Tapaamisia

Tulimaa on yksi suurimmista maista ulottuen miltei joka puolelle mannerta.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tapaamisia

Viesti: # 7049Viesti Southpaw »

Hänen kertoessaan havainnoistaan, Tinga tunsi Akkin chakrassa tällä kertaa helpotusta ja pian hän myös kuuli genjutsun välityksellä sanotun kiitoksen päässään. Tingan seuratessa, Akki viimein tarttui kääröön ja murrettuaan vahasinetin, avasi sen silmiensä eteen.
"Siitä olen samaa mieltä. Ilman sensorikykyjäni en olisi luultavasti kyennyt lukemaan hänestä sitäkään vähää mitä nyt. Ihmettelen vain, miten hän on voinut saada niin hyvät yhteydet... ehkä hänet tunnetaan laajemmin jollain toisella nimellä ja hän pyrkii salaamaan sen jostain syystä? Ehkä varmistaakseen, että suostumme tekemään yhteistyötä kun normaalitilanteessa emme ikinä tekisi sitä?" Tinga vastasi pohtivaan sävyyn, ennen kuin Akkin suusta lipsahtava hämmentynyt sana sai hänenkin ajatuksensa katkeamaan.
"Nuotteja...? Tinga toisti epäröivään sävyyn, ennen kuin tajusi ystävänsä huomion kääntyneen jo Nezumista kirjeeseen.
"Kirjeessäkö?" Tinga kysyi seuraavaksi, varmistaen, että oli ymmärtänyt oikein. Vaikka toisaalta, hän ei uskonut, että hänestä olisi juurikaan apua nuottien tulkitsemisessa, sillä Tingankaan tietämys musiikista ei ollut kummoinen vaan rajoittui suurimmaksi osaksi kuuntelemiseen. Hän muisti nuorempana halunneensa oppia soittamaan shamisenia tai taiko-rumpuja, mutta idea oli nopeasti kaatunut juuri siihen, että hän ei sokeutensa vuoksi kyennyt seuraamaan nuotteja, joten soittaminen olisi rajoittunut vain ulkoa opeteltuihin säveliin ja korvakuulolta soittamiseen.
"Joko hän on todella panostanut ja säveltänyt sinulle rakkauslaulun tai sitten nuottien lisäksi on pakko olla jokin lisävihje... Ehkä sen chakrajäljen tarkoitus on saada sinut ohjaamaan chakraasi paperiin myös?" Tinga ehdotti lopulta. Se oli ainoa idea, joka hänelle tuli mieleen, sillä noin pienellä chakramäärällä hänen oli vaikea kuvitella, että Kagero olisi saanut kirjeeseensä kovinkaan kummoista tekniikkaa piilotettua. Kävi siis järkeen, että kirjeen vastaanottajan chakra jotenkin viimeistelisi halutun tekniikan ja antaisi vihjeen tai mitä ikinä Kagero kääröön olikin piilottanut nuottien lisäksi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Tapaamisia

Viesti: # 7052Viesti sumufani »

Pitäen ympäristöään silmillään ja harvoja ilmassa leijuvia lehtiä osiksi leikatessaan Kanki alkoi jo astumaan varmemmin muurin päällä. Nuori mies selvästi nautti olostaan ja suoritti miltei tanssiin rinnastettavia askelia leveä hymy kasvoillaan. Tässä kaukaisessa nurkassa terasissta oli muutama puutarhuri jotka roudanmaalaisen ohi matkalla alkoivat peräti kannusttaa nuorukaista, joka jatkoi matkaansa entistä leveämpi hymy kasvoillaan. Harjoittelu oli harjoittelua, mutta mikään ei estänyt tekemästä siitä hauskaa. Mielessään kuvitellut hahmot hän asetti nykyiseen kevyen harjoittelun tasoon sillä vaativammat harjoitukset oltiin jo tehty aamulla. Nyt roudanmaalainen keskittyi jalka työhönsä ja antoi itsensä nauttia harjoituksesta. Katanoiden painot käsissään ja kehon liikuttaminen niiden painon tuoman voiman myötä ei ollut kaikille helpoimmasta päästä, mutta tässä hetkessä se tuntui Kankille yhtä luontevalta kuin sateen tippuminen taivaalta. Hän ohjasi iskuja sivuun ja liikkui lähemmäs kuviteltuja vihollisia painaen aseitaan näiden lihaan keho painollaan lopulta vetäen miekkaansa leikaten kuviteltuja vihollisiaan. Kuvitellun musiikin tahtiin Kanki asetti jalkojaan maahan varasti tällä rajatulla tilalla ja nautti joka hetkestä. Harjoitukset ja kuvitukset olivat vieneet hänet syvään transsiin ja keho liikkui miltei itsestään kuviteltujen vihollisten lomassa. Kuitenkin nuori mies pysähtyi kuin seinään hänen aloittaessa askeltaan oikealla jalallaan, mutta tajusi viime hetkellä ettei jalan ollut enää muuria. Hän oli päässyt portille ja vasta nyt hän huomasi hiestä märän paidan päällään. Matkaa oli ollut miltei kilometri tehtävänä ja hän oli tanssahdellut koko matkan.

