Kentaro

Täältä löydät kaikki fooruumilla kuolleet tai kadonneet hahmot.
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Kentaro

Viesti: # 3340Viesti Piisamirotta »

Nimi: Kentaro
Lempinimi: Ken tai Kenny
Kylä: Kumogakure
Bloodline: Magnetismi/Iron Sand
Klaani: -
Sukupuoli: Mies
Ikä: Ei tiedossa, näyttää 15-vuotiaalta
Ninjan taso: TBJ, nuorempi
Uskonto: Luonnon laki
Kentaro uskoo luonnon lakiin eli luonnossa havaittuun säännönmukaisuuteen. Hän kyseenalaistaa kaikenlaisten jumalien olemassaolon, muttei kiistä etteikö jonkinlaisia henkiä tai muuta olisi olemassa tietoisessa ja ihmisestä poikkeavassa muodossa.

Kentaro ei kuitenkaan palvo mitään, eikä pidä luonnon lakia absoluuttisena totuutena. Todistettuaan erään kerran Mesimäyrän saavan huomattavasti suuremman ja voimakkaamman pedon luovuttamaan. Täten Kentarolle muodostui filosofinen ajatus siitä, että luonnon laki ei tarkoita vahvimman lakia, vaan vääjäämätöntä ja määrittelemätöntä lakia, joka hallitsee maailmaa ilman aistivaa ja suuren suunnitelman omaavaa voimaa.

Kentaron on usein kuultu sanovan: "Unohtuiko luonnon laki?"

Ammatti: Ronin
Kentaro on vaeltaja, joka kohtaa häntä seuraavat vaikeudet sitä mukaan. Tällainen elämä tuo tiettyjä vapauksia, mutta myös ongelmia, sillä usein kukaan ei ole puolustamassa vaeltajaa ja nämä nähdään usein omassa kylässään hieman negatiivisessa valossa.

Edut:
Chuunin, nuorempi: -1ch Magnetismi jutsuista

Chuunin, vanhempi: -1ch C-> Magnetismi jutsuista

TBJ, nuorempi: -1ch B-> Magnetismi jutsuista

Luonne:
Kentaro on luonteeltaan mysteerinen. Hänet tuntevat kuvailevat häntä stoalaiseksi, joka on melko sopiva kuvaus. Kentaro välittää ihmisistä ympärillään hyvin paljon, jopa tuntemattomista, mutta ei missään mielessä ole kuvaitavissa neitoja pelastavaksi naistenmieheksi. Epäonnistuttuaan sisaruksensa suojelemisessa Kentaro muuttui entistä hiljaisemmaksi ja vetäytyneemmäksi ja hän päätti jättää Salaman maan taakseen.

Matkoillaan Kentaron ajatusmaailma vahvimman laista muuttui, kun hän todisti mesimäyrän taistelua suurta petoa vastaan. Kentarolle taistelun lopputulos oli selvä, mutta hän halusi katsoa sen silti, eihän vaeltajalla ollut muuta tekemistä. Kaikeksi hämmästykseksi Kentaron ennakkoluulo osoittautui metsään menneeksi ja hänen oli muutettava elämänkatsomustaan. Vahvin ei hallinnutkaan, vaan luonnon laki jolle ei ollut kirjaa määräsi maailman menoa.

Kentaro haluaa koko ajan kehittää itseään, hän on täydellisyyden tavoittelija, muttei pakkomielteinen, jonka vuoksi hän on vielä elossa. Kentaro ei vanno uskollisuutta kenellekään muulle kuin kuolleelle sisarukselleen, mutta hän ei katso itseään kylästä eronneeksi tai ns. kadonneeksi.

Kentaro ei tiedä mistä hän on saanut luonteen rakentamiseen keskittymiseen ja tutkimiseen. Hänen keskittymiskykynsä ja luonteensa ei riitä arkkitehdin työhön, mutta hänellä olisi siihen niin sanottuja lahjoja, jos hän vain haluaisi tehdä sitä. Hän on myös kiinnostunut teknisistä asioista, kuten aseista ja erikoisista välineistä. Luettuaan nukeista ja proteeseista hän huomasi itsessään heräävän lapsenomaisen kiinnostuksen. Kentaron kiinnostus aseisiin ja teknisiin asioihin ajoi hänet aseiden tekijöiden oppilaaksi Kumogakuressa, joka johti hänen kykyynsä kehittää ja käyttää aseita.

Kentaron kiinnostus aseisiin kasvoi entisestään, kun hän kuuli maailmassa olevista erikoisista aseista. Seitsemän miekkamiehen miekat, Kuuden tien tietäjän esineet ja monet muut tavarat kuuluivat hänen listaansa unelmoiduista tavaroista. Hän ei aktiivisesti etsinyt niitä, mutta halusi omistaa ne. Lisäksi mies haluaa tavata Pilafin, jonka kanssa hän haluaa keskustella; Kentaro ei tiedä vanhan aseidentekijän luonnetta.

