Foorumille

Onko ohjeet, säännöt ja muu oleellinen info luettu? Jos on, alla olevasta linkistä pääset foorumille. Ennen kuin rekisteröidyt, tässä vielä muutama oleellinen asia, joka sinun tulee tietää foorumille kirjoittamisesta:

1. Kun olet rekisteröitynyt, lähetä hahmokuvaus hahmon kotikylän ninja-akatemiaan! Ylläpito lukee kuvauksen läpi ja hyväksyy sen tai huomauttaa jos kuvauksessa on jotain korjattavaa.

2. Sinulla saa olla vain yksi käyttäjätunnus.

3. Pidä avatarisi ja allekirjoituksesi siistinä. Kuvia saa laittaa, mutta niiden pitää olla järkevän kokoisia. Suositeltavaa on, että laitat allekirjoitukseesi linkit hahmojesi kuvauksiin, sillä toisinaan vastapelaajan on tarpeen päästä katsomaan hahmosi kuvauksesta jonkin hahmon käyttämän jutsun tietoja.

4. Kun hahmosi on hyväksytty, se saa olla vain yhdessä pelissä kerrallaan.

5. Jos hahmosi on kuollut tai jaettu puoliksi uutta hahmoa varten, et voi enää pelata sillä. Jaetun hahmon voi saada takaisin vain, jos sen statseista luotu uusi hahmo siirtyy NPC hahmoksi ja jää siten pois käytöstä.

6. Jos sinulla on jotain kysyttävää, etkä löydä kysymykseesi vastausta sivuilta, voit rohkeasti esittää kysymyksen vieraskirjassa, yksityisviestillä tai NTA:n irc-kanavalla. Ylläpito ja vanhat pelaajat vastaavat kyllä kysymyksiin.

Foorumille