Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois B)

Orochimarun kuoleman jälkeen Otogakuren pohjoinen osa on päätynyt Akuman haltuun. Pohjoisessa sijaitsee yksi Orochimarun vanhoista tukikohdista ja Akuma alaisineen käyttää tätä tukikohtaa päämajanaan. Pohjoisen alueella on useita enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä, sekä riisinviljelyyn käytettyjä pieniä peltoalueita.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 756Viesti Southpaw »

Akkin kertoessa hänelle oman versionsa tapahtumista, Kageron oli entistä vaikeampi pysyä vihaisena, vaikka edelleen pysyikin lievästi epäileväisen näköisenä. Myös se mitä mies kertoi ajatuksistaan taistelun keskeyttämisen suhteen, sai Kageron itsensäkin tajuamaan, että jos Akki todella olisi rynnännyt väliin hän olisi kokenut sen niin ettei ollut ansainnut ylennystä omin voimin, sikäli kuin Akuma siinä tilanteessa olisi hänelle sellaista edes antanut. Yksi asia Akkin kertomuksessa kuitenkin särähti korvaan. Miehen kertoessa Akuman luvanneen tulla väliin, Kagero katsoi Akkia terävästi.
"En tiedä mitä hän tarkalleen siellä salin reunalla sanoi... Mutta kun Akuma käskee taistella kuolemaan asti hän todella tarkoittaa sitä. Akatemian loppukoe oli samanlainen. Olin kuolla sen aikana ja voit olla varma ettei hän ainakaan silloin olisi tullut väliin", Kagero kertoi, pitäen katseensa Akkissa.
"Ja sanoit sen itsekin alhaalla, hänellä ei ole käyttöä tylsille miekoille. Jos minä ruostun liiaksi, joku vahvempi vain tappaa minut ja ottaa paikkani", nainen lisäsi, muistellen lukuisia harjoitustaisteluita joita oli oikeiden tehtävien välillä käynyt. Sen lisäksi, että ne toimivat harjoituksena, ne myös määrittivät sen kuinka hyvänä taistelijana Akuma häntä pitäisi. Yksikin häviö saattoi jo laskea hänen pisteitään siinä määrin, ettei hänelle luotettaisi niin tärkeitä tehtäviä kuin ennen.

Kun nainen kuitenkin pian puhuessaan näki Akkin kasvoille kohonneen lempeän hymyn, Kageron ajatukset tuntuivat ajautuvan vain entistä suuremman hämmennyksen valtaan. Osa hänestä olisi halunnut vain painautua Akkia vasten ja unohtaa koko tämän välikohtauksen, aloittaa uudestaan puhtaalta pöydältä. Mutta se toinen, hänen koulutuksensa mukaan toimiva osa epäili sen olevan huono idea.
"En tiedä onko se mahdollista... Tarkoitan... minä kuulun kuitenkin hänelle... en pysty lähtemään mukaasi vaikka haluaisin", Kagero sai lopulta sanottua ja kosketti kaulassaan olevaa pantaa sormenpäillään, minkä jälkeen kohotti katseensa taas Akkin silmiin niin, että Akki saattoi nähdä katseesta kuinka eksyneeksi ja hämmentyneeksi nainen itsensä tunsi. Akkin vielä pahoitellessa kärsimystä jota oli aiheuttanut, Kagero ei voinut kuin huokaista raskaasti. Miehen tehdessä selvästi kaikkensa saadakseen hänet rauhoittumaan, hän ei kyennyt olemaan enää vihainen, kuten oli ollut aluksi.
"Anteeksipyyntö hyväksytty... Mutta se ei tarkoita että uskoisin vielä ihan kaiken mitä sanot. Minä... taidan tarvita aikaa ajatella...", Kagero mutisi lopulta arkaillen, toivoen ettei ollut tekemässä elämänsä isointa virhettä sanoessaan näin.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 757Viesti Cross »

