Liittolaiset

Entinen äänettöminä tasankoina tunnettu alue on Fuseikon hallinnassa. Aluetta on ennen käytetty riisin viljelyyn, mutta sodan sytyttyä peltotilkut hylättiin ja nykyisin alue koostuu useista rehottavista pelloista, lukuun ottamatta tasangon keskellä kasvavaa valtavaa puuta ja tasangon länsireunalla sijaitsevaa luumetsää, joka on jäänyt paikalle jonkun Kaguyan käymästä taistelusta. Lisäksi aluetta halkovat useat haarautuvat joet ja pienet lammet joista on saatu vettä riisin viljelyyn. Koska tasangolla ei ole varsinaisesti mitään hyvää piilopaikkaa, Fuseiko alaisineen siirtää leiriään säännöllisesti ja vaeltelee paikasta toiseen.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Liittolaiset

Viesti: # 6002Viesti sumufani »

Koga kuunteli lähestymis vaihtoehtoja,joista hän piti huomattavsati enemmän veden alaisesta valinnasta. Tuon otolaisen kuvaillessa erikois yksikön naamioita nuorukainen tunsi pahan maun nousevan kielensä päälle vaikka hetki sitten oli katsonut Nunon kasvoja... Tai mitä nistä nyt sattui olemaankaan jäljellä.
Mutta irti nyljetyt kasvot ja niiden pukeminen tuntui olevan hänelle ehdoton ei.Silti keskustelussa oltiin käyty vaihtoehdot ja Kagerolla tuntui olevan hyvä käsitys tilanteesta padolla, mitä Miki silti oli kyseen alaistanut.
''M. Ala tukkia suutasi pikku hiljaa sillä vaikka et kaikesta päätellen tehdä tätä helpoksi nin me olemme edelleen vihollisten keskellä. Mikäli et sitä tässä vimmassasi tajunnut. Siihen oli syy, miksi minut laitetin johtoon eikä sinua.'
Koga oli noussut seisomaan ja katsoi Mikiin edelleen rauhallinen katse silmissään, mutta tämä alkoi mennä naurettavaksi.

Silti vaikka hän oli juuri päässyt tämän sanomasta niin Kagero alkoi ehdottelemaan Mikille yhteistä hupia.
''Voi hyvää päivää. Hulluja kaikki.''
Koga mutisi itsekseen ja myös omaksi yllätyksekseen huomasi miten hänen malttinsa alkoi pettää.
'' Te joko järjestätte toisillenne hetken, kun olemme muualla tai olemme järkeviä ja alamme tekemään, sitä mitä meidän on käsketty tehdä. Teidän homma on saada pato murrettua ja meidän on auttaa teitä siinä. Joten myö joko aletaan tekemään hommaamme kuten ninjojen kuuluu tai istutaan tässä pyörittelemässä peukaloita.''
Koga teki parhaansa pitääkseen itsensä rauhallisena puhuessaan noille kahdelle jääräpäälle, jotka olivat melkein häiritsevän lähellä toisiaan. Sentään Ryota osasi käyttäytyä..... Edes vähän.. Silti kaksikko oli vaihtanut sanoja hänen laittaessaan heidät menemään kahdestaan. Ja osa siellä oli melkein tuntunut piikittelyltä myös hänen suuntaansa. Mikikö pätevä? Jos leipäläven jatkuva heilutus laskettiin niin kyllä.
Nuori Senju käveli hieman syrjemmälle ja hengitti pari kertaa syvään. Ärsyyntyminen ei ollut nyt paras vaihtoehto. Hänen pitäisi olla rauhallinen niin kaikki menisi paremmin. Hänen ajatuksensa eivät tietenkään tehneet asiaa helpoksi, sillä häntä ärsytti Mikin käytös mikä johti ajan hukkaan menemiseen. Ja minkä ihmeen takia? Asenteen ja periaatteen vuoksi hän haastoi näköjään riitaa. Tämä olisi kyllä asia, minkä hän nostaisi esiin kun he olivat valmiita tämän keikan kanssa.
Avatar
Rudy
Akatemian oppilas
Akatemian oppilas
Viestit: 100
Liittynyt: 23 Marras 2015, 17:55

Re: Liittolaiset

Viesti: # 6012Viesti Rudy »

