Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois B)

Orochimarun kuoleman jälkeen Otogakuren pohjoinen osa on päätynyt Akuman haltuun. Pohjoisessa sijaitsee yksi Orochimarun vanhoista tukikohdista ja Akuma alaisineen käyttää tätä tukikohtaa päämajanaan. Pohjoisen alueella on useita enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä, sekä riisinviljelyyn käytettyjä pieniä peltoalueita.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 732Viesti Cross »

Tutkiessaan vielä papereitaan Akki kuuli Tingan äänen päässään ja pysähtyi samantien miettimään tämän huomautusta, kohottaen yhden käsistään hieromaan otsaansa.
Bakayaroo... Kädellään kasvonsa mietteliään oloisesti hetkeksi peittänyt mies ajatteli itsekseen, tajuten samantien miten pahalta heidän aijempi keskustelunsa oli voinut kuulostaa. Tietysti jos kyse olisi todellakin siitä, tarkoitti se sitä että Kagerollakin olisi jotain tunteita häntä kohtaan, eikä viimekerta ollut tällekkään ollut vain yhden illan hupia. Se kyllä olisi hyvinkin selittänyt tämän kylmän käytöksen, mikä oli alkanut hyvinkin nopeasti tämän halauksen tultua torjutuksi.
Pakko sanoa, että olet kaikista tähänastisista paras... Kunoichin sanat edelleen tarkasti muistava miekkamies ajatteli, tajuten että ne saattoi ymmärtää myös toisella tapaa.
''Taidan olla isoin idiootti mitä maailma päällään kantaa... Jos olet todella oikeassa olen onneks jos hän suostuu edes puhumaan kanssani, saati suostuu uskomaan mitä sanon.'' Itseään erehdyksestään solvaava nuorimies vastasi punahiuksiselle ystävälleen, kohottaen katseensa nopeaan vilkaisuun seinustalla olevaan Ichirikiin ja keskittyi sitten taas käsissään oleviin papereihin. Hänellä ei ollut oikein muuta vaihtoehtoa kuin yrittää selvitä tästä värväys tilaisuudesta nopeasti ja yrittää päästä selvittämään tilanne, aiheuttamatta enää lisää ongelmia itselleen.

Kageron antamista mukaansa ehdottanut Tsuchigumo kuunteli ilmekkään värähtämättä kuinka Akuma kieltäyti antamasta oppilastaan heidän käyttöönsä, väittäen hänellä itsellään olevan käyttöä tälle. Nuorimies ei ollut aivan varma siitä uskoiko tätä, mutta ymmärsi kyllä hyvin ettei voinut alkaa väitellä tästä asiasta järkälemäisen miehen kanssa.
''Ikävä kuulla... Mutta ymmärrän kyllä että haluatte pitää hänet lähellänne.'' Vierelleen tullutta Kageroa nopeasti vilkaiseva Akki vastasi kylän johtajalle, joka yjensi äsken käteensä saamansa profiilit oppilaalleen. Nuorimies sai tehdä parhaansa pitääkseen ilmeensä ja katseensa neutraaleina, mikä oli Tingan aijemmin esittämän arvauksen takia sangen vaikeaa. Anteeksi pyytävä ilme meinasi pyrkiä kuin väkisin kasvoille ja paljastaa kaiken heitä kumpaakin tarkkailevalle paholaiselle.
''Olemme ikävä kyllä kuluttaneet jo aikaa pitempään täällä kuin alunperin ajattelin, joten mitä pikemmin saatte heidät kasaan sitä parempi.'' Katseensa kaiken varalta violettihiuksisesta naisesta edessään olevaan mieheen kääntänyt kenchi vastasi tämän kysymykseen leukaansa hieroen, kyeten puhumaan vaihteeksi täyttä totta. Niin mielellään kuin hän olisi jäänytkin selvittämään asioita Ichirikin kanssa niin alkoi heidän aikansa olla koertilla, sillä hänen Fuumien kanssa tekemästään sopimuksesta alkoi olla jo kuukausi ja kumpikaan veljeksistä ei ollut tunnettu pitkästä pinnasta. Ei olisi mikään ihme vaikka nämä olisivat jo unohtaneet sopimuksen ja tehneet jotain typerää.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 735Viesti Southpaw »

Akkin itseensä kohdistuvan manailun kuullessaan, Tingan teki mieli hymyill tämän suuntaan pahoittelevasti, sillä miehen reaktiosta päätellen hänen arvauksensa taisi sopia kuvaan vaikka se todellakin oli vain arvaus.
"Pitää myöntää, että olet kyllä tainnut melkoisen sopan keittää itsellesi... Mutta älä huoli, olen varma että onnistut jotenkin kyllä selvittämään tilanteen. Muistat vain olla hänelle rehellinen ja kertoa suoraan mitä ajattelet", Tinga neuvoi lohduttavaan sävyyn. Jos Akki vain puhuisi rehellisesti ja suoraan tämän tunteet varmasti välittyisivät Kagerolle asti, näistä väärinkäsityksistä huolimatta.

"Siinä tapauksessa... Kagero, kutsu kaikki samantien paikalle. Haluan kaikkien kahdeksan olevan läntisellä uloskäynnillä vartin sisällä", Akuma määräsi ja nyökäytti päätään epämääräisesti sen sisäänkäynnin suuntaan, jota Akki ja Tinga olivat aikaisemmin käyttäneet tullessaan maanalaisiin käytäviin.
"Tapahtuu", Kagero tyytyi sanomaan ja vilkaistuaan vielä kerran purevasti Akkia ja Tingaa, nainen sunshinoitui näkyvistä ja lähti kutsumaan Akkin valitsemia miehiä sisäänkäynnille. Onneksi suurimman osan miehistä löytäisi tähän aikaan yleensä kuluttamassa aikaansa korttia tai noppapelejä pelaamalla tukikohdan yhteisistä tiloista, joten hänen tuskin tarvitsisi juosta koko aikaa pitkin tukikohtaa.

Kageron poistuttua Tinga aisti hetken verran naisen etääntyvää chakraa, ennen kuin käänsi huomionsa taas Akkiin ja Akumaan.
"Minun puolestani voimme mennä sille sisäänkäynnille odottamaan... En usko, että Akuman innostuu juttelemaan niitä näitä odotellessa. Ja jos haluat, minä voin lähteä johdattamaan miehiä takaisin leiriin jos haluat itse jäädä jälkeen ja yrittää päästä Kageron puheille?", nainen ehdotti, haluten antaa ystävälleen mahdollisuuden kahden keskiseen keskusteluun ihastuksensa kanssa.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 737Viesti Cross »

Vaikka Akki saattoi näyttää ulospäin vain pohtivalta, kävi tämän pään sisällä todellinen myrsky. Hetken ajaksi käsissään olevat paperit unohtanut mies yritti asetella tiedonmurusista muodostuvaa palapeliä kasaan, kyetäkseen ratkaisemaan hyvällä todennäköisyydellä muodostuneen ongelman. Nuorimies saattoi melkein kuulla Onimarun pilkallisen naurun päässään, minkä kuulemiseen oli saanut tottua lapsuutensa aikana. Kaikesta raivostavuudestaan huolimatta se oli saanut hänet nousemaan aina ylös ja yrittämään vielä kerran, kunnes lopulta määrätty tehtävä oli suoritettu virheettömästi. Nyt siitä ei kuitenkaan ollut yhtä paljon apua kuin Tingan rauhoittavista sanoista, jotka auttoivat miestä saamaan hermonsa takaisin hallintaansa. ''No ainakaan tilanne ei voi enää juurikaan huonommaksi mennä, joten en voi hävitäkkään mitään puhumalla suoraan...'' Miekkamies vastasi päästäen pienen hymyn kasvoilleen ja alkaen selata jälleen papereitaan, valiten nopeassa tahdissa loput lupaavilta vaikuttaneista vaihtoehdoista.

