Kysymykset ja vastaukset

Ennen kuin aloitat pelaamisen, käväisehän täällä lukemassa, miten pääset alkuun. Voit myös esittää peliin liittyviä kysymyksiä sille varatussa topicissa.
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Kysymykset ja vastaukset

Viesti: # 5073Viesti LordVonKwaak »

Aseisiin erikoistujilla on helpommin suojia (mahdollisesti hyvät yhteydet seppiin + tietää materiaaleista yhtä jos toista) mut ei ne rajoitettuja ole. Haarniskalla ei kuitenkaan ole mitään esitäytettyä muotoa, koska shinobit mokomia harvemmin käyttävät, joten harvinaisuutensa vuoksi niit vois luulla jonkinlaisiksi erikoisuuksiksi.

Imo jos jonkin suojan hankii, niin hankkii shounen suojan. Esim. sil höyrynkäyttäjällä (jinchuuriki) muistaakseni oli joku haarniskan kaltainen, johon se varastoi painetta ennen ku vapautti jne. Kevlarit ynnä muut hökötykset tuntuu varsin epäninjamaisilta, olkootkin et niitä Boruto teknologialla varmaankin olis saatavilla...
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kysymykset ja vastaukset

Viesti: # 5074Viesti Southpaw »

LordVonKwaak kirjoitti:Imo jos jonkin suojan hankii, niin hankkii shounen suojan. Esim. sil höyrynkäyttäjällä (jinchuuriki) muistaakseni oli joku haarniskan kaltainen, johon se varastoi painetta ennen ku vapautti jne. Kevlarit ynnä muut hökötykset tuntuu varsin epäninjamaisilta, olkootkin et niitä Boruto teknologialla varmaankin olis saatavilla...
Kiitos lisäyksestä, olis muuten unohtunut itseltä kokonaan. Toi Tingankin haarniska on ulkonäöllisesti about samanlainen ku Madaralla ja Hashiramalla ne punaset haarniskasysteemit ja myös Koutein omassa taisi ideana olla just joku samurai haarniska sen sijaan et olis joku länsimainen ritari :D Eli pidetään ne harniskat maailmaan sopivina vaikka joku ritarihaarniska olis kuinka hieno.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Kysymykset ja vastaukset

Viesti: # 5087Viesti Piisamirotta »

Muutama kysymys olis Inuzukasta ihan selvennyksen vuoksi:

1. Jinju Konbi Henge: Sotorossa ja Jinju Kongo Henge: Santorossa on puolustus, onko tämä passiivista puolustusta, joka on koko ajan päällä ja puolustaa jokaiselta hyökkäävältä tekniikalta erikseen (esim. vihu 1 tekee Inuzukaan tulijutsun edestä ja vihu 2 tekee salamajutsun takaa, niin puolustaako se molemmilta erikseen 17 vai yhteensä tuon 17), vai onko se panssarimainen, että kun summa tulee täyteen ni se ikäänku murtuu? Eka olis aidompi, mutta pakko varmistaa.

2. Samoista tekniikoista vielä, että antaako ne damagea vain A-tasoisiin ja siitä ylöspäin vai lisääntyykö se myös D, C ja B-tekniikoihin?

3. Kun muuttuu lemmikin kanssa tuohon muotoon, voiko siinä muodossa tehdä muita kuin Inuzuka tekniikoita? Sanotaan, että osaat vaikka puhaltaa tulta, muotona käsimerkittömyys ni voitko puhaltaa tulta tuossa muodossa?

3,5. Jos voi käyttää muita kuin Inuzukan tekniikoita, lasketaanko myös lemmikin osaamat tekniikat tähän? Lemmikki ja isäntähän yhdistyvät, joten eikö niiden taidot myös yhdisty?

4. Voiko lemmikillä olla eri chakraelementit ku sen isännällä? Pitäis olla itsestään selvä, mutta haluan varmistaa.

5. Lemmikki/summoni topicissa ei mainita mitään pisteistä, mutta eikö kaiken järjen mukaan ne pitäisi olla? Esim. Gamabunta on käyttänyt sekä vesitekniikkaa, että öljyn luonti tekniikkaa, puhumattakaan Jirayan vanhussammakoista.