Ryota kuunteli kädet kevyessä puuskassa rintakehänsä päällä kun Kagero selitti erilaisia vaihtoehtoja suunnitelman toimimiseksi. Häntä hieman huoletti se että patoa kuulemma vartioivat erikoistuneet shinobit jotka pukivat kuolleiden ihmisten kasvoja naamareikseen joka kuulosti vähintäänkin omituiselta. ''Itse pitäisin enemmän vedenalaisesta reitistä... en tiedä varmaksi enkä väitä tuntevani Otogakuressa olevia anbuja tai sen tapaisia mutta yleensä heillä on erilaisia koodeja joilla puhua ja ne ovat yleensä se syy jonka takia peiteoperaatiot epäonnistuvat kun soluttautuja ei osaa niitä.'' Eihän tietenkään ollut varmistusta että patoa vartioivilla ninjoilla olisi käytössään erilaisia koodeja mutta se mahdollisuus oli ehkä hyvä ottaa huomioon mieluummin kuin ottaa riski koko tehtävän epäonnistumisesta.
Kageron ja Mikin alkaessa vääntämään sanasotaa Ryota ei voinut muuta kuin virnistää aavistuksen ristiessään kätensä takaraivonsa taakse rennosti. Ei hänellä ollut mitään mieltä puuttua kyseiseen kissatappeluun mutta hän ei voinut kieltää että olisi ollut kyllä näky jos Kagero ja Miki olisi laitettu samaan tiimiin... Ryota olisi voinut vaikka maksaa päästäkseen näkemään sen tiimityöskentelyn.

Pian Koga kuitenkin päätti puuttua tilanteeseen ja näytti siltä että Senju saattoi jopa hieman turhautua heidän sanasotaansa. Eihän Ryota voinut Kogaa siitä syyttää sillä Kogalla oli enemmän pelissä kuin hänellä ja Mikillä - jos tehtävä epäonnistuisi, Rootin johtaja katsoisi ensimmäisenä Kogaan päin sillä hän oli heidän ryhmänsä johtaja ja vaikka Root ei ollut yhtä kylmä ja vakava kuin se oli ollut monia vuosia sitten, tehtävän epäonnistuminen oli silti iso virhe eikä siitä seurannut mitään hyvää.
Uchiha Ryota
Hp: 19
Ch: 90
Nopeus: 12

Raiji
Hp: 10
Ck: 15
Nopeus: 1
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Liittolaiset

Viesti: # 6014Viesti Cross »

Miki oli osannut odottaa Kageron käyvän vastahyökkäykseenheidän sanasodassaan, mutta yllättyis siitä huolimatta tavasta jolla tämä päätti iskeä takaisin. Naisen suora kysymys, tai pikemminkin ehkä ehdotus sai punan nousemaan hänen naamion peittämille kasvoilleen ja kielenpäällä mahdollisesti olleet vastaiskut unohtumaan. Äänenmaalainen oli kyllä oikeassa siinä ettei hänellä ollut juurikaan kokemusta mainitun kaltaisesta kanssakäymisestä, jota oli käsitelty akatemiassa melko suuripiirteisesti, vaikka viettely ja seksi mainittiinkin monissa kertomuksissa juuri entisaikojen kunoichien käyttämiksi keinoiksi. Myös hämän omatoimiset yrityksensä ottaa asioista selvää rajottuivat muutamia melko kömpelösti alkaneita ja nolon nopeasti päättyneitä kokeiluja lukuunottamatta lähinnä veljien futoniensa alle äidiltä piiloon kätkemiin iltalukemisiin, joista ei kuitenkaan voinut sanoa saavan paljoakaan irti.
Punoittavista poskistaan huolimatta parhaansa mukaan aivan liki tulleen Ichirikin katseeseen vastaava Sarutobi yritti päättää mitä vastata, tuntien samaan aikaan uteliaisuutta ja pientä jännittynyttä pelkoa tuota ehdotusta kohtaan. Hän ei halunnut missään tapauksessa jäädä kakkoseksi tässä kisassa, vaikka se alkoikin näyttää väistämättömältä. Onneksi ajan tuhlaamiseen sanailulla kyllästynyt Senju päätti lyödä pelinpoikki ja ärähti yllättäin tytölle, saaden tämän rikkomaan katsekontaktin edessään olevan sinisilmän kanssa, kääntämällä katseensa seisomaan noussutta piikkipäätä kohti.
No ala sit johtaa...Puunhalailijaa katsova Miki halusi kivahtaa tälle vastaukseksi, mutta tämän yllättävä reagtio sai kuitenkin ylimääräiset mölyt pysymään mahassa. Jollain tapaa hän käsitti menneensä liian pitkälle, vaikka olikin tarkoitus hakuisesta piikittelystään huolimatta ollut aivan vakavissaan huomautustensa kanssa. Lammas maisen nöyrästi tavalliseen tapaansa käyttäytyvästä pojasta ei kuitenkaan ollut tuntunut olevan kyseenalaistamaan mitään osaa äänenmaalaiset suunnitelmasta, vaikka ainakin hänestä syytä kyllä olisi ollut.
''Myöhemmi sit.'' Katseensa Kougasta taikaisin Kageron suuntaan siirtävä Miki vastasi lopulta naisen aijemmin esittämään ehdotukseen, vaikka arvelikin että saattaisi joutua katumaan vielä päätöstään jälkeenpäin. Hän ei kuitenkaan halunnut antaa periksi ja myöntää tappiotaan ryhmänjohtajansa väliintulosta huolimatta, saati heittää hukkaan mahdollisuutta täydentää omaa osaamistaan uudella kokemuksella. Ajatus siitä ei kyllä tuntunut järin houkuttelevalta, mutta se oli ainakin selvä että tuo äänenmaalais hutsu tuntui tietävän mistä puhui. Sen tehtyään hän astui hieman kauvemmas toisen kunoichin luota, heittäytyen istumaan maata peittäville sammalmättäille, jääden kuuntelemaan suunnitelman muodostamista.

