Jälleennäkeminen (rope)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 489Viesti Southpaw »

"Sinun nopean oppimiskykysi huomioon ottaen, sanoisin että kaksi viikkoa?" Tinga virnisti hyväntuulisesti heittäessään veikkauksen Akkin oppimisnopeudesta näkymättömien chakraterien suhteen ja naurahti sitten huvittuneena kun Akki heitti hänelleä vastakysymyksen siitä miten hän arveli onnistuvansa maan räjäyttämisestä vastustajan kasvoille miekan avulla, Tinga joutui pudistamaan päätään.
"Veikkaan, että miekan kanssa räjäyttäisin varmaan jotain tärkeää irti itseltäni... Mutta toisaalta voin vain painua vastustajan luokse ilman miekkaa ja räjäyttää hänen naamansa, mitäs siihen sanot?" Tinga sanoi, näyttäen ilkikurisesti kieltään kuin olisi osannut jotain Akkin kuvailemmaa miekkaräjäytystä parempaa. Kerran hän tosiaan olikin käyttänyt räjähdyssinettiä räjäyttämään erään miespuolisen konohalaisen sukukalleudet, teko josta hän ei ollut erityisen ylpeä, mutta oli ollut pakko tehdä, jotta ei olisi kuollut itse. Tosin Onimaru joka oli ollut todistamassa tapausta sentään oli tuntunut olleen innoissaan hänen tempustaan silloin.
"Tosin sitten kun opetan tekniikkani, meidän lienee parasta varata harjoitteluun hieman pitempään kuin pari tuntia kerrallaan. Tahtoisin sinun nimittäin peittävän silmäsi päiväksi tai pariksi kun harjoittelemme jotta saat harjoittelusta kaiken hyödyn irti", Tinga kertoi. Ilman silmien tarjoamaa informaatiotulvaa hän uskoi Akkin oppivan hallitsemaan paremmin jutsun, jonka hän olisi aikeissa tälle opettaa.
"Mitä tuohon mainitsemaasi klaaniin tulee niin huomasin kun tulin tänne. Ellen koko ajan päästäisi omaa chakraani ympäristöön ja aistisi sitä, en olisi huomannut niiden kahden seuraavan minua... Mutta chakrani osui toiseen heistä, joten saatoin luovuttaa suosiolla ennen kuin he saivat päähänsä hyökätä", Tinga kertoi, ajatellen olevansa onnekas kun oli huomannut seuralaisensa ajoissa. Pahimmillaan hän olisi voinut hajota ja jättää oikean Tingan pulaan, kun olisi tullut tämän aika tulla paikalle Pilafin luota.

Akkin yhtyessä hänen mielipiteeseensä siitä, että kuolleiden tuli antaa levätä rauhassa ja todetessa että Onimarusta ei onneksi ollut jäänyt mitään jäljelle, Tingan kasvoilla kävi pohtiva ilme. Jos Onimarusta olisi jäänyt jotain jäljelle, hän olisi ehkä edo tensein avulla voinut vielä saada mahdollisuuden uusintaotteluun, jonka oli Onimarulle mennyt lupaamaan. Tätä ajatusta tyttö katsoi kuitenkin parhaimmaksi olla sanomatta ääneen, sillä tiesi ajattelevansa itsekkäästi, eikä hän halunnut loukata Akkia, toivomalla uusintaottelua ääneen.
"Äh... anteeksi minunkin puolestani. Taisimme minun takiani unohtua vaihtamaan kuulumisia, kun emme ole nähneet toisiamme vähään aikaan", Tinga totesi ketunkasvoiselle miehelle pahoittelevaan sävyyn, noustessaan itsekin viimein ylös kuistilta ja tullessaan hetkeksi mökin sisäpuolelle odottamaan Akkia.
"Mutta minun lienee parempi esittäytyä... Nimi on Jinai Tinga, Akkin ystävä. Ilo tutustua", tyttö esitteli itsensä teekuppinsa täyttäneelle Nuralle, samalla ojentaen kättään tätä kohti kätelläkseen. Nainen myös katsoi parhaaksi tähdentää olevansa vain ystävä, sillä miehen käyttämät sanavalinnat saivat tämän ehkä jossain määrin kuulostamaan siltä, että tämä oletti hänen olevan jotain enemmänkin. Tai sitten tarkoitus oli vain kiusoitella Akkia naisseurasta ylipäätään.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 490Viesti Cross »

