Valvomon valtaaminen (A/A)

Entinen äänettöminä tasankoina tunnettu alue on Fuseikon hallinnassa. Aluetta on ennen käytetty riisin viljelyyn, mutta sodan sytyttyä peltotilkut hylättiin ja nykyisin alue koostuu useista rehottavista pelloista, lukuun ottamatta tasangon keskellä kasvavaa valtavaa puuta ja tasangon länsireunalla sijaitsevaa luumetsää, joka on jäänyt paikalle jonkun Kaguyan käymästä taistelusta. Lisäksi aluetta halkovat useat haarautuvat joet ja pienet lammet joista on saatu vettä riisin viljelyyn. Koska tasangolla ei ole varsinaisesti mitään hyvää piilopaikkaa, Fuseiko alaisineen siirtää leiriään säännöllisesti ja vaeltelee paikasta toiseen.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Valvomon valtaaminen (A/A)

Viesti: # 6206Viesti Southpaw »

Vastustajan yrittäessä ohjata hänen iskunsa sivuun ja tavoitellessa jonkinlaista vastaiskua kädellään, Kagero tiesi ettei kykenisi torjumaan tai väistämään ajoissa. Sen sijaan kunoichi saattoi kuitenkin minimoida vahingot, minkä vuoksi tämä siirsi painopistettään jalalta toisella edetessään jalkojaan sen verran, että sydämen sijaan vastustajan käsi osui hieman ylemmäs, naisen olkapäähän. Lähes samantien tuntiessaan äänen kulkevan kehonsa läpi, Kagero tunsi lähes sietämättömän kivun osumaa ottaneessa olkapäässään ja kykenemättä hillitsemään itseään nainen päästi kivun ja raivon ekaisen huudon, joka kaikui patoaltaassa olevien vesimassojen vuoksi kauas. Kageron ote kädessä olevan miekan kahvasta kirposi ja ase tippui vaarattomana maahan, samalla kun kunoichi vei terveen kätensä puristamaan olkapäätään kuin yrittäen hillitä kipua. Hänellä ei ollut aavistustakaan mitä vahinkoa tekniikka oli sisäisesti aiheuttanut, mutta kivun alkaessa pian säteillä olkapäästä myös muualle kehoon, Kagero tajusi sen verran, että ei tulisi käyttämään vahingoittunutta kättään kunnolla vähään aikaan. Todennäköisesti käsi vaatisi Nunon hoitoa parantuakseen joten siihen asti, että padolta päästäisiin, hänen olisi pärjättävä operaation loppuun asti yhdellä kädellä. Todetessaan lopulta, että olkapään puristaminen ei veisi kipua mennessään, Kagero irrotti vastahakoisesti terveen kätensä olkapäästä ja nosti maahan tippuneen miekkansa maasta. Varmistettuaan, että häntä vastaan taistellut vartija oli kuollut, kunoichi käänsi katseensa kohti Kogaa ja tämän meneillään olevaa taistelua. Hän ei ollut varma olisiko hänestä yksikätisenä paljonkaan apua, mutta jos sopiva tilaisuus tulisi, hän käyttäisi mielellään tilaisuuden hyväkseen ja hoitelisi viimeisenkin vartijan pois päiviltä.

Hp: 55
Ch: 43
Nopeus: 14
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Valvomon valtaaminen (A/A)

Viesti: # 6221Viesti sumufani »