Kageron kertoessa ettei Akuman aijemmalle lupaukselle ottelun keskeyttämiselle olisi kannattanut antaa juurikaan painoarvoa, ei mies ollut kovinkaan yllättynyt. Hän oli kyllä osannut arvellakkin asian olevan niin, mutta sen sijaan se mitä kunoichi kertoi sen lisäksi yllätti miekkamiehen. Kylän johtaja tuntui todellakin olevan nimensä veroinen henkilö, ainakin mitä tämän käyttämiin koe menetelmiin tuli.
''Jostain syystä en kyllä ole kovinkaan yllättynyt, vaikka tärkeintä oli että hän sanoi sentään tekevänsä sen... Jos hän ei olisi reagoinut ja minä olisin, niin ainakaan siitä ei olisi pitänyt voida seurata mitään.'' Entistäkin vähemmän paholaismaisesta miehestä pitävä Tsuchigumo vastasi, ennen kuin Ichiriki jatkoi tarinaansa. Tämän sanojen maalaama maailma oli kylmä ja kolkko paikka, mikä kyllä selitti miksi naisen toisella persoonalla ainakin oli hyvät mahdollisuudet selvitä siellä.
''Luotan siihen että kykenet huolehtimaan itsestäsi. Vaikka jotkut aijemmista tempuistasi saivat minut kyllä epäilemään sitä... Toisaalta ne toivat kyllä erään itselleni hyvinkin tutun pirun mieleen, eikä hänellä tuntunut olevan ongelmaa selvitä, ainakaan niin kauvan kun ei haukannut selvästi liian isoa palaa äkkipäissään.'' Hivenen hymyilevä nuorimies kommentoi kuulemaansa, saaden ihonsa edelleen menemään kananlihalle, pelkästään ajattelemalla Kageron aijempaa temppua räjähdelapun kanssa. Toisaalta se kyllä oli juurikin jotain mitä hän olisi voinut osata odottaa Onimarulta, jota arvosti ainakin taisteliana, vaikka ei osannutkaan aivan päättää mitä mieltä tästä muuten oli. Jollaintapaa hänen viime aikoina tästä kuulemat asiat eivät täysin sopineet yhteen sen räyhäävän juopon kuvan kanssa, joka oli muodostunut hänen lapsuutensa aikana.

Entistäkin hämmentyneemmältä näyttävän Kageron kertoessa mitä ajatteli hetken aijemmin kuulemistaan sanoista, kohosi Akkin lempeään hymyyn aavistus surumielisyyttä, sillä hän ymmärsi oikein hyvin mitä tämä tarkoitti. Hän halusi entistä kovemmin olla kaulassaan olevaa pantaa kevyesti koskettavan naisen lähellä ja vakuuttaa tälle että asioita olisi mahdollista muuttaa, vaikka ei voinutkaan olla varma siitä. Miekkamies tiesi olevansa valmis yrittämään tarvittaessa, mutta nyt hän ei voisi sitä tehdä. Pelissä oli yksinkertaisesti liikaa sellaista mikä ei ollut ainoastaan hänestä kiinni, minkä takia olisi liiankin itsekästä unohtaa niitä asioita.
''Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat...'' Mies henkäisi vaimeasti, luoden surumielisen katseen naiseen, vaikka yrittikin saada hieman rohkaisevan hymyn kasvoilleen. ''Minulla on myös omat velvollisuuteni ja ihmiset, jotka luottavat siihen että että pidän sanani ja teen mitä olen heille luvannut... Mutta jos kyse olisi vain omasta tahdostani...'' Kuivasti naurahtava Tsuchigumo vastasi pahoillaan oleva ilme kasvoillaan, haluamatta sanoa ääneen että olisi ollut valmis harkitsemaan jopa Akuman palvelemista, kyetäkseen vain olemaan kunoichin kanssa. Velvollisuudet kuitenkin repivät häntä jo toisaalle ja se mahdollisuus sai jäädä odottamaan tapahtumistaan jonnekkin tulevaisuuteen.
''Kiitos... Jo tuon tietäminen auttaa minua varmasti selviämään siitä mitä eteeni on tulossa... Ja palaamaan vielä jonain päivänä takaisin.'' Olonsa huomattavasti helpommaksi Kageron arkojen sanojen jälkeen tunteva Akki vastasi tälle, joutuen kuitenkin hetken aikaa miettimään viimeisiä sanojaan. Hän olisi halunnut pyytää naista odottamaan paluutaan, mutta ymmärsi kuitenkin olla vaatimatta mitään sellaista. Hän itse lähtisi ja jättäisi tämän tänne, joten sellaisen pyytämiseen miekkamiehellä ei ollut mitään oikeutta. Eikä Tsuchigumo halunnut rueta ajattelemaan että yrittäisi kahlita tätä jollain lupauksella enää yhtään enempää, sillä tämän kaulan ympärille kiedottu panta oli ainut kahle minkä hän halusi tällä nähdä. Muutoin tämä olisi täysin vapaa tekemään mitä halusi, sillä juuri vapautta valita hän halusi tälle tarjota.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 758Viesti Southpaw »

Akkin sanoessa luottavansa hänen kykyynsä selvitä, Kageron kasvoilla kävi lyhyen hetken ajan pieni hymy. Kieltämättä se temppu räjähdelapun kanssa oli jotain mitä ihan joka taistelija ei välttämättä olisi tullut toteuttaneeksi kuten hän oli tehnyt. Se oli kuitenkin ollut sillä hetkellä ainoa naisen päähän kohoava idea, tämän pyrkiessä säästämään chakraansa hyökkäyksiin jotka varmasti osuisivat.
"Teen parhaani", Kagero tyytyi lupaamaan, vaikka tällaisessa ympäristössä ei ikinä voinutkaan olla täysin varma selviämisestään. Hän saattaisi hyvin joutua ongelmiin jo seuraavan kerran kun Akuma ottaisi pannan pois, olettaen että toinen persoona päättäisi kertoa hänelle tästäkin keskustelusta.

