Varrella virran

Tulimaa on yksi suurimmista maista ulottuen miltei joka puolelle mannerta.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Varrella virran

Viesti: # 5983Viesti Southpaw »

Akkin ehdottaessa, että voisi näyttää hänelle mitä oli nähnyt, Tinga ei voinut mitään sille, että tunsi olonsa varautuneeksi. Hän ei ollut ihan varma siitä kuinka hyvä idea, olisi luoda jonkinlainen yhteys heidän välilleen edes Akkin genjutsuilla. Entä jos se antaisi Onille tilaisuuden sotkea asioita vain lisää? Toisaalta jos hän kieltäytyisi tarjouksesta, eikö siinäkin olisi riskinä, että se saisi Akkin epäilemään hänen luottamustaan ystäväänsä ja siten vain lisäisi tämän murheita? Lopulta Tinga päätyi kuitenkin nyökkäämään myöntävästi, joskin päätti antaa hetkelliselle epäröinnilleen jonkin harmittomamman syyn.
"Kuten tiedät, niin aistin ympäristöäni ja muiden tekniikoita enimmäkseen sensorini ja tuntoaistini avulla, joten en ole ihan varma saanko tekniikan näkemisestä välttämättä irti yhtä paljon kuin sinä. Mutta jos uskot, että jaksat näyttää sen taistelun minulle, niin voimme toki yrittää", Tinga vastasi. Esimerkiksi erilaiset sinettimerkit eivät sokealle välttämättä kertoisi paljonkaan, sillä hän oli oppinut osaamansa tekniikat kokeilemalla loputtomasti eri tapoja ohjata chakraansa halutun vaikutuksen aikaansaamiseksi. Suurella todennäköisyydellä hänen tekemänsä merkit erosivat rajusti normaalisti näkevien ihmisten tekemistä.
"Tietysti jos Yatan muistoon liittyy ihan mitä tahansa chakra- tai tuntoaistimuksia, niin ne voivat ohjata minua oikeaan suuntaan kun yritän saada selvää siitä tekniikasta. Jos vain suinkin pystyt erottamaan Yatan muistosta sellaisia yksityiskohtia...", Tinga lisäsi.

Akkin pohtiessa Hakke Fuuinin hyödyllisyyttä ja siitä millainen apu niistä olisi epäkuolleita vastaan, Tinga alkoi vähitellen ymmärtää mikä tässä tekniikassa tarkalleen ottaen kiinnosti Akkia.
"Niin... ne epäkuolleet", Tinga totesi ja raapi hetken leukaansa kuin miettien miten nämä kaksi hänen ehdottamaansa tekniikkaa toimisivat niihin.
"Tämä on toki vain minun mielipiteeni, mutta sen ongelman ratkaisemiseksi olisi parasta saada isä purkamaan tekniikkansa, jotta ne kaikki kuolleet pääsevät lepäämään rauhassa. Sielujen haavoittaminen voisi toki hidastaa kuolleita, mutta se tuskin tuhoaisi niitä kokonaan. Ja siinäkin tapauksessa, että saisimme shinigamin syömään kaikki isän keräämien henkilöiden sielut niin minun käsittääkseni ne sielut jäisivät jonkinlaiseen välitilaan shinigamin vatsaan, sen sijaan että pääsisivät jatkamaan matkaansa rakkaidensa luo. En ole varma haluanko kaikille niille kuolleille sellaisen kohtalon", Tinga sanoi pohtivaan sävyyn. Huomatessaan kuitenkin Akkin chakrasta kuinka tämän mieliala selkeästi laski näiden murheiden ajattelemisen seurauksena, Tinga uskaltautui ojentamaan kätensä ja laskemaan sen lohduttavasti ystävänsä olkapäälle.
"Häntä pystyyn. Jos joku on syyllinen sen aavikolla käydyn taistelun alkamiseen niin minä. En taaskaan seurannut Rikimarun opetuksia itsehillinnän suhteen... Epäonnistumisistani tässä asiassa voisi kirjoittaa varmaan kokonaisen kirjan", Tinga sanoi ja onnistuikin saamaan kasvoilleen aidon hymyn, muistellessaan Akkin kertomaa mielikuvaa hänestä Rikimrun kaltaisena täysin tunteettomana koneena. Arvaten etteivät hänen vakuuttelunsa kuitenkaan yksin riittäisi piristämään Akkia, Tinga koetti nopeasti miettiä jotain mistä Akki piti, jotta voisi ohjata ystävänsä ajatukset iloisemmille urille. Ensimmäinen ajatus luonnollisesti oli Kagero, mutta muistaessaan kuitenkin kuinka mies oli Sunassa vetäytynyt kuoreensa hänen yrittäessään saada tätä avautumaan murheistaan ja lopulta Onin vaikutuksen alla vielä nimitellytkin äänenmaalaista kunoichia, Tinga arveli, että kenties Kageroa olisi paras olla ottamatta puheeksi.
"Kirjoista puheen ollen... ennen karkottamistani kuulin huhuja, että olisit alkanut kirjailijaksi minun poissaollessani. Kunhan pääsemme alkuun tämän tekniikka-asian kanssa niin ehkä voisit lukea minulle pätkän?" Tinga virnisti, toivoen, että tämänkaltainen neutraali aihe johdattaisi Akkin ajatukset iloisemmille urille.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Varrella virran

Viesti: # 5985Viesti Cross »

Akki ei ollut yllättynyt siitä että Tinga tuntui suhtautuvan hieman epäröiden ideaan tutustua Yatan muistoihin genjutsun kautta, sillä oli itsekkin hieman epävarma siitä oliko se hyvä idea. Kyse ei ollut ainoastaan siitä ettei nainen aistinut ympäristöään samaan tapaan kuin useimmat muut, kuten tämä muistutti, minkä takia ei välttämättä saisi paljoakaan irti kokemuksesta. Oli sanomattakin nimittäin selvää ettei heidän välillään ollut enää aivan samanlaista järkkymätöntä luottamusta kuin aijemmin, minkätakia oli vähintään järkevää suhtautua päänsä manipulointiin pienellä varauksella. Siitä huolimatta Jinai tuntui kuitenkin olevan valmis kokeilemaan, mikäli Sanada vain jaksaisi suorittaa vaadittavan tekniikan.
''Joudun kyllä luultavasti lepäämään jonkin aikaa jälkeenpäin, mutta mitäpä muuta tekemistä meillä tällähetkellä oikeastaan on.'' Hivenen hymyilemään pyrkivä Akki vastasi ystävälleen, joka oli juuri esittänyt epäilyksensä siitä jaksaisiko hän suorittaa genjutsunsa. Tekniikka itsestään ei ollut kovinkaan raskas, mutta vaatisi ennekaikkea keskittymistä kaikkien tarvittavien yksityiskohtien mukaansaamiseksi. Se oli jotain mihin hän uskoi tarvitsevansa Yatan apua, sillä se oli joutunut jo ensimmäiselläkin kerralla rajoittamaan kaikkea sitä tietoa mitä nuorukaisen mieleen oli yrittänyt muistoan aikana tulvia.
''Uskon myös että tulet vielä yllättymään Yatan havainnointikyvyn suhteen... Sen aistit ovat kaikintavoin omiani tarkemmat, enkä edes kykenisi käymään nuita muistoja läpi ellen saisi siltä apua kyetäkseni keskittymään olennaiseen.'' Hivenen naurahtava miekkamies jatkoi, arvellen että linnun aistit saattoivat olla jopa terävämmät kuin ystävänsä. Eivätkä sen kasaamat havainnot yleensä rajoittuneet vain yhteen lähteeseen, vaan se keräsi kaiken lukuisten kehojensa näkemän, kuuleman, haistaman ja tunteman, kyeten jotenkin kummassa prosessoimaan tuon kaiken.

Hivenen synkkäilmeinen Sanada kuunteli kuinka seurassaan oleva Jinai kertoi ainoasta tavasta jolla arveli isänsä tekniikan voivan tulla kumotuksi, mikä ei ollut mitään piristävää ja tunnelmaa keventävää kuultavaa. Tämä oli myös oikeassa siinä ettei kuoleman jumalan mahaan suljetuksi tuleminen olisi välttämättä sen parempi kohtalo, kuin toimia vielä kuoltuaankin jonkun tahdonalaisena orjana.
''Totta...'' Otsa syvillä uurteilla edessään virtaavaan veteen tuijottava miekkamies mutisi, miettien ensimmäistäkertaa Ryuun salaisen aseen paljastumisen jälkeen montako entistä ystävää ja aseveljeä mahtoi kuulua tuohon epäkuolleiden orjien joukkoon nykyisin. Pelkkä ajatuskin siitä sai punahehkuisen vihan heräämään hänessä, sillä kenenkään ei olisi pitänyt joutua kokemaan moista nöyryytystä enää kuolemansa jälkeen. Terveetkätensä tiukasti nyrkkiin puristaen hän toivoi että kykenisi palaamaan jälleen Hebigakureen ja vapauttamaan jollaintapaa kaikki sen syövereissä vangittuna olevat sielut. Tuo toive tuntui kuitenkin täysin turhalta, sillä edes täysissä voimissaan ollessaan hänestä ei ollut ollut pitämään puoliaan edes kahta nuista epäkuolleista vastaan. Eikä näiden vapauttamiseksi kirouksestaansakkaan tuntunut olevan mitään kovin hyvää keinoa, sillä Ryuu tuskin olisi valmis luopumaan salaisesta aseestaan.
''Eikö heidän vapauttamisekseen ole todellakaan mitään muuta keinoa? Esimerkiksi sielua ruumiiseen sitovan sinetin tuhoaminen? Olettaen että jokin sellainen edes on olemassa? Tai olisiko olemassa joku keino jolla irottaa sielu ruumiista?'' Ongelmaa mielessään pyörittelevä Akki päätyi kysymään, vilkaisten hieman Tingan suuntaan. Tämä ei välttämättä tiennyt paljoakaan enempää tuosta tekniikasta kuin hänkään, mutta ainakin oli nähnyt kuinka kaksi nuista kehoista oli herätetty Hebigakuren linnoituksen alla olevissa kryptissa, minne niitä oli ilmeisesti säilötty isompikin määrä.

