Kirigakuren klaanit ja bloodlinet

Ilmoita hahmosi tänne, jos haluat liittyä Kirigakuren kylään. Et voi pelata ennen kuin hahmosi on hyväksytty.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Kirigakuren klaanit ja bloodlinet

Viesti: # 232Viesti Southpaw »

Tästä topicista löydät alla listattujen klaanien ja verirajoitteiden tekniikat. Klikkaamalla linkkejä pääset suoraan haluamiesi tekniikoiden kohdalle ilman ylimääräistä scrollaamista.

Futton
Hozuki
Hyouton
Shikotsumyaku
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kirigakuren klaanit ja bloodlinet

Viesti: # 239Viesti Southpaw »

Futton
Futton on tuli ja vesi elementtejä sekoittava bloodline, jonka avulla voidaan tuottaa syövyttäviä höyryjä ja nesteitä. Vahvimmillaan tämän kyvyn on todistettu syövyttävän jopa Uchiha-klaanin tekniikoihin lukeutuvaa Susanoota. Syövyttävien aineiden lisäksi, Futtonin avulla syntyvää höyryä voi myös kuumentaa ja käyttää tehostamaan lähitaisteluhyökkäyksiä.

Elementit: Vesi + Tuli



D-taso

Futton: Bakushouha
Jutsussa kerätään suuhun chakraa, jonka jälkeen voidaan ampua suusta syövyttävää nestemäistä happoa vähän aikaa. Happo ei ole vielä tällä tasolla erityisen voimakasta, mutta saa silti aikaan ihottuman ja voimakasta kirvelyä kun happo alkaa syövyttää ihoa.
Taso: D
Chakra: -4
Damage: 4


C-taso

Futton bunshin no jutsu
Tehtyään tarvittavat käsimerkit ninja pystyy luomaan nestemäisestä haposta muodostuvan bunshinin, joka pystyy vaikuttamaan ympäristöönsä. Happo bunshin voi tehdä myös omaan elementtiinsä kuuluvia jutsuja, joihin vaadittavan chakran se saa isännältään. Tämä eroaa muista bunshineista myös siten, että kloonin hajotessa, happo alkaa polttaa vastustajan ihoa, jos kosketuskontaktia pääsee syntymään.
Taso: C
Chakra: -3 per bunshin
Damage: 3

Futton: Sanrappa
Tässä hyvin yksinkertaisessa tekniikassa ninja puhaltaa suustaan happoaallon kohti vastustajaa.
Aalto satuttaa hieman ja happo alkaa syövyttää vastustajan ihoa.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5

Futton: Suirou no jutsu
Jutsu on hapon avulla tehty versio vesitekniikaksi lukeutuvasta Suirou no jutsusta. Alkuperäisen tekniikan mukaisesti, ninja tekee vedestä pallon, jonka sitten muuttaa kekkei genkainsa avulla syövyttäväksi hapoksi. Pallo toimii eräänlaisena eristyskeinona, sillä sen sisällä oleva henkilö ei voi liikkua eikä tehdä jutsuja, lisäksi pallo on niin tiivis ja vahva, että iskut eivät mene kummaltakaan puolelta läpi. Jutsu vaatii kuitenkin sen, että käyttäjän toinen käsi on kokoajan kosketuksessa kuplaan tai muuten se puhkeaa. Näin ollen käyttäjälle itselleenkin aiheutuu jutsusta vahinkoa, mikäli joutuu pitämään jutsua yllä liian kauan.
Taso: C
Maksu: Aktivointi -5ch, sen jälkeen -2dmg/vuoro ja -1ch/vuoro pitää vihollinen kuplassa.
Damage: 3 per vuoro


B-taso

Sanhari no jutsu
Ninja tekee käsisinetin ja nostaa maasta vettä ilmaan muuttaen sen terävien happoneulojen muotoon. Neulat syöksyvät vihollista kohti ja lävistävät tämän ellei vihollinen ehdi väistää. Neuloja on sen verran, että lähes poikkeuksetta osa menee väkisinkin ohitse vaikka ninja koettaisi tähdätä mahdollisimman hyvin.
Taso: B
Chakra: -10
Damage: 9-14

Sakusan Shokushu
Ninja muodostaa käsimerkkien jälkeen lähistöltä löytyvästä vedestä tai muusta nesteestä happolonkeroita, lähettäen ne kietoutumaan vastustajansa raajojen ympärille. Tätä tekniikkaa käytetään yleensä vastustajan sitomiseen seuraavan tekniikan onnistumisen takaamiseksi, tai vetämään uhri veden alle hukutettavaksi.
Taso: B
Chakra: -10
Kestävyys: 8 dmg
Vahinko: 2 dmg


A-taso

Futton: Bakusui Shoha
Ninja tekee käsimerkin ja puhaltaa suustaan valtavan määrän nestemäistä happoa, joka ottaa aaltomaisen muodon ja syöksyy vihollista päin murskaten tämän alleen.
Taso: A
Chakra: -30
Damage: 30