Kanki suuntasi huoneeseensa ja peseyityi nopeasti vaihtaen kevyet vaatteet ylleen lopulta asettaen miekkansa ylleen. Alkaessa asettaa tukkaansaa yutulle poninhänälle hän huomasi piene lapun huoneensa pöydällä. Lapussa kerrottiin, että hänen pitäisi hakea keittiöstä lounas kolmelle ihmiselle ja sen jälkeen suunnata Tingan ja Akkin luo. Nuori mies mutisi itsekseen ja suuntasi keittiön suuntaan.
’’Siinähän te olette. Ottakaa tarjotin tuolta pöydältä’’
Tässä muutaman päivän aikana Kanki mietti, että hänestä oli tullut osa työntekijöitä ja ystävällinen hymy kasvoillaan nuori mies otti täyteen lastatun tarjottimen kanssa hän lähti kevyin askelin suuntaamaan kohti huonetta, johon Akki oltiin sijoitettu. Tingan huone oli reitin varella ja jos he eivät olleet siell niin kaiken järjen mukaan he olisivat Akkin huoneessa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tapaamisia

Viesti: # 7053Viesti Cross »

Eteensä levitettyä kääröä keskittyneesti tuijottava Akki kuuli Tingan toistavan toteamuksensa viestin sisällöstä aivan yhtä hämmästyneen kuuloisesti kuin hänkin oli sen sanonut, varmistaen vielä heti perään kyse todellakin oli kääröön kirjoitetusta viestistä. ''Kyllä.'' Vaimeasti kähisevä miekkamies vastasi leukaansa mietteliäästi hieroen, käyden mielessään samalla läpi vaihtoehdon toisensa jälkeen ja hyläten niitä samaa tahtia. Kunoichin ehdottama ajatus jonkinlaisesta itse sävelletystä rakkauslaulusta kävi myöskinb hänen mielessään, mutta se ei oikeastaan tuntunut Kageron tyyliseltä, ainakaan sen perusteella mitä oli oppinut tästä heidän lyhyen tuttavuutensa aikana. Sen sijaan punapään ehdottama ajatus jonkinlaisesta genjutsusta tai muusta vastaavasta ei edes käynyt hänen mielessään, vaikka kirje kuuleman sisälsikin lähes huomaamattoman määrän sen lähettäjän chakraa.
''En usko... Sen kaltaiset tekniikat mitä käytin omassa viestissäni eivät ole yksinkertaisia... En edes itse olisi onnistunut siinä ilman sinun apuasi ja tietojasi sinetöinti tekniikoista.'' Genjutsuunsa jälleen luottava Sanada vastasi, alkaen kuitenkin miettiä mitä kirjeeseen sisältyvä chakrajälki tarkoitti ja mikä oli saanut sen kestämään näinkin kauvan. Sillä toisin kuin ystävänsä hän ei kyennyt aistimaan tuota pienoista jälkeä, saati että olisi huomannut mitään merkkiä paperissa minkäänlaisesta sinetöinti tekniikkaan viittaavassa. Sen sijaan hän kyllä huomasi joitain hieman erikoisen näköisiä tahroja paperissa, mutta ei kuitenkaan kerennyt syentyä niihin tarkemmin, sillä ovelta kuuluva koputus keskeytti miekkamiehen pohdinnat ja saivat hänet lopultakin irrottamaan katseensa saamastaan viestistä. ''Voisitko?'' Katseensa ovesta ystäväänsä kääntävä shinobi kysyi, taittaen itse samalla edessään olevan käärön kaksinkerroin, haluten peittää sen sisällön siltä kuka ikinä ovella sitten olikin.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tapaamisia

Viesti: # 7054Viesti Southpaw »

Kuullessaan päässään Akkin vastaukset ja epäilykset siitä, että kyse tuskin olisi samanlaisesta genjutsutekniikasta, jonka Akki oli hänen avullaan sisällyttänyt omaan viestiinsä Kagerolle, Tinga oli hetken hiljaa, miettien mistä muusta voisi olla kyse. Hirveästi vaihtoehtoja ei kuitenkaan tullut mieleen.
"Olen samaa mieltä siitä, että kyse ei ehkä ole ihan niin monimutkaisesta tekniikasta kuin mihin sinä pyysit apuani. Mutta jostain yksinkertaisemmasta joka jäljittelee sitä... En tiedä. Ehkä chakrajälki keskittyy johonkin tiettyyn kohtaan paperissa jotta tietäisit aloittaa juuri siitä kohtaa? Tai kenties paperissa on nuottien lisäksi jotain muita vihjeitä joista muodostuu vihje josta lähteä liikkeelle", Tinga pohti ääneen, kasvoillaan keskittynyt ilme. Vaikka kirjeen sisältö ei hänelle kuulunutkaan oikean lukutavan selvittäminen tuntui silti mielenkiintoiselta arvoitukselta jonka ratkaisuun hän halusi osallistua.
"Jos hän olisi nuottien sijaan käyttänyt pistekirjoitusta, voisin helposti tulkata viestin sinulle, mutta kertomastasi päätellen kirje on kirjoitettu ensisijaisesti normaalisti näkevää ajatellen, niin en osaa sanoa voisiko joistain tietyistä nuoteista muodostua vaikka jonkinlainen sarja joka toimisi hieman morseaakkosten tapaan. Tai jos paperissa on jotain muita merkintöjä jotka muodostaisivat toisen viestin. Ikään kuin viesti viestin sisällä?" Tinga totesi, harmissaan siitä, ettei hänestä tainnut olla juuri apua tämän arvoituksen ratkaisussa. Ennen kuin he ehtivät kuitenkaan keskustella enempää ovelta kuului koputus. Valpastuneena Tinga vaikeni ja aisti hetken huoneen ulkopuolella olijan chakraa, tunnistaakseen kuka siellä oli. Tunnistaessaan tulijan chakran, nainen kuitenkin rentoutui nopeasti.
"Se on Kanki", Tinga sanoi noustessaan Akkin pyynnöstä ylös ja mennessään avaamaan oven. Oven avatessaan hän aisti Kankin käsissä olevan ison ruokatarjottimen, jonka suunnasta leijaili kieltämättä varsin herkullinen tuoksu, joskin pelkän tuoksun perusteella oli vaikea sanoa, mitä tarjotin sisälsi. Jotta Kanki ei joutuisi turhan pitkään seisomaan paikoillaan raskaan tarjottimen kanssa, Tinga astui sivuun ovelta, jotta mies pääsisi helposti hänen ohitseen peremmälle huoneeseen, jotta voisi laskea tarjottimen käsistään pöydälle.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Tapaamisia

