Ensimmäinen (A)

Kumpuiset ja sumuiset Kirigakuren ympärillä olevat alueet, joilla asuu pieniä klaaneja. Nopein tapa Kiriin kulkee sumuisten alueiden läpi, mutta varo varkaita!
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Ensimmäinen (A)

Viesti: # 6106Viesti sumufani »

Muon liikkui hiljaa ja äänettömästi läpi sumun kohden määränpäätään. Hänen kykyjään oli päättänyt kokeilla itse Mizukage ja vaikka hänen koulutuksensa vetäjät olleet olivat puhunutt hänen puolestaan parhaansa mukaan niin silti Shuuha oli päätynyt tälläiseen testiin. Testi itsessään oli varsin simppeli. Jäljitä, nappaa/tapa ja palaa takaisin kylään. Haasteen tosin teki sumu alueet ja niiden laajuus puhumattakaan itse sumusta. Hän itse oli päättänyt saada tämän nopeasti hoidettua, jotta pääsisi takaisin kokeidensa pariin. Vieno tuuli ja täysikuu pilvisellä taivaalla tällä aukealla oli melkein rauhallinen kunnes terävä räsähdys kiinnitti nuorukaisen huomion. Se kuullosti pihkan poksahdukselta, mikä sai ajattelemaan heti ensimäisenä nuotiota. Nuorukainen avasi silmänsä ensimmäistä kertaa muutamaan tuntiin ja alkoi etsiä valon lähdettä. Tosin ääni oli ollut vaimea ja hänellä ei ollu varmuutta oliko se hänen ensimmäinen kohteensa. Pitäisi siis paikantaa äänen lähde ja saada varmuus oliko kohde tässä.

Systemaattisen etsinnän jälkeen Muon oli kyykyssä sopivan matkan päässä yön pimeydessä ja katsoi nuotion ääressä nuokkuvaa hahmoa tarkasti. Tuntomerkit olivat täsmänneet ainakin tähän asti, mutta hänen pitäisi nähdä kasvot. Muon otti kiven edestään ja heitti sen kauas oikealle. Hahmo katsoi pelästyneenä äänen suuntaan ja se varmisti Muonille asian. Hän se oli.
Muon lähti uudestaan hiljaisesti liikkeelle ja päästyään hahmon taakse Muon teki muutaman hiljaisen ja rauhallisen sinetin, jonka jälkeen sumu alkoi hiljalleen tihentyä hänen ja kohteensa ympärillä. Hän ei ollut saanut paljoa taustatietoa henkilöstä. Pelkät tuntomerkit sillä hänen jäljitys ja taistelu taitojaan haluttiin koetella. Kuitenkin toinen kuului mutisevan Kirikaguren maastoa ja tätä alati sakenevaa sumua. Hän kuuli puisen kalahduksen toisen heittäessä lisää puita nuotioonsa ja Muon odotti hiljaa ja kärsivällisesti sopivaa hetkeä.


Npc on A tasoinen

Muon
Hp:25 
Chk:67
Np: 5
Pisteet
4p Fuuton(+2dmg/-2ch, A/A-tasolle asti)
2p lääkintä (1dmg/-1ch, B-tasolle asti)
4p Suiton (+2/-2chk A/A- tasolle asti)

Kirigakure no Jutsu
Vaikutus: Muodostuu suhteellisen sankka sumupilvi noin 10x10 metrin kokoiselle alueelle.
Chakra: -3/vuoro
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ensimmäinen (A)

Viesti: # 6111Viesti Cross »

