Sanada Akki

Jos haluat liittyä johonkin muuhun kylään, voit laittaa hahmokuvauksen tänne. Et voi pelata ennen kuin hahmosi on hyväksytty.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Sanada Akki

Viesti: # 67Viesti Cross »

Nimi: Sanada Akki
Lisänimi:
Kylä: Ex-Hebigakure
Kekken Genkai: Kumo tougyo
Klaani: -
Järjästö/ryhmä: Ex- yakuza
Ikä: 19
Sukupuoli: Mies
Chakra elemantti: Tuuli, sähkö, tuli
Ninja rank: Kage-taso
Ammatti: Ronin
Erikoistuminen:
Sensorikyky, -4ck genjutsuista, +4pistettä, immuuni myrkyille. Kenjutsu (6p= +3dmg/-3ck), Yatagarasu (4p= +2dmg/-2ck), genjutsu (4p= -2ck).
Kestävyys: 150
Chakra: 450 (+170 sinetöitynä Sotoba miekkoihin)
Nopeus: 28
Tehtävät: D:3 C:4 B:20 A:79 S1:32 S2:9 S3:0
Harjoitukset: D:2 C:3 B:2 A:0 S:1
Ropetukset: D:5 C:9 B:19 A:13 S:6 S2:1
Käyttämättömät: C:0 B:0 A:0 S:0 S2:0

Ulkonäkö:
Kuva
Ruumiinrakenne: Akki on isänsä ja kahden sisaruksensa tavoin kuusikätinen kumo tougyo verilinjan edustaja, joka erottuu väkijoukosta yleensä huomattavan pituutensa ja lähes läpikuultavan valkean ihonsa ansiosta helposti. Pahimman nuoruusiän kasvupyrähdyksen jälkeen aijemmin langanlaiha miekkamies alkoi saada nopealla tahdilla lisää lihasta luittensa ympärille, näyttäen nykyisin sopusuhtaisen jäntevältä ja lihaksikkaalta. Nuoruutensa kaljuna viettäneelle Akkille alkoi kasvaa pian tämän isän kuoleman jälkeen paksua ja jäykkää hiusta, joka tahtoo olla yleensä sekalainen pehko tämän päässä. Samoin tämän kasvoihin on alkanut kasvaa jäukkää tummaa karvaa, jota tämä tosin yrittää leikata huomattavasti hiuksiaan useammin. Akki on leikannut yhden kätensä pikkurillin pään pois, jouduttuaan pyytämään anteeksi Hebigakuren yakuzaa vastaan tekemää hyökkäystä, kyetäkseen itse liittymään järjästöön. Hän on saanut myös Benitora Musashia vastaan käymästään taistelusta kasvojensa oikealle puolelle ohimon alapuolelta lähtevän ja ylähuuleen asti yltävän arven, josta alkoi pitää samantien.

Tatuoinnit: Liityttyään yakuzaan Akki alkoi ottaa omasta elämästään ja itselleen tärkeistä henkilöistä kertovia tatuointeja ihoonsa, jottei ikinä tulisi unohtamaan näitä. Huomiota herättävin kuva on ehdottomasti selkään tehty suuri kuva, jossa 93:n pääkallon muodostaman kehän keskellä taistelee monikätinen demoni ja seitsenpäinen käärme. Yhdessä käsistä taas on kuva riivattua puuta vastaan taistelevasta punahiuksisesta miko papittaresta, tätä suojelevasta vihreä haarniskaisesta samuraista ja valkoisesta tiikeristä. Toisessa kädessä taas on pientä vauvaa sylissään kantava Sanadan suvun väreihin ja tunnuksiin pukeutunut tengu, joka hätistelee ympärilleen kerääntyneitä viholisia loitommas. Yhdessä oikeanpuolen kädessä on kuva niinikään Sanadan klaanin kuuden kolikon kuvittamaa lippua kantavasta yksisilmäisestä samuraista, joka taistelee Ookamin johtamaa susilaumaa vastaan. Vasemman rinnanpäällä kuva violettihiuksisesta Yuki Onnasta, jonka kaulan ympärillä on musta panta ja kädessä jäätynyt sydän. Oikeassa rinnassa pääkallo jonka suu ja ympärys on täynnä tumma värisiä krysanteemejä, joita on yksi jokaista Tsuchigumon alaisuudessa kuollutta kohti.

Vaatteet: Yleensä Akki käyttää tumman harmaita normaaleja shinobi housuja ja tummansinistä yukata takkia, jonka hihat on tehty erittäin tilaviksi. Koko komeuden hän sitoo ympärilleen kangasvyöllä, josta roikkuu kaksi hopeista kulkusta ja Nenekimaru, muutamiaen muiden hyödyllisten esineiden lisäksi. Otsallaan hänellä on toisinaan huivi, jonka tarkoitus on pitää itsepäisiä mustia hiuksia valahtamasta jatkuvasti silmille. Jalkineina toimivat metallista valmistetut getat, jotka olivat aijemmin kuuluneet Onimarulle.

Luonne:
Akki: Akki on henkilö joka pyrkii pitämään kaikki ympärillään olijat aina varpaillaan ja arvailemassa omia tarkoitusperiään, lähimpiä ystäviään lukuunottamatta. Tämän takia hän pitää yleensä kasvoillaan kaikkitietävän oloisen ja hivenen pilkallisen ilmeen, pylkien tällätavoin ärsyttämään ihmisiä tahallisesti. Korostaakseen tätä nuorimies on ottanut tavakseen puhua kohteliaalla ja rauhallisella sävyllä, sisällyttäen kuitenkin sarkastisia huomautuksia sinne tänne puheeseensa. Ainoastaan ystäviensä seurassa hän antaa ilmeensä olla mitä on ja puhuu usein jopa epäkohteliaan suoraan näille, luottaen siihen että nämä osaavat olla ottamatta nokkiinsa. Akkia ei voi sanoa mitenkään kuumapäiseksi henkilöksi, sillä hän kykenee yleensä aina pysymään rauhallisen analyyttisenä kaikissa tilanteissa. Suuttuessaankin hän yleensä käyttäytyy rauhallisen ja harkitsevan oloisesti, vaikka saattaa sisältä olla räjähtämäisillään ja etsii vain jotain mihin purkaa tunteensa.

Akki ei yleensä myönnä nauttivansa erityisemmin johtajan roolista, vaan pitää sitä useimmiten rajoittavana rasitteena. Siitä huolimatta hän omaksuu kyseisen roolin erittäin helposti kokiessaan sen tarpeelliseksi, osoittaen usein olevansa lähes luonnollinen komentaja. Tämä johtuu pääosin siitä että Tsuchigumo ei juurikaan pidä ihmisten käskemisestä pelkän auktoriteeti perusteella, vaan pyrkii ennemmin saamaan nämä itse haluamaan tekemään mitä haluaa tapahtuvan. Tässä häntä usein auttaa terävän älyn lisäksi Onimarulta peritti kyky huomata pienetkin yksityis kohdat ja ymmärtää miten ne vaikuttavat kokonais kuvaan. Tosin vähäisen elämän kokemuksen takia tämä kyky ei ole vielä lähelläkään vanhemman Tsuchigumon taitoa lukea ympäristöään, mutta kehittyy koko ajan lähemmäksi tätä ja auttaa nuorukaista kehittymään aina vain paremmaksi juonittelijaksi.

Taistellessaan Akki pyrkii normaaliin tapaansa pysymään kylmäpäisenä ja rauhallisena, halliten taistelun kulkua genjutsujensa avulla ja murskaamaan vastustajansa kenjutsutekniikoidensa avulla. Ainoastaan itselleen tärkeiden henkilöiden ollessa vaarassa miekkamies saattaa alkaa päästää isältään perimänsä kuuman veren virtaamaan suonissaan, ammentaen sen aikaansaamasta paholaismaisesta taisteluraivosta voimaa ystäviensä auttamiseen. Hän luottaa vakaasti omiin kykyihinsä, vaikka saattaakin toisinaan hieman aliarvioida sen mihin todella kykenee tarvittaessa.

Oni: Vuosia jatkuneen negatiivisten tunteiden, kokemusten käsittelemättä jättäminen ja mielestä sulkeminen on saanut Akkille kehittymään hiljalleen Oni nimisen sivupersoonan, josta tämä ei vielä ole tietoinen. Useinmiten tämä persoona ei kykenekkään kommunikoimaan pääpersoonallisuuden kanssa, vaikka suurten tunnekuohujen ja ristiriitojen aikana se saattaakin saada äänensä kuulumaan. Tällöin se yleensä ilmenee Onimarun äänellä ja tavalla puhuvana äänenä nuorenmiehen mielessä, jonka tämä olettaa olevan vain oman mielikuvituksensa tuotosta. Ainoastaan antaessaan periksi isältään perimälle polttavalle verenhimolle ja raivolle Oni kykenee vaikuttamaan suoraan Akkin toimiin, saaden tämän käyttäytymään huomattavasti normaalia aggressiivisemmin ja harkitsemattomammin. Näissä tilanteissa Akki alkaa toimia lähinnä vaistonsa ohjaamana, luottaen täysin osaamiinsa kenjutsuihin ja niiden tuhovoimaan. Onin ohjauksen avustamana miekkamies kykeneekin saavuttamaan tyylinsä täyden potenttiaalin, unohtaen puolustautumisen ja keskittyen ainoastaan sen hyökkäämiseen.

Historia: Kuten yhdenillan seksisuhteesta hebigakurelaisen kunoichin kanssa syntynyt isosinkonsa Dokukiri Izu ja bordellissa syntynyt pikkuveljensä Akuun Onikage, myös Akki on lyhyen suhteen seurauksena syntynyt Onimarun äpärä, jonka tämän isä on erinäisten seikkojen jälkeen suostunut ottamaan kasvatettavakseen. Akki sai alkunsa raudanmaalaiseen Sanadan klaaniin kuuluneen nuoren naisen ja Onin suhteesta, tytön karattua kotoaan välttyäkseen pakkoavioliitolta. Erinäisten tapahtumien kautta tämä tapasi taitojaan hiomassa raudanmaassa olevan Onimarun ja päätyi jakamaan vuoteen tämän kanssa, huomaten kuitenkin miehen hävinneen heidän yhteisen yön jälkeen. Muutamapäivä tämänjälkeen naista etsineet miehet saivat tietämättään raskaana olevan naisen kiinni ja veivät takaisin perheensä luokse naitettavaksi vaikutusvaltaiseen samuraisukuun.

Kahdeksan kuukauden jälkeen tämä nainen synnytti kuusikätisen pojan, jonka lähetti samantien luotetun palvelijansa matkassa kohti Hebigakurea, josta muisti tapaamansa kuusikätisen miekkamiehen olleen. Jollain ihmeen konstilla palvelian onnistui päästä perässään olleista kahden samurai klaanin miehistä huolimatta Hebiin vauva mukanaan, missä tämä luovutti pojan kylän ainoalle kuusikätiselle asukille.

Painostuksen alaisena Oni suostui ottamaan Akkin kasvatettavakseen, vaikka ei aluksi halunnutkaan myöntää tätä omakseen ja lupautui opettamaan tämän käyttämään miekkaa kahden sisaruksensa tavoin kunhan nämä varttuisivat tarpeeksi. Izu, Akki ja Onikage kuuluivat siihen kuuden nuoren lapsen ryhmään joita Oni alkoi kouluttaa omatoimisesti viisivuotiaasta lähtien, opettaen näille omaa miekkatyyliään ensin ja sitten auttaen jokaista löytämään oman tyylinsä.
Kuten kaikista näistä kuudesta myös Sanadasta kasvoi varteenotettava miekkamies Onimarun helvetillisessä koulutuksessa, josta selviämistä voi pitää jo saavutuksena.

