Takuguri perhe (S)

Tulimaa on yksi suurimmista maista ulottuen miltei joka puolelle mannerta.
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Takuguri perhe (S)

Viesti: # 6560Viesti LordVonKwaak »

Ympärilleen pälyilevä Zhen manasi itsekseen. Muista ei ollut vielä ilmaantunut merkkiäkään vaikka johtaja itse oli jo melkein perillä. Atarun ja Suikan olisi pitänyt tulla johtajaansa vastaan ja muidenkin olisi pitänyt jo ilmoittaa sijaintinsa. Mitään ei kuitenkaan kuulunut - paitsi jyminää kauempaa, pelottavasti juuri siltä suunnalta johon Zhen oli suuntaamassa.
Äreissään Takuguri Yakuzasunun johtaja jatkoi matkaansa kohti jyminän alkulähdettä. Kokenut kunoichi arveli jymyn olevan räjähdyksistä, mutta ei ollut varma. Räjähdelapuiksi ne olivat liian suuria, ukkoseksi liian napakkaa.
Perheen pään synkät aavistukset saivat vahvitusta tämän saapuessa laaksoon, jonka toisella puolella Roudan maahan matkalla olevan Takugurin iskujoukon oli tarkoitus tavata. Ilmassa oli epäluonnollisen paljon pölyä, uskottavimmin taistelun jäljiltä, mutta muista ei ollut jälkeäkään.
Tuhahtaen Zhen jatkoi matkaansa. Jollakulla olisi paljon selitettävää.

Minuutit ja sekunnit sekoittuivat Kamuin mielessä, tämän pysyessä liikkumattomana paikoillaan tähystyspaikallansa. Kärsivällisyys lopulta palkittiin, Iwalaisen silmien havaitessa ärtyneen kunoichin olevan matkalla heidän suuntaansa. Iwalainen tunsi sykkeensä nousevan, vaikka vihollinen ei ollut edes huomannut häntä vielä. Astraali kuvajaisen ilmoittaessa Hebiralle vihollisen saapumisen ja suunnan, Kamui hiljentyi. Hetken odotettuaan nuori shinobi kyykistyi entisestään, loikaten sitten matkaan niin, että koko satametrinen puu vavisi.

Päästyään melkein laakson toiseen päähän, Zhen pysähtyi. Hän ei ollut huomannut itseään puunlatvasta tuijottavia silmiä, mutta tämä oli jotain aivan erilaista: nuori, tuskin 15 kesäinen shinobi syöksyi ilmassa yakuzalaisen yli. Toisen paljastaessa itsensä niin totaalisesti Zhen oli odottanut hyökkäystä, mutta sitä ei tullut. Sen sijaan poikanen tippui kauas Zhenin taakse.
Juuri kun pojan olisi pitänyt iskeytyä maahan, tämä ojensi toisen kätensä. Pieni räjähdyshidasti putoamista niin, että tämä saattoi sulavasti pyörähtää ympäri ja laskeutua turvallisesti jaloilleen.
"Toi oli kieltämättä temppu", Zhen lausahti, katsoen poikaa kysyvästi. Suoristuaduttuaan tämä kuitenkin tyytyi vain tuijottamaan kunoichia. 'Siinäkö kaikki?'
Toisen tuijottaessa vaitonaisena kuin muuri, Zhen yhdisti mielessään palapelin palasia. Räjähdys, muiden puuttuminen ja pöly. Kaikki olisi helposti selitettävissä, jos...
"Muut?" Zhenin ilme ei eronnut äskeisestä.
"Kuopattu", poika lausahti.
"Tietenkin..." Kuten yleensä purkaessaan ärtymystään Zhen pyyhkäisi toisella kädellään hiuksiaan, hengittäen sitten kerran syvään. "Selittää kaiken."
Selvästi supistuneen perheen haaran johtaja pyöritti asioita mielessään. Jos kaikki olisivat kuolleet ja vain hän olisi jäljellä, matka Roudan maahan olisi turhaa. Vaikka hän yksikätisesti pieksisi kaikki, hän ei voisi turvata reviiriään ilman uskollisia tukijoita vierellänsä. Koko matka olis siis käynyt turhaksi ja, mitä ilmeisemmin, sitäkin kalliimmaksi.
"Sillälailla..."

