Rikkaiden huvit (D)

Pilvet ovat näillä kaduilla kosketeltavan korkealla. Näillä kaduilla ihmiset asioivat, viettävät vapaa-aikaa ja joskus pahaksi onnekseen kuolevat.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Rikkaiden huvit (D)

Viesti: # 5441Viesti Southpaw »

Normaalisti Kyashin tarvitsi vain seisoa omistajansa lähettyvillä ja pitää huolta tämän turvallisuudesta, mutta tällä kertaa mies oli kuitenkin käskenyt hänet mukaansa jonkinlaiseen taistelurinkiin ja ilmoittanut mukaan otteluihin. Ennen ottelua Kyashi oli saanut tilaisuuden silmäillä muuta yleisöä ja kehässä taistelevia taistelijoita, tullen nopeasti siihen tulokseen, että muut taistelijat eivät olleet häntä juurikaan paremmassa asemassa. Lähes kaikki katsojat tuntuivat olevan enemmän tai vähemmän rikkaita paskiaisia, jotka olivat ilmoittaneet taisteluihin henkivartijoitaan tai muita omistamiaan orjia, ihan vain omaksi ja muiden rikkaiden huviksi. Kovin kauan nainen ei saanut kuitenkaan aikaa silmäillä ympäristöään ja tarkkailla muita taistelijoita, kun hänen vuoronsa jo tuli, onneksi sentään melko alkuvaiheessa iltaa. Tällä tavoin se olisi ainakin nopeasti ohi, sen sijaan, että hänen tarvitsisi odottaa hermostuneena aivan illan loppuvaiheeseen saakka. Naisen noustessa kehään, yleisö oli päässyt ensimmäisten otteluiden johdosta jo sopivaan tunnelmaan ja niinpä meteli oli korvia huumaavaa, huolimatta siitä, että tämä oli hänen ensimmäinen kertansa täällä. Päästessään lopulta kehän keskelle, Kyashi jäi hermostuneena odottamaan, kunnes hänelle arvottu vastustaja lopulta saapui paikalle. Päällepäin kehään asteleva poika vaikutti olevan suurin piirtein yhtä vanha kuin hänkin, joskin ihan varma hän ei ollut. Pojan katseesta näkyi pelkoa vaikka tämä yrittikin näyttää päällepäin rohkeaa naamaa. Hyvin samantapaisen ilmeen Kyashi arveli löytyvän omiltakin kasvoiltaan, vaikka koettikin pitää itsensä rauhallisena.
"Hoidetaan tämä nopeasti?" Kyashi ehdotti varovaiseen sävyyn. Hän ei olisi halunnut vahingoittaa tätä poikaa vaan ainoa joka olisi ansainnut tulla lyödyksi, olivat yleisössä olevat rikkaat paskiaiset. Päässään olevan sinetin vuoksi Kyashilla ei kuitenkaan ollut muita vaihtoehtoja kuin taistella kuten oli käsketty. Niinpä nainen liikautti toista jalkaansa hieman taaksepäin ja asettui taisteluvalmiiksi, odottamaan sivummalla olevan gongin kumahdusta.

Statsit: 20
Nopeus: 1
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Rikkaiden huvit (D)

Viesti: # 5557Viesti LordVonKwaak »

Ujosta tuntui kuin tämän vatsa olisi aloittanut linkouksen, pojan kävellessä kehään. Poika oli varma kyvyistään: kyse ei ollut siitä. Tuntiessaan kymmenien ja taas kymmenien silmäparien katseen kohdistuvan itseensä, pojasta vain tuntui, kuin kaikki hänen liikkeensä ja eleensä olisivat olleet kertakaikkiaan vääriä.
Ennen kuin Ujo ehti huomatakaan hän jo seisoi vastakkain vastustajansa kanssa. Poika tunsi pienen helpotuksen lyövän lävitseen vastustajan paljastuessa hänen ikäisekseen tytöksi: suurin osa katsojista kiinnittäisi suurimman huomionsa tähän, niin hyvässä kuin pahassa.
"Jo... Toki!" Poika tokaisi hermostuneesti toiselle vastaukseksi.
Odottaen aloituksen merkiksi kilautettavaa kongia, Ujo sai hetken aikaa keskittyä itsensä kasaamiseen. Todellisuudessa hän halusi taistella ja jopa tykkäsi siitä: kehän ulkopuolella hän oli juoksupoika ja alinta kastia, mutta kehässä häntä pidettiin samanarvoisena kaikkien muiden kanssa! Vetäen syvään henkeä ja päästäen sen valumaan hitaasti ulos sieraimistaan, poika tunsi kuinka tärinä laantui. Juuri kun pojan kasvoille oli leviämässä itseluottamusta tihkuva hymy, kongi kumahti.
'...joko se... eeh~?'
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rikkaiden huvit (D)

