Käskyistä huolimatta (A/A)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Käskyistä huolimatta (A/A)

Viesti: # 5166Viesti Cross »

Yksi, kaksi, kolme , neljä, viisi, kuusi seitsemän, kahdeksan, yhdeksän... Eikö tosiaan sen enempää? Tämä on liiankin helppoa... Puunrunkoa vasten painautunut shinobi ajatteli kestovirne rokonarpisilla kasvoillaan, katsellen vähän edempänä olevan toverinsa viittomia merkkejä ja vilkaisi sitten kapeiden vain hädintuskin vedenalta erottuvien pitkospuiden toisella puolella olevassa puussa lymyävän sisarensa suuntaan. Tämä oli nähnyt samat merkit ja vilkaisi puuhun jossa tiesi Jubokkon olevan, vaikkei kyennytkään näkemään tätä sillähetkellä. Hieman päätään nyökäten Mei antoi luvan toimia ja sai hymyn leviämään isoveljensä kasvojen toisellekkin puolelle, vaikka hänkin tiesi vallan hyvin ettei hedän olisi pitänyt tehdä vielä muuta kuin tiedustella.
Kohde oli kuitenkin aivan liian hyvä ohitettavaksi, sillä vaikka näitä oli kolme yhtä heistä vastaan eivät nämä olleet muuta kuin Danten huoltojoukkojen edustajia. Eivät juurikaan maaorjia kummempia, mikä tekisi näistä helpon kohteen hoideltavaksi pienenä huvitteluna. Myöskään näiden mukana olevat varusteet tulisivat varmasti tarpeeseen, vaikka se tuskin tulisi lepyttämään Haguroa antamansa käskyn rikkomisesta. Tällä ei kuitenkaan olisi varaa alkaa rankaisemaan ketään heitä, ei ainakaan vielä vähään aikaan.
Oli vain ajan kysymys kun Fuseikon joukot liittyisivät Kishinin suolla jo kohta viikon velloneseen taisteluun, joka alkoi lähestyä loppuaan. Akuma ja Dante olivat väsyttäneet joukkonsa pitkässä ja verisessä taistelussa, joka tulisi varmasti kalliiksi kummallekkin näistä. Kyseessä oli tietysti Kougalta jääneen alueen hallinta, vaikkei sille paljoakaan arvoa voisi antaa näennäisen saavutuksen lisäksi. Kummallekkin näistä alueella oli tietenkin enemmän merkitystä kuin etelän joukoilla, joiden vahvuus ei ollut tarpeeksi vallata tuota aluetta itselleen. Sen sijaan siitä kaikkein verisimmin taistelevat kaksi osapuolta tarvitsivat sitä kipeästi erinäisistä syistä. Samalla nämä kuitenkin tarjosivat loistavaa tilaisuutta sodan kolmannelle jäljellä olevalle osapuolelle tasata tilannetta huomattavasti itselleen edullisemmaksi, mikä oli vielä tällähetkellä pahasti epäsuotuinen.

Pitkospuita pitkin raskaine kantamuksineen edennyt huoltoryhmä oli päässyt aivan väijuksissä odottavan kolmikon keskelle kun ilmassa kuului outo viheltävä ääni ja suuri shuriken lensi yhden Danten alaisista läpi, sahaten tämän siististi kahtia. Ällistynyt ilme kasvoillaan tämän yläruumis tippui tummaan veteen, saaden aikaan yllättyneen ja pelästyneen huudahduksen heti tämän perässä tulleen kantajan suusta. Enempää tämä ei kerennytkään tehdä kun takaisin kaartava fuuma shuriken leikkasi jo tämänkin pään irti ja katosi sitten puuhun mistä oli aijemmin lentänytkin.
Se oli merkki jota lähes näkymättömäksi muuttunut Akeginu oli odottanut, päästäen itsensä tiputtautumaan suoraan alapuolellaan olleen miehen kimppuun, upottaen pitkän mikkansa tämän päälaesta läpi. Pitkospuut narahtivat ja loiskuttivat vettä yllättävästä painon lisäyksestä, havahduttaen jäljellä olevat kohteet uudesta uhasta. Tietäen naamiointi tekniikkansa hyödyttömäksi rokonarpinen virnuileva shinobi päästi sen haihtumaan, samalla kun hyökkäsi nopeasti eteenpäin miekka toisessa ja lähitaistelu veitsi toisessa kädessään.
Samaan aikaan ryhmä oli joutunut hyökkäyksen kohteeksi myös takaapäin tyhjästä ilmestyneen pölypilven muodostuessa silmänräpäyksen ajaksi nuorerksi mieheksi, joka surmasi taaimpana olleen kantajan nopealla kunain iskulla ja katosi sitten näkyvistä. Puolen ryhmästä ollessa jo kuollut sen johtaja sai lopultakin ajatuksensa rullaamaan, yrittäen huutaa käskyjä alaisilleen. Se oli kuitenkin myöhäistä, sillä tämä joutui samantien keskittymään puusta tulevaan uuteen hyökkäykseen ja perääntymään raskas kantamus selässään keikkuen veden päälle. Samalla myös tämän alaiset jäivät niinikään omilleen, kahden hyökkääjän ahdistaessa näitä molemmista suunnista. Tilanne oli näille toki numerollisesti edullinen, mutta vastassa oli kuitenkin Fuseikon alaisista kaikkein vaarallisimpia ja fanaattisimpia. Nopperaon jäsenille kaksi yhtä vastaan ei olisi kuin pieni verryttely, ainakin jos sitä heiltä kysyi.

