Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Entinen äänettöminä tasankoina tunnettu alue on Fuseikon hallinnassa. Aluetta on ennen käytetty riisin viljelyyn, mutta sodan sytyttyä peltotilkut hylättiin ja nykyisin alue koostuu useista rehottavista pelloista, lukuun ottamatta tasangon keskellä kasvavaa valtavaa puuta ja tasangon länsireunalla sijaitsevaa luumetsää, joka on jäänyt paikalle jonkun Kaguyan käymästä taistelusta. Lisäksi aluetta halkovat useat haarautuvat joet ja pienet lammet joista on saatu vettä riisin viljelyyn. Koska tasangolla ei ole varsinaisesti mitään hyvää piilopaikkaa, Fuseiko alaisineen siirtää leiriään säännöllisesti ja vaeltelee paikasta toiseen.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Viesti: # 6661Viesti Cross »

Nahkanaamioita käyttävän kaksikon näkeminen oli saanut Nunon mielentilaan jossa tämä ei ajatellut enää juurikaan mitään muuta kuin hengissäpysymistä, minkä takia hän ei juurikaan välittänyt toisen nuista kahdesta esittämään tarjoukseen antautua. Sen sijaan hän vain ärisi entistä äänekkäämmin ja kaikki lähistöllä olevat saattoivat varmasti nähdä pilvien välistä kurkkivan kuun valossa kuinka jotain näytti liikkuvan pikkumiehen vaatteiden alla. Hänellä olikin syytä tuohon levottomuuteen, sillä Fuseikon alaisia ei tunnettu näiden vastustajilleen osoittamasta armeliaisuudesta, eikä varsinkaan tämän eliitti joukkojen jäseniä. Sensijaan nämä olivat tunnettuja julmuudestaan ja häikäilemättömyydestään, minkä takia yksikään täysipäinen ei varmasti edes harkitsisi annetun tarjouksen hyväksymistä, sillä nopea kuolema taistellen olisi varmasti kaikkein lempein vaihtoehto.
Tilanne ei siis näyttänyt kovin hyvältä nopperaolaista kaksikkoa vastaan taistelevien kannalta, eikä se suinkaan muuttunut paljoa sitä paremmaksi Senjun alkaessa kasvattaa puita, joiden oli ilmeisesti tarkoitus toimia jonkinlaisena näkösuojana. Ikävä kyllä niistä muodostui kuitenkin ennemminkin jonkinlainen aita tai muuri shinobien ympärille, joka varmisti sen etteivät nämä pääsisi yrittämään pakenemista.
Tuossa tilanteessa hukkapätkä ei nähnyt enää kuin yhden epämiellyttävän vaihtoehdon jota yrittää, mikä saattaisi antaa heille edes pienen mahdollisuuden selviytyä. Siihen sisältyi valtava riski, mutta siitä huolimatta hän vei kätensä lääkintätarvikkeita sisältävälle varustepussilleen ja vetäisi sieltä esiin pienen ontoksi koverretusta ohuesta luusta valmistetun putkilon. Yhdessä silmänräpäyksessä sen sulkenut korkki lensi ilmaan ja puisella naamiolla kasvojensa pahasti palanutta alaosaa peittävä mies niisti putkilon sisällön äänekkäästi nenäänsä, tuntien välittömästi ottamansa aineseoksen alkavan vaikuttaa.
Kyyryssä olevan arpisen pikkumiehen silmät rävähtivät apposen auki, samalla kun niiden pupillit laajentuivat äärimilleen ja silmien verisuonet alkoivat täyttyä verestä. Hampaansa tiukasti yhteen puristaneen kitukasvuisen shinobin suusta ei kuulunut enää jännittynyttä vaimeaa murinaa, vaan ennemminkin jännittynyttä ärinää, joka kuulosti aivan villipedolta, joka vain odotti pääsevänsä hyökkäämään. Koko kitukasvuisen shinobin keho näytti tärisevän levottomasti, kunnes tämän suusta pääsi mielipuolinen verenhimoinen rääkäisy ja taistelu pääsi todella alkamaan.
Täysin vailla itsesuojeluvaistoa oleva Nuno loikkasi edelleen keuhkojensa täydeltä rääkyen heidän kimppuunsa hyökännyttä kaksikkoa kohti, heilauttaen toista käsistään näitä kohti ja päästäen rihmansa purkaantumaan ulos sen tikkien väleistä. Kymmenet ohuet mustat rihmat leikkasivat ilmaa, iskeytyen päin riisipeltojenmaalaisia. Osuessaan ne eivät ainoastaan repisi näiden vaatteita ja ihoa rikki, vaan myös levittäisivät niiden pinnassa olevaa ainetta kaksikon verenkiertoon. Kyse oli pikkumiehen itse kehittämästä aineesta, jonka tarkoitus oli toimia vasta aineena hänen juuri itse nauttimaansa jauhetta vastaan. Samalla se kuitenkin toimi myös tehokkaana myrkkynä, jonka avulla olisi helppo lopettaa taistelu lyhyeen.

