Päivitysehdotukset

Täällä voit tehdä ehdotuksia peliin ja sivustoon liittyen. Ilmoitamme myös kaikki peliin tulevat päivitykset täällä! Huomioithan, että tämä alue on ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille.
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Päivitysehdotukset

Viesti: # 6620Viesti LordVonKwaak »

Kwaakkuha voisit itekki modena ottaa asiaks päivittää jutsulistan ajantasalle, kun nyt aiheeseen näin hanakasti tartuit.
En jaksanut alkaa taistella niin aattelin et otan turvallisesti jutsulistasta, kuten säännöt kehotti. Loppu on historiaa, kuten sanotaan, joten pysyn siitä erossa kun en selvästikään ole perillä siitä.
Viimeksi ku puhuin tasapainosta vedottiin miten Naruto maailmassa kaikki ei ole ja nyt taas Shunshinissa vedotaan tasapainoon. Toimii yhdellä mut ei toisella on leikki mihin en jaksa at the moment (jos koskaan).

Kerkesin tän jo discordiinki heittää mut kuulostasko miltä jos heitettäs joka tekniikkaan vaikuttavat ase-edut mäkeen (eli esim. Kageron edut) mut jos aseen käyttötarkotukseen sopii niin jotain spessumpaa vois edelleen pyytää? Esim. kestävyyttä tai vaihtoehtosesti jos on vaikka tulijutsuja vastaan suunniteltu (ehkä jopa Pilafilta haettu?) ase joka muuttaa käyttäjänsä chakraa vesichakraksi niin siinä saattas olla jopa ihan luontevaa joku "x damagea pois tulijutsuista koska lievä elementtiheikkous aseen erikoisominaisuuden takia". Toimisi siis samaan tapaan kuin elementtiheikkous, mutta vähentäisi vähemmän koska ei ole kuitenkaan sama asia kuin tulipallon iskeminen vastaavankokoisella vesipallolla.
Samoilla linjoilla, paitti et poistaisin nuo "x damagea pois" kokonaan ellei siihen ole joku kunnon syy.
Esim. viuhka ja putket nopeuttaa iskun tekoa, koska ei vaadi käsimerkkejä (ja vastaavasti et voi tehdä niiden tekniikoita ilman kyseisiä apuvälineitä).
Tietenkin erikoisaseissa tuo on paljon vahvemmin esillä. Mm. Akedan Bashoshen (vai mikä lie viuhka joka olis muuten Tentenillä) voi luoda elementtiä kuin elementtiä, mut at the moment sen paras kyky ei saa mitään boonuksia viuhkasta, mut ei onnistuis ilman sitä: Akedan käyttäessä tuulta ja muuttaessa siitä toisen puoliskon tuleksi viuhkansa kautta se luo esim. tulitornadon.
Olettaisin, et tuli-kamaitachi toimii about samalla periaatteella, hahmo luo tuli chakraa, mut lähettää sen viuhkalla eteenpäin tuuli aaltona, jos ei ole sopivaa verilinjaa luonnostaan.

Mikäkö olis poikkeus? Esim. joku suoja vois miusta omata hp:n ja puolustuksen (esim. kestää 10 damaa, mut puolustus on 2 thus kunait ja shurikenit ei vahingoita sitä, ellei niit oo boostittu jollain).
ANBU maski naaman suojaksi, otsasuojus tms. on suojia jotka heti tulee mieleen. En tarkoita varsinaisia kilpiä.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Päivitysehdotukset

Viesti: # 6621Viesti Cross »

Eli jos oikein ymmärsin tämmöset pois.
-5 chakraa hienistä ja muista vastaavista tekniikoista.
+5 dmg S-tason , +4 dmg A-tasoisiin, +3 dmg B-tasoisiin, +2 dmg C-tasoisiin ja +1 dmg D-tasoisiin Kenjutsuihin.

Mut tämmöset ok?
Jokainen aseeseen keskitetty chakrapiste nostaa sen tekemää vahinkoa yhdellä. Max 45.
-15 chakraa ja -5hp levittää myrkkyä terään kolmen vuoron ajan. Häiritsee chakran käyttöä kolmen vuoron ajan, nostaen jutsujen maksua 10:llä.
Chakraterien max pituus kasvaa kaksinkertaiseksi
-1ck viisinkertaistaa miekan paino yhden hyökkäyksen ajaksi ja jokainen kulutettu chakra kertoo edellisen pisteen luoman painon. Enimmillään voi käyttää 45ck painon moninkertaistamiseen. Käytännössä lisää käytetyn chakran verran miekan aiheuttamaa vahinkoa.
Miekantekemien haavojen parantaminen maksaa 2x normaalia enemmän chakraa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Päivitysehdotukset

Viesti: # 6622Viesti Southpaw »

LordVonKwaak kirjoitti:Samoilla linjoilla, paitti et poistaisin nuo "x damagea pois" kokonaan ellei siihen ole joku kunnon syy.
En nyt kyllä ihan tajua miksi kokonaan. Jos kyseessä on tiettyä elementtiä tai muuta tekniikkaryhmää varten suunniteltu ase niin miten muutenkaan sitä voi tuoda edussa esille kuin pyytämällä esim. "-x dmg tulitekniikoista" tai "+x dmg tulitekniikoita vastaan"? Kyseessä kuitenki on vaan rajattuun tekniikkaryhmään vaikuttava etu sen sijaan et plussa tulis kaikkiin tilanteisiin. Toki jos keksii Kamaitachin tapasia tekniikoita jotka voi tehdä vaan kyseessä olevalla aseella niin sillon se etu on yks hailee, mutta mites ne hahmot jotka haluu erikoistuu puhtaasti kenjutsuun sekoittamatta ninjutsua asiaan?

