Juhlien jälkeen (rope)

Tämä legendaarinen juottola on edelleen toiminnassa huolimatta Orochimarun kuoleman aiheuttamista muutoksista. Vaikka juottola sijaitsee Pohjoisen Otogakuren alueella, täällä käy silti säännöllisesti ninjoja myös maan muista osista.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Juhlien jälkeen (rope)

Viesti: # 6974Viesti Southpaw »

Aikaisin seuraavana aamuna Kagero istui pienessä kylpyammeessa, lämpimän veden valuessa suihkusta hänen päälleen. Edellisenä iltana hänen mentyään Akuman huoneeseen, Nunon antamat sienet olivat tulleet tarpeeseen, minkä saattoi nähdä erikokoisista mustelmista ja pienistä sähkön aiheuttamista palovammoista joita oli erityisesti niissä kohdin, mistä Akuma oli pitänyt kiinni. Suurin osa niistä oli kuitenkin onneksi peitettävissä vaatteiden alle ja oikeastaan ainoa näkyvä merkki edellisen yön tapahtumista oli kaulan ympärillä olevat punoittavat jäljet. Kagero itse ei kuitenkaan ollut enää lainkaan varma yksityiskohdista, sillä heti päästyään takaisin omaan huoneeseensa hän oli syönyt Nunon antamat toukat unohtaakseen jos ei kaikkea niin edes suurimman osan. Niinpä naisen muistot olivat lähinnä yksittäisiä, hajanaisia kuvia siitä kuinka Akuman kädet olivat jossain vaiheessa kuristaneet hänen kaulaansa ja epämääräinen tieto siitä, että edellisenä yönä ei ollut yhtäkään hetkeä jolloin ei olisi sattunut johonkin. Nunon varoitus siitä, että toukat kuitenkin aiheuttaisivat pahoinvointia, tuntuivat vähättelyltä sillä juuri tuon mainitun pahoinvointisuuden vuoksi nainen oli lopulta päätynyt istumaan juoksevan suihkun alle. Se tuntui olevan ainoa asia, joka sillä hetkellä helpotti päänsärkyä ja halua juosta oksentamaan.

Muutamaa tuntia myöhemmin, pahoinvoinnin hellittäessä ja Kageron saatua nukuttua vielä vähän, nainen pukeutui ja kirjoitti sitten jonkinlaisen vastuaskirjeen Akkille, tarkoituksenaan lähettää se eteenpäin heti tilaisuuden tullen. Tämän jälkeen kunoichi suuntasi maan alaisita käytävistä ylös maanpinnalle. Verrattuna edelliseen iltaan kun pienen kylän pääkatu oli ollut täynnä voittoa juhlivia ninjoja, katu oli nyt niin hiljainen, että olisi voinut kuvitella saapuneensa keskelle yhtä monista hylätyistä kylistä, joita Äänenmaassa oli siellä sun täällä. Ainoastaan Käärmeen silmän avoin ovi ja siitä ulos leijaileva vieno ruuan tuoksu tuntui paljastavan, että kylässä tosiaan oli elämää. Kageron astuessa sisään avoimesta ovesta, hän pisti merkille, että myös pubin sisällä oli epätavallisen hiljaista, joskin siellä täällä istui muutama yksittäinen ninja lyyhistyneenä joko lattialle tai pöytien ääreen. Nämä olivat luultavasti ne sitkeimmät juhlijat jotka eivät olleet lopettaneet ennen kuin olivat sammuneet niille sijoilleen. Välittämättä kuitenkaan sammuneista juhlijoista, Kagero itse meni istumaan baaritiskin ääreen.
"Mitään aamiaiseksi kelpaavaa?" Kagero kysyi tiskin takana laseja pesevältä tytöltä, joka näytti yllättävn hyvin levänneeltä, vaikka juhlien vuoksi pubia ei luultavasti oltu edellisenä iltana suljettu lainkaan.
"Hetki vain", tyttö vastasi pirteästi ja poistui hetkeksi pubin pienen keittiön puolelle, Kageron puolestaan jäädessä odottamaan tilaamaansa ruokaa.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Juhlien jälkeen (rope)

Viesti: # 6983Viesti sumufani »

Aamun tullen Senju oli lähtenyt suuntaamaan kohden kylää kuumilta lähteiltä. Alkuun rauhallinen yrttien keräys yö oli vaihtunut aamun pikku tunteja kohden entistä villimpiin tapahtumiin, joista koga muisti aina vain vähemmän. Ehkä niin oli myös parasta. T.K:n taas juostessa olkapäältä olkapäälle uteliaana Senju haukotteli makeasti. Juuri ja juuri erottuva polku tuntui kotoisalle Senjun kävellessä nyt avo jaloin metsässä kenkien ollessa vielä hivenen kosteat muiden vaatteiden ollessa kuivat. Metsän laidalta Senju antoi näyn osittain tasaisen ja mäkisen maaston aamun valossa upota mieleensä ja se helpotti hieman koti ikävää. Täälläkin oli jotain kauneutta jos osasi katsoa, mutta ajatus sodasta pyyhki nuo ajatukset nopeasti pois mielestä. Suunnatessaan kohti kylää, joka oli vielä eilen ollut elämää täynnä vaikutti nyt niin kuolleelta kuin olla ja voi Senju haukotteli uudestaan. Kurre oli asettunut nyt oikealle olkapäälle tarkkailemaan uutta ympäristöä ja haisteli ilmaa katsoen tarkkaavaisesti siihen suuntaan, mistä ruuan tuoksu tuli.
’’mees T.K taskuu niin saat taas pari pähkinää.’’
Senju maanitteli uutta ystäväänsä ja vastahakoisesti orava totteli. Lupauksensa mukaisesti pikipää pudotti pähkinöitä taskuunsa ja astui sisään Käärmeen silmään.
Yllätyksekseen hän ei ollut ainoa asiakas tunnistettuaan Kageron ja istui tämän viereen tiskille väistellen sammuneita shinobeja. Työntekijä katsoi Senjua hetken mittaillen ja lopulta Senju pyysi jotain aamiasien tapaista ja kahvia. Hiljaisuus vallitsi hetken kaksikon välillä ja Koga lopulta avasi suunsa.
’’Huometa Kagero.’’
Tosin tällä kertaa Senju kuullosti jo enemmän itseltään eikä kylmän töykeältä niinkuin eilen.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Juhlien jälkeen (rope)

Viesti: # 6995Viesti Southpaw »