Kestävyys: 95
Chakra: 185
Nopeus: 25
Akashisen 1/15
Kuroito: Kiru x2= 61dmg+ Komoriuta(-5dmg hyökkäyksistä ja -10 nopeutta viiden vuoron ajaksi)
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Viesti: # 6672Viesti sumufani »

Toinen noista vihollisista oli puhunut jotain puiden alkaessa kasvaa, mutta vihollisen ääni oli jäänyt toiseksi metelille. Sen sijaan puinen kupoli alkoi muodostua hänen kasvattamistaan puista, mikä sai nuorukaisen hetkeksi aikaa katsomaan ihmeissään tuota luomusta. Miksei hän ollut keksinyt tuollaista? Hän oli tosin kuullut selvästi kuinka Nuno yritti pelotella vihollisia murisemalla heille ja selvästi koitti tehdä parhaansa, että he selviäisivät Koga kuuli Nunon niistävän jotain. Oletettavasti miehen omia luomuksia, mutta koga muisti kohdan, jossa vihollis kaksikko oli seissyt. Koga suoritti sinettejä kääpiön päästäessä rääkäisyn, joka sai nuorukaisen hivenen säpsähtämään ja nopeasti Nuno olikin vihollisten kimpussa.
Senju ei aikonut jäädä toiseksi vaan alkoi johtamaan chakraansa jälleen lähi ympäristön puihin. Tällä kertaa tosin hän alkoi muovaamaan puista ja oksista piikkejä, joita hän alkoi ohjaamaan kohden tuota kasvin käyttäjää, jota Nuno juuri nyt piti kiireisenä parhaansa mukaan. Senju keskittyi ohjaamiinsa piikkehin parhaansa mukaan ja teki parhaansa, ettei osuisi Nunoon näillä.


Koga
Hp:29
Ch:49
Nopeus: 7

Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C-jutsuihin ja siitä ylöspäin)
Nuorempi Tbj; +1chk/vuoro

Lääkintä 4p (+2dmg/-2chk, A/A-tasolle asti)
Mokuton 6p (+3dmg/-3ch, S-tasolle asti) 

Mokuton: Mokuryu no jutsu
Ohjaamalla chakraansa lähiympäristön puihin, ninja voi kasvattaa ympäristön puiden oksista ja rungoista pitkiä piikkejä. Piikkejä voi mielensä mukaan kasvattaa ja ohjailla, joten vaikka vastustaja välttäisikin ensimmäisen hyökkäyksen, tämä ei välttämättä väistäkään enää seuraavaa. Metsäisessä ympäristössä taistelu muuttuu tämän tekniikan vuoksi vastustajalle hyvin vaaralliseksi.
Taso: A2
Chakra: -25 aktivoida, jatkuu -12 per vuoro ohjailla piikkejä
Damage: 29
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Viesti: # 6678Viesti Southpaw »

Nunon kaivaessa putkilon esiin kumpikin nahkanaamioisista shinobeista otti etäisyyttä toisiinsa, mennen lähes puukupolin vastakkaisille reunoille asti. Kun vastustaja sitten lähti hyökkäykseen raivoisasti rääkäisten, kumpikin noppara-joukkojen jäsen tajusi sen verran, että etäisyyden ottaminen oli ollut oikea ratkaisu sillä se pakotti Nunon iskemään rihmoillaan kahteen suntaan. Tämä antoi kummallekin shinobille mahdollisuuden selvitä iskusta hengissä. Iburi selviytyi iskusta muuttamalla kehonsa koostumuksen jälleen hetkellisesti tomuksi, jolloin Nunon rihmat vain huitoivat hänen lävitseen kun taas Shinamori turvautui Kogan laukaisemaan tekniikkaan ja ohjasi piikkisateen kohti rihmoja sillä seurauksella, että rihmat alkoivat katkeilla ja menettää tehooan piikkien upotessa niihin. Sillä välin kun Iburi materialisoitui ja syöksähti sitten pistohyökkäykseen Nunoa kohti, Shinamori puolestaan teki käsimerkin. Samalla hetkellä Kogan jaloissa puiden juuret kohosivat esiin maan alta ja pyrkivät sitomaan nuoren Senjun paikoilleen siksi aikaa kun nopparan shinobit hoitelisivat Nunon joka sillä hetkellä vaikutti kaksikosta vaarallisemmalta tapaukselta.

