Tilannepäivitys (rope)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tilannepäivitys (rope)

Viesti: # 5007Viesti Southpaw »

Nunon vertauksen kuullessaan, Kagero kallisti hieman mietteliäänä päätään. Hän ymmärsi kyllä Nunon pointin, mutta toisaalta hän tahtoi itse uskoa, että laatu korvasi usein määrän. Ja pohjoisessa jos jossain pyrittiin panostamaan laatuun määrän sijaan. Siitä hän itse arveli olevansa elävä esimerkki, sillä hän oli saanut osakseen hyvin erilaisen koulutuksen kuin muut pohjoisen ninjoista. Vasta Akuman nähtyä mihin hän kykeni, äiti oli saanut luvan hoitaa muidenkin pohjoisten ninjojen koulutuksen.
Kageron mietteet kuitenkin keskeytyivät kun Nuno alkoi kertoa tarkemmin Fuseikon alaisuudessa taistelevista ninjoista. Vuosien mittaan kunoichi oli toki kuullut kaikenlaisia juttuja, mutta Nunon kertoma tieto siitä, että suurin osa oli suostunut omasta vapaasta tahdostaan koekaniineiksi, oli naiselle täysin uusi asia.
"Tuota en tiennytkään", Kagero paljasti ja kuunteli tarkkaavaisesti kun Nuno jatkoi kertomustaan mainitsemalla myös Noppera-bo ryhmän joka ilmeisesti oli verrattavissa heidän anbuihinsa. Tämän erikoisryhmän mainitseminen saikin Kageron silmiin syttymään innostuneen pilkkeen, jonka merkitys ei varmasti jäänyt kellekään epäselväksi. Kunoichi tahtoi päästä hieromaan läheismpää tuttavuutta näiden Noppera-tyyppien kanssa, mieluiten juuri taistelemalla näitä vastaan.
"Mitä kaikkea osaat kertoa tuosta ryhmästä?" Kagero kysyi uteliaasti, toivoen että Nunolla olisi kerrottavanaan jotain Akkin kummitustarinoihin verrattavaa.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tilannepäivitys (rope)

Viesti: # 5024Viesti Cross »

Nunon esittämää vertaukseen epäilevästi suhtautuvan Kageron ilme jäi täysin huomiotta pikkumieheltä, joka oli sillä hetkellä ollut keskittynyt jo johonkin muuhun asiaan. Jos nainen olisi päättänyt tarttua asiaan ja huomauttaa ettei nähnyt asian olevan nuin vaan uskoi laadun korvaavan määrän, olisi arpinaamainen shinobi voinutkin jatkaa hieman tarkemmin aiheesta. Oli toki totta että laatu korvasi määrän johonkin rajaan asti, mutta sille oli myös olemassa syy miksi useimpien kylien shinobeja neuvottiin olemaan käymättä taisteluun muute kuin ylivoiman ollessa omalla puolella.
Taistelussa oli aina yksinkertaisesti liian monta muuttujaa jotta yksikään täysijärkinen shinobi olisi ottanut riskiä haastamalla useampaa vastustajaa yksin, joka asetti nämä useimmissa tilanteissa auttamatta epäedulliseen asemaan. Tuo oli kuitenkin asia jonka useimmat itseään vahvana pitävät tajusivat vasta ollessaan päätynyt tilanteeseen josta ei ollut ulospääsyä, jollon tuosta ahaa elämyksestä ei juurikaan ollut enää iloa. Myös Ningyou oli yksi niitä jotka olivat nuoruudessaan viitannut kintaalla vanhempien ja kokeneempien neuvoille, ymmärtäen niiden tarkoituksen vasta ollessaan varma päiviensä olevan luvetut.

Itäisen alueen joukoista kertova Nuno yllättyi hieman Kageron myöntäessä ettei ollut tiennyt pääosan Fuseikon joukoista koostuvan paikallisten shinobi klaanien jäsenistä, jotka olivat hakeutuneet Orochimarun palvelukseen pian tämän saavuttua Riisipeltojen maahan ja luvattua tehä näistä tarpeeksi voimakkaita herättämään pelkoa kaikissa naapurivaltioissa. Sitä miten lähelle totuutta tuo lupaus oli yltänyt loppujen lopuksi hän ei luonnollisestikkaan osannut sanoa, mutta sen ainakin tiesi että suhtautui itse näihin pelonsekaisella kunnioituksella. Huolimatta yllättyneisyydestään pikkumies jatkoi kuitenkin tarinanpätkänsä häiriintymättä loppuun, alkaen jo sen päättäessään seurata kiinnostuneena läheisessä shinobi joukkiossa istuvan linnunnaamioisen kaapuveikon kertomaa tarinaa.
Ellei Ichiriki olisi jatkanut heidän käymäänsä keskustelua pyytäen arpinaamaa kertomaan hieman tarkemmin mainitsemastaan shinobi ryhmästä, ei tämä olisi varmaan muistanut enää hetkenkuluttua puhuneensa edes näistä. Toisen ryhmän suuntaan katseensa kiinnostuneena kääntänyt Ningyou näytti säpsähtävän kuin unesta yllättäin herännyt ja käänsi katseensa salmannopeasti takaisin edessään istuvaan naiseen. Kesti kuitenkin hetkenaikaa ennen kuin hän onnistui taas muistamaan mistä he olivat puhuneet ja koko tuon ajan arpinaama katseli hölmistyneenä eteensä, aivan kuin ei olisi ymmärtänyt alkuunkaan mitä nainen tarkoitti pyynnöllään. Lopulta valo näytti kuitenkin syttyvän jälleen miehen päässä ja tämän silmät kirkastuivat, oikeiden piuhojen alkaessa jälleen yhdistyä toisiinsa.