Toinen ei tehnyt elettäkään suojatakseen itseään ja näytti täysin uppoutuneelta omiin ajatuksiinsa. Silti Kamui ei nähnyt pienintäkään rakoa tämän puolustuksessa. Tämä oli kokeneempi, nopeampi ja mitä ilmeisemmin myös voimakkaampi kuin Iwalainen. Kamui oli ajatellut haastavansa tämän tasiteluun antaakseen Hebiralle tilaisuuden iskeä varjoista. Iwalainen ei kuitenkaan saanut kehoaan liikkeelle tuntien kaikkien liikkeiden johtavan turmioon, eikä yllätyksestä muutenkaan tulisi mitään: arvioidessaan tilannetta kunoichi oli tullut katsoneeksi suoraan Hebiraan, selvästi tietäen missä tämä oli, ennen kuin kääntyi takaisin Kamuin puoleen.
"Sori vaan yakuzalainen, mut en voi antaa sun mennä Roudan maahan sotkemaan asioita." Vastassa kaikin tavoin parempi Iwalainen oli suoraan tämän tulilinjalla. Tilanne oli niin kaikkien perus strategioiden vastainen, että se oli suorataan typerä. Typerä ja Kamui rakasti jokaista sekuntia. "Sun paikkas on kuolla täällä, tovereides seurassa."
Kamuin olkapäillä hengailleet savilinnut hypähtivät lentoon, pyörien suurta rinkiä Iwalaisen yllä. Poika itse kyyristyi toiminta valmiuteen, samailla hymyillen häiritsevän innokkaana.


// Ensin Hebira, siht NpC.

Zhen Takuguri

Hp&Ch: 350
Nopeus: 13
Muuta: Eliitti Jounin tasoa. Takuguri Yakuza perheen johtaja. Toiminut johtajana vasta pari vuotta, sai paikkansa taistelemalla ja aikoi jatkaa taistelua levittämällä perheensä vaikutusvaltaa, kunnes tämä tapahtui.
Eliitti Jounin bonukset, mut kunoichi on silti nuori, joten pikemminkin vahva jounin sen puolesta et lähenis sanniniutta.

Ps: Kamuin yllä liihottelee kaksi Tori lintua näkyvillä ja sillä on silmiltä piilossa kaksi tuhatjalkaista vyötärön ympärillä. Jälkimmäisiä vihu ei tiedä, ellei omaa jotain jippoa ja tietää Hebiran ihtensä sijainnin, mut ei tämän mahdollisten kloonien, riippuen toki jos moisia on (Piisami vastaa viel) //
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Takuguri perhe (S)

Viesti: # 6565Viesti Piisamirotta »

Hebira oli lähtenyt Kamuin osoittamaan suuntaan ja luuli kykenevänsä yllättämään kohteen. Tyttö oli kuitenkin niin järjettömän kokematon, että tämä kohde, joka oli huomattavasti kaikkia aikaisempia voimakkaampi, kykeni huomaamaan Hebiran paikallaolon. Käärmetär kuitenkin huomasi tämän ja hänen oli pakko toimia. Vähän samaan tapaan kuin saalistaja, jonka oli pakko lähteä hyökkäykseen, kun saalis jostain syystä huomasi tämän aikaisemmin kuin oli tarkoitettu. Hebira pudottautui alas puusta, jossa oli ollut, mutta samaan aikaan tämän luoma käärmeklooni hyppäsi puusta kohti Zheniä. ”Futton: Sen'ei Tajashu”, klooni sanoi tekniikan nimen samassa kuin lukuisat käärmeet tulivat kohti Yakuza perheen johtajaa. Käärmeistä tuli ulos happoa, joka tekisi erittäin pahaa jälkeä. Hebira luotti Kamuin sensorikykyyn. Toinen kertoisi varmasti, jos tämä ei olisi oikea Zhen. Nyt Kamui oli Takugurin toisella puolella, oikea Hebira toisella ja klooni ilmassa tekemässä hyökkäystään. Hebira oli aikonut hyökätä pienemmällä hyökkäyksellä, mutta tajusi nopeasti, että tätä vastustajaa ei voitettu pienillä hyökkäyksillä, jotka tämä voisi tuosta vain torjua kättä heilauttamalla. Kamui ja Hebira voisivat voittaa vain yhteistyöllä, mutta Kamuin ajattelema taktiikka vaatisi sen, että Hebira olisi hänen vierellään. Se ei kuitenkaan olisi ainakaan toistaiseksi mahdollista, sillä vastustajalla voisi olla jonkin tekniikka, joka hyökkäisi molempia vastaan yhtäaikaa. Nyt, kun he olivat eri puolilla, sellaisia jutsuja ei kovin montaa ollut.


