Jälkiä tutkimassa

Entinen äänettöminä tasankoina tunnettu alue on Fuseikon hallinnassa. Aluetta on ennen käytetty riisin viljelyyn, mutta sodan sytyttyä peltotilkut hylättiin ja nykyisin alue koostuu useista rehottavista pelloista, lukuun ottamatta tasangon keskellä kasvavaa valtavaa puuta ja tasangon länsireunalla sijaitsevaa luumetsää, joka on jäänyt paikalle jonkun Kaguyan käymästä taistelusta. Lisäksi aluetta halkovat useat haarautuvat joet ja pienet lammet joista on saatu vettä riisin viljelyyn. Koska tasangolla ei ole varsinaisesti mitään hyvää piilopaikkaa, Fuseiko alaisineen siirtää leiriään säännöllisesti ja vaeltelee paikasta toiseen.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Jälkiä tutkimassa

Viesti: # 6126Viesti Southpaw »

Sora katseli tuhotuneen padon reunalta alas ja vihelsi hiljaa itsekseen. Parikymmentä metriä hänen alapuolellaan virtasi nyt laajahko joki ja veden alta pilkisti satunnaisia kivikasoja, jotka olivat kutakuinkin ainoa asia, joka oli jäljellä padoista, jotka oli rakennettu tänne jo ennen nykyisen Hokagen jounin-ylennystä. Saatuaan Hokagelta tehtävän selvittää mitä Juuren lähettämä ryhmä oli täällä tehnyt, hän oli osannut arvata, että näillä oli jotain mielessään, mutta edes hän ei olisi osannut arvata, että Juuren johtajat olivat niin kiinnostuneita Otogakuren tapahtumista, että puuttuisivat maata hallitsevien johtajien välienselvittelyihin itse ja tuhoaisivat Fuseikoksi kutsutun johtajan alueilla olevan padon tällä tavalla, tappaen lukuisia Fuseikon ja Danten taistelijoista.
"Tämä ei voi olla mikään harjoitustehtävä uusien joukkojen kouluttamiseksi. Siihen riittäisi hyvin vain rajavartiovuoro tai kylän sisällä järjestetty lavastettu tehtävä..." Sora mietti itsekseen. Seurattuaan mietteissään veden virtaamista vielä hetken, nuori mies laskeutui padolta alas veden pinnalle ja juoksi sitten padon tuhoutumisesta syntyneen leveän joen poikki padon toiselle puolen. Päästyään siellä jälleen kuivalle maalle, mies lähti seuraamaan jokea padon jäänteeltä toiselle, kunnes sai näkyviinsä jonkinlaisen valvomokopin. Pitäen kätensä valmiina varustelaukullaan, Sora lähestyi valvomoa ja avasi sitten raollaan olevan oven, niin että saattoi nähdä sisään. Kuten hän oli arvannutkin, valvomo oli tyhjä. Paikalla oli kuitenkin selviä taistelun jälkiä sillä koko valvomo oli kasvanut täyteen jonkinlaisia oksia ja ikkunat olivat rikkoutuneet. Kiertäessään kopin etupuolelle ja tutkiessaan näkyisikö maassa mitään kiinnostavaa, hän humasi ainoastaan lisää oksia ja jonkinlaisia tikkuja. Maassa näkyi myös jälkiä siitä, että jonkinlainen lähitaistelu. Selkeästi heidän Juuri anbujensa tekosia. Hokagen omaamien tietojen mukaan ainoa Mokuton tällä alueella oli Fuseiko itse ja vaikka tämä muiden maan johtajien tapaan oli sekaisin päästään, tuskin tämä olisi kuitenkaan itse iskenyt omien sotilaisensa selustaan.
"Ainoa jota padon tuhoutuminen vaikuttaa hyödyttäneen on Akuma... pitänee päästä jotenkin hänen alueilleen selvittämään onko hän sekaantunut tähän jotenkin" Sora ajatteli itsekseen. Sora harkitsi jo lähtevänsä jatkamaan matkaa, kun hänen takaansa kuuluva rasahdus kuitenkin kiinnitti hänen huomionsa. Nopeasti kasvonsa peittänyt nuori mies kääntyi ympäri, tähyilemään ympäristöään.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälkiä tutkimassa

Viesti: # 6130Viesti Cross »

Fuseikon pitämän käskynjaon jälkeen Jubokko oli kanannut nopeasti matkaansa varten tarvitsemansa varusteet ja suunnannut kohti pohjoista, tietäen että ei voisi odottaa sään huononevan enää yhtään. Paria päivää sitten satanut ensilumi saattoi tarkoittaavain sitä että talvi teki nopeasti tuloaan ja silloin vuoristossa liikkuminen voisi olla hyvinkin vaarallista. Ei vain voimakkaitten tuulien ja kapeiden jään peittämien polkujen takia, vaan myös nopeasti nousevien myrskyjen, jotka saattoivat haudata varomattoman matkalaisen hengiltä. Nuorukaisen onnekksi sää ei ollut kuitenkaan vaikuttanut huononevan, vaan pysyvän tasaisen uhkaavan harmaana, mikä sai hänet uskomaan jumalallaan olevan jotain tekemistä asian kanssa. Ehkä tämä viivytti tulevia myrskyjä auttaakseen palvelijaansa, tietäen tämän varmasti korvaavan moisen pienen suosion osoituksen moninverroin niin omallaan kuin vastustajiensakkin verellä ja kärsimyksillä.
Kaikesta huolimatta mahdollisimman nopeasti taitettu matka oli ollut raskas, mutta lopulta Akeginu oli kuitenkin saapunut perille luultavasti Akuman alaisten tuhoamalle padolle. Hän ei ollut uskoa silmiään nähdessään siellä tapahtuneen tuhon, valtavien vesimassojen vapautuessa niitä pidätelleiden paksujen vallien takaa. Nopea silmäily alueella paljasti että tuhoon johtanut tapahtumien sarja oli alkanut ylimmmän patovallin murtaneista räjähdysten sarjasta, jonka jälkeen jättämiä tummuneita kiviä oli lentänyt satojen metrien päähän ympäri koko patoaluetta. Siitä eteenpäin tuhoa katseleva shinobi pysatyi vain kuvittelemaan kuinka irti päässyt vesimassa oli vyörynyt eteenpän vasten seuraavaa vallia ja murtanut sen paineellaan, joka oli toistunut kerta toisensa jälkeen aina vain voimakkaammin. Lopulta viimeinenkin valli oli murtunut ja valtava hyökyaalto oli syöksynyt alaspäin kapean vuorenrinteiden välissä kulkevaa uomaa pitkin. Mennessään se oli repinyt uomaa entistä suuremmaksi ja raahannut tonnien painoisia lohkareita mukanaan, tai niin ainakin alajuoksulla tapahtuneita muutoksia katseleva shinobi oletti.