2x A vihu
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Käskyistä huolimatta (A/A)

Viesti: # 5187Viesti Southpaw »

[Jos teikä viitsii tulla hoitaan tämän?]

Takumin ja Kurokiban oli vaikea käsittää mitä oli tapahtunut, sillä muut olivat kuolleet niin nopeasti, että he tajusivat tapahtuneen kunnolla vasta kun Akeginu laskeutui pitkospuille heidän taakseen ja tuli näkyviin. Tietäen, että he kaksi olivat luultavasti ainoat, joilla oli jonkinlainen mahdollisuus selvitä tästä ja toimittaa kantamukset perille asti, Takumi viittasi Kurokibaa tulemaan lähemmäs.
"Sinä toimit taustatukena ja minä hoidn tuon. Tiedät mitä tehdä jos varusteet ovat vaarassa päätyä viholliselle", Takumi ohjeisti nuorempaa toveriaan ja alkoi sitten muodostaa kiivaasti käsimerkkejä. Ilman saattoi tuntea sähköistyvän, kun Takumi valmistautui taistelemaan Jubokkoa vastaan.

Takumi
Hp: 40
Ch: 60
Nopeus: 7

Kurokiba
Hp: 40
Ch: 60
Nopeus: 7
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Käskyistä huolimatta (A/A)

Viesti: # 5189Viesti Cross »

Kahta kantajaa kädet uhmakkaasti sivuilleen levitettynä virne kasvoillaan lähestyvä Jubokko kuuli näiden keskustelun, voimatta muuta kuin ihmetellä kuinka pahasti nämä kaksi saattoivatkaan erehtyä. Näillä ei tuntunut olevan mitään käsitystä siitä keitä olivat saaneet vastaansa, mikä ei tietty ollut mikään yllätys kun kyse oli Danten alaisista. Harva näistä eli tarpeeksi pitkään saadakseen edes jotain kenttäkokemusta ja oppiakseen ymmärtämään milloin oli parempi paeta henkensä edestä, sen sijaan että olisi alkanut taistella. Toisaalta näiden omistautuminen pomolleen oli kyllä ihailtavaa, varsinkin kuin puolet näiden ryhmästä oli jo kuollut yhdessä silmänräpäyksessä.
''No-niin an-taa tul-la sit-ten... Koi-rat... Pi-an ruo-kit-ta kär-pä-si-ä...'' Hieman epäselvästi puhuva Akeginu sähisi yhteenpurtujen hampaidensa välistä, jännittäen lihaksensa valmiina toimimaan heti nähdessään pienenkin aukon vastustaja kaksikossaan, ajattelematta ollenkaan selkänsä takana käytävää taistelua. Hän oli varma että Mei ja Chikuma selviytyisivät kyllä näistä ilman ongelmitta, tai ainakin varoittaisivat jos joku näistä päättäisi yrittää jotain yllättävää.
''Lii-an hi-das-ta.'' Kasvavasta verenhimostaan huolimatta päänsä kylmänä pitämään pyrkivä nuorimies sähähti nähdessään toveriaan ensin paimentaneen vastustajansa alkavan tehdä käsimerkkejä, ponnistaen itse samantien nopeasti tätä kohti pitkää kahdenkädenmiekkaansa heilauttaen. Aseen terä viilsi lammen mustaa vettä kärjellään ja lennätti sen yllättäin ilmaan, lähettäen peittävän vesipilven etelänmiehen kahta vastustajaa kohti. Käyttäen tuon hämäyksen hyväkseen hän itse loikkasi pilven takana korkealle ilmaan, heittäen toisessa kädessään olleen lähitaisteluveitsen hampaidensa väliin ja tarttui pitkään tachin kahvaan kahdella kädellä. Ohut punainen verikerros kiilteli aseen terässä sen heilahtaen alaspäin tippuvan shinobin etummaista vastustajaa kohti, peikaten parhaassa tapauksessa tämän käden irti. Todennäköisesti se ei kuitenkaan tulisi tekemään muuta kuin pienen haavan, mutta se olikin oikeastaan paljon mieluisampi vaihtoehto jashinin palvojalle.

Hp: 83
Ch: 126
Nopeus: 19

Gufuuha sokeuttamaan vesi roiskeilla, jonka jälkee Tsuisen vahvistettuna B tason Daiichichillä. Yhteensä 20dmg osumasta ja -5hp kahden vuoron ajan.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Käskyistä huolimatta (A/A)

Viesti: # 5194Viesti Southpaw »