Saizo Iburi
Hp: 70
Ch: 86
Nopeus: 9
Muuta: Jounin, klaanitekniikat (tomu) 5p, kenjutsu 5p, chakramiinukset klaanitekniikoissa
*Pistohyökkäys miekalla, 33 dmg,

Ito Shinamori
Hp: 59
Ch: 69
Nopeus: 9
Muuta: Jounin, kasvitekniikat 8p, muu ninjutsu 2p, damaplussat kasvitekniikoissa
*Juurisidonta no jutsu, kestää 33 dmg

[Otin siis vapauden jaksaa ton 61 jahtia koska vihut otti etäisyyttä toisiinsa. Näin kummalleki jäi vähemmän torjuttavaa]
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Viesti: # 6692Viesti Cross »

Akasishenin pauloissa oleva Nuno sihisi ja sähisi suu vaahdossa rihmojen sivallukset välttäville vastustajille, vaikuttaen käyvän vain hetki hetkeltä entistä kovemmilla kierroksilla. Suonet pikkumiehen silmien ympärillä olivat tulleet selvästi näkyviin ja hiljalleen tämän silmien valkuaiset olivat alkaneet muuttua verenpunaisiksi, kaikkein heikoimpien verisuonien alkaessa hiljalleen antaa periksi jatkuvasti kasvavalle paineelle. Samalla pikkumiehen sydän oli alkanut tykyttää entistäkin kovemmalla tahdilla, alkaen jo lähestyä vaarallisen tiheää sykettä. Se ei kuitenkaan huolettanut tippaakaan kalpeaa shinobia, jonka koko mieli oli keskittynyt ainoastaan tappamaan edessään näkyvän kaksikon.
Ningyou huomasi toisen näistä hajoavan pölyksi, mutta ei välittänyt siitä. Sen sijaan hän kiinnitti kaiken huomionsa toiseen jäljelle jäävään hahmoon, joka vaikutti keskittyneen johonkin muuhun. Mitä ikinä se olikin olisi tämä ollut pahassa pulassa, ellei aijemmin pölyksi muuttunut mies olisi ilmestynyt verenhimoisesti miestä tuijottavan hukkapätkän taakse ja iskenyt miekkaansa tämän selkään.
Ase lävisti vaivattomasti kitukasvuisen miehen, joka ei kuitenkaan tuntunut edes välittävän koko asiasta. Sensijaan miekkamies sai huomata mustien rihmojen syöksyvän ulos aseensa tekemästä haavasta, kietoutuen ensin tiukasti aseen terän ympärille ja yrittäen sen jälkeen tavoitella miehen käsiä. Jo pienimmästä hipaisusta Iburi huomaisi chakransa alkavan huveta, sen siirtyessä rihmojen käyttä haavoittuneen kummajaisen kehoon. Samalla kätensä eteenpäin heilauttavan Nunon kädestä syöksyi lisää rihmoja ulos ja muodosti suurikokoisen käden, joka syöksyi juuria Senjun ympärille ohjaamaan pyrkivää shinobia kohti, pyrkien tarttumaan tähän ja alkamaan hitaasti imeä tämän chakran olemattomiin.

Kestävyys: 62
Chakra: 125
Nopeus: 25
Akashisen 2/15

Kuroito: Tsunagu+ Chakra Kyuuin jutsu -> Saizo= Sitoo vihun paikalleen ja imee 22-32ck

Kuroito: Yari+ Chakra Kyuuin jutsu -> Ito= 43dmg ja imee 22-32ck
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Viesti: # 6712Viesti sumufani »

Puunahalaaja tunsi piikkiensä alkavan kääntyä ja vääntyä suuntiin, joihin hän ei niitä ohjannut, mutta siitä välittämättä hän jatkoi chakransa syöttämistä piikkeihinsä ja jatkoi tuon mokoman kopioijan tähtäämistä. Kuitenkin antaessaan huomionsa piikeilleen nuorukainen huomasi liian myöhään omien juuriensa alkavan kietoutua jänen ympärilleen. Kenties hän jäisikin kiinni, mutta se ei estänyt puunhalaajaa jatkamasta hyökkäystään Nunoa auttaakseen. Nuorukainen oli nähnyt kuinka miekka oli lävistänyt Nunon, mutta täältä käsin hän ei voisi auttaa ja osaisihan Nuno parantaa itse itseään. Ainakin toivottavasti.

