Saalis yössä(A)

Kumpuiset ja sumuiset Kirigakuren ympärillä olevat alueet, joilla asuu pieniä klaaneja. Nopein tapa Kiriin kulkee sumuisten alueiden läpi, mutta varo varkaita!
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Saalis yössä(A)

Viesti: # 6417Viesti sumufani »

Muon oli levännyt päivän oteltuaan Waruin kanssa. Hänen chakransa olivat kuluneet silloin erittäin vähiin ja hänen piti muutenkin valmistaa uudet annokset myrkkyjä. Hän oli huomannut pieniä muutoksia omassa ihossaan, joka oli paikoitellen alkanut harmaantua. Siitä kuitenkaan liiemmin huolestumatta nuorukainen avasi saamansa kirjasen. Kaksi kuvaa oli vedetty jo yli ja neljä olisi jäljellä. Sitten hän olisi valmis tämän asian kanssa. Seuraava kohde asui kylän ulkopuolella jostain syystä ja hänellä jälleen oli epämääräinen kartta, missä käytänössä oli vain maamerkit talon limaastossa. Hyvä puoli siinä olisi että sana Waruin kuolemasta ei ehkä ollut kirinyt jo tämän kuvassa näkyvän naisen korviin. Vaikka pieni sivu maininta oli että tällä Kasumilla ja Waruilla oli ollut suhteen tapaista joskus muinoin. Pakaten varusteensa ja vasta valmistetut myrkyt Muon lähti kohden uutta kohdettaan.


Illan tullen Muon oli kyykyssä erään kukkulan laella ja katsoi pienestä mökistä kajastavaa valoa. Savu piipusta tuli savua ja ikkunassa näkyi ajoittainen varjo. Hitaasti ja äänettömästi Muon alkoi madella matalana loivaa mäkeä alas pysyen varjoissa. Hänen pitäisi nähdä edes vilaus niin häne tietäisi oliko tässä hänen kohteensa. Nopeasti nuorukainen oli mökin ikkunan alla ja ujutti pienen peilin nähdäkseen sisälle paljastamatta itseään. Keittiö tilassa hääräsi keski ikäinen täti ja kasvot vastasivat anettua kuvaa. Kysymys kuului kuinka hän saisi naisen ulos, sillä hän halusi pitää noin siistin ja organisoidun mökin juuri siinä kunnossa jos suinkin mahdollista. Hän voisi muuttua hengen avulla Waruin näköiseksi, mutta hän ei tiennyt mitkä olivat kaksikon välit. Perääntyen hitaasti ja piilossa takaisin kukkulan päälle Muon sai ajatuksen. Hän otti yhden valolapun ja kunain esiin ja heitti sen tarkan tähtäyksen avulla juuri mökin ikkunan alle, missä välähdys saisi naisen huomion, mutta pelkästään ikkunasta katsomalla ei näkisi hänen heittämäänsä kunaita. Muon itse sen sijaan pinkaisi pimeyden turvin parempaan asemaan mökin ovea ajatellen, että saisi täyden hyödyn aiheuttamastaan välähdyksestä.

Kasumi
100 stattia jaettavaksi
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6422Viesti Cross »

Ilta-ateriansa viimeisiä sotkuja siivoama Kasumi ajatteli seuraavan päivän askarreita, osaamatta edes aavistaa ulkona olevan joku. Nostellessaan viimeisiä astioita pesuvedensijasta telineeseen kuivumaan hän tunsi pientä helpotusta siitä ettei hänen palveluksiaan oltu tarvittu viimeaikoina, mikä oli antanut mukavasti aikaa pysyä vain omissa oloissa. Sen takia nainen olikin hankkinut tämän syrjässä sijaitsevan mökin, josta vain harvat ja valitut ylipäätään tiesivät. Ostaessaan sen rakennus oli ollut lähes romahtamisen partaalla, mutta hiljalleen hän oli saanut sen kunnostettua asuttavaan kuntoon. Vuosien saatossa siitä oli tullut lopulta hänen oma turvapaikkansa, minne saattoi vetääntyä lataamaan akkuja yksinkertaisten jokapäiväisten rutiineiden pariin.
Kesken Kaison puuhien ulkona välähti kirkas valo, mikä sai kokeneen kunoichin kyyristymään nopeasti kaikki aistit valppaina. Liikkuen matalana ja välttäen korkealla seinällä olevaa säle ikkunaa hän riensi valoa huoneeseen luovan lampun luokse ja puhalsi sen sammuksiin. Heti sen tehtyään nainen liikkui varovasti ikkunan luokse ja yritti kurkata siitä ulos, osaten arvata meneillään olevan jotain outoa. Mökin ympäristö näytti juuri niin rauhalliselta kuin olisi voinut kuvitellakkin, mutta pelkkä nuuhkaisu viileää yö ilmaa riitti kertomaan äskeisen tempun olleen toisen shinobin tekosia. Nopeasti ja voimakkaasti välähtävän valolapun jälkeensä jättämää käryä ei voinut olla huomaamatta tuttujen tuoksujen seasta, mikä sai asumuksen omistajan laskeutumaan takaisin kyyryyn ja rientämään toiseen huoneeseen.