Vastustajan ponnistaessa liikkeelle, oli Takumikin saanut tekniikkansa valmiiksi ja muodostanut kätensä yläpuolelle pallosalaman. Antamatta päälleen roiskuvan veden hidastaa itseään, Takumi laukaisi pallosalaman kohti lähestyvää Jubokkoa, siinä toivossa, että sähkötekniikan voima riittäisi paiskaamaan miehen kauemmas heistä. Yrityksestä huolimatta roiskuva vesi kuitenkin peitti Takumin näkökenttää sen verran, että tähtäys ei osunutkaan Jubokkoon itseensä vaan tämän miekan terään, joka jutsun voimasta paiskautui hieman sivuun, niin ettei miekan terä tehnyt kuin pienen haavan Takumin käsivarteen. Miehen tietämättä miekan terään laitettu myrkky alkoi kuitenkin samantien vaikuttaa.
Takumin taakse jättäytynyt Kurokiba kuitenkin oli kunnossa, ja päätti osallistua taisteluun, ottamalla ympäröivän veden hallintaansa. Hetkessä vedestä Jubokkon ympärillä kohosikin neljä vesilonkeroa, jotka pyrkivät kietoutumaan miehen raajojen ympäri ja vetämään tämän sitten pinnan alle hukuttamista varten.

Takumi
Hp: 29
Ch: 54
Nopeus: 7
Muuta: 10p sähkö, damaplussat
*Pallosalama, suojas 14 dmg
*Note to self: -5hp 1/2

Kurokiba
Hp: 40
Ch: 50
Nopeus: 7
Muuta: 10p vesi, damaplussat
*Vesilonkero no jutsu, kestää 17 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Käskyistä huolimatta (A/A)

Viesti: # 5197Viesti Cross »

Huolimatta käyttämästään harhautuksesta Jubokko sai huomata hyökkäyksensä kohteena olleen miehen onnistuvan puolustamaan itseään luomansa salmapallon avulla, joka oli iskenyt hänen tachinsa sivuun maalistaan. Se ei kuitenkaan juurikaan haitannut häntä, sillä pitkä terä onnistui viiltämään pienen haavan etummaisena olevan miehen käsivarteeen, jonka reunat alkoivat miltei samantien sihistä haponkaltaisen veren syövyttäessä ihoa. Ikävä kyllä naamioidulla nuorukaisella ei ollut aikaa jkäädä ihailemaan aiheuttamaansa tuskaista ilmettä Takumin kasvoilla, sillä tämän taaempana oleva toveri riensi avuksi käsimerkit nopeasti luoden ja ottaen heidän ympärillään olevan veden haltuunsa.
Nopeasti ympärilleen vilkaiseva Akeginu näki kuinka rämeen musta vesi alkoi nopeasti kuohua ja kohosi sitten ilmaan, muodostaen lukuisia lonkeromaisia pyörteitä, jotka lähtivät suuntaamaan häntä kohti. Virnuilevalla shinobilla ei ollut pienintäkään aikomusta ottaa selvää siitä mitä nuo lonkerot tekisivät osuessaan, minkä takia aikaa ei ollut hukattavana silmänräpäystäkään. Nopeasti hän muodosti toisella kädellään käsimerkin, kohottamalla etu ja keskisormen pytyyb kasvojensa eteen.
Samassa Jubokkon tilalle muodostui jo yksinkertainen bunshin hämäämään kahta Danten huoltojoukkoihin kuuluvaa shinobia, näiden vastustajan siirtyessä silmää nopeammin Kurokiban taakse. Vesitekniikan yrittäessä kietoutua bunshinin ympärille turhaan heilautti sen kohteena alunperin ollut nuorukainen käsiinsä ottamiaan kahta järeää lähitaisteluveistä edessään olevan miehen selkää kohti, pyrkien viiltämään tämän selkään kaksi pitkää haavaa hartioista vastakkaisenpuolen kylkiin asti. Tälläkin kertaa kummankin aseen terissä kiilsi ohut verikerros, joka tulisi uhrinsa iholle päästessään polttamaan kuin happo ja syövyttämään pienenkin naarmun suureksi haavaksi.

Hp: 82
Ch: 99
Nopeus: 19+10

Muon Satsujin Jutsu+ Kiritori Juji+ Daiichichi= 21dmg ja -5hp kahden vuoron ajan.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Käskyistä huolimatta (A/A)

Viesti: # 5220Viesti Southpaw »

Jubokkon nostaessa toisen kätensä sormet pystyyn käsimerkkiä varten, Takumi heitti terveellä kädellään kaksi räjähdekunaita miestä ja tämän tekemää kloonia kohti. Ennen kuin heittoaseet ehtivät kuitenkaan osua maaliinsa toinen Jubokko oli jo kadonnut näkyvistä. Kurokiba joka oli aiemminkin joutunut vihollisen kohteeksi toimiessaan milloin kenenkin taustatuksena, osasi arvata, että Jubokko luultavati pyrkisi saamaan hänet pois pelistä. Miehelle tuli kuitenkin yllätyksenä se kuinka nopeasti isku tuli. Hän ehti kääntyä vain osittain, kun alunperin selkään suunnattu isku jo osui hänen kylkeensa ja paiskasi miehen kumoon veden alle piilotetuille pitkospuille. Tuskainen huuto karkasi Kurokiban suusta tämän pidellessä aseiden tekemää haavaa ja tuntiessa kuinka jokin tuntui korventavan haavaa sisältäpäin. Kurokiba olisi epäilemättä ollut vain viimeistelyä vailla, mutta toverinsa ahdingon huomannut Takumi riensi kuitenkin nopeasti tämän avuksi. Käsittäen, että Jubokkoa ei voitettaisi heidän käyttämillään perustekniikoilla, mies painoi kämmenensä yhteen ja ojensi sitten kätensä eteenpäin kohti Jubokkoa. Samassa yhteen painetuista käsistä lähtikin liikkeelle aiempaa pallosalamaa isompi ja näyttävämpi hyökkäys joka osuessaan riittäisi varmasti lamaannuttamaan Jubokkon kyllin pitkäksi aikaa, jotta he ehtisivät tappaa vihollisen.