Kagero ei ollut vielä saanut omaa aamiaistaan eteensä kun kuuli askelia oven suunnalta. Vilkaistuaan olkansa ylitse uuden tulijan suuntaan, hän huomasi sen olevan Koga, mikä luultavasti tarkoitti sitä, etteivät tämän tiimitoverit luultavasti olisi kovin kaukana jäljessä. Konohalaisninjan istuutuessa lopulta hänen viereensä, Kagero mietti hetken aikaa, olisiko pitänyt tervehtiä vai ei, sillä edellisen illan tyly ja kylmä sävy muistui hänen mieleensä, vaikka Nunon antaamt rohdot olivatkin vieneet pois paljon yksityiskohtia. Kageron onneksi Koga itse teki lopulta päätöksen ja toivotti huomenet huomattavasti eilistä ystävällisempään sävyyn.
"Huomenta", Kagero vastasi, tietämättä kuitenkaan miten olisi jatkanut siitä. Tuntui, että hiljaisuudesta tulisi nopeasti vaivaannuttavaa, mutta samalla hän kuitenkin tiedosti sen, ettei tiennyt Kogasta paljoakaan muuta kuin että tämä tuntui olevan Nunon tapaan kiinnostunut kasveista. Siitä ei kuitenkaan olisi loppujen lopuksi puheen aiheeksi, sillä Kagero itse ei tiennyt kasveista paljonkaan.
Kageron ajatukset kuitenkin katkesivat pian tämän saadessa aamiaisen eteensä. Kagero oli odottanut jotain epämärääisen näköistä ja hajuista velliä tai muuta vastaavaa, kuten tavallisestikin Käärmeen silmässä, mutta saikin yllättyä positiivisesti saadessaan lopulta eteensä lautasen jolla oli jonkinlainen paahdettu kerrosleipä ja paistettuja munia. Hän ei tiennyt johtuiko tämä ruokalistamuutos siitä, että yakuzat olivat tulleet alueelle vai siitä, että hän uuden sankarin maineensa turvin sai jonkinlaisen erikoisannoksen, mutta johtui se sitten mistä hyvänsä Kagero ei voinut sanoa, että olisi valittanut saamastaan annoksesta.

Miettiessään, että kenties sota ja sen voittaminen sittenkin olisi kaiken tämän arvoista jos se tarkoittaisi, että saisi jatkossakin tällaista ruokaa, Kagero tuli vilkaisseeksi Kogan suuntaan ja huomasi sitten tämän taskusta kurkistelevan oravan joka luultavasti ruuan tuoksun houkuttelemana oli tullut taskun suulle katsomaan mistä tuoksu tuli. Hetken verran Kagero tuijotti oravaa vähintään yhtä uteliaasti kuin se tuijotti hänen ruokaansa, kunnes lopulta kohotti kättään ja osoitti oravan suuntaan.
"Mikä tuon rääpäleen tarina on? Taitaa olla liian pieni syötäväksi..." Kagero kysyi hämillään, käsittämättä miksi joku olisi halunnut pitää oravaa mukanaan. Koirien ja kissojen kaltaisten eläinten suhteen hän toki ymmärsi miksi joku halusi pitää sellaista mukanaan, sillä niistä saattoi olla hyötyä niin taistelussa, jäljittämisessä kuin ihan vain hiirien ja rottien kaltaisten tuhoeläinten kurissa pitämiiseen, mutta orava? Mitä hyötyä oravasta oikein oli? Muuta kuin, että sen saattoi syödä jos ruuasta tulisi pulaa, kuten sodan pahimpina vuosina.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Juhlien jälkeen (rope)

Viesti: # 6996Viesti sumufani »

Vaikka pikipää oli toivottanut huomenet hän tunsi olonsa hivenen kiusaantuneeksi. Hän ei tiennyt juurikaan mitään toisesta ja hiljaisuus tuntui vain entistä pahemmalle. Koga tunsi oravan pyörivän taskussaan toisen haistellessa keittiöstä tulevia tuoksuja ja vaikka Senju halusi ajatella viime yötä niin asiat tuntuivat olevan likimain vuosien päässä ja siten hivenen hatarilla pohjilla. Paitsi pään sisäinen reissu sienien vaikutuksen alla. Oravan lähtiessä lopulta liikkeelle ja Senjun koittaessa estää toista käsillään hän epäonnistui siinä melkoisen komeasti.
Syvään huokaisten ja saaden pienen kulhollisen puuroa eteensä ja kahvi kupin Kogan teki mieli vajota puuhun siihen paikkaan. Nopea vilkaisu oravaan ja Kageron saamaan ateriaan kulhollinen puuroa tuntui mitättömältä. Vaikka tosin ymmärettävää. Konohan edustamaa root joukkoahan ei olisi täälä edes paperilla ja aloittaessa oman aamupalansa laholatva alkoi hitaasti syödä vellimäistä puuroaan.

Kageron kysyessä oravan tarinaa Koga ei tiennyt uskaltaisiko vastata totuuden mukaisesti vaikka päivän ensimmäinen valhe johtaisi vain seuraavaan. Päätään raapien ja vellimäistä puuroaan tuijottaen puunhalaaja päätti kertoa asian niinkuin se oli.
’’Törmäsin tähä raasuu eilenä ja mun piti saada aatoksia muualle niin hoitamal T.K:ta parempaa kuosii tuntu hyvälle idealle. Pari kolme päivää niin jätän sen mehtää johonki päi maailmaa.’’
Odottaen pilkkaa päätöksestää ja pehmeydestään Senju viimeisteli aamiaisensa. Ottaen aikaansa kahvin kanssa Senju hörppi lämmintä juomaa hissukseen tuntien olonsa vaivaantuneeksi. Jotakin eiliseltä vielä kummitteli hänen mielessään, mutta hän ei luottanut muistiinsa sen vertaa että olisi kyennyt sanomaan mikä. Naispuoleiseen henkilöön se liittyi. Siitä Senju oli varma vaikka eihän se varmaa ollut oliko se Kagero,Miki vai joku täysin vento vieras. Juotuaan kahvinsa Koga peitti kasvonsa kissamaisella naamiollaan kiskoen hupun hiustensa peitoksi. Oava huojui nuorukaisen olkapäällä mutta ei poistunut uuden emonsa luota mihinkään. Sen sijaan kurre jatkoi tarkasti Kageron tuijottamista aivan kuin olisi niin voinut pitää toisen poissa emonsa luota. Vaikka ilmassa leijjuva tuoksu voitti emon luota lähtevän ja tuo uusi oudon näköinen mikälie näytti herkulliselta. Liike olkapäässä kuitenkin sai keskittymisen herpaantumaan ja lempeän kuuloinen puhe tuntui vakuuttavalta vaikkei orava asiaa ymmärtänytkään.
’’Noni T.K. Aika mennä takas taskuu.’’
Koga puhui tuoreimalle ystävälleen ja tarttui oravaan pehmeästi. Iloinen yllätys oli, ettei orava rimpuillut vaan suostui menemään heti tuttuun taskuunsa.
’’Kahton ettei T.K aiheuta enempää vaivaa kui mitä on jo. Vähä kapinallinen luonne.’’
Senju sanoi ja hymyili maskinsa takana. Vaikka jokusia eläimiä hän oli jo hoitanut niin silti tällä oravalla tuntui olevam selkäranka paikallaan.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Juhlien jälkeen (rope)

Viesti: # 7002Viesti Southpaw »