Tingan piristys yritys ei mennyt aivan hukkaan, vaan se sai pienen väkinäisen naurahduksen aikaan Akkissa. Tämän itse syytökset eivät kuitenkaan juurikaan auttaneet nostamaan hänen mielialaansa, sillä se ei muuttanut tehtyä tekemättömäksi. Eikä nuorukainen ollut myöskään valmis syyttämään kunoichia yksin tapahtuneesta, sillä oli itsekkin käynyt melko harkitsemattomasti taisteluun, epäröiden ainoastaan oman huonon kuntonsa takia, eikä sen takia mitä verenvuodatuksesta saattaisi seurata. Hän olisi varmaan alkanut puimaan asiaa enemmänkin mielessään, ellei tunnelmaa nostamaan pyrkinyt punapää olisi yllättäin vaihtanut puheenaihetta ja ottanut ystävänsä pientä sivutointa puheeksi.
''En tiennytkään että olet kuullut siitä?'' Yllättyneen kuuloinen Sanada totesi naisen suuntaan kääntyen, voimatta olla ihmettelemästä kuinka tieto oli päätynyt tämän korviin. Hän oli todellakin kirjoittanut ja kuvittanut peitenimen turvin muutaman lyhyen kauhunovellin, joista oli tyullut melkoisia myyntimenestyksiä, mutta vain kourallisen henkilöitä olisi pitänyt tietää kenen kynästä ne olivat todella lähtöisin. Alunperin niiden kirjoitusten ja kuvien oli ollut tarkoitus päätyä vain Kageron luettavaksi, sillä hän ei ollut keksinyt muutakaan tapaa jolla kiittää tätä saamastaan avusta ja ehkä pitää jollain tapaa itsensä tämän mielessä poissaollessaan. Nuo tarinat olivat kuitenkin vahingossa päätyneet myös Sedän ja Tädin nähtäväksi ja nämä olivat onnistuneet lopulta suostuttelemaan miekkamiehen julkaisemaan ne peitenimellä. Tarkoitus oli ollut käyttää julkaisua pääosin rahanpesussa, mutta yllättäin ensimmäinen painos olikin osoittanut kaikkia sitä seuranneiden tavoin myyntimenestykseksi.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Varrella virran

Viesti: # 5986Viesti Southpaw »

"Saat levätä niin kauan kuin vai tahdot. Olen valmis vaikka kantamaan sinut laivasta perille asti jos et muuten saa riittävästi levätyksi", Tinga vastasi Akkin sanoihin, hieman hymyillen. Jotenkin tuntui sanomattakin selvältä, että Akki ymmärsi etteivät hänen aistinsa olleet ainoa syy miksi hän suhtautui genjutsuideaan epäilevästi. Miekkamies ei kuitenkaan alkanut huomautella asiasta vaan tuntui kuitenkin ymmärtävän ettei heidän välilleen syntynyttä säröä voisi korjata kuin aika.
"Voit minun puolestani aloittaa heti kun olet valmis", Tinga sanoi ja siirtyi hieman mukavampaan asentoon laivan kannelle, niin että saattoi nojata selkänäs kannella olevaa rahtilaatikkoa vasten. Vaikka tämä ei ollutkaan ensimmäinen kerta kun hän antoi Akkin luoda genjutsuja häntä varten, Tingasta tuntui silti jotenkin siltä ettei tiennyt mitä odottaa. Kamomessa tapahtunut ympäristön näyttäminen oli loppujen lopuksi ihan eri asia kuin näyttää Yatan päässä oleva muisto ja saada siihen vielä kaikki hänen kannaltaan tarpeelliset aistimukset mukaan.
"Jos kuitenkin tuntuu missään vaiheessa siltä ettet jaksa niin voimme kyllä jättää muiston kesken ja jatkaa loppuun myöhemmin", Tinga lisäsi vielä, tehden selväksi ettei halunnut Akkin polttavan itseään loppuun tämän takia.

Akkin kysyessä eikö sielujen vapauttamiseksi olisi mitään muuta keinoa, Tinga hiljeni hetkeksi, koettaen muistella kaikkea sitä mitä oli kuullut Rikimarun kertovan ja mitä oli saanut selville pyytäessään jotakuta kertomaan ninjojen historiaa itselleen. Ja senkin jälkeen hän tiesi vain hyvin vähän, sillä isä oli luonnollisesti halunnut salata tekniikan salaisuudet parhaansa mukaan.
"Olen kuullut tarinoita siitä, että jotkut sielut olisivat päässeet jatkamaan matkaansa edellisen ninjasodan aikana ja näiden tiettyjen sielujen osalta edo tensei olisi purkautunut ilman tekniikan tekijän apua. Mutta en tiedä miten me saisimme sen tapahtumaan silloin kun haluamme", Tinga kertoi sen vähän mitä tekniikasta tiesi. Hän oli toki kuulemiensa tarinoiden pohjalta kehittänyt teorian, että takaisin tuodun henkilön oli saatava tehdä jokin kesken jäänyt asia loppuun, jotta kykenisi saamaan rauhan ja palaamaan takaisin, mutta koko tämä teoria perustui vain jossittelulle, eikä sen varaan voisi muodostaa minkäänlaista taistelusuunnitelmaa.
"Ainoa täysin varma tapa jonka tiedän, on saada tekniikan tekijä, tässä tapauksessa siis isäni purkamaan tekniikka vapaaehtoisesti", Tinga sanoi pahoillaan olevaan sävyyn. Tietenkin oli mahdollista, että isä oli kehittänyt tekniikkaan jonkin tavan päästä kuolleista eroon nopeasti, mikäli jokin menisi vikaan, mutta oli luultavasti parempi olla antamatta Akkille turhaa toivoa tuomalla tätä mahdollisuutta esiin.
"Olen pahoillani", Tinga sanoi lähes kuiskaten. Kunoichin kasvoilta näki, että ajatus kehoihinsa vangituista kuolleista raivostutti häntä siinä missä Akkiakin, etenkin kun oli mahdollista, että hänen oma äitinsä oli liitetty osaksi tuota kuolleiden armeijaa.

Tingan piristys yritystä seuraava naurahdus kuulosti naisen korviin väkinäiseltä, mutta tällä hetkellä Tinga oli valmis tarttumaan mihin vain aiheeseen joka johdattaisi Akkin ajatukset johonkin mieluisampaan asiaan. Ystävänsä kysyessä miten hän oli päätynyt kuulemaan tämän kirjoittamista kirjoista, nainen virnisti leikkisästi.
"Kuulin satamassa joidenkin merimiesten kertovan tarinoita toisilleen. Tarina jonkun demoniprinssin ja hirviösuden yhteenotosta muistutti hyvin suuresti taisteluamme Kogan joukkoja vastaan joten kysyin tarinan alkuperää ja kuulin aluksen perämiehen ostaneen jonkun mystisen Shiro Gumon kirjoja. Jos muistini ei petä niin Seimei taisi kutsua sinua sillä nimellä?" Tinga kertoi.
"Ja pitää sanoa, että se kuulemani tarina ei ollut hassumpi... vaikka luulen, että jotkut yksityiskohdat ehkä eivät olleet minun kuulemassani versiossa oikein", Tinga naurahti. Satamassa ollut merimies oli kuitenkin kertonut tarinaan ulkomuistista, joten väkisinkin joitain yksityiskohtia jäi pois tai muuttuivat toisenlaisiksi matkan varrella kuin jos mies olisi lukenut Akkin kirjoittaman version kuulijoilleen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Varrella virran

Viesti: # 5993Viesti Cross »

Se mitä Tinga kertoi Edo Tenseistä ei saanut Akkia yhtään paremmalle tuulelle, sillä vaikutti vahvasti siltä ettei olisi olemassa mitään keinoa vapauttaa Ryuun vangitsemia sieluja tämän niin haluamatta. Hän oli kuullut samat tarinat kuin kunoichikin tekniikasta ominvoimin vapautuneista henkilöistä viimesodan aikana, mutta ei juurikaan uskonut niiden kertomusten olevan mitäänmuuta kuin vain tarinoita. Samanlaisia satuja saattoi kuulla miltei missähyväänsä räkälässä, jossa milloin mistäkin selvinneet vanhat juopot kerjäsivät huikkaa uskomatonta tositarinaa vastineeksi tarjoten.
''Olen kuullut nuo samat tarinat myös, mutta en oikein jaksa usko että nuinkin voimakkaassa tekniikassa voisi ollu joku tuonkaltainen heikkous.'' Sylissään olevaa ruokaa jälleen nyppimään nyrpeän näköisenä alkanut miekkamies vastasi, yrittäen miettiä mikä todella mahtoi olla totuus nuiden kertomusten pohjalla. Hän tiesi sen kyllä olevan täyttä ajanhukkaa, sillä jos joku hiekkous todella oli olemassa ei sitä varmasti olisi helppo löytää. Ei ainakaan jos ei todella perehtyisi tekniikkaan ja kaikkeen siihen liittyvään, mikä ei kuitenkaan ollut helposti saatavilla olevaa tietoa.
''Luulenpa että on helpompi keksiä jokutapa kumota hänen tekniikkansa, kuin saada hänet suostuteltua kumoamaan se...'' Katseensa joesta ystäväänsä päin kääntävä Sanada totesi hivenen sarkastiselta kuulostaen, heittäen samalla rämmityt kalanjäänteet jokeen. ''Mutta en epäile hetkeäkään ettei jokin keino siihen olisi olemassa.'' Hän lisäsi hieman totisemmalla säyllä, alkaen todella harkita että tuohon ongelmaan keskittyminen voisi olla jopa järkevää. Eikä vain sen takia että Ryuu oli vihollinen, jolla oli uskomattoman voimakas ase käytettävissään, siitäkin huolimatta että ainakin tähän asti tuo olikin pitänyt kuolleiden armeijansa piilossa linnakkeensa alla.

Keskustelun kääntyessä hieman leppoisampaan aiheeseen ja punapään mainitessa yakuzalaisten puheena olevien novellijen kanteen printatun peitenimen, irvisti tämän seurassa istuva nuorukainen hivenen, sillä ei ollut missään vaiheessa oikein pitänyt siitä. Tarinoiden käytöstä tohkeissaan olleet sisarukset eivät olleet kuitenkaan muistaneet kysyä kiireiselta Sanadalta mitä nimeä tämä olisi halunnut käyttää, päätyen vain ottamaan Seimein käyttämän nimityksen käyttöön.
''Niin hän todellakin teki... Enkä kyllä olisi valinnut itse tuota nimeä, jos olisin vain saanut päättää.'' Punasilmäinen nuorimies vastasi hieman raskaasti huokaisten, miettien olisiko edes antanut julkaista koko kirjoitelmia jos lupaa olisi edes kysytty. Näin jälkeenpäin ajateltuna ehkä kyllä, sillä menestys edes sillä alalla tuntui kieltämättä hyvälle. Silloin hän ei kuitenkaan ollut ajatellut nuiden tarinoiden kuuluvan kenenkään muun kuin itsensä ja Kageron luettaviksi, eikä varmaan olisi edes harkinnut julkistamista jos siitä olisi kysytty.
''Noh niitä ei oikeastaan ollut tarkoitus edes julkistaa yleiseen levitykseen...'' Akki puolustautui hetken myöhemmin Tingan mainittua huomanneensa tarinoiden pohjaavan todellisiin tapahtumiin, sisältäen kuitenkin joitain tiettyjä poikkeamia tarinassa. ''Mutta en kiellä' että otin joitain taiteellisia vapauksia saadakseni tarinasta helpommin lähestyttävämmän j a hieman perinteisemmän kauhutarinan tyylisen... Hieman samaan tapaan kuin mitä Tonolaiset tapasivat kertoa vierailumme aikana.'' Korvat kääreiden alla hieman punoittaen jatkava miekkamies selitti, kertoen mitä oli hakenut innostusta omaan versioonsa tapahtumista.

