin tämän takia. (Ei ole kivaa nähdä “alhaalla” pohjatonta kuilua, tämä on pahempaa yöllä kuin päivällä.)
Taso: A
Chakra: -24/vuoro

Kagami Shazou MII
Tässä genjutsussa käyttäjä tekee tarvittavat käsimerkit, varmistaen että kohde katsoo häntä sillä hetkellä, sillä muuten tekniikka ei toimi. Kun vihollinen joutuu genjutsuun, hän ei edes huomaa sitä, vaikka jutsu on erittäin tappava. Nimensä mukaisesti vihollinen näkee käyttäjän peilikuvan, eli jos tämä heittää vasemmalla kädellä kunain, uhri näkee tämän käyttävän oikeaa kättä.
Taso: A
Chakra: -25/vuoro


A/A-taso

Batsu Mikata no Jutsu
Erittäin julma Genjutsu, jossa käyttäjä hypnotisoi uhrin hyökkäämään liittolaistensa kimppuun. Jutsun aluksi uhri menettää lyhyeki hetkeksi tajuntansa, tästä herättyään hän näkee maailman niin että tämän oma liittolainen tai liittolaiset näyttävät vastustajilta ja vastustajat taas liittolaisilta. Genjutsu myös muuntelee, miten uhrin liittolaiset käyttäytyvät esimerksi vaihdelleen näiden sanat kuulostamaan erilaisilta. Jutsun heikkoutena on se, että siitä voi paeta pelkästään A-tason Kailla ja todella kokeneet ninjat tajuavat yleensä jutun idean varsin nopeasti.
Taso: A/A
Chakra: -47/vuoro

Teiryuu
Genjutsu, jossa käyttäjä tekee fyysisen kontaktin vastustajaan käynnistääkseen genjutsun. Genjutsu vaikuttaa vastustajan tuntohermoihin, vakuuttaen tämän aivoille, että jokin raajoista on yksinkertaisesti poissa. Aivojen signaalit eivät enää välity tähän raajaan, jolloin sitä on mahdoton liikuttaa tahdonalaisesti. Vaikutus on tosin hyvin, hyvin väliaikainen, kestäen taitavankin käyttäjän langettamana vain puolisen minuuttia. Tekniikka toimii ainoastaan käsiin tai jalkoihin.
Taso: A/A
Chakra: -45/vuoro


S-taso

Kokuangyou no Jutsu (Journey into Black Darkness Technique)
Tämä jutsussa vastustajan tai vastustajien maailma muuttuu kokonaan mustaksi, eivätkä he kykene näkemään mitään muuta, joka jättää heidät todella alttiiksi monille hyökkäyksille.
Taso: S (luokka 1)
Chakra: -70/vuoro
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jutsulista

Viesti: # 43Viesti Southpaw »

Lääkintäjutsut


C-taso

Souzou Kamitan (Chakra touch)
Ninja pystyy tämän jutsun avulla imemään kuolleelta kohteelta tämän vielä kehossa olevan chakran iteensä. Ninja tekee käsimerkit ja asettaa kätensä kohteen ruumiin päälle ja imee käteensä kehossaa olevan chakran. Jos kohteella ei ole jäljellä chakraa, jutsu ei vaikuta mitenkään.
Taso: C


B-taso

Shikon no Jutsu (Dead Soul Technique)
Shikon no Jutsussa luodaan kuolleen ruumiin avulla illuusio elävästä henkilöstä. Shikon no Jutsun avulla ninja pystyy vapaasti hallitsemaan kuolleita ruumiita saaden ne vaikuttamaan eläviltä ja halutessaan vaihtaa jopa näiden ulkonäköä. Ruumin, johon jutsua käytetään, sydän alkaa yhtäkkiä taas toimimaan, vaikka kyseessä onkin kuollut henkilö/eläin.
Taso: B
Chakra: -10, jonka lisäksi -3 ch, jos muokataan kuolleen henkilön ulkonäköä


A-taso

Chikatsu Saisei no Jutsu
Erittäin monimutkainen lääkintäjutsu, jonka suorittaminen vie runsaasti aikaa. Ninja piirtää maahan monimutkaiset sinetit, jonka päälle potilaan keho pistetään. Tämän jälkeen yleensä neljä lääkintäninjaa asettuvat istumaan sinetin kulmiin ja alkavat johtaa chakraansa sen välityksellä potilaaseen regeneroiden tämän soluja. Jutsu voi parantaa potilaan erittäin vakavistakin vammoista, mutta sitä ei ehdi käyttää kesken taistelun. Vain erittäin kokeneet lääkintäninjat pystyvät suorittamaan jutsun yksin.
Taso: A

Chakra no Mesu
Jutsun avulla lääkintäninja pystyy äärimmäisen tarkan chakranhallinnan seurauksena johtamaan chakraa käsiinsä ja muodostamaan chakrasta käsiinsä chakrakerroksen, jota voi veitsen tavoin käyttää leikkaamiseen. Normaalisti tekniikkaa käytetään vain leikkauksissa skalpellin tilalla, mutta toisinaan sitä näkee käytettävän myös taistelutilanteessa. Koska jutsu vaatii kuitenkin tarkkaa keskittymistä, chakrakerroksesta ei yleensä saa taistelutilanteessa tarpeeksi terävää aiheuttamaan hengenvaarallisia viiltoja. Sen sijaan chakraa voi kuitenkin johtaa vastustajan kehoon ja sen avulla vahingoittaa vihollisen lihaksia ja sisäelimiä jokaisella iskulla. Parhaimmillaan lääkintäninja voi hyvin kohdistetuilla iskuilla saada vihollisen liikuntakyvyttömäksi.
Taso: A
Chakra: 18-26 per isku
Damage: 18-26 per isku

Ranhinshou (Chaotic Mental Collision)
Ninja lataa suuren määrän chakraa käteensä ja iskee sen vastustajaa päin vapauttaen chakran räjähdysmäisesti vastustajan hermostoon. Äkillinen chakrapurkaus saa hermoston sähkövirrat sekaisin, jolloin viestit eivät kulje enää normaalisti vastustajan hermoissa. Jos vastustaja yrittää esim. liikuttaa toista kättään, saattaa hänen vastakkainen jalkansa liikkua jne.
Jutsu tekee monet lähes täydellisen liikuntakyvyttömiksi ja estää mm. käsimerkkien tekemisen. Vain erittäin älykkäät ninjat tai lääkintäninjat pystyvät päättelemään jutsun toimintatavan ja adaptoitua siihen.
Taso: A
Chakra: -28
Vaikutus: Estää käytännössä kohteen tahdonalaisen liikkumisen, myös käsimerkit. Fiksut kohteet voivat päätellä jutsun toimintatavan ja "vapautua" jutsun vaikutuksesta, mutta tässäkin menee yleensä vähintään pari vuoroa.
Muuta: Jutsu kestää 5 vuoroa

Jinsei Hozon
Tässä lääkintätekniikassa siiretään osa omasta chakrasta jonkun toisen kehoon. Chakra ei kuitenkaan siirry potilaan käyttöön vaan sillä pidetään vakavasti haavoittunut potilas hengissä sen aikaa, että lääkintäninja ehtii parantaa vammat. Jutsu vaatii tarkkaa chakranhallintaa ja keskittymistä, eikä sitä siksi voi suorittaa kesken taistelun.
Taso: A

Saikan Chushutsu no jutsu
Tällä jutsulla lääkintäninja pystyy poistamaan myrkkyjä potilaan kehosta. Sairastumisen aiheuttaja todetaan ensin tarkkailemalla poikkeamia potilaan chakrassa/chakrankierrossa. Tämän jälkeen myrkytyksen saaneelle tehdään viilto jonnekin päin kehoa, minkä jälkeen lääkintäninja ohjaa chakransa avulla vettä tai esim. jotain desinfioivaa nestettä viillon läpi potilaan kehoon. Nesteen avulla myrkky pakotetaan ulos ninjan kehosta vastamyrkyn tekemistä varten. Jutsun tekeminen vie aikaa, joten sen vuoksi tätä ei pysty tekemään kesken taistelun.
Taso: A
Muuta: Jutsu yksin ei poista kaikkea myrkkyä, joten sitä vastaan on palkinnolla hankittava myrkyn tasoinen vastamyrkky. Esim. A-tason myrkystä pääsee eroon A-palkinnolla jne. jne.