Kogan ryhtyessä kertoman kuinka oli törmännyt oravaan eilen ja päättänyt hoitaa rääpäleen jotenkin kuntoon, Kagero vilkaisi Kogan kasvoja ja sitten taas oravaa, joka edelleen silmäili kiinnostuneen näköisenä hänen ruokaansa. Hän ei kyllä edelleenkään ihan ymmärtänyt miksi vaivautua huolehtimaan jostain satunnaiseta oravasta etenkin jos aikoi ennen pitkää palauttaa sen luontoon, mutta huvinsa kai kullakin.
"Oletko nyt ihan varma siitä, että tiedät mitä teet? Sehän saattaa vain tottua siihen, että saa ruokaa ihmisiltä kun ruokit sitä ja lopulta se kuolee nälkään kun ei osaa etsiä ruokaa itse ja jätät sen jonnekin?" Kagero kysyi hieman epäilevään sävyyn kuullessaan Kogan suunnitelmat oravan suhteen. Toisaalta niin kauan kuin kure ei jotenkin olisi yhteisölle hyödyksi se ei ollut hänen ongelmansa mitä sille kävisi kun Koga jättäisi sen takaisin metsään. Luonto piti kyllä huolen omistaan ja joissain tapauksissa se nyt vain tarkoitti kuolemaa. Oravan tapauksessa se luultavasti olisi jopa armollisin vaihtoehto, sillä ilman oikeaa emoaan rääpäle tuskin tulisi selviämään kovin kauan omillaan, vaikka he koettaisivat opettaa sitä koko tiimin voimin.
"Noh, sinun oravasi ja sinun murheesi. Tee mitä haluat sille", Kagero kohautti lopulta olkapäitään ja otti taas muutaman suupalan leivästään sillä välin kun Koga pyrki saamaan oravan takaisin taskuunsa. Pienen taistelun jälkeen se lopulta vetäytyikin sinne, joskin välillä Kagero saattoi nähdä väliaikaisena pesänä toimivan taskun liikkuvan, oravan joko hakiessa sopivaa asentoa tai yrittäessä vaivihkaa liukua takaisin taskun suulle haistelemaan salissa leijailevia tuoksuja.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Juhlien jälkeen (rope)

Viesti: # 7004Viesti sumufani »

Kageron ymmärrettävästi alkaessa kyseenalaistaa Senjun syitä hoitaa orava kuntoon ja ehkä jopa hieman epäili oliko asia oikein. Kieltämättä aia saattoi olla noinkin, mutta silti oravan hoitaminen oli ennen kaikkea ajatusten ohjaamista muualle.
’’Jos orava jatkaa miun seuraamista vapautuksen jälkee niin sitte seuraa. Tarvitti saada ajatuksia muualle ja T.K:n seura on siinä missä teiän muidenki. Tosin huomattavasti hiljasempi.’’
pikipää sanoi virnistäen maskinsa takana ja kaivoi taskustaan saman vihkon, johon oli viime yönä kirjoittanut monta sivua Nunolta saamaansa tietoa. Vihko oli ollut hänen taskussaan Mikin heittäessä hänet lähteeseen niin enemmän kiinnostuneena oliko kuvat ja teksti pysynyt kasassa kuin Kagerosta ja naisen kommenteista. Sieltä täältä korjaten kirjoittamiaan asioita ylös nuorukainen lopulta sujautti vihkonsa takaisin taskuunsa saatuaan vahingot korjattua.

Kuitenkin hiljaisuus vallitsi kaksikon kesken ja sormiaan venytellen nuorukainen päätti udella vähän.
’’Onko tietoa seuraavasta keikasta?’’
Varsin varovainen tapa koittaa ylläpitää keskustelua kahden shinobin kesken, mutta se saisi nyt kelvata. Eihän Koga juurikaan tiennyt Kagerosta paljoakaan ja tämä ei ollut paikka alkaa keskutelua veri rajoitteista. Olihan laholatva ulkopuolinen ja sammuneiden shinobien kevyt kuorsaus kuului heidän takaansa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Juhlien jälkeen (rope)

Viesti: # 7011Viesti Southpaw »

Todettuaan, että orava saisi luvan seurata niin halutessaan, Kagero nyökäytti olkapäitään, lähinnä merkiksi siitä, että Koga tehköön omat päätöksensä avuttomalta vaikuttavan eläinystävänsä suhteen. Tämän jälkeen kaksikon välille laskeutui hiljaisuus jonka aikana Koga keskittyi kirjoittelemaan jotain mukanaan olevaan vihkoon, mikä ei oikeastaan häirinnyt Kageroa juurikaan. Se antoi vain kunoichille tilaisuuden syödä tilaamansa aamiaisen rauhassa loppuun, kunnes Kogakin sujautti vihkonsa pois ja alkoi syödä taas omaansa. Kunoichi oli jo aikeissa poistua paikalta lähteäkseen harjoittelemaan, kun Koga kuitenkin katkaisi hiljaisuuden kysymällä tiesikö hän mitään mahdollisesta seuraavasta tehtävästä. Kagero muisti hämärästi Akuman maininneen jotain, että hänellä oli jo seuraavan tehtävä heidän yhteistyöryhmälleen tiedossa, mutta koska Kagero ei ollut saanut kuulla vielä yksityiskohtia, kunoichi päätyi kohauttamaan olkapäitään.
"Ei mitään varmaa. Kyllä meidät kutsutaan paikalle kunhan sopiva tehtävä on tiedossa", Kagero ehti todeta ennen kuin kuuli ovelta askelia ja käänsi katseensa hetkeksi äänen suuntaan. Heidän puhuessaan ovelle oli ilmestynyt muutamia yakuzan miehiä, joista yksi kävi tiskillä tilaamassa seurueelle juomaa, ennen kuin ryhmän vetäytyi salin toiseen päähän, kauemmas Kagerosta ja Kogasta. Asettuessaan istumaan nämä potkivat muutamia lähistölle sammuneita oman väkensä edustajia hereille ja muutamat näistä jäivät tokkuraisina istumaan seurueen kanssa kun taas toiset lähtivät baarista vähin äänin, luultavasti selvittämään päätään.
"Suot varmaan anteeksi... palaan ihan pian", Kagero totesi Kogalle, ennen kuin nousi ja käveli lähemmäs yakuzoja istuutuen lopulta näiden seuraan. Hänen tarkoituksensa oli ollut poiketa johonkin näiden käyttöönsä ottamista taloista pyytäkkseen näitä välittämään hänen kirjoittamansa kirjeen Akkille, mutta kun nämä näin ystävällisesti olivatkin tulleet tänne, hän voisi aivan yhtä hyvin esittää pyyntönsä nytkin.