Sanryuudan no jutsu
Ninja tekee monimutkaisen käsimerkkisarjan ja muodostaa ympärillä olevasta vedestä valtavan lohikäärmeen muotoisen happopatsaan. Happolohikäärme syöksyy suurella nopeudella vihollista päin, tehden jutsun väistämisestä todella vaikeaa. Vaikka vihollinen onnistuisikin väistämään, osa nestemäisestä haposta saattaa silti roiskua vihollisen päälle.
Taso: A
Chakra: -30
Damage: 30

Futton: Suigadan
Käsimerkkien avulla ninja muuttaa lähistöllä olevaa vettä hapoksi ja lähettää sen jälkeen ympärillään olevasta haposta poramaisia pyöriviä happosuihkeita vihollista päin. Happosuihkeet tulevat todella suurella paineella. Jutsua varten lähistöllä pitää kuitenkin olla vettä.
Taso: A
Chakra: -20
Damage: 20


A/A-taso

Futton: Hahonryuu
Ninja tekee lyhyehkön käsimerkkisarjan luoden nopeasti suuren määrän happoa kätensä ympärille ja lähettäen sen sitten vastustajaa kohti suurella paineella tulevana aaltomaisena räjähdyksenä. Aallon paine riittää kivien murskaamiseen ja se paiskaa yleensä vihollisen useita metrejä taaksepäin. Jutsussa muodostunutta happoa voidaan hyvin hyödyntää muihin tekniikoihin.
Taso: A/A
Chakra: -36
Damage: 36


S-taso

Sankufu no jutsu
Ninja tekee käsimerkit ja hänen eteensä muodostuu pyörivä happorinkula. Nopeasti rinkula laajenee suureksi parikymmentä metriä suureksi aalloksi, joka syöksyy suurella voimalla vihollista päin paiskaten hänet maahan ja altistaen hapon syövytettäväksi.
Taso: S
Chakra: -70
Damage: 70



Tasojutsut

Futton: Kairiki Muso
Ninja nostaa chakransa lämpötilan kiehumispisteeseen, kunnes alkaa chakransa avulla tuottaa höyryä ja höyrystää myös kaiken lähettyvillä olevan veden ja jään. Kun höyrystä syntyvä paine lopulta vapautetaan, ninja voi käyttää painetta hyväkseen vahvistamaan lähitaisteluiskujaan. Mitä kovemman paineen ninja saa höyryn avulla aikaan, sitä enemmän hän pystyy myös tekemään vahinkoa.

Taso: D
Chakra: -4
Damage: +4 dmg lähitaisteluiskuihin

Taso: C
Chakra: -6
Damage: +6 dmg lähitaisteluiskuihin

Taso: B
Chakra: -12
Damage: +12 dmg lähitaisteluiskuihin

Taso: A
Chakra: -25
Damage: +25 dmg lähitaisteluiskuihin

Taso: S
Chakra: -80
Damage: +80 lähitaisteluiskuihin

Futton: Komu no jutsu
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa sitten suustaan höyryä. Ninjan puhaltama höyry on kuitenkin äärimmäisen syövyttävää ja tällä tasolla jutsun tiedetään syövyttävän jopa Susanoon Uchihan ympäriltä. Käyttäjä itse on immuuni höyrylle ja pystyy halutessaan säätelemään sitä kuinka syövyttävää höyry on, niin että voi tarvittaessa välttää vahingoittamasta tiimitovereitaan. Höyry on yleensä sakeaa ja ulottuu laajalle alueelle kuten Kirigakure no jutsu.

Taso: A/A
Chakra: -40/vuoro, -7 säädellä höyryn pH arvoa.
Damage: 40/vuoro

Taso: S
Chakra: -60/vuoro, -15 säädellä höyryn pH-arvoa
Damage: 60/vuoro

Taso: S2
Chakra: -120/vuoro, -30 säädellä höyryn pH arvoa.
Damage: 120/vuoro

Futton: San Tatsumaki
Ninja tekee käsimerkit ja muodostaa vedestä erittäin nopeasti pyörivän happotornadon haluttuun paikkaan, vaikka ympärilleen. Tornadoon on sijoitettu paljon chakraa ja se voi haluttaessa syöksyä vaikka pitkittäissuunnassa eteenpäinkin. Jutsua voi käyttää hyökkäämiseen tai vihollisen iskun torjumiseen. Puolustuksessa tornadon heikkous on alhaalla ja yläpuolella olevat aukot. Jos ninja osuu tornadoon, hän jää luultavasti hyvin voimakkaan happovirran vangiksi. Tekniikka on hyvin samanlainen kuin Fuuton: Kan Shi-Rudo, mutta eroaa silti. Tekniikka vaatii jo olemassa olevaa vettä sen paikan lähettyvillä, mihin happotornado luodaan.