Nuotion äärellä värjöttlevä ruipeloksi vuosien aikana kuihtunut harmahtava ihoinen mies tiesi ettei hänen olisi pitänyt pysähtyä vielä, tai sytyttää tulta lämmmittämään itseään. Hän oli vielä aivan liian lähellä vankileiriä, jossa oli viettänyt viimeist viisi vuotta tonkien maata monen muun kaltaisensa tavoin. Useimmat siellä olleista olivat poliittisia vankeja, jotka olivat vastustaneet hiljalleen kylässä tapahtumaan alkaneita muutoksia, joiden tarkoitus tuntui olleen palauttaa vanhat tavat jälleen takaisin. Pinnalta katsottuna synkän historian omaava kylä näytti muuttuneen sodan jälkeen, omaksuen yhteistyötä ja rauhaa muiden kylien kanssa vaalivan suunnan. Todellisuus oli kuitenkin jotain aivan muuta, mikä jäi kuitenkin aivan liian monelta huomaamatt.
Asuma oli yksi niistä harvoista joka oli elänyt nuina synkkinä aikoina ja oli siksi huomannutkin pinnan alle kätketyt tapahtumat ja yrittänyt estää niitä. Se oli kuitenkin sinetöinyt hänen kohtalonsa ja juuri siksi hän nyt istuikin täällä sumuisessa metsässä lämmittelemässä kitsaasti palavan pienen nuotion äärellä. Mies tiesi ettei ollut varmastikkaan metsässä ysin ja että taka-ajajat olivat varmastikkn jo lähellä, minkä yllättäin nuosemaan alkava sumu tuntui suorastaan vahvistavan. Yllättäin kohoava sakea sumu ei tietenkään ollut mitenkään erikoista tässä metsässä, mutta entinen ANBU tiesi kyllä milloin kyse oli luonnollisesta ilmiöstä ja milloin toisen shinobin luomuksesta, mikä sai hänet toivomaan että olisi saanut lepuuttaa uupunutta kehoaan vielä hetken pitempään.
Siitä oli vuosia kun hän oli todella viimeksi joutunut taistelemaan, saati kyennyt konnolla edes käyttämään chakraansa. Hänellä ei ollut myöskään juurikaan mitään varusteita taistelua varten, jos ei otettu huomioon vankeuden aikana salaa valmistettua improvisoitua veistä ja köyttä. Ne saisivat kuitenkin nyt kelvata, sillä vanhalla shinobilla ei ollut pienintäkään aikomusta antautua enää ja palata siihen helvettiin takaisin.

Asuma
30hp
70ck
6n
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Ensimmäinen (A)

Viesti: # 6113Viesti sumufani »

Kohteen rauhallinen hengitys kuului heikkona nuorukaisen korviin ja se tuntui olevan hieman liian tyyni. Mies selvästi oli saanut jonkin sortin koulutuksen mutta silti oli tyyni tihenevän sumun hiipiessä lähistölle. Jos Muon luottasi silmiinsä hän ei enää edes näkisi nuotiota selvästi. Hänhän hädin tuskin näki eteensä. Hän vei kätensä takkinsa hihaan ja veti sieltä esiin yhden bumeranginsa. Saatuaan aseensa käsiinsä hän kaivoi taskustaan pienen lasisen kapselin, jonka sujautti sille tarkoitettuun koloon bumerangissaan. Nuorukainen heitti sen kohteesta oikealle puiden lomaan ja teki muutaman sinetin, joiden seurauksena hänen heittämänsä ase monistui kymmeniksi. Kiitos hänen harjoittelunsa laitoksella hän oli jouunut kuluttamaan paljon aikaa saadakseen tämän haastavan aseen lentämään sinne minne hän oli halunnut. Bumerangien lauma lentäisi suoraan edestä päin kohden Asumaa ja Muon itse liikkui toisaalle sumun antaman suojan turvin kuunnellen tarkoin kohteensa tekemisiä.