Kentaro on niitä ihmisiä, jotka eivät halua ympärilleen roskanpuhujia, vaan todellisia ystäviä, joihin voi luottaa. Hän haluaa ottaa selville vanhempiensa henkilöllisyyden ja vaatia näiltä selitystä sekä etsiä sisaruksensa murhaajan ja tuoda tämän sekä tämän palkkaajat vastuuseen teostaan.


Ulkonäkö:
Kentaro on hyvin kookas (noin 2m) mies, jonka lihakset ovat samaan aikaan suuret, että kiinteät pitäen miehen suuresta koosta huolimatta suhteellisen solakkana. Hänellä on lyhyet hiukset, jotka hän haluaa tarkoituksella pitää lyhyenä, jotteivat ne häiritse häntä. Kentaron vaatteet eivät kuulu normaalille ninjalle, vaan hänellä on erittäin ränsistyneet matkavaatteet, jotka ovat revenneet useasta paikasta. Selässään Kentaro kantaa suurta miekkaansa, joka herättää usein huomiota, siksi mies välttää kaupunkeja.


Muuta:
- Synnynnäinen sensori

Kohdatut taistelutyylit (foorumilla):



Hp: 50
Ch: 110
Nopeus: 1 kaiken kantamuksiensa kanssa, 7 ilman niitä.

Chakraelementti: Maa, tuuli ja sähkö

Pisteet:
4p Magnetismi (-2ch/+2dmg) A/A-tasolle asti
4p Asetekniikat (-2ch/+2dmg) A/A-tasolle asti
2p Salama tekniikat (-1ch/+1dmg) B-tasolle

Historia:
Eräänä yönä Raikagen ovelle koputettiin. Ovella olivat mies ja nainen, jotka olivat jotenkin päässeet Raikagen asunnolle ilman että tämä sai siitä tietää. Mies ja nainen olivat molemmat hyvin voimakkaita yksilöitä, jotka Raikage tunnisti enemmän maineen kuin minkään muun perusteella. Kaksikko pyysi anteeksi tunkeilua, mutta heidän asiansa oli tärkeä. Heillä oli mukanaan pieni mustahiuksinen lapsi, joka nukkui naisen käsivarsilla sekä suuri miekka, jota mies piteli. He pyysivät Raikagea huolehtimaan siitä, että lapsi kasvatettaisiin Kumogakuressa täysin normaalilla tavalla ja että hänelle jäisi iso miekka. Raikage suostui pyyntöön sillä ehdolla, että vanhemmat eivät ikinä tulisi vaatimaan lasta itselleen ja lapsi kasvaisi Kumogakuren ninjaksi. Niin lapsi jäi Kumogakureen ja mies sekä nainen lähtivät, eivätkä koskaan palanneet. Darui ei saanut koskaan selitystä miksi lapsi jätettiin hänelle.

Raikage ei itse kasvattanut Kentaroa, vaan hän antoi pojan rikkaalle perheelle, jonka omalla, biologisella lapsella todettiin harvinainen kyky. Lapsi oli suurin piirtein samanikäinen kuin Kentaro. Kentaro tiesi, että hänet oli adoptoitu, sillä hänelle oli kerrottu kuinka hän tuli Kumogakureen. Perhe kasvatti Kentaron kuin omanaan, mutta aina suosivat biologista lastaan. Kentaro ei välittänyt tästä, sillä hän tunsi tehtäväkseen sisaruksensa suojelemisen. Päästyään geniniksi Kentaro sai tietää, että hänen sisaruksensa oli tarkoitettu seuraavaksi jinchuurikiksi, mutta tieto piti pitää vain perheen sisällä. Kentaro sai tuolloin ensimmäistä kertaa tietää mikä jinchuuriki oli ja pitkän historianoppitunnin. Hän sai myös virallisesti tehtävän suojella tulevaa jinchuurikia, jota koulutettiin samaan aikaan Kentaron kanssa perheen toimesta. Poika eli hyvin samanlaista elämää kuin Hyuugan alemman perheen jäsen, joka oli hyväksynyt kohtalonsa.

Kentaro harjoitteli sisaruksensa kanssa joka päivä harvojen tehtäviensä välissä ja huomasi omaavansa kyvyn hallita metallia. Hän oppi aseiden tekijöiltä aseista ja teoriaa asetekniikoista, mutta hän oli selvästi parempi aseiden tekemisessä ja teknisessä oppimisessa kuin itse asetekniikoissa. Aseiden hiominen loi jauhemaista rautaa, josta Kentaro sai idean käyttää rautahiekkaa. Hänelle oli opetettu jinchuurikien voimia, kuten Gaaran kyky hallita hiekkaa. Kyky hallita rautahiekkaa vei todella kauan, mutta lopulta se onnistui. Suuren miekan käyttäminen ja sen kanssa harjoitteleminen kasvattivat nuoren miehen lihaksia ja ne muotoutuivat erittäin hyvin, eivät liian pulleiksi, mutta eivät liian pieniksikään. Salaa hänen sitä tietämättään häntä verrattiin kolmanteen Raikageen.