Itsevarman kuuloisen Tingan kerskuessa kantavansa vaikka tarvittaessa ystävänsä perille heidän määränpäähänsä Akkilta pääsi pieni naurahdus, sillä tuota tilannetta ei ollut edes kovin vaikea kuvitella todella tapahtuvaksi. Ei välttämättä sen takia että hän olisi uskonut uuvuttavansa itsensä genjutsunsa avulla niin pahasti ettei jaksaisi enää edes liikkua itse, vaan koska punapää oli todellakin tarpeeksi itsepäinen toteuttamaan väitteensä. Se ei kuitenkaan ollut ainut syy mikä keskustelussa huvitti miekkamiestä, sillä vielä enemmän hymyn muodostumiseen oli vaikuttanut keskustelun laatu, josa ei vaikuttanut olevan juurikaan edellispäivien vaivautuneisuutta enää havaittavissa. Tuntui miltei kuin hebigakuren tai sunakaguren tapahtumia ei olisi edes ollut olemassa, vaan he olisivat palanneet ajassa puolenvuoden takaiseen aikaan, jolloin olivat tyskennelleet yhdessä yakuzan hyväksi.
''Tässä voi mennä hetkenaikaa...'' Sylissään olleet ruuat vierelleen asettava Sanada vastasi istumaan asettuvalle Jinaille, joka oli juuri ilmoittanut olevansa valmis aloittamaan. ''En ole vielä kerennyt esittää koko ideaa Yatalle, enkä ole ollenkaan varma miten innoissaan se tulee olemaan ajatuksesta jakaa muistonsa myös sinun kanssa.'' Hän lisäsi sulkien silmänsä ja keskittyen kaulassaan olevaan helminauhaan, kutsuen korppia sen luoman yhteyden kautta. Luntu vastasi kutsuun miltei välittömästi, mutta aivan kuten nuorukainen oli epäillytkin suhtautui se melko nihkeästi ajatukseen muistonsa näyttämisestä Uzumakien verta omaavalle naiselle.

''Siitä voi olla hyötyä meille tulevaisuudessa... Jos kohtaamme jonkun sen Uzumakin kaltaisen vastustajan tai lisää niitä epäkuolleita. En tiedä ketää joka tuntisi sinetit paremmin kuin hän, joten ehkä voimme oppia jotain niistä todistamistasi tekniikoista.'' Ylpeää lintua maanitteleva Akki yritti, aistien kuitenkin tulevansa jälleen kerran torjutuksi. Eikä syytäkään siihen ollut kovinkaan vaikea keksiä, sillä Yata tuntui olleen erittäin kiintynyt osaan entisistä kumppaneistaan, joten muisto tämän menettämisestä ja omasta epäonnistumisestaan ei ollut varmasti jotain mitä tämä jakoi mielellään. Sen todistaminen oli yllättänyt jopa nuorukaisen, sillä lintu tuntui suhtautuvan häneen lähinnä pakollisena pahana, jota joutui sietämään toistaiseksi.
''Olkoon ei sitten... Et voi kuitenkaan kuin syyttää itseäsi jos jotain vastaavaa tapahtuu toistamiseen, kerta et halua oppia virheistäsi.'' Taktiikkaa hieman vaihtava Sanada totesi, tuntien samantien kaulanauhastaan väreilevän raivon, joka sai jokaisen hänen ihokarvansa nousemaan pystyyn. Hän oli melkein varma että hetkenä minä hyväänsä kaulanauhasta purkaantuisi ulos parvi korppeja, jotka hyökkäisivät kaikkien laivallaolijoiden kimppuun ja repisivät nämä palasiksi. Sen sijaan kääreiden peittämä mies tunsi kuitenkin tuon purkauksen tasoittuvan ja linnun myöntyvän vastahakoisesti ehdotukseen muistonsa jakamisesta, jättämättä kuitenkaan epäselväksi sitä että ei antaisi äskeistä loukkausta helposti anteeksi, ainakaan jos punahiuksinen kunoichi ei todella saisi jotain hyödyllistä irti nuista tapahtumista.
''Keskity kaikkeen muuhun paitsi näkemiisi asioihin...'' Silmät kiinni paikallaan keskittyneen näköisenä istuva Akki ohjeisti Yataa, tuntien samassa tämän muistojen alkavan vyöryä mieleensä. Muodostaen oman genjutsunsa hän ohjasi kaiken tuon myös tingan mieleen, joka tuntisi samassa myöskin kuinka ilma virtasi tuhansien siipiparien alla ja nosti niitä räpytteleviä lintuja ilmaan. Samalla tämä tuntisi myös houkuttelevan tuoreen veren ja lihan makean metallisen maun sieraimissaan ja kuulisi taistelun melskeen ympärillään. Kaiken tuon yllä oli kuitenkin kaksi tätä eritoten kiinnostavaa chakraa, jotka tuntuivat kietoutuneen yhdenksi hirvittäväksi myrskyksi. Pelon väristykset kulkivat pitkin selkää parven kaartaessa raakkuen tuota myrskyä ja hyökäten äänekkäästi rääkyen toisen nuista taistelijoista kimppuun, voidakseen antaa edes hetken hengähdys tauvon toiselle nuista kahdesta, joka oli vaikuttanut alkavan joutua alakynteen.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Varrella virran

Viesti: # 5996Viesti Southpaw »

"Tietty on myös se tarina siitä kuinka Uchiha Madara käytti itseään uhrina ja kutsui itsensä edo tenseillä juuri kun joku oli saanut jutsun tekijän purkamaan tekniikan... Tosin siitäkään mahdollisuudesta ei taida olla meille apua koska isä ei ole antanut armeijansa pitää omia persoonallisuuksiaan ja lisäksi epäilen, ettei yksikään sen jäsenistä osaa edo tenseitä kuten hän", Tinga sanoi ääneen toisen vaihtoehdon joka hänen mieleensä tuli. Hetken verran naisen kasvoilla oli nähtävissä jossain määrin jopa ahdistunut ilme, tämän ajatellessa sitä mahdollisuutta, että isä oli mahdollisesti liittänyt äidin osaksi armeijaansa, ikään kuin rangaistuksena Akkin henkiin herättämisestä. Lopulta nainen kuitenkin pudisti päätään ja koetti häätää masentavan ajatuksen mielestään.
"En tiedä vielä miten oikein selviämme niistä kuolleista, mutta lupaan että keksin kyllä jotain. Jätä se kuolleiden armeija vain minun huolekseni jooko?" Tinga katkaisi hiljaisuuden ja tavoitteli pientä hymyä kasvoilleen.

Tunnelma muuttuikin onneksi leppoisampaan suuntaan Akkin alkaessa kertoa hänelle tarinoista jotka hän oli ottanut puheeksi tunnelmaa keventääkseen. Ystävänsä kertoessa, ettei olisi välttämättä käyttänyt juuri tuota peitenimeä, Tinga kykeni hyvin ymmärtämään ystäväänsä sillä jos hän oli tunnistanut tarinan kirjoittajan peitenimen perusteella, oli hyvin mahdollista, että niin tunnistaisi luultavasti moni muukin. Akkin jatkaessa ja lisätessä lopuksi ettei tarinoiden alunperin edes pitänyt päätyä levitykseen, Tingalta ei jäänyt miehen äänessä kuuluva nolostunut sävy huomaamatta. Kykenemättä estämään itseään, Tinga tirskahti huvittuneena miehen reaktiosta.
"Älä nyt nolostu. Minusta se kuulemani tarina oli oikein viihdyttävä... Vaikka olisinkin toivonut itselleni hieman toiminnallisempaa roolia sen sijaan, että rauhoitan susilauman kauniilla äänellä ja lammasmaisen lempeällä olemuksellani", Tinga ei voinut olla kiusoittelematta hieman. Nyt kun Akkin ajatukset oli saatu johdettua ikävistä asioista muualle, tuntui melkein samalta kuin ennen. Kuin viime viikkojen tapahtumia ei olisi ollutkaan. Hetken verran Tingan teki mieli halata ystäväänsä osoittaakseen kuinka iloinen oli siitä, ettei tunnelma ollut enää yhtä vaivautunut kuin aiemmin, mutta lopulta kunoichi kuitenkin päätti hillitä itsensä, varmistaakseen ettei mitään uutta sotkua pääsisi syntymään.

Akkin kertoessa, että koettaisi saada Yatan suostumaan muiston näyttämiseen, Tinga nyökkäsi ja odotti kärsivällisesti mitä tapahtuisi. Pari minuuttia kuluikin hiljaisuuden vallitessa, minkä Tiga arveli tarkoittavan sitä, ettei Yata pitännyt ideasta, että joutuisi näyttämään muiston myös hänelle, mutta jotenkin Akkin onnistui kuitenkin saaada lintu suostumaan, sillä pian Tinga kykeni tutemaan kuinka siirtyi silmänräpäyksessä jonnekin muualle genjutsun vaikutuksesta. Hän ei kyennyt aistimaan ympäristöä ihan samalla tavoin kuin normaalisti, mutta sen sijaan hän tunsi kuitenkin selkeästi Yatan huomaamat hajut ja Yatan verenhimon jota lintu oli ilmeisesti tuona hetkenä tuntenut. Tunne oli niin voimakas, että se oli vaarassa tarttua Tingaankin. Kunoichi puristi jo käsiään nyrkkiin kuin aloittaakseen taistelun, mutta tuntiessaan kahden suuren chakran läsnäolon ja keskittyessään niihin, Tingan suu loksahti auki hämästyksestä. Vaikka tämä nimenomainen Uzumaki ei luultavasti mikään lähisukulainen ollutkaan ja tämän chakraelementtikin tuntui olevan eri kuin hänellä, tämä chakra muistutti kuitenkin niin suuresti Tingan omaa, ettei sukulaissuhteesta yksinkertaisesti voinut erehtyä. Keskittyen vain tuohon Uzumakiin ja siihen mitä tämä teki, Tinga seurasi muiston etenemistä, unohtaen hetkessä aiemmat epäilyksensä siitä oliko hyvä idea antaa Akkin tehdä genjutsunsa hänelle.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Varrella virran

Viesti: # 6000Viesti Cross »

Huolimatta sykästä puheenaiheesta Akki naurahti hieman yllättäin kuullessaan Tingan mainitsevan tarinan siitä kuinka Uchiha Madara oli edellisen suuren sodan aikana onnistunut muka vapauttaman itsensä Edo Tenseistä, kutsumalla itsensä takaisin juuri kun alkuperäinen tekniikan luoja oli ollut kumoamassa tekniikkansa. Sodast liikkui toki monenlaisia uskomattomia silminnäkijöijen kertomia tarinoita, mutta tuo oli ollut aina yksi älyttömämmistä niistä koskaan. Jo ensimmäisellä kerralla sen kuullessaan hän oli miettinyt kuinka joku muka saattoi edes kuvitella jonkun voivan uskoa moista potaskaa. Se kuulosti aivan yhtä typerältä kuin nekin tarinat joissa Konohan nykyinen hokage tiimitovereineen olisi ratkaissut koko sodan toisessa ulottuvuudessa käydyssä taistelussa jotain muinaista jumalattarn kaltaista henkilöä vastaan.
''No jos edes oletamme mokomansadun olevan totta niin tuskinpa... Mutta tuosta tuli mieleeni että vaikkemme ehkä saisikaan niitä sielujavapautetuksi niin ainakin niiden viipymisestä täällä voisi varmasti tehdä viihtyisämpää, mikäli niillä todella on edes jonkinlainen mieli tai tajunta, sen sijaan että joku ohjailisi niitä" Mieleensä nousseen ajatuksen esiin tuovaSanada vastasi, pistäen samalla merkille ystävänsä murheellisen ilmeen ja toivoen ettei ollut loukannut tätä vahingossa jollaintapaa äskeisellä regtiollaan. Toisin kuin ystävänsä hän ei osannut edes ajatella että Ryuu olisi kaikista julmuuksistaan huolimatta saattanut liittää jopa oman vaimonsa osaksi epäkuolleiden armeijaansa, siitäkin huolimatta että tämä oli voimakas ja taitava shinobi. MIekkamies oli kyllä kuullut ettänuiden kahden liitto oli alkanut viilentyä nopeasti näiden lasten syntymän jälkeen, mitä myös jotkut hänen omatkin havaintonsa tukivat. Siitä huolimatta moinen temppu oli kuitenkin jotain mihin edes Käärmeenäkin tunnettu mies olisi tuskin saattanut alentua, mikäli oli koskaan vaimoaan todella rakastanut, sen sijaan että olisi vain käyttänyt tätä omiin tarkoituksiinsa.
"Hyvä on..." Mahdollisen konfliktn välttämään pyrkivä nuorukainen vastasi hieman yllättyneenä punapään outoon pyyntöön saada huolehtia itse siitä että keksisi keinon kumota isänsä tekniikan, aivan kuin siihen olisi joku henkilökohtaisempikin syy. Jos sellainen olikin olemassa ei hän sitä keksinyt, mutta ei myöskään tohtinut alkaa kysyä syytä tuohon pyyntöön. Oli varmasti parempi vain yrittää luottaa naiseen ja anta tälle työrauha, vaikka miekkamies epäilikin että olisi saattanut juuri olla pääsemässä oikeille jäljille.