Muon
Hp:25 
Chk:44
Np: 5 
Pisteet
4p Fuuton(+2dmg/-2ch, A/A-tasolle asti)
2p lääkintä (1dmg/-1ch, B-tasolle asti)
4p Suiton (+2/-2chk A/A- tasolle asti)
Muistutus: -3chk/vuoro kirikagure jutsu
TS13: 1kpl

Shuriken Kage Bunshin no Jutsu
Taso: A
Chakra: 20
Damage: 21(+4dmg bumerangista=25 dmg)

käytetty myrkky

TS13
Päästyään verenkiertoon myrkky alkaa vaikkuttamaan hermostoon ja saa aikaan hieman huono vointisuutta. Uhri hidastuu hieman ja huono vointisuus vaikeuttaa hiukan keskittymstä.
Taso: A
Vaikutus: -6np ja huonovointisuutta
Muuta: Kulkevat Muonin mukana pienissä lasi kapseleissa, jotka mahtuvat hänen bumerangeihinsa(2 Kpl)
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ensimmäinen (A)

Viesti: # 6116Viesti Cross »

Kituvan nuotionsa äärellä kyyhöttävä Asuma tunsi kylmien väreiden kulkevan pitkin selkäänsä, tietäen ettei se johtunut pelkästään yön aikana aina luihin asti päässeestä kylmyydestä. Vuosien varrella kehittyneet vaistot olivat heränneet horroksestaan ja varoittivat häntä nyt lähestyvästä vaarasta, joka saattoi iskeä kimppuun minä hetkenä hyväänsä. Hän ei ollut enää nuori ja omannut lähes ehtymätöntä chakravarastoa kuten ennen, mutta onneksi vankina vietetyt vuodet eivät olleet kyenneet viemään vuosien kokemusta. Pelkästään se riitti valamaan pakolaiseen uskoa omasta kyvystään selvitä tilanteesta voittajana, vaikka mikään muu ei olisikaan antanut syytä siihen.
Samalla sakenevaan sumuun ympärillään jännittyneenä vilkuileva mies tunsi ensikertaa sitten pakonsa jälkeen kiitollisuutta siitä että oli joutunut viettämään suurimman osan ajastaan viimevuosina ahtaissa ja pimeissä kaivostunneleissa, jossa näkökyvyllä ei ollut paljoakaan merkitystä. Se oli pitänyt hänen muut aistit terävinä, mikä tulisi varmasti olemaan piankin tarpeen. Sillä kuka tai keitä ikinä olikaan lähetetty hänen peräänsä olivat varmasti saaneet samankaltaisen erikoiskoulutuksen kuin kohteensakkin, joten taistelu tulisi ratkeamaan siihen kumpi osapuoli kykenisi tehokkaammin paikantamaan vastustajansa.

Hiutaasti keuhkonsa täyteen vetävä ja sitten tyhjäksi puhaltava Hoshikagi tarttui vierellään olevaan pitkään oksaan ja keskittyi seuraamaan samalla pienimpiäkin ääniä ympäristöstään, joka tuntui muuttuneen luonnottoman hiljaiseksi. Ei lintuja, ei hyönteisiä, ei edes tuulen vaimeaa suhinaa puiden lehdissä. Erinomaista... Entinen kylän ANBU joukkojen jäsen ajatteli, tuntien pientä kunnioitusta sumun luojaa kohtaan. Tämä tuntui olevan taitava, mutta ei aivan tarpeeksi taitava kuitenkaan.
Pieni lähes huomaamatton ääni paljasti ainakin yhden vihollisen sijainnin, mikä sai vanhuksen reagoimaan välittömästi, keskittäen chakraa käteensä ottamaan pitkään oksaan ja sen läpi vieressään olevaan pieneen lammikkoon. Kiri-Ryū: Samehire surasshu. Kädessään olevan kepin ympärille vettä keräävä shinobi ajatteli, muodostaen samalla käsimerkin vapaalla kädellään. Samassa hän jo heilautti asettaan laajassa kaaressa kuulemansa äänen suuntaan, vetäen lammikossa olleen veden ilmaan ja muodostaen siitä suuren vesiterän. Yksi nopea hyökkäys riitti tuhoamaan tai ohjaamaan sivuun Muon luomat bumerangit, joiden hajoamisesta aiheutuvat poksahdukset kaikuivat hiljaisessa metsässä.
Heti puolustauduttuaan Asuma kasasi kaiken veden nopeasti takaisin keppinsä ympärille, samalla kun loikkasi itse ilmaan ja laskeutui yläpuiolellaan olevale puun oksalle. Käyttäen hieman joustavaa oksaa ponnahduslautana hän sinkosi itsensä eteenpäin kohti aijemmin kuulemaansa ääntä, samalla kun kohotti aseensa päänsä päälle ja valmistautui iskemään heti pienimmänkin syyn saadessaan. Arvellessaan kuulevansa vastustajansa liikkumisesta johtuvan äänen Hoshikagi iski aseellaan nopeasti eteenpäin ja sai sen ympärille kerääntyneen veden syöksymään pitkän keihäänlailla eteenpäin ääntä kohti. Kiri-Ryū: Sameyari.