''Mmmm... En oikei tiedä mistä alottaa...'' Päätään harmistuneena raapiva hukkapätkä mutisi, yrittäen samalla kaivella päästään niitä vähijä seikkoja joita tiesi ja täydentää niitä kohtia mitä ei tiennyt huhuilla joita oli kuullu. ''Myö kututtii niitä yleesä Kasvottomiks, mut nuo oikeestaa osas kertoo tuon ryhmän oikee nimen, tai nii ne ainaki väittää sen oleva.'' Läheisessä joukkiossa tarinoimassa olevan korpinnaamioisen shinobin suuntaan viittaava Nuno lopulta aloitti otsarypyssä, uskoen löytäneensä oikean ajatuksen jota lähteä seuraamaan. ''Ne kuulema kerää tappamiesa vastustajie kasvot mukaasa ja käyttää niitä naamarina vähä samaa tapaa ku sie tuota omaas...'' Toisella kädellään kasvoihinsa tarttuva kalpeanaama kertoi ja esitti yrittävänsä vetää kasvonsa irti, mikä näytti jopa onnistuvan yllättävän hyvin, aivan kuin iho ei olisi ollut missään varsinaisesti kiinni, kuten se ei todellisuudessa ollutkaan. Tempusta huolimatta kasvot ottivat kuitenkin normaalin muotonsa heti hänen päästäessä irti kasvojensa ihosta ja osoittaessa sitä nyhtäneella kädellää vuorostaan kunoichin ANBU naamiota, aivan kuin ei olisi juuri tehnyt mitään erikoista.
''En mä oikeestaa tiedä pitääkö se paikkasa, mut kerra yks sellane kyl harhautu Kouga reviirille ja me jahattii sitä ympäri mehtää, mikä ei ollu mitenkää vaikeeta niitä kasvottomii ruumiita seuraamalla...'' Käsilläänn ilmaan viittoileva Ningyou kertoili, yrittäen esittää miten Inuzukan alaiset olivat yrittäneet kerta toisensa jälkeen saada alueelleen tunkeutuneen shinobin ansaan, josta tämä oli kuitenkin tuntunut kerta toisesa jälkee taistelevan tiensä ulos jättäen ainoastaan ruumiita jälkeensä. ''Lopulta me saatii se kuitenki kiinni, tai oikeestaa nii me aluks aateltii. Se tosi väitti kyllästyneesä hippaa ja jäänee odottamaa meitä. Nii tai näi taisteluha siitä kuitenki tuli.'' Olkiaan kohautteleva arpinaama muisteli kohtaamistaan kuolleen ihmisen parkittuja kasvoja naamionaan pitävää itäläistä vastaan.
''Yhes silmänräpäykses se oli teurastanu molemmat mun mukana olijat ja mäki onnistui vaa jotenkute pitää puoleni sitä vastaa, lähinnä sen takia et se tuntu haluuva pitää kuulema hauskaa mun kanssa. Se oli ku joku kummitus, joka ilmesty ensi johonki ja heti ku sitä yritti saada lyötryä se hajos tomuks ja oliki jo selätakana tai jossai sillä suunnalla. Mäkää en ois enää täs ellei Kouga ois ilmestyny pari vuoristopiru kansa avuks, missä vaihees se päätti sit ottaa hatkat ja katos omille teillee.'' Vakavailmeinen pikkumies päätti tarinansa tuosta taistelusta, kohottaen samalla resuista paitaansa näytti kyljessään olevaa pitkää rihmojen kasaan ompelemaa arpea, joka olisi riittänyt varmasti surmaamaan kenet hyväänsä muun melkein välittömästi.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tilannepäivitys (rope)

Viesti: # 5028Viesti Southpaw »

Nunon koettaessa muistella ja kerätä päässään lojuvia tiedonmurusia Fuseikon erikoisjoukkoja koskeine, Kagero odotti kiinnostuneena ja vilkaisi sitten itsekin korppinaamioisen miehen suuntaan kun Nuno mainitsi tuon muistaneen ryhmän nimen. Kagero ei kuitenkaan kiinnittänyt mieheen huomiota kovinkaan kauan kun Nuno alkoi kertoa tarkemmin tarinaansa. Jo miehen mainitessa, että ryhmän jäseniä oli kutsuttu kasvottomiksi, Kagero tunsi kylmien väreiden kulkevan selkäänsä pitkin ja hätkähti sitten silminhavaittavasti kun Nuno esitti irrottavansa omia kasvojaan, jotka hetken näyttivät venyvän ennen kuin palasivat alkuperäiseen muotoonsa miehen päästeässä irti. Hetken verran hän oli aikeissa kysyä ei kai tuo temppu ollut sattunut, mutta Nunon kuitenkin jatkaessa tarinaa kuin mitään ei olisi tapahtunut, hän hiljeni kuuntelemaan kuinka tarina jatkui.
Kuullessaan kuinka Nuno oli päätynyt mukanaan olleen ryhmän kanssa jahtaamaan yhtä kasvottomista ninjoista pitkin läntisen osan metsiä, Kageron kasvoilla saattoi nähdä innostuksen ja jännityksen sekaisen ilmeen, huolimatta siitä, että kykeni omin silmin näkemään, että Nuno oli selvinnyt tuosta kohtaamisesta hengissä. Kun tarina lopulta huipentui siihen, kun Nuno näytti kyljessään olevan arven ja kertoi selvinneensä ainoastaan Kougan ansiosta, Kageron kasvoille levisi ihaileva ilme. Vaikka hän oli monesti jo saanut todistaa uuden ystävänsä olevan sitkeä tapaus, tämä tositapahtumiin perustuva kuvaus sai vain Kageron tuntemaan aiempaa isompaa arvostusta Nunoa kohtaan.

"Vau... Olisipa minullakin jotain yhtä hienoa kerrottavaa", Kagero sanoi ihailevaan sävyyn, samalla kun katseli Nunon kyljessä olevaa arpea. Hetken verran hän tajusi jopa toivovansa, että he kohtaisivat näitä kasvottomia ninjoja, sitten kun lähtisivät tuhoamaan patoa kuten Shishio oli käskenyt. Toisaalta oli kuitenkin luultavasti parempi toivoa, että he eivät tehtävää suorittaessaan kohtaisi ketään, sillä todennäköisesti koko taistelun lopputulos riippuisi heidän onnistumisestaan.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tilannepäivitys (rope)

Viesti: # 5034Viesti Cross »

Naamaansa venytellyt Nuno ei ollut kiinnittänyt juurikaan huomiota Kageron kasvoilla näkyneeseen inhon ilmeeseen, joka ei voinut tarkoittaa muuta kuin sitä ettei tämä vieläkään aivan täysin käsittänyt miten suuren muutoksen hänen kehonsa oli käynyt läpi Orochimarun tutkijoiden toimesta. Toisin kuin normaaleilla ihmisillä iho ei ollut hänelle enää oikeastaan muuta kuin kuollut kuori, joka peitti alla olevia elävästä kudoksesta kootuvia rihmoja ja auttoi pitämään ne kutakuinkin ihmismäisessä muodossa suurimman osan ajasta. Kuorena toimivan ihon lisäksi kehoa tukivat jäljelle jätetyt luut, joiden ympärille rihmat yleensä kasaantuivat ikään kuin lihaksiksi. Näiden muutosten takia oli miltei ihme että pikkumies ylipäätään oli enää elossa, sillä jo pelkkä liikkumisen opettelu oli vaatinut uskomattomia ponnistuksia.
Samalla ne olivat kuitenkin myös mahdollistaneet Ningyoun luonnottoman kyvyn selviytyä kuolettavistakin hyökkäyksistä, kuten Ichiriki pystyi itse toteamaan nähdessään ylös nostetun paidan alta paljastuvan arven. Kuten kaikki hänen muutoksensa jälkeen saamien vammojen arvet tämäkin oli rihmojen kasaan parsima, näyttäen hieman repsottavine reunoineen lähinnä karkeasti kasaan parsituilta kahdelta nahanpalaselta. Se ei ollut työtä mistä yksikään lääkintäninja tai parantaja olisi ollut ylpeä, mutta hoisi asiansa ja toi aina mukavasti lisäpisteitä arpia vertailtaessa, kuten tuntui tälläkin kertaa tekevän.
''Eikö? Sulha on kuitenki aika paljo arpii.'' Keskustelukumppaniaan pää hieman kallellaan katsova arpinaama kummasteli, voimatta ymmärtää kuinka jollakulla nuin paljoa iästään huolimatta toimintaa nähneellä ei muka ollut mitään esittelemisen arvoista arpea. ''Mul on esimerkiks myös tää...'' Sandaalinsa pois ottava pikkumies totesi ja osoitti jalkapöydässään olevaa sudenhampaiden jättämää reikien rivistöä, unohtaen kesken lauseensa mitä oli ollut aikeissa sanoa. Sen sijaan hänen huomionsa kiinnittyi vielä äsken viereisessä shinobi rykelmässä olleeseen lintunaamioiseen kaapumieheen, joka oli miltei huomaamattomasti siirtynyt Kageron taakse.