Chakra palautui Kogan kehoon ja alkoi samantien kulua erään uuden tekniikan käyttämiseen. Nyt pikipään enää pitäisi päästä koskemaan tuota nopeaa vihollistaan. Se ei olisi helppoa ja hän ei saisi ukkoa itse kiinni. Toisen pitäisi siis tulla hänen luokseen ja yllättäen hän kuuli askeleen takanaan. Tilaisuus tuli kuin taisvaasta hänen tuntiessaan kosketuksen ja nykäisyn. Otolainen oli yllätyksen varassa Kogan iskiessä toista vapauttaen chakraansa räjähdysmäisesti toisen kehoon sotkien täysin toisen hermoston kulun. Silti Koga lensi toisen tekniikan ansiosta, mutta ei aivan niin tehokkaasti kuin toinen ehkä olisi toivonut. Nuorukainen lensi kohden padon reunaa ja puunhalaajaa ei yhtään huvittanut lentää uudestaan tuonne kylmään veteen. Hän tarttui reunaan kiinni juuri ajoissa jääden siihen roikkumaan yhden kätensä varassa katsoen pikku kivien matkaa alas. Itsekseen mutisten puisista vaarnoista Otolaisen kehon lihaksistoon survomisesta hän alkoi vetää itseään ylös. Raahautuminen padon pintaa vasten oli saanut hieman jälkeä aikaan, mutta nuorukainen oli selvinnyt pahimmalta.


Koga
Hp:10
chk:21
Nopeus: 7
Mainittavaa: Chk pilleri käytetty
Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C-jutsuihin ja siitä ylöspäin)
Nuorempi Tbj; +1chk/vuoro

Lääkintä 4p (+2dmg/-2chk, A/A-tasolle asti)
Mokuton 6p (+3dmg/-3ch, S-tasolle asti)  

Ranhinshou (Chaotic Mental Collision)
Ninja lataa suuren määrän chakraa käteensä ja iskee sen vastustajaa päin vapauttaen chakran räjähdysmäisesti vastustajan hermostoon. Äkillinen chakrapurkaus saa hermoston sähkövirrat sekaisin, jolloin viestit eivät kulje enää normaalisti vastustajan hermoissa. Jos vastustaja yrittää esim. liikuttaa toista kättään, saattaa hänen vastakkainen jalkansa liikkua jne. 
Jutsu tekee monet lähes täydellisen liikuntakyvyttömiksi ja estää mm. käsimerkkien tekemisen. Vain erittäin älykkäät ninjat tai lääkintäninjat pystyvät päättelemään jutsun toimintatavan ja adaptoitua siihen. 
Taso: A 
Chakra: -30(-2= 28)
Vaikutus: Estää käytännössä kohteen tahdonalaisen liikkumisen, myös käsimerkit. Fiksut kohteet voivat päätellä jutsun toimintatavan ja "vapautua" jutsun vaikutuksesta, mutta tässäkin menee yleensä vähintään pari vuoroa. 
Muuta: Jutsu kestää 5 vuoroa
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Valvomon valtaaminen (A/A)

Viesti: # 6259Viesti Cross »

Omaa vastustajaansa heittävä Muzen kerkesi huomata kesken liikkensä Kinutan kaatuvan vertavuotavana maahan tätä vastaan taistelleen kunoichin miekan lävistämänä, ilman että mitään olisi enää tehtävissä tämän pelastamiseksi. Näky sai hänet kiroamaan mielessään tilannetta, joka alkoi näyttää hetki hetkeltä pahemmalta. Toinen patoa vartioimaan jäänyt parivaljakko tuntui heidänlaillaan ajautuneen taisteluun ylemmällä vallilla, joten niistä kahdesta ei tulisi olemaan apua. Myöskään alemmilla padoilla olevat ryhmät eivät luultavasti kerkeäisi tätämeoa avuksi, sikäli kun edes olivat huomanneet minkään olevan vinossa.
Nuori shinobi tiesi kuitenkin myös sen ettei taistelu ollut vielä ohi ja voisi onnistua heitollaan tasoittamaan tilanteen, ellei jopa kääntämään sitä päälaelleen. Kesken tekniikkansa hän tunsi kuitenkin oudon pienen sähköiskun kaltaisen pistoksen sormissaan, kiinnittämättä kuitenkaan siihen heti sen enempää huomiota. Tuon kaltaiset pikku nipistykset eivät kuitenkaan olleet kovin tavattomia täällä, mikä johtui kuuleman jollain tapaa ilmassa olevasta kosteudesta.
Nähdessään kuitenkin seuraavaksi heittonsa jäävän lyhyeksi ja aikoessaan syöksyä vastustajansa perään, käyttääkseen nopeuttaan hyväkseen ja singotakseen tämän loppumatkan reunanyli nopealla potkulla. Yrittäessään kuitenkin ponnistaa liikkeelle jalat päättivät olla tottelematta, saaden yllättyneen puolustajan kaatumaan mahalleen karkeapintaiselle tasanteelle. Pieni paniikki meinasi iskeä välittömästi, sillä hän ei tiennyt mistä oikein oli kyse, mutta tajusi kuitenkin että tämä oli ehkä pahin asia mikä olisi voinut tapahtua.

