Samoojan jäljillä (rope)

Susanin perustama GSG-järjestö keskittyy nukkejen, aseiden ja myrkkyjen valmistukseen ja opetukseen. Alue sijaitsee päinvastaisessa suunnassa Sunan pääsisäänkäynnistä ja koostuu monista pajoista ja opetustiloista. GSG:stä voi myös hankkia itse aseita/myrkkyjä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 4845Viesti Southpaw »

"Tiedän ettei se ole hyvä idea. Mutta minusta ei ole sekään, että hankkiudumme jonkun yksityisen puoskarin puheille josta emme tiedä lainkaan osaako hän asiansa. Sairaalan lekurien suhteen voi ainakin luottaa siihen, että he tietävät mitä tekevät", Tinga huomautti, muistaen kuinka Akkin keho oli reagoinut hänen karkeampaan hoitokeinoonsa laivamatkan aikana. Toki hän ymmärsi miekkamiehen huolen siitä, että heidät löydettäisiin sairaalasta, eikä hän itsekään toki tahtonut tulla löydetyksi, ainakaan turhan helposti. Jokin vaihtoehtoinen tapa päästä sairaalalle olisi siis tarpeen. Akkin kehottaessa häntä peittämään tunnistettavimmat piirteensä Tinga tyytyi vain nyökkäämään hyväksyvästi ja vei kätensä niskansa taakse, ryhtyen sitomaan hiuksiaan nutturaksi niskaan. Tällä tavoin ne oli lopulta helppo saada pois näkyvistä leveän olkihatun alle, jollaisia monet paikallisista siviileistä tuntuivat käyttävän suojana auringolta. Tarvittaessa hattua saattoi myös vetää osittain silmille, niin että silmät eivät olisi niin hyvin nähtävissä. Akkin kuitenkin ojentaessa seuraavaksi jonkinlaista kaiverretuista luunpalasista tehtyä korua chakrajäljen peittämistä varten, Tinga ehti ihmetellä esinettä vain hetken verran ennen kuin tämän päässä välähti.
Miettien miksi ei ollut keksinyt ideaa heti, nainen kohotti toisen kätensä kaulalleen, missä hänellä roikkui jo yksi koru, Shikigami jonka hän oli hakenut Pilafilta sinä aikana kun oli ollut edellisen kerran kylän ulkopuolella.
"Luulen, että keksin miten saamme lääkettä sinulle nopeasti ja huomaamatta... Se vaatii hieman kikkailua, mutta luulen, että se voisi toimia", Tinga sanoi ja käänsi kasvonsa innostuneena Akkia kohti, samalla kun kohotti Shikigamia tämänkin nähtäväksi. Osittain hänen innostuksensa johtui juurikin siitä, että tämä oli ensimmäinen kerta kun hän pääsisi käyttämään korua hyödyksi.

"Suunnitelman ensimmäinen vaihe on, että etsitään joku paikka mihin piiloutua... sellainen paikka mistä meitä ei löydetä ihan heti", Tinga alki kertoa suunnitelmaansa ja osoitti seuraavaksi Akkia merkitsevästi.
"Suunnitelman toiseen vaiheeseen kuuluu, että teen sinuun kaksi sinettiä. Ensimmäinen on Shikigami-sinetti jonka avulla siirrän oman mieleni sinun pääsi sisään. Toinen sinetti taas on kutsumissinetti, jolla pystyn kutsumaan sinut luokseni jos jokin menee vikaan. Kun käytän Shikigamia sinuun, kehoni menee tajuttomaksi, joten sen vuoksi piilopaikkamme on oltava sellainen, että kehoni voi jättää sinne joksikin aikaa ilman pelkoa siitä, että joku löytää minut", Tinga kertoi suunnitelman alkuosan, samalla kun jatkoi itsensä naamioimista ja käänsi yllään olevan haorin väärinpäin, niin että musta sisäosa tuli näkyviin oranssin puolen sijasta.
"Sen jälkeen homma menee kuitenkin vaikeammaksi... Kun olen siirtänyt mieleni sinun päähäsi, haluan sinun menevän sairaalaan. Tehtäväsi on pyytää lääkettä kuten oikeaasti tekisit, mutta samalla sinun pitää kuitenkin koskettaa lääkäriä ja antaa minun ottaa kehosi hallintaani tuon kosketuksen ajaksi. Sillä tavalla voin luoda sinun kehosi avulla lääkäriin sinetin ja siirtyä sitten hänen päänsä sisään. Kun olen lääkärin päässä, voin manipuloida hänet antamaan lääkettä turhia kyselemättä, niin että pääset mahdollisimman nopeasti ulos ennen kuin sinua löydetään", Tinga kertoi suunnitelman loppuosan ja jäi sitten jännittyneenä odottamaan, mitä Akki sanoisi hänen ehdotukseensa.
"Tiedän, että suunnitelma on riskialtis, mutta meidän oletetaan liikkuvan yhdessä. Jos näyttää siltä, että olet liikkeellä yksin, sinuun ei toivottavasti kiinnitetä yhtä paljon huomiota kuin jos minä olisin vieressäsi koko ajan", Tinga lisäsi, toivoen että saisi myytyä tämän idean Akkille.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 4852Viesti Cross »

Katseensa Tingan suuntaan kohottaneen Akkin kääreiden peittämillä kasvoilla käväisi hieman yllättynyt ilme punapään ilmoittaessa innostunut ilme kasvoillaan keksineen ratkaisun heidän ongelmaan, samalla kun otti ojennetun riipuksen vastaan. Sen sijaan että olisi laittanut sitä samantien kaulaansa nainen poimi sen sijaan toisen kaulassaan olevan riipuksen esiin, jonka tarkoitus ei ainakaan aivan heti muistunut nuorukaisen mieleen. Kesti muutaman silmänräpäyksen ajan ennen kuin hän muisti koska oli ensimmäisen kerran nähny tuon pikku esineen, alkaen samalla myös muistaa mitä oli kuullut ystävänsä kertovan siitä. Hiljalleen pieni alkoi hiipiä miekkamiehen kasvoille, punapään ajatuksen alkaessa hiljalleen valjeta myös hänelle.
''Anna kuulua.'' Innolla Jinain keksimän suunnitelman kuulemista odottava Sanada vastasi, jääden keskittyneenä kuuntelemaan mitä tällä oli mielessä tarkalleen. Miehen kasvoilla oleva hymy leveni hiljalleen mitä enemmän hän kuuli ystävänsä kehittämästä suunnitelmasta, voimatta olla tuntematta jopa pientä ihailua ideaa kohtaan. Samalla miekkamies tunsi myös tyytyväisyyttä siitä että oli kaikista mahdollisista henkilöistä päätynyt juuri tämänseurassa tänne, sillä tämän eritys taidot tuntuivat osottautuvan aina vain hyödyllisemmiksi.
''Kuulostaa hyvältä...'' Koko suunnitelman hetken myöhemmin kuullut Akki totesi hieman nyökäten, uskoen että että Tingan esittämä idea voisi hyvinkin toimia. Miltei kenen hyväänsä muun esittämänä hän olisi tyrmännyt idean samantien, koska ei olisi suostunut päätämään näitä ottamaan kehoaan hallintaansa. Monet yhdessä koetut vaikeudet olivat saaneet kuitenkin miekkamiehen luottamaan kunoichiin niin paljon että oli valmis suostumaan tämän ehdotukseen, vaikka se ei tapahtunutkaan aivan ilman pientä luontaista epäluuloisuutta ja itsesuojeluvaiston vastustusta. Pelkkä ajatuskin hallinnan luovuttamisesta jollekulle toiselle täysin sai kylmät väreet kulkemaan pitkin selkää ja perhoset pörräämään mahassa, mitä mies ei ollut kokenut pitkään aikaan.