Jo istuutuessaan alas tyhjälle tuolille, Kagero huomasi yllättyvänsä osakseen saamista katseista, sillä nämä selkeästi tunnistivat hänet, vaikka toisaalta sen ei olisi pitänyt olla mikään ihme kun otti huomioon, kuinka hän ja Nuno olivat saaneet kunnian padon tuhoamisesta ja käytännössä rämetaistelun voittamisesta.
"Mikä suo tämän kunnian?" yksi nurkkapöydän ääresä istuvista yakuzoista kysyi. Siitä miten tämän ympärillä olevat alaiset käyttäytyivät Kagero päätteli tämän olevan jos nyt ei perheen johtaja niin jonkinlainen johtajan oikea käsi tai vastaava vähintäänkin, minkä vuoksi Kagero päätti suunntata sananta suoraan tälle. Hänen onnekseen mies ei vaikuttanut olevan harmissaan siitä, että Kagero oli liittynyt seuraan, mutta ei myöskään mitenkään erityisemmin iloiselta.
"Sain ohjeet Tsuchigumo Akkilta, että jos minulla koskaan olisi tarve saada yhteys häneen, voisin turvautua yakuzan apuun. Joten... tahtoisin pyytää, että väkenne toimittaa tämän Akkin käsiin", Kagero meni suoraan asiaan ja otti sitten esille ohueen kääröön kirjoitetun kirjeen, jonka oli ennen Käärmeen silmään tuloaan kirjoittanut. Hänelle puhunut mies selkeästi tunnisti nimen ja silmäili kääröä hetken, ennen kuin lopulta otti käärön käteensä ja nyökkäsi.
"Ei huolta, toimitamme viestisi kyllä perille. Mutta ikävä kyllä, en voi tehdä sitä tyäsin ilmaiseksi. Loppujen lopuksi häntä on välillä hankala tavoittaa hänen matkustellessaan ympäriinsä milloin mitäkin asioita hoitamassa... ymmärrät varmaan. Mitä sinulla siis olisi tarjota maksuksi tämän toimittamisesta?" mies kysyi. Tätä Kagero ei ollut osannut odottaa ja hetken verran kunoichin pää löi tyhjää hänen miettiessään millä voisi edes maksaa. Hänellä ei ollut juurikaan rahaa tai muutakaan omaisuutta mitä käyttää maksuna, mikä oli yksi syy siihen miksi hän yleensä turvautui omaan kehoonsa. Kiitos edellisen yön hyvin hämärien muistikuvien, sekään ei kuitenkaan juuri nyt ollut sitä mitä Kagero olisi halunnut tarjota. Muistaessaan kuitenkin äkisti kuumat lähteet joilla oli ollut edellisenä iltana, Kageron ilme kirkastui hieman.

"Voin näyttää sinulle ja väellesi erään hylätyn kylpylän tässä lähistöllä. Olettaen siis että, ette ole vielä törmänneet siihen. Pienellä kunnostuksella kylpylästä saisi varmasti tuottoisan rahanlähteen...", Kagero sanoi ja seurasi tarkoin miehen reaktiota hänen tarjoukseensa. Tämä nojautuikin oitis kiinnostuneen näköisenä lähemmäs mikä paljasti Kagerolle, etteivät yakuzat olleet vielä löytäneet paikkaa.
"Hylätty kylpylä? Missä?" mies kysyi, Kagero kototti kuitenkin etusormensa ja heilutti sitä torjuvasti muutaman kerran sivulta sivulle.
"Ei noin nopeasti. Minusta kokonainen kylpylä on melko iso hinta yhden viestin toimittamisesta vai kuinka? Uskoakseni ansaitsen siis hieman enemmän vastinetta tiedosta, ymmärrät varmaan", Kagero totesi, käyttäen miehen omaa sanavalintaa jota tämä oli käyttänyt hetkeä aiemmin. Tämä sai aikaan pienen naurahduksen ja kasvoille leviävän virnistyksen.
"Hyvä on, en voi väittää, että olisit väärässä. Mitä sinulla siis olisi mielessä?" mies kysyi. Oli Kageron vuoro virnistää hieman. Hän oli edellisenä iltana suhtautunut hieman epäilevästi Mikin ehdotukseen vihjata paikasta yakuzalle, sillä se olisi luultavasti tarkoittanut sitä, ettei paikalle voisi ennä mennä kylpemään kuten ennen, tai ei ainakaan samalla tavalla ilmaiseksi kuin tähän asti. Nyt saatuaan kuitenkin puhuttelemansa yakuzan miehen kiinnostumaan, hän uskoi olevansa asemassa, jossa voisi pyytää kutakuinkin mitä vain.
"Siitä hyvästä, että näytän paikan haluan, että minulla on edelleen mahdollisuus käydä lähteillä... ilman erillistä maksua ja mahdolliset uudet viestit Akkille tullaan toimittamaan perille siinä missä tämäkin", Kagero esitti vaatimuksensa.
"Melkoinen vaatimus... mutta hyvä on, suostun siihen. Joudut kuitenkin tyytymään siihen, että pääset ilmaiseksi vain lähteeseen halutessasi. Ruuasta, majoituksesta ja muista mahdollisista lisäpalveluista joudut kuitenkin maksamaan siinä missä kaikki muutkin. Miltä kuulostaa?" yakuza teki vastatarjouksen. Kagero oli miettivinään asiaa hetken, mutta nyökkäsi kuitenkin lopulta.
"Sopii. Mutta en halua häiritä teitä tämän enempää, joten jos lähetän kloonini iltapäivällä luoksenne näyttämään mistä kylpylän löytää?" Kagero ehdotti ja nojautui sitten hieman kauemmas pöydästä. Saatuaan vastauskeksi myöntävän nyökkäyksen, Kagero nousi ylös ja liittyi sitten pian taas Kogan seuraan baaritiskille.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Juhlien jälkeen (rope)

Viesti: # 7020Viesti sumufani »

Juurikaan huomioimatta tilapäisen johtajansa eleistä tulevaa kylmyyttä kohteenaan hänen uusi ystävänsä Senju keskityi korjaamaan vihkoonsa kirjoitus vaurioita. Hiljaisuus antoi Kagerolle syödä rauhassa vaikka nyt jään loihtija tuntui olevan enemmän varuillaan kuin kentällä. Ennen yötä toinen oli vaikuttanut miltei rennolta heidän päästyään omalle alueelle ja hilpeältä juhlistaakseen tullutta voittoa. Jotain selvästi oli tapahtunut yön aikana, mutta se kuului laholatvalle yhtä vähän kuin Mikin jäätymiset tahi kiukun purkaukset. Eilinen oli ollut kyllä yhtä painajaista ja kahvi kuppiaan pyöritellen tiskillä nuorukainen nosti toisen kätensä merkiksi Kageron tokaisuun poistuakseen yakuzojen seuraan.
Koga ei väittänyt olevansa mitään hyvää seuraa, mutta poistuminen yakuzojen seuraan kertoi joko tärkeästä asiasta tahi hiljaisuuden painostavuudesta. Kumpi hyvänsä Senju ei tuntenut halua tutustua tuohon naiseen yhtään sen enempää kuin oli pakko.

Kuitenkin hillitessään mielinsä poistua tästä rakennuksesta ja suotuaan nopean vilkaisun tilapäisen johtajansa suhteen Senju näki kirjeen vaihdon. Sekä selvästi tärkeän keskustelun mutta vilkaisu oli nopea ja nuorukaisen onneksi hyvin ajoitettu. Sujauttaessaan kätensä huppuunsa raapiakseen päässä olevaa kutinaa nainen tiskin takana tuli vaatimaan rahaa ja pikipää asetti rahansa tiskille selvästi ohi naisen ojennetusta kädestä. Olihan nainen sanonut että kutsuisi heidät tarvattaessa tehtävän ilmaantuessa. Koga suorastaan paloi jalusta tutkia nyt kuolleita katuja ja käydä katsomassa Ryotaa, joka vielä varmaan makasi sairas vuoteella. Ajatuksisaan ollessaan jää nainen istui hänen viereensä eikä tuntunut jättävän penkin väliä, minkä pikipää oli jättänyt hänen istutuessaan Kageron seuraan.

