Takaa-ajajat (S/S)

Sunagakuren ympäröivä valtava ja karu aavikko, josta ei juuri asutusta tai muuta elämää löydy. Päivisin tulikuumaa, öisin kylmää.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Takaa-ajajat (S/S)

Viesti: # 5903Viesti Southpaw »

Tinga sai yllättyä siitä, että aisti norsun alkavan kääntyä lähes samantien heidän ilmestyttyään taas vastustajiensa taakse. Hän ei ollut huomannut sitä aiemmin, mutta eläin oli ilmeisesti sensori kuten hänkin. Tosin tämä seikka ei silti tulisi pelastamaan norsua ja sen seurana taistelevia ninjoja jos se vain Tingasta riippuisi. Norsun puolustautuessa Akkin hyökkäyksiltä parhaansa mukaan Tinga alkoi tehdä käsimerkkejä ja puhalsi samantien suustaan suuren tulisen feenikslinnun, joka ensin kohosi ilmaan ja hajosi sitten palavaksi sulkasateeksi. Feenikslinnun hajottua Tinga muodosti jälleen uuden käsimerkin, pyrkien ohjaamaan höyhenet tasaisena aaltona kohti vastustajiaan. Tätä norsun olisi turha yrittää torjua tuulitekniikoilla, sillä tuuli olisi heikko hänen tultaan vastaan. Hiekalla tai nukketekniikoiden avulla torjuminen kenties onnistuisi ja antaisi samalla Akkille ja Yatalle mahdollisuuden viimeistellä vastustajat.

Hp: 140
Ch: 97
Nopeus: 13
*Katon: Hou Hane no ame, 72-82 dmg kaikkiin vihuihin
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Takaa-ajajat (S/S)

Viesti: # 5907Viesti Cross »

Pahaa-aavistellut Akki katsoi silmät pyöreinä ja pupillit laajentuneina kuinka Yatan tuhansien kehojen muodostama parvi syöksyi päin heidän vastustajiaan, saaden hänet jo pelkäämään pahinta. Yllättäen voimakas tuulenpuuska iski kuitenkin päin lintuja ja paiskasi ne taaksepäin, täyttäen ilman hetkessä pölyävällä hiekalla valkealla savulla ja mustilla höyhenillä, korpin kehojen hajotessa yksi toisensa jälkeen ja saadessa sen entistäkin raivoisammaksi. Tilannetta seuraavalle miekkamiehelle alkoi käydä selväksi ettei tilannetta voisi saada enää rauhoittumaan, sillä Yata ei varmasti tulisi rauhoittumaan ennen kuin mässäilisi tuulenmaalaiskaksikon sisälmyksillä.
Linnun kanssa samalla aaltopituudella oleva Tinga näytti myös olevan samaa mieltä. päättäen hyödyntää hetkittäisen näköesteen heidän ja vastustajiensa välissä, muodostaen silmänräpäyksessä käsimerkit, sylkeäkseen vain hetken myöhemmin tulta näiden suuntaan. Hetkessä aavikon ilma tuntui muuttuvan entistäkin tukalammaksi, saaden Sanadan toivomaan että nainen olisi käyttänyt mitähyväänsä muita tekniikoita kuin tulijutsuja.
Samalla hän myös mietti mikä olisi paras tapa toimia tässätilanteessa. Vastustajien tappaminen tietäisi varmasti entistä enemmän ongelmia, mitä he eivät kaivanneet. Toisaalta taas olisiko näitä mahdollista edes saada luopumaan ajatuksesta viedä heidät takaisin kyläänsä kuulusteltavaksi, vaikka vaihtoehtona olisi kuolema. Loppujen lopuksi vastausta ei ollut vaikea löytää, sillä Onimaru oli saanut oman koulutuksensa samassa kylässä ja siirtänyt kaiken oppimansa omille jälkeläisilleen. Siitä nuorukainen tiesi että vaikka tuulenmaalaiset vetäytyisivät hetkeksi, eivät nämä kuitenkaan tulisi koskaan luopumaan tehtävästään.
Hyväon... Tapetaan heidät sitten... Aseidensa kahvoja tiukempaan käsissään puristava Akki ajatteli, alkaen kasata chakraansa ja valmistautuessaan iskemään kaikin jäljellä olevin voimin heti nähdessään sopivan paikan iskeä. Se tuntui olevan hänen ajatuksiaan seuraavan linnun mieleen, jonka verenhimoiset ajatukset tuntuivat alkavan levitä myös hänen mieleensä. Nopeasti viimeisetkin epäilykset kaksikon surmaamisesta oli haihtunut ja jäljellä oli enää raudanluja keskittyminen edessä olevaan tehjtävään.