Viesti: # 5583Viesti Southpaw »

[Ei hajuakaan mitä ajattelin ekaa viestiä kirjoittaessani, mutta muistin tässä vaiheessa että Kyashin ei pitäny pystyä puhumaan. Unohdetaan, että tota sananvaihtoa hahmojen välillä koskaan tapahtui? :'D]

Juuri ennen kongin kumahdusta Kyashi vilkaisi vielä viimeisen kerran katsomoa kohti, missä tiesi omistajansa istuvan katsomassa. Hän olisi halunnut olla missä tahansa muualla, mutta koska vaihtoehtoja ei ollut, olisi pakko taistella ja pyrkiä voittamaan. Tyttö oli luottavainen sen suhteen, että kykenisi voittamaan verilinjansa avulla, mutta siitä huolimatta hän ei voinut olla tuntematta myös pientä jännitystä. Kngin sitten lopulta kumahtaessa, Kyashi käänsi huomionsa takaisin vastustajanaan olevaan poikaan ja syöksähti tätä kohti. Tarkoituksenaan Kyashilla oli lyödä nyrkkinsä samantien pojan kasvoihin.

Hp: 10
Ch: 15
Nopeus: 1
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Rikkaiden huvit (D)

Viesti: # 5604Viesti Cross »

Hetkenajaksi silmänsä keskittyäkseen sulkenut ujon oloinen poika kuuli ottelun alkua merkkaavan kongin kilahtavan ja räväytti samantien silmänsä auki, vain nähdäkseen vastustajansa kätyvän samantien hyökkäykseen. Lähinnä vaistonvaraisesti liikahtava Ubo onnistui väistämään kasvoihinsa suunnatun lyönnin pienellä sivuaskeleella, tuntien sen aiheuttaman ilmavirran kuitenkin poskellaan. Huolimatta aijemmasta ujosta ja melko vaarattomasta ulkonäöstään hän oli kuitenkin kokenut ja vaarallinen vastustaja, joka ei ollut ensimmäistä kertaa kehässä.
Sisällään olevan taistelijan herääväksi tuntevan pojan kasvoilla ollut ilme muuttui nopeasti harmittovasta uhkaavaksi ja silmissä ollut epävarmuus vaihtui piinkovaksi keskittymiseksi. Ainut asia hänen mielessään oli kuinka tuhota nopeiten ja kaikkein näyttävimmin edessään oleva tyttö, joka luultavasti ajatteli aivan samaa.
Samalla kun astui sivuun lyönnin tieltä Ubon toisen käden sormet alkoivat myös liikkua, muodostaen nopeasti muutaman käsimerkin. Sillävälin toinen käsi avasi pojan vyöllä olevan pienen pullon korkin, josta ulos pursuava vesi alkoi samantien kerääntyä pojan käsimerkkejä tekevän kämmenen ympärille. Viilean nesteen tunteminen sai pienen hymyn nousemaan nuoren ottelijan kasvoille, tämän suoristaessa etu- ja keskisormensa viimeiseen käsimerkkiin, muodostaen vedestä kapean terän sormiensa päähän.
Käyttäen tätä asetta hän heilautti kättään nopeaan pistoon vastustajaansa kohde, pyrkien suoran surman iskun sijasta osumaan ensin tämän reiteen. Kokemuksesta hän tiesi ettei omistaja olisi tyytyväinen liian nopeasti ohi olevasta ottelusta, mutta samalla myös ottelun turha venyttäminen voisi myöskin osottautua vaaralliseksi.

Ubo
10 hp
14 ck
1 nopeus
-2hp vesiterän pistosta
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rikkaiden huvit (D)

Viesti: # 5613Viesti Southpaw »

Ensimmäinen isku meni ohi, mutta se ei kuitenkaan Kyashia haitannut. Tytön suunnitelmana oli vain iskeä uudelleen, mutta nähdessään kuitenkin vastustajansa yllättäen alkavan tehdä toisella kädellään käsimerkkejä, Kyashi jätti hyökkäysaikeet sikseen ja keskittyi puolustautumiseen. Nopeasti tyttö keräsi chakraa vasemman kätensä ympärille ja kun Ubon käsi liikahti kohti hänen reittään, Kyashi itsekin iski kätensä alaspäin, pyrkien chakralla tehostetun kätensä avulla osumaan vastustajan ranteeseen ja ohjaamaan lyönnin sivuun.