Koga
Hp:29
Ch:38
Nopeus: 7

Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C-jutsuihin ja siitä ylöspäin)
Nuorempi Tbj; +1chk/vuoro

Lääkintä 4p (+2dmg/-2chk, A/A-tasolle asti)
Mokuton 6p (+3dmg/-3ch, S-tasolle asti) 
29 dmg Itoon
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Viesti: # 6714Viesti Southpaw »

Huomatessaan haavasta ulos puskevat rihmat, Iburi reagoi nopeasti ja samalla kun kiskaisi aseensa irti Nunosta tämä perääntyi nopeasti taaksepäin, samalla kun teki viiltävän liikkeen eteensä, onnistuen näin katkaisemaan Nunon kasvattamat rihmat ennen kuin ne saivat otetta hänen käsistään. Vaikka heidän ryhmänsä jäsenet tunnettiinkin pelottomina ja julmina vastustajina, edes hän ei silti ollut valmis koittamaan onneaan Nunon rihmoja vastaan vaan katsoi parhaimmaksi vältellä joutumastas niiden otteesen. Tämä osoittautui viisaaksi ratkaisuksi, sillä Nunon kiinnittäessä seuraavaksi huomionsa Itoon, joka oli keskittynyt sitomaan puunhalaajan paikoilleen, Iburi sai tilaisuuden jatkaa hyökkäystään ottamalla esiin käärön. Esiin vetämästään kääröstä Iburi summonoi lopulta parven erilaisia heittoaseita jotka lähtivät vauhdilla lentämään kohti Nunoa.

Sillä välin Kogan aloilleen sitonut Shinamori vilkaisi Nunoa kohti ja sai huomata joutuvansa nyt kahden hyökkäyksen väliin Nunon lähestyessä toisesta suunnasta ja Kogan oksien taas toisesta suunnasta. Hetken verran tilanne näytti toivottomalta, mutta pian kasvonsa peittänyt shinobi kuitenkin keksi käyttää Kogan oksia hyväkseen. Sen sijaan, että olisi ohjannut ne takaisin puunhalaajaa itseään kohti, Shinamori ottikin oksat hallintaan ja ohjasi ne itsensä ohitse, hänen ja Nunon väliin. Tämä aiheutti sen, että Nunon rihmat osuviat oksiin ja alkoivat hänen sijaansa imeä chakraa niistä. Huomatessaan oksien alkavan rapistua ja kuihtua niihin käytetyn chakran hävitessä, Ito irvisti naamionsa takana, koettaen tajuta mistä tuo ilmiö oikein johtui. Oli tekniikan salaisuus sitten mikä hyvänsä, selvää oli, että hänen olisi parasta vältellä osumia kuin lääkintäninjat konsanaan, muuten tämä taistelu saattaisi koitua hänen viimeisekseen.

Saizo Iburi
Hp: 70
Ch: 55
Nopeus: 9
Muuta: Jounin, klaanitekniikat (tomu) 5p, kenjutsu 5p, chakramiinukset klaanitekniikoissa
*Perääntyvä viilto, normaalisti aiheuttais 28 dmg, mut tällä kertaa viilsi rihmat katki ja nopeuden avulla pääsi kauemmas Nunosta, tekniikan aikana nopeus 19
*Heittoaseet, 27 dmg

Ito Shinamori
Hp: 59
Ch: 54
Nopeus: 9
Muuta: Jounin, kasvitekniikat 8p, muu ninjutsu 2p, damaplussat kasvitekniikoissa
*Ohjaus no jutsu, ohjas nuo Kogan piikit kohti Nunoa eli Nunoon tulossa toi 29 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Viesti: # 6717Viesti Cross »

Rihmoista muodostunsuuri koura huitaisis Nunoa päin lentäneet piikit sivuun, imien niissä olleen chakran silmänräpäyksessä pois ja saaden kuiviksi nahistuneiksi oksiksi kutistuneet tikut kalahtelemaan vaimeasti taistelioita ympäröivää seinämää vasten. Siinä vaiheessa kasveja hallitsevalla äänenmaalaisella olisi olluut kuumat paikat tiedossa, ellei tämän toveri olisi kiinnittänyt esiin summonoimiensa heittoaseiden ilmestymisen aikaansaamilla poksahduksilla vaimeasti ärisevän kalpean shinobin huomiota itseensä. Se taas pelasti mielipuoliselta vaikuttavan pikkumiehen, jonka kasvot olivat alkaneet värjääntyä punaisiksi silmien ympäriltä vuotamaan alkaneesta verestä, mikä ei kuitenkaan näyttänyt huolestuttavan tätä tippaakaan.
Sen sijaan Ningyoun huomio kiinnittyi täysin lähestyviin heittoaseisiin, jotka suuri koira sysäsi sivuun aivan yhtä helposti kuin aijemmat puupiikitkin. Samalla koura alkoi hajota lukuisiksi yksittäisiksi rihmoiksi, jotka syöksyivät tarttumaan kiinni Iburin ympärillä olevasta yhteenkietoutuneiden puiden muodostamasta seinämästä, kiskaisten toisessa päässä olevan kitukasvuisen shinobin kuin tykinkuulan vastustajaansa kohti.