''Jatka haluaisin tietää tuon tarinan lopu.'' Aijemmin Nunon kertoman tarinan vähänmatkan päähän kuullut Soijiro totesi ja kyykistyi lupaakysymättä kahden shinobin seuraan, jääden odottamaan pää hieman kallellaan että tarina jatkuisi. Ikävä kyllä jatkoa ei kuitenkaan ollut lopussa, sillä sen lisäksi että suhtautui epäluuloisesti kaikkia naamiota käyttäviä kohtaan ei tarinaa kertomassa ollut pikkumies viihtynyt myöskään vuoristo klaanilaisten seurassa. Sen sijaan että olisi jatkanut siitä mihin oli jäänyt päätti tämä vetää epäluuloinen ilme kasvoillaan kuluneen tossun jalkaansa sanaakaan sanomatta, pitäen isolta linnulta näyttävää miestä jatkuvasti silmällä.
''Sääli se ois varmasti ollu iha kuulemise arvone...'' Terävän vakaalla äänellä puhuva Kotengu totesi olkiaan kohauttaen ja keinutteli jaloissaan olevien T:tä muistuttavien getojen ainoan poikkipalkin päällä, osoittaen pystyssä pysymisellään lähes luonnotonta tasapainoa. Samalla mies seurasi huvittuneena kuinka jalkineen arpisen raajansa päälle kiskonut Ningyou lähti hivuttautumaan hiljalleen heidän seurassaan olevan kunoichin vastakkaiselle puolelle, vaikuttaen siltä kuin olisi hakenut turvaa tämän seläntakaa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tilannepäivitys (rope)

Viesti: # 5037Viesti Southpaw »

Nunon huomauttaessa hänen arvistaan, Kagero käänsi katseensa käsivarsiinsa hetkeksi, kasvoillaan pohdiskeleva ilme. Nuno oli kyllä oikeassa siinä, että hänellä oli useita arpia, mutta tottuus oli ettei yksikään niistä ollut loppujen lopuksi erityisen iso. Sen lisäksi hänen arpensa olivat suurimmaksi osaksi peräisin erilaisista harjoitusotteluista tai kahinoista muiden alueiden rajavartijoiden kanssa. Olisi ollut valetta, väittää että yksikään hänen arvistaan olisi tullut jostain noin mieleenpainuvasta tilanteesta kuin Nunon kyljessä oleva.
"Niin, mutta nämä ovat kaikki peräisin vain jostain pienistä tappeluista. Niissä ei ole juuri kertomista. Esimerkiksi tämä taisi olla vain jostain harjoitusottelusta", Kagero vastasi Nunon sanoihin ja osoitti puhuessaan pientä, tuskin kolmesenttistä arpea kämmenselässään. Toisaalta tuokaan ei ollut ehkä ihan täysin totta. Osan arvista hän muisti sekeästi saaneensa Akumalta itseltään, jollain niistä kerroista kun pohjoisen johtaja oli kutsunut hänet yöksi huoneeseensa toteuttaakseen sadistisia mieltymyksiään. Noiden öiden aikana saaduista arvista Kagerolla ei kuitenkaan ollut aikomustakaan ryhtyä kertomaan sen paremmin Nunolle kuin kellekään muullekaan. Hän veisi nuo pelon täyteiset ikävät muistot mukanaan hautaan sitten kun se aika joskus tulisi.

Nunon kuitenkin ottaessa seuraavaksi toisen kenkänsä pois ja alkaessa kertoa miten oli saanut jalassaan olevat arvet, Kagero ei aluksi huomannut lainkaan heidän seuraansa liittyvää Soijiroa. Vasta miehen puhuessa ja Nunon havahtuessa lintunaamiolla kasvonsa peittäneen tonolaisen läsnäoloon, Kagerokin valpastui. Hetken verran kunoichin kaikki vaistot kehottivat häntä tarttumaan miekkaansa ja puolustautumaan huomaamatta lähelle hiipineeltä vaaralta, mutta todetessaan ettei tulija vaikuttanut uhkaavalta, Kagero pakotti tuon hetkellisen puolustautumisen halun taka-alalle.
"Kenties sinulla itselläsi olisi jokin kertomisen arvoinen tarina jonka voisit jakaa kanssamme?" Kagero päätyi kysymään, samalla kun kääntyi tulijaa kohti. Silminnähden nainen ei tuntunut lainkaan huomaavan kuinka Nuno laittoi kengän takaisin jalkaansa ja siirtyi sitten hänen lähistölleen kuin piiloutuakseen, mutta tosiasiassa kunoichi pisti kuitenkin asian merkille. Pikkumiestä ei kieltämättä voinut syyttää tämän reaktiosta, sillä Soijiron oli onnistunut liittyä heidän seuraansa niin huomaamattomasti, että ei ihme jos Nuno suhtautui tuohon epäilevästi. Ja olihan hänkin juuri hetki sitten halunnut täysin vaistojensa varassa heilauttaa toisen miekoistaan Soijiron kaulalle, vaatiakseen tätä kertomaan kuka oikein oli ja mitä halusi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tilannepäivitys (rope)

Viesti: # 5039Viesti Cross »

Nunon ja Kageron seuraan tunkenut Soujiro oli saapuessaan huomannut ettei näyttänyt saavan kovinkaan lämmintä vastaanottoa, mutta se ei juurikaan ollut häntä yllättänyt. Varsinkin Kougan väki oli aina suhtautunut Tonolaisiin hieman epäilevästi ja varovaisesti, mikä oli loppujen lopuksi osottautunutkin aivan aiheelliseksi. Ajatukselle naamionsa turvin hymyilevä miekkamies ei mahtanut mitään sille että alkoi pohtia mitä mahtaisu tapahtua jos sana heidän petoksestaan lähtisi leviämään, varsinkin nyt kun siitä enhä eniten hyötynyt Akuma yritti pitää haltuunsa nappaamansa alueen hallussaan Kougan entisten seuraajien avulla.
''Et arvaakkaan...'' Ajatuksensa katkaisevaan kysymykseen vastaava Kotengu totesi kuivasti tietäen jo minkä tarinan tämä nainen varmasti haluaisi kuulla, jos tietäisi hänen palanneen vain pari päivää aijemmin Tulenmaasta sinne lähetetyn ryhmän mukana. Toisin kuin muut ryhmän tonolaiset jäsenet hän ei ollut palannut vuorille klaaninsa kotikylään juhlimaan heidän voittoaan ja kerskumaan retken tapahtumista tarinoita iskien, koska oli luvannut Akkille tältä saamansa pienen paketin Otogakureen.
Valitettavasti sinne lopulta päästyään Soijiro oli kuitenkin hieman kyseltyään ympäriinsä saanut kuulla et paketin saaja ei kuitenkaan ollut sillä hetkellä enää kylässä, vaan oli tullut lähetetyksi puolustamaan vallattua läntistä aluetta kaikkien joutavien shinobien kanssa Danten hyökkäykseltä. Ikävä kyllä viimeiset uutiset kertoivat ettei taistelu ollut sujunut hyvin, vaan puolustajat olivat saaneet pahasti nenilleen ja siksi jopa Akuman oikea käsi Shishio oli lähtemässä vahvistuksien mukaan.
Useimmat olisivat tässävaiheessa luovuttaneet ja jättäneet paketin saamistaan ohjeista huolimatta jollekulle toiselle, joka voisi lopulta toimittaa sen perille oikealle henkilölle tämän palattua, tai jäädä vain tyynesti odottamaan. Kaikkien tonolaisten tavoin antamiinsa lupauksiin vakavasti suhtautuva miekkamies oli kuitenkin sen sijaan päättänyt ilmottautua vapaaehtoseksi lähtemään mukaan puolustamaan suota, uskoen kykenevänsä löytämään etsimänsä henkilön sieltä, sikäli kun tämä oli enää edes hengissä. Niin hän oli lopulta päätynyt tänne ja katseli nyt tuota etsimäänsä henkilöä naamionsa silmäaukoista näkyvillä tummilla silmillään, sekä tämän takaa varovaisesti kurkkivaa arpista rääsyläistä.