Taso: A
Chakra: -25 aloittaa ja -10ch per vuoro jatkaa
Damage: 20 ensimmäisen kerran kun osuu tornadoon, sen jälkeen 5 joka vuoro ellei pääse pois.

Taso: S
Chakra: -70 aloittaa ja -20ch per vuoro jatkaa
Damage: 70 ensimmäisen kerran kun osuu tornadoon, sen jälkeen 10 joka vuoro ellei pääse pois.

Santama no jutsu
Tekniikka, jossa ninja muodostaa tarvitsemansa käsimerkit ja sylkee sen jälkeen suustaan valtavan nopeasti eteenpäin kiitäviä happolaukauksia. Nämä ohjusmaiset ammukset ovat tarpeeksi voimakkaita vetääkseen vertoja osuessaan, jopa parhaimpien taijutsumestareiden lyönneille ja osuessaan saavat helposti uhriltaan ilmat pihalle tai tajun kankaalle.

Taso: B
Chakra: -10 per ammus
Damage: 8-12 per ammus

Taso: A
Chakra: -20 per ammus
Damage: 18-25 per ammus

Saton Shigure
Ninja tekee käsimerkit ja kohottaa kätensä kohti pilviä, syöttäen niihin chakraansa. Pilvien vesi tiivistyy ja muodostuu kymmeniksi teräviksi happoneuloiksi, jotka satavat vihollisten niskaan tehden pahaa lävistävää vahinkoa. Jos vihollinen yrittää väistää jutsua, altistuu hän vain lisävahingolle sateen laajuudesta johtuen.

Taso: B
Vaikutus: Neulasade muodostuu noin 10x10 metrin alueelle ja kestää vain pari sekuntia
Chakra: -12/vuoro
Damage: 10-14/vuoro

Taso: A
Vaikutus: Neulasade muodostuu laajalle 20x20 metrin alueelle ja kestää yli kymmenen sekuntia
Chakra: -23/vuoro
Dmg: 20-26/vuoro

Taso: S
Vaikutus: Neuloja tulee erittäin voimakkaana piiskaavana rankkasateena, joka ulottuu useita kymmeniä metriä halkaisijaltaan olevalle alueelle ja kestää yli kymmenen sekuntia
Chakra: -70/vuoro
Dmg: 60-80/vuoro
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kirigakuren klaanit ja bloodlinet

Viesti: # 264Viesti Southpaw »

Hozuki
Hozukit ovat klaani, jonka jäsenet kykenevät muuttamaan kehonsa halutessaan vedeksi. Kyvyn käyttö kuitenkin edellyttää sitä, että ninja pitää nesteytyksestää huolta juomalla vettä säännöllisesti ja monien klaanin jäsenten tiedetään kantavan vesipulloa mukanaan. Toisen Mizukagen tiedetään olevan tästä klaanista.

Huom! Seuraavat yleisellä jutsulistalla olevat jutsut voidaan laskea Hozuki-hahmojen klaanitekniikoihin. Nämä jutsut halutessaan ei siis tarvitse laittaa pisteitä vesijutsuihin:
- Suiton Bakushouha
- Suiton: Mizurappa
- Suiton: Mizuame Nabara
- Suiton: Bakusui Shōha
- Suiton: Teppoudama
- Mizu Oshi Nami no Jutsu
- Mizutama no Jutsu
- Suiton: Suijinheki


C-taso

Henkei
Hozuki klaanin tekniikka jonka avulla on mahdollista muokata käyttäjän kehoa kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi, mikä mahdollistaa muun muassa Nan Kaizou jutsun tyylisesti vastustajan sitomisen, raajojen venyttämisen ja pienistäkin aukoista läpi tunkeutumisen.
Taso: C
Chakra: -8 per viisi venytettyä metriä/muu muokkaus.

Hozuki-Ryu Mizu Bunshin no Jutsu
Tehtyään käsimerkit ninja pystyy muodostamaan kehonsa vedestä klooneja, jotka pystyvät tekemään Hozuki tyylin vesijutsuja. Tekniikan heikkous on se, että kloonit eivät voi mennä kovin kauas isännästään.
Taso: C
Chakra: -3 per bunshin


B-taso

Mizu Fusen no Jutsu
Tässä tekniikassa Hozuki päästää kehostaan vettä jalkoihinsa. Tämän jälkeen ninja tuottaa vedestä vesikuplia, jotka ensin kohoavat ilmaan ninjan ympärille ja lopulta syöksyvät kohti vastustajaa niin kovalla voimalla, että iskut vetävät vertoja taijutsuninjojen lyönneille.
Taso: B
Chakra: -12
Damage: 12