Hebira
Hp: 50
Ch: 121
Nopeus: 9
1 klooni

//Futton: Sen'ei Tajashu, AA-taso, damage: 50 //
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Takuguri perhe (S)

Viesti: # 6592Viesti Southpaw »

Zhen kykeni aistimaan Kamuin lisäksi myös toisen chakran ja vilkaisi huolimattomasti sinne suuntaan missä kykeni tämän aistimaan. Pian tämä chakra tuntuikin jakautuvan kahdeksi ja vaikka hän ei ollut kyllin kyvykäs sensori erottaakseen kloonin oikeasta, hän pisti kuitenkin merkille toisen Hebiran valmistautuvan hyökkäykseen, samalla kun Kamui puolestaan ohjasi savilintunsa kiertelemään hänen ympärilleen.
"Kuolen täällä? Niinhän sinä luulet", Zhen virnisti itsevarmasti, samalla kun ohjasi sähköchakraa ympärilleen. Naisen kehon ympärille tiivistynyt sähkö sai tämän lyhyet, vaaleat hiukset kohoamaan pystyyn kuin tämä olisi tehnyt jonkinlaisen muodonmuutoksen. Juuri ennen kuin näytti siltä, että Hebiran käärmeet olisivat osuneet maaliinsa, Zhen näytti katoavan silmistä ja ilmestyi pian uudelleen näkyviin Kamuin vierellä.
"En pidä turhata verenvuodatuksesta, mutta jos tänään kuolee joku, se olet sinä", Zhen kuiskasi Kamuin korvaan, juuri ennen kuin iski sähköllä vahvistetun nyrkkinsä päin Kamuin vyötäröä. Hän ei tiennyt millainen ässä tällä pojalla oli hihassaan, mutta hän aisti kuitenkin erityisen paljon chakraa tämän vyötärön seutuvilla, mikä viittasi jonkinlaiseen tekniikkaan. Estääkseen siis vastustajaansa saamasta ensimmäistä iskua, oli Zhen päättänyt iskeä ensin.

Zhen Takuguri
Hp: 80
Ch: 211
Nopeus: 13
Muuta: Synnynnäinen sensori, 10p sähkö, edut chakramiinukseen
*Raiton no Yoroi, Raikagen sähköshunshin auttoi väistään käärmehyökkäyksen, väistäessä maksaa jutsun daman ja muuten vaan liikkuessa meen kyseisen tason perusmaksujen mukaan, ei pysty väistään laaja-alaisia tekniikoita esim. Kamaitachi
*Sähköllä voimistettu lyönti, 34 dmg, tuhatjalkaisiin osuessa olettaisin tekniikan tekevän niistä suutareita jolloin eivät räjähdä vaikka Kamui haluaiski, muualle osuessa taas antaa voimakkaan sähköiskun vihulle
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Takuguri perhe (S)

Viesti: # 6612Viesti LordVonKwaak »