Takumi
Hp: 24
Ch: 34
Nopeus: 7
Muuta: 10p sähkö, damaplussat
*Note to self: -5hp 2/2
*Salama no jutsu, 32 dmg + jää avoimeksi seuraaville iskuille

Kurokiba
Hp: 14
Ch: 50
Nopeus: 7
Muuta: 10p vesi, damaplussat
*Note to self: -5hp 1/2
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Käskyistä huolimatta (A/A)

Viesti: # 5224Viesti Cross »

Kurokiban selustaan hyökkäävä Jubokko huomasi kohteensa alkavan kääntyä kesken kaiken, tämän ilmeisesti osattua ennakoida hyökkäyksen tulosuunnan. Vedenkäyttäjä ei ollut kuitenkaan hyvistä vaistoistaan huolimatta tarpeeksi nopea väistääkseen hyökkäystä, vaan pitkät syövyttävän veren tahrimat taisteluveitset viilsivät kaksi syvää haavaa tämän kylkeen ja suistivat samalla tasapainonsa menettävän miehen alas kapeilta pitkospuilta. Molemmat samantien kyljillään oleviin koteloihin työntävä naamioitunut hyökkääjä kerkesi silmänräpäyksen ajan murehtia mielessään miehen mukana uppoavaa varuste repun menettämistä, mutta joutui kuitenkin samantien keskittymään johonkin huomattavasti tärkeämpään.
Edellisestä hyökkäysten vaihdosta jo toipunut Takumi oli nimittäin jälleen mukana leikissä ja valmistautui laukaisemaan uuden sähköpallon, joka oli kuitenkin tälläkertaa huomattavasti voimakkaampi kuin edellisellä kerralla. Tekniikan näkeminen sai innostuneet väristykset kulkemaan pitkin Akeginun selkää, sillä nämä kaksi eivät olleet aivan niin yhdentekeviä vastustajia kun hän oli alunperin epäillyt, minkätakia nämä kelpaisivat varmastikkin hyvin uhriksi Jashinille. Tuo ajatus sai hymyn leviämään hänen kasvojensa terveellekkin puolelle, samalla kun silmiin syttyi verenhimoinen kiilto.
Samassa jo hampaidensa välissä hetken aikaan pitämäänsä tachiin tarttuva shinobi jo vapautti chakraa jaloistaan, syöksähtäen silmää nopeammin eteenpäin. Liike oli niin vauhdikas että rätisevä salmapallo näytti osuvan ongelmitta maaliinsa, vaikka oli todellisuudessa mennyt hiuksenhienosti ohi maalistaan. Siitä sinoilevat pienet salmat olivat kuitenkin onnistuneet välittämään osan tekniikan voimasta nuorukaisen kehoon, mutta sen sijaan että kipu olisi lyönyt tämän maahan tuntui tämä pikemminkin saavan lisää voimaa siitä.
Hampaat yhteen kalisten ja vain jollain ihmeenkonstilla lihaksensa hallinnassaan pitänyt Juboko ilmestyi Takumin taakse, polkaisten jalkansa voimalla pinnan alaisiapitkospuita vasten, roiskuttaen mustaa vettä ympäriinsä jarruttaessaan vauhtiaan ja pyörähtäessään nopeasti ympäri. Sähkövirran takia kramppaavat lihakset tuntuivat olevan valmiit repeämään hetkenä minä hyväänsä, aiheuttaen lähes sietämätömiä kivun väristyksiä. Hyväksy nämä uhrit ja anna voimasi ohjata käsiäni... Mielessään rukoileva nuorukainen ajatteli, katsoen murhaavasti näkyvissä olevaa vihollistaan, tietäen ettei kestäisi enää kauvaakaan kun kivun jumala saisi uhrilahjansa. ''O-hi... Käy piy-käl-lesi ja hy-väk-sy koh-ta-lo-si... Ve-ri- uh-ri...'' Jäykällä apisella kielellään takellellen mutiseva Akeginu totesi, lähtien astelemaan kädetsivuilleen levitettynä uhrattavaksi valitsemaansa miestä kohti.