Akkin kuitenkin pian väittäessä että ymmärsi mitä hän tarkoitti ja jatkoi sitten kertomalla omista velvollisuuksistaan ystäviään ja muita läheisiään kohtaan, Kagero katsoi miestä tajuten että Akuma ei selvästikään ollut kertonut ihan kaikkea sitä mitä tähän kirottuun pantaan liittyi.
"Ymmärrätkö tosiaan?" Kagero kysyi hieman epäilevästi, sillä hänestä vahvasti tuntui siltä, että mies oli ymmärtänyt hänen äskeiset sanansa väärin, olettanut hänen tarkoittavan tehtäviä ja muita velvollisuuksia, joita hänellä ninjana oli kyläänsä kohtaan.
"Varmaan helpompaa että näytän sinulle... Tähän pantaan liittyy niin paljon muutakin kuin se että vaihdan paikkaa sen toisen kanssa", Kagero sanoi ja käänsi pantaa kaulassaan niin, että Akki saattoi nähdä metallisen soljen, jonka avulla panta oli kiinni. Pitäen katseensa Akkissa, jotta näkisi tämän reaktion, Kagero kohotti käsiään kohti pantaa, selvästikin aikomuksenaan irrottaa se omin päin, mutta juuri kun sormet olivat saamaisillaan pannasta otteen, naisen kädet pysähtyivät kuin eteen olisi tullut näkymätön seinä joka esti koskemasta pantaan enää. Jonkin aikaa nainen selvästi keskittyi ja yritti ponnistella tätä reaktiota vastaan, mutta lopulta tämä joutui kuitenkin alistuneena laskemaan kätensä alas.
"En pysty ottamaan sitä itse pois. Tai laittamaan takaisin jos se jostain syystä sattuisi irtoamaan. Samalla tavoin en voi lähteä vaikka haluaisin", Kagero selvensi sitä mitä oli äskeisillä sanoillaan tarkoittanut. Akkin lupaus siitä, että tämä kuitenkin kaikesta huolimmatta palaisi jonain päivänä takaisin, sai Kageron luomaan tähän katseen, josta näkyi että nainen toivoi miehen todella selviävän operaatiostaan ja palaavan kuten nyt sanoi. Kenties hän silloin olisi viisaampi kuin nyt ja osaisi tehdä päätöksen sen suhteen luottaisiko mieheen jälleen vai ei.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 760Viesti Cross »

Kageron kysyessä ymmärsikö Akki tosiaan mitä tämä oli aijemmilla sanoillaan tarkoittanut, aikoi mies väittää ymmärtävänsä, mutta päätyi sittenkin vain katsomaan naista kysyvästi. Tämän esittämä kysymys sai hänet mietteliääksi, sillä se antoi ymmärtää ettei hänen tiennyt mistä puhui kunoichin mielestä. Tämän luvatessa selventää mitä oli tarkoittanut ja kohottaessa kättänsä kaulassaan olevaa pantaa kohti, selvästi aikoen irrottaa sen, harkitsi miekkamies jo hetken sen estämistä. Hänellä ei ollut nimittäin pienintäkään kiinnostusta alkaa käydä keskustelua sen Yuki Onnaksi ristimänsä persoonan kanssa.
''Älä...'' Tsuchigumo kerkesi aloittaa käsi naista kohti ojennettuna, ennen kuin huomasi Ichirikin käden pysähtyessä kaulapantansa soljelle ja pysyvän siinä. Hetken aikaa hän oletti tämän harkitsevan jotain, mutta huomasi sitten tämän kasvoilla olevan ponnistelevan ilmeen ja käden pienen vapinan, sen yrittäessä totella saamiaan käskyjä. Jokin vahvempi voima kuitenkin piti sen paikallaan ja miekkamies alkoi ymmärtää mitä kunoichi yritti hänelle kertoa.
Synkät pilvet näyttivät kerääntyvän miehen ympärille tämän katsellessa esitystä, alkaen vasta silloin ymmärtää miten vahvasti Kagero oli sidottu tahtomattaankin Akumaan. Hitaasti kalpean nuorukaisen kaikkien käsien kämmenet puristuivat nyrkkiin ja tämän leukaperät tuntuivat kiristyvän äärimmilleen hampaiden painautuessa toisiaan vasten. Akki oli ymmärtänyt Akuman aijemmin kertoman tarinan pohjalta Kageron äidin olleen todellinen hirviö, mutta vasta nyt hän ymmärsi miten pitkälle tämä oli todella mennyt. Tälle ei ollut riittänyt että oli rikkonut lapsensa mielen osiin, mutta vielä sen lisäksi tämä oli muuttanut tämän käytännössä omaa tahtoa omaamattomaksi.
Tuntien verensä kiehuvan miekkamies kuunteli kuinka kunoichi kertoi ettei kyennyt ottamaan pantaansa pois edes halutessaan, saati jättämään kyläänsä oli lähellä saada hänen sietokykynsä maljan vuotamaan ylitse. Raivosta melkein tärisevä nuorukainen sulki kuitenkin hitaasti silmänsä ja puristi sisällään vellovat tunteet pieneksi palloksi, jonka sisältö saisi odottaa vielä toistaiseksi vapautumistaan.
''Kaikki kahleet murtuvat aikanaan.'' Kylmän päättäväisellä äänellä puhuva Akki vastasi Kagerolle, tehden itselleen selväksi ettei lepäisi ennen kuin kunoichi olisi todellakin vapaa pantansa asettamista rajotteista. Tavalla tai toisella hän etsisi keinon antaa tämän päättää itse asioistaan, vaikka se sitten tarkoittaisikin Akuman surmaamista. Se olisi melkein miellyttävä bonus, sillä niin paljon hän oli alkanut inhota tuota miestä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 762Viesti Southpaw »