Huolimatta siitä että Tinga sanoi nauttineensa kuulemastaan tarinasta ja väitti ettei nolostumiseen ollut mitään syytä, ei Akki mahtanut mitään sille että tunsi olonsa hieman kiusaantuneeksi. Tämän esittämät pikku moitteet omasta osuudestaan tarinassa eivät myöskään juuri auttaneet asiaa, vaan saivat hänet entistäkin vaivaantuneemmaksi. Se vei nopeasti terän aijempien kehujen tuottamasta kutkuttavasta tunteesta, saaden niekkamiehen haluamaan miltei pyytää anteeksi sitä ettei ollut kirjoittanut tapahtumista tudenmukaisemmin.
"En välttämättä kuvailisi sitä aivan nuin... Mutta se oli kuitenkin uskottavampaa hahmollesi, kuin se että käristäisit puolet laumasta karrelle ja mätkisit senjälkeen johtajanaaraan muussiksi. En myöskään usko että se olisi tehnyt hahmosta myöskään kovin pidettävää." Järvelle päin katseleva Sanada puolustautui, halumatta sen tarkemmin alkaa selittää miksi kukakin tarinan pää hahmoista oli muotoutunut sellaiseksi kuin oli. Osaksi niihin oli kuitenkin vaikuttanut monimutkaiset tarinan kerronnan säännöt joita hän oli oppinut tonolaisilta tovereiltaam ja myös se että arinat olivat alunperin olleet tarkoitettu vain Kageron luettavaksi. Muistaen sen kuinka mustasukkaisesti tuo oli suhtautunut Jinaihin alunperin nuorukainen oli päätynyt rajaamaan ystävänsä osuutta taistelussa melkoisesti, halumatta kuitenkaan aivan kokonaan pyyhkiä tämän suoritusta Kougan susien kanssa pois tarinasta, joka olisi varmaan lähinnä historiankirjoitusta mitä niistä tapahtumista koskaan tulisi.

Yatan muiston jatkuessa Tinga saattoi tuntea linnun verenhimon kasvavan sen syöksyessä Uzumakia kohti, sekä myös kivun sekaisen raivon yllättävän näkymättömän esteen pysäyttäessä sen. Naisen mielessä vilahtaisi ajatus miehestä, jonka ylös ojennettu käsi oli tatuoitu täyteen mutkikkaita merkkejä, joista osa oli juuri alkanut hehkua himmeästi. Kipu säteili kaikkialta korpin lukuisista kehoista, niiden ropistessa sateenlailla maahan.
Se unohtu kuitenkin miltei samantien linnun nähdessä hänen ja toverinsa vatustajan käyvän julmahymy kasvoillaan uuteen hyökkäykseen, syöksyen perääntyvän munkin perään. Kaljupää yritti puolustautua nostamalla kätensä eteen suojaksi, mikä osottautui kuitenkin samantien virheeksi. Hyökkääjän kasvoille kohosi silmänräpäykseksi virnistys, ennen kuin tämä kosketti nopesti munkin kättä ja näytti nyhtäisevän jotain irti siitä. Harmittomalta vaikuttanut kosketus sai aikaan vertahyytävän tuskaisen parahduksen, nopeasti mätänevän lihan käryn täyttäessä miltei samantien Yatan sieraimet.
Raivoisasti räääisevä lintu kasasi nopesti lukuisat kehonsa yhteen ja yritti loikata takaisin ilmaan, liittyäkseen toisen kätensä juuri menettäneen ystäväns avuksi. Ennen kuin lintu kerkesi tehdä muuta kuin levittää siipensä tunsi se sarjan harmittomia pistoksia kehossaan ja sen jälkeen voimakkaan jysäyksen, aivan kuin olisi juuri saanut kokonaisen vuoren selkäänsä. Voimattomasti rääkäisten korppi luhistui maahan kykenemättömänä liikkuman, tai edes hajoamaan lukuisiksi pienemmiksi versioiksi itsestään.
Sen sijaan se sai vain seurata vierestä toverinsa epätoivoista puolustus taistelua, hehkuvakätisen Uzumakin käydessä tämän kimppuun ja isku iskulta imien osan tätä itseensä. Lintu isti kuinka joka lyönnin myötä osa munkista siirtyi tämän vastustajaan ja imeytyi osaksi tätä, samalla kun aina vain suurempi osa tämän uhrista kuihtui.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Varrella virran

Viesti: # 6001Viesti Southpaw »

Akkin epäillessä Madaraa koskevan tarinan paikkansapitävyyttä, Tingan kasvoille levisi hieman huvittunut ilme.
"Tiedän, että monet sotaa koskevat tarinat kuulostavat uskomattomilta ja varmaan ovatkin keksittyjä, mutta tuon Uchiha Madaraa koskevan tiedon uskon pitävän paikkansa. Isä kertoi sen kerran kun olimme vielä väleissä... Hän sanoi nähneensä sen omin silmin koska oli paikalla, enkä kyllä keksi mitä hän saavuttaisi keksimällä tuollaista omasta päästään", Tinga hymähti. Vaikka hän hyvin ymmärsi Akkin epäuskon, oli silti lievästi huvittavaa, että kaiken heidän kokemansa jälkeen oli vieläkin olemassa asioita joita oli vaikea uskoa todeksi. Akkin jatkaessa ja ehdottaessa, että he voisivat keksiä keinon palauttaa kuolleille näiden alkuperäiset persoonallisuudet, Tinga nyökkäsi, myöntääkseen, että oli ajatellut sitä itsekin. Samalla hän kuitenkin epäili olisiko sekään silti hyvä idea.
"Olen miettinyt sitä vaihtoehtoa... että kehittäisin sinetin joka estäisi isääni pitämästä heidän persoonallisuuksiaan poissa. Mutta en ole varma onko sekään muuta kuin väliaikainen ratkaisu. Ellei tekniikkaa saa purettua he olisivat tuomittuja elämään ikuisesti. Se kuulostaa ehkä mukavalta aluksi, mutta haluaisitko todella joutua itse elämään loputtomasti sillä välin kun kaikki jotka koskaan olet tuntenut kuolevat ennemmin tai myöhemmin vanhuuteen? Itse en ainakaan haluaisi", Tinga joutui ampumaan Akkin ehdotuksen alas.
"Tietty voisin oppia Edo Tensein itse vaikka en ideasta pidäkään... Sen jälkeen tappaa isäni ja kutsua hänet takaisin purkamaan tekniikkansa. Mutta siinäkin olisi riskinä, että hän kutsuisi itsensä kuten Madara ja sen jälkeen, hän olisi vielä nykyistäkin pahempi ongelma", Tinga kertoi raskaasti huokaisten yhdestä mielessään pyörineestä vaihtoehdosta.

Heidän keskusteluaan seuraavan genjutsun päästessä vauhtiin, Tingan mielessä välähti kuva vastustajan kädestä ja sitä peittävistä sinettimerkeistä ja samalla myös lyhyt aistimus vastustajana olleen Uzumakin chakrassa tuntuvasta piikistä, kun tämän chakramäärä tuntui hetkessä lähes kaksinkertaistuvan aiemmasta. Vaikka tämä aistimus jäi lyhyeksi, Tinga uskalsi olla melko varma, että vastustajalla oli jonkinlainen sinetti tai kaksikin sinettiä joihin tämä oli kerännyt chakraa vaativampia tekniikoita varten. Sinettimerkit miehen käsissä olivat luultavasti näistä chakrasineteistä johtuvia eivätkä niinkään Akkin kuvailemasta tekniikasta. Nainen olisi mielellään tarkkaillut tuota tekniikkaa hieman enemmänkin, mutta genjutsu-Yata siirsi kuitenkin huomionsa pian siihen kuinka Uzumaki kävi hyökkäykseen Yatan kumppania vastaan, samalla kun iso osa Yatan kehoista tipahti maahan voimansa menettäneinä. Nähdessään kuinka vastustaja näytti vetävän munkin kädestä ikään kuin jotain irti, Tinga ei kutienkaan kiinnittänyt tähän juuri huomiota vaan keskittyi tuntemuksiin joita Yatan maahan tippuneet pienemmät kehot olivat ehtineet välittää oikealle Yatalle, ennen kuolemaansa. naisesta itsestäänkin tuntui lähes siltä kuin kylmä ja hyytävä käsi olisi kurottanut hänen sisuskaluihinsa ja pyrkinyt vetämään ne ulos. Vasta hyökkäyksen kohteeksi joutuneen munkin huuto sai Tingan havahtumaan näihin tuntemuksiin keskittymisestä siihen, kuinka Yata syöksyi ilman halki kohti toveriaan, mutta ei koskaan päässyt perille asti, siivissä tuntuvien pistosten heikentäessä korppia ja viedessä lopulta sen voimat. Yata ei tuolloin ollut ymmärtänyt tekniikkaa täysin itse, mutta ilmeisesti Uzumaki oli kuitenkin heittänyt Yatan siipiin jonkinlaisia heittoaseita, tai nauloja, jotka tuntuivat ikään kuin sinetöivän Yatan chakraa. Tai ei ehkä sinetöivän, mutta ne estivät Yataa käyttämästä voimiaan.
"Ehkä tuota pitäisi tutkia. Jotkin vastaavat heittoaseet voisivat olla hyödyksi Akkille...", Tinga ehti ajatella, ennen kuin tunsi Yatan yrittävän räpistellä ylös. Lintu joutui kuitenkin avuttomana katsomaan sivusta, kuinka sen kumppani tuhottiin pala palalta ja... ikään kuin sinetöitiin osaksi Uzumakia itseään. Tinga aisti kuinka munkin chakra tuntui ikään kuin sekoittuvan Uzumakin omaan ja jäävän lopulta pysyväksi osaksi sitä, muuttaen Uzumakin chakran hieman toisen tuntuiseksi kuin mitä se alunperin oli ollut. Lopulta genjutsu päättyi siihen kuinka loppuun asti taistelleen munkin ruumis kaatui elottomana ja kuihtuneena maahan ja Yatan lopulta poistuessa katkerana paikalta. Akkin purkaessa genjutsun ja Tingan löytäessä itsensä jälleen laivan kannelta, kunoichi oli hetken hiljaa, tietämättä mitä oikein sanoa.

