Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois B)

Orochimarun kuoleman jälkeen Otogakuren pohjoinen osa on päätynyt Akuman haltuun. Pohjoisessa sijaitsee yksi Orochimarun vanhoista tukikohdista ja Akuma alaisineen käyttää tätä tukikohtaa päämajanaan. Pohjoisen alueella on useita enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä, sekä riisinviljelyyn käytettyjä pieniä peltoalueita.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois B)

Viesti: # 644Viesti Southpaw »

"Ja sitten se toinen päätyi viettämään yön sen miehen kanssa. Ymmärtääkseni toinen minä elätteli toiveita jostain vakavammastakin, mutta se mies onneksi torjui hänet, joten mitään peruuttamatonta ei päässyt sattumaan. Sen jälkeen hän toi miehen tänne ja lopun tiedättekin...", Kageron kylmempi persoona päätti selontekonsa toisen persoonan tapaamisesta Akkin kanssa, Shishion sitä kysyttyä. Jos näillä viimeisillä tiedoilla oli Shishiolle jotain suurtakin merkitystä, sitä ei tämän kasvoilta kyennyt lukemaan, mutta Akuma puolestaan oli kuin myrskyn merkki, sillä kertomuksen edetessä tämän kasvot olivat vain hetki hetkeltä synkentyneet ja nyt tämä selvästi oli raivoissaan hänen toisen persoonansa kurittomasta käytöksestä. Selvää oli, että toinen persoona tulisi ansaitsemaan rangaistuksen, mutta tällä kertaa lyöminen olisi kuitenkin aivan liian pieni rangaistus. Se kenen kanssa kumpikaan Kageron persoonista vietti yönsä, ei sinällään Akumaa kiinnostanut, mutta ajatus siitä, että yksi hänen suosikeistaan oli ajautumassa jonkun ulkopuolisen kanssa niin läheisiin väleihin, että saattaisi pahimmillaan vuotaa tieoja... Sellaista riskiä ei vain voinut hyväksyä.
"Meidän pitää selvittää enemmän tästä miehestä ja seurasta jossa hän liikkuu. Hän ehkä lupasi valloittaa läntisen osan puolestamme, mutta hän ei kuitenkaan ole uskollinen meille... Minusta tuntuu, että sinun ei olisi pitänyt mennä lupaamaan vahvistuksia niin helposti, sillä mistä tiedämme että saamme kaikki edes takaisin sen hänen tehtävänsä jälkeen..." Shishio katkaisi Akuman ajatukset, saaden tämän kasvot jopa entistä synkemmäksi. Vaikka Shishio useimmiten olikin oikeassa tällaisissa asioissa, ei Akuma pitänyt siitä, että hänen päätöksiään kritisoitiin.
"Tietenkin se on teidän päätöksenne. Emme voi kuin odottaa ja katsoa onnistuuko hän todella", Shishio kiirehti lisäämään, huomatessaan astuneensa aiheen suhtene heikoille jäille.

"Taitaa olla vihainen jostain sikäli kuin pystyn chakrasta päättelemään", Tinga katkaisi hänen ja Akkin välillä vallineen hiljaisuuden kävellessään tämän rinnalla kohti yhtä maanalaisen tunneliverkoston sisäänkäyntiä, samaa jota Akki oli käyttänyt edellisellä kerralla käydessään maanalaisessa tukikohdassa Kageron seurassa. Akkin nostaessa viemäriksi naamioidun tunnelin suulla olevaa kantta, Tinga lähetti pienen chakrapurkauksen alaspäin, ennen kuin lähti laskeutumaan edellä alas.
"Varo toiseksi alinta askelmaa. Aistin sen olevan osittain irti", Tinga huomautti ennen kuin katosi tikkaita pitkin alemmas ja lopulta toiseksi viimeisen askelman ylittäen laskeutui kivetylle, hämärästi valaistulle käytävälle. Vaikka nainen ei voinutkaan nähdä miltä käytävä hänen edessään näytti, jopa hän vaistosi heidän olevan melko kolkossa ympäristössä. Heidän onnensa myös taisi olla, ettei Tinga itse ainakaan aistinut kuin kaksi isompaa chakraa. Akuman alaisista tuskin tarvitsi olla huolissaan, sillä näiden chakratasojen perusteella näitä tuskin saattoi pitää kovin isona uhkana. Se mikä kuitenkin eniten kiinnitti Tingan huomion, oli Akuman ja tämän kakkosmiehen seurassa sillä hetkellä tuntuva pienempi chakra. Sen perusteella, mitä Akki oli hänen kloonilleen Tonossa kertonut, oli helppo arvata, että tämän chakranlähteen oli pakko olla se Kagero. Tämän chakra todella muistutti kaikin puolin Rikimarun omaa ja ellei chakrataso olisi ollut niin pieni, tätä olisi helposti voinut jopa luulla ensin Rikimaru-senseiksi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 645Viesti Cross »

Satuaan taistelukentälle kuolleiden ruumiit haudattua ja toisensa hyvästeltyä Akkin muodostama liittouma jakaantui kolmeen osaan, samuraiden ja pääosan tonolaisista suunnatessa koteihinsa. Miekkamies taas suuntasi ryhmineen Otokagurea kohti, keräten matkanvarrella vielä joitain Kogan joukkoihin kuuluneita shinobeja mukaansa. Moni näistä ei ollut valmis uskomaan kuulemaansa, mutta muuttivat nopeasti mielensä nähtyään entisen johtajansa runnellun ruumiin. Lopulta sadan shinobin suuruiseksi kasvanut ryhmä oli saapunut määränpäähänsä, jolloin näitä johtava vaaleaihoinen mies oli käskenyt näitä leiriytymään kaupungin ulkopuolelle ja lähtenyt Tingan kanssa tapaamaan Akumaa. Mitä lähemmäs he tulivat kylän alla sijaitsevan päämajan sisäänkäyntiä, sitä useammi Tsuchigumo huomasi käsiensä etsiytyneen vyöllään olevan Nenekimarun ja hihassaan piilossa olevan Kazekirin kahvoille. Lähes koko matkan Käärmeensilmä pubilta kujalla olevalle kaivonkannelle hiljaa ollut mies oli kaivanut piippunsa esiin ja alkanut poltella sitä, saadakseen jotain muuta tekemistä. Siitä huolimatta hän tunsi olonsa hermostuneeksi tuntiessaan raivostuneelta vaikuttavan Akuman chakran lähellä jääkylmältä tuntuvan Kageron chakraa, siitäkin huolimatta että Shishioksi kutsuttu mies tuntui olevan myös näiden seurassa. Piestyt kunoichin kasvot nousivat Akkin mieleen hänen kohottaessaan kaivonkannen ylös ja päästäessä Tingan menemään edeltään. Vasta Jinain huomauttaessa alimman portaan olevan huonosti kiinni miekkamies päästi viulunkielen lailla jännittyneeltä kuulostavan naurahduksen, muistaen kuulleensa nuo lähes samat sanat viimeksi täällä käydessään. ''Tiedän kyllä...'' Naisen alas laskeutumista odottava mies vastasi tullen melkein heti tämän perästä alas, vedettyään ensin viemärin kannen paikalleen ja tiputtuduttua sitten suoraan alas. Muistan myös katon olleen matalalla. Yli kaksimetrinen Tsuchigumo jatkoi genjutsunsa välityksellä, lähtien kävelemään hieman kumarassa edempänä tuntuvia chakran lähteitä kohti. Muistat varmaan mitä sovimme? Kätensä taas huomaamattaan miekkojensa kahvoille päästänyt nuorukainen kysyi ystävältään, jota oli aijemmin ohjeistanut siitä miten halusi toimia heidän kohdatessa Akuman. Heidän oli kummankin paras pyrkiä toimimaan kunioittavasti tätä kohtaan, vaikka se vaikealta voisi tuntuakkin. Samoin Tingan olisi paras pitää oma henkilöllisyytensä salassa, sillä Ryuu ja tämän lapset eivät varmasti olleet tervetulleita tänne.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 646Viesti Southpaw »

