Samoojan jäljillä (rope)

Susanin perustama GSG-järjestö keskittyy nukkejen, aseiden ja myrkkyjen valmistukseen ja opetukseen. Alue sijaitsee päinvastaisessa suunnassa Sunan pääsisäänkäynnistä ja koostuu monista pajoista ja opetustiloista. GSG:stä voi myös hankkia itse aseita/myrkkyjä.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5010Viesti Cross »

Pääosan matkasta kujalta hotellille Akki kulki hieman tietänäyttävän Tingan perässä, osakseen siksi etteivät he näyttäisi kulkevan yhdessä etsiöidensä hämäämiseksi, mutta myös siksi että saisi hieman rauhaa kasata ajatuksiaan ja lepuuttaa hermojaan. Matka ei ollut onneksi kovinkaan pitkä, sillä jokainen askel tuntui alkavan kuluttaa nopealla tahdilla kuivan ilman takia hengitys vaikeksista kärsivän nuorenmiehen voimia. Se ei kuitenkaan huolettanut häntä läheskään yhtäpaljon kuin koitos mikä olisi myöhemmin edessä, mihin valmistautumista uupumus tuntui ennemmin helpottavan kuin häiritsevän. Jokaiseen eteenpäin otettuun askeleeseen keskittyminen auttoi saamaan ajatukset pois häiritsevimmistä asioista, joita miekkamies ei halunnut vahingossakaan nousevan mieleensä silloin kuin ei kykenisi estämään ystäväänsä lukemasta ajatuksiaan. Omiin ajatuksiinsa uppoutunut Sanada ei juurikaan kiinnittänyt huomiota Jinain tekemisiin, ennen kuin he alkoivat olla lähellä hotellia, jolloin tämä pysähtyi eräällä kujalla ja odotti hänet luokseen.

Naisen alkaessa puhua kertoen huomanneensta toverinsa hermostuneisuuden ja ymmärtävän sen hyvin miekkamies katsahti tämän suuntaan mietteliäänä, joutuen hetken aikaa harkitsemaan mitä vastaisi tälle. Toisin kuin kunoichi tuntui olettavan hän ei ollut missään vaiheessa ollut kovinkaan huolissaan siitä miten toistensa seurasta nauttimaan pääsevää paria esittäminen vaikuttaisi heidän väleihinsä, sillä hän tiesi sen olevan vain hämäystä ja sen olevan osa sitä työtä joita heistä kumpikin oli koulutettu tekemään. Ymmärtäen kuitenkin kunoichin huomanneen jotain erikoista käytöksessään ja ymmärtäen ettei sen kiltämisestä pelkän uupumuksen perusteella olisi hyötyä hän päätyi nyökkäämään hieman päätään myöntävästi, yrittäen vaikuttaa mahdollisimman paljon siltä että olisi miettinyt miten vastata.
''Suoraan sanottuna en ole aivan varma kykenenkö suoriutumaan omasta asastani aivan kunnolla...'' Vaimealla karhealla äänellä muutaman sanan kähisevä Akki onnistui sanoa, onnistuen vain vaivoi olemaan säpsähtämättä hieman tuntiessaan Tingan tarttuvan käteensä. Se mitä tämä seuraavaksi sanoi sai nuorenmiehen jo hetken aikaa paremmassa järjästyksessä olleet ajatukset leviämään ympäriinsä kuin romahtavakorttitalo, saaden pienen nolostumisen punan nousemaan hänen kasvoilleen. Pelkkä ajatuskin siitä että käyttäytyis samalla tavalla kun luultavasti tekisi samassa tilanteessa Kageron kanssa sai nuorukaisen sykkeen nousemaan. Samalla kun tuo ehdotus toi miekkamiehen mieleen lukuisia muistoja ensikohtaamisesta äänenmaalaisen kunoichin kanssa, nosti se samalla myös pintaan lukuisia ajatuksia siitä kuinka nuo tilanteet olisivat edenneet punapään kanssa.
''Hyvä on...'' Sanada sai sanottua ollen vähällä kehottaa ystäväänsä käyttäytymään myös samaan tapaan kuin tämä olisi käyttäyytnyt samassa tilanteessa Koutein kanssa, mutta arveli sitten olla paras repimättä sitä haavaa auki. ''Toivottavasti tämä onnistuu.'' Hieman valeasuaan muokkaava nuorimies jatkoi, kykenemättä kieltämään sitä että oli toisaalta innoissaan siitä mitä pian tulisi tapahtumaan, mutta voimatta kuitenkaan myöskään kieltää sitä että pelkäsi miten kiusalliseksi tilanne saattaisi käydä. Samalla hän koki myös hyvin kiusalliseksi sen miten innoissaan toisaalta oli koko tilanteesta, aivan kuin se olisi jotenkin loukannut niitä tunteita joita hänellä oli Kageroa kohtaan.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5011Viesti Southpaw »

Akkin myöntäessä ettei ollut varma kuinka hyvin onnistuisi oman osansa esittämisessä, Tinga tunsi olonsa jollain tapaa helpottuneeksi, saatuaan ystävänsä myöntämään mikä tätä vaivasi. Tämä ei kuitenkaan ollut vielä ohi, joten tässä kohtaa Tinga saattoi vain toivoa, että huoneen hankkiminen sujuisi ongelmitta. Jälkeenpäin Akki toivottavasti tajuaisi ettei mitään syytä hermostumiseen ollut, sillä Tingalla itsellään ei ollut aikomustakaan antaa heidän esityksensä vaikuttaa heidän väleihinsä. Tavallaan hän oli itse saanut jopa harjoitusta tähän pitämällä kylässä yllä kulissisuhdetta Matsuraman kanssa.

"Olen varma, että pystyt siihen. Jos minulta kysytään, sinä olet ollut meistä kahdesta aina parempi näyttelemisen suhteen", Tinga vastasi Akkin sanoihin ja hymyili rohkaisevasti. Hyvä esimerkki Akkin kyvyistä oli muun muassa kohtaaminen Akuman kanssa, silloin kun tämä oli suostutellut heidät seuraamaan Kageron chuuninkoetta. Akki oli ihailtavasti onnistunut pitämään silloin tunteensa piilossa ja esittämään välinpitämätöntä, vaikka se olikin vaatinut hieman apua häneltä loppua kohden. Tinga itse saattoi vain arvailla kuinka pahasti olisi jossain kohtaa menettänyt hermonsa jos Koutei olisi ollut samassa tilanteessa kuin Kagero silloin.
"Minä voin hoitaa puhumisen kun päästään hotellin sisälle. Anna sinä vain äänesi levätä", Tinga sanoi vielä, Akkin muokattua valeasuaan hieman. Tämän jälkeen kunoichi keskittyi hetken verran, ennen kuin loihti kasvoilleen viettelevän näköisen hymyn ja lähti vetämään Akkia kädestä takaisin kadulla kulkevien ihmisten sekaan. Heidän päästyään tällä tavoin pois kujalta, Tinga painautui Akkin kylkeä vasten, samalla kun kurkotti antamaan suukon poskelle. Esitys vaikutti tässä vaiheessa vielä melko viattomalta, suurimmaksi osaksi siksi, että Tinga pyrki näyttämään siltä kuin hänellä olisi vielä ollut itsehillintää jäljellä. Vasta heidän ollessaan parin metrin päässä ovelta, Tinga uskaltautui koskettamaan ystäväänsä rohkeammin ja päästi kätensä laskeutumaan Akkin selkää pitkin puristamaan kevyesti tämän takapuolta. Tämän jälkeen nainen kurkotti vielä kertaalleen ylöspäin suudellakseen muutaman sekunnin ajan miehen kaulaa. Mielessään kunoichi kuitenkin toivoi, että Akki ymmärtäisi johdattaa esityksen takaisin viattomampaan suuntaan, mikäli hän tietämättään ylittäisi jonkin rajan jonka ylitse Akki itse ei halunnut mennä.

Heidän päästessään lopulta lyhyen kävelymatkan päätteeksi hotellin ovesta sisään, Tinga aisti jonkinlaisessa aulan tapaisessa olevan muitakin kuin he kaksi. Heidän edellään pienen tiskin luona joku toinen pari oli ilmeisesti parhaillaan hankkimassa huonetta myös, minkä vuoksi kaksikko joutui asettumaan jonon jatkoksi odottamaan, että edellä oleva pari saisi oman asiansa hoidettua.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5026Viesti Cross »

