Nakamura Sora

Ilmoita hahmosi tänne, jos haluat liittyä Konohan kylään. Et voi pelata ennen kuin hahmosi on hyväksytty.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Nakamura Sora

Viesti: # 5153Viesti Southpaw »

Nimi: Nakamura Sora
Skp: Mies
Ikä: 17
Kylä: Konoha
Arvo: TBJ
Bloodline: Ei ole
Uskonto: Jashinismi

Luonne:
Tavatessaan Soran ensimmäisen kerran, muut ihmiset usein saavat ensivaikutelman iloisesta ja kylälleen uskollisesta nuoresta miehestä. Sora tekee parhaan pitääkseen tätä mielikuvaa yllä ja julkisesti käyttäytyy kuten kuka tahansa hänen ikäisensä nuori, viettämällä vapaa-aikaansa muiden ikäistensä nuorten seurassa. Läheisempien tuttavien keskuudessa tätä pidetäänkin naistenmiehenä, sillä monesti Soran voi nähdä jossain päin Konohaa jonkun ikäisensä tytön kanssa.

Vanhemmiltaan aikanaan saamansa uskonnollisen kasvatuksen vuoksi, tämä kaikki on kuitenkin pelkkää kulissia. Ystävällisestä ulkokuoresta huolimatta, Sora suhtautuu muihin ihmisiin melko neutraalisti ja nuoren miehen silmissä ainoastaan kaikkein vahvimmat yksilöt ansaitsevat tämän täyden uskollisuuden ja kunnioituksen. Näihin ihmisiin lukeutuu muun muassa Konohan tämän hetkinen kage, Uzumaki Naruto, jonka alaisuudessa Sora toimii yhtenä anbuista. Soran silmissä heikot yksilöt puolestaan ovat roskasakkia, jonka kohtalona on ennemmin tai myöhemmin tulla uhratuksi Jashinille. Aika ajoin saadessaan siihen tilaisuuden, mies nappaakin jonkun pahaa aavistamattoman, tarkoin valitun kohteen mukaansa ja uhraa tämän lahjana jumalalleen, pyrkien tuottamaan mahdollisimman paljon kipua uhrausrituaalinsa aikana. Useimmiten Soran uhriksi valikoituukin raskaana olevia naisia, sillä mies uskoo näin antavansa Jashinille kaksi uhria yhdellä kertaa.

Sen lisäksi, että nauttii kivun tuottamisesta, Sora nauttii myös itse kivusta ja siksipä tämän tekemät uhraukset yleensä sisältävät myös itsensä satuttamista. Lääkintäosaamisensa avulla mies kykenee kuitenkin halutessaan piilottamaan itselleen tekemänsä vammat, minkä vuoksi kukaan ei ole toistaiseksi päässyt selville näistä miehen synkemmistä vapaa-ajan tekemisistä.

Ulkonäkö:
Soralla on lähes olkapäille yltävät ruskeat hiukset, jotka takaa kaartuvat luonnostaan hieman ulospäin. Nuorella miehellä on siniset silmät ja molemmissa korvissaan kolme korvarengasta, jotka tämä on ottanut jo hyvin nuorena. Yllään Soralla on yleensä musta, korkeakauluksinen hihaton paita, sekä niin ikään mustat housut ja ninja-sandaalit, jotka jättävät varpaat paljaiksi. Yksinkertaisen asukokonaisuuden päällä Sora pitää leveää, purppuranpunaista huivia, jolla pystyy tarvittaessa peittämään ylävartalon muodot ja tekemään miehen sukupuolen tunnistamisesta vaikeampaa kuin se jo valmiiksi on.
Ruumiinrakenteeltaan ja kasvoiltaan Sora ei näytä erityisen miehekkäältä, minkä vuoksi monet joko erehtyvät luulemaan Soraa naiseksi tai sitten ovat epävarmoja asiasta ja päätyvät kysymään sukupuolta mieheltä itseltään. Joissain tilanteissa Sora käyttää taitavasti naisellista ulkonäköään hyväkseen ja monesti mies onkin ollut erilaisilla soluttautumistehtävillä kauniiksi naiseksi pukeutuneena. Naisen hahmossa Soran on myös helppo houkutella uhreiksi valikoituvia miehiä mukaansa.