Salaman maassa tietyt valtaa tai jotain muuta haluavat tahot suunnittelivat jinchuurikin omistamista jo ennen kuin se oli edes mahdollista. Jokin oli pielessä, mutta Kentaro oli täysin sokea nähdäkseen tätä, hän oli vasta hyvin nuori, eikä mikään nero. Joku sai kuitenkin tietää, että Kentaron sisarus oli perheen valitsema/oikeuttama tuleva jinchuuriki ja järjesti salamurhan. Kentaro oli tuolloin neljätoistavuotiaan näköinen (hänen oikeaa ikäänsä ei tiedetä, hän ei juhli ikinä syntymäpäiviään tämän vuoksi) ja hyvin kokenut. Hän oli nukkumassa kun kuului huutoa. Kentarolla oli ollut tätä ennen jo epäilys jostain, hänen sensorikykynsä alkoivat kehittyä. Hän hyppäsi heti pystyyn ja juoksi sisaruksensa luokse, joka oli myös herännyt. Huutajaksi paljastui tulevan jinchuurikin äiti, jonka ääni katosi yhtäkkiä, jonka jälkeen isän kuultiin huutavan: ”Juoskaa!” Kentaro ei aikaillut, vaan otti sisaruksensa rautahiekallaan ja nousi ilmaan liitäen kohti keskustaa, missä oli enemmän ihmisiä yöstä huolimatta.

Hyökkääjiä oli kuitenkin monta ja nämä saavuttivat Kentaron hyvin nopeasti. Rautahiekka oli hyvä puolustuskeino, mutta se ei mitenkään riittänyt hyökkääjiä vastaan. Ninjat käyttivät elementtitekniikoita, joten heitä ei voinut jäljittää jutsujen avulla mihinkään kylään. Osa hyökkääjistä piiritti Kentaron ja sai tämän erotettua sisaruksestaan. Tuolloin piilossa ollut ninja hyökkäsi tilaisuuden tullen tulevan jinchuurikin kimppuun. Kentaro ja tämän sisarus olivat melko samaa tasoa, eikä heillä ollut mitään mahdollisuuksia itseään korkeampia vastustajia vastaan. Huomattuaan toisen ilmestymisen tulevan jinchuurikin lähelle Kentaro heitti välittömästi kunaita kohti hyökkääjää. Erikoiskykynsä avulla sisarus kykeni välttelemään kuolemaa jonkin aikaa, mutta hänen voimansa ehtyivät lopulta ja salamurhaaja iski aseensa tämän kylkeen. Tämä antoi kuitenkin Kentaron kunaille aikaa osua ja yksi kunai osuikin, mutta vain juuri ja juuri. Välittömästi tämän jälkeen salamurhaaja pakeni ja muut ninjat seurasivat tätä. Taistelu oli kuitenkin tuonut hälyä ja paikalle saapui jounineita, jotka pysäyttivät pakenijat, jotka jäivät taistelemaan yrittäen paeta. Kentaro huomasi, että salamurhan suorittanut naamioitu ninja oli päässyt pakoon. Äkkiä pakenijat alkoivat koota chakraansa, jonka tuntemiseen ei sensoria tarvittu. Darui kuitenkin sai nämä kaikki tapettua Ranton-hyökkäyksellään. Yhtään kuulusteltavaa ei kuitenkaan saatu.

Kentaro vaati, että hänen sisaruksensa vietäisiin sairaalaan, mutta jouninit katsoivat hetken haavaa ja he tiesivät, että mitään ei ollut tehtävissä. Darui saapui paikalle ja selitti tilanteen: ”Hän iski kylkeen, koska hänen ei tarvinnut iskeä mihinkään muualle. Tämä myrkky on niin tehokasta, että sen poistamiseen pitää olla äärimmäisen kokenut ja myrkkyihin erikoistunut lääkintäninja välittömästi paikalla. Sinulla on vain vähän aikaa, jätä hyvästit. Olen pahoillani.” Kentaro hyvästeli sisaruksensa ja päätti siinä samassa jättää kylän ja kulkea omaa polkuaan. Hän ei ollut vielä koskaan käynyt Salaman maan ulkopuolella, mutta kuullut paljon ulkopuolisesta maailmasta. Kentaro ei ollut vihainen Daruille tai muille, sillä hän ymmärsi hyvin ettei asialle voinut mitään. Kunai, jossa oli hyvin vähän verta jäi Kentarolle, sillä hän piilotti sen. Mies ei suoraan epäillyt kyläänsä, muttei luottanut näihin tarpeeksi, jotta antaisi ainoan todisteen näiden käsiin tai edes kertoisi siitä. Ennen lähtöään Kentaro opiskeli asioita muusta maailmasta, jottei hän olisi ihan hukassa. Hänellä oli myös maailman kartta mukanaan. Hänellä ei ollut perhettä tai ystäviä, mutta hän aikoi saada ne takaisin. Viimeinen asia, jonka hän sai Daruilta oli tieto siitä, että hänellä oli potentiaali käyttää salamatekniikoita, kunhan hän ensin harjoittelisi aluetta.

