Jahti alkaa (A)

Kirikaguren sumuiset kadut. Kirikaguressa on kaksi puolta: toinen on rikkaiden asuinalue, jossa on kirkasta ja mukavaa. Suurin osa kaupungista koostuu kuitenkin sumuisita ja pimeistä kaduista, jonne ei haluaisi normaali järkevä ihminen mennä.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Jahti alkaa (A)

Viesti: # 6160Viesti sumufani »

Raportoituaan onnistuneen tehtävänsä Muon oli saanut sen yön lepoa. Aamulla hänen oveensa koputettiin ja avattuaan nuorukainen oli hieaman hämillään, sillä oveen oli koputtanut hänen koulutu keskuksensa johtaja. Valkea tukkainen vanha mies, jonka mielipidettä myös Kirikage arvosti. Mies ei vain useasti vaivautunut ilmaisemaan mielipiteitään kylän asioihin liittyen. Ukko vetosi keskittyimisensä menevän laitoksen johtamiseen, mikä tuntui menevän läpi hyvin usein.
Muon viittoi miehen sisälle ja osoitti mukavan näköistä nojatuolia vanhukselle. Vanhuksen istuessa penkille muon kiiti hakemaan itselleen keittämän teen ja tarjosi sen miehelle. Tavat jotka hän oli oppinut laitoksella olivat edelleen vahvasti pinnalla, sillä siellä tämän miehen hyvällä puolella pysyminen oli elämän pelastava asia.
Otettuaan vihkonsa esiin ja kirjoittaessaan kysymyksensa, miksi vanhus oli vaivautunut hänen luokseen? Ei kai hän vain ollut myöhästynyt?
’’Et et poika hyvä. Kuljen virallisilla asioilla sillä sinulle haluttiin antaa lista kohteista täällä Kirikaguren alueella. Pari kohteista on korkea arvoisia daimion alaisia, mutta muuten pitäisi olla helppoja kohteita jos olet varovainen.’’
Muon nyökkäsi ja alkoi selaamaan vihkoa, jonka mies ojensi hänelle polttaen kohteiden tietoja ja ulkonäköä muistiinsa.


Samana iltana

Muon liikkui hiljaisessa yössä Kirikaguren köyhien kaduilla. Sumua ei edes koitettu heikentää näillä kaduilla, joten se oli erittäin sakeaa paikoitellen. Se helpotti hänen liikkumistaan, mutta myös vaikeutti hänen kohteensa löytämistä. Vihkosen infon perusteella kohde nimeltään Warui Kontan.
Miehellä oli kuitenkin hyvä palvelus lista, mutta hänet oltiin yhdistetty petollisten soluun. Kontan oli vetäytynyt henkivartijaksi yhdelle daimion alaisille, jonka oli Muonin kohde listalla.

Muon oli kyykyssä katon harjalla ja katseli aluetta tarkoin. Yksi ainoa katulyhty, joka loi kalpeaa valoa synkässä yössä paksun sumun ympäröidessä. Warui nojasi tolppaan ja selvästi odotti jotakuta paikalle. Nuorukainen otti bumeranginsa esiin valmiiksi ja alkoi tyynnyttämään hengitystään rauhalliseksi ja vakaaksi.
Joku tummiin pukeutunut hahmo kiiti Waruin luokse ja kaksikko vaihtoi nopeasti kirjekuoria ja Warui alkoi liikkua myös. Muon lähi myös liikkeelle, sillä tämä katu oli aivan liian kapea. Tästä olisi vähän matkan päässä pieni puiston tapainen ja siellä hänen olisi hyvä iskeä. Warui istahti puiston penkille ja vaikutti odottavan näköiseltä taasen, mutta nyt Muon tunsi että olisi hyvä hetki iskeä. Sumu oli tiheää ja heillä olisi tilaa tanssia. Muon heitti bumeranginsa ja ase iskisi Waruin takaa. Nuorukainen teki muutaman sinetin ja pienien poksahdusten saattelemana yhdestä bumerangista oli poikinut kymmeniä, jotka iskisivät miehen selustasta. Nuorukainen ei uskonut saavansa yllätyksen tuomaa hämmennystä, mutta eihän sitä koskaan tiennyt.

