Samurai ja Konkari tapaavat (A/B)

Salainen ninjakylä, joka on ollut piilossa muiden tiedoista jo kauan. Piilotettuna vesiputouksen taakse on suuri kaupunki täynnä vahvoja ninjoja.
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Samurai ja Konkari tapaavat (A/B)

Viesti: # 5877Viesti Piisamirotta »

Toinen ei ollut vastannut ihan Manamen odottavalla tavalla. Tyttö mietti hetken ja sanoi: "Luulempa, että huomasit ettei tämä miekka ole niin erikoinen kuin taistelu antoi sille rosvolle ymmärtää. Voima tulee kyllä minusta itsestäni, kuten oletit." Sanottuaan tämän samurai-kokelas ojensi kätensä ja maahan jäänyt puumiekka lensi häntä kohti ja tyttö nappasi sen vapaalla kädellään ilmasta. "Hienoa tekoa henkilöltä, joka ei erikoistu aseisiin", Maname sanoi tarkkaillen asetta kypäränsä sisältä niin tarkkaan kuin vain kykeni. Hän oli paljastanut kykynsä, mutta toisaalta häntä kiinnosti tiesikö tämä henkilö mitään tästä kyvystä vai päättelikö hän sen olevan vain jotain muuta. "En aio paljastaa miten tämän teen, mutta päätin näyttää sen sinulle kiitoksena siitä, että näytit millaisia ninjojen kyvyt ovat", sanoi Maname ja heitti miekan takaisin Hideyoshille jatkaen: "Osaan mitä osaan". Tyttö oli harjoitellut asetekniikoita ja haarniskassa kulkemista, joten hänellä oli hyvin kiinteät lihakset. Ne eivät olleet luonnollisesti yhtä voimakkaat kuin taijutsuun erikoistuvilla tai hyvin suurilla painonnostajapojilla, mutta tarpeeksi voimakkaat, että miekka lensi Hideyoshille asti vailla Shinra Tensein apua. Tajuamattaan tyttö oli tullut paljastaneeksi valkotukalle, että hän omasi ninjatekniikoita tietämättään ninjoista juurikaan mitään, tämä oli mielenkiintoinen fakta. Taijutsu oli jotain jota kykeni oppimaan ilman ninjakoulutusta, mutta ninjutsu missä tahansa muodossa oli yleensä ninjajuttu. Ei tarvittu paljoakaan päättelykykä ymmärtääkseen, että kyseessä oli pakko olla verilinja tai muu erikoisuus itse henkilössä.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Samurai ja Konkari tapaavat (A/B)

Viesti: # 5884Viesti LordVonKwaak »

Samurain vetäessä miekan itsensä luoksi, Hideyoshi varmistui asiasta. Magnetismiä se ei voinut olla, eikä kenjutsuakaan. Chakranaruilla saattoi saada melkoisia esityksiä aikaiseksi, mutta samurai ei voisi voinut niitä Hideyoshin huomaamatta kiinnittää tämän puumiekkaan, puhumattakaan niiden käytöstä ilman, että langat tulisivat esille.
"Miekkailu on miun harrastus. Enemmän kuntoilu tarkoituksessa, mut tykkään ideasta." Napattuaan miekan Hideyoshi tipahti äkkiä maahan. Niinkin pitkäksi mieheksi tämän laskeutuminen oli hyvinkin kevyt. Tarkemmalla katselulla miehen keho oli aliravittu, siksi myös alipainoinen. Tämä ei näyttänyt silti nälkiintyneeltä. Kehosta päätellen tämä oli joskus ollut paljonkin paremmassa kunnossa, mutta laihtunut rajusti. "Ja pahoittelen, mutta en ole paljastanut ninjoista vielä mitään." Hideyoshin laittoi miekan takaisin vyölle, missä se ei tarvinnut edes tuppea. "Vaikka ninjaksi en ole paras esimerkki, epäilen, ettet vieläkään tiedä mitään mikä auttaisi sinua arvioimaan mitään miun taistelukyvyistä?"
Samurai oli tietämätön. Liaan tietämätön. Hideyoshin tiedot olivat rajalliset, mutta tämä tiesi miten hankkia lisää. Nytkin hän mielessään pisti muistutuksen, että selvittäisi mikä tuo samurain käyttämä kyky oli. Mies muisti etäisesti Konohan kylän tuhoutuneen samankaltaisessa hyökkäyksessä, mutta ei muistanut sen tarkemmin mistä oli kyse.
"Sanoit haluavasi oppia ninja kulttuurista. Siulla on siis suunnitelma? Olisin otettu, jos valottaisit edes pääpiirteet siitä, miten ajattelit selviytyä varsin giganttisesta tehtävästäsi."
Siitä ei ollut montaakaan viikkoa, kun Hideyoshi oli pysäyttänyt nuoren shinobin joka oli matkalla omaan tuhoonsa. Nuorilla tuntui vielä nykyäänkin olevan suunnaton kiire hautaan. Hänen edessään oleva samurai ei eronnut joukosta: taitava, mutta aivan liian kokematon. Tämän matka ei kauaa kestäisi, ellei tämä oppisi mukautumaan ympäristöönsä. Juuri tämä jäykkyys saikin Hideyoshin levottomaksi. Raudan maassa samurait olivat enemmistö ja vakavasti otettava uhka. Sen ulkopuolella vallitsivat kuitenkin aivan toiset lait. Täällä taipumattomuus tarkoitti ennenaikaista murtumista - välittämättä siitä, kuinka kova kappale oli kyseessä.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Samurai ja Konkari tapaavat (A/B)

Viesti: # 5886Viesti Piisamirotta »