Viesti: # 7058Viesti sumufani »

Rauhallisesti käytävää kävellessään nuori mies pisti merkille kuinka tämä osa kartanosta tuntui olevan harvinaisen tyhjillään ja hyvin hiljainen. Tietysti hyvää vaihtelua hänen näkemälleen hälinälle keittiössä ja palvelijoiden tiloissa, mutta muurin päällä oli silti mukavinta kävellä. Hän kuuli luonnon ääniä ja haistoi joka kierroksella uusia tuoksuja. Silti hän kaipasi jo lumen narinaa jalkojen alla ja ajoittaista navakan tuulen ujellusta. Syvään huokaisten hän otti varmoja askelia ja koputti huoneen ovea kyynärpäällään. Tapa ei ollut ehkä se oikea oppisin, mutta täyteen lastattu tarjotin rajoitti hieman eikä hän tohtinut vapauttaa toista kättään edes silmän räpäytyksen ajaksi.

Tingan avatessa oven ja siirtyessä syrjään Kanki sujahti naisen ohi kiitoksen kera ja laski tarjottimen pöydälle varoen Akkin edessä olevaa kaksin kerroin taitettua kääröä. Kaksikko vaikutti jotenkin mietteliäältä, mikä ei ollut mikään ihme kun olivat keskustelleen Ushiron kanssa todennäköisesti hyvön tovin.
’’Toivottavasti keskustelunne meni hyvin Ushiron kanssa. Varsin liukas ja näppärä sanojensa kanssa.’’
Nuori mies puheli alkaessaan purkaa tarjottimen antimia pöydälle kolmikon eteen. Astioita oli kolmelle ja hetken verran nuori mies ehti ajatella asiassa tulleen virhe.
’’Näyttää että he laittoivat astiat minullekkin, mutta jos häiritsen niin voin tietenkin poistua ja jättää teidät jatkamaan keskeyttämääni keskusteluanne.’’
Ei tarvinnut kummoisiakaan älynlahjoja ymmärtämään, että hän oli keskeyttänyt jotain. Merkit olivat ilmassa, Akkin ja Tingan olemuksessa ja ennen kaikkea käärö pöydällä.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tapaamisia

Viesti: # 7062Viesti Cross »

Tingan suunnatessa avaamaan ovea pöydän äärelle jäävä Akki kerkesi harkita hetken aikaa kunoichin esittämää ajatusta nuotteihin kätketystä koodista, todeten nopeasti sen olevan hyvinkin mahdollinen. Aivan yhtä mahdolliselta vaikutti myös se että todellinen viesti olisi kätketty jonkinlaisella näkymättömällä musteella, mitä hän oikeastaan jopa toivoi, sillä muuten koko sisällön selvittäminen saattaisi jäädä vain haaveeksi. Sillä miekkamies ei oikein innostunut ajatuksesta että joutuisi näyttämään viestin jollekulle ulkopuoliselle, joka ymmärtäisi siihen piirrettyjen nuottien päälle. Hän ei kerennyt kuitenkaan murehtimaan tuota asiaa kovinkaan kauvaa, sillä oven avautuessa sen takaa paljastui herkullisen tuoksun huoneeseen levittävällä tarjottimella varustautunut Kanki.
Tämän tuomiset saivat Sanadan unohtamaan murheensa samantien ja muistamaan edellisestä kunnon ateriasta olevan jo aikaa, minkä myös hänen mahansa tuntui huomaavan sillä samalla hetkellä. Ovella ollut nuorukainen oli juuri kerennyt sanoa jotain Jinaille, kun huoneessa kaikkui vaimea murinan kaltainen ääni, joka oli lähtöisin pöydän äärellä istuvan miehen mahasta. Hieman nolostuneesti hymyillen hän viittoi ovella olevaa miekkamiestä astumaan peremmälle ja tuomaan kantamuksensa pöydän ääreen, odottaen jo innolla mitä herkkuja kartannon kokki oli loihtinut heille tälläkertaa.
''Istu. Syö.'' Astioita tarjottimelta pöydälle levittelemään alkava Akki ohjeisti hieman epävarmalta kuulostavaa Kankia, tämän huomattua henkilökunnan laittaneen ruokaa kaikille heistä kolmesta ja esitettyään epäilyksensä siitä että shinobi kaksikko olisi enemmin halunnut olla kahdestaan. Se tietysti olisi pitänytkin paikkansa, mutta olisi myös ollut epäkohteliasta ja saattanut loukata heidän isäntäänsä, joka oli juuri pyytänyt että he pitäisivät Kankia seurassaan. Minkä takia olisi parempi vain hyväksyä tämän läsnäolo ja yrittää nauttia siitä vaihtelusta jota tämän läsnäolo toi pöytäkeskusteluun, mikä oli viime aikoina alkanut tuntua aika kaavoihinsa kangistuneelta ja samoja asioita kiertävältä.
''Sujuiko. Kierroksesi. Hyvin?'' Lähinnä vain jotain keskustelun aloittamiseksi kysyvä Akki sanoi, arvellen kuitenkin että vastaus voisi jäädä hyvinkin lyhyeksi ja alkoikin siksi samantien miettiä jotain muuta kysyttävää. Se ei kuitenkaan ollut kovin helppoa, sillä hän ei tietänyt kovinkaan paljoa tästä nuorukaisesta, sen lisäksi mitä oli muutamia päiviä sitten kuullut tämän kertovan etelämpänä olevan majatalon pihassa. Eikä turhan uteliaaksi heittäytyminen sopinut käytöstapoihin, joita olisi luultavasti edelleen paras noudattaa. Kesken näiden mietintöjen pöydän kulmalla kaksinkerroin olleen kirjekäärön toinen pää luiskahti yli reunan ja rullaantui avauki lattialle, paljastaen siihen piirrettyjen nuottien sekamelskan kenenvaan nähtäväksi.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tapaamisia