Warui Kontan
100 stattia
taistelun alue: pieni puisto tiheän sumun ympäröimänä köyhien alueella

Muon
Hp:25
Chk:55
Np: 5
Pisteet
4p Fuuton(+2dmg/-2ch, A/A-tasolle asti)
2p lääkintä (1dmg/-1ch, B-tasolle asti)
4p Suiton (+2/-2chk A/A- tasolle asti)
TS13: 1kpl

Käytetty myrkky
TS13: Vaikutus: -6np ja huonovointisuutta

Shuriken Kage Bunshin no Jutsu
Taso: A2
Chakra: 20
Damage: 22(+4dmg bumerangista= 26dmg)
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jahti alkaa (A)

Viesti: # 6163Viesti Southpaw »

Warui istui aloillaan ja odotti, mutta ei suinkaan toista tapaamista vaan varjostajaa, jonka oli huomannut seuraavan itseään jo aiemmin. Hän tiesi hyvin, että joku oli hänen henkensä perässä, joten saadakseen salamurhaajan tulemaan esiin, Warui oli tarkoituksella hakeutunut puistoon, missä heillä olisi toivon mukaan mahdollisimman vähän silminnäkijöitä ja voisivat selvittää välinsä kahden. Kun ilmassa kuului lopulta vaimeaa, tuskin havaittavaa suhinaa bumerangin lähestyessä maaliaan. Juuri ennen kuin Muonin tekniikka olisi osunut Waruihin koko voimallaan, tämä teki käsimerkin ja samalla hetkellä voimakas tuulenpuuska jo puhalsi bumerangit sivuun alkuperäisestä maalistaan. Seuraavassa hetkessä Warui jo oli sunshinoitunut Muonin taakse, itsevarma hymy huulillaan.
"Ennen kuin hankkiudun sinusta eroon... ehkäpä olisit niin ystävällinen, että kerrot kuka sinut lähetti?" Warui kysyi rauhallisesti, kuin olisi ollut vain teekutsuilla ja puhunut säästä.

Warui
Hp: 30
Ch: 51
Nopeus: 7
Muuta: 6p tuulitekniikat, 4p kenjutsu, +3ch per vuoro
*Torjunta, suojas 26 dmg
*Sunshinilla siirtyminen
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Jahti alkaa (A)

Viesti: # 6184Viesti sumufani »

Mies istui tyynesti penkillään, mutta Muon huomasi miehen nostavan yhden kätensä sinettiin. Tuulenpuuska sai hänen aseensa menemään minne sattui, mutta ei yksikään kohteeseensa. Kevyt askel hänen takanaan ja puhetta. Muon kääntyi sen verran, että näki Waruin ja loihti kasvoilleen pienen hymyn samalla osoittaessaan kurkuaan ja viittoi ettei voinut puhua. Varovasti Muon otti taskustaan ison vihkon jota piti toisessa kämenessään kiinni chakransa avulla, että voisi kirjoittaa siihen niin että Warui näkisi sen myös.
’’Minut lähetettiin infoamaan sinua. Henkilöllisyytemme on vaarassa, joku on laulanut.’’
Muon kirjoitti rauhallisesti ja samalla latasi putkeensa chakraa. Zankyokukuuha tekniikka lähti Waruita kohden lähi etäisyydeltä ja vihkon ansiosta toinen ei ollut ehkä huomannut hänen ilmaputkiaan. Olihan toki myös ilmaaaltoon kätkettynä vaarnan muodossa yllätys, mutta ammuttuaan tekniikkansa Muon lähti liikkeelee shunshinin voimin ja otti etäisyyttä kohteeseensa.

Muon
Hp:25 
Chk:41
Np: 5
Pisteet
4p Fuuton(+2dmg/-2ch, A/A-tasolle asti)
2p lääkintä (1dmg/-1ch, B-tasolle asti)
4p Suiton (+2/-2chk A/A- tasolle asti)
TS13: 1kpl
Vaarnoja: 4kpl/VZ03 Vahinko: -3hp ekalla -6hp tokalla ja -11hp kolmannella vuorolla

Zankyokukuuha
Zankuuhan kehittyneempi ja voimakaampi versio. Ninja luo ilmaputkistaan valtavan voimakkaan ilma-aallon, joka tuhoaa kaikkea hänen edessään yli kymmenen metrin säteellä. 
Taso: B4
Chakra: -10 
Damage: 15(+5 vaarnasta+2pisteistä= 22dmg)
Muoto: Aalto on kooltaan paljon hillitympi keskittyen tähdätylle alueelle
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jahti alkaa (A)

