Liittolaiset

Entinen äänettöminä tasankoina tunnettu alue on Fuseikon hallinnassa. Aluetta on ennen käytetty riisin viljelyyn, mutta sodan sytyttyä peltotilkut hylättiin ja nykyisin alue koostuu useista rehottavista pelloista, lukuun ottamatta tasangon keskellä kasvavaa valtavaa puuta ja tasangon länsireunalla sijaitsevaa luumetsää, joka on jäänyt paikalle jonkun Kaguyan käymästä taistelusta. Lisäksi aluetta halkovat useat haarautuvat joet ja pienet lammet joista on saatu vettä riisin viljelyyn. Koska tasangolla ei ole varsinaisesti mitään hyvää piilopaikkaa, Fuseiko alaisineen siirtää leiriään säännöllisesti ja vaeltelee paikasta toiseen.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Liittolaiset

Viesti: # 5600Viesti Cross »

Heti Kageron alkaessa liikkua laskeutuakseen koskettamaan maan pehmeän sammaleen peittämää pintaa, lähti myös matalaksi kyykistynyt Mikikin liikkeelle, loikaten chakraa jalanpohjistaan vapauttaen ilmaan. Verilinjansa tekniikkaa suorittavaa vastustajaansa kohti lentäessään hän muutti hieman otettaan sauvastaan, tarttuen aivan sen toisesta päästä kiinni ja kohottaen sen korkealle päänsäpäälle. Valmiina! Ilmassa oleva tyttö ajatteli, kyeten miltei tuntemaan käsissään kuinka Shin kasasi samaan aikaan chakraansa. Tunne sai leveän hymyn kohoamaan nuoren kunoichin kasvoille, joka oli jo miltei varma että tulisi päättämään taistelun nopeasti.
Tuo itsevarmuus ei karissut edes toisen maassa olevan äänenmaalaisen heittämän kunain raapaistessa Sarutobin kylkeä, jättäen jälkeensä ohuen vertavuotavan haavan. Se ei kuitenkaan ollut tarpeeksi saamaan tyttöä edes irvistämään kivusta, saati sitten muuttamaan suunnitelmaansa. Sen sijaan tämän ylös nostama sauva heilahti alaspäin äänekkäästi humahtaen, suunnaten suoraan kohti alapuolella olevaa Ichirikiä. Jollei tämän onnistuisi välttää hyökkäystä, saisi tämä huomata lyönnin omaavan huomattavasti enemmän voimaa kuin mitä aluksi voisi luulla, mistä kiitos kuului sauvaksi muuttuneelle makimakille, joka oli kasannut chakraansa vapautettavaksi voimakkaana purkauksena heti osuessaan johonkin.

Miki
Hp: 58
Ch: 49
Nopeus: 19

Shin
Hp: 40
Ch: 75
Nopeus: 9
Bonukset: +5ck per vuoro

Chugaeri Tsubusu+Seishi Moeru = 26dmg

Samaanaikaan kuin kunoichi kaksikko vaihtoi hyökkäyksiä hieman etäämmällä kahta leiristä avuksi rientävää shinobia vastaan mennyt Nuno sai huomata ettei selviäisi nuista kahdesta aivan niin helposti kuin olisi voinut kuvitella. Se ei kuitenkaan tuntunut haittaavan häntä millään tavalla, sikäli kun koko ajatus edes käväisi pikkumiehen mielessä. Rihmojensa avulla hän oli heilauttanut itsensä kohti toista vastustajistaan, päästäen jälleen yhden innostuneen eläimellisen äänähdyksen suustaan.
Riemuun ei kuitenkaan ollut paljoakaan syytä, sillä Ningyoun kohteena oleva Senju ei vaikuttanut olevan läheskään yhtä innostunut lähitaisteluun joutumisesta. Senpä takia tämä kohottikin maasta koostuvan muurin eteensä ja pakotti eteenpäin lentäneen kalpean arpinaaman yrittämään muuttamaan suunnitelmiaan keskenkaiken, ellei haluaisi törmätä suoraan päin tuota estettä. Sen sijaan että olisi päässyt käymään suoraan nuoren shinobin kimppuun ja kietomaan rihmansa tämän kaulan ympärille, voidakseen nauttia hitaasta taposta, joutui hukkapätkä muodostamaan esiin pursuavista rihmoistaan suuren moukarimaisen nyrkin. Käyttäen sitä hän tuhosi yhdellä lyönnillä eteensä kohotatun seinämän, jonka takaa ei kuitenkaan paljastunut toivottua yllättynyttä vastustajaa, vaan ainoastaan yksinäinen puunrunko, jonka näkeminen sai äänenmaalaisen pysähtymään hämmästyneenä katselemaan ympärilleen.

Kestävyys: 100
Chakra: 142
Nopeus: 15
Kuroito: Yari
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Liittolaiset

Viesti: # 5601Viesti Southpaw »

Juuri kun Kagero oli saanut tekniikkansa valmiiksi tämä sai huomata vastustajansa onnistuvan kuitenkin täpärsti liikkumaan pois jääpiikkien tieltä. Sentään hänen munainsa raapaisi haavan lähestyvän vihollisen kylkeen, mutta Kagero tiesi kuitenkin ettei tuo riittäisi vielä päättämään taistelua. Hänen olisi saatava perille kunnon iskuja, jotta he saisivat nämä vartijat eliminoitua ja jatkettua Nunon kanssa matkaansa eteenpäin. Nähdessään lähestyvän vastustajansa kohottavan aseeksi muuttunutta summoniaan iskua varten, Kagero odotti viime hetkeen asti, että Miki ja Shin pääsivät lähemmäksi, ennen kuin heittäytyi lopulta sivuun iskun tieltä. Varmistaakseen sen, ettei Miki kuitenkaan ehtisi muuttaa iskun suuntaa ja heilauttaa asetta sivusuunnassa häntä kohti. Kagero teki käsimerkin ja puhalsi suustaan Kamaitachia muistuttavan tuulihyökkäyksen. Kamaitachin tapaan Mikiä ja Shiniä päin puhaltava tuuli ei kuitenkaan leikkaisi näitä täyteen haavoja. Sen sijaan tuuli oli niin kylmä, että se aiheuttaisi lämpimään ilmastoon tottuneelle konohalaiskaksikolle pahoja paleltumia, minkä lisäksi tuulen mukana leijailevat lumihiutaleet saattaisivat hetkellisesti haitata näkyvyyttä.