Tingan esitettyä arvauksensa ystävänsä oppimis kyvyistä sai tämä pienen pään pudistuksen vastaukseksi, sillä arvaus oli mennyt pahasti alakanttiin. ''Kunpa olisinkin. Sain harjoitella sitä hieman yli kuukauden käytännössä päivittäin, sillä omat lahjani tuntuvat todellakin olevan enemmän genjutsussa kuin kenjutsussa, niin nurinkuriselta kuin se voikin kuulostaa.'' Hymyilevä mies vastasi tietäen omaavansa kyllä jonkinverran tarvittavaa lahjakkuutta miekankäyttöön, mutta ei läheskään samaa määrää kuin virtualimainen isänsä. Sen mitä hän kuitenkin oli hävinnyt lahjakkuudessa, oli hänet laitettu Onimarun ja Gambein toimesta korvaamaan ankaralla harjoittelulla.
Naisen sitten vastatessa miehen kysymykseen miekankäyttämisestä pääsi tämän suusta pieni naurahdus, sillä kunoichi oli kyllä hyvinkin oikeilla jäljillä siitä mitä voisi tapahtua, vaikka väittikin oman tekniikkansa olevan parempi räjäyttelyyn. Tietysti siitä ei kyllä ollut ollut kysymys, mutta tapa se oli sekin saada asioita lentämään ilmaan ja herättää huomiota. ''Sanon että tekniikkasi on toki hyödyllinen ja ehkä hieman monikäyttöisempi, mutta tarkoitus olikin osoittaa että sinusta helpolta tuntuvat asiat eivät välttämättä olekkaan niin yksinkertaisia muista. Kuten itse juuri sanoi, jos yrittäisit Doryusen nadarea tulisit luultavasti hajoittamaan vaan oman kätesi Kokutou Yorun oikullisuuden takia, kun taas minusta sen käsitteleminen on aivan lastenleikkiä.'' Pääkallellaan hymyilevä Sanada vastasi työntäen kätensä hihoihin, yrittäen saada ääneensä samanlaista vanhan ja viisaan opettajan ääntä mitä Jinai oli käyttänyt aijemmin.
Sensori tekniikkansa käyttämistä miekkamiehelle opettamaan lupautuneen kunoichin kertoessa harjoittelun vaativan ainakin pari päivää vapaata aikaa, sillä siihen sisältyisi hänen väliaikainen sokeuttaminen silmät peittämällä. Idea kuulosti kyllä hyvältä, mutta ainakaan vielä heillä ei olisi tuollaiseen aikaa, eikä varmuutta siitä milloin sitä edes tulisi löytymään. Paras mahdollisuus ajan löytymiseen voisi olla Raudanmaassa, mikäli Sanadat suostuisivat hänen tarjoukseen. Näillä saattaisi kuitenkin kestää parin päivän ajan kasata joukkonsa, ennen kuin he voisivat lähteä suuntaamaan takaisin Äänenmaahan. ''Kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta en kyllä tiedä koska kerkeämme tekemään sen, ellei Raudanmaasta löydy hieman ylimääräistä aikaa.'' Tsuchigumo vastasi sanomatta suoraan sitä että oli kyllä ajatellut käyttää nuo päivät hieman toisin, mutta olisihan hänellä aikaa palata tutustumaan isoisäänsä ja tämän miehiin myöhemminkin, kunhan he olisivat surmanneet Inuzukan ja saaneet yakuzaa keikuttuvat aallot rauhoittumaan.
Tingan mainitessa huomanneensa tarvitsevan aktiivista chakran aistimista havaitakseen paikalliset Akki naurahti hieman, sillä kumpikaan tämän vartioista ei ollut kuulunut hänen aijemmin mainitsemaan klaaniin. Näillä oli kyllä nuiden valmistamat amuletit pitämään itsensä normaalioloissa piilossa, mutta se oli vielä kevyttä siihen verrattuna mitä nämä pystyivät halutessaan tekemään. ''Kukaan heistä ei itseasiassa ollut tarkoittamani klaanin jäseniä. Se karvaisempi ja isompi oli muistaakseniFuttachi Hihi, toisen ollessa Kotengu Seta ja se pienin olli muistaakseni Gashadokuro Shiro. Heillä jokaisella on kyllä Nurien tekemä amuletti, joka estää normaali oloissa heidän chakraansa karkaamasta ja tekee passiivisesta aistimisesta lähes mahdotonta. Nurat taas osaavat halutessaan piilottaa vaikka koko tämän kylän, tai livahtaa tarkimmitenkin vartioituun linnakkeeseen kenenkään huomaamatta. He ovat todellisia katoamisen mestareita, joita tuskin edes huomaa ennen kuin ovat aivan vieressäsi ja silloinkin kait vain kun he itse niin haluavat.'' Miekkamies korjasi sokean tytön erehdystä, mikä oli kyllä helppo ymmärtää. Vartiat tuskin olivat olleet kovinkaan puheliaalla päällä tämän kanssa ja kertoen tälle kylän klaaneista, samaan tapaan kun he olivat ottaneet kenshin avosylein vastaan.