S-taso

Kisho Tensei
Tässä jutsussa lääkintäninja antaa omaa elinvoimaansa potilaalle. Tekniikkaa voi käyttää sekä eläviin, että kuolleisiin potilaisiin. Elävään potilaaseen käytettynä, jutsu parantaa hengenvaarallisetkin vammat, sillä seurauksella, että lääkintäninja menettää osan omasta elinvoimastaan. Kuolleeseen käytettynä jutsu herättää potilaan henkiin, mutta lääkintäninja itse kuolee luovuttaessaan kaiken elinvoimansa potilaalle.
Taso: S
Chakra: -60
Kestävyys: -10% max hp:sta, -15% max hp:ta jos käyttää itseensä
Vaikutus: Potilas saa täydet hp:t / herää henkiin jos on ollut kuolleena
Muuta: Chakra ja kestävyysmaksut koskevat vain jos jutsua käyttää elävään potilaaseen. Kuollutta parantaessa taas käyttäjä menettää kaiken ja kuolee itse. Lisäksi jos jutsua käyttävä ninja on Edo tenseillä kutsuttu, Edo tensei purkautuu Kisho tensein käyttämisen jälkeen.

Shishi Saisei
Vaativa lääkintäjutsu, joka on kehitetty irronneiden ruumiinosien kiinnittämiseen tai takaisin kasvattamiseen. Taistelutilanteessa tämä yleensä tarkoittaa raajojen kiinnittämistä, mutta rauhallisemmissa olosuhteissa jutsua voi käyttää myös leikkauksissa jolloin voidaan korvata esimerkiksi vaurioituneita sisäelimiä kasvattamalla tilalle uusia. Raajoja kiinnittäessä irronnut raaja kiinnitetään ensin tiiviisti paikalleen, minkä jälkeen lääkintäninja ohjaa chakraansa kiinnityskohtaan. Käytännössä lääkintäninja monistaa potilaan olemassaolevista soluista uusia ja voi näin saada raajan kiinnitettyä saumattomasti takaisin paikoilleen. Jos irronnut raaja on vaurioitunut käyttökelvottomaksi, tilalle voidaan silti kasvattaa kokonaan uusi raaja, monistamalla tarvittavat solut toisesta raajasta. Taistelutilanteessa jutsu on kuitenkin tehtävä mahdollisimman pian raajan irtoamisesta, muussa tapauksessa jutsu ei vaikuta toivotulla tavalla vaan raajasta voi joutua leikkaamaan jälkeenpäin vielä lisää pois, jotta jutsun voi suorittaa. Potilaan pään kuitenkin irrotessa harteilta, tämä on kaiken avun ulottumattomissa.
Taso: S
Chakra: -35 kahden vuoron ajan
Muuta: Upit ja muut bonukset lähtevät jutsun loppumaksusta

Souzou Saisei (Creation Rebirth)
Souzou Saisei on yksi tehokkaisimmista, jollei tehokkain lääkintäjutsu ikinä kehitetty. Jutsun kehitti lääkintänero Tsunade. Ninja tekee käsimerkin ja johtaa valtavan määrän chakraa soluihinsa. Chakra kiihdyttää solujen jakautumista kehossa ja regeneroi kudoksia parantaen kaikki ninjan haavat. Jutsun varjopuoli on, että solujen jakaantumisen kiihdyttäminen vähentää niiden elinaikaa ja täten pienentää myös ninjan elinaikaa. Tästä syystä jutsu on kielletty.
Taso: S
Chakra: -65
Max hp: -15% per käyttö
Vaikutus: Täydet hp:t


Tasojutsut

Chakra Kyuuin jutsu
Ninja johtaa chakraa käsiinsä saaden ne hohtamaan punertavasti. Koskiessaan vihollista jutsu imee osan tämän chakroista pois, mutta ninja ei saa kuitenkaan itselleen näitä chakroja. Pieni hipaisukin imee pienen määrän chakraa.

Taso: C
Chakra: -7/vuoro
Damage: -3-7 chakraa vastustajalta osumasta riippuen

Taso: B
Chakra: -12/vuoro
Damage: -8-12 chakraa vastustajalta osumasta riippuen.

Shousen Jutsu
Lääkintäjutsujen kulmakivi, jonka jokainen pätevä lääkintäninja hallitsee. Ninja johtaa chakraa käsiinsä saaden ne hohtamaan vihreinä ja asettaa kädet parannettavaa kohtaa vasten. Chakra parantaa kaikenlaisia vammoja sisäisistä ulkoisiin tehden jutsusta erittäin kätevän. Tietynlaisiin erityisvammoihin, kuten voimakkaiden myrkkyjen aiheuttamiin, tekniikka ei kuitenkaan tepsi.

Taso: D
Hp: +1-4hp/vuoro.
Chakra: -1ch/hp

Taso: C
Hp: +5-9hp/vuoro.
Chakra: -1ch/hp

Taso: B
Hp: +10-15hp/vuoro.
Chakra: -1ch/hp

Taso: A
Hp: +20-25hp/vuoro.
Chakra: -1ch/hp

Taso: A/A
Hp: +30-40hp/vuoro.
Chakra: -1ch/hp
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jutsulista

Viesti: # 44Viesti Southpaw »

Taijutsu


D-taso

Konoha senpuu
Sarja nopeita kierre potkuja. Käyttäessään tätä tekniikkaa hyökkääjä voi iskeä usean lähekkäin olevan kohteen kimppuun kerralla.
Taso: D
Chakra: -3
Damage: 3 kaikkiin vastustajiin

Konoha repuu
Nopea pyyhkäisy jalalla, jonka seurauksena vastustaja menettää tasapainonsa hetkeksi, jääden samalla alttiimmaksi seuraavalle iskulle.
Taso: D
Chakra: -2

Dainamikku
Voimakas hyppypotku päähän. Iskua käytetään usein vastustajan lähestymiseen.
Taso: D
Chakra: -1
Damage: +1 normaalin potkun damageen

Chakra Genkotsu no jutsu
Jutsun aktivaatio saa ninjan nyrkit hohtamaan sinisenä chakrasta ja ne saavat enemmän voimaa.
Taso: D
Chakra: -3 per vuoro
Damage: +3 lyönteihin

Kerikorosu
Ninja hyppää matalan takaperin-voltin vastustajansa ylitse. Juuri kun hän on vastustajan yläpuolella, nappaa hän kiinni vastustajan molemmista olkapäistä. Tuolloin ninjan keho on "tikkusuorana", pää alaspäin. Sen jälkeen hän heilauttaa molemmat polvensa rajusti vastustajan niskaan.
Taso: D
Chakra: -4
Damage: 4 + iskun osuessa, vastustaja tavallisesti menettää hetkeksi tasapainonsa.