5,5. Jos on pisteet, niin voiko lemmikin kanssa yhdistyä, jos lemmikillä ei ole yhtään pistettä esim. Inuzuka tekniikoissa?

6. Voiko summonia pitää lemmikin tapaan koko ajan paikalla, jos poistaa aina ottelun alussa summonin maksun?

7. Miten Inuzukan hajuaisti toimii käytännössä? Voiko se erotella hajuja ilman jutsuja ja voiko luoda klaani tekniikoita, joiden avulla voi tarkentaa hajuaistia tai suojautua huonoilta hajuilta?

8. Mitkä olikaan rajat sille, mikä olento voi olla lemmikki tai summoni?




Voisiko tuon kolmipäisen koiran tason korjata A/A.ksi. Se on oikeassa paikassa, mutta tasossa lukee pelkkä A.


Sitte pari kysymystä Akimichesta:

Jos lemmikkityypeillä on NpC.nä rajoituksena, että lemmikin statsit on tultava omista statseista ni eikö Akimicheilla pitäis olla sääntönä, että menettää heti tuon hp-määrän, joka pelaajien hahmolla menee max.hpsta, kun käyttää pillereitä? Tuntuu nimittäin vähän ylitehokkaalta NpC.n käytössä tällä hetkellä kaikki kolme pilleriä, koska NpC.lle max.hp.lla ei ole väliä, jos hahmo ei ole joku tärkeä pysyvä NpC-Akimichi.

Oliko se nyt niin, että alemmat pillerit piti aina käyttää ennen ylempiä, vai saako valita minkä pillerin ottaa? Entä kasaantuuko pillerien vaikutus?


Viiminen random kysymys: voiko Hienin tehdä kynsiin?
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kysymykset ja vastaukset

Viesti: # 5088Viesti Southpaw »