Tähystäessään ympäristöään Jubokko havaitsi yllättäin jotain liikettä parikymmentä metriä alempana olevan päävalvomon luona, joka näytti olevan kasvaneen täyteen oksia. Tuo seikka kummastutti hieman nopeasti matalammaksi painautuvaa nuorukaista, mutta nyt hänellä ei kuitenkaan ollut aikaa jäädä ihmettelemään sitä. Sen sijaan hän keskittyi tarkkailemaan tuota tuntematonta hahmoa, ollen lähes varma että tämä oli joku ulkopuolinen, sillä padolla aijemmin käyneet eivät olleet löytäneet eloonjääneitä. Tänne ei sittemmin oltu myöskään lähetetty enää ketään vartioon, koska paikalle ei ollut juurikaan enää merkitystä.
Päättäväisenä ottaa selvää kuka tuo tunkeilia oli ja mitä tämä täällä teki Akeginu juoksi matalaksi painautuneena alaspäin johtavalle polulle kallion kyljessä, lähestyen valvomon luona ympäriinsä katselevaa hahmoa mahdollisimman huomaamattomasti. Lähestyessään tätä hän löysäsi hieman selässään olevaa miekkaa, saadakseen sen vetetyksi helposti esiin heti tarvittaessa. Tuo tunkeilia tuntui olevan niin keskittynyt omiin ajatuksiinsa ettei tämä huomannut lähestyvää vaaraa ennen kuin nahkaisella naamiolla kasvonsa peittävä shinobi oli enää yhden pitkän loikan päässä, silloin tuo tummiin vaatteisiin ja kasvonsa naamiolle peittänyt henkilö kuitenkin käänbtyi yllättäin ympäri.
Luottaen vaistoonsa Jubokko vetäisi selässään olevan miekan esiin ja syöksähti nopeasti eteenpäin, pistäen miekallaan nopeasti vastustajansa toista olkapäätä kohti. Isku tuli nopeasti ja sen tarkoitus oli naula tuo tunkeilia viressään olevan valvomon seinään, minkä jälkeen tämä olisi helppo tehdä vaarattomaksi kuulustelemista varten. Normaalisti nuori shinobi ei olisi ollut näin armollinen vastustajalleen, mutta tälläkertaa hän kuitenkin tunsi outoa uteliaisuutta sisällään ja janosi vastauksia mielessään pyöriviin kysymyksiin.

Hp: 97
Ch: 163
Nopeus: 25+10

Aragami=27
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälkiä tutkimassa

Viesti: # 6132Viesti Southpaw »

Soran ei tarvinnut seurata ympäristöään kauan kun hän jo huomasi puiden ja pensaiden seasta häntä kohti syöksyvän hahmon. Tulija oli vetänyt aseensa esille ja sikäli kuin hän maan tilannetta tunsi, hän arveli vastustajansa olevan Fuseikon alaisia. Hetken verran Sora harkitsi tappavansa tulijan siihen paikkaan päästäkseen tehtävänsä suhteen eteenpäin, mutta lopulta verenhimo vei kuitenkin voiton. Hänellä ei ollut varsinaisesti kiire takaisin kylään, joten miksei leikkisi tämän vastustajan kanssa vähän aikaa ja käyttäisi tuota uhrina Jashinille? Se veisi hänet askeleen verran lähemmäs Jashinin siunausta, jota hän uhreillaan tavoitteli. Ehkä hän samalla voisi yrittää saada tästä jotain tietoja irti, sillä todennäköisesti paikallisilla oli jo varmempaa tietoa siitä ketkä padon olivat tuhonneet.
Ojentaen toisen kätensä kohti vähän matkan päässä kasvavia puita, Sora ohjasi kätensä ympärille kiedotut siimat kietoutumaan lähimmän puun rungon ympärille ja onnistui viime hetkellä vetämään itsensä siimojen avulla pois olkapäähän suuntautuneen iskun tieltä. Selvittyään täpärästi iskusta, Sora ojensi seuraavaksi kätensä suoriksi kohti vihollista. Hädin tuskin näkyvät siimat, päästivät oitis irti puun rungosta ja syöksyivät nyt kohti vastustajan kaulaa, toisen käden siimojen puolestaan pyrkiessä sitomaan vastustajan jalat ja kädet yhteen.
"Mitäs meillä täällä on? Rotat saapuvat koloistaan suojelemaan reviiriään?" Sora kysyi, valmiina lisämään tuulichakraa siimoihinsa mikäli se olisi tarpeen. Sillä tavoin hän voisi saada hieman vastustajan verta käsiinsä langettaakseen kirouksen tämän ylle.

Hp: 78
Ch: 114
Nopeus: 9
*Hisho, auttoi väistämään iskun
*Chishi Sen, 13 dmg
*Hagane tsumeru, kestävyys 13 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälkiä tutkimassa

Viesti: # 6133Viesti Cross »

Huolimatta siitä ewttä uskoi onnistuneensa yllättämään tunkeilian Jubokko sai huomata tämän onnistuvan äistämään olkapäähänsä suunnatun miekanterän, heilauttamalla pelkästään kättään ja lennähtämällä samantien sivuun. Temppu sai hyökänneen äänenmaalaisen yllättymään tapahtuneesta ja epäilemään silmänräpäyksen ajan seuraavaa siirtoaan, mikä riitti kääntämään tilanteen päälaelleen. Sillä tuo pieni hetki riitti tunkeilijalle aloitteen ottamiseen ja hyökkäykseen käymiseen, heilauttaen kättään vastustajaansa kohti. Tälläkertaa aurinko ousui kuitenkin sopivassa kulmassa ilmassa viuhuviin aseisiin ja paljasti nuorukaiselle mistä tuossa oudossa käden heiluttelussa oli kyse, vaikka siitä ei ollutkaan paljoakaan apua enää siinävaiheessa.
Ennen kuin Akeginu kerkesi ponnistaa pois siimojen ulottuvilta puristuivat ne jo hänen kaulansa ympärille, estäen ilmaa pääsemästä keuhkoihin. Nuo erikoiset aseet olisivat varmasti tehneet enemmänkin, ellei naamioitu shinobi olisi reagoinut nopeasti ja tarttunut niihin kiinni toisella kädellään, estäen niitä puristumaan enää yhtään tiukemmalle. Siitä huolimatta aseet olivat kuitenkin jo onnistuneet aiheuttamaan muutamia pieniä haavoja äänenmaalaisen kaulaan, joista vuotava veri alkoi nopeasti syövyttä siimoja poikki.
Vain silmänräpäyksen myöhemmin ensimmäiset siimoista jo napsahtivat poikki ja samalla hetkellä niiden toisessa päässä oleva päätään aukova tunkeilija saattoi tuntea voimakkaan nykäisyn, chakransa avulla itseään vahvcistaneen Jubokkon pyrkiessä vetäisemään tämän takaisin luokseen. Tämä saisi huomata että turha itsevarmuus tulisi kostautumaan, sillä samalla hetkellä mies ponnisti myös itsekkin liikkeelle, aikeenaan upottaa polvensa päin tuon paskiaisen kasvoja peittävää naamiota.