Istuessaan ja kuunnellessaan Sarutobin teki mieli puuttua keskusteluun ja huomauttaa ettei soluttautuminen luultavasti tulisi onnistumaan, mutta päätti sen sijaan antaa omaa johtajuuttaan korostaneen Senjun hoitaa hommansa. Tämä näytti kuitenkin haluavan enemmän omaa aikaa kun hoitaa tehtäviään, joten suunnitelmassa olevan aukon huomaaminen jäi Uchihan tehtäväksi. Minkä tämä myös teki huomauttamalla ettei heillä vaikuttanut olevan läheskään tarpeellista määrtää tietoa patoa hallussaan pitävän osapuolen käyttämistä koodeista ja merkeistä, jotta olisivat voineet edes yrittää soluttautua padon vartioiden riveihin. Myöskään aika ei riittäisi tuon tiedon keräämiseen, joten ainoaksi vaihtoehdoksi vaikutti jäävän kiivetä ylemmäs ja laskeutua virranmukana äänemaalais kunoichin luomassa ilmakuplassa. Siihen tytöllä ei ollut juurikaan huomautettavaa, vaikka hän kyllä epäilikin että siitä tulisi sangen kylmä kyyti.
''Ei... Joki tietää kuolemoo. Ves on jäätävää, virta liia vahva uimisee ja pohja täyn terävii kivii. Myö kokkeiltii sitä ja suuri osa kuol enne ku päästii ees perille. Parempi reitti tuos likel putkia pitki.'' Keskusteluun puuttuva Nuno totesi kuitenkin yllättäin ja sylki suuhunsa aijemmin työntämää multaa eteensä, saaden ainakin sivummalla istuvan tulenmaalais kunoichin katsomaan itseään otsa kurtussa ja kyseen alaistamaan ääneen sen mistä tämä mahtoi oikein horista. Tässävaiheessa hukkapätkän esimiehenä toimiva nainen päätti kertoa jotain oudosta seuralaisestaan, mikä sai apina naamioisen tytön nojaantumaan uteliaan näköisenä eteenpäin.
''Siis hetkine nyt. Onko toi tumppi muka Ningyou?'' Ryysyihin pukeutunutta hukkapätkää sormella osoittava tyttö kysyi uteliaalta kuulostaen, luullen tajunneensa juuri minkä takia jokin tuossa kummajaisessa oli vaikuttanut tutulta aijemmin. Hän oli nimittäin nähnyt tämän aijemmin etäältä taistelemassa omaa opettajaansa vastaan, heidän toimiessa Tulenmaan pohjoista rajaa äänenmaalaisilta ryöstelijöiltä suojelevissa joukoissa. Tuo pikkufriikki oli ollut mukana yhdessä nuista ryöstelijöiden joukkioissa ja pannut jopa maan daimyon kahteentoista henkivartiaan kuuluvan Akimichin tiukoille, ennen kuin oli joutunut alaisineen pakenemaan takaisin omalle puolelleen rajaa. Jälkeenpäin he olivat saaneet kuulla lisää ryhmää johtaneesta pikkumiehestä, jonka kuvaus sopi oikein hyvin tuohon nuhjuiseen nulikkaan. Ainoa ongelma oli ikä, sillä tämä ei ilman arpia ja nuutunutta ulkonäköään näyttänyt juurikaan yli kolmetoistavuotiaalta.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Liittolaiset