Kuullessaan Tingan rohkaisevat sanat Akkin mielessä alkoi hiljalleen muotoutua ajatus, joka auttoi häntä rauhoittamaan sisäisen mylläkkänsä ja jopa alkamaan hieman pitää tilanteesta jossa he olivat. Pieni ääni mielen perukoilta kuiski muistutuksen siitä että hän oli tehnyt varmasti paljon enemmän yakuzaperheiden parissa toimiessaan ollakseen loukkaamatta isäntiään, kuin mitä luultavasti nyt tulisi tekemään. Sen sijaan että olisi ajatellut tätä jollaintapaa kiusallisena tilanteena hänen tulisi nauttia saamastaan mahdollisuudesta, olematta kuitenkaan ajattelematta asiaa sen enempää. Jos myöhemmin sitten sattuisikin ajattelemaan vahingossakaan jotain sopimatonta Tingan läsnäollessa, voisi hän yksinkertaisesti sanoa tämän esityksen olleen hieman liiankin vakuuttava.
Kutkuttavaa vaihtoehtoa mielessään punnitseva miekkamies tunsi kunoichin tarttuvan käteensä ja vetävän perässään kujalta ihmisvilinän sekaan, mikä pakotti tekemään nopean päätöksen näytöksessä mukana olosta. Tyytyväisen hymyn kasvoilleen päästävä nuorukainen otti pari hieman pitempää askelta saadakseen ystävänsä kiinni, ottaen tämän kainaloonsa ja tuntien tämän painautuvan aivan omatoimisesti vielä lähemmäs. Huolimatta siitä että tiesi naisen vain näyttelevän ei se estänyt häntä hymyilemästä vielä hieman enemmän, tuntien samalla olonsa yllättävän rauhalliseksi ja tyytyväiseksi. Tuntiessaan viettelevästi hymyilevän punapään kurottautuvan puoleensa ja painavan huulensa kevyesti poskelleen viimeisetkin Sanadan mielessä pyörineet vastaväitteet kaikkosivat, samalla kun kevyt väristys kulki pitkin hänen selkäänsä.
Sen enempää asiaa ajattelematta miekkamies laski aluksi kunoichin hartioille asettaman kätensä tämän selkääpitkin vyötärölle ja vastasi vuorostaan tämän antamaan poskisuudelmaan kumartumalla hieman tämän puoleen painaakseen huulensa kevyesti tämän ohimolle, tuntien tämän olosuhteista huolimatta yllättävänkin miellyttävän tuoksun täyttävän sieraimensa. Se sai hänet ajattelemaan silmänräpäyksen ajan Kageroa ja vertaamaan näiden kahden tuoksua toisiinsa, mutta yhtä nopeasti kuin tuo ajatus oli tullutkin mieleen se myös katosi.

Pariskunnan lähestyessä hotellin ovea Akki tunsi entistä rohkeammin käyttäytyvän Tingan vievän myöskin kätensä entistä alemmas, kunnes tunsi sen valuvan aina toiselle pakaralleen ja puristavan sitä kevyesti. Jostainsyystä hän ei ollut koskaan kuvitellut ystävänsä olevan näin hyökkäävä, vaikkakaan ei voinut sanoa ettei olisi pitänyt siitä. Tämä selvästi tiesi mitä teki saadakseen tilanteen näyttämään ja myös tuntumaan mahdollisimman todelliselta, joka sai nuorukaisen innostumaan tilanteesta entistäkin enemmän, tehden mukaan heittäytymisestä ehkä liiankin helppoa.
Leveästi hymyillen Sanada nautti kiusoittelevasta suudelmasta kaulallaan, joka tuntui lähettävän vielä aikaisempaa voimakkaammat miellyttävät väristykset kulkemaan läpi hänen kehonsa. Hetkeksi nautinnollinen ilme kasvoillaan silmänsä sulkenut mies laski myöskin kätensä vielä alemmas naisen lantiolta vieden sen vuorostaan tämän takamukselle, vetäen tämän sitten tiukasti itseään vasten ja hetkeäkään sen enempää ajattelematta suuteli tätä suoraan suulle. Pitkän kiihkeän suudelman punapäälle antava nuorukainen huomasi nauttivansa tilanteesta aivan yhtä paljon kuin oli nauttinut ensisuudelmastaan Kageron kanssa, tuntematta kuitenkaan lainkaan sellaista katumusta kuin oli aijemmin uskonut. Uhraamatta kuitenkaan ajatustakaan tuolle seikalle suudelmasta irtaantuva shinobi siityi vuorostaan ystävänsä kaulalle, suudellen sitä muutaman kerran kevyesti siirtyen jatkuvasti hieman ylöspäin, näykkäisten nopeasti hieman tämän korvanlehteä, hyvin paljon samaan tapaan kuin oli tehnyt myös äänenmaalaiselle kunoichille heidän alkaessa päästä vautiin. Tiedostamatta sitä itsekkään hän halusi nähdä kuinka Jinai mahtaisi reagoida tuohon, lisäten kiusoittelunsa tehoa kevyellä puristuksella tämän pakarasta, peläten menevänsä liian pitkälle ja tulevansa naisen pois työntämäksi, samalla kun toisaalta jopa toivoi tämän tekevän sen.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5027Viesti Southpaw »

Tinga ei ollut varma johtuiko se vain hänen rohkaisevista sanoistaan vai jostain muusta, mutta heidän kuitenkin päästessään hotellin ovista sisään, Akkin aikaisempi epäröinti ja hermostuneisuus loistivat ainoastaan poissaolollaan. Kun Akki vielä seuraavaksi kiskaisi hänet itseään vasten ilman minkäänlaista ennakkovaroitusta ja painoi kiihkeän suudelman suoraan huulille, Tinga oli lähellä päästää yllättyneen huudahduksen, jonka tämä kuitenkin viime hetkellä onnistui estämään. Lyhyen hetken verran Tingasta tuntui kuin olisi jäätynyt aloilleen, sillä hän ei ollut odottanut Akkin heittäytyvän esitykseen näin antaumuksella, mutta nainen käsitti kuitenkin nopeasti, että tämä jos jokin sai tilanteen näyttämään aidolta. Niinpä kunoichi mukautui tilanteeseen parhaansa mukaan ja kietoi kätensä Akkin ympärille, samalla kun vastasi suudelmaan vähintään yhtä kiihkeästi kuin Akki itsekin. Tilanteen edetessä ja Akkin huulien siirtyessä seuraavaksi hänen kaulalleen, edes Tinga ei voinut mitään sille, että tunsi miellyttävän, kihelmöivän tunteen leviävän vatsanpohjastaan ympäri vartaloa, vaikka koettikin pitää tiiviisti mielessään, että tämä oli vain esitystä. Tästä ajatuksesta huolimatta kunoichi tajusi pian, että tuntiessaan seuraavaksi näykkäisyn korvanlehdellään, hän oli samalla itse sitä edes huomaamattaan painanut kyntensä kevyesti Akkin selkää vasten.

Sen pidempään pariskunta ei kuitenkaan voinut jatkaa, kun Tinga seuraavaksi tiedosti, että heidän edellään jonossa ollut kaksikko poistui tiskiltä ja lähti kävelemään kohti ylempiin kerroksiin johtavia portaita. Irrottaen otteensa Akkista niin vastahakoisen näköisenä kuin vain kykeni, Tinga kääntyi kävelemään tiskille. Nojatessaan sitten tiskiä vasten, Tinga ei sokeana ollut täysin varma mitä tiskin takana oleva vastaanottotyöntekijä kykeni näkemään, mutta varmuuden vuoksi nainen kuitenkin työnsi takapuoltaan aavistuksen taaksepäin, niin että saattoi painaa sen kevyesti perässään seuranneen Akkin reittä vasten.

"On kai teillä vielä vapaita huoneita?" Tinga kysyi, tehden parhaansa kuulostaakseen mahdollisimman kärsimättömältä.
"Toisessa kerroksessa on vielä kaksi ja kolmannessa kerroksessa on yksi huone. Kuinka pitkäksi aikaa haluatte huoneen?" tiskin takana oleva mies kysyi, samalla selaillen jonkinlaista kansiota edessään. Tässä kohtaa Tinga epäröi hieman, sillä hän ei ollut ollenkaan varma kuinka kauan heillä kestäisi hankkia Akkille lääkettä ja mihin aikaan he lopulta päätyisivät lähtemään kylästä. Lopulta kunoichi tuli siihen tulokseen, että oli parempi varata huone liian pitkäksi aikaa kuin liian lyhyeksi. Mikään ei loppujen lopuksi estäisi heitä vapauttamasta huonetta aiottua aiemmin.
"Koko yöksi", Tinga vastasi lopulta. Tässä kohtaa työntekijä vilkaisi Akkin suuntaan, varmaankin miettien mahtaisiko siteillä kasvonsa peittäneellä miehellä olla tosiaan jaksamista koko yöksi. Sanomatta kuitenkaan mitään, mies kirjoitti varauksen ylös kansioonsa ja ilmoitti sitten hinnan. Tinga oli lähellä irvistää hinnan kuultuaan, mutta maksoi kuitenkin mukisematta.
"Huoneenne on kolmannessa kerroksessa", tiskin takana oleva mies sanoi ja ojensi avaimen Tingalle. Saatuaan lopulta avaimen käteensä, kunoichi asettui taas Akkin kylkeä vasten ja lähti kävelemään tämän vierellä kohti ylempiin kerroksiin johtavia portaita. Heidän ollessaan toisen kerroksen kohdalla, Tinga aisti kahden henkilön olevan tulossa alaspäin portaita pitkin, ilmeisesti aikomuksenaan luultavasti poistua hotellista tällä erää. Arvellen, että esitys olisi turvallista lopettaa vasta kun he pääsisivät huoneeseensa, Tinga odotti, että portaita laskeutuvat tulijat saisivat heidät näkyviinsä, ennen kuin rohkaistui suutelemaan Akkia vielä kerran.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5031Viesti Cross »