Miten tahansa Kagero olikin odottanut Akkin reagoivan siihen mitä hän näytti, niin ei ainakaan tällä tavoin. Miehen katseesta näkyvä viha sai naisen jännittyneeksi ja hetken verran hän pelkäsi menneensä liian pitkälle ja saavansa pian iskun kasvoilleen, kuten oli saanut Akumalta heidän aikaisemmalla tapaamisellaan kun oli myöhästynyt.
"Minä... Anteeksi. Ei ollut tarkoitus suututtaa", nainen sanoi varovasti, olettaen selvästikin vihan suuntautuvan häneen itseensä. Kaikesta kokemastaan huolimatta, Kagero ei vihannut sen paremmin äitiään kuin Akumaakaan, sillä tämä oli kuitenkin se ympäristö jossa hän oli kasvanut ja oppinut elämään. Täällä oli niin tuttua ja turvallista kuin nyt sotatilassa olevassa maassa saattoi olla, olkoonkin että elämä kieltämättä oli ollut toisinaan yhtä helvettiä silloin kun hänen koulutuksensa oli ollut vielä kesken.
Kun miekkamies kuitenkin kaikesta huolimatta piti vihansa aisoissa ja sanoi kaikkien kahleiden aikanaan murtuvan, Kageron kasvoille kohosi epävarma ilme. Hän olisi halunnut uskoa tuon, mutta nainen itse epäili ettei varmaan ikinä tulisi pääsemään eroon tästä omasta kahleestaan. Äidin koulutus oli liian tiukasti osa häntä.
"Minun on varmaan parempi mennä ennen kuin minua aletaan kaivata... en halua että se toinen päästetään taas valtaan pariksi viikoksi vain siksi että kesti liian kauan palata", Kagero sanoi lopulta, katkaisten hiljaisuuden. Hänestä tuntui, että Akkillakin olisi nyt hieman ajateltavaa, äsken näkemänsä esityksen jälkeen, joten oli varmaan parempi lähteä omille teilleen tässä vaiheessa. Shishiokin todennäköisesti pian palaisi takaisin, eikä Kagero halunnut opettajansa löytävän häntä täältä kahden kesken Akkin kanssa, sillä se tietäisi varmasti ongelmia.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 764Viesti Cross »

Akkin tunteman raivon viimeisetkin rippeet tuntuivat sulavan silmänräpäyksessä pois pelokkaalta vaikuttavan Kageron pyytäessä anteeksi, aivan kuin hänen tuneteidensa kuohunta olisi ollut jollain tapaa tämän aiheuttamaa. Hetkessä hänen nyrkkinsä avautuivat ja leukaperät rentoutuivat, samalla kun kasvoille kohosi lempeä ja pahoillaan oleva ilme. Mies ei olisi halunnut nähdä saavansa tuollaista reagtiota naisessa aikaseksi, sillä ainut tilanne kun hän halusi tämän olevan peloissaan seurassaan oli kun oli aika kertoa kummitustarinoita, joista tämä oli ainakin aijemmin tuntunut Käärmeensilmässä nauttivan
''Sinulla ei ole mitään anteeksi pyydettävää... Jos jollakulla niin äidilläsi ja Akumalla.'' Hetken aikaa haluaan kaapata nainen kainaloonsa halaukseen vastaan kamppailemaan joutuva miekkamies vastasi rauhallisella äänellä, toivoen ettei enää toistamiseen tulisi pelästyttämään kunoichia turhan takia. Hän ei olettanut tämän olevan mikään silkkihansikkailla käsiteltävä kedonkukkanan, joka hajoaisi pienestäkin kosketuksesta palasiksi, mutta jos jotain niin häntä Kageron ei tarvitsisi koskaan pelätä. Tsuchigumo tiesi että tekisi parhaansa ettei koskaan tulisi vahingoittamaan tätä, vaikka tilanne voisi sitä vaatiakkin. Hän muisti vieläkin liian hyvin miltä tämän Akuman käsittelyn jäljiltä verta vuotavien kasvojen näkeminen oli tuntunut, eikä mikään tuntunut niin vastenmieliseltä kuin itse syyllistyä tuon saman ulkonäön aiheuttamiseen.
Epävarmalta näyttävää Ichirikiä hetken aikaa hiljaisuuden vallitsessa katselemaan keskittyvä nuorimies oli aikeissa sanoa jotain, mutta ennen kuin hän sai suunsa auki nainen totesi että olisi aika lähteä eri suuntiin. Tietäen miten tätä tunnuttiin rankaistavan myöhästelystä Akki nyökkäsi hieman päätään, uskoen naisen olevan aivan oikeassa. Heillä oli kestänyt jo tovi tässä keskustellessa ja miekka mies useita chakra lähteitä lähestyvän heitä hiljalleen, joista yksi tuntui olevan selvästi kylän ulkopuolella olevia joukkoja noutamaan lähteneen Shishion. Kaiken tänään näkemänsä ja kuulemansa jälkeen hän uskoi Kageron tavoin ettei heidän kannattanut tulla löydetyiksi keskustelemasta kahden kesken, varsinkaan Akuman tai tämän kakkosmiehen toimesta.
''Näkemiin.'' Hetken aikaa jotain parempaa sanottavaa miettinyt Akki päätyi vastaamaan hieman haikealla äänellä, luoden vielä yhden pienen hymyn kunoichille, ennen kuin näytti hajoavan tuuleen ja katosi paikalta. Hieman pienempiä kujia ja katuja pitkin liikkuva nuorimies vältteli parhaansa mukaan nähdyksi tulemista suunnatessaan kulkunsa ulos kylästä, haluten pitää sinne muuta ryhmää pitempään jäämisensä mahdollisimman harvan tiedossa. Kyky aistia chakraa osottautui tässä erittäin hyödylliseksi, sillä kylän asukkailla ei tuntunut olevan samanlaisia riipuksia kuin tonolaisilla ja hänellä itsellään.