Akkin pingottunut naurahdus sai Tingan tuntemaan hieman huolta siitä mitä tästä tapaamisesta Akuman kanssa vielä tulisi. Jo Tonossa kuulemansa perusteella Tinga tiesi Akkin vihaavan alueen johtajaa, mutta tämä puoli hänen ystävästää oli Tingalle kuitenkin uusi. Mies vaikutti hermostuneelta, kuin tätä olisi oltu viemässä väkisin teuraaksi vaikka tarkoitus olikin vain viedä Akumalle tämän selvästi kaipaamia hyviä uutisia.
"Sinulle ehkä... Minä taidan olla kääpiö sinuun verrattuna", Tinga vastasi ajatustensa välityksellä, tavoitellen sanoihin huvittunutta sävyä jotta saisi miekkamiehen rentoutumaan. Kun Akki kuitenkin seuraavaksi varmisti hänen muistavan mitä oli sovittu kunnioituksesta ja hänen henkilöllisyytensä salassa pitämisestä, Tinga arvasi heti ettei hänen yrityksensä ilmapiirin keventämisestä ollut toiminut pienimmässäkään määrin.
"Puhun kunnioittavasti ja nimeni on Rinkashi Ogen... Muistan kyllä", Tinga rauhoitteli ja tarttui sitten hetkeksi ystävänsä käteen, puristaen sitä rohkaisevasti.
"Jos tämä alkaa sinusta tuntua vaikealta niin sano vain ja otan ohjat?" nainen ehdotti, heidän kävellessään käytävää pitkin eteenpäin ja kääntyessään lopulta eräästä kulmasta, jonka varrella Tinga arvasi Akuman huoneen ilmeisesti sijaitsevan, sillä tämän chakra tuntui nyt todella läheltä.

Akuma oli juuri aikeissa ottaa Kageron pannan esiin ja laittaa sen naisen kaulaan antaakseen jonkin edelliskertaistsa lyöntiä tuntuvamman rangaistuksen tälle kurittomaksi ryhtyneelle persoonalle, mutta miehen aikeet kuitenkin keskeytyivät kun käytävään johtavan, raollaan olevan oven toiselta puolen yllättäen alkoi kuulua rauhallisesti lähestyviä askelia, oikeastaan kahdetkin. Arvellen, että joku muista alaisista oli tulossa häntä tapaamaan, Akuma mulkaisi Kageroa ja tyytyi viittaamaan kädellä kohti seinää, minkä tämä tottelevaisempi persoona onneksi tajusi merkiksi vetäytyä sivuun, mutta jäädä kuitenkin paikalle odottamaan. Shishio puolestaan käveli huoneen ovelle ja avasi sen, astuen sitten käytävän puolelle, nähdessään sitä pitkin lähestyvän shinobikaksikon.
"Tsuchigumo Aoi, oletan?" mies kysyi, käyttäen nimeä jolla Akki oli esiintynyt Akumalle edellisellä tapaamisella. Hyoutonin äänestä ei voinut päätellä mitään siitä mitä tämä ajatteli, joskin tämän katse kävi kuitenkin valppaasti molemmat tulijat läpi. Erityisesti Tingan sokeat silmät pistettiin merkille, mutta miehen ilme ei kuitenkaan tämän näkymän seurauksena värähtänyt suuntaan tai toiseen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 651Viesti Cross »

Oman keskittymisensä Akuman kohtaamiseen aloittanut Akki tiesi ettei ollut varmasti mitään kaikkein hilpeintä seuraa sillä hetkellä, mutta hänen näkökulmasta tilanne oli kuin taisteluun asteleminen. Rauhallisuus ja tunteiden näyttämättömyys tulisi olemaan ensiarvoisen tärkeää, eikä hän halunnut tyriä suunnitelmaansa enää tässävaiheessa. Hänellä saattoi olla omat henkilökohtaiset ongelmansa ja epäilyksensä kylän johtajan suhteen, mutta ne olivat toisarvoisia nyt. Nuorimies tiesi olevansa shinobina koulutettu hymyilemään ystävällisesti pahimmallekkin vihamiehelleen, ilman että sen pitäisi tuottaa mitään ongelmaa. Hitaasti hän työnsi mielestään suhtautumisensa Akumaan ja ristiriitaiset tunteensa ajatuksesta Kageron kanssa näkemisestä, mikä olisi edessä parin tunnelinmutkan päässä. ''Totta... Mutta ajattelit huomauttaa siitä seuraavaksi.'' Kunoichin pinta ajatukset tekniikkaa muodostaessaan aistinut miekkamies vastasi tälle, astellessaan hieman tämän edellä itsellen matalassa käytävässä. ''Anteeksi että huomasin, mutta en hallitse tätä tekniikkaa vielä aivan täydellisesti... Mutta se on paras tapa kommunikoida kenenkään huomaamatta, jotta voimme olla varmoja ettemme puhu mistään asiasta ristiin.'' Mies lisäsi vielä pahoittelevan oloisesti, ennen kuin nainen vastasi hänen aijempaan kysymykseen heidän suunnitelmastaa.

Vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä ja Akki oli vähällä hymyillä tyytyväisesti, mutta piiti kuitenkin kasvonsa ilmeettöminä, sillä aisti että heitä tarkkailtiin. Muista myös tarkkailla ilmeitäsi. Mitä vähemmän he pystyvät lukemaan sitä parempi.'' Tsuchigumo lisäsi vielä, ennen kuin Jinai muistutti voivansa ottaa asioiden hoidon harteilleen, mikäli hänestä alkaisi tuntua ettei pystyisi pitämään hermojaan hallinnassa. ''Älä huoli tätä vartenhan meidät on koulutettu. Akuman huoneen ovelle johtavalle käytävälle kääntyvä kenshi ajatteli ja huokaisi raskaasti, juuri ennen kuin huoneen ovi liukui auki ja sen takaa käytävään astui hoikka valkohiuksinen mies. Miehen lausuessa Akkin viime kerralla käyttämän nimen nuorimies kumarsi hieman ja heilautti kättään tervehdykseksi. ''Kyllä herra. Ja te varmaan olettekin herra Jinsaki Shishio, josta kuulinkin melkoisesti ylistäviä sanoja viime visiitilläni?'' Oman naamionsa kasvoilleen vetänyt nuorimies vastasi ystävällisesti hymyillen, saaden jopa äänensä kuulostamaan siltä kuin olisi innolla odottanut tätä tapaamista. Mielummin hän toki olisikin asioinut Shishion kanssa, vaikka Kagero kyllä oli varoittanut tämän olevan nuista kahdesta terävän älynsä takia huomattavasti vaarallisempi, ainakin taistelun ulkopuolella. ''Mukava huomata että sana voitostamme on kiirinyt edellämme ja olette kerennyt kiireiltänne järjästämään aikaa meille.'' Samalla sävyllä jatkava miekkamies sanoi, pistäen ilmeettömän miehen heitä arvioivan katseen merkille, joka tuntui viipyvän turhankin pitkään Tingassa. ''Hän joko pitää ulkonäöstäsi, tai tuijottaa muuten liian pitkään..'' Miehen liian pitkän katseen merkille laittanut Tsuchigumo kertoi ystävälleen, pystymättä sanomaan aivan varmaksi mistä oli kyse. ''Huomasitte näköjään jo seuralaiseni, joten sallikaa minun esitellä parini Rinkashi Ogen.'' Käytävän toiselle laidalle Jinain ja Shishion välistä astuva nuorimies sanoi, viitaten kädellä takanaan tulleen naisen suuntaan.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 653Viesti Southpaw »