Hp: 54
Ch: 74
Nopeus: 19

Ichiontei Zetsumei= -26hp ja -3hp seuraavien kolmen vuoron ajan
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Käskyistä huolimatta (A/A)

Viesti: # 5248Viesti Southpaw »

Takumi ehti olla jo varma siitä, että oli tällä kertaa osunut, mutta hänen yllätyksekseen Kurokiba ei kuitenkaan aiempien vastustajien tavoin jähmettynyt sähkön seurauksena aloilleen. Sen sijaan tämä tuntui jopa innostuneen hänen jutsunsa vuoksi ja kehottikin häntä seuraavaksi vain asettumaan pitkälleen. Kuvitteliko tämä todella, että hän noin vain antautuisi tapettavaksi? Samalla Takumi ei kuitenkaan voinut olla miettimättä oliko vastarinta sittenkin turhaa. Miten hän voisi voittaa ja selvitä hengissä täältä pois? Takumin mietteet katkesivat kuitenkin pian kun hän yllättäen huomasi veden pitkospuiden vieressä alkavan kohista. Hetkeä myöhemmin kohiseva vesi kohosi korkealle ilmaan, ottaen jonkinlaisen lohikäärmeen muodon, ennen kuin syöksyi kovalla voimalla kohti Jubokkoa. Lohikäärmeen takana veden alle hetkeksi painunut Kurokiba nousi hieman puuskuttaen veden pinnalle seisomaan. Mies vaikuttti pelastaneen hänet viime hetkellä.

Takumi
Hp: 24
Ch: 34
Nopeus: 7
Muuta: 10p sähkö, damaplussat

Kurokiba
Hp: 9
Ch: 20
Nopeus: 7
Muuta: 10p vesi, damaplussat
*Note to self: -5hp 2/2
*Suiryuudan, 39 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Käskyistä huolimatta (A/A)

Viesti: # 5249Viesti Cross »

Omasta ylivoimoimaisuudestaan varma Jubokko lähestyi hitaasti edessään olevaa vastustajaansa, mutisten samalla vaimeasti rukousta jumalalleen. Hän ei enää edes uskonut että miehestä olisi ollut tekemään vastarintaa, saati sitten tämän hetken aijemmin pahasti haavoittuneen aveteen tippuneesta toverista. Yllättäin vesi alkoi kuitenkin aaltoilla vähänmatkan päässä taistelevasta kaksikosta, kiinnittäen kummankin näistä huomion. Ellei Fuseikon alaisella olisi ollut nahkasta tehtyä naamiotaan, olisi tämän vastustaja voinut nähdä itsevarmuuden alkavan sulaa nopeasti, ennen kuin kuohuvasta vedestä muodostui eteenpäin syöksyvä suuri lohikäärme.
Nähdessään vauhdilla lähestyvän pedon Akeginuyritti loikata nopeasti pois pitkospuilta, tarttuen samalla paremmin miekkaansa ja yrittäen iskea sillä suuren aallon kahtia. Vaistoten kuitenkin ettei se ttulisi riittämään hän alkoi kasata chakraansa valmiiksi, ollen varma että ei tulisi selviämään tästä ilman vammoja. Kipu ja säryt eivät sinäänsä huolettaneet nuorukaista, joka uskoi niiden vahvistavan itseään ja lisäisivät hänen Jashinille toimittaman uhrin arvoa. Hammasta purren nuorukainen otti vastaan vesimassan iskun, pehmittäen kuitenkin hieman sen kaikkein pahinta voimaa kättämällä käsivarsissaan olevia suojuksia kilpenä, oiistuen vain parhaimmillaankin hieman suojaamaan itseään siltä.
Joutuessaan aallon riepoteltavaksi Jubokko uskoi näkevänsä vilaukselta Mein ja Roshin onnistuvan loikkaamaan sivuun pitkospuita pitkin etenevän hyökkäyksen tieltä, toisin kuin yksi heidän jäljellä olevista vastustajista. Tämä tarttui allon mukaan ja oli vähällä paiskauttua päin itseään käsisuojuksillaan suojaavaa Akeginua, joka onnistui vain nipinnapin välttämään tähän törmäämisen ja pysymään samalla allaan olevalla huteralla alustalla. Veden riepottelema kantaja meni niin läheltä arpista shinobia että olisi yltänyt koskettamaan tätä vain hieman kättään ojentamalla, mutta toisin kuin tämä aallon alkaessa tyyntyä hän oli kuitenkin heistä se joka seisoi edelleen pinnan päällä.
Huolimatta käsivarsissaan tuntemastaan repivästä kivusta ja rinnassaan tuntuvasta puristavasta paineesta Jubokkon kasvoilla oleva hymy ei kadonnut minnekkään, eikä tämän silmissä oleva verenhimoinen kiihko osoittanut sen enempää hiipumisen merkkejä. Sen sijaan silmien katse näytti jopa entistäkin uhkaavammalta ja hymy vieläkin innostuneemmalta. Myöskään aallolla ei näyttänyt olleen juurikaan vaikutusta miehen ulkoiseen olemukseen joitain pieniä ryhjeita lukuunottamatta, jotka nekin näyttivät alkavan nopeasti parantua.

