All set

Tulimaa on yksi suurimmista maista ulottuen miltei joka puolelle mannerta.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: All set

Viesti: # 861Viesti Southpaw »

Akkin kylmä äänensävy sai Tingan yllättymään aavistuksen, sillä hän oli arvellut, että sovittelevammatkin sanat olisivat riittäneet. Näin ei kuitenkaan ollut asian laita, sillä sen sijaan, että olisi antanut asian vain olla, Kenichi tavoitteli jo miekkaansa, aikomuksenaan selvästi käydä hänen kimppuunsa, Tingan puolestaan valmistautuessa estämään sen. Ennen kuin nainen ehti kuitenkaan edes harkita chakransa keräämistä, jostain sivummalta tullut mies pysäytti Kenichin aloilleen. Keskittyessään tulijan chakraan sillä välin kun tämä kuiski Kenichin kanssa, Tinga tuli varsin nopeasti siihen tulokseen, että kyseessä oli pakko olla Kenichin veli, jonka hän tapasi vasta nyt ensimmäistä kertaa.
"Ei se mitään. Gohan reagoi samoin kun kävin Aaaltojen maassa mutta Gambei sai hänet rauhoittumaan... Tosin Kenichi vaikuttaa paljon vihaisemmalta ja murhanhimoisemmalta siihen verrattuna", Tinga kertoi Akkille ajatustensa välityksellä, ennen kuin kiinnitti huomionsa takaisin Geroon, joka parhaillaan pahoitteli Kenichin käytöstä.
"Älä suotta, ymmärrän kyllä hänen vihansa. Kunhan lähdemme valtaamaan satamanne takaisin pääsen toivottavasti osoittamaan olevani Akkin luottamuksen arvoinen", Tinga vastasi Geron sanoihin diplomaattisesti ja piti kasvonsa kohdistettuna miehen suuntaan. Yllätyksekseen Tinga aisti miehen chakrasta kuitenkin epäuskoa, jonka päätteli johtuvan hänen sokeudestaan. Gero ei olisi ollut ensimmäinen joka epäili sitä pystyikö sokea tyttö todella taistelemaan ja pysymään miesten mukana, vaikka sillä hetkellä näyttikin suoriutuvan arkisemmista toimista kunnolla.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: All set

Viesti: # 863Viesti Cross »

Temppelin päärakennukseen vetäytyneen Kenichin perään katseleva Akki tiesi että hänen pitäisi vielä keskustella myöhemmin tämän kanssa ja ainakin yrittää saada tämä ymmärtämään toimiaan, vaikka siitä ei kyllä varmasti tulisi helppoa. Jo viimeksi tämä oli tuntunut olevan valmis hyökkäämään Hebigakureen ja yrittämään Ryuun surmaamista, vaikka ei ollut kuitenkaan kyennyt edes pitämään Kamomea hallussaan veljensä kanssa. Miekkkamies tiesi käärmetatuoidun ystävänsä olevan äkkipikainen ja tulisieluinen, mutta siitä huolimatta tuo äskeinen purkaus oli tullut pienenä yllätyksenä. Toki Tinga oli tämän silmissä varmasti helppo tapa tasata tileja tämän isän kanssa, mutta ainakaan Tsuchigumo ei ollut valmis vajoamaan Ryuun tasolle saadakseen kostonsa. Hänen mielestään sen pitäisi olla jotain paljon henkilökohtaisempaa, josta kuitenkin mahdollisimman harva tämän ympärillä joutuisi kärsimään.
'' Jostain syystä tuo ei oikein yllätä... Gohan on tuntunut jämähtäneen monella tapaa 10 vuotiaan tasolle, vaikka sitä ei hänen ulkonäöstään välttämättä uskoisi... Kenichi taas... Hän on erittäin tulisieluinen luonteeltaan, mutta en olisi uskonut hänen tekevän mitään tuollaista.'' Geron käyttämiin sanoihin ja niiden äänensävyyn huomiota kiinnittävä Akki jatkoi genjutsunsa välityksellä, yrittäen puolustella hivenen ystäviään. Se ei ollut kovin helppoa, sillä hän ymmärsi näitä jollain tapaa, mutta ei näiden halua purkaa niitä ensimmäiseen mahdolliseen kohteeseen. Enemmän kalpeaa miekkamiestä kuitenkin mietitytti juuri Gero, jolla ei olisi oikeastaan pitänyt olla mitään syytä olla Tingan paikalla oloa vastaan. Tämä ei ollut kuulunut Akaeiheihin, tai juurikaan ollut sen jäsenten kanssa tekemisissä Juarezin ja veljensä lisäksi. Koska kumpikin näistä oli kuitenkin elossa, minkä takia miehen reagtio tuntui hieman liioitellulta. Toisaalta saattoihan olla että tämä tunti vain myötätuntoa veljensä menetystä kohtaan, mikä oikeastaan oli ainoa järkevä selitys minkä Tsuchigumo sillähetkellä keksi.
''Tulkaa toki tänne, niin voimme keskustella hieman tarkemmin hyökkäys suunnitelmastamme.'' Gero jatkoi viittoen Akkia ja Tingaa tulemaan seurakseen suuren maahan levitetyn yksityskohtaisen kartan äärelle, jonka luokse oli kasaantunut jo muutamia muitakin henkilöitä. Kuten punasilmäinen mies olisi halunnutkin, näytti siellä olevan hänen mukanaan tulleet kaksi Akuman mukaan määräämää shinobia, kuten myös Sojiro ja Dohiko. Sanaakaan sanomatta tarjouksen vastaan ottava nuorimies lähti astelemaan myöskin kartan äärelle, saaden jostain sivummalta seuraan liittyneen Zarakin ja Ogan myös mukaansa. ''Haluatko tulla sanomaan mielipiteesi? Vai ajattelitko ottaa riskin ja maistaa lihaa?'' Kartan äärellä olevan joukkion luokse asteleva Akki kysyi Tingalta, huomaten Aoshin vilahtavan ohitsensa ja suunnaten leikkaamaan ensimmäisiä paloja vartaassa roikkuvasta possusta, mikä sai pienen vahingoniloisen hymyn nousemaan tätä seuraavan miehen kasvoille.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: All set

Viesti: # 866Viesti Southpaw »