A-taso

Atsubaku no jutsu
Alunperin toisen Mizukagen kehittämä jutsu, jonka tämä kehitti loppuun pelätyssä Joki Boi tekniikassaan. Käyttäessään tätä tekniikkaa Hozuki muodostaa kehonsa nesteestä viisi öljykuorista palloa, jotka sisältävät jonkin verran vettä ilmataskun pohjalla. Heti muodostumisensa jälkeen nämä suhteellisen suuret pallot kutistuvat golf pallon kokoisiksi ja luovat sisälleen puristuvasta vedestä ja ilmasta valtavan kuumaa höyryä. Tämän jälkeen shinobi voi heittää nämä pienet painepommit vastustajaansa päin tai käyttää niitä ansoittamaan ympäristönsä. Joka tapauksessa pallojen öljykuori puhkeaa erittäin helposti ja vapauttaa sisälle pakkautuneen kuuman höyryn räjähdysmäisesti ympärilleen.
Taso: A
Chakra: -25
Damage: 7 per pallo

Mizugakure no jutsu
Hozuki klaanin tekniikka, jossa hyödynnetään klaanin jäsenten kykyä muuttua vedeksi ja sulaudutaan osaksi ympärillä olevaa vettä. Tällä tavoin klaanin jäsen pystyy katoamaan käytännössä täydellisesti ympäristöönsä ja yllättämään siksi vastustajansa, iskemällä tämän kimppuun vedestä. Ainoastaan voimakkaitten sensorien ja silmäverilinjan omaavien henkilöiden tiedetään kyenneen havaitsemaan tekniikkaa hyödyntävän Hozukin.
Taso: A
Chakra: -19/vuoro

Mizutsume
Yksi Hozuki klaanin salaisista tekniikoista, joka hyödyntää klaanin jäsenten kykyä muokata vedestä koostuvaa kehoaan kulloisiinkin tarpeisiin sopivaksi. Käyttäessään tätä tekniikkaa shinobi keskittää chakraa jommankumman kätensä sormiin ja muokkaa niistä puolimetrisiä sirppimäisiä kynsiä, jotka soveltuvat lähes täydellisesti silpomaan asioita palasiksi.
Taso: A
Chakra: -20
Damage: Max. 16 per isku

Naminori
Hozuki klaanin tekniikka jossa klaanin jäsen manipuloi vettä johon on kosketuksissa, muodostaen siitä pienen aallon allensa ja liikuttaen itseään nopeasti paikasta toiseen aallon päällä ratsastaen.
Taso: A
Chakra: -23/vuoro
Nopeus: +23


A/A-taso

Mizukiri
Hozuki klaanin tekniikka, jossa klaanin jäsen muokkaa potkun aikana jommastakummasta jalastaan korkeapaineisen vesiterän ja yrittää leikata sillä vastustajansa kahtia. Tekniikassa käytettävä terä on erittäin ohut ja omaa niin korkean veden paineen että sillä kykenee leikkaamaan helposti melkeinpä mitä vain. Warau kykenee venyttämään hyökkäystä tekevää jalkaansa tarvittaessa noin 20 metrin pituiseksi.
Taso:A/A
Chakra: -35
Damage:29-39


S-taso

Mizuchi Tatsumaki no jutsu
Hozuki klaanin tekniikka jossa tämä ottaa ympärillään olevan veden hallintaansa ja muuntautuu valtavankokoiseksi vesilohikäärmeeksi, iskeytyen sen jälkeen suurella nopeudella päin vastustajaansa.
Taso: S
Chakra: -70
Damage: 66


Tasojutsut

Gosuiwan no Jutsu
Hozuki klaanin tekniikka jossa ninja lisää veden painetta ja määrää jossain kehonsa osassa, kasvattaen näin sen kokoa, sekä voimaa samaan tapaan kuin Akimichi klaanin jäsenet Bubun Baika no Jutsua käyttäessään. Bubun baika no jutsusta poiketen tällä tekniikalla ei kuitenkaan ole mahdollista saada aikaan aivan niin massiivisia raajoja.

Taso: D
Chakra: -3/vuoro
Damage: 4/vuoro
Muuta: Tekniikkaa hyödyntävän raajan vahingoittaminen kumoaa tekniikan, mutta ei vahingoita käyttäjää.

Taso: C
Chakra: -5/vuoro
Damage: 6/vuoro
Muuta: Tekniikkaa hyödyntävän raajan vahingoittaminen kumoaa tekniikan, mutta ei vahingoita käyttäjää.

Taso: B
Chakra: -10/vuoro
Damage: 11/vuoro
Muuta: Tekniikkaa hyödyntävän raajan vahingoittaminen kumoaa tekniikan, mutta ei vahingoita käyttäjää.

Taso: A
Chakra: -25/vuoro
Damage: 26/vuoro
Muuta: Tekniikkaa hyödyntävän raajan vahingoittaminen kumoaa tekniikan, mutta ei vahingoita käyttäjää.