Akki
100hp
101ck
15n

Yata
60hp
56ck
13n
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Takaa-ajajat (S/S)

Viesti: # 5909Viesti Piisamirotta »

Tingan hyökkäys oli ovela, mutta norsu aisti sen ja kykeni varoittamaan kaksikkoa eleellä. Isai reagoi välittömästi kutsumalla hyvin erikoisen nuken, joka lähetti lukemattomia aseita torjumaan Tingan tuliset höyhenet. Tinga kykeni ohjaamaan höyheniä, mutta sai huomata, että aseet eivät vain osuneet höyheniin, vaan räjähtivät vieden useita höyheniä mukanaan tietyltä alueelta. Mies käytti näihin aseisiin myös itse Soshuhan korkeampaa versiota, jonka hän itse oli kehitellyt. Samaan aikaan norsu ja Sunamaru päättivät tehdä yhteishyökkäyksen, jolla tämä kaksikko saataisi maahan. Hiekankäyttäjä keskitti valtavan määrän chakraa aavikon hiekkaan ja nostatti hetkessä hiekkapyörremyrskyn Tingan, Akkin ja Korpin ympärille. Samaan aikaan norsu puhalsi tuulijutsun voimistamaan hiekkapyörrettä. Pyörre repisi kaikkia kohteita estäen näköyhteyden ja siinä oleva chakra häiritsi Tingan sensorikykyä sen verran, että tämä ei aistinut, että Isai lähetti todella nopeasti kirjoitetun käärön poramaisen säiliön sisällä syvälle maanalle erikoisen kätensä avulla käyttäen voimakasta laukaisujutsua. Koska aavikko oli hiekkaa, ei ollut mitään syytä ajatella, että maanalle oli kätketty jotain. Tämä oli kaksikon viimeinen hyökkäysyritys, sillä heidän chakransa alkoi olla lopussa.


Isai
Hp: 16
Ch: 20
Nopeus: 10


Sunamaru
Hp: 17
Ch: 14
Nopeus: 10

Hathi
Hp: 27
Ch: 15
Nopeus: 10


//Hiekka/tuulitornaado tekee damagea: (40 + 7 + 4 = 51) + (40 + 7 + 5 = 52) = 103dmg kaikkiin.
Muotona molemmissa on toistensa kanssa yhdistyminen yhdeksi hyökkäykseksi eli päällekäistyminen.

S-tason nukkejutsu torju kokonaan tulisulat. //
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Takaa-ajajat (S/S)

Viesti: # 5917Viesti Southpaw »