"Luuletko, että minun on parempi olla varuillani selustani suhteen? Ihan vain siltä varalta että hän saa päähänsä tehdä jotain harkitsematonta", Tinga kysyi Akkilta, toivoen että Kenichi ei kuitenkaan niin pitkälle menisi, sillä jos heidän täälläolonsa venyisi pitkäksikin, muuttuisi hänen kannaltaan vain väsyttäväksi vahtia selustaansa koko ajan.
"Ja sinunkaan ei sitten tarvitse olla pahoillaan heidän puolestaan. Ymmärrän kyllä, millaisia tunteita minun näkemiseni varmasti herättää. Olen kuulemani mukaan kuitenkin isäni näköinen ja lienee myös ihan luonnollista olettaa, että perheenjäsenenä seisoisin isän päätösten takana ", Tinga lisäsi vielä ennen kuin Gero kehotti heitä siirtymään maahan levitetyn suuren kartan ääreen. Akkin ottaessa kuitenkin jo askeleita kartan ympärille kokoontuvaa ryhmää kohti, nainen puolestaan käänsi huomionsa paistiin, jonka ympärillä myös parveili osa miehistä.
"Taidan ottaa lihaa ja tulla sitten perässä. Aloittakaa toki vain... Kuulen kyllä erinomaisesti paistin luokse mitä puhutte", Tinga ajatteli vastaukseksi Akkin kysymykseen, ennen kuin livahti paistia kohti suuntaavan Aoshin perään. Hänen päästessään lopulta lähemmäs, tonolainen havaitsi hänen lähestyvän ja pian Tingan käsiin työnnettiinkin lautanen, jonka päälle oli kasattu useampi kohtuullisen kokoinen siivu syötäväksi.
Akkin aikaisempien puheiden varoittamana, Tinga otti ensin sormiinsa vain pienen palasen jonka laittoi varovasti suuhunsa. Helpotuksekseen nainen sai kuitenkin huomata, ettei maku ollut hänestä lainkaan niin paha kuin mitä Akki oli antanut ymmärtää sen olevan.
"Ei hassumpaa. Haluatko?", Tinga kysyi Akkilta suunnatessaan lopulta lautasen kanssa takaisin tämän luokse ja istuutui kartan ääreen kuuntelemaan meneillään olevaa keskustelua, vaikka ei itse voinutkaan nähdä karttaa.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: All set

Viesti: # 867Viesti Cross »

Itseensä kohdistuvia ennakkoluulujo ja vihaa hyväksymään pyrkivän Tingan kysyessä pitäisikö hänen olla varuillaan Kenichin takia, joutui Akki miettimään vastaustaan hetken aikaa. Hän ei olisi halunnut epäillä ystävänään pitämäänsä miestä, tai ajatella tämän tekevän jotain niin typerää ja harkitsematonta. Miekkamies tiesi kuitenkin nuoremman Fuumin sen verran hyvin että tiesi olevan typerää olla varautumatta, sillä saadessaan jotain päähänsä tämä ei luopunut ajatuksesta kovin helposti. ''No hän oli Akaeihein jäsen ja itsepäisyys oli yksi meitä yhdistävistä tekijöistä... Haluaisin sanoa ettei sinulla ole huolen häivää, mutta sinuna en ottaisi sitä riskiä että antaisin yllättää itseni...'' Tsuchigumo vastasi hetken asiaa mietittyään, toivoen kuitenkin samalla että ympärillä oleva soturijoukko riittäisi hillitsemään kuumapäistä Kenichiä. Varmuuden vuoksi hän kuitenkin aikoi pyytää Aoshia pitämään tätä silmällä, sillä tämä oli varmasti ainoa joka kykeni liikkumaan täällä miten halusi kenenkään huomaamatta.
Kunoichin kuitenkin kertoessa ymmärtävänsä käärmetatuoidin miekkamiehen ja tämän veljen tunteita, täytyi tämän viereltä kartaa tutkimaan lähteneen punasilmäisen miehen myöntää tämän olevan ainakin osaksen oikeassa. Asia saattoi tietysti näyttää tuolta, mutta hän tiesi omasta kokemuksesta että lapset olivat yleensä juuri ne jotka ensimmäisenä kapinoivat vanhempiaan vastaan, kykenemättä hyväksymään näiden ratkaisuja läheskään yhtä helposti kuin muut. Samaan tapaan mies ei hyväksynyt aivan purematta naisen väitettä siitä että näytti isältään, kuten oli kuullut joidenkin sanovan. Tietysti tässä oli joitain samoja piirteitä, mutta nuorukaisen mielestä tämä näytti vähintään yhtäpaljon äidiltään.
''Myönnetään että sinussa on ehkä jotain samaa isäsi kanssa...'' Akki vastasi Tingalle ja keskittyi samalla hetken ajaksi ajattelemaan miltä tämä näytti hänen silmissään, siirtyen sen jälkeen miettimään tämän isää Ryuuta. Molemmat mielikuvat hän lähetti ystävänsä mieleen, jotta tämä voisi tehdä omat päätelmänsä asiasta. Lopuksi hän vielä keskittyi ajattelemaan naisen äitiä, lähettäen kuvan tästäkin ystävänsä mieleen. ''Mutta ei niin paljon että sen pitäisi ketään häiritä, tai sekoittaa teitä kahta... Ulkonäöltä tai tekojen takia.'' Kartan luokse kerääntyneen ryhmän luokse päässyt nuorimies totesi, syötävää itselleen hakemaan lähteneelle punapäälle.

Katseltuaan hetken aikaa maahan levitettyä kartaa muiden sen ympärille kasaantuneiden tavoin Akki lähetti kuvan siitä Kenichin kokkailemaa lihaa maistavalle Tingalle, selittäen ajatuksissaan tytölle karkeasti sen mitä tämä näki. Hän ei ollut aivan varma miten hyvin tämä ymmärsi karttoja ja niissä olevia merkintöjä, joita tämä ei varmasti kyennyt näkemään. Toisaalta voisi Rikimarun kuvitella opettaneen oppilaalleen edes jollain tavalla kartanluku taitoa, vaikka tämä ei varsinaisesti kyennytkään tulkitsemaan niitä ilman apua. Tämän kosketuksen ja mieleen piirtämiensä kuvien olisi kuitenkin voinut kuvitella olevan riittäviä teiden ja tärkeimpien sijaintien opetteluun, niin ettei Jinai aina päätyisi eksyksiin joutuessaan liikkumaan yksin vieraassa ympäristössä.
Syötävää hakeneen menneen naisen tullessa tarjoamaan osaa Aoshilta saamastaan annoksesta katuja ja tärkeitä sijainteja kartalta mieleensä painavalle miekkamiehelle, käänsi tämä hetken ajaksi katseensa kartasta tarjolla oleviin lihanpalasiin. Ruoka kyllä näytti juuri sopivan kypsältä ja houkuttelevalta, eikä kukaan sitä maistanut henkilö näyttänyt ainakaan vielä oksentavan verta liian tulisuuden takia. Ehkäpä he olivat kerenneet saapua paikalle juuri sopivasti, ennen kuin nuorempi Fuumi oli kerennyt pilata herkullisen possun liialla maustamisella. Hetken kunoichin tarjousta harkittuaan nuorimies poimi pienen lihapalan käteensä ja puraisi varovasti pienen palan siitä, todeten itsekkin sen olevan aivan syömäkelpoista. Sopivan mehukasta ja mureaa, jota oli oikeastaan jopa nautinto syödä. ''Taisimme saapua viimehetkellä pelastamaan ruuan.'' Lopun palasen suuhunsa hotkaiseva punasilmä naurahti mielessään ja noukki toisen lihapalan Jinain lautaselta, ennen kuin keskittyi taas maassa olevaan karttaan.

