Ollaanko jo perillä? [AAA]

Entinen äänettöminä tasankoina tunnettu alue on Fuseikon hallinnassa. Aluetta on ennen käytetty riisin viljelyyn, mutta sodan sytyttyä peltotilkut hylättiin ja nykyisin alue koostuu useista rehottavista pelloista, lukuun ottamatta tasangon keskellä kasvavaa valtavaa puuta ja tasangon länsireunalla sijaitsevaa luumetsää, joka on jäänyt paikalle jonkun Kaguyan käymästä taistelusta. Lisäksi aluetta halkovat useat haarautuvat joet ja pienet lammet joista on saatu vettä riisin viljelyyn. Koska tasangolla ei ole varsinaisesti mitään hyvää piilopaikkaa, Fuseiko alaisineen siirtää leiriään säännöllisesti ja vaeltelee paikasta toiseen.
Avatar
Rudy
Akatemian oppilas
Akatemian oppilas
Viestit: 100
Liittynyt: 23 Marras 2015, 17:55

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4894Viesti Rudy »

Ryota laskeutui turvallisesti toisen puun luokse siimansa avulla ja seurasi punaisilla silmillään oliko hänen tulipallonsa aiheuttanut minkäänlaista vahinkoa, vaikkakin suurimmaksi osaksi sen tarkoitus olisi ollut savustaa hänen vastustajansa ulos piilostaan. Ryota siristi silmiänsä maskinsa takana kun hän huomasi miten hänen tulipallonsa torjuttiin maasta muodostetulla muurilla ja tämä sai nuorukaisen painamaan mieleensä sen että hänen vastustajansa käytti ainakin maaelementin tekniikoita. Mutta hän ei ehtinyt kauaakaan seistä puunsa luona kun häntä päin lensi kaksi kunaita räjähdelappujen kanssa. Onneksi hänellä oli sharinganinsa aktivoituna sillä se antoi hänelle aavistuksen verran enemmän aikaa reagoida hyökkäykseen kuin normaalisti ja hän heitti kunaita päin kaksi heittotähteä aikeinaan saada kunait kimpoakaan pois reitiltään kesken lennon ja räjähtämään kaksikon välissä. Kun räjähdyksen aiheuttama tomu ja savu peitti näkyvyyden kaksikon väliltä, Ryota kaivoi taskustaan kunain johon oli kiinnitetty ohuella narulla pieni savupommi ja hän hyppäsi pois puunsa luota sillä hänen vastustajansa hyvinkin todennäköisesti muistaisi hänen aikaisemman sijaintinta. Uchiha yrittäisi kiertää hänen vastustajansa sivulle, kunai valmiina kädessänsä heitettäväksi ja samalla yrittäen seurata sharinganillaan tarkasti tuon liikkeitä ja pienimpiäkin jälkiä chakrasta. ''Tämä tulee toimimaan aivan varmasti!''


Hp: 17
Ch: 61
Nopeus: 7

Sharingan - Level 2

Kehittyneempi sharinganin muoto. Ninjan punaisiin silmiin tulee nyt kaksi mustaa täplää. Maailma näyttää entistä hitaammalta ja tällä tasolla jutsujen kopiointi alkaa onnistua. Tällä tasolla ninja näkee myös chakran, jonka takia tämä näkee, jos joku muu on genjutsun alaisena.
Taso: B4
Chakra: -3/vuoro
Vaikutus: -4 vastustajan nopeudesta käyttäjän silmissä, immuuni D- ja C-tason silmiin vaikuttaville genjutsuille, näkee läpi D-tason bunshineista.
Uchiha Ryota
Hp: 19
Ch: 90
Nopeus: 12

Raiji
Hp: 10
Ck: 15
Nopeus: 1
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4964Viesti sumufani »

Hetken verran Senju ehti olla iloinen tekniikansa laajuudesta ja tasosta, kunnes se ilo osoittautui lyhyt aikaiseksi Mikin saadessa ikävän näköisen osuman. Hieman nielaisten Koga loikkasi kauemmas Rikimarusta toisen kääntyessä katsomaan häntä. Miehen lähtiessä syöksymään häntä päin miekka valmiina Koga ojensi kummatkin kätensä miestä kohden ampuen pieniä puisia neuloja toista kohden. Jos hän saisi osuman tästä hyökkäyksestä niin hän voisi koittaa saada Rikkakua sen verran heikommaksi, että Mikin olisi helppoa viimeistellä ukko.