Viesti: # 6191Viesti Southpaw »

Warui kohotti lievästi huvittuneena kulmiaan nähdessään vihkon, jonka Muon otti käteensä ja alkoi sitten kirjoittaa lyhyttä viestiä vihkon sivuille. Huolimatta Muonin kirjoittelusta, Warui ei kuitenkaan laskenut suojaustaan. Daimyon hovissa ei ollut lainkaan epätavallista joutua selkäänpuukotuksen kohteeksi, joten Warui oli jo kauan sitten omaksunut sen, että aina kannatti odottaa pahinta. Kun Muonin Zankuuha sitten iskeytyi häntä kohti, ilmaputket kieltämättä yllättivät Waruin, mutta eivät niin pahasti, että tämä olisi joutunut tekniikan uhriksi. Sen sijaan mies puhalsi suustaan suurehkon ilma-ammuksen, joka iskeytyi yhteen Zankuuhan kanssa, sillä seurauksella, että tekniikat neutralisoivat toinen toisensa.
"Hyvä yritys pentu, mutta olen ehtinyt nähdä elämäni aikana jo tempun jos toisenkin. Et suinkaan ole ensimmäinen salamurhaaja joka minun perääni on lähetetty. Jospa kertoisit suosiolla kuka sinut lähetti? Kävisin mielelläni tapaamassa tätä henkilöä kasvokkain", Warui sanoi tyynesti hymyillen. Puhuessaan tämä kuitenkin otti pitkien hihojensa suojassa käteensä pitkän veitsen. Jos hyökkääjän vastaus ei miellyttäisi, hänellä oli kyllä keinonsa saada vastaus puristettua ulos.

Warui
Hp: 30
Ch: 36
Nopeus: 7
Muuta: 6p tuulitekniikat, 4p kenjutsu, +3ch per vuoro
*Ilma-ammus, suojas 26 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Jahti alkaa (A)

Viesti: # 6220Viesti sumufani »

Waruin pienet ilmeen muutokset eivät toki jääneet Muonilta huomaamatta, mutta hänen parhaasta yrityksestään huolimatta vaarna ei päässyt maaliinsa asti. Nuorukainen liikkui hieman eteenpäin ja tarttui siihen ennen kuin se osui maahan asti. Waruita selvästi kiinnosti kuka hänet oli lähettänyt, mutta tässä oli onkelma. Hän oli tuhonnut ainoan vihkonsa. Eikä häntä huvittanut puhua.
Jalallaan tökkien paperi vihkon riekaleita nuorukainen pudisti päätään waruin kysymyksille samalla liuttaen vaarnan takaisin putkeensa. Vaikka siinä ei ollut myrkkyä enää se tekisi kipeää.
Miehellä oli itselluottamusta sen Muon myönsi, mutta se joko tarkoitti että hän ei nähnyt Muonia uhkana tai sitten tämä vain yksinkertaisesti kertoi kokemuksesta. Koko asia sai kumarassa olevan nuorukaisen lievästi hymyilemään vaikka hän vilkaisi tuota pitkää veistä epäilevästi. Hän oli jo paljastanut olennaisen osan hänen taistelu malliaan, joten ratkaisu olisi melkoisen selvä. Nourukaisen hihasta sujahti kunai ja hän heitti sen Waruita kohden. Tuskin se olisi nuorukaisen kädestä lentänyt niin kirkas välähdys tuli lapusta kunain kahvasta ja Muon liikkuisi shunshuin avulla etäämälle piiloon.


Muon
Hp:25 
Chk:41
Np: 5
Pisteet
4p Fuuton(+2dmg/-2ch, A/A-tasolle asti)
2p lääkintä (1dmg/-1ch, B-tasolle asti)
4p Suiton (+2/-2chk A/A- tasolle asti)
TS13: 1kpl 
Vaarnoja: 4kpl/VZ03 Vahinko: -3hp ekalla -6hp tokalla ja -11hp kolmannella vuorolla 
VL:9
//shunshuita ei viime vuorol tapahtunukkaa niin siks chk näyttää samalta.//
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jahti alkaa (A)

Viesti: # 6244Viesti Southpaw »