Painaessaan huulensa halauksessaan olevan Tingan huulia vasten Akki tunsi tämän jännittyvän hetkeksi yllättyneenä paikalleen, ennen kuin rentoutui taas nopeasti ja vastasi jopa yllättävänkin innostuneesti suudelmaan. Jos nuorukaisella oli ollut vielä tässä vaiheessa jotain epäilyksiä niin viimestään tässävaiheessa ne haihtuivat suudelman mukanaan tuoman miellyttävän tunteen mukana, joka yhdessä päänsä sisällä kuulemansa kuiskeen kanssa ohjasi häntä jatkamaan eteenpäin ja uskaltautumaan vielä hieman pidemmälle. Siirtyessään suulta ensin naisen kaulalle ja siitä hiljalleen ylemmäs korvalle hän tunsi ympärilleen kietoutuneiden käsien puristuksen voimistuvan hiljalleen kuin vaatien aina vain lisää, kasvattaen hetki hetkeltä vielä hetki sitten epäröineen miehen itseluottamusta. Päästessään lopulta näykkäisemään keveyesti ystävänsä korvanlehteä tunsi miekkamies jo tämän kynsien painautuvan ohuen kaapunsa läpi selkäänsä, tuottaen jollain oudolla tavalla hyvinkin miellyttävän tuntuista lievää kipua raapaisullaan. Se sai vaimean tyytyväisen murahduksen karkaamaan tiedostamattomasti hänen huuliltaan ja vetämään samalla myös tätä vielä lähemmäs itseensä, juuri ennen kuin heitä edeltänyt pari lähti avaimet saaneena suuntaamaan huonettaan kohti, tehden tilaa seuraaville asiakkaille tiskillä.
Tuo seikka jäi kuitenkin ainaki aluksi huomaamatta johonkin aivan muuhun huomionsa kiinnittäneeltä Sanadalta, jonka toinen käsi oli lähtenyt hiljalleen kohoamaan ylemmäs Jinain selkääpitkin tämän pakaroilta. Tiskin takana olevan virkailijan äänekäs rykäisy kuitenkin havahdutti toisiinsa keskittyneeltä vaikuttaneen kaksikon, pakottaen heidät hillitsemään vauhtiaan irrottautumalla toisistaan. Tingasta irtipäästävä Akki ei ollut aivan varma kuinka paljon tämän kasvoilla oleva pettynyt ja pahoillaan oleva ilme oli vain näyttelyä, mutta ainakin häneen se olisi mennyt täydestä ja hyvin paljon samanlainen ilme löytyi varmasti myös hänen omilta kasvoiltaan. Eikä se todellakaan ollut pelkästään taitavasti luotu naamio, kuten sen olisi kuulunut olla. Tuon seikan tajuaminen oli saada hänet katumapäälle, mutta tuntiessaan tiskin suuntaan kääntyneen punapään painautuvan uudestaan itseään vasten kuin lisää huomiota vaatien tuli tuo tunne sysätyksi samantien syrjään.
Pieni tyytyväinen hymy kasvoillaan miekkamies kietoi kätensä edessään huonetta pyytävän kunoichin lantion ympärille, vetäen tätä hieman tiukemmin otteeseensa ja lähtien sitten kuljettamaan käsiään kiusoittelevasti tämän vartaloa pitkin. Toinen niistä suuntasi ensin reiden ulkopuolta pitkin alaspäin ja lähti hetken päästä palaamaan takaisin päin vuorostaan sisäpuolelle siirtyneenä, menemättä kuitenkaan ainakaan vielä kaikkein strategisimille alueille. Samalla toinen käsi kulkeutui Jinain kylkeä pitkin ylöspäin tämän rintojen alle, koskettaen niiden alapintaa vain kevyen tunnustelevasti. Käsiensä tehdessä omia tutkimus matkojaan tiskin takana olevan virkailijan kateellisista vilkaisuista jollain oudolla tapaa nauttiva Sanada oli siirtänyt hieman punaisia hiuksia peittävää huivia pois tieltään niin että pääsi antamaan pari kevyttä suudelmaa ja kiusoittelevaa näykkäisyä sen vielä äsken verhoamalle niskalle, kulkien alaspäin johtavaa kaarta pitkin kohti hartiaa.

Omaan rooliinsa heittäytynyt Akki ei olisi halunnut keskeyttää Tingan härnäämistä, mutta tämän ollessa aikeissa alkaa maksaa huonetta oli hänen aika puuttua tapahtumiin. Toisin kuin hänellä tällä ei ollut kovinkaan kaksista omaisuutta mukanaan, koska ei ollut joutanut valmistella suurinta osaa tavaroistaan ennen kuin heidän oli pitänyt häipyä Hebigakuresta. Nekin varat joita tällä oli mukanaan oli helppo tunnistaa juuri tuon alueen valuutaksi, jonka käyttäminen oli sama kuin kertoisi kuka oli ja mistä tuli. Miekkamies oli huomauttanut tuosta seikasta jo aijemmin ja heidän olisikin ollut tarkoitus käydä vaihtamassa kunoichin rahat johonkin yleis pätevämpään muotoon, jonka alkuperästä ei ottaa yhtä helposti selvää.
Yksi sellainen oli pieni valkoinen helmi jonka toisella kädellään ensin ystävänsä rahoja kaivamaan alkaneen käden pysäyttänyt Sanada kaivoi vuorostaan toisella kädellään taskustaan, tietäen sen olevan pienten jalokivien tavoin meelko yleinen maksuväline rikkaiden kauppiaiden parissa, koska huolimatta huomattavasta arvostaan se oli kuitenkin tarpeeksi pieni tarvittaessa vaikka nielaistavaksi ryöväreiltä piiloon. Pienellä ranneliikkeellä helmen tiskin takana olevalle miehelle heittävä nuorukainen tiesi sen riittävän maksamaan huoneen helposti, minkä lisäksi näin huomattava tippi takasi varmasti myös sen ettei heitä häirittäisi seuraavaan pariin päivään. Virkailijan kasvoilla vielä äsken ollut epäilevä katse muuttui ensin ällistyneeksi ja sitten kiitolliseksi, tämän nyökätessä palvelualttiisti nopeasti silmää iskevälle kääreiden peittämälle miehelle.

Saatuaan tämänjälkeen vielä huoneensa avaimen ja kuultuaan missä se oli tiiviisti toisiinsa painunut shinobi kaksikko lähti astelemaan kapeita portaita kohti, näyttäen aivan siltä etteivät olisi malttaneet odottaa pääsevänsä sinne. Se piti kuitenkin vain osakseen paikkansa ainakin miekkamiehen kohdalla, jonka sisäinen piru oli jo päässyt irti ja vaati saada vielä lisää. Ryhtyessään tähän leikkiin Akki oli kuitenkin päättänyt sallia itselleen vain sen verran kuin tarpeen oli ja siksi hän joutuikin käymään pientä taistelua päänsäsisällä pitääkseen itsensä aisoissa, mitä ei juurikaan ainakaan liikaa hepottanut se etteivät rappuset olleet niin leveät että olisivat voineet kulkea rinnatusten niissä. Sen sijaan nuorukainen oli päästänyt ystävänsä menemään edellään, tajuten vasta paris askeleen jälkeen ettei se ehkä sittenkään ollut ollut aivan kaikkein paras liike. Vaikka asetelmassa ei sinäänsä olsisi pitänyt olla mitään niin todella erikoista, toi se silti jostainsyystä hänen mieleensä ensimmäisen yön Kageron kanssa ja sen kuinka tämä oli noussut lantio kiusoittelevasti keinuen portaita edeltä heidän ottamaansa huoneeseen. Verrattuna tuohon tilanteeseen edellä menevä Jinai ei tarjonnut juurikaan nähtävää, mikä oli tietenkin ymmärrettävää sillä tällä ei ollut siihen mitään tarvetta.
Ymmärtäen tuon seikan Akki keskittyi hetkeksi muistoonsa ja siihen että jaksoi portaat ylösasti, sillä aulan tapahtumien taka alalle työnnetty uupumus teki jälleen paluutaan. Kiitos nuiden kahden seikan hänen valppautensa ei ollut lähelläkään sillä tasolla kuin olisi pitänyt olla tilanteen huomioon ottaen, minkä takia myös huoneestaan poistuva pariskunta olisi päässyt ilman Tingaa yllättämään miekkamiehen. Nyt yllätys meni kuitenkin naiselle, tämän yllättäin kääntyessä ja painautuessa suutelemaan takanaan tullutta miestä. Esityksen jo päättyneeksi luulleelta nuorukaiselta kesti silmänräpäksen verran hahmottaa tilanne ja vastata siihen, tajuamatta kuitenkaan kaiken olevan tälläkin kertaa vain esitystä. Outo tapahtuma kerkesi kyllä ihmetyttää miekkamiestä silmänräpäyksen ajan, mutta se ajatus painui melkein samantien jälleen mielen syövereihin, nuoruudessa varsinkin Rikan tytöiltä saatujen oppien ja vinkkien alkaessa vallata alaa. Ne muistuttivat häntä etenemään rauhallisesti ja aina vain kiusoitellen, kunnes nainen ei enää vain pyytäisi tai vaatisi lisää, vaan suoraan sanottuna kerjäis menemään vielä pidemmälle.
Samalla kun vastasi kiihkeään suudelmaan Sanadan toinen käsi kulki pitkin seinää vasten painetun Jinain selkää tämän hiusten sekaan, tarttuen kiinni niihin kevyesti ja alkaen vetää tämän päätä hieman taka kenoon. Samalla hän itse siirtyi taas naisen kaulalle, alkaen kiusoitellen laskeutua alaspäin, auttaen toisella vapaalla kädellään hieman ystävänsä asua hieman enemmän auki niin että pystyi jatkamaan aina vain alemmas osakseen paljastuneita rintoja kohti. Tilanne toi jälleen kerran hetkeksi miehen mieleen tapahtumat äänenmaassa, jotka tuntuivat kuitenkin sekoittuvan jollain oudolla tavalla hänen päässään tähän hetkeen. Yhdessä ne saivat aikaan jäykistävän reagtion, jonka huomatessaan Akki lopulta havahtui kunnolla tilanteeseen ja otti hieman etäisyyttä heidän välilleen, ymmärtäen jo itsekkin menevänsä liiankin pitkällä yli itselleen asettamien rajojen. Toisaalta hän toivoi ettei Tinga olisi huomannut mitään, toisaalta taas että tämä olisi vetänyt itsensä takaisin luokseen ja vaatinut jatkamaan mitä oli juuri ollut tekemässä.
Vasta tässä vaiheessa miekkamies tajusi jonkun ohittaneen juuri heidät, huomaten nopealla vilkaisulla olkansa yli kateellisena suuntaansa katsovan nuoren hurmurin, jonka silmissä luultavasti auringossa itsensä polttaneelta pömppämahaiselta kauppiaalta, jonka oli onnistunut hankkia jostain itselleen todellista laatuseuraa. Samalla hän huomasi myös tämän vierellä kulkevan kohtalaisen söpön näköisen nuoren tytön jonkin läheisen teehuoneen tarjoilijan asussa, joka oli niin ikään huomannut seuralaisensa punapäähän suuntautuneen himokkaan katseen ja tuijotti niin ikään tämän suuntaan joskin huomattavasti mustasukkaisemman näköisenä. Tajuten tilanteen todellisen laidan nyt huomattavasti paremmin Sanada nykäisi Tingan nopeasti itseään kohti, pyöräyttäen kuitenkin samantien ohi kohti ylös johtavia rappusia ja antaen tälle hieman vauhtia kevyellä läpsäisyllä pakaralle. Tämän jälkeen omaa innostutaan vasten jälleen kamppailemaan käyvä nuorukainen itse lähti naisen perään, toivoen ettei sekoaisi loppu matkan aikana ja ettei sille sattuisi enää enempää vastaantulijoita.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5032Viesti Southpaw »