Parin syrjään heitetyn lattialaudan alta varusteitaan nopeasti esiin kaivava Kasumi ei aikonut jättää selvittämättä kuka oli rohjennut häiritä rauhaansa, mutta ei kuitenkaan ollut niin typerä että olisi rynnännyt suinpäin minnekkään. Sen sijaan hän valmistautui kunnolla ja päätti vielä käyttää korjaustöiden yhteydessä rakentamaansa pakoluukkua päästäkseen ulos kenenkään huomaamatta, voidakseen yllättää mahollisesti edelleen pihalla odottavat vaanijat. Moni piti häntä vainoharhaisena tämänkaltaisen ajattelun takia, mutta se oli pitänyt kunoichin hengissä tähän asti ja toivottavasti myös tulevaisuudessakin.
Muutama minuutti sen jälkeen kun valolappu oli yllättäin välähtänyt ja valaissut mökinpihamaan ryömi tärkeimmät taisteluvarusteensa mukaansa saanut Kaiso esiin pienestä tunnelista vähänmatkan päässä asumuksestaan, pysähtyen hetkeksi varmistamaan ympäristön olevan turvallinen, ennen kuin syöksähti lähellä olevien puskien luokse suojaan. Sydän jännityksestä jyskyttäen mullan tahrima vaalea hipiäinen nainen tarkkaili taas hetken ympäristöään, ennen kuin lähti uudelleen liikkeelle ja suuntasi kohti mökin ulko-oven suunnalla olevia puita. Jos mistä niin sieltä hän uskoi löytävänsä mahdollisen häirikön, ellei tämä ollut vain joku ihmeen pila ja tekijä pinkaissut jo pakoon pää kolmantena jalkana.

30hp
70ck
9n
6p genjutsu 4p?
+5ck per vuoro.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6445Viesti sumufani »

Muon odotteli kaikessa rauhassa sillä oletti Kasumin valmistautuvan ja vaikka järki sanoi ettei naiselle kannattanut antaa aikaa varustaa itseään niin hän ei myöskään aikonut rynnätä suin päin sisään. Hän ei tiennyt tarkalleen, mikä siellä odotti ja se tietäisi altavastaajan roolia taistelussa. Kuitenkin pusikon vaimea rahahdus kiinnitti nuorukaisen huomion. Hän painautui entistä lähemmäs maata vasten sillä hän oli arvellut jotain tämän tapaista. Naisella oli jokin tunneli tahi vastaava yllätyksiä varten eikä ovea tarvinnut käyttää. Kasumin oletuksen vastaisesti Muon makasi harmaan sumun suojissa maata vasten erään pienen pusikon takana ja kuunteli naisen kiireisiä askelia kohden pienen pientä metsikköä mökin oven lähi maastossa. Muon ei tarvinnut näköyhteyttä pakollisesti kuulon paikatessa sumuisessa taistelu kentässä näön puutetta. Nuorukainen otti hitaasti ja varovasti kunain harmaan takkinsa hihan uumenista ja heitti aseensa kohden Kasumia. Vaikka muon oli tähdännyt naista kohden niiin hänen suunnitelmansa vaatisi että nainen huomaisi kunain mukana olevan kuvan. Kuvassa näkyisi Waruin kuollut keho ja tällä tavalla Muon koittaisi saada vihollisensa mielen rauhan pois, joka saisi toisen tekemään hätiköityjä ratkaisuja. Nuorukainen oli tehnyt Waruin kehoon viiltoja ja ruhjeita ennen kuvan ottamista saadakseen sen näyttämään mahdollisimman väkivaltaiselta kuolemalta vaikka mies tosi asiassa oli kuollut myrkyn tekemiin oireisiin.