"On totta, että en osaa selittää miten teit tuon mitä teit, mutta osaan silti päätellä asioita", vastasi Maname hieman loukkaantuneena. Oli totta, että tyttö oli kokematon ninjamaailman suhteen, mutta hän ei ollut mikään avuton pikkutyttö. Samurai-kokelaan ajatellessa näitä synkkiä asioita Hideyoshi kiirehti eteenpäin ja tämän sanat iskivät tyttöön kuin moukari kiveen. Toinen ei suoraan sanonut, että tyttö tulisi kuolemaan, mutta antoi ymmärtää että tavoite oli täysin ylitsepääsemätön ja ylisuuri. Tässä Manamen persoonallisuus otti vähän liiankin suuren vallan ja tyttö vastasi: "Minun on tarkoitus oppia tapaamalla ihmisiä ja kohtaamalla asiat sellaisina kuin ne ovat. Jos se tarkoittaa kuolemaa, olkoon niin." Tämä vastaus oli hyvin kokematon, mutta toisin kuin valkotukan jonkin aikaa sitten kohtaamalla Kentarolla, tällä samurailla oli koodi, vaikka hän ei sitä sanonut ääneen, sen kykeni päättelemään hänen sanoistaan rosvolle aikaisemmin. Oli täysin selvää, että tämä ei ollut valmistautunut matkaansa juuri ollenkaan. Jos tämä rosvo olisi käyttänyt ovelampia, enemmän ninjamaisia temppuja, olisi samurai-kokelas helposti hävinnyt ja menettänyt aseensa, haarniskansa ja ehkä jopa henkensä. Niitä, joilla ei ollut koodia oli melko vaikea johdatella, mutta niillä joilla oli punainen lanka, jonka mukaan he elivät, heidän kohdallaan oli helppo löytää jokin kohta jota hyväksi käyttämällä kykeni henkilöä ohjaamaan tiettyyn suuntaan. Tämä oli Manamen ja Kentaron ero. Näytti myös siltä, että tämä samurai-kokelas oli ainakin jonkin verran vähemmän verenhimoinen kuin Kentaro oli ollut.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Samurai ja Konkari tapaavat (A/B)

Viesti: # 5888Viesti LordVonKwaak »

Valmis kuolemaan? Kaunis ajatus, jopa kunnioitettava. Kun heidän opettajansa lavastettiin terroristiksi ja vietiin pois, suurin osa tämän oppilaista oli valmistautunut kuolemaan. Suurin osa oli siinä onnistunutkin.
"Et pelkää kuolemaa, mutta suorittamasi tehtävä riippuu eloonjäämisestäsi. Jos henkesi ei ole kallis, ei tehtävälläsikään siis ole arvoa." Hideyoshin mieltä kivisti. Kuinka monta ruumista, ystävää ja vihollista, oli kulunut, ennen kuin hän itse oli oppinut? "Silti olet valmis heittämään henkesi arvottoman tehtävän takia? Kuulostaa siltä, että pakenet vastuuta."
Hänellä oli kokemusta, hänellä oli oppia. Hänellä ei kuitenkaan ollut välineitä joilla niitä hyödyntää: Hideyoshi Maeda oli menetänyt oman opettajansa liian varhain, joutuen oppimaan tämän vaalimat perinteet kantapään kautta. Itseään oppilaana pitävän oli vaikea päästä roolistaan. Silti tämän luonto ei antanut periksi: ei hän halunnut ketään opettaa, hän halusi itse oppia. Oppimisen viimeinen silaus oli kuitenkin opettaa itse.
"Jos taitamattomuuttasi turvaudut miekkaan ja tehtävääsi vedoten käytät sitä, et eroa paljoakaan rosvoista jotka olit valmis iskemään alas."
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Samurai ja Konkari tapaavat (A/B)

Viesti: # 5894Viesti Piisamirotta »

Hideyoshin ensimmäiset sanat olivat hyvin opettavaiset, mutta ne hukkuivat hänen seuraaviin sanoihinsa, joita Maname piti loukkauksena. Kasvot peittävän haarniskan takaa ärtymystä oli tosin hyvin vaikea huomata. Tyttö oli kuitenkin niin kurinalainen, että hän antoi ymmärtää, etteivät toisen sanat juurikaan hetkauttaneet hänen tunteitaan, vaikka todellisuudessa hänen teki mieli käydä valkotukan kimppuun toisen loukattua hänen tehtäväänsä. Tämä osoitti kuinka aloittelija tyttö todellisuudessa oli. Hideyoshin sanottua asiansa tyttö itse vastasi: "Kaikki ovat korvattavissa, henkivartijat, palvelijat, samurait, kaikki. Tehtävälläni on arvoa, koska en aio vain kuolla, kuoleminen ei ole tarkoitus, jos kuolema tulee, sille ei voi mitään, se on hyväksyttävä, mutta vain viimeisenä vaihtoehtona. Minut on koulutettu välttämään sitä kaikin tavoin. Minulla ei ole suojattia, joten olen vastuussa vain itsestäni, joten jos kuolen, sillä ei ole väliä ennen kuin minulla on väliä tässä maailmassa. Toisin kuin useilla, minulla ei teknisesti ole ketään joka surisi kuolemaani, ei perhettä tai klaania, joten en pakene velvollisuutta, vaan yritän luoda sitä. Jos kuolen sen luontimatkalla, niin sitten kuolen eikä matkallani ollut maailmalle väliä, vain minulle, olen velvollinen vain itselleni. Sanasi alkavat pitää paikkansa vasta kun velvollisuus on jollekulle muulle kuin minulle itselleni. Mitä tulee vihjaukseesi siitä, että käytän tehtävääni hyväkseni, olet väärässä. He eivät ehkä olleet niitä kaikkein pahimpia, mutta pienestä tulee helposti suuri. On parempi katkaista rikkakasvi pienenä ennen kuin se ehtii kasvaa. Myönnän sen, että tarvitsen keinon saada näiden rosvojen kaltaiset vankilaan. Mistä tulikin mieleeni, että et vastannut alkuperäiseen kysymykseeni: miten olisit itse hoidellut tilanteen? Tuskin rupeamalla ryyppäämään, kuten tällä kertaa teit."