Muzen
25hp
22ck
Nopeus: 26+20
90% taijutsua +7 nopeutta
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Valvomon valtaaminen (A/A)

Viesti: # 6261Viesti sumufani »

Raahautuessaan reunan yli Koga ehti nähdä vastustajansa kaatuvan rähmälleen, mikä toi virnistyksen nuorukaisen kasvoille, jonka pyyhki melkein samantien pitkä pudotus kylmään veteen. Nuorukainen oli onneksi saanut otettua reunasta kiinni ja kiskoi itsensä ylös hengästyneenä. Kuitenkin enää olisi aika saada vihollinen hengiltä. Koga veti henkeä ja alkoi keskittää chakraansa maahan tehdessään sinettejä. Hän muovasi juuria vihollisensa alla seipään muotoisiksi ja alkoi työntää niitä vauhdilla ylös. Otolainen taijutsu poika olisi seipäiden kasvu alueen keskellä, mutta Senju varautui vielä taistelun jatkumiseen. Taistelu oli tuonut ilmi hänelle, miten riippuvainen hän oli Ryotan ja Mikin tuomasta moraalisesta vaikutuksesta ja toisten tekniikoiden tehosta. Hän ei ollut kovin mainittava osa niiden tuho voimasta, mutta aika näyttäisi kuinka asia muuttuisi. Ajatukset katkaisi kova kirvely hänen kyljessään, joka oli mennyt patoa vasten ja nuorukainen arveli ihon hajonneen siltä alueelta. Nyt vain ei ollut aika vilkaista sitä.

Koga
Hp:10
chk: 10
Nopeus: 7
Mainittavaa: Chk pilleri käytetty
Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C-jutsuihin ja siitä ylöspäin)
Nuorempi Tbj; +1chk/vuoro

Lääkintä 4p (+2dmg/-2chk, A/A-tasolle asti)
Mokuton 6p (+3dmg/-3ch, S-tasolle asti) 

Mokuton: Kakei  
Dmg: 18 + jää alttiiksi seuraavalle hyökkäykselle
Chk: -12
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Valvomon valtaaminen (A/A)

Viesti: # 6262Viesti Southpaw »

Kageron katsellessa Kogan onnistui jotenkin saada vastassaan oleva vartija kaatumaan liikkumiskyvyttömänä maahan. Koska alkoi selkeästi vaikuttaa siltä, että taistelu oli heidän osaltaan ohi, päätti kunoichi jättää vartijan Kogan huoleksi ja lähti itse kävelemään kohti osittain tuhoutunutta valvomoa. Pienen kopin sisälle päästyään hän alkoi silmäillä hallintalaitteita, haluten sulkea ylivuotoputket joita pitkin he olivat päässeet paikalle. Saamatta kuitenkaan mitään selkoa siitä mitkä erilaisista napeista ja vivuista vaikuttivat mihinkin, kunoichi pätti lopulta luottaa onneensa ja ryhtyi kääntelemään vipuja ja nappuloita, samalla silmäillen patoaltaita kohti, nähdäkseen mitä mistäkin tapahtui. Eri puolilla patoa valaisemaan asetetut lamput alkoivatkin Kageron toimien seurauksena vuoroin sammua ja syttyää taas uudestaan, Kageron yrittäessä saada tolkkua hallintalaitteista. Kunoichin tietämättä tämä myös toimisi Mikille ja Ryotalle hyvänä varoituksena siitä, että he olivat Kogan kanssa hoitaneet oman osansa ja päässeet hallintalaitteisiin käsiksi.