Hoshikagi Asuma
30hp
45ck
6n
90% vettä hyödyntävä miekkatyyli, heikko ääni pohjanen sensori, +1dmg miekkatyylin hyökkäyksiin
Samehire surasshu= puolustaa 23
Sameyari=18dmg
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Ensimmäinen (A)

Viesti: # 6118Viesti sumufani »

Muon keskittyi sumun ylläpitämiseen ja parhaansa mukaan kuuntelemaan pieninpiäkin ääni kohteen suunnalta. Metsä oli täysin hiljainen ja tyyni, mistä nuorukainen nautti sillä hän kuuli miehen vetävän syvään henkeä ja tyhjentäessä keuhkonsa rauhassa. Ääni oli miltei olematon, mutta harjoituksen kautta muon oli oppinut tunnistamaan äänen. Seuraava ääni muistutti nuorukaista veden liikkumisesta ja se kertoi Muonille toisen taitavan ainakin vesi tekniikoita. Nuori kiriläinen oletti kuulevansa tähän väliin bumerangiensa aiheuttamaa ääntä niiden osuessa kohteeseen ja kohteen ympärillä oleviin puihin ja maahan. Sen sijaan hän kuuli poksuntaa ja töksähdyksiä. Poksumisen aiheuttaman äänen takia hän melkein jätti huomaamatta oksan narahduksen ja lehtien havinan. Kohde oli liikkeellä ja melko varmasti hänen suuntaansa. Oliko hän liikkunut liian aikaisin? Hieman itseään sättien Muon keskitti chakraa jalkoihinsa ja syöksyi kohden vastustajaansa. Hän ei syöksynyt täysin kohti vaan pikemminkin hieman toisesta ohi ja ojensi toisen kätensä kohdetta kohden. Keskittäen chakraansa ilmaputkeensa saaden ilman syöksymään keskitettynä ilma aaltona. Tähän vaaralliseen tekniikkaan oli myös kätkettynä yllätys vaarnan muodossa, jonka kärjessä oli hänen itse valmistamaansa myrkkyä. Poika keskitti uudestaan chakraa jalkoihinsa ja ponkaisi puusta itselleen vauhtia ottaen jälleen välimatkaa kohteeseensa. Hän oli liikkunut vain jokusen metrin ja alkoi tasaamaan hengitystään ja nuorukainen alkoi kuuntelemaan mitä kohteelle oli tapahtunut.


Muon
Hp:25 
Chk:23
Np: 5 
Pisteet
4p Fuuton(+2dmg/-2ch, A/A-tasolle asti)
2p lääkintä (1dmg/-1ch, B-tasolle asti)
4p Suiton (+2/-2chk A/A- tasolle asti)
Muistutus: -3chk/vuoro kirikagure jutsu
TS13: 1kpl

Zankyokukuuha
Zankuuhan kehittyneempi ja voimakaampi versio. Ninja luo ilmaputkistaan valtavan voimakkaan ilma-aallon, joka tuhoaa kaikkea hänen edessään yli kymmenen metrin säteellä. 
Taso: B4
Chakra: -10 
Damage: 15(+2+5 vaarnasta =22dmg)
Muoto: Aalto on kooltaan paljon hillitympi keskittyen tähdätylle alueelle