Matkustaessaan Kentaro loi oman näkemyksensä uskonnosta. Hän näki, että luonnon laki määräsi monin tavoin maailmaa. Laki oli melko määrittelemätön ja arvaamaton sekä mystinen, eikä siitä tarvinnut puhua koko ajan.



Tehtävät:
D: 7
C: 17
B: 39
A: 7
S: 1
S²: 0

Epäonnistuneet tehtävät:


Harjoitukset
D: 0
C: 0
B: 0
A: 0
S: 0

Ropetukset
D: 1
C: 0
B: 0
A: 0
S: 0

Säästössä olevat palkinnot:
D: 0
C: 0
B: 0
A: 0
S: 0
S²: 0

Kyvyt ja erikoiskyvyt ja muu ninjutsu:
Vedenpäällä kävely ja puissakiipeily (eli jalanpohjiin chakran laittaminen ja sillä johonkin tarttuminen)

Muu ninjutsu

Bunshin no jutsu
Ninja voi tehdä itsestään klooneja hämätäkseen vastustajaa. Nämä kloonit eivät ole oikeita eli ne eivät osaa hyökätä.
Chakra: -1 per klooni

Henge no Jutsu
Ninja voi muuttaa muotoaan miksi tahansa kunhan kohteella on vähemmän tai saman verran massaa kuin käyttäjällä. Tätä tekniikkaa voi käyttää piiloutumiseen tai vihollisen hämäämiseen.
Chakra: -2

Kai (Vapautuminen)
Kai on melko suoraviivainen ninjutsu, jota voidaan hyödyntää genjutsuista vapautumiseen. Ninja tekee yhden käsimerkin ja aktivoi jutsun, joka tuhoaa ninjan pään sisällä olevan vihollisen genjutsun muodostaman chakran.
Tekniikkaa voidaan käyttää myös muihin koskettamalla heitä käsimerkin jälkeen.
Huom! S-tason Kaita ei pysty käyttämään itseensä, pelkästään tiimitovereihin!

Taso D: Voi vapautua ja vapauttaa muita D tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu

Taso C: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-C tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu (-1)
Lvl.2

Taso B: Voi vapautua ja vapauttaa muita D-B tason Genjutsuista.
Chakra: Genjutsun alkuperäinen chakramaksu (-1)
Lvl.2

Kagura Shingan
Tällä tekniikalla sensorininjat pystyvät aistimaan lähistöllä olevat chakranlähteet. Parhaimmat sensorit kykenevät aistimaan jopa 15 kilometrin päähän ja aistimaan chakrasta tunnetiloja, kuten sen jos joku valehtelee. Jutsu myös mahdollistaa lähestyvien tekniikoiden tunnistamisen, joten ninja kykenee erottamaan esim. genjutsut ja elementtininjutsun toisistaan. Jutsun avulla käytettävät kyvyn kuitenkin paranevat vähitellen ninjan kehittyessä. Esimerkiksi genin ei vielä kykene tekemään eroa kahden yhtä vahvan henkilön välillä, mutta vähitellen ninja kuitenkin oppii erottamaan eri chakraelementit toisistaan.
Muuta: Käyttämällä yhden ammattiedun sensoriuteen voi (ninjan tasosta riippuen) saada jutsun C tai B-tasolle asti. Synnynnäiset sensorit ja kaksi sensorietua omaavat saavat kuitenkin kaikki tasot.

D: Aistii max. 500 metrin päähän. Ei erota kahta yhtä vahvaa ninjaa toisistaan.
Chakra: -2/vuoro

C: Aistii max. 1 km päähän. Voi erottaa viholliset toisistaan chakraelementin avulla.
Chakra: -3/vuoro
Lvl.3
Viimeksi muokannut Piisamirotta, 16 Huhti 2016, 11:02. Yhteensä muokattu 13 kertaa.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Viesti: # 3341Viesti Piisamirotta »

Asetekniikat

D

Doryusen
Tässä yksinkertaisessa tekniikassa ninja iskee miekkansa maahan heittäen vastustajan päälle soraa ja kiviä. Tämä ylensä hämää vastustajaa ja antaa aukon suuremmalle hyökkäykselle.
Taso: D
Chakra: -2
Damage: 1-2