Akki saavutti Akaeihein ryhmän täysjäsenyyden ensimmäisestä viidestä oppilastoveristaan , hänen äitinsä aviomiehen klaanien miesten löydettyä hänet hebistä. Nämä samurait olivat vannoneet etsivänsä klaanien nimet häpäisseen lapsen ja tämän siittäneen miehen, joutuen kuitenkin huomaamaan jo heidän etsimänsä pojan liian kovaksi palaksi itselleen. Verisen taistelun päätteeksi ainoastaan Akki oli enää pystyssä, seisoen päättömien ruumiiden kaskellä nauravan ja taputtavan Onimarun katsellessa näytämöä sivusta. Napattuaan yhden maassa makaavan ruumiin päällä olleen veren punaaman haorin Oni julisti pojan muodostamansa ryhmän viralliseksi jäseneksi ja vihjaten että tämä saattaa sittenki olla hänelle jotain sukua. Siitä sateisesta päivästä lähtien Sanada on toiminut hebigakuren linnan turvallisuudesta vastaavan ryhmän jäsenenä, toimien kaikkien edustamansa miekkamies ryhmän jäsenten tapaan myös kulän metsästäjäninjana..

Pelissä tapahtunutta: Eräältä tehtävältää palaamassa ollessaan Akki sai käskyn rientää auttamaan isäänsä ongelmiin Tulenmaassa ajautuneiden kyläläistensä suojelemisessa, jotka osottautuivat kylän johtajan tyttäreksi Jinai Tingaksi ja tämän suurikokoiseksi ystäväksi Kouteiksi. Näitä syytettiin joidenkin konohalaisten shinobien surmaamisesta, joka ilmeisesti oli kylän Root ANBUjen joni saada syy vangita Ryuun tytär. Tulenmaalaisten taka-ajajien ahdisteleman nelikon onnistui päästä lopulta pakenemaan ja karistaa seuraajansa perästään. Tai niin he ainakin luulivat, päätyen jatkamaan Tingan ja Koutein tehtävän suorittamista.

Matka kuljetti heidät Uzugakuren raunioihin, mistä heidän oli tarkoitus etsiä kylän kauvan sitten kadonnutta jutsu kirjastoa Jinain isoäidiltään saamansa vihjeen perusteella. Tulenmaalaisten onnistui kuitenkin tavoittaa hebigakurelaiset ja erottaa nämä toisistaan, minkä seurauksena Tinga joutui hyökkääjien vangiksi ja tämän seurassa ollut Koutei päätyi harhailemaan omille teilleen, päätyen lopulta kumolaisten vangiksi. Myös Onimaru ja Akki päätyivät erilleen toisistaan, vanhemman miekkamiehen lähtiessä seuraamaan Jinain vangitsijoita ja nuoremman suunnatessa ilmoittamaan asiasta kylään.

Selvittyään uutisen kertomisesta raivostuneelle Ryuulle, liittyi Akki mukaan Rikimarun johtamaan pelastus ryhmään kolmen muun shinobin lisäksi. Hänen tehtäväkseen operaatiossa koitui aiheuttaa tulenmaalaisten huomion muualle vetävä harhautus ja kostoisku, joka suoritettiin tuhoamalla Kabesugoi niminen pato ja hukuttamalla laaja alue tulenmaan parasta viljelymaata vesimassojen alle.

Tehtävässään onnistuneen ryhmän ollessa palaamassa kylään Akki ja Tingan kage bunshi erkanivat muista ja suuntasivat Aaltojen maahan, missä heidän oli tarkoitus pyytää apua kadonneen Koutein etsimiseen paikallisilta yakuzalaisilta ja näiden yhteistyökumppaneilta. Siellä heille kuitenkin selvisi että Tingan äiti Azusa oli ollut osallisena yakuzan ylintä johtoa vastaan tehdyssä hyökkäyksessä, joka oli käynnistänyt valtataistelun rikollisjärjästössä. Samaan aikaan Hebigakuressa saman uutisen kuullut Onimaru ajautui avoimeen taisteluun Ryuun kanssa, joka päättyi kylän johtajan henkivartian Rikimarun muutettua miekkamies jääki ja tuhottua tämän keho täydellisesti. Peläten Tsuchigumon johtaman miekkamies joukon nousevan kapinaan johtajansa surmaamisen takia Ryuu määräsi kaikki sillä hetkellä kylässä näistä olevat surmattaviksi ja loput karkoitetuiksi, mistä seurasi ehkä verisin taistelu Jiron saarella kymmeniivuosiin.

Uutisen tavoitettua Akki tämä päätyi liittymään Aaltojenmaalaiseen yakuza perheeseen, vannoutuen auttamaan näitä pitämään hallussaan olevat saaret. Avuksi tässä hän sai kaksi muuta Akaeihein tuhosta seurannutta miekkamiestä, joiden kanssa nuorimies johti saarten herruudesta käytyä puolustus taistelua, onnistuen kukistamaan Kyo-kai nimisen joukkion.

Tietäen etteivät he olleet voittaneet muuta kuin yhden taistelun nuori miekkamies lähti etsimään heille lisää vahvistuksia, suunnaten Kamome nimistä tulenmaassa sijaitsevaa satamaa kohti, jota tiesi erään toisen selviytyneen Akaeihen entisen jäsenen veljen pitävän hallussaan, uskoen voivansa suostutella nämä heidän liittolaisikseen. Matkalle Tsuchigumo sai kuitenkin selville Fuumien tulleen pitkä aikaisten liittolaistensa Murasakien pettämäksi ja satama kaupungista ulos ajetuiksi, mikä helpotti huomattavasti sopimuksen aikaan saamista näiden kanssa.

Kyetäkseen pitämään oman osuutensa heidän sopimuksestaan Akki suuntasi sisällis sotaa käyvään Äänenmaahan, uskoen löytävänsä sieltä taistelun karaisemia sotureita satamakaupungin haltuun ottamiseksi. Se ei kuitenkaan käynyt aivan niin helposti, kuten hän sai nopeasti huomata. Onnekseen hän kuitenkin tapasi Käärmeensilmä pubissa Kagero Ichikiri nimisen kunoichin, joka lupasi järjästää hänet yhtä osapuolta sisällissodassa johtavan Akuma nimisen miehen puheille. Ennen sinne pääsyä nuori shinobi kaksikko päätyi viettämään yön yhdessä, joka kuitenkin päättyi melko ristiriitaisissa merkeissä seuraavana aamuna kummankin heistä käsittäessä toistensa sanoja ja tekoja väärin. Siitä huolimatta miekkamiehen onnistui saada sopimus aikaan kylän johtajan kanssa, vaikka huomasikin melko nopeasti haluavansa ennemmin tappaa tämän, kuin auttaa tätä voittamaan Äänenmaan omakseen. Pääsyynä tähän oli tapa jolla mies kohteli myöhässä tapaamisesta ollutta Ichirikiä, jonka kasvot saivat tuntea kylän johtajan ärsyttämisen hinnan. Tämän jälkeen hän jatkoi matkaansa, suunnaten Aoigaharana tunnettua metsäistä vuoristo aluetta kohti, joka sijaitsi Äänen ja Raudanmaan välissä.

Löydettyään isänsä suvun ja näiden eriskummallisten näköisten liittolaisten asuttaman kylän vuoristosta, Akki onnistui suostuttelemaan myös nämä suunnitelmansa tueksi. Ollessaan lähtemässä tapaamaan vielä raudanmaalaista iso isäänsä miekkamies sai seuraansa jälleen Koutein Warau nimisen salamurhaajan kanssa löytäneen Tingan kage bunshin, jonka tämä oli lähettänyt etsimään Aaltojenmaasta lähtenyttä ystäväänsä. Keskustelessaan tämän kanssa miekkamies myönsi ensimmäistä kertaa tuntevansa jonkinlaista vetoa aijemmin tapaamaansa Kageroa kohtaan, minkä seurauksena Jinai suositteli ystäväänsä puhumaan kunoichin kanssa heidän seuraavan kerran tavatessa. Kahden tonolaisen oppaansa kanssa he matkasivat vuoristopolkuja pitkin Sanadan suvun maille ja tapasivat kuusikätisen nuorenmiehen isoisän, joka myöskin myöntyi tukemaan lapsenlapsensa uskaliasta suunnitelmaa.

Kasattuaan raudanmaasta äitinsä suvulle edelleen uskolliset samurait ja isänsä kotikylän shinobit mukaansa Akki suuntasi Akuman kanssa tekemänsä sopimuksen mukaan tätä vastaan taistelevan Koga Ibuzukan kimppuun, onnistuen yllättämään tämän joukot vahvistuksiksi naamioituneena. Tästä seuranneen verisen taistelun aikana Akkin isoisä Yamato Sanada sai surmansa Inuzukan toimesta, jonka nuorimies kosti kuitenkin vain hieman myöhemmin surmaamalla tämän vuorostaan. Samaan aikaan taisteluun liittynyt oikea Tinga auttoi Tsuchigumon mukanaan tuomia joukkoja voittamaan Kogan joukkojen selkärangan muodostaneen valtavan susilauman, joka oli ollut ennen tämän paikalle saapumista vähällä musertaa ylivoimallaan hyökkääjät.

Haudattuaan kuolleet taistelun voittaneet joukot hajaantuivat, jättäen alueen haltuun ottamisen Akuman huoleksi, jolle Akki ja Tinga lähtivät pienen vapaaehtoisten joukon kanssa kertomaan alueen olevan valmis vallattavaksi. Palattuaan Otogakureen Tsuchigumo joutui jälleen kasvotusten niin Akuman kuin myös tämän oppilaan Kageron kanssa, josta tuli yksi henkisesti hänen elämänsä rasittavimmista tapaamisista siihen mennessä. Saatuaan hoidettua sopimuksensa loppuun miekkamies joutui seuraamaan Ichirikin kuolemaan asti käytävää chuunin ottelua, minkä seuraamisesta siihen puuttumatta hän sai kiittää täysin apunaan ollutta Tingaa. Kunoichi selvisi kuitenkin taistelustaan voittajana ja hieman myöhemmin Akkille tarjoutui tilaisuus keskustella tämän kanssa heidän aijemmasta tapaamisestaan. Hyvinkin riitaisissa merkeissä alkanut keskustelu näytti loppuvan ennen kuin alkoikaan, mutta miekkamiehen onnistui saada sinnikkyydellään Kagero kuuntelemaan itseään ja lopuksi kumpikin näistä myönsi toisilleen tuntevansa jotain erikoista toista kohtaan. Kummallakin heistä oli kuitenkin omat syynsä olla etenemättä sitä pitemmälle ja niinpä he päätyivät lähtemään erisuuntiin, Akkin kuitenkin luvatessa palata vielä joskus.