Kylän tutkiminen tuntui kuitenkin kiinnostavammalta kuin tältä sodan kävijän tarinoiden kuunteleminen.
’’Ilmoita sitten uuden tehtävän ilmetessä.’’
Koga sanoi tutulla ystävällisellä äänellään ja sen jälkeen poistui Kageron seurasta sen ihmeempiä sanomatta. Olihan hänellä kylä tutkittavana ja nyt hän tunsi olonsa entistä paremalle kuin eilen. Sillä viime illan muistoja kasvien tutkimisen suhteen ei tuntuunut olevan luotettavaa muistoa. Mutta mitä hän voisi oikein tehdä? Muuta kuin vältellä paikkaa jossa hänen klooninsa oli käynyt. Huokaisten hänen liikkumisensa ympäriinsä tuntui hyvin rajoitetulta ja pikipää suuntasi korkeimman rakennuksen suuntaan. Sentään hän voisi katsella kaukaisuudessa näkyvää metsää ja riisin viljelyyn soveltuvia peltoja niin pitkälle kuin silmä kantoi.
Ei siis juurikaan mainittavat näkymät laholatva huokaisi. Aikansa kuluksi hän alkoi tuhertaa vihkoonsa näkymäänsä. Kenties aika siais muiston vaikuttamaan paremmalta kaiken pahan keskellä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Juhlien jälkeen (rope)

Viesti: # 7036Viesti Southpaw »

Kagero oli hädin tuskin ehtinyt istua takaisin tiskin ääreen kun Koga yllättäen pyysi häntä ilmoittamaan kunhan seuraava tehtävä olisi taas tiedossa. Tämän jälkeen nuori mies nousi ja lähti poistumaan kohti ulko-ovea.
"Sopii..." Kagero vastasi, tietämättä mitä muutakaan vastata seuralaisensa yllättävään poistumiseen. Hetken verran kunoichi mietti väkisinkin oliko tässä taas kyse samasta kylmyydestä jolla Koga oli suhtautunut häneen edellisenä päivänä, vaikka sillä hetkellä Koga ei vaikuttanutkaan niin tyltltä kuin aiemmin. Haluamatta kuitenkaan väkisin ryhtyä tyrkyttämään seuraansa, Kagero antoi Kogan mennä ja jäi itse vielä juomaan kesken jäänyttä juomaansa.
Kuten tavallista, ainoat vaihtoehdot sen päivän tekemisen suhteen oli joko palata maanalaisiin tunneleihin odottamaan, että häntä kutsuttaisiin taikka sitten painua jonnekin päin kylää harjoittelemaan ja odottamaan, että häntä kutsuttaisiin. Vaikka edellisen yön muistikuvat olivatkin enimmäkseen kadonneet Nunon antamien rohtojen ansiosta, Kagerosta tuntui silti itsestäänselvältä, että takaisin maan alle hän ei menisi. Niinpä ainoaksi vaihtoehdoksi jäi hänellekin poistua Käärmeen silmästä ja lähteä suunnistamaan kohti metsikköä, jonka läpi oli edellisenä iltana johdattanut Mikin hylätylle kylpylälle. Tällä kertaa Kagero ei kuitenkaan lähtenyt tarpomaan mäkeä pitkin kukkulan huipulle vaan tyytyi jäämään alarinteeseen kuluneen näköisten harjoitusmaalien luokse, tarkoituksenaan harjoitella miekkatekniikoitaan.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Juhlien jälkeen (rope)

Viesti: # 7039Viesti sumufani »

Päästyään katolle piirtelemään pohjoisen äänenmaan miasemista Senju paloi halusta päästä jo kotiin. Hän ei juuri ollut sillä tuulella että halusi alkaa tutustumaan paikallisiin saati yakuzoihin joita kylässä pyöri. Tunnelma tuntui olevan täysin erilainen kuin Konohassa. Ilma tuntui kylmemmältä ja luotaan työntävältä, mikä ei auttanut Kogaa muodostamaan lämmintä mielikuvaa tästä paikasta. Ainoa paikka joka tuntui edes etäisesti mielenkiintoiselta oli metsä, jossa hän oli viettänyt suurimman osan eilisestä Nunon kanssa. Aivan varma nyt hän ei ollut Nunonkaan suhteen sillä mies tuntui.. Rikkinäiselle. Ystävänä mahtava, mutta pikipää ei tiennyt halusiko edes tietää mikä oli rikkonut toisen mielen tuohon pisteeseen. Syvään huokaisten Senju lopetti maiseman tuhertamisen ja vain halasi polviaan katsoen kaukaisuuteen. Mitä hän edes teki täällä? Olihan juurella jokin kiinnostus tästä alueesta, mutta oliko mikään juuri vaivan arvoista järjestää sopiva henkilö Äänenmaan johtoon? Tietenkin Koga muisti lukeneensa Äänenmaan hyökkäyksestä Konohaan nykyisen Hogaken chuunin kokeen aikana ja se oli loppujen lopuksi vaatinut Kolmannen hengen. Kylmä väristys kulki pojan selkää pitkin sillä hän oli nähnyt, kuinka tehokas Kagero oli taistelussa ja arvet Mikin kasvoilla eivät saanet oloa yhtään sen paremmaksi. Äänenmaasta löytyi edelleen päteviä ja voimakkaita ninjoja ja sodan voittajan lopulta ottaessa vallan asiat tuskin helpottuisivat. Laholatva tajusi vastanneensa omaan kysymykseensä, mitä teki täällä sillä hänen ryhmänsä antama tuki kieli heidän haluamsa johtajan olevan jossain tässä kylässä.

Uusi syvä huokaus karkasi Kogan suusta, mutta häntä ei vieläkään juuri huvittanut lähteä liikkeelle tästä. Nyt hän ei keksinyt mitä hän voisi tehdä ja maiseman tuhertaminen vihkoon ei enää tuntunut niin hyvälle idealle kuin hetki sitten. Korkeintaan hän voisi arvailla seuraavan tehtävän sisältöä, mutta sekään ei tuntunut mieltä kohentavalta idealta. Ainoa paikka missä hän viihtyisi olisi tuo metsä läntti, mutta tänään se tuntui niin kaukaiselle paikalle. Ehkä hän tuntisi samoin myös toiseen suuntaan ollessaan metsässä. Jäämättä enää arvaileman mitä tekisi pikipää päätti suunnata metsää kohti. Ehkä olisi aika luopa oravastakin ja katsoa mitä toinen tekisi.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Juhlien jälkeen (rope)

Viesti: # 7041Viesti Cross »