C

Fukumi Hari
Ninja ampuu suustaan muutaman todella terävän neulan suurella tarkuudella kohti vastustajaa. Neulat ovat niin pieniä, että niitä on todella hankala huomata.
Taso: C
Chakra: -2 per neula
Damage: 2-3 per neula

B

Hien [HUOM: luokitellaan asetekniikaksi tällä hahmolla]
Hienin avulla ninja pystyy luomaan aseisiinsa ilmachakrasta kerroksen, joka lisää aseen leikkauskykyä valtavasti ja kasvattaa myös aseen pituutta. Aseen terän pinnalle muodostuu silminnähtävä terävä chakrakerros, jonka pituus voidaan kasvattaa jopa metriin. Hieniä käyttäessä ninja voi leikata helposti jopa kivenkin läpi esimerkiksi kunailla.

Taso: B
Damage: +10-14 aseeseen (+3dmg)
Chakra: -1ch/dmg
Muoto: Kentaro on opetellut luomaan tuuliterän monen asian ympärille samaan aikaan, mutta tuolloin vahinko jakautuu kaikkien asioiden kesken.
Lvl.4

Kyousougeki (Strong strike)
Yleensä suurella miekalla tai nuijalla tehtävä tekniikka, jossa käyttäjä iskee kaksin käsin kohti haluttua kohdetta. Iskun voima riittää halkaisemaan jopa epäkiinteitä asioita, kuten tuuliaaltoja luomalla oman chakrattoman paineaaltonsa. Tämä ei kuitenkaan toimi hyvin laajoihin tekniikoihin. Yleensä, jos tekniikkaa käytetään ihmiseen, joka ei torju sitä, tämä halkeaa siististi kahtia.
Vaaditaan suuri kokoinen ase, normaali katana tai Wakizashi ei riitä.

Taso: B
Chakra: -12
Damage: 15
Muoto: Kentaro on niin lihaksikas, että voi tehdä tämän tekniikan yhdellä kädellä.
Lvl.4


A

A/A

S

Tasojutsut
Viimeksi muokannut Piisamirotta, 14 Tammi 2016, 15:15. Yhteensä muokattu 4 kertaa.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Viesti: # 3342Viesti Piisamirotta »

Jiton tekniikat

D



C

Satetsu: Hanma (Iron Sand Hammer)
Tässä tekniikassa käyttäjä luo rautahiekasta hetkellisesti vasaran, joka lähtee kohti haluttua kohdetta. Vasara iskeytyy erittäin voimakkaasti kohteeseen ja usein kohde saa tavallista voimakkaamman tällin, jolloin tämä jää alttiiksi tuleville hyökkäyksille.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 7
Muuta: jos kohde ottaa täyden tai lähes täyden vahingon, tämä jää alttiiksi tuleville hyökkäyksille iskun tällin vuoksi.
Muoto: Kentaro voi luoda kaksi vasaraa vuorossa yhden sijaan.
Lvl.3

B

Satetsu Shihai (Iron Sand Control)
Tämän kyvyn avulla henkilö hallitsee rautahiekkaa hieman samalla tavalla kun hiekan hallitsija hallitsee hiekkaa. Rautahiekka on kuitenkin hitaampaa ja sitä on vaikea hallita taitavasti. Kyvyn avulla voi kuitenkin luoda vaikka rautahiekkalautan alleen ja nousta ilmaan tai siirtää hiekkaa ympäristöön tai muuta vastaavaa. Kyvyllä ei voi suoraan torjua jutsuja, mutta sitä voi käyttää heikkojen asioiden torjumiseen, kuten esim. shurikenit ja kunait tai muut heikot aseet, joita ei ole heitetty jutsua tai erikoisvoimaa käyttämällä.

Taso: B
Chakra: -1-15/vuoro riippuen liikutettavan hiekan määrästä ja liikuttamisen voimasta.
Noustessa esim. suosta on maksettava suon alkuperäinen chakramaksu.
Muoto: kyvyn avulla voidaan nousta selvästi tavallista nopeammin/voimakkaammin mahdollistaen nousun jopa korkeamman tason upottavista tekniikoista, joskin hitaammin.
Lvl.4 (-3ch maksusta)




A

A/A

S

Tasojutsut

Jiton: Soshuha
Tässä tekniikassa käyttäjä liikuttaa metallisia aseita kyeten nostamaan ne ilmaan käyttämällä magnetismi verirajoitetta, toisin kuin normaalissa Soshuhassa, jossa aseita ohjataan chakranaruin. Käytännössä tällä voi ohjata heittoaseiden lentorataa tai voi jopa taistella katanalla käyttämättä käsiään. Aseiden painolla ei ole juuri väliä.

Tällä tasolla ohjaaminen on heikompaa kuin normaalissa Soshuhassa.
Taso: D
Chakra: -2 per ase (bonarit loppumaksuun, voi ohjata vain viittä asetta kerralla)
Damage: aseen damage, ei ota bonareita mistään.