Hp: 10
Ch: 13
Nopeus: 1
*Kyoka Tsuyosa, suojas 2 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Rikkaiden huvit (D)

Viesti: # 5615Viesti Cross »

Huolimatta siitä että oli hieman pettynyt tuntiessaan vedestä muodostamansa terän iskeytyvän jotain kovaa vasten, ei se kuitenkaan varsinaisesti yllättänyt Uboa. Tyttö ei hänestä näyttänyt kovin kaksiselta taistelijalta, mutta se oli loppujenlopuksi melko yleistä ja usein miten se oli vain silmänlumetta, millä omistajat pyrkivät hämäämään muita vedonlyöjiä. Tuon kaltaiset temput eivät kuitenkaan olleet enää aikoihin toimineet nuoreen taistelijaan, joka oli oppinut luottamaan enemmän vaistoonsa, kuin siihen mitä näki silmillään.
Senpätakia heti tuntiessaan aseensa lähtevän kääntymään pois maalistaan, myötäili hän sen liikettä ja lähti pyörähtämään mukana. Vesiterä iskeytyi reidensijasta vasten kovaa betonilattiaa, viiltäen siihen syvän naarmun. Samalla kuitenkin sen luonut poika oli jo ponnistanut ilmaan ja pyörähtänyt ympäri, tähdäten kummankin jalkansa kantapään musertavaan potkuun kohti vastustajansa kasvoja.

Ubo
10 hp
14 ck
1 nopeus
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rikkaiden huvit (D)

Viesti: # 5618Viesti Southpaw »

Vastustajan ponnistaessa ilmaan Kyashi tajusi mitä oli tapahtumassa ja osasi varaututua jonkinlaiseen potkuun. Tytön ensimmäinen ajatus oli ottaa kunai esille varusteidensa joukosta ja iskeä se häntä kohti tulevaan jalkaan, mutta nopeasti Kyashi kuitenkin tajusi, että ei ehtisi ottaa asetta esille. Sen sijaan hän ehti kuitenkin asettaa käteänsä ristiin eteensä torjuntaa varten ja samalla ohjata chakraa käsiinsä, onnistuen muodostamaan niiden ympärille kirkkaasti loistavat, kuumuutta hohkaavat valopallot. Ellei vastustaja ehtisi muuttaa potkunsa suuntaa tämä tulisi saamaan pahoja palovammoja jalkoihinsa, kiitos Kyashin verilinjan aiheuttaman kuumuuden.

Hp: 10
Ch: 10
Nopeus: 1
*Shakuton: Tojiru no jutsu, 3 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Rikkaiden huvit (D)

Viesti: # 5621Viesti Cross »

Potkuaan suorittava Ubo ei osannut arvata millään tapaa miten pahasti tulisi hetken myöhemmin katumaan sitä että ei ollut ollut varovaisempi, vaan luottanut siihen että olisi onnistunut yllättämään vastustajansa. Tämä ei ikävä kyllä tuntunut olevan läheskään niin yllättynyt kuin olisi pitänyt, vaan onnistui kohottamaan kätensä suojakseen ja pysäyttämään potkun ennen aikojaan. Samalla tämä tuntui tekevän myös jotain muuta, joka sai oudon tunteen lähtevän leviämään pysäytetystä jalasta. Se oli aivan kuin jokin olisi vienyt hetkessä kaiken voiman jalasta, mikä sai puolustuskannalle ajateun pojan vetämään nopeasti raajansa takaisin ja perääntymään hoiperrellen taaemmas.
Mitä oikein tapahtui? Hämmentyneen näköinen Ubo ajatteli katsellessaan jonkin oudon kyvyn selvästikkin omaavaa vastustajaansa, yrittäen samalla saada selville mitä juuri oli tapahtunut. Jalka tuntui edelleen voimattomalta ja puutuneelta, aivan kuin se olisi jollain tapaa lamaannutettu kokonaan. Hän oli kuitenkin varma ettei vastustaja ollut osunut mihinkään hermopisteeseen, eikä hän myöskään ollut tuntenut chakransa tulevan imetyksi. Tytöllä ei ollut myöskään valkoisia silmiä, joten tämä tuskin oli myöskään Hyuuga. Sen sijaan ainoa vihje tämän kyvystä oli outo valon välähdys ja outo sihahtava ääni, jonka seurauksena jalka oli tuntunut menevän voimattomaksi.