Koga
Hp:19 
Ch:34
Nopeus: 5
Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C->)
Lääkintä 4p (+2dmg/-2chk, A/A-tasolle asti)
Mokuton 6p (+3dmg/-3ch, S-tasolle asti)

Mokuton: Sashiki no jutsu x2
Tässä tekniikassa ninja kykenee ampumaan käsistään pieniä puisia, mutta hyvin teräviä neuloja. Neulat pystyvät helposti lävistämään vastustajan kehon. Tekniikan avulla voi myös luoda muita aseita, kuten esimerkiksi puisia miekkoja, joita myös voi käyttää lyömä-aseina. Tekniikan avulla tehdyt aseet eivät kuitenkaan ole kovin kestäviä.
Taso: C2
Chakra: -5
Damage: 8-10 dmg osumasta riippuen

//Edit: muokkaan hpn nollaa sit seuraavaa viestii jos isku osuu//
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4965Viesti Cross »

Huolimatta siitä että Miki oli saanut pahan näköisen iskun kylkeensä ja lentänyt sen takia kivuliaan näköisesti maahan ei hänellä kuitenkaan ollut mitään hengenhätää, mistä pää kiitos kuului osakseen kaikkien rootin jäsen käyttämille viiltosuojatuille liiveille, sekä ennenkaikkea sen taskussa olleille kirjoituskääröille. Paksu paperikerros oli riittänyt pysäyttämään miekan terän ennen lihaan uppoamista, vaikka lyönnin voima varmastikkin jättäisi kivuliaan mustelman kunoichin kylkeen. Se ei kuitenkaan ollut vielä tarpeeksi saamaan tätä pois pelistä kokonaan kuten Kougan suuntaan vuorostaan kääntyvä miekkamies tuntui olettavan, aikoen ilmeisesti tehdä tästä selvää seuraavaksi. Tämän hätäisyys tulisi kuitenkin kostaantumaan nopeasti, sillä vaikka tyttö kaipasikin pientä hengähdys taukoa itsensä kasaamiseen päästäkseen kunnolla taas mukaan taisteluun niin ei hän silti ollut täysin kykenemätön rientämään edes jollain tapaa ahtaalla olevan pojan avuksi.
Rikkakun loikatessa ilmaan miekka kohotettuna kohti kätensä eteen nostanutta Senjua kohti, muodosti maassa edelleen makaava Sarutobi nopeasti käsimerkit ja veti nopeasti ilmaa keuhkoihinsa. Samalla hetkellä voimakas ilmavirtaus tarttuisi toistamiseen kiinni äänenmaalaisesta, pysäyttäen tämän paikalleen kesken hyökkäyksen, ennen kuin lähtisi riepottelemaan tätä takanapäin olevaa puuta kohti. Tuuli tekniikka itse ei riittäisi vahingoittamaan miestä, mutta törmäys puuhun saattaisi tietenkin hieman sattua. Sen sijaan perässä tulevat puupiikit varmasti tikkaisivat tämän aivan piikkisijan näköiseksi, ellei tämän onnistuisi jotenkin puolustaa itseään.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 4966Viesti Southpaw »

Heitettyään heittoaseet matkaan Zagi ehti jo toivoa, että räjähdelaput tekisivät tehtävänsä, mutta miehen harmiksi Ryotan onnistui kuitenkin torjua aseet omilla heittoaseillaan. Kunnaiden perään kiinnitetyt räjähdelaput räjähtivät vaarattomasti heidän välissään, kun kunait muuttivat lentorataansa ja lensivät ties minne. Räjähdysten nostattaman savun läpi Zagi koetti parhaansa mukaan katsella ympärilleen ja löytää Ryotan, mutta Uchiha käytti kuitenkin taitavasti savuverhoa hyväkseen ja katosi näkyvistä. Zagilla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin painaa selkänsä vasten tekemäänsä maamuuria jotta sai selustansa suojattua ja otettuaan vielä yhden kunain käteensä mies jäi odottamaan Ryotan siirtoa. Ennemmin tai myöhemmin tämän olisi pakko hyökätä joltain suunnalta.

Sillä välin Rikkaku oli juuri iskemäisillään Kogaa, kun tällä kertaa miki pelasti toverinsa lähes varmalta kuolemalta tuulitekniikoillaan. Kiitos tuulen, Rikkaku pysähtyi hetkeksi ilmaan ja tämän miekan kärki oli vain muutaman sentin päässä Kogan kasvoista, kunnes Rikkaku viimein lennähti tuulen vaikutuksesta päin läheistä puuta. Lähtiessään ilmalentonsa päätteeksi tippumaan alas ja laskeeutuessaan lopulta ensimmäiselle vastaan tulevalle oksalle, Rikkaku suuntasi katseensa eteenpäin juuri ajoissa huomatakseen Kogan ampumat puupiikit. Nopeasti mies kohotti aseensa ja teki kaksi nopeaa viiltoa ilmaan, sillä seurauksella, että miekkatekniikan aiheuttamat tuuliterät osuivat yhteen puupiikkien kanssa ja tiputtivat ne vaarattomasti maahan. Tämän jälkeen Rikkaku pysähtyi pariksi sekunniksi katsomaan vuoroin Mikiä ja vuoroin Kogaa. Hän ei enää tiennyt kumpi tässä olisi pitänyt hoidella ensin. Kaksikon yhteistyö teki näistä haastavia vastustajia, sillä joka kerta kun hän pyrki iskemään toista, toinen taas onnistui jotenkin pelastamaan toverinsa. Hänestä alkoi tuntua, että olisi paras vain toivoa, että Zagi onnistuisi pian hoitelemaan oman vastustajansa ja tulemaan hänen avukseen.