Kuistilla teekuppikädessään Tingaa seuraileva Nura heilautti kättään jälleen välinpitämättömästi, myös naisen pahoiteltua heidän ajattelemattomuuttaan. ''Ei se mitään. Meillä ei ole tapana kiirehtiä näissä asioissa, varsinkaan kun kyse on vieraista ja hyvin maksavista asiakkaista.'' Tämä vastasi viitaten Akkin tekemään tarjoukseen, joka tekisi kyläläisistä oman alueensa todellisia hallitsijoita jälleen kerran. ''Aahhh... Ystävä aivan... Anteeksi omat tapani myös Nura. Nura Aoshi. Ilo samaten.'' Ketunnaamainen nuorimies vastasi ja kumarsi Jinaille, kuulostaen ainakin viimeisiä tavaroitaan kasaavan Tsuchigumon korvaan siltä ettei ollut aivan uskonut naisen väitettä heidän välillään olevasta pelkästä ystävyydestä. Mikä ei sinäänsä ollut yllätys, sillä täällä kahdella nuorella vastakkaista sukupuolta olevalla henkilöllä ei ollut tapana viettää aikaa kahdestaan, elleivät nämä olleet kiinnostuneita toisistaan. ''Aoshi. Vain ystäviä todellakin.'' Keskusteluun puuttuva miekkamies sanoi vakuuttavalla äänellä, saaden vastaukseksi vain ovelan hymyn ja pään nyökkäyksen. Hieman mietteliäästi tätä hetken katsova Sanada päätyi lopulta vain pudistamaan päätään, olematta ullenkaan varma suostuiko tämä uskomaan heidän vakuuttelujaan, vai näyttikö vain tahallaan ymmärtävän asiat väärin.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 491Viesti Southpaw »

"Ihanko totta? Ei uskoisi kun miettii kuinka tarkasti kykenet hallitsemaan chakrasi", Tinga sanoi yllättyneenä, Akkin kertoessa kuinka kauan tältä oli todella mennyt näkymättömien chakraterien oppimiseen. Kun Akki sitten ryhtyi selventämään mitä oli tarkoittanut kysymyksellään, Tinga nyökkäsi, ymmärtäen kyllä mitä miekkamies ajoi takaa.
"Myönnetään, kieltämättä saatoin saada tekniikan vaikuttamaan yksinkertaiselta", tyttö sanoi, naurahtaen huvittuneesti kun Akki tavoitteli samanlaista mestarimaista sävyä kuin hänellä hetki sitten. Jollain tapaa he taisivat olla molemmat toistensa mestareita, sillä siinä missä Akki oli hänen avullaan alkanut oppia toimimaan ihmisten kanssa paremmin, Tingasta itsestään tuntui, että Akkin seurassa hänen taistelutaitonsa olivat parantuneet isoin harppauksin, osin juuri siksi että miekkamies voimakkaampana sai hänet tavoittelemaan korkeampia ja korkeampia päämääriä tekniikoiden suhteen, jotta ei jäisi jälkeen.
"Älä huoli, tehtävämme täällä tulee toki ensin ja keskitymme tekniikkaan sitten kun pahin kiire on selätetty pois alta", Tinga totesi rauhoittelevasti, ymmärtäen ilman sanomistakin, että Akki varmasti halusi tutustua sukulaisiinsa paremmin. Siihen miehellä oli hänen mielestään täysi oikeus, kun otti huomioon että tämä ei ollut tainnut ennen tätä juuri uhrata aikaa sukujuuriensa miettimiselle, puhumattakaan siitä että olisi käynyt tapaamassa näitä. Tinga itsekin olisi ollut kiinnostunut omista juuristaan, mutta sikäi kuin hän tiesi, isän äiti oli ainoa elossa oleva sukulainen isän puolelta. Äiti taas ei ollut tuntunut olleen koskaan halukas puhumaan omista vanhemmistaan, joten Tinga oletti näiden eronneen joskus kauan sitten huonoissa väleissä.