Aistiessaan jälleen vastustajan chakran levittäytyvän heidän ympärilleen ja tuntiessaan hiekan alkavan raapia ihoaan, Tingan silmät kapenivat uhkaaviksi viiruiksi. Vastustaja ei ollut kyennyt estämään hänen sensoriaan kovin pitkään ensimmäiselläkään kerralla, eikä temppu tulisi onnistumaan nytkään jos se vain Tingasta riippui.
"Jätän summonin ja toisen vihollisista teille", Tinga huusi tuulen ujelluksen yli Akkille ja Yatalle, ennen kuin syöksyi liikkeelle, suoraan päin heitä ympäröivää hiekkapyörrettä, sinne suuntaan missä oli aistinut vastustajien olevan ennen kuin hiekkapyörre oli kohonnut häiritsemään hänen sensorikykyään. Päästessään lopulta pyörteen toiselle puolen, naisen iho oli täynnä verta vuotavia haavoja, joista tämä ei kuitenkaan näyttänyt juurikaan välittävän. Samalla hän kuitenkin tunsi kykenevänsä aistimaan jälleen normaalisti, ollessaa pyörteen ulkopuolella. Hetkeäkään epäröimättä, nainen käänsi kasvonsa kohti Sunamarua, vaikka ei varsinaisesti voinutkan tätä nähdä. Ennen kuin kukaan ehtisi estää, Tinga lähti syöksyyn Sunamarua kohti ja tarpeeksi lähelle päästessään löi nyrkkinsä vasten vastustajan kasvoja. Kosketuskontaktin aikana nainen myös muodosti vastustajansa kasvoihin räjähdesinetin. Lyöntinsä jälkeen Tinga otti taas etäisyyttä ja räjäytti sinetin. Varmistaakseen, ettei vastustajasta jäisi kuitenkaan mitään jäljelle, Tinga lähetti kädestään vielä tulipyörteen viimeistelemään vihollisen, siltä varalta, että tämän oli jotenkin onnistunut välttyä kasvoihin tehdyltä sinetiltä. Vasta tämän jälkeen nainen uskaltautui aistimaan toista vastustajaa sekä Akkia ja Yataa, siltä varalta, että nämä tarvitsisivt hänen apuaan.

Hp: 37
Ch: 75
Nopeus: 13
*Dai Kibaku Fuuin, iholla 17 dmg
*Katon: Shippuu no jutsu, 22-27 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Takaa-ajajat (S/S)

Viesti: # 5927Viesti Cross »

Tuulen alkaessa jälleen nousta ja kohottaa hiekkaa ilmaan polvillaan raskaasti hengittäen oleva Akki kuuli vierellään olevan Tingan huutavan suunnitelmansa, mikä sai hänet kääntämään nopeasti päänsä tämän suuntaan ja nyökkäämään hieman hyväksyvästi. Toisin kuin tämä hän ei kuitenkaan aikonut uhata heidän ympärillään hetki hetkeltä voimakkaammaksi käymää humisevaa myrskyä, tietäen sen luultavasti olevan aivan liian voimakas itselleen. Sen sijaan miekkamies alkoi kasata Yatan chakraa ympärilleen, kutsuen aina vain lisää ja lisää mustia lintuja ympärilleen, kunnes niistä muodostui oma pyörteensä.
Tuhannet korpit eivät riittäneet suojaamaan Sanadaa aivan täysin tuivertavalta tuulelta ja sen lennättämältä hiekalta, jotka yhdessä repivät kaiken paljaaksi jääneen ihon hetkessä vereslihalle. Yksi toisensa jälkeen miekkamiehen ympärillä olevista lukuisista korpeista hajosi valkoiseksi savuksi ja tuuleen tarttuviksi mustiksi suliksi, mutta niiden uhrausten ansiosta miekkamies lopulta pääsi ulos myräkästä ja lähetti loput jäljellä olevat lintunsa yhtenä raivoisana verenhimoisesti raakkuvana parvena toista jäljellä olevaa tuulenmaalaista kohti, luottaen siitä että ne pitäisivät huolen tästä. Itse hän keskittyi pitkäkärsäiseen outoon eläimeen, tarkkaillen pienintäkin sen liikettä. Nuorukaisella ei ollut pienintäkään halua vahingoittaa sitä turhaan, mutta jos eläin tekisi pienenkin eleen puuttuakseen enää taisteluun heilauttaisi hän toisessa kädessään olevaa miekkaa ja leikkaise sen kärsän irti. Sen jälkeen otus olisi Yatan ongelma, joka huolehtisi varmasti mielellään suurikokoisesta raadosta.
Akkin tarkkaillessa toisen taka-ajajista kutsumaa eläintä hyökkäsi Yatan lukuisat kehot Isain kimppuun, puodostaen pyörteen vuorostaan tämän ympärille, raadellen tätä kynsillään ja nokillaan, samalla kun linnut kiskoivat tämän mukanaan ilmaan. Tarpeeksi korkealle päästyään linnut päästivät tämän kuitenkin tippumaan maata kohti ja syöksyivät itse nälkäisinä perään, vain saadakseen repiä tämän palasiksi.