Rikkaku (9p kenjutsu, +8 nopeutta, -1ch D ja -2ch C-tekniikoista, +2ch/vuoro)
Hp: 16
Ch: 43
Nopeus: 19
*Tuuliterä no jutsu, torjui 9 dmg

Zagi (9p Maa, -1ch D- ja -2ch C- tekniikoista, +1ch/vuoro)
Hp: 20
Ch: 57
Nopeus: 7
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 5096Viesti sumufani »

Miehen taas puollustaen itseään onnistuneesti Koga murahti hieman. Heidän pitäisi saada vauhtia tähän hommaan, sillä tässä alkoi kestää kauemmin mitä hän oli ajattelut. Muodostaen muutamat sinetit ja johtaessaan chakraansa maahan puiden juuria kohden, jotka sijaitsivat Rikkakun alapuolella niistä alkoi kasvaa maan pinnalle pieniä kukkien nupuja. Kukat puhkesivat kukkaan hyvin nopeasti alkaen vapauttaa siitepölyä ilmoille ja Koga toivoi, että Miki tajuaisi pysyä pois niiden luota sillä kukkien tuoksu oli varsin houkutteleva. Hän toivoi tämän hämävän Rikakua edes hieman, jotta Miki saisi hetken aukon hyökkäykseensä. Vaikka Koga ojensi myös kätensä taas ampuakseen puisia piikkejä vihollistaan kohden.


Koga
Hp:19 
Ch:31
Nopeus: 5
Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C->)
Lääkintä 4p (+2dmg/-2chk, A/A-tasolle asti)
Mokuton 6p (+3dmg/-3ch, S-tasolle asti) 

Mokuton: Amai kaori kafun(sweet scent pollen)
Koga kasvattaa maan pinnalle 10x10 metrin alueelle juuria ja juurista kasvaa pieniä värikkäitä kukkia. Kukista leijaillee alueelle hyvää tuoksua ja vihollinen ei sen takia nopeasti huomaa ilmassa leijailevaa siitepölyä, mitä myös irtoaa kukista. Jos siite pölyä hengittää se vaikeuttaa chakran keskittämistä.
Taso: C3
Chk: -6 luoda ja -3chk/per vuoro
Muuta: Alueella ollessaan 2 lisää chk maksuihin.(+2)
Muoto: Kukat tuoksuvat entistä paremmilta ja alueelta poistuminen hankaloituu.
Mainittavaa: Upit menevät loppuvahinkoon.

Mokuton: Sashiki no jutsu
Tässä tekniikassa ninja kykenee ampumaan käsistään pieniä puisia, mutta hyvin teräviä neuloja. Neulat pystyvät helposti lävistämään vastustajan kehon. Tekniikan avulla voi myös luoda muita aseita, kuten esimerkiksi puisia miekkoja, joita myös voi käyttää lyömä-aseina. Tekniikan avulla tehdyt aseet eivät kuitenkaan ole kovin kestäviä.
Taso: C2
Chakra: -5
Damage: 8-10 dmg osumasta riippuen
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 5100Viesti Cross »