Kuva

Menneisyys:
Sora syntyi kahdelle Jashinin palvojalle, lähellä Tulen maa ja Äänen maan välistä rajaa. Vanhemmat olivat alun perin palvelleet itäisen alueen Danten joukoissa, mutta Soran äidin alkaessa odottaa ensimmäistä poikaansa perhe vetäytyi sota-alueelta tarkoituksenaan kasvattaa lapsi rauhallisemmassa ympäristössä.

Sora sai pienestä pitäen hyvin uskonnollisen kasvatuksen ja poika oppi nopeasti, että Jashinille tuli uhrata säännöllisesti ja plussaa oli, jos sekä uhri, että uhraaja kokivat seremonian aikana kipua. Vanhempien opetukset uskonnosta, innostivatkin pojan jo hyvin varhaisella iällä uhraamaan pihapiiriin vaeltavia pikkueläimiä. Tästä huolimatta vanhemmat kuitenkin etenivät uskontonsa opettamisen suhteen varovaisesti, sillä he katsoivat, että ensimmäinen oikea uhri olisi parempi suorittaa vasta myöhemmällä iällä. Tämä kuitenkin kostautui myöhemmin, sillä Soran kasvaessa, tämä lopulta päätti omin luvin yrittää uhrata jotain siiliä isompaa ja päätyi houkuttelemaan yhden lähikylän lapsista mukanaan metsään, missä voisi uhrata tämän Jashinille.

Pojan epäonneksi tämä jäi kuitenkin verekseltään kiinni metsän läpi tehtävältä palaavalle ninjalle, joka saapui juuri ajoissa paikalle estääkseen Soraa tappamasta mukaan houkuttelemaansa lasta. Tämä välikohtaus johti lopulta siihen, että Soran vanhempien Jashinin palvonta paljastui kyläläisille ja nämä tuomittiin lukittaviksi ninjoille tarkoitettuun vankilaan. Sora puolestaan toimitettiin nuoren ikänsä vuoksi Konohan lähistöllä olevaan orpokotiin, missä tämän uskottiin oppivan normaalien lasten tavoille.

Vähitellen Sora oppikin käyttäytymään muiden ikäistensä tavoin, joskin vanhempiensa vangitsemiseen johtaneesta virheestä viisastuneena, poika jatkoi Jashinin palvomista salassa. Vuosien vieriessä ja Soran kasvaessa, tämä hakeutui lopulta monen muun ikätoverinsa tapaan kylän ninja-akatemiaan. Akatemiassa opittavien perustaitojen ohessa, Sora päätyi lopulta opettelemaan lääkintää ja yhdistämään sen siimojen käytön kanssa, josta oli oppinut muutamia temppuja äidiltään ennen tämän vangitsemista.

Akatemiasta valmistuttuaan, Sora vietti ensin muutaman vuoden genininä, kunnes lopulta pääsi etenemään chuuniniksi ja sen jälkeen osaksi Hokagen alaisuudessa toimivaa anbu-ryhmää. Vasta anbuksi päästyään Sora uskaltautui toisen kerran yrittämään ihmisen uhraamista ja kiitos ninjan koulutuksen, tällä kertaa Soran onnistui pitää uskonnolliset menonsa salassa muilta ihmisiltä ja hävittää jäljet jotka olisivat voineet liittää hänet uhriksi valitsemansa miehen katoamiseen. Soran hävitettyä ruumiin, tämän tappamaa miestä etsittiin jonkin aikaa, mutta kun johtolankoja tapaukseen liittyen ei löytynyt, tämän etsinnät lopetettiin. Siitä lähtien Sora on palvellut anbuna Hokagen alaisuudessa, suorittaen kuitenkin tasaisin väliajoin rituaalimurhia voidakseen kokea saavuttaa kuolemattomuuden.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Nakamura Sora

Viesti: # 5154Viesti Southpaw »

Hahmosta

Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Chakraelementti: Tuuli, tuli, maa
Ammatti: ANBU
Chuunin, nuorempi: -1ch siimajutsuista
Chuunin, vanhempi: -1ch siimajutsuista (C-tasosta ylöspäin)
TBJ, nuorempi: voi valmistaa max. B-tasoisia myrkkyjä
TBJ, vanhempi: voi valmistaa max. A-tasoisia myrkkyjä

Muuta:
-Azusalta periytetty 204 statsia, 4 D-, 11 C-, 17 B-, 31 A- ja 5 S-palkintoa, jotka on merkitty hahmon tehtävälistaan ettei D ja C kohdat näyttäis niin tyhjiltä ja hylätyiltä. Isompia palkintoja on jaettu pienemmiksi tarpeen mukaan.