Muuta: Käyttää toisinaan kuolleen isänsä sukunimeä (Tsuchigumo), joka on varsinkin tietyssä alamaailman piireissä huomattavasti omaansa tunnetumpi ja on siksi auttanut avaamaan monia muuten suljettuja ovia. Alkanut kohota osassa Äänenmaata lähes taruhahmomaiseen kuuluisuuteen surmattuaan Kouga ''Ookami'' Inuzukan, josta tonolaiset shinobit ovat alkaneet Otogakuren johtajan Akuman harmiksi levitellä jossainmäärin liijoiteltuja tarinoita tämän hallitsemalla alueella. Kirjoittanut ja kuvittanut peitenimellä muutamia hyvin menestyneitä lyhyvistä kauhutarinoista koostuvia novelleja, joiden sisältöön hakenut inspiraatiota omista kokemuksistaan ja matkoillaan kuulemistaan tarinoista.
Viimeksi muokannut Cross, 16 Touko 2015, 18:06. Yhteensä muokattu 75 kertaa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Viesti: # 68Viesti Cross »

Ninjutsu

Muut

Chakra seichuu - Ki sukuranburu
Ninja kerää chakraa jalkoihinsa ja keskittää sen sitten jalkapohjiin. Painaessaan jalkansa jotain objektia vasten, esim puu, pystyy ninja kävelemään objektia pitkin vaakatasossa tai vaikka roikkua jaloissa olevalla chakralla esim talon katosta.
Taso: E
Chakra: 1

Chakra seichuu - Mizu sansaku
Ninja kerää chakraa jalkoihinsa ja keskittää sen sitten jalkapohjiin. Chakravaraus antaa ninjan likkua veden päällä uppoamatta siihen.
Taso: E
Chakra: 1

Henge no Jutsu
Ninja voi muuttaa muotoaan miksi tahansa kunhan kohteella on vähemmän tai saman verran massaa kuin käyttäjällä. Tätä tekniikkaa voi käyttää piiloutumiseen tai vihollisen hämäämiseen.
Taso:D
Chakra:2

Bunshin no jutsu
Ninja voi tehdä itsestään klooneja hämätäkseen vastustajaa. Nämä kloonit eivät ole oikeita eli ne eivät osaa hyökätä.
Taso:D
Chakra:1 per klooni

Shunshin no Jutsu
Tekniikka jonka avulla voit liikua nopeasti paikasta toiseen katoamalla ja ilmestymällä uudelleen. Shunshin on yleinen tekniikka ja helppo toteuttaa. Se on kuitenkin hitaampi, kuin kawarimi etkä pysty väistämään iskuja tällä tekniikalla. Voit vain perääntyä tai liikkua nopeasti, vaikka seinien läpi.
Taso: D2
Chakra: 1

Kagura Shingan
Tällä tekniikalla sensorininjat pystyvät aistimaan lähistöllä olevat chakranlähteet. Parhaimmat sensorit kykenevät aistimaan jopa 15 kilometrin päähän ja aistimaan chakrasta tunnetiloja, kuten sen jos joku valehtelee. Jutsu myös mahdollistaa lähestyvien tekniikoiden tunnistamisen, joten ninja kykenee erottamaan esim. genjutsut ja elementtininjutsun toisistaan. Jutsun avulla käytettävät kyvyn kuitenkin paranevat vähitellen ninjan kehittyessä. Esimerkiksi genin ei vielä kykene tekemään eroa kahden yhtä vahvan henkilön välillä, mutta vähitellen ninja kuitenkin oppii erottamaan eri chakraelementit toisistaan.
Muuta: Yhdellä sensoriedulla voi (ninjan tasosta riippuen) saada jutsun C tai B-tasolle asti. Synnynnäiset sensorit ja kaksi etua omaavat saavat kuitenkin kaikki tasot.
Taso: D2
Chakra: -1/vuoro
Muuta: Aistii max. 500 metrin päähän. Ei erota kahta yhtä vahvaa ninjaa toisistaan.
Taso: C3
Chakra: -3/vuoro
Muuta: Aistii max. 1 km päähän. Voi erottaa viholliset toisistaan chakraelementin avulla.

Genjutsu

Iiya Oto no Jutsu
Tässä Jutsussa käyttäjä muuttaa itsensä vastustajan korvissa täysin äänettömäksi, iskuineen kaikkineen, joka mahdollistaa voimakkaita yllätyshyökkäyksiä. Akki pystyy halutessaan vaaijentamaan useita henkilöitä kohteen korvissa.
Taso: C3
Chakra: 1 per vuoro
Muuta: Ei toimi yli A-tason jutsuihin.

Satori
Akkin kehittämä genjutsu tekniikka, jonka tarkoitus oli alunperin toimia vain kommunikointi keinona, jolla voisi siirtää ajatuksia keskustelun tapaisesti liittolaisten kesken. Opittuaan kuitenkin ymmärtämään paremmin aivojen toimintaa ja kehityttyään genjutsun käyttäjänä hän huomasi kykenevänsä seuraamaan myös vastustajansa ajatuksia halutessaan sen avulla, kyeten reagoimaan tämän hyökkäyksiin tehokkaammin ja nopeammin. Tekniikan avulla ei ole mahdollista kuitenkaan etsiä tietoa kohteen tahtomatta, tai pakottaa tätä tekemään asioita tahtomattaan. Sen avulla on kuitenkin mahdollista puhua kohteelle ja pyrkiä ohjaamaan tämä ajattelemaan aktiivisesti kaivattua tietoa, näin paljastaen sen tahtomattaan. Akki pystyy hyödyntämään luomaansa illuusiota useampaakin kuin yhtä vastustajaa vastaan ilman seerempaa ongelmaa, joutuen käyttämään vain hieman lisää chakraa harhan ylläpitämiseen.
Taso:B4
Chakra: 1 per vuoro yhteen kohteeseen tai 1 per vuoro useampaan kohteeseen.

Dokusatsu Jousho
Genjutsussa kohde tuntee olonsa myrkyttyneeksi. Tämä haittaa kohteen hengitystä ja liikkumista, laskien nopeutta genjutsun ajaksi. Yleensä jutsua käytetäänkin vasta kun vihollinen on saanut haavan, mistä myrkky olisi voinut tämän kehoon joutua. Akki pystyy hyödyntämään luomaansa illuusiota useampaakin kuin yhtä vastustajaa vastaan ilman seerempaa ongelmaa, joutuen käyttämään vain hieman lisää chakraa harhan ylläpitämiseen.
Muuta: "myrkyttyneen" kohteen nopeus/reagointi kyky laskee viidellä. Kumoutuu Kailla tai itsestään kuudessa vuorossa.
Taso: B4
Chakra: 1 per vuoro yhteen kohteeseen tai 3 per vuoro useampaan kohteeseen.

Suzu no Oto
Yksinkertainen ääneen perustuva genjutsu, jota käyttääkseen Akki on alkanut kantaa kahta suurehkoa kulkusta vyössään tekniikan aktivoimiseksi. Käyttäessään tätä tekniikkaa Sanada kilisyttää kulkusia, sotkien chakransa niistä lähtevään ääneen ja ohjaa sen haluamansa henkilön korviin. Kuullessaan kulkusista lähtevän kilinän uhri alkaa nähdä jonkin asia monistuvan yhdestä kymmeniksi, mikä tekee oikean kohteen tunnistamisesta mahdotonta pelkästään näön avulla. Akki pystyy hyödyntämään luomaansa illuusiota useampaakin kuin yhtä vastustajaa vastaan ilman seerempaa ongelmaa, joutuen käyttämään vain hieman lisää chakraa harhan ylläpitämiseen.
Taso:B4
Chakra: 1 per vuoro yhteen kohteeseen tai 3 per vuoro useampaan kohteeseen.

Raigen Raikouchuu
Yksinkertainen pikku genjutsu jonka avulla shinobi muuttaa itsensä vastustajansa silmissä sokaisevan kirkkaaksi ja tekee itseään päin katsomisesta mahdotonta. Tekniikka on tarkoitettu ennenkaikkea häiritsemään vastustajan tähtäystä ja kätkemään käyttäjän omat hyökkäykset sokaisevaan valoon. Akki pystyy hyödyntämään luomaansa illuusiota useampaakin kuin yhtä vastustajaa vastaan ilman seerempaa ongelmaa, joutuen käyttämään vain hieman lisää chakraa harhan ylläpitämiseen.
Taso:B4
Chakra: 1 per vuoro yhteen kohteeseen tai 3 per vuoro useampaan kohteeseen.

Genjikiri
Genjutsutekniikka jossa ninja saa vastustajansa luulemaan olevansa erittäin sakean sumun ympäröimä, kuten Kirigakure no jutsussa. Tämä sumu kuitenkin on muodostunut vain jutsun kohteen mieleen ja jutsun tekijä pystyy luomaan vastustajan mieleen erinäisiä harhakuvia ja ääniä hämätäkseen tätä. Akki pystyy aktivoimaan tämän tekniikan äänensä avulla. Akki pystyy hyödyntämään luomaansa illuusiota useampaakin kuin yhtä vastustajaa vastaan ilman seerempaa ongelmaa, joutuen käyttämään vain hieman lisää chakraa harhan ylläpitämiseen.
Taso: B4
Chakra: 1 per vuoro yhteen kohteeseen tai 4 per vuoro useampaan kohteeseen.

Youkai
Genjutsu mitä käytetään yleensä vasta jos vihollinen saa osuman genjutsun käyttäjään. Illusiossa käyttäjä muuttuu tekijänsä luonteesta riippuen (esim. hiekaksi, linnuiksi, vedeksi, perhosiksi) joksikin muuksi ja ilmestyy noin viiden metrin päähän vihollisen taakse. Todellisuudessa käyttäjä vain piiloutui jonnekin, saaden kenties tilaisuuden iskeä kiitos klooninsa. Klooni osaa liikkua ja puhua. Akki pystyy hyödyntämään luomaansa illuusiota useampaakin kuin yhtä vastustajaa vastaan ilman seerempaa ongelmaa, joutuen käyttämään vain hieman lisää chakraa harhan ylläpitämiseen.
Taso: B4
Chakra: 1 per vuoro yhteen kohteeseen tai 4 per vuoro useampaan kohteeseen.
Muuta: klooni katoaa itsestään kolmessa vuorossa tai kailla.

Kyoka Suigetsu
Akkin itse kehittämä genjutsu, jonka avulla on mahdollista kääntää vastustajan havainnot hänestä peilikuvaksi. Tekniikan kohteeksi joutunut uhri näkee kaiken Akkiin haluaman aina peilikuvana, alkaen tämän liikkeistä aina sijaintiin asti. Eli uhrin nähdessä hyökkäyksen tulevan vasemmalle puolen edestä, tulee se todellisuudessa oikealle puolelle takaapäin. Akki pystyy hyödyntämään luomaansa illuusiota useampaakin kuin yhtä vastustajaa vastaan ilman seerempaa ongelmaa, joutuen käyttämään vain hieman lisää chakraa harhan ylläpitämiseen.
Taso: A5
Chakra: 8 per vuoro per vuoro yhteen kohteeseen tai 12 per vuoro useampaan kohteeseen.
Muuta: Katoaa vain Kailla.