Piisamirotta kirjoitti:1. Jinju Konbi Henge: Sotorossa ja Jinju Kongo Henge: Santorossa on puolustus, onko tämä passiivista puolustusta, joka on koko ajan päällä ja puolustaa jokaiselta hyökkäävältä tekniikalta erikseen (esim. vihu 1 tekee Inuzukaan tulijutsun edestä ja vihu 2 tekee salamajutsun takaa, niin puolustaako se molemmilta erikseen 17 vai yhteensä tuon 17), vai onko se panssarimainen, että kun summa tulee täyteen ni se ikäänku murtuu? Eka olis aidompi, mutta pakko varmistaa.
Koska Sotorossa ja Santorossa Inuzukan koirineen muodostaa yhden ison koiran, niin puolustus toimii samalla tavalla kuin Akimicheilla Baika no jutsussa eli suojaa yhden vuoron aikana kokonaisuudessaan sen mitä tekniikassa lukee. Eli jos ny kaks vihua tekee tekniikat joista molemmista tulee se 17 dmg (eli yhteensä 34 dmg) niin Santoro suojaa ne ensimmäiset 30 dmg ja loput 4 joudut ottamaan vahinkoa. Vastaavaasti se Sotoro suojaa ekat 17 ja loput 17 joudut ottamaan/torjumaan/miten ny haluatki toimia.
Piisamirotta kirjoitti:2. Samoista tekniikoista vielä, että antaako ne damagea vain A-tasoisiin ja siitä ylöspäin vai lisääntyykö se myös D, C ja B-tekniikoihin?
Sotoro antaa lisää A-tasoisiin ja siitä ylöspäin, Santoro vastaavasti A/A tasoon ja siitä ylöspäin. (Sama juttu koskee Akimichien vastaavia tekniikoita. Lisäävät siis damaa vain oman tasoisiin ja sitä ylempiin.)
Piisamirotta kirjoitti:3. Kun muuttuu lemmikin kanssa tuohon muotoon, voiko siinä muodossa tehdä muita kuin Inuzuka tekniikoita? Sanotaan, että osaat vaikka puhaltaa tulta, muotona käsimerkittömyys ni voitko puhaltaa tulta tuossa muodossa?
Maailmassa jossa jättikokoiset sammakot pystyy sylkeen öljyä ja miekkailemaan, en näe mitään syytä miksei voisi tuossa muodossa tehdä muitakin kuin Inuzuka tekniikoita. Antaa mennä jos tuntuu siltä, että koiran hahmoisena oleminen ei aiheuta mitään fyysisiä rajoitteita. (Esim. juuri ne käsimerkkilliset tekniikat on luultavasti mahdottomia. Gamabuntakin tarvitsi hengeen Naruton tekee käsimerkit puolestaan.)
Piisamirotta kirjoitti:3,5. Jos voi käyttää muita kuin Inuzukan tekniikoita, lasketaanko myös lemmikin osaamat tekniikat tähän? Lemmikki ja isäntähän yhdistyvät, joten eikö niiden taidot myös yhdisty?
Imo, lasketaan. Nehän jakaa saman kehon tuossa muodossa? Also kun puhutaan Inuzukasta niin tähän asti ainakin sarjassa on koirat ja isännät kyenneet käyttämään samoja jutsuja.
Piisamirotta kirjoitti:4. Voiko lemmikillä olla eri chakraelementit ku sen isännällä? Pitäis olla itsestään selvä, mutta haluan varmistaa.
Voi
Piisamirotta kirjoitti:5. Lemmikki/summoni topicissa ei mainita mitään pisteistä, mutta eikö kaiken järjen mukaan ne pitäisi olla? Esim. Gamabunta on käyttänyt sekä vesitekniikkaa, että öljyn luonti tekniikkaa, puhumattakaan Jirayan vanhussammakoista.
Ite en oo ainakaan tähän asti nähnyt lemmikeillä ja summoneilla kovin montaa jutsua vaan suurin osa palkinnoista on ainakin tähän asti käytetty lähes poikkeuksetta varsinaisen hahmon tekniikoihin ja niiden uppimiseen. Sen vuoksi lemmikeille ja summoneille ei oo nähty tarpeelliseksi laittaa erikseen omia pisteitä vaikka niillä omat ammattibonarit onkin. Jos meinaat koiran/koirien tekniikkalistan kasvattaa yhtä pitkäksi kun varsinaisella hahmolla niin silloin voidaan toki miettiä niitä pisteitä, mutta tällä erää niitä ei kuitenkaa ole. (Henkilökohtasesti suosittelen että koira erikoistuu yhteen tai max. kahteen asiaan. Esim. koiralle voi palkinnoilla ottaa sen gatsuugan ja mitä nyt ikinä samoja jutsuja käyttääkin isäntänsä kanssa ja siihen päälle jotain sen omaa sekalaista sälää.)