Viesti: # 7066Viesti Southpaw »

Kankin todetessa, että Ushiro oli liukas ja näppärä sanojensa suhteen, Tinga päästi huvittuneen kuuloisen hymähdyksen.
"Sinäpä sen sanoit", nainen totesi, päättäen jättää tuosta aiheesta keskustelun kuitenkin siihen, menemättä sen tarkempiin yksityiskohtiin. Pyytäessään heitä pitämään Kankin seurassaan, Ushiro oli saanut asian kuulostamaan siltä, kuin olisi toivonut heidän kykenevän opettamaan Kankin yakuzan tavoille, sillä olihan heillä kummallakin omat kokemuksensa yakuzan kanssa toimimisesta, mutta siitä huolimatta Tinga ajatteli olevan parasta muistaa, kenen palveluksessa Kanki loppujen lopuksi oli. Siksipä oli parasta olla kommentoimatta Ushiroa tai tämän tekemisiä juuri enempää, jotta Kanki ei tulisi lörpötelleeksi heidän arvailujaan tai mielipiteitään miehelle itselleen. Hänen onnekseen Akkin maha päätti ilmoittaa olemassaolostaan juuri sillä hetkellä, mikä sai aikaan toisen huvittuneen naurahduksen, kun nainen sulki oven Kankin perässä ja asteli sitten takaisin pöydän ääreen.
"Ei, et sinä ole häiriöksi. Äänistä päätellen tulit juuri oikeaan aikaan", Tinga totesi pieni virnistys kasvoillaan, kun Kanki laski raskaan tarjottimen pöydälle. Pöydän painopisteen kuitenkin muuttuessa hieman tämän seurauksena, miehen edessä pöydällä oleva käärö kuitenkin kierähti pöydän reunan yli ja paljasti sen sisään kirjoitetut nuotit myös Kankin nähtäville. Nuottien nyt ollessa näkyvillä, Tinga harkitsi hetken vain kysyvänsä osasiko Kanki mahdollisesti soittaa tai muuten vain lukea nuotteja, mutta totesi nopeasti, että oli Akkin asia päättäisikö tämä pyytää nuoren yakuzan apua vai ei. Niinpä kunoichi päätti pitää keskustelua parhaansa mukaan yllä ja kiinnittää Kankin huomion nuoteista nopeasti johonkin muualle.
"Chakrastasi päätellen sait kierroksesi aikana iltapäiväharjoituksesi tehtyä? Kenties voisin illalla liittyä seuraasi harjoitusvastustajan ominaisuudessa...", Tinga ehdotti kuin ei olisi edes huomannut käärön tippumista ja puhuessaan siirsi tarjottimella olevat ruoka-astiat keskemmälle pöytää, jotta Akkin ei tarvitsisi nousta taikka kurkotella hankalasti pöydän ylitse ruokaa saadakseen. Vasta tämän tehtyään Tinga lastasi ruokaa omalle lautaselleen, tunnistaen vasta tässä kohden herkullisen tuoksun tulevan soba-nuudeleista ja tempurasta. Näiden lisäksi oli kuitenkin vielä suurehko lautasellinen eri kaloista ja merenelävistä tehtyä sashimia.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Tapaamisia

Viesti: # 7068Viesti sumufani »

Tingan hymähtäessä hänen laukaisemaansa kommettiin Ushirosta Kankin kasvoille palasi sama lämmin ja ystävällinen hymy ja aikeinaan jatkaa Ushirosta puhumista niin Akkin vatsa onneksi keskeytti nuoren miehen ennen aloittamistaan. Laskiessaan tarjotinta pöydälle nuori mies myös huomasi käärön putoavan lattialle, mutta teki parhaansa pitääkseen katseensa tarjottimen purkamisessa ja Tinga avitti hiukan asettelemalla ruokia likemmäs Akkia.
Kieltäytymättä kutsusta syödä saatettaviensa kanssa Kanki alkoi ottaa ruokaa eteensä jopa vaatimattomia määriä. Hänen ateriansa koostui pääosin riisistä ja kevyesti grillatusta kalasta. Tinga sen puoleen valikoi itselleen soba nuudeleita ja tempurasta. Kieltämättä nekin näyttivät kutsuville, mutta tyytyväisenä omaan ruokaansa Kanki söi osuutensa. Kuitenkin Akki ja Tinga päätyivät samaan aiheeseen keskustelun avaamisen puolesta ja se miltei huvitti nuorta miestä.
’’Kierrokseni sujui varsin rauhalliseen tahtiin. En huomannut mitään omituista tai jälkiä muurin lähistöllä. Voitte olla rauhassa, sillä voisin lyödä vaikka käteni pantiksi että saatte levätä täällä rauhassa.’’
Tingan kyselyihin tai pikemminkin toteamukseen hänen tehneensä iltapäivän harjoitukset kierroksensa lomassa Kanki nyökkäsi myöntävästi, mutta Tingan tarjoituessa illan harjoituksiin hänelle vastustajaksi roudanmaalainen naurahti vähän.
’’Tietenkin se käy. Olihan siitä puhetta jo tänne matkalla, mutten uskonut teidän todella tarjoutuvan.’’
Iloisen ja tyytyväisen kuuloisena Kanki söi vähäisen ruokansa loppuun ennen kuin päätti jatkaa.
’’Toivon oppivani teiltä paljon Tinga-sama.’’
Suoden pienen kumarruksen naisen suuntaan, jonka jälkeen hän asetti astiansa pöydälle kaikessa rauhassa ja laski vasemman kätensä koskettamaan miekkojaan vieressään. Kuin varmistaakseen niiden olevan yhä siinä. Suotuaan mielelleen pienen rauhan hän asetti kätensä syliinsä ja veti syvään henkeä. Kaikki tuntui niin rauhalliselle ja tämä oli ensimmäinen kerta sitten isänsä kuoleman jälkeen kun hän oli ruoka pöydässä muiden kanssa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tapaamisia