Hp: 90
Ch: 57
Nopeus: 14
Fubuki no jutsu, 32 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Liittolaiset

Viesti: # 5620Viesti sumufani »

Päästyään oksien suojiin ja otettuaan tiukan otteen valmiina puun tärinään Koga sai yllättyä ettei puu tärissyt melkei ollenkaan Nunon tuhottua tuon maamuurin. Mies oli jäänyt niille sijoilleen etsimään häntä katseellaan, mikä ei ollut oikeen nuorukaisen mieleen. Vaikka hän näki selvästi hämentyneeltä vaikuttavan ilmeen tuon pienen miehen kasvoilta ei puunhalaaja voinut jäädä toimettomaksi. Hän teki muutaman sinetin ja maasta Nunon jalkojen alta alkoi ensin hitaasti työntyä juuria maan pinnalle, joista alkoi versoamaan pieniä värikkäitä kukkia. Mutta Nunon ollessa hänen alapuolellaan Senju ei halunnut vielä luopua piilopaikastaan tässä varsin suojaisessa oksien ryppäässä. Hänen ei auttanut muuta, kuin odottaa Nunon seuraavaa siirtoa.

Koga
Koga
Hp:22
Ch:34
Nopeus: 5

Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C-jutsuihin ja siitä ylöspäin)

Lääkintä 4p (+2dmg/-2chk, A/A-tasolle asti)
Mokuton 6p (+3dmg/-3ch, S-tasolle asti)   

Mokuton: Amai kaori kafun(sweet scent pollen)
Koga kasvattaa maan pinnalle 10x10 metrin alueelle juuria ja juurista kasvaa pieniä värikkäitä kukkia. Kukista leijaillee alueelle hyvää tuoksua ja vihollinen ei sen takia nopeasti huomaa ilmassa leijailevaa siitepölyä, mitä myös irtoaa kukista. Jos siite pölyä hengittää se vaikeuttaa chakran keskittämistä.
Taso: C3
Chk: -6 luoda ja -3chk/per vuoro
Muuta: Alueella ollessaan 2 lisää chk maksuihin.(+5)
Muoto: Kukat tuoksuvat entistä paremmilta ja alueelta poistuminen hankaloituu.
Mainittavaa: Upit menevät loppuvahinkoon.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Liittolaiset

Viesti: # 5625Viesti Cross »

Huolimatta siitä että Kagero päätti ottaa riskin ja odottaa aivan viime hetkeen asti ennen kuin heittäytyi sivuun sauvan tieltä, kerkesi Miki reagoida liikkeeseen, yrittäen kääntää hyökkäyksensä tämän perään. Siitä huolimatta lyönti ei kuitenkaan ollut edes lähellä osumista, vaan iskeytyi kaikella voimalla kunoichien väliin. Aseesta vapautuva voima sai maan pinnan suorastaan räjähtämään ilmaan kohti ANBU naamarilla kasvonsa peittänyttä äänenmaalaista, joka suoritti samaan aikaan myös omaa vastahyökkäystään, puhaltaen suustaan jäätävän tuulenpuuskan vastustajaansa kohti. Puhuri iski vasten ilmaan noussutta maaseinämää, jäädyttäen sen yhdessä silmänräpäyksessä, pääsemättä kuitenkaan puraisemaan aivan sen toisella puolella ollutta tulenmaalaista.
Ilmaan jäätyvän maaseinämän takana oleva Sarutobi tunsi kuitenkin Ichirikin tekniikan aiheuttaman kylmyyden ja katsoi parhaaksi vaihtoehdokseen ottaa hieman etäisyyttä vastustajaansa, voidakseen harkita uudelleen parasta mahdollista lähestymistapaa. ''Mistä näitä kummajaisia oikein tänne löytyy...'' Muutaman nopean loikan taaksepäin ottava tyttö manasi kumppanilleen, jonka keltainen silmä oli ilmestynyt sauvan varteeen tarkkailemaan suuntaa jossa heidän vastustajansa oli. ''Käsittääkseni Orochimaru keräsi erikoisia verilinjoja omaavia henkilöitä alaisuuteensa hallitessaan tätä maata, joten on vain aivan normaalia että useimmat täällä olevat shinobit omaavat erikoisia kykyjä luonnostaan.'' Rauhallkisen analyyttisellä ja kohteliaalla äänellä vastaava Shin sanoi, kuulostaen aivan sille kuin ei olisi uskonut Mikin tietävän mitään Äänenmaan historiasta.
''Urusai... Keskity vain seuraamaan mitä se aikoo seuraavaks.'' Nuori kunoichi vastasi vaimeasti tuhahtaen aseelleen, samalla kun pyöräytti sitä muutaman kerran ympärillään ja pysäytti sen lopulta selkänsä puolelle. Samalla hän alkoi tehdä toisella kädellään käsimerkkejä, uskoen tarvitsevansa pientä harhautusta, jos aikoi onnistua pääsemään eroon tätä vastustajasta.