Samalla kun kujalla naamioituvat shinobit kävivät läpi lääkkeiden haninta suunnitelmaansa, kaarsi kylän yläpuolella kaarteleva korppi alaspäin ja laskeutui GSG:tä ympäröivän muurin harjalle. Lintu oli huomannut liikehdinnän muurien sisällä rauhoittuvan ja joukon valkopukuisia vartioita kasaantuvan odottamaan suurimman pyramiidin eteen, asettuen kahteen siistiin riviin pääporttia vastapäätä olevan päärakennuksen oven eteen. Yata ei tiennyt mistä oikeastaan oli kysy, mutta halusi saada sen Akkin tavoin selville ja päätti siksi asettua seuraamaan mitä tulisi tapahtumaan.
Miltei heti mustan linnun laskeuduttua muurille se näki ärtyneen näköisen Kichigain marssivan ulos suuresta pyramiidista ja asettuvan polvilleen tämän nähdessään laskeutuvan ryhmän eteen, luoden näihin nopean tyytymättömän vilkaisun.
''En tiedä miten ne kaksi pääsivät ulos täältä kenenkään teistä huomaamatta, mutta he eivät ole varmasti kerennyt vielä kauvas. Haluan heidät käsiini vahingoittumattomina jos mahdollista, mutta tarvittaessa voitte myös käyttää voimaa.'' Silmälasipäinen mies sanoi piiskamaisesti sivaltavalla äänellä, joka ei muistuttanut ollenkaan tämän aijammin käyttämää tapaa puhua. Siinä missä tämä oli aijemmin ollut enemmän liiaksikin tutkimuksiinsa uppoutuvan labra rotan kaltainen puhuessaan, oli nyt äänessä mies joka tiesi mitä halusi ja oli myös tottunut siihen että antamiaan käskyjä toteltiin ilman mutinoita.
''Liikettä.'' Kättään nopeasti ilmanpoikki edessään heilauttava Kichigai sihahti hampaidensa välistä ja kääntyi nopeasti ympäri, samalla kun tämän eteen polvistunut joukko hajaantui yhdessä silmänräpäyksessä erisuuntiin. Tämä kerkesi ottaa vain muutaman askeleen pääovea kohti, ennen kuin kääntyi nopeasti ympäri ja suuntasi haukkamaiset silmänsä rakennuksia ympäröivän muurin suuntaan, näkemättä kuitenkaan siellä mitään. Nelisilmä olisi voinut vaikka vannoa nähneensä vielä äsken mustan korpin istuvan muurilla, mutta enää siitä ei kuitenkaan näkynyt jälkeäkään. Mies ei osannut sanoa liittyikö lintu jotenkin heidän kahteen vierailijaansa, mutta ainakin se oli hyvin erikoinen ilmestys tälläseudulla. Katseltuaan vielä hetken ympärilleen ja yritettyä löytää tuon oudon eläimen turhaan tämä lopulta luovutti, jatkaen matkaansa pyramiidin sisään.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 4862Viesti Southpaw »

Kun Akki ei alkanutkaan suuremmin vastustella, toisin kuin hän oli odottanut, Tingankin hymy leveni entisestään, sikäli kuin se oli naisen innostuneisuuden huomioon ottaen edes mahdollista.
"Hyvä kuulla ettet tyrmää ideaa suoralta kädeltä", Tinga vastasi Akkille, samalla kun suoritti omat naamioimistoimenpiteensä loppuun ja astui sen jälkeen ystävänsä vierelle, samala nyökäyttäen päätään kohti vilkkaampaa katua, jossa heidän oli tarkoitus sulautua ihmisvirtaan.
"Mutta kuten kerroin, niin ensimmäinen askel on etsiä paikka missä voimme olla rauhassa, ilman että meitä löydetään aivan heti", Tinga sanoi sitten ja suuntasi kasvonsa eteenpäin, samalla kun lähti hitaasti kulkemaan eteenpäin. Paikalleen ei kuitenkaan ollut hyvä jäädä tämän pitemmäksi aikaa. Vaikka Tinga ei Yatan tavoin voinutkaan nähdä GSG:n pihalla parveilevia ninjoja jotka järjestäytyivät etsintöjä varten, saattoi hän silti arvata, että etsinnät olivat jo mahdollisesti jopa käynnissä.
"Niitä ilotaloja sun muita voisi toki harkita piilopaikoiksi, mutta en ole varma haluanko jättää kehoani jonnekin, missä kuka tahansa voi vain marssia sisään ja tehdä mitä huvittaa... Aloin miettiä pitäisikö meidän ehkä hankkia huone jostain paikallisesta rakkaushotellista? Kun kerran näytämme monen sivustakatsoja silmissä parilta luonnostaan, niin voimme kai aivan hyvin antaa heidän luulla mitä huvittaa ja käyttää heidän luulojaan hyväkseen. Kukaan tuskin vilkaisee kahta kertaa, jos vain marssimme lähimpään hotelliin sen näköisinä että emme malta odottaa kahden kesken jäämistä", Tinga ehdotti mieleensä kohoavaa piilopaikkavaihtoehtoa. Hotellissa jossa huoneet varattiin nimenomaan yksityisiin tarkoituksiin, tuskin olisi vaaraa siitä, että joku kävisi hänen puolustukyvyttömään kehoonsa käsiksi tai siirtäisi sitä minnekään sillä välin kun hän olisi Akkin pään sisällä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 4868Viesti Cross »

Kujan kumpaakin päätä vuoronperään vilkaiseva Akki huomasi Tingan kasvoille ilmestyvän pienoisen hymyn tämän kuullessa ehdotuksensa saavan kannatusta, joka tuntui olleen jonkinlainen pikku yllätys ja ehkäpä se sitä olikin. Oli kyllä totta että ideaan sisältyi melkoisesti riskejä ja pieniä vielä ratkottavia ongelmia, mutta ainakin se oli edes jonkinlainen suunnitelma. Miehellä itsellään ei nimittäin ollut parempaakaan ehdotusta tarjolla, joten tuntui järkevämmältä vain yrittää saada tämä toimimaan ja toivoa parasta.
''Se on parempi kuin ei suunnitelmaa ollenkaan... Myönnän kyllä että siinä on joitain asioita joista en ole kauhean innoissani, kuten sinun päästäminen päähäni. En kuitenkaan usko voimme tuhlata paljoakaan enempää aikaa täällä, jos haluamme tavoittaa Akaionin nykyisestä mahdollisesta olinpaikastaan.'' Omaa naamioitumistaan loppuun vievää ystäväänsä odottava Sanada vastasi, tietäen itsekkin kuulostavansa sillä hetkellä vähintään hieman tekopyhältä. Tälläkin hetkellä heidän välillään oli kuitenkin telepaattinen yhteys, joka mahdollisti ajatusten vaihtamisen vapaasti ja vielä paljon siitäkin enemmän haluttaessa. Tämä ei ollut myöskään ensimmäinen kerta kuin he tekivät jotain vastaavaa, mutta silti nuorukainen ei voinut kieltää ettei hallinnan luovuttaminen jollekulle toiselle olisi hermostuttanut, varsinkin kun hän oli yleensä tottunut olemaan juurikin se joka veteli naruista ja hallitsi tilannetta. Toisaalta Jinai oli varmaan ainut henkilö jonka kanssa koko asiaa saattoi edes harkita toteuttavansa, vaikka se ei juurikaan tehnyt siitä yhtään helpompaa.