Tinga oli lähellä hymähtää ääneen Akkin sanoille, mutta onnistui kuitenkin viime hetkellä kiskomaan kasvonsa peruslukemille jatkaessaan matkaa ystävänsä rinnalla eteenpäin. Kieltämättä hän oli pistänyt merkille katon olevan alhaalla, sitä ei käynyt kieltäminen.
"Ei se mitään, ymmärrän kyllä. Uudet tekniikat vaativat aina oman aikansa ennen kuin ne omaksuu kunnolla", Tinga ajatteli, pistämättä Akkin äskeistä pinta-ajatusten lukemista pahakseen. Miekkamiehen vielä antaessa neuvon siitä, että hänen olisi hyvä tarkkailla ilmeitään, tyttö ymmräsi heti mitä tämä tarkoitti, sillä oli vähällä päästää pienen virnistyksen leviämään kasvoilleen.
"Teen parhaani", tyttö lupasi, toivoen että todella pystyisi siihen. Toivoa sopi, että tilanne hieman helpottuisi kun päästäisiin Akuman puheille ja päänsisäisen keskustelun sävykin muuttuisi entistä vakavammaksi. Silloin maanalaisella joella kun he olivat paenneet Konohasta, Tinga ainakin muisteli heidän kyenneen pitämään ilmeensä hallinnassa, joskin Rikimaru ja Rain olivat tainneet tästä huolimatta tajuta jotain olevan meneillään. Pian Tingan huomio kuitenkin kiinnittyi auki liukuvasta ovesta lähtevään ääneen ja mieheen joka ovesta tuli heitä vastaan. Akkin varmistaessa kyseessä olevan Shishio, mies nyökkäsi Akkille vastaukseksi.

"Pitää myöntää että emme odottaneet sinun palaavan näin pian... Mutta positiivinen yllätys, että palasit. Jopa yhtenä kappaleena", Shishio tyytyi toteamaan, kääntäessään katseensa takaisin Akkiin tämän puhuessa.
"Varmaan silmäni... Tai sitten tosiaan olen niin vastustamaton että te miehet ette saa katseitanne irti minusta. Myönnä pois vain, pidät itsekin", Tinga ajatteli sarkastisesti, sillä Akkin arvauksesta huolimatta, hän aisti kyllä Shishion chakrasta jonkinlaista kiinnostusta, mutta ei ihan sellaista mitä Akki todennäköisesti nyt oli tarkoittanut.
"Kunnia tavata herra Jinsaki", Tinga tyytyi sanomaan ääneen, samalla suoden kumarruksen Shishiolle.
"Ilo on minun puolellani", mies vastasi, joskin äänensävystä kuuli, että sanat oli sanottu enemmänkin siksi että ne kuuluivat asiaan kuin siksi, että Shishio todella olisi tuntenut jonkinlaista iloa tämän naisen tapaamisesta.
"Mutta siirtykäämme toki peremmälle...?" Shishio sanoi ja kohotti kättään, viitaten näin Tingaa ja Akkia menemään ohitseen huoneeseen, ennen kuin sulki oven taas perässään. Huoneen sisäpuolella ensimmäinen asia, jonka Tinga luonnollisesti pisti merkille oli Akuma, joka seisoi keskellä huonetta odottavan näköisenä. Toinen asia oli kuitenkin seinustalla, kädet melkeinpä sotilaallisesti selän takana pitävä nainen. Tämän oli todennäköisesti pakko olla se Kagero, josta Akki oli puhunut. Kagero ei kuitenkaan päällepäin osoittanut mitään merkkiä siitä, että olisi edes rekisteröinyt Akkin olevan läsnä. Ei edes pientä nyökkäystä tai muutakaan tervehdykseksi tulkittavaa elettä. Akkin kannalta tosin olisi luultavasti helpotus, että naisen kasvoilla edellisellä kerralla olleet mustelmat olivat ehtineet jo parantua pois näkyvistä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 654Viesti Cross »

Sihshion kanssa keskusteleva Akki oli jopa positiivisesti yllättynyt nähdessään kuinka hyvin Tinga todella pystyi pitämään ilmeensä tulkitsemattomana, kuten hetken aijemmin oli luvannut yrittää tehdä. Tämä teki sen niin hyvin että näytti melkein luonnottoman nukenkasvoiselta nuoreniehen mielestä, vaikkakin se saatoi johtua osakseen siitä että hän tiesi tämän olevan huomattavasti ilmeikkäämpi. Tosin tämän tyynien kasvojen näkeminen pisti kyllä miettimään kummassa tapauksessa tämä veti niinsanotun naamion kasvoilleen, näyttääkseen siltä miltä muut halusivat hänen näyttävän. Loppupeleissä kunoichi ei kuitenkaan nähnyt itse ilmeitä, eikä luultavasti siksi ymmärtänyt miten suuri merkitys pienimmilläkin niistä oli ihmisten välisessä kommunikoinnissa. Toisaalta se saattoi myös tarkoittaa että temppu vaati tältä huomattavasti enemmän kuin häneltä itseltään, minkä takia oli parempi olla häiritsemättä keskittymistä turhilla kehuilla ja kysymyksillä. Teeskentelystä huolettomuudestaan ja hyvästä tuulestaan huolimatta Akkin päästi aidon leveän hymyn kasvoilleen kuullessaan Shishion kommentin saapumisestaan. ''Hyvä herra en kai kuule epäilystä äänestänne? Saatan olla vain vähäinen yakuzan jäsen ja siksi monen mielestä pahainen rikollinen, mutta voitte luottaa siihen että sanani pitää... Vaikka täytyy kyllä myöntää että tälläkertaa se oli aivan hiuksenvarassa.'' Leveän kettumaisesti hymyilevä miekkamies vastasi valkohiuksiselle miehelle käsiään levitellen, peittelemättä sitä että tunsi pientä vahingoniloa miehen arviointivirheen takia. ''Luultavasti... Hyvä että värjäsimme hiuksesi ennen tänne tuloa.'' Tingan ajatukset päässään kuuleva Tsuchigumo vastasi, ollen vähällä kääntää katseensa naista päin kasvot hieman punastuessa kuullessaan mitä tämä lopuksi totesi. Oli kyllä totta että hän piti Jinaita erittäin kauniinja ja houkuttavana, kuten kuka hyväänsä terve järkinen mies. Hänellä oli myös ehkä ollut pieni ihastus naista kohtaan, mutta siitä oli jo kauvan aikaa. Kukapa tervejärkinen mies ei. Kenshin vastasi suoraan, epäillen että jos asiat olisi menneet toisin heidän välilleen olisi ehkä voinut kehittyä jotain, mutta ne olivat menneet niin kuin olivat ja nyt hän kykeni ajattelemaan kunoichia lähinnä siskonaan.