Akki
100hp
53ck
15n

Yata
30hp
15ck
13n

Eraiikenie suojaa= 108

Karasutatsumaki= 46 dmg

Jos norsu päättää yrittää jotai nii Kuu no tachi(A tasonen) leikkaa kärsän irti
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Takaa-ajajat (S/S)

Viesti: # 5936Viesti Piisamirotta »

Tingan tullessa tornaadosta läpi, minkä Sunamarun mielestä piti olla mahdotonta oli hiekan käyttäjä täysin yllätetty. Hän sai tajuntansa takaisin Tingan päästessä hyvin lähelle. Nainen teki kuitenkin yhden virheliikkeen: hän hyökkäsi taijutsulla ensin, aivan liian hitaasti. Samaan aikaan, kun punatukka iski sinettinsä miehen päähän tämä poisti kaiken hiekan pieneksi hetkeksi itsensä ja naisen alta ja molemmat putosivat suureen monttuun. Räjähde räjähti ja tappoi vaivatta Sunamarun, jolloin chakra, joka piteli kuopan seiniä katosi. Kuoppa täyttyi hetkessä alkaen ylhäältä, joten Tinga ei tuosta vain päässyt pakoon hautaavaa hiekkaa. Juuri ennen kuolemaansa Sunamaru antoi surullisen näköiselle kutsuolennolleen merkin poistua ja kärsäkäs katosi yhtä nopeasti kuin se oli tullutkin.


Isai katsoi Tingan menoa läpi hiekkapyörteen ja päätteli välittömästi mistä se johtui. Tämä nainen oli Uzumaki, joiden keho oli huomattavasti normaalia kestävämpi, niin sanottu elämänlahja. Uhraus oli ihailtavaa jopa ääliö-Isain mielestä. Nainen ei kuitenkaan olisi mitenkään päässyt massasta ja tuulesta läpi, jos se olisi jatkunut. Sunamarun chakra alkoi kuitenkin heiketä ja pyörre laantui, jolloin sokea pääsi läpi, pelkkää logiikkaa, ei mitään erikoista. Lintuparven tullessa Isai aktivoi sisällään olevan kranaatin. Hän käytti nukketekniikoita, joista yksi oli hänen tekojalassaan oleva hyvin voimakas kranaatti, jonka tarkoitus oli tappaa hänet, jos hän joutuisi kuulusteltavaksi. Se sopi erinomaisesti tähän tilanteeseen. Isaita harmitti, että hän menettäisi henkensä, maailma menettäisi taas yhden älykön. Miehen persoonallisuus oli kuitenkin muuttunut sitten kauan sitten, kun hän oli ollut Ahanan kanssa samassa koulutuksessa, mies oli paljon parempi henkilö ja suoritti tehtävänsä loppuun kunnialla. Hän hyväksyi sen, että hän oli aliarvioinut takaa-ajetut. Hän myös ymmärsi sen, että Kichigai oli aliarvioinut kaksikon pahasti. Isain viimeinen ajatus oli kuitenkin aivan muualla. Hän istui Karavaaniaukiolla kuunnellen tarinoita Sunan legendaarisimmista ninjoista. Suuri räjähdys tuhosi koko Isain kehon tekojäsenineen kaikkineen ja vei mukanaan lähimmät linnut Yatan suureksi harmiksi. Suna oli menettänyt kaksi voimakasta ninjaa, mutta se oli myös näyttänyt voimansa. Se ei ollut riittänyt tappamaan edes toista karkureista, mutta toisin kuin monet muut, saivat sunalaiset aikaan jotain.