Shunshin no Jutsux2
Taso: C3
Chakra: -4

Vaarnassa oleva myrkky
VZ03
Muonin itse kehittelemä ja valmistama sekoitus. Tämä myrkky koostuu muutamasta hänen aikaisemista luomuksistaan ja yhdessä ne muodostavat mukiin menevän kokonaisuuden. Päästyään verenkiertoon myrkky alkaa ohentamaan verta ja aiheuttaa hieman paikallista kuoliota.
Taso: A
Vahinko: -3hp ekalla -6hp tokalla ja -11hp kolmannella vuorolla
Muuta: Käytetty vaarnojen myrkytykseen.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ensimmäinen (A)

Viesti: # 6123Viesti Cross »

Vain yksi liikkuu... Heitä ei siis taida olla enempää... Ilmassa oleva Asuma ajatteli kuullessaan vain yhden henkilön reagoivan vastahyökkäykseensä, minkä olisi luultavasti pitänyt olla helpotus. Ikävä kyllä hän tajusi miltei samalla hetkellä ettei luultavasti ollut todellisuudessa päässyt karkaamaan vangitsijoiltaan, vaan luultavammin nämä olivat päästäneet hänet vapaaksi. Kuvio oli liiankin tuttu hänelle, sillä sitä oltiin käytetty ahkerasti menneinä aikoina. Oppilas joka tarvitsi taistelukokemusta lähetettiin surmaamaan vapaaksi päästetty vanki, jonka arveltiin olevan tarpeeksi haastava vastustaja tälle. Kohteelle luvattiin luonnollisesti vapaus, mikäli onnistuisi selviämään perässään olevasta henkilöstä, minkä oli tarkoitus motivoida tätä taistelemaan parhaansa mukaan. Yleensä se ei ollut riittänyt, mutta toisinaan poikkeuksiakin oli sattunut ja jos se vain oli vanhuksesta kiinni olisi hän yksi niistä.
Nopeasti liikeestä kantautuvat äänet saivat miehen kääntämään miekansa kärjestä syöksynyttä vesisuihkua hieman uuteen suuntaan, mutta siitä huolimatta ase ei tuntunut tavoittavan kohdettaan. Tuskunhuudon sijasta Hoshikagi saikin kuulla vaimean poksahduksen Muon ampuessa vaarnan ilmaputkistaan, mikä sai harmaaihoisen miehen heilauttamaan kädessään olevaa keppiä nopeasti äänen suuntaan ja muuttamaan siitä pois syöksyneen veden virtaussuuntaa. Samehada. Hän ajatteli ohjatessaan chakransa avulla ohueksi vanaksi venyneen veden virtaamaan vauhdilla takaisin kepin ympärille, luoden samalla sahanlailla kaiken koskettamansa kahtia halkaisevan virtauksen.
Vesitekniikka sivalsi ilomaa, osuen yhteen tuuli tekniikan kanssa. Ohut vesiterä ei mahtanut mitään tuulitekniikalle, joka paiskasi kohteena olleen miehen maahan ja sai tämän parahtamaan vaimeasti kivusta yhden tai kahden kylkiluun antaessa periksi paineen alla. Vaikka vedestä ei ollut ollut suojaamaan häntä oli se kuitenkin iskenyt tuulitekniikan mukana ammutun ammuksen sivuun, joka tömähti vähänmatkan päähän takaisin pystyyn ponnistelevasta vanhuksesta.