Warui seurasi tyynesti kuinka vastustaja pudisti vain päätään merkkinä siitä ettei halunnut puhua. Kun tämä sitten turvautui hihansa kätköistä heitettyyn kunaihin, Warui astui sivuun helon näköisesti, mutta aseen perään sidottu valolappu tuli kuitenkin pienenä yllätyksenä ja sokaisi miehen hetkellisesti. Sokaistumisesta huolimatta mies ei kuitenkaan hätääntynyt vaan turvautui muihin aisteihinsa. Korviinsa hän kuuli hiljaisen suhahduksen, mikä saattoi merkitä vain sitä, että vastustaja oli vaihtanut paikkaa sunshinilla muualle. Koska Warui ei kuitenkaan ollut sensori, hän saattoi vain arvailla minne suuntaan. Yksi todennäköisistä piilopaikoista oli jonkin lähistöllä olevan savupiipun takana, mutta siihen asti että hän saisi näkönsä takaisin, Warui päätti keskittyä vain kuuntelemiseen ja odottaa aloillaan. Olisi typerää mennä sokkona hyökkäilemään ympäriinsä.

Warui
Hp: 30
Ch: 39
Nopeus: 7
Muuta: 6p tuulitekniikat, 4p kenjutsu, +3ch per vuoro
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Jahti alkaa (A)

Viesti: # 6280Viesti sumufani »

Muon oli shunshuilla liikkunut sinne, mistä Warui oli aiemmin lähtenyt poimimaan aiemmin heittämänsä bumerangin. Toki hän voisi odotella Warui kyllästyisi hänen etsimiseensä, mutta sehän olisi tylsää. Eikä nuorukainen halunnut tehdä kylän rakennuksille vahinkoa, joten se hyvin vähän kavensi mahdollisuuksia. Nuorukainen heitti bumeranginsa uudestaan, mutta vaihtelun vuoksi ase tulisi suoraan edestä päin ja viiltäisi waruin oikeaan kylkeen syvän haavan. Tietenkin Muon ei jäänyt paikoilleen seisoskelemaan ja lähti liikkeelle pois puistosta kohden kattoja. Siellä hänellä olisi savupiippuja ja savua mitä hyödyntää näkö esteenään. Silti nuorukainen tunnusti itselleen, että hän ei vieläkään ottanut tätä täysin vakavasti. Jokin Waruissa ei oikein saanut häntä ottamaan tätä tosissaan. Käskyssä hänen piti vain saada ukko hengiltä, mutta tähän hätään Muon salli itselleen hupi hetken niin sanotusti. Nuorukainen jäi seisomaan savuavan savupiipun viereen selvästi näkyville ja hupun varjoista näkyi hänen kiinnostunut katseensa Waruita kohtaan.

Muon
Hp:25 
Chk:41
Np: 5
Pisteet
4p Fuuton(+2dmg/-2ch, A/A-tasolle asti)
2p lääkintä (1dmg/-1ch, B-tasolle asti)
4p Suiton (+2/-2chk A/A- tasolle asti)
TS13: 0Kpl Vaikutus: -6np ja huonovointisuutta
Vaarnoja: 4kpl/VZ03 Vahinko: -3hp ekalla -6hp tokalla ja -11hp kolmannella vuorolla  
VL:9
//Tajusinkin ehtä tuos Ts13 ei ole miten kauan se kestää jos osuu :???: ja fiiliksen mukaa bumerangista dmg jos osuu//
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jahti alkaa (A)

Viesti: # 6300Viesti Southpaw »

[Yleensä kesto on myrkyissä B-tasolla 3 vuoroa ja A tasosta ylöspäin joko 4 tai 5 vuoroa. Sen enempää ei oikeastaan edes kannata koska harvoin tehtävät kestää niin montaa kierrosta.]