//Läpi. A-tason räjähde tekee noin 28dmg korppeihin (ja Isaihin) tappaen Isain ja tuhoten varmaan melkoisesti korppeja, koska se räjähtää samaan aikaan ku ne hyökkää kimppuun juuri ennen ku ne ehtii iskeä nokillaan. Tuo hiekkakuoppa on myös A-tasoa (muotona sama ku pyörteessä että tarraakiinni), joten selitys siitä miten Tinga pääsee pois ennen ku hukkuu hiekkaan olis hyvä. //
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Takaa-ajajat (S/S)

Viesti: # 5938Viesti Southpaw »

Tinga kuuli sinettinsä räjähtävän ja aisti kuinka vastustaja kuoli lähes välittömästi. Naisen perääntymisyritys ei kuitenkaan onnistunut vaan hiekka hänen jalkojensa alla alkoi valua ikään kuin alaspäin, vastustajan onnistuttua ennen kuolemaansa tekemään jonkinlaisn hiekkakuopan. Hiekkamassat hautasivat naisen nopeasti polvia myöten hiekkaan ja olisivat epäilemättä haudanneet tämän kokonaan, ellei nainen olisi muodostanut ympärilleen chakraketjuja, joiden avulla pyrki muodostamaan ympärilleen kapean, mutta korkealle ulottuvan suojan, jonka sisälle hiekkaa ei päässyt. Hiekkamassa kuitenkin painautui tiiviisti Tingan muodostamaa seinämää vasten peittäen naisen kokonaan näkyvistä ja saaden tilanteen näyttämään siltä, että Tinga oli hautautunut hiekkamassojen alle. Tietäen, että hänen suojansa ei välttämättä kestäisi pitkään, Tinga heitti siirtymisen jälkeen takaisin nappaamansa kunain ylöspäin, niin korkealle hiekkakuopan yläpuolelle kuin vain kykeni, ennen kuin päästi chakrasuojansa hajoamaan ja käytti chakraansa siirtyäkseen itse hiekan alta kunain luokse. Nainen ilmestyikin lopulta uupuneen näköisenä ilmaan vähän matkan päähän Akkista ja Yatasta.Hiekkakuoppaan valuvan hiekan lopulta asettuessa aloilleen, Tingan onnistui laskeutua maahan, joskin uupumuksen vuoksi laskeutuminen ei tapahtunut ihan niin sulavasti kuin nainen olisi halunnut. Hän tunsi toisen nilkkansa taittuvan ikävästi ja terävä vihlaisu sai kunoichin irvistämään kivusta. Haluamatta kuitenkaan huolestuttaa ystäväänsä jonka tiesi olevan häntä huomattavasti pahemmassa kunnossa, Tinga pakotti kasvonsa peruslukemille.
"Oletko kunnossa?" Tinga kysyi Akkilta hetken hiljaisuuden jälkeen, todettuaan, että tämäkin oli selvinnyt omasta vastustajastaan ja kutsuolentokin oli häipynyt jonnekin muualle.

Hp: 27
Ch: 20
Nopeus: 13
*Fuusa Kekkai, suojaa hiekalta
*Hiraishin
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Takaa-ajajat (S/S)

Viesti: # 5942Viesti Cross »