57hp
55ck
25n
Akashishen 3/15

Itokeru -55hp ja -22-32ck Iburilta
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Viesti: # 6719Viesti sumufani »

Hetken verran tilanne näytti jo hyvältä tuon kasvin ohjaajan jäädessä hänen ja Nunon hyökkäykseen väliin, mutta onnistui vielä kääntämään tilanteen edukseen pitämällä pään kylmänä. Kuitenkin Nunon antaessa huomionsa jälleen tomuksi muuttuvaan mieheen Koga päätti pitää tuon mokoman kopioijan kiireisenä ja vaikkei voinutkaan liikkua hänen kätensä olivat jääneet esiin tekemään sinettejä. Pian Iton yllätukseksi maasta hänen altaan alkoi kasvaa seipäitä. Nuno saisi varmasti tuon Iburin hengiltä vaikka se ei ehkä olisikaan helppoa, mutta siihen asti hän voisi tehdä parhaansa pidätelläkseen Itoa.

Koga
Hp:29
Ch:29
Nopeus: 7

Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C-jutsuihin ja siitä ylöspäin)
Nuorempi Tbj; +1chk/vuoro

Lääkintä 4p (+2dmg/-2chk, A/A-tasolle asti)
Mokuton 6p (+3dmg/-3ch, S-tasolle asti) 

Mokuton: Kakei 
Dmg: 18 + jää alttiiksi seuraavalle hyökkäykselle
Muoto: Seipäät ovat hivenen paksumpia ja pidempiä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Viesti: # 6723Viesti Southpaw »

Nähdessään vastustajan rihmojen lähestyvän häntä jälleen Iburi ei tuhlannut aikaa vaan muutti jälleen muotoaan tomuksi. antoi hänelle mahdollisuuden hajottaa kehonsa eri suuntiin jolloin Nunon rihmat menivät vaarattomasti ohi ja tämä leijaili sivummalle. Tiivistyessään jälleen kiinteään muotoonsa Iburi teki käsimerkit ja alkoi kasata ympärilleen suurta tomupilveä. Lopulta tekniikan ollessa valmis tämä valtava tomupilvi lähti voimakkaasti pyörivänä pyörteenä kohti Nunoa, Iburin pyrkiessä ohjaamaan suurimman osan kohti pikkumiehen kasvoja. Tämä toivottavasti tukehduttaisi Nunon tai ainakin tomua joutuisi tämän silmiin ja hengitykseen jolloin pikkumies joutuisi taistelemaan lopputaistelun tomua silmissään ja keuhkoissaan. Tämä kuitenkin vei loputkin iburin vähistä chakroista, joten tämä tiesi että jos hyökkäys ei tukehduttaisi Nunoa kuten hän toivoi, seuraava isku pikkumieheltä luultavasti tappaisi hänet.

Sillä välin Ito sai huomata, että maasta hänen jalkojensa alta alkoi kasvaa jonkinlaisia seipäitä. Tämä pakotti miehen kääntämään huomionsa Nunosta takaisin Kogaan ja hypäämään sivuun hyökkäyksen tieltä joskin väistöstä huolimatta seipäät repivät pitkiä haavoja miehen jalkoihin. Laskeutuessaan lopulta väistönsä jälkeen maahan hieman sivummalla, Ito oli lähellä vajota polvilleen maahan, mutta ajatus siitä, että häviäisi jollekin kokemattomalle pennulle, sai tämän kuitenkin terästämään itsensä ja sulkemaan jaloissa tuntuvan kivun taka-alalle. Hän ei ehkä pystyisi liikkumaan yhtä nopeasti kuin äsken, kiitos seipäiden aiheuttamien vammojen, mutta se ei tarkoittanut ettei hän voisi voittaa. Estääkseen Kogaa tekemästä lisää käsimerkkejä, mies otti tämän sitoneet juuret jälleen hallintaansa ja pian juurista alkoikin jakaantua pienempiä oksia jotka pyrkivät kietoutumaan Kogan sormien ympärille ja sitomaan nekin tiiviisti aloilleen.