Tehtävät:
D: 4
C: 11
B: 18
A: 41
S: 6

Säästössä:
S: 2

Epäonnistuneet tehtävät:
D:
C:
B:
A:
S:

Harjoitukset/Tarinat:
D:
C:
B:
A:
S:

Ropetukset:
D:
C: 2
B: 2
A:
S:


Pisteet:
Siimajutsut 7p, +3dmg/-3ch
Lääkintäjutsut 3p, +2dmg/-2ch
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Nakamura Sora

Viesti: # 5155Viesti Southpaw »

Tarina
*Punaisella merkityt tehtävät ovat epäonnistuneita

Alku: Tehtävä Otogakuressa
Uhraus (A/B)
Jälkiä tutkimassa (A/A + C-rope)
Tietoa hankkimassa (AAA)
Paholaisen pesässä (B/C-rope + AAAA)
Viholliseni vihollinen (B-rope)
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Nakamura Sora

Viesti: # 5156Viesti Southpaw »

Suhteet foorumin hahmoihin

Kuva
Akeginu Jubokko (Cross)(Tuntee nimellä Saito)
Äänenmaalainen mies jonka Sora tapasi tehtävällään jäljittäessään ilman Hokagen lupaa toimivaa, Juuren alaisuudessa olevaa anbu-ryhmää. Kaksikon paljastuessa toisilleen jashinisteiksi, Sora ja Jubokko päätyivät tekemään yhteistyötä, sillä ehdolla, että Jubokko pääsee kostamaan eteläisillä alueilla sijainenen padon tuhoamisen ja Sora taas saa anbu-ryhmän haltuunsa, saattaakseen nämä Hokagen puheille.

Kuva
Sarutobi Miki (Cross)
Konohalainen ninja jonka Sora tapasi tullessaan lähetetyksi Äänen maahan selvittämään millä tavoin ja kuinka tiiviisti Juuren ANBU yksiköt ovat liittyneet osaksi maassa riehuvaa sisällissotaa. Mikin temperamenttisen luonteen vuoksi Sora nauttii suuresti tämän ärsyttämisestä, kiitos sen, että kunoichista on tähän asti ollut niin helppo saada kiukkuisia reaktioita irti.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Nakamura Sora

Viesti: # 5157Viesti Southpaw »

Tavarat

-Kunaita
-Shurikeneja
-Konohan otsapanta
-ANBU-naamio

D-taso

Räjähdelappu
Pieni lappu jonka voi laittaa kiinni kunai perään tai melkein mihin vaan kohteeseen. Sillä on toinen liimapuoli jolla se laitetaan kiinni. Hetken kuluttua kiinnityksen jälkeen tämä lappu räjähtää ja tekee pientä vahinkoa.
Taso: D
Damage: 10 välittömässä kosketuksessa, jonka jälkeen damage pienenee rajusti, mitä kauempana kohde on. Kahden metrin päästä lappu ei tee vahinkoa, mutta paineaalto voi lennättää taaemmas.
Chakra: -3 laukaista samalla vuorolla heitetyt laput
Määrä: 10 per tehtävä

Valolappu
Kirkkaan valon tuottava räjähdelapun näköinen lappu. Kirkas valo on omiaan sokaisemaan hetkellisesti varautumattomat henkilöt. Valossa on hyvin pieni viive, jonka avulla lapun käyttäjä itse ehtii sulkea silmänsä tai muuten varautua välähdykseen. Laput ovat yleisiä ja maailmanlaajuisia.
Taso: D
Chakra: -3 laukaista samalla vuorolla heitetyt laput
Määrä: 10 per tehtävä

Savupommi
Pieni pallo joka heittäessä räjähtää ja aiheuttaa sankan savu pilven, jolla voidaan sokaista vastustaja. Savupilveä voidaan käyttää piiloutumiseen, vetäytymiseen tai hyökkäämiseen. Savupilvi saattaa haitata hengittämistä lievästi, mutta se on hajuton.
Taso: D
Määrä: 3 per tehtävä


B-taso

Chakrapilleri x3
Palauttaa ninjalle taistelussa menetettyä chakraa.
Taso: B
Chakra: +10

Hp food pill x3
Pilleri joka palauttaa ninjan taistelussa menettämää verta ja nopeuttaa paranemista.
Taso: B
Kestävyys: +10

