Mutka (Ax3)

Tulimaa on yksi suurimmista maista ulottuen miltei joka puolelle mannerta.
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Mutka (Ax3)

Viesti: # 6556Viesti LordVonKwaak »

Yksi tippui kuolleena maahan, toinen iskeytyi tainnoksiin. Kummankin vihollisen ollessa taistelukyvytön klooni kumosi itse itsensä ja Kamui kutsui saviolennot luokseen.
"Hoida loput", Kamui ohjeisti Hebiraa, viitaten ruumiin ja tajuttoman Butalaisen suuntaan. "Varmistan et meit ei yllätetä. Ku oot valmis, paikkaa ja lepää, mut varaudu siihen et kohde laukkii paikalle hetkenä minä hyvänsä."
Sen enempää selittämättä Kamui syöksähti suuren puun juurelle, jatkaen matkaansa sen runkoa pitkin aina latvaan saakka. Matkalla Iwalainen oli katkonut mukaansa oksia niin, että päästessään latvan tuntumaan hän pystyi katkaisemaan latvan, tekemään siitä itselleen vakaamman tähystyspaikan, naamioiden itsensä mukaansa ottamilla oksilla entisen latvan näköiseksi.
Kaikki sujui nopeasti ja järjestelmällisesti. Latvan tömähtäessä maahan, Kamui oli jo sulautunut uuteen piilopaikkaansa, tarkastellen nyt ympäristöä yakuzalaisen varalta.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Mutka (Ax3)

Viesti: # 6557Viesti Piisamirotta »

Hebiralle jäi nyt ongelma. Hän tiesi mitä tehdä kuolleelle, mutta elävä oli suuri ongelma. Tyttö halusi kuulustella tätä, mutta siihen ei todellakaan ollut aikaa. Käärmetär ei omannut sinetöintiä, joten hän ei voinut sinetöidä Main chakraa tai ruumista. Hän ei myöskään juurikaan voinut pidentää toisen tajuttomuutta. Sitominen ei auttaisi, sillä toinen olisi hetkessä vapaa chakran palauduttua. Hebira ei tiennyt myöskään missä Dorei Butain tukikohta oli, joten hän ei voinut lähettää ruumiita sinne. Hän ei tiennyt myöskään missä Kenmaru oli, joten hän ei voinut lähettää ruumiita tälle. Ainoa tapa oli tappaa molemmat. Hebira viilsi tajuttoman Main kurkun auki, jonka jälkeen hän tuhosi ruumiit hapolla ja hautasi näiden luut pieneen kuoppaan, jonka hän peitti hiekalla. Kuoppaa ei huomaisi kovin helposti, sillä se oli osa taistelutannerta ja taistelun jäljet peittivät Hebiran tekemän peittotyön, se ikäänkuin naamioitui taistelun osaksi. Käärmetär oli vihainen siitä, ettei hänellä oikein ollut muuta vaihtoehtoa. Silti hän luotti siihen, että Dorei Butai löytäisi hänet, jotta hänen ei tarvinnut etsiä näiden tukikohtaa. Hebira lepäsi ja valmistautui oletettavasti viimeiseen koitokseen.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Tulimaa”