''Olen ajatellut että hyökkäämme äkkirynnäköllä yö aikaan tästä suoraan niemen kärjessä olevaa kartannoa kohti.'' Pitkän ja kapean oksan karttakepiksi ottanut Gero avasi keskustelun strategiasta, piirtäen kuvan tavasta jolla he hyökkäisivät pitkän niemen päälle rakennetun satamakaupungin läpi. Tämän ehdottama strategia olisi toki voinut toimia, jos Murasakit olisivat olleet täysin valmistautumattomia. Kaupunkia Tsuchigumon matkan ajan tarkkailleet Kintaro ja Akio olivat kuitenkin kertoneet näiden linnoittaneen asemiaan huomaamattomasti, niin että kykenisivät tarvittaessa hyödyntämään kapeaa ja pitkän kaupungin katuja hyödykseen. Kun tähän pullonkaulamaiseen ympäristöön lisättiin vielä näiden apuna olevat kolme shinobia, alkoi olla selvää että hyökkäys tulisi olemaan lähes itsemurha.
''Jos kuulemamme heidän lukumäärästään ja käytössä olevien taistelijoiden taidoista pitää paikkansa olis itsemurha lähteä puskemaan suoraan päin.'' Soturi munkin asuun pukeutunut Seimei totesi astellessaan kartan luona olevan ryhmän luokse, saaden useimpien näistä katseet kääntymään itseensä. Useimmat paikalla olijat eivät olleet juurikaan huomanneet yksin pääosin viihtyvää munkkia aijemmin, mutta nyt tämä tuntui saavan kaikkien huomion. ''Mitä sitten ehdottaisit?'' Tämän erikoisen oloisen miehen kanssa samaa mieltä oleva Akki puuttui keskusteluun, odottaen mielenkiinnolla mitä tällä mahtaisi olla mielessä. ''Yakuza perheet ovat yleensä keskittyneet vahvasti johtajansa ympärille eikö vain?'' Rauhallisesti hymyilevä jollaintapaa kettumaiselta näyttävä mies kysyi yleisesti, siirtäen munkin sauvansapään niemen kärjessä olevan kartannon päälle, jonka Murasakit olivat ottaneet päämajakseen kaupungin vallattuaan.
''Kyllä... Entä sitten?'' Munkkia mietteliäänä katseleva Gero vastasi tälle, jääden odottamaan Seimein vastausta. ''Eikö meidän olisi silloin viisainta iskeä sinne missä pedon pää on?'' Mies vastasi tälle ja taputti sauvallaan kartaan merkittyä linnotuksen kaltaista kartannoa, osuen ainakin jollain tapaa oikeaan suunnitelmineen. ''Ja miten ajattelit päästä tuonne kenenkään huomaamatta? Sitäpaitsi joutuisimme sielläkin taistelemaan kaikkia etuja käsissään pitävää vihollista vastaan.'' Kartaa tutkiva Sojiro huomautti vuorostaan, mittaillen silmillään matkaa lähimmältä kaupungin ulkopuolella olevalta rannalta niemen kärkeen. Matka ei ollut mikään lyhyt ja koko sen ajan vettäpitkin liikkuva ryhmä olisi liiankin helppo maalitaulu puolustajille, joita odottaisi perillä samat ongelmat kuin kaupungin läpi hyökätessä. ''Tarvitsemme harhautusta... Useampaakin oikeastaan... Luomaan hämmennystä ja vetämään Murasakien pääjoukon pois kartannolta.'' Keskustelua sivusta seurannut Akki vastasi munkin puolesta, uskoen tämän ideassa olevan perää. Murasakien johtajan Daifun ja tämän lähimpien miesten surmaaminen luultavasti murentaisi puolustuksen moraalin, saaden nämä parhaassa tapauksessa antautumaan. Huonommassa tilanteessa he joutuisivat perääntymään ja järjästäytymään uudelleen, mutta sinä aikana vastustaja ajautuisi luultavasti vain suurempaan sekasortoon, alemman tason johtajien kiistellessä nokkimisjärjästyksestä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: All set

Viesti: # 870Viesti Southpaw »

"Selvä... Lupaan olla varovainen" Tinga vastasi Akkin vastatessa hänen kysymykseensä Kenichin suhteen, arvellen pärjäävänsä kyllä omin voimin jos se olisi tarpeen. Toisaalta sen perusteella mitä hän oli oppinut Akkia tuntemaan, ei olisi ollut mitenkään yllättävää, jos tämä pyytäisi jotkauta katsomaan joko hänen tai Kenichin itsensä perään. Akkin kuitenkin seuraavaksi lähettäessä hänen päähänsä kuvan siitä miten itse näki hänet ja Ryuun, Tingan suu oli loksahtaa auki. Vaikka hänellä olikin ollut oma hämärä käsityksensä itsestään ja isästään, molemmat kuvat näyttivät kuitenkin todellisuudessa hyvin erilaisilta kuin mitä hän oli ajatellut. Vertaillessaan näitä kahta kuvaa keskenään, nainen ei voinut kuin todeta, että ihmiset taisivat olla oikeassa. Vaikka hän ei tietenkään täydellinen kopio isästään ollutkaan, olivat kasvonpiirteet silti joitain eroja lukuunottamatta hyvin samanlaiset. Sukulaisuutta ei todennäköisesti voisi olla tajuamatta, jos vain oli koskaan tavannut isän. Saadessaan lopuksi vielä kuvan myös äidistään, Tinga huomasi yhdennäköisyyksiä myös tämän kanssa. Heidän silmänsä ainakin vaikuttivat samankaltaisilta, vaikka Tingan itsensä omia peittikin sokeuden aiheuttama vaalea kalvo. Lisäksi hän oli perinyt ilmeisesti hiuslaatunsa enemmän äidiltään, sillä siinä missä isän hiukset näyttivät sojottavan joka suuntaan, äidillä oli kuitenkin suorat, kuten Tingalla.
"En aavistanut, että äiti olisi noin kaunis", Tinga ei voinut olla ajattelematta epähuomiossa niin, että Akkikin sen kuuli.

Pian nainen joutui kuitenkin keskittymään tärkeämpiin mielikuviin Akkin lähettäessä häneen päähänsä kuvan kartasta joka oli levitetty nähtäville. Vaikka nainen ei ollut koskaan eläessään todella nähnyt karttaa, hoksasi tämä kuitenkin nopeasti tärkeimmät asiat, kuten tiet ja kartassa näkyvät talot. Painaessaan Akkin lähettämän kuvan perusteella niiden sijainteja mieleensä, muut aloittivat jo keskustelun siitä miten hyökkäys suoritettaisiin. Nainen kuuntelikin keskustelua tarkkaavaisesti, päätyen varsin nopeasti samoille linjoille Seimein kanssa, joka ehdotti hyökkäämään suoraan johtajien kimppuun. Ongelmana kuitenkin oli nimenomaan päästä paikalle huomaamatta ja tähän Tinga arveli tietävänsä ratkaisun.