Jos Tinga olikin hetken ehtinyt luulla, että huoneen varaus ja maksaminen sujuisi rauhallisemmin ja esitys jatkuisi vasta kun he saisivat huoneen avaimen, nuo luulot murskautuivat hetkessä kun hän tunsi Akkin painautuvan lähemmäs. Vaikka hän pyrkikikin keskittymään ensisijaisesti vain siihen, että he saisivat asiansa tiskillä toimitettua, pitkin hänen vartaloaan harhailevat kädet tekivät näistä ajatuksista huolimatta keskusteluun keskittymisestä vaikeaa. Käsien edetessä lopulta uhkaavasti lähelle strategisimpien paikkojen rajoja, Tinga tunsi tahtomattaankin jännittyvänsä, odottaessaan kuinka pitkälle Akki oli oikein menossa. Käsien kuitenkin onneksi pysähtyessä, Tinga oli jo huokaisemaisillaan helpotuksesta, olettaen Akkin pitävän tilanteen rauhallisempana kuin hetki sitten, mutta seuraavassa hetkessä hän tunsi huulien suutelevan niskaansa ja siirtyvän siitä hitaasti kohti olkapäätä. Mielihyvästä kertovan ilmeen tuottamiseen ei tarvinnut edes erityisemmin keskittyä, riitti kun vain kallisti päätään hieman sivulle, niin että Akki voisi halutessaan jatkaa hänen kaulansa ja olkapäänsä kimpussa. Vaikka tiesikin tämän kaiken olevan esitystä, Tingan oli silti myönnettävä, ettei hänestä tuntunut lainkaan hassummalta, vaikka olikin etukäteen odottanut tämän olevan jollain tapaa hyvinkin vaivaannuttava kokemus.

Kun vihdoin tuli maksamisen aika, Tinga oli jo ottamassa rahojaan esiin, kun tunsi kuitenkin Akkin siirtävän toisen kätensä hänen ranteensa kohdalle, niin että sai hänet pysäytettyä. Kysyvä ilme kasvoillaan, Tinga ehti jo kääntää hieman päätään, ennen kuin muisti heidän aiemman keskustelunsa siitä, että rahat olisi vaihdettava johonkin hankalammin jäljitettävään valuuttaan. Kaksikon onneksi Akki oli kuitenkin varautunut tilanteeseen paremmin ja päätyi hoitamaan maksupuolen heittämällä yhden helmen tiskin takana olevalla työntekijälle. Vaikka Tinga ei voinutkaan nähdä miehen ilmettä, yllättyneisyyden sekainen kiitollisuus tuntui silti tämän chakrassa asti, minkä perusteella Tingakin saattoi päätellä, että jos he jäisivät kiinni täällä, niin vastaanoton mies tuskin tulisi olemaan se joka heidän sijaintinsa ilmiantaisi.

Heidän päästessään kuitenkin viimein avaimet mukanaan portaisiin, Tinga ehti jo ajatella, että pelkkä lyhyt suudelma riittäisi harhauttamaan hotellista poistuvat vastaantulijat, mutta naisen yllätykseksi tässäkin kohtaa Akki päätyi pistämään parastaan. Sen sijaan, että olisi tyytynyt vain jatkamaan suudelmaa sen aikaa, että vastaantulijat menivät ohi, Tinga löysi itsensä pian painettuna seinää vasten, samalla kun Akki taivutti hänen päätään taaksepäin ja kumartui suutelemaan rintakehän yläosaa, jonka onnistui toisella kädellä saamaan esille vaatteiden alta. Kuin huomaamatta, Tinga tajusi huuliltaan karkaavan vaimean äännähdyksen, samalla kun päästi kätensä hyväilemään Akkin niskaa. Tuntiessaan kuitenkin vielä lopuksi jotain kovaa jalkaansa vasten, Tingan poskia alkoi kuumottaa. Osittain hän oli otettu tästä reaktiosta jonka oli saanut aikaan, sillä se ainakin todisti hänen onnistuneen omassa roolissaan hyvin. Toisaalta taas tämä tuntui samalla jotenkin väärältä ja sai Tingan miettimään oliko esitys sittenkin jo liian pitkällä, vaikka hän olikin parhaansa mukaan pyrkinyt pitämään tilanteen vain koskettelun ja suutelun tasolla. Hetken verran hän vakavissaan harkitsi työntävänsä Akkin kauemmas, mutta sitä hänen ei kuitenkaan tarvinnut tehdä, sillä pian Akki tuntui itsekin havahtuvan ja vetäytyi kauemmas aivan omatoimisesti, päästäen hänet jatkamaan matkaa portaita pitkin ylöspäin, kuitenkin varmuuden vuoksi vauhdittaen häntä kevyellä läpsäisyllä takamukselle.

"Ei enää pitkä matka", Tinga ehti jo ajatella, mutta heidän päästessään viimein kolmanteen kerrokseen, Tinga tajusi hetkessä, ettei esitys suinkaan ollut vielä ohi, kuten hän oli jo ehtinyt luulla. Hänen ei tarvinnut aistia ympäristöään kovinkaan kauan, ennen kuin tajusi, että kerroksen ainoa tyhjältä vaikuttava huone oli melkein käytävän toisessa päässä. Tuntui melkein siltä kuin jokin korkeampi voima olisi halunnut saada tämän tarkoituksella kestämään mahdollisimman pitkään, sillä tyhjän huoneen luona Tinga aisti parhaillaan huoneesta kärryineen poistuvan siivoojan, minkä lisäksi käytävälle oli katonrajaan asetettu muutamia valvontakameroita, mitä ilmeisimmin varmistamaan, että asiakkaat eivät rikkoisi paikkoja tai alkaisi aiheuttaa muutenkaan häiriötä.

Käsittäen, että he eivät voisi jäädä tähän seisomaan kovin pitkäksi aikaa, Tinga kietoi toisen kätensä jälleen Akkin ympärille, samalla kun asettui kulkemaan miehen vierellä käytävää pitkin eteenpäin, kohti huonetta ja siivoojaa, joka parhaillaan sulki siivoamansa huoneen oven. Koska hänellä ei ollut mitään keinoa varmistua siitä nauhoittivatko kamerat kaiken tai katsoiko niiden kautta parhaillaankin joku, Tinga tuli lopulta siihen tulokseen, että esityksen viimeinen vaihe oli pakko saada jotenkin näyttämään siltä kuin he olisivat olleet aivan kärsivällisyytensä äärirajoilla. Siivoojan saatua oven suljettua, ja lähtiessä työntämään kärryjä käytävän tähän päähän, Tinga oli jo kurkottamassa mahdollisimman kärsimättömän näköisenä kohti Akkin kasvoja, jatkaakseen suudelmien antamista, samalla kun avasi toisella kädellään tämän yllä olevaa kaapua, melkein kuin valmiina riisumaan miehen tässä ja nyt. Saatuaan kaavun kuitenkin auki vain osittain, Tinga päästi lopulta irti vaatekappaleesta ja sujautti kätensä kaavun kauluksesta sisään koskettamaan miehen rintakehää, melkein kuin janoten mahdollisimman paljon ihokontaktia. Mielessään nainen kuitenkin ajatteli, että tätä siirtoa hänen olisi pahoiteltava myöhemmin kunhan he vain pääsisivät huoneeseensa. Hän ei yksinkertaisesti keksinyt muutakaan keinoa kruunata tämä esitys tarpeeksi uskottavasti ilman että joutuisi tekemään jotain mitä he molemmat katuisivat myöhemmin.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5033Viesti Cross »