Samurai-kokelaan pitkä vastaus kertoi hyvin paljon tämän persoonallisuudesta ja oikeastaan myös koulutuksesta Hideyoshille. Valkotukka tuskin kuitenkaan kykeni päättelemään mikä tässä oli koulutuksen tulosta ja mikä ihmistä itseään, näitä oli joskus hyvin hankala erottaa. Maname ei osannut pukea sitä sanoiksi, mutta hän tarvitsi todella paljon opettajaa, joka osaisi johdattaa hänet oikealle tielle ninjojen maailmassa, joka oli tytölle täysin uusi. Hideyoshin oli pakko oppia tapa, jolla Maname oppisi, ja nähtävästi se ei ollut syyttely, suora tai epäsuora. Ehkä löytyisi kuitenkin keskitie; monesti suhteet olivat niin sanottuja symbiooseja, joissa molemmat saivat toiselta jotain. Jotta Hideyoshi saisi kontaktin tähän aloittelijaan, oli tämän muutettava taktiikkaansa ja muistettava miten häntä itseään oli opetettu ja soveltaa.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Samurai ja Konkari tapaavat (A/B)

Viesti: # 5895Viesti LordVonKwaak »

Hideyoshi kuunteli huomaavaisesti, eikä näyttänyt ollenkaan välittävän, vaikka toisen hermostuminen alkoi tihkua tämän sanoihin. Jos jotain, mies näytti olevan jopa hieman tyytyväinen.
"Rikkakasvien kitkeminen voi vaikuttaa jalolta, mutta kuka päättää mikä on rikkakasvi ja mikä ei?" Nuoren filosofisuus oli yllättävää, mutta vain hetken. Oppiessaan ajattelemaan paremmin nuoret yleensä alkavat etsiä lopullista ratkaisua. Useammin kuin liian, juuri tuolloin he kääntyvät kulttien ynnä muiden näennäis lopullisten ratkaisujen omaavien puoleen. "Monesti pelloiksi raivatut metsämaat eivät koskaan enää palaa ennalleen, maan köyhtyessä liikaviljelystä ja lopulta aavikoituessa. Hyväähän kait siinä haluttii, ruokaa kaikille ja elantoa itselle. Helppohan se tietämättömyyteen on vedota jälkeenpäin, vaikka ei tullut mieleenkään tunnustaa tietämättömyyttä ennen kuin meni riskeeraamaan kaiken."
"Ja miehän hoidin tilanteen jo ennen kuin tulit paikalle", Hideyoshi jatkoi toisen kysymykseen. "Jouduin kääntymään takaisin ja sotkeutumaan tilanteeseen uudestaan kun sie menit sen ansan laukaisemaan."
Ennen kuin Hideyoshi oli toista kättään nostanut, maa samurain jalkojen alla oli muuttunut sinettimereksi joka lukitsi siihen osuvat jalat paikoilleen. Aiemmin mies oli jättänyt maahan miekan mukana lapun, jonka oli piilottanut näkyvistä muuttamalla sen maastonväriseksi. Kun tämä oli toisen kätensä nostanut, sen hihasta syöksähti lappuja jotka olivat hetkessä ympäröineet samurain.
"Vielä takaisin käännyttyäni yritin ratkaista tilanteen. Ellen nyt aivan väärin muista se olit jälleen sie joka vesitti senkin yrityksen vastaamalla toisen sanoihin raudalla." Kymmenet tai sadat laput pyörivät samurain ympärillä, kuin tanssahdellen olemattomassa tuulessa. Terien seinämä, mitä mies komensi näennäisen vaivattomasti. "Sanoppas rikkaruohon kitkijä, tiedätkö mitään vaarallisempaa kuin ajattelematon henkilö aseen kanssa, varustettuna herkällä liipasin sormella?"
Hideyoshin katseessa ei ollut vihaa eikä uhkaa, mutta tämän sanat olivat synkkiä. Oli selvää, että samurai oli nyt kirjaimellisesti asettamassaan vertauskuvassa. Mitä samurai ei tiennyt, muun muassa, oli se, että juuri potenttiaalisiin uhkiin vetoavat nationalistit olivat vastuussa Hideyoshin opettajan kuolemasta. Yamahiton palopuheet alkoivat aavemaisesti kaikua konkarin korvissa. Nuo yhden ihmisen sanat olivat kiteyttäneet kaiken vääryyden ja epäoikeuden mukaisuuden tunteet joita Maedan oppilailla oli ollut. Vaikka se oli ollut yksi ihminen, syrjäkylän kiertokulun opettaja, tämän leimaaminen terroristiksi "varmuuden vuoksi" oli johtanut tapahtumasarjaan, jota hyvällä syyllä voisi nimittää sisällissodaksi.
'Jos opettajan velvollisuus on opettaa, oppilaiden on oppia!' Hideyoshi kuuli Yamahiton murtuneen, mutta syvältä kumpuavan äänen. 'Mutta siinä missä karhulle on turha opettaa myötätuntoa, kaikki ihmiset eivät myöskään opi, koska he eivät halua edes oppia! Jos he haluavat olla oikeassa enemmän kuin oppia totuuden, annetaan heille heidän totuutensa. He eivät lopeta, ennen kuin lopetat heidän hengityksensä!'
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Samurai ja Konkari tapaavat (A/B)

Viesti: # 5900Viesti Piisamirotta »