Sobou ashi
Ninja potkaisee vastustajaansa toisen jalan taipeeseen ja ponnistaa polvistuvasta jalasta akrobaattiseen hyökkäykseen. Ilmassa ninja potkaisee täsmällisesti molemmilla jaloillaan vastustajaa rintaan ja laskeutuu suorille jaloille maahan. Potkun voimasta vastustaja lentää useita metrejä taaksepäin.
Taso: D
Chakra: -4
Damage: 4

Hayate
Ninja hyppää matalan voltin vastustajan pään ylitse. Kesken ilmalennon, shinobi tarttuu kiinni vastustajan päästä/tämän hiuksista. Laskeutuessaan vastustajan selän taakse, ninja heittää tämän suurella voimalla oman selkänsä ylitse. Tekniikassa hyödynnetään voltin tuomaa liikevoimaa ja sen aiheuttama tuho kohdistuu vastustajan niskaan. Mikäli vastustaja paiskautuu esim. päin läheistä puuta, voi tämä saada lisävahinkoa.
Taso: D
Damage: 3 (+ mahdollinen lisävahinko.)
Chakra: -3

Rokotsu Wainbotoru (Avaa viinipullon)
Ninja ottaa vihollista paidan rintamuksesta vasemmalla kädellä ja vihollisen oikeasta olkapäästä oikealla kädellä kiinni. Nopealla käsien nykäisyllä vihollinen nousee ilmaan ja lentää maahan tornaadon tavoin pyörien.
Taso: D
Chakra: -2
Damage: 2 ja vihollinen kaatuu
Muuta: Tarvitsee olla humalassa ja käyttää Drunken Fist Styleä ennenkuin voi käyttää jutsua!

Haku Mikkusu Wainbareru (Setä sekoittaa viinitynnyriä)
Jutsun käyttäjä astuu vihollisen eteen ja asettaa kätensä tämän pään ympärille laajaan ympyrään ja alkaa pyörittää vihollista käsiensä välissä muutaman kerran ympäri kunnes lopulta lyö tätä rintakehällään, mikä saa vastustajan lähes poikkeuksetta kaatumaan. Isku toimii niin nopeasti, ettei sitä ole helppo torjua.
Taso: D
Chakra: -2
Damage: 2 ja saa vihollisen pään pyörälle vähäksi aikaa.
Muuta: Tarvitsee olla humalassa ja käyttää Drunken Fist Styleä ennenkuin voi käyttää jutsua!

Togi Futsukayoi (Hoitaa kankkusta)
Ninja käy maahan makaamaan tai vaikka kaadetaan, ja alkaa hieromaan rintaansa. Alkoholi ja chakra yhdessä alkavat hiljalleen hieman hoitaa ninjan kehoa.
Taso: D
Chakra: -2
Kestävyys: +2 ja menee yksi vuoro.
Muuta: Tarvitsee olla humalassa ja käyttää Drunken Fist Styleä ennenkuin voi käyttää jutsua! Toimii vain kahdesti kännin aikana


C-taso

Konoha Boufuu (Leaf winding wind)
Tekniikka jossa ninja hyppää voltilla vastustajansa luokse ja iskee voimakkaan kirvespotkun tämän päähän. Tekniikka on tunnettu sen hetkellisesti tainnuttavasta ominaisuudesta. Osutun potkun jälkeen vastustaja ei pysty torjumaan tai väistämään seuraavaa iskua.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5

Tsuuten Kyaku - Bruising Sky Leg
Tässä jutsussa hypätään ilmaan toinen jalka ylhäällä ja tullaan alas lyöden sillä jalalla maata. Tämä jutsu aiheuttaa pienimuotoisen maanjäristyksen jos se menee ohi ja osuessaan se voi jopa rikkoa luita.
Taso: C
Chakra: -6
Damage: 6 (Jutsu voi iskeä vaikka väistettäisiinkin, mutta silloin vähemmän).

Suterusu Dekata (Stealth Move)
Jutsun avulla pystyy kulkemaan äänettömästi. Maahan ei jää myöskään jalanjälkiä/painalmia.
Taso: C
Chakra: -5/käytössä oleva vuoro
Nopeus: -2 jutsun ollessa käytössä

Konoha Shoufuu
Tässä jutsussa käytetään hyväksi taijutsua harjoittavien ninjojen luontaista nopeutta, sillä Konoha Shoufuu'ssa tehdään todella nopea ylöspäin suuntautuva potku, jolla voi joko vahingoittaa vastustajaa tai potkaista tämän aseen pois.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5 tai vihollisen ase pois.

Kage Buyou (Shadow Leaf Dance)
Käyttäjä potkaisee vihollistaan leukaan niin voimakkaasti, että vihollinen lennähtää ilmaan. Samassa käyttäjä hyppää uhrinsa perään ja ilmestyy tämän taakse uhrin "varjoksi", näin ollen jättäen uhrinsa täysin puolustuskyvyttömäksi seuraavaa iskua vastaan.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: Uhri menettää potkusta 5 ja jää avoimeksi vaarallisimmille iskuille.

Hayabusa Otoshi (Peregrine Falcon Drop)
Käytettyään Kage Buyou tekniikka, ninja kietoo kätensä vastustajan jalkojen ympärille ja jalkansa tämän käsien ympärille estäen näin vastustajaansa pakenemasta. Saatuaan pitävän otteen vastustajastaan, ninja kääntää itsensä ja vihollisensa syöksyyn maata kohti, niin että vastustajan pää osuu maahan ensimmäisenä. Tämän tekniikan jälkeen vihollinen ei pysty taistelemaan kunnolla vähään aikaan päähän saadun iskun takia.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5

Jiki Tounyuu (Direct Throw)
Jutsun tekijä ottaa nopeasti vihollisen kädestä kiinni, vääntää ranteen alas ja astuu taaksepäin. Sitten hän vetää vihollisen kädestä täysillä saaden tämän lentämään mahalleen maahan. Jutsulla on hyvä poistaa viholliselta ase ja kaataa sitten maahan.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5 (+ Mahdollinen ase pois kädestä ja maahan kaatuminen)

Unaji Tounyuu (Nape Throw)
Kesken vihollisen lyönnin häntä otetaan ranteesta kiinni ja lyödään vatsaan kyynerpäällä. Sitten kierähdetään sivuun, otetaan vihollisen käden olkapäälle ja viskataan hänet itsensä yli.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5 (Kaataa vihollisen maahan.)

Konoha Dai Senpuu
Paranneltu versio Konoha senpuusta. Erona se, että kaikki potkut keskitetään yhteen kohteeseen.
Taso: C
Chakra: -6
Damage: Min. vahinko 6

Suiken Ryuu - Drunken Fist Style
Erikoinen taijutsutyyli, jossa luotetaan alkoholin vaikutukseen. Periaate tyylissä on, mitä enemmän juot, sitä vahvemmaksi tulet. Alkoholi rentouttaa lihaksiam jolloin käyttäjästä tulee huomattavasti sulavampi ja notkeampi liikkeissään. Tämän vastapainoksi käyttäjä ei voi juopumustilan takia voi käyttää mitään jutsuja (lukuunottamatta Suiken Ryuu’ta hyödyntäviä jutsuja)
Muuta: Tarvitaan pullo vahvaa alkoholia aktivoimiseen (D-A tason palkinto + tarvitsee seitsemän taijutsu liikettä), kestää viisi vuoroa. Alkoholin haihduttua käyttäjä on normaalia hitaampi ja voimattomampi kahden vuoron ajan (krapula).
Taso: C
Vaikutus: Kun käytät Suiken Ryuu’ta, vihollisten iskujen väistäminen on paljon helpompaa ja lisäksi voit käyttää Suiken Ryuu’ta hyödyntäviä jutsuja.