Batsu Mikata no Jutsu
Erittäin julma Genjutsu, jossa käyttäjä hypnotisoi uhrin hyökkäämään liittolaistensa kimppuun. Jutsun aluksi uhri menettää lyhyeki hetkeksi tajuntansa, tästä herättyään hän näkee maailman niin että tämän oma liittolainen tai liittolaiset näyttävät vastustajilta ja vastustajat taas liittolaisilta. Genjutsu myös muuntelee, miten uhrin liittolaiset käyttäytyvät esimerksi vaihdelleen näiden sanat kuulostamaan erilaisilta. Akkin luoma tekniikan vaikuts on niin voimakas ettei se rajoitu ainoastaan siihen kuinka kohde aistii asiat, vaan saa kohteen myös reagoimaan vihollisenaan pitämäänsä henkilöön äärimmäisen agressiivisesti, aivan kuin ainoastaan tämän kuolemalla olisi väliä.
Taso: A/A 5
Chakra: 27 per vuoro

Shikumi no Jutsu
Voimakas genjutsu jota käytetään pääosin pelon luomiseen ja uhrin lyhytaikaiseen lamaannuttamiseen. Läyttäessään tätä tekniikkaa shinobi keskittää verenhimonsa yhteen kohteeseen, samalla kun luo uhrinsa mieleen illuusion yllättävästä hyökkäyksestä, jota vastaan nämä ei syystä tai toisesta kykene puolustautumaan. Illuusio kulettavasta hyökkäyksestä yhdistettynä voimakkaaseen verenhimon tunteeseen ovat tarpeeksi aiheuttamaan lamaannuttavan shokin kovapintaisimmillekkin taistelijoille ja avaamaan näiden puolustuksen hyökkäyksille, vaikkakin vain lyhyeksi aikaa. Vaikka Shikumi no jutsu on oikeinkäytettynä erittäin tehokas tekniikka niin on siinä silti myös eräitä heikkouksia, jotka rajoittavat sen käyttöä taistelussa. Se ei esimerkiksi toimi kuin kerran samaan kohteeseen lyhyellä aikavälillä, mikä johtuu ihmismielen kyvystä sopeutua traumaattisiinkin kokemuksiin. Myös joidenkin mieleltään vahvojen yksilöiden tiedetään onnistuneen vapautumaan tekniikan lamaannuttavasta vaikutuksesta, aiheuttamalla voimakasta fyysistä kipua itselleen.
Taso: S(1)
Chakra: 69

Meikyo Shisui
Meikyo Shisui
Genjtsu tekniikka jonka Akki on onnistunut kopioimaan lähes täysin Aoshi Nurarihyonilta, joka on tähän asti ollut ainoastaan tämän klaanin osaama ja näiden eräänlainen ylpeydenaihe. Tekniikkan avulla on mahdollista kadota lähes täydellisesti kenen hyväänsä ympärillä olevan henkilön aisteista, yksinkertaisesti estäen uhrin aivoja vastaanottamatta aistiärsykkeitä tekniikan käyttäjästä. Tämän takia Meikyo Shisui sopii erinomaisesti vastustajan lähestymiseen huomaamattomasti, kuten myös vahvasti vartioituihin paikkoihin livahtamiseen ja tiedusteluun. Genjutsun ylläpitäminen on erittäin vaikea suoritus, minkätakia se vaatii jatkuvaa keskittymistä ja rauhallista mieltä. Ainoa aisti mitä tekniikalla ei voi hämätä on kosketus, minkätakia jotkut erikoisemmat sensori tekniikat saattavat kyetä havaitsemaan tekniikan käyttäjän. Akki pystyy hyödyntämään luomaansa illuusiota useampaakin kuin yhtä vastustajaa vastaan ilman seerempaa ongelmaa, joutuen käyttämään vain hieman lisää chakraa harhan ylläpitämiseen.
Taso:S(3)
Chakra: 29 per vuoro yhteen kohteeseen, tai 54 useampaan kohteeseen.

Onryo
Akkin luoma voimakas genjutsu tekniikka, jossa tämä piirtää nopeasti ilmaan muutaman pappien normaalisti henkien manaamiseen käyttämän merkin ja mutisee samalla henkien kutsumiseen käytettävää mantraa. Tehtyään tämän tekniikan uhrit tuntevat ilman viilenevän ympärillään äkisti ja huomaavat ympäritönsä hämärtyvän, sakean usvan alkaessa levitä miekkamiehen ympärille. Alkuun tämä usva saattaa vaikuttaa vain näkösuojaksi tarkoitetulta, mutta pian uhri huomaa sen muuntautuvan kymmeniksi miekoin aseistutuneiksi aaveiksi ja hyökkäävän kimppuunsa. Nämä kummitukset liikkuvat erittäin nopeasti ja ovat käytännössä tuhoutumattomia, vaikka saattavat osuman saadessaan hajotakkin hetkeksi usvamuotoonsa. Saadessaan osuman näiden aaveiden aseista uhri tuntee kivuliaan voimakkaan kylmän puraisun ja tuntee osuman saaneen osan kehostaan menettävän kaiken voiman ja lamaantuvan, aivan kuin epäkuolleiden hahmojen aseet olisivat leikanneet osan uhrinsa sielusta. Akki pystyy hyödyntämään luomaansa illuusiota useampaakin kuin yhtä vastustajaa vastaan ilman seerempaa ongelmaa, joutuen käyttämään vain hieman lisää chakraa harhan ylläpitämiseen.
Taso: S(3)
Chakra: 39 alottaa ja 30 per vuoro ylläpitää yhteen kohteeseen, tai 69 aloittaa ja 45 per vuoro useaan kohteeseen.

Special

Kaimon
Aivoissa sijaitseva Tenketsu portti. Se on ensimmäinen portti jonka voi avata ja useat Jouninit osaavat ainakin avata tämän portin. Portti antaa henkilölle käyttöön lihaksiensa todellisen voiman.
Taso: C
Chakra: -8per vuoro
Damage: +4 per vuoro
Nopeus: +10

Kyuumon
Toinen aivoissa sijaitseva Tenketsu portti. Portin avatessa käyttäjä saa selvän voima lisäyksen ja lisäksi sen tarkoitus on palauttaa henkilölle Kaimonin aiheuttama väsymys. Jotkut Jouninit osaavat tämän vaikka eivät olekkaan erikoistuneet Taijutsuun.
Taso: B
Chakra: 12 avata ja 5per vuoro
Hp: +5 avatessa
Damage: +6 per vuoro
Nopeus: +15 per vuoro

Rope tekniikat

Kakuremino no Jutsu
Erittäin yksinkertainen Ninjutsu, jossa käytetään hyväksi kaapua, joka näyttää aivan taustalta, jossa Jutsun käyttäjä seisoo. Sitten hän vain muuttaa kaavun näyttämään siltä, kun sitä ei olisikaan ja itse piileskelee sen takana.
Taso: D
Chakra:

Astral Projection Technique
Tämän Jutsun avulla Jutsun käyttäjä pystyy luomaan itsestään Astraali kopion, johonkin tiettyyn paikkaan, jonka avulla voi keskustella kätevästi tovereidensa kanssa, vaikka he olisivat eri puolella maailmaa.
Taso: C
Chakra:

Kori Shinchuu no Jutsu (Sly Mind Affect Technique)
Tätä jutsua käytään lähinnä pakenemiseen tai ajan pelaamiseen. Tässä jutsussa kohde huijataan kävelemään jatkuvasti ympyrää, niin että heidän matkansa tuntuu kestävän ikuisuuden. Tästä jutsusta voi vapautua tajuamalla, että on jutsun kohteena tai Kailla.
Taso: C
Chakra:

Shoushagan no Jutsu
Tässä Jutsussa Jutsun käyttäjä aluksi 'varastaa' uhrin kasvot ja sitten yleensä myös tämän vaatteet niin, että näyttää nyt ihan uhrilta, joka tekee vakoilusta todella helppoa. Myös jotkut vaarallisiksi luokitellut rikolliset käyttävät tätä Jutsua, jotta heitä ei tunnistettaisi. Uhrin on oltava kuollut.
Taso: B
Chakra:

Jigyakkou no Jutsu - Time Regression Technique
Tekniikka joilla Anbut pystyvät palauttamaan jo unohdettuja muistoja ja onkimaan esiin salaisuuksia hypnoosissa. Tekniikkaa käytetään usein kuulusteluun. Hyvin voimakas mieli kykenee kuitenkin vastustamaan tekniikkaa eikä se toimi halutulla tavalla aivan kehen tahansa.
Taso: A
Chakra:
Muuta: Vain Anbuille

Nehan Shouja no Jutsu (Temple of Nirvana Technique)
Tässä jutsussa laitetaan joukko ihmisiä unen kaltaiseen tajuttomaan tilaan, jossa he eivät voi tehdä mitään. Jutsusta voi vapautua A tason Kailla tai suurella kivulla. Käyttäjän täytyy myös tietää vihollisen tarkka sijainti ja käsimerkkien tekemisessä menee kauan. Käsimerkkien tekemiseen tarvitaan keskittymistä, etkä voi tehdä tätä täydessä liikkessä.
Taso: A
Chakra:
Viimeksi muokannut Cross, 11 Touko 2015, 19:37. Yhteensä muokattu 9 kertaa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Viesti: # 69Viesti Cross »

Kenjutsu

Soshuha
Jutsun käyttäjä voi ohjailla asettaan ilmassa chakransa voimalla. Käytännössä tällä voi ohjata heittoaseiden lentorataa ja lisätä niiden lentonopeutta.
Taso: C3
Chakra: 1 per vuoro

Hien
Hien tekniikassa ninja luo sinihekuisen kerroksen chakraa aseensa terän ympärille, lisäten aseen terän pituutta hieman. Lisäksi Hienissä lisätään aseen leikkaustehoa, jonka suuruus riippuu käytetystä chakramäärästä. Suurimmillaan aseen kyky leikata pystytään nostamaan todella korkealle. Hienin tason noustessa myös sen chakraterän pituutta voi nostaa, maksimillaan metriin. Akki on oppinut Hienin pohjalta muodostamaan chakra teriä aseidensa umpärille myös muista osaamistaan elementeistä kuin tuuli.
Taso: B4
Chakra: 10-15
Damage: 17-22
Taso: A5
Chakra: 20-25
Damage: 29-34

Kazekaiten tataku
Toinen Onimarun itse kehittämistään tekniikoista, joka perus muoddon hän keksi kesken taistelun ja kehitti siitä myöhemmin tämän tekniikan. Valmistautuessaan käyttämään tätä tekniikkaa hän alkaa pyörittää miekkoja nopealla vauhdilla käsissään ja itsensä ympärillä, sekottaakseen vastustajansa jokaisen miekan asennosta ja sijainnista. Samalla hän keskittää chakraa jalkoihinsa, minkä vapauttaa voimakkaana purkauksena lisätäkseen omaa vauhtiaan ja kyveten näin pyörähtämään erittäin nopeasti itsensä ympäri. Ollessaan selkä vastustajaansa kohti pyörähdyksen aikana hän nappaa tukevan otteen jokaisesta miekastaan, iskien niillä kokonaan ympäri pyörähdettyään kuusi samanaikaista iskua eripuolille vastustajansa kehoa. Kaksi hänen miekoistaan iskee suoraan ylhäältäpäin vastustajan hartioihin, kahden muun pistäessä suoraan kohti keuhkoja ja alimmat kädet suuntaavat alaviistosta iskunsa vastustajan kylkiin. Samanaikaisesti erisuunnista tulevat iskut tekevät hyökkäyksestä lähes mahdottoman torjua, jättäen kuitenkin samalla sen tekijän lähes puolustus kyvyttömäksi vasta hyökkäystä vastaan. Koska Akki on hionut taitonsa tämän tekniikan suhteen huippuunsa, kykenee hän suorittamaan sen erittäin nopeast.
Taso:A5
Chakra:20
Damage: 25
Nopeus: +15
Taso: S(1)3
Chakra: 75
Damage: 93
Nopeus: +25

Ryoukenchigai
Onimarun itse luoma tekniikka jonka voima perustuu silmiänopeampaan liikehdintään, tehokkaaseen chakra kuvajaisten käyttöön. Idean hän sai tähän tekniikkaan normaalista taijutsun käyttäjien lähitaistelussa käyttämästä harhautuksesta, jossa liikahdetaan nopeasti nopeasti jompaakumpaa vastustajan kylkeä kohti, muuttamalla kuitenkin salmannopeasti suuntaa ja isketäänkin juuri päinvastaiselle sivulle. Onimaru lisäsi tähän perus harhautushyökkäykseen chakrasta muodostetun kuvajaisen, joka näyttää liikkuvan tosiaan uhrin sivulle ja saa tämän seuraamaan itseään. Samalla Oni kuitenkin itse pyörähtää matalana nopesti vastustajansa vastakkaiselle sivulle ja sivaltaa tätä tulavalla pyörähdyksellä kaikilla miekoilla kylkeen. Akki on onnistunut hiomaan tämän tekniikan liikehdinnän huippuunsa ja liikuukin erittäin nopesti tekniikkaa suorittaessaan.
Taso:A5
Chakra: 25
Damage: 30
Nopeus: +15
Taso: S(1)3
Chakra: 80
Damage: 98
Nopeus: +25