Miki
Hp: 56
Ch: 49
Nopeus: 19

Shin
Hp: 40
Ch: 80
Nopeus: 9
Bonukset: +5ck per vuoro

Samaan aikaan puunjuurella vastustajaansa katseellaan etsivä Nuno jatkoi vaimeasti murisemista, antaen vaatteidensa alta esiin työntyneiden rihmojensa viuhua levottoman oloisesti ympärillään. Hänellä ei ollut vieläkään pienintäkään aavistusta minne poika oli hävinnyt hetken aijemmin, mutta se oli varmaa että tämä oli edelleen jossain aivan lähellä. Pikkumiehellä ei kuitenkaan ollut pienintäkään aikomusta alkaa etsiä tätä, varsinkaan kuin tämän toveri maksi vain kivenheiton päässä tajuttomana. Olisi paljon helpompaa vain käyttää tätä panttivankina piileskelijän esiin houkuttelemiseen ja ehkä jopa Kageroa vastaan taistelevan naamioidun kunoichin rauhoittamiseen, sikäli kun nämä edes välittäisivät ryhmänsä jäsenen kohtalosta.
Ennen kuin Ningyou kerkesi kuitenkaan rynnätä Ryoun kimppuun alkoi hänen jaloistaan versoa nopeasti erikoisen näköisiä kukkia, jotka onnistuivat kiinnittämään piskuisen arpinaaman huomion. Toisin kuin kuka hyväänsä täysijärkinen henkilö luultavasti olisi hänen sijassaan toiminut pikkumies ei edes yrittänyt ottaa etäisyyttä nuihin kasveihin, vaan sen sijaan unohti täysin kaiken muun paitsi ne. Uteliaan näköinen ilme kasvoillaan hän kyyristyi nuuskimaan miellyttävän tuoksuisia ja itselleen vieraan näköisiä kukkia, joilla tuntui olevan outo huumaava vaikutus. Ne tuntuivat tekevän keskittymisestä entistäkin vaikeampaa, mikä sai arpinaaman entistäkin uteliaammaksi. Ei kestänyt kuin pikku hetki siitä kuin ensimmäiset kukat olivat auvenneet ja alkaneet levittää terälehdistään irtoava vaalen pölyn kaltaista siitepölyään ympäriinsä kun yksi niistä tuli revityksi irti maasta, kadoten samantien kalpean miehen suuhun. Heti ensi puraisulla Nunon kasvoille kohoisi yrmeä ilme, kukasta lähtevän kitkerän maun levitessä hänen suuhunsa, joka riitti kertomaan hänelle että nämä kasvit olivat jollain tapaa myrkyllisiä ja voisivat siksi olla tulevaisuudessa hyödyllisiä jollain tapaa.

Kestävyys: 100
Chakra: 142
Nopeus: 15
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Liittolaiset

Viesti: # 5626Viesti Southpaw »

Vastustajan tekemän maaseinämä jäätyessä hänen tekniikkansa vaikutuksesta, Kagerolta karkasi turhautunut murahdus. Hänen pitäisi keksiä jokin keino päättää taistelu nopeasti, sillä hänellä ei riittäisi voimia enää kovinkaan moneen isompaan hyökkäykseen. Vastustaja oli kuitenkin selkeästi taitavampi kuin hän oli odottanut. Haluamatta kuitenkaan antaa vastustajalle hengähdystaukoa, Kagero lähti juoksemaan kohti pystyyn jäätynyttä maaseinämää ja keräten chakraa jakoihinsa, juoksi nopeasti seinämän huipulle. Saatuaan tällä tavoin Mikin taas näkyviinsä, kunoichi hyppäsi ilmaan ja kohotti sahalaitaista miekkaansa, tarkoituksenaan iskeä se laskeutumisen aikana syvälle Mikin okapäähän. Jos hyökkäys onnistuisi, hän pystyisi helposti miekan irti kiskaistessaan saamaan vastustajansa toisen käden täysin käyttökelvottomaksi.

Hp: 90
Ch: 56
Nopeus: 14
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Rudy
Akatemian oppilas
Akatemian oppilas
Viestit: 100
Liittynyt: 23 Marras 2015, 17:55

Re: Liittolaiset

Viesti: # 5635Viesti Rudy »

Ryota joka oli menettänyt vain hetkeksi keskittymisensä oli osunut suoraan puussa olevaa oksaa päin ja menettänyt tajuntansa kesken taistelun sillä hän oli lähtenyt kaiketi matkaan aivan liian suurella nopeudella eikä ollut edes sharinganinsa avulla huomannut eteensä tullutta oksaa joka oli ollut suuri ja huolimaton virhe hänen osaltaan. Oltuaan taistelun aikana tajuttomana sivummalla silmät kiinni, alkoi hän hiljalleen kerätä tajuntaansa ja saamaan itseään kasaan pojan raottaessa tokkuraisia silmiänsä ja hieroessa kädellään päätänsä. ''Mitähän ihmettä tapahtui?*' Uchiha mutisi itsekseen hieroessaan päätänsä jossa tuntui kuin sen ympärillä olisi vedetty tiukka vyö sillä joka kohtaan särki ja hänen päätänsä jomotti. Taistelun äänet ympärillä kuitenkin havahduttivat nuorukaisen siinä samassa takaisin tähän maailmaan hänen muistaessaan että hehän olivat keskellä taistelua.
Purren hampaitaan yhteen ja pakottaessaan itseään ylös huolimatta siitä että hänen silmissään edelleen heitti hieman hän katsoi ympärillensä löytääkseen Mikin ja Kogan voidakseen varmistua että kaksikko olisi viellä hengissä ja turvassa.

Ryotan katseeseen osuikin Nuno jonka hän oli nähnyt hetkeä aiemmin kuin oli menettänyt tajuntansa ja Uchiha siristi aavistuksen silmiänsä löytääkseen myös Kogan vihollisen lähettyviltä mutta hän ei nähnytkään Kogaa joka sai hänet hetkeksi luulemaan että Koga olisi jo hävinnyt taistelun. Ryota kuitenkin kiinnitti huomiota myös siihen että Kogan ruumistakaan ei näkynyt missään lähettyvillä joten asiasta ei voinut olla toistaiseksi varma mutta nyt ei myöskään ollut oikea aika jäädä viivyttelemään vaikka päässä jomottikin ikävästä ja maailma oli hieman sumea hänen silmissään.
Ryotan toivoessa että Nuno ei ollut viellä tajunnut että hän oli herännyt takaisin tähän maailmaan tämän syödessä Kogan kasvattamia kukkia joita Ryota ei toistaiseksi tältä etäisyydeltä huomannut, hän kaivoi sormiensa väliin useita shurikeneja joihin oli kiinnitetty hyvin ohuet siimat kiinni. Uchiha ponkaisi jaloillaan ilmaan ja alkoi heittämään shurikeneja kohti Nunoa vaikkakaan niiden tarkoitus ei ollutkaan osua vaan osua vastustajan ympärille ja saattaa tuo ansaan siimojen keskelle.
Ryota itse laskeutuisi ylempänä olevalle oksalle heitettyään shurikenit ilmassa ollessaan ja hän vetäisi siimoja sormissaan yrittäessään sen avulla sitoa Nunon lähimpään puuhun siimoilla kiinni.