Akuman lähettäessä Kageron noutamaan valittuja alaisiaan paikalle Tsuchigumo kuuli Jinain äänen päässään, tämän ehdottaessa että he siirtyisivät odottamaan loppu ryhmää uloskäynnin luokse. ''Tarjoaisin jälleen sakea sopimuksemme sinetiksi, mutta se on varmaan parempi jättää seuraavaan kertaan?'' Nuori mies kysyi kylän johtajalta pian tämän oppilaan poistuttua suorittamaan saamaansa tehtävää, vastaten samalla myös hieman taaempana seisoskelevalle Jinaille. Miekkamiestä ei kiinnostanut jäädä naista enempää kuluttamaan aikaansa paholaismiehen kanssa, jolla ei myöskään näyttänyt olevan mitään heidän poistumistaan vastaan. Pienellä kädenheilautuksella tämä ohjasi shinobi kaksikon poistumaan luotaan, mitä ainakin Akki noudatti oikein mielellään. ''Ensi kertaan siis Lordi Akuma.'' Suurelle miehelle kumartava nuorimies sanoi ja asteli pois huoneesta, lähtien suuntaamaan heidän aijempaan tulosuuntaansa. ''Olisin kiitollinen jos tekisit sen, vaikka epäilen kyllä edelleen mitä siitä keskustelusta mahtaa tulla...'' Ystävänsä vierellä kohti käytävistä ylös johtavia portaita päin kävelevä mies vastasi tälle, muistellen Kageron aijemmin luomia vihamielisiä katseita. Hän olisi luultavasti onnekas, jos tämä vain kieltäytyisi puhumasta hänen kanssaan. Tsuchigumolla oli tietysti paljon keinoja pakottaa tämä kuuntelemaan, mutta niihin hän ei halunnut turvautua, mikäli vain muita vaihtoehtoja oli. Hän ei uskonut että voiman käyttö saisi naista yhtään suopeammalle päälle, vaikka sitäkään ei kannattanut sulkea pois laskuista.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 738Viesti Southpaw »

Akuman tyytyessä vastaamaan Akkin ehdotukseen saken juomisesta vain käden huiskaisulla, Tingakin oli tyytyväinen, että he pääsivät tällä tavoin lähtemään paikalta, kuluttamatta lihasvuoren kanssa enempää aikaa kuin oli ehdottomasti pakko.
"Oli kunnia tavata teidät", Tingakin hyvästeli Akuman omasta puolestaan, ennen kuin kääntyi ja poistui Akkin perässä huoneesta, lähtien sitten kävelemään käytävää pitkin takaisin suuntaan, josta he olivat tulleet.
"Teen sen mielelläni. Tällaisia tilanteita vartenhan ystävät ovat", Tinga ajatteli vastaukseksi Akkin sanoihin ja uskaltautui jopa virnistämään nyt hieman avoimemmin, kun he vihdoinkin olivat taas kahden, ilman että Akuma tarkkaili jokaista elettä vierestä.
"Kunhan pääsen uuden ryhmämme kanssa leiriin niin käsken valmistautua lähtöön. Oletan että haluat päästä liikkeelle heti kun pääset itse paikalle?", Tinga siirtyi seuraavaksi käytännön asioihin, jotka epäilemättä vaativat myös Akkin huomiota.

Sillä välin Kagero oli pääsyt tukikohdan keskiosassa sijaitsevaan oleskelutilaan, joka tosiaan oli täynnä Pohjoisen riveissä taistelevia ninjoja... Tai no, täynnä ja täynnä, jos täytenä huoneena saattoi pitää vajaata kolmeakymmentä ninjaa, osan ollessa joko harjoittelemassa tai lepäämässä ja suurrimman osan joukoista ollessa sijoitettuna alueiden rajoille vartioimaan. Todennäköisesti suuri osa saisikin pian tehtäväkseen painua läntiseen osaan ottamaan se todella hallintaan Akkin jäljiltä. Onnekseen nainen kuitenkin löysi kuin löysikin suurimman osan kaipaamistaan miehistä oleskelutilasta ja käskettyään näiden hankkiutua pikaisesti läntiselle uloskäynnille tehtävää varten, nainen poistui paikalta ja lähti noutamaan kahta muuta, jotka onneksi pian myös löytyivät harjoittelemasta yhdestä tukikohdan itäisen siiven harjoittelutilasta.
"Akuma käski läntiselle sisäänkäynnille. Lähdette yhden ulkopuolisen matkaan auttamaan jossain... missä lie operaatiossa", Kagero kertoi kaksikolle löydettyään nämä. Nämä chuuninit alkoivatkin oitis tehdä lähtöä, joskin pysähtyivät heti epätietoisen näköisenä salin ulkopuolella.
"Tuota... voisitkohan lähteä näyttämään tietä? Tai siis... näillä käytävillä on niin hankala suunnistaa", toinen chuunineista kysyi, saaden Kageron pyöräyttämään silmiään turhautuneen näköisenä. Tietenkin Akkin oli pitänyt mennä valitsemaan paperipinosta juuri ne kaksi jotka olivat hiljattain loikanneet tänne Danten joukoista. Jos hän lähtisi todella opastamaan näitä urpoja perille hän joutuisi viettämään taas lyhyen hetken Akkin ja sen punapään kanssa, mutta ei kai tässä muukaan auttanut. Ärsyyntyneenä siitä ettei voinut vain lähteä omille teilleen tai palata vaikka Akuman luokse, Kagero lähti johdattamaan kaksikkoa läntiselle sisäänkäynnille...
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 739Viesti Cross »

Pieni hymy levisi Tingan vierellä kävelevän Akkin kasvoille, hänen kuullessa ystävänsä sanat päässään. ''Parempaa tuskin löytyisikään...'' Piippuaan vaatteidensa seasta kaiveleva mies vastasi, arvellen pienten hermosavujen olevan paikallaan kaiken aijemman jälkeen. Nopeasti kuusikätinen nuorukainen täytti piipun pienen pesän ja sujautti sen suuhunsa, alkaen tuprutella pieniä savukettuja ympärilleen. Jo ensimmäisen savuvanan puhaltaminen suusta tuntui auttavan hermoja rauhoittumaan ja alkamaan järjästää asioita jälleen kaikessa rauhassa paikalleen, vaikka savu jäikin kaihertamaan melko tottumattoman tupakkamiehen kurkkua. Välittämättä kuitenkaan tuosta pikku ärsykkeestä Tsuchigumo asteli eteenpäin, seuraten samalla tukikohdan sisäosista tuntuvaa tuttua chakraa, johon kaikki hänen ajatuksensa tuntuivat olevan keskittyneet.
Vasta Jinain tarjoutuessa laittamaan joukot valmiiksi lähtöön nuorimies sai muuta ajateltavaa, pohtien tämän tajousta hetken aikaa. Heillä oli kyllä kiire päästä matkaan, mutta siitä huolimatta päivä alkoi olla jo pitkällä ja pimeässä liikkumisessa sota-alueella oli aina omat riskinsä.
''Se on varmasti viisasta, sillä kumpikaan Fuumeista ei ole tunnettu maltistaan... Vaikka emme varmaankaan kyllä pääse tänään kovinkaan pitkälle, ennen kuin joudumme pysähtymään uudestaan ja leiriytymään. En halua ottaa turhaa riskiä että menetämme jonkun joukostamme, ennen kuin pääsemme käsiksi Murasakeihin.'' Akki vastasi kunoichille, juuri heidän saapuessa ylöspäin johtavien rappusten juurelle. Hänellä oli toki omat syynsä viivyttää lähtöä vaikka yön yli, mutta ne luultavasti saisivat väistyä tälläkin kertaa ja antaa myöten velvollisuuden painolle. ''Naiset ensin.'' Portaiden juurelle pysähtynyt miekkamies sanoi ja viittoi Tingaa kapuamaan ylös ensin, tarjoutuen auttamaan tätä nousemaan huonosti kiinni olevan alimman rappusen yli.