"Se... se oli tosiaan vähän niin kuin Shiki Fuuin, mutta ei kuitenkaan. Hän ei varsinaisesti vahingoittanut tai tuhonnut sielua vaan ennemmin... sulautti sen osaksi itseään", Tinga sanoi lopulta, joutue kuitenkin hetken hapuilemaan ja hakemaan sopivia sanoja päästään. Ja siltikin tuntui, ettei hänen selityksensä ollut paras mahdollinen.
"Muisto ei näyttänyt mitä Uzumakille tapahtui tuon taistelun jälkeen, mutta jos arvaan oikein hän otti nimenomaan osia sielusta saadakseen itselleen sen munkin voimat ja kyvyt... ehkä jopa muistotkin", Tinga lisäsi miettien kuitenkin miten jatkaa tästä. Akki oli ilmaissut kiinnostuksensa oppia tuo tekniikka, mutta jos rehellisiä oltiin, Tinga ei ollut ihan varma olisiko hyvä idea edes kehittää tuota tekniikkaa uudelleen yhtään kenenkään käyttöön. Kieltämättä se olisi tehokas tapa lisätä omia voimia ja tietämystä eri tekniikoista, mutta entä jos tekniikka päätyisi vääriin käsiin? Jos joku isän kaltainen saisi vihiä siitä ja alkaisi sulauttaa ihmisiä itseensä tehdäkseen itsestään voimakkaimman ninjan koskaan? Hän ei toki uskonut, että Akki itse alkaisi sulauttaa ihmisiä itseensä kovin kevyin perustein, mutta entä Oni?
"Sitten oli ne sinetit jotka huomasit hänen käsissään. Niiden aktivoituessa tunsin sen Uzumakin chakramäärän tuplaantuvan alkuperäisestä. Luulen, että se vastustajan sulauttaminen vaatii aivan valtavasti chakraa, joten hän oli kerännyt chakraa käsissään oleviin sinetteihin valmiiksi, kyetäkseen ylipäätään tekemään tekniikan. Ja sitten oli vielä ne... piikit tai jotkin jotka hän heitti Yatan siipiin. Ne eivät varsinaisesti sinetöineet Yatan chakraa, mutta estivät häntä käyttämästä sitä. En ole ihan varma johtuuko se jotenkin aseiden materiaalista vai jostain sen Uzumakin tekniikasta, mutta sitä voisi olla syytä tutkia enemmän. Sitä tekniikkaa voisi käyttää vaikka heittoaseiden kanssa", Tinga kertoi tekemistään havainnoista.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Varrella virran

Viesti: # 6003Viesti Cross »

Huolimatta siitä että oli vasta luvannut jättää Ryuusta ja tämän epäkuolleista huolehtimisen sitä vaatineelle ystävälleen, päätti Akki jatkaa asiasta puhumista, arvellen että voisi ainakin sillätavoin auttaa tätä urakassaan. Hän ei selvästikkään tuntenut kyseessä olevaa tekniikkaa yhtähyvin kuin Tinga, mutta oli kuitenkin nähnyt elämänsä aikana monia hyvinkin mielenkiintoisia asioita josta voisi olla hyötyä vastauksen löytämiseksi ja kaksi päätä oli varmasti tässätapauksessa parempi kuin yksi. Senpä takia miekkamies istuikin paikallaan leukaansa hieroen ja kuunteli kunoichia, joka kertoi isänsä nähneen Madaran todella kutsuvan itse itsensä takaisin Edo Tenshinillä, juuri kun tekniikan alunperin tehnyt henkilö oli ollut purkamassa sen.
Tieto sai hänen otsansa painumaan hueman rypyille, sillä tuo tieto oli kieltämättä mielenkiintoinen ja herätti joitain hyvin erikoisia kysymyksiä, kuten sen voisiko saman sielun kutsua useampaan kertaan samanaikaisesti. Nuo mietteet painuivat kuitenkin nopeasti taka-alalle punapään jatkaessa ja kertoen ystävälleen arvelevansa voivansa kehitellä sinetin jolla palauttaa henkilöiden alkuperäinen persoonallisuus väkisin takaisin, vaikka epäilikin ettei siitä välttämättä olisi paljoakaan hyötyä.
''Toisaalta jos kykenisit siihen niin eikö olisi helpompi kehittää jotain millä kumoat isäsi kumon sitoa heidät tahtoonsa? Käsittääkseni se tapahtuu kuitenkin jonkinlaisen sinetti amuletin kautta ja tunnet varmasti sen kaltaiset asiat isääsi paremmin... Oikeastaan epäilen ettei hän ole juurikaan kyennyt tekemään muutoksia siihen versioon jonka on onnistunut kopioimaan Orochimarulta varastamistaan kääröistä.'' Jinain suuntaan vilkaiseva Sanada totesi harkitsevaan sävyyn, miettien samalla kuinka vahva ote Ryuulla loppujen lopuksi edes oli nuista epäkuolleista ja vaikuttaisiko useamman niistä herättäminen tämän kykyyn hallita orjiaan.
''Siinä tapauksessa voisit kääntää ne häntä vastaan ja pakottaa kumoamaan tekniikan. Pystyisin luultavasti itsekkin samaan genjutsujeni avulla, mutta mitä useampaan kohteeseen joutuisin vaikuttamaan kerralla sitä haastavampaa siitä tulisi... Ellei... Mmm... Se voisi ehkä jopa toimia.'' Yllättävän ajatuksen saava Akki alkoi mutista itsekseen, muistellen hetkenaikaa ikuisuus sitten tapahtuneelta tuntuvaa matkaa Uzushiogakureen ja eritoten kahta siellä kohtaamaansa vartiaa. Nuo kaksi kauvansitten kuollutta aavetta olivat heränneet heidän murtaessaan jonkin ansankaltaisen sinetin ja hyökänneet kyllänsä tunkeutuneen ryhmän kimppuun, hyödyntäen näiden omaa voimaa näitä vastaan.
''Uskoisitko kykeneväsi luomaa sinetin joka imee chakraa kohteesta toista tekniikkaa varten?'' Uteliaalta ja innostuneelta kuulostava miekkamies kysyi, arvellen että kaikkein yksinkertaisin ja tehokkain ratkaisu voisi löytyä heidän kummankin osaamisen yhdistämällä. Sitomalla genjutsuttekniikka chakraa sen käyttöön imevään sinettiin he voisivat luoda vasta-amuletin Ryuun hallinta-amuletille, joka kääntäisi tämän joukot herraansa vastaan. Samaa tekniikkaa voisi hyödyntää myös siinä tapauksessa että sielut jäisivät syystä tai toisesta vapauttamatta, jolloin toista genjutsua hyödyntämällä ne voitaisiin vaivuttaa pysyvästi miellyttävään uneen ja haudata jonnekkin mistä niitä ei löydettäisi. Se ei ehkä olisi aivan sama-asia kuin kuoleman rauha, mutta varmasti parempi kuin ikuisuus epäkuolleena orjana.

Yatan muiston päättyessä Akki purki sen Tingan mieleen välittäneen genjutsun, jääden tuijottamaan mietteliäänä edessään olevaa vettä. Nyt kun ei ollut joutunut keskittymään kaikkeen ympärillään näkemäänsä hän ymmärsi taistelun tapahtumat huomattavasti paremmin, tuntien jopa katumusta siitä että oli edes harkinnut opettelevansa munkin surmanneen sinetöintitekniikan. Jokin nuin hirvittävä ja julma tekniikka oli jotain minkä kanssa hän ei halunnut olla missään tekemisissä, holimatta siitä että se olisikin varmasti ollut erittäin hyödyllinen. Se olisi varmasti ollut myös loukkaus korppia kohtaan, jonka tunteman vastahakoisuuden Tingaa kohtaan hän ymmärsi nyt huomattavasti paremmin.
''Olet oikeassa... Et ehkä huomannut sitä, mutta Yata ei poistunut omasta tahdostaan. Se olisi halunnut yrittää kostaa, tai kuolla itse samalla, mutta Uzumaki näytti kykenevän lähettämään sen pois aivan kuin olisi kutsunutkin sen paikalle.'' Ystävänsä sanoihin ajatuksistaan havahtunut miekkamies vastasi, tuntien kylmien väreiden kulkevan selässään muistaessaan Uzumakin kasvoilla taistelun lopuksi olleen ilmeen. Tämä oli näyttinyt nauttineen siitä mitä oli juuri tehnyt, vähintään yhtäpaljon kuin siitä että sai vielä lopuksi nöyryyttää raivoisasti rääkynyttä korppia.
''Jos olisin tiennyt millaisesta tekniikasta todella oli kyse en olisi vaivannut sinua tällä asialla... Mutta ne Yatan lamauttaneet piikiit minua kuitenkin kiinnostavat, jos uskot voivasi auttaa niiden kanssa.'' Hieman pahoillaan olevalta kuulostava Sanada totesi Jinain kerrottua omista havainnoistaan, jotka tuntuivat olevan hieman samansuuntaisia hänen omiensa kanssa. ''En ole aivan varma mutta oma arvioni on että kyse oli vain voimakkaasta chakra purkauksesta, jonka hän ohjasi vapautumaan niistä aseistaan Yatan kehoon... Jollain tapaa se muistutti hieman Hyuuga klaanin käyttämää Jukenia, joskaan ei niin hienovarainen.'' Omista havainnoistaan kertova nuorimies sanoi, muistellen samalla kerrankäymäänsä taistelua erästä tulenmaalaista vastaan. Tämän käyttämä kevyistä hipaisun kaltaisista lyönneistä koostunut tyyli oli lopulta aiheuttanut hyvin samankaltaisen reagtion, lamaannuttaen hänen chakrankiertojärjästelmänsä hetkittäisesti. ''Ennemminkin tässä oli kyse puhtaasti brutaalista voimasta, joka sotki sotki kohteensa koko elimistön shokki vaikutuksella. Sen sijaan että olisi vain kohdistanut minimaalisen voiman kaikkein kriittisimpiin kohtii.'' Nuiden kahden tekniikan eroja ääneen vertaileva Sanada selitti, arvellen että voisi kyetä saamaan saman vaikutuksen aikaan hyvinkin helposti, jos vain kykenisi sinetöimään tarpeeksisuuren määrän chakraansa aseeseensa ja vapauttamaan siinä olleen sinetin ilman fyysistä kosketusta, hieman samaan tapaan kuin jos olisi käyttänyt räjähdelappuja.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Varrella virran

Viesti: # 6004Viesti Southpaw »