Hp: 19
Ch: 64
Nopeus: 7

Sharingan - Level 2
Kehittyneempi sharinganin muoto. Ninjan punaisiin silmiin tulee nyt kaksi mustaa täplää. Maailma näyttää entistä hitaammalta ja tällä tasolla jutsujen kopiointi alkaa onnistua. Tällä tasolla ninja näkee myös chakran, jonka takia tämä näkee, jos joku muu on genjutsun alaisena.
Taso: B4
Chakra: -3/vuoro
Vaikutus: -4 vastustajan nopeudesta käyttäjän silmissä, immuuni D- ja C-tason silmiin vaikuttaville genjutsuille, näkee läpi D-tason bunshineista.

Sofushasan no Tachi
Tässä asetekniikassa Uchiha hyödyntää silmiensä kykyä nähdä kaikki hitaampana. Tekniikan alkaessa ninja heittää vastustaja kohti heittoaseita, joista yhteen tai kahteen on kuitenkin kiinnitetty leikkuusiimoja, muiden aseiden ollessa vain hämäystä. Ninja heittää siimoin varustetut aseet tarkoituksella hieman ohi kunnes lopulta kiskaisee siimoista ja vastustajan takana olevaa puuta tai muuta estettä käyttäen saa aseet sinkoamaan takaisin tulosuuntaansa, niin että siimat lopulta sitovat vastustajan paikoilleen. Lopuksi leikkuusiimat kiristyvät vastustajan ympärille ja aiheuttavat tälle pieniä haavoja, samalla sitoen tämän paikoilleen.
Taso: C2
Chakra: -4
Damage: 5 + jättää vastustajan avoimeksi seuraavalle iskulle (alkuperäsesti 4)
Uchiha Ryota
Hp: 19
Ch: 90
Nopeus: 12

Raiji
Hp: 10
Ck: 15
Nopeus: 1
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Liittolaiset

Viesti: # 5641Viesti sumufani »

Ollessaan vielä tässä hetkessä turvassaan oksien ryppäässä ja lehtien suojissa nuorukainen katseli kiinnostuneena tuon miehen toimia. Nuo mustat rihmat liikkuivat vauhkona ympäriinsä ja Nunon käännellessä päätään etsien häntä sai nuorukaisen hieman levottomaksi. Nopea vilkaisu Ryotan suuntaan sai Kogan ajatukset vauhkoiksi ja hyvin nopeasti hänkin vilkaisi oliko Ryota vielä tajuton. Kuitenkin hän oli hetkeä aiemmin saanut sinetit tehtyä ja kukat versoamaan miehen ympärille. Vastoin kaikkia hänen oletuksiaan Nuno kiinnostui kukista eikä suinkaan aikonut lähteä pois niiden luota. Pieni hymy nousi puunhalaajan kasvoille nähdessään miehen puhtaan kiinnostuneen ilmeen toisen tutkiessa kasveja. Hänellä oli ollut saman kaltainen mielenkiinto hänen löytäessään nämä kukat. Kuitenkin maahan alkoi lennellä shurikeneja Nunon ympärille juuri, kun toinen söi yhden kukista. Jos toinen tiesi edes alkeet niin silloin näistä kasveista ei olisi enää pitkäksi aikaa iloa. Mutta nuorukainen ei ollut täysin varma, miten hän tästä jatkaisi saati miten auttaisi toveriaan tämän miehen kanssa.

Koga
Hp:22
Ch:31
Nopeus: 5

Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C-jutsuihin ja siitä ylöspäin)

Lääkintä 4p (+2dmg/-2chk, A/A-tasolle asti)
Mokuton 6p (+3dmg/-3ch, S-tasolle asti)   

Mokuton: Amai kaori kafun(sweet scent pollen)
Koga kasvattaa maan pinnalle 10x10 metrin alueelle juuria ja juurista kasvaa pieniä värikkäitä kukkia. Kukista leijaillee alueelle hyvää tuoksua ja vihollinen ei sen takia nopeasti huomaa ilmassa leijailevaa siitepölyä, mitä myös irtoaa kukista. Jos siite pölyä hengittää se vaikeuttaa chakran keskittämistä.
Taso: C3
Chk: -6 luoda ja -3chk/per vuoro
Muuta: Alueella ollessaan 2 lisää chk maksuihin.(+5)
Muoto: Kukat tuoksuvat entistä paremmilta ja alueelta poistuminen hankaloituu.
Mainittavaa: Upit menevät loppuvahinkoon.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Liittolaiset

Viesti: # 5644Viesti Cross »

Perääntyä Miki sai huomata miltei heti ettei vastassa oleva äänenmaalainen aikonut antaa mahdollisuutta tasata hengitystä, vaan kävi heti uuteen hyökkäykseen miekkoineen. ''Busu...'' Tyttö manasi mielessään, nähdessään koiranaamioisen kunoichin loikkaavan jäätyneen maa seinämän ylitse miekka iskuun kohottaneena. Samalla hän jo pyöräytti kädessään ollutta sauvaa päänsä päällä, tarttuen kiinni aivan sen toisesta päästä ja heilautti asettaan laajassa kaaressa ilmassa olevaa naista kohti. Taistelusauvan sivallus oli niin ilmeinen ettei sen torjuminen varmasti tuottaisi ongelmia kokeneelle shinobille kuten Kagero, mutta edes tämä tuskin osasi varautua pieneen yllätykseen joka hyökkäykseen sisälty.
Sarutobi oli nimittäin kerännyt maa elementin chakraa aseensa varteen, jonka pyrki johtamaan vastustajansa aseeseen, tai tämän kehoon heti tilaisuuden saadessaan. Onnistuessaan chakra muuttaisi tämän kehon musertavan painavaksi, mikä tekisi liikkumisesta lähes mahdotonta. Sen jälkeen tämän grillaaminen tulitekniikan avulla tulisi tuskin tuottamaan ongelmia, minkä jälkeen hän voisi rientää Kougan ja Ryotan avuksi.