Kapealle kujalle kivunnut shinobi kaksikko ei joutunut odottelemaan kovinkaan kauvaa, ennen kuin ensimmäiset Akuman alaisista alkoivat jo kivuta esiin maan alta. Suurin osa nuista näytti enintään heidän ikäisiltään, vaikka Tsuchigumo kyllä epäili näiden olevan joitain vuosia nuorempia. Yhdenkään näistä varusteet eivät näyttäneet olevan mitään standardi mallia, vaan jokainen tuntui kulkevan niissä vaatteissa mitä olivat löytäneet. Ainoa hieman resupekkamaista joukkiota näytti yhdistävän oli näiden otsasuojus, joissa komeili otogakuren nuotti tunnus. Oli helppo arvata että Akuma yritti tuota tunnusta käyttäen oikeuttaa ajamaansa asiaa, esiintymällä kylän raunioiden johtajana. ''Näyttävät vielä säälittävämmältä ryysyläisten koplalta oikeasti, kuin niistä tiedoista olisi voinut arvella...'' Uusia käskyläisiään katseleva nuorimies ajatteli huvittuneena, samalla kun laski ryhmän alkavan olla kahta puuttuvaa jäsentä vaille kasassa.
Pian nämä jo ilmestyivätkin esiin viemärinaukosta, tuoden mukanaan myös hieman yllättävämmän tulokkaan. Akki ei ollut keskittynyt aistimaan ympärillään olijoiden chakraa, joten Kageron saapuminen kahden puuttuvan jäsenen kanssa pääsi yllättämään hänet. Mies ei ollut uskonut että tämä tulisi tapaamaan heitä, vaan ajatellut että tämä palaisi isäntänsä luokse heti tehtävänsä suoritettuaan. ''Kaikki näkyisivät olevan tässä, joten alkakaahan mennä... Tulen kohta perästä.'' Katseensa Ichirikiin suunnattuna pitävä Tsuchigumo tokaisi vierellään olevalle Jinaille, jonka johdettavaksi ryhmä toistaiseksi siirtyisi. Miekkamies sen sijaan jäisi yrittämään särkeä jään itsensä ja tummaihoisen naisen väliltä, jonka katse ei tuntunut tuntevan armoa edelleenkään.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 741Viesti Southpaw »

Akkin todetessa että parempaa ystävää olisi vaikea löytää, Tinga päästi leveän hymyn kasvoilleen. Kiitos oli liian pieni sana kuvaamaan sitä kuinka paljon Akkin kaltaisen ystävän kehut loppujen lopuksi merkitsivät, vaikka kyse oli noinkin pieneltä tuntuvasta asiasta.
"Noh... Pääsemme uskoakseni ennen yön laskeutumista vähintään Pohjoisen alueiden rajoille saakka, mistä on hyvä jatkaa huomenna Tulen maan puolelle ja Fuumien luokse. Jos voisin niin lähettäisin kage bunshinin edeltä ilmoittamaan tulostamme etukäteen, mutta tiedäthän... sokeus", tyttö vastasi hieman harmissaan siitä ettei voinut olla enempää hyödyksi. Mikäli sokean kage bunshinin laittaisi menemään edeltä ilman opasta, olisi melko todennäköistä, että se eksyisi matkalla ja he olisivat perillä ennen kloonia.
"Jos olet tuollainen herrasmies hänellekin niin varmasti hän kyllä leppyy..." Tinga hymähti pieni hymy kasvoillaan kun Akki tarjoutui auttamaan hänet huonosti kiinni olevan askelman yli. Ottaen avun mielellään vastaan, Tinga harppasi ylemmälle askelmalle ja lähti sitten kiipeämään ylöspäin, kunnes pääsi kujalle ja pysähtyi sen suulle odottelemaan tulijoita. Kovin kauan heidän ei tarvinnutkaan odottaa kun ensimmäiset tulijat jo saapuivat ja nainen keskittyi aistimaan hetken verran näiden chakroja. Akkin silmiin sekalainen joukko ei ehkä näyttänyt kovin vakuuttavalta, mutta Tingasta osa tulijoista vaikutti chakran perusteella hieman vahvemmilta kuin olisi voinut odottaa. Kyllä osasta ainakin luulisi hyötyä olevan, vaikka näitä ei ehkä voinutkaan asettaa Murasakien ninjavahvistuksia vastaan yksinään kuten vaikka häntä tai Akkia.
Kun lopulta joukkoon liittyi vielä kaksi chakraa ja Kagero, Tinga katsoi parhaaksi alkaa tehdä lähtöä miesten kanssa.
"No niin... seuratkaa minua. Mitä pikemmin pääsemme leiriin sen parempi", nainen kehotti ja lähti poistumaan heidän vahvistustensa kanssa paikalta.
"Onnea matkaan", Tinga ajatteli vielä ennen kuin keskittyi täysin ympäristönsä aistimiseen.

"No niin, perillä. Alkakaahan kiivetä. Muut varmaan odottavat teitä jo", Kagero kehotti hänen päästessään seuralaisineen lopulta tikkaiden juurelle.
"Etkö sinä tule?", toinen miehistä kysyi, toisen puolestaan lähtiessä jo kiipeämään ylöspäin.
"Miksi tulisin? En minä ole tehtävälle lähdössä", Kagero kysyi ärtyneenä, toivoen jo pääsevänsä tästä kaksikosta eroon, jotta voisi painua jonnekin, minne tahansa muualle kuin tänne. Todennäköisesti omaan huoneeseensa vetämään päänsä täyteen, ellei Akumalla sattuisi olemaan jotain muuta tehtävää tähän hätään.
"Kai sinun pitää tarkistaa, että kaikki ovat päässeet paikalle?" mies kysyi ja sai sanoillaan Kageron huokaisemaan raskaasti. Kai hänen sitten tosiaan olisi pakko kohdata Akki vielä kerran vaikkei todellakaan olisi halunnut.
"Hyvä on, hyvä on... kiipeä", Kagero myöntyi ja lähti itsekin kapuamaan ylöspäin. Päästyään lopulta viimeisenä maan pinnalle, Kagero loi synkän mulkaisun Akkiin päin, tämän kiinnittäessä lähes heti huomionsa häneen. Pian naisen katse kuitenkin liukui paikalle kerääntyneeseen pieneen ryhmään. Kaikki näyttivät olevan paikalla, joten nyt voisi vihdoinkin lähteä takaisin. Nainen oli juuri aikeissa perääntyä takaisin tunnelin suulle, ennen kuin Akkin sanat kuitenkin pysäyttivät naisen ja tämän oli pakko vilkaista miekkamiestä epäluuloisesti. Miksei tuo vain voinut lähteä jo niin kuin muutkin?
"Jos sinulla on vielä asiaa Akumalle niin osaat toimistolle itsekin", nainen sanoi jäätävään sävyyn, samalla kun kääntyi lähteäkseen laskeutumaan takaisin alas.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 742Viesti Cross »