Viesti: # 7070Viesti Cross »

Pöydällä kaksinkerroin taitettuna olleen käärön tippuessa lattialle ja rullautuessa auki Akki ei Tingan tavoin kiirehtinyt korjaamaan sitä talteen lattialta, vaikka sen sisältö olikin nyt täysin myös Kankin nähtävillä. Sen sijaan hän seurasi ystävänsä esimerkkiä ja pyrki kääntämään nuoremman miekkamiehen huomion muualle, samalla kun kurotti muinamiehinä auki rullautunutta kääröä päin ja alkoi rullaamaan sitä kiinni. Samalla hän kuunteli pöydän äärelle asettuvan nuorukaisen lyhyen selostuksen aijemmin tekemästään kierroksesta majatalon ympäristössä, jonka lopuksi tämä esitti arvionsa siitä että heidän olisi turvallista levätä täällä niin kauvan kuin olisi tarpeen. Toteamus kuulosti erittäin miellyttävältä, mutta ikävä kyllä heidän aijemmin Nezumin kanssa käymänsä keskustelun perusteella kuulosti siltä ettei levosta tulisi kovinkaan pitkä, sillä heidän isännällään tuntui olevan jo jotain suunnitteilla heitä varten.
''Kiitos. Vaivannäöstäsi... Ikävä. Kyllä. Luulenpa. Että. Se. Lepo. Tulee. Jäämään. Lyhyeksi.'' Vaimealla kähisevällä äänellään vastaava Sanada seuralaistensa sovittua harjoittelevansa myöhemmin, kuten olivat sopineet jo aijemmin tekevänsä. Hän olisi itsekkin mielellään liittynyt näiden seuraan, mutta arveli kuitenkin että majatalon parantaja ei pitäisi sitä hyvänä ajatuksena ja keskittyisikin sen sijaan enemmin yrittämään ratkaista Kageron lähettämän käärön arvoitusta. Mikä luultavasti tulisi tarkoittamaan uppoutumista musiikin luovien nuottien alkeisiin, mihin apua saattaisi ehkä löytyä majatalon hyvin varustetulta vaikuttavasta lukusalista, vaikka sen kaltainen tieto tuskin kiinnosti suurinta osaa paikan normaaleista asiakkaista.
Pohtiessaan tuota asiaa miekkamies seurasi kuinka hänen kaksi seuralaistaan nostelivat herkullisen tuoksuisia ja näköisiä kalanpaloja omille lautasilleen, tuntien veden herahtavan kielelleen ja pienen kateuden nousevan mieleensä, sillä tunnisti helposti itselleen tarkoitetut ruuat Kankin tuomisten joukosta. Sinäänsä Akkilla ei ollut mitään pahaa sanottavaa majatalon tarjoamasta ruuasta, lukuun ottamatta itselleen luotua tiukkaa ruokavaliota, jonka tarkoitus oli vain ja ainoastaan edistää hänen toipumistaan. Senpä takia niin nuudelit, vaalea riisi kuin grillatut merenelävät saivat jäädä väliin. Niiden sijaan hieman kumarassa istuva mies alkoi nostella itselleen tarkoitetun tumman kokojyvä riisin päälle höyrytettyjä kasviksia ja kevyesti paahdettuja pähkinöitä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tapaamisia

Viesti: # 7075Viesti Southpaw »

"Voit kutsua ihan vain Tingaksi. Se ei haittaa", Tinga totesi, lievästi vaivautuneena kuullessaan Kankin vastauksen hänen tekemäänsä ehdotukseen harjoittelun suhteen. Toki hän oli kotona Hebigakuressa tottunut siihen, että jotkut varta vasten halusivat käyttää kunnioittavia liitteitä hänen nimensä yhteydessä, mutta siitä huolimatta hän ei koskaan ollut tuntenut oloaan järin mukavaksi ihimisten tehdessä niin, vaikka pyrkikin pääsääntöisesti sietämään sitä. RIkimaru oli luultavasti ainoa, jonka osalta kunnioittavat nimitykset eivät häirinneet, sillä salamurhaajan sanomana se ei tuntunut siltä kuin tämä olisi pyrkinyt tarkoituksella imartelemaan ja pääsemään hyviin väleihin hänen kanssaan jotain omia tarkoituksiaan varten. Rikimarun suusta neidiksi tai Tinga-samaksi puhuttelu kuulosti enemmän siltä kuin tämä olisi sanonut jonkin oppikirjasta opitun faktan.