Miki
Hp: 56
Ch: 30
Nopeus: 19

Kajūgan no Jutsu= -20 nopeutta

Shin
Hp: 40
Ch: 76
Nopeus: 9
Bonukset: +5ck per vuoro

Omuchi= 21dmg

Samaan aikaan suuhunsa tunkenutta kukkaa pureskeleva Nuno tunsi makean ja pistävän kirpeän maun leviävän suuhunsa, mikä ei vastannut mitää hänen ennalta tuntemaansa kasvia. Hieman hämmästyneenä makuelämyksestä pkkumies poimi toisen jaloissaan olevista kukista käteensä tutkiakseen sitä paremmin. Juuri hänen tarttuessa siihen ja nykäistessä irti alkoi ympärille kuitenkin sataa kymmeniä siimoihin sidottuja shurikeneja, jotka havahduttivat hajamielisen shinobin takaisin nykyhetkeen. Raivostuneen kuuloisen sähähdykksen suustaan päästävä arpinaama heilautti toista kättään päin lentäviä shurikeneja kohti, muodostaen sen sisuksista pursuavista rihmoista suuren käden ja tarttui mahdollisimman moneen ympäillään olevaan siimaan kiinni.
Sen sijaan että siimat olisivat päässeet kiristymään kalpean hukkapätkän ympärille kuten Uchiha oli ajatellut, riitti tämän rihmoista muodostuneen kouran voima pysäyttämään ne ennen aikojaan. Jos ei se jo yksin riittänyt yllättämään poikaa niin heti perään tämä saattoi tuntea voimakkaan nykäisyn siimoissaan Ningyoun heilauttaessa ylikokoista tekoraajaansa voimakkaasti ja nyhtäisten siimoista, saadakseen toisessa päässä olevan vastustajansa lentämään luokseen.

Kestävyys: 100
Chakra: 107
Nopeus: 15
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Liittolaiset

Viesti: # 5646Viesti Southpaw »

Aavistamatta Mikin aseessa piilevää vaaraa, Kagero siirsi miekkansa torjumaan kohti tulevaa iskua ja teki sauvaa vastaan nopean pistohyökkäyksen torjuakseen Mikin tekemän tekniikan. Aseiden osuessa yhteen kunoichi saikin oitis huomata virheensä kun hänen aseensa yllättäen muuttui niin painavaksi, että aseen kärki alkoi väkisinkin tippua maata kohti. Huolimatta siitä, että yritti parhaansa mukaan pitää miekkansa koholla vastaiskua varten, Kagero tajusi horjahtavansa eteenpäin, sillä seurauksella, että myös hänen kasvoillaan oleva maksi osui sauvan reunaan ja muuttui painavaksi sekin. Painavaksi muuttuneen maskin tippuessa raskaan tömähdyksen saattelemana maahan, Mikin silmille paljastuisi Kageron kasvoille kohonnut lähes eläimellinen raivokas ilme, kun tämä ensin katsoi maahan vajonnutta miekkaansa ja sen jälkeen käänsi murhaa ja kuolemaa lupaavan katseen Mikiin. Vastustaja oli tehnyt jotain hänen miekalleen. Nyt tämä oli henkilökohtaista, sillä taistelu tai ei, kellään ei ollut hänen mielestään oikeutta kajota hänen aseisiinsa tuolla tavalla. Raivokkaan huudon siivittämänä Kagero irrotti otteensa miekastaan ja syöksähti kohti Mikiä, pyrkien raapaisemaan tätä kasvoihin, samalla kun keräsi käsiinsä jäächakraa, joka raapaisujen yhteydessä aiheuttaisi myös paleltumia, mihin ikinä Kageron kädet nyt sattuisivatkin osumaan.

Hp: 90
Ch: 18
Nopeus: 14 (miekan kanssa -6?)
*Setsuna Souten, torjui 26 dmg
*Ei oo varsinainen tekniikka tuo paleltumien tekeminen mut Kagero käyttää chakraa siihen kuitenki, 7-10 dmg + raapimisesta haavoja riippuen siitä kuinka pahasti osuu
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Rudy
Akatemian oppilas
Akatemian oppilas
Viestit: 100
Liittynyt: 23 Marras 2015, 17:55

Re: Liittolaiset

Viesti: # 5700Viesti Rudy »

Ryotan laskeutuessa hypystään korkean puun oksalle hän huomasi että vihollinen oli ovelasti keskeyttänyt osan shurikenien lennon ja täten estänyt siimoja kiristymästä hänen ympärilleen. Uchiha ei kuitenkaan voinut antaa yllätyshyökkäyksensä pilalle menemisen lannistaa itseään sillä oli oletettavaakin että kokeneet ja taitavat shinobit harvoin laskivat suojaustaan alas jos koskaan ja täten tekivät näistä vaikeita kohteita yllätyshyökkäyksille. Poika kuitenkin tunsi siimoista kiinni pitäessään että mies heilautti ylikasvanutta raajaansa ja kiskaisi hänet itseään päin. Mitä? Jos lennän häneen päin vastapalloon ja saan osuman, olen mennyttä. Ryota sai ajatelleeksi tehdessään käsillään nopeasti käsisinetit lentäessään ilmassa. Katon; Ryuuka no Jutsu! Uchiha keräsi chakraa keuhkoihinsa ja hän puhalsi sen siimoja pitkin suoraan kohti Nunoa joka oletettavasti piti siimoja edelleen ylisuuren kätensä otteessa joka mahdollistaisi sen että Ryuuka no jutsu kulkeutuisi kohteeseensa. Hän ei kuitenkaan luottanut pelkästään jutsuunsa vaan lentäessään edelleen ilman halki hän piti silmänsä auki ja katanansa valmiina puolustautumaan.