Jonkin aikaa myöhemmin nuori miekkamies saapui lähtöön valmistautuvaan leiriin, pannen ilokseen kaiken näyttävän olevan jo melkein valmista. Tervehdittyään nopealla käden heilautuksella alaisikseen omatoimisesti asettuneita tonolaisia shinobeja ja kahta raudanmaalaista samuraita, suuntasi mies lähtövalmisteluita johtavan punapään luokse. ''Olet näköjään laittanut tuulemaan täällä.'' Hivenen hymyilevä Tsuchigumo sanoi tälle, asettuen seisomaan naisen viereen kädet rinnalleen ristittyinä. Miehen ilmeestä saattoi nähdä että tämän tapaaminen oli ainakin jollain tapaa ollut menestys, vaikka moni asia oli kuitenkin jäänyt auki ja uusia ongelmia tullut esiin. Mutta tärkeintä ainakin oli että Kagero tiesi nyt mitä hän tästä ajatteli, vaikka ei ehkä suostunutkaan vielä täysin uskomaan sitä. Yhtä tärkeää miehelle itselleen oli myös se tieto ettei hänen tunteensa olleet vain yksipuoliset, vaan että niille löytyi vastakaikua myös kunoichin puolelta. Olisi toki pitkä matka ennen kuin heitä voisi minään parina pitää, sikäli kun se oli edes koskaan tulisi olemaan mahdollista, mutta ainakin alku se oli tämäkin.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 765Viesti Southpaw »

Akkin vakuuttaessa, ettei hänellä ollut mitään syytä pyytää anteeksi, Kagero uskaltautui taas rentoutumaan. Puhui Akki totta tai ei, niin oli joka tapauksessa helpottavaa tietää, että maailmassa oli ainakin yksi ihminen, joka ei olisi heti ensimmäisenä rankaisemassa häntä virheistään väkivalloin. Pian mieskin kuitenkin myönsi, että olisi aika lähteä eri teille.
"Nähdään...", Kagero sanoi, jääden vielä katsomaan hetkeksi kuinka mies katosi paikalta ja jätti hänet yksin kujalle. Akkin poistuttua paikalta Kagero huokaisi raskaasti, ennen kuin kääntyi kohti tunnelin suuta ja lähti laskeutumaan tikkaita pitkin alas, pysähtyen vain hetkeksi vetämään viemärinkannen aukon peitoksi. Nyt Akkin lähdettyä hänkin tunsi olonsa hieman haikeaksi, mutta kaikki mitä hän saattoi tehdä oli vain toivoa että he todella vielä jonain päivänä näkisivät toisensa ja saisivat tilaisuuden puhua pitempään.