Mizudeppo no Jutsu
Hozuki klaanin tekniikka, jossa shinobi kohottaa peukalonsa ja etusormensa pystyyn, muodostaa kädestään pistoolin jolla osoittaa vastustajaansa. Tämän jälkeen hän ampuu sormestaan erittäin nopeasti liikkuvan pienen vesiammuksen, joka kykenee lävistämään helposti kovimpiakin esteitä.

Taso: B
Chakra: -10
Damage: 11

Taso: A
Chakra: -20
Damage: 21

Suika no jutsu
Hozuki klaanin tunnetuin ja tärkein tekniikka, joka toimii pohjana kaikille muillekin klaanin tekniikoille. Käyttäessään tätä tekniikkaa ninja kykenee muuttamaan kehonsa silmänräpäyksessä vedeksi ja tulemaan näin lähestulkoon haavoittumattomaksi. Vesimuodossa ollessaan käyttäjä ei kuitenkaan kykene hyökkäämään ennen kuin on jälleen muuttunut kiinteäksi, eikä tekniikka suojaa käyttäjäänsä myöskään sähkötekniikoilta. Tekniikan kulutus määräytyy vältettävän hyökkäyksen tekemän vahingon mukaan, mutta ei voi laskea alle hyökkäyksen kulutuksen.

Taso: C
Chakra: Väistettävän hyökkäyksen dmg, korkeampitasoisia jutsuja vastaan -8
Muuta: Suojaa korkeampitasoisia jutsuja vastaan 8 dmg.

Taso: B
Chakra: Väistettävän hyökkäyksen dmg, korkeampitasoisia jutsuja vastaan -15
Muuta: Suojaa korkeampitasoisia jutsuja vastaan 15 dmg.

Taso: A
Chakra: Väistettävän hyökkäyksen dmg, korkeampitasoisia jutsuja vastaan -28
Muuta: Suojaa korkeampitasoisia jutsuja vastaan 28 dmg.

Taso: A/A
Chakra: Väistettävän hyökkäyksen dmg, korkeampitasoisia jutsuja vastaan -40
Muuta: Suojaa korkeampitasoisia jutsuja vastaan 40 dmg.

Taso: S
Chakra: Väistettävän hyökkäyksen dmg, korkeampitasoisia jutsuja vastaan -85
Muuta: Suojaa korkeampitasoisia jutsuja vastaan 85 dmg.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kirigakuren klaanit ja bloodlinet

Viesti: # 604Viesti Southpaw »

Hyouton
Tämä bloodline on yhdistelmä kahta elementtiä: tuulta ja vettä. Yhdistämällä näitä elementtejä ninja kykenee jäädyttämään ympäristönsä ja luomaan jäästä ja lumesta erilaisia hyökkäyksiä. Usein lähistöllä kuitenkin pitää olla vettä jonka avulla tekniikoissa käytettävä jää luodaan. Kyky kuului alunperin Veden maassa asuvalle Yuki klaanille, mutta Verisen Kirigakuren aikainen tapa tappaa bloodlinen omaavia ninjoja kuitenkin tuhosi osan klaanista. Useat sen jäsenet onnistuivat kuitenkin pakenemaan ja piilottamaan verilinjansa, eläen näin piilossa tavallisten ihmisten keskellä, aina siihen asti kunnes oli turvallista taas näyttää kykynsä avoimesti.

Elementit: Vesi + Tuuli



D-taso

Samui tsubasa no jutsu
Jutsun aikana ninja tekee käsimerkin ja muodostaa eteensä jäisen, hieman kaarevan ja epätasaisen jääterän. Tämän jälkeen ninja laukaisee jääterän kohti vihollista. Täydellisesti osuessaan terä repii vastustajalle useita syviä haavoja osumakohtaan.
Taso: D
Chakra: -3
Damage: 3


C-taso

Hissatsu Hyoso
Ninja luo vastustajan alle ohuen jääkerroksen ja tekee sitten käsimerkin. Jäästä kohoaa tämän jälkeen lukuisia teräviä piikkejä, jotka lävistävät vastustajan, ellei tämä ehdi väistää ajoissa.
Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5

Hyouton Shuriken no jutsu
Ninja luo lähistöllä olevasta vedestä ympärilleen suuria, noin kämmenen kokoisi lumihiutaleita, jotka lopulta jäädyttää hiutaleen muotoisiksi jääteriksi. Tämän jälkeen ninja lähettää muodostamansa jääshurikenit kohti vihollista.
Taso: C
Chakra: -6
Damage: 6


B-taso

Dai Hissatsu Hyoso
Ninja luo vastustajan alle ohuen jääkerroksen ja tekee sitten käsimerkin. Jäästä kohoaa tämän jälkeen lukuisia teräviä piikkejä, jotka lävistävät vastustajan, ellei tämä ehdi väistää ajoissa.
Taso: B
Chakra: -10
Damage: 10