Hp: 19
Ch: 55
Nopeus: 7

Katon Ryuuka no Jutsu
Ninja tekee käsimerkit ja syöksee suustaan todella kapean, mutta tehokkaan liekkivanan. Liekin kantama yksinään on melko huono, mutta se kulkee erittäin hyvin erilaisia materiaaleja, kuten siimoja, pitkin. Jutsua käytetäänkin yleensä vastustajan kärventämiseen sen jälkeen, kun hänet on sidottu.
Taso: C2
Chakra: -6
Damage: 9-11 (alkuperäsesti 6-8)
Muuta: Ilman johtavaa materiaalia kantama on vain kolmisen metriä

Sharingan - Level 2
Kehittyneempi sharinganin muoto. Ninjan punaisiin silmiin tulee nyt kaksi mustaa täplää. Maailma näyttää entistä hitaammalta ja tällä tasolla jutsujen kopiointi alkaa onnistua. Tällä tasolla ninja näkee myös chakran, jonka takia tämä näkee, jos joku muu on genjutsun alaisena.
Taso: B4
Chakra: -3/vuoro
Vaikutus: -4 vastustajan nopeudesta käyttäjän silmissä, immuuni D- ja C-tason silmiin vaikuttaville genjutsuille, näkee läpi D-tason bunshineista.
Uchiha Ryota
Hp: 19
Ch: 90
Nopeus: 12

Raiji
Hp: 10
Ck: 15
Nopeus: 1
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Liittolaiset

Viesti: # 5702Viesti sumufani »

Koga tarkkaili Nunoa, joka oli varsin kiinnostunut kukista. Nuorukaisen teki melkein mieli laskeutua toisen viereen kertomaan kukan ominaisuuksista, mutta malttoi itsensä ja hivutti hihojaan hitaasti ylemmäs. Ryota pommitti kääpiötä shurikeneilla, mistä Nuno ei ilahtunut selvästikkään. Eläimellinen sähähdys kuului jäleen ja rihmat alkoivat muodostaa uutta mustaa raajaa. Tuolla kädellä Nuno tarttui siimoista kiinni ja nykäisi Ryotan itseään kohden.

Se ei näyttänyt järin hyvältä, joten Koga päätti ampua pieniä puisia neuloja Nunoa päin molemmista käsistään saadakseen kääpiölle myös hieman jotain muuta ajateltavaa. Tai kävisi ihme ja hyökkäys tulisi Nunolle yllätyksenä. Nopea vilkaisu, miten Mikillä meni ja ottelu näytti aika tasa väkiseltä. Hänellä ei ollut aikaa katsella pidempään, sillä Ryota ampui samalla suustaan liekki vanan kulkemaan siimoja pitkin kohden Nunoa päin.

Koga
Hp:22
Ch:25
Nopeus: 5 

Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C-jutsuihin ja siitä ylöspäin)

Lääkintä 4p (+2dmg/-2chk, A/A-tasolle asti)
Mokuton 6p (+3dmg/-3ch, S-tasolle asti)   

Mokuton: Sashiki no jutsux2
Tässä tekniikassa ninja kykenee ampumaan käsistään pieniä puisia, mutta hyvin teräviä neuloja. Neulat pystyvät helposti lävistämään vastustajan kehon. Tekniikan avulla voi myös luoda muita aseita, kuten esimerkiksi puisia miekkoja, joita myös voi käyttää lyömä-aseina. Tekniikan avulla tehdyt aseet eivät kuitenkaan ole kovin kestäviä.
Taso: C2
Chakra: -5
Damage: 8-10 dmg osumasta riippuen
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Liittolaiset

Viesti: # 5704Viesti Cross »

Suurta kättään heilauttanut Nuno näki sillä kiinni tarttumiensa siimojen toisessa päässä roikkuvan pojan muodostavan ilmalentonsa aikana käsimerkit jotain jutsua varten ja alkaen heti saatuaan ne valmiiksi sylkeä tulta suustaan, joka lähti etenemään nopeasti tämän siimoja pitkin. Näky sai pikkumiehen sähähtämään raivoisasti, sillä hän ei juurikaan voinut sanoa pitävänsä tulitekniikoista, varsinkaan silloin kun oli niiden vastaanottavassa päässä. Ennen kuin hän näytti kerkeävän tehdä mitään iskeytyivät liekit suureen mustaan kouraan, hajoten siihen ja peittäen hetkeksi sen luoneen hukkapätkän alleen.
Sen sijaan että olisivat korventaneet tämän rapistuvaksi muumioksi ei liekeillä näyttänyt olevan juurikaan vaikutusta kohteeseensa, joka näytti kaiken lisäksi saavan ne sammumaan yllättävänkin nopeasti. Tuli näytti kuihtuvan suorastaan luonnottoman nopeasti, aivan kuin olisi tullut tukahdutetuksi hapen puutteessa. Se ei kuitenkaan ollut mahdollista avarassa ulkoilmassa, missä happea oli varmasti yllinkyllin isommallekkin roihulle. Samaa ei kuitenkaan voinut sanoa tekniikan polttoaineena toimivalle chakralle, joka alkoi tulla imetyksi heti liekkien osuessa äänenmaalaisen käyttämiin rihmoihin.
Ellei puussa oleva Kouga olisi päättänyt puuttua tilanteeseen olisi Ryota ollut luultavasti pahassa pulassa, sillä näiden vastustaja oleva Ningyou oli kerennyt jo suunnitella kuinka kuristaisi tämän hengiltä heti saatuaan pojan hyppysiinsä. Ylhäältä tulevien puisten piikkien sarja sai hänet kuitenkin unohtamaan tuon ajatuksen ja kääntymään sähähtäen ympäri, samalla sivaltaen takanaan olleen puun palasiksi suurella kädellään. Paksu runko halkesi äänekkäästi paukahtaen ja hetken verran ilma tuntui olevan täynnä puunsäleitä, jotka eivät kuitenkaan häirinneet raivostunutta shinobia tämän etsiessä selkäänsä hyökännyttä henkilöä.