Jinain sitten esittäydyttyä Shishiolle vanhempi mies ohjasi heidät sisään Akuman työ huoneeseen, jonka keskellä sen isokokoinen omistaja seisoi kuin vuori. Tämän kohdalla miekkamiehelle ei tehnyt vielä vaikeaa pitää kasvojaan hallinnassa. Suurempi ongelma meinasi olla seinustalla seisovan Kageron näkeminen, joka meinasi saada pienen hymyn pilkistyksen nousemaan miehen silmiin. Tämän jäänviileä olemus ja tunteeton ilme tekivät asiasta kuitenkin paljon helpompaa, sillä vaikka tämä näyttikin samalta niin miehen oli lähes mahdotonta ajatella tätä ajatuksissaan kummittelevana henkilönä. Lyhyen naiseen suuntautuneen vilkaisun jälkeen kylän johtajaa vastapäätä asettunut Tsuchigumo käänsi katseensa edessään olevaan mieheen ja kumasi tälle kysästi, pyrkien unohtamaan seinustalla olevan patsaan kokonaan. Jos mahdollista hän yrittäisi puhua tuon kanssa myöhemmin, mutta vain jos tämän kaulassa ollut panta olisi taas paikallaan. Nyt oli tärkeämpää keskittyä Akumaan ja valita juuri ne sanat mitä tämä halusi kuulla, jotta kaikki menisi niinkuin pitikin. ''Lordi Akuma. Onittelut voitostanne läntistä vihollistanne vastaan.'' Käytävällä kasvoilleen ottamansa hymyn pitämiseen keskittynyt Akki sanoi miehelle pää painoksissa, aivan kuten oli toiminut viimeksikin tämän kohdatessaan.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 655Viesti Southpaw »

"Odotan innolla kuulevani kaikki yksityiskohdat", Shishio tyytyi toteamaan Akkille, juurikaan reagoimatta vahingoniloon joka Akkin äänestä kuului. Jos tämä pahainen yakuza oli todella mennyt ja voittanut Kogan kuten antoi ymmärtää, heidän todella olisi otettava tästä miehestä selää enemmän, ihan vain kaiken varalta. Oli selvitettävä miten taistelu Kogaa ja tämän joukkoja vastaan oli voitettu, millaisia kontakteja Tsuchigumolla oli... kaikki.
Mitä tuli Akkin vierellä astelevaan Tingaan, tämän ajatuksista saattoi vaistota Akkin vastauksen herättämän hämmennyksen, sillä ei ollut osannut odottaa Akkin todella myöntävän asiaa. Lisäksi nainen ei ollut koskaan voinut katsella itseään peilistä, puhumattakaan että olisi nähnyt muut ihmiset normaalisti, joten tällä ei ollut todella käsitystä siitä näyttikö oikeasti niin tyrmäävältä kuin välillä annettiin ymmärtää vai oliko se vain muiden ihmisten liioittelua, jotta hän tuntisi olonsa jotenkin paremmaksi tai itsevarmemmaksi. Tietämättä mitä vastata Akkin sanoihin, Tinga päätti lopulta vain sivuuttaa asian. Hänkin olisi halunnut kyetä kehumaan Akkin ulkonäköä samalla tavoin, mutta koska hän ei sokeutensa vuoksi voinut nähdä ympärillään olevia ihmisiä sanan varsinaisessa merkityksessä, nainen tiesi että hänen vastakehumisiaan ei olisi voinut ottaa tosissaan.

Heidän lopulta pysähtyessään Akuman eteen, Tinga seurasi Akkin esimerkkiä ja kumartui aavistuksen verran eteenpäin, samalla painaen päänsä alas, kuin osoittamaan kunnioitustaan. Vaikka miehen chakra tuntuikin edelleen vihaiselta jonkin syyn takia, tämä kuitenkin vaikutti rauhalliselta kiinnittäessään huomionsa Akkiin.
"Oletan, että sinulla on koirien ruumiit kuten lupasit ennen lähtöäsi?" Pohjoisen johtaja meni sen kummempia kohteliaisuuksia vaihtamatta suoraan asiaan. Katsoen, että olisi parasta olla vihaiselta vaikuttavalle lihavuorelle mieliksi, Tinga, otti vyöltään käärön, jonka Akki oli jättänyt hänen huolekseen sen jälkeen kun ruumiit oli sinetöity siihen.
"Lordi Akuma... Olemme tuoneet teille sekä koirat, että Kogan itsensä. Ruumiit ovat sinetöityinä tähän kääröön. Jos suotte minulle kunnian niin voin kutsua ne esille. Vai haluatteko tehdä sen mieluummin itse?" Tinga kysyi niin kunnioittavaan sävyyn kuin osasi. Esitys ilmeisesti vakuutti Akuman, sillä tämä käveli lähemmäs ja otti käärön Tingan ojennetusta kädestä.
"Teen sen itse", mies julisti samalla kun aukaisi käärön, levittääkseen sen lattialle ja kutsuakseen ruumiit esille, niin että saattaisi varmistua siitä, että kyseessä todella olivat Koga ja tämän lemmikit.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 656Viesti Cross »

Pääpainuksissa Akuman edessä Tinga vierellään seisova Akki vaistosi genjutsunsa avulla äskeisen kommenttinsa kunoichissa aikaan saaman sekalaisen tunteen, miettien hetken aikaa oliko mennyt sanomaan liikaa. Ulospäin tämä kuitenkin hallitsi itsensä, näyttämättä millään lailla sisäistä hämmennystään muille huoneessa olijoille. Tämä ei vaikuttanut olevan myöskään moksiskaan Akuman vahvasta aurasta, joka tuntui sulkevan heidät sisäänsä, kuin kaksi suurta nyrkkiä. Se ei tietenkään ollut mikään yllätys, sillä miekkamiehen tavoin Jinai oli myöskin kasvanut vähintään yhtä vahvojen henkilöiden ympäröimänä. Kylän johtajan kysyessä edessään olevalta kaksikolta Tsuchigumon hänelle viimeksi lupaamien todisteiden perään, rykäisi tämä hieman kurkkuaan ja heilautti päätään punapäisen seuralaisensa suuntaan. ''Kuten jo sanoin neuvonantajallenne sanaani voi aina luottaa. Toin vihollisenne sudet, kuten myös tämän ruumiin mukanani todisteeksi oman osani pitämisestä. Ikävä kyllä vähäiset taitoni eivät riittäneet hänen vangitsemiseensa, eikä hänestä ollut miestä kestämään teidän kohtaamista.'' Imartelevaa sävyään jatkava nuorimies selitti vierellään olevan punapään ojentaessa esiin kaivamansa kääröt järkälemäiselle miehelle, jonka rinnalla jopa Koutei näytti pieneltä ja heiveröiseltä. Huolimatta Tingan tarjouksesta kutsua todisteet paikalle mies nappasi kääröt tältä, ilmoittaen hoitavansa asian itse. Hetken aikaa Akki melkein toivoi että olisi täyttänyt käärön sisältämät ruumiit räjähdelapuilla, mutta tässä vaiheessa se oli ikävä kyllä jo myöhäistä. ''Uskallan olettaa että myös te olette valmiis pitämään osuutenne sopimuksesta...'' Hän päätti sanoa, uskaltautuen kohottamaan katsettaan hieman ylöspäin käärö kädessään seisovaa vuorta kohti, jonka chakra tuntui olevan edelleen valmis räjähtämään pienimmästäkin ärsykkeestä. ''En tietenkään haluaisi kiirehtiä, mutta aikamme tällä käytettäväksi alkaa olla lopuillaan.'' Miekkamies jatkoi, tietäen hyvin kuluttaneensa jo kuukauden retkellään ja arvellen etteivät Fuumit olleet valmiita odottamaan enää kovinkaan kauvaa pitempään satamansa takaisin valtaamista. Jokainen ohi lipuva päivä vahvisti kuitenkin näiden vastustajia ja muutti tilannetta entistäkin epä edullisemmaksi näille, mikä ei voisi enää jatkua pitkään.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 658Viesti Southpaw »