Viesti: # 6015Viesti Southpaw »

Vaikka Kagero ei voinutkaan naamion vuoksi nähdä Mikin kasvoille leviävään punaa, naamion silmänrei'istä näkyvä katse kuitenkin paljasti, että tällä kertaa hän oli onnistunut ahdistamaan toisen kunoichin nurkkaan. Vaikka Miki olisikin yrittänyt väittää ettei tarvinnut hänen neuvojaan, tämän katseesta näkyvä uteliaisuuden sekainen hämmennys ja jopa jännitys olisivat heti paljastaneet väitteen valheeksi. Ulkopuolisten ryhmänjohtajana toimivan pojan kuitenkin keskeyttäessä heidän sanaliunsa, Kagero antoi voitonriemun näkyä omasta katseestaan kun Miki lopulta keskeytyksen vuoksi päätyi mutisemaan, että he voisivat palata asiaan myöhemmin.
"Odotan innolla muru", Kagero sanoi, onnistuen äänensävynsä vuoksi kuulostamaan siltä, että piti Mikin sanoja lupauksena. Vielä korostaakseen omia sanojaan ja voittoaan tästä sanailusta, Kagero läpsäytti vielä kevyesti Mikiä takamukselle, ennen kuin kaksikko vetäytyi kauemmas toisistaan ja keskittyi jälleen tehtävää koskevaan keskusteluun.

Kuullessaan Ryotan huomautuksen koodeista, Kagero katsoi tuota hetken, miettien miksi nuorimies kuvitteli heidän tarvitsevan koodeja lähelle pääsemiseen, ennen kuin lopulta tajusi tämän luultavasti käsittäneen hänen suunnitelmansa tai osan siitä väärin. Niinpä kunoichi päätti selittää ajatuskulkuaan hieman tarkemmin.
"Huomiosi koodeista on toki hyvä, mutta olemme sen verran kaukana linjojen takana, että heidän joukkojensa kannalta on järkevää pitää oikeat erikoisyksiköt harventamassa meidän rivejämme etulinjassa ja padolla on hyvin suurella todennäköisyydelle vain kokemattomampia rivisotilaita vartioimassa. Heillä voi toki olla omat koodinsa joita he käyttävät keskenään, mutta jos sinut laitettaisiin omassa kylässäsi vartioimaan jotain kaukana kaikesta olevaa kohdetta... vaikkapa jotain lääkintäyrttejä varten tehtyä kasvihuonetta, niin alkaisitko todella kyseenalaistaa ja kysellä koodeja jos paikalle ilmestyisi ylempirvoisempi erikoisyksikkö kertomaan jonkun muista vartijoista olevan petturi? Tai että joku yrittää ryöstää tietyn kasvin ja vartiointia on tiukennettava kyseisen kasvin lähistöllä? Ideani tarkoitus on käyttää rivisotilaiden kokemattomuutta hyväksi esiintymällä erikoisyksikkönä joka on saanut käskynsä suoraan Fuseikolta tai mitä nyt ikinä", Kagero avasi ideaansa enemmän.
"Ja lisäksi joutuisimme tuon suunnitelman kanssa joka tapauksessa viemään kasvot joltakin partiolta. Nuno on mestari kiduttamisen suhteen, joten jos saisimme jonkun partion napattua hänelle ei uskoakseni olisi temppu eikä mikään saada partio paljastamaan oikeat koodit ennen kuin hankkiudumme heistä eroon ja otamme heidän kasvonsa erikoisyksikön esittämistä varten", Kagero huomautti vielä, ennen kuin käänsi huomionsa Nunoon, joka yllättäen oli havahtunut taas keskusteluun mukaan ja osoitti karttaa, samalla puhuen jostain putkien lähelle menevästä reitistä. Uteliaana Kagero kumartui katsomaan karttaa hieman lähempää, miettien mistä reitistä Nuno oikein puhui, ennen kuin huomasi kartassa tuskin havaittavan ohuen viivan, joka ilmeisesti merkitsi jonkinlaista metsäpolkua.