Toppyoushimonai Sennuki Kaitsuu Wainbin (Hullu korkkiruuvi avaa viinipullon)
Jutsun käyttäjä hyppää vihollista kohti pää edellä ja alkaa pyöriä ilmassa hullunlailla. Jutsun käyttäjä iskee lujaa päällään vihollista vatsaan. Isku lyö kovemmaltakin ninjalta ilmat ulos.
Taso: C
Chakra: -7
Kestävyys: -2
Damage: 7
Nopeus: Jutsun ajan +3
Muuta: Tarvitsee olla humalassa ja käyttää Drunken Fist Styleä ennenkuin voi käyttää jutsua!

Bakufu (Vesiputous)
Ninja lyö juoppotaistelu tyylillä vihollista kylkeen ja nostaa tämän toisen käden ylös. Nopeasti ninja astuu vihollisen käden alle ja nostaa leuasta vihollisen hartijoidensa päälle. Oikea käsi pitelee kiinni jaloista ja vasen leuasta. Yhtäkkiä ninja pudottaa vihollisensa ja pukkaa tätä leuasta ja jalasta saaden vihollisen pyörimään ilmassa ennenkuin osuu maahan.
Yleensä jutsun käyttäjä kääntä selän jollekkin objektille, esim laatikko, kivi, pöytä ja viskaa sitten vihollisen tämä päälle tuoden lisävahinkoa.
Taso: C
Chakra: -7
Damage: 5-7 riippuen jos osuu johonkin esineeseen maahan pudotuksessa.
Muuta: Tarvitsee olla humalassa ja käyttää Drunken Fist Styleä ennen kuin voi käyttää jutsua!

Nomisuke Yamazaru (Juoppo apina)
Ninja hyppää käsilleen maahan ja alkaa pyörimään. Jalat liikkuvat rupellimaisesti ja ovat tappavia osuessaan. Ei kuitenkaan voi pyöriä yhtä vuoroa enempää, sillä se vetää pään äkkiä sekaisin.
Taso: C
Chakra: -5/potku
Damage: 5/potku
Muuta: Tarvitsee olla humalassa ja käyttää Drunken Fist Styleä ennenkuin voi käyttää jutsua!


B-taso

Daun Tame Hitsu (Kurkusta alas)
Jutsua käytetään yleensä kun joku hyökkää takaapäin. Jutsun käyttäjä yhtäkkiä menee etukumaraan, kun joku lyö takaapäin ja tarraa lyöjää vasemmalla kädellä kurkusta kiinni. Oikeaa kättä käytetään nyt torjumiseen. Kurkusta painetaan ja aletaan kävellä kumarassa taaksepäin jolloin vastustajakin joutuu astelemaan taakse. Yhtäkkiä kurkusta päästetään irti, kaadutaan maahan ja huilataan yllättyneen vastustajan ali. Kesken alisyöksyn otetaan vastustajaa jaloista kiinni ja noustaan itse ylös. Tarkoituksena on saada vihollinen nousemaan käsilleen ”kottikärryasentoon”, jonka jälkeen vastustajaa pukataan jaloista ja potkaistaan palleaan.
Taso: B
Chakra: -4 ja lopetusisku -6
Damage: 4 ja viimeinen potku 6
Muuta: Tarvitsee olla humalassa ja käyttää Drunken Fist Styleä ennenkuin voi käyttää jutsua!

Kaunta Batsu (Counter Attack)
Jutsun tekijä tarraa vihollista kädestä kiinni kesken lyönnin, pyöräyttää käden taakse ja lyö toisen käden kyynärpäällä käden kyynerpäästä poikki. Tehokas ja nopea jutsu. Nopeusero viholliseen pitäisi olla ainakin 2 kertainen ennenkuin jutsu todella onnistuu 100% muuten ei välttämättä katkaise kättä.
Taso: B
Chakra: -12
Damage: 12 ja murtaa käden
Nopeus: Iskun ajaksi +3

Konoha Gouriki Senpuu - Leaf Strong Whirlwind
Senpuu sarjan voimakkain potku, jolla voidaan hyökätä useamman vastustajan kimppuun kerralla tai keskittää hyökkäys yhteen vastustajaan.
Taso: B
Chakra: -10
Damage: Monen vastustajan kimpuun hyökättäessä 5 jokaiselle. Yhden vastustajan kimppuun hyökättäessä 10.

Shishi rendan (Lion combo)
Kage Buyou tekniikan jälken käytettävä potkusarja hyökkäys. Ninja hyökkää avuttomana olevan vastustajansa kimppuun nopealla viiden potkun sarjalla. Viimeisessä potkussa vastustaja potkaistaan kovaa maata vasten ja se voi aiheuttaa helposti luunmurtumia.
Taso: B
Chakra: -10
Damage: 10

Omote Renge - Front Lotus
Kielletty tekniikka myös itselle aiheutuvien lihaskipujen takia. Tekniikka hyödyntää ensimmäisen portin, Initial Gaten avaamista, jonka jälkeen henkilö pystyy rasittamaan kehoaan enemmän ja saa lisää nopeutta ja voimaa.
Omote Rengen toteuttaminen saattaa vaihdella eri ninjojen välillä, mutta yleisesti ottaen siinä hakataan ensin vastustaja ylös korkeuksiin ja tuodaan sitten alas valtavalla voimalla.
Taso: B
Chakra: -10
Kestävyys: -5(iskun tekijältä)
Damage: Riippuu osutuista iskuista, 10-15

Kujiku Kikku
Tehokas potku, jota käytetään komboissa. Tässä potku tekniikassa potkaistaan vastustajaa kantapäällään, jonnekkin päin vastustajan kehoa ja sitten heti perään voi tehdä uuden potkun tehden näin mahtavia komboja. Potkuissa on sen verran tehoa, että hyvin tähdättynä ja onnistuneena ne saattavat hajottaa jopa luita.
Taso: B
Chakra: -12 per potku
Damage: 10-12 per potku.


A-taso

Ura Renge - Reverse Lotus
Tämä jutsu on kielletty sen suuren vaarallisuuden takia, sillä se rasittaa käyttäjänsä kehoa todella pahasti. Tehdäkseen Ura Rengen täytyy aluksi avata min. 3 Porttia. Aluksi Ura Rengessä potkaistaan vastustaja ilmaan, jonka jälkeen vastustajaa ryhdytään hakkaamaan raivolla ilmassa, tavoitteena heikentää vastustajaa. Sen jälkeen vastustajaa lyödään voimalla rintaan, niin että vihollinen on nyt tippumassa maahan. Ennen kuin vastustaja tippuu maahan, tätä heitellään jonkin aikaa ilmassa, liikkumalla aina vastustajan taakse ja lyömällä tätä toiseen suuntaan, jolloin sama toistetaan ja niin edes päin. Lopuksi viholliseen suunnataan vielä yksi erittäin voimakas isku, joka yleensä heittää hänet maata päin aiheuttaen erittäin suuria vahinkoja.
Taso: A
Chakra: -15
Kestävyys: -10 (iskun tekijältä)
Damage: 20-25 (riippuu osuttujen iskujen määrästä)

Odori no Zetsumei (Dance of Death)
Tekniikkaa, joka on tarkoitettu vastustajan hämäämiseen ja muistuttaa Mikadzuki no Mai'ta. Tosin Odori no Zetsumeissa ei tehdä bunshineita, vaan liikutaan vastustajan ympärille vaihdellen kokoajan liikkumisnopeutta erittäin nopeista liikkeistä hieman hitaimpiin. Liikkeiden pitää olla erittäin sulavia, jolloin saadaan aikaan illuusio, jossa vastustaja näkee tekniikan käyttäjän joka puolella ympärillään eikä pysty kunnolla keskittymään, missä tekniikan käyttäjä oikeasti liikkuu.
Odori no Zetsumein tekemiseen vaaditaan suuri nopeus ja lisäksi taitava jalkatyö, siksi sitä käyttävätkin yleisesti taijutsua ja miekkailua harjoittavat ninjat.

