Ookami karu(S/S)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Ookami karu(S/S)

Viesti: # 495Viesti Cross »

Kasattuaan joukkonsa Tonossa ja viimeisteltyään suunnitelmansa Akki Tsuchigumon johtama Raudanmaan samuraista ja Aokiharan shinobeista koostuva ryhmä lähti matkaan, suunnaten kulkunsä läpi Inuzuka Kogan sen hetkistä leiria tämän hallitseman alueen itä osassa. Tämän riveissä olevat aokiharalaiset olivat ilmoittaneet heidän leirinsä sijainnin kylään, joten heillä ei pitäisi olla ongelmia sen löytämisessä. Ainut riski oli siis sinne pääseminen, mutta tälläkertaa onni tuntui suosivan näitä ja kolme päivää rauhalliseen tahtiin voimien säästämiseksi matkannut 50 hengen joukkio oli saapunut Itäisen alueen johtajan Dante Jinkasain kanssa nahisteluun keskittyneen Kogan leirin välittömään läheisyyteen. Ilmassa väreilevä jännityksen tunne oli lähes käsin kosketeltava, sillä Inuzukalla oli heidän tietojensa mukaan lähes 100 shinobia mukanaan alueella. Suurin osa näistä oli toki aokiharalaisia, jotka vaihtaisivat puolta heti taistelun alettua. Mutta sittenkin heillä olisi vastassaan vielä vajaa 30 shinobia ja Inuzukan komennossa oleva valtava susilauma, joihin tämä tuntui luottavan enemmän kuin miehiinsä. Joissain tapauksissa tähän liitetty Ookami nimeke tuntui siis olevan varsin osuva, eikä tästä kerrotut kannibalismi ja eläimiin sekaantumis tarinatkaan kuuleman olleet aivan tuulesta temmattuja.

Viimeisessä neuvonpidossa ennen taisteluun lähtöä istuvat ryhmän johtajat seurasivat silmätarkkana, kuinka Yamaton ja Fukuroon kanssa suunnitelmansa loppuun hijonut Sanada kertasi vielä kaiken johtajilleen. Ringissä aluetta kuvaavan kartan ympärillä oli edellä mainittujen lisäksi, Tingan kage bunshin, heidän oppainaan Raudanmaassa käyneet Sojiro ja Doihaku. Miekkamiehen serkuksi isän puolelta osottautuneet Jin Ooguro ja Den Kumonenkin, kuten myös Raudanmaasta mukaan tarttunut Zarak Kyuuzou. Muita Raudanmaalaisia samuraita johtavia oli Kon Kazaki, Masaru Mutoi ja Ichiro Kurosawa. ''On erittäin tärkeätä että ampujat pääsevät ylös katoille ja puihin hyvän ampuma alan takia, joten teiden samuraiden on kyettävä puolustamaan heitä. Tiedän että teillä on kirkainen historia takana, mutta jos haluamme voittaa meidän tulee toimia yhdessä.'' Vakavalla äänellä puhuva miekkamies selitti osoittaen kohtaa kartasta ja luoden arvioivan katseen nyökytteleviin ryhmänjohtajiin. ''Suurinosa Kogan laumasta on hajaantunut ympäriinsä metsästämään ja vartioimaan, mutta jos saamme hänet jäljelle jäävine shinobeineen saarrettua kylään meillä ei pitäisi olla ongelmia hänen surmaamisessaan.'' Karttakepin virkaa hoitaneen kunain kartassa näkyvää kylän merkinnän päälle iskevä Akki sanoi, toivoen että kaikki menisi niinkuin oli suunniteltukin.