Aistiessaan tutun tuntemuksen Kamui päästi kehostaan chakra-aallon. Sinäänsä turhaan tehty tekniikka teki vain yhden asian selväksi: nyt Zhen tiesi, että vastassa oli toinen sensori.
Vaikka tarkoitus olikin vain osoittaa ettei vihollinen ollut kykynsä kanssa yksin, Iwalainen sai tietää vihollisen käyttävän sähköä jo ennen kuin tämä vapautti sen valloilleen. Tuosta pienestä tiedonmurusesta oli hyötyä, sillä käärmeiden osuessa hutiin ja vihollisen kadotessa, Kamui oli valmiiksi osannut olla varuillaan.
Ehtimättä vastata taakseen ilmestyneen yakuzalaisen haasteeseen, Kamui iski toisen kätensä rintansa päälle, laukaisten räjähteen manuaalisesti nopeuttaakseen sen tapahtumista. Juuri kun Zhen oli osumassa oli kuin Kamui itse olisi räjähänyt, iskien yakuzalaisen voimalla taaksepäin.
"Harmillista", räjähdyksessä ympäri kääntynyt Kamui hymyili. Tämän matkaviitta ja paita olivat riekaleina, paljastaen vielä jäljellä olevan savisen tuhatjalkaisen, joka oli kietonut itsensä pojan vyötärön ympärille. Räjähdys ei ollut vahingoittanut niiden käyttäjää ollenkaan, kokeneiden silmien nähdessä vaatteiden riekaleista sen johtuneen siitä, että räjähdys oli suuntautunut vain vihollisen suuntaan pojan taakse. "Ite tykkään ku esteet romahtavat palasiksi, mikä ihmisten tapauksessa tuppaa olemaan veristä touhua."
Linnut laskeutuivat nuorukaisen olkapäille, tämän keskittyessä nyt entistä tarkemmin vihollisen chakra jälkeen. Sähkö tekisi räjähteistä itsestään hyödyttömiä, mikä ei ollut erityisen suotuisa ajatus. Räjähdykselle se ei kuitenkaan mitään voinut, joten Iwalainen tiesi, että hänen olisi oltava erityisen tarkkana.

Hp: 50
Ch: 109
Nopeus: 9
Räjähteet: Tori x2, Mukade 1(kaikki suurennettuja)
*Kagura Shingan (C), kartotti chakraelementin ja sensorit aistii ku ne aistitaan Shinganilla thus paljasti Zhenille oman sensoriutensa (koska turhamaisuus)
*Shunshin (A) nopeutti liikettä/räjäytystä
*Hidai Nendolla suurennettu Mukade (B) + Mokuhyou bakuha = 54dmg (jos sähkö suojaa vain kättä, se ei suuremmin loppukehoa pelasta)
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Takuguri perhe (S)

Viesti: # 6624Viesti Piisamirotta »

Toisen väistettyä Hebiran hyökkäyksen, ei hebiläinen voinut kuin tuijottaa toisen nopeutta. Tämä oli toden totta erilainen taistelu. Käärmetär mietti mahdollisuuksiaan; nopeuden lisääminen oli täysin hyödytöntä, koska toisen nopeus muistutti Kamuin Shunshinia, joka oli Hebiran nopeuden lisäämistä huomattavasti tehokkaampi. Kamuilla oli tiettyjä etuja puolellaan, näitä etuja Hebiralla ei ollut. Toisaalta, jos Hebira osaisi käyttää klooniaan ja itseään oikein, hän saattaisi saada tämän sähkösankarin yllätettyä. Toisaalta vihollisen nopeus oli niin paljon suurempi kuin Hebiran oma, että klooni saattoi olla ainoa syy miksi tyttö oli edes elossa. Jos toinen hyökkäisi kloonin kimppuun hänen itsensä sijaan, olisi oikealla Hebiralla aikaa reagoida. Toisaalta, jos muodonmuutokselta näyttävän voiman saanut nainen hyökkäisi oikean Hebiran kimppuun, olisi tämän peli pelattu. Paitsi... Käärmetär harkitsi riskialtista tekoa, muttei aikonut toteuttaa sitä, ainakaan vielä, tai ei ainakaan ennen kuin oli pakko. Hebira mietti sähkön käyttäjän strategiaa. Hebiran jutsut olivat yleensä sellaisia, joita ei voinut käyttää, kun toiseen vierellä olevista ei saanut iskeä. Käärmetär pelkäsi, että Yakuzalainen hoitaisi heidät yksi kerrallaan. Kamui ja Hebira omasivat kumpikin lähinnä laajempi alaisia jutsuja. Toisaalta tätä oli mahdollista käyttää hyväksi, monellakin tapaa. Toisaalta toinen saattaisi pallotella kaksikon välillä nopeuttaan hyödyntäen lyöden vuorollaan molempia antamatta kummankaan hyökätä kunnolla. Hebiran oli pidettävä klooni etäällä ja odotettava Zhenin siirtoa ja sen Käärmetär teki.