Jos sun varsinainen ongelma nyt on se että nykyisellä tavalla D-B tasoilla tulee ikään kuin tuplaupit edun takia niin asia on ratkaistavissa muutenkin kuin kieltämällä kaikki damage/ch edut piisamimaisesti kokonaan. Voidaan esimmerkiksi rajoittaa edun määrää niin että niitä saa vaan A-tasoisiin ja sitä parempiin aseisiin tai sitten edun olisi aina oltava vähemmän kuin saman tason uppien jolloin A-tasolla voisi saada siis max. 4dmg. Molemmatkin noista käy mulle jos ihan kunnolla halutaan rajotuksia laittaa. Ja kuten Cross jo sanokin niin useammalla miekalla taistellessa vaan yhden aseen edut lasketaan. Noi mun antamat vaihtoehdot millä edun määrää vois rajottaa, hillitsis tilannetta ihan riittävästi.

Edit: @Cross, joo kutakuinki noin.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Päivitysehdotukset

Viesti: # 6623Viesti Cross »

Periaatteessa ite oon ihan ok sen ajatuksen kanssa et aseista saatavat ominaisuudet maksaa chakraa jos niitä haluu käyttää, tai sitte ne on jotain mikä ei suoraan lisää aseella tehtävien tekniikoiden tehoo, mutta saattavat muuten helpottaa joidenkin asioiden tekemistä. Sinääsä tuommoset edut joissa aseeseen muodostuu joku tietty elementti terä heti käteen otettaessa on iha ok kans jos ne vaan ei tule ilmaseks, millo niissä tietty on luonnostaa esim juuriki tuo elementti etu myöski, mutta en kuitenkaa rupeis siihe mitää suoraa lukua liittämään.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Päivitysehdotukset

Viesti: # 6625Viesti Southpaw »

Vähän yhteen vetoa:

- Jutsulista käyty läpi. Nyt pitäisi olla kaiken siellä ok ja Kwaakku voi olla vailla huolen häivää.
- Discordin pohjalta ase-etujen suhteen päädyttiin siihen että kaikki aseisiin tulevat edut ja erikoisuudet maksaa chakraa kuten jutsut. Ainoastaan ammattiedut ja pisteet on ilmaisia.
- Aseiden lisäksi tämä maksuhomma koskee myös esineitä eli räjähdelappuihin ja valolappuihin laitoin aktivointimaksun. Eli maksaa -3 per vuoro räjäyttää/laukaista saman vuoron aikana heitetyt laput. Toisin sanoen jos heität eka vuorolla kaksi lappua ja toisella vuorolla yhden niin maksat -6 siitä, että saat kaikki kolme räjähtämään. Ainoastaan e-tason esineistä saa ilmaista damaa koska kyse on jostain max. 1-2 dmg tekevistä paperihaavoista.

Nyt vetäydyn laiskottelemaan enkä aio edes pieraista ylläpitovelvollisuuksien suuntaan ainakaan viikkoon, toivon mukaan jopa kuukauteen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Päivitysehdotukset

Viesti: # 6634Viesti Piisamirotta »

Yksi kysymys tähän liittyen: eli jos erikseen haen Sailta putket tai Pilafilta aseen ni niissä ei voi olla tuota suoraa damageplussaa tai chakramiinusta? Jäi vähän epäselväksi.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Päivitysehdotukset

Viesti: # 6640Viesti Cross »

Omasta puolesta Pilafin vois muuttaa aseitte tekijästä enemmä vaa niide kauppiaaks joka myy jotai GSG:n kehittelemiä ja niiltä varastettuja aseita kylä ulkopuolelle, tai vaihtoehtosesti vaa poistaa koko Käävän.
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Päivitysehdotukset

Viesti: # 7014Viesti Piisamirotta »

Ehdotus:

Sabaku hallitsee hiekkaa ja on oma verilinjansa

Jiton hallitsee magnetismia sen kaikissa muodoissa (kaiken metallisen magnetisointi ja rautahiekka).
Voimakas hahmo voi hankkia itselleen kultahiekkaa, jota voi hallita samaan tapaan kuin Sabaku hallitsee hiekkaa.

Sarjassa kultahiekka tuntu vaan ilmestyvän ku neljäs Kazekage tappeli Gaaraa vastaan, mutta mun mielestä olis naurettavaa, että hiekka vaan muuttuis kullaksi, edes Narutomaailmassa (tai että aavikolla olis niin paljon lojuvaa kultaa, että siitä sais muodostettua kultahiekka-aallon, kuten se Gaaraa vastaan teki). Ehdotanki, että se vaan kutsu sen, eikä me nähty tarkemmin, että miten. Eli jos haluaa käyttää kultahiekkaa ni se on kutsuttava paikalle.

En tiedä sitte että mitä erikoista siinä kultahiekassa olis tavalliseen nähden. NTA.ssa se, että kultahiekka painaa enemmän ku tavallinen ei oikein käytännössä merkitse paljoa. Toki tähän vois keksiä, että kaikki sen jutsut on aina korkeinta omaa tasoaan automaattisesti. Eli esim. A-tasolla maksais 30ch ja tekis 30dmg. Tai ehkä parempi on, että voi tehdä jutsuja huomattavasti pienemmällä hiekkamäärällä painon takia. Toisaalta se kutsumisen maksu negatois sen hyödyn.

En näe järkeä, että rauta- ja kultahiekka olis jotain hiekan korkeampia muotoja Sabakulla.

Ajatuksia?
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Päivitykset ja ehdotukset”