Samalla kun kuunteli Akkin puhetta, Akuma keräsi chakraa käteensä ja painoi sen sitten käärössä olevien sinettikuvioiden päälle, sillä seurauksella, että susien ja Kogan ruumiit todella ilmaantuivat kääröstä esiin. Akuman kasvoille levisi hetkessä mitä tyytyväisin ilme ja tämän katsellessa Kogan runneltuja kasvoja, miehen ilme tuntui sekunnin murto-osaksi kirkastuvan jopa entisestään, kun hän entisen vihollisen ruumista katsellessaan keksi myös juuri sopivan rangiastuksen Kageron kurittomammalle persoonalle. Jos Kagero ei vastannut fyysisiin rangaistuksiin... kenties henkisempää laatua oleva rangaistus purisi paremmin?
"Pidän toki oman osani lupauksesta. Tosin toinen miehistä jonka haluan laittaa ryhmään mukaan palaa tukikohtaan vasta kahden tunnin kuluttua. Pahoittelen että joudutte odottamaan sen vuoksi..." Akuma sanoi, saaden Shishiolta osakseen kummeksuvan katseen, sillä kaksikko oli jo aikaisemmin päättänyt ketkä kaksi määrättäisiin Akkin valitsemien miesten lisäksi ryhmään. Ja sikäli kuin Shishio tiesi, molemmat mainitut olivat kyllä tukikohdassa parhaillaan. Ennen kuin Hyouton ehti kuitenkaan ottaa asiaa puheeksi, Akuma loi tähän lyhyen katseen, joka riitti vaientamaan miehen ja tekemään selväksi, että hän tiesi mitä teki.
"Mutta miten olisi jos odotellessamme liittyisitte seuraani katsomaan alaiseni chuunin koetta? Koska meillä ei sotatilan vuoksi ole mahdollisuutta osallistua kokeeseen virallisia kanavia pitkin, meillä on täällä hieman omat käytäntömme ylennyksen suhteen... Saisit koetta seuraamalla jo hieman esimakua alaisteni taidoista, ennen kuin kutsun miehet koolle ja voit valita mieleisesi jäsenet ryhmääsi", Akuma ehdotti Akkille, samalla luoden Kageron suuntaan silmäyksen, joka paljasti että koetta suorittamaan joutuva ninja olisi juurikin Kagero.
"Luulen, ettei meillä taida olla varaa kieltäytyä?", Tinga kysyi Akkilta ajatusten välityksellä, vaikka ei jostain syystä pitänytkään Akuman ehdotuksesta. Miehen perustelut toki olivat ihan asiallisia, mutta jokin tämän chakrassa sai Tinga miettimään oliko tässä kyseessä nyt jotain muutakin kuin alaisten esittämä viaton harjoitusottelu.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 661Viesti Cross »

Akuman summonoidessa kääröön sinetöidyt kolme sutta ja Kogan ruumiit keskelle huonetta Akki kohotti hieman yllättyneenä kulmiaan, sillä hän ainakaan ei olisi kutsunut jo hieman mätänemään päin olevia ruumiita paikalle. Hetkessä niistä isrtoava lemu oli täyttänyt huoneen, mikä ei kuitenkaan näyttänyt haittaavan sen omistajaa, tai tämän kahta alaista. Hieman nenäänsä nyrpistäen miekkamies katseli turvonneita ruumiita, samalla kun petomaisen tyytyväinen hymy kohosi Akuman kasvoille. ''Eläin...'' Tsuchigumo ajatteli halveksivaan sävyyn, juuri ennen kuin suurikokoinen mies alkoi puhua. Tämä kertoi ettei kaikki hänen mukaansa valituista shinobeista olleet vielä paikalla, mikä sai pienen kummastuneen katseen nousemaan tämän luottomiehen kasvoille. Ennen kuin tämä kuitenkaan kerkesi sanoa mitään loi iso mies uhkaavan katseen tähän ja vaijensi tämän, jättäen heidän seurassaan olevan ulkopuolisen kaksikon miettimään mistä mahtoi olla kyse. ''Ei huolta. Emme mekään sentään aivan niin kiireisiä ole... Mutta kylään tulijoista puheen ollen kolmen kilometrin päässä etelään täältä olisi pieni joukkio leiriytyneenä, joka haluaisi asettua palvelukseenne.'' Ilmassa leijailevasta mädän hajusta välittämättä tyytyväisesti hymyilevä miekkamies vastasi kylän johtajalle, jolla tuntui olevan jotain mielessä. Tämän sitten kääntäessä katseensa seinustalla edelleen patsaan lailla seisovan Kageron suuntaan kulki paha enteinen kylmä väristys Akkin selkää pitkin, saaden tämän niskavillat nousemaan pystyyn. Naista huomaamattaan vilkaiseva nuorimies kuuli Tingan äänen mielessään, joka tuntui olevan oikeassa. ''Luulenpa että olet oikeassa... Vaikka jokin tässä saa minut tuntemaan oloni levottomaksi... Hän suunnittelee jotain enkä usko pitäväni siitä.'' Edessään olevalle Akumalle hieman nyökkäävä Tsuchigumo vastasi genjutsunsa välityksellä punahiuksiselle naiselle, jonka tunsi olevan samaa mieltä kansansa. ''Kuulostaa oikein mielenkiintoiselta viihteeltä.'' Nuorimies vastasi kylän johtajalle, miettien samalla mitä tällä mahtoi olla mielessä oppilaansa varalle.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 663Viesti Southpaw »

Saatuaan nähdä ruumiit ja todeta niiden todella olevan oikeat, Akuma suoritti käsimerkit ja sinetöi ruumiit takaisin kääröön, joskin tämä ei silti vienyt jo huoneeseen levinnyttä löyhkää mennessään. Tinga piti kuitenkin urheasti kasvonsa peruslukemilla, koettaen olla välittämättä hajusta, vaikka hänen nenänsä epäilemättä oli herkin verrattuna muihin huoneessa olijoihin.
"Shishio? Sinä voinet käydä tässä leirissä ja huolehtia tulijoille kunnollisen majoituksen?", Akuma sanoi merkitsevästi, Akkin kerrottua mukanaan tuomistaan uusista miehistä. Pohjoisen johtajan äänensävy ei jättänyt Shishiolle mahdollisuutta väittää vastaan, joten tämän ei auttanut kuin kumartaa kunnioittavasti, ennen kuin lähti kävelemään kohti ovea lähteäkseen toteuttamaan tätä selvää käskyä. Osin Akuma antoi käskyn juuri siksi, ettei Shishio voisi puuttua hänen suunnitelmiinsa tämän asian suhteen.
"Ja me voisimme siirtyä harjoitussaliin tästä kaksi ovea käytävää pitkin eteenpäin. Siellä kokeen osanottajilla on hieman enemmän tilaa kuin täällä...", Akuma ehdotti ja viittoi sitten Kagero, Akkin ja Tingan seuraamaan perässään. Kagero siirtyikin ilman vastaväitteitä, konemaisen tehokkaasti herransa vierelle, Tingan puolestaan lähtiessä hieman epävarmasti seuraamaan kaksikon perässä.
"Noh... se nähdään pian mitä hänellä on mielessään", nainen ajatteli eikä ajatusten sävystä ollut vaikea päätellä, että Tinga piti tästä yhtä vähän kuin Akkikin.