Maname kuunteli Hideyoshin vastauksen, joka ei ollut todellisuudessa vastaus. Ehkä naurettavinta oli, että sukupuoliroolit olivat vaihtuneet, jos kliseisesti näitä rooleja ajateltiin. Hideyoshi tarjosi värikästä vaihtoehtoa, kun taas Maname tarjosi melko mustavalkoista, putkimaista vaihtoehtoa. Valkohiuksinen mies ei ollut vastannut Manamen kysymykseen millään konkreettisella, vaan filosofialla. Tämä olisi ollut hyvin huono tapa lähestyä, jos Maname olisi saanut ninjakasvatuksen ja niin sanotun normaalin elämän. Samurai-koulutus oli kuitenkin korostanut filosofiaa ja neutraaliutta, josta tämä outo mies nyt muistutti oudolla, mutta hyvin rakennetulla puheellaan. Tämän ruvetessa selittämään miten hän oli syyllinen tähän, meinasi samurai-kokelas avata sanaisen arkkunsa, mutta samassa toinen käytti lappujaan. Maname alkoi imeä chakraa lapuista vaistomaisesti, vaikka hänen kimppuunsa ei niiden kanssa hyökätty, ainakaan vielä. Hän kuitenkin imi ja kykenikin imemään vain hyvin vähän. Osa lapuista putosi maahan ja tyttö sanoi: "Onko tämä ninjutsua? Käytät samaa tekniikkaa kuin se äskeinen kaveri, voit räjäyttää nämä tahtosi avulla." Miekanheiluttaja viittasi räjähdelappuun, jota toinen käytti aikaisemmin. Näin yksinkertaiset asiat olivat täysin tuntemattomia Manamelle, joka ei tiennyt edes perusasioita. Hideyoshi tuntui ajattelevan, että kaikilla oli oikeus elää. Manamelle oli opetettu että kaikki eivät ansaitse elää, joten hänelle oli pakko selittää miksi rosvo ansaitsi elää. Maeda oli tehnyt järkevästi esittelemällä taitoaan, joka esti Manamea inttämästä vastaan, tämän jatkaminen saattaisi johtaa samurai-kokelaan toiseen suuntaan ja unohtaa alkuperäisen kysymyksensä.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Samurai ja Konkari tapaavat (A/B)

Viesti: # 5902Viesti LordVonKwaak »

Jälleen toinen osoitti kykynsä imeä chakraa hyökkäyksistä. Se ei ollut kuitenkaan tarpeeksi kadottamaan sinettiä taikka lappuja, joista jälkimmäiset harvennuttuaan äkkiä kopioituivat ja kolminkertaistuivat.
"Tämä on, toisin kuin räjähteet", Hideyoshi vastasi kuivasti. Mies kaivoi hihastaan toiseen käteensä tukun valo- ja räjähdelappuja, jotta samurai näki eron. "Lähestymistapasi on kuitenkin alkujaan väärä. Voisit kysyä loputtomiin 'onko tämä ninjutsua' tai 'onko tuo ninjutsua', kuten voisit kysyä samaa matematiikasta taikka filosofiastakin. Järkevämpi kysymys lienisi mitä ninjutsu on, ei mitkä ninjutsuun kuuluu."
"Ninjutsu, eli ninjataito, oli alkujaan hengissä selviämisen taito - tai tie, jos asian kauniisti haluaa ilmaista", Hideyoshi jatkoi, vastaten kysymykseen omatoimisesti. "Ajalta jolloin chakraa ei ollut tai tunnettu, ninjutsu oli heikompien vastaus tapaan selvitä vahvempia vastaan. Tuon ajan perintönä meillä vieläkin on Raudan maan samurait, joista ninjat erkanivat. Koska ninjutsu oli vain selviytymisen tie, sillä ei ollut pinnallisia sääntöjä. Myrkyt, aseet, tieto, keho, kaikki mikä auttoi selviämään hengissä olivat taitoja ninjoille. Jos voima ei ollut vastaus, taito oli ainoa johon turvautua. Tarkoitti se sitten pakenemista taikka vain luovasta epärehelliseen tapaan taistella."
"Virallisesti kaikki tuo muuttui, kun chakra ja sen käyttö levisivät ninjojen keskuuteen. Syntyi eri haaroja ja luokituksia, joiden läpikoluaminen veisi vähintään pitkän luonnon verrallisen aikaa", Hideyoshi jatkoi: "Todellisuudessa mikään muu kuin aseet joita käyttää, eivät muuttuneet. Ninjutsu oli yhä tapa turvata itsensä, perheensä, klaaninsa, taikka sukunsa selviäminen. Nyt vain aseiden rinnalle tuli chakra ja sen mahdollistamat tekniikat. Ninjutsun henki ei muuttunut."
Näyttäen toisia lappuja toisessa ja toisia toisessa kädessä, Hideyoshi sulki laput nyrkkeihinsä. Kun mies avasi kätensä, tämän kämmenissä ei ollut enää mitään. Laput olivat kadonneet, tanssien äkkiä väritäplinä muuten valkeiden lappujen seinämässä.
"Mutta nyt rikkaruohojen rienaaja Raudanmaan, kertomus kertomuksesta. Kerroin tien ninjojen, valotin synkän totuuden. Seuraava vastaus kertojan on, jonka kertomus vielä kesken on." Viitaten toisen esittämään syyhyn matkustaa, Hideyoshi esitti kysymyksensä: "Syyksi matkustaa esitit väitteen jalon, pelkän tiedonjanon. Sitä eivät tekosi tukeneet, ne eivät tietäsi avanneet. Miten ajattelit kartoittaa tiet ninjojen, tavat selviämisen, kuolemaan valmistautuen ja tappamista hautoen?"
Nuoresta oli ehkä hyvinkin fiksua pitää tehtäväänsä välttämättömänä, mutta itseään mitättömänä. Pieni uhraus ja suuri hyöty. Kokemattomat sanat eivät kuitenkaan vakuuttaneet konkaria, joka näki koko farssin läpi: jos tehtävä olisi tarpeeksi arvokas vaatimaan nuoren hengen, sillä kuoleva nuori ei selvästikään ollut tehtävän veroinen. Tämän ei olisi alunperinkään pitänyt ottaa tehtävää jota ei voisi suorittaa, taikka luovuttaa ja etsiä joku tehtävään soveltuvampi viimeistään saatuaan selville, ettei pysty siitä muutoin suoriutumaan. Muussa tapauksessa itse tehtävä ei ollut tarpeeksi arvokas, että siinä kuoleminen olisi mitään muuta kuin typeryyttä.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Samurai ja Konkari tapaavat (A/B)