Huolimatta kyljestään säteilevästä kivusta ja siitä että tunsi olonsa käyttämänsä tekniikan jälkiltä hieman hengästyneeksi Miki pyrki saamaan kasvoilleen jonkinlaisen itsevarman hymyn, sillä ainakin hänen mielestään he vaikuttivat olevan melko vahvoilla aijemmista huolistaan huolimatta. Ehkä jopa niiden takia hänestä tuntui että oli kehittynyt huimasti sitten viime vierailunsa tässä maassa ja nyt hänellä oli kaksi toveria seuranaan, joihin voisi luottaa tarpeentullen. Tuntien hiljalleen olevansa jälleen oma itsensä tyttö katseli hieman epävarmalta näyttävää miestä, melkein toivoen että olisi saanut lukea tämän ajatukset. Tämä ei ollut varmasti osannut kuvitella joutuvansa näin ahtaalle kahta kakaraa vastaan, joiden aliarvioimista oli varmasti alkanut jo katua. Häneen omaan päähänsä ei kuitenkaan pälkähtänyt että juuri tuon asian älyäminen saattoi tehdä miehestä vielä vaarallisemman, sillä enää tämä ei varmasti suhtautunut heihin milläänmuotoa vähättelevästi ja mikään ei varmasti ollut yhtä vaarallinen kuin nurkkaan ahdistettu haavoitettu villieläin.
Moiset seikat eivät kuitenkaan huolettaneet Sarutobin mieltä, vaan ennemminkin tämä keskitti huomionsa kääreiden peittämän miekkamiehen harhauttamiseen. Hieman vastustajaansa paremmassa kulmassa Kougan tekniikkaan nähden oleva kunoichi oli huomannut nopeasti maasta kasvaneet kukat, jotka olivat lähestulkoon suoraan heidän vastustajansa alla. Jos tämä kiinnittäisi huomionsa häneen ja ei tajuaisi katsoa alaspäin alkaisi kukkien vapauttama siitepöly vaikuttaa nopeasti, tehden äänenmaalaisesta huomattavasti vähemmän vaarallisen vastustajan.
''Mitä mitä... Alkaako pappa jo väsyä, vai valahtiko lösät vaa kalsareihi, ku tuli oikeita shinobeja vastaa.'' Virnuileva pörröpää kysyi pilkallisella äänellä, pyrkien näyttämään siltä että olisi valmis purskahtamaan minähetkenä hyväänsä nauruun. Samalla hän suoristautui ja otti muutaman askeleen sivummalle leikkisin tanssahtelevin askelin, tarkoituksenaan yhtälailla pilkata Zagia, kuin myös päästä viemään kätensä tämän huomaamatta vyöllään roikkuvalle varustepussille.

Kestävyys: 15
Chakra: 56
Nopeus: 19
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 5127Viesti Southpaw »

Kiitos Kogan ampumien neulojen, Rikkaku ei tajunnut katsoa lainkaan jalkojensa juureen kasvavia kukkia, jotka pian alkoivatkin jo levittää tuoksuaan ja siitepölyä ympäristöön, niin että pölyä joutui hengityksen mukana Rikkakun kehoon. Mies keräsi jälleen tuulichakraa miekkansa terään ja lähetti Kogan neuloja vastaan uuden tuuliterän, joka jälleen pyyhkäisi hyökkäyksen sivuun. Mies oli jo aikeissa syöksähtää listimään tuon rasittavan puumiehen, kun äkisti Mikin sanat kuitenkin saivat hänet pysähtymään hetkeksi aloilleen ja luopumaan hyökkäysaikeistaan.
"Hmph, oikeita ninjoja? Te uusavuttomat kakarat vai?" Rikkaku murahti ja kääntyi uhkaavasti kohti Mikiä.
"Jopa Akuman alaiset on enemmän oikeita ninjoja kuin konohalaiset velliperseet, jotka taistelee kuin pikkulapset", Rikkaku päästi sanat suustaan niin halveksivasti kuin kykeni. Hän tiedosti kyllä, että Miki yritti provosoida häntä. Niinpä hyökkäämisen sijaan Rikkaku pyrki provosoimaan itse Mikiä, siinä toivossa, että saisi kunoichin hyökkäämään varomattomasti, jolloin hän voisi hyödyntää tämän puolustukseen syntyviä aukkoja iskeäkseen. Tietenkin sillä oletuksella, että puumies vain ei häiritsisi tilannetta puuneuloillaan.

Rikkaku (9p kenjutsu, +8 nopeutta, -1ch D ja -2ch C-tekniikoista, +2ch/vuoro)
Hp: 16
Ch: 38
Nopeus: 19
*Tuuliterä no jutsu, torjui 9 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 5218Viesti sumufani »

Miehen jälleen torjuessa hänen puupiikit Koga mietti taktiikkaansa. Miehen vastatessa Mikin irvailuun sen sijaan, että hän olisi raivostunut pikipää alkoi nauraa huvittuneena.
''Mikäli myö ollaa uus avuttomia, mikähä herra mahtaa olla?''
Koga sanoi viitaten selvästi, että ukko ei ollut vieläkään saanut ketään heistä hengiltä vaikka oli selvästi tsempannut yritykseensä. Tosin ukko oli vieläkin kukkien yläpuolella ja Koga teki muutaman sinetin, jotka Miki varmasti tunnistaisi vesi tekniikaksi. Olihan se tällä hetkellä ainoa vesi tekniikka hänen arsenaalissaan, mutta siirtäen maskiaan hieman sivuun Koga puhalsi vesi aallon miestä päin. Nopeasti hän laittoi maskin takaisn paikoilleen heittäen vielä kahdeksan shurikenia miestä päin jatkaen kukkien siitepölyn tuottoa chakrallaan.