Saizo Iburi
Hp: 70
Ch: 3
Nopeus: 9
Muuta: Jounin, klaanitekniikat (tomu) 5p, kenjutsu 5p, chakramiinukset klaanitekniikoissa
*Tomuhyökkäys, 20 dmg

Ito Shinamori
Hp: 41
Ch: 44
Nopeus: 9
Muuta: Jounin, kasvitekniikat 8p, muu ninjutsu 2p, damaplussat kasvitekniikoissa
*Juurien halkaisu no jutsu, sitoo Kogan sormet, kestää 13 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Viesti: # 6726Viesti Cross »

Huolimatta siitä että Kogan puista punottu muuri oli tukevaa tekoa ei se silti riittänyt pysäyttämään sitä päin syöksyvää Nunoa, joka oli kietoutunut omiin rihmoihinsa ja iskeytyi tykinkuulan lailla läpi säleiksi hajoavasta esteestä. Oman nopeutensa takia hän ei ollut huomannut vastustajansa onnistuneen välttämään hyökkäystä, huomaten sen vasta ollessaan muurin muodostaman kehän ulkopuolella. Petomaisesti ärisevä pikkumies pälyili hetkenaikaa hämmästyneenä ympärilleen, ennen kuin kuuli liikettä takanaan ja kääntyi juuri sopivasti näkemään pyörivän pölypilven luovan Iburin.
Tajuamatta edes mahdollista vaaraa Ningyou loikkasi päin hyökkäystä äänekkäästi rääkäisten, heilauttaen samalla toista kättään ja singoten siitä mustia rihmoja pilven toisella puolella olevaa riisiopeltojenmaalaista kohti. Ilman kykyä imeä chakraa myös hyökkäyksistä hukkapätkä olisi saanut varmasti katua jälkeenpäin vaistomaista toimintaansa, sillä hyökkäys olisi saattanut saada pahaakin jälkeä aikaiseksi. Huomattava osa tekniikan voimasta katosi kuitenkin ilmaan sen läpi syöksyvän pikkumiehen kyvyn vuoksi, saaden vain joitain naarmuja aikaiseksi tämän kuivaan vaaleaan nahkaan. Se ei ollut kuitenkaan läheskään tarpeeksi pysäyttämään huume höyryissä taistelevaa shinobia, joka ei edes tuntenut saamiaan vammoja.
Sen sijaan tämän rihmat syöksyivät läpi pölypilvestä ja kietoutuivat kohteenaan olevan miehen kaulan ympärille, kiristyen samantien ja estäen tätä saamasta enää henkeä. Tukehtuminen ei olisi kuitenkaan syy miehen kuolemaan, sillä vaikkei siihen menisikään kauvaa, menehtyisi tämä paljon aijemmin rihmoihin imeytyvän chakransa loppumiseen.

37hp
42ck
25n
Akashishen 4/15

Shimekorosu+ Chakra Kyuuin jutsu= 16dmg per vuoro ja -7-11ck per vuoro.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Viesti: # 6731Viesti sumufani »

Hetken ajan Koga oli varma miehen muuttumisesta vartaaksi, mutta miehen refleksit todensivat hänet vääräksi. Silti hän oli saanut vahinkoa aikaan tätä hankalaa vihollistaan vastaan. Kuitenkin Senju huomasi uusien juurien alkavan muodostua, joten hän asetti kätensä nyrkkiin jotta sormilukkojen sijaan mies sitoisi vain hänen kätensä aloilleen. Asiana sama, mutta hän ei halunnut mennä tuon miehen mielen mukaan.
Koga
Hp:29
Ch:30
Nopeus: 7

Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C-jutsuihin ja siitä ylöspäin)
Nuorempi Tbj; +1chk/vuoro
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Viesti: # 6737Viesti Southpaw »

Iburi oli toivonut hyökkäyksensä hoitelevan lähes järjettömästi riehuvan Nunon, sillä tuossa tilassa tämä ei vaikuttanut tajuavan varoa mitään mitä hän laukaisi pikkumiestä kohti. Naamiolla kasvonsa peittänyt ninja sai kuitenkin yllättyä huomatessään hyökkäyksensä laantuvan lähes täysin ennen kuin se edes ehti kunnolla osua Nunoon. Tämän jälkeen miehen rihmat jo syöksyivätkin hänen tomuhyökkäyksensä keskeltä ja kietoutuivat hänen kaulansa ympärille. Koettaen haukkoa happea keuhkoihinsa, Iburi tarttui miekkansa kahvaan paremmin ja koetti katkaista rihmoja sen avulla. Nunon otteen kuitenkin tiukentuessa Iburin kädet valahtivat voimattomina sivulle ja pian mies jo menetti tajuntansa. Ellei Nuno päästäisi irti, tämä kuolisi lopulta hapen puutteeseen.