Viesti: # 5906Viesti Piisamirotta »

Hideyoshin selitys ninjutsusta meni osittain yli Manamen ymmärryksen, mutta hän käsitti pääosan. Toisen lopettaessa selityksensä ja aloittaessa taas hyvin oudon puhetapansa alkoi samurai-kokelasta hieman ärsyttää. Hän ei ollut oikeastaan valehdellut, mutta tämä kokenut mies selvästi näki ettei tässä ollut kaikki. Tyttö päätti, että hän kertoisi totuuden ja kohtaisi toisen mielipiteen sellaisena kuin se olisi. "En valehdellut siitä, että minut lähetettiin maailmalle oppimaan. Minulle ei opetettu, että vastaantulijat pitää tappaa, mutta minut opetettiin puolustamaan itseäni tarvittaessa kaikilla kyvyilläni. En usko siihen, että ihmiset vain parantavat tapansa tuosta vain. Jos jätän ryöstäjän eloon, olen teknisesti vastuussa tämän rikollisen seuraavasta rikoksesta, koska en ole etukäteen estänyt sitä vaikka minulla oli täydellinen tilaisuus; tiesin toisen luonteesta sen, että tämä on ryöstäjä, on täysin luonnollista olettaa tämän ryöstävän uudestaan. Katumuksen esittäminen on helppoa, mutta teot ovat toinen asia. En voi kulkea jonkun ryöstäjän kanssa ja vahtia, että tämä elää kunnollista elämää. Jos jätän tällaiset henkilöt rankaisematta, he voimistuvat ja pahimmassa tapauksessa tulevat suuremmalla joukolla etsimään minut käsiinsä ja hoitamaan homman loppuun. On ylioptimistista ajatella, että he vain parantavat tapansa. En aktiivisesti lähtenyt taisteluun tappamaan ketään, mutta otan oman henkeni ja varusteideni puolustamisen vakavasti. En aio kysellä ninjojen maailmasta mitään henkilöiltä, jotka aikovat ryöstää minut, en tiedä miksi minun pitäisi. Selviäminen tulee harjoituksen kautta, tieto tulee keskustelun kautta ja historia tulee kirjojen kautta. Tämä taistelu opetti minulle jonkin verran uutta. Henkilön on aina oltava valmis kuolemaan maailmassa missä niin moni kykenee tappamaan toisen kyvyillään, siksi on oltava valmis kuolemaan; se ei ole päälimmäinen vaihtoehto, mutta silti sen on oltava vaihtoehto. Jos rikollisia ei tapeta, rikkaruohoja kitketä, vankilat täyttyvät ja puutarha rehottaa roskaa. Tämän vuoksi ratkaisuni oli mitä oli. Kuten selitit: miten kykenen viemään rikollisen vankilaan näin syrjäisestä paikasta? Ottaen huomioon, että ryöstäjä voi ryöstää kenet tahansa, jos päästän hänet pakoon, jäljelle jää vain tappaminen. Tämän vuoksi kysyin muuta vaihtoehtoa, jota tässä en näe. Minun todellinen tehtäväni on oppia ninjojen maailmasta, tavoista ja kyvyistä, palata takaisin samuraiden pariin ja päättää kumman elämän valitsen." Maname kertoi totuuden, mutta hän teki sen tavalla, joka ärsytti helposti monia. Manamen kurinalaisuus ja oma oikeudentaju olivat todella huono yhdistelmä, hän selvästi kaipasi ninjojen maailmaa myöntämättä sitä. Tyttö tarvitsi vastauksia, ei filosofiaa. Hän oli kiitollinen Hideyoshille siitä, että tämä oli kertonut nämä asiat, mutta toisen välttely vastaamatta kysymykseen ärsytti tyttöä. Jos valkotukalla olisi oikeasti vastaus kysymykseen rosvosta ja menettelytavasta, olisi se erinomainen näpäytys Manamelle, joka muuttaisi ajattelutapaansa. Tällä hetkellä Maname tunsi, että häntä syyllistettiin asiasta, johon hänelle ei tarjottu muuta ratkaisua. Hideyoshi kykeni lukemaan kokeneena toisen sanoista sen, että kurinalaisuus ja koulutus olivat ehkä tarkoituksettomasti aivopesseet tämän nuoren samurai-kokelaan. Maname myös jätti vastaamatta toisen kysymykseen suoraan, ei siksi, että hän ei halunnut vastata, vaan hän uskoi vastanneensa siihen jo, omalla tavallaan.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Samurai ja Konkari tapaavat (A/B)

Viesti: # 5908Viesti LordVonKwaak »

