Manamen AB

Ilmoita aina tänne suoritetun tehtävän jälkeen haluamasi palkinnot ja jutsut! Niitä ei saa käyttää ennen kuin ne on hyväksytty. Täältä löytyy myös virallinen jutsulista, jos ei löydy intoa keksiä omia jutsuja.
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Manamen AB

Viesti: # 6446Viesti Piisamirotta »

https://nta.arkku.net/forum/viewtopic.php?f=67&t=740


A tuplataan = AA, muutetaan B.iksi = BBBB

Niillä otetaan Fuujutsu Kyuuin ja Shinra Tensei B-tasolle yhden upin kera molempiin.
Shinra Tensei upitaan täysille B-tarina 1.llä:
https://nta.arkku.net/forum/viewtopic.php?f=34&t=768

ja Fuujutsu Kyuuin upitaan täysille B-tarina 2.lla:
https://nta.arkku.net/forum/viewtopic.php?f=34&t=769

Täten:

Shinra Tensei (Almighty Push)
Taito hallita työntävää voimaa. Voima voi työntää poispäin minkä tahansa halutun asian. Kyky ei kuitenkaan ole pelkkää työntövoimaa, sillä se murtaa puuta, kalliota ja rautaa. Tekniikan suurin heikkous on kuitenkin viive, jolla sitä voi käyttää. Tämä viisi sekuntia ei välttämättä tunnu suurelta, mutta jos vastustaja tietää heikkouden, on sitä hyvin helppo hyödyntää. Shinra Tensei ei vaadi käsimerkkejä ja se ulottuu tarvittassa joka suuntaan (360 astetta), joskin tällöin vaikutusetäisyys pienenee.

Taso: B
Tällä tasolla työntövoima on voimakkaampaa, kyeten lennättämään kohteen matkan päähän.
Chakra: -12
Damage: 15 (tai +15dmg käytettynä materiaalisen esineen, kuten aseen liikuttamiseen yhteen suuntaan)
Muoto: voi keskittää työntämisen tietylle, pienemmälle alueelle.
Lvl.4

Fuujutsu Kyuuin (Blocking Technique Absorption Seal)
Tässä Rinneganin antamassa sinetöintitekniikassa käyttäjä kykenee imemään mitä tahansa chakraa, tehden kohti tulevasta jutsusta hyödyttömän. Mikä tahansa chakralla luotu, oli se tulta, maata tai puhdasta chakraa imeytyy jutsun käyttäjän sisään tämän pyörittäessä omaa chakraansa vastakkaiseen suuntaan tuhoten tekniikan vaikutuksen, oli se mikä tahansa ninjutsu. Tekniikka ei kuitenkaan suojaa fyysisiltä hyökkäyksiltä kuten taijutsu tai asetekniikat tai illuusiotekniikoilta ja jos vastustaja onnistuu tekemään voimakkaamman ninjutsun kuin käytetty Fuujutsu Kyuuin on, imee Fuujutsu Kyuuin niin paljon chakraa, kun se vain pystyy, jonka jälkeen kaikki loppu vahinko, jonka jutsu olisi tehnyt, tekee Fuujutsu Kyuuinin käyttäjään. Tekniikka ulottuu tarvittassa joka suuntaan (360 astetta)

Taso: B
Imu on tällä tasolla kohtaista
Chakra: -12
Imee/puolustaa 15dmg tai 15 chakraa
Muoto: kun keskittää yhdelle alueelle, voi imeä muutamaa metriä kauempaa, mutta tällöin imee vain yhteen suuntaan eli on haavoittuvainen jutsuille muista suunnista.
Eli käytännössä esim. jos maanalla on chakraa käyttävä miina ni sen chakran voi imeä maan pinnalta tehden siten miinasta hyödyttömän (jos vaan tietää, että maanalla on miina)
Lvl.4




Jäljelle jäävällä B.llä otan +4hp ja:

Manamen erikoisnaamio
Naamion kuva muistuttaa etäisesti pöllöä ja tuo usein heikkohermoisille tunteen tarkkailemisesta ja sieluun näkemisestä. Erikoisesta materiaalista tehty naamio, jonka Maname teki kestää voimakkaitakin iskuja tuhoutumatta ja sen muotoilu ja materiaali muuttavat puhujan ääntä, eivät äänen muuntimen tapaan, mutta sen verran etteivät normaalit ihmiset erota kuka naamion takana on, vaikka naamion takana olevan henkilön olisikin tavannut ennenkin. Naamiossa on myös niin sanottu kypäräosuus, joka peittää hiukset (Obiton kakkosmaskin tyyliin). Naamiossa ei ole mitään tunnuksia tai metsästäjälle saatika ANBU.ille tyypillisiä ominaisuuksia.
Taso: B
Muuta: tasoaan selvästi kestävämpi



Kiitos nam.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Manamen AB

Viesti: # 6447Viesti Cross »

aye
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kääröjen kammio”