"Luotan sinuun, mutta oletko varma, että tämä on turvallinen reitti? Eikö tässä kohtaa patoa nimenomaan luulisi olevan vartijoita kuin siviilejä Danten riveissä?" Kagero ehti kysyä Nunolta, ennen kuin tämän huomio kääntyi takaisin Mikiin, joka epäuskoisena kysyi oliko tämä lyhyt pikkumies todella Ningyou. Vastaukseksi Kagero nyökkäsi myöntävästi.
"Sama mies. Onko se ongelma?" Kagero kysyi. Tavallaan hän oli iloinen siitä, että ei ollut laittanut Nunoa samaan timiin Mikin kanssa, sillä mikäli toisella kunoichilla jostain syystä oli mitään hampaankolossa Nunoa vastaan, oli luultavasti prempi pitääkin kaksikko erillään, jotta mitään ikävää ei pääsisi tapahtumaan.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Liittolaiset

Viesti: # 6018Viesti sumufani »

Kogan yllätykseksi Miki teki kerrankin järkevästi vaikka he olivat taistelun ulkopuolella. Siellä tyttö sentään oli kuin kotonaan ja riehui sydämmensä kyllyydestä yleensä. Hetken oltuaan syrjässä ja kuunteli, mitä Kagero selitti tarkemmin suunnitelmastaan Ryotan esittämään kysymykseen koodeista jne. Se oli totta että taitavimmat olivat melko varmasti siellä, missä taistelu oli kiivainta ja heikoimat siellä mihin tuskin kukaan menisi. Hän kääntyi ympäri kahtomaan Mikin suuntaan, joka oli heittäny kapuloita väliin vähän joka mutkassa.
''Kato ny M. Vähä luottoa näihin. Tää on ihan mukiin menevä suunnitelmaksi.''
Nuorukainen sanoi ja alkoi kuullostaa jälleen hilpeältä itseltään ja eihän kukaan hänen virnettään nähnyt maskin takaa.
Mutta Mikin ja Kageron käymä keskustelu heidän tavastaan juhlistaa padon tuhoamista tuntui Kogasta omituiselta... Vaikka tytöt olivat saaneet asiasta opetusta niin olivat pojatkin saaneet laajalti aiheesta tietoa.
Ja innokaana lukijana Senju oli lukenut aiheesta hieman enemmänkin vaikka hän luki edelleen yhtä teosta aiheesta. Osittain myös lääketieteen kannalta, kun kirja käsitteli erilaisten kasvien vaikutuksia kehossa. Se oli eritäin erikoinen kokoonpano kirjalle, mutta viihdyttävä.

Silti Kageron kartan tuijotus sai Senjunkin katsomaan lappusta tarkemmin. Vai että putkien lähellä. Se voisi toimia ja Kagero kyselikin aiheellisia kysymyksiä. Ja Miki esitteli omiaan Nunosta.
Senju ei tiennyt, mistä oli kysymys mutta katsoi toista päin sillä hän ei halunnut uutta kohtausta. Tietämättään Kogalla oli sama ajatus päässään, kuin Kagerolla Mikin ja Nunon suhteen. Miki tuskin edes saisi itseään auttamaan Nunoa. Olihan heilläkin mennyt aikaa saada tiimi työ näin pitkälle ja viellä oli parantamisen varaa.


''Joten pitäisikö meidän lähteä? Onhan meillä kuitenkin melkoinen homma edessä.''
Koga otti lähdön puheeksi, sillä sekin alkoi olemaan käsillä ja totta puhuen hän oli malttamaton lähtemään. Se tarkoitti, että kotiin pääsy oli niin paljon lähempänä vaikka ajatus tuntui vielä kaukaiselta.
Avatar
Rudy
Akatemian oppilas
Akatemian oppilas
Viestit: 100
Liittynyt: 23 Marras 2015, 17:55

Re: Liittolaiset

Viesti: # 6034Viesti Rudy »