Senran Tosei
Onimarun kolmas itse kehittämä miekka hyökkäys, jota käyttäessään hän ensin ottaa pisto otteen miekoistaan ja keskittää huomattavan määrän chakrastaan jalkoihinsa. Tämän jälkeen hän ponnistaa nopeasti eteenpäin, kirjaimellisesti ilmestyen vastustajansa eteen ja potkaisten tätä leukaan takaperin voltin aikana. Potkun tarkoitus on yksinkertaisesti hajoittaa uhrin suoja ja varmistaa varsinaisen vahinkoa tekevän hyökkäyksen onnistuminen, sillä hänen suorittaessaan volttinsa loppuun iskeytyvät hänen miekkansa myös uhrin rintaan. Koska Akki on onnistunut kehittämään tämän tekniikkansa täydelliseksi kykenee hän suorittamaan sen paljon aikaisempaa nopeammin.
Taso: A5
Chakra: 30
Damage: 35
Nopeus: +15
Taso:S(1)3
Chakra: 85
Dmg: 103-108
Nopeus: +25

Tsurugi senpuu
Onimarun ensimmäinen oman tyylinsä kehittämä isku. Iskua voi käyttää myös kahdella miekalla mutta sen voima perustuu juuri siihen että tarpeeksi suurella chakra määrällä Akki pystyy hyödyntämään kaikkia kuutta miekkaansa. Ensin toinen käsi taivutetaan koukkuun kyynerpäästä niin että miekka on edessä terä osoittaen eteenpäin, toisen puolen käsi taas taivuteaan koukkuun niin että miekka on selkäpuolella terä osoittaen taaksepäin. Tämän jälken syöksähdetään nopeasti vastustajan kimppuun, pyörähtäen erittäin nopeasti kaksi täyttä kierros ympäri ja iskien näin jokaisella miekalla kaksikertaa lähes saman aikaisesti vastustajaa. Koska Akki on hionut taitonsa tämän tekniikan suhteen huippuunsa, kykenee hän suorittamaan sen erittäin nopeast.
Taso:A5
Chakra: 30
Damage: 38
Muuta: Iskut tapahtuvat lähes samanaikaisesti eli jos yksi osuu, niin käytännössä muutkin. Akki pystyy halutessaan tekemään kaksi ylimääräistä pyrähdystä, jotka lisäävät tekniikan kulutusta ja tehoa 50%.
Taso: S(1)3
Chakra: 90
Damage: 108
Muuta: Iskut tapahtuvat lähes samanaikaisesti eli jos yksi osuu, niin käytännössä muutkin. Akki pystyy halutessaan tekemään kaksi ylimääräistä pyrähdystä, jotka lisäävät tekniikan kulutusta ja tehoa 50%.

Nagai tetsu
Onimarun itsensä kehittelemä tekniikka, jonka hän kehitti kyetäkseen hyökkäämään kaukana olevien vastustajien kimppuun. Käyttäessään tätä tekniikkaa hän keskittää tuuli elementin chakraa miekkoihinsa ja sivaltaa niillä vastustajaansa kohden, muodostaen aseissa olevasta chakrasta kymmenen metriä pitkät sinihehkuisen leikkuuterän miekkojen kärkeen. Chakran pitäminen kuitenkin näin pitkässä muodossa on melko vaikeaa, minkätakia Oni ei kykene pitämään teriä kasassa kuin yhden iskun ajan. Akki on oppinut Hienin pohjalta muodostamaan chakra teriä aseidensa umpärille myös muista osaamistaan elementeistä kuin tuuli.
Taso: A/A5
Chakra: 35
Damage: 46
Taso: S(1)3
Chakra: 50
Damage: 70

Shugeki Tosei
Onimarun kehittämä miekkatekniikka jossa hyökätään vastustajan kimppuun nopealla syöksähdyksellä, sivaltaen tätä kaikilla miekoilla ylhäältä viistosti alaspäin. Käyttäen iskuihinsa kasaamaansa liike energiaa hyväkseen hyökkääjä pyörähtää nopeasti ympäri ja potkaisee kohteenaan ollutta henkilöä täydellä voimalla keskivartaloon, paiskaten tämän etäämmäs luotaan. Tekniikan nopeuden ja sen vaatiman liikkeen sulavuuden takia hyökkäyksen molemmat vaiheet tulevat niin nopeasti ettei niitä voi erottaa kunnolla toisistaan, vaan kohteena oleva henkilö huomaa vain saavansa syvän haavan keskivartalonsa poikki, ennen kuin lentää ilmaan potkun takia. Koska Akki on onnistunut kehittämään tämän tekniikkansa täydelliseksi kykenee hän suorittamaan sen paljon aikaisempaa nopeammin, kyeten tarvittaessa keskeyttämään jopa taitavienkin ninjutsun käyttäjien käsimerkit..
Taso: A/A5
Chakra: 35
Damage: 39
Nopeus: +20
Taso:S(2)3
Chakra: 140
Damage: 173
Nopeus: +35

Haarashi odori
Onimarun omaan miekkatyyliin kuuluva miekkatekniikka, jota ota on melkein mahdoton kenenkään muun hänen lisäkseen käyttää. Aloittaessaan tämän tekniikan hän yleensä syöksähtää vastustajansa luokse, alkaen samalla pyörittää miekkojaan villisti ympärillään, niin että ne tuntuvat muuttuvan näkymättömiksi. Saavutettuaan tarvittavan nopeuden Oni alkaa sivallella vastustajaansa eripuolilta, tarttuen kuhunkin miekkaan vain vajaan sadasosa sekunnin ajaksi. Vaikka varsinainen hyökkäys kestää vain noin sekunnin ajan, onnistuu Onimaru nopeutensa ja kuuden kätensä ansiosta sivaltaa vastustajaansa kymmeniä kertoja.
Taso: A/A 5
Chakra: 40
Dmage: 50
Nopeus: +20
Taso: S(2)3
Chakra: 150
Damage: 183
Nopeus: +35

Arashiakeru
Onimarun omaan taistelutyyliinsä kehittämä hyökkäys, mihinkä hän sai idean nädessään erään Inuzukalaisen shinobin käyttämästä Tsuuga tekniikasta. Käyttäessään tätä tekniikkaa hän asettaa kaikki seitsemän miekkaansa ympärilleen spiraalimaiseen muotoon ja loikkaa vastustajaansa kohti, vapauttaen samalla voimakkaan chakrapurkauksen jaloistaan. Purkaus antaa Onille huomattavan hyökkäysnopeuden ja Tsuugaa muistuttavan pyörivän liikkeen, minkäjälkeen hän törmää vauhdilla vastustajaansa ja yksinkertaisesti repii tämän kappaleiksi miekoillaan. Hyökäyksen vahvuutena voidaan pitää ohjattavuutta, nopeutta ja sen melko suuri vaikutus alue.
Taso:A/A5
Chakra: 45
Dmg: 55
Nopeus: +20
Taso:S(2)3
Chakra: 160
Damage: 193
Nopeus: +35

Reisetsudan
Tekniikka jonka Akki kehitti melko nopeasti heti Nenekimarun saatuaan, ymmärtäen sen terässä olevien sinettien luomat mahdollisuudet. Vaikka tylsämiekka onkin tarkoitettu ennenkaikkea puolustus välineeksi, minä hänkin sitä yleensä käyttää, niin tässä sitä käytetään hyökkäämiseen. Käyttäessään tätä tekniikkaa Akki aktivoi miekan sivuissa olevat kaiverrukset ja pyrkii iskemään sillä vastustajaansa, jonka kanssa kosketuksiin joutuessaan aseen terä imaisee huomattavan määrän chakraa tältä silmänräpäyksessä jo pienestäkin hipaisusta. Tämän seurauksena vastustaja on mahdollista uuvuttaa nopeasti, ilman että tätä tarvitsee vahingoittaa kovinkaan pahasti. Opittuaan kunnolla käyttämään Nenekimarua ja sen sinettejä Akki huomasi ettei aseen terän tarvitse osua täysin kohteeseensa, vaan kykenee se imenään chakraa myös lyhyen matkan päästä.
Taso:S(2)3
Chakra: 120
Damage: 143-163 chakraa osumasta riippuen.

Andāteikā
Sotoba miekkoja ja niissä olevia chakrasinettejä hyödyntävä tekniikka, jonka Akki on kehittänyt voidakseen taltuttaa vastustajiaan mahdollisimman vähällä verenvuodatuksella. Käyttäessään tätä tekniikkaa hän sinetöi ensin chakraansa miekkoihinsa ja pyrkii sen jälkeen iskemään aseellaan vastustajaansa. Saadessaan miekan isketyksi kiinni kohteeseensa Sanada vapauttaa terään sinetöidyn chakran kohteeseen, saaden aikaan tämän chakrankierto järjästelmän hetkenajaksi sotkevan purkauksen. Tämän seurauksena tekniikan uhriksi joutunut henkilö on lähes puolustukyvytön, minkä ansiosta tämän taltuttaminen käy helposti.
Taso: S(2)2
Chakra: 30 per käytetty miekka.
Dmg: 6 per käytetty miekka +13 loppu vahinkoon.
Muuta: Jokainen tekniikassa käytetty miekka lisää kohteen jutsujen maksuja +8ck kolmen vuoron ajan.
Viimeksi muokannut Cross, 16 Touko 2015, 22:23. Yhteensä muokattu 38 kertaa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Viesti: # 71Viesti Cross »

Yatagarasu

Kuchiyose no jutsu
Tekniikassa ninja kutsuu eläimen taistelukentälle taistelemaan kanssaan. Tekniikka on sama, mutta ninja kohtaisesti eläin vaihtelee. Tekniikka vaatii sopimuksen kutsu olennon kanssa.
Vaikutus: Kutsuu tasoisensa Kutsuolennon
Taso: A/A5
Chakra: 74
Taso:S3
Chakra: 92
Taso: S(2)3
Chakra: 157

Nimi: Yatagarasu
Sukupuoli: Sekäettä
Laji: Korppi
Luokka: Tukija/ taistelia
Taso: A/A, S, S2

Hp: 40, 60, 80
Ch: 100, 140, 220
Nopeus: 11, 13, 18
Bonukset: +5, +7, +9ck per vuoro

Ulkonäkö: Todellisessa muodossaa luonnottoman suurikokoinen kolmi silmäinen, kolmi jalkainen ja neli siipinen pikimusta korppi, jolla on kaulassa mustista suurista helmistä kasattu rukousnauha. Tässä muodossa sen siipien kärkiväli on kymmeniä metrejä ja sen kynnet ovat kuin pitkiä kähdenkäden miekkoja, jotka kykenevät helposti repimään ihmisen palasiksi. Yata ei kuitenkaan esiinny tässä muodossa kovin usein, vaan pysyttelee mielummin pienemmiksi muodoikseen jakaantuneena. Yleisin näistä on aivan normaalin näköinen, joskin melko kookas musta korppi. Tässä muodossa Yatagarasulla voi olla kymmeniätuhansia kehoja, jotka jakavat tämän mielen. Mitä useampi näitä pikku korppeja kasaantuu yhteen sitä suuremmaksi niiden keho kasvaa ja sitä enemmän ne alkavat muodoltaan muistuttaa Yatagarasun todellista muotoa.

Luonne: Yatagarasu on rittäin ylpeä ja itsevarma olento, joka luottaa pitkän ikänsä tuomaan kokemukseen. Vaikka se vaikuttaa yleensä hyvinkin pitkäjänteiseltä ja maltilliselta, saattaa se menettää hyvinkin helposti malttinsa tuntiessaan tulleensa loukatuksi. Silloinkin se kuitenkin kykenee osoittamaan huomattavaa oveluutta ja tilannetajua, kuten myös lähes tunteetonta julmuutta. Pääsyynä siihen on se että lintua on palvottu sukupolvien ajan jumalankaltaisena olentona ja vaikka se tietää voivansa kuolla ilman ravintoa, on se kuitenkin kykenemätön samaistumaan normaaleihin kuolevaisiin. Tuon ylemmyyden tunteen takia se on myöskin hyvin töykeä, eikä suinkaan pyydä mitään vaan vaatii jotain halutessaan. Yasha on myös hyvin laiska, eikä tee mitään jos ei saa myös itse jotain siitä palkkioksi ja yleensä se vaatiikin jonkinlaista uhrilahjaa palveluksistaan.