Muon
Hp:25 
Chk:90
Np: 10
Vl:9
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6450Viesti Cross »

Varovasti eteenpäin hiippaileva Kasumi oli päässyt jo miltei kohteenaan olevien puiden luokse kuullessaan yllättäin pienen kahahduksen jostainpäin takaviistosta, mikä sai hänet käännähtämään välittömästi ääntä kohti. Yön pimeydestä huolimatta hänen onnistui huomata kohti lentävä kunai, joka iskeytyi samantien jo läheisen puun kylkeen. Yllätetty kunoichi oli huomannut jotain olevan kiinnitetty aseen perään, epäillenensin sen olevan räjähdelappu. Jostain syystä kunaista roikkuva paperinpalanen ei kuitenkaan sihahtanut palamaan ja räjähtänyt kuten normaalisti, mikä sai toisen polvensa varaan kyykistyneen naisen kulmat painumaan mietteliäänä kasaan. Vaisto sanoi ettei nyt ollut aika alkaa ihmetellä tuota paperinpalasta, mutta siitähuolimatta uteliaisuus vei voiton ja tähystämällä edelleen pimeyteen hän kurotti toisella kädellään kunaissa olevaa lappua kohti.
Saatuaan kunaihin kiinnitetyn kuvan käteensä ja vilkaistuaan sitä nopeasti Kaison puristi sen myttyyn, viskaten sitten hapan ilme kasvoillaan maahan. Murjotusta ulkomuodosta huolimatta hän oli tunnistanut kuvassa olleen miehen, joka oli hänen pitkä-aikainen yhteistyö kumppaninsa. Hän ei ollut vielä kertaakaan aijemmintuntenut mitään erityisempää tätä kohtaan, mutta huomasi nyt olevansa lähinnä vain pettynyt tähän. Warui oli aina vaikuttanut pätevältä ja taitavalta työssään, mutta siitä huolimatta tämän oli onnistunut ilmeisesti mennä menettämään henkensä. Vyöllään olevaan kodachin kahvaan tarttuva kunoichi saattoi vain toivoa ettei tämä ollut mennyt lavertelemaan mitään heidän toimeksiantajastaan surmaajilleen, vaikkakin näytti siltä että oli tullut näiden fileroimaksi ennen kuolemaansa.
''Voit olla varma että saat maksaa siitä mitä teit hänelle!'' Entisen parinsa kohtalosta raivostunutta taitavasti teeskentelevä Kasumi huusi pimeyteen, pyrkien vaikuttamaan siltä kuin olisi välittänyt näkemästään kuvasta. Todellisuudessa se oli kuitenkin toiminut enemmän varoituksena siitä että hänen kannattaisi olla varuillaan ja toimia harkiten, sillä vastassa ei ilmeisestikkään ollut mikään vähäpätöinen vihollinen. Senpätakia hän halusi antaa tälle vaikutelman kuumapäisestä ja helposti harkitsemattomasti toimimaan alkavasta kohteesta, tuudittaakseen hyökkääjän luulemaan työstään tulevan helppoa. Samalla hän saattoi myös valmistella yllätystä, joka tulisi olemaan valmiina pimeydessä vaanivan vaaran lopulta päättäessä yrittää iskeä.

30hp
70ck
9n
6p genjutsu 4p?
+5ck per vuoro.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6458Viesti sumufani »

Kunain heiton jälkeen Muon oli kuullut tovin hiljaisuuden ja miettinyt oliko info heistä ollut hieman väärää. Lopulta kuului raivoisa huuto, että hän kokisi saman kuin Warui ja nuorukainen uskoi onnistuneensa ärsytyksessään. Naisen ääni oli kuullostanut vihaiselta ja tavut olivat painottuneet oikeisiin kohtiin. Hitaasti paikkaa vaihtaen nuorukainen kaivoi shurikeneja käsiinsä sillä nyt olisi seuraavan vaiheen aika. Saada anettua hänen sijaintinsa naiselle vaikkakin hän aikoi vaihtaa sen välittömästi, jotta saisi pidettyä etäisyyden sopivana otollisempaa hetkeä varten. Nuorukainen heitti shurikenit tappavalla tarkuudella huonosta näkyvyydestä huolimatta kohden Kasumia, mutta saadakseen naiselle useamman aseen kuin kahdeksan shurikenia Muon muodosti muutamia sinettejä ja poksuva ääni rikkoi hiljaisuuden, jonka alla hän vaihtoi shunshilaa myös paikkaa. Mutta poksunta johti kahdeksan shurikenin muuttuvan kunnon parveksi lentävää romu rautaa terävillä reunoilla. Muon sen sijaan oli vaihtanut paikkaa hieman sivuumalle jokusella metrillä ja oli nyt pienen kukkulan rinteellä kyykyssä kuuntelemassa, kuinka nainen selviäisi shurikeneista. Ääni paljastaisi hyvinkin paljon hänelle naisen tekniikoista.