''Meillä ei vuoristossa ole paljoakaan huveja, joten hyviä tarinoita osataan arvostaa... Teillä kävi oikeastaan tuuri sillä minulla onkin yksi aivan uusi mielessäni ja uskoisin sen kiinnostavan teitä.'' Painovoimaa uhkaavasti edelleen getojensa päällä keinuva Soijiro jatkoi , huomaten ilokseen saavan ainakin kunoichin takana olevan pikkumiehen huomion välittömästi. ''Paitsi tietysti jos pidätte enemmän perinteisemmistä kummitus tarinoista voin toki kertoa myös niitä ja mieleeni tulee myös muutama mielenkiintoinen kertomus Ningyoun aijemmin mainitsemasta joukkiosta.'' Toisen kätensä etusormen pystyyn nostanut naamiomies jatkoi, muistellen Akkin maininneen antamassaan paketissa olevan muutaman muun esineen lisäksi valmiiksi saamansa kauhutarinakokoilman ensivedoksen kopio, josta pystyi päättelemään ainakin tämän violettihiuksisen kunoichin olevan kiinnostunut tuosta aiheesta.
''En pidä kauhutarinoista...'' Kageron seläntakana oleva Nuno kurottautui kuiskaamaan tämän korvaan, pitäen samalla koko ajan katseensa tarkkaan miekkamieheen suunnattuna, jota olisi varmasti kenen hyväänsä muun mielestä ollut vaikea pitää olemukseltaan uhkaavan näköiseltä. Siitä huolimatta pikkumies ei uskaltanut kääntää tälle selkäänsä, vaan oli melkein varma että sen tehdessään tuo levittäisi siipensä ja nappaisi hänet saalikseen. ''Ne on pelottavii.'' Omia absurdeja epäilyksiään tajuamaton hukkapätkä jatkoi, irvistäen uhkaavasti huomatessaan sanojensa tuntuvan huvittavan isolta korpilta näyttävää miestä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tilannepäivitys (rope)

Viesti: # 5041Viesti Southpaw »

Aavistamatta lainkaan, ttä Soijiro oli päätynyt mukaan taisteluun nimenomaan etsiäkseen hänet käsiinsä, Kagero mittaili epäkäytännöllisen näköisten getojen päällä tasapainoilevaa miestä katseellaan. Ulkonäön perusteella oli hankala päätellä millaisia tekniikoita tämä käytti. Ruumiinrakenteen puolesta olisi voinut olettaa tätä enemmän kaukaa taistelevaksi, mutta voimatta olla varma tästä päätelmästä, Kagero päätyi lopulta sivuuttamaan pohdintansa olankohautuksella. Niin kauan kuin mies oli heidän puolellaan, hänen tuskin tarvitsi vaivata päätään tämän osaamisella erityisemmin. Miehen lopulta vihjatessa, että tällä oli jokin aivan uusi tarina joka saattaisi kiinnostaa heitä. Kagero ei vaivautunut peittelemään uteliaisuuttaan vaan kohotti kysyvästi kulmiaan, samalla kun päästi pienen virnistyksen leviämään kasvoilleen.

"Istuudu toki seuraan. Kuulisin oikein mielelläni tämän uuden tarinasi. Eikä lisätiedot Nunon mainitsemasta ryhmästäkään olisi pahitteeksi. Tiedänpä ainakin mitä mahdollisesti on vastassa kun lähden suorittamaan seuraavaa tehtävää", Kagero vastasi Soijiron sanoihin. Enempää nainen ei kuitenkaan ehtinyt sanoa kun tunsi Nunon kumartuvan lähemmäs ja kuiskaavan hänelle ettei pitänyt kauhutarinoista. Tieto ei tullut Kagerolle yllätyksenä, johtuen siitä kuinka Nuno nytkin piilotteli hänen selkänsä takana. Rauhoitellakseen ystäväänsä, Kagero käänsi katseensa pikkumiehen suuntaan ja hymyili rohkaisevasti.
"Älä pelkää, ei kummituksia ja muita mörköjä ole oikeasti olemassa. Ja vaikka olisikin niin lupaan, että pelottelen ne pois. Ne pelkäävät varmasti minua enemmän kuin sinä niitä", Kagero sanoi itsevarmasti ja taputti merkitsevästi selkäpuolellään roikkuvia miekkoja.
"Mutta jos haluat niin olen varma, että uusi ystävämme osaa kertoa tarinansa niin, että sinäkin uskallat kuunnella", Kagero lisäsi sitten ja vilkaisi Soijiron suuntaan merkitsevästi, yrittäen selvästikin varmistaa kykenisikö mies pitämään tarinansa Nuno-ystävällisenä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tilannepäivitys (rope)

Viesti: # 5043Viesti Cross »

Huolimatta siitä että Kagero lupasi ettei vuoristoklaanilaisen kertoma tarina olisi pelottava ei Nuno kyennyt tuntemaan oloaan yhtään sen rauhallisemmaksi, vaan kyyristeli edelleen naisen takana rihmat ihonsa alla levottomasti liikkuen. Asiaa ei myöskään auttanut juurikaan myöskään heidän seuraansa lyöttäytyneen miehen käytös, sillä kuullessaan kunoichin lupauksen pääsi tämän suusta pieni naurahdus pahoitteleva naurahdus. Reagtio oli niin nopea että se sai arpinaamaisen pikkumiehen kyyristymään nopeasti hieman matalemmaksi ja joitain tämän mustista rihmoista työntymään jo esiin, jääden hetkeksi heilumaan uhkaavasti ilmassa.
''Ikävä kyllä tuota en voi luvata tekeväni, sillä suhtaudumme kaikkeen kertomaamme mitä suurimmalla kunnioituksella lähdettä kohtaan ja siksi jokainen tarina kerrotaan vain sillä yhdellä ainoalla oikealla tavalla.'' Mustan hanskan peittämän toisen kätensä etusormen opettavaisen näköisenä nostanut Soijiro vastasi hieman tilannetta rauhoittaakseen, sillä ei ollut kiinnostunut minkään hässäkän aloittamisesta. ''Sillä jokainen hyvä tarina sisältää aimoannoksen totuutta, hieman liioittelua ja vain ripauksen mielikuvitusta mausteeksi.'' Matalalla rauhallisella lähes hypnoottisella äänellä puhuva miekkamies jatkoi, suoristautuessa hetkeksi pystyyn ja laskeutumalla sitten uudelleen kyykkyyn, nostaen kuitenkin tälläkertaa toisen jalkansa toisen päälle ristiin.
Tarinankertomista aloittelevan miehen ääni tuntui rauhoittavan epäileväiseltä vaikuttaneen Ningyoun, jonka rihmat vetääntyivät hitaasti takaisin piiloon ja kasvoilla ollut irvistys suli hiljalleen pois. Uteliaana kuulemaan hän pyllähti istualleen, näyttäen hetken aikaa siltä että oli valmis alkamaan kuunnella tarinaa. Tuota keskittymistä ei kuitenkaan kestänyt kuin silmänräpäyksen ajan, ennen kuin parantaja alkoi ihmetellä Kotengun erikoista hivenen epämukavan näköistä asentoa ja päätti hetken mielijohteesta alkaa apinoida tätä. Se ei kuitenkaan käynyt ihan niin helposti kuin olisi voinut kuvitella, sillä siinä missä kaapumies pysyi paikoillaan kuin puusta veistetty, tuntui ryysyläiselle tuottavan ongelmia jo yhdellä jalalla seisominenkin, saati sitten kyykky asentoon samalla pääseminen.