Hebira
Hp: 50
Ch: 121
Nopeus: 9
1 klooni
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Takuguri perhe (S)

Viesti: # 6644Viesti Southpaw »

Zhen ehti vaistota kuinka Kamuin keskivartaloon yllättäen alkoi kasaantua entistä enemmän chakraa, merkkinä siitä, että tämä oli tekemässä jonkin tekniikan. Arvellen, ettei tulossa olisi mitään hyvää kunoichi aktivoi jälleen tekniikkansa ja liikkui sähkötekniikan nopeuttamana kauemmas Kamuista ja tämän aikaansaamasta räjähdyksestä, juuri ajoissa välttyäkseen vahingoilta. Räjähdyksen nostattaman savun hälvettyä, Zhen huomasi Kamuin vaatteiden revenneen ja paljastaneen toisen tuhatjalkaisen joka tämän vyötäisillä oli. Vaikka nopeus oli tavallisesti hänelle etu, Kamui vaikutti kuitenkin keskimääräistä osaavammalta vastukselta, niinpä Zhen päätti seuraavaksi yrittää turvautua kauempaa tehtäviin tekniikoihin ja alkoi liikuttaa käsiään, samalla kasaten chakraa toisen kätensä etu- ja keskisormien päihin. Suorittaessaan tekniikkaansa Zhen piti koko ajan katseensa Kamuissa, mikä viittasi siihen, että tämä aikois iskeä tekniikkansa tätä kohti, mutta viime hetkellä kunoichi yllättäen käänsi etu- ja keskisormensa osoittamaan kohti Hebiraa. Samalla hetkkellä naisen sormista lähti etenemään voimakas salamahyökkäys, joka osuessaan aiheuttaisi varmasti vahinkoa käärmettärelle.

Zhen Takuguri
Hp: 80
Ch: 172
Nopeus: 13
Muuta: Synnynnäinen sensori, 10p sähkö, edut chakramiinukseen
*Raiton no Yoroilla siirtyminen pois räjähdyksen ulottuvilta
*Salamahyökkäys, tekee 34 dmg

[Lyönti jäi tekemättä kun vihu huomas tulossa olevan räjähdyksen joten otin siitä chakrat takas]
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Takuguri perhe (S)

Viesti: # 6748Viesti LordVonKwaak »

Varmistettuaan vihollisen toimivan yksin Kamui pystyi keskittymään kikkaan, joka erotti todelliset sensorit jäljittelijöistä: aistimalla toisen chakran sensori keskittyi yksiomaan vain tähän yhteen yksilöön, yltäen melkein Hyuugien kaltaiseen chakran hahmoittamiseen. Kuin tanssissa, toisen liikkuessa toinen reagoisi, unohtaen muun maailman totaalisesti.
Ja niin Iwalainen tosiaan tekikin. Vastaten toisen chakran keräämiseen käsimerkeillä Kamui olisi onnistunut suojaamaan itseään, mutta koska hyökkäys ei kohdistunut häneen, nuorukainen ei yksinkertaisesti välittänyt siitä. Salaman viistäessä kohti todelista maaliaan Iwalainen iski kätensä maahan, räjäyttäen maan vihollisen alta voimalla, joka syöksisi varomattoman korkealle ilmaan.
Valittämättä muusta kuin kohteestaan, Kamui lähetti toisen linnuistaan matkaan savun ja maa-aineksen keskelle. Ilmassa sähköstä olisi vähemmän apua kuin maankamaralla, eikä Iwalainen aikoisi menettää tilaisuuttaan. Nuorukaisen mielessä olivat vain hän ja kohde, muut olivat sekundäärisiä.