Shinobi kaksikon ollessa hetken myöhemmin tyytyväinen naamioitumiseensa ja lähtiessä liikkeelle sulautuakseen suuren kaupungin ihmisvilinään päätti Tinga ottaa heidän piilopaikkansa puheeksi, ehdottaen hetken ääneen ajateltuaan johonkin lemmenhoteliin vetäytymistä. Ehdotus onnistui yllättämään tämän seuralaisen täysin, joka ei ollut edes harkinnut moista vaihtoehtoa. Idea kuulosti kyllä hyvältä ja täysin heidän tarkoituksiinsa sopivalta, mutta sai samalla myös kalpean miehen posket punastumaan tämän kasvoja peittävien kääreiden alla ja ja jotain muutakin liikahtamaan hieman alempana. Siitä oli jo aikaa kun Akki oli ajatellut kunoichia minään muuna kuin ystävänä, mutta pelkkä ajatuskin moiseen paikkaan vetäytymisestä yhdessä sai jotain nuoruusvuosilta palaamaan mieleen.
Vielä joitain vuosi sitten hän oli todellakin tuntenut jonkinlaista kiinnostusta ystäväänsä kohtaan, kuten varmaan moni muukin ikäisensä nuori hebigakurelainen, mutta ei ollut kuitenkaan koskaan tuonut asiaa mitenkään esille. Sitten asiat olivat alkaneet muuttua ja kiinnostus unohtua, saaden lopulta uuden kohteen. Se ei kuitenkaan estänyt miekkamiehen mieltä villiintymästä silmänräpäyksen ajaksi, ennen kuin hänen onnistui saada se taas hallintaansa ja keskittyä ollennaiseen.
''Luulenpa että se voisi toimia, tosin joudun varmaan muuttamaan vielä hieman ulkoasuani myöhemmin.'' Olkihattunsa kyttyräksi matkakaapunsa alle asettanut Sanada vastasi myöntävästi, kääntäen katseensa hetkeksi tarkoituksella poispäin Jinaista heidän astuessa kujalta muun ihmisvirran joukkoon. Äskeinen hairahdus ei tuntunut ainoastaan sopimattomalta, vaan myös nolostuttavan kiusalliselta ja sai miehen epäilemaan jopa entistä enemmän oliko kunoichin päästäminen vapaasti mieleensä sittenkään niin hyvä ajatus.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 4871Viesti Southpaw »

Kuullessaan Akkin epäilevän oliko hyvä idea päästään häntä päänsä sisälle, ei Tinga kyennyt estämään pientä huvittuneen kuuloista hymähdystä. Kuten Akki itsekin, hän tuli heti ajatelleeksi, että olihan heillä nytkin telepaattinen yhteys, joka mahdollisti ajatusten vaihtamisen. Luultavasti Akki olisi halutessaan voinut kaivaa hänen päästään hyvinkin henkilökohtaisia asioita esiin sen sijaan, että olisi tyytynyt vain tämänkaltaiseen ajatusten vaihtamiseen. Päättän olla kuitenkin huomauttamatta tästä seikasta, Tinga laski hetkeksi kätensä Akkin olalle.
"Älä huoli, lupaan olla tonkimatta sellaisia ajatuksia jotka eivät minulle kuulu. Olen suurimman osan ajasta vain tekemättä mitään kunnes saat minulle kosketuskontaktin luotua. Luultavasti sinun kehosi hallinnassa kestää vain muutama sekuntti ja sitten ollenkin jo lääkärin pään sisällä", Tinga koetti rauhoitella ystäväänsä samalla kun he sulautuivat ihmisvilinään ja lähtivät kävelemään katua pitkin kauemmas GSG:stä ja sen valtavista pyramideista.

Heidän piilopaikkaansa koskevan ehdotuksen jälkeen Tinga pisti kuitenkin merkille, että Akki hiljeni hetkeksi. Hetken verran hän arveli miehen pysähtyneen vain miettimään kävisikö lemmenhotelli piilopaikaksi parhaiten vai ei, mutta kun hiljaisuus venyi vain aavistuksen liian pitkäksi, kunoichi keskittyi ystävänsä chakraan ja käänsi päätään Akkia kohti ja oli jo aikeissa kysyä oliko jokin hätänä. Ennen kuin hän ehti saada sanaakaan kuitenkaan ulos, Akki kuitenkin viimein vastasi ja myönsi että hotelli piilopaikkana voisi toimia, vaikka se vaatisikin mieästä muuttamaan valeasuaan vielä myöhemmin.
"Totta, ei sillä etteikö tuo kyttyräsi vaikuttaisi oikein hemaisevalta, mutta todennäköisesti sivullisiin uppoaa paljon uskottavammin se, että hotelliin menee kutakuinkin normaalin näköinen pari", Tinga päätyi vastaamaan ja puhuessaan nyökäytti päätään kohti vaatteiden alle kyttyräksi asteltua hattua vaikka ihmettelikin hieman edelleen Akkin äskeistä hiljaisuutta. Hän oli ehtinyt aistia Akkin chakrassa jotain, mutta tunne oli mennyt niin nopeasti ohi, ettei hän ollut osannut tarkemmin eritellä mistä siinä oli ollut kyse. Hienotunteisesti Tinga päätti lopulta olla kysymättä asiasta, aavistamatta lainkaan mitä Akkin päässä oli juuri hetki sitten liikkunut. Vaikka Akki oli tainnutkin joskus aiemmin myöntää, että hänen ulkonäkönsä miellytti silmää, oli Tinga yleensä suhtautunut vastaaviin kehuihin lähinnä ystävällisenä kommenttina eikä minään sen vakavampana.
"Valitettavasti sen hotellin etsiminen taitaa kuitenkin jäädä sinun vastuullesi. Sinä olet meistä kahdesta se, joka kykenee näkemään missä on mitäkin", Tinga lisäsi ja levitti sitten hieman avuttoman näköisenä käsiään. Hän kykeni omilla aisteillaan toki huomaamaan, että heidän ympärillään oli rakennuksia, mutta sen päätteleminen oli kuitenkin huomattavasti hankalampaa mitkä olivat vain normaaleja asuintaloja ja mitkä taas kauppoja tai muita vastaavia.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 4882Viesti Cross »

Pieni naurahduksen kaltainen hymähdys pääsi Akkin suusta Tingan laskettua kätensä hänen olkapäälleen ja luvattua olla tonkimatta liikaa ystävänsä pään sisältöä, mikä sai aikaisemmat epäilykset tuntumaan entistäkin typerämmiltä. Se ei kuitenkaan tarkoittanut että miekkamiehen olisi onnistunut karistamaa niitä kokonaan mielestään, vaikka luottikin kyllä kunoichin sanaan. Hän kuitenkin uskoi tietävänsä huomattavasti tätä paremmin mihin kaikkeen mielen hallintaan ja tulkintaan kykenevät tekniikat pystyivät, sekä kuinka vaikeaa niiden hallinta saattoi olla. Ei vain siksi että kohteena olevan henkilön mieli tarhtoi aina taistella vaistomaisesti tunkeilijoita vastaan, tehden haluttuihin asioihin keskittymisestä lähes mahdotonta. Minkä lisäksi tarvittiin vielä rautaista itsekuria, ettei eksyisi hallittavan mielen syövereihin tutkimaan sen kätkemiä salaisuuksia.
''En haluaisi epäillä sanaasi, mutta oletko varma että kykenet siihen? Tekniikkasi ei käsittääkseni tietenkään ole kuten genjutsuni, mutta jos se toimii yhtään samaan tapaan kuin ne kuvailemasi suunnitelman toteuttaminen voi olla mutkikkaampaa kun arvaatkaan. Vastahakoisessa mielessä pysyminen ei ole helppoa, varsinkaan jos et halua ottaa kunnon otetta siitä.'' Vaivihkaa ympärillään liikkuvia ihmisiä vilkuileva Sanada vastasi, pyrkien selvittämään Jinaille miksi oli edelleen hieman hermostunut tämän päänsä sisään päästämisestä. Vaikka ei epäillytkään naisen kykyjä shinobina, ei mies silti voinut unohtaa kuinka paljon itse oli joutunut harjoittelemaan lahjakkuudestaan huolimatta illuusioidensa luomista ja mielenhallintaa nuorempana.