"Itse asiassa... Luulen, että pystyn hoitamaan iskuryhmän huomaamattomasti kartanoon. Ja luon vaikka sen harhautuksenkin siinä samalla", Tinga puuttui puheeseen, saaden katseet kääntymään itseensä.
"Vaikka heidän puolustuksensa olisivat kuinka tiukat hyvänsä, yhden tai kahden ihmisen luulisi silti olevan mahdollista päästä puolustusten läpi kenenkään huomaamatta. Tarkoitukseni on siis tehdä ensin kutsumissinetit niihin henkilöihin joiden pitää päästä kartanolle, minkä jälkeen livahdan läpi jostain heikosti vartioidusta kohdasta. Tämän jälkeen voin edetä alueen läpi kartanolle ja samalla luoda räjähdesinettejeä ympäriinsä. Kun olen perillä, aktivoin sinetit ja aiheutan näin useita samanaikaisia räjähdyksiä ympäri aluetta. Sen luulisi harhauttavan joukkoja tarpeeksi, jotta kartanolle jäävät vain komentoketjun huipulla olevat ja samalla räjähdykset toimivat myös omille joukoillemme merkkinä aloittaa hyökkäys alueen ulkopuolelta, jotta huomio varmasti saadaan kartanolta poispäin. Kun se tapahtuu niin kutsun iskuryhmän tekniikkani avulla suoraan kartanolle", Tinga kertoi ideansa, jonka oli keksinyt tähän asti käydyn keskustelun pohjalta. Tosin pientä hiomista suunnitelma saattaisi silti vaatia. Murasakit varmasti kiinnittäisivät vieraisiin huomiota vaikka hän pääsisikin läpi, joten jonkinlainen valeasu voisi olla paikallaan jos hän varmasti halusi liikkua keräämättä liikaa epäluuloisia katseita. Sikäli kuin Tinga tiesi, ilotaloja tapasi yleensä yakuzan hallitsemilla alueilla olla useampiakin, joten kenties hän menisi hyvin ilotytöstä, kunhan vain pukeutuisi roolin vaatimalla tavalla.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: All set

Viesti: # 871Viesti Cross »

Tingan vertaillessa vanhempiensa kasvoja omiinsa Akki ei voinut olla tuntematta pientä mielihyvää siitä että pystyi hyödyntämään genjutsujaan välillä johonkin mukavaan asiaan, sen sijaan että olisi käyttänyt niitä taistelussa tai ihmisten taivuttelussa omaan tahtoonsa. Jollain tapaa häntä kiinnosti jopa alkaa tutkimaan mihin kaikkeen muuhun voisi osaamiaan tekniikoita käyttää, saaden ystävänsä silläkin hetkellä tuntemien tunteiden kaltaisia reagtioita aikaan. Yksi vaihtoehto olisi tietty alkaa liittää genjutsuja hänen kirjoittamansa kirjan sivuille, niin että tarina todella heräisi eloon lukijan mielessä. Sellainen tosin saattaisi olla ainakin kauhutarinoiden ollessa kyseessä melko epämiellyttävä kokemus lukijalle, vaikka kauhua tämä varmasti tulisi kokemaan koko rahan edestä.
Kesken nuorenmiehen mietintöjen tämä kuuli Jinain äänen päässään, tämän ihaillessa äitinsä kauneutta. Tuosta asiasta oli helppo olla samaa mieltä kunoichin kanssa, sillä tämän Azusu oli todellakin vielä nykyisinkin kadehdittavan kaunis nainen. ''Tuohon kukaan tuskin voi väittää vastaan... Onneksesi olet tainnut periä enemmän häneltä ulkonäköösi kuin isältäsi.'' Tsuchigumo vastasi tälle, tietämättä oikein kuinka sopivaa oli alkaa kehua Tingan omaa kauneutta, joka ei jäänyt tippaakaan äitinsä varjoon.

Melkein heti Akkin lisättyä oman arvionsa siitä mitä heidän tulisi tehdä Tinga puuttui keskusteluun, kertoen oman lisäyksensä suunnitelmaan, joka oli melkein kuin suoraan miehen omasta päästä. Hetken hän epäili jo genjutsussaan olevan jotain vikaa ja sen lähettävän hänen ajatuksensa kunoichille. Mutta asiaa silmänräpäyksen harkittuaan miekkamies naurahti omalle ylimielisyydelleen mielessään, sillä olisi ollut typerää kuvitella ettei nainen osannut tarvittaessa osallistua strategian luomiseen. Lisäksi tämän ehdottama tapa oli jotain mitä Jinai oli harrastanut ennenkin, vaikka suuren joukon kutsuminen paikalle tulisi varmasti verottamaan tämän voimia suuresti.
Suunnitelmassa oli kuitenkin paljon hyvää ideaa, jonka moni muukin Tsuchigumon lisäksi näytti tajuavan. Valitettavasti vähintään yhtä monta näytti suhtautuvan siihen epäilevästi, luultavasti osakseen aijemman selkkauksen takia ja myös siksi että ehdottaja oli sokea nuori nainen. Jinai ei vain yksinkertaisesti vain useimpien heistä silmissä vaikuttanut henkilöltä jonka olisi voinut kuvitella olevan se henkilö joka kertoisi mitä tehdä, sen sijaan että olisi ollut hiljaa ja antanut näkevien suunnitella rauhassa. ''Ja mitenköhän ajattelit päästä kaupunkiin kenenkään huomaamatta, saati saada liikkua siellä vapaasti?'' Yksi Geron miehistä kysyi, suunnaten ainoan jäljellä olevan silmänsä punapäätä päin.
''Oletetaan että onnistutkin pääsemään jotenkin murasakien vartioiden ohi kaupunkiin kuinka ajattelit tietää mihin asettaa räjähteet oikeanlaisen sekaannuksen aikaan saamiseksi?'' Toinen yakuzan jäsen jatkoi epäilevään sävyyn ja tumppasi suupielestään roikkuvan sätkän vieressään olevan rikkinäisen piku leijonakoira patsaan ojennetulle tassulle, jääden odottamaan häijy hymy kasvoillaan vastausta kysymyksensä.
''Eikä sovi unohtaa sitä että luotammeko sinuun näin tarpeeksi näin tärkeässä asiassa. Tiedä vaikka kutsuisit meidät suoraan väijytykseen... En haluaisi myöntää veljeni mielipiteen vaikuttavan, mutta ymmärrät varmaan.'' Keskusteluun myös liittyvä Gero totesi olkiaan kohauttaen, vaikuttaen siltä ettei ollut varsinaisesti ehdotusta vastaan, mutta ei vain pitänyt siitä että se oli täysin Tingan varassa.
Akki oli hieman huolissaan myös samasta asiasta, vaikkakaan ei samasta syystä. Hän oli varma että voisi luottaa ystäväänsä ja tämän taitoihin. Siitä huolimatta hän ei pitänyt ajatuksesta tämän lähettämisestä suoraan sudenpesään itsestään. ''Ideasi on kyllä melkein kuin omasta päästäni, mutta täytyy myöntää että heistä jokainen on omalla tavallaan oikeassa... Riskit ovat turhankin suuret. Ainakin jos haluat todella surmata sen Yamanakan.'' Kätensä mietteliäänä rinnalleen ristinyt kalpea miekkamies vastasi ystävälleen, lähettäen viimeisen huomautuksen tälle genjutsunsa välityksellä. Tinga voisi luultavasti onnistuakkin pääsemään perille kartannoon asti, mutta olisiko tästä enää iskuryhmän paikalle kutsumisen jälkeen haastamaan aijempien sanojensa tavoin Renan. ''Pidän kyllä ajatuksesta muuten, mutta tarvitset varmasti apua kylään pääsemisessä huomaamatta ja siellä liikkumiseen...'' Nuorimies jatkoi mietteliäänä, huomaten suurimman osan kuulijoista olevan ainakin jossainmäärin samaa mieltä asiasta.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: All set