Toisin kuin alakerrassa olevat kaksi golleekaansa huoneessaan oleva Miki muisti illan tapahtumat mielestään turhankin hyvin, vaikka Kageron tarjoaman vahvan juoman olisi voinut kuvitellut riittävän pyyhkimään pienimmätkin yksityiskohdat tottumattoman juojan mielestä. Ikävä kyllä se ei ollut kuitenkaan riittänyt tekemään mitään muuta kuin saamaan aikaan jyskyttävän päänsäryn ja tunkkaisen jälkimaun suuhun, minkä takia parvekkeen ovenpielessä makaavalla tytöllä ei ollut pienintäkään kiinnostusta liikahtaa yhtään mihinkään, vaikka olisikin mielellään saanut jotain muuta tekemistä kuin potea morkkista edellisestä yöstä. Kageron kanssa kuumalla lähteellä suoritetut harjoitukset ja niiden aikaansaamat ajatukset saivat vieläkin punan nousemaan hänen kasvoilleen, mikä kuitenkin toisin kuin silloin johtui tälläkertaa enemmän nolostumisesta ja oman käytöksensä tuottamasta häpeästä. Se ei ollut kuitenkaan mitään verrattuna siihen tunteeiden myrskyyn, jonka pelkkä Kogalle alastomana näyttäytymisen ajatus sai aikaan. Idea oli silloin tuntunut mitä loistavimmalta, mutta nyt se sai tytön lähinnä haluamaan hautautua maan alle ja välttää pojan tapaamista viimeiseen asti. Ikävä kyllä se tuskin tulisi olemaan mahdollista kovinkaan kauvaa, sillä tuskin heitä muuten vain oli tänne jätetty, tai niin hän ainakin epäili.

Päivästä olisi varmasti tullut äärimmäisen pitkä ja raskas Sarutobille ellei hänen tuskailunsa olisi katkennut kahden Käärmeensilmän takaovea käyttävän yakuzan jäsenen toimesta. Nämä kaksi olivat saaneet juuri hetken aijemmin niinsanotulta isoveljeltään Ichirikin tälle luovuttaman kirjeen ja saaneet käskyn huolehtia siitä että se lähtisi viipymättä eteenpäin, tai niin nopeasti kuin jollain kylässä majailevan joukkion jäsenellä olisi asiaa eteläänpäin. Astuessaan ulos ovesta vähänmatkan päässä parvekkeen ovella makoilevan tytön huoneesta nuo kaksi tuntuivat arvuuttelevan kovaan ääneen keskenään mitä niin kiireellistä ja arvokasta tietoa mokomassa käärössä voisi olla että sen vuoksi kannatti noin hätäillä. Asia ei olisi varmaan kiinnostanut tuontaivaallista tulenmaalaista, ellei nuo kaksi olisi puhuessaan maininneet Ichirikiä nimeltä ja jatkaneet mainitsemalla miltei heti perään jonkun Tsuchigumon. Ensimmäinen nimi oli saanut miehiä salaa kuuntelevan kunoichin huomion, mutta vasta tuo jälkimmäinen nimi herätti hänen mielenkiintonsa. Sillä vaikka hän ei heti yhdistänytkään tuota nimeä kehenkään tiettyyn oli hän varma että tuo henkilö oli joku merkittävä tekijä ja että oli vasta hiljattain lukenut tästä, eikä tuon henkilön olisi pitänyt liittyä millään tapaa Äänenmaahan.
Otsaansa rypistän Miki höristi korviaan ja siirtyi varovasti hieman enemmän huoneensa puolelle pois näkyvistä, miettien samalla kun kuunteli keskenään naureskelevan kaksikon keskustelua missä oli mahtanut lukea tuon nimen. Vastaus tuohon kysymykseen ei tarvinnut miettiä kovinkaan pitkään, sillä hän ei ollut tuonut mukanaan kovinkaan paljoa luvettavaa tälle retkelle ja pää osa siitäkin koostui lähinnä opeteltavaksi tarkoitetuista jutsukääröistä. Senpä takia tytöltä ei kestänyt kovinkaan pitkään muistaa lukeneensa tylsistyneenä bingo kirjaansa muutama päivä aijemmin heidän taukonsa aikana ja törmänneensä tuohon nimeen, mikä sai hänet tavoittelemaan välittömästi tarvikevyötään ja etsimään sen yhdessä taskussa olevaa ohutta kirjaa.
Lopulta kirjan löytävä ja sitä nopeasti oikeaan kohtaan selannut Sarutobi ei ollut uskoa silmiään nähdessään kuvan arpinaamaisesta viirusilmästä irvistämässä pirullisesti kuvan ottajalle ja alkaessaan lukea kuvan yhteydessä olevia tietoja, jotka saivat niskavillat nousemaan pystyyn. Rivi riviltä aijemmin tuntunut jyskyttävä pääkipu ja katumus unohtuivat, saaden tilalle lievää hämmennystä ja epäluuloa, sekä ennenkaikkea kasvavaa uteliaisuutta. Työntäen kirjan nopeasti taskuunsa tyttö vilkaisi nopeasti ovenpielen takaa kujalle, joka oli alkanut jo hiljentyä yakuzan kaksikon alettua loitota etäämmäs. Tietämättä itsekkään mitä aikoi nuori kunoichi työnsi bingo kirjansa taskuunsa ja kiipesi ketterästi majatalon katolle, lähtien varovaisin askelin varjostamaan keskenäiseen jutusteluunsa keskittynyttä parivaljakkoa, toivoen saavansa jotain mielenkiintoista selville näiden keskustelusta.

Kogan edellisenä iltana jollain ihmeenkonstilla takaisin löytämään onnistunut Nuno oli herännyt aikaisin ja alkanut asetella edellis yönä keräämiään yrttejä kuivumaan katonrajaan, joutuen kuitenkin hyvinkin nopeasti keskeyttämään työnsä todettuaan kaipaavansa yhtä jos toistakin uuteen kotiinsa. Ensimmäisenä hän oli huomannut kaipaavansa ohutta narua, jonka varaan olisi voinut sitoa keräämiään kasveja pieniksi nipuiksi ja asettaa sitten kuivumaan. No se ei vielä ollut pysäyttänyt hänen tarmokasta touhuiluaan, kuten ei myöskään se että pikkumies huomasi tarvitsevansa myös imukykyistä paperia joillekkin hieman aremmille yrteille, jotka eivät olisi kuivaneet tarpeeksi nopeasti kattoon ripustamalla. Viimeinen niitti joka sai hänet keskeyttämään työnsä ja jättämään yrttien kanssa työskentelyn oli huomio polttopuiden ja tulenteko tarpeiden puuttumisesta, jotka niin ikään olisivat olleet oleellinen osa kasvien kuivaksi saamisessa, kuten myös koko mökin asumis kelpoisena pitämisessä.
Todettuaan ongelman Ningyou oli muittamutkitta suunnannut metsään ja alkanut kerätä maahan pudonneita oksia ja risuja, sitoen niitä suureksi selässään kuljettamakseen nipuksi ranteestaan ulos työntyvien ohuien rihmojensa avulla. Nippu oli kerennyt jo kasvaa miltei häntä itseään isommaksi kun pikkumies pysähtyi otsaansa rypistellen katselemaan ympärilleen, tajuten ettei ollut enää ollenkaan varma minnepäin metsää oli kuljeskellut ajatuksissaan. ''O-oo...'' Silmiään ja päätään pyörittelevä hukkapätkä mutisi itsekeen, osaamatta päättää mihin suuntaan olisi paras lähteä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Juhlien jälkeen (rope)

Viesti: # 7045Viesti Southpaw »