Historia: Niin kauvan kuin Yata muistaa se on elänyt Teenmaan pohjois osissa sijaitsevan temppelin takana olevassa uhrilehdossa, syöden sen keskellä kasvavan jumalpuun terhoja ja sen juurelle asetettuja uhrilahjoja ravinnokseen. Alunperin tuohon puuhun kasaantui vain sen juurella rukoilevien ihmisten chakraa, kunnes sitä oli kasaantunut niin paljon että se alkoi vetää myös luonnon chakraa puoleensa. Tuo sama voimakas chakran sekoitus kulkeutui puun terhojen kautta niitä syövään korppiin, joka kasvoi ajankanssa luonnottomaan kokoonsa ja on ylittänyt moninverroin luonnollisen ikänsä.
Ajansaatosta temppelin papit alkoivat pitää Yataa jumalten sanansaattajana ja jonkinlaisena puolijumalana, joka suojeli niin uhrilehtoa kuin sen lähiympäristöäkin. Viisas lintu omaksui tämän aseman nopeasti ja eli pitkään kuin kuningas, nauttien kaikesta saamastaan huomiosta. Toisinaan se saattoi antaa osan voimistaan jonkun tarpeeksi suuren uhrauksen tekevän henkilön käyttöön, osallistuen näin toisinaan jopa nykyaikaisia ninjakyliä edeltäneiden klaanien välisiin sotiin. Useimmiten se tyytyi kuitenkin pitämään huolta vain kotimetsänsä ympärillä levittäytyvästä laaksosta ja sen asukkaista, joilta sai suurimman osan haluamastaan huomiosta.
Viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana laaksossa ollut kaivoskylä on kuitenkin pääosin tyhjentynyt syvältä maansisältä hankitun malmin kaivuukustannusten käytyä liian suuriksi sen arvoon nähden, mikä samalla näivetti hiljalleen myös kylän lähellä olleen temppelin elinvoimaisuuden. Tämän takia temppeli tyhjeni lopulta munkeista ja Yata jäi ilman nykyisin pääosan ravinnostaan muodostaneita uhrilahjoja, minkä takia se suostui apua pyytämään saapuneen Akkin tarjoukseen järjästää sille ravintoa.

Jutsut:

Sengarasu Gōhi
Yatagarasun ominaisuutta hajota ja kasaantua uudelleen hyödyntävä tekniikka, jossa Akki komentaa useampaa lintua liittymään yhteen ja muodostaa suurehkon kolmisilmäisen korpin. Tämä korppi on tarpeeksi suuri ja voimakas kyetäkseen kantamaan vähintään yhtä suurikokoista ihmistä, tai useampaa pienempää henkilöä pitkiäkin matkoja ilman välilaskuja.
Taso:B4
Chakra: 5/5.

Kyōyūgankai
Tekniikka joka hyödyntää Akkin kykyjä genjutsun käyttäjänä ja Yatan lukuisien kehojen silmäpareja. Käyttäessään tätä tekniikkaa Akki yhdistää mielensä linnun kanssa kehittämänsä Satori tekniikan avulla ja alkaa havoimaan ympäristöään korpin silmien kautta. Tekniikkaa käyttääkseen miekkamies sulkee toisen silmistään, mikä saa linnun normaalisti mustat silmät muuttumaan punaisiksi. Tekniikkaa voi käyttää yhtähyvin tiedusteluun, kuin taistelussa paremman tilannetajun saamiseksi. Totuttuaan hyödyntämään tätä tekniikkaa Tsuchigumo huomasi ettei sillä luotu linkki rajoittunut ainoastaan näköön, vaan hän pystyi myös kuulemaan asioita kumppaninsa korvien kautta.
Taso:B4
Chakra: 2/2 per vuoro

Karasu Bunshin
Tekniikka jossa Akki muodostaa itsestään bunsheja avukseen kutsumistaan korpeista, kyetäkseen hämäämään vastustajaansa. Nämä bunshinit muistuttavat monella tapaa kage bunsheja, sillä vaikka ne eivät kykenekkään hämäämään sharingan ja byakugan vahvempia muotoja, kykenevät ne käyttämään luojansa tekniikoita ilman rajoituksia. Tämä jotuu siitä että nämä kloonit ovat tämän suorassa kontrollissa, ollen ikäänkuin luojansa kehon jatkeita ja siksi ne imevätkin tämän chakraa jatkuvasti itseensä. Toisaalta näitä bunsheja on myös erittäin vaikea tuhota, sillä ellei tekniikkaa kumota sen käyttäjän toimesta kasaantuvat nämä kuvajaiset välittömästi uudestaan.
Taso:B4
Chakra: 2/2 per vuoro

Karasukā
Sanzengarasun kanssa yleensä yhdessä käytettävä tekniikka, jossa Akki käskee Yatan kehojen alkaa raakkua äänekkäästi, peittääkseen kaikki mahdolliset äänet vastustajansa kuuluvista. Lintujen aikaansaama meteli on kuitenkin niin voimakas että se kuurouttaisi myös kaikki muut lähelläolijat myös ja kuuluisi varmasti vielä pitkänmatkan päähänkin, elleivät linnut kykenisi ohjaamaan pääosaa aiheuttamastaan ääntä chakrana avulla halutun henkilön korviin. Tämä äänen keskittämisen ansiosta tekniikan voima kasvaa nii suureksi että se alkaa tuottaa kipua uhrilleen ja laskee tämän kykyä reagoida ympärillään tapahtuviin asioihin.
Taso:B4
Chakra: 6/6 per vuoro
Damage: 20dmg per vuoro

Sanzengarasu
Tekniika jossa Akki lähettää avukseen kutsumansa korpit sokaisemaan vastustajansa, kasaamalla ne pyörimään nopeasti tämän ympärille. Nopeasti kohteen ympärillä pyörivät lukuisat linnut toimivat tehokkaanä näkösuojana, estäen tekniikan kohteena olevaa henkilöä näkemästä juurikaan mitään. Yatan kyvyn hajottaa kehonsa aina vain pienemmiksi korpeiksi tätä tekniikkaa on erittäin vaikea kumota, sillä saadessaan osuman jostain hyökkäyksestä nämä linnut hajoavat mustaksi höyhenpilveksi ja kasaantuvat uudestaan hetken kuluttua. Akki pystyy suorittamaan tämän tekniikan myös huomattavasti suuremmassa mittakaavassa, jossa hän kutsuu avukseen tuhansien korppien parven ja täyttää koko taistelukentän linnuillaan, sokaisten kaikki siellä olijat.
Taso: B4
Chakra: 2/2 per vuoro
Taso: A5
Chakra: 5/5 per vuoro

Hisankarasu
Tekniikka jossa Akki muuntautuu parveksi nopealiikkeisiä pieniä korppeja, kyetäkseen liikkumaan erittäin nopeasti lyhyitä matkoja. Lintujen nopeuden ja ketteryyden takia tämä tekniikka sopii tehokkaasti hyökkäämiseen, hämäämiseen ja myös puolustautumiseen pienelle alueelle vaikuttavia hyökkäyksiä vastaan. Vaikka tekniikkaa käytettäessä näyttää että miekkamiehen keho hajoaisi useiksi korpeiksi, muuntautuu tämä todellisuudessa vain yhdeksi parven linnuista ja kutsuu muut linnut suojaamaan oikeaa kehoaan. Tämäntakia tekniikkaa voi käyttää tehokkassti myös hämäämiseen lähettämällä linnut hajaantumaan ympäristöön.
Taso:B4
Chakra: 7/7
Taso:A5
Chakra: 13/13
Taso:A/A5
Chakra: 20/20
Taso: S3
Chakra: 35/35

Karasugakure
Yksi monista Yashagarasun kehon hajottamis kyvyn mahdollistamista tekniikoista, jossa Akki keskittää chakraansa avukseen saamiensa lintujen kehoihin ja muuntautuu näkymättömäksi usempien chakran istimis kykyisten henkilöiden aisteille. Samalla hän muuntautuu myös itse apunaan olevien korppien näköiseksi, kadoten näkyvistä ympärillä pyörivään parveen. Tässä muodossa miekkamies kykenee perääntymään tai hyökkäämään huomaamattomasti korppiparvensa keskeltä vastustajansa kimppuun, ilman että tämä saa mitään vihjettä mistä hyökkäys on tulossa.
Taso:A5
Chakra: 5/5 per vuoro

Harikarasu
Tekniikka jossa Akki lähettää parven korppeja vastustajaansa kohti kättään heilauttamalla, saaden hyökkäyksen näyttämään siltä kuin lintujen olisi tarkoitus törmätä kohteeseensa. Juuri ennen osumaa nämä linnut kuitenkin muuntautuvat mustiksi piikeiksi, jotka iskeytyvät huomattavalla voimalla uhria päin, useinmiten lävistäen tämän ilman kovin suurta ongelmaa. Näiden pienten väkästen pinnaltaan täyttämien piikkien ei ole tarkoitus kuitenkaan lentää kokonaan läpi kohteesta, vaan jäädä kiinni tähän. Tämä siksi että nämä piikit ovat huomattavan painavia ja hidastavat siksi kohteen liikkumista, kunnes piikit poistetaan. Niissä olevat väkäset tekevät siitä kuitenkin todella kivuliaan toimenpiteen ja aiheuttavat yleensä huomattavasti pahempaa vahinkoa irti revittäessä, kuin osuessaan.
Taso: A5
Chakra: 15/15
Damage: 17 +20 jos piikit revitään irti
Nopeus: -10 niin kauvan kun piikit on kiinni
Taso:S(1)3
Chakra: 40/40
Damage: 42 +55 jos piikit revitään irti
Nopeus: -30 niin kauvan kun piikit on kiinni

Shuryōkarasu
Tekniikka jossa vastustajan ympärillä olevista linnuista muodostuu äkisti yksi suurempi kolmijalkainen korppi, joka iskee pitkät ja terävät kyntensä uhriinsa. Tekniikassa muodostettava lintu on kutakuinkin ihmisen kokoinen ja siksi sen aseenaan käyttämät kynnet tekevät yleensä todella pahaa jälkeä, repien syviä haavoja kohteena olevaan henkilöön. Yllensä päälle käyvä lintu horjuttaa myös henkilöä jonka kimppuun käy siinämäärin että tämä menettää tasapainonsa, yllen useinmiten kykenemätön puolustautumaan muita hyökkäyksiä vastaan. Näitä korppeja on mahdollista muodostaa myös useampi kerralla, mikä lisää niiden aiheuttamaa vahinkoa huomattavasti.
Taso: A/A5
Chakra: 20/20
Damage: 50
Taso: S(1)3
Chakra: 47/47
Damage: 112