Akuma kävelikin heidän edellään lyhyen matkaa käytävää eteenpäin, kunnes avasi yhden käytävän varrella olevista ovista ja asteli sisään. Paholaisen ilme kävi vain entistä tyytyväisemmäksi, kun hänen katseensa osui kahteen harjoitussalissa treenaavaan chuuniniin. Hän oli alunperin ajatellut laittaa Kageron jotakuta toista geniniä vastaan, mutta miksei voisi samantien nostaa hieman panoksia?
"Tatsuo, voit poistua. Tenkara, sinä jäät tänne. Kagero tavoittelee ylennystä, joten saat toimia hänelle vastustajana", Akuma sanoi. Chuuninit noudattivatkin käskyjä täsmällisesti, joten toisen poistuessa vähin äänin Tingan ja Akkin ohitse paikalta, toinen puolestaan tuli lähemmäs, valmiina tekemään kuten käskettäisiin. Ennen kuin ryhtyi kuitenkaan kertomaan sen tarkempia sääntöjä, Akuma otti vyöllään roikkuneen pannan esiin ja kiinnitti sen sitten Kageron kaulaan. Naisen olemus tuntui silmänräpäyksessä muuttuvan. Tunteeton ilme pehmeni hetkessä inhimillisemmäksi ja naisen silmiin syttyi sama määrätietoinen, eläväinen katse, jonka Akki oli päässyt näkemään Käärmeensilmä pubissa. Kagero ehti vain nopeasti tiedostaa Akkin ja tämän seurassa olevan tuntemattoman naisen läsnäolon, ennen kuin Akuma ryhtyi kertomaan taistelun sääntöjä joissa ei paljon kerrottavaa ollut.
"Taistelussa ei ole aikarajaa tai muitakaan rajoituksia. Ja lisäksi... käytte taistelun kuolemaan asti. Voittaja tulee saamaan ylennyksen ja häviäjä taas... Noh, hänen kohtalonsa lienee itsestäänselvä?" Akuma julisti omahyväisesti, seuraten tarkoin huoneessa olijoiden reaktioita. Kagero nielaisi, mutta naisen kasvoilla pysyi kuitenkin itsevarma ilme, joka paljasti ettei tämä pelännyt tulossa olevaa taistelua. Naista vastapäätä seisova chuunin taas näytti vähintään yhtä itsevarmalta ja naksautti rystysiään kuin valmistautuen hakkaamaan naisen samantien hengiltä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 665Viesti Cross »

Kuullessaan Akuman käskevän Shishiota poistumaan ja mennä vierailemaan hänen tuomiensa shinobien lerissä Akki oli iloinen että oli pitänyt hymyn kasvoillaan sisääntulosta asti, sillä muussa tapauksesta tuosta tarkkaavaisemmalta vaikuttavasta miehestä pääseminen olisi voinut saada hänen naamionsa rakoilemaan. Hän ei olisi luultavasti ajatellut näin jos olisi tiennyt mitä suurikokoisella miehellä oli mielessään, sillä Shishiolla olisi luultavasti ollut oma mielipiteensä sanottavana tämän aikaista. Ilman parempaa tietoa miekkamies oli kuitenkintyytyväinen ratkaisuun ja vilkaisi nopeasti lähes ilmeettömältä näyttävän poistuvan miehen perään, joka ei näyttänyt olevan täysin tyytyväinen siihen miten asiat etenivät. ''No ainakin pääsimme hänestä...'' Nuori miekkamies ajatteli tyytyväiseen sävyyn Akuman kehottaessa heitä siirtymään hieman etäämpänä olevaan harjoitus saliin seuraamaan ottelua. ''Teidän jälkeenne.'' Kumartava mies vastasi kehotukseen ja viittoi paikan isäntää menemään näyttämään suuntaan, vaikka tämän ohjeet tuntuivatkin olevan sangen selkeät. Heti tämän perään astui Kagero, joka tuntui seuraavan tätä narunpäähän kytketyn koiran lailla. Kunoichin perässä kävelevä mies ei voinut olla laittamatta merkille muutosta myös tavassa jolla tämä käveli, vaikkakin viimeksi tämän takana samalla tavalla astellessaan tilanne oli ollut hyvinkin paljon toisenlainen. Siitä huolimatta tämän Kageron tavassa kävellä ei ollut tippaakaan sitä samaa lantiota kissamaisen viehkeästi keikuttaneesta askeleesta minkä Akki muisti hyvinkin elävästi Käärmeensilmä pubista, heidän suunnatessa hänen huoneeseensa nauttimaan toistensa seurasta. Tämän Ichirikin askeleet olivat sen sijaan jäykän oloiset, aivan kuin tämä olisi ollut osa suuressa paraatissa marssivaa sotilasyksikköä. Hapan maku suussaan Tsuchigumo lähti astelemaan naisen perässä osoitettuun suuntaan, kuullen perässään tulevan Tingan ajatukset mielessän.