''Tarina jonka aijon nyt jakaa kanssanne kertoo rikkaasta kauppiaasta, joka petti hyvän ystävänsä ahneutensa takia.'' Hetkeksi tarinansa kertomisen Nunon temppuilua seuratakseen keskeyttänyt Soijiro jatkoi lopulta, tiivistäen yhteen lauseeseen sen lähtö asetelman josta oli ymmärtänyt Tulenmaassa käydyn taistelun alkujaan aiheutuneen. Tietenkään hän ei tiennyt läheskään kaikkia yksityis kohtia, saati edes välittänyt tietää niitä. Sen sijaan mies kertoi tarinasta sen mitä tiesi ja täydensi ne kohdat joita ei tiennyt, sepittäen loput omasta päästään. Hän ja muut Tonolaiset olivat sepittäneet tarinan yhdessä kotimatkansa aikana, sillä arvelivat sen olevan hyvää jatkoa Kougan kukistamisen myötä liikkeelle laitetulle tarinalle ja toimivan hyvänä tapana korostaa heidän omaa osuuttaan tapahtumissa niiden korvissa jotka osasivat laskea asiat yhteen.
''Kyseessä ei ole kuitenkaan tarina vain jostain tylsästä yksinkertaisesta petoksesta, vaan se on myös osa isompaa tarinaa valkoisen ketun Kuzunohanan ja demoni Shuten Dōjin pojasta, sekä tämän monista retkistä ympäri maailmaa kasaamassa omaa Hyakki yagyōtaan.'' Pienen tarkkaan harkitun mainospuheensa päättävä mikkamies kuiskasi kuin salaisuuden kertoen kuulija kaksikolleen ja esitti vähän aikaa katselevansa ympärilleen, ikään kuin olisi varmistanut ettei kukaan ylimääräinen pyrkinyt kuulemaan tarinaa. Samalla hän antoi pohjustuksen upota edessään olevaan kaksikkoon ja alkaa herätellä näiden uteliaisuutta, joka tuntui tehoavan ainakin kalpeaan hukkapätkään. Silmät uteliaisuudesta suurina tämä oli unohtanut yhdellä jalalla tasapainoilun ja aijemman pelkonsa kauhutarinoita kohtaan, istuen nyt odottavan näköisenä kunoichin vierellä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tilannepäivitys (rope)

Viesti: # 5044Viesti Southpaw »

Kuullessaan Soijiron pahoittelevan naurahduksen, Kagero ehti jo luoda tuon suuntaan kysyvän katseen, ennen kuin huomasi Nunon alkavan siirtyä yhä vain enemmän puolustuskannalle, sillä miehen ihon alta esiin työntyvät rihmat alkoivat heilua jo hieman uhkaavan näköisesti, kuin pikkumies olisi ollut millä hetkellä tahansa valmis hyökkäämään getojensa päällä tasapainoilevan miehen kimppuun.
"Rauhoitu Nuno. Ei hän ole uhka", Kagero sanoi rauhalliseen sävyyn ja vilkaisi sitten hieman pahoittelevasti Soijiron suuntaan, selvästikin pahoitellen ystävänsä käytöstä. Kagero ei ollut varma johtuiko se tonolaisen sanoista vai hänen rauhoittelustaan, mutta vähitellen Nunon rihmat akoivat vetäytyä takaisin ihon alle, samalla kun pikkumies alki uppoutua kuuntelemaan mitä Soijirolla oli sanottavanaan.
"Ymmärrän... Siinä tapauksessa kerro toki tarinasi toki sillä parhaalla tavalla", Kagero vastasi Soijiron sanoihin ja Nunon pyllähtäessä istumaan hänen viereensä, kunoichi itsekin risti jalkansa ja asettui mukavasti kuuntelemaan millainen tarina oikein olisi tulossa.

Soijiron jatkaessa ja alkaessa pitää mainospuhettaan, Kagero ehti epäillä mahtaisiko jostain kauppiaasta todella saada kovinkaan jännittävää tarinaa aikaiseksi. Kuullessaan kuitenkin, että tarina tulisi olemaan osa jotain isompaa kokonaisuutta liittyen valkoisen ketun ja demonikuninkaan poikaan, alkoi Kageronkin kiinnostus herätä siinä määrin, että kunoichin kasvoilta kykeni helposti näkemään uteliaisuuden jota tämä tunsi. Kenties tarina kauppiaasta osoittautuisi tosiaan mielenkiintoisemmaksi kuin voisi ensialkuun luulla.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tilannepäivitys (rope)

Viesti: # 5054Viesti Cross »

Violetti irokeesisen naisen myöntyessä pienen selityksen selityksen saatuaan siihen että tarinan kertoja päättäisi kuinka sen esittäisi nyökkäsi tämän edessä oleva kyykkivä Soijiro tyytyväisen näköisenä, sillä nyt hän voisi aloittaa kertomuksensa. Hieman kurkkuaan rykäisten selvittettyään hän antoi hiljaisuuden laskeutua hetkeksi heidän välilleen, nauttien edessään olevan kaksikon odottavasti ilmeistä ja valmistautui samalla itse harkitsemalla vielä kerran tapaa jolla aikoisi esittää tarinansa. Tärkeää ei olisi ainoastaan keskittyä käyttämään oikeita sanoja, vaan valita myös juuri oikea äänenpaino tukemaan tarinaa.
''Etelässä kaukana täältä metsien ja vuorten takana sijaitsee rikas satamakaupunki, jota hallitsi kauvansitten kaksi miestä. Lapsuudestaan asti he olivat jakaneet kaiken, auttaen toisiaan toteuttamaan unelmansa. Yhdessä he olivat nousseet tuntemattomista syrjäisten kujien katurotista suurien kartannojen isänniksi, jotka jokainen siinä kaupungissa tunsi ja kunnioitti. Toinen heistä hallitsi päivää ja toinen yötä, tasavertaisina toistensa vastakohtina kuten aurinko ja kuu.'' Kuiskauksen kaltaisella matalalla äänellä aloittava Kotengu sanoi, aivan kuin olisi kertonut jotain suurta salaisuutta näille kahdelle. Saaden kalpeanaamaisen arpinaaman kurottautumaan uteliaan näköisenä itseään kohti, onnistuen vangitsemaan tämän kiinnostuksen samantien nuilla parilla lauseella.