"Voisin toki... Mutta kuten sanoin, en ole varma olisiko se turvallista. Edo tensei jo itsessään on kielletty tekniikka, joten olisi vaarallista lähteä leikkimään sineteillä tietämättä varmasti mitä tapahtuu. Jos otetaan esimerkiksi ne kaksi jotka jouduin lähettämään perääsi, niin minulla ei ole aavistustakaan keitä he olivat ja millaisia he olivat eläessään. Entä jos purkaisin isäni hallinnan heistä ja he osoittautuisivat joksikin kauan sitten kuolleiksi rikollisiksi jotka haluavat hyödyntää kuolemattomuuttaan jotain omia tarkoituksiaan varten? Pahimmassa tapauksessa meillä olisi useita oman pänsä mukaan toimivia epäkuolleita, joita kukaan ei pystyisi hallitsemaan", Tinga kertoi huolestuneena. Tilanne olisi kutakuinkin sama kuin itse itsensä kutsuneen Madaran aikana, joskin isän tuntien tämä oli välttänyt kutsumasta ketään ketä ei uskonut itse voittavansa tarvittaessa. Akkin alkaessa kuitenkin viedä ideaansa pidemmälle Tinga kuunteli tarkkaavaisesti, sillä hänenkin oli myönnettävä, että ääneenpohdiskelu Akkin kanssa auttoi hänenkin ajatuksiaan asettumaan järjestykseen asian suhteen. Miekkamiehen lopulta saadessa idean ja kysyessä pystyisikö hänen sineteillään keräämään chakraa toista tekniikkaa varten, kunoichi nyökkäsi myöntävästi.
"Sineteilläni pystyy jo nykyisellään ottamaan chakraa tehdyistä tekniikoista joten chakran kerääminen jatkokäyttöä varten ei pitäisi olla ongelma..." Tinga myönsi ja koetti sada Akkin ideasta kiinni. Kun Akki sitten ryhtyi avaamaan ajatustaan hänellekin, Tingan ilme näytti kirkastuvan, sillä tuo kuulosti jo huomattavasti paremmalta kuin pelkästään kuolleiden vapauttaminen hänen isänsä hallinnasta.
"Tuo voisi olla suunnitelma A... Ja suunnitelma B voisi olla, että teemme genjutsun myös isääni. Jos hän jotenkin saisikin hallinnan takaisin itselleen, voimme genjutsujen avulla saada hänet luulemaan, että on menettänyt hallintansa lopullisesti. Parhaassa tapauksessa se voisi pakottaa hänet jopa purkamaan tekniikan säästääkseen oman henkensä", Tinga ehdotti toista mahdollista tapaa hoitaa ongelma pois päiväjärjestyksestä.
"Kiitos... Sinun kanssasi puhuminen tuntuu auttavan aina kun on kyse taistelusuunnitelmista. Ehkä pitäisi harkita sinua oikeaksi kädekseni sitten kun olen kage", Tinga lisäsi aidosti kiitollisena Akkin ehdotuksista ja neuvoista.

"Se Uzumaki olisi helposti voinut tappaa Yatankin. Mutta jos tulkitsen tilannetta oikein, hän arveli, että Yatalla kutsueläimenä on sopimus useammankin eri ninjan kanssa. Hän luultavasti halusi Yatan kautta levittää sanaa, ettei hänen tielleen kannata asettua", Tinga sanoi mietteissään, Akkin huomauttaessa itse tekemästään huomiosta, siitä ettei Yata ollut poistunut vapaaehtoisesti. Hän oli toki kuullut puhuttavan tekniikoista, joilla saattoi katkaista kutsuolennon ja kutsujan välisen sopimuksen väliaikaisesti tai jopa pysyvästi, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun hän oli aistinut vastaavan tekniikan käytännössä.
"Älä suotta ole pahoillasi. Muutos sen Uzumakin chakrassa oli loppujen lopuksi niin pieni, että se jäisi helposti huomaamatta sellaiselta, joka ei käytä sensoriaan yhtä paljon kuin minä. Et voinut tietää mistä on kyse", Tinga sanoi lohduttavaan sävyyn, Akkin pahoitellessa sitä, että oli vaivannut häntä tällä asialla. Samalla hän oli jopa hieman helpottunut, että Akki itsekin oli tullut siihen tulokseen, että tuon tekniikan olisi parasta antaa unohtua historiaan. Jos miekkamies jostain syystä vaatisi myöhemmin uudelleen häntä opettamaan sen, se ainakin toimisi hänelle vihjeenä siitä, että Oni oli yrittämässä jotain oikean Akkin sijaan.
"Mitä tulee niihin piikkeihin Yatn siivissä niin luulen sinun olevan oikeassa. Tarkoitan, aseissa itsessään ei luultavasti ollut mitään erikoisominaisuutta, mutta materiaali on ollut jotain mikä johtaa chakraa poikkeuksellisen hyvin. Noin vahva vaikutus ei millään voisi onnistua jollain tavanomaisella kunailla", Tinga sanoi pohtivasti ja mietti mistä he voisivat saada tuota kyseistä metallia käsiinsä Akkia varten.
"Harmi ettemme voi mennä takaisin Sunaan ihan lähiaikoina. Pilaf jos joku olisi varmasti tuntenut materiaalin ja ehkä jopa tiennyt mistä voimme saada sitä", kunoichi sanoi ääneen, lievästi harmissaan siitä, että tapahtumat GSG:ssä olivat menneet kuten olivat. Ilman Susanin isän puuttumista he olisivat luultavasti voineet kaikessa rauhassa palata käymään Pilafin luona jossain sopivassa välissä, kunhan olisivat päässeet Akaionin jäljille.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Varrella virran

Viesti: # 6010Viesti Cross »

Tyytyväinen hymy kohosi Akkin kasvoille Tingan innostuessa kuulemastaan ehdotuksesta, nimeten esitetyt vaihtoehdot samantien suunnitelmiksi A. Innostuneeseen sävyyn puhuva nuori nainen jatkoi samantien lisäten oman panoksensa suunnitelman B muodossa, joka kuulosti kieltämättä hyvältä, mutta sai kuitenkin tämän ystävän hieman epäileväksi. Hän luotti kyllä omiin kykyihinsä genjutsujen kanssa, vaikkei kyennytkään Yatan takia käyttämään niitä aivan yhtä tehokkaasti kuin ennen. Nälkäinen lintu vaati jatkuvasti osansa hänen chakrastaan ravinnokseen, tehden siten vakuuttavien illuusioiden luomisesta ja ylläpitämisestä haastavaa.
''Ikävä tuottaa pettymys, mutta en usko ainakaan nykyiselläni luomaan tarpeeksi uskottavaa illuusiota hämätäkseni jotakuta yhtä kokenutta kuin isäsi. Sen lisäksi että Yata sotkee tällähetkellä chakraani ongelma on myös se että toisin kuin niiden persoonattomiksi muutettujen epäkuolleiden kohdalla hänellä on varmasti vahva mieli, jota ei ole helppo ohjailla ja hämätä.'' Hieman pahoittelevaan sävyyn puhuva Sanada vastasi, huomaten samalla muutamia vaaleita savupatsaita alkavan kohota jonkinmatkanpäässä olevan joenmutkan takaa.

Tingan todetessa olevansa samaa mieltä Yatan lamaannuttaneesta tekniikasta ja arvellessa sen kopioimisen vaativan tietyntyyppisestä materiaalista valmistettuja aseita, Akki nyökkäsi hieman päätäänsä, sillä oli arvellut itsekkin tekniikan vaativan normaalia paremmin chakraa johtavan aseen toimiakseen. Toisin kuin punapää hän ei kuitenkaan uskonut tuollaisten aseiden hankkimisen muodostuvan ongelmaksi, vaikka vaadittavia materiaaleja ei olisikaan helppo hankkia. Kiitos siitä kuului Onimarulle, joka oli hamstrannut elämänsä aikana kasapäin aseita matkoiltaan ja liittänyt niistä mieluisimmat myös Shirotoran terään kaiverrettuihin sinetteihin.
Juuri tuon aseen ansiosta Sanadan oli onnistunut saada kaikkein tärkeimmät isänsä aseista haltuunsa, vaikka Ryuu olikin aluksi aikonut pitää osan niistä omassa hallussaan. Nuiden aseiden joukossa oli kuitenkin myös muuttama vähemmän erikoinen tapaus, joilla oli luultavasti ollut merkitystä lähinnä muistoesineinä. Tässä tapauksessa ne saattaisivat kuitenkin olla jopa parepi vaihtoehto käytettäväksi, kuin vaihtoehtona olevat chakraa johtavasta metallista valmistetut aseet.
''Luulisin sen Uzumakin käyttäneen harvinaista metalliseosta, joka johtaa chakraa erittäin hyvin... Tällaista siis.'' Miekkamies vastasi ja kutsui käteensä lyhyen kaksiteräisen miekan, joka oli valmistettu juurikin tuosta hänen mainitsemastaan harvinaisesta materiaalista. ''Ongelma on vain siinä että tätä terästä on aika hankala työstää karkaisun jälkeen, sillä sen jälkeen siitä on tullut liian kovaa ja sitkeää kaiverrettavaksi... Onneksi minulla on kuitenkin myös jotain ehkä jopa paremmin tähän tarkoitukseen sopivaa.'' Nuorukainen jatkoi laskien teräsmiekan eteensä kannelle ja kutsui kutakuinkin saman pituisen ja myöskin kaksiteräisen miekan sen tilalle käteensä, joka oli kuitenkin kärjestä aivan kavan loppuun asti luunvalkoinen. ''Kagyan luu ei ole aivan yhtä kovaa tai kevyttä, mutta johtaa huomattavasti paremmin chakraa.'' Hieman paksuhkon terän omaavan aseen kunoichille ojentava Sanada kertoi, pstäen ensikertaa merkille aseen olevan yllättävän hyvin tasapainotettu hieman kömpelöstä ja karusta ulkonäöstään huolimatta.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Varrella virran

Viesti: # 6013Viesti Southpaw »

Akkin tuodessa esiin epäilyksensä siitä kykenisikö Yatan vuoksi tekemään kyllin vakuuttavia genjutsuja, Tinga mietti ongelmaa hetken. Toki Akki oli aiemminkin tainnut mainita, että yhteys Yatan kanssa häiritsi genjutsujen luomista, mutta hän ei ollut kuitenkaan ottanut tuota asiaa huomioon suunnitelma B:tä miettiessään.
"Luuletko, että useampi genjutsuninja yhdessä voisi kyetä tekemään kyllin vakuuttavan illuusion? Tarkoitan... yksi valitsemistani komentajista Yurei-shissa osaa Yamanaka-tekniikoita... Teoriassa hän voisi ikään kuin linkittää valittujen genjutsuninjojen mielet toisiinsa jolloin he voisivat tehdä yhteistyötä ja luoda kyllin uskottavan genjutsun niin, että jokainen vastaa jostain tietystä osasta illuusiota?" Tinga ehdotti ratkaisua, pohtiva ilme kasvoillaan. Hän ei toki ollut koskaan kuullut vastaavasta yhteistyöstä genjutsuninjojen välillä, mutta se voisi olla yrittämisen arvoinen idea jos ei muuta.
"Ihanteellisinta tietysti olisi jos saisimme Kirikaze-sedän puolellemme. Hän voisi käyttää sharinganiaan illuusion luomiseen", Tinga totesi. Hän ei ollut kuitenkaan uskaltanut lähestyä Kirikazea kylässä ollessaan, sillä tämä ei ollut koskaan ilmaissut kiinnostusta nousta Ryuuta vastaan millään tavoin. Kirikazen kanssa puhuminen olisi siis ollut sama kuin olisi paljastanut isälle suoraan Yurei-shin oikean tarkoituksen. Pohtiesaan erilaisia toimintatapoja, Tinga kuitenkin yllättäen valpastui hieman. Vaikka sokea nainen ei voinutkaan Akkin tavoin nähdä puiden yläpuolelle kohoavaa savupatsasta, kunoichi kuitenkin vaistosi selkeästi jotain tavallisuudesta poikkeavaa.
"Edessäpäin on joku jolla tuntuu olevan melko ikävän tuntuinen chakra... Pitäisikö meidän siirtyä kannen alle pois näkyvistä? Ihan vain varmuuden vuoksi?" Tingaa ehdotti lopulta hetken hiljaisuuden jälkeen. Vaikka Tinga ei voinutkaan olla varma siitä, että tuo joku aiheuttaisi heille ongelmia, tuntui silti paremmalta olla liian varovainen.