Puhuessaan Kankille, Tinga otti vielä muutaman kalanpalan sashimilautaselta omalle lautaselleen, ennen kuin viattomasti ojensi kalalautasta kohti Akkia, kuin tarjotakseen mereneläviä myös ystävälleen. Toki hän oli tietoinen ystävälleen luodusta tiukasta ruokavaliosta, mutta kuinka pahasti haitaksi siististi siivutetut kalanpalat todella voisivat olla? Sashimihan oli loppujen lopuksi kuin olisi syönyt sushia ilman riisiä ja levää. Lisäksi, parantaja ei ollut täällä näkemässä kuinka tiukasti Akki itse todella söisi vain itselleen tarkoitettua ruokaa. Tinga itse taas ei menisi kielimään ystävänsä syömisistä kun taas Kanki luultavasti ei ollut aivan yhtä tietoinen parantajan antamista ruokavalioon liittyvistä ohjeista kuin Tinga, joka oli tähänkin asti yleensä syönyt ystävänsä seurassa.
"Entä sinä? Olet tervetullut seuraamaan sivusta vaikka et ehkä itse voi osallistua harjoitteluun. Vaikka opinkin perusteet aikanaan isältäsi, niin sinä tiedät silti enemmän miekkatekniikoista ja pystyt varmasti antamaan parempia... kehitysehdotuksia kuin minä", Tinga kysyi Akkilta muodon vuoksi, vaikka arvelikin tietävänsä jo vastauksen. Vaikka mies päättäisikin tulla seuraamaan heidän tekemisiään, kunoichi arveli, että tämän ajatukset olisivat silti tämän saaman käärön ja sen sisällön kimpussa.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Tapaamisia

Viesti: # 7076Viesti sumufani »

Kolmikon syödessä kaikessa rauhassa tarjottimen antimia pois keskustelu eteni rauhalliseen tahtiin. Nuori yakuza tosin miltei värisi jo innosta harjoitellu taistelusta Tingan kanssa, mutta nuoren miehen olemuksesta moista ei voisi arvata onneksi. Tietenkin punapään sensori voisi havaita jo pientä malttamattomuutta ja jännitystä. Päättäen kuitenkin tarttua Akkin sanomaan levon jäämisestä lyhyksi roudanmaalainen mietti hetken kuinka muotoilisi kysymyksesnä.
’’Luulette siis, että teidän läsnä olollenne tulee olemaan tarvetta lähi aikoina Sanada-sama? Liittyen varmaan Ushiron pyyntöön tai pyyntöihin? Ei tarvitse kuitenkaan kertoa sen tarkemmin.’’
Kanki esitti kysymyksensä ja hetken verran hänen kasvonsa kävivät miltei vakavina. Se pyyhkiytyi kuitenkin nopeasti hänen tutun ja ystävällisen hymynsä alle. Tingakin esitti pyyntönsä kutsua häntä ilman kunnioittavia liitteitä, mutta brunetti ei ollut täysin varma kuinka suhtausi asiaan. Kaksikko oli tärkeitä vieraita ja moinen pyyntö tuntui hivenen tökerölle, mutta syy sille oli varmasti persoonallinen.
’’Voin tehdä parhaani asian suhteen Jinai-san.’’
Hetken verran Kanki oli sanomaisillaan sanan sama mutta Tingan esittämä vaatimus tuoreena mielessään hän päätyi sanomaan mitä sanoi.

Punapään kutsuessa Akkin seuraamaan harjoittelua Kanki ei ollut aivan varma olisiko se paras idea. Mies tarvitsisi lepoa, mutta toisaalta kuinka paljon raitis ilma voisi tedä pahaa.
’’Olette tietenkin tervetullut seuraamaan harjoittelua, jos haluatte Sanda-sama.’’
Hiljalleen Kanki alkoi keräämään tyhjiä astioita takaisin tarjottimelle sillä ne pitäisi viedä takaisin keittiöön puhdistusta varten.
’’Löydätte minut varmaan ilman ohjeitakin, mutta todennäköisesti olen lukusalissa viettämässä aikaani Jinai-san.’’
Tinga nimittäin oli varmasti pistänyt merkille mihin aikaan nuori yakuza oli ollut ulkona harjoittelemassa rutiininsa omaisesti.
’’Nyt jos ette laita pahaksenne vien nämä tyhjät astiat nyt pois.’’
Kasvoillaan ystävällinen hymy ja äänessään iloinen sävy nuorukainen lähti suuntaamaan ovea kohti.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tapaamisia

Viesti: # 7078Viesti Cross »

Täyttäessään omaa lautastaan tummalla riisillä ja höyrytetyillä kasviksilla Akki huomasi seuralaistensa hieman pahoittelevat vilkaisut, näiden verratessa omaa huomattavasti monipuolisemmalta ja herkullisemmalta vaikuttavia annoksiaan hänen kasaamaansa terveys ateriaan. Miekkamies ei antanut sen kuitenkaan häiritä itseään, vaan pyrki enemmin vaikuttamaan siltä kuin ei olisi edes huomannut koko asiaa ja keskittyikin vain nauttimaan omasta osastaan ateriaa. Mikä kävikin yllättävän helposti kurnivan vatsan ansiosta, vaikkakaan se ei saanut melko valjun makuista ruokaa maistumaan juurikaan sitä erikoisemmalta. Keittiön väki oli kuitenkin tehnyt parhansa kunnioittaakseen käytettävissä olevien raaka-aineiden makuja, onnistuen loihtimaan kaikesta huolimatta niistä vähintäänkin tyydyttävän aterian. Se ei kuitenkaan tarkoittanut ettei riisiä ja kasviksia huolellisesti pureksiva mies olisi tuntenut houkutusta ottaa muutamaa viipaletta tarjotulta kala lautaselta vastaan, päätyen kuitenkin torjumaan houkutuksen, päättäen pitää omaa toipumistaan tärkeämpänä kuin sen hetkistä houkutusta syödä jotain maukkaampaa.
Siitä ateria jatkui rauhallisesti, Tingan ja Kankin hoitaessa pääosan keskustelusta, sopien muunmuassa tapaavansa myöhemmin illasta harjoitellakseen keskenään. Näitä kahta lähinnä kuunteleva Sanada olisi mielellään osallistunut itsekkin mukaan harjoitteluun, mutta ymmärsi hyvin ettei ollut vielä siinä kunnossa että olisi tarjonnut kummoistakaan vastusta kummallekkaan näistä. Hän olisi tietenkin voinut mennä seuraamaan näitä kahta ja antaa ehkä neuvon tai pari kummallekkin näistä asioista joiden harjoitteluun näiden tulisi keskittyä, vaikka kumpikin näistä kahdesta luultavasti oli tietoisia jo ennestäänkin omista heikkouksistaan. Senpätakia hän päättikin pudistaa hieman päätään punapään kysyessä liittyisikö hänkin heidän seuraansa.
''Taidan. Ennemmin. Tutustua. Majatalon. Kirjastoon.'' Miekkamies vastasi vaimeasti kähisten, ajatellen mielessään olevan viisaampaa käyttää täällä vietettävä aika edes jollaintapaa hyödyksi ja tällä hetkellä se tarkoitti Kageron lähettämän kirjeen koodin murtamista. Se vaatisi kuitenkin tutustumista sävelletyn musiikin sääntöihin ja tapaan jolla se kirjoitettiin, mikä ei ollut miekkamiehelle ennestään tuttua, mihin ainakin toivottavasti kuitenkin löytyisi apua majatalon monipuoliseksi mainostetusta kirjastosta.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tapaamisia