Hp: 84
Ch: 130
Nopeus: 25

Daiichichi katkasee siimat
Hyaku chikara=18dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälkiä tutkimassa

Viesti: # 6135Viesti Southpaw »

Soran maskin takaa näkyvissä silmissä saattoi hetken ajan nähdä mielipuolisen, innostuneen imeen, tämän nähdessä kuinka siimat ehtivät lyhyestä kontaktista huolimatta saada vastustajan ihon verille. Enää hänen tarvitsisi vain nuolaista ja piirtää sen jälkeen vaadittava kuvio maahan rituaalin aloittamista varten. Ennen kuin mies ehti kuitenkaan vetää osan siimoista takaisin luokseen, hän sai kuitenkin huomata niiden yllättäen katkeavan, minkä jälkeen Jubokko jo kiskaisi hänet siimoista kiinni pitäen kohti itseään. Siimojen katkeaminen tuli niin yllätyksenä, että Sora ei ehtinnyt edes ajatella kasvoihinsa suunnatun polvipotkun torjumista. Niinpä isku osui suoraan hänen kasvoihinsa ja lennätti miehen kasvoilla olleen naamion maahan vähän matkan päähän. Vastustajan kuitenkin laskiessa polvensa, Sora riuhtaisi itsensä ja siimansa irti tämän otteesta, minä jälkeen otti taas etäisyyttä, mikä sopi hänelle paremmin kuin lähitaistelu. Perääntyäessään, mies sai myös tilaisuuden vilkaitsa siimoja. Muutamissa niistä oli edelleen verta aiempien haavojen jäljiltä ja pahaa aavistamatta Sora ohjasi siimojen päät kasvojensa eteen, nuolaisten nuo muutamat veripisarat suuhunsa. Vaikka verta ei ollut paljon, Soralta pääsi seuraavaksi kuitenkin yllättynnyt henkäys, tämän tuntiessa polttavan tunteen kielellään kun veripisarat alkoivat polttaa. Yllättyneisyys vaihtui kuitenkin pian innostuneeksi nauruksi, tämän tajutessa millaisen uhrin oli rituaaliaan varten löytänyt.
"Alan todella pitää sinusta rotta", Sora sanoi Jubokkolle. Puhuessaan, mies ohjasi siimansa jälleen ranteensa ympärille, mutta tällä kertaa hän tiukensi siimoja niin, että sai ranteeseensa aikaan haavan, josta valuttaa hieman verta lumeen. Pian mies jo pyörähtikin ympäri, piirtäen omalla verellään Jashinin symbolin maahan.
"Käy päälle. Katsotaan kuinka pitkäksi aikaa sinusta riittää huvia", Sora lisäsi, samalla kun asettui symbolin keskelle seisomaan. Jubokkon katsellessa Soran iho alkoi muuttua tekniikan vaikutuksesta mustavalkoiseksi, tämän valmistautuessa ottamaan vastustajansa hyökkäykset vastaan ja siirtämään niiden vaikutukset myös Jubokkoon itseensä.

Hp: 60
Ch: 64
Nopeus: 9
*Kami no Sabaki
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälkiä tutkimassa

Viesti: # 6137Viesti Cross »

Tuntiessaan polvensa iskeytyvän vasten vastustajansa kasvoja peittävää naamiota Jubokko löysäsi otettaan tämän siimoista, antaakseen potkun voiman viskata tämän kauvemmas luotaan. Normaalisti hän ei olisi toiminut niin, sillä tämä tunkeilija vaikutti suosivan pitkänmatkan taistelua ja sen takia etäisyyden pitäminen minimissään olisi ollut huomattavasti viisaampi vaihtoehto. Tälläkertaa äänenmaalainen tarvitsi kuitenkin hieman aikaa paikatakseen itseään, sillä siimojen kaulaan viiltämistä haavoista vuotava veri alkoi hiljalleen kastella hänen taisteluliivinsä alla olevan paidan. Haavojen täytyi siis olla paljon syvempiä kuin hän oli ensin arvellut, minkä takia ne kaipaisivat pikaisesti huomiota.
Senpä takia myös Akeginu päätyi loikkaamaan hieman taaemmas vastustajansa luota, laskeutuen yhdelle valvomon rikkoutuneista ikkunoista esiin työntyvälle tukevalle oksalle. Nopeasti hän kasasi hieman chakraansa kaulassaan oleviin haavoihin ja alkoi sitä muokkaamalla kuroa niitä umpeen, kunnes jäljellä oli enää vain pari punoittavaa viirua muistuttamassa niistä.
Tuona aikana alemmas jäänyt shinobi oli myös näyttänyt tointuneen saamastaan tällistä ja vaikutti valmistautuvan tekemään seuraavan siirtonsa, joka sai tämän liikkeet hyvin näkevän naamioidun nuorukaisen suupielet leviämään pirulliseen hymyyn, sillä jostain syytä ttuo päätti nuoleskella hänen verensä peittämiä siimojaan, mitä katuisi varmasti miltei samantien. Lattarintaiselta naiselta näyttävä vastustaja yllätti kuitenkin Jubokkon kestämällä haponkaltaisen veren syövyttävän vaikutuksen kielellään ja kurkussaan ilmekkään värähtämättä, vaikuttaen jopa nauttivan tilanteesta. Hän oli elämänsä aikana kerennyt nähdä jo monenlaisia sekopäitä, mutta vain muutaman joka vaikutti nauttivan kivusta yhtäpaljon kuin tämä.