Taso: A
Chakra: -20 (suuri nopeuden vaihtelu polttaa chakraa)
Muuta: Nopeuden pitää olla vähintään 20 tekniikan käyttämiseksi. Pitää osata vähintään 8 taijutsutekniikkaa

Shinkou washi (Rising eagle)
Tässä taijutsuliikkeessä tekijä ensin potkaisee vastustajaa vatsaan suoraan edestä päin jonka jälkeen nousee sen avulla ylemmäs jatkaen potkulla rintaan josta potkaisee itsensä takaperinvolttiin lopettaen liikkeen potkulla leukaan lähettäen vastustajan ilmalennolle.
Taso: A
Chakra: 20
Damage: 20

Hebi Dageki (Serpent Strike)
Hebi Dageki on voimakas taijutsu hyökkäys, jonka tekemiseen pitää olla nopea liikkeiltään. Hyökätessään ninja juoksee mahdollisimman nopeasti vihollistaan kohti ja keskittää suuret määrät chakraa käteensä sekä sen kautta koko kehoon. Chakra pitää vapauttaa erittäin suurella nopeudella ja voimalla ja sen takia käyttäjän pitää itsekin olla erittäin nopea liikkeissään ja hänellä pitää olla vähintään ensimmäinen portti avattuna. Chakran purkamisen seurauksensa jutsun tekijä saa hetkessä suuren nopeusedun ja katoaa vastustajan silmistä. Heti sen jälkeen hän ilmestyy vastustajansa eteen ja iskee chakrasta hohtavan kätensä tämän vatsaan valtavalla nopeudella ja voimalla.
Tekniikka on saanut nimensä chakravanasta, joka jää taakse käyttäjän kädestä. Taakse jäänyt chakra näyttää aivan käärmeeltä, jonka suu sijaitsee käyttäjän nyrkissä. Ohi iskiessään jutsun käyttäjä on erittäin haavoittuvainen sivusta tuleville hyökkäyksille. Hebi Dagekia on sanottu Chidorin taijutsuversioksi.
Taso: A
Chakra: -25
Damage: 20
Nopeus: +10 iskun ajaksi

Mashin Tsutsu (Machine Gun)
Korkean tason taijutsu tekniikka, jossa hakataan vastustajaa 20 kertaa todella suurella nopeudella paljain nyrkein. Lyöntien nopeus on niin korkea, että tekniikan käyttäjällä näyttäisi olevan enemmän nyrkkejä kuin 2. Kuitenkin tämä tekniikka aiheuttaa suurta väsymystä sen tekijälle tekniikan jälkeen, joten Mashin Tsutsun käytön jälkeen pitää yleensä levätä hetki.
Taso: A
Chakra: -25
Damage: 20-25

Tokken
Yksi kaikein yksinkertaisimmista mahdollisista taijutsuista, mitä maa päällään kantaa, mutta silti oikean henkilön käyttämänä mitä tehokkain tekniikka. Yleensä tätä normaalia taklausta muistuttavaa tekniikkaa käytetään yhtälailla seinien läpäisyyn kuin vastustajan puolustuksen hajottamiseen voimakkaampaa hyökkäystä varten. Kuitenkin jotta tekniikkaan saadaan tarpeeksi tehoa, tarvitsee sen käyttäjä huomattavaa nopeutta ja raakaa voimaa, minkä takia tekniikkaa käytettäessä on normaalia avata esimerkiksi kahdesta kolmeen chakraporttia.
Taso: A
Chakra: -20
Damage: 20 ja vastustaja on mitä todennäköisimmin puolustuskyvytön heti perään tulevaa hyökkäystä vastaan.
Muuta: Tarvittava nopeus 30.

Senkai Ashisentou Tounyuu
Ensin otetaan ristikkäisote vastustajan rinnuksista, jonka jälkeen ponnistetaan ylösalaisin samalla napaten vastustajan kaula jalkojen väliin, jonka jälkeen isketään kädet maahan ja heitetään vastustaja. Liike on riskialtis, koska ollaan oma keskiruumis on liikkumattomana, jonka takia liikettä yleensä käytetään itseään hitaampia vastustajia vastaan. Tosin liike on yllättävä, joka antaa edun vastustajaa kohtaan, jollei tämä tunne liikettä.
Taso: A
Chakra: -20
Damage: 20 (10 dmg jalat iskeytyessä kaulaan ja 10 dmg heitosta) + vastustaja on maassa selällään
Nopeus: +5 liikkeen ajaksi


A/A-taso

Kikyuu Kyou Shou (Seek & Destroy)
Muistuttaa erittäin paljon Mashin Tsutsua, sillä onkin sama liike mutta tehtynä potkuilla löyntien sijaan. Potkuja on yhteensä 15, mutta on äärimmäisen harvinaista että jokainen osuu ellei ole todella paljon kohdetta nopeampi.
Taso: A/A
Chakra: -38
Damage: 33-38


S-taso

Gufuu Ashige
Idean liikkeeseen sai eräs taijutsumestari, kun lintu lensi pyörteeseen ja lensi pyörteessä aina vain ylemmäs ja ylemmäs. Liike aloitetaan etukierrepotkulla, joka nostaa vastustajan hieman ylemmäs ilmaan, samalla käytetää samaa tekniikkaa, jota käytetään puissa kävelimisessä ja napataan vastustajasta kiinni jalalla ja vedetään itseä ilmaan, josta jatketaan takakierrepotkulla ja mennään hieman sivuun näin kiertäen vastustajaa ympäri. Tämän jälkeen liike toistetaan. Liike toistuu yhteensä 12 kertaa eli yhteensä 24 potkua, liikkeen loputtua kaksikko on kymmenen metrin korkeudessa.
Taso: S (luokka 1)
Chakra: -70
Damage: 70

Kazegami no Tatsumaki Ashige
Tämä taijutsu kuuluu voimakkaisiin taijutsuihin, joita vain parhaat oppivat. Ninja avaa ensin viidennen portin, jonka jälkeen hän on tarpeeksi nopea käyttämään tätä taijutsuliikettä. Shinobi jännittää lihaksensa äärimilleen ja vapauttaa sitten energian sivuttaisliikkeessä. Portin tuoman voiman, oikean tekniikan ja chakran avulla ninja alkaa pyöriä sivuttaissuunnassa todella valtavaa vauhtia. Pyörimisliike on niin voimakas, että se aiheuttaa tornadon käyttäjän ympärille. Pyörimisen aikana vihollista isketään yhteensä seitsemällä potkulla, jotka tapahtuvat kaikki käytännössä lähes samaan aikaan.
Jutsun voidaan tehdä useampaan vastustajaan; maksimissaan kuitenkin kuuteen, jolloin jokaiseen vahingonteko on yhden potkun vahingon teko. Jutsun heikkous on, että pyöriessään ninja ei näe vastustajaansa.
Taso: S (Luokka 1)
Chakra: -70
Damage: 10 per potku (yhteensä 70)
Nopeus: +15 jutsun ajaksi
Muuta: Pitää olla viides portti päällä