Kestävyys: 90
Chakra: 82
Nopeus: 15

Ryotan ja Kougan tehdessä parhaansa selvitäkseen oudosta vastustajastaan, onnistui Mikkin yllättää vuorostaan oma vastustajansa, vaikkakaan ei aivan niin täydellisesti kuin olisi voinut toivoa. Ikävä kyllä tämän onnistui saada miekkansa sauvan huitaisun tielle, selviten siten vasta hyökkäyksestä ilman mainittavia vammoja. Lyönnissä oli ollut kuitenkin sen verran voimaa että se oli paiskannut rakaaksi muuttuneen aseensa hallinnan menettäneen äänenmaalaisen hieman taaksepäin, antaen tämän tulenmaalaiselle vastustajalle jälleen hieman lisää tilaa toimia.
Kageron vielä kömpiessä pystyyn Miki oli aloittanut jo käsimerkkien tekemisen, tietäen että nyt jos milloin oli oikea aika grillata tämä narttu. Juuri saadessaan kaiken valmiiksi ja ollessaan vetämässä ilmaa keuhkoihinsa hän kuitenkin huomasi pystyyn kömpivän kunoichin kasvoilla olleen naamion tippuneen äskeisessä rytäkässä, paljastaen tämän raivosta vääristyneet kasvot. Huolimatta tämän kasvoilla olevasta ilmeestä ei tytölle tuottanut ongelmia tunnistaa vastustajaansa, jonka kuvan hän oli aijemmin nähnyt heidän saamiensa tehtävän tietojen seassa.
Chikusho! Suuhunsa kasaamansa chakran suoraan eteensä sylkemään joutuva tulenmaalainen manasi mielessään, loikaten samalla taaksepäin ja välttäen vain täpärästi takaisin jaloilleen päässeen vastustajansa nopean vastahyökkäyksen. Ikävä kyllä liekit eivät näyttäneet juurikaan pidettelevän volettihiuksista kunoichia, joka näytti selviävän niistä pelkällä nopealla kädenheilautuksella.
''Aikalisä Busu, vai mikä helvetin rakki sä ny olitkaa!'' Taaksepäin loikannut Miki huusi ja kohotti samalla kätensä eteensä T kirjaimen muotoon, vaikka epäilikin että pyyntö tulisi kaikumaan kuuroille korville. ''Ei me olla tääl stomppaamas teikäläisii, vaa päivastoi!'' Hän jatkoi kuuluvaan ääneen, voiden vain samalla toivoa ettei lähellä käytävässä taistelussa olisi vielä kerennyt syntyä kovinkaan pahaa jälkeä, sillä silloin heilla saattaisi olla vielä pahoja ongelmia edessään.

Miki
Hp: 56
Ch: 27
Nopeus: 19

Katon Goukakyuu no Jutsu puolusti 7

Shin
Hp: 40
Ch: 76
Nopeus: 9
Bonukset: +5ck per vuoro
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Liittolaiset

Viesti: # 5706Viesti Southpaw »

Kagero pisti vain etäisesti merkille liekit joilla vastustaja puolustautui hänen chakran tehostamilta raapaisuiltaan. Vasta nähdessään tämän muodostavan T-kirjaimen ja huutavan itelleen aikalisää. Huuto sai Kageron hidastamaan vauhtiaan, mutta ei kuitenkaan pysähtymään kokonaan. Pysähtymisen sijaan tämä tuli aivan Mikin eteen ja tarttui tiukasti tämän paidan rinnukseen kiinni, vetääkseen tämän aivan kasvojensa eteen.
"Haluan aseeni takaisin normaaliksi. Nyt", Kagero sähähti ja korosti viimeistä sanaa ottamalla käteensä kunain jonka kärjen vei aivan Mikin toisen silmän eteen, kuin vihjaten, että olisi todella valmis kaivamaan silmät tämän päästä, ellei tämä purkaisi tekniikkaa jonkka oli onnistunut hänen miekkaansa tekemään. Vasta toisen kunoichin alkaessa kertoa jotain siitä, etteivät he olleet täällä tappamassa heitä vaan päinvastoin, Kageron kulmat kurtuistuivat ja vihaisessa katseessä näkyi hetken ajan hämmennystä. Oliko tämä jokin temppu jolla vastustaja yritti vain saada hänen ja Nunon suojauksen laskemaan iskeäkseen sitten oikealla hetkellä jonkin tappavan iskun? Vai voisiko kunoichi sittenkin puhua totta. Jokin tämän olemuksessa ainakin vaikutti siltä, että tämä todella tarkoitti sitä mitä sanoi.
"Mitä tarkoitat?" Kagero kysyi lopulta. Hän voisi toki kuunnella mitä tällä apinanartulla oli asiaa ja jos hän alkaisi epäillä jotain, taistelun voisi aina viedä loppuun asti.

Hp: 90
Ch: 18
Nopeus: 14
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Rudy
Akatemian oppilas
Akatemian oppilas
Viestit: 100
Liittynyt: 23 Marras 2015, 17:55

Re: Liittolaiset

Viesti: # 5712Viesti Rudy »

Ryota tarkkaili Ryuuka no jutsunsa aikaansaannoksia lentäessään edelleen ilmassa kohti vastustajaansa johon hänen jutsunsa ei tuntunut kauaa vaikuttavan ja se miten nopeasti liekit vain hävisivät ilmaan saivat Uchihan suurentamaan silmiänsä hämmästyksestä. Hitto! Olisi pitänyt käyttää voimakkaampaa tulijutsua, arvelin että vihollinen ei paljoa hetkahtaisi tämän tason Jutsusta. Nuorukainen tuumi itsekseen yrittäessään pähkäillä seuraavaa liikettään kuten miten estää häntä lentämästä suoraan päin vastustajaa vastapallona.