Muon
Hp:25 
Chk:73
Np: 10 
Vl:9

Shuriken Kage Bunshin no Jutsu
Taso: B3
Chakra: 15
Damage: 18

Shunshin no Jutsu
Taso: D2
Chakra: -2
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6462Viesti Cross »

Aivan kuten jossainpäin pimeyttä väijyvä vihollisensakkin ei Kasumi ajatellut jäädä pitkäksi aikaa paikalleen, vaan valmistautui toimimaan heti huudettuaan uhkauksensa metsään. Uuden kahahduksen kuuluessa metsästä hän heitti käteen ottamansa savupommin maahan, muodostaen samalla toisella kädellään chakransa muovaamiseen tarvitsemansa merkit. Samalla hetkellä kun kymmenet shurikenit puhkoivat tummaa piveä ilmestyi kunoichi muutaman askeleen päähän nuorukaisen taakse, juuri sopivasti nähdäkseen tämän katoavan pyörteeseen.
Näky sai naisen kiroamaan mielessään itseään, sillä vain muutaman metrin erehdys vastustajan sijainnin arvioinnissa tämän aiheuttamien äänien ja heittämien aseiden mukaan oli maksanut mahdollisuuden surmata tämän. Sen enempää hänellä ei kuitenkaan enää ollut jäädä murehtimaan asiaa, sillä näkyville jääminen olisi tarkoittanut alotteen antamista jälleen hyökkääjälle. Se ei kuitenkaan sopinut tälle naiselle, joka oli tottunut olemaan metsästäjä eikä saalis. Nopeasti muodostaen käsimerkit hän kuitenkin jätti syötin näkyviin ja sulautuen itse varjoihin seuraamaan kuinka tilanne etenisi.

30hp
66ck
9n
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6473Viesti sumufani »

Kiitos päätöksensä vaihtaa paikkaa Muon seurasi pimeässä, kuinka joku oli yrittänyt hyökätä hänen selustaansa. Lievästi iloisena tämän kaltaisesta haasteesta nuorukaisen kasvoille nousi hymy jo pelkästä tyytyväisyydestä. Tässä oli enemmän haastetta kuin Waruissa vaikka tämä oli hyvin erilainen hetki. Kaivaen bumeranginsa esiin nuorukainen alkoi arvioivin silmin katsoa, minne nainen olisi voinut mennä. Jo aikeissaan heittää myrkyttäjä lopetti liikkeensä kesken kaiken. Entä jos hän leikkisi pienen hetken naisen kanssa. Muuttaen suunnitelmaansa hivenen hän kaivoi kuusi kunaita esiin ja asetti kolmen aseen perään räjähde lapun. Hän heitti aseet naisen edellistä olinpaikkaa kohden ympäröiden sen alueen katsomaan räjähdystä.
Räjähdyksen tapahduttua ympäristön valaisi äkillinen valo, mutta ei läheskään niin tehokas kuin valolapuista tuleva, mutta se silti riittäisi valaisemaan hetkellisesti hänen sijaintinsa ja jos hän arvasi oikein Kasumi ei jättäisi tilaisuutta käyttämättä. Hän oli tarkoituksella tehnyt tämän, että vaikuttaisi tehneen arviointi virheen ja nuorukainen oli varmistanut, että hänen kasvoillaan oli pettynyt ja hivenen pelokas ilme, kuin olisi tehnyt virheensä täysin vahingossa.