Viesti: # 7081Viesti Southpaw »

Heidän ruokailunsa lomassa Kanki tuli samalla kysyneeksi Akkin äskeisistä puheista sen suhteen tulisiko heille olemaan tarvetta lähiaikoina, Tinga joutui hetken miettimään mitä vastata tuohon. Hän ei loppujen lopuksi tiennyt kuinka paljon Kanki itse oli saanut tietää Ushirolta ennen kuin he olivat jäänneet puhumaan tämän kanssa kolmen kesken.
"Niinkin voisi sanoa. Mutta mitään tuskin tulee tapahtumaan vielä ihan lähipäivinä, joten en usko että sinun tarvitsee olla huolissasi. Uskoakseni saamme vielä jonkin aikaa lepoa Akkin parantumista ajatellen", Tinga vastasi, toivoen että sanat kuulostaisivat enemmän siltä, että hän pyrki epäsuorasti kehottamaan Kankia olemaan kärsivällinen, sillä he tuskin lähtisivät täältä vielä huomenna tai edes ylihuomenna, vaikka olivatkin suostuneet Ushiron pyyntöihin.

Kolmikon syötyä, Kanki otti asiakseen kerätä astiat ja palauttaa ne takaisin keittiölle tiskattavaksi ja kertoi viettävänsä aikaansa luultavasti lukusalissa. Tämä tieto sai Tingan vain hymähtämään huvittuneesti.
"Kiitos tiedosta, mutta niin kauan kuin olet alle kymmenen kilometrin päässä uskoisin löytäväni sinut mistä tahansa", Tinga virnisti hieman. Vain harvat kykenivät enää piiloutumaan hänen aisteiltaan ja vaikka Kanki varmasti osasi kaikenlaista, nainen uskalsi olla melko varma siitä, että chakran hallinta puhumattakaan oman chakran piilottamisesta, ei ihan vielä onnistuisi Kankilta, minkä vuoksi hän voisi hetkessä aistia Kankin sijainnin jos tämä vain pysyisi hänen sensorinsa kantamalla.

"Entä sinä? Tarvitsekot seuraa kirjastoon siihen asti, että menen osallistumaan hänen harjoituksiinsa? Kirjat eivät ole ihan minun juttuni jos ymmärrät mitä tarkoitan, mutta jos haluat voit käyttää päätäni ideoiden pallotteluun kun yrität tulkita nuottejasi", Tinga kysyi vuorostaan Akkilta ja puhuessaan heilautti pari kertaa kättään silmiensä edessä, kuin kororstaakseen sitä, miksi kovin monet kirjat eivät auenneet hänelle samalla tavalla kuin Akkille ja hänen muille näkeville ystävilleen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Tapaamisia

Viesti: # 7084Viesti sumufani »

Onnellisen tietämättömänä Tingan heittämästä puujalka vitsistä saati Akkin halusta alkaa selvittää saamansa käärön koodia Kanki saapui keittiöön ja tutun ystävällisellä hymyllä kävi kevyttä keskustelua henkilökunnan kanssa. Tietenkin visusti varoen kertomasta mitään hänen saatettavistaan joihin turhan moni kysymys tuntui liittyvän ja roudanmaalaisen moni vastaus oli Ushrion kertovan asiasta jos koki sen tarpeelliseksi. Sanomansa mukaisesti nuri yakuza lopulta suuntasi kohden lukusalia kepein ja miltei tanssivin askelein. Hänne mieltään kohensi merkittävästi harjoitus ottelu merkittävästi vahvemman vastustajan kanssa ja ehkä pitkään aikaan hän voisi iskeä leikatakseen lihaa. Kylmä väre kulki nuoren miehen selkää pitkin jo pelkästä ajatuksesta ja hän teki parhaansa ettei innostunut liikoja. Tinga-sama oli juuri möläyttänyt hänelle hänen sensorinsa rajat ja Kanki oli kirjaimmelisesti innoisaan koko harjoitus ottelusta ja tuo tunne olisi kaiken kirkkaimpana hänen mielessään. Nuori mies päätyi lopulta ottamaan tanssivia askelia kohden lukusalia jännityksen ja innostuksen innoittamana. Tanssi oli onneksi yksi hänen suosimistaan tavoista ilmaista itseään ja jos hänen onnisti lukusalista löytyisi soitin. Ei niinkään väliä mikä Kankin saatua varsin laajan opastuksen hyvin monen käytöstä, mutta nuori mies itse piti eniten shamisen soittamisesta. Vaikka soittimessa oli vain kolme kieltä niin sen avulla sai niin paljon aikaan ja se kiehtoi Kankia kysesisen soittimen suhteen.