Hp: 50
Ch: 67
Nopeus: 9
Räjähteet: Tori olalla, Mukade keränä vyötärön ympärillä ja toinen Tori (B) matkalla kohti vihollista (vaan ei oo viel räjähtänyt)
*Hyoteki (target) C, ei varsinaisesti tehnyt mitään tällä vuorolla, mut käytännössä keskittää sensorin kaiken huomion yhteen chakranlähteeseen. Siinä missä kuulusteluissa huomaa esim. valahtelemisen, nyt etsii merkkejä chakran keskittämisestä ja mihin kehon osaan, antaen varoituksen jo ennen muita näkyviä merkkejä.
*Tsuchi Bakuha (AA), muodon kautta ei tuu varoitusta vaan räjähtää välittömästi, dmg 50
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Takuguri perhe (S)

Viesti: # 6749Viesti Piisamirotta »

Hebira päätti ottaa riskin ja keskitti chakraansa taivaalle. Toinen hyökkäsi hänen kimppuunsa ja salamajutsu lamautti tytön, sillä se osui häneen täydellä voimallaan. Klooni oli kuitenkin olemassa suojelemassa käärmetärtä, lisäksi oli Kamui ja tämän todella voimakas maatekniikka. Hebira oli itse keskittänyt chakraansa taivaalle ja samassa sieltä alkoi sataa happoa alueelle. Happo ei ulottunut Kamuihin asti, mutta se ulottui tarpeeksi laajalle alueelle tekemään toisen liikkumisesta jopa jutsun avulla todella kivuliasta. Hyökkäykset tulivat oikeastaan peräjälkeen sekä ylhäältä ja alhaalta ilman varoitusta, sillä Kamuin jutsussa se oli harjoiteltu ja Hebiran jutsussa tyttö uhrasi omaa vertaan siihen, että jutsu tulisi nopeammin kuin toinen ehtisi sensoriudestaan huolimatta reagoimaan. Nyt kaikki Käärmettären kloonin huomio oli kiinnittynyt oikean hebiläisen suojelemiseen. Aikaa puhumiselle ei ollut, oli taisteltava kaikin voimin ja taidoin. Tämä hebiläisen ja iwalaisen yhteishyökkäys oli kokonaisuudessaan äärimmäisen tuhoisa.


Hebira
Hp: 16
Ch: 98
Nopeus: 9
1 klooni


//Damage: 27-33. Koska tuo liikkuu ni melkein sanoisin, että täys damage.
Ja muodostuu tosiaan oikeastaan välittömästi peräjälkeen Kamuin jutsun kanssa.

En muista miten tuo lamaantuminen sähköjutsuissa meni, että pitikö se olla ihan ominaisuutena vai onko se automaattisesti kaikissa, jos tulee tarpeeks damagea. Jos on kaikissa ni Hebira on lamaantunu hetken. Vuoro, kaksi? //
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Takuguri perhe (S)

Viesti: # 6764Viesti Southpaw »

Zhen oli juuri laukaisemassa salamahyökkäyksensä kohti Hebiraa, kun aisti alapuolelleen alkavan kerääntyä chakraa. Ilman chakranaistintakykyään mies olisi epäilemättä jäänyt Kamuin tekniikan uhrikai, mutta tällä kertaa hän kuitenkin sai chakran avulla ennakkovaroituksen. Tajuten sen, että olisi päsätävä pois tekniikan tieltä mahdollisimman nopeasti, Zhen aktivoi sähkökentän ympärilleen ja syöksähti liikkeelle. Äkillinen liikahdus kuitenkin pakotti hänet laukaisemaan aiemman tekniikkansa huolimattomasti, minkä vuoksi salamaniskus ei osunut Hebiraan, vaikka se olikin ollut alunperin tarkoitus. Sen sijaan salama osui kuitenkin maahan käärmettären lähistölle, joten tekniikan lennättämät pikkukivet ja oksankappaleet epäilemättä murjoisivat kunoichia vaikka tekniikka itsessään ei osunutkaan. Huolimatta nopeasti väistöyrityksestään, Zhen itsekään ei kuitenkaan säästynyt täysin vammoitta. Vaikka hänen sähköhaarniskansa auttoikin hänet pois pahimman ryöpytyksen tieltä, maan räjäyttämisen nostattamat lohkareet kuitenkin murjoivat miestä jonkin verran. Lopulta tomun alkaessa laskeutua, Kamui ja Hebira saattaisivat nähdä Zhenin olevan edelleen elossa, mutta kiitos Kamuin tekniikan, tämä oli sieltä täältä verta vuotavien haavojen ja naarmujen peitossa.