Tällä tasolla ohjaaminen on samaa tasoa kuin normaalissa Soshuhassa.
Taso: C
Chakra: -5 per ase (bonarit loppumaksuun, voi ohjata vain kymmentä asetta kerralla) (-1ch)
Damage: aseen damage, ei ota bonareita mistään.
Lvl.2

Satetsu no Tate (Shield of Iron Sand)
Tässä tekniikassa käyttäjä luo rautahiekasta pienen kilven, joka on omiaan torjumaan pieniä hyökkäyksiä.
Taso: D
Chakra: -3
Puolustus: 3

Taso: C
Chakra: -6
Puolustus: 8
Muoto: Kentaro on harjoittanut tekniikan niin voimakkaaksi chakrallaan, että hän tarvitsee selvästi vähemmän rautahiekkaa kuin normaalisti jutsun tekemiseen.
Lvl.3

Satetsu Hari (Iron Sand Needles)
Tekniikan käyttäjä muovaa rautahiekasta useita neuloja, jotka lähtevät erittäin nopeasti kohti haluttua kohdetta. Neulojen määrä on melko suuri ja ne ovat heikommalla tasolla naulan ja korkeammalla sormen kokoisia. Tekniikan hyvä puoli on, että se tehdään käsimerkittömästi, huono on, että se vaatii melko paljon rautahiekkaa.

Taso: B
Chakra: -10
Damage: 13
Muoto: Kentaro on harjoitellut neulojen ohjaamisen, joten hän voi ohjata (maksaa 5ch, ei ota mitään bonareita yhtään mistään) neulat yhteen suuntaan suojaavan suojan kuten maamuurin ohi osuen haluttuun kohteeseen varmasti. Jos kohde onnistuu kuitenkin torjumaan neulat tällöin, ohjaamista ei voi jatkaa.
Lvl.4

Taso: A
Chakra: -25
Damage: 25


Satetsu no Yoroi (Armor of Iron Sand)
Tässä tekniikassa käyttäjä luo rautahiekasta ihoaan myötäilevän, hyvin voimakkaan panssarin, joka näyttää ulkopuolisille mustalta haarniskalta. Rautahiekan pitää olla melko lähellä tekniikan käyttäjää, jotta haarniska voi muodostua. Tekniikan paras puoli on, että sitä voi käyttää liittolaisiinkin. Huono puoli on, että haarniska hidastaa käyttäjää huomattavasti. Haarniska voi myös korjata itseään niin kauan kun rautahiekkaa on jäljellä.

Taso: B
Chakra: -12/vuoro
Suojaa: 15/vuoro
Hidastaa haarniskan sisällä olijan fyysisten liikkeiden nopeutta 6, jos laskee nollaan, ei voi liikkua.
Muoto: Kentaro on harjoittanut tekniikan niin voimakkaaksi chakrallaan, että hän tarvitsee selvästi vähemmän rautahiekkaa kuin normaalisti jutsun tekemiseen.
Lvl.4

Taso: A
Chakra: -25/vuoro
Suojaa: 25/vuoro
Hidastaa haarniskan sisällä olijan fyysisten liikkeiden nopeutta 8, jos laskee nollaan, ei voi liikkua.


Jiton: Jakuho no Sojin (Magnet Release: Conserving Bee Twin Blades)
Tässä tekniikassa käyttäjä luo metallisen aseen/esineen/asian ympärille magneettisen kentän, jonka jälkeen käyttäjä heittää aseen tai iskee sillä kohti kohdetta. Mikäli hyökkäys osuu (esim kohde torjuu sen omalla miekallaan tai ottaa vahinkoa), magnetisoituu kohde, jonka jälkeen kaikki metalliset aseet ohjautuvat kohti magnetisoitua kohdetta tavallista nopeammalla nopeudella tehden väistämisestä lähes mahdotonta ja torjumisesta hyvin vaikeaa. Jutsu maksaa kuitenkin paljon chakraa, joten sitä on käytettävä ovelasti. Kohde harvoin tietää olevansa magnetisoitu, jos hän ei ole sensori tai näe chakraa, joka siirtyy häneen.

Huom: magnetisoinnin voi purkaa monin eri tavoin, joissa on järkeä. Esim. Hyuuga voi tehdä sen Jukenpou Ichigekishinillä.