Tingan leveän hymyn merkille paneva Akki arveli kehun olleen paikallaan ja hyvin pieni korvaus siitä mitä kaikkea kunoichi oli saanut sinäpäivänä hänen takiaan kestää. Tämä oli pitänyt mielensä häntä paremmin tyynenä ja jaksanut huolehtia välillä oikuttelevasta ystävästään mukisematta, vaikka Jinailla olisi ollut omiakin murheita kannettavanaan. Miekkamies tiesi ettei varmasti tulisi koskaan löytämään montakaan yhtä hyvää ystävää ja hän olikin aidosti kiitollinen tämän seuran tuomasta tuesta, jota ilman moni asia olisi varmasti mennyt paljon huonommin.
''Vaikka meillä onkin kiire niin kannattaa edetä varoen. Tulenmaan rajaa vartioidaan varmasti tarkkaan ja iso joukkio ei varmasti jää huomaamatta, vaikka Aoshi pystyisikin kätkemään meistä suurimman osan.'' Tilannetta mielessään läpikäyvä Tsuchigumo kommentoi Jinain päätelmään, arvellen että he joutuisivat kuluttamaan melko paljon aikaa onnistuakseen livahtamaan Tulenmaahan huomaamattomasti. Helpointa olisi varmaan jakaa väki peniin ryhmiin ja laittaa nuori Nurarihyo auttamaan kunkin ryhmän tarkiten vartioidun raja alueen yli. Se veisi kyllä tuhottoman paljon aikaa, mutta oli ainut varma tapa jolla kaikki saataisiin turvallisesti rajan yli.
Miettiessään tulevia ongelmia miekkamies auttoi samalla sokeaa ystäväänsä ylös johtavien tikkaiden kanssa, naurahtaen hieman tämän kommentille. ''Pelkäänpä vain että tämmöiset pikku temput eivät taida purra häneen aivan niin hyvin kuin useimpiin.'' Kehujen takia olonsa hieman toiveikkaaksi tunteva Akki vastasi mietteliääseen sävyyn, arvellen ettei karkea tyylinen Kagero antaisi juurikaan arvoa herrasmiesmäisille eleille. Se oli toisaalta eräs piirre mistä hän juuri tuossa piti, sillä se teki omalla tavallaan asioista huomattavasti mutkattomampia. Oli paljon helpompi olla kun ei tarvinnut miettiä jatkuvasti oliko sopivaa tehdä jotai, tai sanoa jotain. Autettuaan huomattavasti itseään lyhyemmän Tingan alkuun Akki lähti myös itse kiipeämään ylöspäin, ohittaen huonosti kiinni olevan alimman askelman suoraan ja nosti jalkansa kerralla sitä seuraavalle.

Jinain johtaman ryhmän ollessa tekemässä lähtöä Tsuchigumo katseli piippuaan poltellen vastahakoisen näköistä Kageroa, josta oli helppo sanoa ettei tämä olisi halunnut olla täällä. Naisen luoma synkkä mulkaisu ei hetkauttanut siihen jo valmistautumaan kerennyttä miekkamiestä, joka ei kuitenkaan voinut väittää että olisi pitänyt sen kohteeksi joutumisesta. Jo se yksin melkein riitti riistämään nuorenmiehen aijemmin orastavalle alulle saaman optimismin hengiltä, mutta tämän onneksi paikalta poistuvan punahiuksisen naisen viimeiset kannustavat sanat auttoivat palauttamaan sen. Raskaasti huokaisten Akki seurasi kuinka Akuman antamat shinobit hävisivät Tingan kanssa näkyvistä, jättäen hänet Kageron kanssa kahdestaan kujalle. Kuten olettaa saattoi myös tämä alkoi tehdä nopeaa lähtöä, pysähtyen kuitenkin vielä viemäri aukon kohdalle ja käänsi katseensa vähänmatkan päässä olevaan mieheen.
''Onneksi minulla ei ole enää mitään asiaa hänelle... Sen sijaan haluaisin kyllä vaihtaa muutaman sanan sinun kanssasi... Luulenpa että minulla on melko paljon selitettävää ja anteeksi pyydettävää... Vaikka ei se taida enää muuttaa mitään.'' Katseen naisen jään sinisiin silmiin luova miekkamies sanoi pahoillaan oleva ilme kasvoillaan, yrittäen pitää itsensä samalla kasassa. Jostainsyystä itsevarmuutta tuntui olevan vaikea löytää, vaikka, vaikka kysymys ei ollut edes hengenvaarallisesta tilanteesta. Kunoichin kylmä olemus tuntui kuitenkin imevän kaiken voiman miekkamiehestä, vaikka tämä olikin päättänyt kestää tämän koittelemuksen.
Ichirikin kuitenkin ottaessa vielä askeleen maassa olevaa aukkoa kohti Akki päätti astua lähemmäs tätä ja tarttua tätä hartiasta, pyrkien pysäyttämään tämän. ''Hetki vain... En pyydä enempää ja senjälkeen voit olla varma ettet näe minua enää, mikäli niin haluat.'' Kättään kunoichin hartialla pitävä miekkamies jatkoi, odottaen tämän vastausta pieni pelko sydämmessään.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 743Viesti Southpaw »

Kagero oli aikeissa ohittaa Akkin sanat ja vain jatkaa enempää sanomatta matkaansa alas, mutta ennen kuin hän ehti kuitenkaan ryhtyä laskeutumaan, nainen tunsi Akkin kosketuksen olkapäällään. Vihaisesti Kagero käännähti ympäri ja tönäisi Akkin käden kauemmas, selvästikin haluamatta antaa miekkamiehen koskettaa itseään.
"Älä. Koske", nainen sähähti, pitäen vihaisen katseensa nyt tiukasti Akkin kasvoissa tehdäkseen selväksi että todella tarkoitti joka sanaa.
"Se on tullut jo tarpeeksi selväksi, että olet saanut minusta jo sen mitä alunperin halusitkin. En näe syytä miksi se pitäisi vielä erikseen sanoa päin naamaa", Kagero sanoi lopulta lyhyeksi hetkeksi laskeutuneen hiljaisuuden jälkeen, olettaen kylmän kohtelun johtuvan tunteista sitä sokeaa tyttöä kohtaan ja varmaan siitäkin, että alunperin Akki oli tainnut tarvita häntä vain päästäkseen Akuman puheille. Nyt kun mies oli saanut Akumalta vahvistukset joita oli kaivannut, Kagero oli käynyt tarpeettomaksi.
"Oliko tuon lisäksi muuta?" Kagero jatkoi tiukasti, käsittämättä lainkaan mitä mies oli tarkoittavinaan selityksillä ja anteeksipyynnöillä. Jos joku tässä selityksiä ja anteeksipyyntöjä olisi kaivannut niin varmastikin se punapää, mikäli saisi tietää rakkaansa käyneen vieraissa. Ellei näiden kahden välillä sitten ollut jokin avoimempi suhde, joka salli moiset syrjähypyt.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 744Viesti Cross »