Nähdessään vastustajan puristavan kätensä nyrkkiin kuin estääkseen häntä sitomasta tätä enempää, Shinamorilta pääsi huvittunut, kylmä naurahdus. Luuliko tuo poju todella nyrkeistään olevan jotain apua? Saatuaan kuitenkin oksat kietoutumaan tiiviisti myös Kogan käsien ympärille, mies kääntyi katsomaan taakseen, vain huomatakseen, että Nuno ja Iburi olivat päässeet hänen puukupolinsa ulkopuolelle. Välittämättä enää juurikaan Kogasta Shinamori juoksi nopeasti muuriin syntyneen aukon luokse, nähdäkseen juuri ajoissa kuinka Nunon rihmat kietoutuivat hänen tiimitoverinsa kaulan ympärille. Puuttuakseen tilanteeseen, Shinamori otti kupoliksi kietoutuneet puut hallintaansa ja hajotti osan niistä erikokoisiksi säleiksi ja tikuiksi, jotka sitten lennätti ilman halki kohti Nunoa.

Saizo Iburi
Hp: 54
Ch: 0
Nopeus: 9
TAJUTON

Ito Shinamori
Hp: 41
Ch: 24
Nopeus: 9
Muuta: Jounin, kasvitekniikat 8p, muu ninjutsu 2p, damaplussat kasvitekniikoissa
*Piikkitekniikka, 34 dmg Nunoon
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Viesti: # 6740Viesti Cross »

Iburin kaulan ympärille kietoutuneet rihmat jatkoivat kiristymistään aina vain tiukemmalle ja tiukemmalle, vielä sittenkin kuin kasvoiltaan jo sinertämään alkava mies menetti tajunsa. Normaalisti pikkumies olisi viimeistään siinävaiheessa löysännyt otettaan, voidakseen nauttia vastustajansa hitaasta surmaamisesta pitempään, mutta tälläkertaa tuo ajatus ei kuitenkaan edes käynyt hänen mielessään. Siitä piti huolen aijemmin nautitti huumaava aine, joka ajoi käyttäjänsä lähes mielenvikaisen verenhimon valtaan.
Ei olisi kulunut varmasti kauvaakaan ennen kuin tajuttomana maassa retkottavan shinobin niska olisi murtunut, tai kurkku rusentunut kasaan voimakkaan puristuksen takia. Ennen kuin kumpaakaan näistä kuitenkaan kerkesi tapahtua kiinnitti outo puun repeämisestä palasiksi aiheutunut ääni uhrinsa yläpuolelle kumartuneen ryysyläisen huomion, saaden tämän käännähtämään nopeasti ympäri ja havaitsemaan toisen kimppuunsa käyvän vihollisen. Täysin vaistonvaraisesti toimiva kalpea hukkapätkä sinkosi rihmojensa otteessa olleen uhrinsa itseään kohti lentäviä puun säleitä ja ne risuaidasta repinyttä hyökkääjää päin. Ilman halki lentävä tajuton shinobi suojasi kehollaan Ningyouta tiimitoverinsa hyökkäykseltä, samalla kun toimi itse hyökkäysvälineenä tätä vastaan.

27hp
17ck
35n
Akashishen 5/15

Kuroito: Tsukamu 33+10=43dmg
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Viesti: # 6746Viesti sumufani »