Taso: B
Chakra: -1ch magnetisoida kohteen magnetisoiva ase/asia; maksu per ase/asia (max. 10 asetta)
-15 magnetisoida hyökkäyksellä osuttu kohde; maksu per kohde.
Damage: magnetisoitu kohde ottaa 13dmg lisää mitä tahansa metallia sisältävästä hyökkäyksestä, hyökkäykset tulevat myös huomattavasti nopeammin ja ohjautuvat magnetisoituun kohteeseen.
Magnetisointi kestää 3 vuoroa.
Muoto: +2 lisävuoroa magnetisointiin (nyt siis kestää 5 vuoroa)
Lvl.4 (Upit ja bonarit menevät damageen)


Taso: A
Chakra: -1ch magnetisoida kohteen magnetisoiva ase/asia; maksu per ase/asia (max. 10 asetta)
-30 magnetisoida hyökkäyksellä osuttu kohde; maksu per kohde.
Damage: magnetisoitu kohde ottaa 25dmg lisää mitä tahansa metallia sisältävästä hyökkäyksestä, hyökkäykset tulevat myös huomattavasti nopeammin ja ohjautuvat magnetisoituun kohteeseen.
Magnetisointi kestää 3 vuoroa.


Satetsu Doriru (Iron Sand Drilling)
Tämä on jatko tekniikka mille tahansa pistohyökkäykselle. Tekniikan käyttäjä laittaa halutun metallisen kohteen pyörimään halutussa kohteessa (usein vastustajan iho/liha) ja porautumaan siihen. Rautahiekka tekniikoissa tekniikan voi tehdä minkä tahansa pistohyökkäyksen jälkeen jatkotekniikkana, mutta muissa tekniikoissa pistävä asia on ensin magnetisoitava erillisellä jutsulla, jotta sitä voi käsitellä.

Taso: B
Chakra: 10
Damage: 13
Muoto: Kentaro ei tarvitse erillistä magnetisointi jutsua pistävään metallia sisältävään asiaan niin kauan kun hän itse pitää kiinni siitä (esim. miekka).
Lvl.4

Taso: A
Chakra: 20
Damage: 20
Viimeksi muokannut Piisamirotta, 16 Huhti 2016, 11:04. Yhteensä muokattu 7 kertaa.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Viesti: # 3343Viesti Piisamirotta »

Salama tekniikat

D

C

Senkoudan (Flashbang)
Tekniikassa käyttäjä johtaa salamachakraa ja aktivoi sen pieneksi hetkeksi välähtäen kymmenen valolapun voimalla sokaisten kaikki, jotka eivät voi suojautua valolta. Jutsu on yleensä tarkoitettu hämäämiseen tai paikalta poistumiseen. Koska harva kykenee suojautumaan tältä tekniikalta kokonaan, se on omiaan taktisiin hyökkäyksiin.

Taso: C
Chakra: -3
Muoto: välähdys on niin voimakas, että jos siihen ei osaa varautua, sen vaikutus kestää yhden ylimääräisen vuoron.
Lvl.3

B

Raiton: Raikou Nagashi
Jutsussa ninja heittää kaksi kunaita kohti vastustajaa. Tarkoituksella ninja heittää kunait kuitenkin vastustajan eteen eri puolille. Nyt vastustaja luulee, että heittäjä oli vain surkea ja juoksee kunaiden läpi. Samassa tämä kyseinen ninja saa salamashokin. Kunaiden väliin on nääs kehittynyt salamavirtaus, joka aluksi on näkymätön, mutta heti kun siihen jokin koskee se paljastaa todellisen muotonsa.

Taso: B
Chakra: -15 virran luonti ja pitämisestä -4 per vuoro.
Damage: 13 joka kerran kun ninja koskettaa salamavirtaa.


Raiton: Raikou Nidaime Nagashi
Kuten tavallisessa Raikou Nagashissa, tässä tekniikassa luodaan sähköinen virta, mutta niin monen asian välille, kun käyttäjä itse haluaa, niin kauan, kun asia on metallia. Yleensä tekniikkaa käytetään lähettämällä laidallinen aseita kohti haluttua kohdetta, joka ei heti huomaa aseiden olevan kytkettynä toisiinsa salamachakralla. Aseiden välille muodostuu ikään kuin sähköinen verkko, johon osuessa kohde saa vakavan sähkötällin. Koska ninja on jo oppinut normaalin Raiton: Raikou Nagashin, tämän on huomattavasti helpompi muodostaa enemmän salamavirtauksia.

Taso: B
Chakra: -12
Damage: 15
Muuta: vaaditaan Raiton: Raikou Nagashin osaaminen.
Muoto: Kentaro on opetellut käyttämään tekniikkaa rautajauheeseensa, jolloin hän voi muodostaa jauheesta luotujen asioiden välille aukottoman salamavirtauksen.
Lvl.4

Chou Biburato Raiton (Supervibrato Lightning Release)
Tämän aseiden käyttäjien suosiossa olevan tekniikan avulla käyttäjä kykenee lähettämään salamachakraa mihin tahansa millään muotoa terävään asiaan lisäten sen väreilytaajuutta tehden siitä erittäin voimakkaasti lävistävän. Tekniikan avulla saadaan mistä tahansa terävästä jopa tuuliterääkin tehokkaammin lävistävä.