Hideyoshi kuunteli toisen voidatusta keskeyttämättä. Kuten oli tapana, liian ylpeä nöyrtymään ei sallinut itsensä asettamista tietämättömän asemaan ja alkoi kiertämään kehää, syyttäen muita omista ongelmistaan. Vankilatkin olivat täynnä syyttömiä jos vangeilta kysyttiin, eikä se täysin paikkansa pitämätöntä olekaan.
"Paljon puhetta, vähän sisältöä." Toinen tuntui suorastaan rakastavan vetoamista tietämättömyyteen. Ainoatakaan tekoa sen korjaamiseksi tämä ei tehnyt, mutta kerta toisensa jälkeen itseään sillä puolusti. 'Tämän siitä saa, kun samurait sekoittavat uhkarohkeuden rohkeuteen, ruokkien pelkoa siinä samalla...'
"Puhut henkien viemisestä rosvoilta, vaikka varastetun tavaran voi saada takaisin, menetettyä henkeä ei. Olet vielä kasvavassa iässä, joten joka tapauksessa hankit uuden haarniskan vuoden parin sisässä. Monenko hengen väärti haarniskasi viimekädessä on? Teoistasi päätellen varsin monen."
Hideyoshi napsautti sormiaan. Lappu myrsky otti etäisyyttä samuraista, tuhoutuen sitten valolappujen ja räjähdelappujen loisteliaissa räjähdyksissä.
"Kerta tykkäät vastuusta, niin mietipä hetki tätä: jos olisin tuhonnut haarniskasi tässä ja nyt, miten ottaisit vastuun kaikista niistä hengistä, jotka olet valmis riistämään vain epäonnistuaksesi myöhemmin?", Hideyoshi sanoi paineaaltojen alettua asettua ja Manamen korvien tinnityksen laannuttua tarpeeksi, että tämä kuulisi. "Sanoin jo aiemmin, ettei tietämättömyys pyhitä tekoja. Lakkaa teeskentelemästä vapahtajaa, koska esittäminen on helppoa, kuten sanoin, ja kuuntele hetki vanhempaasi."
"Ninjasodan päätyttyä vuosia sitten shinobien, yleisnimitys miespuolisista ninjoista ja naispuolisista kunoicheista jos et tiennyt, rauha laskeutui maahan. Shinobien määrä kasvoi räjähdysmäisesti, koska tehtävät eivät olleet läheskään yhtä verisiä kuin ennen. Tämä johti, ei yllätyksenä, ylitarjontaan työläisistä työmarkkinoilla. Enää ei riitä, että osaat työsi. Saadaksesi työtä sinun pitää osata työsi paremmin kuin muut ja vieläpä näyttää se jotenkin paperilla."
"Kaksikko jonka tapasimme voisi iältään olla hyvinkin juuri tuota sukupolvea, joka kymmenen vuotta sitten olisi vielä työllistynyt, mutta nyt joutuvat keksimään muuta. Ovatko he? Vaikea sanoa, koska en heitä tunne, mutta he voivat hyvinkin olla, joten en voi asiaa kieltääkään." Käsimerkistä myös sinetti lakkasi olemasta. "On myöskin täysin mahdotonta sanoa montako suuta heidän täytyy elättää. Sisaruksia, perhe, vanhemmat, isovanhemmat, lista on loputon."
"Nuorempi ja kokemattomampi heistä, se jota vastaan sie taistelit, aatteli sua helpoksi kohteeksi. Haarniskasta sais rahaa ja vaikutit tarpeeksi helpolta kohteelta, että he saisivat sen helposti. Tikkarin nappaaminen lapselta ja kaikkea sitä. Yakumo, vanhempi kaksikosta, ei pitänyt ideasta alunperinkään ja siksi jäi sivummalle, ei pelkästään siksi, et mie olin paikalla. Vaikka kaikki meni alusta asti pieleen, kiitos ylimääräisen paikalle ilmestyjän, kaksikko ei missään kohtaan ottanut taistelua tosissansa."
"Et usko? Jokanen näistä tekniikoista jota oon käyttänyt on samaa tasoa mitä kummatkin kohtaamasta kaksikosta." Hideyoshi viittasi ympärilleen, missä räjähdelappujen räjädykset saattoi erottaa maasta pieninä rinkeinä, niiden paineaallon ollen ainoa joks pääsi maata koskettamaan. "Edes siun vastustaja ei halunnut vahingoittaa haarniskaa jonka perässä he oli, mut siinä takana oli myös se, et he ei ollut siun hengen perässä. Johtuuko se siitä että jommalla kummalla on pentuja kotona, siitä et murhaajia jahdataan armotta tai siitä, ettei heillä ollut alunperinkään tarkoitus tappaa, en tiedä - ja jokainen joka väittää tietävänsä uskottavimmin valehtelee."
"Spekulaatiota? Tietenkin. Mutta se selittäisi miksi Yakumo ei tehnyt elettäkään auttaakseen ystäväänsä. Jos haluat uskoa että hän pelkäsi minnuu liiaksi niin siitä vain. Epäilen, et tiedät kuiteski totuuden, kuten miekin."
"Sihten ihte asiaan, meidän malttamattomaan samuraihimme", Hideyoshin silmissä välähti hetkeksi kylmyys, joka oli varsin sopimaton miehen muutoin niin rauhalliseen olemukseen. Jopa tekniikoita käyttäessä tämä vaikutti tylsistyneeltä, ihme ja kumma. "Heitit ensimmäiset shurikenit, provosoiden koko taistelun alkamaan. Et suonut ajatustakaan vastustajillesi vaan tuomitsit heidät heti, vaikka samantien unohdit kokonaan toisen vihollisen olemassa olon. Luottamus minnuu kohtaan oli myös typerää, koska et pitänyt meitä silmällä. Sitten kun tilanne viimein oli kääntymässä siun eduksi, et vieläkään perääntynyt. Sen sijaan olit vällä saada Yakumonkin taistelemaan, eikä siinä enää olisi kyse ollut pelkästä kokeilemisesta vaan todellisesta taistelusta."
Hideyoshi huokasi syvään.
"Eikö mieleesi tullut missään kohtaan edes yrittää ymmärtää muita ihmisiä, sillä ihmisiä he ovat kuten siekin? Jos luulet, että he ovat haarniskasi perässä, eikö mieleesi tullut käyttää sitä hyväksi? Tekemällä selväksi, että mieluummin tuhoat sen kuin annat heille, heidän syynsä hyökätä olisi voinut haihtua savuna ilmaan. Jos se ei olisi onnistunut, olisit silti voinut antaa varoituksen. Jos he ovat helpon rahan perässä, he kyllä perääntyvät. Jos he ovat kylmäverisiä murhaajia, olisit senkin saanut tietää, milloin siun olis parempi ollut perääntyä paikalta, koska kaksi vastaan yksi tilanne."
"Ja lopuksi se karnevaali köyden kanssa... Tehtyäsi useaan otteeseen selväksi, että käytät miekkaasi ratkomaan ongelmasi, miksi luulit, että he suostuisivat moiseen? Heidän silmissään sie etsit vain tekosyytä päästä mestaamaan vankisi, enkä ole varma, etteivät he olisi siinä oikeassa." Hideyoshia oli selvästi jäänyt kaivelemaan samurain tapa toistaa tappamisen tärkeyttä. Vangitseminen, toisen liian vaaralliseksi julistaminen ja mestaaminen. Juuri ja tismalleen sama tapa, jolla miehen opettaja oli murhattu. "Se ei olisi auttanut, koska Yakumo ei olisi asiaa sallinut, mutta et tullut edes kysyneeksi osaisinko mie paketoida toisen vaarattomaksi. Teot tosiaan puhuvat, mutta sinun tekosi eivät paljoa vahvista sanojasi..."
Pelkän vastauksen antaminen ei ollut oikea tapa opettaa, joten Hideyoshi antoi samuraille aikaa pureskella ja ymmärtää omat virheensä itsekin. Miehestä alkoi kuitenkin tuntua, että hänellä oli vastassa varsin uppiniskainen miekanheiluttaja. Toivo ei kuitenkaan ollut menetetty, ellei tämä yhä vain jatkaisi sokealla linjallansa.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Samurai ja Konkari tapaavat (A/B)