Lyhyen matkan jälkeen ryhmä saapui harjoitus salin ovelle, jonka takaa löytyi kaksi otteluunsa keskittynyttä chuuninia. Huoneeseen asteleva Akki loi kumpaankin näistä nopean vilkaisun, huomaten toisen näistä olevan hänen tavoin kuusikätinen nuorimies ja kuin jostain kohtalon oikusta Akuma käski juuri tämän jäädä huoneeseen. Tässä vaiheessa miehen leveän selän takana seisovan albinon silmät kapenivat hieman, hänen alkaessa miettiä oliko tällä kaikella jokin muukin tarkoitus kuin vain olla chunin koe. Kenenkään ei olisi pitänyt titää heidän saapumisestaan etukäteen, sillä he olivat tehneet parhaansa liikkuakseen huomaamattomasti aivan kylän läheisyyteen asti. Siitä huolimatta tämän nuorenmiehen paikalle sattuminen tuntui hieman erikoiselta sattumalta, vaikka vaikuttikin juuri siltä. Huoneen sivulla oleevia kiveen kaiverrettuja penkkejä kohti suuntaava miekkamies seurasi kuinka kylän johtaja selitti jotain alaisilleen, kuunnellen tämän sanoja vain puolella korvalla. Enemmän hän keskittyi pitämään oman mielensä rauhallisena, sillä paha aavistus tuntui valtaavan lisää alaa koko ajan. ''Tuntuu aivan sillä kuin hän yrittäisi antaa opetusta jollekulle...'' Pyöreää huonetta portaiden lailla kattoa kohti kohoavalle kivipenkille istuva mies ajatteli, lähettäen mielessään olevan epäilyksen Tingalle.
Kuin vahvistukseksi tästä Akuma otti vyöllään roikkuneen nahka pannan käteensä ja kiinnitti sen Kageron kaulaan, saaden tämän olemuksen ja chakran muuttumaan samantien. Nähdessään mitä oli ollut tapahtumassa Akki oli painanut hetkeksi katseensa alas ja sulkenut silmänsä, toivoen juurikin tuon muutoksen tapahtuvan. Aistiessaan muutoksen naisen chakrassa hän avasi silmänsä ja suuntasi niiden katseen naiseen. Pienen hetken ajan nuorimies ei kyennyt hillitsemään itseään, vaan antoi ilon paistaa punaisten silmiensä katseesta, sen kohdatessa Ichirikin jäänsiniset silmät, joihin oli palannut tuo hänen kaipaamansa eloisa pilke. Paholaismaisen miehen kääntyessä ympäri vilkaisemaan katsojia miekkamies palautti kuitenkin katseensa takaisin aijemman kylmän rauhallisen kaltaiseksi, vilkaisten vieressään istuvaa ystäväänsä. ''Tämä on se Kagero josta kerroin...'' Hän ajatteli ja käänsi katseensa takaisin arenalla oleviin ottelijoihin, kuullessaan taistelun käytävän lopulliseen loppuun asti. Täysin huomaamatta nuorenmiehen käsi lähti jälleen hivuttautumaan Nenekimarun kahvaa kohti, tämän katsellessa jälleen olkansa yli vilkuilevaa Akumaa ilme kivettyneenä. Ja jos tuo vastustaja ei ole joku tonolaisista niin minä olen normaali kaksikätinen. Sisisesti kiehuva Tsuchigumo jatkoi ja kaivoi piippunsa taas esiin, saadakseen jälleen jotain muuta tekemistä käsilleen.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 669Viesti Southpaw »

Akkin huomauttaessa, että sentään Shishio poistui paikalta, Tinga ei voinut kuin olla samaa mieltä. Tarkkaavaisempi kaksikosta olisi epäilemättä paikalle jäädessään pitänyt heitä tarkkailunsa alla, joten pelkästään Akuman seurassa he pääsisivät edes hieman helpommalla. Tai niin Tinga ainakin itse sillä hetkellä luuli. Heidän päästessään lopulta harjoitussaliin, myös Tinga pisti merkille sen, että Akuma päätti käskeä kuusikätistä miestä jäämään paikalle, kun taas toinen käskytettiin poistumaan. Ensivaikutelma tilanteesta oli, että tällä yritettiin osoittaa jotain Akkille, mutta toisaalta toisen kuusikätisen paikallaolo vaikutti kuitenkin yhteensattumalta. Kenties Akuma valitsi tämän vastustajaksi vain koska tämä olisi Kageron kannalta haastavampi vastus?
"Jos näin on niin veikkaan, että opetus ei ole tarkoitettu sinulle... ainakaan suoraan. Kenties hän tosiaan vain haluaa näyttää alaistensa taitoja ja kasvattaa egoaan sen kautta?", Tinga pohti istuutuessaan Akkin vierelle ja lähettäessään sitten pienen chakrapurkauksen kohti Kageroa ja Akumaa. Yllätyksekseen nainen sai havaita Akuman ottaneen Akkin mainitseman pannan käteensä ja kiinnittävän sen nyt Kageron kaulaan. Muutos jonka tämä aiheutti oli hämmästyttävä. Oli aivan kuin tilalle olisi tullut täysin eri ihminen, vaikka sama nainen siinä selvästi oli kuin hetki sitten.
"Muutos todella on hämmästyttävä... Haluaisinpa todella tietää millaisen helvetin hän on joutunut käymään läpi, jotta hänet on saatu muuttumaan tuolla tavalla", Tinga ajatteli tuntien uteliaisuuttaa, mutta samalla myös vihaa Kageron puolesta, sillä mitä koulutusmetodeja naiseen sitten olikin käytetty, Tinga oli varma että ne metodit vetivät raakudessa vertoja jopa Verisen Kirigakuren menetelmille.
"Yritä pitää itsesi rauhallisena. Emme pysty pelastamaan molempia vaikka haluaisimme", Tinga sanoi Akkille. Vaikka tämän tunteet eivät ajatusten kautta niin selkeästi välittyneetkään, Tinga kykeni kuitenkin Akkin chakrasta aistimaan tämän tunteman vihan. He eivät voisi nyt kuin luottaa Kageron kykyihin. Tai kuusikätisen, riippuen siitä kumpaa Akki piti tärkeämpänä: Kageroa vai sukulaistaan?

Kerrottuaan taistelun vähäiset säännöt taistelijoille, Akuma kumartui vielä hetkeksi Kageron puoleen, kuin antaakseen suosikilleen jotain viimehetken neuvoja. Tosiasiassa Akuma antoi naisen kuulla kuitenkin kaikkea muuta kuin neuvoja.
"En tiedä mitä lapsellisia toiveita olet hautonut tuon Tsuchigumon suhteen... Mutta tehdäänpä selväksi, että toiveesi eivät tule toteutumaan. Sinä kuulut minulle. Ja jos hän todella välittäisi sinusta, luuletko todella että hän vain istuisi tuolla? Jos hän välittäisi hän pyytäisi minua muuttamaan sääntöjä. Pidä se mielessäsi", Akuma sanoi kuiskaten Kageron korvaan, niin etteivät muut läsnäolijat voineet kuulla. Tämän sanottuaan mies taputti naista kannustan näköisesti olkapäälle, peittääkseen sen että mitään erikoista olisi sanottu ja vetäytyi sitten Tingan ja Akkin lähistölle seuraamaan taistelua. Sivusilmällä Kagero loi yhden silmäyksen Akkiin ja erityisesti tämän vierellä istuvaan Tingaan, olettaen tonolaisten tapaan kaksikon olevan pari. Kenties Akuman sanoissa todella oli perää. Jos Akkilla kerran oli jo toinen, niin se selittäisi myös kylmän kohtelun jota hän oli saanut sen yhden yön jälkeisenä aamuna. Todennäköisesti miekkamies oli tuntenut syyllisyyttä kumppaninsa pettämisestä tai jotain vastaavaa.
"Voitte aloittaa", Akuman ääni antoi merkin. Kagero kiinnitti katseensa nyt edessään seisovaan toiseen kuusikätiseen, päättäen nyt keskittyä pelkästään tähän. Liioitellun hitaasti Kagero veti Nokogirin, toisen vyöllään olevista miekoista esiin niin että vastustaja voisi nähdä vaarallisen näköisen, sahalaitaisen terän. Tuhlaamatta aikaa minkäänlaiseen isotteluun tai provosoimiseen kuten tavallista, nainen syöksähti nopeasti miekka kohotettuna kohti vastustajaansa, pyrkien viiltämään samantien yhden käsistä irti. Hän halusi hoitaa tämän nopeasti päästäkseen pois paikalta jotta voisi rauhassa mennä juomaan pään täyteen unohtaakseen Akkin ja tämän kanssa vietetyn yön.