Akkin kutsuessakäteensä miekan ja esitellessä sen materiaalia hänelle, Tinga ei kyennyt estämään vaimeaa hymähdystä.
"Olisi pitänyt arvata että sinä tai isäsi olette kyllä saaneet aseita käsiinne riippumatta siitä mistä ja miten ne on tehty", Tinga hymyili ja aisti samalla kannelle laskettua asetta tekniikkansa avulla. Vaikka ase ei ollutkaan hänen kädessään hän kykeni silti tuntemaan pienen, tuskin havaittavan eron verrattuna tavallisiin kunaihin ja muihin aseisiin. Materiali tuntui chakralla aistittuna melkein siltä kuin osa hänen chakrastaan olisi kimmonnut aseen pinnasta takaisin häntä kohti. Akkin kutsuessa kuitenkin vielä toisenkin aseen, jonka ojensi hänelle kokeitlavaksi, Tingan kasvoilla kävi vaikuttunut ilme tämän tuntiessa kuinka kevyt ase oli. Koekilun vuoksi hän ohjasi aseeseen pienen määrän chakraansa, saaden sen ympärille muodostumaan lähes silmänräpäyksessä pieniä liekkejä, aseen pinnan kuumentuessa hänen tulichakransa vaikutuksesta.
"Ei huono löytö. Tämä voi olla jopa parempi vaihtoehto kuin ne piikit joita sillä Uzumakilla oli", Tinga myönsi, samalla kun ojensi aseen kahva edellä takaisin Akkille.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Varrella virran

Viesti: # 6016Viesti Cross »

Tingan todetessa ettei olisi pitänyt olla yllättynyt siitä että Akkilla oli kallisarvoisesta chakrametallista tehtyjä aseita hallussaan, pääsi miekkamieheltä vaimea naurahdus. Sen ei todellakaan olisi pitänyt olla tälle mikään yllätys, vaikkei nuorimies olettanutkaan ystävänsä tuntevan isänsä miekka kokoilmaa läheskään yhtähyvin kuin itse tunsi. Tämä oli kuitenkin ollut eläessään tunnettu laajasti tavastaan etsiä ja ottaa haltuunsa voimakkaita aseita, mikä oli toisinaan meinannut aiheuttaa ongelmia jopa koko Hebigakuren kylälle.
''Et edes arvakkaan... Tosin en kyllä edes itsekkään halua tietää mistä hän on kaikki aseensa saanut ja ketkä kaipaavat omaansa niiden joukosta takaisin.'' Hieman ilkikurisesti hymyilevä Sanada vastasi, tietäen varmasti ennemmin tai myöhemmin joutuvansa vielä useammankin kuin yhden tahon tähtäimeen hallussaan olevien aseiden takia. Sen takia olisi viisasta yrittää rajoittaa tiettyjen miekkojen käyttämistä, ellei tilanne juuri vaatisi sitä, jottei tieto niistä lähtisi leviämään turhan laajalle. Siinä mielessä miekkamiehen esittelemien luu miekkojen käyttöön otto tuntui myös järkevältä, sillä ne eivät materiaaliaan lukuunottamatta olleet kovinkaan erikoiset, saati sitten kenenkään kaipaamat.
''Luulisin niin. Näitä on vielä kuusi lisää ja vaikka ne ovatkin kokoonsa nähden melko raskaita ei niitä kuitenkaan ole vaikea saada lentämään tarkasti. Lisäksi kovuudestaan huolimatta näiden terään on helpompi kaivertaa halutut merkit kuin karkaistuun chakrateräkseen.'' Takaisin ojennetun luumiekan vastaanottava Akki kertoi, voimatta samalla olla miettimättä olikon Onimaru suunnitellut myös jotain vastaavaa ollessaan vielä elossa. Muuten tällä tuskin olisi ollut juurikaan syytä pitää näitä miekkoja mukanaan, ellei tämä sitten olettanut voivansa päätyä vastatusten magnetismi tekniikoita käyttävää henkilöä vastaan.

Horisontissa kohoavia savupilviä katseleva Sanada joutui käyttämään hetkenaikaa harkitakseen Jinain esittämää ehdotusta useamman genjutsun käyttäjän mielen yhdistämisestä tekniikan voimistamiseksi, ennen kuin päätyi pudistamaan hieman päätään. Idea oli kyllä mielenkiintoinen ja toimisi varmasti loistavasti varsinkin ninjutsuja käyttävien ninjojen kesken, auttaen näitä yhdistämään jutsujensa voiman. Ikävä kyllä sama teoria ei tulisi toimimaan illuusioiden kanssa, mikä johtui pelkästään tekniikoiden erillaisesta luonteesta.
''Ikävä kyllä se luultavasti tekisi vain kaikesta vaikeampaa. Toisin kuin ninjutsuissa genjutsuissa ei ole kyse niinkään voimasta, vaan hienovaraisista vivahteista ja pikkutarkasta tarkkuudesta. Sen takia useimmat illuusioita aseenaan käyttävät henkilöt omaavat todella voimakkaan mielen ja egon, eivätkä taivu helposti saumattomaan yhteistyöhän muiden kanssa.'' Mahdollisimman yksinkertaisesti ongelman selittämään pyrkivä nuorimies kertoi, päätyen sen jälkeen kohauttamaan vain olkiaan ystävänsä kommentille Kirikazesta. Tästä voisi varmasti olla hyötyä silmineen, vaikka sikäli kun hän tiesi tämä ei juurikaan käyttänyt sitä muuhun kuin siihen että kykeni reagoimaan vastustajansa liikkeisiin omien hyökkäys kuvioidensa ollessa kesken, jolloin tämän oma nopeus teki reagoimisesta ilman sharinga lähes mahdotonta. Olisi saattanut jopa olla enemmän hyötyä ottaa silmä mieheltä vaikka väkisin, mutta se oli jotain mitä hän ei kuitenkaan aikonut ehdottaa ääneen.

Tingan mainitessa edempää tuntuvan ikävän tuntuisen chakran Akki käänsi katseensa edessäpäin kohoavia savuja päin, arvellen tietävänsä mitä tämä oli vaistonnut. Toisin kuin punapää hän ei itse vielä kyennyt aistimaan edempänä olevan kylän asukkaiden chakroja, mutta arveli siellä olevan jopa usempikin kuin yksi kohtalainen chakranlähde. Kahden joen risteyksessä oleva kauppala ei ollut sijainnistaan huolimatta kasvanut väkiluvultaan kovin merkittäväksi kaupungiksi, mutta siellä oli hyvinkin merkittävät tavara varastot ja niitä vartioimassa oli varmasti joitain huomiota herättäviä henkilöitä.
''En usko sen olevan tarpeen... Tai edes kovin viisasta. Jos en ole väärässä alamme olla lähellä Kawafumikiriä, missä joudumme kulemaan pysähtymään tullattavaksi ja purkamaan osan lastista lähtemään risteävälle joelle.'' Savupiipuista nousevia harmaita pylväitä katseleva miekkamies vastasi mietteliäänä, muistellen tuon kylän olevan käytännössä yakuzan hallussa. Sen ei pitäisi kuitenkaan aiheuttaa ongelmaa, sillä kukaan tuskin kykenisi tunnistamaan häntä kasvoja peittävien kääreiden takia ja musta peruukki päässään valkea silmäinen Jinai menisi varmasti Hyuuga klaanin jäsenestä.
''On luultavasti jopa perempi jos vain nousemme maihin ja menemme nauttimaan virvokkeita johonkin lähelle, kuten useimmat matkustajat ja lastin vartiat tekisivät, odotellessaan miehistön hoitavan purkamisen ja lastaamisen.'' Katseensa horisontista kunoichiin siirtävä nuorukainen lisäsi, ollen ainakin itse valmis nauttimaan jostain muusta syömisestä kuin kalasta ja hedelmistä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Varrella virran

Viesti: # 6020Viesti Southpaw »

Akkin kertoessa, että luumiekkoja oli lisääkin, oli Tingan vuoro naurahtaa vaimeasti.
"Tuon sentään arvasin. Hänen tyyliinsä ei kuulunut taistella kahdella aseella, jos vain oli mahdollisuus ottaa yksi joka käteen", Tinga totesi. Ja jos totta puhuttiin, Akkilla itselläänkin taisi olla hieman samaa asennetta kun asiaa mietti. Joskin hänen ystävänsä kunniaksi oli sanottava, että tämä oli isäänsä parempi mukautumaan yllättäviin tilanteisiin, kenties juuri genjutsuerikoistumisensa vuoksi. Tingan mieleen kohosi hetkeksi kauan sitten käyty taistelu Uzushiogakuressa, jolloin Onimaru oli raivostunut miekkojensa tullessa sinetöidyiksi ja hyökännyt vihollisen kimppuun vain entistä raivokkaammin. Akki luultavasti olisi samassa tilanteessa vetäytynyt hetkeksi kauemmas ja vaihtanut sopivampaan taistelutaktiikkaan. Tai niin Tinga ainakin arveli.

Akkin kertoessa seuraavaksi ongeman hänen ideassaan, Tinga hieroi mietteliäänä leukaansa ja sulatteli kuulemaansa, miettien olisiko genjutsuongelmaan mitään muuta ratkaisua. Ainoastaan yksi ainoa kohosi lopulta naiselle mieleen ja niinpä tämän kasvoille ilmestyikin pian kysyvä ilme, kun tämä käänsi ne Akkia kohti.
"Entä jos vain yksi vastaisi genjutsun luomisesta ja muut antaisivat tälle yhdelle chakraansa käytettäväksi, jotta genjutsusta saataisiin riittävän tehokas? En toki ole asiantuntija kuten sinä, mutta eikö genjutsuissakin chakramäärä vaikuta siihen kuinka yksityiskohtaisen ja vaikeasti murrettavan harhakuvan voit ylipäätään luoda?" Tinga kysyi. Puhuessaan hän oli kiusallisen tietoinen siitä kuinka vähän loppujen lopuksi tiesi genjutsujen luomisesta. Hyvä kun osasi hädintuskin edes purkaa yksinkertaisimmat niistä yltään. Eipä sillä, että hän olisi niitä kovin usein edes kohdannut, sillä Akkia lukuunottamatta useimmat hänen vastustajistaan turvautuivat mieluummin muihin tapoihin taistella, koska sokealle olisi ollut vaikea tehdä kyllin uskottavaa harhaa, tietämättä varmasti miten tämä oikein havainnoi maailmaa ympärillään.