Taso: B
Chakra: -10
Damage: 13
Muoto: Kentaro kykenee yhden asian sijaan käyttämään tekniikkaa moneen asiaan samaan aikaan jakaen kuitenkin tekniikan voiman jokaisen asian kesken erikseen.
Lvl.4




A

A/A

S

Tasojutsut
Viimeksi muokannut Piisamirotta, 14 Tammi 2016, 15:15. Yhteensä muokattu 4 kertaa.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Viesti: # 3344Viesti Piisamirotta »

Tavarat, aseet ja muut varusteet
Kunait, shurikenit, kumogakuren otsasuojus (ei näkyvillä)

D

Räjähdelappu
Pieni lappu jonka voi laittaa kiinni kunai perään tai melkein mihin vaan kohteeseen. Sillä on toinen liimapuoli jolla se laitetaan kiinni. Hetken kuluttua kiinnityksen jälkeen tämä lappu räjähtää ja tekee pientä vahinkoa.
Taso: D
Damage: 10 välittömässä kosketuksessa, jonka jälkeen damage pienenee rajusti, mitä kauempana kohde on. Kahden metrin päästä lappu ei tee vahinkoa, mutta paineaalto voi lennättää taaemmas.
Määrä: 10 per tehtävä

Savupommi
Pieni pallo joka heittäessä räjähtää ja aiheuttaa sankan savu pilven, jolla voidaan sokaista vastustaja. Savupilveä voidaan käyttää piiloutumiseen, vetäytymiseen tai hyökkäämiseen. Savupilvi saattaa haitata hengittämistä lievästi, mutta se on hajuton.
Taso: D
Määrä: 3 per tehtävä

C

B

A

Oni Kusari (Demon Chain)
Kentaron itse valmistama kaksi metriä pitkä ketju, jota hän kantaa mukanaan. Ketjussa on vain muutama kohta, joista kiinni pitämällä ei saa vakavia vammoja, eikä niitä näe nopeasti ellei ole itse erikoistunut aseisiin tai näe ketjua tarpeeksi hitaasti jotta huomaa turvalliset kohdat. Toisin kuin normaaleissa ketjuissa, tässä ketjussa linkit joista se on tehty, ovat teräviä.
Taso: A
Erikoisominaisuus: ketju johtaa normaalia paremmin tuuli ja salamachakraa, joka halventaa Hienin ja Chidorigatanan tai niiden kaltaisten jutsujen maksua 4 chakraa ketjuun käytettynä.
Muuta: Kestävyys on A-tasoa.

Kutsumistatuointi
Kaulassa Kenmarulla on hyvin erikoiselta kaulanarulta näyttävä kutsumis tautuointi, joka ajaa erikoisen käärön asiaa. Tatuointi on tarkoitettu helpompaan ja nopeampaan kutsumiseen. Tatuointiin on sinetöitynä rautahiekkaa, joka kutsuttuna ikäänkuin valuu ninjan eteen tatuoinnissa olevista häiritsevän näköisistä suista.
Taso: A
Muuta: tatuointiin voi poikkeuksellisesti sinetöidä vain rautahiekkaa, mutta sitä saa sieltä ulos oman tahtonsa mukaisia määriä aina A-tason määrään saakka.

Rautahiekka pussit
Useita täysin normaaleilta näyttäviä pusseja, joissa on yhteensä hyvin suuri määrä rautahiekkaa, jota Kentaro voi käyttää jutsuissaan. Usein käytön jälkeen Kentaro kerää hiekan takaisin pusseihin ja pussien tuhouduttua hän ostaa tai tekee uudet. Näiden pussien vuoksi Kentaron eteneminen normaalisti kulkiessa on erittäin hidasta.
Taso: A

S

Sekai no Omomi (Weight of the World)
Kentaron hyvin suuri miekka, jonka hän on omistanut lapsesta saakka. Kentaro ei tiedä kuka miekan on tehnyt, mutta kaikki sanovat sen olevan hyvin vakuuttavaa työtä. Miekka on huomattavasti suurempi kuin mikään normaali miekka (melkein Kentaron itsensä kokoinen) ja se iskee helposti läpi heikoista puolustuksista. Miekka on myös tavallista kestävämpi. Harjoittelemalla tämän miekan avulla Kentaro on saanut vaikuttavat lihaksensa. Mies ei ikinä selvittänyt miekan erikoisvoimaa ja uskoo ettei sillä ole sellaista. Todellisuudessa hän on käyttänyt sitä koko ajan tietämättään, sillä hän on itse parantanut miekkaa hieman teroittanut sitä jne.
Ulkonäkö
Taso: S
Damage: +5 damagea S-tason miekkaaa hyödyntäviin tekniikoihin, +4 A-tasoisiin, +3 B-tasoisiin, +2 C-tasoisiin ja +1 D-tasoisiin.
Muuta: Kestävyys on S-tasoa.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Hautausmaa”