Hoshikagi Asuma
13hp
35ck
6n
90% vettä hyödyntävä miekkatyyli, heikko ääni pohjanen sensori, +1dmg miekkatyylin hyökkäyksiin

Samehada= 15dmg
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Ensimmäinen (A)

Viesti: # 6147Viesti sumufani »

Rauhallinen ulos henkäys ja tiheä sumu alkoi hajoamaan hiljalleen. Muon oli kuullut kuitenkin erään lupaavan äänen miehen suunnalta. Toinen oli parhaansa mukaan tukahduttanut erään pienen parahduksen. Tilanne oli mennyt nopeasti ja hän oli melkein menettänyt tuon äänen, mutta hän alkoi valmistautua seuraavaan iskun vaihtoon. Nuorukaisen piti itsekkin hengähtää ja hän otti pienestä kotelosta uuden vaarnan, jonka hän sujautti ilmaputkeen. Vaarna liukui äänettömästi putkeen ja Muon kieputti kaksi erillistä lappua kunaidensa varsiin. Toisessa kunaissa oli valolappu ja toisessa räjähdelappu. Miehestä kuului kuinka toinen nousi ja oli juuri pääsemässä jaloilleen, joka oli Muonille hetki liikkua. Ensin hän heitti räjähdelapullisen kunain piilostaan suurinpiirtein miehen suuntaan. Sillä ei ollut muuta tarkoitusta kuin peittää hänen liikkeidesä äänet, mutta seuraavana lentävä valolappu olisi tähdätty tarkemmin miehen suuntaan. Aseen lennettyä hänen kädestään Muon alkoi keskittämään chakraansa jalkoihinsa uudestaan, mutta tällä kertaa hän liikkuisi täysin äänettömästi kohteensa taakse. Suoritettuaan Muon Satsujin jutsunsa Muon osoitti vaarnalla ladatun kätensä kohden miestä ja teki uuden Zankyokukuuha jutsun. Hän ei vielä osannut paljon tekniikoita, mutta hänen osaamiinsa hän oli panostanut. Kuitenkin näiden kahden tekniikan käyttäminen oli veroittanut hänen voimiaan melkoisen paljon.

Muon
Hp:25 
Chk:3
Np: 5 
Pisteet
4p Fuuton(+2dmg/-2ch, A/A-tasolle asti)
2p lääkintä (1dmg/-1ch, B-tasolle asti)
4p Suiton (+2/-2chk A/A- tasolle asti)
TS13: 1kpl 
Vaarnat: 3kpl, myrkky: VZ03 Vahinko: -3hp ekalla -6hp tokalla ja -11hp kolmannella vuorolla
Vl: 9
Rl: 9

Käytetyt jutsut
Muon Satsujin Jutsu
Erittäin taitavien salamurhaajien hallitsema tekniikka, joka mahdollistaa kohteen äänettömän ja huomaamattoman eliminoinnin. Jutsun avulla ninja pystyy liikkumaan äänettömästi ja lähes huomaamattomasti vihollisen luo. Yleensä tekniikkaa käytetään luomalla klooni hämäykseksi. Kun vihollisen huomio kiinnittyy klooniin, katoaa ninja näkyvistä ja vaikuttaa ikään kuin ilmestyvän vihollisen taakse. Jutsua voi myös käyttää piilosta hyökkäämällä suoraan vihollisen selkään ilman että tämä pystyy reagoimaan. 
Taso: B 
Chakra: -10 
Vaikutus: Nopea pyrähdys jutsun ajaksi ja täysin äänetön liikkuminen 
Muuta: Erikoisluvalla vain salamurhaamiseen erikoistuneille hahmoille 

Zankyokukuuha
Zankuuhan kehittyneempi ja voimakaampi versio. Ninja luo ilmaputkistaan valtavan voimakkaan ilma-aallon, joka tuhoaa kaikkea hänen edessään yli kymmenen metrin säteellä. 
Taso: B4
Chakra: -10 
Damage: 15(+2+5 vaarnasta =22dmg)
Muoto: Aalto on kooltaan paljon hillitympi keskittyen tähdätylle alueelle 
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ensimmäinen (A)

Viesti: # 6152Viesti Cross »