Piisamirotta kirjoitti:6. Voiko summonia pitää lemmikin tapaan koko ajan paikalla, jos poistaa aina ottelun alussa summonin maksun?
Voi, joskin en vaan näe siinä mitään järkeä. Jos haluu koko ajan paikalla olevan eläimen niin mikset vaan ota sitä lemmikkiä? Jos se on eläimen puhekyvystä tai jostain muusta tyhmästä yksityiskohdasta kiinni niin Kiban äidin koirahan kykeni puhumaan jossain kohtaa. Siitä vaan kehittämään lemmikki tarpeeksi korkeatasoiseksi (A/A? S?) että oppii puhumaan.
Piisamirotta kirjoitti:7. Miten Inuzukan hajuaisti toimii käytännössä? Voiko se erotella hajuja ilman jutsuja ja voiko luoda klaani tekniikoita, joiden avulla voi tarkentaa hajuaistia tai suojautua huonoilta hajuilta?
Väittäsin, että niillä on luonnostaan herkempi hajuaisti ja sen lisäksi voi sit kehittää jotain sensoritekniikan kaltaista joka kasvattaa hajuaistia samalle tasolle tai jopa korkeammalle mitä koiralla.
Piisamirotta kirjoitti:8. Mitkä olikaan rajat sille, mikä olento voi olla lemmikki tai summoni?
Periaattees kaikki luonnolliset eläimet on mahdollisia summoneiksi aina muurahaisista valaisiin, mut jätetään taruolennot kuten lohikäärmeet ja yksisarviset kuitenki mieluummin taruolennoiksi. (Tai no, tietty tota voi jossain määrin kiertää esimerkiksi hankkimalla jonkun tulitekniikoita käyttävän liskon summoniksi ja hahmo voi väittää sitä lohikäärmeeksi, mut... se on silti vaan tulitekniikoita taitava gekko/salamanteri/mikälie, ei oikea lohari.) Mitä lemmikkeihin tulee niin niiden suhteen pitäytyisin nisäkkäissä ja linnuissa. Just jotku muurahaiset tai muut ötökät lemmikkeinä menis enemmän Aburame hommiksi ja vesielikoiden suhteen taas voidaan väitellä siitä onko joku delffiini enää lemmikki jos sen jättää jonnekin pitkiksi ajoiksi omin nokkineen sillä välin kun varsinainen hahmo seikkailee sisämaassa. Tietty jos meinaat pitää hahmos jossain meren rannalla joka pelissä ni ehkä sit.
Piisamirotta kirjoitti:Jos lemmikkityypeillä on NpC.nä rajoituksena, että lemmikin statsit on tultava omista statseista ni eikö Akimicheilla pitäis olla sääntönä, että menettää heti tuon hp-määrän, joka pelaajien hahmolla menee max.hpsta, kun käyttää pillereitä? Tuntuu nimittäin vähän ylitehokkaalta NpC.n käytössä tällä hetkellä kaikki kolme pilleriä, koska NpC.lle max.hp.lla ei ole väliä, jos hahmo ei ole joku tärkeä pysyvä NpC-Akimichi.
Tässä Ristin kanssa asiaa pohdittuani tultiin siihen tulokseen, että muokattiin pillereistä maxhp, juttu pois, kerta ei porteissakaan niitä enää ole. Nyt siis ähtee sekä pelaaja- että npc-hahmoilla vaan -x aloitusvuorolla ja jatkuu sit pienemmällä maksulla lopputaistelun ajan.
Piisamirotta kirjoitti:Oliko se nyt niin, että alemmat pillerit piti aina käyttää ennen ylempiä, vai saako valita minkä pillerin ottaa? Entä kasaantuuko pillerien vaikutus?
Kyllä, alemmat tulee käyttää ennen ylempiä. Sekä maksu, että pillerin vaikutus kasaantuvat eli siinä vaiheessa kun otat sen punaisen pillerin niin menetät ensin -15 kahdesta edellisestä pilleristä ja sitten siihen päälle punaisen aloitusmaksun. Sen jälkeen jatkuu -30 per vuoro.
Piisamirotta kirjoitti:Viiminen random kysymys: voiko Hienin tehdä kynsiin?
Jutsun kuvauksessa lukee nimenomaan, että on tarkoitettu aseeseen tehtäväksi, joten väittäsin että ei. Jos haluat nimenomaan kynsien/kehon osien ympärille tehtäviä teriä niin suosittelen tekemään Hyugan tai lekurin, kerta niillähän nimenomaan on käsien ympärille tehtäviä chakraterä juttuja jo valmiiksi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Kysymykset ja vastaukset