Ubo
7 hp
14 ck
1 nopeus
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rikkaiden huvit (D)

Viesti: # 5624Viesti Southpaw »

Vastustajan vetäessä jalkansa kosketuksen jälkeen pois kuin olisi osunut kuumaan rautaan, Kyashi tunsi jonkinasteista tyytyväisyyttä. Hän ei ehkä päällepäin näyttänyt erityisen vaaralliselta, mutta äskeisellä tempulla hän oli silti onnistunut osoittamaan, ettei häneen kannattanut suhtautua täysin huolettomasti. Vastustajan kuitenkin otettua etäisyyttä ja jäätyä tarkkailemaan häntä kauempaa, Kyashi päätti pysyä hyökkäävällä kannalla ja syöksähti jälleen lähemmäs pyrkien tällä kertaa osumaan vain nopealla nyrkiniskujen sarjalla. Vastustajalle ei saisi antaa liikaa aikaa miettiä seuraavaa siirtoaan.

Hp: 10
Ch: 10
Nopeus: 1
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Rikkaiden huvit (D)

Viesti: # 5633Viesti Cross »

Huolimatta edelleen jalassaan tuntemastaan kivusta ja voimattomuudesta Ubo joutui jatkamaan kamppailua, saamatta edes pientä hengähdystaukoa. Heti nähdessään vastustajanaan olevan tytön käyvän uudelleen hyökkäykseen hän yhdisti kätensä käsimerkkiä varten ja keskitti chakraa niihin, saaden vyöllään olevissa vesipulloissa olevan nesteen lähtemään virtaamaan samantin niitä kohti. Kämmenten ympärille kerääntyvästä nesteestä muodostui kaksi ruoskamaista lonkeroa, joita käyttäen poika puolustautui päälle käyvää Kyashia vastaan.
Heilauttaen kätensä nopeasti sivuilleen Udo heilautti vedestä muodostamansa aseet nyrkein varustautunutta vastustajaansa kohti, pyrkien iskemään tämän etäämmäs niiden avulla. Samalla hän myös kasasi chakraa suuhunsa, sekoittaen sitä siellä olevaan sylkeen ja muovaten niistä ammuksia joita valmistautui sylkemään heti oikealla hetkellä tyttöä kohti.

Ubo
7 hp
8 ck
1 nopeus
Vesiruoskat: 3dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rikkaiden huvit (D)

Viesti: # 5643Viesti Southpaw »

Lähestyessään vastustajaansa ja pyrkiessään lyömään tätä, Kyashi näki tämän mukana olevista pulloista ulos virtaavan veden. Hyökkäys näytti kuitenkin vaarattomalta, joten kun vesilonkerot osuivat tyttöön ja paiskasivat tämän kauemmas, Kyashin kasvoilla oli nähtävissä yllättynyt ilme kun tämä lennähti kauemmas ja putosi lopulta selälleen areenan lattialle. Tämä vastoinkäyminen ei kuitenkaan hidastanut tyttöä, joka onnistui tavan näköisesti heilauttamaan itsensä maasta jaloilleen ja nousemaan taisteluvalmiina taas ylös. Tällä kertaa virheestään viisastuneena, Kyashi kuitenkin heitti Udoa kohti kolme shurikenia, sen sijaan että olisi varomattomasti pyrkinyt taas ryntäämään lähietäisyydelle.

Hp: 7
Ch: 10
Nopeus: 1
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Rikkaiden huvit (D)

Viesti: # 5653Viesti Cross »

Vedestä muodostuneiden ruoskien iskiessä Kyoshin pois vastustajansa luota kantautui yleisöstä yllättynyt kohahdus, sillä monikaan ei tuntunut uskovan jalkaansa ontuvasta Ubosta olevan enää jatkamaan. Siinä nämä kuitenkin erehtyivät, sillä tämä oli todellisuudessa pääsemässä vasta vauhtiin. Jalka kyllä tuntui edelleen hyödyttömältä, mutta tämä ei kuitenkaan ollut ensimmäinen kerta kun poika joutui jatkamaan taistelua haavoittuneena. Senpä takia hän ei antanutkaan sen häiritä itseään, vaan keskittyi pitämään painonsa terveellä jalallaan ja hyödyntämään tekniikkansa luomioa lukuisia mahdollisuuksia.
Maahan lentäneen tytön vasta kömpiessä ylös tämän vastustaja oli loikannut jo ilmaan, käyttäen käsiensä jatkeena olevia vesi ruoskia avuksi ponnistamisessa. Ilmassa ollessaan hän levitti kätensä ympärilleen ja alkoi pyöriä nopeasti, muistuttaen suurikokoista hyrrää, joka iski helposti Kagouchin shurikenit syrjään ja jatkoi tätä kohti vetiset ruoskat ilmassa viuhuen.