Melkein heti Akkin asetettua kätensä Kageron olkapäälle pysäyttääkseen tämän, pyörähti nainen ympäri ja tönäisi miehen vihaisesti taaksepäin. Hivenen horjahtava nuorukainen otti askeleen taaksepäin ja huokaisi hieman turhautuneena, ymmärtäen että tästä tulisi vielä vaikeampaa kuin hän oli arvellut. Pahoillaan oleva ilme kasvoillaan hän nosti kaikki kuusi kättään ylös, sen merkiksi ettei yrittäisi tuota enää uudestaan.
''Hyvä on, hyvä on... Mutta kuuntelisit nyt edes hetken...'' Kädet ylhäällä seisova miekkamies vastasi Ichirikin kieltäessä häntä koskemasta enää itseensä, sen näköisenä että seuraavasta yrityksestä ei selvittäisi enää pelkällä tönäisyllä. Tsuchigumo kuitenkin huomasi ettei kunoichilla tuntunut olevan pienintäkään aikomusta alkaa kuunnella hänen selityksiään, mitä ikinä ne sitten olisivatkin.
Totinen ilme kasvoillaan hammasta purren mies kuunteli kuinka raivostunut Kagero kertoi miten uskoi asioiden olevan ja miten ne todellakin varmasti tämän kannalta näyttivät olevan, vaikka se ei olisikaan voinut olla paljoa kauempana totuudesta. Akki ei suoraansanottuna itsekkään aivan tarkkaan tiennyt mitä halusi tästä, tai mitä oletti tästä kaikesta hyötyvänsä, mutta sen verran hän ymmärsi että katuisi loppuikänsä jos luovuttaisi nyt ilman yrittämistä. Kuunnellessaan kunoichia hän ei peitellyt tuon sanojen aiheuttamaa katumusta, vaan antoi sen näkyä aivan vapaasti omissa silmissään.
''Koska tuo ei pidä paikkaansa...'' Miekkamies vastasi tiukasti hiljaisella äänellä melkein heti Ichirikin lopetettua purkauksensa, yrittäen päättää mistä alottaisi ja mitä sanoisi. Tuntui kuitenkin siltä ettei mitään mitä hän voisi sanoa pystyisi korjaamaan tilannetta, mutta jotain oli vain koitettava.
''Myönnän tehneeni ja sanoneeni monta asiaa jotka haluaisin ottaa takaisin, jos vain mitenkään kykenisin, sillä en todellakaan olisi halunnut loukata sinua... Se on viimeinen asia mitä haluaisin...'' Punaisten silmiensä katseen Kageron jäänisinsiin naulittuna pitävä Akki aloitti, pyrkien puhumaan suoraan sydämmestään ja yrittäen saada sen kuulumaan myös äänessään.
''Myönnän kyllä ajatelleeni sen olleen aluksi vain yhden yön juttu, kuten luulen sinunkin ajatelleen... Seuraavana aamuna en kuitenkaan ollut enää niin varma siitä... Näinä kuluneina päivinä olen tullut varmaksi siitä ettei niin ole... En tiedä tarkalleen mitä haluan, mutta tämä tilanne se ei ainakaan ole.'' Tsuchigumo jatkoi sanoja suustaan tiputellen kasvot vakavina, tietäen ettei asioiden kaunistelu tai kiertely auttaisi tällä hetkellä mitään. Tuntui vaikealta olla täysin rehellinen ja avoin, antautua vailla puolustusta Kageron armoille, mutta se tuntui ainoalta mahdollisuudelta.
Ichirikin nostaessa Tingan puheeksi Akki sulki hetkeksi silmänsä, sillä juuri tätä hän oli pelännyt. Ei varmasti tulisi olemaan helppoa saada naista uskomaan että hänen seurassaan ollut näyttävän näköinen punapää oli vain hyvä ystävä. Ei ainakaan heidän aijempien keskusteluidensa ja läheisen käytöksensä takia, joka tuntui hämänneen jo montaa muutakin henkilöä tämän matkan aikana. ''Ei... Ei edes hän.'' Raskaasti huokaiseva nuorimies vastasi kysymykseen ja avasi silmänsä, luoden mahdollisimman vakuuttavan näköisen katseen edessään seisovan naisen silmiin.
''Olemme tunteneet jollain tapaa lapsesta asti ja selvinneet viime aikoina monista vaarallisista tilanteista, mutta hän on vain ystävä... Erittäin hyvä ja läheinen ystävä, mutta ei mitään muuta.'' Hän jatkoi rehellisesti puhuen, yrittäen kuulostaa mahdollisimman uskottavalta ja toivoen että kunoichi uskoisi häntä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 748Viesti Southpaw »

Saatuaan purkauksensa päätökseen Kagero odotti mitä sanottavaa Akkilla muka voisi tuon kaiken lisäksi olla. Vaikka miehen kasvoilla viipyi katuva ilme, Kagero oli päättänyt entei antaisi hämätä itseään sillä tunteita nyt oli helppo näytellä. Niinhän hän oli itsekin tehnyt antaessaan Akkin edellisellä kerralla ymmrtää, että koko jutussa oli hänellekin ollut kyse vain yhdestä yöstä, vaikka niin ei todellakaan ollut. Nyt kun hän oli kuitenkin saanut osan vihastaan päästettyä ulos sanojen muotoon, nainen kuitenkin kuunteli teräksinen ilme kasvoillaan kuinka Akki kertoi oman versionsa tapahtumista, joka tuntui olevan aivan päinvastainen hänen saamansa kokonaiskuvan kanssa.
"Ja tuo minun pitäisi vielä uskoa? Jos kyse ei sinulle ollut vain yhdestä yöstä niin mistä sitten? Tietojen hankkimisesta? Vai tapahtuiko koko yö vain sen vuoksi, että pääsisit Akuman puheille kuten halusit?" Kagero kysyi tiukasti ja risti jälleen käsivartensa rinnalleen. Naisen katseesta näkyi, että tämä ajatteli Akkin sanojen olevan todennäköisesti vain jokin ovela temppu jolla hänet saisi jälleen murtumaan. Kun miekkamies vielä lopuksi kertoi punapään olevan vain ystävä, Kagero tuhahti ja pyöräytti turhautuneena silmiään.
"Niin, aivan... Minäkin suunnittelen ystävieni kanssa perheenlisäystä", Kagero sanoi sarkastisesti, sillä vaikka Akki koettikin selvästi saada hänet uskomaan muuta, se ei muuttanut sitä tosiasiaa että hänen käytävällä kuulemansa keskustelu oli silti antanut ymmärtää aivan jotain muuta.
"Akuma oli oikeassa. Saatat väittää että välität, mutta et todella välitä... Vaikka ei sinua siitä kai voi syyttää kun ottaa huomioon ettei kaltaisestani hirviöstä ole tarjoamaan kuin hetkeksi huvia", Kagero sanoi katkerasti, viitaten sanoillaan nyt jakautuneeseen mieleensä. Vaikka hän ei ollutkaan taistelun lomassa kuullut, mitä Akuma, Tinga ja Akki olivat puhuneet, uskalsi Ichiriki silti olla varma, että Akuma oli kertonut Akkille edes hieman enemmän pannasta ja suosikkinsa mielentilasta kuin mitä nainen itse oli silloin ensimmäisenä yönä kertonut.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 750Viesti Cross »