Koga
Hp:19 
Ch:23
Nopeus: 5
Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C->)
Lääkintä 4p (+2dmg/-2chk, A/A-tasolle asti)
Mokuton 6p (+3dmg/-3ch, S-tasolle asti)  

Suiton: Mizurappa (Violent Water Wave)
Ninja tekee käsimerkit ja puhaltaa suustaan voimakkaan vesivirtauksen vastustajaa päin. Virran voima voi jopa murtaa luita. 
Taso: C2 
Chakra: -5 
Damage: 6
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 5226Viesti Cross »

Huolimatta siitä ettei loukkaavat sanat tuntuneet vaikuttavan kovinkaan vahvasti äänenmaalaiseen oli Miki kuitenkin tyytyväinen siitä että oli onnistunut kiinnittämään tämän huomion alapuolelleen siitepölyä levittämään kasvaneista kukista pois, mikä antoi Kougan tekniikalle aikaa alkaa vaikuttaa kunnolla. Miehellä ei nimittäin tuntunut olevan pienintäkään kiirettä minnekkään, vaan tämä päätyi alkamaan vaihtamaan loukkauksia kahden vastustajansa kanssa. Se oli kuitenkin lajo jossa nuoret shinobit eivät helpolla jäisi alakynteen, kuten tämä varmasti huomasi miltei samantien.
Tyttö oli lähellä purskahtaa nauruun kuullessaan ryhmänsä johtajan vastaavan heitä juuri vähätelleelle miekanheiluttajalle ja todettuaan tämän olevan kuitenkin se joka oli ollut enemmän ahtaalla taistelun aikana. Se ei ehkä pitänyt aivan täysin paikkaansa, mutta mitenkään helpolla tämä ei ainakaan ollut päässyt, kuten tämän sanoista olisi voinut päätellä.
''Chillaa Ko. Ei toi landepaukku tajuu kuitenkaa mitä shinobina olo oikeesti meinaa. Se varmaa luulee et riittää ku juoksentelee ympäri ryteikköö ryöstelemäs, mikä taitaa olla kaikki mihi näist hoboist on.'' Mahdollisimman pilkalliseen sävyyn puhuva Sarutobi vastasi vuorostaan, yrittäen heittää hieman lisää bensaa liekkeihin. Samalla hän pisti merkille Senjun pienen merkin, tämän kertoessa mitä haluaisi seuraavaksi tehtävän. Poika oli luultavasti varma siitä että siite pöly oli jo kulkeutunut heidän vastustajansa keuhkoihin ja olisi lopultakin aika aloittaa täysi myllytys.
Heti merkin saadessaan kunoichi yhdisti kätensä käsimerkkejä varten ja veti miltei hetiperään keuhkonsa täyteen ilmaan, sylkien sen ulos puhaltaessaan kapean tulivanan suustaan kohti puussa seisovaa äänenmaalaista. Tulivana sivalsi ensin Rikakua kohti, näyttäen siltä että tämä olisi sen todellinen kohde. Nopeasti se kuitenkin suuntasi pienen pään käännön jälkeen päin Senjun suustaan sylkemää vettä, osuen sen kanssa yhteen ja täyttäen ilman tulanmaalaisten yläpuolella polttavankuumalla höyryllä.

Kestävyys: 15
Chakra: 31
Nopeus: 19

Kaenhoushaki =27dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 5230Viesti Southpaw »

Kogan yrittäessä jatkaa hänen provosoimistaan, Rikkaku tuhahti halveksivasti. Nuo kakarat saattaisivat hyvin voittaa hänet, mutta tosiasia oli silti, että noista kolmesta kukaan ei todennäköisesti selviäisi Otogakuressa viikkoakaan, jos joutuisivat taistelemaan ja elämään elämäänsä samoissa oloissa ja samoilla välineillä kuin eri johtajien alaisuudessa toimivat ninjat keskimäärin.
"Minä olen meistä se joka on kasvanut täällä koko ikänsä", Rikkaku tyytyi tuhahtamaan ja katsoi sitten säälittävän näköistä vesiammusta, jonka Koga häntä kohti ampui. Mies oli jo aikeissa huitaista pikku ammuksen pois miekallaan, kun Miki yllättäen tekikin tulitekniikan, joka vesiammuksen kanssa yhteen osuessaan aiheutti suurehkon, polttavan kuuman höyrypilven. Rikkakulla oli vain silmänräpäys aikaa keksiä mitä tehdä ja niinpä mies turvautui hieman erilaiseen tekniikkaan. Nopealla liikkeellä mies kohotti aseensa ja iski sen sitten terä edellä alas. Terän osuessaa maahan, se halkaisi siihen pitkän lähes Mikin ja Kogan luokse asti yltävän railon ja aiheutti lisäksi kovan paineaallon, joka sai höyrypilven halkeamaan kahtia ja hälvenemään taistelijoista sivulle päin. Tämän jälkeen mies lähti juoksuun kohti Mikiä ase iskuvalmiina. Hän tiesi jo, että tuskin voittaisi tätä taistelua, mutta ainakin hän voisi viedä yhden vihollisista mukanaan. Yksikin tapettu vastustaja oli aina yksi taistelija pois vastustajan puolelta.