Aurinko oli jo alkanut laskea Inuzukalle uskollisiksi vahvistuksiksi naamioituneen joukkion marssiessa huonokuntoista tietä pitkin kohti edessä häämöttävää sodan raunioittamaa ja autioittamaa kylää, jossa heidän kohteensa sillähetkellä majaili. Aina välillä ympäristöään tarkkaileva Akki huomasi liikettä silmäkulmissaan, kereten nähdä vain vilauksen metsässä vaanivista susista, joiden läsnäolon hän kuitenkin pystyi helposti aistimaan Tingalta oppimillaan kyvyillä. Niitä tuntui olevan kaikkialla heidän ympärillään ja niiden nälän pystyi melkeinn vaistoamaan, sillä niin verenhimoinen jokainen niistä tuntui. Ilme kivettyneenä miekkamies seurasi kuinka he marssivat kylään ja suuntasivat suurimman nuotion ympärille kasaantunutta petolaumaa kohti. Varsinkin lauman alfa uros kiinnitti hänen huomionsa. Tämä ei nimittäin ollut koira tai susi, vaan erittäin eläimellisen näköinen mies. Naama veressä tämä reli lihaa edessään maassa olevasta ruhosta, ärähtäen petomaisesti jos yksikään lauman muista jäsenistä uskalsi tulla lähellekkään. Vahvistukset huomatessaan susimainen mies kohotti katseensa näihin ja lähti neljällä raajalla käyden heitä kohti, muun lauman hyökätessä nälkäisesti ruhon rippeiden kimppuun. ''Fukuroo... Kyläsi taitaa alkaa olemaan loppuun kaluttu, kun tulet kerta itse tänne.'' Koga murisi matalalla uhkaavalla äänellä, nousten kahdelle jalalle vasta aivan heidän edessään. ''Tono on kieltämättä lähettänyt viimeisetkin miehensä, mutta ei sinun avuksesi.'' Vakavailmeinen Nura vastasi, saaden tämän mukana tulleisiin miehiin ja naisiin katseensa keskittäneen Inuzukan pään kääntymään nopeasti tätä kohti. ''Mitä sanoit.'' Terävät raatelu hampaansa paljastanut susimies kysyi sieraimet väpättäen, samalla hetkellä kun ensimmäinen kellertävästä kivikovasta massasta valmistettu nuoli iskeytyi kolmen tämän äskeisen aterian kimpussa olleen suden kyljestä läpi. Koirien ulvaisut ja raivostuneen Kogan karjaisu toimi merkkinä kaikille Akkin mukana tulleille taistelijoille ja kaikille siellä jo olleille aokiharalaisille, jotka syöksyivät nopeasti eteenpäin ja surmasivat kaikki eteensä sattuvat vastustajat. Muutama petoksesta tietämätön shinobi yritti antautua, mutta nämä hakattiin hetkessä maahan. Johtajansa kutsun kuulleet sudet kuitenkin reagoivat paremmin ja syöksyivät raivoisasti hyökkääjien kimppuun, metsän kylän ympärillä täyttyessä vertahyytävästä sotahuudosta satojen susien kutsuessa toisiaan herransa avuksi.

