Saalis yössä(A)

Kumpuiset ja sumuiset Kirigakuren ympärillä olevat alueet, joilla asuu pieniä klaaneja. Nopein tapa Kiriin kulkee sumuisten alueiden läpi, mutta varo varkaita!
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6654Viesti Cross »

Näkökykynsä kirkkaan välähdyksen vuoksi hetkiseksi menettänyt Kasumi tiesi olinpaikkansa saattaneensa paljastua ja hyökkääjän saattavan yrittää hyödyntää tilaisuutta hetkenä minä hyväänsä, ilman että hän mahtaisi asialle paljoakaan. Sen takia nainen päätti tarttua ainoaan mieleen tulevaan mohdollisuuteensa, mikä tarkoitti toimimista täysin sokkona. Nopeasti yhdistäen kätensä hän loi lyhyet käsimerkit ja keskitti samalla chakraa jalkojensa pohjiin, ottaakseen nopean loikan jonnekkin päin metsikköä, voiden vain toivia päästäkseen pois näkyviltä.
Vain silmänräpäys sen jälkeen kun ammus lensi ulos Muonin kädestä syöksähtiKaison sivulle päin, tuntien vain pienen raapaisun reidessään, sen sijaan että olisi tullut voimakkaan tuuli hyökkäyksen musertamaksi. Se ei kuitenkaan ilahduttanut paljoakaan, sillä sokkona tehty loikka päättyi äänekkääseen yhteentörmäykseen puun kanssa, mikä sai ilman pakenemaan naisen kehkoista. Henkeä haukkoen kunoichi mätkähti maahan, huomaamatta enää edes jalkaansa tullutta pientä naarmua, joka oli peräisin kirikagurelaisen shinobin käyttämästä erikoisesta aseesta.

Kasumi Kaison
22hp
59ck
9n
6p genjutsu 4p?
+5ck per vuoro.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6655Viesti sumufani »

Päästyään naisen taakse Muon oli jo miltei varma osumastaan, mutta yllättäen hän näki pimeässä naisen tuovan kätensä eteensä. Muon oli juuri lataamassa chakraa putkeen ja sekoittamassa, sitä siellä olevan ilman kanssa vaiston kuitenkin sanoessa, että hän olisi piirun verran myöhässä. Ammuttu tuuli sai nuorukaisen käden värisemään rekyylistä ja juuri hänen ammuttuaan naisen oli syöksynyt liikkeelle, mutta vähän matkan päästä kiriläinen kuuli älähdyksen. Oliko nainen ollut sokaistunut välähdyksistä? Liikkuessaan tuo kysymys pyöri nuorukaisen päässä ja hän alkoi lataamaan uutta ilma aaltoa, jolla ampua tuota naista. Muon kuuli selvästi naisen haukkovan ilmaa, joten oli turvallista olettaa naisen pako yrityksen päättyneen törmäykseen puun kanssa. Metsä oli turvaisa taistelu paikka, mutta pimeässä saati näön pettäessä tämä olisi hyvin vaarallinen paikka. Saatuaan suoran ampuma linjan Muon ojensi kätensä kohden saalistaan ampuen uuden tuuli aallon viimeistelläkseen työnsä tältä yöltä.

Muon
Hp:25 
Chk:17
Np: 10 
Vl:9  
Rl:6
4p Fuuton(+2dmg/-2ch, A/A-tasolle asti)
2p lääkintä (1dmg/-1ch, B-tasolle asti)
4p Suiton (+2/-2chk A/A- tasolle asti)   

Zankyokukuuha
Damage: 17
Muoto: Aalto on kooltaan paljon hillitympi keskittyen tähdätylle alueelle 
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6662Viesti Cross »