Hp: 40
Ch: 60
Nopeus: 19
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Käskyistä huolimatta (A/A)

Viesti: # 5276Viesti Southpaw »

Takumi katsoi kiitollisena takaisin pinnalle nousseen Kurokiban suuntaan, ennen kuin käänsi katseensa takaisin Jubokkoon, nähdäkseen miten hyökkäys oli onnistunut. Hän ehti olla muutaman sekunnin ajan varma, että vastustaja harkitsisi nyt tarkkaan sitä kannattiko tätä taistelua jatkaa. Molempien kantajien yllätykseksi Kurokiban katseessa saattoi nähdä kuitenkin edelleen verenhimoisen, lähes mielipuolisen loisteen. Ja Takumin katsellessa hän pisti merkille myös sen kuinka tämän vammat alkoivat hitaasti parantua, mikä paljasti Jubokkon hallitsevan myös lääkintää.
"Yhdessä, ennen kuin se voi jatkaa!", Kurokiba huudahti lopulta Takumille ja sai sähköninjan havahtumaan näyn aiheuttamasta yllättyneisyydestä. Tietäen, oitis mitä tehdä, Takumi alkoi ohjata sähköchakraa käsiinsä, vei kätensä yhteen käsimerkkiä varten ja laukaisi sitten useita Jubokkon lähelle osuvia salamoita, samalla hetkellä kun Kurokiba puolestaan nostatti vedestä useita pyöriviä vesisuihkuja, jotka yhdessä Takumin sähköhyökkäyksen kanssa muodostaisivat hyvinkin tehokkaan hyökkäyksen.

Takumi
Hp: 24
Ch: 14
Nopeus: 7
Muuta: 10p sähkö, damaplussat
*Salama no jutsu, 32 dmg

Kurokiba
Hp: 9
Ch: 10
Nopeus: 7
Muuta: 10p vesi, damaplussat
*Vesisuihkut, 20 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Käskyistä huolimatta (A/A)

Viesti: # 5290Viesti Cross »

Huolimatta kyvystään parantaa saamiaan vammoja nopeasti Jubokko tunsi lohikäärmettä muistuttaneen aallon aiheuttamista vammoista lähtöisin olevan kivun sykkivän kaikkialla kehossaan, tehden uhmakkaassa asennossa seisomisestakin vaikeaa. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun näin kävi ja paikallaan seisova shinobi tiesi että saisi myöhemmin kuulla suoraa palautetta jälleen kerran ryhmää johtavalta Meiltä, joka ei pitänyt velipuolensa riskialttiista tavasta taistella. Hän oli kyllä monesti yrittänyt selittää jumalansa vaativan uhrauksia, mutta kunoichi ei tuntunut ottavan nuita sanoja kuuleviin korviinsa. Sinäänsä nuorukainen tiesi kyllä tämän olevan oikeassa, sillä heillä ei ollut varaa menettää yhtään joukkojensa jäsenistä turhaan, mikäli aikoivat kyetä vastaamaan kahden jäljellä olevan vihollis joukkion asettamaan haasteeseen. Siitä huolimatta miekkamies ei kuitenkaan välittänyt kiellosta, vaan otti toisinaan riskejä jumalaansa miellyttääkseen, yrittäen kuitenkin saada sen näyttämään parhaansa mukaan sattumalta kuten oli nytkin tehnyt.
Toisen vastustajansa noustessa vedestä ja valmistautuessa hyökkäämään taisteluparinsa kanssa vähänmatkan päässä seisova Akeginu vei kätensä vyöllään olevalle ylimääräiselle varustepussille, johon oli kasannut kaikki lääkintä varusteensa ja nappasi siltä esiin muutaman pienen pillerin. Leveä virne kasvoillaan hän heitti ne naamaansa ja tunsi miltei samantien olonsa jälleen huomattavasti vahvemmaksi, eikä hetkeäkään liian aikaisin.
Vesi alkoi jälleen kuohua Takumin ja Kurokiban ympärillä, kohoten ilmaan pieninä nopeasti pyörivinä keihäinä, jotka syöksyivät eteenpäin kohti kaksikon vastustajaa. Osoittamatta minkäänlaista pelkoa tekniikkaa kohtaan pitkästä tachistaan kiinnipitävä Jubokko ponnisti suoraan sitä kohti, juosten vedenpintaa pitkin nopein askelin. Osoittaen ilmiömäistä ketteryyttä ja reagtio kykyä hän sukelsi pyörteiden väliin, väistäen yhden toisensä jälkeen niistä, saaden vain pieniä naarmuja sinne tänne kehoaan. Vesipyörteisiin yhdistetty sähkövirta sai miehen hampaat puristumaan yhteen ja hänen raajansa tärisemään kivusta, mutta siitä huolimatta hän vain jatkoi eteenpäin.
Eteenpäin puskevan Akeginun oma veri tahri tämän vartaloa, roiskuen ympäriinsä jokaisella tämän pienelläkin liikahduksella ja saaden joka kerta aikaan pienen sihahduksen veteen tippuessaan. Fanaattinen kiilto silmissään hän loikkasi kahta vastustajaansa kohti, heilauttaen pitkää miekkaansa ja toiseen käteensä vetämäänsä taistelu veistä näitä kohti. Miekan isku oli suunnattu Takumia kohti, näyttäen siltä kuin olisi pyrkinyt leikkaamaan tämän keskeltä kahtia. Veitsen heilautus suuntasi taas Kurokibaa kohti, mutta se ei ollut lähelläkään yltääkseen osumaan tähän. Kummankaan aseen tarkoitus ei kuitenkaan ollut loppujen lopuksi edes tarkoitus osua kohteisiinsa, vaan saada niitä heiluttelevan miehen peittämä veri roiskumaan liikeiden seurauksina ympäriinsä. Osuessaan happomainen veri polttaisi kumpaakin lähellä olevaa miestä, syövuttäen kuin voimakas happo näiden ihon rikki ja korventaen tiensä aina näiden sisäelimiin asti.