Tästä tulee hauskaa... Miekkaansa kädessään ympäri pyöräyttävä Akeginu ajatteli, samalla kun kohottaen vapaan kätensä etu ja keskisormen pystyyn kasvojensa eteen. Kasatessaan chakraansa hyökkäämistä varten nuorukainen ei kiinnittänyt juurikaan huomiota vastustajansa jalkojen liikkeisiin, vaan keskittyi ainoastaan tämän ulkonäköön ja ennenkaikkea viitan alleen kätkemiin varusteisiin. Fuseikolla ei ollut tapana varustaa edes parhaimpia seuraajiaan muuta kuin kaikkein välttämättömimmillä varusteilla, minkä takia tämä tunkeilija tuskin kuului itäisiin joukkoihin. Nainen ei vaikuttanut myöskään Akuman alaiselta, sillä vaikka varusteiden tyyli olikin hieman samankaltainen tämän joukkojen käyttämien kanssa, olivat nämä varusteet aivan liian uuden karheita tullakseen pohjoisen varastoista. Myös naamiosta oli puuttunut pohjoisen joukkojen käyttämä nuotti tunnus, jonka kantamisesta nämä olivat yleensä hyvinkin tarkkoja. Inuzukan joukoissa taas ei varmasti ollut ketään jolla olisi ollut myöskään tuon kaltaisia varusteita, tai kykyä käyttää siimojen kaltaisia aseita. Ajatus täysin ulkopuolisesta shinobista tuntui oudolta, mutta sen kysymyksen selvittäminen saisi odottaa myöhempään.
Vasta ponnistaessaan liikkeelle Jubokko kiinnitti huomiota maahan muodostuneeseen kuvioon ja outoon tunteeseen suussaan, jotka herättivät entistä enemmän kysymyksiä. Vastustajansa taakse ilmestyvä nuorukainen oli ennenkin nähnyt tuon verellä maahan piirretyn kuvion, kuten tekniikan jossa sitä käytettiin. Kyse oli tekniikasta jonka vain Jashinille omistautuneet henkilöt tunsivat, varjellen ssen salaisuuksia mustasukkaisesti ja opettaen sen vain toiselle yhtä vahvasti uskoonsa omistautuneelle. Äänenmaalainen oli nähnyt Warudon käyttävän tuota samaa tekniikkaa lukemattomia kertoja uhratessaan heidän jumalalleen ja vihjannut jopa aikovansa opettaa sen jonain päivänä pikkuserkulleen, joutuen kuitenkin pakenemaan Fuseikon raivoa ennen sitä.
''Ku-ka o-let?'' Miekkansa viimehetkellä iholtaan mustaksi muuttuneen vastustajansa kaulaa vasten pysäyttävä Jubokko sai takerreltua suustaan kurkkua ja kieltä polttavasta tunteesta huolimatta, valmiina viiltämään kunoichin kaulavaltimon auki pienimmästäkin syystä. Edes tieto siitä että viiltäisi samalla oman kaulansa auki ei estäisi häntä, sillä toimimalla tarpeeksi nopeasti siistin haavan saisi luultavasti kyllä ummistettua. Sinäänsä naamioitu nuorimies kyllä tiesi että hänen olisi kaikesta huolimatta pitänyt surmata vastustajansa turhia kyselemättä ja armoa tuntematta, mutta tämän käyttämä tekniikka yhdessä aijempien huomioiden kanssa oli saanut hänen uteliaisuutensa heräämään.

Hp: 84
Ch: 130
Nopeus: 25
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälkiä tutkimassa

Viesti: # 6138Viesti Southpaw »

Sora oli hädin tuskin ehtinyt asettua paikoilleen kun pisti merkille vastustajansa olevan jo tulossa kohti. Tämän miekka heilahti kohti hänen kaulaansa ja vaistomaisesti Sora kohotti kättään ottaakseen iskun vastaan sillä. Vaikka hänellä olikin lääkintäkykyjä, toistaiseksi hänellä ei silti ollut varaa ottaa vastaan hengenvaarallisia iskuja, kiitos sen seikan, ettei hän ollut saanut vielä Jashinin siunausta osakseen. Juuri kun isku oli jo lähellä osua, Sora kuitenkin huomasi vastustajansa pysäyttävän aseen terän vai vähän matkan päähän hänen kädestään, jonka hän oli nostanut torjumaan iskua. Katsoessaan Jubokkon silmiin, anbu sai huomata katseessa uteliaisuutta ja pian tämä päästikin suustaan hieman katkonaisen kuuloisen kysymyksen. Vaikka Soran maski olikin aiemman potkun seurauksena lentänyt sivuun ja paljastanut hänen kasvonsa, jokin pieni järjen ääni tuntui vielä kivun aiheuttaman mielipuolisen innostuksen läpi kuiskivan hänen korvaansa, ettei hänen kannattaisi paljastaa nimeään vastustajalleen. Ainakaan vielä.
"Minä olen Jashin-saman uskollinen palvelija", Sora vastasi viimein, hieman aiempaa rauhallisemmin, joskin äänestä oli silti edelleen kuultavissa intoa, jota Sora ei kyennyt ihan täysin pidättelemään.
"Ja sinä olet hänen seuraava uhrinsa. Olen varma, että hän vihdoinkin palkitsee minut saadessaan sielusi", Sora lisäsi, virnistäen samalla pahaenteisesti.

Hp: 60
Ch: 64
Nopeus: 9
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälkiä tutkimassa

Viesti: # 6139Viesti Cross »

Naamionsa menettänyt kunoichi vahvisti Jubokkon mieleen nousseen epäilyksen, julistautumalla Jashinin uskolliseksi palveliaksi ja kertomalla aikovansa uhrata vastustajansa jumalalleen. Se sai pienen naurahduksen karkaamaan naamioidulta nuorukaiselta, joka oli ajatellut toimia aivan samoin vielä hetki sitten. Naisen paljastuksen jälkeen äänenmaalainen ei ollut kuitenkaan enää aivan yhtä päättäväinen tuon asian suhteen, vaikka tiesikin sen velvollisuudekseen isänsä soturina. Toisaalta toisen uskossa vahvan uhraaminen Jashinille ei välttämättä olisi jumalan mieleen, mikä voisi kostautua myöhemmin. Edessä oli kuitenkin vaikea tehtävä, jonka aikana hän varmasti tarvitsisi kaiken satavissa olevan avun ja varsinkin jumalansa suopeuden puolelleen. Toisaalta taas heidän kaksintaistelu saattaisi olla hyvinkin suuresti julman jumalan mieleen, sillä se tulisi varmasti olemaan todellinen tuskien taival.
''Kuu-los-taa haus-kal-le.'' Naamionsa alla leveästi hymyilevä Akeginu vastasi päätöksensä tehneenä, ollen varma että tilanne voisi ratketa vain yhdellä tavalla. Samalla kertaa hän iski miekallaan vastustajansa siimojen peittämää kättä, tarkoituksenaan lähinnä kiinnittää tämän huomio siihen. Samalla hetkellä äänenmaalainen puristi hampaansa yhteen, täyttäen suunsa niiden väliin jäävästä kielestä pursuavalla verellään. Vain silmänräpäys myöhemmin punainen pilvi purkaantui nuorukaisen suusta kirous kehässään seisovan naisen päälle, korventaen samalla kertaa tämän ihoa ja keuhkoja.
Toisin kuin normaalisti tälläkertaa happon kaltainen veri korvensi myös Jubokkoa itseään, joskaan ei suorasti kuten kunoichia. Tämän tekniikan välitti kuitenkin kaiken tämän kehon kärsimän vahingon myös tämän vastustajaan, saaden myös äänenmaalaisen ihon alkamaan hiljalleen syöpymään puhki. Myös hänen keuhkonsa tuntuivat olevan tulessa ja tekevän hengittämisestä täyttä tuskaa, mutta se ei kuitenkaan saanut itseään vahingoittamaan tottunutta miestä hidastamaan tippaakaan. Sen sijaan tämä irrotti toisen kätensä otteen miekkansa kahvasta ja tarttui toisen pitkäteräisistä veitsistään, vetäen sen nopealla liikkeellä esiin, pyrkien samalla kertaa viiltämään vastustajansa tämän toiseen jalkaan. Onnistuessaan hyökkäys katkaisisi tämän reiden takaosassa olevan jänteen reiden alaosasta ja tekisi seisaallaan pysymisestä huomattavasti haastavampaa, jonka jälkeen tämä tarvitsisi vain tönäistä pois piirtämästään ringistä. Tietäen mitä aikoi Jubokko oli kasannut chakraansa kohtiin joihin aikoi iskeä, kyetäkseen toipumaan mahdollisimman nopeasti ja säilyttääkseen toimintakykynsä huomattavasti vastustajaansa paremmin.