Henkeään haukkova Kasumi oli onnistunut nousemaan kyljessään tuntuvasta pistävästä kivusta huolimatta polvilleen, tietäen tunnustelemattakin onnistuneensa murtaa useamman kuin vain yhden kylkiluun äskeisessä rytäkässä. Pelastautumis yritys ei ollut siis aivan sujunut niin kuin hän oli ajatellut, vaikkakin se oli kyllä auttanut häntä selviämään jostain vielä pahemmasta. Silmiään siristellen kunoichin onnistui alkaa hiljalleen erottaa ympäristöään sen verran, jotta huomasi puun tai parin puuttuvan tutusta metsänlaidasta. Se muistutti häntä myös siitä ettei taistelu ollut vielä suinkaan ohi, eikä se ollut vielä tähänmennessä edennyt kovinkaan hyvin hänen kannaltaan.
Tilannetta ei parantanut yhtään se että Kaison kuuli nopeasti lähestyviä askelia, mikä saattoi tarkoittaa vain sitä että hyökkääjä oli kuullut äskeisen rytinän ja osannut päätellä siitä missä hän oli. Tietäen ettei hetkeäkään olisi hukattavana hän yritti nousta ja päästä jonnekkin pois näkyviltä, saadakseen toisen tyilaisuuden langettaa yhden genjutsuistaan vihollisensa ylle. Ikävä kyllä yrittäessään nousta nainen tunsi vihlaisun jalassaan, mitä seurasi välittömästi voimakas huimaus ja pahoinvoiva olo. Sapenmaku suussaan takaisin maahan kaatuva kunoichi ei alkanut pohtia mistä tuo kaikki johtui, vaan keskittyi ainoastaan yhteen olennaiseen asiaan ja se oli pois pääseminen.
Pakoon juokseminen ei tuntunut olevan mahdollista, minkä takia taistelun jatkamisestakaan ei luultavasti tulisi mitään. Senpätakia hän päättikin muodostaa nopeasti lyhyet käsimerkit ja painaa kätensä maahan, saaden samantien suuren valkoisen savupilven pöllähtämään ilmaan eteensä. Samassa metsän pimeydestä kuului jälleen kapeista putkista purkaantuvan ilman pamahdus ja sitä seuraava vihellys, joka oli vähällä tehdä selvää kohteena olleesta kunoichista. Tämän eteen kutsuttu olento pysäytti kuitenkin hyökkäyksen omalla kehollaan, suojaten kutsujaansa vaaralta. Kiiluvasilmäinen petoeläin tuijotti pimeyteen ja nuhkaisi ilmaa muutamaan kerrtaan, vaikuttaen aivan siltä että oliosi ollut valmis heti käskyn saadessaan hyökkäämään siellä olevan vihollisen kimppuun.
''Ei nyt... Hoida minut pois täältä.'' Raskaasti hengittävä Kasumi sai sanottua, painaen samalla kätensä eläimen paksun turkin peittämälle takajalalle ja sai sen kääntämään päänsä hetken ajaksi suuntaansa. Käsky ei selvästikkään ollut eläimen mieleen, mutta siitä huolimatta se kykeni näkemään kuinka huonossa kunnossa nainen oli ja kykeni ymmärtämään mitä tämä tarkoitti. Matalasti murahtaen se nyökkäsi ja vain hetken myöhemmin kumpikin näistä peittyi valkeaan savuun, jonka haihduttua näistä ei näkynyt enää jälkeäkään.

//läpi//
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6663Viesti sumufani »

Juuri kädestään tuuli aallon ampunut Muon oli miltei varma osumastaan, mutta poksahtava ääni juuri ennen tuulen alkaessa ujeltaa jälleen hiljaisessa metsässä. Tuulen laannuttua Muon tuijotti kilpaa kutsutun olennon kanssa perääntymättä. Myöskään hän ei uskaltanut rikkoa katsekontaktia kutsutun olennon kanssa. Nainen varmasti selviäisi myrkyn vaikutuksestamuutaman päivän levolla, sillä pahin oli vielä edessä ja Muon arvioi saisiko hän tarpeeksi ajoissa selville naisen pako paikan.
Kuitenkin nainen kipusi olennon selkään hitaasti ja nuori kiriläinen ei voinut asialle mitään. Se sai ärtymyksen vellomaan nuorukaisen mielessä ja pian pokshaduksen saattelemana kaksikko katosi.
Vasta sen jälkeen Muon kiirehti etsimään aseitaan, sillä hän ei halunnut jättää paikalle todisteita vaikka maastosta näki aamun kajastaessa kuinka kiivas taistelu täällä oli ollut. Tietenkin hän myös tutki naisen pienen tönön kitkeäkseen uudet yllätykset, jos talon lähimaasto toimisi uudestaan taistelu kenttänä.
Nuorukainen löysi naisen käyttämän pakotunnelin, mutta väsymys alkoi painamaan nuorukaisenkehoa ja oli suunnattava kotia päin.
//kiitos npclle//
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Sumualueet”