Rikkaku (9p kenjutsu, +8 nopeutta, -1ch D ja -2ch C-tekniikoista, +2ch/vuoro)
Hp: 12
Ch: 3
Nopeus: 19
*Paineaalto no jutsu, suojas 29 dmg
*Pistohyökkäys Mikiin, 22
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Rudy
Akatemian oppilas
Akatemian oppilas
Viestit: 100
Liittynyt: 23 Marras 2015, 17:55

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 5239Viesti Rudy »

Ryota piti itsensä täydessä valmiudessa kun hänen silmänsä tarkkailivat tiiviisti hänen ympäristöään savuisen verhon alkaessa hälvenemään hänen ja hänen vastustajansa väliltä. Ryota ei ollut uhrannut ajatustakaan taistelulle jota Miki ja Koga parhaillaan kävivät toisen vastustajan kanssa sillä hän ei saanut laskea suojaustaan hetkeksikään ja hän luotti täysin siihen että Miki ja Koga pärjäisivät kahdestaan yhtä vastaan.
Ryotan punaiset silmät kiinnittyivät maasta muodostettuun muuriin kun savu hälveni kokonaan kaksikon välistä ja Uchiha päätti että oli aika toimia.
Ryota laittoi kunainsa takaisin takkinsa uumeeniin ja sen sijaan hän otti jokaisen sormensa väliin heittotähden johon oli kiinnitetty siimoja. ''Olet mennyttä.'' Nopeasti Uchiha hyppäsi kohti maasta muodostettua muuri ja alkoi heittämään heittotähtiään tarkasti suunnitelluihin sijainteihin hyödyntäen sharinganinsa kykyä nähdä kaikki hitaampana. Shurikenit näyttivät Ryotan vastustajan silmiin lähinnä kokeilluilta, kuin Uchiha heittelisi shurikeneja vain random paikkoihin kuin tarkistaakseen missä hänen vastustajansa sijaitsi.

Mikäli näin kävi eikä hänen vastustajansa tajunnut estää hyökkäystä, Ryota laittaisi yhden siiman suuhunsa ja vetäisi lopuista käsillään aikeinaan sitoa hänen vastustajansa tuon omaa muuria vasten tiukasti jonka jälkeen hän hyppäisi sopivan matkan päähän tuosta valmistautuakseen viimeiseen silaukseen.

Hp: 17
Ch: 54
Nopeus: 7

Sofushasan no Tachi
Tässä asetekniikassa Uchiha hyödyntää silmiensä kykyä nähdä kaikki hitaampana. Tekniikan alkaessa ninja heittää vastustaja kohti heittoaseita, joista yhteen tai kahteen on kuitenkin kiinnitetty leikkuusiimoja, muiden aseiden ollessa vain hämäystä. Ninja heittää siimoin varustetut aseet tarkoituksella hieman ohi kunnes lopulta kiskaisee siimoista ja vastustajan takana olevaa puuta tai muuta estettä käyttäen saa aseet sinkoamaan takaisin tulosuuntaansa, niin että siimat lopulta sitovat vastustajan paikoilleen. Lopuksi leikkuusiimat kiristyvät vastustajan ympärille ja aiheuttavat tälle pieniä haavoja, samalla sitoen tämän paikoilleen.
Taso: C2
Chakra: -4
Damage: 5 + jättää vastustajan avoimeksi seuraavalle iskulle (alkuperäsesti 4)

Sharingan - Level 2

Kehittyneempi sharinganin muoto. Ninjan punaisiin silmiin tulee nyt kaksi mustaa täplää. Maailma näyttää entistä hitaammalta ja tällä tasolla jutsujen kopiointi alkaa onnistua. Tällä tasolla ninja näkee myös chakran, jonka takia tämä näkee, jos joku muu on genjutsun alaisena.
Taso: B4
Chakra: -3/vuoro
Vaikutus: -4 vastustajan nopeudesta käyttäjän silmissä, immuuni D- ja C-tason silmiin vaikuttaville genjutsuille, näkee läpi D-tason bunshineista.
Uchiha Ryota
Hp: 19
Ch: 90
Nopeus: 12

Raiji
Hp: 10
Ck: 15
Nopeus: 1
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 5250Viesti Cross »