Mitä helvettiä oikein touhuan? Edelleen lähettämän Tingan perässä rappusia ylintäkerrosta kohti kapuava Akki ajatteli, pyrkien parhaansa mukaan katseensa suunnattuna minnehyväänsä muualle kuin yläviistoon eteensä. Suostuessaan esittämään pariskuntaa hotellin henkilökuntaa harhauttaakseen hän oli kyllä tiennyt että tulisi pitämään siitä, mutta ei olisi silti koskaan osannut kuvitella että tulisi silti menettämään itsensä hallinnan näin helposti. Joka kerta joutuessaan lähetysten ystävänsä kanssa miekkamiehestä oli alkanut tuntua miltei siltä kuin olisi päätynyt enemmän sivustakatsojaksi, kehonsa alkaessa toimia miltei itsekseen, samalla kun kaikki itsehillintä ja häveliäisyys tuntui katoavan puhtaan intohimon tieltä.
Enkö muka halua tätä... Aivan kuten hänkin... Nopeasti jo miltei ylimpään kerrokseen asti selvinnyttä Jinain selkää vilkaiseva mies huomasi vastaavansa aijempaan kysymykseensä, tuntien oudon epävarmuuden sisällään. Oli hänen idea tulla tännea ja esittää paria... Hän itse kertoi sinulle kuinka käyttäytyä... Edellään menevän naisen selkää edelleen katsova nuorukainen tuumi, huomaten yllättäin katseensa alkavan hiljalleen valua jälleen alaspäin tämän lantiolle ja siitä hieman vielä alaspäin.
Mutta vain auttaakseen minua... Silmänsä hetkeksi sulkeva miekkamies ajatteli ja yritti häätää oudolta tuntuvat ajatukset mielestään, huomaten kuitenkin sen saavan aikaan vain lievää huvittuneisuutta itsessään. Älä yritä huijata itseäsi... Mikään tekemäni ei ole saanut häntä perääntymään... Päinvastoin... Ajatus jatkui mieleen noustessa ajatus siitä kuinka edellä menevä punapää oli ensin upottanut kyntensä hänen niskaansa kuin lisää vaatien, sen tiskillä asioidessaan oli itse tarjoutunut kosketeltavaksi ja vielä lopuksi vain hetki sitten vetänyt miehen toistamiseen kimppuunsa. Kääreiden peittämä shinobi yritti järkeillä sen kaiken olleen vain silminnäkijöiden hämäämistä, mutta huomasi heti perään miettivänsä oliko se todella ollut loppujen lopuksi tarpeen, varsinkin kun otti huomioon kuinka epäsuhdan näköiseltä parilta he näyttivät. Ehkä virkailija, mutta ei enää äsken...

Päästessään rappusten yläpäähän Akki laittoi merkille saman asian kuin Tingakin kameroista ja käytävän päässä vastaan leveine kärryineen tulevasta siivoojasta, joka niin kokonsa kuin ulkonäkönsäkkin puolesta liian pitkäksi aikaan kuivumaan unohtuneelta kurttuisalta luumulta. Jälleen uusi tekosyy... Kuin tyhjästä nouseva ajatus käväisi hänen mielessään, juuri ennen kuin tunsi naisen liimautuvan jälleen kainaloonsa ja kurottautuvan kohti suudelmaa haluavan näköisenä. Arvasinhan... Hän haluaa sitä... Himoitsee sitä... Tarvitsee sitä... Aivan kuten minä... Silmänräpäyksen ajan ystäväänsä katsomaan kerkeävä miekkamies ajatteli, ennen kuin huomasi jälleen kumartuvan tätä kohti ja painavansa jälleen kerran huulensa tämän huulia vasten.
Hän vain näyttelee... Älä nolaa itseäsi... Suudelmaan vastaava mies hoki mielessään, uskoen että kykenisi kaikista mielessään käyneistä ajatuksista huolimatta hillitsemään itsensä tälläkertaa. Tuo itsevarmuus alkoi kuitenkin murentua miltei samantien Jinain alkaessa avata hänen päällään olevaa ohutta mutta hyvin suojaa antavaa matkakaapua, kunnes vyötäröllä sitä kiinni sitova vyö tuli vastaan ja tämä päätti sujauttaa kätensä vaatteen alle. Mitä oikein pelkään... Elämäni tilaisuus lipuu ohi sormieni... Ihoaan suojaavana kerroksena peittävien kääreiden läpi kevyen kosketuksen tunteva nuorukainen ajatteli, nauttien sen aralla pinnalla aiheuttamasta lievästä kihelmöinnistä, joka sai vaimeat väreet kulkemaan jälleen pitkin selkää.
Tuntien yllättävänkin voimakkaan mielihyvän tunteen kulkevan lävitseen Akki joutui ottamaan tukea läheisestä seinästä, asettuen nojaamaan sitä vasten ja veti Tingan perässään luokseen. Tuntien sykkeensä nousevan jälleen ja hengityksensä käyvän raskaammaksi hän huomasi menettäneensä jälleen hallinnan itsestään, ilman että edes juurikaan välitti enää asiasta. Sensijaan hän kyllä välitti tuntemastaan kevyen kiusoittelevasta näykkäisystä alahuulellaan, jota seurasi samantien nopea kielen lipaisu ylähuulellaan, joka tuntui kuin täydelliseltä muistolta jostain mitä Kagero oli tehnyt. Temppu sai välittömästi vastakaikua miekkamieheltä, joka vastasi siihen nopealla vasta lipaisulla, kuten muisti tehneensä ja sitten viemällä jo huomattavasti rohkeammin oman kielensä leikkiin mukaan.
Kärryjään eteenpäin työntävän siivoojan lähestyessä shinobi kaksikkoa seinään nojaavan miehen käsi lähti hiljalleen laskeutumaan jälleen kohti naisen alaselkää, vetäen tätä jälleen lähemmäs. Samalla hän jatkoi jälleen punapään suutelemista, toisen kätensä kulkeutuessa vuorostaan kohti tämän rintoja, alkaen sivellä niitä ensin varovaisen kokeilevasti ja sitten hiljalleen taas voimakkaammin. Toisin kuin aijemmin rappusissa Akki ei tälläkertaa tuntunut välittävän tippaakaan siitä että Tinga varmasti kykeni tuntemaan kohouman hänen jalkojensa välissä, joka oli kasvanut entistäkin isommaksi ja kovemmaksi.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5035Viesti Southpaw »

He ehtivät edetä käytävää pitkin eteenpäin vain vähän matkaa, kun Akki päätti yllättäen ottaa tukea seinästä ja lopulta muutaman hitaan askelen jälkeen pysähtyi nojaamaan seinään, samalla jatkaen hänen aloittamaansa suudelmaa.
"Mitä sinä oikein ajattelet? Laita jalkaa toisen eteen!" Tinga ajatteli mielessään ja oli jo aikeissa kiskaista Akkin liikkeelle. Hän ehti kuitenkin vain siirtää toisen kätensä miehen käsivarrelle, ennen kuin tuli itse kiskaistuksi Akkia vasten. Samalla kun jo ennestään kiihkeältä näyttävä suudelma alkoi muuttua kielisuudelmaksi asti, Tinga tunsi myös Akkin toisen käden kulkevan ylemmäs hänen vartaloaan pitkin. Tajutessaan kuitenkin, että tällä kertaa käsi ei ollut pysähtymässä, vain rintojen alapuolelle, ystävänsä suutelemista jatkavan kunoichin huulilta karkasi äännähdys, joka oli helposti tulkittavissa nautinnosta johtuvaksi. Osittain se ehkä sitä olikin, sillä hän olisi valehdellut jos olisi väittänyt, ettei tämä tuntunut millään tapaa hyvältä. Samalla kunoichin järki kuitenkin kuiski tämän korvaan, että esitys olisi aika saattaa päätökseen ja Akki olisi saatava huoneeseen asti, ennen kuin tämä esitys jatkuisi liian pitkälle. Niinpä Tingan tarkoitus oli äännähdyksellään enemmänkin saada Akki havahtumaan takaisin tähän hetkeen, sillä tämä ei tuntunut enää edes välittävän etupuolellaan olevasta kohoumasta, josta Tinga kuitenkin itse oli kiusallisen tietoinen, kun mies veti hänet tiiviisti itseään vasten.

Lopulta siivoojan kulkiessa heidän ohitseen, Tinga pakotti itsensä liikkeelle ja irtautui suudelmasta. Tämän jälkeen kunoichi tarttui ystävänsä käsiin ja lähti peruuttamaan sitten käytävää pitkin kohti tyhjää huonetta, samalla pidellen Akkin käsistä ja vetäen tätä mukanaan. Tietämättä kuinka hyvin tai huonosti hänen ilmeensä näkyisivät kameroille, nainen päätyi varmuuden vuoksi pitämään kasvoillaan mahdollisimman kärsimättömän ja viekoittelevan ilmeen, melkein kuin olisi yrittänyt ilmeellään luvata, että huoneessa he voisivat jatkaa niin pitkälle ja niin kauan kuin vain halusivat.