Puheen palatessa siihen miten toimittaisiin kunhan päästäisiin joen haarautumiskohdassa olevaan kylään, Tinga kulmat kurtistuivat hieman. Akki oli ollut kylästä karkotettuna kauemmin kuin hän ja tunsi epäilemättä myös alamaailman kuviot paremmin. Niinpä miekkamies luultavasti oli paras sanomaan miten heidän olisi parasta toimia, jotta kukaan ei kiinnittäisi heihin sen erityisempää huomiota. Silti jokin noissa hänen aistimissaan chakranlähteissä sai Tingan vatsanpohjaan aikaan ikävän tunteen. Hän ei olisi halunnut pysähtyä tähän kylään lainkaan jos se olisi ollut hänen päätettävissään, mutta ikävä kyllä se ei tainnut olla mahdollista.
"Hyvä on...", nainen mutisi lopulta. Vaikka hän suostuikin Akkin ideaan siitä, että he nousisivat maihin lastin purkamisen ajaksi, Tinga tunsi kuitenkin tarvetta jotenkin valmistautua, ihan vain siltä varalta, että jotain ongelmia tulisi. Niinpä tämä lähetti kehostaan pienen chakrapurkauksen kohti omaa varustelaukkuaan, aistiakseen sen sisällön ja varmistuakseen siitä, että hänellä oli mukanaan kaikkea mitä hän tarvitsisi ongelmien ilmaantuessa.
"Ollaan kuitenkin varovaisia jooko? Ei minkäänlaista tekniikoiden käyttöä ellei ole ehdottoman pakko. Vaikka en aistikaan ketään sensoria", Tinga lisäsi. Kaikkein parasta luultavasti olisi jos he voisivat naamioitua ihan tavallisiksi siviileiksi. Ehkä hänen olisi parasta laittaa peruukki päähänsä ja pyrkiä parhaansa mukaan näyttämään sitä, että tarvitsi Akkin apua sokeana toimimiseen. Se ei ainakaan paljastaisi häntä ninjaksi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Varrella virran

Viesti: # 6021Viesti Cross »

Tingan mainitessa Onimarun tavasta taistella seitsemällä miekalla Akki nyökkäsi hivenen, sillä tuo seikka oli todellakin jotain mitstä tämä oli ollut tunnettu. Väheksymättä yhtään isänsä taitoja mikkojen käytössä nuorimies arveli kuitenkin osan tuosta maineesta johtuvan juurikin hyvin uniikista ja helposti tunnistettavasta tavasta taistella, sillä vain harva miekkamies kykeni käyttämään seitsemää asetta samaan aikaan.
''Hänellä oli kieltämättä hyvinkin tunnistettava tyyli, eikä minun lisäkseni nykyään oler kuin yksi tai kaksi henkilöä joka kykenee käyttämään seitremää miekkaa samaan aikaan. Se tekee nuista luumiekoista entistä mielenkiintoisempia, sillä on harvinaista valmistaa nuin montaa samankaltaista asetta, minkä hän kait päätyikin keräämään miekkoja. Vain harva miekkamies käyttää enempää kuin kahta miekkaa ja siksi onkin harvinaista löytää usepaa kuin kahta yhteenkuuluvaa asetta.'' Sanada vastasi ja lähetti esiin kutumansa aseet takaisin sinne mistä ne olivat tulleetkin, pannen ystävänsä omissa ajatuksissaan olevan ilmeen merkille. Toivottavasti tämä pohti miekkamiehen kaipaamaa sinettiä, vaikka hän uskalsikin epäillä ystävänsä mielen keskittyneen johonkin muuhun sillähetkellä.

Jokeapitkin lipuvan proomun lähestyessä edessä näkyvää kylää, keskittyivät kaksi sen kannella lastin keskellä istuvaa shinobia keskustelemaan yhdestä monista ongelmistaan. Kaksikosta huomattavasti pidempi kääreiden päästä varpaisiin peittämä nuorimies hieroi miettteliäänä leukaansa, pohtien juuri kuulemaansa ehdotusta. Lähellä istuvan punahiuksisen naisen ehdottama idea saattaisi kieltämättä voida auttaa hieman heidän ongelmansa kanssa, mutta siitä huolimatta nuorukainen päätyi lopulta pudistamaan hieman päätään.
''Suuri määrä chakraa auttaa kieltämättä jonkinverran, varsinkin jos kohteena olerva henkilö tajuaa olevansa genjutsun vaikutuksen alaisena ja yrittää purkaa sen kaita tai jotain vastaavaa tekniikkaa käyttäen. Pelkkä voima ei kuitenkaan ole tarpeeksi, sillä kuten jo aijemmin sanoin illuusioisssa kyse on ennenkaikkea tarkkuudesta, jonka kaltaiseen vain harva kykenee.''Mietteliäs Akki vastasi epäilyksen sävy äänessään, tietäen ettei haluaisi kokeilla tuota teoriaa käytännössä ainakaan kesken taistelun ensimmäistä kertaa. Liian moni asia saattaisi mennä väärin ja päätyä katastrofaalisesti.

Rahtialuksen lähestyessä kylän rannassa olevia pitkiä laitureita kulmiaan hieman kohotrtava Sanada hämmästeli Jinain yllättävää varovaisuuden puuskasa, tämän painottaessa varovaisuutta. Hänen teki mieli alkaa udella mistä tuo outohuolestuneisuus, mutta päätti kuitenkin antaa asian olla. Kyse oli luultavasti vain stressistä, sillä toisin kuin hän kunoichi ei ollut luutavasti aivan yhtä tottunut pakoilemiseen ja piileskelyyn. Tämä oli kyllä taitava shinobi mitä naisen kykyihin tuli, mutta melko kokematon kuitenkin oppujen lopuksi. Tämä oli ollut vain muutamia kertoja pitemmän aikaa poissa kotikylästään, eikä tämä nuilla kerroilla ollut ollut vihollisten ympäöimä kuten nyt.
''Älä huoli... Kaikki menee kyllä hyvin. Vaikka yakuza pyörittääkin tätä paikkaa ei heillä ole mistään syytä olettaa meidän olevan täällä, kuten ei kellään muullakaan perässämme olevalla.'' Hymyilemään pyrkivä Akki vastasi pyrkien rauhoittelemaan hermostuneen oloista ystäväänsä, muistuttaen siitä ettei heillä pitäisi kaikesta huolimatta olla mitään syytä huoleen. Sanoessaan tämän hän nousi myös seisomaan ja venytteli hieman pitkästä istumisesta uupuneita lihaksiaan, luoden samalla katseen myös nopeasti lähestyvän kylän suuntaan. Sen rantakadut ja laiturit näyttivät olevan täynnä ihmisiä, joista huomattava osa näytti olevan lastaamassa tai purkamassa jotain heidän kulkuvälineenään olevan leveää ja matala runkoista venettä. Loput olevat siellätäällä norkoilevia venemiehiä, kauppiaita ja yakuzan leivissä luultavasti olevia järjästyksenvalvojia. Äkksiseltään rannassa ei näkynyt yhtäainutta konohalaista shinobia, vaikka näitäkin varamasti kylässä olisi.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Varrella virran

Viesti: # 6022Viesti Southpaw »

Akkin huomauttaessa, että vain harva valmisti noin montaa samankaltaista asetta, Tinga hymähti.
"Itse asiassa en olisi lainkaan yllättynyt jos miekkoihin käytetty luu olisi peräisin Iwa Kaguyalta. Jos en ole aivan väärässä hän oli vielä elossa niihin aikoihin kun isäsi alkoi tehdä yhteistyötä omani kanssa ja Hebigakure perustettiin", Tinga totesi. Hän ei itse ollut koskaan tavannut tuota kyseistä Kaguyaa, sillä oli syntynyt vasta tämän kuoleman jälkeen. Äiti oli kuitenkin eläessään kertonut, että oli luultavasti juuri Iwan ansiota, että hän ja Ryoujin eivät olleet kuolleet ennen syntymäänsä kun äiti oli joutunut osallistumaan Hebigakuren puolustamiseen raskautensa aikana.

Keskustelun palatessa kuitenkin genjutsuihin, Tinga joutui pettymään, kuullessaan, että suuri chakramääräkin auttaisi vain jonkin verran, ellei genjutsua tekevä ninja ollut tarpeeksi kyvykäs. Alkoi vaikuttaa lähes siltä, että hänen olisi luovuttava ideasta tai alettava harkita, jonkun kyllin kyvykkään genjutsuninjan löytämistä.
"Pitänee koettaa keksiä jotain muuta. Paras tilanne tietysti olisi, että pystyisimme ennakoimaan miten isä tarkalleen toimii kun jonain päivänä menen takaisin... ja vaihtamaan tarpeen vaatiessa suunnitelmasta toiseen. Siksi kehittäisin mieluiten useamman erilaisen suunnitelman siltä varalta, että ensimmäinen ei toimikaan", Tinga kertoi ajatuksistaan. Toki hänen oli myönnettävä, että isä ei varmasti ollut läheskään niin voimakas kuin monet menneisyyden kuuluisista ninjoista, mutta tätä ei silti voisi pitää minään helppona vastustajana kun sen aika tulisi.

Rahtialuksen päästessä lopulta joen mutkaan ja näköetäisyydelle kylästä, Tinga teki käsimerkin ja keskittyi mielessään mustaan väriin jonka oli nähnyt ollessaan Akkin kehossa Sunagakuren visiitin aikana. Lopulta naisen onnistuikin muodonmuutostekniikalla muuttaa hiustensa väriä mustaksi. Varmuuden vuoksi nainen kuitenkin alkoi sitoa hiuksiaan kiinni, voidakseen varmuuden vuoksi peittää ne myös huivilla, jota oli käyttänyt Sunagakuressa.
"Olet varmaan oikeassa. Mutta toisaalta parempi katsoa kuin katua vai miten se sanonta meni? Maailmassa ei loppujen lopuksi ole kovinkaan montaa sokeaa, joka pystyy hahmottamaan ympäristönsä samalla tavoin kuin minä", Tinga huomautti ja nousi seisomaan, aluksen ajelehtiessa kohti laituria ja meihistön lopulta kiinnittäessä aluksen laituriin lastin purkamista varten.
"Näkyykö lähistöllä mitään sopivaa odottelupaikkaa? Vai menemmekö peremmälle kylään?" Tinga kysyi noustessaan lopulta ystävänsä kanssa vaihteeksi maalle ja lähtiessään kävelemään laituria pitkin pois tavaroita kantavan miehistön tieltä. Hieman kauempaa hän oli kuulevinaan musiikkia, mikä viittasi siihen, että jossain oli joko katusoittaja viihdyttämässä ohikulkijoita tai sitten musiikki kantautui jostain paikallisesta tavernasta. Tinga ei kuitenkaan voinut olla varma siitä mitä lähialueen rakennuksissa oli, hän kun erotti loppujen lopuksi ympäristöstään vain muotoja.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Tulimaa”