Zhen Takuguri
Hp: 60
Ch: 150
Nopeus: 13
Muuta: Synnynnäinen sensori, 10p sähkö, edut chakramiinukseen
*Raiton no Yoroilla siirtyminen, thus vähemmän damaa

[Piisami saa Hebiralle osan hp:sta takasi, jätän sun päätettäväks mikä on kohtuulline ja uskottava määrä ottaa takasi sivuun menneestä hyökkäyksestä]
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Takuguri perhe (S)

Viesti: # 6790Viesti LordVonKwaak »

Happo tärveli räjähteen, joka suurennettuna ei ollut mikään leikin asia Iwalaisen chakravarantoa ajatellen. Tästä huolimatta, täsmällisemmin sanoen suorastaan välittämättä, Kamui katsoi Zhenin suuntaan jo ennen kuin savu hälvetessään paljasti tämän olinpaikan. Verisen kunoichin näkeminen nostatti Iwalaisen kasvoille hymyn. Kokemattomampi olisi voinut luulla tämän olevan verenhimoa, mutta kokeneelle tuo hymy lienisi tuttu: se oli metsästäjän hymy. Metsästäjän, joka viimeinkin tunsi tavoittelevansa veroistaan saalista.
"Vikkelä pikku piru", Kamui pyyhkäisi suutaan, koettaen asettaa saamansa perus lukemille. Ei ollut sopivaa kuolata saaliin perään, puhumattakaan naisen. Koko pointti jäi kuitenkin yrityksen tasolle nuorukaisen kasvojen kajastaessa innostusta kuin lapsen karkkikaupan ikkunan edessä. "Pistää miettimään: onko välttely ja väistely kaikki mitä sun on tarjota? Ei kait nyt sentään, vaan jospa kumminkin?"
Nuorukaisen hyökkäämättömyys ei johtunut varovaisuudesta, vaikka siihen olisi syytäkin. Kamui oli tottunut olemaan nopea, yleensä nopein paikallaolijoista. Hämäys, shunshin ja sensori, niidenhyödyntämisen nuorukainen oli omaksunut jo kauan sitten ja niillä suurin osa jopa kovempi tasoisista ninjoista jäi juuri sopviasti jälkeen. Zhen oli kuitenkin eri maata. Vastassa jotain ennen kokematonta jopa Kamui tuntui empivän: tappaa ja olla turvassa? Ottaa kiinni ja saada selville miten toinen toimi? Härnätä ja odottaa lipsahdusta? Painostaa ja katsoa miten toinen reagoisi? Eri vaihtoehtojen kilpaillessa nuorukaisen mielessä tämä hukkasi kallisarvoisia sekunteja.

Hp: 50
Ch: 67
Nopeus: 9
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Takuguri perhe (S)

Viesti: # 6791Viesti Piisamirotta »

Zhenin onnistui hyökätä Hebiraa vastaan ja häiritä tätä ohi menneellä hyökkäyksellä sen verran, että Käärmetär ei voinut suorittaa omaa tekniikkaansa loppuun. Hebiläinen keskittyi kuitenkin lentelevistä kivistä huolimatta tekniikkansa loppuun saattamiseen ja kun Zhen luuli olevansa turvassa, tämä huomasi happosateen alkavan sataa päälleen. Sade ei ulottunut Hebiraan tai tämän klooniin eikä Kamuihin. Tekniikan loppuun saattaminen sai Hebiran puolustuksen kuitenkin olemattomaksi, jolloin tämä oli helppo ja ilmiselvä kohde. Happosade oli yksi pahimpia nopeasti liikkuvien henkilöiden kohtaamia tekniikoita, sillä mitä nopeammin liikkuu, sitä enemmän vahinkoa ottaa. Hebira osasi sateesta kuitenkin vastustajan tasoon nähden hyvin heikon version ja se saattaisi ampua tyttöä omaan jalkaan. Sanaakaan happoa käyttävä kunoichi ei sanonut, hänen keskittymisensä oli täysin taistelussa. Happosadetta oli hyvin vaikea väistää nopeudella, sillä maa oli nyt niin hyvin myllätty, että siinä liikkuminen ei olisi yhtä helppoa kuin ennen.