Hp: 55
Ch: 80
Nopeus: 25 -15(-10kahden vuoron ajaksi ja -5 neljän vuoron ajaksi)

Akakushi 17dmg +10dmg seuraavalla vuorolla -10 nopeutta kahden vuoron ajaks
Magamitsuki 17dmg ja -5 nopeutta neeljän vuoron ajaksi
Shousen Jutsu parantaa +15hp
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälkiä tutkimassa

Viesti: # 6140Viesti Southpaw »

Miten tahansa Sora olikin odottanut vastustajansa reagoivan niin ei ainakaan tällä tavalla. Silloin harvoin jos hän suostui joekin uhreistaan kertomaan jumalastaan ja siitä miksi tappoi uhrinsa, nämä normaalisti alkoivat kysellä lisää hänen motiiveistaan. Tämä äänen maalainen sen sijaan totesi tilanteen kuulostavan hauskalta. Melkein kuin tämä olisi tiennyt Jashinista jo etukäteen. Tämä huomio sai Soran kulmat kurtistumaan mietteissään, mutta tämä ei ehtinnyt päättää miten vastata uhrilleen kun tämä jo kävi hyökkäykseen. Miekan isku hänen käteensä sai aikaan syvän haavan, joka kuitenkin oli kaukana hengenvaarallisesta. Sen sijaan miekaniskua seuraava hyökkäys oli jo aivan toinen asia. Aloillaan itsepäisesti seisova Sora sai pian huomata joutuneensa jonkinlaisen punertavan sumupilven sisään. Hengittäminen alkoi oitis sattua keuhkoihin, minkä lisäksi tuo outo sumu tuntui alkavan syövyttää hänen ihoaan. Sora ei ollut koskaan aiemmin nähnyt vastaavanlaista kykyä, joten tietyllä tapaa hyökkäystä oli mielenkiintoista seurata. kipu oli jotain aivan muuta kuin mihin hän oli tottunut, mikä sai mielihyvän väristykset kulkemaan pitkin Soran selkää. Nähdessään kuitenkin pian sumun läpi häntä kohti syöksyvän hahmon, Sora pakotti kaikki muut ajatuksensa taka-alalle ja sen sijaan, että olisi ottanut toisenkin hyökkäyksen vastaan, mies astui ringin sisällä hieman sivuun, sillä seurauksella, että Jubokkon hyökkäys osui hänen jalkansa sivuun, kohteena olleen jänteen sijasta.
"Minun vuoroni kysyä. Kuka sinä olet?" Sora vaati saada tietää. Vaikka hän juuri oli itse julistanut Jubokkon vain Jashinin seuraavaksi uhriksi, hän halusi kuulla vastustajan esittelevän itse itsensä, siinä toivossa, että saisi jonkinlaisen vahvistuksen sille, että vastustaja tiesi Jashinista, toisin kuin ne kaikki vääräuskoiset joita hän oli aiemmin uhrannut. Äänen maalainen ei näyttänyt edes hätkähtävän huolimatta siitä, että oli jo häntä vahingoittamalla saanut osansa omasta hyökkäyksestään. Kenties Jashinia miellyttäisi uhraamisen sijaan enemmän se, että hän pitäisikin tämän äänen maalaisen elossa ja opettaisi tämän elämään Jashinin palvojana kuten hänkin. Oudolla verisumullaan vastustaja saattaisi pystäy tarjoamaan Jashinille monta tätä miellyttävää uhria.

Hp: 21
Ch: 64
Nopeus: 9 (1 kahden vuoron ajan)
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälkiä tutkimassa

Viesti: # 6141Viesti Cross »

Sen sijaan että olisi alkanut keskustella askeleen verran kehänsä ulkopuolelle jo astuneen vastustajansa kanssa Jubokko sivutti tämän esittämän kysymyksen täysin, keskittyen ainoastaan viemään oman suunnitelmansa loppuun. Kiitos Warudon hänellä oli melko hyvä ymmärrys naisena pitämänsä tunkeilijan käyttämästä tekniikasta, tuntien hyvin sen vahvuudet ja ennenkaikkea heikkoudet. Tekniikkaa ei varsinaisesti ollut tarkoitettu käytettäväksi taistelussa, vaikka se siihen kyllä soveltuikin. Tosin se olisi vaatinut sitä ettei vastustaja pääsisi koskaan niin lähelle tekniikan käyttäjää kuin äänenmaalainen nyt oli, sillä kirous toimisi vain niin kauvan kuin sen luonut henkilö olisi kehässään. Lähitaistelussa oli olemassa myös riski että maahan piirretty kehä tulisi rikotuksi, minkä myös pitäisi nuorukaisen ymmärryksen mukaan lopettaa tekniikka. Myös kuristetuksi tuleminen oli riski, sillä hidas tukahduttaminen ilman varsinaista vahinkoa itse kehoon ei välittyisi tekniikan käyttäjästä tämän uhriin.
Tälläkertaa Akeginu oli kuitenkin päätynyt pyrkimään puskemaan vastustajansa vain ulos kehästään, ponnistaen vastaamisen sijasta terveellä jalallaan itsensä vasten pienikokoisempaa tunkeilijaan. Varmistaakseen että onnistuisi yrityksessään hän lisäsi jalkansa ponnistus voimaa chakrallaan, saaden ohuen lumikerroksen alla olevan betonilaatan paukahtamaan halki paineen alla, samalla kun syöksähti itse eteenpäin. Taklaus ei varmastikkaan tekisi luultavaasti juurikaan vahinkoa kumpaankaan osapuoleen, mutta yhdessä suurikokoisemman miehen massan ja tämän nopeuden kanssa se riittäisi varmasti puskemaan toisen veriringissä seisovan shinobin ulos siitä.
''Jo-ku jo-ka tun-tee tek-niik-ka-si tar-peek-si hy-vin tais-tel-lak-seen si-tä vas-taan.'' Taklauksen jälkeen hetkeksi pysähtyvä Jubokko vastasi lopulta esitettyyn kysymykseen hieman epäselvästi mongertaen, joutuen todella ponnistelemaan onnistukseen puhumaan ymmärrettävästi rinnassaan ja kurkussaan tuntuvan korventavan kivun takia. Onneksi tuo tunne alkoi kuitenkin hiljalleen hellittää, shinobi kaksikkoa yhdistäneen linkin tultua murretuksi. ''Et o-le tääl-tä, vaan mis-tä?'' Vastutajaansa silmällä pitävä nuorukainen kysyi, haluten saada hieman enemmän tietoa tästä irti, ennen kuin päättäisi mitä tekisi tämän kanssa. Sillä alkoi olla todellakin varma siitä ettei kunoichi palvellut mitään sisällis sodan osapuolta, mikä herätti kysymyksen siitä miksi joku ulkopuolinen oli nuuskimassa täällä.