Tasojutsut

Tashikou (Forged needle)
Iskun oppiminen alkaa siitä että osaa Sakasa kencho(reverse striking)-tekniikan joka ei sinäänsä ole hyökkäys-tekniikka itsessään. Sakasa kencho teknikka mahdollistaa sen että chakran avulla pystytään jatkamaan iskun liike-energiaa ilmaa pitkin suorassa linjassa, tämän avulla voisit lyödä vastustajaa etäisyyden päästä, mutta koska jo tämä osa tekniikasta käyttää niin paljon chakraa olisi se chakran tuhlausta. Taskikoussa taas kerätään ensin kiertävän liikkeen liike-energiaa kunnes se muodostaa neulan. Tämän jälkeen tämä kietytynyt energia isketään vastustajaan lyönnin välityksellä. Isku voidaan iskeä myös ilmaa pitkin vastustajaan mutta sen teho laskee huomattavasti. Tosin iskun kohdistamaa neulaa voidaan myös liikuttaa muutakin pitkin kuin ilmaa myös ihmistä tosin vain suorassa linjassa tämä mahdollistaa esimerkiksi sen että periaatteessa isku joka osuisi vatsaan alkaisikin vasta vatsalaukun takaa. (Huom. Sana neula on hämäävä tekniikan vaikutusalue on vähintäänkin nyrkin kokoinen mutta on huomattava että tavallisessa lyönnissä energia kohdistuu koko kehoon ja sitä kautta osa energiasta osuu myös pintaan jossa vastustaja seisoo.)

Taso: A/A
Chakra: 40
Damage: 40
Muuta: -5dmg jokaisesta metristä jolla iskua siirretään.

Taso: S(1.luokka)
Chakra: 80
Damage: 80
Muuta: -5dmg jokaisesta metristä jolla iskua siirretään.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jutsulista

Viesti: # 45Viesti Southpaw »

Asejutsut

Kuva

D-taso

Doryusen
Tässä yksinkertaisessa tekniikassa ninja iskee miekkansa maahan heittäen vastustajan päälle soraa ja kiviä. Tämä ylensä hämää vastustajaa ja antaa aukon suuremmalle hyökkäykselle.
Taso: D
Chakra: -2
Damage: 1-2


C-taso

Tsuisen
Tässä tekniikassa ninja hyppää vastustajansa yläpuolelle ja iskee tätä miekallaan päähän. Miekkaan keskittyy paljon energiaa ja tämän tekniikan avulla voi jopa halkasita heikompia aseita.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5

Shōsen
Tämä tekniikka on ylöspäin survaisu miekalla, joka on niin voimakas, että se voi jopa lähettää vastustajan ilmalennolle.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5

Fukumi Hari
Ninja ampuu suustaan muutaman todella terävän neulan suurella tarkuudella kohti vastustajaa. Neulat ovat niin pieniä, että niitä on todella hankala huomata.
Taso: C
Chakra: -3 per neula
Damage: 2-3 per neula

Soshuha (Manipulating Attack Blades)
Jutsun käyttäjä voi ohjailla asettaan ilmassa chakransa voimalla. Käytännössä tällä voi ohjata heittoaseiden lentorataa tai voi jopa taistella katanalla käyttämättä käsiään.
Taso: C
Chakra: Aktivointi -5ch per ase ja -3ch per ase jatkaa tekniikkaa.
Muuta: kaikki bonarit menevät liikuttelun loppumaksusta.

Youjinbou
Tässä asetekniikassa käyttäjä pinkaisee hieman eteenpäin ja lyö vastustajaa sivulta voimakkaasti viiltäen. Isku osuu yleensä kylkeen tai vatsaan, riippuen siitä pinkaiseeko käyttäjä sivulle vai eteen; sivulle pinkaistessa isku osuu vatsaan, eteen pinkaistessa isku osuu kylkeen. Tämä on yleinen samuraiden käyttämä asetekniikka, joka on legendaarinen kaksintaisteluissa käytetty asetekniikka.
Tao: C
Chakra: -5
Damage: 5


B-taso

Kiritori Juji (Cutting Cross)
Toimii vain kahdella miekalla! Kiritori Jujissa käyttäjä pistää miekkansa X:än muotoisen asentoon jättäen vastustajan pään tai vartalon niiden väliin. Sitten hän keskittää hivenen chakraa miekkoihin ja iskee ne täydellä voimalla yhteen ikään kuin leikaten saksilla vastustajan kahtia. Tekniikassa suurin haaste on saada vihollinen miekkojen väliin, mutta hyvänä puolena toimii se, että sinne joutuessaan iskua on erittäin vaikea torjua tai väistää.
Taso: B
Chakra: -12
Damage: 12

Tsuishōsen
Tämä tekniikka on tehostettu nopea combo kahdesta C tason Kenjutsusta, jossa ensin survaistaan vihollinen ilmaan Shōsenilla. Tätä iskua seuraa hyppy vihollisen yläpuolelle, josta tämä isketään takaisin maan kamaralle Tsuisenin avulla.
Taso: B
Chakra: -12
Damage: 12

Battojutsu Hiryūsen
Erilainen battojutsu, jota käytetään erikoisissa tilanteissa, missä mikään muu ei auta. Tässä tekniikassa miekka laitetaan takaisin tuppeen ja singotetaan se matkaan tylppä pää edellä kohti vastustajaa. Tämä yleensä tulee täytenä yllätyksenä ja täten vaikea torjua. Tekniikan huono puooli on se, että epäonnistuessa sinulla on suuri mahdollisuus menettää miekkasi vastustajan kynsiin.
Taso: B
Chakra: -10
Damage: min. 10

Kochou Hitosashi
Asetekniikka, jossa vähintään kaksi taistelijaa asettuu kohteen vastakkaisille puolille, alkaen pyöriä niin itsensä kuin vastustajansakin ympärillä nopeasti ja iskevät tätä yhtä aikaa eri puolille kehoa aseillaan jokaisen itsensä ympäri pyörähdyksen aikana. Tekniikkaa käyttävä kaksikko hyökkää aina vastakkaisista suunnista ja kohdistaa hyökkäyksensä niin, että niitä on käytännössä mahdoton torjua edes kahdella aseella. Tekniikan taitajien sanotaan pystyvän silpomaan vastustajansa helposti jopa muutaman sekunnin aikana.
Muuta: Nopea pyöriminen aiheuttaa huimaamista ja liikkeiden hallitsemattomuutta yhden vuoron ajaksi.
Taso: B
Chakra: -15
Damage: 15
Muuta: Nopea pyöriminen aiheuttaa huimaamista ja liikkeiden hallitsemattomuutta yhden vuoron ajaksi.


A-taso

Ichiontei Zetsumei
Odori no Zetsumei nimistä taijutsutekniikkaa hyödyntävä miekkatekniikka, jossa ninja seisoo ensin aivan normaalisti vastustajansa edessä. Seuraava asia, jonka hänen vastustaja huomaa on se että hän seisookin tämän takana, poistaen veren miekastaan yhdellä heilautuksella. Tekniikka perustuu Odori no Zetsumein vaatimaan suureen nopeuteen, jonka avulla syöksähdetään nopeasti eteenpäin ja jätetään varjokuvajainen hämäämään vastustajaa. Tämän silmää nopeamman syöksähdyksen aikana hän iskee yhtä vastustajansa elintärkeistä elimistä.
Taso: A
Chakra: -25
Damage: 20 ja 3 seuraavien kolmen vuoron ajan.