Pitkäkärsäiseen eläimeen keskittynyt Akki näki pahoillaan olevan näköisen eläimen haihtuvan savuna ilmaan, tuntien pientä helpotusta siitäettei ollut joutunut vahingoittamaan sitä. Samassa tuo tunne kuitenkin muuttui kivun ja raivon sekaiseksi myrskyksi, joka täytti hänen mielensä silmänräpäyksessä. Tunne oli niin voimakas että selälleen yllättäin lentäneeltä miekkamieheltä kesti hetkenaikaa tajuta mitä oli tapahtunut, sillä räjähdyksen yllättämän Yatan mielestä tulviva tieto oli aivan liikaa käsitettäväksi.
Päätään pidellen maassa makaava Sanadan mieli oli hetkenaikaa yhtä sekamelskaa, mutta siitä huolimatta hänen onnistui huomata Tingan katoavan yllättäin hiekan sekaan. Se sai miehen yrittämään nousta ylös ja rientää ystävänsä avuksi, mutta vain muutaman askeleen jälkeen hän lyhistyi takaisin polvilleen, kykenemättä olemaan edes varma oliko ollut menossa oikeaan suuntaan, tai liikkunut ollenkaan. Rauhoitu! Lopeta! Polvillaan oleva shinobi huusi päässään olevalle linnulle, joka tuntui olevan sekava raivosta, toivoen että tämä saisi itsensä hallintaan, ennen kuin onnistuisi sekoittamaan hänenkin päänsä.
Hiljalleen raskaasti hengittävä nuorukainen tunsi metelin päässään hellittävän, tuntien kykenevänsä taas ajattelemaan normaalisti. Hän ei osannut ollenkaan sanoa kauvanko oli joutunut kamppailemaan korpin mielen kanssa, ennen kuin se oli jälleen vaijennut lähes normaalille tasolleen. Silti ensimmäinen asia mikä tuli nuorukaisen mieleen oli muistikuva Tingasta vajoamassa hiekanalle, mikä sai hänet kääntymään katsomaan samantien siihen suuntaan missä oletti tämän viimeksi nähneensä. Siellä ei ollut näkyvissä kuin pieni painauma, minkä kohdalta hiekka oli vyörynyt täyttämään toisen tuulenmaalaisen muodostamaa kuoppaa.
Tuo näky sai pelon ja surun aallon kuohahtamaan Akkin sisällä, hänen keretessä hetken aikaa pelätä jo pahinta. Tuo tunne katosi kuitenkin miltei samantien hänen kuullessaan ystävänsä tutun äänen sivultaan, saaden hänet kääntämään katseensa sen suuntaan ja huokaamaan helpotuksesta nähdessään tutun punahiuksisen naisen seisovan väänmatkanpäässä. Tämä näytti olevan ruhjeilla ja aristavan toista jalkaansa, mutta kuitenkin elossa, vaikka matkanteosta ei varmasti tulisi enää mitään jos Yata ei olisi aijemmin jo lupautunut kantamaan heitä aavikon rajalle asti.
''Kutakuinkin... Sinä?'' Seisailleen ponnisteleva kääreiden peittämä nuorimies vastasi, katsellen samalla ympärilleen. Hän ei nähnyt kovinkaan monia korppeja enää ympärillään, alkaen epäillä ettei välttämättä olisi kovin hyvä idea muistuttaa lintua aijemmasta sopimuksesta. Taivaalle kohoava korkea pölypilvi kertoi kuitenkin jotain tapahtuneen täällä ja saisi jokaisen heitä etsivän shinobin suuntaavan tähän suuntaan. Senpä takia paikalla olevat linnut saisivat riittää, vaikka eivät luultavasti jaksaisikaan kantaa heitä kerralla kokomatkaa perille asti. Oli kuitenkin paljon tärkeämpää että he vain pääsisivät mahdollisimman kauvas nykyisestä sijainnistaan, kuin vain suinkin mahdollista.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Takaa-ajajat (S/S)

Viesti: # 5943Viesti Southpaw »