Tingan todetessa että piilopaikaksi sopivan hotellin löytäminen jäisi Akkin huolehdittavaksi, käänsi mies katseensa tämän suuntaan silmäkulmiaan kummastuneena kohottaen. Hän ei ollut varma oliko tämä aivan tosissaan tuon sanoessaan, sillä vaikka hän olikin heistä se joka kykeni näkemään oli Sunakagure silti aivan yhtä uusi paikka myös hänelle ja ilman puhekykyä olisi neuvon kysyminen hieman hankalaa. Pelkkä ajatuskin siitä miten heidänkaltaisensa kaksi rampaa saattaisivat kyetä pakenemaan yhdestä suurimmista ninjakylistä kenenkään huomaamatta ja löytämään etsimänsä miehen, sai aikaan pienen vaimean naurahduksen.
''Ikävä kyllä se taitaa olla helpommin sanottu kun tehty, sillä en todellakaan tiedä mistä päin lähteä etsimään ja neuvon kysyminen luultavasti onnistuu paremmin sinulta... Ellet sitten halua esitellä tekniikkaasi?'' Kunoichia vilkaiseva miekkamiesvastasi, saaden samalla mieleensä varoituksen Yatalta lähestyvistä etsijöistä. Nämä eivät olleet vielä tarpeeksi lähellä että olisivat voineet nähdä heitä, mutta siitä huolimatta kaksikon oli varmastikkin viisainta olla luottamatta liikaa valeasuihinsa ja siirtyä jonnekkin hieman vähemmän näkösälle pikimmiten.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 4890Viesti Southpaw »

Akkin esittämä kysymys sai Tingan hetken ajaksi hiljaa miettimään mitä oikein vastaisi.
"Myönnetään... Olen harjoitellut kage bunshinien kanssa vain sen verran, että pystyn siirtämään mieleni turvallisesti. Jos jokin menee vikaan niin mieleni jää ikään kuin harhailemaan kohteeni kehon ulkopuolelle ja sen jälkeen minulla on vain rajallisesti aikaa päästä takaisin omaan kehooni ellen halua potkaista tyhjää", Tinga kertoi viimein lyhyesti riskin joka tekniikassa oli olemassa.
"Tosin kieltämättä olet oikeassa siinä, että voisi olla paikallaan kokeilla tekniikkaa sinun kanssasi hieman, ennen kuin lähdemme toteuttamaan suunnitelmaa lääkäriin. Kage bunshinien ajatukset ovat kuitenkin käytännössä minun ajatuksiani... ja sen lisäksi kage bunshinit eivät näe normaaliin tapaan kuten sinä joten, silmien käyttö voi vaatia hieman totuttelua", Tinga sanoi viimein, samalla kun aisti heidän ympäristöään lähestyvien etsijöiden varalta. Joidenkin kantamallaan tuntuvien chakrojen liikkeistä oli helppo päätellä, että heitä etsittiin jo, mutta toistaiseksi mikään ei kuitenkaan viitannut siihen, että etsijät olisivat vielä päässeet heidän jäljilleen.

Naisen huomio kääntyi etsijöistä kuitenkin pian takaisin Akkiin, jonka äänen kuuli mielessään, kun tämä ihmetteli miten hänen oli tarkoitus löytää tietty paikka kaupungissa joka oli heille molemmille täysin uusi. Tällä kertaa oli Tingan vuoro kääntää kasvojaan Akkia kohti. Naisen kasvoilla oli ensin kummeksuva ilme joka kuitenkin lopulta vaihtui hieman huvittuneeksi hymyksi.
"Saitko auringonpistoksen vai saiko ajatus minusta lemmenhotellissa pääsi niin sekaisin etteivät ajatukset enää kulje?" Tinga vitsaili, aavistamatta lainkaan, että saattoi sanoillaan ikään kuin tökkiä muurahaispesää.
"Yatahan on tutkinut kaupunkia ilmasta koko sen ajan jonka olemme olleet täällä, joten mikset kysy häneltä reittiä? Luulisi hänen ehtineen tässä ajassa jo muodostaa jonkinlaisen käsityksen siitä mistä löytyy mitäkin. Ja jos alamaailman asiat toimivat täällä yhtään samalla tavalla kuin Hebissä niin hotellit on varmaan sijoitettu jonnekin punaisten lyhtyjen alueen lähettyville", Tinga huomautti Akkille, jonka arveli tälläkin hetkellä olevan jonkinlaisessa yhteydessä summoniinsa. Linnun chakran saattoi nytkin tuntea jossain lähettyvillä, sen liidellessä ilmassa ja laskeutuessa aika ajoin jonkin rakennuksen katolle tarkkailemaan ympäristöä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 4972Viesti Cross »

Tingan vastaus oli lähestulkoon juuri sen kaltainen kuin Akki oli pelännytkin, sillä tämä ei ollut omien sanojensa mukaan kerennyt harjoitella tekniikkansa käyttöä muidenkuin omien kage bunshiensa kanssa. Se oli toki ymmärrettävää sillä pääosa kunoichin vapaa-ajasta hebissä oli luultavasti kulunut juurikin taistelu areenalla taitoja hioessa, sekä omien vallankaappaus suunnitelmiensa tekemisessä. Ikävä se sai miekkamiehen entistäkin epäilevämmäksi ystävänsä tekniikan suhteen, sillä hän ainakaan ei ollut kovinkaan innokas laittamaan vapauttaan ja mahdollisesti myös henkeään peliin testaamattoman tekniikan kanssa.
''Toivottavasti se riittää...'' Hieman epäilevään sävyyn vastaava Sanada tokaisi, epäillen pystyisikö nykyisessä kunnossaan laittamaan tarpeeksi vahvaa vastusta Jinain tekniikan testaamiseksi. Mielen lujuus olisi tietenkin avainasemassa siinä, mikä ei luultavasti tulisi tuottamaan ongelmaa. Sekään ei kuitenkaan yksin riittäisi, vaan tarvitsisi hän luultavasti myös chakraansa pakottaakseen punapään mielen pois omastaan ja se saattaisi olla kokeen kompastuskivi. Toki hän oli jo toipunut jonkin verran aijemmin käymiensä taisteluiden vammoista, mutta oli siltikin vielä kaukana täydestä toimintakyvystään.
Pian nuorenmiehen ajatukset kääntyivät kuitenkin jo muualle ystävänsä kiusoittelevan sanailun takia, saaden pienen punan kohoamaan jälleen hänen kääreiden peittämille poskilleen, tämän osuessaan toivottavasti vahingossa hyvinkin lähelle totuutta arvailussaan. Toivoen ettei ollut vahingossakaan päästänyt mitään aijempia ajatuksiaan vuotamaan tekniikkansa kautta vierellään kulkevan naisen mieleen hän pyrki rauhoittamaan itseään, vakuuttaen ettei edes nykyisessä kunossaan olisi niin huolimaton.
''Ikävä tuottaa pettymys, mutta kysymys ei ole kuitenkaan siitä... Epäilen kuitenkin ettei Yata ole kiinnittänyt huomiotaan moisiin seikkoihin, enkä haluaisi lähettää sitä tällähetkellä myöskään etsimään sopivaa paikkaa. En tiedä oletko huomannut mutta meitä on taidettu jo alkaa etsiä ja pitäisin mieluiten sen tarkkailemassa ympäristöämme ilmasta käsin.'' Ystävänsä kiusoitteluun samalla mitalla vastaamaan päätyvä Akki tokaisi, ajatellen samalla olevan paras hetki kertoa myös GsG:tä lähteneistä etsintäpartioista. Tinga oli luultavasti jo kyllä huomannut jotain niihen liittyvää jo itsekkin sensorikykynsä avulla, joten asiaa ei kannattanut pitää enää tätä pitempään pimennossa.
''Ehkä sen sijaan sinun kannattaisi kokeilla sitä tekniikkaasi johonkuhun paikalliseen ja kaivaa tieto yksinkertaisesti heidän päästään... Saisimme ainakin kunnon mahdollisuuden testata sitä, sillä en ole aivan varma kykenenkö itse vastustamaan sitä tällähetkellä kylliksi.'' Miekkamies lisäsi kunoichin suuntaan nopeasti vilkaisten, ennen kuin käänsi katseensa taas kadulle Yatan varoitettua edestä päin lähestyvästä valkokaapuisesta kaksikosta. Näitä ei nänynyt vielä väenpaljouden seasta, mutta siitä huolimatta Sanada luotti uuteen kumppaniinsa ja ohjasi heidän kulkuaan päin lähintä kadunkulmaa, välttääkseen kävelemästä suoraanpäin taka-ajajia.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 4975Viesti Southpaw »