Hp: 45
Ch: 70
Nopeus: 25 -15(-10yhden vuoron ajaksi ja -5 kolmen vuoron ajaksi)

Hyaku chikara lisää nopeutta 30 taklauksen ajaks.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälkiä tutkimassa

Viesti: # 6142Viesti Southpaw »

Kun vastustaja ei vastannut hänen kysymykseensä heti vaan potkaisi hänet voimalla ulos tekemästään verisymbolista, Sora valmistautui käyttämään siimojaan sitoakseen vastustajansa jälleen paikoilleen. Ennen kuin hän ehti kuitenkaan tehdä sitä, vastustaja pysähtyi ja paljasti tuntevansa hänen tekniikkansa kyllin hyvin taistellakseen sitä vastaan. Noista sanoista oli kuitenkin mahdoton päätellä miten äänen maalainen muuten suhtautui hänen tekniikkaansa. Tunsiko tämä kylliksi ihailua jotta tämä olisi värvättävissä Jashinin palvelukseen vai halveksuiko tämä hänen tekniikkaansa ja kärsimystä jota sen avulla tuotettiin uhreille? Miettien hetken mitä sanoa seuraavaksi, Sora käytti tilaisuuden hyväkseen ja nakkasi suuhunsa kaksi pilleriä, jotka alkoivat samantien parantaa hänen kärsimiään vammoja. Nyt kun hän ei ollut enää symbolinsa keskellä, parantava vaikutus ei siirtyisi Jubokkoon.
"Olisitko mahdollisesti kiinnostunut oppimaan sen? Jashin-sama olisi varmasti tyytyväinen jos valjastaisit tuon kykysi hänen käyttöönsä", Sora päätti kysyä. Nuoren miehen kasvoilla oli hillitty hymy, tämän koettaessa tällä tavoin saada selvää vastustajansa ajatuksista. Pian ilmoille pääsi kuitenkin Jubokkon vastakysymys, tämän tiedustellessa mistä hän oli. Sora tajusi sen verran, että olisi typerää paljastaa olevansa Konohasta, mutta samalla hän tiedosti sen, että vastaamatta jättäminen saattaisi saada äänen maalaisen vain epäluuloisemmaksi.
"Olen Tulen maasta", Sora vastasi lopulta, toivoen, että epämääräisempi vastaus riittäisi tyydyttämään vastustajan uteliaisuuden. Tulen maa oli loppujen lopuksi maapinta-alaltaan melko suuri alue, joten vastustaja voisi hyvin olettaa hänen saaneen koulutuksensa Konohassa ja saaneen sitten rajavartijan aseman jossain pienemmässä kylässä.

Hp: 41
Ch: 64
Nopeus: 9 (1 vielä yhden vuoron ajan)
*Food pill, +20 hp
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälkiä tutkimassa

Viesti: # 6144Viesti Cross »

Verellä piirretyn kuvion reunalla seisomaan pysähtynyt Jubokko antoi edessään olevan kunoichin viedä pari pilleriä suuhunsa ja niellä ne, yrittäen samalla päätellä tämän kasvojen ilmeestä mitä tämä aikoi seuraavaksi. Pillerien nauttiminen viittasi siihen ettei tämä ollut saanut vielä tarpeekseen taistelemisesta, vaikka olikin juuri menettänyt valttikorttinsa. Hyökkäämisern sijaan tämä alkoi kuitenkin puhua ja vihjasi että saattaisi voida opettaa vastustustajalleen äsken käyttämänsä tekniikan, mikäli tämä vain haluaisi oppia sen. Ehdotus yllätti äänenmaalaisen täysin, saaden tämän välittömästi epäluuloiseksi vastapuolen tarkoitusperistä. Se johtui yksinkertaisesti siitä että hän oli saanut oppia kantapään kautta ettei liian hyviltä kuulostaviin tarkoituksiin kannattanut tarttua.
''Tie-ten-kin...'' Kädessään olevan miekkansa selässään olevaan huotraan pyöräyttävä Akeginu vastasi, vieden sitten vapaantuneen kätensä vyönsä takaosassa olervalle varustepussille. ''Mut-ta en si-nul-ta...'' Hän jatkoi laittaen itse vuorostaan muutamia pillereitä suuhunsa, tietäen olevansa vaarallisen lähellä verenhukkaa ja tarvitsevansa nopeasti täydennystä, mikäli taistelu jatkuisi. ''Hä-päi-set ju-ma-lam-me lah-jan ta-val-la-si käyt-tää si-tä.'' Pillerit suuhunsa laittanut ja nopeasti nielaistuaan jatkava naamiomies totesi, tarttuen samalla myös tyhjällä kädellään taisteluveitsen kahvaan. ''Se ei o-le hie-no a-se tai uu-si le-lu, jo-ta voit esi-tel-lä jo-kai-sel-le vas-taan-tu-li-jal-le.'' Kaksi ensimmäistä haavaa kumpaankin ranteeseensa nopeasti viiltävä nuorukainen jatkoi ärtyneen oloisesti muristen, saaden miltei samantien siisteiltä näyttävistä viilloista alkamaan tihkua äänekkäästi maahan osuessaan sihahtavaa verta.
''Jos ha-lu-at hä-päis-tä it-se-si vie-lä pa-hem-min niin tu-le. Viih-dy-te-tään hän-tä...'' Nopein vedoi vielä lisää haavoja kehoonsa aiheuttava Jubokko jatkoi, painautuen hieman kumaraan ja antaen ihonsa peittyä hiljalleen haavoista valuvaan punaiseen kitkerän hajuiseen nesteeseen. ''Jos et a-la pu-hu-a...'' Kätensä sivuilleen haastavasti levittävä nuorukainen totesi vaativaan sävyyn, miltei toivoen että nainen kadottaisi puheliaisuutensa. ''Ko-no-ha-lai-nen lii-an kau-ka-na ra-jas-ta.'' Haasteen esittänyt shinobi lopetti, jääden odottamaan verensä peittämänä kumman annetuista vaihtoehdoista tulenmaalainen valitsisi.