Ensiapulaukku
Lääkintäninjojen tarpeita ajatellen suunniteltu pienikokoinen ensiapulaukku. Laukku sisältää paljon erilaisia lääkintäninjojen tarvitsemia perusvälineitä kuten heikkoja kipulääkkeitä, sidettä, laastareita ja muuta tarpeellista. Kaikkea mitä voi kuvitella tarvitsevansa tovereiden paikkailuun kesken tehtävän.
Taso: B


S-taso

Siima
Hyvin ohutta, mutta todella vahva siimaa jota voidaan käyttää erilaisten ansojen ja hyökkäysten tekoon. Soran käyttämä siima on väritöntä ja valmistettu mahdollisimman huomaamattomaksi. Lisäksi siiman valmistuksessa on panostettu siihen, että se johtaa mahdollisimman hyvin chakraa ja antaa Soralle mahdollisuuden taistella siimojen avulla.
Taso: S

Kami no Fureru
Koristeellinen rituaaliveitsi, jonka avulla Sora suorittaa Jashinille tekemänsä uhraukset. Veitsen kahva on tehty peuran sarvesta ja sen terään on kaiverrettu hyvin vaikeaselkoisilla merkeillä Jashinille tarkoitettu rukous. Sora pitää veistä aina mukanaan siltä varalta, että saa tilaisuuden uhrata Jashinille, mutta ei kuitenkaan käytä sitä taistelussa, ollakseen paljastamatta uskontoaan muille.
Taso: S
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Nakamura Sora

Viesti: # 5158Viesti Southpaw »

Siimatekniikat


B-taso

Chishi Sen
Tässä tekniikassa siimat ohjataan kietoutumaan vastustajan kaulan ympärille ja aletaan sitten kuristaa voimakkaasti. Yksinään käytettynä tekniikka ei ole kovin tehokas, sillä useimmiten vastustajien onnistuu tavalla tai toisella päästä siimojen otteesta irti. Tästä huolimatta tekniikalla voi kuitenkin ostaa aikaa jonkin tehokkaamman tekniikan tekemiseen.
Taso: B4
Chakra: -10 per vuoro
Damage: 13 per vuoro

Hisho
Nopeaa liikkumista varten kehitelty tekniikka, jossa siimat ohjataan kiertymään halutun kohteen, esimerkiksi puun oksan ympärille ja sen jälkeen ninja kiskaisee siimojen avulla itsensä liikkeelle valitsemaansa kohdetta kohti.
Taso: B4
Chakra: -6

Hagane Atari no jutsu
Tässä tekniikassa ninja ohjaa siimat kietoutumaan vastustajan ympärille johonkin kohtaan ja joko heittää tämän kauemmas itsestään tai alkaa iskeä tätä uudestaan ja uudestan esimerkiksi maata vasten.
Taso: B4
Chakra: -10 per isku
Damage: 13 per isku


Tasojutsut

Hagane kyuuin
Tässä tekniikassa yhdistetään lääkintäosaamista yhteen siimojen kanssa. Tekniikassa siimoilla pyritään saamaan kosketuskontakti vastustajan kanssa ja kun siimat lopulta kietoutuvat vastustajan ympärille, ninja alkaa imeä vihollisen chakraa siimojen avulla. Ninja ei kuitenkaan saa chakraa itselleen käyttöön.
Muuta: Vaatii pisteitä lääkintätekniikoihin.
Muoto: Voi käyttää myös vastustajan tekniikoiden heikentämiseen.

Taso: C3
Chakra: -5 per vuoro
Damage: -5-9 chakraa vastustajalta osumasta riippuen

Taso: B4
Chakra: -10 per vuoro
Damage: -11-15 chakraa vastustajalta osumasta riippuen

Taso: A5
Chakra: -20 per vuoro
Damage: -20-25 chakraa vastustajalta osumasta riippuen

Hagane tsumeru
Tässä tekniikassa ninja ohjaa siimoihin maatyypin chakraa, sillä seurauksella, että maachakra vahvistaa siimoja tavallistakin kestävämmiksi ja mahdollistaa vihollisen sitomisen tiukasti paikoilleen siksi aikaa kun ninja tai joku tämän tovereista iskee jollain toisella tekniikalla.