''Vaikka voisi kuvitella että nuo kaksi olisivat tyytyneet siihen mitä olivat saavuttaneet ja eläneet yltäkylläisinä lopun elämäänsä, nauttien yhteistyöllään saavuttamistaan rikkauksista. Valitettavasti siinä missä toinen heistä teki näin ja muisti samalla oman menneisyytensä, jakaen keräämäänsä varallisuutta auliisti ympärilleen. Mietti toinen vain sitä kuinka voisi saavuttaa vielä enemmän ja tulla entistäkin mahtavammaksi, vaalien kasaamiaan rikkauksia ahneen lohikäärmeen lailla. Salaa mielessää kauppias alkoi himoita anteliaan ystävänsä omaisuutta ja miettiä keinoja sen anastamiseksi itselleen.'' Rauhalliseen tahtiin sanaillen jatkava korppi naamioinen mies jatkoi, vilkaistuaan ensin varovaisen oloisesti ympärilleen ja esitettyään varmistavansa ettei kukaan ylimääräinen kuulisi tarinaa.
''Kenenkään tietämättä tuo ahneuden nälkiinnyttämä juonittelija viritti ansan uskolliselle ystävälleen ja tämän lähimmille, kutsuen nämä juhlistamaan heidän yhteisiä saavutuksiaan rauhalliseen ja syrjäiseen paikkaan. Pahaa aavistamattomat vieraat nauttivat herkkuja notkuvien pöytien antimista laulaen ja tanssien kukkivien kirsikkapuiden alla, osaamatta ollenkaan aavistaa sitä petturuutta jonka ainoita todistajia nuo puut pian olisivat. Auringon viimeisten säteiden painuessa horisontin taa koko illan kurnivasta mahastaan huolimatta tarjolla olleista herkuista kiltäytynyt petollinen kauppias nousi pitämään puhetta, kiittäen ystävänsätämän vuosien ajan osoittamasta uskollisuudesta ja omaisuudesta jonka jättäisi hänelle. Ymmärtämättä mitä kuuli toverinsa sanovan toinen kauppias yritti kohottautua kysymään mistä oli kyse, mutta huomasi vasta silloin voimien hävinneen raajoistaan ja lämmön pakenevan kehostaan. Epäuskon ilme kasvoillaan hän katseli todellisen luontonsa paljastavaa toveriaan, jonka petollisissa käärmeensilmissä ei ollut jäljellä enää muuta kuin loputonta ahneutta.'' Soijiro jatkoi tarinaansa, kertoen hieman mukailtua versiota siitä mitä oli ymmärtänyt Kamomessa tapahtuneen kahden yhdessä ennen toimineen yakuza ryhmän välillä, lisäten aimoannoksen mielikuvitusta maustamaan kertomusta.
''Loputonta nälkää tuntien jättiläis käärmeeksi ahneutensa muuttama kauppias loi nahkansa ja levitti suuret leukansa, nielaisten entisen ystävänsä yhtenä suupalana sisäänsä. Näin mahansa lopulta täyttäneenä Uwabami jätti alaisensa huolehtimaan muista uhreistaan ja lähti itse nyt täysin hallitsemaansa kaupunkia kohti, odottaen malttamattomana pääsevänsä laskemaan uutta omaisuuttaan. Vähän tuo peto ymmärsi siitä kuinka sitkeä petetyksi tullu henkilö voi olla, sillä kaiken tämän todisti myös petetyn kauppiaan nuorempi veli. Ystäviensä ja perheenjäsentensä veren peittämänä tämän onnistui suonissaan virtaavasta myrkystä huolimatta raahautua piiloon, vannoen kostoa petolliselle kauppiaalle.'' Käsillään kuvailevasti elehtivä tonolainen selitti, miettien mielessään että tarinassa olisi ehkä hieman vielä hiomisen varaa. Se ei kuitenkaan tuntunut haittaavan ainakaan Nunoa, joka oli uskaltautunut vielä hieman lähemmäs uteliaan näköisenä, pysytellen kuitenkin edelleen turvallisesti Kageron seläntakana kaikenvaralta.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tilannepäivitys (rope)

Viesti: # 5063Viesti Southpaw »

Soijiron alkaessa kertoa tarinaansa, Kagero alkoi vähitellen uppoutua siihen mukaan siinä missä Nunokin. Vaikka mies itse arvelikin joidenkin kohiten vaativan hiomista, jäivät Kagerolta nämä pienet kerronnalliset virheet kuitenkin Kagerolta huomaamatta. Loppujen lopuksi Soijiro oli jo nyt yksi parhaista tarinankertojista joita hän oli kohdannut. Tonolaisen siis kuvaillessa tarinan aloitusasetelman ja alkaessa sitten kertoa toisen kauppiaan ahneudesta, Kagero saattoi melkein kuvitella tuon kaukaisen kaupungin edessään, vaikka tosiasia oli, ettei nainen ollut koskaan päässyt näkemään esimerkiksi merta omin silmin ja myös rikkaan kaupungin kuvittelemisessa oli omat haasteensa, kun oli tottunut vain Otogakuren vähemmän rikkaisiin oloihin. Tarinan sitten jatkuessa ja Soijiron kertoessa, miten ahneeksi ryhtynyt kauppias lopulta petti ja tappoi ystävänsä perheineen, Kagero näytti unohtavan täysin missä oli ja jättävän huomiotta mitä ympärillä tapahtui. Kunoichi ei voinut kuin keskittyneesti kuunnella kun Soijiro jatkoi paljastamalla, että kauppiaan nuorempi veli oli päässyt kostoa vannoen pakoon.

"Miten hän sitten päätti kostaa?" Kagero uskaltautui lopulta kysymään tarinan tauotessa hetkeksi. Kuunnellessaan vastausta ja sitä miten tarina jatkuisi, nainen malttoi viimein vilkaista Nunoa, joka onneksi vaikutti unohtaneen aiemman pelkonsa ja tempautuneen tarinan vietäväksi siinä missä hän itsekin. Tosin kiinnostuksestaan huolimatta pikkumies pysyi edelleen hänen takanaan, mitä Kagero ei oikeastaan pistänyt lainkaan pahakseen. Jos tarina kävisi tälle liian jännittäväksi hän voisi ainakin paremmin rauhoitella pikkumiestä tämän ollessa hnen lähettyvillään.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tilannepäivitys (rope)

Viesti: # 5086Viesti Cross »