Muon
Hp:25 
Chk:73
Np: 10 
Vl:9 
Rl:7
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6477Viesti Cross »

Piiloon vetäytynyt Kasumi keskittyi kuuntelemaan pienimpiäkin ääniä ympäristöstään, samalla kun hieman helpommin havaittavaksi jäänyt bunshi tähysti ympäristöä, pyrkien myöskin löytämään jonnekkin kadonneen hyökkääjän. Nainen ei tuntenut pienintäkään tarvetta alkaa hätäillä, mutta se ei tarkoittanut ettei hän olisi halunnut vastustajansa luulevan niin. Haluten vahvistaa tuota harhaa hän komensi bunshinsa liikahtamaan piilosta toiseen, toivoen vastustajansa nappaavan syöttiin.
Miltei heti bunshin liikahtaessa metsästä kuului vaimea rasahdus, joka kiinnitti suunnitelmansa hedelmät valmiina keräämään olevan kunoichin huomion. Samassa metsä jo täyttyi räjähdysten välähdyksistä, jonka kirkkaus sai kunoichin silmät vuotamaan. Silti hänen onnistui huomata selvästi näkyvillä oleva tumma hahmo metsänseasta, mikä vaikutti liiankin ilmeiseltä ansalta. Silti Kaison päätti toimia ja yhdisti kätensä käsimerkkiä varten, jotka sai piilosta toiseen liikkumassa olleen bunshin hajoamaan vastustajan silmissä lehtipilveksi.
Nopeasti nuo lehdet lähtivät lentämään hyökkääjää kohti, kiertyen pyörteeksi tämän ympärille. Hiljalleen lehtien pyörre tiivistyi kohteensa ympärille, kunnes alkoi hipoa tämän kehoa. Siinä vaiheessa lehdet alkaisivat tarttua yksitoisensa jälkeen keskellään olevan shinobin ihoon, kunnes peittäisivät tämän kokonaan ja alkaisivat hiljalleen tukehduttaa tämän.

Kasumi Kaison
30hp
68ck
9n
6p genjutsu 4p?
+5ck per vuoro.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6510Viesti sumufani »

Muon oli tehnyt itsestään helpon maalitaulun saadakseen hievenen hupia tästtä jahdista, mutta tuon välähdyksen jälkeen näkyviin tulleesta kohteesta oli tapahtunut, jotain varsin mielenkiintoista. Nainen oli hajonnut lehdiksi ja alkoi kieppua hänen ympärillään hitaasti lähestyen. Tajuammatta vaaraa tahi enemmänkin siitä välittämättä nuorukainen kyykistyi ja laskeutui varsin matalaan asentoon suuojaten näin kasvonsa maata vasten ja käsivarsiensa väliin. Ikuisuudelta tuntuneen hetken ajan hän alkoi tuntea lehtien yksitoisensa jälkeen peittävän hänet alleen, mutta näin hän ainakin sai henkeä vaikka liikkuminen tuntuikin kankealta. Naksauttaen kieltään nuorukainen alkoi muodostaa mielikuvaansa ympäristöstään ja hengen avulla muutti silmäsä sokean silmiä vastaavaksi varmuuden vuoksi. Hän tiesi, että sääliä ei sataisi tässä vaiheessa eikä tarkoitus olisikaan saada moista. Mutta asialla oli tarkoitus ja se oli uskotella naiselle häneltä puuttuvan yksi aisti.

Muon
Hp:25 
Chk:72
Np: 10 
Vl:9  
Rl:7
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6513Viesti Cross »

Saadessaan hyökkääjän genjutsunsa otteeseen Kasumi alkoi hymyillä itsevarmasti, ollen lähestulkoon jo varma voitostaan. Taistelu ei kuitenkaan ollut vielä ohi ja hän tiesi ettei illuusio luultavasti hämäisi uhriaan kovinkaan pitkään, minkä takia oikea hetki toimia oli nyt. Toisin kuin vastustajansa nainen ei aikonut leikitellä tämän kanssa, vaan päätti iskeä samantien kuolettavasti. Sillä ei ollut väliä kuka tämän tunkeilijan oli lähettänyt, tai mitä tämä halusi. Ne olivat seikkoja jotka hän kykenisi selvittämään myöhemmin muilla tavoin.
Jatkaen genjutsunsa ylläpitoon keskittymistä ja hyökkääjän paikoillaan pitämistä sillätavoin Kaison lähetti klooninsa hoitamaan likaisen työn, minkätakia tämä ilmestyikin äänettömästi polvillaan olevan shinobin taakse kunai iskua varten kohotettuna. Lyhyt terä syöksähti alaspäin kohti tunkeilijan niskaa, tarkoituksenaan surmata tämä nopeasti ja kivuttomasti.