Taso: C3
Chakra: -5 per vuoro
Kestävyys: 7dmg

Taso: B4
Chakra: -10 per vuoro
Kestävyys: 13 dmg

Taso: A5
Chakra: -20 per vuoro
Kestävyys: 25 dmg

Sen no kiru
Tekniikassa ninja ohjaa siimoihinsa tuulichakraa samaan tapaan kuin Hienissä ja tekee näin siimoistaan niin teräviä, että niillä voi helposti leikata puita ja kiviä kahtia. Jo pieni hipaisu tuulichakran tehostamista siimoista, voi viiltää hyvinkin pahan näköisiä haavoja vihollisen kehoon.

Taso: C3
Chakra: -6 per vuoro
Damage: 8 per vuoro

Taso: B4
Chakra: -10 per vuoro
Damage: 13 per vuoro

Taso: A1
Chakra: -22
Damage: 22

Chimei netsu
Tekniikassa ohjataan tulichakraa siimojen ympärille. Tulichakra ei muodosta näkyviä liekkejä, mutta riittää kuitenkin kuumentamaan siimoja sen verran, että osuessaan ne aiheuttavat pahoja palovammoja siimojen kohteeksi joutuneelle viholliselle.

Taso: C3
Chakra: -6 per vuoro
Damage: 8 per vuoro

Taso: B4
Chakra: -11 per vuoro
Damage: 14 per vuoro

Taso: A1
Chakra: -20 per vuoro
Damage: 20 per vuoro

Harigane no seigyo
Tällä tekniikalla ninja voi pidentää käytössään olevia siimoja halunsa mukaan. Tällä tavalla ninja voi luoda jopa pienestä pätkästä siimaa riittävän pitkän siiman taistelua varten. Tekniikassa siimaa kloonataan hieman samaan tapaan kuin shruiken kage bunshinissa, mutta usean lyhyen siimanpätkän sijaan, kloonatut siimat muodostuvat alkuperäisen jatkoksi, muodostaen näin yhden pitkän siiman.

Taso: D2
Chakra: -1 per vuoro
Vaikutus: Siiman voi venyttää max. 10 metrin päähän ninjasta.

Taso: C3
Chakra: -2 per vuoro
Vaikutus: Siiman voi venyttää max. 15 metrin päähän ninjasta.

Taso: B4
Chakra: -7 per vuoro
Vaikutus: Siiman voi venyttää max. 20 metrin päähän ninjasta.

Taso: A5
Chakra: -10 per vuoro
Vaikutus: Siiman voi venyttää max. 25 metrin päähän ninjasta.

Juryo no jutsu
Tässä tekniikassa ninja ohjaa siimansa sivaltamaan ruoskan tavoin kohti vastustajaa. Iskun aikana siimoihin kuitenkin ohjataan maachakraa, jonka avulla siimat muutetaan hetkellisesti hyvin painaviksi. Osuessaan vastustajaan ohuet ja vaarattoman näköiset siimat kykenevät helposti lähettämään vastustajan ilmalennolle ja parhaimmassa tapauksessa jopa murskaavat luita.

Taso: A5
Chakra: -22
Damage: 27
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Nakamura Sora

Viesti: # 5159Viesti Southpaw »

Lääkintätekniikat


A-jutsut

Chakra no Mesu
Jutsun avulla lääkintäninja pystyy äärimmäisen tarkan chakranhallinnan seurauksena johtamaan chakraa käsiinsä ja muodostamaan chakrasta käsiinsä chakrakerroksen, jota voi veitsen tavoin käyttää leikkaamiseen. Normaalisti tekniikkaa käytetään vain leikkauksissa skalpellin tilalla, mutta toisinaan sitä näkee käytettävän myös taistelutilanteessa. Koska jutsu vaatii kuitenkin tarkkaa keskittymistä, chakrakerroksesta ei yleensä saa taistelutilanteessa tarpeeksi terävää aiheuttamaan hengenvaarallisia viiltoja. Sen sijaan chakraa voi kuitenkin johtaa vastustajan kehoon ja sen avulla vahingoittaa vihollisen lihaksia ja sisäelimiä jokaisella iskulla. Parhaimmillaan lääkintäninja voi hyvin kohdistetuilla iskuilla saada vihollisen liikuntakyvyttömäksi.
Taso: A3
Chakra: 18-26 per isku
Damage: 18-26 per isku +2 upeista