Akkin saapuessa, Tinga oli parhaillaan sinetöimässä kääröön raskaimpia tavaroita, jotta niiden kantamisesta ei koituisi liiaksi vaivaa, etenkin kun tarkoitus oli päästä etenemään nopeasti ja huomaamattomasti. Miehen kuitenkin ilmestyessä hänen viereensä, nainen suoritti tavaroiden sinetöinnin loppuun, ennen kuin rullasi edessään olevan käärön kasaan ja sujautti sen vyölleen roikkumaan.
"Mitäpä sitä koko päivää tällaiseen käyttämään", Tinga virnisti vastaukseksi Akkin kommenttiin, aistien sitten hetken verran miehen chakraa, joka tuntui olevan täynnä mitä erilaisimpia tunteita.
"No? Vaikutat siltä, että sinulla on paljon asioita mielesi päällä", Tinga totesi seuraavaksi. Sikäli kuin miehen chakrassa tuntuvista tunteista saattoi mitään päätellä, oli keskustelu mennyt ilmeisesti suotuisaan suuntaan, mutta naisella oli kuitenkin tunne siitä, että jotain muutakin oli tapahtunut kuin vain viattomia rakkaudentunnustuksia.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 767Viesti Cross »

Ruoka ja majoitus välineitä kääröön sinetöivän Tingan viereen pysähtynyt Akki seuraili kaikessa rauhassa ystävänsä töskentelyä, tämän pakatessa suuren kasan kaikenlaista hyödyllistä tavaraa kerralla mukaansa. Miehen kasvoilla oleva hymy leveni hieman naisen vastatessa hänen aijempaan huomautukseensa, sillä mitä nopeammin he pääsisivät matkaan, niin sitä nopeammin he pääsisivät myös palaamaan. Tai niin hän ainakin luuli, tietämättä mitä kaikkea tulevaisuus todella valmistautui heittämään tielle ja kuinka monen esteen yli joutuisi vielä kapuamaan, ennen kuin tulisi taas palaamaan tänne.
''Hyvä niin. Toivonkin että pääsisimme pian lähtemään.'' Miekkamies vastasi lunoichille, vilkaisten vielä kerran ympärilleen ja todeten että kaikki alkoikin jo olla valmista. Ainoastaan muutamalla ryhmän jäsenellä näytti olevan vielä pakkaaminen hieman kesken, minkä lisäksi näiden pitäisi vielä sammuttaa jäljellä olevat nuotiot ja purkaa viimeiset edellis iltana kyhätyistä laavuista.
Ystävänsä tarkkailun huomaava Tsuchigumo käänsi katseensa tätä kohti, odottaen kaikessa rauhassa että tämä kysyisi mieltään askarruttavan kysymyksen, minkä kuka hyväänsä olisi osannut arvata olevan tulossa. ''Sanotaan näin että se oli lupaava alku... En arvannutkaan millainen sotku meidän välillemme oli kerennyt muodostua, mutta näyttää siltä että neuvosi seuraaminen kannatti.'' Pieni hymy kasvoillaan leukaansa hierova nuorimies vastasi, tuntien olonsa ainakin vielä luottavaiseksi. Asiat eivät olleet menneet ehkä aivan niin kuin hän oli toivonut, mutta ainakin hänen ja Kageron välille muodostunut jää oli onnistuttu murtamaan. Loppu saisi odottaa seuraavaan kertaa, mikä oli varmasti aivan järkevää, sillä kummallakin heistä olisi varmasti paljon sulateltavaa keskustelun jäljiltä.
''Paljon jäi kyllä vielä sanomatta ja useimmat saamani vastauksetkin saivat vain aikaan uusia kysymyksiä, mutta sain vastauksen siihen tärkeimpään mieltäni askarruttaneeseen asiaan.'' Miekkamies jatkoi mietteliäänä, ajatellen Kageroa ja tämän kaulassa olevaa pantaa, jolla tuntui olevan paljon suurempi valta tästä kuin hän oli osannut arvatakkaan. ''Ainakin tiedän nyt että minulla on hyvä syy palata tänne vielä uudestaan.'' Hän lisäsi hieman ääntään vaimentaen, katsoen ettei kukaan Akuman alaisista ollut lähelläkään, tai näyttänyt muuten kiinnittävän huomiota heidän keskusteluunsa. Se oli ehkä hieman vainoharhaista, mutta ei pieni varpaillaan olo varmasti haitaksikaan ollut. Siitä Tsuchigumo ainakin oli varma että Akuma tulisi varmasti kuulemaan kaikesta mitä tämän alaiset tämän retken aikana näkisivät ja kuulisivat, joten näiden läheisyydessä kannatti miettiä tarkkaan mitä sanoi ja teki. Varsinkin jos se liittyi jotenkin Akumaan itseensä, tai Kageroon.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 768Viesti Southpaw »