Vaikka Akki oli elätellyt pientä toivetta että hänen selityksensä saisi Kageron leppymään edes hieman, sai hän huomata nopeasti toiveensa olleen turhaa. Nainen ei näyttänyt minkäänlaisia pehmenemisen merkkejä, vaan esitti sen sijaan pari hyvinkin tarkkaa kysymystä. Kaikkein pahinta oli että ne olivat pääosin jopa oikeassa ja ainoa hyvältä kuulostava vaihtoehto olisi ollut vastata valehtelemalla, mitä tuskin kannatti kuitenkaa yrittää. Pieni turhautumisen häivä kävi nuorenmiehen kasvoilla, tämän kohauttaessa olkapäitään alistuneesti.
''Voit uskoa mitä haluat, mutta tarkoitin todella sitä... Aluksi se kyllä oli kaikkea tuota mitä sanoit ja niin yritin itselleni myös uskotella myös jälkeenpäin, mutta en kuitenkaan saa sinua mielestäni vaikka haluaisin...'' Miekkamies vastasi istien kätensä vuorostaan rinnalleen, miettien oliko mitään keinoa millä hän olisi voinut saada kunoichin uskomaan itseään. Vaikka hän kuinka yritti ei mitään keinoa kuitenkaan tullut mieleen, sillä vaikka hän pystyisikin välittämään omat tunteensa ja ajatuksensa genjutsun välityksellä naiselle, niin ei tämä luultavasti uskoisi niitä todeksi.
''En oikeastaan halua muuta kuin sinun tietävän tämän... Se mitä tiedolla teet on oma asiasi. Mutta minä ainakin aijon kantaa muistoa sinusta aina mukanani.'' Hivenen hymyilevä Tsuchigumo jatkoi kohottaen yhden kätensä kämmentä sydämmensä päälle, ymmärtäen ettei voisi tehdä juurikaan muuta, mikäli Ichiriki ei halunnut uskoa häntä. Loppujuen lopuksi tämän muiston vaaliminen olisi loppujen lopuksi ainut asia mitä hän pystyi tekemään, sillä hän ei itse voinut jäädä ja nainen ei ilmeisestikkään tulisi lähtemään hänen mukaansa.

Kämmenensä nyrkkiin puristava Akki loi torjuvan katseen Kageroon, tämän väittäessä hänen ja Tingan suunnitelleen perheenlisäystä aijemmin. Tämä ei selvästikkään halunnut uskoa yhtään sanaa mitä hän sanoi, mikä ei kyllä toisaalta ollut ihmekkään. Miekkamies ei ollut tehnyt mitään mikä herättäisi kunoichin luottamuksen, joten tämän oli varmasti helppo pitäytyä omissa päätelmissään.
''Mikä saa sinut uskomaan että puhuimme yhteisistä lapsista aijemmin?'' Hän kerkesi kysyä, ennen kuin Ichikiri jatkoi ja vastasi oikeastaan hänen esittämäänsä kysymykseen, saaden miehen entistä ärtyneemmäksi. Akuma tietenkin... Kätensä otsalleen nostanut Tsuchigumo kerkesi ajatella, ennen kuin jokin siinä mitä hän oli juuri kuullut yhdisti viimeisetkin palat miehen päässä olevasta palapelistä paikalleen. Yllättyneenä siitä mitä oli juuri kuullut hän kohotti katseensa edessään olevaan naiseen, miettien oliko ymmärtänyt juuri kuulemansa lauseen oikein. Oliko Kagero todella juuri myöntänyt myös oman kiinnostuksensa häneen, minkä Akuma oli kuitenkin pyrkinyt ampumaan alas. Hieman hämmentynyt ilme kasvoillaan Akki pudisti hivenen päätään ja alkoi yhdistellä pisteitä päässään uudelleen. Jotenkin tuo olettamus sai kaiken tuntumaan paljon järkevämmältä.
''En tiedä mitä helvettiä hän on sinulle sanonut, mutta en usko että mikään siitä on totta... Se mitä sinulle tehtiin lapsena ei tee sinusta sen enempää hirviötä, kuin minustakaan. Ainoita hirviötä siinä tarinassa on äitisi ja Akuma itse...'' Nuita kahta viimeksimainittua kohtaan tuntemansa raivon ääneensä päästävä nuorimies vastasi hetken pohdittuaan, miettien pienen hetken miten jatkaisi siitä.
''Vaikka en pidäkkään siitä toisesta puolestasi, niin se on osa sinua ja aivan yhtä tärkeä tärkeä minulle kuin sinäkin... Sillä puolella voi olla sinun ulkonäkösi, mutta sillä ei ole tuota samaa itsevarmaa ja vahvaa olemusta kuin sinulla... Sillä ei ole tuota samaa eloisaa ja lumoavaa katsetta kuin sinulla... Saati terävää kieltäsi ja sanavalmiuttasi... Se puoli sinua on aivan kuin Yuki Onna. Kaunis ulkoa, mutta kylmä ja tyhjä sisältä.'' Tiukkasävyisesti puhuva Akki sanoi, nimeten ne asiat mistä eniten Kagerossa piti ja mitkä saivat tämän tuntumaan lähes vastustamattomalta hänestä. Hän tiesi että tuo Yuki Onnaksi nimittämänsä puoli oli osa naista, mutta sitä oli silti turha sotkea tähän itseensä. Miekkamiehelle tämä toinen puoli oli todellinen Kagero Ichiriki, josta hän välitti.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 751Viesti Southpaw »

Akkin vakuuttelut siitä kuinka mies tulisi aina kantamaan muistoa hänestä mukanaan, eivät saaneet Kageroa vakuuttuneeksi. Jos hän todella oli noin tärkeä niin miksi Akki ei ollut puuttunut millään tavoin kun Akuma oli käskenyt häntä taistelemaan kuolemaansa asti? Ei pyytänyt muuttamaan sääntöjä tai mitään muutakaan? Eniten häntä vaivasi miehen kasvoilla näkemänsä pirullinen hymy, jollainen Akumallakin oli jos näki jollekin halveksimalleen käyvän huonosti. Akkin kuitenkin kysyessä mikä hänet oli saanut uskomaan, että kyse oli ollut nimenomaan hänen ja Tingan yhteisistä lapsista, Kagero loi jälleen yhden jäätävän katseen mieheen, sillä sen olisi luullut olevan itsestäänselvää.
"Mitä se puhe pennuista sitten oli jos ei yhteisiä tulevaisuudensuunnitelmia?" Kagero kysyi haastavasti, katsoen sitten kuinka Akkin kasvoille vähitellen kohosi hämmentynyt ilme. Hän ei tiennyt mikä ilmeen sai aikaan, mutta miehen hämmennystä seuraava lyhyt hiljaisuus antoi kuitenkin Kagerolle hetken aikaa miettiä miten jatkaisi, saadakseen suunsa puhuttua puhtaaksi. Ennen kuin Kagero ehti kuitenkaan jatkaa, Akki ennätti naisen edelle, kertomaan mitä ajatteli hänen menneisyydestään ja hänestä, sekä tietenkin mitä ajatteli toisesta persoonasta.