Ryota kuunteli kädet kevyessä puuskassa rintakehällään kun Kagero huomautti että taitavimmat shinobit olivat hyvin todennäköisesti eturiveissä sotimassa ja patoa tuskin vartioisivat sen pahemmat kuin kokemattomat shinobit. Tieto oli omalla tavallaan helpotus sillä se tarkoitti että padon tuhoaminen olisi huomattavasti helpompaa kuin jos patoa vartioisivat anbut.
Ryota toki hieman mietti että miksi padon tuhoaminen oli niin tärkeää jos sitä kerta vartioikin vain kokemattomat shinobit mutta ei ollut hänen paikkansa kyseenalaistaa heille annettuja tehtäviä. Hyvin todennäköisesti syy sille oli selitetty jo tehtävää annettaessa mutta Ryota ei ollut vain keskittynyt kuuntelemaan tarpeeksi tarkasti.
Ryota katseli kun Nuno osoitti kartassa jotakin kohtaa ja Kagero meni kysymään toveriltansa oliko reitti varmasti selvä. Nunossa oli Uchihan mielestä jotakin omituista ja hän oli edelleen hyvin kiinnostunut miehestä sillä tuolla näytti toden totta olevan erityisiä kykyjä joita harvoilla, jos kellään, oli.

Ryotan katsellessa ilmeettömänä Nunoa ajatuksiinsa vaipuneena miettiessään minkälaisia muita taitoja tuolla mahtaisi olla, Koga otti itse lähdön puheeksi joka herätti nuorukaiden ajatuksistansa. ''Olen samaa mieltä, mitä nopeammin lähdemme sitä nopeammin pääsemme poiskin.'' Ryota sanoi valuttaessaan kätensä pois puuskasta sivuillensa ja vilkaistessaan karttaa saadakseen hieman käsitystä mitä reittiä hän kulkisi Mikin kanssa. Ryota ei oikein tiennyt odottiko vai eikö hän odottanut tiimityöskentelyä Mikin kanssa sillä hän samaan aikaan piti tuota lapsellisena mutta myös tiimitoverina joka osasi käyttäytyä kun niin halusi.
Uchiha Ryota
Hp: 19
Ch: 90
Nopeus: 12

Raiji
Hp: 10
Ck: 15
Nopeus: 1
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Liittolaiset

Viesti: # 6035Viesti Cross »

Epäilevältä kuulostavan Kageron kysyessä oliko maassa istuva Nuno varma ehdottamastaan reitistä, sillä se ei vaikuttanut tämän mielestä kovinkaan turvalliselta. Maassa edelleen istuva pikkumies rypisti hieman otsaansa kysymyksen kuullessaan ja laski katseensa maahan, alkaen piirrellä jotain satunnaisia kuvioita maahan, joutuen kuluttamaan hyetken mietttiäkseen vastausta. Lopulta hän kuitenkin kohotti katseensa ja nyökkäsi hieman, ollen täysin varma siitä että he pääsisivät livahtamaan patoalueelle kenenkään huomaamatta.
''Ne putket o pitkii ja ahtait... Liia ahtait useimmil ees mahtuu sisää. Vesi virtoo alaspä ja tekköö kiipeemisest vielö vaikeempoo, minkä takkii niit ei vartijoija. Niit pitki pääsöö kuiteski suoraa ylimpää altaasee.'' Ningyou sanoi, muistaen viime kertaisen käyntisä padolla yllättävänkin selvästi, kuten myös sen miten oli selvinnyt ainoana koko hyökkäävästä ryhmästä hengissä, lennettyään taistelun aikana veteen ja tultuaan virran vetäisemäksi yhteen mainitsemistaan putkista. Sitä mistä tuo selkeys johtui hän ei kuitenkaan osannut sanoa, tai sitten mikä oli edes tuonut koko muiston mieleen. Jollain tapaa se luultavasti liittyi tummiin asuihin pukeutuneeseen naamioituun kolmikkoon, joissa tuntui olevan jotain sangen tuttua. Reitin mainitsemilleen kallioon koverretuille tulvaputkille hän kuitenkin muisti, sillä oli viimeksikin pysähtyneen tänne hoivaamaan saamiaan vammoja ja lepäämään uuvuttavan taistelun jäljiltä.