Akki, Sojiri ja Yamato syöksyivät heti hyökkäyksen alussa suoraan Inuzukaa kohti miekat paljastettuina, tullen kuitenkin ennen tämän luokse pääsemistä raadolta taisteluun syöksyvien susien keskeyttämiksi. Kolmikon miekat kastuivat hetkessä vereen, näiden sivaltaessa yksi toisensa jälkeen hyökkäävät eläimet hengiltä. Toisiaan suojaava kolmikko oli kuin kaiken tieltään leikkaava pyörremyrsky kylässä vellovan taistelun keskellä, yrittäessään päästä kaikkialta tielle tunkevien susien ohi entistäkin eläimellisemmän näköiseksi muuttuneen Inuzukan kimppuun, joka näytti kahden lähes itsensä näköisen olennon kanssa olevan lähes heihinverrattavissa oleva tuhovoima. Taistelun melskeen keskellä Tsuchigumolla oli pienen hengähdys tauvon ajan aikaa katsoa ympärilleen ja todeta taistelun näyttävän etenevän hyvin heidän kannaltaan, vaikka tappiot näyttivätkin tulevan olemaan raskaat, sillä vaikka samuraiden ja shinobien yhteis työ näytti toimivan oli näillä kädet täynnä Kogan lauman kanssa. Kurinalaiset samurait olivat asettuneet siilipuolustukseen talojen katoille ja puihin kiivenneiden pitkänkantaman tekniikoita käyttämään kykenevien shinobien suojaksi, enemmän lähitaisteluun erikoistuneiden ninjojen toimiessa agressiivisena nyrkkinä hyökkäävää laumaa vastaan. Minne ikinä katseensa käänsikin näkyi sielä kasapäin ruumiita. Tuleen syttyneiden raunioiden loimussa näkyvä verinen taistelukenttä oli jotain mitä Akki ei koskaan tulisi varmasti unohtamaan, vaikka olikin nähnyt ja tehnyt monia raakuuksia ennenkin. Hän tunsi sydämmensä takovan sotarummun tavoin ja olevansa täynnä elämää sillähetkellä, kuten näytti olevan myös Sojiro ja ennenkaikkea Yamato. ''Se yrittää karkuun!'' Nuori miekkamies kuuli isoisänsä huutavan ja huomasi tämän osoittavan toisella miekoistaan ihmmissusi maisen Inuzukan ja tämän kahden lähimmän lemmikin suuntaan, jotka näyttivät huomanneen taistelun alkavan kääntyä heitä vastaan. Hetken taukonsa käyttänyt kolmikko ryntäsi parin muun ryhmän tavoin eteenpäin miekat ilmassa viuhuen, ollen hetkessä ainut ryhmä joka pystyi leikkaamaan tiensä isäntänsä perääntymistä suojaamaan järjästäytyneiden susien lauman läpi. Hetkessä he olivat jättäneet kylän viimeiset talot taakseen jä lähestyivät metsän reunaa, jonne päästessään Koga näytti ärähtävän jotain lemmikki koirilleen. Hieman ärähtäen ne kääntyivät ympäri ja hyökkäsivät kohti taka-ajaja kolmikkoa, jonka kärkeen Tsuchigumo oli asettunut. ''Menkää minä hoidan nämä!.'' Tämä huusi potkaisten etummaisena hyökkäykseen käyneen eläimen sivuun ja kierähtäen toisen kynsien ohitse hiuksenhienosti, asettuen eläinten ja metsään juoksevien tovereidensa väliin.

Lemmikkisusi
350hp/ck
12n

Lemmikkisusi
350hp/ck
12n
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ookami karu(S/S)

Viesti: # 497Viesti Southpaw »

Muristen sudet katselivat hetken verran Akkia, epäröiden selvästikin jonkin verran lähestyä miekkaa pitelevää miestä, sillä niillä ei ollut itsellään mahdollisuutta käyttää mitään kättä pidempää. Äkisti naaraspuolinen susi päästi kuitenkin ovelan ulvahduksen seurassaan olevalle urokselle, joka tuntui tajuavan oitis mitä sen toveri tahtoi viestiä. Akkin katsellessa Takamaruksi kutsuttu susi otti pari nopeaa juoksuaskelta kohti lähellä kasvavaa puuta ja hyppäsi kohti sen runkoa. Sen sijaan että olisi kuitenkaan törmännyt runkoon, se ponkaisi tassuilllaan rungosta vauhtia kohti viereistä puuta ja eteni tällä tavoin ylöspäin kunnes saattoi upottaa terävät hampaansa ensimmäiseen kohdalle osuvaan, lupaavalta vaikuttavaan oksaan, jonka ympäri se alkoi nopeasti pyöriä hampaidensa varassa, tarkoituksenaan irrottaa oksa. Akkilla ei kuitenkaan olisi aikaa ihailla eläimen taidonnäytettä, sillä tämän eteen jäänyt naarassusi päästi kauas kuuluvan ulvonnan ennen kuin syöksyi kohti Akkia ja loikkasi ilmaan, minkä jälkeen alkoi nopeasti pyöriä, tarkoituksenaan viiltää miekkamiehen keskivartalo auki kulmahampaillaan.

Takamaru
Hp: 125
Ch: 215
Nopeus: 12
*Oksan irrrotus no tekniikka,

Hiroko
Hp: 100
Ch: 200
Nopeus: 12 (battougan aikana 24)
*Zetsu tenrou battouga, 75 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ookami karu(S/S)

Viesti: # 498Viesti Cross »