Hyouton: Tsubame Fubuki
Tässä tekniikassa ninja luo olemassa olevasta jäästä tai vedestä linnun muotoisia jääpalasia, jotka ohjaa kohti vihollista. Mikäli osa hyökkäys menee ohi, linnut pystyy ohjaamaan uudelleen vastustajan kimppuun.
Taso: B
Chakra: -12 aktivoida, -4 ohjata lintuja jos hyökkäys menee ohi
Damage: 10-12


A-taso

Fubuki no jutsu
Tässä tekniikassa ninja käyttää hyväkseen tuulielementtiä ja puhaltaa bloodlinensä avulla Kamaitachia muistuttavan lumimyrskyn kohti vihollista. Kamaitachin tavoin tämä hyökkäys ei kuitenkaan leikkele vastustajaa vaan jäädyttää tämän.
Taso: A
Chakra: -25
Damage: 25

Hyouton: Haryu Moko
Tässä tekniikassa ninja luo jäisen tiikerin, joka syöksyy jäädyttämään vihollisen. Tämä jäätiikeri on tarpeeksi kylmä jäädyttämään kaiken veden ja heikompitasoiset vesitekniikat joita se koskettaa. Vihollisen joutuessa kosketuskontaktiin tiikerin kanssa, tämä saa pahoja paleltumia ihoonsa. Jos isku menee ohi, tiikeriä voi halutessaan pitää hallinnassa ja ohjata sen hyökkäämään uudestaan.
Taso: A
Chakra: -25 aktivoida, -7 per vuoro pitää tiikeri hallinnassa
Damage: 25

Hyouton: Haryu Bakuha
Tämä on jatkotekniikka Hyouton: Haryu Moko tekniikalle. Tekniikassa luodun lumitiikerin päästessä tarpeeksi lähelle vastustajaa ja saadessa kosketuskontaktin, ninja voi halutessaan ohjata tiikeriin käytettyä jäätä ja saada sen hajoamaan pienemmiksi jäämurikoiksi jotka lentävät vastustajaa kohti. Tekniikan nimi tulee siitä, että ulkopuolisen silmiin näyttää usein siltä kuin tiikeri räjähtäisi.
Taso: A
Chakra: -20
Damage: 20

Hyouton: Roga Nadare no jutsu
Tässä jutsussa ninja luo lumesta ja jäästä muodostuvia susia, jotka pystyy ohjaamaan kohti vihollista. Osuessaan vastustajaan sudet hajoavat pienemmiksi, teräviksi jääpaloiksi jotka raapivat syviä haavoja vastustajaan.
Taso: A
Chakra: -20
Damage: 15-20


A/A-taso

Hyouton: Kokuryu Bofusetsu
Tässä tekniikassa ninja luo jäästä ja lumesta muodostuvan lohikäärmeen joka Suiryuudan no jutsun tapaan kohoaa ilmaan ja syöksyy sitten ylhäältä päin kohti vastustajaa. Osuessaan lohikäärme hajoaa valtavaksi lumikasaksi, jonka alta vastustajalla kestää yleensä jonkin aikaa kaivautua pois.
Taso: A/A
Chakra: -35
Damage: 35

Koottakiri no jutsu
Tällä tekniikalla ninja jäädyttää ilman taistelukentällä niin kylmäksi, että vastustajat alkavat nopeasti saada pahoja paleltumia, joilta pystyy suojautumaan vain korkean tason tulitekniikoilla. Jutsun tekijä itse pystyy pitämään itsensä suojassa jutsun vaikutukselta, ohjaamalla kylmää ilmaa pois ympäriltään.
Taso: A/A
Chakra: -40 aktivoida, -20 per vuoro jatkaa
Damage: 30 dmg per vuoro

Aisu Kagami
Tässä Hyoutonin legendaarisimman hyökkäyksen esiasteessa ninja voi luoda yksittäisiä jääpeilejä lähistölleen. Tämän jälkeen ninja astuu yhden peilin sisään, sillä seurauksella, että tämän kuvajainen heijastuu täysin identtisenä kaikista alueelle luoduista peileistä. Tämä antaa ninjalle mahdollisuuden hyökätä ilman, että vastustaja voi olla varma siitä mistä suunnasta hyökkäys on todella tulossa. Käyttäjän on mahdollista liikkua peilien välillä niin nopeasti, että ilman Sharinganin ja Byakuganin kaltaisia tekniikoita ninjaa on lähes mahdoton löytää.
Taso: A/A
Chakra: -40 luoda 4 peiliä ja -5 liikkua peilistä toiseen


S-taso

Hyouton: Soryu Bofusetsu
Tässä tekniikassa ninja luo kaksi jäästä ja lumesta muodostuvaa lohikäärmettä jotka syöksyvät ensin spiraalimaisesti pyörien taivaalle. Iskeytyessään alas kohti vastustajaa, lohikäärmeet muodostavat yhdessä valtavan lumitornadon, joka jäädyttää vastustajan ja aiheuttaa pahoja paleltumia.
Taso: S
Chakra: -75
Damage: 75