Setsuna Shouten
Korkean tason miekkatekniikka, jossa tekijä ottaa miekkansa vasempaan käteensä ja vetää miekkakäden taakse ja laittaa oikean kätensä eteen, lähelle miekan kärkeä. Sitten tekniikan tekijä syöksyy täydellä vauhdilla eteenpäin ja tekee todella voimakkaan piston miekallaan vihollista kohti. Jos pisto menee ohi vihollisen vasemmalta puolelta, voidaan sitä yrittää vielä paikata tekemällä nopea viilto sivulle. Mutta jos tekniikka menee kokonaan ohi, jättää se sen käyttäjän pahasti alttiiksi vihollisen hyökkäyksille.
Taso: A
Chakra: -30
Damage: 25-30
Nopeus: +10
Muuta: Jutsun aikana sen käyttäjä on täysin puolustuskyvytön selästä tulevia hyökkäyksiä vastaan.

Kaiten Ken
Korkean tason miekkatekniikka, joka on vaarallinen osuessaan. Kaiten Kenin käyttäjä ottaa miekastaan vastakkaisen otteen, eli pitää sitää kädessä niin, että miekan tupen pää tulee ulos peukalon ja etusormen välistä. Sen jälkeen jutsun tekijä syöksyy täydellä nopeudella vihollista päin ja hyppää ilmaan pyörien erittäin nopeasti kolme kertaa ympäri pitäen miekkaa vastustajan rintakehän tai yläselän kohdalla. Näin Kaiten Ken:issa isketään vihollista kolme kertaa lähes samanaikaisesti rintakehään, iskut ovat erittäin nopeita ja tehokkaita. Isku on helppo väistää jos sen tekee suoraan edestä päin, siksi Kaiten Kenilla isketään yleensä selkään tai puolustuskyvyttömään viholliseen. Se toimii myös erittäin hyvin suoraan Odori no Zetsumei'n jäkeen käytettynä.
Taso: A
Chakra: -20
Damage: 20
Nopeus: +6 iskuihin
Muuta: Iskut tapahtuvat lähes samanaikaisesti eli jos yksi osuu, niin käytännössä muutkin

Reiketsukan ryuu
Kenjutsu, jossa ninja keskittää jalkoihinsa ensin chakraa, sitten hän hyppää kiinni kattoon. Pitäen jalkansa kiinni katossa ninja alkaa pyörimään ylösalaisin koittaen lyödä vastustajaa. Pyörimisnopeudesta ja chakran keskittämisestä iskuihin johtuen jutsua on todella vaikea väistää tai torjua.
Taso: A
Chakra: -25
Damage: 25
Nopeus: +10 iskujen ajaksi


A/A-taso

Setsuna Tou Shouten
Mestaritason miekkatekniikka, joka on Setsuna Shoutenin kehittyneempi muoto. Tekniikan asento on juuri sellainen, että sen avulla voi vastustajan liikkeistä riippuen iskeä lähes mihin suuntaan tahansa. Esim. jos vastustaja hyppää ilmaan voi tämän jutsun tekijä sivaltaa miekan ylös pysähtymättä ollenkaan; sama pätee kumpaankin sivulle sekä alas. Tämä on siis täydellinen hyökkäystekniikka. Jutsun tekijä lisää vahingontekoa laittamalla miekan teräänsä chakraa huomattavasti enemmän kuin aijemmassa versiossa; lisäksi iskuun keskitetään huomattavasti enemmän voimaa. Tässä kehittyneemmässä versiossa miekka laitetaan oman pään päälle niin, että terä osoittaa ylöspäin ja miekan kärki maahan. Tämä antaa iskulle huomattavasti lisää voimaa ja nopeutta.
Taso: A/A
Chakra: -40
Damage: 32-40
Nopeus: +15
Muuta: Vaaditaan A-tason version osaaminen. Jutsun aikana sen käyttäjä on täysin puolustuskyvytön selästä tulevia hyökkäyksiä vastaan.

Dyuaru Battojutsu
Ninja asettuu perinteisesti Battojutsu-asentoon ja alkaa keräämään Chakraa aseeseensa. Samalla ninja kuitenkin kerää tuulichakraa myös tupen ympärille ja "räjäyttää" sen, jolloin ase lähtee vinhaa vauhtia eteenpäin miekan yhä ollessa tupessa. Vihulle tämä näyttää ihan normaalilta battojutsulta ja toisen torjuttua/väistettyä/otettua osumaa huomaa tämä vasta, että terän sijasta tähän osuikin tuppi. Tämän jälkeen ninja vasta kiskaisee miekan tupesta ja iskee puolustuskyvytöntä vihollistatoisen kerran.
Taso: A/A
Chakra: -30
Nopeus: Tuppeen +15 ja miekkaan +15

Kajou Kenodori (Spiral Swordsdance)
Miekkatekniikka, joka käyttää hyväkseen valtavaa nopeutta. Tekniikan voi tehdä vain, jos on käytössä kaksi miekka ja niidenkin pitää olla suhteellisen pieniä vaadittavan nopeuden takia. Käyttäjä syöksyy kohteen viereen ja tekee kahdella miekalla todella nopean kuuden lyönnin sarjan, jonka väistäminen on erittäin vaikeaa.
Taso: A/A
Chakra: -30
Damage: 30 + mahdolliset miekan lisädamaget.
Nopeus: +8 jokaiseen miekaniskuun


S-taso

Zen Reiketsukan ryuu
Shinobi hyppää ensin ilmaan ja kierähtää ympäri niin, että pää on maata kohti. Sitten hän alkaa päästää kehostaan chakra-aaltoja kohti maata, aaltojen tehtävänä on vain pitää ninja ilmassa jutsun ajan. Nyt shinobi tekee saman kuin normaalissa sydämettömän tyylissä, eli lyö hurrikaanimaisesti ylhäältä suoraan vastustajaa useita kertoja. Iskujen voima on sitä luokkaa, että niiden torjuminen ei oikein onnistu.
Taso: S
Chakra: -85
Damage: 70-80
Nopeus: +20 iskujen ajaksi

Kyuu Ketatamashii Zezu Dageki
Todella korkean tason miekkatekniikka, jonka vain harvat samurait ja muut miekkamestarit osaavat. Iskun idea on se, että sen väistäminen on lähes ellei täysin mahdotonta. Tekijä käyttää suurta nopeutta ja pistää melkein samaan aikaan miekallansa vihollisen yhdeksää puolustuspistettä, Karatake, Kesagiri, Hidarinagi, Hidarikiriage, Sakakaze, Migi-Kiriage, Miginagi, Sakagesa sekä Tsuki:a. Kaikki väistöliikkeet toimivat näiden kohtien liikuttamisella ja siksi ainut tapa iskun estämiseen on sen torjuminen erillisellä tekniikalla. Väistäminen on toki mahdollista, jos on huomattavasti (ainakin 30 pistettä) tekijää nopeampi.
Taso: S
Chakra: -80
Damage: 8 per pisto eli 72 täydellisesti osuttuna
Nopeus: +25 jokaiseen pistoon


Tasojutsut

Surudoi Taikyaku (Pistävä perääntyminen)
Tässä iskussa ninja hyppää takaperin voltilla taaksepäin, kiinnittäen hypyn alussa miekkansa jalan pohjaan chakralla, mikä saa voltista haluttua lisävauhtia ja voimaa, niin että ninja päästää sen voltin loputtua irti, singoten sen vihollisen rintakehään.