Vihu
Statsit: 60
Nopeus: 3
Muuta: Kuusikätinen, muuten tyyli on vapaa
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Ookami_Tez
Yonbi
Yonbi
Viestit: 212
Liittynyt: 21 Loka 2014, 16:50

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 671Viesti Ookami_Tez »

Tenkaran näytti jauhavan purkkaa ennen taistelun alkua sylkäisten sen sitten Kageron suuntaan lattialle. Tämän jälkeen Akuman vielä mennessä puhumaan jotain Kagerolle mies jatkoi jauhamista vetäen kädellään suustaan valkoista seittiä samalla punoen sitä muilla käsillään köydeksi. Tenkaran puraisi sitten köyden poikki jauhaen jäljelle jäänyttä seittiä suussaan. Oikealla olevat kädet olivat käsittelemässä seitti köyttä, kun taasen vasemman puolen kädet olivat jokainen ottaneet kunait käsiinsä. "Tanssitaan sitten." Tenkaran sanoi virnistäen Kagerolle, kun tämä näytti tulevan agressiivisesti päälle ja Tenkara oli torjunut tuon miekan kunaiden yhteistoimella.

Tenkara
Hp: 25
Ch: 30
Nopeus: 3
[Ruoska B-tason jutsulla luotu. Kestävää ja tarrautuu tehokkaasti.]
IRC Quote: <Isilme> jos Ookami olis parempi tyyppi ni haluisin olla sen kaveri mut ei voi mitään.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Pohjoisen Otogakuren chuuninkoe (rope + Kageron erikois

Viesti: # 674Viesti Cross »

Tingan vastaus Akkin epäilyksiin ei saanut miestä juurikaan rauhoittumaan, sillä tämä ei pitänyt siitä mitä oli todistamassa yhtään sen enempää siitä huolimatta. ''Järki sanoo tämän kyllä olevan vain sattumaa, mutta siitä huolimatta hieman liiankin hyvää sattumaa...'' Ajatuksiltaan yrmeän oloinen miekkamies vastasi, tietäen kuulostavansa luultavasti vainoharhaiselta sillähetkellä. Hän oli kuitenkin oppinut luottamaan vaistoonsa jonkin verran, vaikka ei pystynytkään todistamaan mitään ja se tuntui olevan ainut todellinen perute, joka tuki hänen epäilyksiään. ''Kumpaa veikkaat voittajaksi?'' Synkistä ajatuksistaan huolimatta huvittuneelta kuulostava kenshi kysyi vierellään olevalta kunoichilta, arvellen näyttävän oudolta, jos he vain istuisivat ja tuijottaisivat eteensä. Sen sijaan oli parempi viritellä tilanteeseen sopivan kaltaista keskustelua ja rekvisiittaa, minkä takia Kameosa ilmestyi shinobi kaksikon eteen lattialle.
Jinain kommentoidessa pannan kaulaansa saaneessa Ichirikissä tapahtunutta muutosta genjutsun avulla Tsuchigumo vilkaisi hieman tämän suuntaan, sillä sama ajatus pyöri myös hänen mielessään. ''Voimakas ehdollistuminen luultavammiten... Kyetään aiheuttamaan yleensä vain kovalla ja pitkään jatkuneella fyysisellä, sekä henisellä stressillä... Mahdollisesti myös jatkuvalla traumatisoinnilla.'' Ihmismielen tuntemusta koskevia opintojaan muisteleva miekkamiesvastasi ja otti hieman juotavaa esiin kutsumastaan maljasta, kipaten sen kerta rykäisyllä suuhunsa. Se mitä he näkivät edessään oli monellakin tapaa pahasti hajalle revitty persoonallisuus, joka saattoi olla tehty joko henkilön itsensä suojelemiseksi, tai tämän ympärillä olevien suojelemiseksi. Akkin arvaus kallistui toisen persoonan luoman vaikutuksen takia jälkimmäiseen vaihtoehtoon, sillä tuo Rikimarun kaltaiselta tunteettomalta tappajalta vaikuttanut persoona ei tuntunut omaavan enempää omaa halua kuin mikään muukaan työkalu.
''Tiedän sen kyllä...'' Huomattavasti tarkoittamaansa tiukempaan sävyyn kunoichille vastaava kenshi ajatteli, yrittäen kuitenkin keksiä samalla miten voisi estää taistelun päätymisen verisesti. Siihen puuttuminen genjutsun avulla tuntui houkuttelevalta ajatukselta, mutta sen huomatuksi tulemisessa olisi suuret riskit ja kumpaa hän edes päättäisi auttaa. Tunteet sanoivat että Kageroa, vaikka heidän välillä ei koskaan tulisi mitään olemaankaan. Järki kuitenkin sanoi hänen velvollisuutensa olevan auttaa sukulaistaan, jota hän ei kuitenkaan ollut koskaan ennen edes tavannut. Olisi tietty mahdollista pyytää Akumaa perumaan tappo käskynsä, mutta siinäkin oli omat riskinsä, niin kauvan kun ei tiennyt varmaksi tämän syytä moisen antamiseen. Nyt heillä ei tainnut todellakaan olla muuta mahdollisuutta kuin pitää pää kylmänä ja katsoa mitä tulisi tapahtumaan, vaikka asioiden ottama suunta ei miellyttänytkään.

Akuman kumartuessa kuiskaamaan viimehetken viimehetken ohjeita Kagerolle Akkin katse hakeutui jälleen naiseen, jonka ilme ei näyttänyt siltä että tämä olisi pitänyt kuulemastaan. Satuaan sanottavansa sanottua suurikokoinen mies lähti astelemaan sivummalla istuviavieraitaan kohti, jotka olivat asettuneen seuraamaan taistelua mukavan näköisesti. ''En tiennytkään että jossain harrastetaan vielä kuolemaan asti jatkettuja chuunin kokeita.'' Pettyneen näköisen Ichirikin suuntaansa tekemän nopean vilkaisun huomannut miekkamies totesi vähänmatkan päähän istuuntuneelle paholaiselle, kääntäen katseensa areenalla olevasta kunoichista tähän. Miekkamies ei tiennyt mistä naisen katseessa oli kyse, mutta se oli ainakin varma ettei hän pitänyt sen kohteena olemisesta. Hänen teki melkein mieli käyttää genjutsuaan myös tähän ja vaihtaa muutama sana samantien, mutta tämän keskittymisen häiritseminen ei kuitenkaan vaikuttanut kovinkaan järkevältä. Sensijaan Tsuchigumo päätti yrittää selvittää mistä tässä ottelussa todella oli kyse, huomauttamalla sen erikoisesta piirteestä kylän johtajalle.
Ennen kuin mies kuitenkaan vastasi mitään tämä käski alaistensa aloittaa ja Akki käänsi katseensa tästä areenalla oleviin kahteen otteliaan, joista kumpikaan ei näyttänyt kiirehtivän taisteluun. Kageron vetäessä sahalaitaisen miekkansa esiin tämän vastustaja näytti jauhavan jotain, joka osottautui hetken myöhemmin jonkinlaiseksi seitiksi, josta tämä alkoi nopeasti punoa jonkinlaista köyttä. Tenkaran saadessa luomansa aseen valmiiksi tämän vastustaja hyökkäsi aggressiivisesti miekkaansa käyttäen, tullen kuitenkin torjutuksi helpon näköisesti. Heti ensi iskusta taistelua seuraava miekkamies kumpaa hän näistä kahdesta kannusti, vaikka toivoikin keksivänsä vielä keinon jolla voisi auttaa kumpaakin näistä pysymään elossa.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pohjoinen osa”