Tinga ei voinut olla huomaamatta epäilevää sävyä Akkin sanoissa, mutta viisasti nainen päätti kuitenkin olla huomauttamatta asiasta. Oli ymmärrettävää, että mies oli huolissaan ajatuksistaan, sillä tämä oli kuitenkin tähän asti tottunut olemaan se joka telepatian avulla oli ikään kuin hallinnassa siitä mitä päästi ulos päästään ja mitä taas kaivoi toisen päästä. Pian Akki kuitenkin huomautti siitä, että heidän perässään oltiin jo ja halusi pitää Yatan mieluummin tarkkailemassa ympäristöä. Miehen kuitenkin ehdottaessa, että hän käyttäisi tekniikkaansa johonkuhun paikalliseen, oli Tingan vuoro kohottaa hieman epäilevän näköisenä kulmiaan. Ideassa sinänsä ei toki ollut mitään vikaa, mutta ongelma oli juuri se, että hän oli tähän asti harjoitellut vain omien kage bunshiniensa kanssa. Häntä hermostutti, miten hänen oma mielensä reagoisi siihen, että hänellä ensimmäistä kertaa olisi näköaisti käytössään. Vaikka hän kuinka koettaisi keskittyä itsen asiaan, vaarana olisi silti se, että hän paljastaisi läsnäolonsa ihmettelemällä kaikkea sitä mitä näki. Muutakaan vaihtoehtoa sopivan paikan löytämiseksi ei kuitenkaan tuntunut olevan, joten lopulta Tinga nyökkäsi, samalla kun seurasi Akkia hieman syrjemmälle, niin ett he saattoivat jatkaa matkaansa kadun reunaa pitkin.
"Hyvä on, odota hetki niin etsin jonkun sopivan henkilön...", Tinga sanoi vaimeasti, samalla kun aisti ympärillään tuntuvia chakroja. Väkijoukon keskellä hän aisti kaksi keskiverto suurempaa chakraa, jotka olivat luultavasti ninjoista lähtöisin, mutta muuten suurin osa ohikulkijoista oli harmittoman tuntuisia siviilejä. Lopulta Tinga päätyi valitsemaan joukosta erään heitä kohti tulevan chakran, joka hänen aistiensa perusteella kuului eräälle vanhemmalle miehelle. Iäkkään miehen nyt ainakin luulisi tietävän, mistä saada nuorten naisten seuraa ja ennen kaikkea missä saattoi viettää aikaa kahden.

Varovasti Tinga laski päässään olevaa hattua hieman, niin että sokeat silmät eivät olleet varmasti näkyvillä ja lähti sitten suuntaamaan kohti heitä lähestyvän miehen chakraa. Tarpeeksi lähelle päästyään hän oli kompastuvinaan, sillä seurauksella, että joutui ottamaan tukea kohteeksi valitsemansa miehen olkapäästä, jotta ei olisi kaatunut maahan. Tuon lyhyen kosketuskontaktin aikana nainen teki nopeasti sinetin kohteensa olkapäähän, ennen kuin suoristautui ja päästi irti.
"Anteeksi, kompastuin. Ei kai sattunut?" Tinga pahoitteli muka vahingossa tapahtunutta törmäystä. Vastaukseksi mies pudisti päätään.
"Ei se mitään, ei tässä kuinkaan käynyt", mies vastasi lyhyesti ennen kuin lähti jatkamaan matkaansa ja Tinga puolestaan jatkoi kulkuaan Akkin vierellä, samalla kuitenkin tarkkaavaisesti seuraten sinetillä merkitsemänsä miehen kulkua. Tämä pysähtyi lopulta vain vähän matkan päähän erään kaupan edustalle katselemaan jotain mitä liikkeen näyteikkunaan oli aseteltu esille.
"Valmista tuli. Mennään tuonne penkille istumaan siksi aikaa, että saan tehtyä tekniikan. Sinä saat vahtia kehoani sillä välin kun olen poissa", Tinga sanoi ja nyökäytti päätään erään talon seinustalla olevia penkkejä kohti. Penkillä istuen tilanne olisi helppo saada näyttämään siltä kuin hän olisi vain nukahtanut Akkin viereen tai jotain.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5002Viesti Cross »

Huolimatta siitä että Tinga ei osoittanut milläänlailla epävarmuuttaan Akkin ehdotettua sen käyttämistä tiedon keräämiseen jonkun paikallisen päästä, ei tuo seikka kuitenkaan jäänyt huomaamatta. Ystävänsä ajatuksia ja tunteita genjutsunsa avulla seuraamaan kykenevä nuorukainen vilkaisi nopeasti tämän suuntaan, miettien vetäisikö sittenkin ehdotuksensa takaisin. Hän arveli aiheuttaneensa osan tuosta epävarmuudesta epäilyksillään, mikä ei varmasti ainakaan auttanut punapäätä keskittymään yhtään paremmin ja suoriutumaan ongelmitta tekniikkansa testaamisesta johonkuhun ulkopuoliseen. Muutaman hiekanlailla rahisevan hengenvedon ajan tilannetta mietittyään hän päätti kuitenkin uskoa tämän kykeneven valtaamaan jonkun keskiverto kaduntallaajan mielen ilman suurempaa ongelmaa. Kyseessä ei kuitenkaan ollut enää aivan se sama rämäpäiene kunoichi jonka kanssa oli kulkenut aijemmin, sillä heidän erillään viettämät kuukaudet olivat muuttaneet tätä selvästi. Areenalla käydyt taistelut olivat hioneet naisen taistelutaitoja aivan toiselle tasolle, eikä se ollut varmasti kuin osa siitä kasvusta mitä tuona aikana oli tapahtunut.
''Ei mitään kiirettä... Heillä ei tunnu olevan mitään käsitystä siitä missä olemme.'' Hetkeksi silmänsä sulkenut ja Yatan silmien kautta ympäristöä katsonut miekkamies vastasi hieman aikaa sopivan kohteen löytämiseen pyytäneelle naiselle, huomattuaan aijemmin lähestyneiden GSG:läisten etsiöiden menneen harmittomasti ohi. Lähistöllä ei myöskään näkynyt muita valkoisiin asuihin pukeutuneita paikallisia, jotka olisi ollut helppo erottaa ilmasta käsin väenpaljoudesta huolimatta. Suurin osa paikallisista tuntui kuitenkin suosivan hiekan värisiä kaapuja, tai kirkkaan räikeän värisiä asuja helposti pölisevässä ympäristössä likaantuvan valkoisen sijaan.