Edessään entisellä riisipellolla seisovia kahta sutta katseleva Akki tiesi että hänen oli paras suoriutua näistä kahdesta mahdollisimman nopeasti, Soijiro ja Yamato voisivat tarvita apua Kogan kanssa. Taistelussa nämä luultavasti pystyisivät kahdestaan pitämään kyllä puolensa, mutta metsä oli Inuzukan reviiriä ja pimeä teki jo kovasti tuloaan. Kaksikosta kumpikaan ei ollut sensori ninja hänen tavoin, joten etulyöntiasema oli vahvassti näiden jahtaaman ihmmissuden puolella. Myös ärisevillä pedoilla tuntui olevan kiire isäntänsä tueksi, sillä nämä näyttivät käyvän samantien agressiivisesti päälle. Toinen näistä näytti suuntaavan jostainsyystä hieman sivummalle, eikä Tsuchigumolla ollut aikaa välittää siitä Toinen hukista nimittäin loikkasi ilmaan ja hyökkäsi nopeasti sirkkelimäisesti pyörien miekkamiestä kohti. Tämä ei ollut kuitenkaan mikään alottelia jota vastaan näin suora hyökkäys toimi, vaikka siinä eläimellistä raivoa olikin. Kulmähermoisesti mies kohotti kaksi miekoistaan osoittamaan kohtitulevaa elintä ja iski ne eteenpäin, muodostaen kummankin niistä kärkeen erittäin terävän tuuliterän. Aseet eivät tuuliteristään huolimatta kyenneet aivan lävistämään suden nahkaa niin hyvin kuin olisi voinut toivoa, mutta ei se ollut niiden tarkoituskaan ollut ollut. Pellon kuivaa ja pölyisää pintaa pitkin eteenpäin syöksähtänyt Akki oli pyrkinyt ennenkaikkea iskemään hyökkäävän eläimen sivuun, samalla haavoittaen tätä edes hivenen. Selvittyään ensimmäisestä hyökkäyksestä mies yritti saada kummankin eläimistä mahtumaan näkökenttäänsä, kyeten paremmin tarkkailemaan niitä. Jaloissaan kahisevan heinänseasta tukevan jalansijan ottava kenshi kohotti aseensa uudelleen ylös ja valmistautui aloittamaan verkkonsa kutomisen.

Kestävyys: 120
Chakra: 388
Nopeus: 23+15
Setsuna Tou Shouten+ hien 103-75= 28dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ookami karu(S/S)

Viesti: # 501Viesti Southpaw »

Hirokon ollessa ilmassa, tämä ei kyennyt väistämään miekaniskuja, mutta kiitos battougaan kuuluvan nopean pyörimisliikkeen Akkin miekat eivät päässeet tekemään liian pahaa vahinkoa. Huolimatta yhteenotossa saamistaan haavoista, naarassuden onnistui laskeutua jaloilleen Akkin taakse, mistä se kuitenkin pyörähti nopeasti taas kohti miekkamiestä, tavoitellen tällä kertaa osumaa miehen polvitaipeeseen saadakseen tältä jalat alta. Sillä välin puunoksan irrotettua saanut Takamaru oli saanut oksan irrotettua ja tiputtautui maahan, niin että saattoi ottaa oksan kyljessä olevan pienemmän pätkän suuhunsa. Suden suoristautuessa sitten täyteen mittaansa, oksan katkennut pää osoitti seipään tavoin kohti Akkia. Samalla hetkellä kun Hiroko sitten hyökkäsi, lähti Takamarukin liikkeelle, pyrkien seivästämään miekkamiehen hankkimallaan aseella.

Takamaru
Hp: 125
Ch: 182
Nopeus: 12
*Seivästys no jutsu, 51 dmg

Hiroko
Hp: 72
Ch: 150
Nopeus: 12 (Tekniikan aikana 24)
*Jalka irti no jutsu, 79 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ookami karu(S/S)

Viesti: # 504Viesti Cross »