Kasumi Kaison
30hp
61ck
9n
6p genjutsu 4p?
+5ck per vuoro.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6570Viesti sumufani »

Maassa kyyryssä oleva sokeaa leikkivä Muon naksautteli kieltään säännöllisin väli ajoin ja melkein erottamaton askelma hänen takanan oli jäädä huomaamatta. Kuitenkin nuorukainen käänsi kättään hivenen saadakseen selkänsä taakse ilmestyneen henkilön tähtäimeensä. Hetkeäkään hukkaamatta nuorukainen ampui heikomman Zankuuhansa sillä hän halusi säästää voimiaan ja jos tuokin olisi ollut genjutsua niin hän olisi niin sanotusti ampunut turhaan. Kuitenkaan odottamatta kuinka vastustajalle oli käynyt Muon katosi jälleen Shunshuin avustuksella kauemmas tuosta alueesta, jossa oli kyyristellyt ja leikkinyt avutonta.

Muon
Hp:25 
Chk:67
Np: 10 
Vl:9  
Rl:7

4p Fuuton(+2dmg/-2ch, A/A-tasolle asti)
2p lääkintä (1dmg/-1ch, B-tasolle asti)
4p Suiton (+2/-2chk A/A- tasolle asti)

Zankuuha
Zankuuhan käyttäminen vaatii erityiset "ilmaputket", jotka on asennettu ninjan käsiin ja joiden suuaukko on kämmenien kohdalla. Käyttäen chakraa ja ilmanpainetta hyväkseen ninja laukaisee putkista voimakkaan ilmapurkauksen, joka voi jopa tuhota kiviä. 
Taso: C3
Chakra: -5 
Damage: 10
Muoto: Laajalle menevän purkauksen sijaan purkaus on pienellä alueella vaikuttava
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6591Viesti Cross »

Etäämpänä varjoissa piileskelevä Kasumi oli jo miltei varma voitossaan, nähdessään bunshinsa ilmestyvän vastustajansa taakse ja heilauttaessa kädessään pitämän kunain kohti tämän kasulaa. Yllättäin nainen kuitenkin huomasi polvillaan olevan hyökkääjän käden liikahtavan taaksepäin, siitäkin huolimatta että genjutsun olisi pitänyt estää tätä toimimasta. Täysin tähän käänteeseen valmistautumaton kunoichi ei kerennyt varoittaa klooniaan ja ohjata sitä perääntymään ennen kuin voimakas tuulivirta paiskasi vedestä muodostuneen kuvajaisen taaksepäin, saaden sen hajoamaan märäksi läntiksi hieman tuulitekniikan kädestään vapauttaneen shinobin taakse.
Kaiken tämän nähdessään entistä syvemmälle piiloonsa painautuva Kaison päästi genjutsunsa hajoamaan, vapauttaen vastustajansa sen otteesta, minkä tämä hyödynsi välittömästi kastoamalla näkyvistä. Se sai kokeneen kunoichin kiroamaan mielessään ja keskittymään etsimään pienempiäkin muutoksia ympäristöstä, tietäen että seuraavan iskun antaja olisi luultavasti taistelun voittaja.

Kasumi Kaison
30hp
66ck
9n
6p genjutsu 4p?
+5ck per vuoro.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6595Viesti sumufani »

Muonin oli onnistunut päästä pakoon tuosta varsin vaikeasta tilanteesta, mutta se oli käynyt hiukan liiankin lähellä. Nainen tuntui harjoittavan genjutsua ja tämä olisi ensimmäinen hänen käytännön ottelunsa moista vastaan. Nuori kiriläinen veti syvään henkeä ja kaivoi kunain tarvikelaukustaan räjähdelapun kera. Hän asetti sen kunain perään ja heitti aseen korkealle josta se putoaisi alas päin. Jos hän ei tennyt edes suurin piirtein sijaintia hän voisi koittaa saada naisen liikkeelle. Muon muodosti käsimerkit ja yksi kunai muodostui kymmenien kunaiden parveksi ja räjähdelaput aseiden perässä saisivat aikaa melkoisen määrän valoa ja meteliä. Kiriläinen ei jäänyt aloilleen vaan liikkui toiseen sijaintiin kuunnellen ympäristöään ja tarkkaili liikkuvia varjoja välähdysten lomassa.