Tarinan pieniä juonellisia kompastuskiviä ja sanavalintojen suvanteita hetkeksi miettimään unohtunut Soijiro havahtui ajatuksistaan kuullessaan Kageron kysymyksen, tämän tiedustellessa mitä seuraavaksi tapahtuisi. Miehen naamion peittämillä kasvoilla käväisi pieni hymy, sillä ainakin hän tiesi kaikista huomaamistaan pikku ongelmista huolimatta kertomuksen saaneen nämä kuulijat kiinnostumaan ja haluamaan lisää. Se jos mikä imarteli tarinankertojaa ja sai tämän käymään vielä kerran tarinan toisen osan läpi päässään nopeasti, tehden siihen muutaman pienen viime hetken muutoksen.
''Kaikki aikanaan...'' Mies naurahti pää hieman kallellaan, jatkaen yhden jalan varassa keikkumista ilman pienintäkään merkkiä väsymisestä. ''Piilossaan maaten kauheita tuskia tuntien pakoon päässy petoksen uhri sinnitteli päivästä toiseen vihansa voimalla, kiroten hetki hetkeltä heikentyvää kehoaan. Niin suureksi kasvoi hänen raivonsa että sai hiljalleen se alkoi vetää tummia matalalla roikkuvia pilviä puoleensa, muodostaen lopulta synkän katon koko temppelin alla kohoavan kukkulan päälle. Suurten kyyneleiden lailla pilvistä alas ropiseva vesi huuhtoessa verentahrimaa pihaa rinsi yksinäinen matkaaja ränsistyneitä rakennuksia kohti suojaa hakien, arvaamatta ollenkaan mitä tulisi sieltä löytämään.'' Tarinaansa jatkava tonolainen kertoi edelleen vaimealla kuiskauksen kaltaisella äänellä, hakien hieman surumielistä sävyä sanoihinsa.

''Heti astuessaan temppelin rapistuvan kivimuurin ympäröimälle pihalle vaeltavan munki näki hirmuteon todistavat jäljet edessään, haistoi mätänemään jätetyn lihan makean löyhkän ja kuuli piilossaan kituvan miehen vaimean valituksen.'' Korpinnaamioinen tarinoija jatkoi, tehostaen kertomustaan hieman käsiensä eleillä, viittoillen niillä tilanne kuvan saamisen helpottamiseksi. Ensin kädet muodostivat jonkinlaisen muurin ja sitten sormet osoittelivat siellä täällä pihalla mätäneviä ruumiita, päätyen lopulta naamion nokan päälle estämään etovaa hajua pääsemästä nenään.
''Heti löytäessään elävän kuolleen munkki kykeni näkemään ettei kykenisi tekemään paljoakaan tämän auttamiseksi, kyeten kuitenkin aistimaan tästä huokuvan katkeruuden ja kostonhimon, jotka tuntuivat vetävän häntä puoleensa kuin aurinkoon jätetty hunajakenno kärpäsiä. Laskien kätensä ystävänsä pettäneen kauppiaan veljen kylmän tuskanhien peittämälle otsalle munkki pyysi tätä kertomaan tarinansa, kuunnellen kaikessa rauhassa kuinka viimeiset voimansa käyttävä kuumehoureinen kuoleva alkoi kertoa tarinaansa.'' Ääntään entisestään vaijentava Soijiro kertoi ja nojautui lähemmäs kuulijoitaan, aivan kuin olisi itse ollut viimeisillä voimillaan tarinaa kertova mies.

''Kuultuaan kuolevan kertomuksen munkki päätti paljastaan todellisen luontonsa, joka oli jotain aivan muuta kuin miltä aluksi oli näyttänyt. Hän ei nimittäin ollut kukaan muu kuin hurjan demoni Shuten Dōjin ja tämän metsästäjiltä kerran pelastaman pohjoisen valkoisen ketun Kuzunohanan poika Goryo, joka oli perinyt isänsä hurjuuden ja voimat, sekä äitinsä oikeudenmukaisuuden ja viekkauden. Yllättäen kuoleva mies huomasi pitkän kalpean aaveen yläpuolellaan, joka ojensi hänelle äärilleen täytettyä sake maljaa ja kehotti juomaan sen tyhjäksi, mikäli halusi oikeutta. Ahnaasti mies tarttui tarjoukseen ja tyhjensi vereksi juodessa muuttuvan maljan, kuullen vaimean pahaenteisen naurun kaikuvan korvissaan. Viimeisen pisaran nieltyään hän tunsi voimiensa alkavan huveta entistäkin nopeammin, nähden pian enää kahden tulisen kekäleen lailla hehkuvan punaisen silmän tujottavan itseään ja tiesi lopultakin voivansa päästää irti elämästä.'' Kuulijoitaan tarkkaileva Kotengu jatkoi, laittaen merkille että näiden kahden edessään olevan lisäksi myös muutama muu lähistöllä oleva näytti kiinnostuneen tarinasta. Samalla hän myös huomasi ainakin arpinaamaisen pikkumiehen tunnistaneen hänen Akkista käyttämän nimityksen ja kuvauksen, mistä pystyi päättelemään että tämä oli jossain vaiheessa kuullut kyläläisten sepittämän kertomuksen Inuzukan kuolemasta.
Jos olisi tiennyt miksi Inuzukan kuolema kiinnosti kalpeaa hukkapättkää ei Kotengu olisi välttämättä päätynyt kertomaan tätä tarinaa, tietäen sen olevan suoraan yhteydessä siihen tapahtumiltaan ja hahmoiltaan. Onneksi Ningyou ei kuitenkaan ainakaan vielä onnistunut yhdistämään aijemmin pohjoisen joukkojen suon laidalle kasaantuessa kuulemaansa tarinaa suoraan entisen isäntänsä kuolemaan, vaikka tarina olikin saanut paljon huhuja liikkeelle siitä mitä todella oli tapahtunut. Sen sijaan pikkumies oli kuitenkin tunnistanut tonolaisen tarinan päähahmosta käyttämän nimen ja yhdistänyt siten nuo kaksi kertomusta toisiinsa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tilannepäivitys (rope)

Viesti: # 5148Viesti Southpaw »

Tarinan jatkuessa Kagero hiljeni jälleen kuuntelemaan, miten se jatkuisi. Soijiron kuitenkin kertoessa kauppiaan veljen tuskista ja siitä kuinka tämä kostonhimostaan kuolematta teki kuolemaa, Kageron kasvoilla kävi pahoillaan oleva ilme, tämän selvästi jollain tapaa samaistuessa kauppiaan veljen tilanteeseen. Siihen tunteeseen, että oli liian voimaton tehdäkseen jotain mitä halusi tehdä. Kun tarina sitten eteni siihen pisteeseen, että jostain kaukaa paikalle valetava munkki jäi kuuntelemaan kuolevan miehen kertomusta, Kageron kulmat alkoivat asteittain kurtistua hämmenyksen merkiksi, sillä kostotarinaksi tämä tarina tuntui etenevän ihan väärään suuntaan. Toisaalta hän kuitenkin arveli munkin paljastuvan Soijiron jo aiemmin mainitsemaksi demonikuninkaan pojaksi, joka ehkä jollain demonisilla voimilla auttaisi sittenkin kauppiaan veljeä parantumaan, joten sen vuoksi nainen päätyi vain pitämään suunsa kiinni ja kuuntelemaan mitä tapahtuisi.