Nopeasti hieman epätasaisesta maasta huolimatta tasapainonsa löytänyt Akki näki äsken haavoittamansa koiran käyvän samantien uuteen hyökkäykseen, antamatta hänelle turhaan aikaa ottaa aloitetta itselleen. Julmasti virnistävä miekkamies heilautti yhdessä käsistään olevaa veren tahrimaa mustateräistä miekkaa ja iski sen valtavan raskaaksi muuttuneen pään jalkaansa tavoittelevan eläimen kuonoa vasten, saaden maan räjähtämään ilmaan edestään. Kiviä ja maata sinkoili silmiään ilmassa olevan pölyn takia siristelevän miehen edestä, nielaisten hyökkäävän eläimen ilmaan nousseen pilven sisään. Rajoittuneesta näkökyvystään huolimatta Tsuchigumo ei kuitenkaan ollut puolustus kyvytön, sillä tämä käytti vähäistä kykyään aistia chakraa ja vapautti pienen pulssin kehostaan ympäristöönsä. Lähes heti sen tehtyään kenshi jo pyörähtikin ottamaan toista kookasta sutta vastaan, joka yritti seivästää hänet suuren oksan nokkaan. Eläimen rynnäkkö loppui kuitenkin lyhyeen, sillä miekkansa vastahyökkäykseen kohottavan miehen luoma genjutsu alkoi samantien vaikuttaa tähän, luoden suuria käärmeitä tämän ympärille. Reidenpaksuiset kuristajakäärmeet kietoutuivat musertavalla voimalla puunoksaa raahanneen eläimen ympärille, ne luoneen miehen loikatessa tätä kohti ja yrittäessä upottaa yhden miekkansa kärkeen muodostamansa tuuliterä eläimen pääkallosta läpi.

Kestävyys: 120
Chakra: 304
Nopeus: 23
Hirako: Doryusen nadare= 77-87dmg
Takamaru: Hebi Kanashibari no Jutsu+ Hien=34 dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ookami karu(S/S)

Viesti: # 506Viesti Southpaw »

Nähdessään miekkamiehen kohottavan asettaan iskua varten, Hiroko tajusi ettei ehtisi upottaa hampaitaan miehen jalkaan ajoissa. Niinpä se keskeyttyi hyökkäyksensä keräämällä chakraa tassuihinsa ja sunshinoitumalla nopeasti pois tieltä. Suden tullessa taas hetkeä myöhemmin näkyviin samaisen männyn oksilla, mistä Takamaru oli hetki sitten irrottanut aseensa, Hiroko alkoi päästää vihaisen kuuloisia murahduksia ja haukahduksia, kunnes päästi lopulta kaikuvan ulvonnan kuin kutsuen kaikkia metsän susia avuksi tähän taisteluun. Siinä vaiheessa kun Akki katsoisi ylös, tämä tajuaisi Hirokon lisäksi näkevänsä kymmeniä ellei jopa satoja muita susia, jotka tuntuivat olevan valmiina hyökkäämään Hirokon käskystä. Lopulta oksistossa olevat sudet hyppäsivät ilman halki joka puolelta kohti Akkia. Hirokon oli helppo piiloutua genjutsu susien sekaan.

Genjutsun valtaan joutunut Takamaru taas tajusi kykenevänsä kääntelemään päätään, joten sen sijaan, että olisi antanut Akkin noin vain iskeä miekkansa kallosta läpi, susi riuhtaisi päätään rajusti sivulle, aiheuttaen sen, että päähän suunnattu isku osuikin suden hartian sivuun, saaden syvän, verta vuotavan haavan aikaan. Samalla suden huomio kuitenkin kiinnittyi toisen, häntä purevan käärmeen päähän, sille hetken ajan miekka näytti liukuneen häntä purevan sihisijän kuonon läpi, vahinkoa tekemättä. Pysäyttäen hetkeksi chakravirtansa, suden onnistui karistaa harhakuva yltään ja nousta jälleen jaloilleen. Kun Hiroko sitten laukaisi oman genjutsunsa ja hyökkäsi, Takamaru hylkäsi aseenaan käyttämänsä oksan ja hyökkäsi genjutsususien joukkoon piiloutuneena kohti Akkia, haluten upottaa hampaansa yhteen miekkamiehen käsistä repiäkseen sen irti.