Hetken aikaa odotettuaan Sanada lähti seuraamaan kohteensa valinnutta Jinaita, kulkien tämän vierellä tilannetta seuraten. Pieni hymynpoikanen meinasi käväistä hänen huulillaan naisen törmätessä kuin vahingossa vastaantuleaan mieheen ja alkaessa pyydellä vuolaasti anteeksi tältä, kiinnittäen taitavasti huomion pois pienestä muutoksesta kummankin heistä chakrasta, jota ei varmasti olisi ollut mahdollista huomata jos ei olisi osannut odottaa jotain senkaltaista.
''Näppärästi toimittu.'' Kunoichin vierellä selkä kumarassa nilkuttava nuorukainen kehui heidän jatkaessaan vähänmatkaa edempänä olevalle penkille ja asettuessa istumaan sille, näyttäen aivan siltä kuin jäisivät muuten vain seurailemaan ohikulkijoita. ''Nähdään kohta. Akki totesi tekniikkansa testaamiseen valmistautuvalle Tingalle, nostaen samalla terveen kätensä tämän hartioiden yli ja vetäen tämän nojaamaan itseään vasten. Ulkopuolisen silmissä he näyttäisivät halailevan toisiaan, vaikka ennenkaikkea miekkamiehen tarkoitus olikin vain pitää ystävänsä pystyssä tämän kehon irtautuessa ruumiita. Siitä huolimatta asento palautti kuitenkin aijemmat hieman kiusalliset ajatukset taas nuorukaisen mieleen naisen tuoksun tulviessa hänen nenäänsä ja pehmeän naisellisen tuntuisen vartalon painuessa vasten häntä.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5004Viesti Southpaw »

"Se on hyvä kuulla. Toivotaan vain, että heidän joukossaan ei ole ketään sensoria, joka huomaisi tekniikkani", Tinga vastasi vaimeasti Akkin sanoihin, samalla kun he kävelivät lähemmäs seinustalla olevia penkkejä. Samalla nainen ei myöskään kyennyt estämään pientä hymyä, joka kasvoille levisi, kun Akki kehui hänen toimintaansa sinetin muodostamisen suhteen. Hänen oli itsekin myönnettävä, että tahallinen törmäys oli toiminut oikein erinomaisesti. Vaikka kokeneelta ninjalta sinetin muodostaminen ei varmaankaan olisi jäänyt huomaamatta. Hänen kohteensa oli kuitenkin vain siviili ja hyvä jos edes tiesi mitä chakralla tarkoitettiin.

Heidän viimein päästessään istumaan, Tinga tunsi Akkin kietovan kätensä hänen harteilleen ja tehdäkseen hänen kehonsa kannattelusta hieman helpompaa, Tinga siirtyi aavistuksen lähemmäs Akkia, aavistamatta lainkaan ajatuksia, jotka sai ystävänsä päässä aikaan.
"Niin, nähdään pian", Tinga vastasi ja teki sitten huomaamattomasti käsimerkin. Naisen kädet olivat tuskin ehtineet irrota toisistaan kun tämän keho jo valahti veltoksi ja pää retkahti sivulle Akkin olkapäätä vasten kun Tingan mieli siirtyi tämän kehon ulkopuolelle ja ilmaantui viimein onnistuneesti sinetillä merkityn kohteen päähän.

Kuten Tinga oli osannut odottaakin, näköaisti aiheutti omat ongemansa, mutta sitä hän ei kuitenkaan ollut osannut odottaa, että kirkkaan auringonvalon vuoksi hän olisi halunnut samantien puristaa silmänsä kiinni, sillä tuntui kuin koko maailma olisi ollut pelkkää kirkasta valoa. Hänen yllättynyt reaktionsa rikkoi hetkeksi myös hänen keskittymisensä tekniikan hallinnan suhteen, sillä seurauksella, että myös hänen kehonaan toimiva mies havahtui huomaamaan kuinka kirkkaasti aurinko paistoi ja hetken verran mies alkoikin räpytellä silmiään, mikä vain pahensi tilannetta Tingan kannalta. Valon vaihtuessa miehen räpyttelyn vuoksi vuoroin pimeyteen ja päinvastoin, Tinga oli lähellä purkaa tekniikkansa samantien. Näköaistia olisi pakko harjoitella Akkin kanssa jossain hämärämmin valaistussa paikassa. Lopulta Tingan kuitenkin onnistui hillitä itsensä, mutta tietojen hankkimisen sijaan nainen joutui käyttämään useamman minuutin siihen, että sai suljettua näköaistin välittämät tiedot oman mielensä ulkopuolelle. Lopulta kun hän ei enää nähnyt mitään vaan oli taas tutun ja turvallisen pimeyden keskellä, Tinga alkoi keskittyä kohteensa muihin aisteihin ja ajatuksiin. Tämä oli pysähtynyt miettimään mistä äskeinen sokaistuminen oli johtunut ja Tingan onneksi tuli lopulta siihen tulokseen, että jokin auringonsäde oli luultavasti heijastunut hänen silmiinsä näyteikkunan kautta, jota tämä oli juuri katsonut. Samalla kun seurasi kohteensa ajatusten kautta tämän etenemistä, Tinga mietti kuumeisesti miten oikein johdatella kohteensa ajatukset paikalliseen punaisten lyhtyjen alueeseen ja sen sijaintiin. Ennen kuin kunoichi ehti kuitenkaan päätään mitä tehdä, hän havaitsi pienen muutoksen kohteensa ajatusten sävyssä, kun tämän huomio kiinnittyi kadun reunalla olevassa kojussa hedelmiä myyvään nuoreen naiseen. Käsittäen, että tämän parempaa tilaisuutta tuskin tulisi, Tinga päätti alkaa johdatella miehen ajatuksia parhaansa mukaan. Kaikilla oli välillä niin sanottuja kiellettyjä ajatuksia kuten mitä jos tekisin noin tai mitä jos tekisin näin. Jos hän vain valitsisi sanansa oikein, mies luultavasti erehtyisi pitämään hänen syöttämiään ajatuksia ominaan.

"Hän on niin kaunis... suostuisikohan hän lähtemään mukaani?" Tinga syötti ajatuksensa kohteensa päähän. Kuten Tinga oli toivonutkin, mies ei ihmetellyt äkillistä outoa ajatusta juurikaan, mutta sen sijaan alkoi kuitenkin järkeillä, että ei voisi yrittää mitään, koska vaimo odotti kotona.
"Toisaalta ei kai pienestä haaveilusta mitään pahaa ole" Tinga syötti seuraavan ajatuksensa kohteensa päähän. Tämä sai kohteen myöntämään itselleen, ettei siinä tosiaan tainnut olla, mutta seuraavaksi tämä kuitenkin alkoi todella haaveilla ilman minkäänlaisia estoja. Jos Tinga vain olisi ollut omassa kehossaan sillä hetkellä, hän ei olisi lainkaan yllättynyt jos hänen kasvonsa olisivat alkaneet noiden ajatusten seurauksena punehtua pahemman kerran. Oikeastaan hän ei olisi lainkaan yllättynyt, jos ne tosiaan olisivat punehtuneet nytkin, vaikka hän ei edes ollut omassa kehossaan sillä hetkellä.
"Jos voisin tehdä tuon kaiken niin missähän tekisin sen?" Tinga uskaltautui lopulta keskeyttämään miehen ajatustulvan. Tämä saikin kohteen hävyttömät ajatukset luojan kiitos taukoamaan sen verran, että mies alkoi vakavissaan miettiä missä toteuttaisi mielihalujaan jos pystyisi. Tämän ensimmäinen ajatus oli naisen koti, sillä jostain syystä tämä tuntui olettavan, että hedelmäkojun myyjä asui yksin. Tingan kuitenkin syöttäessä miehen päähän ajatuksen siitä, että nainen asui siskonsa kanssa, alettiin viimein päästä kohti sitä tietoa, josta Tinga oi kiinnostunut. Mies alkoi päässään käydä läpi eri paikkoja ja päätyi lopulta käymään läpi lemmenhotelleja punaisten lyhtyjen alueella. Miehen ajatustulvan vain jatkuessa Tingan onnistui lopulta onkia tietoonsa myös summittainen sijainti ja muutamia maamerkkejä, joiden mukaan suunnistaa kunhan hän vain kertoisi saamansa tiedot Akkille. Ollen näin kutakuinkin tyytyväinen tiedustelunsa lopputulokseen, Tinga uskaltautui purkamaan tekniikkansa ja pian hän avasikin taas silmänsä, tällä kertaa turvallisesti omassa kehossaan, missä hänen ei tarvinnut keskittyä pitämään auringovaloa tai muitakaan näköärsykkeitä poissa mielestään.