Hp: 65
Ch: 80
Nopeus: 25 -5 kahden vuoron ajaksi
+20hp (2xZōketsugan)
+10ck(1xHyōrōgan)
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälkiä tutkimassa

Viesti: # 6151Viesti Southpaw »

Vastustajan kertoessa, että halusi kyllä oppia tekniikan, mutta ei häneltä, Sora ei kyennyt estämään huvittunutta hymähdystä, joka lopulta vaihtui nauruksi, kun vastustaja alkoi saarnata hänelle siitä, ettei tekniikka ollut lelu, jota esitellä jokaiselle vastaantulijalle. Aivan kuin tämä olisi tiennyt mitään siitä millä perustein hän tavallisesti valitsi uhrinsa.
"Myönnetään, että sinun kohdallasi tein virhearvioinnin. En osannut odottaa, että joku tässä rotankolossa tietäisi mitään Jashinista. Normaalisti valitsen uhrin varovaisemmin...", Sora totesi viimein, myöntäen sen, että Jubokkon sanoissa oli ehkä osittain perää. Muilta osin hän oli kuitenkin sitä mieltä, että Jubokko tässä oli se, joka häpäisi Jashinin.
"Mitä tulee tekniikan käyttämiseen... Kai tiedät, että osa rituaalia on nimenomaan se, että uhrilahja, että sinä kärsitte saman vahingon? Voit uhrata toki ihmisiä ja tuottaa heille tuskaa kiduttamalla, mutta yksikään tavallisin keinoin annettu uhri ei tuota Jashinille edes murto-osaa siitä ilosta, jonka hän saa kun uhri ja uhraaja kärsivät yhtä paljon tämän tekniikan välityksellä. Se on niin oleellinen osa rituaalia, että jos jompikumpi meistä häpäisee Jashin-saman nimen, se olet sinä, sillä sinun ja antamasi uhrin tuntema tuska ei ole tasapainossa", Sora väitti vastaan, samalla osoittaen vammoja, jotka Jubokko oli omalla hyökkäyksellään aiheuttanut heille molemmille. Äänen maalaisen seuraavaksi huomauttaessa, että hän oli liian kaukana rajasta, Sora virnisti hieman ja kohotti toisen kätensä etusormen pystyyn, heilauttaen sitä sitten pari kertaa toruvan näköisenä.
"Sinun ei tarvitse tietää muuta kuin, että olen suorittamassa tehtävää ja sitä varten minun oli tarpeen tutkia taistelun jälkiä täällä, ennen kuin sinä päätit hyökätä", Sora päätyi toteamaan. Toistaiseksi Sora katsoi parhaaksi pitää tehtävän tarkemman toimenkuvan vain omana tietonaan, sillä vaikka Jubokko olikin osoittautunut jonkinlaiseksi uskonveljeksi, Sora ei katsonut voivansa luottaa mieheen niin paljon, että voisi noin vain ryhtyä kertomaan tehtävänsä yksityiskohtia.

Hp: 41
Ch: 64
Nopeus: 9
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälkiä tutkimassa

Viesti: # 6165Viesti Cross »

Hieman kumarassa seisovan Jubokkon oli vaikea uskoa kuulemaansa, muutaman askeleen päässä seisovan tunkeiljan alkaessa nauraa ja kyseenalaistaa hänen tietämystään jumalastaan. Sillä siinä tämä erehtyi pahan kerran, vaikka heidän näkemyksissään saattoi tietenkin olla jonkinverran eroja. Mikä oli vähintäänkin arvattavissa, sillä heillä ei ollut pyhiä tekstejä, vaan tieto levisi suullisesti uskovaiselta toiselle. Se oli yksi syy siihen ettei paholaismaisena pidetyn jumaluuden seraajista tiedetty paljoakaan näiden omien piirien ulkopuolella, vaikka suuretkin ninjakylät olivat yrittäneet ottaa selkoa alunperin vain syrjäisessä Kuumienlähteidenmaan kolkassa tunnetusta jumalasta ja tämän seuraajista.
Toisin kuin äänessä oleva kunoichi tuntui kuvittelevan Akeginu oli kuitenkin kerennyt oppia ainakin omasta mielestään kaikki uskonsa tärkeimmät asiat Warudolta, ennen kuin tämä oli joutunut tekeytymään kuolleeksi ja pakenemaan Riisipeltojenmaasta. Tietenkin joitain aukkoja oli luonnollisestikkin jäänyt, mutta ne hän oli mielestään onnistunut täyttämään päättelemällä itse ja tutkimalla muita kotiseudullaa tunnettuja jumalia, sekä tapoja joilla näitä pyrittiin kunnioittamaan. Tietenkään sekään ei ollut riittänyt aivan kaikkeen ja siksi nuorukainen ei kyennytkään käyttämään sellaisia uskolleen olennaisia rituaalleja kuin Kami no Sabaki, mutta ei se kuitenkaan ollut estänyt häntä osoittamasta kunnioitustaan jumalalleen parhaansa mukaan.

''Ku-ka si-nul-le on o-pet-ta-nut tuol-lais-ta he-von pas-kaa?'' Nahkaisen naamion alla kasvot ärtyneeseen irvistykseen vääntyneenä muriseva shinobi kysyi, peittelemättä ollenkaan sitä mitä mieltä oli kuulemastaan. Nuorimies ei nimittäin todellakaan pitänyt siitä mitä kuuli, eikä se johtunut siitä että tunkeilija väitti hänen pilkkaavan palvomaansa jumalaa omalla toiminnallaan, vaan siitä että tämä tuntui käsittäneen käyttämänsä tekniikan täysin väärin ja häpäisevän koko sen tarkoituksen sillätavoin.
''O-let vain shin-tai. Käyt-tä-es-sä-si tuo-ta tek-niik-kaa kut-sut hä-net ke-hoo-si ja an-nat sen hä-nen käyt-töön-sä, jot-ta hän voi lan-get-taa tuo-mi-on-sa lä-vit-se-si. Hän puh-dis-taa hei-dät ai-het-ta-mal-laan ki-vul-la ja saa-tu-aan työn-sä val-miik-si hän va-paut-taa hei-dät e-teen-päin...'' Kaiken Warudolta oppimansa edelleen kirkkaasti muistava Jubokko vastasi, alkaen hiljalleen epäillä että Jashin haluaisi hänen ohjaavan eksyneen seuraajansa takaisin oikealle polulle. Sillä jumala oli vastannut naisen kutsuun aijemmin, tämän selvästä epäkunnioituksesta huolimatta. Eikä heidän palvomansa jumaluus ollut tunnettu armollisuudestaan, tai anteeksiannostaan.