Ikuisuudelta tuntuvan matkan ajan, Tinga lopulta tunsi tulevansa tyhjän huoneen kohdalle ja otti avaimen esille, kääntyen hetkeksi Akkista poispäin avatakseen lukitun oven. Jopa hänen sensorikyvyillään avaimenreikää oli vaikea aistia, mutta lopulta hetken haparoinnin ja tunnustelun jälkeen Tinga tunsi lopulta avaimen solahtavan lukkoon. Saatuaan oven auki, hän kääntyi vielä viimeisen kerran painautumaan Akkia vasten kuin aikoen suudella miestä vielä kerran. Suutelemisen sijaan Tinga lähti kuitenkin perääntymään huoneeseen, samalla vetäen Akkia perässään. Tämä toivottavasti näyttäisi valvontakameroissa siltä, että suutelu jatkui kameroiden ulkopuolella samantien, vaikka todellisuudessa Tinga potkaisi oven toisella jalallaan kiinni ja otti sitten Akkiin etäisyyttä. Hetken verran kului hiljaisuuden vallitessa, Tingan miettiessä mitä oikein sanoa. Samalla hän aisti huonetta johon he olivat tulleet.
"Olen pahoillani... Äskeinen taisi karata aika pahasti lapasesta. Ei ollut tarkoitus mennä noin pitkälle alunperin", Tinga sanoi lopulta. Hän ei tiennyt mitä muutakaan sanoa. Jollain tapaa tuntui, ettei äskeistä voinut noin vain siivuuttaa olankohautuksella, sillä muuten se olisi luultavasti jäänyt jollain tapaa kaihertamaan kummankin mieltä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5036Viesti Cross »

Haluanko todella tätä... Kyllä. Haluaako hän muka tätä? Kyllä... Lähinnä jälleen katsojan ossan siirtynyt Akki onnistui ajattelemaan, tuntien ajatustensa kulkevan puuroisesti aivan kuin olisi nauttinut useamman kuin muutaman lasillisen liikaa. Hänellä ei tuntunut olevan mitään kiirettä jatkaa eteenpäin käytävää huoneeseen asti, vaan vaikutti siltä kuin olisi voinut hetkenä minä hyväänsä alkaa riisua ystäväänsä tässä ja nyt. Tälläkään tuskin olisi ollut mitään toivoakaan päästä irti tiukasti kiinni pitävästä miehestä ilman voimankäyttöä, mikä olisi varmasti aiheuttanut kummastusta kärryineen heitä juuri ohittavassa vanhassa kurpassa.
Ohi taapertava mummukka oli kuitenkin pistävine katseineen juuri se pieni häiriötekijä jota tässätilanteessa tarvittiin, sillä tämän paheksuva katse tuntui jostain syystä ärsyttävän suunnattomasti kunoichin keskittymään pyrkivää Sanadaa. Kapeiksi viiruiksi painuneet silmänsä murhaavan näköisenä tätä kohti kääntäen hän oli juuri aikeissa käskeä tätä suksimaan matkoihinsa vauhdilla, kerkeämättä kuitenkaan sanoa sanaakaan. Sen sijaan miekkamiehen kasvoille kohosi välittömästi outo hämmentynyt ilme hänen kohdattuaan naisen safirin sinisissä silmissä olleen paheksunnan ja halveksunnan, joka oli juuri se mitä tiukassa otteessa ollut Jinai oli tarvinnut päästäkseen pujahtamaan vapaaksi.
Koko tuo seikka ei kuitenkaan merkinnyt sillähetkellä mitään Akkille, joka vain hädintuskin edes huomasi koko tapahtumaa ja lähtikin ilman sen kummempia yrityksiä kiltisti seuraamaan itseään perässään huoneen ovea kohti vetävää naista. Ainut asia mitä hän sillähetkellä näki olivat nuo siniset silmät, jotka toivat nuorukaisen mieleen ensin Kageron jäätävän katseen tämän luultua hänen olleen kiinnostunut Tingasta. Ainakaan tuolloin mies oli vielä itse uskonut ettei niin ollut, mutta ei ollut enää läheskään niin varma. Siitä huolimatta pelkkä ajatus tuosta tapaamisesta sai hänet miltei inhoamaan itseään viimehetkisten tekojensa takia ja toivomaan että olisi nähnyt vain painajaista, eikä mitään tästä olisi todella tapahtunut.
Se ei ollut kuitenkaan kaikki mitä nuo siniset silmät toivat Sanadan mieleen, samalla jokin nuissa sinisissä silmissä muistutti häntä myös toiset saman sävyiset silmät omaavasta naisesta, jolle oli niin ikään luvannut jotain. Oman henkensä nuorukaisen pelastaakseen uhrannut Azuza oli viimeisenä tekonaan pyytänyt häntä pitämään huolta tyttärestään, eikä ollut silloin varmasti tarkoittanut mitään tämänkaltaista.

Koko matkan huoneeseen sisälle miekkamies seurasi edellä menevää ystäväänsä kuin unessa, yrittämättä enää yhtään mitään. Jotenkin unelta tuntuneesta tilastaan herännyt mies sai pidettyä kasvoillaan jonkinlaisen hymyn tapaisen, aivan kuin olisi odottanut jo innolla käytävän päässä olevaan huoneeseen pääsyä. Todellisuudessa se oli kuitenkin ennemminkin viimeinen paikka jonne hän sillähetkellä olisi halunnut joutua, koska tiesi ettei pääsisi pakoon sitä mikä siellä odotti. Oli totuus sitten mitä tahaansa hän ei olisi halunnut tietää sitä, ei edes siinä tapauksessa että se osottaisi aijempien ajatustensa olleen oikeassa. Kaikki se intohimo joka vielä äsken oli ohjannut Akkin toimia oli yhdessä silmänräpäyksessä tullut pyyhkäistyksi pois, jättäen jälkeensä vain jossain tajunnan rajamailla kummittelevan pettymyksen aiheuttaman raivon, joka yritti päästä pintaan siinä kuitenkaan onnistumatta.
Oven lopulta kolahtaessa shinobi kaksikon perässä kiinni miekkamies rojahti miltei samantien nojaamaan seinäävasten, valuen sitten pää käsiinsä painettuna miltei lattialle asti. Sillähetkellä jokainen solu hänessä toivoi että voisi olla jossain muualla, kuin suljettuna pieneen huoneeseen Jinain kanssa. Nojatessaan seinään Sanada pelkäsi että tuntisi naisen kosketuksen hetkenä minä hyväänsä taas ihollaan, kykenemättä enää olemaan itsekkään varma siitä mitä silloin tapahtuisi. Hän ei kyennyt enää luottamaan siihen että kykenisi kaikesta huolimatta työntämään tämän pois luotaan, aivan kuten ei aijemminkaan ollut kyennyt hillitsemään käytöstään kaikesta yrityksestään huolimatta.
Samalla Akki kuitenkin myös pelkäisi että Tinga alkaisi tivata selitystä sille mitä äsken oli tapahtunut, tietäen ettei voisi antaa mitään kunnollista vastausta. Sen sijaan nainen päätti kuitenkin lyhyen painostavan hiljaisuuden jälkeen aloittaa pyytämällä anteeksi, joka sai aikaan oudon muljahduksen miehen vatsassa. Jos häneltä kysyttiin tällä ei ollut mitään anteeksi pyydettävää, vaan pikemminkin tilanne oli juuri päinvastoin.
''Jos siitä voi jotakuta syyttää niin minua. En todellakaan tiedä mitä äsken oikein tapahtui...'' Raskaasti huokaiseva miekkamies vastasi roikottaen päätään katse maahan luotuna, kykenemättä pakottamaan itseään katsomaan ystävänsä suuntaan. ''Kaikki vain jotenkin sumeni ja huomasin tekeväni jotain mitä ei olisi pitänyt...'' Vaimealla äänellä kähisevä nuorukainen jatkoi raskaan huokaisun jälkeen, tietäen itsekkin kuinka typerältä selitys varmasti kuulosti. Enempää hän ei kuitenkaan ollut enää valmis keskustelua jatkamaan, vaan pakotti itsensä hitaasti ylös ja lähti astelemaan seinästä tukea ottaen huoneen perimmäistä nurkkaa kohti, arvellen olevan kaikkein paras päästä ainakin hetkeksi mahdollisimman kauvas naisesta.
''Herätä minut parin tunnin päästä kun ilma alkaa viilentyä... Ja jos mahdollista yritä unohtaa että mitään tuosta tapahtui.'' Seinästä tukea ottamaan joutuva Akki totesi, tehden hyvinkin selväksi ettei halunnut jatkaa enää keskustelua äskeisestä, tai ottaa sitä myöskään koskaan enää puheeksi. Samalla hän tunsi aijemmin jonnekkin kadonneen uupumuksen tekevän paluuta ja vaativan varmasti hetkenkuluttua veronsa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5038Viesti Southpaw »