Rikakkun alapuolella oleva Miki ei onnistunut saamaan aivan selvää siitä mitä oksalla seisova kääreiden peittämä mies tuhahti, mutta mitä ikinä se olikin niin kyse tuskin oli mistään positiivisesta. Tämän ilme nimittäin näytti siltä että olisi voinut hapattaa tuoreen maidon hetkessä piimäksi, mistä oli helppo päätellä ettei tämä ollut tyytyväinen sananvaihdon lopputulokseen. Se ei kuitenkaan kiinnostanut tulta suustaan syöksevää tyttöä, joka näki polttavan höyrypilven peittävän äänenmaalaisen alleen. Hetken aikaa hän kerkesi jo toivoa tämän tulevan keitetyksi hengiltä, tai kärsivän ainakin sen verran pahoja palovammoja ettei kykenisi enää jatkamaan. Ikävä kyllä niin ei kuitenkaan käynyt, kuten tulenmaalaiset saivat miltei samantien huomata.
Sen sijaan että olisi antanut polttavan pilven tehdä tehtävänsä tuntui miekkamiehessä vielä riittävän virtaa ainakin yhteen hyökkäykseen, joka sai maan halkeamaan tämän alapuolella pitkäksi railoksi ja hajoitti tätä ympäröineen pilven kahteen osaan. Suu maskin alla ällityneenä auki näkyä tuijottava Sarutobi ei ollut uskoa silmiään, minkä takia olikin lähellä että tämä unohtui aivan täysin hämmästelemään näkemäänsä. Onneksi selviytymis vaisto totti kuitenkin vallan ja heti miehen lähtiessä liikkeelle tunsi kunoichi kehonsa keventyvän huomattavasti, tehden liikkumisesta huomattavasti helpomman oloista. Samassa hän jo olikin ponnistanut loikata korkealle ilmaan, väistäen täpärästi sydämmeensä suunnatun pistohyökkäyksen.
Tässävaiheessa tytön järki alkoi jälleen päästä mukaan peliin, haluten luonnollisesti maksaa potut pottuina takaisin. Nopeasti hänen kätensä muodostivat joitain merkkejä, samalla kun pyörähti ilmassa pää maata kohti ja vetäisi jälleen kerran keuhkonsa täyteen ilmaa. Puhaltaessan ilmaa ulos se yhdistyi suuhun kerättyyn chakraan ja muodosti voimakkaan tuulenpuuskan, joka osuessaan liiskaisi alapuolella olevan Rikkakun kuin jättiläismäinen nyrkki kärpäsen.

Kestävyys: 15
Chakra: 15
Nopeus: 19+20(Keijūgan no Jutsu)

Daitoppa= 10-12dmg
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 5255Viesti sumufani »

Mikin puhaltaessa tulta vesiammukseen Koga lähti liikkeelle suuntanaan miehen selkäpuoli. Kuitenkin myös hänen piti keräillä leukaansa maasta miehen tehdessä maahan syvän railon miekallaan.
''Herra isä, mikä piru.''
Nuorukaisen suusta karkasi, mutta silti hän oli mukana tilanteessa hieman nopeammin kuin Miki.
Rikkakun syöksyessä tyttöä päin Koga tiesi, ettei ehtisi tehdä asialle mitään vaan silti hän oli huutamassa jotain Mikille. Tyttö tosin yllätti hänet loikkaamalla ylöspäin pois piston tieltä ja pikipää tunsi painon vierähtävän pois sydämmen päältä. Hän ehti juuri nähdä tytön tekemät sinetit ja päätteli toisen aikovan puhaltaa miehen maahan.
Senju teki myös itsekkin muutaman sinetin ja kasvatti maahan piikkejä miehen alapuolelle varmistukseksi vaikka hän uskoikin tuulen iskuvoiman tekevn hyvää jälkeä miehestä. Toisaalta nyt häntä alkoi kiinnostamaan, missä hitossa Ryota hiihti vaikka ei irrottanutkaan katsettaan miekan heiluttajasta ennenkuin toinen olisi maassa piikeissä.