Waruin silmien alkaessa taas nähdä jotain, hän sai huomata vastustajansa siirtyneen pois näkyistä. Miehen vaisto kuitenkin kertoi, että tämä tuskin oli paennut paikalta vielä, joten jonkinlainen hyökkäys olisi varmasti tulossa. Pian hän näkikin ympärillään olevan sumun alkavan liikehtiä juuri ennen kuin bumerangi tuli esiin sumun keskeltä. Nopeasti Warui astui pari askelta sivulle väistääkseen bumerangia, mutta tästä pienestä ennakkovaroituksesta huolimatta Warui ei ehtinyt kuitenkaan ajoissa vaan ohitse liitävä bumerangi onnistui viiltämään haavan miehen käsivarteen. Myrkytysoireet ilmenivät lähes välittömästi, mikä pakotti Waruin ottamaan varusteidensa joukosta pienen lääkepullon, jonka sisällön kaatoi oitis kurkkuunsa. Kyseessä oli yleisimpiä myrkkyjä vastaan kehitelty vastamyrkky, joka Waruin onneksi lievensi pahoinvointia, joskin ei vienyt mennessään tunnetta siitä, että hän ei hetkeen kykenisi liikkumaan niin nopeasti kuin olisi halunnut. Tästä huolimatta Warui kuitenkin ojensi kätensä suuntaan josta bumerangi oli lentänyt ja lähetti kädestään poikittain etenevän pyörremyrskyn kohti puistoa. Oli hyvin mahdollista, että hänen vastustajansa olisi ehtinyt jo siirtyä tekniikan tieltä pois, mutta parhaimmassa tapauksessa tämä ei ollut siirtynyt kovin kauas, minkä vuoksi oli olemassa mahdollisuus, että salamurhaaja imeytyisi poikittin etenevän tuulipyörteen riepoteltavaksi.

Warui
Hp: 27
Ch: 22
Nopeus: 7 (1 seuraavat 4-5 vuoroa)
Muuta: 6p tuulitekniikat, 4p kenjutsu, +3ch per vuoro
*Shippuu, 28 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Jahti alkaa (A)

Viesti: # 6304Viesti sumufani »

Muon kuunteli varsin kiinnostuneena Waruin suunnalta tulevia ääniä ja yksi pienen pieni ääni oli saanut hänet hieman sättimään itseään. Waruilla oli ollut jonkin sortin lääke pullo myrkkyjä vastaan. Oliko hänen oma tekeleensä noin helposti nujerrettavissa. Silti hän liikkui shunshuin avulla uuteen sijaintiin tietämättään, että oli juuri väistänyt varman kuoleman. Hän kaivoi käsiinsä kuusi shurikenia ja heitti ne kohden Waruita. Tehden muutaman sinetin saadakseen kuudesta shurikenista kunnon parven aikaan. Seuraavaksi Muon käytti Muon satsujin tekniikkaansa liikkuakseen äänettömästi Waruin selustaan äänettömästi. Liikkeensä aikana nuorukainen latasi ilmaputkeensa chakraa ajoittaen putken laukaisun juuri siihen hetkeen, kun pääsi Waruin taakse. Hän ampui käytännössä nolla etäisyydeltä ja toivoi shurikenien pitäneen miehen tarpeeksi kiireisinä. Silti monen tekniikan käyttäminen lähes samaan aikaan sai hänet hyvin väsyneeksi, mutta se oli paras mihin hän pystyi tällä hetkellä.


Muon
Hp:25 
Chk:2
Np: 5
Pisteet
4p Fuuton(+2dmg/-2ch, A/A-tasolle asti)
2p lääkintä (1dmg/-1ch, B-tasolle asti)
4p Suiton (+2/-2chk A/A- tasolle asti)
TS13: 0Kpl Vaikutus: -6np ja huonovointisuutta 
Vaarnoja: 3kpl/VZ03 Vahinko: -3hp ekalla -6hp tokalla ja -11hp kolmannella vuorolla  
VL:9 
C shunshin
Kage shuriken Damage: 18
Zankyokukuuha Damage: 15 (+2=17dmg+jos vaarna niin dmg on21 ja myrkyn vaikutus)
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jahti alkaa (A)

Viesti: # 6323Viesti Southpaw »

Lähetettyään pyörremyrskynsä puistoa kohti, Warui perääntyi hieman, katsellen ympärilleen sumussa, siinä toivossa, että hyökkäys olisi saanut vastustajan tulemaan esiin piilostaan. Sen sijaan hän sai kuitenkin hetken kuluttua huomata sumun keskeltä lähestyvän shurikenien parven. Keksimättä muutakaan puolustuskeinoa, Warui teki käsimerkit ja puhalsi sitten suustaan ilmahyökkäyksen kohti lähestyviä heittoaseita välttyen näin saamasta vakavia vammoja. Miehen huomion ollessa kuitenkin hyökkäyksessä, tämä ei tullut suojanneeksi selustaansa, jonne Muon oli päässyt siirtymään toisen tekniikkansa turvin, niinpä selkään osuva isku tuli miehelle täytenä yllätyksenä. Zankuuha paiskasi Waruin pitkin pituttaan katolle jolla edelleen seisoi. Nopeasti mies kuitenkin ponnisti takaisin jaloilleen ja heittäytyi sitten katon reunan yli kauemmas Muonista, laskeutuen lopultaa jaloilleen alas kadulle ja alkoi tehdä käsimerkkejä vastahyökkäystä varten. Keskittyessään tekniikkansa tekemiseen, Warui ei kuitenkaan huomannut saaneensa kehoonsa lisää myrkkyä, joka pahimmassa tapauksessa saattaisi koitua hänen kohtalokseen.