Viesti: # 872Viesti Southpaw »

Aistiessaan muiden lähellä istuvien chakraa, Tinga aisti joidenkin pitävän ideaa hyvänä, kun taas jotkut kyseenalaistivat ymmärrettävästi suunnitelman toimimisen. Nainen oli kuitenkin osannut varautua vastustukseen, joten ei tuottanut paljonkaan vaikeuksia vastata näihin esitettyihin kysymyksiin, kertomalla vain suoraan miten oli ajatellut toimia.
"Naamioidun tietysti. Oikeanlaisella pukeutumisella menisin varmasti ilotytöstä tai vaikka geishasta ja pystyisin sulautumaan katukuvaan. Lisäksi pystyn erinomaisesti aistimaan chakraa, joten voin vältellä joutumasta liian lähelle vartijoita vaikka naamioitunut olisinkin", Tinga vastasi rehellisesti kysymykseen. Näin sanottuna se kuulosti toki hyvin yksinkertaiselta, mutta mieluummin hän pitikin suunnitelman hieman yksinkertaisena, sillä liika kikkailu vain kostautuisi ennemmin tai myöhemmin.

"Mitä tulee räjähteiden asettamiseen niin tiedän kyllä minne asettaa ne. Jos luulet silmieni olevan jokin ongelma niin olet toki vapaa testaamaan kuinka hyvin pystyn sokeana toimimaan", Tinga vastasi seuraavaan kysymykseen, päättäen tarjota miehille mahdollisuuden hänen kykyjensä testaamiseen, sillä ymmärrettävistä syistä ainakin Geron miehet olivat epäileväisiä naisen sokeuden vuoksi. Akkin keräämät miehet taas olivat jo päässeet näkemään hänet toiminnassa, joten näille naisen suunnitelma ei ollut ihan niin vaikea hyväksyä. Nämä tiesivät naisen kyllä osaavan pitää puolensa tiukassakin paikassa. Geron kuitenkin tuodessa esille väijytyksen mahdollisuuden, Tinga käänsi kasvonsa miestä kohti, antaakseen tälle mahdollisuuden nähdä hänen ilmeestään, että hän pyrki olemaan rehellinen näihin kysymyksiin vastaillessaan.
"Ymmärrän kyllä... Ja siksi olenkin valmis ottamaan mukaani yhden miehen jos haluat jonkun varmistamaan, että kaikki sujuu suunnitelman mukaan. Jos kyseessä on vieläpä joku iskuryhmään tulevista niin säätyypähän hieman chakraa kutsumisessakin" Tinga ehdotti, ajatellen, että kenties suunnitelma oli jopa parempi näin. Jos hän tosiaan menisi sisään ilotyttönä tai geishana, hän kiinnittäisi varasti paljon vähemmän huomiota liikkuessaan asiakkaan seurassa, kuin jos olisi liikkunut yksin. Pian nainen kiinnitti kuitenkin huomionsa Akkiin, jonka sanoihin tekemä pieni lisäys kuului erinomaisesti naisen päässä, kiitos miekkamiehen tekemän genjutsun.

"Sittenhän sinulla ei pitäisi olla mitään sitä vastaan, että joku lyöttäytyy seuraani?", Tinga kysyi ääneen, mutta ajatellen kuitenkin Yamanakaa myös, Akkin jo mainittua tämän.
"Luota minuun, pystyn kyllä huolehtimaan Yamanakasta ilman ongelmia. Vai etkö tosiaan ole huomannut, että chakrani palautuu nopeammin kuin useimmilla?", nainen kysyi, arvellen näiden vihollista koskevien huolien johtuvan juurikin siitä riittäisikö hänen chakransa tekemään kaiken tämän, mitä suunnitelma vaati.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: All set

Viesti: # 873Viesti Cross »

Kädet ristittynä kartan äärellä seisova Akki kuunteli ilme tryynenä kuinka Tinga alkoi vastata tämän suunnitelmasta esitettyihin kommentteihin, kuulostaen siltä että oli osannut varautua siihen. Itsevarmaan sävyyn puhuva nainen kumosi yksi toisensa jälkeen suunnitelmasta esitetyt ongelmat, saaden yhä useampia kuuntelijoista nyökyttelemään hyväksyvästi. Tämän tarjoamat ratkaisut olivat tarpeeksi rohkeita toimiakseen, olematta kuitenkaan samalla turhan monimutkaisia. Naamioituminen olisi varmasti ihan toimiva tämän tapauksessa, vaikka yksin vailteleva sokea ilotyttö ja geisha saattaisivatkin herättää kysymyksiä.
Onneksi Jinaille ei kuitenkaan tuntunut olevan ongelma ottaa muutamaa muutakin henkeä mukaansa, joka tuntui olevan samalla ainoa ratkaisu Geron esittämään ongelmaan. Kahdesta kolmeen henkeä olisi varmasti sopiva koko, ettei se herättäisi turhaa huomiota miekkamies ajatteli. Nämä voisivat ainan hyvin mennä jonkinlaisesta esiintyjä joukkiosta, joita tuppasi liikkumaan kaupunkin välillä. ''Yksi tuskin riittää... Minä ja Aoshi tulemme mukaasi. Sillä tavoin meillä on parhaat mahdollisuudet päästä sieltä pois, jos jokin sattuu menemään pieleen.'' Tsuchigumo kommentoi Tingan sanottua olevansa valmis ottamaan yhden miehen mukaansa.
Nurarihyon Akki valitsi mukaan tämän piilottamis kykyjen takia, mitkä auttaisivat heitä varmasti liikkumaan vapaasti kaupungissa ja suorittamaan hyökkäyksen esivalmistelut. Itse hän taas lähtisi, koska Gero tuskin luotti kehenkään muuhun tarpeeksi suostuakseen tähän suunnitelmaan. Eikä miekkamies itsekkään luottanut kehenkään täällä tarpeeksi että olisi lähettänyt tämän näiden kahden muun mukaan. Hän ei tuntenut kovin hyvin mukanaan tulleita otolaisia tai Fuumien alaisia, joten jäljelle jäi käytännössä vain tonolaiset. Näiden joukosta hän taas katsoi itsensä ja Aoshin kaikkein vähiten huomiota herättäviksi, vaikka se oudolta saattoikin kuulostaa. Kumpikaan mieskaksikosta ei kuitenkaan ollut aivan sieltä normaaleimmasta päästä, mutta he menisivät varmasti kumpikin hyvin läpi jonkinlaisena katuesiintyjänä.
''Oletetaan nyt sitten että te kolme onnistutte pääsemään kaupunkiin ja kartannon luokse asti. Mitä me muut sitten teemme ja keitä aijotte kutsua avuksenne tähän iskuryhmään.'' Vanhempi kahdesta Akuman Akkin mukaan lähettämistä otolaisista puuttui keskusteluun, kuulostaen olevansa vielä hieman epäilevä suunnitelman suhteen. ''Meidän kolmen lisäksi uskoisin kuuden hengen riittävän, sillä tarvitsette varmasti kaiken saatavissa olevan voiman harhautus hyökkäykseen.'' Leuokapartaansa sukiva Tsuchigumo vastasi tälle, käydessään päässään läpi keitä he tarvitsisivat mukaansa linnoitukselle.