Murtuneet kylkiluut olivat puhkaisseet pienen haavan Asuman toiseen euhkoon, tehden takaisin pystyyn nousemisesta entistäkin vaivalloisemman ponnistuksen. Syljeskellen hengityksen mukana suuhun nousevaa verta hänen onnistui kuitenkin kohottautua takaisin jaloilleen, huomaten samantien ympärillään olevan sumun alkavan hälvetä. Se ei voinut tarkoittaa muuta kuin että karkurin perässä oleva shinobi oli viimeinkin ymmärtänyt ettei siitä ollut juurikaan hyötyä, minkä takia tämä päästi tekniikkansa purkaantumaan chakraansa säästämiseksi. Vain hetken myöhemmin raskaasti hengittävä mies jo näkikin hälvenevästä sumusta erottuvan hahmon, joka sinkosi jotain häntä kohti.
Heilauttaen aseenaan käyttämäänsä keppiä ja sen ympärille muodostettua vesiterää Hoshikagi iski ensimmäisen varnan sivuun, repien samalla huomaamattaan siihen kiinnitetyn lapunkin palasiksi. Hän harkitsi jo vastahyökkäyksen tekemistä edessään olevan hahmon kimppuun, mutta joutui sen sijasta keskittymään uudelleen puolustautumaan uuden esineen lentäessä itseään kohti. Jälleen vesdestä muodosdtetu ase iski heittoaseen sivuun, lennättäen sen valolappuineen sivuun. Tälläkertaa lappu ei kuitenkaan revennyt kuten aijemmin, vaan hetken myöhemmin kirkas välähdys purkaantui valaisemaan hämärää metsää.
Kirkkaus kirveli vanhan shinobin silmiä hänen tuntiessaan vaimean ilmavirran niskassaan, takaa-ajajan liikkuessa sinne silmänräpäyksessä. Reagoiden vaistomaisesti Asuma painui polvilleen ja pyörähti ympäri, yrittäen sivaltaa vastustajaansa aseellaan. Samassa voimakas tuulenpuuska kuitenkin iski häneen suuren nyrkin tavalla ja sinkosi taaksepäin, saaden lopulta iskeytymään voimalla vähänmatkan päässä olleen puun paksua runkoa vasten. Heikot luut rusahtelivat töräyksen voimasta ja saivat vanhuksen valumaan voimattomana suurien juurien väliin, jääden siihen makaamaan.
''Typerys... Et... Tiedä... Mitä... Teet...'' Hegitys rahisten Hoshikagi sopersi, yrittäen kohottaa katseensa vastassaan olleeseen nuorukaiseen.

Hoshikagi Asuma
3hp
5ck
6n
90% vettä hyödyntävä miekkatyyli, heikko ääni pohjanen sensori, +1dmg miekkatyylin hyökkäyksiin
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Ensimmäinen (A)

Viesti: # 6153Viesti sumufani »

Suunnitelma oli osittain mennyt kuten Muon oli tuulesta temmannnut. Mies oli iskenyt ensimmäisen kunain sivuun ja toisen, mutta onnea oli ollut matkassa alolapun säilyttyä ehjänä. Kirkas välähdys valaisi pimeä metsän ja Muon suojasi omat silmänsä vetämällä huppuaan valon tielle. Päästyään miehen taakse hänen pieneksi yllätyksekseen mies vielä koitti puollustaa itseään, mutta ei mahtanut mitään lähi etäisyydeltä hänen tuulitekniikalleen.

Mies lensi jokusen metrin ja pyöri maassa lopulta osuen puuhun, mistä nuorukainen kuuli kuinka miehen luut rutisivat iskun voimasta. Nuorukainen käveli lähemmäs ja ojensi ladatun kätensä kohden maata saadakseen vaarnan käteensä. Hänen pitäisi viimeistellä työnsä, mutta ei ollut vielä täysin päättänyt kuinka hän sen tekisi. Olihan mies koittanut parhaansa puollustaakseen itseään, mutta oliko toinen vaivan arvoinen hengissä.
Muon kyykistyi miehen eteen ja osoitti vaarnallaan miehen rintakehää toisen alkaessa puhumaan etteikö hän tiennyt, mitä hän oli oikein tekemässä.
Ajatukset juoksivat villisti nuorukaisen päässä, mutta ilme pysyi miltein välinpitämättömänä.
Nuorukainen otti kunain toiseen käteensä ja raapusti maahan kysymyksensä.
’’Mitä oikein tarkoitat?’’
Kylmä analyyttinen tuijotus, jolla Muon huomaisi valehtelisiko mies hänelle. Tämä varmasti auttaisi päättämään saisiko mies kuoleman helpotuksen vai joutuisiko toinen helvetilliseen eristys selliin, mistä toinen tuskin enää ikinä nousisi ja toivoisi kuolemaa.