Taso: B
Chakra: -12
Damage: 12

Iskun kehittyneemmässä versiossa ninja kiinnittää miekan molempiin jalkoihinsa, antaen vihollisen melkein mahdottoman tehtävän torjua kaksi lähes samaan aikaan tulevaa iskua.

Taso: A
Chakra: -22
Damage: 22

Shuriken Kage Bunshin no Jutsu
Kolmannen hokagen kehittämä tekniikka, jossa yhdistetään ninjutsua ja ase tekniikoita. Käyttäessään tätä tekniikkaa shinobi heittää yhden tai useamman shurikenin vastustajaansa kohti ja tekee tarvittavat käsimerkit, muodostaen kymmeniä kopioita heittämästään aseesta. Koska muodostettavat kopiot ovat kage bunshi tekniikan tavoin aitoja kopioita, ne kykenevät siksi vahingoittamaan uhriaan kuten oikeakin shuriken.

Taso: B
Chakra: 15
Damage: 15

Taso: A
Chakra: 20
Damage: 20
Muuta: Tällä tasolla voi kloonata myös kunaita.

Taso: A/A
Chakra: 35
Damage: 35
Muuta: Tällä tasolla voi kloonata myös fuma shurikeneja.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2579
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jutsulista

Viesti: # 635Viesti Southpaw »

Erikoistekniikat

Kami no Sabaki (God's Judgment)
Jashinin palvojien käyttämä korkean tason kirous tekniikka, jossa käyttäjän ja vihollisen kehot sinetöidään yhteen tietyllä tavalla. Kami no Sabakin tekemiseksi pitää ensin piirtää maahan kuvio, jossa ympyrän sisällä on kolmio. Sen jälkeen tekniikan käyttäjän on saatava uhrinsa verta ja juotava sitä, jolloin isku aktivoituu. Aina jutsun uhrin iskiessä sen tekijää, kumpikin menettä energiaa ja toisin päin. Jos iskun tekijä viiltää itseään jalkaan, menettää myös uhri hp:tansa eli tekniikan käyttäjän ja vastustajan energiat ikään kuin sinetöityvät yhteen. Jos jompi kumpi kuolee, kuolee toinenkin.
Tekniikan voi kumota siten, että saa sen tekijän ulos hänen piirtämästään kuviosta, esim. työntämällä.
Taso: S (luokka 1)
Chakra: Aktivoiminen -50 (kestää taistelun loppuun asti, ellei iskua saada kumottua)
Muuta: Vain munkeille

Tokoshie no Jashin (Immortality of Jashin)
Tämä jutsu tekee käyttäjästään kuolemattoman. Toistaiseksi ei ole viellä keksitty, miten tämän jutsun voi purkaa. Ainoastaan yhden henkilön on tiedetty ikinä onnistuvan tekemään tämä jutsu ja hän on S-tason rikollinen Hidan.
Huom: Vaikka tämän Jutsun saavutteneesta tuleekin kuolematon hänet voi silti voittaa tai vaikka tuhota tuhansiksi palasiksi ja sellaiseksi hän jää ellei joku nimenomaan auta kursimaan kehoa takaisin kokoon.
Taso: S (luokka 2)
Chakra: -20% maksimichakrasta
Muuta: Vain munkeille


Portit

Kaimon - Gate of Opening
Aivoissa sijaitseva Tenketsu portti. Se on ensimmäinen portti jonka voi avata ja useat Jouninit osaavat ainakin avata tämän portin. Portti antaa henkilölle käyttöön lihaksiensa todellisen voiman.
Taso: C
Maksu: -8ch/vuoro
Vaikutus: +4 Voimaa ja +10 Nopeutta

Kyuumon - Gate of Healing
Toinen aivoissa sijaitseva Tenketsu portti. Portin avatessa käyttäjä saa selvän voima lisäyksen ja lisäksi sen tarkoitus on palauttaa henkilölle Kaimonin aiheuttama väsymys. Jotkut Jouninit osaavat tämän vaikka eivät olekkaan erikoistuneet Taijutsuun.
Taso: B
Maksu: -12ch/vuoro, Avaaminen maksaa ylimääräisen 5ch
Vaikutus: +6 Voimaa ja +15 Nopeutta ja avatessa parantaa 5 hp:ta

Seimon - Gate of Life
Selkärangan yläosassa sijaitseva Tenketsu portti. Portin avatessa henkilön verenkierto kiihtyy ja muuttaa henkilön ihon punaiseksi ja lisää henkilön taisteluvoimaa ja nopeutta selvästi.
Taso: A
Maksu: -20ch/vuoro
Vaikutus: +10 Voimaa ja +25 Nopeutta

Shoumon - Gate of Pain
Alempana selkärangassa sijaitseva Tenketsu portti. Portin avaaminen jatkaa henkilön fyysisten kykyjen nousua, mutta alkaa myös aiheuttaa lihasten repeämistä.
Taso: A
Maksu: -24ch/vuoro, -4hp/vuoro
Vaikutus: +14 Voimaa ja +35 Nopeutta

Tomon - Gate of Limit
Vatsassa sijaitseva Tenketsu portti. Portin avaaminen poistaa ruumiin viimeisiä rajotteita aiheuttaen lisää tuhoa ruumiiseen, mutta antaen uskomattomia voima lisäyksiä.
Taso: AA
Maksu: -28ch/vuoro, -8hp/vuoro
Vaikutus: +18 Voimaa ja +45 Nopeutta

Keimon - Gate of View
Vatsalaukussa sijaitsevat Tenketsu portti. Portin avaaminen aiheuttaa läpikuultavan chakrapyörteen henkilön ympärille, joka kykenee liikuttamaan vettä ja keveitä esineitä tämän ympärillä. Porttien teho tässä kohtaa on lähellä huippuaan ja se mahdollistaa monia salattuja erikoistekniikoita. Portin sulkeuduttua henkilö ei ole taistelukykyinen.
Taso: S
Maksu: -36ch/vuoro, -16hp/vuoro
Vaikutus: +26 Voimaa ja +65 Nopeutta

Kyoumon - Gate of Wonder
Vatsalaukun alapuolelle sijaitseva Tenketsu portti. Portin avaaminen aiheuttaa henkilössä vihreää hohdetta minkä kykenee sekoittamaan chakra päälysteisyyteen. Henkilö alkaa myös hikoilemaan paljon, mutta iho on niin lämmin että se höyrystyy savuksi heti. Portin sulkeuduttua henkilö ei ole taistelukykyinen.
Taso: S2
Maksu: -40ch/vuoro, -20hp/vuoro
Vaikutus: +30 Voimaa ja +75 Nopeutta

Shimon - Gate of Death
Sydämmen yläpuolella oleva Tenketsu portti. Tämän portin voi avata vain lävistämällä portin sormillaan ja pakottamalla sen auki. Henkilön ruumiista alkaa tulla veren värjäämää höyryä ja se tekee henkilön älyttömän voimakkaaksi. Mutta maksu on sen mukainen, kun henkilö ei pysty enää pitämään porttia auki hän muuttuu tuhkaksi uhraten elämänsä portin avaamisen mukana.
Taso: S2
Maksu: -45ch/vuoro, -25hp/vuoro
Vaikutus: +70 Voimaa ja +175 Nopeutta
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kääröjen kammio”