Koga
Hp:19 
Ch:17
Nopeus: 5
Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C->)
Lääkintä 4p (+2dmg/-2chk, A/A-tasolle asti)
Mokuton 6p (+3dmg/-3ch, S-tasolle asti)   

Mokuton: Kyoku no jutsu
Ninja tekee tässä tekniikassa käsimerkin ja kasvattaa maan alla kasvavista puiden juurista ylöspäin kohoavia teräviä piikkejä, joiden avulla voi haavoittaa vastustajaa. Piikit kasvatetaan yleensä esiin vastustajan jalkojen alta, sillä näin hyökkäys tulee parhaiten yllätyksenä vastustajalle
Taso: C3
Chakra: -6
Damage: 8
Muoto: Piikkien muodon takia niistä irtautuminen on vaikeampaa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 5259Viesti Southpaw »

Rikkakun iskun mennessä vain täpärästi ohi kun Miki hyppäsi pois sen tieltä, miehen kasvoille levisi irvistys, sillä hän aavisti vastaiskun olevan jo tulossa. Arvaus meni oikein, sillä Rikkakun kääntyessä kohtaamaan vastustajansa, tämä oli jo ehtinyt puhaltaa tuulitekniikan häntä kohti. Huolimatta siitä, että Rikkaku koetti suojata kasvojaan ja koukistaa polviaan pysyäkseen pystyssä, tuuli voitti miehen lopult ja lennätti tämän pitkän matkaa taaksepäin, kunnes ilmalento pysähtyi erään puun runkoa vasten ja lopulta iskun voimasta kuolleen miehen ruumis valui puun runkoa pitkin alas maahan, edelleen tiukasti asettaan puristaen.

Sillä välin Zagi oli edelleen syventyneenä Ryotan kanssa käymäänsä taisteluun. Selkänsä maamuurin jäännöksiä vasten painanut mies sai kuitenkin pian huomata selustansa suojaamisen virheeksi, sillä yllättäen laskeutuvan savun ja pölyn seasta singahti aseita, joiden Zagi arveli ensin olevan vain hutiin heitettyjä heittoaseita, kun vastustaja pyrki aseiden avulla paikantamaan hänet. Yllättäen mies kuitenkin tunsi jonkin kiristyvän ja sitovan hänet tiiviisti maamuuria vasten. Vaikka Zagi oli kuitenkin selvästi yllättynyt Ryotan siirrosta, ei hätä kuitenkaan ollut tämän näköinen. Ryotan tekniikallaan sidottua hänet muuria vasten, Zagin ei tarvinnut edes ponnistella, voidakseen koskettaa toisella kädellään muurin pintaa... ja saada se romahtamaan yhdellä tekniikoistaan. Muurin romahtaessa vain kasaki maata, myös Zagia sitovat siimat löystyivtä sen verran, että tämä sai jälleen kätensä vapaiksi. Iloa ei kuitenkaan kestänyt kauan, sillä sivusilmällä hän huomasi Mikiä ja Kogaa vastaan taistelevan toverinsa joutuvan Mikin tekemän tuulitekniikan uhriksi. Zagi tajusi nopeasti, että hän olisi nyt yksin kolmea vastaan, ellei jonkinlaista ihmettä tapahtuisi.

Rikkaku
Dööd

Zagi (9p Maa, -1ch D- ja -2ch C- tekniikoista, +1ch/vuoro)
Hp: 15
Ch: 50
Nopeus: 7
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Ollaanko jo perillä? [AAA]

Viesti: # 5354Viesti sumufani »

Rikkakun lentäessä päin puuta ikävän rusahduksen saattelemana Koga käänsi katseensa kohden Ryotaa ja tämän vihollista.
''Voi herra isä.. Mennään auttamaan niin päästään jatkamaan matkaa.''
Koga sanoi Mikille sen verran kuuluvasti, että vihollinen kuulisi sen myös. Olisi aina parempi, jos toinen lähtisi karkuun hidastamasta heidän matkaansa ja hyö pääsisivät eteenpäin.
Kuitenkin Senju loikki puiden oksilla kohden vihollistaan valmiina vetämään kätensä sinettiin ja pysymään tukevasti oksalla, jolle aikoisi pysähtyä.
''M tuulta ja R tulta!''
Koga huudahti vetäen kätensä sinettiin jonka seurauksena maasta vihollisen jalkojen alta alkoi puskea juuria, mitkä alkoivat kietoutua nopeasti ukon jalkojen ympärille. Koga aikoi pitää miehen aloillaan, jotta pääsisivät grillaamaan miekkosen onnistuneesti joka puolelta.

Koga
Hp:19 
Ch:11
Nopeus: 5
Nuorempi chuunin: -1ch Mokuton
Vanhempi chuunin: -1ch Mokuton (vaikuttaa C->)
Lääkintä 4p (+2dmg/-2chk, A/A-tasolle asti)
Mokuton 6p (+3dmg/-3ch, S-tasolle asti) 

Mokuton: Soutei ru-to(binding root)
Koga muodostaa sinetin ja maasta alkaa kasvaa juuria vihollisen jalkojen ympärille. Juuret eivät nouse säärtä korkeamalle, mutta jos vihollinen ei riuhdo itseään irti juuret alkavat kiristää otettaan ja irti pääseminen vaikeutuu.
Taso: C2 
Chk: 6 tehdä 4/per vuoro
Kestävyys: 7
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Eteläinen osa”