Lukusalille päästyään yakuza avasi oven varovasti ja antoi katseensa harhailla hetken ajan. Enemmän kirjoja mitä hän oli nähnyt vähään aikaan ja suuret ikkunat tuomassa luonnon valoa. Ikkunoiden luona oli tilaa istua ja päästyään ihmetyksestään yli hän alkoi katsella tarkemmin hyllyjä ja niiden sisältöä. Olihan Kanki huomannut shamisen soittimen yksinäisenä parin muun soittimen kanssa eräässä nurkassa, mutta v astustaen haluaan suunnata välittömästi sen suuntaan ja avata ikkunan saadakseen tuulen vireen kasvoilleen. Kuitenkin kaipuu kotiin ja kahden tutun asian yhdistymistä yhdeksi Kanki otti selvästi hyvin hoidetun soittimen mukaansa. Nuori yakuza avasi ikkunaa hieman ennenkuin istui sen ääreen alkaen kevyesti soittamaan kieliä. Siitä oli niin pitkään kun hän oli viimeksi soittanut mitään, mutta hissukseen sävelmiä soittamalla nuori yakuza alkoi saamaan itseluottamusta taitoihinsa. Hitaasti tahti kasvoi ja laski kunnes Kanki alkoi soittamaan hänelle tuttua kappaletta. Se oli ensimmäinen kappale, jonka hän oli oppinut soittamaan ja myös hänen isänsä suosikki. Kappaleen sointu oli surullinen, mutta silti se oli roudanmaalaiselle hyvin rakas ja tavallaan muistutus että yö oli pimein ennen aamua. Muutenhan hän ei olisi täällä tai edes tavannut Tingaa saati Akkia.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tapaamisia

Viesti: # 7085Viesti Cross »

Ruokailun päätyttyä Kanki alkoi nopeasti kasata tyhjennettyjä astioita palauttaakseen ne takaisin majatalon keittiöön , jollon Tinga päätti kysyä halusiko Akki tämän liittyvän seuraansa tutkimaan kirjoja, todeten kuitenkin samalla ettei luultavasti olisi kovinkaan suureksi avuksi siinä. Toteamus sai nopean hymyn häivähdyksen käväisemään parantavien kääreiden peittämän miehen kasvoilla, joka oli heti ehdotuksen kuullessaan ajatellut aivan samaa. Senpä takia hän hieman pudistikin päätään, vaikka tiesi hyvin ettei kunoichi kyennyt elettä näkemään, vaikka saattoi muillakeinoin sen kyllä aistiakkin. ''Luulisin. Selviäväni. Omillani.'' Miekkamies vastasi vaimeasti kähisten, odottaen kaikessa rauhassa että astioita keräävä nuorukainen saisi kaiken kerättyä mukaansa ja poistuisi huoneesta, ennen kuin alkoi rullata pöydän sivulla kasaan heitettynä ollutta Kageron lähettämää viestiä takaisin rullalle, päästäkseen aloittamaan tutkimuksensa mahdollisimman nopeasti.
Kävelykeppiin nojaten ja laahustavin askelin Sanada suuntasi majatalon lukusaliin, pysähtyen lopulta sinne päästyään hetkeksi katselemaan huoneen seiniä myöten täyttäviä kirjahyllyjä ja niitä täyttäviä lukuisia teoksia. Täältä jos mistä hän varmasti löytäisi tarvitsemansa tiedot, kyetäkseen ymmärtämään päällystakkinsa taskussa olevan kääröön kätketyn viestin. Tosin arvoituksen ratkaisuun vaadittavien tietojen löytäminen täältäkin voisi käydä työstä, sillä nopealla vilkaisulla näytti siltä ettei hyllyillä olevia kirjoja ja kääröjä ollut järjästetty mitenkään erikoisen tarkasti. Raskaasti huokaisten miekkamies asteli hyllyjen luokse ja lähti kiertämään huonetta, tutkien hyllyillä olevien teosten nimiä nopeasti vilkuillen.

Muutamia teoksia syliinsä poimittuaan Akki vetäytyi lopulta istumaan lukusalin syrjäisään nurkkaan hyllyjen välissä, syentyen tutkimaan valitsemiaan tekstejä. Ne käsittelivät aivan kuten hän oli ajatellutkin musiikkia, mutta keskittyivät sen alkeiden sijasta enemmän eri tyyleihin ja niitä kuvastaviin piirteisiin. Senpä takia yksikään niistä ei oikein vastannut sitä mitä miekkamies olisi halunnut, vaikka olivatkin omalla tavallaan mielenkiintoista luvettavaa ja saivatkin hänet ajattelemaan musiikin luomia mahdollisuuksia erinäisissä käyttötarkoituksissa. Niin uppoutunut hän oli omiin mietteihinsä, ettei edes huomannut hieman myöhemmin saapuvaa Kankia, vaikka hiljaisessa salissa olisi ollut helppo kuulla jopa hiiren aivastavan.
Vasta nuoren miekkamiehen aikaansaamat ensimmäiset soinnut havahduttivat ajatuksissaan olleen shinobin, joka suorastaan säpsähti hereille, vilkuillen hetkenaikaa hermostuneesti ympärilleen ja ihmetteli kuinka oli saattanut päästää jonkun yllättämään itsensä. Rauhoituttuaan hieman hän alkoi kuunnella vaimeasti soitettuja haikean surumielisiä sointuja, joiden luomaa kappaletta ei ainakaan heti osannut nimetä. Niiden kuuleminen sai hänet kuitenkin laskemaan käsissään olleen kirjan läheiselle pöydälle ja nousemaan keppiinsä nojaten pystyyn, päättäneenä pyytää apua ongelmansa ratkaisemiseksi tuolta soittajalta. Havaitessaan kuitenkin kuka tuo soittaja oli hän pysähtyi paikalleen ja jäi kuuntelemaan Kankin soittoa, harkiten halusiko sittenkään pyytää apua tältä.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Tulimaa”