Hp: 55
Ch: 43
Nopeus: 14
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Valvomon valtaaminen (A/A)

Viesti: # 6356Viesti Cross »

Maahan kaatunut äänenmaalainen yritti kuumeisesti keksiä miksei kyennyt liikkumaan, tietäen hyvin että paikalleen jämähtäminen tarkoittaisi varmaa kuolemaa. Hän oli jo ymmärtänyt etteivät hänen raajansa totelleet niin kuin niiden olisi pitänyt, vaan jollain tapaa niillä tuntui olevan oma tahto. Valojen alkaessa välkkyä koppiin rynnänneen Kageron nappien painelun seurauksena hän kerkesi ajatella miten typerästi tämä toimi, ilmoittaen tuollatavoin kaikille padolla olijoille jonkin olevan vinossa. Sen enempään miehellä ei kuitenkaan ollut aikaa, ennen kuin terävät puupiikit työntyivät esiin maasta ja lävistivät hänen ihonsa.
Kivusta parkaiseva shinobi tiesi epäonnistuneena tehtävässään ja tuottaneensa pettymyksen herralleen, sekä häpeää suvulleen. Nuille asioille hän ei enää pystyisi tekemään mitään, mutta ainakin hän voisi vielä yrittää viedä edes toisen vastustajistaan mukanaan. Hengitys raskaasti pihisten ja katse harhailevan sumeana hän kohotti katseensa kätensä maatavasten painanutta naamioitua vastustajaansa kohti, sylkäisten tämän suuntaan ja toivoen sillätavoin saavansa tämän tulemaan hieman lähemmäksi.

Muzen
7hp
22ck
Nopeus: 0
90% taijutsua +7 nopeutta
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Valvomon valtaaminen (A/A)

Viesti: # 6366Viesti sumufani »

Maassa makaava otolainen oli varsin helppo kohde ja jäikin hänen tekemiinsäseipäiden varaan roikkumaan ilmaan. Pikku huiljaa mies vajoaisi alemmas tehden pakenemisesta vielä vaikeampaa. Nuorukainen tunsi voittonsa lähenevän ja ennen kaikkea hän oli saavuttanut sen yksin. Outo tunne hänelle sillä hän koitti parhaansa mukaan mahdollistaa muiden hyökkäysten osumiset. Jos Miki olisi tätä ukkoa täräyttänyt mieskkonen heräisi vasta ensi viikon puolella, jos ollenkaan. Otolainnen oli myös huutanut kivustaan ja oli näyttänyt kelaavan elämäänsä. Kuitenkaan Koga ei antanut itsensä provosoitua tuosta hmelko hävyttömästä tempusta, jonka toinen teki. Puunhalaaja vain veti hihaansa ylöspäin ja keskitti chakraansa käsiinsä muodostaen puisia neuloja, joita alkoi ampua kohden tuota varrastettua pojua kohden. Lähelle hän ei menisi ennenkuin pojna kolpista oli henki mennyt.