Viesti: # 5911Viesti Piisamirotta »

Hideyoshin logiikka iski Manameen kuin Thorin vasara muurahaiseen. Hän ei ollut ajatellut asiaa kannalta, jonka valkotukka toi esiin. Toisaalta tämä ei tarjonnut todellista vaihtoehtoa tavalle, jota samurai-kokelas oli käyttänyt. Miten hänen oli tarkoitus toimia, jos Hideyoshi ei ollut paikalla paketoimassa? Valkotukka antoi vastauksen, joka sai Manamen ymmärtämään, että hänen suhtautumisensa asiaan oli väärä, mutta se ei silti ollut pysyvä vastaus, sillä se oli kuten mies itse oli sanonut: spekulaatiota. Yhtähyvin kaksikko olisi voinut olla perheetön ja huvin sekä hyödyn vuoksi ryöstelevä kaksikko. Silti Hideyoshi antoi ymmärtää, että heidän tappamisensa ja vangitsemisensa oli väärin. Maname päätti pitää suunsa kiinni tästä ongelmasta, sillä hän oli jo vähän aikaa ajatellut erästä asiaa. Toisen paljastaessa, että hänen käyttämänsä tekniikat olivat sen henkilön tasoa, jota vastaan Maname oli taistellut, tyttö ymmärsi kuinka paljon armoa hänelle oli annettu. Häntä ei oltu otettu tosissaan. Tämäkö oli ninjojen maailma, niin voimakkaita kykyjä, että hänen jutsunsa olivat pelkkää lasten pelleilyä? Hideyoshin käyttämät jutsut olivat niin voimakkaita, että samurai-kokelas ei uskonut omaavansa mitään niitä vastaan. Jos Maname olisi ollut vähänkään heikkoitsetuntoinen olisi Hideyoshi tuhonnut hänen itsetuntonsa lopullisesti puheellaan, jonka tarkoitus oli tehdä hyvää. Mutta kuten Maname ei tiennyt tästä kaksikosta mitään, ei myöskään Hideyoshi tiennyt Manamen historiasta varmasti mitään, pelkästään päättely kertoi jotain. ”Koulutukseni on tehnyt minusta liian lyöntiherkän”, sanoi samurai-kokelas. Hän ei suoraan valehdellut, jätti vain oman luonteensa pois laskuista. ”On ehkä parempi oppia ninjojen maailmasta seuraamalla ninjoja sivusta tarkkailemalla. Olisiko mahdollista, että seuraisin Teitä ja näkisin ninjojen maailmaa toisestakin näkökulmasta kuin omastani? Nuo räjähtävät laput, onko niitä mahdollista opetella tekemään kuka tahansa?”, kysyi tyttö, joka Hideyoshin puheen kuultuaan oli ymmärtänyt tilanteensa ja keksi tämän tavan, joka hänen mielestään oli paras tapa tutustua ninjojen maailmaan. Maname ei niellyt ylpeyttään, mutta ymmärsi, että hänen suhtautumisensa ei johtanut mihinkään hyvään; tämän vuoksi hän oli valmis näkemään toisen tien. Tämä oli hänen tehtävänsä: nähdä muita teitä ja valita omansa.