"Vihaan aurinkoa", kunoichi julisti kohottaessaan päänsä Akkin olkapäältä ja pudistaessa sitten päätään sen näköisenä kuin olisi vain herännyt hyvin sikeästä unesta.
"Mutta sain kuitenkin selville, että jokin lemmenhotelli on tuossa suunnassa. Jos ymmärsin oikein meidän pitää jatkaa tätä katua ja kääntyä kirjakaupan kohdalla vasemmalle ja siitä kahden tai kolmen kadunvälin päästä oikealle niin pääsemme perille... En ole ihan varma tuosta viimeisestä koska sen miehen ajatukset olivat siltä osin melko epämääräisiä. Mutta ainakin tuo kaventaa etsittävää aluetta huomattavasti", Tinga kertoi mitä oli saanut selville.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5005Viesti Cross »

Huolimatta siitä että nuorempana Akki oli monetkerrat haaveillut pääsevänsä viettämään Tingan kanssa näin läheisesti ei hän kuitenkaan osannut juurikaan nauttia olostaan nyt lopultakin tuon toiveen toteuduttua, eikä kysymys ollut ainoastaan siitä että tilanne ei ollut ollenkaan sen kaltainen kuin oli silloin ajatellut. Jälleen kerran hän tunsi mieleensä nousevien ajatusten olevan ristiriidassa sen suhteen mitä normaalisti ajatteli kainalossaan olevastaan ystävästä, kuten myös sen suhteen mitä oli luvannut itselleen ja Kagerolle erotestassaan tuosta äänenmaalaisesta kunoichista heidän viimeisimmän tapaamisen lopuksi. Tämän ajattelu ei kuitenkaan auttanut juurikaan asiaa, vaan ohjasi melkein ennemminkin ajatuksia juuri siihen suuntaan josta nuorimies pyrki saamaan ne pois.
Keksimättä enää mitään muuta millä saada ajatuksensa jälleen sopivammalle polulle miekkamies suuntasi katseensa vähänmatkan päässä kadulla olevan miehen suuntaan, johon Jinai oli hieman aijemin törmännyt ja muodostanut tekniikkansa vaatiman sinetin. Hän kerkesi juuri sopivasti kiinnittää huomionsa tuohon muukalaiseen kunoichin tunkeutuessa tämän mieleen, saaden uhrinsa alkamaan räpytellä hämmentyneenä silmiään. Tuulenmaalaisen reagtioiden seuraainen herätti nuorukaisen uteliaisuuden, siirtäen onnistuneesti aijemmat häiritsevät ajatukset tieltään.

Pitäen huolta siitä että esitti oman roolinsa mahdollsimman hyvin Sanada kääntyi kainalossaan olevan tajuttoman Jinain puoleen ja alkoi puhella mitä mieleen sattui tulemaan, samalla kun seurasi kuinka etenpänä kadulla seisova mies näytti kiinnittävän huomionsa erään kojun nuoreen naismyyjään. Akki ei ollut aivan varma kuinka paljon Tinga vaikutti miehen ajatuksiin sillä hetkellä ja millätavalla, mutta ainakaan hän ei kyennyt ymmärtämään miehen pitkää tuijotusta. Myyjä oli ainakin hänen mielestään melko tavallisen näköinen, vaikka tämän silmissä ja hymyssä olikin toki jotain puoleensa vetävää. Silti miekamies ei uskonut että olisi luultavasti itse normaalisti kiinnittänyt tähän juurikaan huomiotaan, mihin toki saattoi vaikuttaa myös se ettei hän ollut heistä se joka eli melko eristäytyneessä aavikkokylässä.
Mistä ikinä tyttöä tuijottavan miehen kiinnostus sitten johtuikin niin ainakin tämän kasvoille näkyi alkavan kohota hiljalleen puna, joka oli helposti erotettavissa jopa hieman kauvempaakin, eikä ollut kovin vaikeaa arvella mitä tämän päässä mahtoi sillähetkellä liikkua. Mielenkiintoista kyllä hyvinpaljon samankaltainen puna alkoi hiljalleen levitä myös nuorenmiehen kainalossa olevan kunoichin kasvoille, mikä herätti muutamia kysymyksiä siitä miten vahva yhteys tekniikan yhdistämien henkilöiden välillä oli ja mitä tapahtuisi toiselle jos toinen loukkaantuisi. Hetken aikaa punaiset silmänsä mieheen naulinnut shinobi harkitsi nipistävänsä ystäväänsä, nähdäkseen reagoisiko tämän vaikutuksen alaisena oleva uhri siihen, mutta päätti kuitenkin jättää sen tekemättä ettei häiritsisi tekniikkaansa ensikertaa todella käyttävän kunoichin keskittymistä.

Melkein heti tuon päätöksen tehtyään Akki huomasi Tingan lihasten jäykistyvän yllättäin nopeasti ja sitten taas rentoutuvan hieman, tarvitsemansa tiedot saaneen mielen palatessa kehoonsa. Tämän toteamus aurinosta sai pienen nauraduksen aikaa ystävänsä otteestaan päästävän miekkamiehen ymmärtäessä mistä hänen tarkkailemansa miehen aijempi räpyttely ja haparointi oli luultavasti johtunut. Samalla naurahduksessa oli myös hieman helpotusta siitä että kaikki oli mennyt hyvin ja että hän pystyi päästämään irti kunoichista, voiden hyvällä syyllä ottaa hieman etäisyyttä tähän.
Jostain syystä tuo kaikki tuntui huvittavan Yataa, joka oli tähän asti pitänyt ajatuksensa omana tietonaan ja vaikuttanut keskittyvänsa vain saamaansa tarkkailu tehtävään. Sen sijaan lintu tuntui kuitenkin tarkkailleen myös Sanadan ajatuksia, jota sen huvittuneisuus tilanteen johdosta alkoi samantein ärsyttää. Tämä asia ei kuulu sinulle, joten pidä mielipiteesi omana tietonasi. Nuorimies ajatteli ja yritti työntää linnun mielestään, onnistumatta siinä kuitenkaan. Sen sijaan se tuntui huvittavan lintua entisestään. Sinulla on vielä paljon opittavaa nulikka. Korppi vastasi aivan kuin ohimenne ja tuntui vetäytyvän jälleen pois miehen mielestä, mistä tämä ei kuitenkaan kyennyt olemaan enää aivan varma.
''Hänellä taisi olla jotain muuta mielessä kuin hotellin sijainti, ainakin jos teidän kasvoilla käyneestä punasta pystyi jotain päättelemään.'' Akki totesi Tingan kerrottua mitä oli saanut selville ja mihin suuntaan heiden tulisi lähteä jatkamaan, yrittäen kuulostaa samalla Yatan aiheuttamasta ärtymyksestä huolimatta hieman huvittuneelta. Se ei kuitenkaan ollut kovinkaan helppoa ja suoraan sanottuna ei olisi mikään ihme vaikka punahiuksinen kunoichi olisikin osannut sanoa ettei kaikki ollut nyt aivan niin kuin olisikin pitänyt olla.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5006Viesti Southpaw »

