3xA (Kamui)

Ilmoita aina tänne suoritetun tehtävän jälkeen haluamasi palkinnot ja jutsut! Niitä ei saa käyttää ennen kuin ne on hyväksytty. Täältä löytyy myös virallinen jutsulista, jos ei löydy intoa keksiä omia jutsuja.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: 3xA (Kamui)

Viesti: # 6613Viesti Southpaw »

LordVonKwaak kirjoitti:
Eli jos on kombotettu jutsu A joka tekee 25 dmg ja jutsu B joka tekee vaikka 15 niin riittää että vähennät kummastakin damasta sun bonarit ja maksat sen verran.
Alkuperäisestä jutsusta sain kuvan et jutsun dama = chakramaksu, mist toki lähtee bonarit.
Jos ne erikseen menee, niin siinä on vähän enemmän järkeä (matemaattisesti), olkootkin et "käytin AA ja B Shunshinia" kuulostaa pelissä itsessään oudolta.

Sitä en tiedä mikä tekniikka Soralla on "Chakra = vihun jutsun dama" mut Tingalla jos tarkoitat Uzumaki sinetöintiä niin se on asia erikseen. Voit sinetöidä vaikka Bijuu daman, jos chakraa riittää, pystyen viel laukomaan sen takas (maksaa jutsun chakra maksun, ei damaa, mikä jättää siut helposti voitolle) kun taas Shunshin ei edes pysty väistämään kaikkia, vaikka koko tekniikan tarkoitus on olla nopea.
Joo, erikseen oon kombotustapauksissa aatellu sen maksun lähtevän koska maksaahan vihukin komboissa kahdesta tekniikasta ja saa kumpaankin viel omat bonarinsa päälle. Imo ihan reilua siis väistäessäkin maksaa ikään kuin kahdesta sunshinista sen mukaan minkä tasoisia jutsuja vihu on keskenää yhdistäny. Ja vielä sellainen huomio, että jos oot erikoistunu vaikka muuhun ninjutsuun ja pisteillä ottanu B-sunshinin mut et C-tasoa niin lienee ihan reilua että sunshin toimisi silloin samalla periaatteella kuin Kai, eli jos sulla on vaan yksi taso niin voit toki väistää alemman tason hyökkäyksiä sillä mutta bonarit saa vähennettyä vaan B-tasosta (ja korkeemmista mikäli sillä B-tasosella yrittää selvitä A-tason hyökkäyksestä vähemmällä vahingolla tai jotain). Mut joo, jos vaikka laitan tonne viel maininnan siitä et jokanen väistettävä tekniikka maksetaan erikseen niin tulee selväksi toi kombojen kanssa toimiminen?

Ja my bad, muistin et Soralla olis ollu chakraimu siimojen kautta samalla maksulla, mutta asian tarkistettuani niin ei näköjää ollukaa. Mut Tingalla joka tapauksessa on toi yhtenäisten jutsujen sinetöinti samalla maksulla ja sillä oon noi kombotapaukset hoitanu edellä kuvailemallani tavalla. Jos on ollu jotain myrkkyjä tai asebonareita niin oon kattonu vähän tilanteen mukaan huomioinko niitä vai en. Tarinallisesti tärkeissä matseissa esim. voisin hyvin väistää suurimman osan damasta, mutta ottaa jonku pikkuviillon iha vaan että saisin sitä myrkkyä ja matsista tulis lukijalle (toivottavasti) mielenkiintosempi lukea :lol:
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: 3xA (Kamui)

Viesti: # 6615Viesti LordVonKwaak »

Kannattaa laittaa maininta joo, niin ei ainakaan tule epäselvyyksiä kombotusten kanssa,
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kääröjen kammio”