Akkin kertoessa että oli päässyt ainakin lupaavaan alkuun Kageron suhteen, Tingan kasvoille levisi ilahtunut hymy ja tämä laski rohkaisevasti toisen kätensä miekkamiehen olkapäälle.
"Se on hyvä kuulla. Nyt seuraava tapaaminen on varmasti helpompi", nainen sanoi ystävälleen. Jos Tingalla kysyttiin, niin Akki jos joku ansaitsi saada tällaisia hyviä asioita elämäänsä kaiken tähän asti tapahtuneen jälkeen.
"Toivottavasti ne esiin nousseet kysymykset eivät kuitenkaan liiaksi mutkista asioita?" Tinga kysyi seuraavaksi, hieman kulmiaan kohottaen. Sen perustella mitä hän oli tänään aistinut ja kuullut, Tingakin alkoi olla sitä mieltä että Akuman olisi parempi kuolla, vaikka Tingalla ei Kageron kaltaisia sidoksia tähän paikkaan ollutkaan. Akuma muistutti kuitenkin hallitsemistavoiltaan aivan liiaksi isää, ellei ollut jopa paljon pahempikin näiden diktaattorimaisten toimintatapojensa kanssa. Vaikka Hebigakuressakin oli ylennysten saaminen keskimääräistä vaikeampaa, sielläkään ei sentään laitettu ketään taistelemaan kuolemaan asti ylennyksen saadakseen. Olkoonkin että Akuma oli aikaisemmin sanonut puuttuvansa kyllä tilanteeseen jos se kävisi Kageron kannalta liian vaaralliseksi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 770Viesti Cross »

Tingan laskiessa kätensä Akkin olkapäälle ja arvellessa että seuraava tapaaminen Kageron kanssa tulisi olemaan helpompi, pääsi miehen suusta pieni naurahdus. ''Sen äskeisen jälkeen minkä tahaansa luulisi olevan helppoa...'' Hymyilevä nuorukainen vastasi, ihmetellen melkein itsekkin että oli saanut kunoichin kuuntelemaan aijemmin. Tällä oli ollut kaikki mahdolliset syyt kieltäytyä siitä, mutta onneksi tämä oli kait jossain sisällään kuitenkin halunnut kuulla mitä miekkamiehellä oli sanottavanaan.
''Oli melkoinen työ kyllä saada hänet edes kuuntelemaan, missä se kaikki aijempi esittäminen ja jälkikasvu keskustelut ei auttanut kyllä tippaakaan... Tosin olisit voinut kyllä varoittaa millaisia raivottaria te naiset voitte olla tultuanne torjutuiksi.'' Leveästi virnistävä Tsuchigumo jatkoi, kuvaillen lyhyesti kujalla käymänsä keskustelun suurimmat kompastuskivet.
Jinain kuitenkin sitten kysyessä esiin nousseista ongelma kohdista vakavoituivat miehen kasvot nopeasti, sillä mutkikkaita oli aika lievä ilmaisu niistä. Luottamus pula oli oikeastaan ollut melkein siitä lievimmästä päästä esiin nousseista ongelmista, vaikka sen Akki juuri olisi halunnut korjatakkin ensimmäisenä. Valitettavasti se ei kuitenkaan tulisi tapahtumaan kuin ajan kanssa, kunhan vanhat haavat vain ensin saisivat parantua kunnolla ja uusia ei pääsisi syntymään.
''Mutkikkaampia kuin haluaisin myöntää, enkä todellakaan tiedä miten osan niistä pystyisi ratkomaan...'' Miekkamies vastasi kulmiaan kysyvästi kohottavalle Jinaille, joutuen miettimään hetken aikaa miten jatkaisi. Pyöriteltyään hetken asioita mielestään hän päätti huokaista lyhyesti ja kohauttaa olkapäitään, tietäen ettei voisi niille asioille ainakaan vielä mitään.
''Ikävin niistä varmaan on luottamus pula, jonka Akuman takia vetämäni rooli ja nämä muut huonot sanavalinnat saivat aikaan... Se luultavasti on mahdollista korjata aikanaan, jos vain kumpikin haluamme sitä...'' Tsuchigumo selitti apean kuuloisella äänellä, toivoen että he todella kykenisivät vielä jonkakin päivänä istumaan yhdessä ja nauttimaan toistensa seurasta, samaan tapaan kuin ensikertaa tavatessaan.
''Huomattavasti isompi ongelma on se hänen kaulassaan oleva panta, sillä sen valta tuntuu olevan paljon suurempi kuin olen osannut arvatakkaan...'' Mies jatkoi kertomustaan, tuntien mielensä synkistyvän jälleen muistellessaan pannan soljen avaamista yrittänyttä Kageroa ja tämän kasvoilla ollutta voimatonta ilmettä.
''Se ei erota vain hänen persooniaan toisistaan, mutta myös tekee hänestä Akuman orjan... Ilman omaa tahtoa tai kykyä vastustaa.'' Kätensä jälleen nyrkkiin puristanut nuorukainen kertoi silmät vihasta leimuten, pystymättä edes kuvittelemaan miltä moinen alistuminen mahtoi tuntua. Saattoi tietysti olla että Ichiriki oli tottunut tunteeseen vuosien varrella, mutta jo asian tietämisen täytyi olla uskomattoman masentava asia.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 773Viesti Southpaw »