Ubo
7 hp
6 ck
1 nopeus
Vesiruoskat: 3dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rikkaiden huvit (D)

Viesti: # 5679Viesti Southpaw »

Nähdessään vastustajansa torjuvan heittoaseet uusilla vesiruoskilla ja jatkavan lähestymistään, Kyashi keräsi jälleen chakraa käsiinsä ja pysyi itsepäisesti aloillaan, samalla kun tämän kädet hohtivat niihin kerätyn chakran vaikutuksesta. Viime hetkellä juuri ennen osumaa, Kyashi teki kaksi nopeaa lyöntiä, pyrkien tekniikan tehostamilla käsillään osumaan vesiruoskiin. Veden osuessa yhteen hänen tekniikastaan hohkaavan kuumuuden kanssa, Kyashi onnistui saamaan aikaan lähes koko areenan peittävän höyrypilven, jonka tarjoamassa näkösuojassa heittäytyi eteenpäin ja pyrki kaatamaan vastustajansa maahan. Mikäli tämä onnistuisi, tytön tavoitteena oli liimata yksi ottelua varten annetuista räjähdelapuista vastustajaansa, minne ikinä nyt sattuisi osumaankin.

Hp: 7
Ch: 7
Nopeus: 1
Shakuton: Tojiru no jutsu, suojas 3 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Rikkaiden huvit (D)

Viesti: # 5682Viesti Cross »

Ubo kerkesi jo olla melkein varma siitä että onnistuisi iskemään vastustajaansa vesiruoskillaan, kunnes huomasi oudon oranssin hohteen tämän käsissä ja samassa niihin osuvasta ruoskasta pääsi voimakas sihahdus. Samassa poika huomasi vaalen polttavan kuuman höyryseinämän leviävän eteensä, samaan aikaan kun toinen hänen käsissään olleista lonkeroista haihtui olemattomiin. Hänellä ei ollut edelleenkään mitään käsitystä siitä mitä juuri oli tapahtunut, mutta luultavasti sillä oli jotain tekemistä tulitekniikoiden kanssa.
Lukuisista otteluistaan huolimatta nuori taistelija ei kuitenkaan ollut ennen kohdannut mitään tämän kaltaista tulitekniikkaa, joka tuntui kykenevän helposti tekemään selvää hänen vesitekniikoistaan. Muutenkin useimmat hänen aijemmista vastustajistaan olivat käyttäneet tulta puhaltamalla sitä suustaan, eikä luomalla sitä käsistään.
''Mikä kummajainen sinä oikein olet?'' Jäljellä olevaa vesiruoskaansa etäisyyden ottamiseen käyttävä Ubo kysyi edessään olevalta tytöltä otsa syville rypyille painuneena, yrittäen samalla arvioida mihin kaikkeen jäljellä oleva vesi vielä riittäisi. Normaalisti kaksi pullollista olisi ollut yllinkyllin, mutta jos taistelu jatkuisi samaan tapaan ei hänellä pian olisi enää jäljellä tarpeeksi nestettä hyökkäämiseen, saati sitten edes puolustautumiseen.

Ubo
7 hp
6 ck
1 nopeus
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Rikkaiden huvit (D)

Viesti: # 5689Viesti Southpaw »

Nähdessään hälvenevän höyryn läpi vastustajan ottavan etäisyyttä jäljellä olevan vesiruoskan avulla, Kyashi pysähtyi aloilleen, valmiina syöksähtämään perään jos huomaisi sopivan aukon vastustajansa puolustuksessa. Ennen kuin tyttö ehti kuitenkaan hyökätä, hän kuuli paikoilleen pysähtyneenä pojan kysyvän mikä hän oikein oli, minkä Kyashi tulkitsi tarkoittavan, että poika tahtoi tietää enemmän hänen tekniikastaan. Sanat saivat tytönkin pysähtymään ja hetken verran tämän kasvoilla oli nähtävissä surumielinen ilme. Hän olisi halunnut vastata kysymykseen, mutta koska hän ei siihen kuitenkaan pystynyt, Kyashi tahtoi jotenkin muuten ilmaista, että ei suinkaan jättänyt vastaamatta silkkaa ilkeyttään. Niinpä Kyashi avasi hieman suutaan, niin että Ubo voisi hetken ajan nähdä juurestaan katkaistun kielentyngän, ennen kuin Kyashi taas sulki suunsa ja pudisti pahoittelevasti päätään. Nämä eleet yhdessä toivottavasti kertoisivat pojalle, ettei hän kyennyt vastaamaan vaikka olisi halunnutkin.

Hp: 7
Ch: 7
Nopeus: 1
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kumogakuren kadut”