Hp: 26
Ch: 30
Nopeus: 19

Chikoto= 29dmg Takumiin jos miekka osuu. Muussatapauksessa 24dmg kumpaanki roiskeista ja -10nopeutta lähellä olemisesta.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Käskyistä huolimatta (A/A)

Viesti: # 5364Viesti Southpaw »

Takumi oli luottanut siihen, että heidän yhteishyökkäyksensä olisi tarpeeksi voimakas nitistämään Jubokkon. Siksi mies ei ollut lainkaan osannut varautua puolustamaan itseään kun vastustaja syöksyi veden ja sähkön läpi häntä kohti, iskien miekallaan. Takumi ehti ottaa vain yhden askeleen taaksepäin väistääkseen, mutta liian myöhään, sillä miekan terästä tuleva osuma sai hänet huutamaan tuskasta ja vajoamaan lopulta kuolevana allaan oleville pitkospuille.

Sen sijaan Kurokiba oli toveriaan nopeampi ja nähdessään kömpelön veitsen huitaisun, mies päästi itsensä vajoamaan hetkeksi takaisin veden pinnan alle, suojaten tällä tavoin itsensä niin ohi menevältä huitaisulta kuin sen roiskuttamilta happopisaroiltakin. Viimeisillä voimillaan Kurokiba nostatti vedestä suuren aallon, jonka lähetti vyörymään kohti Jubokkoa, mutta menetettyään toverinsa, mies ei ollut kovinkaan varma hyökkäyksensä toimivuudesta.

Takumi
DööD

Kurokiba
Hp: 9
Ch: 0
Nopeus: 7
Muuta: 10p vesi, damaplussat
*Aalto no jutsu, 20 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Käskyistä huolimatta (A/A)

Viesti: # 5365Viesti Cross »

Varsinaiseen kohteeseensa keskittynyt Jubokko ei kerennyt kunnolla seurata mitä hänen toinen vastustajansa teki, mutta osasi päätellä loiskahduksesta ja puuttumaan jäävistä tuskanhuudoista että tämä onnistui välttämään haponkaltaisen veren roiskeet. Samaa ei voinut sanoa tämän toverista, joka sai yllinkyllen tahmeaa happoa päälleen, joka viimeisteli sen mitä pitkä miekka jätti tekemättä. Aseen onnistui viiltää miehen maha auki, saaden tämän suolet valahtamaan ulos veren syövytettäväksi. Tuskaisesti koristen kantaja vajosi alas pitkospuille, nahkaista naamaria kasvoillaan pitävän vastustajansa kääntyessä jäljellä olevaa muulia kohti.
Heti kääntyessään Akeginu näki veden alkavan jälleen kuohua ja kohoavan eteenpäin vyöryväksi aalloksi, joka sai hänet loikkaamaan nopeasti taaksepäin pois pitkospuilta. Samalla hän oli vienyt kätensä jo varustepussilleen ja vetänyt sieltä esiin muutamia räjähdelappuun kiinnitettyjä kunaita, jotka heitti aaltoa päin, tarkoituksenaan pehmittää sitä hieman ennen yhteentörmäystä. Muutaman räjähdyksen sarja kaikkui hiljaisella rämeellä, aallon muodostaneen mustan veden roiskuessa ympäriinsä vieden kovimman voiman tekniikalta. Siitä huolimatta sen onnistui kuitenkin töytäistä takaisin tumman veden päälle laskeutunutta nuorukaista hieman taaksepäin, mutta ei kuitenkaan läheskään niin kovaa kuin tarkoitus olisi ollut.
Veren tahrima ja uitetulta koiralta näyttävä shinobi katseli silmät kiiluen tumman veden pintaa, tuntien sormiensa syhyävän päästä upottamaan miekkansa terä pinnan alla lymyävän Kurokiban kehoon. Hän ei aikonut päästää tätä liian helpolla, vaan tälle olisi tiedossa hidas ja tuskainen kuolema.

Hp: 20
Ch: 30
Nopeus: 19
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Käskyistä huolimatta (A/A)

Viesti: # 5366Viesti Southpaw »

Jopa veden alle Kurokiba kuuli räjähdykset, joiden avulla Jubokko pyrki heikentämään aallon voimaa ja jopa onnistui siinä jossain määrin. Tietäen, ettei hänellä ollut voimia jatkaa taistelua, Kurokiba punnitsi mahdollisuuksiaan. Jos hän hylkäisi mukanaan olevat kantamukset ja päästäisi ne pulpahtamaan pintaan, hän voisi ehkä ostaa itselleen aikaa paeta kun viholliset ottaisivat varusteet haltuunsa ja alkaisivat tutkia kantamusten sisältöä. Toisaalta jos hän hylkäisi tavarat, silloin hän ei ikinä pääsisi kohoamaan Danten riveissä ylemmäs... Lopulta Kurokiba lähti veden alla uimaan kohti vähän matkan päässä olevia puita. Vasta päästessään yhden paksun rungon taakse pois näkyvistä, Kurokiba uskaltautui nousemaan pintaan vetämän henkeä, ennen kuin sukeltaisi uudestaan ja jatkaisi uimista. Jos hän palaisi leiriin kantamusten kanssa, niin kenties hän voisi saada edes jonkinlaista kunniaa siitä, ettei ollut hylännyt varusteita vaan palannut niiden kanssa kokoamaan uutta ryhmää varusteiden toimittamiseksi sinne minne ne kuuluivat.