Akkin huomauttaessa, että hänen kohteellaan oli ilmeiseti ollut mielessään muutakin kuin hotellin sijainti, Tinga ei kyennyt estämään nolostumisesta kertovaa punaa leviämästä kasvoilleen. Samalla hän kuitenkin pisti merkille myös, ettei Akkin huvittuneisuutta tavoitteleva naurahdus tullut ihan täysin sydämestä. Tällä kertaa hän ei edes tarvinnut chakranaistinta kykyjään havaitakseen, että Akkia vaivasi jokin. Ehkä miestä epäilytti suunnitelman onnistuminen sittenkin enemmän kuin oli aluksi halunnut myöntää? Päättäen kysyä asiasta kohta, Tinga päätyi kuitenkin ensin päästämään itsekin pienen naurahduksen, ikään kuin hälventääkseen omaa nolostumistaan. Toki hän käsitti sen, etteivät kohteen ajatukset olleet hänen omiaan, mutta jotenkin ne tuntuivat silti noloilta. Kenties tätä tunnetta saattoi sanoa jonkinlaiseksi myötähäpeäksi.
"Miten sen nyt selittäisi... Kaikille ilmestyy välillä sellaisia mitä jos -ajatuksia. Tuon hedelmäkojun myyjän hymy vaikutti miellyttävän häntä, joten aloin johdatella hänen ajatuksiaan siitä pitemmälle, kysymällä häneltä kysymyksiä. Kuten mitä jos saisin olla myyjän kanssa kahden ja sellaista. Kysellessäni en ollut ottanut huomioon, että saisin samalla hieman liikaa tietoa hänen... eroottisista mieltymyksistään", Tinga päätti lopulta vastata Akkin kysymykseen menemättä kuitenkaan liikaa näkemiinsä yksityiskohtiin. Puhuessaan kunoichi nousi seisomaan ja nyökäytti päätään merkitsevästi kohti hetki sitten osoittamaansa suuntaa, niin että he voisivat lähteä jatkamaan matkaansa hotellia kohti.

"Mutta onko jokin vialla? Vaikutat jännittyneemmältä kuin hetki sitten", Tinga kysyi vuorostaan, kykenemättä estämään huolestunutta ilmettä laskeutumasta kasvoilleen. Ystävänsä ajatuksista täysin mitään tietämätön kunoichi saattoi sillä hetkellä vain arvailla, että Akkin jännittynyt olemus johtui vain heidän suunnitelman riskeistä tai kenties jälleen heidän suuntaansa tulevista etsijöistä. Tai ehkä Akkin kurkkuun oli alkanut sattua enemmän?
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5008Viesti Cross »

Kuunnellessaan Tingan kertovan miten oli onnistunut johdattelemaan tekniikkansa testi kohteena olevan miehen antamaan haluamansa tiedon ja mitä oli samalla saanut kokea arveli Akki osaavansa kuvitella melko hyvin miltä tästä oli sillähetkellä tuntunut, vaikka ei ollut koskaan kokenutkaan aivan mitään vastaavaa. Hänen ei kuitenkaan tarvinnut kuin kuvitella tilannetta jossa olisi itse ollut tuon miehen asemassa aijempien ajatustensa kanssa, joita ei todellakaan halunnut ystävänsä saavan tietää. Pelkkä ajatuskin tuosta sai hänet entistäkin enemmän varpailleen ja vielä epäilevämmäksi heidän suunnitelmansa suhteen. Ikävä kyllä nyt taisi alkaa olla jo myöhäistä perääntyä ja alkaa yrittää keksiä uutta suunnitelmaa, ilman että se olisi herättänyt ikäviä kysymyksiä.
''Kaikki hyvin... Taidan vain kaivata hieman lepoa kunhan olemme löytäneet sen hotellin.'' Raskaasti huokaisten seisomaan nouseva miekkamies vastasi kunoichille, joka oli huomannut jotain poikkeavaa hänen käytöksessään aijemmin. Hän ei olisi halunnut valehdella päin naamaa ystävälleen, mutta ei silti uskonut voivansa kertoa mikä todella oli ongelmana. Sensijaan että olisi luottanut Jinaihin ja siihen että tämä ymmärtäisi ongelman Sanada päätti ennemmin luottaa itseensä, arvellen että kykenisi pienen levon jälkeen keskittymään tarpeeksi hyvin pitämään ajatuksensa hallinnassa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Samoojan jäljillä (rope)

Viesti: # 5009Viesti Southpaw »

Akkin laittaessa jännittyneisyytensä vain väsymyksen piikkiin, Tinga tunsi olonsa hetken aikaa epäileväksi. Hänhän oli jo aiemmin huomannut jotain outoa Akkin chakrasta. Toisaalta taas miehen vammat huomioon ottaen, oli ymmärrettävää, että tämä tunsi itsensä väsyneeksi. Niinpä Tinga päätti vain hyväksyä tämän selityksen, vaikka epäilikin ettei se välttämättä ollut koko totuus.
"Hyvä on, kun päästään perille niin pidetään tauko", Tinga myöntyi, samalla kun lähti johdattamaan heitä eteenpäin ja koetti samalla aistia ympäristöään kadun varrella olevan kirjakaupan varalta.

Matka hotellille sujui suurimmaksi osaksi ongelmitta. Koska Tinga ei ollut varma siitä missä kohtaa kirjakaupan jälkeen piti kääntyä, Tinga joutui turvautumaan paikallisten apuun ja kysymään eräältä ohikulkijalta muka nolona mistä heidän etsimänsä paikka mahtaisi löytyä. Saatuaan hieman paremmat ohjeet kaksikko jatkoi matkaansa. Heidän kuitenkin lähestyessään hotellia, Tinga pisti Akkin chakrasta merkille, että tämän aikaisempi jännittyneisyys tuntui vain kasvavan mitä lähemmäs he pääsivät kohdettaan, kunnes hänen ystävänsä tuntui olevan siinä pisteessä, ettei hän olisi tarvinnut edes chakranaistintaa havaitakseen, että jokin vaivasi tämän mieltä. Vasta kun he saivat hotellin näkyviinsä ja pysähtyivät hetkeksi kadun reunaan tarkkailemaan taloa ja sen ympäristöä, Tinga arveli, että asia oli parasta yrittää nostaa vielä kerran puheeksi, mitä ikinä Akkin huolet sitten koskivatkin.
"Kuule... jos sinua hermostuttaa, että rakastavaisten esittäminen vaikuttaa väleihimme, niin ymmärrän kyllä. Minua hermostuttaa myös, mutta sinulle on pakko saada apua ellet halua menettää ääntäsi kokonaan", Tinga sanoi vaimeasti. Puhuessaan nainen tarttui Akkin käteen ja puristi rohkaisevasti. Tämä oli ainoa syy jonka hän enää kykeni keksimään Akkin oudolle käytökselle.
"Jos sinusta tuntuu, että se helpottaa esittämistä, niin kuvittele vaikka, että olen Kagero ja koeta nauttia tilanteesta. Mitä tahansa tapahtuukin, niin lupaan etten vinoile asiasta myöhemmin", Tinga koetti rohkaista Akkia ja saada tämän sanoillaan rentoutumaan. Heidän ei tarvitsisi pitää esitystään yllä kuin sen aikaa, että pääsisivät kahden johonkin huoneeseen ja sen jälkeen se olisi ohi.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “GSG”