Hebira
Hp: 40
Ch: 98
Nopeus: 9
1 klooni

Happosade: 27-33dmg, mitä nopeammin liikkuu, sitä enemmän damagea tulee, joten jos käyttää nopeutta väistämiseen ni imo pitää mennä korkeemman damagen mukaan.


//Pawi näytti unohtaneen happosateen, joten otan siitä chakrat takas, sitä ei tapahtunut viime vuorolla. En tiedä miks Kwaakku kirjotti hapon tärvelleen räjähteen, ku tossa tapauksessa vaikka sade olis tapahtunu, se ei olis yltäny Kamuihin asti. Eli myöski räjähde takas, jos Kwaakku kuvitteli hapon tuhonneen sen.

Otin "vain" 10dmg, koska hyökkäys meni ohi, enkä näkis, että lentävät kivet tekis B-jutsun damagea. //
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Takuguri perhe (S)

Viesti: # 6792Viesti Southpaw »

[En nyt suoralta kädeltä muista mitä oon edellistä viestiä kirjottaessa aatellu mut näin pikalukemisella luulisin et oon ajatellu ton niin että sensorilla on saanu ennakkovaroituksen molemmista jutsuista ennen ku ne on ehtiny kunnolla alkaa ja siten väistäny molemmat suurimmaksi osaksi. Tai sit oon ajatellu Tsuchi Bakuhasta lentävien lohkareiden suojaavan sateelta osittain ja nopeuden hoitavan loput. Jos oisin fiksu oisin kirjottanu varmaan jotain itelleni muistiin mutta en jaksa vaivautua kun kyse on vaa npc:stä jonka kohtalona on kuolla enivei]

Savun hälvetessä ja paljastaessa Kamuin ja Hebiran Zhenille, tämä vilkaisi vuoron perään kumpaakin. Selvää oli, että näistä kahdesta Kamui vaikutti vaarallisemmalta vastustajalta, mutta Hebiraakaan hänen ei sopisi aliarvioida sillä tyttö vaikutti vain odottavan oikeaa hetkeä toimia taustatuksena tiimitoverilleen. Hetken verran kului vain vastustajien mittaillessa toisiaan ja odottaessa toisen osapuolen tekevän ensimmäisen siirron. Lopulta Hebira kuitenkin laukaisi tilanteen aiheuttamallaan happosateella. Ensimmäisten pisaroiden tippuessa iholle ja alkaessa kirvellä ikävästi, Zhen teki päätöksen siitä miten toimisi ja syöksähtikin jo seuraavaksi sähkötekniikkansa nopeuttamana Hebiran viereen ja potkaisi tämän sitten voimalla kohti Kamuita saadakseen kaksikon lähekkäin toisiaan. Tämän jälkeen sähköninja otti kuitenkin etäisyyttä, samalla keräten chakraa käteensä kunnes lopulta laukaisi käteen keräämänsä sähköchakran valtavana sähköneulojen parvena kohti Kamuita ja Hebiraa. Tavoitteenaan Zhenillä oli lamauttaa molemmat vastustajansa kyllin pitkäksi aikaa, jotta voisi itse perääntyä ja palata varoittamaan pomoa näistä kahdesta. Jos hän menisi kuolemaan täällä, hänen pomonsa tulisi kävelemään suoraan näiden kahden syliin, mikä ei tulisi olemaan kovin hyvä juttu perheen ja sen omistuksessa olevien alueiden kannalta.

Zhen Takuguri
Hp: 30
Ch: 83
Nopeus: 13
Muuta: Synnynnäinen sensori, 10p sähkö, edut chakramiinukseen
*Chidori Senbon, 85 dmg, täysi osuma jutsusta lamaannuttaa kohteen lähes täysin liikuntakyvyttömäksi kahden vuoron ajaksi ("puolikas" osuma yhdeksi vuoroksi A/A-tason tapaan
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Tulimaa”