Warui
Hp: 6
Ch: 7
Nopeus: 7 (1 seuraavat 3 vuoroa)
Muuta: 6p tuulitekniikat, 4p kenjutsu, +3ch per vuoro
*Tuulihyökkäys, suojas 21 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Jahti alkaa (A)

Viesti: # 6350Viesti sumufani »

Muon virnisti tyytyväisenä onnistuessaan saamaan kunnon osuman mieheen. Mies oli hetkisen verran pitkin pituuttaan kattoa vasten kiitos zankuuhan voiman. Nuorukainen näki vaarnan törröttävän miehestä ja nyt nuorukaisen pitäisi vain selvitä siihen asti, että myrkky olisi tehnyt tehtävänsä. Mies heittäytyi katon reunan yli ja Muon kuuli miehen lasveutuvan kenties hivenen raskaasti maahan. Mies oli liikkunut hieman hitaasti, mikä oli toisen myrkyn ansiota, mutta mies halusi silti jatkaa taisteluaan.
’’Minä… tapoin sinut jo. Heippa’’
Alku hänen puheessaan takkusi hieman, mutta hänen vihollisensa varmasti kuulisi hänen asiansa. Hän pyrki saamaan tarpeeksi ääntä aikaan, sillä oli kauan kun hän oli viimeksi puhunut ja hänen kurkkunsa ärtyi nopeasti. Kenties asia saisi ukon pohtimaan, mutta silti Muon loikkasi talon toiselle puolelle ja päätti pysyä liikkeellä tällä alueella.


Muon
Hp:25 
Chk:2
Np: 5
Pisteet
4p Fuuton(+2dmg/-2ch, A/A-tasolle asti)
2p lääkintä (1dmg/-1ch, B-tasolle asti)
4p Suiton (+2/-2chk A/A- tasolle asti)
TS13: 0Kpl Vaikutus: -6np ja huonovointisuutta 
Vaarnoja: 3kpl/VZ03 Vahinko: -3hp ekalla -6hp tokalla ja -11hp kolmannella vuorolla  
VL:9
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jahti alkaa (A)

Viesti: # 6409Viesti Southpaw »

Warui ehti hetken mittiä mitä vastustaja tarkoitti sanoessaan että oli tappanut hänet jo. Muonin sitten loikatessa talon toiselle puolelle kuin poistuakseen paikalta, Warui tajusi myrkyn vaikutuksen alkavan tuntua. Hänestä tuntui ettei saanut henkeä ja varsin nopeasti Warui oli vajonnut polvilleen maahan. Viimeisillä voimillaan Warui yritti tehdä käsimerkkejä viedäkseen tämän salaperäisen vastustajan mukanaan, mutta lopulta tämä kuitenkin menetti tajunsa ja kuoli myrkyn vaikutuksen seurauksena. Muon oli onnistunut tehtävässään.

[Läpi]
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Jahti alkaa (A)

Viesti: # 6412Viesti sumufani »

Muon liikkui talon kulmalle juuri nähdäkseen, kuinka Waruin tarttuvan kurkuunsa ja koittavan saada henkeä, minkä seurauksena vajosi polvilleen. Muon liikkui nopeasti miehen eteen analyyttinen katse silmissään katsoen myrkkynsä tekemiä oireita mielen kiinnolla ja viimeinen asia jonka warui näkisi olisi lievästi voiton riemuinen hymy nuorukaisen kasvoilla. Warui ei ollut pitänyt häntä uhkana ja sai nyt maksaa virheestään. Nuorukainen otti ruumiin kantoon ja liikkui ulos kylästä hävittääkseen sen.

//Kiitos npclle//
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kirigakuren kadut”