Kurokiba
Hp: 9
Ch: 0
Nopeus: 7

[Mun puolesta läpi, ellei Jubokko sit päätä lähteä Kurokiban perään.]
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Käskyistä huolimatta (A/A)

Viesti: # 5396Viesti Cross »

Vedenpäällä seisova Jubokko laski sekuntteja mielessään, tietäen ettei vedenalla oleva mies voisi pysyä siellä ikuisesti. Sekunttien kuitenkin muuttuessa minuuteiksi alkoi paha aavistus hiipiä hänen mieleensä, sillä tämä ei ehkä sittenkään olisi tulossa takaisin pintaan. Ei ainakaan jatkaakseen taistelua, mikä sai miehen kasvoilla olleen innostuneen hymyn vaihtumaan epäuskoiseen pettyneeseen irvistykseen, uhrin menetyksestä aiheutuneen raivon alkaessa nostaa päätään. Hän ei halunnut uskoa että oli menettänyt valmiin lahjan jumalalleen, saati sitten että oli päästänyt toisen vastustajistaan pakenemaan. Se oli huolimattomuutta jota ei ollut mahdollista hyväksyä, eikä tämän kaltaista olisi pitänyt enää päästä sattumaan. Toisinaan nuorukainen vain tiesi innostuvansa liikaa ja unohti velvollisuutensa, aivan kuten Yamille oli lopulta käynyt.
''Ei se kauvas pääse...'' Akeginu kuuli hiemat taka vasemmalta vieraan äänen sanovan, kääntäen samantien katseensa sinne miekka lyöntivalmiina. Sille ei kuitenkaan ollut tarvetta, sillä heti nähdessään siellä seisovan miehen hän tiesi tämän olevan serkkunsa otteessa. Hitaasti kantajan pää alkoi kääntyä sivulle, tuskaisen ilmeen levitessä miehen kasvoille. Pää jatkoi kääntymistä, kunnes voimakas rusahtava napsahdus kuului jostain tämän niskan suunnalta ja koko tämän keho valahti velttona maahan. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun jashinisti näki tuon tempun, mutta silti se sai kylmät väreet kulkemaan pitkin hänen selkäänsä. Samalla hän oli kuitenkin myös mustasukkainen siitä ettei kyennyt itse mihinkään vastavaan, voiden vain kuvitella mitä kykenisi tekemään tuon tekniikan avulla miellyttääkseen jumalaansa.

''Mei tuskin kuitenkaan pitää sotkusi siivoamisesta.'' Kuolleen miehen suusta ulos leijailleesta tomusta muodostuva nahka naamioinen mies totesi, katsoen aseensa laskenutta Jubokkoa. ''Sitäpaitsi teit sen taas.'' Riboku lisäsi huvittuneen kuuloisena ja risti kätensä rinnalleen, jääden odottamaan serkkunsa vastaväitettä. Tämä oli ennenkin ottanut yhteen siskonsa kanssa riskialttiista tavastaan taistella, johon kuului klaaninsa verta vaativien tekniikoiden lisäksi tahallinen itsensä vahingoittaminen pelkän kivun aiheuttamiseksi. Ilman tämän luonnottoman nopeaa paranemiskykyä ei verenkäyttäjä varmaan olisi enää edes elossa, joka ei tosin liikuttanut Iburia muuten kuin sen takia että heidän päämääränsä vaativat jokaisen kykenevän panosta.
''Entäsitten? Hän pitää päänsä kiinni tai Haguro kuulee tästä.'' Vaimeasti tuhahtava Akeginu vastasi tälle, pyyhkäisten samalla miekkansa terää ja työnsi sen sitten selässään olevaan huotraan välinpitämättömän näköisenä. Hän tiesi ettei Fuumi pitänyt siitä mitä hän oli tehnyt, saati siitä että joutui käydä siivoamassa karkulaisen pois, mutta tämän olisi paras pitää tälläkertaa pahimmat mölyt mahassaan. Tämä ei itsekkään ollut kuitenkaan läheskään aina mikään paras noudattamaan saamiaan määräyksiä, kuten tämäkin pikku hupihetki osoitti. Eikä heidän komentajanaan toimiva Kinuta varmasti arvostaisi juurikaan pientä saalista jonka he saisivat kasattua surmaamaltaan ryhmältä, jonka kantamukset kelluivat pääosin pinnassa reppuihin kiinnitettyjen kellukkeiden ansiosta.
''Uskallappa edes vihjata jotain hänelle...'' Verinen Fuuma shuriken kädessään läheisellä oksalla seisova tyttö sanoi jäätävällä äänellä, johon liitettyä uhkausta ei vonut olla huomaamatta. Se ei kuitenkaan juurikaan huolettanut Akeginua, joka oli alkanut jo serkkunsa kanssa kerätä vedessä kulluvia kantamuksia, jotta he voisivat tarkastaa niiden sisällön ja sinetöidä kaiken mukaan ottamisen arvoisen kääröön.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”