Kuroyoku
Kyky jonka avulla Yatagarasu kykenee kasaamaan ja hajoittamaan kehonsa halunsa mukaan, joko yhdeksi valtavan kokoiseksi linnuksi tai tuhansiksi pienemmiksi korpeiksi. Lintu ei käytä tätä tekniikkaa yleensä muuta kuin halutessaan esitellä voimiaan ja silloinkin mielellään vain lyhyen aikaa, sillä suuri koko kuluttaa paljon enemmän sen voimia kuin pienemmät olomuodot. Mitä suuremmaksi kokonaisuudeksi Yata itsensä kasaa sitä voimakkaammaksi se myös tulee, kyeten täydessä koossaan haastamaan kenet tahaansa voimamittelöön ainakin lyhyeksi aikaa. Suurempi koko mahdollistaa myös joitain tekniikkoja joita lintu ei muuten kykene käyttämään, sekä saa jotkut pienemmät hyökkäykset sitä vastaan vaikuttamaan lähinnä itikanpistoilta.
Taso: A/A5
Chakra: 17/17 aktivoida ja 5/5per vuoro ylläpitää
Suojaa: 32
Vaikutus: +30
Taso: S(1)3
Chakra: 28/28 aktivoida ja 8/8per vuoro ylläpitää
Suojaa: 62
Vaikutus: +60

Karasutatsumaki
Tekniikka missä suurehko parvi korppeja kerääntyy kohteena olevan henkilön ympärille, lentäen nopeasti tämän ympärillä ja tartuuen kiinni tähän. Tämän jälkeen linnut kohoavat uhrinsa kanssa vauhdilla korkeuksiin päästävät tämän tippumaan alas, kääntyen saaliinsa perään ja iskevät tämän edellään maahan, aivan kuin tämä olisi tullut suuren nyrkin lyömäksi sitä vasten. Aivan kuten Daibunichigunissa tässäkin tekniikassa alaspäin uhrinsa kanssa syökksyvät linnut saavat ympärilleen maa elementin chakrasta koostuvan haarniskan, minkä takia niiden ei tarvitse välittää maahan törmäämisestä.
Taso: A/A5
Cahkra: 18/18
Damage: 46
Taso: S(1)3
Chakra: 35/35
Damage: 88

Eraiikenie
Tekniikka jossa Yatagarasu uhraa huomattavan osan omista kehoistaan puolustaakseen Akkia, muodostaen näistä eräänlaisen pyörteen tämän tai tämän valitseman henkilön ympärille. Toisinsanoen linnut ottavat omilla kehoillaan vastaan tulevan hyökkäyksen ja suojelevat miekkamiestä, mistä hyvästä tämä tulee tekemään jonkin suuren uhrauksen niille myöhemmin. Vahvistaakseen lintuja ja antaakseen mahdollisimman monelle näistä mahdollisuuden selvitä Tsuchigumo kanavoi maa elementin chakraa ympärilleen tiiviinä parvena lentäville korpeille, nii että niiden sulat muuttuvat lähes timantinkovaksi haarniskaksi.
Taso:A/A5
Chakra: 15/15
Hp: 15
Suojaa: 55
Taso: S(1)3
Chakra: 30/30
Hp: 30
Suojaa: 108

Eritategoromo
Yksi vanhimmista Yatagarasun tekniikoista, jonka tämä kehitti aikoinaan yhdessä ensimmäisen voimansa käyttöönsä saaneen ihmisen kanssa. Juurikin tämän tekniikan ansiosta tuo henkilö muistetaan vielä nykypäivänäkin tengu kuningas Sojobona, vaikka tarinat ovatkin värittyneet melkoisesti vuosisatojen aikana. Tätä tekniikkaa käytettäessä parvi korppeja kasaantuu kiertämään ne paikalle kutsunutta henkilöä, peittäen tämän hetkeksi näkyvistä. Osa kutsujan ympärille kerääntyneistä linnuista omaksuu tuona aikana uuden ulkomuodon, vaatettaen tämän tummaan hieman repaleiseen korkeakauluksiseen munkinkaapuun. Sen lisäksi Akkin kohdalla hänen kasvojensa peitoksi muodostuu myös posket ja leuvan peittävä linnun nokkaa muistuttava naamio ja kaavun päälle muodostuu kevyt keskivartaloa ja sääriä suojaava haarniska, joka ainakin ensi vilkaisulla vaikuttaisi olevan tehdyn suurista korpinsulista. Koskettaessa nuo sulat tuntuvat kuitenkin hieman nahkaisilta ja kykenevät niissä virtaavan Yatan chakran ansiosta suojaamaan kantajaansa useimmilta iskuilta. Tämä asu ei kuitenkaan ainoastaan suojaa käyttäjäänsä, vaan auttaa tätä myös kanavoimaan Yatan antamia voimia paremmin, vahvistaen kantajaansa ja auttaen tätä liikkumaan tarvittaessa nopeammin, kasvattamalla parin suuria linnunsiipiä esiin haarniskan selkäpuolelta. Akki kykenee halutessaan käyttämään näitä siipiä myös itsensä suojelemiseen ja hyökkäämiseen, kyeten kovettamaan ne raudan lujiksi tarvittaessa.
Taso: S(1)3
Chakraa: Luoda 25/25 ja 10/10 ylläpitää
Suojaa: 20
Damage: +20
Nopeus: +20

Daibunichigun
Hyökkäys jossa lähetetään tuhansien korppien parvi rynnäkköön vastustajaa kohti suuren pyörteen tai hyökyaallon lailla, joka kykenee pelkällä lintujen massalla pyyhkäisemään jykeviäkin esteitä tieltään. Hyökkäys voi vaikuttaa mobella tapaa täydeltä itsemurhalta Yatagarasun kannalta, mutta juuri ennen törmäystä Akki keskittää suuren määrän maa elementin chakraa lintuihin ja muuttaa ne kivikoviksi, samalla kun antaa niille lisääntyneen massan myötä myös huomattavasti lisää iskuvoimaa.
Taso:S(1)3
Chakra: 50/50
Damage: 118
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Viesti: # 3255Viesti Cross »

Aseet ja varusteet

Kunai
Heitto/lähitaistelu ase.Muistuttaa pientä puukkoa.
Taso:E
Damage: 2 per kunai.
Muuta:Voi heittää max 6 kerrallaan.

Suriken
Pieni tähden muotoinen heittoase.
Taso:E
Damage: 1 per shuriken.
Muuta:Voi heittää max 8 kerrallaan.

Savupommi
Pieni pallo joka heittäessä räjähtää ja aiheuttaa sankan savu pilven, jolla voidaan sokaista vastustaja. Savupilveä voidaan käyttää piiloutumiseen, vetäytymiseen tai hyökkäämiseen.
Taso: D
Muuta: 3 per tehtävä.

Valolappu
Kirkkaan valon tuottava räjähdelapun näköinen lappu. Kirkas valo on omiaan sokaisemaan hetkellisesti varautumattomat henkilöt. Valossa on hyvin pieni viive, jonka avulla lapun käyttäjä itse ehtii sulkea silmänsä tai muuten varautua välähdykseen. Laput ovat yleisiä ja maailmanlaajuisia.
Taso: D
Chakra: 3 räjäyttää kaikki yhden vuoron aikana käytetyt laput.
Muuta: 10 per tehtävä.

Räjähdelappu(10kpl)
Pieni räjähtävä lappu jolla voi saada suurtakin tuhoa aikaiseksi.
Taso:D
Damage: 1-10
Chakra: 3 räjäyttää kaikki yhden vuoron aikana käytetyt laput.
Muuta: 10 per tehtävä.

Kameosa
Onimarun matkoillaan eräästä temppelistä varastama suurehko sake ruukku, jonka erikoiset ominaisuudet kiinnittivät hänen huomionsa. Ensimmäinen asia mikä sai miekkamiehen haluamaan tämän ruukun oli sen kyky täyttyä aina itsestään mitä maukkaimmalla sakella, jonka vahvuudessa ei myöskään ollut valittamista. Toinen erikoinen piirre mikä paljastui vasta myöhemmin oli tähän sakeen sitoutunut luonnonchakra, joka nopeutti saken juojan saamien vammojen paranemista ja toipumista.
Taso: B

Kuda-gitsune
Norsunluusta ja hopeasta valmistettu erikoinen pitkävartinen ja pienipesäinen perinteinen japanilainen piippu, jonka Onimaru pihisti eräältä munkilta, ihastuttuaan siitä chakran avulla puhallettaviin pieniin ketun näköisiin savupilviin. Näitä pikku savukettuja on mahdollista lähettää viemaan lyhyitä viestejä, sekä seuraamaan henkilöitä ja jättämään voimakas tupakan haju leijumaan näiden perään.
Taso: B

Omamori
Akkin Aokigaharassa asuvalta Nura klaanilta saama pieni luinen talismaani, jota jokainen metsässä sijaitsevan Tonon kylän shinobi kantaa mukanaan. Talismaaniin tehtyjen kaiverrusten takia sillä on kyky imeä jatkuvasti pieni määrä chakraa käyttäjästään, muutaen tämä näkymättömäksi chakran aistinta tekniikoille, mikä tekee huomaamattomasti liikkumisesta paljon helpompaa. Sen voima rajoittuu kuitenkin vain tilanteisiin jolloin henkilö ei käytä mitenkään mainittavissa määrin chakraansa, vaan keskittyy lähinnä pysymään piilossa.
Taso: B

Karasumoku
Rukousnauha joka näyttää olevan tehty peukalonpään kokoisista mustista lasikuulista. Todellisuudessa kyse on kuitenkin kivettyneistä korpinsilmistä, joista on valmistettu kaulanauha. Se muistuttaa kokoa lukuunottamatta täysin Yatagarasun kaulassa olevaa nauhaa ja se onkin suoraan yhteydessä siihen, minkä takia näiden kaulanauhojen omistajat voivat olla yhteydessä toisiinsa. Tämä yhteys ei rajoitu ainoastaan telepaattiseen kommunikointiin, vaan sen kautta pystyy myös näkemään toisen nauhan kantajan ympäristön ja toisinaan lasikuulien pinnan voikin nähdä liikkuvan Yatan katsoessa niiden läpi. Tämän takia lintu tietää aina tullessaan kutsutuksi paikalle mikä tilanne on, eikä joudu alkamaan selvittää sitä.
Taso:B

Kutsumistatuointi (6kpl, jokaiseen käteen 1)
Ranteen alapuolella oleva kutsumis tautuointi, joka ajaa käärön asiaa. Tautuointi on tarkoitettu helpompaan ja nopeampaan kutsumiseen. Tatuointiin voi sinetöidä useita esineitä samaan aikaan ja niitä voi kutsua sen mukaan mitä kohtaa nauhassa olevasta merkistä painaa chakralla.
Taso: B

Geta sandaalit
Nuoresta asti jalkapainoja käyttämällä passiivisesti treenanneelle Onimarulle volframista valmistetut geta sandaalit, jotka ovat järjettömän painavat ja muutenkin epäkäytännölliset jalkineet. Onin kuoltua nämä jalkineet siirtyivät Tingan kautta Akkille, joka on monen vuoden välttelyn jälkeen alkanut hiljalleen käyttää niitä treeni tarkoituksella isänsä tavoin jalkalihaksiaan vahvistamaan.
Taso: A
Nopeus: +6

Hachihari
Seitsemän lyhyttä ninjatoa, jotka ovat alunperin valmistettu Kumokaguressa ja tarkoitettu yhden kylän tunnetuimman miekkamiehen käytettäväksi. Aseet päätyivät kuitenkin Onimarulle miekkamiesten otettua mittaa toisistaan ensimmäiseen haavaan asti pelkillä miekoilla, minkä seurauksena vedon hävinnyt osapuoli luovutti aseensa voittajalle. Onimarulta nämä miekat siirtyivät aikanaan tämän Akkille, tämän osoitettua lahjakkuutensa miekkojen kanssa taistelussa perässään olleita salamurhaajia vastaan. Aseet on valmistettu kiillotetusta chakra teräksestä, minkäansiosta ne hyväksyvät helposti erillaisten elementtien ominaisuuksia, tehden niistä muuten keskinkertaisuudessaan kelvolliset aseet.
Taso: S(1)
Muuta: Jokainen aseeseen keskitetty chakrapiste nostaa sen aiheuttamaa vahinkoa yhdellä. Max 45 chakraa.