Ranhinshou
Ninja lataa suuren määrän chakraa käteensä ja iskee sen vastustajaa päin vapauttaen chakran räjähdysmäisesti vastustajan hermostoon. Äkillinen chakrapurkaus saa hermoston sähkövirrat sekaisin, jolloin viestit eivät kulje enää normaalisti vastustajan hermoissa. Jos vastustaja yrittää esim. liikuttaa toista kättään, saattaa hänen vastakkainen jalkansa liikkua jne.
Jutsu tekee monet lähes täydellisen liikuntakyvyttömiksi ja estää mm. käsimerkkien tekemisen. Vain erittäin älykkäät ninjat tai lääkintäninjat pystyvät päättelemään jutsun toimintatavan ja adaptoitua siihen.
Taso: A3
Chakra: -26
Vaikutus: Estää käytännössä kohteen tahdonalaisen liikkumisen, myös käsimerkit. Fiksut kohteet voivat päätellä jutsun toimintatavan ja "vapautua" jutsun vaikutuksesta, mutta tässäkin menee yleensä vähintään pari vuoroa.
Muuta: Jutsu kestää 5 vuoroa


Tasojutsut

Shousen jutsu
Lääkintäjutsujen kulmakivi, jonka jokainen pätevä lääkintäninja hallitsee. Ninja johtaa chakraa käsiinsä saaden ne hohtamaan vihreinä ja asettaa kädet parannettavaa kohtaa vasten. Chakra parantaa kaikenlaisia vammoja sisäisistä ulkoisiin tehden jutsusta erittäin kätevän. Tietynlaisiin erityisvammoihin, kuten voimakkaiden myrkkyjen aiheuttamiin, tekniikka ei kuitenkaan tepsi.
Muoto: Voi ohjata parantavaa chakraa siimoihinsa ja siten parantaa tovereitaan etäältä kunhan siimat vain koskettavat parannettavaa henkilöä.

Taso: D2
Hp: +1-4hp/vuoro +1 upeista
Chakra: -1ch/hp

Taso: C3
Hp: +5-9hp/vuoro + 2 upeista
Chakra: -1ch/hp

Taso: B4
Hp: +10-15hp/vuoro + 3 upeista
Chakra: -1ch/hp
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Nakamura Sora

Viesti: # 5160Viesti Southpaw »

Muuta


E-taso

Bunshin no jutsu
Ninja voi tehdä itsestään klooneja hämätäkseen vastustajaa. Nämä kloonit eivät ole oikeita eli ne eivät osaa hyökätä.
Chakra: -1 per klooni

Henge no Jutsu
Ninja voi muuttaa muotoaan miksi tahansa kunhan kohteella on vähemmän tai saman verran massaa kuin käyttäjällä. Tätä tekniikkaa voi käyttää piiloutumiseen tai vihollisen hämäämiseen.
Chakra: -2

Kinobori no Waza (Act of Tree Climbing)
Ninja kerää chakraa jalkoihinsa ja keskittää sen sitten jalkapohjiinsa. Painaessaan jalkansa jotain objektia vasten, esim. puuta, pystyy ninja kävelemään objektia pitkin vaakatasossa tai vaikka roikkua jaloissa olevalla chakralla pää alaspäin.
-1 chakraa/vuoro olla jossakin objektissa kiinni jaloillaan.

Suimen Hokou no Waza (Act of Water Surface Walking)
Ninja kerää chakraa jalkoihinsa ja keskittää sen sitten jalkapohjiinsa. Chakravaraus antaa ninjan liikkua veden päällä uppoamatta siihen.
-1 chakraa/vuoro liikkua tai olla veden päällä.


S-taso

Kami no Sabaki
Jashinin palvojien käyttämä korkean tason kirous tekniikka, jossa käyttäjän ja vihollisen kehot sinetöidään yhteen tietyllä tavalla. Kami no Sabakin tekemiseksi pitää ensin piirtää maahan kuvio, jossa ympyrän sisällä on kolmio. Sen jälkeen tekniikan käyttäjän on saatava uhrinsa verta ja juotava sitä, jolloin isku aktivoituu. Aina jutsun uhrin iskiessä sen tekijää, kumpikin menettä energiaa ja toisin päin. Jos iskun tekijä viiltää itseään jalkaan, menettää myös uhri hp:tansa eli tekniikan käyttäjän ja vastustajan energiat ikään kuin sinetöityvät yhteen. Jos jompi kumpi kuolee, kuolee toinenkin.
Tekniikan voi kumota siten, että saa sen tekijän ulos hänen piirtämästään kuviosta, esim. työntämällä.
Taso: S(1)
Chakra: Aktivoiminen -50 (kestää taistelun loppuun asti, ellei iskua saada kumottua)
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ninja-akatemia”