Makyo Hyosho
Tässä tekniikassa ninja luo Aisu Kagamin tapaan jäisiä peilejä, mutta sen sijaan että asettaisi peilit mielensä mukaan minne haluaa, peilejä luodaan 30-40 kappaletta vihollisen ympärille, niin että tämä jää vangiksi peilien muodostaman kuvun sisään. Tämän jälkeen ninja astuu yhden peilin sisään, sillä seurauksella, että tämän kuvajainen heijastuu täysin identtisenä kaikista vihollisen ympärille luoduista peileistä. Tämä antaa ninjalle mahdollisuuden hyökätä ilman, että vastustaja voi olla varma siitä mistä suunnasta hyökkäys on todella tulossa. Käyttäjän on mahdollista liikkua peilien välillä niin nopeasti, että ilman Sharinganin ja Byakuganin kaltaisia tekniikoita ninjaa on lähes mahdoton löytää. Tekniikasta voi päästä pois tuhoamalla kaikki peilit tai osumalla jutsua käyttävän ninjan oikeaan kehoon.
Taso: S
Chakra: -70/vuoro



S2-taso

-


Tasojutsut

Aisu no tate
Ninja tekee käsimerkit ja muodostaa vedestä eteensä hieman itseään suuremman vesimuurin, jonka sitten jäädyttää erittäin kestäväksi jäiseksi kilveksi, joka suojaa kohti tulevilta iskuilta.

Taso: D
Chakra: -3
Suojaa: 3 dmg

Taso: C
Chakra: -6
Suojaa: 6 dmg

Taso: B
Chakra: -12
Suojaa: 12 dmg

Akuma no Fubuki
Tässä tekniikassa ninja muodostaa sumua ja lumisateen, joka leviää nopeasti kattamaan koko taistelualueen. Lumimyrsky on sen verran voimakas ja sakea, että sitä voi käyttää Kirigakure no jutsun tapaan piiloutumiseen ja salamurhaamiseen. Kirigakure no jutsusta poiketen tämä tekniikka kuitenkin myös jäädyttää vastustajaa ja aiheuttaa pitemmällä aikavälillä paleltumia viholliselle.

Taso: C
Vaikutus: Muodostuu suhteellisen sankka lumimyrsky noin 10x10 metrin kokoiselle alueelle.
Chakra: -5/vuoro

Taso: B
Vaikutus: Muodostuu todella sankka lumimyrsky kymmenien metrien laajuiselle alueelle.
Chakra: -10/vuoro

Taso: A
Vaikutus: Todella sankka lumimyrsky. Tuulen aiheuttama ääni on niin kova, että se häiritsee kuulon varassa taistelemista.
Chakra: -25/vuoro

Hijutsu: Sensatsu Suisho
Ninja tekee käsisinetin ja nostaa maasta vettä ilmaan muuttaen sen sitten terävien jääneulojen muotoon, jotka ympäröivät vihollisen joka puolelta. Tämän jälkeen neulat syöksyvät kohti vihollista ja lävistävät tämän.

Taso: B
Chakra: -12
Damage: 10-14

Taso: A
Chakra: -25
Damage: 23-27

Hyoro no jutsu
Tässä tekniikassa ninja luo chakransa avulla jäätä vastustajan ympärille kunnes jäästä muodostuu joko jääkuutio tai pylväs, jonka sisälle vastustaja jää vangiksi ellei kykenen pelastautumaan ajoissa. Täydellisesti onnistuessaan jäävankila estää vastustajan liikkeet täysin, joten vankilasta on vaikea päästä pois omin neuvoin. Jutsu ei tarvitse kosketuskontaktia, mutta kesken jutsun vihollisen on kuitenkin mahdollista vielä irtautua sen vaikutusalueelta ennen kuin vankila on valmis. Jutsua pystyy myös tarvittaessa käyttämään puolustautumiseen siten, että ninja luo jäävankilan itsensä ympärille, jättäen kuitenkin pienen tilan liikkumista varten.

Taso: A
Chakra: -25
Kestää: 25 dmg

Taso: A/A
Chakra: -40
Kestää: 40 dmg

Taso: S
Chakra: -75
Kestää: 75 dmg

Hyouton: Hyogan Domu
Ninja jäädyttää ympärillään olevan ilman ja luo sitten ilmankosteuden tai lähistöllä olevan veden avulla itsensä ja tiimitovereidensa ympärille jäisen kuvun joka suojaa kohti tulevilta iskuilta.