Koga
Hp:10
chk: 8
Nopeus: 7
Mainittavaa: Chk pilleri käytetty
Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C-jutsuihin ja siitä ylöspäin)
Nuorempi Tbj; +1chk/vuoro

Lääkintä 4p (+2dmg/-2chk, A/A-tasolle asti)
Mokuton 6p (+3dmg/-3ch, S-tasolle asti)  

Mokuton: Sashiki no jutsu
Tässä tekniikassa ninja kykenee ampumaan käsistään pieniä puisia, mutta hyvin teräviä neuloja. Neulat pystyvät helposti lävistämään vastustajan kehon. Tekniikan avulla voi myös luoda muita aseita, kuten esimerkiksi puisia miekkoja, joita myös voi käyttää lyömä-aseina. Tekniikan avulla tehdyt aseet eivät kuitenkaan ole kovin kestäviä.
Taso: C2
Chakra: -5
Damage: 8-10 dmg osumasta riippuen
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Valvomon valtaaminen (A/A)

Viesti: # 6369Viesti Cross »

Useiden maasta kohonneiden seipäiden lävistämä äänenmaalainen huomasi ettei onnistunut loukkaavalla eleellään provosoimaan vastustajaansa tulemaan lähemmäs, mikä olisikin ollut aivan liian helppoa. Ikävä kyllä hänellä ei ollut enää voimia yrittää mitään muuta, mikä johtui lähes täysin lukuisista haavoista valuvan veren puutteesta. Punainen lammikko hänen allaan kasvoi hetki hetkeltä isommaksi, samalla ilmassa roikkuva shinobi huomasi alkavansa tuntevansa olonsa yllättävänkin miellyttä olosuhteet huomioon ottaen. Hiljalleen hänen tajuntansa alkoi sammua, kaiken alkaessa tuntua hetki hetkeltä merkityksettömämältä.
Kougan kädestään lähettämien piikkien iskeytyessä vasten kohdettaan, saaden tämän kehon nytkähtelemään holtittomasta, oli Muzen jo menettänyt tajuntansa. Sen takia viimeistelevää iskua ei olisi oikeastaan tarvittu, mutta ainakin se nopeutti taistelun hävinneen shinobin kuolemaa ainakin hivenen.

Läpi
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Valvomon valtaaminen (A/A)

Viesti: # 6373Viesti Southpaw »

Sillä välin kun Koga viimeisteli piikkeihin seivästämänsä vastustajan, Kagero puolestaan sammutti sytyttämänsä valot ja jatkoi hallintalaitteiden tutkimista. Seuraava vipu sai aikaan vaimean, rätisevän äänen, jonka perusteella Kagero päätteli, että oli käynnistänyt jonkinlaisen mikrofonin tai radion, jonka avulla oli ilmeisesti tarkoitus ottaa yhteyttä padolla oleviin vartijoihin tilanteen sattuessa. Nopeasti Kagero kuitenkin sammutti tämänkin ominaisuuden ja silmäili seuraavaksi nappuloita joissa oli Kagerolle täysin vieraan näköisiä kirjain ja numeroyhdistelmiä. Kenties nämä olivat sitä mitä hän etsi? Hetken epäröinnin jälkeen kunoichi painoi yhtä nappuloista ja silmäili sitten pientä näyttöä johon ilmestyi tekstiä.
"Ylivuotoputkisto 2B suljettu..." Kagero luki vaimeasti ja uskaltautui ssitten painamaan myös muita samassa rivissä olevia nappeja ja kääntämään lopuksi rivin päässä olevan vivun toiseen suuntaan. Yksi kerrallaan ylivuotoputket alkoivat sulkeutua vaimeasti kumisten, sillä seurauksella, että jopa yön hämäryydessä saattoi nähdä padon toisella puolella olevien vesimassojen alkavan kasautua patoa vasten. Varmistaen vielä, että kukaan paikalle tuleva ei pääsisi avaamaan ylivuotoputkia ihan heti, Kagero muodosti hallintalaitteiden päälle paksun jääkerroksen, jonka tuhotakseen mahdollisten apuvoimien olisi tuhottava myös itse hallintalaitteet, tämän jälkeen kunoichi suuntasi takaisin ulos ja viittasi Kogan mukaansa.
"Meidän työmme on tehty. Aletaan mennä ennen kuin vartijoita tulee lisää", Kagero sanoi, samalla kun lähti nopeasti poistumaan padolta aiemmin sovittua tapaamispaikkaa kohti.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Eteläinen osa”