Akkin aikaisemmat puheet eivät olleet saaneet naista vakuuttumaan, mutta nämä viimeiset sanat pääsivät kuitenkin naisen puolustuksen läpi ja saivat katseen pehmenemään aavistuksen ja täyttymään lopulta hämmennyksestä... ja yllättävää kyllä hämmennykseen sekoittui myös ahdistuneisuutta. Ahdistuneisuutta sen vuoksi, ettei hänellä ollut aavistustakaan siitä mitä tuohon olisi pitänyt vastata ja reagoida. Hän oli toki tähänastisen elämänsä aikana saanut kuulla kehuja siitä kuinka hyvä oli makuuhuoneen puolella, mutta ei koskaan mitään tällaista mitä Akki nyt sanoi.
"Niinhän sinä sanot nyt, mutta miten voin kaiken jälkeen olla varma siitä että et nytkin vain yritä hyötyä minusta jotenkin?" Kagero lopulta kysyi hieman rauhallisemmin. Akkin viimeisten sanojen jälkeen nainen ei enää tiennyt mitä hänen olisi pitänyt uskoa. Jos Akuma todella oli valehdellut kuten Akki väitti niin miksi?
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 752Viesti Cross »

Kageron katsoessa Akkia jälleen kerran jäätävästi ja kysyessä keiden lapsista he sitten olivat puhuneet, joutui nuorimies miettimään miten alkaisi selittää heidän pientä sisäpiirin vitsiään. Se ei tulisi olemaan mikään helppo tai lyhyt tarina, ainakaan jos sen halusi kertoa uskottavasti. Jälleen kerran syvään huokaiseva kenchi kohotti katseensa mietteliäänä harmaata taivasta kohti, ennen kuin laski sen takaisin edessään olevan naisin kylmiltä näyttäviin silmiin ja alkoi kertoa tarinaansa.
''Se onkin melko pitkä tarina, jos haluat kuulla jokaisen yksityiskohdan... Mutta kyse oli hänen ja erään yhteisen ystävämme Koutein lapsista, joka ei kykene vammojensa takia olemaan mukanamme nyt.'' Hän yritti selittää, samalla kun muisteli mistä koko juttu oli mahtanut lähteä.
''Löimme jonkin aikaa sitten vetoa kumpi pääsisi nopeammin pisteestä A pisteeseen B ja häviäjän tulisi tarjota voittajalle ruuat. Ystäväni kehuttua ruokahaluaan kysyin leikilläni syökö hän jo kahden edestä, minkä hän tietty kielsi... Jatkoimme juttua hieman myöhemmin kun olimme voittaneet Kogan ja hänen laumansa, kun puhuimme tekniikoista joita minun tulisi aikanaan siirtää jollekulle. Hän veikkasi että kymmenessä vuodessa jaloissani pyörisi kymmenkunta isäni kaltaista pikku riiviötä, vaikka itse kyllä veikkasin heidän kerkeävän edelle... Aijemmin mainitsemani ruoka-annos tuli puheeksi taas ottelusi jälkeen ja siitä se johti taas tuohon samaan sanailuun, mitä voisi kai pitää meidän välisenämme vistinä... Harkitsemattomana jos totta puhutaan, ainakin näin jälkeenpäin ajateltuna.'' Tsuchigumo yritti selittää järjettömältä kuulostavaa tarinaa, jonka kuitenkin uskoi olevan kaikessa uskomattomuudessaan huolimatta paras selitys. Koko tarina tuntui yksinkertaisesti olevan liian älytön keksittäväksi. ''Parhaat käyttämäni 1000 ryoa tähän mennessä.'' Hän lisäsi hieman kokeilevaan sävyyn, koittaen virnistää hieman jäätävän tunnelman lämmittämiseksi.

Kageron ilmeen pienen pehmenemisen huomaava Akki tunti pientä helpotusta tämän äkätessään, alkaen uskoa ettei tilanne sittenkään ollut aivan toivoton. Ainakin jokin mitä hän oli sanonut näytti päässeen naisen jäisen ulkokuoren lävitse, saaden tämän näyttämään hämmentyneeltä ja ahdistuneelta. Miehen olisi tehnyt mieli kaapata nainen kainaloon ja auttaa tätä selvittämään ajatuksensa, mutta se olisi luultavasti vielä liian aikaista. Hämmentyneen Ichirikin avatessa pienen hetken jälkeen suunsa ja kysyessä miten voisi uskoa sitä mitä oli juuri kuullut oli nuoren miehen vuoro alkaa miettiä mitä voisi vastata. Ikävä kyllä hänellä ei ollut vastausta tuohon kysymykseen, sillä vain kunoichi itse tiesi ratkaisun siihen.
''Ikävä kyllä mitään mitä sanon tai teen tuskin pystyy vakuuttamaan sinua... Taidat joutua itse päättämään ketä ja mitä uskot, mutta jos haluat kysyä jotain lupaan kyllä vastata rehellisesti kaikkeen...'' Pahoittelevalla äänellä puhuva Tsuchigumo vastasi painaen päänsä hetkeksi alas päin, ennen kuin kohotti katseensa taas alas ja sanoi lupauksensa niin vakuuttavasti kuin suinkin vain kykeni. Vahinko oli jo tapahtunut heidän välillään ja luottamus menetetty, ennen kuin sitä oli kunnolla kerennyt edes muodostua. Ainut mahdollisuus sen palauttamiseen oli aloittaa aivan alusta, mihin kummallakaan heistä ei nyt olisi kuitenkaan aikaa.
Yhteen asiaan hän kuitenkin halusi saada selvyyden, ennen kuin joutuisi jättämään Otogakuren taakseen. Ongelma vain oli kuinka kysyä sitä, sillä tällä hetkellä Kageron tunteista kysyminen tuntui ehdottomasti liian tungettelevalta. Tingan antamat ohjeet mielessään muistava Akki kuitenkin päätti ottaa riskin ja koittaa onneaan, vaikka siitä ei mitään hyvää seuraisikaan. ''Mutta jos uskot ettei siitä ole mitään hyötyä, niin kerro edes mitä yhteinen aikamme merkitsi sinulle?'' Sydämmensä rauhattoman sykkeen tunteva nuorimies kysyi, pitäen katseensa Kageron sinisissä silmissä, ollen varma että tietäisi ilman sanojakin jo niistä mikä tämän vastaus olisi.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 754Viesti Southpaw »

Akkin selitys lapsiasiaan kuulosti kieltämättä uskomattomalta, mutta toisaalta jollain tapaa myös täysin mahdolliselta. Kagero jos joku tiesi kuinka pitkälle sisäpiirin vitsit saattoivat toisinaan mennä. Etenkin Otogakuren kaltaisessa sotaisessa ympäristössä missä jokainen päivä saattoi olla viimeinen, oli tarpeellista purkaa stressiä ja painetta rajuillakin vitseillä. Akkin vielä lisätessä että kyseessä oli parhaiten käytetyt 1000 roya, Kagero huokaisi hiljaa. Vaikka miehen selitys olisikin totta, niin hän ei silti tullut yhtään viisammaksi sen suhteen mitä hänen olisi pitänyt uskoa, sanoa tai tehdä. Kun mies kuitenkin tarjoutui vastaamaan rehellisesti kaikkeen mitä hän halusi kysyä, Kagero tiesi oitis mihin halusi sillä hetkellä saada vastauksen.