Onigiri
Ensimmäinen Onimarun käsiinsä saama maineikas mieka, jotka hän on päättänyt hankkia kyetäkseen kostamaan vanhempiensa kuoleman. Hän sai tämän ennen Tulen temppelin pyhänä seremoniamiekkana pidetyn aseen sen edellisen kantajan Jaz Kaban surmanneelta Jinai Ryuulta, suostuessaan palvelemaan tätä ja asettuessaan tämän oppilaaksi. Onigirin kerrotaan olevan valmistettu fenixin munan kuoresta, minkä takia sen terä pystyy venymään ja muotoutumaan jatkuvasti uudestaan käyttäjänsä tahdon mukaan. Todellisuudessa se on kuitenkin valmistettu taivaalta tippuneen meteoriitin sisältä löytyneestä erikoisesta metallista, jonka rakenne kykenee muotoutumaan ja monistumaan salaman nopeasti pienenkin chakramäärän ansiosta. Normaalitilassaan miekka on pitkähkö hieman punertavasti terästään kiiltävä katana, jonka väistimeen on muotoiltu häntäänsä tavoittelevan fenix linnun näköinen ja sen silmiin on upotettu punainen rubiini.
Taso:S(1)
Ominaisuudet: -1 Chakraa per kaksi venytettyä metri ja –2 chakraa per muodon muutos.

Kokutou Yoru
Toinen Onimarun haltuunsa saama maineikas miekka, jotka kaksi mestariseppää takoivat yhdessä jo kauvan ennen nykyisten ninja valtioiden syntymää. Kokutou Yoru on ehkä yksi erikoisimmista ja tuhovoimaisimmista hänen hankkimistaan miekoista, sillä sen erikoinen piirre on kyky moninkertaista painonsa silmänräpäystäkin nopeammin ja palata yhtä nopeasti sitten takaisin normaaliin painoonsa. Miekan edellinen omistaja oli maan jumalalle omistautunut munkki Sun Wakuzin, joka piti tätä erikoista asetta suojelemansa temppelin pyhänä seremonia aseen. Legendojen mukaan Kokutou Yorui on valmistettu maailmaa selässän kannattelevan kilpikonnan kuoren palasta, minkä takia se sopikin hyvin edustamaan juuri maan jumalaa temppelin seremonioissa. Todellisuudessa miekka on kuitenkin taottu harvinaisesta erittäin syvältä maan uumenista löytyvästä taottuna tummanharmaaksi muuttuvasta metallista, joka on erittäin kovaa ja tiivistä ainetta. Tämäntakia miekka onkin keskiverto kokoista miekkatyylinsä edustajia lähes kaksikertaa painavampi, painaen noin kilon verran. Ukonäöltään ase on pitkä katana, jonka terä on raudanharmaa ja väistin pronssista muotoiltu kilpikonna, jonka silminä toimii pienet mustat graniitin palat.
Taso:S(1)
Ominaisuudet: Jokainen aseeseen keskitetty chakrapiste nostaa sen tekemää vahinkoa yhdellä. Max 45.

Ginryuu
Hopean tavoin kiiltävän kirkkaasta metallista valmistettu katana, jonka nuppi on muotoiltu muistuttamaan safiri silmäistä lohikäärmettä. Miekka kuului aikanaan Onimarun entiselle mestarille Shiba Sawazille, jonka tie päättyi oppilaansa kohtaamiseen näiden kummankin ollessa suorittamassa tehtävää raudanmaan alueella. Ginryuu on taottu erittäin ohut teräiseksi ja taipuisaksi, minkä takia se on kevyt käyttää yhdelläkin kädellä, uhraamatta kuitenkaan terän kestävyyttä. Terä on jopa niin ohut että se alkaa helposti väristä miekkaa käytettäessä, saaden aikaan lohikäärmeen sihinän kaltaista ääntä. Taipuisa ohut terä ja siitä lähtevä ääni ei kuitenkaan ole miekan ainoa hienous, sillä Ginryuullä on erittäin helppo muodostaa erillaisia chakrateriä, jotka sillä tehtynä kasvavat huomattavasti mitä tahaansa miekkaa pitemmäksi.
Taso:S(1)
Ominaisuudet: Chakraterien max pituus kasvaa kaksinkertaiseksi. Jokainen aseeseen keskitetty chakrapiste nostaa sen tekemää vahinkoa yhdellä. Max 45.

Kurohebi
Vanha voimakkaasti terästä kaartuva musta katana, jonka Ryuu pyysi Onimarua hankkimaan pojalleen Ryoujinille lahjaksi, mutta joka jäi kuitenkin miekkamiehen omaan käyttöön tämän todettua miekan liian laadukkaaksi amatöörinkäsissä haaskattavaksi. Oni hankki Kurohebin kukistamalla sen aijemmin omistaneen otokagurelais shinobin, jonka perheessä miekka oli kulkenut sukupolvien ajan. Miekan erikoisuus on sen ensiluokkaista työtä olevan terän lisäksi väistimenä toimiva oikea mustakäärmeenpää, johon keskittämällä chakraa miekankäyttäjä voi herättää pään hetkeksi eloon ja myrkyttää näin aseensa eläimen voimakkaalla hermomyrkyllä. Terään käärmeenpäästä leviävä myrkky aiheuttaa pääosin sekavaa oloa ja heikotusta.
Taso:S(1)
Ominaisuudet: -15 chakraa ja -5hp levittää myrkkyä terään kolmen vuoron ajan. Häiritsee chakran käyttöä kolmen vuoron ajan, nostaen jutsujen maksua 10:llä.

Majinai
Kolhiintuneen näköinen pitkäteräinen katana, joka on kuitenkin ulkonäöstään huolimatta ensiluokkaisessa kunnossa. Tämän pelätyn Onimarun raudanmaasta kaksintaistelun kautta hankkiman miekan sanotaan olevan kirottu ja kiroavan niin kantajansa, kuin myös jokaisen jota haavoittaa. Todellisuudessa miekan kolhuilta näyttävät uppoumat ovat ovelasti kätketty sahalaita, joka repii pienelläkin hipaisulla syviä ja voimakkaasti verta vuotavia haavoja, joita ei ole helppo hoitaa taistelun aikana. Tämä yhdessä terään vuosien saatossa kertyneet myrkyt ja bakteerit aiheuttavat haavojen tulehtumisen, surmaten jopa taistelun voittaneen osapuolen yleensä lopulta.
Taso:S(1)
Ominaisuudet: Miekantekemien haavojen parantaminen maksaa 2x normaalia enemmän chakraa.

Kazekiri
Varmastikkin erikoisin Onimarun omistama miekka ja samalla ehkä yksi hänen suosikeistaan, jonka kaltaista toista ei tiedetä maailmassa olevan. Tämän erinomaisen aseen miekkamies sai haltuunsa taisteltuaan tuulenmaalaista munkkia vastaan, jonka tempelin yksi arvokkaimmista esineistä tämä mikka oli. Munkki kuitenkin hävisi rehdin kaksintaistelun temppelinsä pihalla tovereidensa katseiden alla ja temppeli joutui luopumaan pyhänä pidetystä esineestään, vielä parinkymmenen muun munkin maattua miekan entisen käyttäjän kanssa kuolleena maassa. Normaalisti miekka näyttää munkkien pahojen henkien karkoittamiseen tarkoitetulta vajralta, jonka toiseen päähän on asetettu erittäin ohut wakizashin mittaluokkaan sopiva läpikuultava kristalliterä. Kazekirin terä on äärimmäisen terävä, mutta pääsee todelliseen voimaansa vasta kun siihen todella keskitetään chakraa, mikä saa kristalliin osuvan valon taittumaan ja muuttamaan aseen näkymättömäksi.
Taso:S(1)
Ominaisuudet: -10 chakraa per vuoro pitää ase näkymättömänä.

Shirotora
Täydellisen lumenvalkoinen katana, jonka norsunluusta veistetty nuppi esittää valkoista tiikeriä ja sama teema toistuu myös väistimessä, johon on kuvattu kaksi toisiaan kiertävää taistelevaa tiikeriä. Miekan alkuperästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta Onimaru onnistui löytämään sen iwakagurelaisen miekkamiehen käsistä, joka oli ilmeisesti löytänyt sen romukauppiaan alelaarista joskus Sunagakuressa vieraillessaan. Toisin kuin miekan edellinen omistaja Oni ymmärsi sen arvon ja todellisen erikoisuuden, joka piili terän pintaan kaiverretuissa pienissä kuvioissa. Miekka on nimittäin peitetty koko terän mitalta aseiden summonointiin tarkoitetuilla merkeillä ja siihen oli yhdistetty jo valmiiksi käsittämätön määrä erillaisia seita, joiden seuraksi Tsuchigumo on lisännyt oman miekkakokoilmansa ja huomattavan osan hebigakuren asevarastosta miekan tavoitettavaksi. Tämän erikoisuuden ansiosta Onimaru pystyy sinkoamaan vastustajansa niskaan kymmenittäin aseita yhdellä miekan heilautuksella, nopeammin kuin osaisi niitä heittää.
Taso:S(1)
Ominaisuudet: -1chakraa per 1ase(shuriken/kunai/miekka) max 45.

Nenekirimaru
Keskipitkä wakizashi, joka on istutettu tummasta puusta valmistettuun melko koristeettomaan kahvaan Akkin toimesta, tekemään siitä lähinnä vähemmän huomiotaherättävä. Vaatimattomasta ulkonäöstään huolimatta Nenekimaru on yksi parhaista miekoista joita Raudanmaassa on koskaan valmistettu ja se onkin siirtynyt kantajalta toiselle Sanadan klaanin johtajan symboolina. Se ei kuitenkaan ole mikään koriste esine, vaan on seitsemän sisar miekkansa tavoin suunniteltu ja valmistettu eritoten taistelua shinobeja vastaan silmälläpitäen. Miekan terä sinäänsä ei ole kovinkaan terävä, sillä se on tarkoitettu ennen kaikkea puolustamaan käyttäjäänsä ja kestämään kovimmatkin siihen kohdistuvat iskut ongelmitta. Ylivoimaisen kestävyyden lisäksi Nenekimarun terään on kaiverrettu symboleja, jotka aktivoimalle ase alkaa imeä kaiken lähistöllä olevan vihamielisen chakran itseensä ja sinetöi sen pois, tehden ninjutsuista käytännössä hyödyttömiä sen kantajaa vastaan.
Taso: S(2)
Ominaisuudet: 50-100chakraa sinetöidä vastaava määrä vahinkoa tulevista hyökkäyksistä.

Sotoba
Onimarun aikoinaan valmistamista seitsemästä lyhyestä luumiekasta muokatut aseet, jotka eivät vastaa leikkuu ominaisuuksiltaan aivan kaikkein hienoimpia teriä, mutta ovat vähintään aivan yhtä kestäviä. Näitä ominaisuuksia huomattavasti merkittävämpää näissä seitsemässä miekassa on kuitenkin Akkin Tingan opastuksella niihin tekemät kaiverrukset, jonka ansiosta jokaiseen niistä on mahdollista sinetöidä huomattava määrä chakraa myöhempää käyttöä varten. Juuri nuo kaiverrukset saivat myös miekkamiehen nimeämään miekkarsarjan uudestaan, todettuaan niiden alkaneen muistuttaa minikokoisia haudan merkitsemiseen käytettyjä puuseipäitä. Kaiverrusten lisäksi Sanada on parannellut myös näiden miekkojen tasapainoa ja muotoa, minkä ansiosta ne soveltuvat melko hyvin myös heittoaseiksi.
Taso:S2
Muuta: Joka miekkaan voi sinetöidä max 30 chkaraa myöhempää käyttöä varten. Miekkoihin sinetöity etukäteen 170 chakraa.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ninja-akatemia”