Kageron jatkaessa harjoituksiaan kukkulan alarinteessä puiden suojassa olevalla harjoitusalueella, tällä ei ollut aavistustakaan kirjeensä perässä olevasta varjostajasta. Jos olisi ollut olisi kunoichi luultavasti mennyt siltä istumalta pysäyttämään Mikin ja tekemään selväksi, että asia ei kuulunut toiselle kunoichille pätkääkään. Sen sijaan Kagero ryhtyi rauhalliseen tahtiin harjoittelemaan miekkatekniikoitaan harjoitusmaaleina käytettyihin paksuihin, puutolppiin. Kunoichi olisi luultavasti jatkanut sitä hyvän aikaa, ellei maalien takana syvemmällä metsässä näkyvä liike olisi herättänyt hänen huomiotaan ja saanut häntä pysähtymään. Hetken verran kunoichi seisoi harjoitusmaalinsa vieressä tähyillen metsään, mutta kiitos tiheässä kasvavien puiden ja niiden oksien, oli hankala nähdä selkeästi mikä tai kuka metsässä oikein liikkui. Täältä kauempaa katsoen se näytti jonkinlaiselta epämääräiseltä risukasalta, mutta sikäli kuin hän tiesi, risukasat eivät normaalisti liikkuneet itsekseen. Kenties se olikin jokin eläin? Hetken harkinnan jälkeen, Kagero lopulta hyppäsi puiden oksille ja lähti varovasti etenemään oksalta toisella hyppien eteenpäin, ottaakseen asiasta selvää. Kenties hyvällä tuurilla kyseessä todella oli jokin liian lähelle asutusta harhaillut villieläin, jonka voisi metsästää aikansa kuluksi. Loppujen lopuksi lihaa ei näillä kulmilla saanut aivan niin usein kuin olisi halunnut, edes sillä verukkeella, että kuului Akuman suosikkeihin tai sattui olemaan ratkaisevassa osassa suuren taistelun voittamisessa.
Päästessään lopulta kyllin lähelle, Kagero joutui kuitenkin pettymään sillä huomasi nopeasti, että hänen villieläimeksi luulemansa otus olikin vain Nuno, jolla oli kannettavanaan niin valtava määrä erilaisia oksan- ja risunpätkiä, että oli ihme, että pikkumies ylipäätään pysyi pystyssä keräämänsä kuorman alla.
"Nuno? Mitä ihmettä sinä teet noin isolla määrällä oksia?" Kagero kysyi hämillään, tietämättä mitään talosta, jonka Nuno oli edellisenä iltana itselleen saanut.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Juhlien jälkeen (rope)

Viesti: # 7046Viesti sumufani »

Kävellessään porteista läpi nuorukainen juurikaan välittänyt vartijoiden kommenteista. Täkäläiset muutenkaan tuntuneet olevan mukavimmasta päästä. Vetäessään huppua paremmmin päähänsä ja kävelessään tarkoituksella enemmän kyyryssä Senjun teki mieli seivästää nuo kaksi vartijaa tuohon paikkaan. Vaikka Koga tunsi mielensä tyyneksi niin silti jokin tässä paikassa tuntui ärsyttävän häntä erittäin tehokkaasti. Mutisten itekseen pikipää pidensi askeliaan ja jätti pilkkaavat vartijat sikseen.
Koga loikkasi ensimmäiselle sopivalle oksalle tuntien olonsa heti paljon paremmaksi. Ensimmäisenä oli rauha ja hiljaisuus joka tuntui erittäin tervetulleelta. Eikä ihmisen ihmistä näkyvissä. Nauttien olostaan Koga loikki oksalta oksalle unohtaen huolensa hetkesi.

Juurikaan ajattelematta suuntaansa pikipää huomasi tutut rauniot ja lähteet viime yöltä raapien hetken aikaa leukaansa. Kaikesta päätellen hän oli riemuissaan kulkenut melkoisen matkan ja istuen oksalle Koga päätti antaa toipilaansa tutkia ympäristöään myös. Tämän turvallisemmaksi metsä tuskin kävisi ja kyllä häntä kiinnosti myös kuinka orava toimisi. Varovasti hän kaivoi oravan tutusta taskustaan ja asetti toisen oksan haaraan yläpuolelleen. Toinen vapisi hieman jännityksestä ja Koga puheli toiselle mukavia ja samlla liikkui itsekkin ympäri puuta, kuin etsiessään ravintoa. Esimerkki näytti uppoavan toipilaan päähän kun vaistot ottivat vallan. Leveä hymy kasvoillaan Senju kisasi oravansa kanssa puusta toiseen varmistaakseen, ettei lasikottelu ollut heikentänyt pienen eläimen lihaksia. Vaikka mitä pidempäähän kaksikko loikki leikki mielisenä puusta toiseen, sitä varmemmaksi Koga tuli että toisen paikka olisi luonossa eikä hänen taskussaan. Laholatva ei ollut se turvallisin paikka perustaa pesää taistelujen takia muiden ninjojen kanssa. Silti tuo orava seurasi häntä kuin olisi jotain velkaa Senjulle. Pysähtyen lopulta oksan haaraan uudelleen entisen rentoutumis pisteen lähimaastolle orava loikki iloisena pikipään hupun päälle tarkkailemaan ympäristöä.
’’T.K hyvä. Kai sää tiiät ettei siun tarvii miu seuras olla. Sie kyl pärjäät villinä ja vapaana.’’
Lähinnä itselleen mutisten Senju totesi ja ojensi kättään oravan suuntaan varmistaakseen, että toinen oli yhä siellä.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Juhlien jälkeen (rope)

Viesti: # 7047Viesti Cross »

Kattoja pitkin yakuzan kaksikkoa seuraamaan lähtenyt Miki sai nopeasti huomata ettei voisi jatkaa näiden varjostamistaan aikomallaan tapaa, sillä vaikka kylä olikin edellisenä iltana ollut täynnä voittoa railakkaasti juhlineita shinobeja, tuntui yllättävän moni näistä olevan jo liikkeellä. Sen takia kaduilla oleva hälinä riitti peittämään alleen kaksikon keskinäisen sanailun ja siihen mahdollisesti sisältyvät pienet mielenkiintoiset tiedonjyväset, minkälisäksi kattoja pitkin luikkiminen oli varma tapa kerätä huomiota jopa ninjakylässä. Senpätakia nuori kunoichi päättikin laskeutua alas hyvinkin nopeasti, muuttaen ulkonäköään hieman eräällä kujalla, astuen verkkaisesti liikkuvan ihmisvirran joukkoon kuluneeseen sadeviittaan ja kasvonsa peittävään huiviin pukeutuneena, yrittäen näyttää yhdeltä kylän rääsyisistä shinobeista. Ikävä kyllä päästessään kuitenkin taas näiden varjostamansa miehen läheisyyteen hän sai huomata näiden puheen aiheen jo vaihtuneen vedonlyöntiin ja veikkauksiin siitä kuka tulisi voittamaan illan ottelun. Aihe ei sinäänsä kuulostanut kovinkaan vaikealta, vaikka ottelun seuraaminen voisi ollakkin varteenotettavaa ohjelmaa illalle. Sen sijaan nuiden kahden huolettomuus sai ajatuksen nousemaan tulenmaalaisen päähän, mikä ainakin sillähetkellä tuntui olevan perusteltu, muutenkin kuin vain oman uteliaisuuden tyydyttämiseksi.
Alkaen ottaa muutamia nopeita askelia Sarutobi lähestyi vauhdilla yakuzalaisia, pyyhältäen kiireisen oloisena näiden ohi ja napaten samalla toisen näistä taskusta huolimattomasti pilkistäneen käärön huomaamattomasti mukaansa. Kasvojaan peittävän huivin takana tyytyväisesti virnistävä tyttö kiirehti entisestään askeliaan, ollen varma kääröä kantaneen miehen huomaavan hetkenä minä hyväänsä kadottaneensa jotain ja halusi siksi päästä mahdollisimman nopeasti pois näiden lähettyviltä. Siksi hän kääntyikin pian jälleen yhdelle pääkadulta pois johtavalle kujalle ja heitti päälleen aijemmin pyykkinarulta nappaamansa viitan ja huivin lähimpään roskakasaan, ennen kuin katosi saaliineen muutamalla loikalla taas rakennusten katoille.