Tingan huomauttaessa genjutsun välityksellä että kykenisi huolehtimaan vastustajakseen valitsemastaan Yamanakasta, siitäkin huolimatta että joutuisi kuluttamaan paljon chakraansa iskujoukon kutsumiseen luokseen. ''Nyt kun otit tuon puheeksi niin täytyy myöntää että niin se kyllä taitaa tehdä...'' Akki vastasi kunoichille, tämän huomautettua chakransa palautuvan takaisin huomattavasti nopeammin kuin useimmilla ihmisillä. Nuori miekkamies ei ollut koskaan kiinnittänyt asiaan juurikaan huomiota, mutta nyt kun asiasta tuli puhe se oli kieltämättä mielenkintoinen kyky.
''On tietysti eriasia missä hän mahtaa olla sillä hetkellä... Tiedä vaikka vastustajasi haihtuisi kartannolta heti kättelyssä johtamaan hyökkäystä torjuvia joukkoja.'' Tsuchigumo huomautti ystävälleen, tajuttuaan etteivät he juurikaan tienneet miten Murasakit tulisivat järjästämään joukkonsa joutuessaan hyökkäyksen kohteeksi. Normaalisti nämä luultavasti pyrkisivät uloimmille puolustus asemilleen, mutta mitä nämä mahtaisivat tehdä räjähdysten alkaessa tärisyttää kaupunkia ja sytyttäessä osan sen rakennuksista tuleen. Täysi kaaos pääsisi varmasti valloilleen ja verenvuodatus olisi taattua.
Akki muisti vieläkin hyvin Aaltojen maalaisessa kylässä käymänsä rajut katutaistelut, joita oli johtanut Kyo- kaita vastaan. He olivat onnistuneet voittamaan nämä täpärästi, mutta siitä huolimatta tappiot olivat olleet raskaat. Edes siviili uhreilta ei ollut vältytty ja nyt niitä olisi varmasti lisää tiedossa. Kaoottinen sekasorto oli ainut varma asia mitä sokkeloisilla kaduilla taistelemisesta seuraisi.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: All set

Viesti: # 874Viesti Southpaw »

"Hyvä on... te kaksi sitten. Mutta ei yhtään enempää. Muuten vain hidastatte minua", taidoistaan itsevarma tyttö sanoi päättäväisesti Akkin ehdottaessa, että hän ja Aoshi tulisivat naisen mukaan. Todennäköisesti kaksikosta olisi hyötyä ainakin silmien osalta, mikäli Tingalla jäisi sokeutensa takia sittenkin jotain ratkaisevaa huomaamatta. Naisen tietämättä lähettyvillä nytkin seisova tonolainen katseli merkitsevästi Akkia ja virnuili huvittuneena, sillä tämän mielestä se että Akki tällä tavoin pyrki Tingan mukaan vain vahvisti epäilyjä näiden kahden suhteesta. Lopulta yksi Akuman mukaan antamista otolaisista esitti kuitenkin paikallaan olevan kysymyksen siitä mitä muiden tulisi tehdä sillä välin kun he olivat kylässä ja ketkä kaikki kartanolle kutsuttavaan ryhmään pääsisivät mukaan.
"Ehdotan, että muut jakautuvat joko kahteen tai kolmeen ryhmään ja hyökkäävät räjähdyksen tapahtuessa kylään eri suunnista. Näin saamme toivottavasti jaettua Murasakien joukot ympäri kylää sen sijaan, että kaikki olisivat samassa paikassa kerralla", Tinga teki ehdotuksen, päättäen jättää kuitenkin Akkin huoleksi organisoida sen kuka johtaisi mitäkin näistä kahdesta tai kolmesta ryhmästä. Mitä tuli kuitenkin heidän iskuryhmänsä kokoonpanoon, naisella olikin jo pari ehdotusta valmiina. Chakran määrän perusteella muutama ehdokas nimittäin erottui selkeästi edukseen, niin että ansaitis päästä kartanolle taistelemaan Murasakien johtajia vastaan.
"Hän ainakin tulee... ja hän", Tinga sanoi, osoittaen ensin vähän matkan päässä seinään nojailevaa Kaguya Kintaroa, sekä tämän jälkeen yhtä Fuumien miehistä, jolla nainen aisti olevan voimakas tuulityypin chakra.

"Yksi niitä pieniä etuja joita Uzumakiksi syntymisestä on koitunut", Tinga hymähti ajatuksissaan vastaukseksi Akkille, joka ilmeisesti vasta nyt tuli tajunneeksi hänen kykynsä palautua chakran osalta nopeammin.
"Ja oli hän missä tahansa niin löydän hänet kyllä varmasti. Eihän tarvitse kuin hankkiutua alueen vahvinta sähköchakraa kohti, jos hän todella on niin vahva kuin olen saanut ymmärtää", Tinga lisäsi luottavaisesti. Todennäköistä tosiaan olisi, että ninjavahvistukset joko lähetettäisiin järjestämään miehet puolustusasemiin tai ainakin pari näistä lähetettäisiin. Fiksu siirto olisi ollut myös pitää ainakin yksi ninjavahvistuksista lähellä johtajia, ikään kuin viimeisenä puolustuslinjana hyökkääjien ja isojen pomojen välissä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: All set

Viesti: # 875Viesti Cross »

Pieni hymähdys pääsi Akkin suusta tämän kuullessa itsevarman Tingan uskovan hänen ja Aoshin vain hidastavan omaa menoaan, mikä saattaisi ollakkin ihan paikallaan. Tämä tuntui olevan niin innoissaan suunnitelmansa toteuttamisesta että kuulosti melkein hätäilevän sen toteuttamiseen pääsemisen kanssa, vaikka heillä oli kyllä vielä aivan kosolti aikaa. ''No siinätapauksessa saat toimia yhdessä Aoshin kanssa ja minä liikun hieman etäämmällä itsekseni.'' Hieman sivummalla istuvan nuoren Nurarihyon virnuilun huomannut miekkamies totesi hymyillen, tietäen heidän kaikkien kolmen pystyvän sensori kyvyillään tarkkailemaan toistensa tilannetta. Tällätavoin he tietäisivät jos joku joutuisi vaaraan, mutta eivät näyttäisi myöskään niin epäilyttäviltä. Nuori mies kauniin naisen seurassa ei varmasti herättäisi muita kuin kateellisia katseita yakuzan vartioilta, kuten ei varmasti kaksi vaeltavaa munkkiakaan tulisi herättämään. ''Seimei sinä tulet minun mukanani.'' Kettujumalan palvelian ryhmään vielä liittävä nuorimies totesi, saaden munkilta ystävällisen nyökkäyksen vastaukseksi. ''Mielelläni Shirogumo.''