"Jos todella puhut totta niin miksi sitten näytit tuolla alhaalla siltä, että suorastaan toivot minun kuolevan hitaasti ja tuskallisesti? Eikä sinua näyttänyt erityisemmin liikuttavan sekään kun hän käski taistella kuolemaan asti... Et pyytänyt edes muuttamaan sääntöjä siltä osin" Kagero kysyi, syyttävä sävy äänessään. Akuman alhaalla sanomat sanat kaikuivat naisen päässä, saaden tämän vain entistä suuremman hämmennyksen valtaan, kun ei tiennyt kumpi puhui totta, Akki vai Akuma? Miehen kuitenkin seuraavaksi kysyessä mitä heidän yhteinen aikansa oli merkinnyt, Kagero kohotti katseensa miehen silmiin, tuntien itsensä yhtä avuttomaksi kuin joskus kauan sitten lapsena, äidin koulutuksessa. Hän oli niin kauan tottunut pitämään tällaiset tunteensa piilossa, joten nyt tuntui vaikealta kertoa niistä näin suoraan. Ja miten hän voisi edes ilmaista tunteensa niin, ettei niitä ymmärrettäisi väärin? Hetken verran nainen toivoi, että olisi osannut tekniikan, jolla välittää tunteensa miehelle, mutta hänelle ei sellaista tekniikkaa ollut koskaan tullut vastaan.
"Sinä... sinä näytit millaista se on kun joku ei välitä pelkästään omista tarpeistaan", Kagero aloitti, tarkoittaen heidän yöllisiä nautintojaan. Arvellen kuitenkin, että Akki kaipaisi kattavamman vastauksen, nainen mietti mitä sanoisi toisen luonteesta. Sikäli kuin hän nyt Akkia edes tunsi. Sikäli kuin hän tiesi, se Akki jonka hän oli nähnyt sinä iltana, saattoi aivan hyvin olla osa jotain roolia, jonka turvin se oikea Akki saattoi hankkiutua Akuman lähelle, kuten tämä oli jo myöntänyt alunperin halunneensa.
"Ja sinun kanssasi tuntui turvalliselta... ei tarvinnut nukkua toinen silmä auki siltä varalta, että yrität tappaa minut nukkuessa. Ja tuntui, että minussa on muutakin kiinnostavaa kuin kehoni", Kagero koetti selittää niitä tunteita, joita Akkin seura hänessä oli silloin aikaisemmin herättänyt. Naiselle joka ei ollut koskaan saanut vastaavanlaista välittämistä osakseen, se yö oli ollut jotain ainutlaatuista, vaikka se ei hänen sanoistaan tainnutkaan kovin hyvin välittyä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 755Viesti Cross »

Kageron kysyessä epäileväisenä Akkin aijemmasta käytöksestä mies joutui miettimään jälleen kerran mitä vastaisi, sillä se mitä hän tulisi sanomaan voisi helpostikkin saada saavutetunkin pienen edistyksen katoamaan samantien ilmaan. Rehellisyys oli kuitenkin toiminut tähänkin asti, joten oli varmaan paras jatkaa sillä linjalla, vaikka epäilyttävältä se varsinkin nyt tuntui.
''Suoraansanottuna se esitys oli tarkoitettu vain Akumalle ja olen pahoillani että jouduit todistamaan sitä... En luota häneen tai pidä hänen tavoistaan toimia, mutta kuten tiedät tarvitsen hänen apuaan, vaikka se osottautuikin melko vähäiseksi. En uskonut että hän juurikaan ilahtuisi jos huomaisi minun olevan kiinnostunut sinusta. Luultavammin hän olisi käyttänyt sinua jollain tapaa minua vastaan.'' Käytöstään jälleen kerran selittämään joutuva miekkamies kertoi, ymmärtäen itsekkin jollain tapaa miltä oli saattanut näyttää kunoichin silmissä aijemmin.
''Jos haluat voin kyllä kertoa sinulle hyvinkin tarkkaan miltä minusta tuntui koko taistelusi ajan, siitäkin huolimatta että sain herrasi myöntämään ettei hän ollut valmis uhraamaan sinua siinä taistelussa, vaikka antoikin sinun luulla niin.'' Mies jatkoi tarinaansa, joutuen ponnistelemaan ettei olisi kääntänyt katuvaa katsettaan pois Ichirikin silmistä. Halu nähdä miten tämä reagoisi ja osoittaa että puhui totta vei kuitenkin voiton, auttaen miestä pitämään katseensa eteenpäin suunnattuna.
''Olin kyllä koko ajan valmis puuttumaan tilanteeseen, silläkin uhalla että heittäisin vaivannäköni hukkaan, mikäli henkesi olisi ollut todella vaarassa. Ystäväni sai kuitenkin minut ymmärtämään ettet sinäkään haluaisi ulkopuolista apua esitellessäsi kykyjäsi, kuten kumpikaan meistä ei varmasti ollut halunnut samaan tilanteeseen joutuessamme.'' Tsuchigumo jatkoi pahoillaan olevaan sävyyn, muistaen vielä hyvin kuinka Tinga oli saanut hänet hillitsemään itsensä ja olemaan puuttumatta taistelun kulkuun. Samalla hän muisti kuinka oli monia vuosia sitten joutunut Kageron kaltaiseen tilanteeseen Hojo klaanin miesten hyökätessä ja yrittäessä surmata hänet, sakea juovan Onimarun nauraessa ja kannustaessa hyökkääjiä vain muutaman metrin päässä. Nuorimies ei tiennyt olisiko isä puuttunut tilanteeseen tarvittaessa, mutta muisti kyllä kuinka oli taistelun päätteeksi seissyt raskaasti huohottaen veren peittämänä ruumiskasan keskellä sateessa ja ajatellut ettei tulisi ikinä tarvitsemaan kenenkään apua selvitäkseen. Ei ainakaan Onin, joka oli vain katsellut ja nostanut perseensä kuistin katoksen tarjoamasta suojasta vasta taistelun ollessa ohi.

Heti nähdessään Kageron avuttoman ja pelokkaan katseen Akki tiesi voivansa luottaa siihen mitä nainen sanoi, sillä jollain tapaa hän tiesi mitä tämän päässä sillähetkellä mahtoi liikkua. Kun oli koko ikänsä harjoitellut hallitakseen tunteensa ja ilmeensä oli uskomattoman vaikea laskea oma suojaus alas ja antaa jonkun toisen nähdä todella mitä tunsi sillä hetkellä. Nuoren naisen sitten alkaessa puhua nuorukaisen sydän tuntui hyppäävän yli yhden lyönnin, sillä se mitä hän kuuli oli juuri sitä mitä hän oli toivonutkin. Hitaasti putoilevat arat lauseet saivat lempeän hymyn kohoamaan miekkamiehen kasvoille, tämän kuunnellessa kuinka Ichiriki kertoi omista tunteistaan heidän yhteisen yönsä aikana ja sen jälkeen.
Tsuchigumo olisi halunnut kurottaa kätensä kunoichin ympäri ja sulkea tämän syliinsä, painaen kevyen suudelman tämän otsalle, mutta hän oli luvannut olla koskematta tähän, joten minkäänlainen fyysinen kosketus ei tulisi kysymykseenkään ilman Kageron aloitetta. Yhtä lailla hän olisi halunnut luoda saman genjutsun heidän välilleen mitä oli käyttänyt aijemmin Tingan kanssa, mutta oli aijemmin päättänyt ettei turvautuisi siihen ilman naisen lupaa, sillä hän ei halunnut loukata tämän mielen yksityisyyttä ilman lupaa. Sen sijaan lempeästi hymyilevä Akki tyytyi vain katsomaan Kageron sinisiin silmiin, yrittäen välittää mahdollisimman paljon omista tunteistaan katseen kautta tälle.
''Toivottavasti voin vielä joskus saada sinut taas tuntemaan nuin.'' Lähes hempeällä äänellä puhuva mies sanoi ja melkein kurotti kätensä siirtämään naisen kasvoille valahtaneita hiksia sivuun, nähdäkseen tämän silmät paremmin. Puolitiessä hän kuitenkin pysähtyi muistaen aijemman lupauksensa ja veti kätensä pahoillaan olevan näköisesti poisa, työntäen sen yukatansa löysästi kiinni olevasta kauluksesta sisään.
''Olen pahoillani kaikesta siitä mitä olet joutunut takiani kärsimään.'' Takkinsa sisään työntämänsä käden nyrkkiin puristava mies sanoi lähes kuiskauksen omaisesti, rikkomatta edes silmän räpäyksen ajaksi heidän välistään katsekontaktia.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pohjoinen osa”