Akkin kertoessa olevansa kutakuinkin kunnossa, Tinga näytti silminnähden helpottuneelta. Hän tiesi tulijutsuistaan hohkaavan kuumuuden tehneen miekkamiehen olosta luultavasti tukalan taistelun aikana, mutta totuus kuitenkin oli, että suurin osa hänen hyökkäävistä tekniikoistaan oli nimenomaan tulitekniikoita.
"Olen kunnossa. Ei mitään vakavia vammoja", kunoichi vastasi ystävänsä vastakysymykseen ja onnistui hetkeksi loihtimaan pienen hymyntapaisen kasvoilleen. Pian naisen ilme kuitenkin vakavoitui taas, tämän kiinnittäessä Akkin tavoin huomionsa jäljelle jääneisiin lintuihin ja niiden chakrasta huokuvaan tukahdutettuun raivoon, jonka arveli johtuvan vastustajan kutsuolennon pakenemisesta.
"Jos se vain Yatalle sopii, niin ehkä voisimme jatkaa matkaa lentäen... Jätetään vain jälkeemme pari kage bunshinia johdattamaan muut takaa-ajajat toiseen suuntaan?" Tinga ehdotti, samalla muodostaen jo kage bunshinin viereensä. Vaikka hän olikin käyttänyt itse suuren osan chakrastaan ja myös Akki vaikutti chakransa perusteella väsyneeltä, he eivät silti voisi jäädä tähän lepäämään.
"Voin maksaa kyydistä chakrallani vaikka meidän molempien puolesta. Vaikutat väsyneemmältä kuin minä", Tinga päätyi lisäämään, vaikka osa hänestä arvelikin, että Akki ei luultavasti suostuisi siihen, että hän ryhtyisi maksumieheksi ystävänsä chakravelkojen suhteen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Takaa-ajajat (S/S)

Viesti: # 5945Viesti Cross »

Kuultuaan myös Tingan toteavan olevansa kunnossa polvillaan hiekalla oleva Akki näytti painuvan uupuneena kasaan, aivan kuin tajuaisi vasta silloin kuinka uupunut olikaan. Se ei ollutkaan kaukana totuudesta, sillä taistelun tuottaman adrenaliini alkoi haihtua nopeasti ja palautti jälleen äärirajoillaan jo valmiiksi olleen kehon kaikki vaivat jälleen selvästi nuorukaisen mieleen. Sillähetkellä hän oli kiitollinen siitä että ainoan taistelukentälle jääneen ruumiin kimppuun jo käynyt Yata oli lupautunut kuljettamaan heitä, vaikkakaan sitä ei vielä kannattanutkaan muistuttaa asiasta.
''Sovin jo sen kanssa että pääsemme jonkinmatkaa ainakin sen selässä, mutta en ainakaan vielä menisi häiritsemään sitä, vaikka en kyllä haluaisikaan viipyä täällä enää kovinkaan pitkään...'' Vaimeasti kähisevä miekkamies vastasi kunoichin kysymykseen, katsellen samalla kuinka jäljellä olevat mustat linnut repivät ahneesti hiekalla makaavaa ruumista palasiksi. Näytti siltä että ahneen eläimen ruoka halu oli aivan yhtä kyltymätön kuin ennenkin, mikä myös tarkoitti ettei se tulisi varmasti tyytymään vain näin vähään maksuksi palveluksistaan.
''Kiitos... Se tulee varmasti tarpeeseen.'' Sanada vastasi punahiuksisen naisen tarjoukseen ruokkia lintua chalrallaan, mikä tulisi varmasti tarpeeseen, sillä hänellä ei juurikaan ollut mitä voisi antaa, ainakaan jos halusi ikinä toipua vammoistaan. Yata ei varmasti olisi kovinkaan mielissään asiasta, mutta suostuisi varmasti lopulta, sillä sen ruokahalu ja ahneus eivät tuntuneet tuntevan mitään rajoja. Vaikkei se nauttinutkaan jostainsyystä Jinain chakrasta, jonka väitti maistuvan happamalta, ottaisi se vastaan kaiken saamansa ravinnon, varsinkin kaikkien taistelussa kärsimiensä vammojen jälkeen.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Aavikko”