Huomatessaan Akkin lysähtävän seinää vasten ja valuvan sitten sitä pitkin lattiaa kohti, Tinga liikahti, kuin aikeissa tarkistaa, oliko mies varmasti kunnossa. Jokin sai hänet kuitenkin pysähtymään ja hetken verran kunoichi epäröi sanoa mitään. Hän ei tiennyt johtuiko se äskeisestä kokemuksesta vai väsymyksesstä, mutta huolimatta hänen anteeksipyynnöstään, vaikutti siltä, että äskeinen kokemus painoi hänen ystävänsä mieltä. Loputa tämä kuitenkin vastasi hänen anteeksipyyntöönsä, kertoen ettei tiennyt itsekään mitä äsken oli oikein tapahtunut. Mielessään Tinga kävi läpi kaikki mahdolliset vaihtoehdot mitä tuohon olisi voinut sanoa. Miten hän oikein koettaisi korjata tilannetta, niin että Akki tuntisi olonsa edes vähän paremmaksi. Ensimmäistä kertaa aikoihin Tinga tunsi kuitenkin jäävänsä sanattomaksi. Jollain tapaa hän arveli ymmärtävänsä mistä Akkin romahtaminen johtui ja miltä tästä tuntui. Mies todennäköisesti tunsi syyllisyyttä tapahtuneesta ajatellessaan Kageroa ja miettiessään asiaa Tinga ei voinut mitään sille, että tunsi itsekin syyllisyyden piston sisällään. Osin siksi, että hän oli keksinyt tämän suunnitelman ja siten myös syyllinen siihen, että Akki oli tuossa tilassa. Osin taas siksi, että hän muisti taas kipeästi sen hetken kun oli joutunut jättämään Koutein. Vaikka ei ollutkaan enää yhdessä Koutein kanssa, hänestä tuntui silti, että oli kerta toisensa jälkeen pettänyt tämän luottamuksen, suostumalla ensin kulissisuhteeseen Matsuraman kanssa ja nyt esittäessään paria Akkin kanssa. Loputa kaksikon välille jälleen hetkeksi laskeutunut hiljaisuus kuitenkin rikkoutui, Akkin noustessa ja kehottaessa häntä unohtamaan äskeisen ja herättämään sitten kun ilma alkaisi viilentyä.
"Hyvä on", Tinga tyytyi vastaamaan ja Akkin mennessä huoneen perälle, hän itse potkaisi kengät jalastaan ja siirtyi sitten puolestaan Akkista katsoen huoneen vastakkaiselle puolelle, jääden sinne istumaan ja pitämän vahtia, sillä välin kun Akki sulki silmänsä ja yritti nukkua. Mielessään kunoichi ei voinut olla pohtimatta oliko äskeinen kaikesta huolimatta tuhonnut heidän ystävyytensä kokonaan.

Paria tuntia myöhemmin tuntiessaan kuinka ilma tosiaan alkoi viiletä auringon alkaessa laskea, Tinga uskaltautui viimein kääntämään huomionsa Akkiin. Mies oli nukahtanut yllättävän nopeasti ja viimeiset pari tuntia Tinga oli keskittynyt ympäristöä vahtiessaan keskittynyt kuuntelemaan ystävänsä hengitystä, joka enimmäkseen oli vaikuttanut tasaiselta, joskin tämän chakrasta oli kyennyt päättelemään, että rauhallisestä hengityksestä huolimatta, tämä oli luultavsti nukkuessaan nähnyt jotain painajaista. Nyt oli kuitenkin aika herättää tämä, joten varovasti Tinga nousi paikaltaan ja käveli lähemmäs. Päästessään ystävänsä viereen, Tinga epäröi hetken, miettien pitäisikö mies sittenkin yrittää herättää kauempaa. Lopulta ajatellessaan, että hänen olisi pakko ottaa kosketuskontakti jossain kohtaa Tinga kuitnkin rohkaisi mielensä ja ravisti Akkia kevyesti olkapäästä.
"Aika herätä, haetaan se lääke sinulle", Tinga sanoi, ennen kuin irrotti otteensa. Koskettaessaan miehen olkapäätä hän oli samalla jo tehnyt kaksi sinettiä ystävänsä olkapäähän. Toisen sitä varten, että pystyisi hetken kuluttua itse siirtymään Akkin päähän ja sen lisäksi vielä kutsumissinetin kaiken varalta, mikäli jokin menisi vikaan ja Akki pitäisi kutsua takaisin huoneeseen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5040Viesti Cross »

Kuten Tinga oli huomannutkin ei nurkkaan istualtaan nukkumaan asettuneen Akkin unet olleet kovinkaan levollisia, mikä olisi hyvinkin voinut johtua stressaavasta tilanteesta ja painostavan kuumasta ilmasta, joka oli jo useamman päivän ajan vaivanut häntä. Tälläkertaa kyse ei ollut kummastakaan nuista, vaan pikemminkin siitä samasta mielen pimeydessä asustavasta puolesta joka oli aijemmin kuiskinut ohjeita hänen mieleensä ja ohjaillut tapahtumia aina pienenkin tilaisuuden saadessaan. Jouduttuaan kuitenkin pettymään loppujen lopuksi lopputulokseen tuo nuorukaisen pimeäpuoli oli päättänyt tuntemassaan raivossa yrittää kaapata vallan tämän unien aikana, pakottaa tuon yleensä hallinnassa olevan tylsän ja heikon surkimuksen samoihin varjoihin joissa joutui itse aikana viettämään, joutuen vain seuraamaan tämän eteenpäin hapuilua taustalta.
Kaikesta yrittämisestään huolimatta Oni ei ollut kuitenkaan onnistunut yrityksessään, huolimatta siitä että oli kuvitellut lopultakin olevansa voimakkaampi heistä kahdesta. Kerta toisensa jälkeen tämä oli törmännyt näkymättömään seinään, onnistuen kaikestahuolimatta saamaan vain vaimeaa mutinaa karkaamaan nukkuvan miehen huulilta ja pientä kouristuksen omaistanykimystä aikaiseksi, ainakin siihen asti kun oli heräämisen aika.

Huoneen toisesta päästä ystäväänsä herättämään astelleen Tingan alkaessa ravistella Akkia säpsähti tämä yllättävänkin herkästi hereille, päästäen suustaan vaimea sähähdyksen ja iski naisen käden nopeasti sivuun. Samalla viiru silmäinen nuorukainen nappasi kaapunsa alla piilossa olleen lyhyen miekan kuin vaistomaisesti käteensä ja sivalsi kohti kunoichin kaulaa, jota aseen tylsä terä ei kuitenkaan tulisi luultavasti osuessaan leikkaamaan auki, vaan ennemminkin vain murskaamaan tämän kurkun. Terä ei kuitenkaan yltänyt koskaan aivan perille asti, vaan unesta Onin mukana havahtuva Akki onnistui ottamaan kehonsa viimehetkellä haltuunsa ja pysäyttämään iskun vain hiuskarvanpäähän maalistaan.
Silmät täysin avonaisina pelästyneen näköisenä ilmaa haukkova miekkamies katsoi eteensä, joutuen sulattelemaan näkemäänsä hetkenaikaa. Lopulta hän varmistui siitä mitä oli ollut tapahtumassa ja siitä että se oli kuitenkin jäänyt tapahtumatta, tuntien vasta siinävaiheessa alkavansa jälleen rentoutua.
''Anteeksi...'' Taaksepäin rojahtava Sanada sai kähistyä hiekkapaperin kuivalta tuntuvalla vaimealla äänellään, yrittäen samalla muistaa jotain näkemästään unesta ennen heräämistään, voidakseen edes jotenkin ymmärtää reagtionsa. Ikävä kyllä hän ei kyennyt löytämään minkäänlaista vastausta mielestään, saati selittämään reagtiotaan. Ei ainakaan ilman että olisi alkanut toistaa itseään selittämällä ettei tiennyt mistä kaikki johtui, mikä alkoi tuntua hyvinkin puutteelliselta selitykseltä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5042Viesti Southpaw »

Kuullessaan Akkin yllättäen sähähtävän ja aistiessään tämän käden tarttuvan lyhyen miekan kahvaan, Tinga tiesi ettei ehtisi puolustautua juuri mitenkään. Akki tuntui liikkuvan niin nopeasti, että hän pysyi aisteillaan vain vaivoin perässä. Ajatellen, että menettäisi mieluummin kätensä kuin päänsä, Tinga ehti juuri ja juuri kohottaa kätensä miekaniskun tielle. Oli kunoichin kannalta onni, että miekka oli sen verran tylsä, ettei sillä kyennyt leikkaamaan hänen sormiaan poikki, mutta sen sijaan isku oli kuitenkin riittävän voimakas aiheuttamaan pahaenteisen rusahduksen osuessaan aivan naisen sormien juureen ennen kuin Akkin onnistui pysäyttää hyökkäyksensä ja havahtua kunnolla hereille. Vahinko oli kuitenkin ehtinyt jo tapahtua. Tinga oli lähellä irvistää tuntiessaan viiltävän kivun kulkevan etusormensa läpi ja edes tunnustelematta sormea, hän kykeni arvaamaan, että jotain oli luultavasti murtunut tai pahimmassa tapauksessa jopa poikki. Muistaen kuitenkin Akkin aiemman romahtamisen, Tingan onnistui saada ilmeensä hallintaan viime hetkellä. Työntäen kivun tunteen mielestään, Tinga pakottautui loihtimaan kasvoilleen huolettoman hymyn. Hän ei halunnut huolestuttaa ystäväänsä, eikä myöskään saada tätä tuntemaan syyllisyyttä jonkin tällaisen pikkuvamman takia. Hän voisi kyllä parantaa sormensa jossain kohtaa vaivihkaa puremalla itse itseään.