Vaikka viholliselta pääsi naurahdus Kogan asettaessa käsiään nyrkkiin sitomisen edetessä hän odotti pientä hetkeä, jona asettaa sormensa sinettiin viime hetkellä. Miehen huomion alkaessa kääntyä muualle ja oksien vielä ollessa kiristymään päin Senju pakotti jokusen sormen käsissään suoraksi vaikkakin oksien tiukentuminen teki siitä erittäin vaikeaa. Pienen savu pöllähdyksen myötä Koga muuti muotoaan oravaksi ja alkoi etsiä rakoa, josta hän mahtuisi ulos miehen riesaksi. Pienen katselemisen jälkeen hän löysikin sellaisen raon ja loikkien lähimälle puulle hän kiipesi sitä myöten.
Antaen hengen purkautua Koga istahti oksalle ja päästi äänekkään naurun ilmoille nähdessään Nunon rihmojen pitävän miestä. Vähän matkan päästä näkyvä palava metsä täytti ilmaa savun hajulla ja varmasti toisi huomiota heidän suuntaansa, mutta juuri nyt kupolin hajotessa säpäleiksi lähtiessä Nunoa kohden puunhalaaja naurunsa loputtua avasi sanaista arkkuaan.
’’Melkoi eliitti tää kaksikko. Toine päässy hengestää ja sie vaa uskoit mun pysyvän tuos. Aika varomaton sählä.’’
Sanoillaan hän kuitenkin yksinkertaisesti halusi miehen huomion itseensä ja teki muutamia sinettejä puhuessaan. Tämä hyvin varmasti jäisi hänen viimeiseksi hyökkäykseksi väsymyksen alkaessa painaa häntä mutta silti hän aikoisi joko kuluttaa vihollisensa chakran vähiin tai vahingoittaa miestä. Kuitenkin hän ohajsi tuon vihollisen muodostaman kupolin seinistä alkoi muodostua piikkejä samalla, kun Koga kunnolla antoi huomionsa kiinnittyä tapaan, jolla Nuno suojautui vihollisensa hyökkäystä vastaan. Ryysyihin verhoutunut kitu kasvuinen mies oli kirjaimellisesti heittänyt tajuttoman ruumiin säleitä päin, joka tappaisi kilven. Tuo raakuus sai Kogan irvistämään inhosta, mutta juuri nyt perääntyminen kuullosti nuorukaisen korviin paremmalta nunonkin rynniessä miestä päin. Toivon mukaan hänen naurunsa ja sanansa oli asettanut miehen huo,iom häneen eikä Nunoon, mutta hän voisi vain toivoa moista ihmettä.

Koga
Hp:29
Ch: 8
Nopeus: 7

Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C-jutsuihin ja siitä ylöspäin)
Nuorempi Tbj; +1chk/vuoro

Mokuton: Mokuryu no jutsu
Ohjaamalla chakraansa lähiympäristön puihin, ninja voi kasvattaa ympäristön puiden oksista ja rungoista pitkiä piikkejä. Piikkejä voi mielensä mukaan kasvattaa ja ohjailla, joten vaikka vastustaja välttäisikin ensimmäisen hyökkäyksen, tämä ei välttämättä väistäkään enää seuraavaa. Metsäisessä ympäristössä taistelu muuttuu tämän tekniikan vuoksi vastustajalle hyvin vaaralliseksi.
Taso: A2
Chakra: -23 aktivoida, jatkuu -12 per vuoro ohjailla piikkejä
Damage: 29
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tyyntä myrskyn edellä (rope)

Viesti: # 6754Viesti Southpaw »

Tavallisesti tajunsa menettänyt mies olisi luultavasti säilynyt hengissä, mutta kiitos Nunon mieltä sumentavan huumeen ja tämän rihmojen puristuksen, pikkumies jatkoi uhrinsa kuristamista vielä sen jälkeenkin kun tämä oli menettänyt tajuntansa. Tämä johti lopulta Iburin kuolemaan, sillä siinä vaiheessa kun Nunon huomio kiinnittyi toisaalle ja tämän rihmat päästivät irti, oli jo liian myöhäistä jotta Iburia olisi saanut enää elvytettyä.

Shinamori puolestaan sai haivaita liian myöhään, että päästessään ulos puukupolin keskeltä, häntä kohti lensikin Nunon sijaan hänen kuolleen ystävänsä ruumis, jonka hänen ampumansa piikit lävistivät. laskeutuessaan syöksynsä jälkeen maahan ja vilkaistessaan ympärilleen, hän huomasi ettei toistakaan hänen tiimitovereistaan näkynyt enää missään. Se saattoi tarkoittaa vain sitä, että hän oli luultavasti saanut kokea saman kohtalon kuin Iburikin. Tiedostaen sen että kaikki näitä vastustajia koskevat tiedot pitäisi saada eteenpäin, Shinamori lähti juosten kiertämään puukupolia päästäkseen pakenemaan metsikköön ja pois paikalta, mutta ennen kuin hän ehti päästä kovinkaan pitkälle hänen perässään ulos tullut Koga iski omalla tekniikallaan miehen selustaan. Isku sai Shinamorin hidastamaan vauhtiaan ja lopulta pysähtymään mikä antoi raivoisasti hyökkäävälle Nunolle tilaisuuden päästä jäljellä olevan vastustajan kimppuun ja viimeistellä tämä.

[Läpi]
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Eteläinen osa”