Kuultuaan kuka pienempi äänenmaalaisista oli Miki huomasi suhtautuvansa tähän hyvinkin ristiriitaisesti, osaamatta sanoa uskoiko edes kuulemaansa. Sen hän kuitenkin tiesi ettei hänen mielikuvansa tuota opettajansa koville laittaneesta shinobista vastannut sitä mitä hän nyt näki, vaikka uslkonäkö saattoikin toisinaan pettää. Vielä enemmän häntä myös ihmetti se että Ryota ja Koga olivat enää edes hengissä, jos tuo ryysyläinen oli tosiaan sama henkilö. Siitä huolimatta hän ei kuitenkaan olkanut enää inttämään vastaan äänenmaalais kunoichin kysyessä oliko hänellä joku ongelma asia suhteen, vaan päätyi vain nostamaan kätensä pystyyn sen merkiksi että kaikki olisi kunnossa.
Samalla hän kuunteli kiinnostuneena pikkumiehen esittämää vaihtoehtoa, osaamatta oikein innostua tuostakaan ajatuksesta. Kieltämättä se kuulosti turvallisemmalta kuin hyökätä jonkun partion kimppuun vangin saamiseksi, jolta voisivat yrittää kiduttaa saadakseen tarvittavat koodimerkit ja tunnussanat soluttautumista varten. Ei kuitenkaan niin paljoa että Sarutobia olisi kiinnostanut lähteä kokeilemaan ryömiä jossain ahtaassa putkessa vastavirtaan tulevaa jäätävän kylmäksi mainittua vettä vastaan.
''Kuten pomo sanoo...'' Hieman piikikkäältä kuulostava kunoichi vastasi ryhmänsä johtajalle, joka tuntui kuitenkin olevan valmis toimimaan tuon suunnitelman mukaan enemää mukisematta. Epäilyksistään huolimatta hän ei aikonut alkaa hangottelemaan poikaa vastaan, vaikka olikin sitä mieltä että tämän olisi pitänyt olla hieman kriittisempi suunnitelman suhteen. Mutta kuten Senju oli aijemmin sanonut kuului viimeinen sana tälle ja alkoi kieltämättä näyttää sille ettei parempaakaan suunnitelmaa olisi tulossa, minkä lisäksi he olivat kyllä käyttäneet jo liikaakin aikaa paikoillaan pysymiseen äskeisen taistelunsa jälkeen.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Liittolaiset

Viesti: # 6036Viesti Southpaw »

Nunon kertoessa mainitsemistaan putkista hieman lisää, Kagero oli jonkin aikaa hiljaa, miettien kuulemaansa. Nunohan oli juuri sanonut vettä jäätävän kylmäksi, joten oliko hyvä idea lähteä putkistoon seikkailemaan sillä uhalla, että osa heistä saattaisi pahimmassa tapauksessa jäädä matkan varrelle? Ehkä parasta olisikin jakaa tiimi niin, että vain osa lähtisi yrittämään putkien äpi kulkemista?
"Hyvä on... ellei sinulla ole mitään sitä vastaan niin voimme suunnata putkia kohti ainakin vilkaisemaan niitä lähempää. Katsotaan sitten miten siitä edetään", Kagero myöntyi lopulta Nunon ehdotukseen, joskin tarkoitti sanansa lähinnä Kogalle, jonka oli käsittänyt olevan näiden vieraiden muodostaman ryhmän johtaja. Hänen vaistonsa sanoi, että Nuno oli jälleen muistanut jotain ratkaisevaa, kuten oli tehnyt jo joitakin kertoja aiemminkin. Ja parhaassa tapaukseessa nämä putket voisivat todella olla avain koko operaation onnistumiseen.

Muuten kaikki näytti kuitenkin olevan sovittu, ellei otettu lukuun hänen sanailuaan Mikin kanssa. Mutta kuten Koga jo oli sanonutkin, heidän oli jätettävä sanailunsa myöhemmäksi. Nyt oli jo korkea aika lähteä jatkamaan matkaa ennen kuin joku kiertelevä partio tulisi heidän luokseen, sen sijaan että he itse yllättäisivät vihollisen.
"Olette oikeassa, alkaa olla korkea aika lähteä. Jos jollain on vieä jotain mielen päällä, voimme keskustella matkalla... Tietenkin sillä ehdolla, että se tehään hiljaa", Kagero sanoi ja virnisti maskinsa takana.
"Nuno, sinä saat näyttää tietä sinne putkille", Kagero sanoi vielä pikkumiehelle, ennen kuin sunshinoitui lähtövalmiina läheisten puiden oksille. Odotettuaan muutaman sekunnin, että muut pääsisivät perään, nainen lähti hyppimään okisa pitkin eteenppäin, pitäen kuitenkin tarkoin ympäristöä silmällä vihollisten varalta.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Eteläinen osa”