Mitä tuli kuitenkin Aoshiksi esittäytyneeseen Nuraan, myös Tinga havaitsi pienen epäuskoisen sävyn tämän äänessä, miettien mahtoiko kyse tosiaan olla vain Akkin kiusoittelusta kuten hän oli alunperin epäillyt.
"Mutta minä olen valmis jatkamaan matkaa heti kun sinäkin... Ja sinun on paras muistaa se yakitori-annos", Tinga päätyi suuntaamaan kasvonsa kohti viimeisiä tavaroita kasaavaa Akkia, katsoen parhaaksi muistuttaa tätä heidän aikaisemmin tekemästään vedosta. Vaikka tyttö puhuikin kuin olisi jo voittanut kisan, arveli tämä vakavasti ajatellen, että Akki tulisi kaikesta huolimatta voittamaan pienellä etumatkalla.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 492Viesti Cross »

Tingan vaikeus uskoa sitä ettei Akki ollut kyvennyt oppimaan näkymättömien tuuliterien muodostamista tuostavaan , imarteli jollaintapaa miehen itsetuntoa, vaikka tuntuikin samalla myös todella huvittavalta. Kunoichi tuntui pitävän häntä todella taitavana shinobina, vaikka hän ei kyllä tuntenut yleensä olevan kuitenkaan niin erikoinen. Kyse oli enemmänkin vain kyvystä hyödyntää syntyviä tilanteita ja luoda niitä tarvittaessa, sen sijaan että olisi ollut jonkinlainen erikoistapaus täynnä potenttiaalia. ''Usko vain. Ongelma ei olekkaan se etten kykenisi hallitsemaan sitä erittäin hyvin, vaan kuinka paljon näkemään vaivaa sen hallitsemiseen niin hyvin. Toisin kuin esimerkiksi sinun ja isän chakra minun chakrani on yin painotteista, joten joudun näkemään enemmän vaivaa pelkästään oppiakseni luomaan kunnollisen tuuliterän ja muovaamaan siitä tarvittavan laisen.'' Miekkamies jatkoi selitystään, kertoen hieman tarkemmin mikä oli ollut ongelmana silloin. Nykyisin hänen chakransa olivat alkaneet jo asoittua, vaikka juuri genjutsuissa käytettävä yin tuntuikin aina olevan helpommin käytettävissä. Se oli kuin lähes sula teräs, mitä oli vaivatonta muovata halutunkaltaiseen muotoon, kun taas hänen yang chakransa tuntui edelleen olevan lähempänä raakarautaa, vaatien enemmän voimaa ja keskittymistä taipuakseen käyttäjänsä tahtoon. Siksi näiden kahden puolen sotkeminen juuri olikin niin vaikeaa, kunnes todella tottui siihen mitä teki ja kykeni hallitsemaan prosessin ilman sen suurempaa ajattelemista.
''Lupaan yrittää olla mitä parhain oppilas sitten kun tilaisuus tulee, jotta voitte kataa minut täyteen suurta viisauttanne.'' Hivenen virnuileva Sanada vastasi Jinain todettua että sensori tekniikan opiskelulla ei olisi niin kiirettä, vaan se voitaisiin hoitaa sitten kuin aika olisi. Tämä oli toki huojentava kuulla, ajatellen mitä hän aikoi Raudanmaassa tehdä, mutta ehkä silti olisi viisainta yrittää käyttää siellä oleskelu mahdollisimman hyvin hyväksi, muutenkin kuin sukuun tutustuen. Sikäli kun nuorimies tiesi Inuzuka olisi kuitenkin todella vaarallinen vastustaja, joka oli kuin kotonaan metsässä ja alkeellisistakin sensori tekniika taidoista olisi varmasti hyötyä tätä vastaan.