Ryotan onneksi Koga päätti puuttua peliin ja vihollisen yläpuolelta alkoi satamaan jotakin jotka näyttivät neuloilta tai vastaavilta ja saivat Nunon unohtamaan suunnitelmansa pojan kuristamisesta hengiltä. Nuno näköjään löi pirstaleiksi viereisen puun ja kun tuo kääntyi etsimään Kogaa joka oli tuon keskittymisen herpaannuttanut, Uchiha kaivoi kunain kaapunsa uumenista johon oli kiinnitetty ohut siima jonka hän viskasi viereiseen puuhun. Käyttäen siimaa Ryota veti itsensä läheisen puun oksalle seisomaan jotta hän ei sinkoutuisi suoraan päin Nunoa sillä vaikka tuo olikin keskittynyt etsimään Kogaa, Ryota epäili että tuo kääntyisi silmänräpäykseessä lyömään hänet maihin mikäli hän olisi jatkanut ilmalentoaan. Ryota sai kuitenkin päähänsä ajatuksen jonka jälkeen hän muodosti käsisinetit sormillaan ja keskittyi jutsuunsa. Genjikiri! Lausui Uchiha ajatuksissaan hänen vapauttaessaan tekniikkansa Nunoa vastaan joka alkaisi huomaamaan olevansa erittäin sakean sumun ympäröimänä, aivan kuten Kirigakure no Jutsussa mutta tässä oli kyseessä ainoastaan genjutsu. Ryota yrittäisi luoda erinäisiä sakeita kuvia sumun sekaan hämätäkseen Nunoa ja tarjotakseen Kogalle mahdollisen tilaisuuden hyökkäykseen.

Hp: 19
Ch: 44
Nopeus: 7

Genjikiri
Genjutsutekniikka jossa ninja saa vastustajansa luulemaan olevansa erittäin sakean sumun ympäröimä, kuten Kirigakure no jutsussa. Tämä sumu kuitenkin on muodostunut vain jutsun kohteen mieleen ja jutsun tekijä pystyy luomaan vastustajan mieleen erinäisiä harhakuvia ja ääniä hämätäkseen tätä.
Taso: B2
Chakra: -8(alk. -10) aloittaa ja jatkuu -3/vuoro (alk. -5)

Sharingan - Level 2
Kehittyneempi sharinganin muoto. Ninjan punaisiin silmiin tulee nyt kaksi mustaa täplää. Maailma näyttää entistä hitaammalta ja tällä tasolla jutsujen kopiointi alkaa onnistua. Tällä tasolla ninja näkee myös chakran, jonka takia tämä näkee, jos joku muu on genjutsun alaisena.
Taso: B4
Chakra: -3/vuoro
Vaikutus: -4 vastustajan nopeudesta käyttäjän silmissä, immuuni D- ja C-tason silmiin vaikuttaville genjutsuille, näkee läpi D-tason bunshineista.
Uchiha Ryota
Hp: 19
Ch: 90
Nopeus: 12

Raiji
Hp: 10
Ck: 15
Nopeus: 1
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Liittolaiset

Viesti: # 5728Viesti sumufani »

Nunon kiskaistua Ryota itseään päin nuori Uchiha ei oneksi jääänyt toimettomaksi. Koga katseli, miten liekit kulkivat siimoja pitkin kohden Nunoa ja ehti jo toivoa niiden tekevän enemmän mitä näki hetkeä myöhemmin. Hänen ampuessaan piikkejä kohden miehen selkää hän ehti nähdä, miten liekit vain sammuivat. Aivan kuin ne eivä olisi saaneet happea.. Miten se oli mahdollista? Hänellä ei tosin ollut aikaa ihmetellä sillä raivostunut Nuno aikoi hyökätä hänen suuntaansa.

Miehen rihmojen heilautus sai puun halkeamaan siististi keskeltä meenen ain senttien päästä hänen suoje kohdastaan. Se sai kylmän hien nousemaan nuoren miehen iholle ja pakotti hänet liikkeelle piilostaan ennen puolikkaiden osumista maahan. Hän halusi turvaan oksalle kauas tuosta kummajaisesta.
Ainakin Ryota oli turvassa vieläkin, joten se oli hiton hyvä Kogan mielessä ja moraalin parantaja. Hän ei silti uskonut, että he voittaisivat tuon miehen keskenään. Mitä hän voisi tehdä tässä tilanteessa edes? Hän alkoi tekemän sinettejä niin nopeasti kuin kykeni, sillä tällä hetkellä hän halusi vain hidastaa tuota pikku miestä tulemasta heidän niskaansa. Maasta miehen alta alkoi kasvamaan seipäitä, jotka lävistäisivät miehen kehon osuessaan, mutta olihan hän nähnyt miten vaivattomasti uo pieni mies oli tehnty aikaisemman yrityksen.
Se ei tosin estänyt puunhalaajaa yrittämästä hidastaa toista edes.

Koga
Hp:22
Ch:13
Nopeus: 5 

Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C-jutsuihin ja siitä ylöspäin)

Lääkintä 4p (+2dmg/-2chk, A/A-tasolle asti)
Mokuton 6p (+3dmg/-3ch, S-tasolle asti)   

Mokuton: Kakei 
Tässä tekniikassa käyttäjä jo soveltaa olemassa olevaa tekniikkaa, missä kasvatetaan piikkejä hidastamaan vastustajaa. Kogan mielestä tästä pääsisi helposti irti, joten ensimmäisenä pojan mieleen tuli seipäät ja näin hän loi tämän tekniikan. Kuten Mokuton: Kyoku tekniikassa seipäitä kasvaa maan alta, joten tällä tekniikalla on hyvin mahdollista yllättää vastustaja. Koska seipäät ovat melko ohuita niitä kasvaa useita maan alta, mutta pituudeltaa ne lyövät piikit moninkertaisesti ja vihollinen jää alttiiksi seuraavalle hyökkäykselle jäädessään kiinni. 
Taso: B4
Dmg: 18 + jää alttiiksi seuraavalle hyökkäykselle
Chk: -12
Muoto: Seipäät ovat hivenen paksumpia ja pidempiä.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Eteläinen osa”