Muon
Hp:25 
Chk:45
Np: 10 
Vl:9  
Rl:6

4p Fuuton(+2dmg/-2ch, A/A-tasolle asti)
2p lääkintä (1dmg/-1ch, B-tasolle asti)
4p Suiton (+2/-2chk A/A- tasolle asti) 

Shuriken Kage Bunshin no Jutsu
Taso: A2
Chakra: 20
Damage: 22 +räjädelapuista fiiliksen mukaa
//unohin viime vuorol merkitä shunshuinin joten nyt merkattu.//
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6626Viesti Cross »

Vastustajansa näkyvistä kadottanut Kasumi kyyristeli piilopaikassaan kaikki aistit valppaana, yrittäen löytää pienimmänkin mahdollisen vinkin tämän olinpaikasta. Niin mökin ympärys kuin sitä ympäröivän metsän laitakin oli kuitenkin kuoleman rauhallinen ja silmänräpäyksen ajan hän kerkesi jo ajatella hyökkääjän saattaneen perääntyä, vaikka se olikin erittäin epätodennäköistä. Se alkoi kuitenkin olla selvää ettei tilanne tulisi muuttumaan vain piileskelemällä, minkä takia nainen alkoi punnita nopealla tahdilla vaihtoehtojaan.
Ennen kuin Kaison kuitenkaan kerkesi tehdä päätöstään metallin välkähdys puiden välistä kiinnitti hänen huomionsa, saaden adrenaliinin syöksymään välittömästi verenkiertoon. Ase näytti menevän reilusti ohi, minkätakia kunoichi ei välittänyt siitä, muuten kuin yrittäen keksiä mistä se oli tullut. Ennen kuin keksi sen kirkas välähdys ja voimakas pamaus yllättivät kuitenkin naisen, sokaisten tämän hetkellisesti. Silmiä polttavasta kivusta hampaitaan pureva nainen kirosi ääneen, yrittäen tihrustaa lähes sokeana pimeyden keskelle, kykenemättä kuitenkaan näkemään mitään pimeänökönsä menetettyään.

Kasumi Kaison
30hp
71ck
9n
6p genjutsu 4p?
+5ck per vuoro.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Saalis yössä(A)

Viesti: # 6647Viesti sumufani »

Muon oli itse valmiina aseidensa alkaessa putoamaan taivaalta ja hengenvetoa myöhemmin sokaisevat välähdykset ja korvia huummaavat räjähdykset rikkoivat kuoleman hiljaisen metsän. Yksikään lukuisista aseista ei vaikuttaneen osuneen, mutta sieltä oli tullut eräs ääni joka sai nuorukaisen huomion. Hukkaamatta hetkeäkään nuorukainen heitti bumeranginsa laajassa kaaressa kohden äänen lähdettä. Pieni lasinen kapseli valeli pyörivän aseen terät myrkyllä ja Muon itse lähti liikkeelle hyökäten miltei tyhmän rohkeasti suorassa linjassa kohden naista.
Kuitenkin hänen heittämänsä bumerangi olisi kohteessaa häntä ennen, jonka jälkeen Muon tuntui ilmestyvän tyhjästä naisen selän taa tähdäten ladatun kämmenensä kohden naisen selkää ampuen voimakkaan tuuli aallon lähi etäisyydeltä ilman hetkenkään epäröintiä.

Muon
Hp:25 
Chk:27
Np: 10 
Vl:9  
Rl:6
4p Fuuton(+2dmg/-2ch, A/A-tasolle asti)
2p lääkintä (1dmg/-1ch, B-tasolle asti)
4p Suiton (+2/-2chk A/A- tasolle asti)  
Myrkyn vaikutus bumerangis
Vaikutus: -6np ja huonovointisuutta

Muon Satsujin Jutsu
Vaikutus: Nopea pyrähdys jutsun ajaksi ja täysin äänetön liikkuminen 

Zankyokukuuha
Zankuuhan kehittyneempi ja voimakaampi versio. Ninja luo ilmaputkistaan valtavan voimakkaan ilma-aallon, joka tuhoaa kaikkea hänen edessään yli kymmenen metrin säteellä. 
Taso: B4
Chakra: -10 
Damage: 17 (+5 varrnasta=22dmg)
Muoto: Aalto on kooltaan paljon hillitympi keskittyen tähdätylle alueelle
Vaarnassa oleva myrkky vie ekal vuorol -3hp, tokal -6hp ja viimosel -11hp jos vaarna osuu.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Sumualueet”