Takamaru
Hp: 91
Ch: 131
Nopeus: 12
*Kai
*Shunshin giri, 51 dmg

Hiroko
Hp: 72
Ch: 143
Nopeus: 12
*S-shunshin
*Iga ninpou, Raikaken no genjutsu
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ookami karu(S/S)

Viesti: # 520Viesti Cross »

Genjutsunsa sitomaan kovasti rimpuilevaan suteen hetkeksi keskittynyt Akki iski hieman ohi maalistaan, saaden huomata onnistuneensa vain haavoittamaan eläintä surmaamisen sijaan. Samoin tuntui käyneen myös toisen pedon kanssa, jonka mies kuuli alkavan ulvoa vähänmatkan päässä olevan puun oksalla. Katseensa sen suuntaan käntävä kenshi nielaisi syvään nähdessään puiden oksiston alkavan täyttyä tummista hahmoista ja kiiluvista silmistä, aivan kuin kaikki alueen sudet olisivat tulleet äskeisen ulvonnan kutsumana paikalle. Kylmät väreet kulkivat aseensa kohottavan Tsuchigumon selkää pitkin, tämän valmistautuessa ottamaan hyökkäyksen vastaan. Olkoon yksi tai sata hän ei tulisi kuolemaan kirppuisen piskin hampaissa. Ei tällä, eikä nyt. Sen nuorukainen oli päättänyt, sillä moni henkilö luotti häneen ja hän aikoi olla näiden luottamuksen arvoinen. Saadakseen paremman kuvan susien lukumäärästä Akki vapautti kevyen chakra purkauksen kehostaan, virnistäen samantien itsevarmasti. Hän ei ollut tuntenut kuin kaksi todellista kohdetta kaikkien näkemiensä eläinten keskellä, joten kysymyksen täytyi olla hänelle hyvinkin tutusta tempusta. Susilauman käydessä hampaat nousevan kuun ja palavien talojen loimun luomassa valossa välkkyen hyökkäykseen shinobi upotti hampaansa kivuliaasti huulensa läpi, nähden satojen eläinten lauman kutistuvan kahdeksi haavoittuneeksi karvaturriksi. Ennen kuin hyökkäävä kaksikko tajusi mitä tapahtui miekkamies yhdisti kätensä, muuttuen sokaisevan kirkkaaksi näiden silmissä ja vapautti suuren määrän chakraa jaloistaan, käyden vasta hyökkäykseen pyörremyrskymäisenä miekkapyörteenä. Pyöriessään Tsuchigumo muodosti miekkoihinsa vielä pitkät tuuliterät, jotka varmistaisivat etteivät hukat onnistuisi pakenemaan, vaikka älyäisivätkin kohti tulevan vastahyökkäyksen sokaisevasta valosta huolimatta.

Kestävyys: 100
Chakra: 248
Nopeus: 23
Arashiakeru+Kuu no tachi=91
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ookami karu(S/S)

Viesti: # 521Viesti Southpaw »

Kumpikin susi näytti hetken verran yllättyneeltä kuin peura ajovaloissa, Akkin aktivoidessa genjutsunsa ja sokeuttaessa eläimet väliaikaisesti. Hiroko tiesi, ettei se voinut ilmaan hypättyään väistää mahdollisesti kohti tulevaa iskua, joten sen sijaan susi aloitti jo tutuksi tulleen pyörimisen. Kiitos tämän tempun, suden onnistuikin repiä Akkin muodostamaa chakraterää kappaleiksi, kunnes osui lopulta yhden miekan terään. Pysäyttäen pyörimisensä susi iskeytyi kivusta ulvahtaen miekan terään lähes kahvaa myöten. Ollessaan nyt kuitenkin aivan miekkamiehen iholla, susi kykeni tuntoaistinsa perusteella päättelemään mihin iskeä ja niinpä se alkoikin tavoitella viimeisillä voimillaan Akkin kaulaa repiäkseen sen auki ja viedäkseen miekkamiehen mukanaan tuonpuoleiseen.
Myöskään Takamaru ei epäröinyt hyökätä sokkona, sillä kykeni hajuaistinsa perusteella huomaamaan ettei miekkamies liikkunut paikoiltaan. Arvellen kuitenkin tämän yrittävän taas iskeä miekoillaan, Takamaru teki nopean harhautusloikan sivullepäin, kunnes kuuli äkisti Hirokon suusta kantautuvan tuskaisen ulvahduksen. Tietäen hyvin, että vain kuoleva laumatoveri saattoi päästää tuollaisen kimeän äänen, Takamaru hyökkäsi mielettömän raivon vallassa hajuaistiaan seuraten kohti Akkia ja pyrki kaatamaan miehen maahan välittämättä aseista jotka viiltelivät haavoja sen kehoon.