Viesti: # 5112Viesti Piisamirotta »

Kun kerta nukketeerit menee uusiksi, niin että kaikki mekanismit maksaa chakraa ni onko nyt niin, että aseisiin erikoistujat maksaa kranaateista jne. aina chakraa, ettei ole chakrattomia kranaatteja tms?
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kysymykset ja vastaukset

Viesti: # 5115Viesti Southpaw »

En oo miettiny asiaa, mutta sikäli kun mä sen näen niin kranaatit on esineitä siinä missä räjähdelaput ja savupommitki. Luultavasti järkevintä jos niitä saa X määrän käyttöönsä palkinnolla.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Kysymykset ja vastaukset

Viesti: # 5120Viesti Cross »

Voisko tämän topicin tyhjentää ja pyhittää uusien pelaajien kysymyksille, sen sijasta että vanhat parrat täällä utelee jokaista pikkuasiaa?
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Kysymykset ja vastaukset

Viesti: # 5122Viesti LordVonKwaak »

Mikki hiiri kysymyksiin ei tartte vastata, joskin ne kyl kuuluu tänne enemmän ku offiin imo.
Kanavallehan se eniten kuuluis, mut kaikki ei mokomaa käytä.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kysymykset ja vastaukset

Viesti: # 5123Viesti Southpaw »

Imo, jos vanhat parrat haluu kysellä triviakysymyksiä ni discordiin kyselemään tai sit yv:llä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Kysymykset ja vastaukset

Viesti: # 5136Viesti LordVonKwaak »

Q: Jos jutsu on mallia -X aloittaa ja -y/vuoro jatkaa, niin miten chakramiinus edut menee?
Jotenkin takaraivossa ajatus "jos on alotusmaksu, per vuoro hommista ei mene chakramiinuksia", mut toisaalta ne saa kyl dmg boonuksia, joten siitä ristiriitaiset mietteeni.
Voi toki olla et muistan väärin, joten pitihän se virallisesti tarkistuttaa.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Kysymykset ja vastaukset

Viesti: # 5282Viesti Piisamirotta »

Haluan virallisen vastauksen Pawilta kysymykseen, joka tuli mieleen kun puhuttiin asiasta Kwaakun kanssa.

Voiko tehdä hahmon, jolla on suoraan Rinnegan, jolla pisteillä otetaan sille hahmolle (ei muille kehoille, koska niitä nyt ei voi saada varmaan mitenkään?) niitä teitä/Rinnegan-kykyjä?

Jos näin on, ni onko Rinnegan-kyvyillä jokin alin taso? Imo ainoat niistä, joilla on alin taso on henkiin herättäjän kyky ja sielun pois ottaja. Kaikkien muiden kyvyt voidaan toteuttaa tasoittain ihan alkaen D-tasolta, summonit alkaen C-tasolta.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kysymykset ja vastaukset

Viesti: # 5288Viesti Southpaw »

Voi? Niinhän se on tähänki asti toteutettu et ne eri tiet vaatii omat pisteensä? (Ainaki muistan Pipolla olleen rinnegan tyypin jolla oli kaikki elementit käytössää.)

Noista tasoista en oo varma kun en nyt suoralta kädeltä muista kaikkia teitä ulkoa, mut suurin osa kyvyistä voidaan varmaan kyl toteuttaa tasojutsuina sielt alhasilt tasoilt asti.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Kysymykset ja vastaukset

Viesti: # 5294Viesti Piisamirotta »

Selvä. Sitte jatkokysymys: koska Rinnegan on vaan silmät ni voiko ne silmät olla jonkin klaanin tai bloodlinen omaavalla hahmolla? Esim. Nagato oli Uzumaki.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Kysymykset ja vastaukset

Viesti: # 5296Viesti LordVonKwaak »

Ei ole ollut Rinneganin käyttäjää, joka ei olis ollut jostain bloodlinestä tai klaanista (ehkä se Sage, mut kait jumalan nyt jonkinlaiseks erikoisuudeks vois laskea).

Btw: Uzumaki on bloodline, vaikka klaaniksi väittävät. Klaani tekniikoita voi oppia muutkin ku klaanilaiset, mut se "extra strong life force" on silkkaa perimää, vaikka asiaa kuinka pyörittäis
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Kysymykset ja vastaukset

Viesti: # 5303Viesti Southpaw »

Juuri kuten Kwaakku sanoi. Sen "extra strong life forcen" lisäksi on viel ne Kushinan ja Karinin käyttämät ketjut, jotka itse näkisin myös bloodline kykynä jota ei voi klaanin ulkopuoliselle opettaa vaikka kuinka haluais. Ja taitaa se Karinin parannustekniikkakin olla sellainen kerta sitä ei oo kellään muulla nähty.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Säännöt ja ohjeet”