//Päätin hieman nopeuttaa ropea, ettei tule liikaa sanoja (mene suuremman puolelle ku haluan) //
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Samurai ja Konkari tapaavat (A/B)

Viesti: # 5915Viesti LordVonKwaak »

Toisen tunnustaessa liipasin herkkyytensä, toivo heräsi. Ongelmat eivät ratkenneet pelkästään sillä, että niiden olemassaolo tunnustettiin. Mitään ei ollut kuitenkaan tehtävissä ennen kuin niiden todelliset karvat oli tunnustettu.
"Sano Hideyoshiksi aivan rauhassa, teitittely menis miussa hukkaan", Hideyoshi vastasi. Informoituaan räjähdelapuksi kutsuttujen lappujen olevan melko halpoja ostaa, niille jotka eivät niitä osanneet tehdä, mies kuitenkin jatkoi vakavammin: "Ja oletko varma, että se on hyvä idea? Mie... en oo se kaikkein pätevin."
Miehen puhuessa tämän iho näytti kuoriutuvan. Kuin astuen haarniskasta Hideyoshi astui askelen eteenpäin, jättäen itsensä muotoisen kuoren taakseen. Kuori koostui samoista lapuista, joita tämä oli käyttänyt.
"Kylhän mie junioria enemmän tiedän, mut se ei ole paljoa se." Ohut kerros oli identtinen käyttäjänsä kanssa, lisäten tämän painoa vähemmän kuin miehen pitämät vaatteet lisäsivät. Muutos oli kuitenkin merkittävä, sillä ulkokuori otti käyttäjänsä hahmottaman muodon: pinnan alta, Hideyoshin oikealta iholta, oli nähtävissä kymmeniä ja taas kymmeniä pieniä valkoisia täpliä - arpia. "Ei paljoa todellakaan." Kädet ja rintakehä olivat arpien jälkiä täynnä, mutta kasvot olivat puhtaat. Samaa ei voinut sanoa kaulasta, jota mies hieraisi. Siinä näkyvä, muista poikkeama viiva, saattoi olla samuraille hyvinkin tuttu: jälki oli terävän miekan työtä jota oli käytetty niin taidokkaasti, ettei sen leikkausjäljessä ollut pätkääkään rosoisuutta. Sanonnan mukaan jos joku leikattiin niin siististi solutasolla, hyvä lääkäri voisi vaivatta kiinnittää irrotetun raajan takaisin paikoilleen. Viiva jatkui koko kaulan osuuden aina niskaan saakka. Rinki oli tismalleen kohdassa, josta kaula katkaistiin mestatessa miekalla.
"Helpommalla pääset, jos meet takas Raudan maahan."
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Samurai ja Konkari tapaavat (A/B)

Viesti: # 5925Viesti Piisamirotta »

Maname olisi halunnut sanoa jotain ylistävää valkotukasta, mutta päätti olla sanomatta sitä, sillä liika liehakointi oli typerää. Toisen tullessa kirjaimellisesti kuorestaan yllättäen tytön, mietti hänkin itsensä paljastamista. Maname päätti kuitenkin olla tekemättä sitä vielä. Päätös tuli alitajuntaisesti. Tajuamattaan edes asiaa tytön alitajunta työskenteli ja kertoi tälle, että Hideyoshi teki tämän, koska hänellä oli voimaa tappaa tyttö koska tahansa. Haarniskan vuoksi samurai-kokelaan eleet eivät näkyneet kunnolla, mutta tämä oli todella hämmentynyt ja lukuisia teorioita pyöri vain hänen päässään. "Minä palaan kun olen saanut tietää ninjojen tien ja siinä olen vasta alussa. En ole vielä tavannut ketään joka sopisi paremmin ohjaajaksi; ja on hyvä ettet ole mikään vanhus, sillä en tule toimeen niiden kanssa. En etsi aina vaikeinta haastetta, mutta en kaipaa matalinta aitaakaan. Jos vain hyväksyt minut, lähdemme samaan suuntaan, jos et jatkan uuden ohjaajan etsimistä. Ensimmäisenä minun on ostettava ne räjähdelaput", sanoi Maname päättäväiseen sävyyn. Se ei ollut haaste tai mitään vastaavaa, pelkkä toteamus. Oli kuitenkin selvää, että jos samurai-kokelas kohtaisi vääränlaisen ihmisen olisi tämän polku johtava tuhon teille. Se mitä Hideyoshi oli näyttänyt itsestään kummitteli tytön mielessä, oli uskomatonta että joku kykenisi moiseen leikkuutaitoon, oli kuitenkin sopimatonta kysellä tarkempia yksityiskohtia, joten tyttö jätti halunsa mieleensä.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Samurai ja Konkari tapaavat (A/B)

Viesti: # 5931Viesti LordVonKwaak »

Lappujen asettuessa takaisin panssariksi joka hoiti ikään kuin toisen ihon virkaa, Hideyoshin ajatukset kuplivat tämän tylsän ilmeen alla. Ei ollut kulunut puoltakaaan vuotta siitä kun hän oli kirjaimelliesti menettänyt päänsä. Kuoleman sijaan miehelle oli tarjottu uusi mahdollisuus. Uusi mahdollisuus, jonka alkumetreillä Hideyoshi oli tavannut Kentaron.
'Jos he eivät kuole, he elävät tarpeeksi pitkään muuttuakseen vihollisiksi... ' Mielessään Hideyoshi kuuli Yamahiton kolkot sanat: Vihollisia, mitä muutakaan me voisimme odottaa? Me, sinä ja minä, emme ansaitse muuta - ja siksi ansaitsemme toisemme.
Mies, jota Hideyoshi ei enää halunnut kutsua veljekseen, tuntui olevan oikeassa. Jälleen kerran.
"Voit syyttää vain itseäs", Hideyoshi sanoi ääneen, välittämättä menneisyyden kummituksista. Kummitukset olisivat siellä vielä kauan, aina siihen asti, kunnes hän itse liittyisi näiden seuraan. Maailma oli eläville. "Vaan sen sie tiedätkin jo. Ees päin siis, sinne minne tuuli tuuli kuljettaa."
Kaksikon siirtyessä jatkamaan matkaa, Hideyoshi tuli maininneeksi, ettei toisen tarvinnut vaivautua kauppaan asti räjähdelappujen taikka valolappujen takia. Sinettien taitajana Hideyoshi valmisti itse omansa, voiden siinä sivussa valmistaa samuraille tämän lippuset ja lappuset.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Takigakure”