Taso: A
Chakra: -25
Suojaa: 25 dmg

Taso: A/A
Chakra: -40
Suojaa: 40 dmg

Taso: S
Chakra: -80
Suojaa: 80 dmg

Mizu toketsu no jutsu
Tällä tekniikalla ninja kykenee halutessaan jäädyttämään kaikki itseään kohti tulevat vesijutsut ennen kuin ne ehtivät osua. Jutsun avulla luotua jäätä voi käyttää hyväksi omissa hyökkäyksissä. Tekniikkaa voi myös tarvittaessa käyttää omiin tekniikoihin, taikka jäädyttämään ympäristössä olevaa vettä.

Taso: D
Chakra: Jutsun damage
Muuta: Toimii vain D-tason jutsuihin

Taso: C
Chakra: Jutsun damage
Muuta: Toimii vain D-C -tason jutsuihin

Taso: B
Chakra: Jutsun damage
Muuta: Toimii vain D-B -tason jutsuihin

Taso: A
Chakra: Jutsun damage
Muuta: Toimii vain D-A -tason jutsuihin

Taso: A/A
Chakra: Jutsun damage
Muuta: Toimii vain D-A/A -tason jutsuihin

Taso: S
Chakra: Jutsun damage
Muuta: Toimii vain D-S -tason jutsuihin
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kirigakuren klaanit ja bloodlinet

Viesti: # 631Viesti Southpaw »

Shikotsumyaku
Shikotsumyaku on bloodline jonka avulla ninja voi hallita luitaan ja käyttää niitä aseina. Kyky on hyvin harvinainen ja kykyä käyttäneet ninjat kykenee laskemaan kahden käsin sormin. Jos haluat tämän kyvyn omaavan hahmon pelattavaksesi, kysy ensin lupaa ylläpidolta.


D-taso


C-taso

Yanagi no Mai
Tässä tekniikassa ninja kasvattaa kämmenistään, kyynärpäistään, selästään ja polvistaan luupiikkejä, joiden avulla kykenee torjumaan kohti tulevia lähitaisteluhyökkäyksiä tai voi hyökätä itse lävistämällä vastustajan piikkien avulla.
Taso: C
Chakra: -6 per vuoro
Damage: 6


B-taso

Teshi Sendan
Jutsussa ninja kasvattaa sormiensa luita ja ampuu kaikista kymmenestä sormestaan luisia luoteja kohti vastustajaa. Luodit ovat pieniä joten niitä on vaikea nähdä ja täten myös vaikea väistää.
Taso: B
Chakra: -10
Damage: 10


A-taso

Karamatsu no Mai
Tässä tekniikassa ninja kasvattaa kehostaan luupiikkejä kuten Yanagi no Maissa, mutta tällä tasolla piikkejä on kuitenkin entistä enemmän. Tekniikkaa voi käyttää joko lävistämään liian lähelle pyrkivän vastustajan tai sitten torjumaan kohti tulevia tekniikoita.
Taso: A
Chakra: -25 per vuoro
Damage: 25

A/A-taso

Tessenka no Mai: Tsuru
Tässä tekniikassa ninja voi kasvattaa selästään pitkän selkärangan, jota voi käyttää ruoskan tavoin vihollisen vahingoittamiseen.
Taso: A/A
Chakra: -40 per isku
Damage: 35-40 per isku

Tessenka no Mai: Hana
Ninja kasvattaa käsivartensa ympärille useita toisiinsa kiertyviä luita, jotka lopulta muodostavat ninjan käden ympärille valtavan luisen keihäänkärjen. Tämän jälkeen ninja syöksyy kohti vastustajaa ja pyrkii lävistämään tämän.
Taso: A/A
Chakra: -40 per isku
Damage: 40 per isku


S-taso

Sawarabi no Mai
Tässä Kaguya-klaanin voimakkaimmassa tekniikassa ninja tekee käsimerkit ja maan alta kasvaa lukuisia valtavia luupiikkejä, jotka peittävät koko taistelukentän ja lävistävät jokaisen joka sattuu seisomaan alueella. Mikäli vastustajan onnistuu jotenkin välttää tulemasta lävistetyksi, ninja voi halutessaan sulautua kasvattamiinsa luihin ja piiloutua, kunnes saa tilaisuuden tehdä yllätyshyökkäyksen vastustajansa kimppuun.
Taso: S
Chakra: -75 kasvattaa luut, -20 per vuoro olla sulautuneena niihin
Damage: 75


S2-taso


Tasojutsut

Tsubaki no Mai
Tässä tekniikassa ninja kasvattaa olkapäästään, lyhyen, miekan muotoisen luunkappaleen, jota kykenee käyttämään aseena. Ninja pystyy myös muokkaamaan luumiekkaa sen luomisen jälkeen, vaikkapa pidentämällä sen terää tai kasvattamalla terästä eri suuntiin sojottavia piikkejä.

Taso: B
Chakra: -14 per isku, -4 muokata asetta
Damage: 14 dmg

Taso: A
Chakra: -25 per isku, -7 muokata asetta
Damage: 25 dmg
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ninja-akatemia”