Akeginun oppiman mukaan Jashin oli alkujaan ollut jossainpäin nykyistä Kuumienlähteiden maata kauvan kauvan sitten loputtomien sotien aikana elänyt soturi, jonka elämä oli ollut niin täynnä kipua ja tuskaa että tämä ei ollut lopulta kyennyt enää tuntemaankaan mitään muuta. Silti voimaa omasta kärsimyksestään ammentanut soturi oli jatkanut taistelemista, herättäen kauhua vastustajissaan pelottomuudellaan ja armottomuudellaan. Lopulta se oli koitunut myös tuon soturin kohtaloksi, mutta edes se ei ollut lopettanut soturin tarinaa. Kehon luovuttaessa tämän henki oli jatkanut innostamalla soturin seuraajia, nauttien näiden aiheuttamasta hävityksestä, herättämästä kauhusta ja vuodattamasta verestä.
Sillätavoin soturin hengestä oli tullut se kami joka tunnettiin nykyisin Jashinina, tuhon ja hävityksen julmana jumalana. Tämän seuraajat jatkoivat herransa osoittamalla tiellä, pelkäämättä sen enempää kipua, tuskaa kuin kuolemaakaan. Armotta he levittivät kuolemaa ympärilleen, jakaen uhrinsa kivut jumalansa mieliksi, puhdistaen tämän sielun maallisesta maallisesta kärsimyksestä, ennen kuin vapauttivat tämän sielun tuskistaan. Kuolema oli suurin siunaus jonka Jashin antoi, mutta vasta poltettuaan sielut puhtaaksi kivun ja kärsimyksen liekeissä.

''En eh-kä pys-ty puh-dis-ta-maan uh-re-ja-ni täy-sin it-se, mut-ta teen ai-na-kin par-haani, en-nen kuin lä-he-tän hei-dät Jas-hi-nin e-teen tuo-mit-ta-vik-si.'' Akeginu jatkoi vaimealla takertelevalla äänellä, jossa oli hitunen katkeruutta, mutta myös itsevarmuutta ja ylpeyttä. Samalla hän tuli myös varmaksi siitä mitä tulisi tekemään, vaikka se tarkoittikin sääntöjen rikkomista. Maalliset säännöt eivät menneet kuitenkaan yli jumalien tahdon, joten sillä ei olisi mitään merkitystä. Nainen saisi oppia tuntemaan Jashinin todella, mutta sitä ennen tämän tuli kärsiä tekemistään virheistä.
Tuntien ihoaan pitkin valuvan veren kirvelevän poltteen ja keuhkoissaan pistelevän kitkerän karvaan puristuksen Jubokko oli tiesi jumalansa olevan puolellaan, antaen hänelle voimaa toteuttaa tahtonsa. Heilauttaen toista kättään laajassa kaaressa hän roiskautti haponkaltaista vertaan vastustajaansa kohti, ennen kuin syöksähti tätä kohti. Pari nopeaa askelta ja sen jälkeen nuorimies loikkasi pyörähtäen ilmaan, pitkiä veitsiä pitelevät kädet sivuille siipien tavoin levitettynä ja ihoa peittävää syövyttävää verta ympäriinsä roiskien. Kaikkialle ympärillä lentävä punainen neste sihahteli äänekkäästi osuessaan lumeen, kiveen ja betoniin, levittäen ilmaan vain entistäkin voimakkaammin tuntuvaa keuhkoja polttavaa punertavaa huurua. Hyökkäävään shinobin lähellä oleminen olisi yhtä tuskaa ja tämän koskeminen vähintään itsetuhoista, mutta siitä huolimatta hän ei aikonut surmata vastustajaansa, vaan ainoastaan saada tämä kärsimään mahdollisimman paljon.

Hp: 50
Ch: 55
Nopeus: 25

Chikoto= -29hp koskettaa ja -24hp kahden vuoron ajan roiskeista -10 nopeutta lähitaistelussa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälkiä tutkimassa

Viesti: # 6166Viesti Southpaw »

jubokkon alkaessa protestoida ja väittää, että hän puhui omiaan, Sora pyöräytti turhautuneen näköisenä silmiään ja huokaisi raskaasti. Hetken verran tämä näytti lähes siltä kuin olisi halunnut polvistua maahan rukoilemaan Jashinilta voimia ohjata tämä tietämätön pässinpää takaisin kunnolliselle tielle.
"Nii-in. Olen shintai ja annan kehoni hänen käyttöönsä. Hän tuomitsee uhrit ja puhdistaa heidän sielunsa kivulla minun kauttani. Mutta jos hän ei olisi paikalla, niin kuka puhdistaisi minut?" Sora kysyi lopulta, pitäen sitten pienen tauon kuin antaakseen Jubokkolle tilaisuuden päätellä vastaus itse.
"Uhraaminen ilman asianmukaista rituaalia ei ole uhraamista laisinkaan. Se olisi vain murha vailla merkitystä ja se likaisi oman sieluni... tekisi minusta yhtä likaisen ja syntisen kuin uhreista joita tarjoan. Antamalla kehoni hänen käyttöönsä, varmistan sen, että hän puhdistaa uhrin lisäksi myös minut, koska kärsin saman vahingon kuin uhrikin. Ja kun aika on oikea ja olen toimittanut kyllin monta miellyttävää uhria, hän antaa minulle lopullisen siunauksensa", Sora koetti vääntää tekniikan merkityksen uskonveljelleen rautalangasta, vaikka epäilikin, että tämä ei ottaisi hänen selityksiään kuuleviin korviinsa. Sora saikin pian huomata arvauksensa osuvan oikeaan, kun äänenmaalainen heilautti yllättäen kättään ja roiskautti siten vertaan häntä kohti. Reagoiden siirtoon nopeasti, Sora heilautti kuitenkin vastaavasti omaa kättään, mikä sai miehen käden ympärille kietoutuneet siimat aukeamaan ja heilahtamaan ruoskan tavoin. Siimoihin ohjattu maachakra teki siimoista kuitenkin painavammat ja maanpintaan osuessaan siimat nostattivat ilmaan suurikokoisia lohkareita, jotka ottivat Jubokkon roiskeet vastaan. Lohkareiden alkaessa laskeutua, Sora käytti tilaisuuden hyväkseen ja syksyi itse lähemmäs Jubokkoa. Päästessään lopulta aivan tämän eteen, mies kietoi nopeasti kätensä tämän ympärille kuin estääkseen tätä taistelemasta enempää, vaikka samalla Jubokkon veri ja siitä kohoavat huurut saivatkin hänen kehonsa kirvelemään tuskallisesti ja tekivät hengittämisestä vaikeaa. Jopa vaatteiden läpi Jubokko kuitenkin luultavasti kykenisi tuntemaan Soran kiihtyneet sydämen lyönnit, masokistisen shinobin nauttiessa kivusta ja tuskasta jota veri hänelle tuotti.
"Vaikka saamamme opit selkeästi eroavat toisistaan, niin varmasti olemme samaa mieltä siitä, että Jashin-sama ei haluaisi meidän taistelevan toisiamme vastaan. En tiedä sinusta, mutta minä en ole valmis ottamaan riskiä siitä, että hän kieltäytyy sinun takiasi antamasta minulle siunaustaan kun sen aika koittaa", Sora sai sanottua viimein, joutuen kuitenkin tuntemastaan mielihyvästä huolimatta yskähtelemään tuskaisen näköisenä.

Hp: 12
Ch: 44
Nopeus: 9
*Juryo no jutsu, suojaa roiskeilta 30 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Eteläinen osa”