Takamaru
Hp: 51
Ch: 131
Nopeus: 12

Hiroko
Kupsahtaa vammoihinsa seuraaval vuorol
Nopeus: 12 (Battougan aikana 24)
*Battouga puolusti 75, Akkiin 39 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ookami karu(S/S)

Viesti: # 523Viesti Cross »

Nopeasti pyörivä Akki tunsi jonkin tarttuvan Onigirin ja yhden Hachihari miekkansa terään, vetävän hänen liikkeensä takaisin maahan ja keskeyttäen hyökkäyksen, ennen kuin se pääsi yltämään aivan toiseen suteen asti. Mies ja tämän aseissa kiinni oleva Hiroko mätkähtivät pahasti kesannolla olevaan peltoon, liukuen ja pyörien sen pintaa pitkin raivoisasti keskenään kamppaillen. Huolimatta siitä että oli aivan viimeisillään Inuzukan kouluttama peto taisteli kuin raivotautinen rakkia, antamatta tuumaakaan periksi sen alla olevalle kenshille. Kaksin käsin eläimen päätä kaulastaan loitolla pitävä Tsuchigumo sai tehdä kaikkensa ettei terävät hampaat päässeet sulkemaan mitään kohtaa hänestä väliinsä ja repimään sitä mukaansa. Lähes eläimen lailla muriseva mies tunsi sydämmensä nopean sykkeen jyskyttävän päässään, yrittäessään saada leikattua suden pään irti suussaan olevalla miekalla. Aika alkoi kuitenkin käydä vähiin tämän vaistotessa toverinsa tuskan ulvahduksen kuulleen Takamarun juostessa silmät leimuten heitä kohti, jonka perille pääsy tietäisi varmaa tappiota albinolle. Ärähtäen tämä keskitti chakraa Onigirin terään ja kasvatti kymmeniä paksuja piikkejä siitä, saaden päällään olleen pedon ulvahtamaan tuskaisesti, ennen kuin se lopulta rojahti maahan, eikä hetkeäkään liian aikaisin. Sillä toinen vielä eklossa olevista pedoista oli enää muutaman askeleen päässä, eikä Akkilla ollut enää kuin yksi keino millä pysäyttää se. Kasaten kaiken verenhimonsa ja tuntemansa raivon hän lähetti sen genjutsun vahvistamana suoraan kohti tulevan eläimen mieleen, missä se tuntui muodostavan karjuvan demonin kaltaisen liekkiauran tämän edessä olevan miehen ympärille ja jähmetti olennon pelosta paikalleen. Käyttäen tämän pienen hetken hyväkseen verentahrima Tsuchigumo kampesi itsensä pois päälleen kuolleen Hirokon alta, pyörähtäen sitten hieman etäämmäs genjutsun vaikutuksesta minä hetkenä hyväänsä tokenevasta Takamarusta.

Kestävyys: 61
Chakra: 185
Nopeus: 23
Takamaru: Shikumi no Jutsu
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ookami karu(S/S)

Viesti: # 526Viesti Southpaw »

Akkin miekasta kasvavat piikit viimeistelivät homman ja tappoivat ärisevän Hirokon siihen paikkaan, joskin kuollessaan se ehti päästää vielä yhden tuskaisen vinkaisun, kuin pyytäen Takamarulta anteeksi sitä, että joutui jättämään lopun sen harteille. Takamaru ei kuitenkaan tästä välittänyt vaan laumatoverinsa kuolemasta raivostuneena jatkoi lähestymistään ja keräsi chakraa hampaisiinsa. samalla hetkellä kun Akki aktivoi genjutsunsa, Takamaru oli ehtinyt loikata kohti miekkamiestä, unohtaen kuitenkin hyökkäyksensä saman tien kun vaistosi miekkamiehestä lähtevän auran. Hämmästyneenä Takamaru mätkähti kuolleen toverinsa ruumiin päälle, kunnes kampesi kuitenkin itsensä kauhuissaan ylös ja lähti häntä koipien välissä perääntymään tuota valtavan auran omaavaa vastustajaa.