Keskustelun kääntyessä heidän yleiseen hyökkäys strategiaansa yhden otolaisen esittämän kysymyksen seurauksena Tsuchigumo kuunteli jinain ehdotuksen, missä sinäänsä oli kyllä järkeä. Joukossa oli kyllä voimaa, mutta saamiensa kokemusten perusteella nuorimies itse hajottaisi ryhmät vielä pienempiin ja ketterämpiin ryhmiin, jotka kykenivät toimimaan tehokkaammin ahtaassa sokkelossa. ''Niin isot joukkiot tarjoavat kyllä suojaa, mutta ovat liian jäykkiä ja siksi liian helposti ylivoimaisen vihollisen saarrettavissa... Jakaannutte kyllä kolmeen ryhmään, mutta niiden tarkoitus on vain suunnata samaan suuntaan. Itse taistelussa toimitte neljän hengen itsenäisinä yksiköinä.'' Kartan äärelle kolikkopussiaan kaivellen laskeutuva punasilmäinen mies selitti ja kumosi rahansa kartalle, alkaen järjästellä niitä kolmeen kasaan.
''Yksi joukko hyökkää maata pitkin, jonka kokonais vahvuus on kolmannes vahvuudestamme. Teidän tarkoituksenne on toimia vihollisen pääjoukon sitovana voimana, joten tämä tehtävä jää sinun johdettavaksesi Gero. Saat Zarakin ja Ogan avuksesi.'' Yhden kolikko pinon nieman mantereeseen liittävään osan kohdalle levittävä Akki selitti, levittäen sen viideksi yksittäiseksi pikku kolikoksi. ''Kahden muun ryhmän tarkoitus on hyökätä vettä pitkin nimen molemmin puolin ja levittäytyä Murasakien selustaan, pysyen jatkuvasti liikkeellä pitääkseen kaaosta yllä. Sojiro sinä johdat toista ryhmää ja Kenjo sinä toista. Jakakaa jäljellä olevat joukot keskenänne tasan, mutta muistakaa ettei meillä ole aikaa käyttää veneitä... Sivustoista hyökkäävien pitää siis osata kulkea vedenpäällä.'' Taistelusuunnitelmansa selittämistä jatkava nuorukainen sanoi, vilkaisten lintumaista miestä ja aijemmin äänessä ollutta otolaisten johtajaa, laskien näiden joukkoja edustavat kolikot nieman kummallekkin puolelle.
Pääsuunnitelman tultua valmiiksi oli aika valita iskuryhmään mukaan lähtevät henkilöt, joista neljä oli tullut jo aijemmin valituiksi. Heidän lisäkseen Tinga valitsi Aaltojen maan ryhmään kuuluneen Kaguyan, sekä Fuumien yksisilmäisen ja yrmeän näköisen alaisen, jota taidettiin kutsua Subaroksi. ''Shogen ja Shiro tulette myös... Ja luulempa että viimeinen paikka menee Akiolle. Vesi- ja lääkintätekniikoistasi on varmasti hyötyä siellä minne menemme.'' Viimeisen kädessään olevat kolme pikkukolikkoa kartannon päälle tiputtava Tsuchigumo totesi, antaen katseensa kiertää ympäriillään olevassa totisen näköisessä väkijoukossa.

Akki oli hieman yllättynyt kuullessaan Tingan sanat mielessään Akkin täytyi myöntää olevansa hieman yllättynyt, vaikka se ei ehkä näkynytkään hänen kasvoiltaan. Hän ei kuitenkaan ollut osannut edes ajatella ystävällään voivan olla jotain yhteyksiä niinkin tunnettuun klaaniin kuin Uzumakit, joiden kerrottiin polveutuvan suoraan tarunhohtoisesta Hagoromo Ootsutsukista ja olleen joskus yksi mahtavimmista ninja klaaneista. Uzumakit olivat kyllä meinanneet kadota jo historian lehtien havinaan, kunnes Konohan nykyinen hokage Uzumaki Naruto oli nostanut sen teoillaan taas kaikkien tietoisuuteen. Tuntui hassulta kuvitella että kunoichi oli jotain sukua jollekkin nuin tunnetulle henkilölle, jota pidettiin lähestulkoon jumalaisena hahmona.
''Isäsi vai äitisi puolelta?'' Kuulemastaan uutisesta hämmästynyt Tsuchigumo kysyi mietteliäänä, muistellen lukeneensa joskus punaisten hiusten olleen yleisiä Uzumakien keskuudessa. Kummallakaan tytön vanhemmista ei kuitenkaan ollut punaisia hiuksia, vaikka Ryuun hiukset ehkä saattoivat tietyssä valossa vähän saadakkin siihen suuntaan viittaava vivahdetta.
''Onko tällä seikalla jotain tekemistä niiden jutsu kääröjen kanssa, joita metsästimme sieltä raunioista?'' Kalpea miekkamies kysyi mieleensä nousseen kysymyksen, minkä vastauksen hän kuitenkin uskoi jo tietävänsä. Jotenkin moni asia naisessa tuntui sopivan siihen mitä hän oli joskus opiskellut maailman eri ninja klaaneista ja näiden ominaisuuksista. Hiusten lisäksi tämä omasi melkoisen voimakkaan chakran ja oli myös mieltynyt käyttämään sinetöinti tekniikoita, joista Uzumakit olivat ainakin aikoinaan olleet tunnettuja. Se selitti myös hyvin miksi tämä oli niin kovasti halunnut löytää klaanin kadonneita tekniikoita sisältävät kääröt.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: All set

Viesti: # 876Viesti Southpaw »

"Sovittu. Jos joku joutuu pulaan niin tekee kolme pientä ja nopeaa chakrapurkausta, jotta muut tajuavat jonkin olevan pielessä", nainen sanoi, päättäen hyväksyä munkin Akkin seuraksi. Tämä vaikutti Aoshin tavoin osaavan liikkua huomaamattomasti halutessaan, joskin tämän taidot eivät silti yltäneet tonolaisen tasolle, kuten ei varmaan heidän muidenkaan taidot.