Akkin kertoessa millainen raivotar Kagero oli ollut ennen kuin oli suostunut kuuntelemaan, ei Tinga voinut kuin naurahtaa huvittuneena.
"Noh, jos se sinua lohduttaa niin se millaisia olemme suuttuessamme riippuu täysin naisesta. Kertomastasi päätellen olet tainnut iskeä silmäsi melko temperamenttiseen tapaukseen", Tinga virnuili. Kieltämättä kun asiaa ajatteli niin Akille jollain tapaa taisi sopiakin joku temperamenttisempi, jonkun tavallisemman ja rauhallisemman sijaan. Akki itse vaikutti normaalisti niin rauhaiselta ja harkitsevalta, että todennäköisesti kaksikko vain täydentäisi toisiaan jos todella päätyisivät kunnon pariksi asti.
"Älä turhaan huolehdi luottamusongelmasta. Jo se, että sait hänet kuuntelemaan mitä sanottavaa sinulla on, todistaa sen että hän on melko varmasti valmis rakentamaan luottamuksen uudelleen ajan kanssa", kunoichi rohkaisi ystäväänsä. Akkin kuitenkin jatkaessa ja kertoessa lisää Kageron kaulassa olleesta pannasta, Tingan ilme vakavoitui, tämän miettiessä kuulemaansa.
"Siis... tarkoitatko että Akuma voi käskeä ihan mitä tahansa ja hän on koulutuksensa vuoksi pakotettu tekemään sen?" Tinga kysyi, varmistaen että oli ymmärtänyt oikein. Jo se mitä Akuma oli kertonut kahdesta eri persoonasta ja Kageron kokemasta koulutuksesta, oli kuulostanut rankalta kokemukselta, mutta jos Akkin kertoma piti paikkansa, se kaikki oli todennäköisesti ollut vielä paljon pahempaa mitä Tinga oli ymmärtänyt. Ja todennäköisesti oli edelleen, riippuen siitä käskyttikö Akuma Kageroa pelkästään tehtäviin liittyen vai käyttikö tämä naista muihinkin tarkoituksiin.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 775Viesti Cross »

Pieni naurun purskahdus pääsi Akkin suusta tämän kuullessa Tingan väittävän etteivät kaikki naiset olisi samanlaisia raivottaria, mitä hän ei kyllä ollut valmis allekirjoittamaan. Kyse oli ennemminkin siitä missä tilanteessa se ilmeni, sillä toisilla se tuntui vaativan hieman enemmän kuin toisilla. ''Kieltämättä siltä vaikuttaa... Mutta sehän vain tekee kaikesta mielenkiintoisempaa'' Silmää hymyillen iskevä nuorimies vastasi virnuilevalle ystävälleen, joka huomautti hänen iskeneen silmänsä ilmeisesti melko tuliseen tapaukseen. Ainakin panta kaulaisen Kageron kohdalla tuo väite kyllä taisi pitää paikkansa, vaikka tämän luonne ei ehkä ollutkaan aivan niin räiskyvä kun miekkamies oli antanut ymmärtää. Mutta tarpeeksi kuitenkin haastamaan yleensä rauhallisena ja harkitsevana pysyvän nuorukaisen henkisellä tasolla, mistä hän juuri tässä pitikin, sillä tylsää hetkeä heillä tuskin tulisi sen takia olemaan.
Jinain sitten kommentoidessa luottamuspulasta johtuvaa ongelmaa ei Tsuchigumo voinut kuin kohauttaa olkapäitään, sillä hän ei voinut olla varma oliko asiat juuri nuin, mutta ainakin toivoa siitä oli. ''Toivoa sopii, mutta se tuskin tulee selviämään ennen kuin pääsen palaamaan taas takaisin tänne.'' Suutansa hieman mietteliäänä mutristeleva Akki vastasi, huomaten samalla Sojiron lähtevän astelemaan heitä päin.
''Kaikki valmiina lähtöön.'' Kotengu ilmoitti, pysähtyen parin askeleen päähän keskenään keskustelleesta kaksikosta, haluamatta turhaan tunkeilla näiden sananvaihdon väliin. ''Saat sitten ottaa kärkipaikan ja lähteä johtamaan meitä Tulenmaata kohti.'' Miekkamies vastasi tälle ja huitaisi kädellään suurinpiirtein etelän suuntaan, mihin hieman lintua muistuttava mies vastasi kumartaen. Kimakasti vislaten tämä otti ympärillään olevien shinobien huomion ja heilautti kättään Tsuchigumon tavoin etelän suuntaan, missä heidän kaukainen määränpäänsä sijaitsi.
Muiden alkaessa muodostaa jonoa ja lähtiessä astelemaan Sojiron perään Akki jäi seisoskelemaan Tingan kanssa vielä hetkeksi paikalleen, kertoen tälle Kageron pannan vaikutuksesta naiseen ja kuunnellen ystävänsä kysymyksen siitä. ''Niin ainakin ymmärsin hänen puheestaan. Kagero yritti jopa ottaa sen kapistuksen pois kaulastaan, mutta ei näyttänyt kykenevän siihen omin voimin... Aivan kuin jokin näkymätön seinä olisi estänyt häntä koskemasta siihen.'' Vakava ilmeinen nuorimies kertoi näkemästään, lähtien samalla astelemaan kaikessa rauhassa viimeisten ryhmäläistensä perään.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pohjoinen osa”