Takamaru
Hp: 51
Ch: 131
Nopeus: 12
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ookami karu(S/S)

Viesti: # 527Viesti Cross »

Nähdessään jäljelläolevan suden värisevän edelleen pelästyneenä ja astelevan häntäkoipienvälissä hiljalleen taaksepäin, kohotti Akki yhden miekoistaan päänsä päälle ja alkoi keskittää chakraansa siihen. Hän tiesi että eläimestä oli parempi päästä ja nopeasti, sillä hänen toverinsa tuntuivat pysähtyneen jonkin matkan päähän, missä myös Inuzuka tuntui olevan. Miekkamies ei tiennyt tarvitsivatko nämä varsinaisesti apua, mutta ei siitä varmasti haittaakaan olisi. Nopealla sivalluksella kenshi toi miekkansa alas ja vapautti siihen keskittyneen chakran, kutsuen valtavan määrän kunaita suoraan hebikaguren asevarastolta lentämään eläintä kohti. Lisätäkseen vielä hyökkäyksensä voimaa nuorimies pyrki lisäämään mahdollisimman voimakkaan tuuliterän kunkin aseen ympärille, tehden varmasti hyökkäyksen kohteena olevasta pedosta jauhellihaa, ellei se kykenisi murtamaan Tsuchigumon voimakkainta genjutsua ja sen lisäksi vielä pelastamaan itseään jollain keinolla.

Kestävyys: 61
Chakra: 85
Nopeus: 23
Tetsutsume+hien=122-132dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Ookami karu(S/S)

Viesti: # 529Viesti Southpaw »

Nähdessään seuraavaksi kunaiparven, jonka miekkamies kutsui aseensa avulla, Takamaru kääntyi juoksemaan pakoon, mutta turhaan. Akkin muodostaessa tuuliteränsä kunaiparveen, heittoaseet kirjaimellisesti repivät suden kappaleiksi, osuessaan mikä minnekin suden ruumiiseen. Kuin armoa pyytäen, susi ehti päästää muutaman lyhyen, kimeän vinkaisun, ennen kuin sen jalat pettivät alta ja sen auki reivtty keho kaatui kyljelleen maahan, elämänliekin sammuessa eläimen silmistä.

[Läpi]
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Ookami karu(S/S)

Viesti: # 532Viesti Cross »

Valtava kunaiden pilviä ja niiden kutsumisesta muodostunut savu sokaisivat Akkin hetkeksi, etsäen tätä näkemästä kohdettaan niiden takaa, mutta siitä huolimatta hyökkäyksen onnistumisesta ei jäänyt epäselvyyttä. Rautaseinämän toiselta puolen kuului nimittäin tuskainen ulahdus ja miekkamies tunsi kuinka jäljellä olleen suden chakra alkoi laskea romahdusmaisesti, kymmenien tuuliterien teroittamien aseiden iskeytyessä sen kehoon. Tietäen surmanneensa kummankin esteeksi jääneistä eläimistä Tsuchigumo loikkasi nopeasti liikkeelle, suunnaten yhtään aikailematta metsän suuntaan. Hän kyllä vaistosi tilanteen liekehtivässä kylässä olevan tiukka, sillä useimmat siellä olijat tuntuivat alkavan olla jo lopenuupuneita, eikä Inuzukan laumalle tuntunut löytyvän edelleenkään loppua. Yllättäen tuttu chakra tuntui ilmestyvän kylään, saaden aivan puurajassa olevan kenshin pysähtymään yllättyneenä ja miettimään kumpaan suuntaan jatkaisi. Tingan leimuava chakra tuntui valavan uskoa kylässä taisteleviin sotureihin ja silmänräpäyksen ajan asiaa harkittuaan Sanada päätti luottaa ystäviinsä siellä ja jättää tuon taistelun näiden voitettavaksi. Kuin vahvistamaan tätä päätöstä metsästä hänen edestään kuului vertahyytävä alvaisu ja tuskanhuuto, mistä saattoi päätellä tilanteen siellä olevan tiukka. Vapauttaen chakraa jaloistaan nuorimies syöksyi puiden sekaan ja suuntasi aistiensa rajoilla tuntuvia chakran lähteitä kohti.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”