Keskustelun sitten kääntyessä yleisempään strategiaan muiden taistelijoiden suhteen, Tinga kuunteli mielenkiinnolla kuinka Akki jakoi joukot ryhmiin ja asetti valitsemansa henkilöt näitä kolmea joukkoa johtamaan. Myöskin neljän hengen pienemmissä tiimeissä toimiminen oli hyvä idea, jota Tinga ei ollut tullut äkkiseltään edes ajatelleeksi, vaikka nyt jälkeenpäin ajatellen päätöksen olisi kuulunut olla itsestäänselvä. Kaipa hän oli liiaksi jo tottunut siihen, että liikkui muutenkin aina pienen ryhmän kanssa ja vain harvoin isopien joukkojen mukana, joten asioita ei tullut ajatelleeksi nimenomaan siten, miten isomman joukon sai toimimaan tehokkaammin.
Akkin tehdessä lopuksi vielä viimeiset valinnat muista iskuryhmän jäsenistä, Tinga nyökkäili hyväksyvästi etenkin Akion kohdalla. Lääkintäninja varmasti tulisi tarpeeseen, vaikka toisaalta tämän lääkintätaitoja olisi varmaan voitu hyvin tarvita myös harhautuksen luoven joukkojen luona.

Tingan ja Akkin päänsisäisessä keskustelussa Tinga saattoi havaita Akkin yllättyneisyyden ja muistellessaan hieman taaksepäin hän arveli, ettei asia ollut tainnut tämän kanssa tulla Uzushiogakuressa puheeksi, vaikka Onimarulle hänen sukulaisuutensa Uzumakeihin olikin selvinnyt heidän taistellessaan sinetistä tullutta Uzumaki-kloonia vastaan.
"Isän. Pitkä juttu, mutta Ryon löytämän vihjeen perusteella kävimme Koutein kanssa Takigakuressa ja löysimme isän äidin sieltä. Hän on opettanut minulle tekniikoitaan sen jälkeen", Tinga kertoi tarinan pähkinänkuoressa. Nainen ei kyennyt edes sanoin kuvailemaan kuinka jollain tavalla oli ollut helpottavaa saada tietää, että kaikki hänen ominaisuutensa olivat juuri Uzumaki-klaanista lähtöisin. Ennen isoäidin tapaamista hän oli ollut ikään kuin perheen musta lammas, sillä sekä isä että äiti omasivat tuulichakraa, mutta kaikesta huolimatta hänen elementtinäs oli kuitenkin paljastunut tuleksi. Puhumattakaan siitä, että hänen hiustenvärinsä tällä tavoin poikkesi muiden perheenjäsenten omasta.
"Kyllä vain. On olemassa tekniikoita joista isoäitikin on kuullut vain puhuttavan, joten toivoin siksi löytäväni kääröjä tai saavani edes tietää mikä kylistä olisi voinut viedä suurimman osan niistä... mutta se sitten vähän jäi kun jäin itse vangiksi ja piti pelastaa Koutei ja kaikkea", Tinga vastasi Akkin kysymykseen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: All set

Viesti: # 877Viesti Cross »

Hetken aikaa ympärilleen katseltuaan Akki pystyi toteamaan ettei kenelläkään näyttänyt olevan mitään vastaansanottavaa suunnitelman suhteen ja jopa Gero näytti nyökkäävän hyväksyvästi, nuoremman miehen vilkaistessa tämän suuntaan nopeasti. ''No tämä taitaa olla sitten tälläselvä. Nyt syökää ja juhlikaa, sillä huomenna se voi olla myöhäistä!'' Kätensä yhteen lyövä yakuza pomo hihkaisi ääneen, saaden pienen hymyn nousemaan kartan ääreen polvistuneen Tsuchigumon kasvoille. Asiat tuntuivat sujuvan erittäin hyvin ja jos ne jatkaisivat samaa rataa, voisivat he viettää seuraavat juhlat jo ylihuomenna Kamomessa.
Nyt oli kuitenkin paras vain unohtaa tuleva taistelu hetkeksi ja nauttia varmasti vielä jäljellä olevasta ajasta, sillä se saattaisi huomen illalla päättyä lyhyeen. Näin kalpea miekkamies olisi ainakin halunnut tehdä, mutta hän tiesi että joutuisi vielä käymään keskustelemassa Kenichin kanssa, ennen kuin voisi liittyä muiden seuraan juhlimaan. Hän oli kuitenkin jonkinlaisen selityksen velkaa vanhalle asetoverilleen, joka ei näyttänyt innostuneen Tingan täällä olosta. Eikä kai tätä voinut siitä syyttääkkään, sillä tämän isä oli vienyt heiltä kummaltakin monta hyvää ystävää. Akki ei ollut edes varma olisiko pystynyt suhtautumaan punahiuksiseen naiseen samalla tavalla, jos ei olisi kerennyt ystävystyä tämän kanssa ennen kuin kaikki alkoi mennä päin seiniä. Lyhyen ystävyytensä aikana he olivat kuitenkin kerenneet kokea yhtä paljon kuin useimmat koko elinikänään, vaikka ne kokemukset tuntuivatkin olleen yleensä melko mollivoittoisia. Onneksi joitain hyviäkin hetkiä oli sentään sattunut väliin ja toivottavasti niitä alkaisi tulla tulevaisuudessa lisää.
''Nauttikaa ruuasta.'' Seisomaan noussut nuorimies sanoi Tingalle ja tämän seuraan liittyneelle Aoshille, suunnaten itse temppelin päärakenusta päin. Hän arveli että löytäisi Kenichin jostainpäin sen sisältä hiomasta miekkaansa, mitä tämä oli yleensä tehnyt ollessaan suutuspäissään. Tuon tavan takia kalju mies olikin kuluttanut melkein eniten miekkoja koko Akaeihein lyhyen historian aikana, minkä takia tälle ei lopussa oltu annettu enää muita kuin halpoja harjoitus miekkoja tehtävien välissä käytettäväksi.

'' No täytyy kyllä sanoa että tuo selventää montaa seikkaa... Ja mukava tutustua Tinga Uzumaki.'' Akki vastasi Tingalle, tämän kerrottua isänsä olevan myös Uzumaki ja veljensä Ryon liittyvän jotenkin siihen että asia oli saatu selville. ''Ymmärrän jos et halua kertoa siitä nyt, mutta haluan kyllä kuulla koko tarinan joku päivä... Se kuulostaa todella mielenkiintoiselta.'' Punasilmäinen miekkamies jatkoi, kyeten vain arvailemaan miten mielikuvituksellisia yksityiskohtia ja käänteitä tarinaan mahtoi sisältyä. Ainakin tuon tiedon saaminen tuntui olleen helpotus kunoichille, jota oli ilmeisesti pidetty jollaintapaa outona lintuna perheessään.
''No jonainpäivänä sekin matka varmasti vielä jatkuu... Kunhan tämä kiertotie on ensin tallattu loppuun.'' Tsuchigumo tuumaili Jinain todettua hänen arvauksensa osuneen oikeaan, harmitellen samalla sitä miten laihoiksi heidän tutkimus matkansa oli jäänyt tämän vangiksi joutumisen takia. Tilanteen rauhoituttua yakuzan keskuudessa mies oli ainakin valmis kasaamaan tavaransa taas ja auttamaan ystäväänsä saamaan tehtävänsä päätökseen, vaikka se ei enää hänen velvollisuuksiinsa kuulunutkaan. Tietysti ennen sitä hänen itse pitäisi vielä poiketa hoitamassa eräs toinen henkilökohtainen asia Äänenmaassa, mutta sen sivupolun tutkimisen kunoichi varmasti ymmärtäisi.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Tulimaa”