Kun munkki sitten todella paljastui demonikuninkaan pojaksi, kuten hän oli epäillytkin, Kageron kasvoille laskeutui ilme, joka luultavasti paljasti kertojalle hänen arvannen tämän juonenkäänteen ennalta. Kun Soijiro kuitenkin kertoi kauppiaan tästä käänteestä huolimatta kuolevan juotuaan Goryon antaman maljan tyhjäksi, Kageron kasvoille levisi hölmistynyt ilme, sillä tällaista lopputulosta hän ei ollut maljan juomiselle odottanut.
"Hetkinen... ei kai se nyt noin voi mennä. Jos kauppiaan velikin kuoli, niin mitä niille kostoaikeille tapahtui? Kostiko Goryo kauppiaan veljen puolesta jostain syystä?" Kagero ei kyennyt hillitsemään uteliaisuuttaan. Naisen takana muutamat muutkin tarinaa kuuntelevat nyökkäilivät hyväksyvästi, ilmeisesti ajatellen tarinaa hyvin samalla tapaa kuin Kagerokin. Muutamat olivat myös osanneet jo Nunon tavoin yhdistää tämän tarinan Kougan kuolemasta kertovaan vanhempaan tarinaan. Kageron laita oli kuitenkin tässä suhteessa toisin. Koska hän tiesi kuka Kougan oli todellisuudessa tappanut, hän ei ollut kuunnellut siitä tapahtumasta kertovia tarinoita kovinkaan tarkasti vaan ohittanut ne vain huhuina joista oli muodostunut jonkinlainen epäuskottava kuvaus tapahtumien kulusta.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Tilannepäivitys (rope)

Viesti: # 5172Viesti Cross »

Tarinaansa kertovan Soijiron tullessa Kageron kysymyksen keskeyttämäksi meni tämän ajatukset silmänräpäyksen ajaksi täysin sekaisin, sillä nuin röyhkeä teko oli jotain mitä yksikään vuoriston asukkaista ei olisi kehdannut tehdä uteliaisuudesta huolimatta. Tarinoissa esiintyvistä epäjohdonmukaisuuksista ja muista outouksista oli kyllä sopivaa puhua jälkeenpäin, mutta ei missään tapauksessa kesken tarinan. Se oli häpeällistä niin kertojalle, kuin myös malttamattomalle kuuuntelijalle.
''Huomaan että tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun kuulet Goryosta, joten lienee paikallaan ketoa siitä hieman tarkemmin.'' Nopeasti ajatuksensa jälleen kasaan saava mies vastasi hieman pahoittelevasti naurahtaen, pistäen merkille ettei nainen näyttänyt olevan ainut joka tarvitsi hieman lisä selvitystä. ''Kuten jo kerroin Goryo ei ole mikä tahaansa kulkuri vain kahden henkimaailman olennon poika, mikä tekee siitäkin erittäin voimakkaan pahanhengen. Se on kyllä perinyt äitinsä viekkauden ja kunniallisuuden, mutta myös isänsä raivokkuuden ja julmuuden. Koetut vääryydet ja niistä kumpuava kostonhimo vetää sitä puoleensa. Kokiessaan koston oikeutetuksi Goryo tarjoaa apuansa ja vaatii vastineeksi kaupan toisen osapuolen sielun, voidakseen lisätä sen omaan Hyakki yagyonsa.'' Korpinnaamioinen mies kertoi, huomaten useimpien ympärillä olijoiden nyökyttelevän päätään.

''Onko tämä Goryo sitten sama kuin siinä ihmissusi tarinassa, jota teikäläiset on aika usein viimeaikoina kertoneet?'' Yksi sivummalla kuuntelemassa olleista shinobeista kysyi, saaden korpinnaamioisen miehen kääntämään katseensa hetkeksi tämän suuntaan ja nyökkäämään hivenen. Tuo ele sai pientä mutinaa aikaan ympärill'ä olijoiden alkaessa keskustella siitä oliko näillä kahdella tarinalla jotain todellisuus pohjaa, vai olivatko ne vain mielikuvituksen tuotetta. Muutamat paikalla olijat uskoivat susitarinalla olevan jotain todellisuus pohjaa Kougan kuoleman kanssa, minkä lisäksi muutamat vasta samana päivänä saapuneista vahvistuksista myönsivät Kotengun tarinassa olevan jotain samaa heidän aijemman Tulenmaassa suorittaman tehtävän asetelman kanssa.
''Siihen ja moniin muihinkin tarinoihin, mutta jos se sopiaa haluaisin jatkaa nyt. Vai onko jollain vielä lisää kysymyksiä?'' Ympärilleen vilkuileva kaapuun pukeutunut tarinankertoja kysyi ja jatkoi ympärilleen katselua hetkenaikaa, suunnaten katseensa lopulta edessään olevaan kunoichiin, aiava nkuin olisi osoittanut sanansa ennenkaikkea tälle.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Tilannepäivitys (rope)

Viesti: # 5181Viesti Southpaw »

Soijiron häkeltyessä hetkeksi hänen keskeytyksensä vuoksi ja huomauttaessa sitten, ettei hän ollut tainnut kuulla Goryosta aiemmin, Kagero nyökkäsi myöntävästi, ilmaisten tällä tavoin tonolaisen olevan oikeassa. Vaikka nimi kuulostikin tutulta erilaisista huhupuheista, niin hän ei silti voinut sanoa olevansa mikään henkiolentojen asiantuntija. Soijiro suhtautui kuulijakuntaansa kuitenkin ihailtavan kärsivällisesti ja keskeytti hetkeksi varsinaisen tarinansa kertoakseen hieman Goryon motiiveista. Lyhyen selityksen jälkeen kauppiaan veljen kuolema alkoikin kuulostaa huomattavasti aiempaa loogisemmalta. Jonkun kuitenkin esittäessä lisäkysymyksen siitä oliko tämä Goryo sama kuin jossain ihmissusi tarinassa, Kagero käänsi hetkeksi katseensa kysyjää kohti, miettien miten tuo tarina mahtoi kokonaisuudessaan mennä. Haluten kuitenkin kuulla tämän ensimmäisen tarinan loppuun, kunoichin onnistui hillitä itsensä. Jos aikaa ennen tehtävälle lähtöä jäisi, hän voisi varmaan pyytää Sojiroa kertaamaan ihmissusitarinan hänellekin. Sojiron myöntäessä, että kysyjä oli ollut oikeassa, Kagero olisi toisessa tilanteessa luultavasti sivuuttanut näiden kahden tarinan välisen yhteyden olkapään kohautuksella, mutta kun yhteydestä kysynyt ninja alkoi seuraavaksi hyvin vaimeasti kuiskien pohtia mahtoiko tarinoissa sittenkin olla jotain todellisuuspohjaa Kougan kuoleman suhteen, ei Kagero mahtanut mitään sille, että alkoi pohtia asiaa itsekin. Hän ei toki tiennyt aiemman tarinan yksityiskohtia, mutta kieltämättä Kougaa olisi varmaan voinut väittää ihmissudeksi. Ainakin hän oli kuullut kerrottavan, että sellaista läntisen osan edellinen johtaja oli tosiaan muistuttanut. Ja lisäksi Soijiron aiempi kuvaus Goryon ulkonäöstä toi kieltämättä jollain tapaa Akkin mieleen, vaikka Kageron olikin vaikea ajatella tuota minkäänlaisena kummitusolentona.
Vasta Sojiron kysyessä oliko vielä lisäkysymyksiä ja suunnatessa sitten katseensa häneen, Kagero havahtui ajatuksistaan ja tajusi pudistaa päätään kieltävästi, sen merkiksi että kysyttävää ei ollut. Tonolainen voisi nyt jatkaa tarinaansa siitä mihin oli jäänyt.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”