Löydettyään mielestään tarpeeksi rauhaisan ja suojaisan paikan Miki pysähtyi lopulta tutkimaan nappaamaansa kääröä, todeten nopeasti sen olevan sinetöity vahalla, mikä ei kuitenkaan tulisi tuottamaan ongelmaa, sillä sinetti olisi melko helppo korjata ehjän näköiseksi. Se kuitenkin sai hänet toimimaan varovasti kääröä avatessaan, sillä se saattoi sisältää muitakin varatoimenpiteitä mahdollisten urkkijoiden varalta. Mitään sellaista ei kuitenkaan löytynyt ja pian tyttö jo tuijottikin otsa rypyssä pitkää litaniaa yksinkertaisia nuotteja, jotka eivät ainakaan äkki vilkaisulla vaikuttaneet muodostavan mitään musiikillista mestariteosta. Tämä ei tietenkään ollut tulenmaalaisen erikois aluetta, mutta silti ottaen vastaanottajan huomioon hän kuitenkin epäili kyseessä olevan jonkinlaisesta koodista, jota ei kuitenkaan tuntenut ja sen takia päättikin olevan parasta kopioida nuotit nopeasti toiseen kääröön, minkäjälkeen uudelleen sinetöity käärö joutaisi takaisin yakuzan käsiin.
Saatuaan työnsä tehtyä Sarutobi naamioitui jälleen ja etsi jonkun sopivan näköisen henkilön, jonka voisi laittaa toimittamaan kadonneen käärön taas sitä jo varmasti etsivien miesten käsiin. Tähän tehtävään hän valitsi lopulta muutaman nuhjuisen ja räkänokkaisen nulikan, joita notkui erään talon edustalla heittelemässä kunaita seinään piirrettyyn maalitauluun. Käskytettyään näitä tottuneen oloisesti ja uhattuaan etsiä nämä käsiinsä myöhemmin jos käärö ei päätyisi viipymättä perille kunoichi päätti jättää hallussaan olevan kopion tutkimisen myöhemmäksi, suunnaten sen sijaan taas Kageron edellisenä yönä esittelemille kuumille lähteille nopeaa aamu pesua varten.

Sillävälin juuri nuiden samojen kuumien lähteiden läheisyydessä päätään pyörittelevä Nuno oli huomannut olevansa eksynyt, tai ainakin uskoi niin hetken aikaa. Keppien ja risujen keräämiseen keskittynyt hukkapätkä ei ollut nimittäin kiinnittänyt mitään huomiota siihen minne liikkui, minkätakia hän huomasikin yllättäin olevansa tuntemattomalta tuntuvan metsän keskellä. Päätään pyöritellen hän yritti löytää jotain tuttua ympäriltään, joka lopulta kyllä löytyikin, mutta ei sillä tapaa kuin hän oli alunperin ajatellut. Sillä yllättäin pikkumies huomasi seisovansa kasvotusten Kageron kanssa, joka kysyi häneltä mitä oikein touhusi täällä ja ihmetteli samalla hänen selässään huomattavaa olevaa risukasaa.
''Polttopuit. Pitää saada mökki lämpee ja yrtit kuivuu. Nii ja talvi on tulos.'' Päätään edelleen pyörittelevä Ningyou vastasi aivan kuin asian pitäisi olla täysin itsestään selvä, muistamatta ollenkaan ettei kunoichilla ollut varmasti mitään aavistusta siitä mistä mökistä hän mahtoi oikein puhua. Sen sijaan ryysyläinen kyllä muisti edelleen sen hetkisen ongelmansa, tajuamatta kuitenkaan kysyä neuvoa Ichirikiltä, joka vvarmasti tiesi melko tarkkaan missä he sillähetkellä olivat.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Juhlien jälkeen (rope)

Viesti: # 7050Viesti Southpaw »

Tavallaan Nunon vastaus ehkä oli juuri sitä mitä Kagero oli odottanutkin, sillä mihinkä muuhunkaan noita risuja olisi voinut käyttää... mutta samaan aikaan vastaus sai kuitenkin myös hämmentyneen ilmeen leviämään Kageron kasvoille, tämän koettaessa ymmärtää mitä Nunon päässä oikein liikkui.
"Mökki? Et kai nyt vain tarkoita omaa huonettasi käytävissä?" Kagero kysyi hämmentyneenä. Toki kellekään ei varsinaisesti osoitettu maanalaisissa käytävissä omaa huonetta, mutta koska paikka oli laaja ja tunneliverkosto ulottui jopa pitkälle kylän ulkopuolelle, käytävissä oli useita tyhjiä huoneita, joita ihmiset olivat vallanneet omikseen kun maan päällä olevista enemmän tai vähemmän huonokuntoisista hökkeleistä ei ollut majapaikaksi. Kagero siis oletti Nunon toimineen samalla tavalla ja vallanneen yhden huoneen tai huoneiston omaan käyttöönsä. Tosin polttopuiden kerääminen huoneen lämmittämistä varten ei käynyt järkeen, sillä nuotion ylläpitäminen yhdessä huoneista olisi luultavasti saanut vain huoneen tai jopa osan koko käytäväverkostosta, täyttymään savusta.
"Jos kaipaat lisää lämpöä huoneeseesi niin olen varma, että se voidaan kyllä järjestää jotenkin muuten kuin oksilla", Kagero ehdotti. Orochimarun ajoilta käytävissä oli jonkinlainen vanhanaikainen lämmitysjärjestelmä, jolla käytäväverkoston asutut osat kyettiin pitämään edes jonkinlaisessa kunnossa myös talvella, olkoonkin, että tuosta lämmitysjärjestelmästä huolimatta, joissain osissa käytäväverkostoa, oli silti talvella melko kylmä. Nyt kun yakuza oli kuitenkin levittäytynyt tänne ja hieman vilkastuttanut kaupankäyntiä ja rahan virtaamista alueelle, sekin ongelma varmaan voitaisiin korjata monien muiden Pohjoisen alueen ongelmien lisäksi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Käärmeen silmä -pubi”