Muon
Hp:25 
Chk:3
Np: 5 
Pisteet
4p Fuuton(+2dmg/-2ch, A/A-tasolle asti)
2p lääkintä (1dmg/-1ch, B-tasolle asti)
4p Suiton (+2dmg/-2chk A/A- tasolle asti)
TS13: 1kpl  
Vaarnat: 3kpl, myrkky: VZ03 Vahinko: -3hp ekalla -6hp tokalla ja -11hp kolmannella vuorolla 
Vl: 9
Rl: 9
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ensimmäinen (A)

Viesti: # 6155Viesti Cross »

Puuhun nojaava Asuma kuuli vastustajansa lähestyvän, mutta ei jaksanut enää välittää siitä. Hän tiesi tulleensa tiensä päähän ja epäonnistuneensa uhkapelissä, johon oli alkanut päättäessään yritää paeta. Tappio ei ikävä kyllä tarkoittanut vain hengen menetystä, joka oli omalla tavallaan jopa helpotus. Se tarkoitti myös ettei hän voisi enää yrittää estää sitä muutosta joka kylässä oli tapahtumassa kenenkään huomaamatta, joka oli alunalkaenkin saanut vanhuksen vaikeuksiin. Ainut asia mitä hän voisi siis enää tehdä olisi käyttää viimeiset jäljellä olevat voimansa yrittääkseen puhua järkeä peräänsä lähetetylle nuorukaiselle ja toivoa ettei tämä ollut todella yksi niistä jotka halusivat palauttaa kylän vanhat tavat, vaan olisi vain tullut näiden käyttämäksi tajuamatta sitä itsekkään.
''Verinen... Ki... Kiri... Kagure... Takai... Sin...'' Hoshikagi sopersi, syljeskellen samalla suuhunsa nousevaa verta leuvalleen ja rinnuksilleen. ''Täytyy... Es... Tää...'' Hän sai vielä kähistyä vain hädintuskin kuuluvasti, ennen kuin retkahti voimattomana toiselle kyljelleen. Hiljalleen viimeinenkin valonpilkahdus alkoi haihtua vanhuksen lasittuneesta katseesta, vapauttaen Muon pohtimasta sitä kuinka päästäisi vastustajansa hengestään.

Läpi
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Ensimmäinen (A)

Viesti: # 6156Viesti sumufani »

Mies tuskin vilkaisikaan Muonin maahan kirjoitettuun kysymykseen, joten miehellä tuskin oli paljon aikaa jäljellä. Miehen katseesta näkyi hieman pelkoa ja hämmennystä, mikä sai nuoren miehen alun päähän vain lisää kysymyksiä. Toinen alkoi puhua viimeisiä sanojaan ja puhui verisen Kirikaguren paluun estämisestä. Mitähän mies mahtoi tarkoittaa oli ensimmäinen kysymys nuorukaisen mielessä, mutta ei hänelle kyllä tälläisestä mietinnästä maksettu. Hänen pitäisi ottaa miehestä jokin tunnistettava palanen, jotta hän voisi raportoida miehen kuolema. Vankilan numero tatuoituna ihoon sai kelvata ja Muon leikkasi ihon kaistaleen vikkelästi shurikenia käyttäen.
Lopulta hän sytytti ruumiin palamaan ja lähti raportoimaan onnistuneen tehtävänsä.

//Kiitos npclle//
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Sumualueet”