"Älä huoli. Et ole ensimmäinen joka on ollut lähellä käydä kimppuuni herätessään", Tinga sanoi, tehden parhaansa kyetäkseen piilottamaan sormessa tuntuvan kivun. Kiitos Rikimarun, hän uskoi kykenevänsä valehtelemaan ja salaamaan kivun kyllin vakuuttavasti, jotta Akki ei huomaisi mitään erikoista.
"Nagan kanssa sitä tapahtui aluksi vähän väliä, ennen kuin opin, että nukkuvaa tiikeriä kannattaa lähestyä hieman tavallista äänekkäämmin", Tinga sanoi ja kohotti sitten merkitsevästi housujensa toista lahjetta, niin että Akki saattoi nähdä kolme tiikerin kynsistä aiheutunutta arpea, jotka Naga oli joskus aikoinaan aiheuttanut säikähtäessään herättämään tullutta emäntäänsä.
"Näitkö jotain pahaa unta?" Tinga kysyi ja pyrki tällä tavoin vaihtamaan aiheen pois äskeisestä välikohtauksesta.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5047Viesti Cross »

Häpeissään katseensa lattiaan suunnattuna pitävä Akki ei ollut kovinkaan vakuuttunut Tingan yrittäessä väittää kaiken olevan kunnossa, vaikka terän käteen osuessa kuuluneesta napsahduksesta ei ollut voinut erehtyä. Lukuisia kertoja tuon saman äänen kuullut nuorukainen kyllä tiesi onnistuneensa vahingoittamaan ystäväänsä, eikä kyennyt ymmärtämään kuinka tämä edelleen kykeni pysymään tyynenä ja antamaan kerta toisensa jälkeen anteeksi. Jos jotain niin tuota piirrettä nuorukainen ihaili ystävässään, vaikka alkoikin epäillä osan siitä olevan puhtaasti pakon sanelemaa, sillä tällä ei ollut varmasti montakaan ystävää enää jäljellä johon voisi luottaa. Toisaalta juuri luottamus heidänkin välillä oli varmasti nyt hyvinkin kovalla koitoksella, eikä siitä voinut syyttää ketäänmuuta kuin miekkamiestä itseään. Kerta toisensa jälkeen hän tunsi kaikesta kokemuksestaan huolimatta töpeksivän kuin räkänokkainen kakara, kykenemättä itsekkään sanomaan mistä se johtui.
Jinain kertoessa ettei tämä ollut ensimmäinen kerta kun oli saanut huomata ettei nukkuvaa henkilöä kannattanut yrittää herättää ilman pientä varovaisuutta, esitellen samalla toisessa jalassaan olevia terävien kynsien jättämiä arpia, yritti nopeasti niitä vilkaiseva Sanada saada jonkinlaisen hymyn käväisemään kasvoillaan. Siihen ei tietenkään olisi ollut mitään tarvetta naisen sokeuden takia, mutta se olikin enemmän häntä itseään varten. Hiljalleen nuorukainen yritti saada kasaan niitä palasia itsestään joita tiesi piän tarvitsevansa, kyetäkseen suoriutumaan osastaan heidän suunnitelmassaan.

''En osaa sanoa... Luulisin kuitenkin niin.'' Katseensa edelleen alaspainettuna pitävä mies vastasi kunoichin kysymykseen, tuntien edelleen jonkin ikävän aavistuksen mielessään. Hän ei osannut sanoa mistä se johtui, mutta tunsi sen vaikutuksen silti ikäänkuin kiemurtelevan ihonsa alla. Yrittäen päästä tuosta tunteesta eroon hän puristi kunnossa olevia käsiään muutamaan kertaan nyrkkiin, joutuen huomaamaan oudon kihelmöinnin pysyvän kuitenkin jääräpäisesti raajoissaan. Jollaintapaa tuo tunne muistutti Akkia aijemmista tapahtumista hotellin rappusissa ja käytävällä, mutta syytä siihen hän ei osannut sanoa.
''Kertaisitko vielä suunnitelmamme?'' Jotain muuta ajateltavaa toivova nuorukainen pyysi punapäältä, siirtäen katseensa lattiasta huoneen kattoon ja pyrkien näin välttelemään parhaansa mukaan tämän katsomista. Hän ei halunnut enää tässävaiheessa ottaa riskiä että jotain aijemmankaltaista tapahtuisi taas, eikä hän kykenisi kontrolloimaan enää itseään ja ajatuksiaan. Osakseen sen takia nuorukainen alkoi etsiä myös mielestään jotain sopivaa asiaa johon keskittyä, tietäen varmasti hetkenkuluttua tarvitsevansa sitä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5048Viesti Southpaw »

Vaikka Tinga ei voinutkaan nähdä Akkin ilmeitä, se fakta, että mies vältteli katsomasta häneen ja vaikutti vastaavan vaisusti, kertoi tämän olevan häpeissään joko äskeisestä taikka sitten edelleen käytävänn tapahtumista. Ehkä kyse oli jossain määrin jopa molemmista. Hetken Tingan teki mieli ottaa päivän aiemmat tapahtumat puheeksi ja pakottaa Akki käsittelemään asia jollain tapaa, että pääsisi siitä yli. Lopulta nainen kuitenkin hetken harkinnan jälkeen päätti antaa asian olla. Ehkä mies vähitellen vain palaisi normaaliksi itsekseen kun hän vain unohtaisi koko asian kuten mies oli aiemmin pyytänyt.

Akkin pyytäessä häntä seuraavaksi vielä kertaamaan heidän suunnitelmansa, Tinga kävi sen päässään vielä läpi itsekin ennen kuin vastasi.
"Seuraavaksi minä siirryn sinun pääsi sisään ja sinä poistut huoneesta. Ikkunan kautta ja huomaamattomasti, jotta meidän luullaan olleen täällä koko ajan jos jokin menee vikaan. Menet suorinta tietä sairaalaan ja kerrot vammoistasi ja tavoitteesi on saada kosketuskontakti lääkäriin edes hetkeksi aikaa. Tuon hetken aikana minä teen sinetin lääkäriin ja siirryn sitten hänen päähänsä, niin että voin estää häntä kyselemästä liikoja. Jos jokin menee vikaan niin palaan omaan kehooni ja kutsun sinut takaisin tänne", Tinga kävi suunnitelman läpi ja hiljeni sitten hetkeksi kuin miettien oliko vielä jotain mitä pitäisi ennen suunnitelman toteutusta käydä läpi.

"Kuule... jos sinusta tuntuu, että olet väsynyt tai et jostain muusta syystä pysty tähän niin voimme kyllä keksiä jotain muuta tilalle. Jos sinulla on se edellinen lääkepakkaus vielä tallella niin voin vaikka ottaa sen mukaan ja käydä yksin kysymässä olisiko heillä mitään samankaltaista", Tinga ehdotti epävarmasti ja koetti samalla aistia Akkin chakraa. Hänellä oli tunne, ettei Akki ollut uniltaan saanut levätyksi juuri lainkaan vaikka olikin ollut unessa viimeiset pari tuntia.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5059Viesti Cross »

Huolimatta siitä että oli itse pyytänyt Tingaa kertaamaan suunnitelman ei Akki juurikaan kuunnellut ystäväänsä tämän aloittaessa, vaan ennemminkin pyrki sulkemaan tämän äänen mielestään ja keskittymään kyetäkseen pitämään ajatuksensa mahdollisimman hyvin hallinnassa. Se ei tulisi olemaan helppoa, varsinkaan kaiken aijemmin tapahtuneen jälkeen. Silti hän kuitenkin uskoi keksinensä keinon selvitä tilanteesta edes jossainmäärin kunniallisesti, ilman että asiat mutkistuisivat entisestään heidän välillään. Onnistuakseen siinä miekkamies tiesi kuitenkin tarvitsevansa hetken rauhottuakseen ja tyhjentääkseen mielensä, kyetäkseen vajoamaan lähes meditaation kaltaiseen tilaan.
Katseensa kattoon aijemmin kohottanut mies antoi silmiensä painua kiinni ja hiljalleen äänessä olevan kunoichn sanat tuntuivat vaimentuvan olemattomiin, jättäen jäljelle vain rauhoittavan tyhjyyden. Tietäen ettei kykenisi kuitenkaan pitämään tuota tyhjyyttä yllä kovinkaan pitkään Sanada alkoi muistella Seimeiltä oppimaansa lyhyttä mantraa, jonka pitäisi munkin mukaan lievittää kipua ja auttaa parantumaan. Hiljalleen sanoja mielessään tavailemaan alkava nuorukainen ei oikeastaan ollut valmis allekirjoittamaan ainakaan oman kokemuksensa perusteella tuota väitettä, myöntäen kuitenkaan ettei ollut toverinsa tavoin mikään vaeltava munkki. Omien kokemustensa perusteella koko litaniasta ei auttanut muuhun kuin saamaan ajatukset pois kivusta, mikä sinäänsä oli myöskin aivan mukavaa.

Yamma yamma yamma yaama... Mielessään toistava kääreiden peittämä shinobiajatteli avatessaan silmänsä, katsoen edessään olevaa ystäväänsä rauhallisen oloisena ja onnistuen vain etäisesti kuulemaan tämän ehdotuksen viimehetken muutoksesta suunnitelmaan. Huolimatta siitä että ehdotus tuntuikin houkuttelevalta ei hän kuitenkaan kyennyt antamaan itselleen lupaa suostua siihen, vaan päätyi pudistamaan hieman päätään.
''Pystyn kyllä hoitamaan osani.'' Rauhallisen levollisella äänellä vastaava Akki sanoi, tietäen ettei voisi antaa itselleen anteeksi jos Tingalle sattuisi tapahtumaan jotain pikaisesti improvisoidun suunnitelman takia. Hän ei myöskään ollut luovuttaja, mistä Onimarun antama koulutus oli pitänyt huolen. Olen valmis heti kun sinäkin olet.'' Olonsa yllättävänkin rauhalliseksi ja levolliseksi tunteva miekkamies lisäsi, hokien koko ajan mielessään munkilta oppimaansa mantraa,
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “GSG”