Tingan ilmoittaessa olevansa valmis lähtemään koskavain Akki sinetöi viimeiset mukaan otettavat tavaransa pariin kääröön ja työnsi ne pieniin koteloihin vyöllään, lähtien astelemaan kuistin suuntaan. ''Valmista täälläkin.'' Miekkamies kerkesi vastata, ennen kuin kunoichi otti heidän aijemmin sopimansa vedon puheeksi. ''Sinulla tuntuu olevan kova hinku päästä rahoistasi.'' Hieman yllättynyttä näyttelevä kenshi vastasi kunoichille, saaden kuistilla teekuppiaan tyhjentävän Aoshin katsomaan kumpaakin heistä kysyvästi pääkallellaan. ''Aoshi viitsitkö katsoa että tuli sammuu ja paikat ovat kunnossa. Meillä tuskin on enää paljoa aikaa hukattavana, mikäli mielimme päästä matkaan tänään. Usvan peittämää taivasta katseleva mies sanoi Nuralle, yrittäen päätellä himmeästi vesihöyryn läpi näkyvän auringon sijainnista paljonko päivää olisi vielä jäljellä. ''Hoituu... Nii ja tuossa. Vanhimmat pyysivät antamaan tämän sinulle.'' Pitkäkalloinen nuorukainen vastasi ja kaivoi pienen amuletin takkinsa taskusta, nakaten sen hieman yllättyneelle Sanadalle. ''Eikö nämä ole vain kyläläisille?'' Chakrajäljen taistelun ulkopuolella häivyttävän amuletin käteensä napannut Tsuchigumo kysyi, katsellen luusta veistettyä pikku riipusta kiinnostuneena ja laittaen merkille sen pintaan kaiverretut kuviot. ''Olet kuuleman tarpeeksi Kumonenkin verta.'' Olkiaan kohauttava Aoshi totesi takaisin, saaden pienen hymyn nousemaan kenshin kasvoille. Ilmeisesti hänellä oli edelleen suku, joka oli valmis ottamaan kadonneen lampaan avosylein takaisin. Tietysti näillä saattoi olla muitakin tarkoitus periä kuin vain hyvä hyvyys, mutta sillähetkellä Akki ei halunnut ajatella sitä ja alkaa epäillä näitä. ''Kiitos... Eiköhän sitten mennä neiti Jinai?'' Kuistilta alas hyppäävä mies sanoi ja heilautti kättään Aoshille hyvästiksi, lähtien astelemaan talolta pois johtavaa polkua pitkin eteenpäin.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 493Viesti Southpaw »

"Aah... ymmärrän. Sama ongelma kuin jos minä yrittäisin tehdä genjutsuja. Niiden läpi luultavasti olisi helppo nähdä, koska en hallitse yin-puolta chakrastani niin hyvin", Tinga sanoi pohtivasti. Harjoittelulla asian toki olisi voinut korjata, mutta tstä huolimatta olisivat Akkin genjutsut todennäköisesti vieneet vertailtaessa voiton, tämän chakran taipuessa luonnostaan enemmän yiniin päin. Tingan ajatukset kuitenkin katkesivat Akkin viedessä heidän sisäpiirivitsinsä entistä pitemmälle kunnioittavalla puhetavallaan, eikä tyttö voinut mitään sille, että alkoi nauraa huvittuneesti, laskeutuessaan kuistilta, seuratakseen ystävänsä tämän sopimalle kokoontumispaikalle muiden Raudan maahan mukaan tulevien luokse.

"Mit..? Ei, ei, ei... Ymmärsit väärin. Sinähän se sanoit ettet voisi syödä naisen piikkiin", Tinga virnuili Akkin sanoille ja jäi sitten vähän matkan päähän odottamaan, kun Aoshi antoi vielä Akkille jotain, minkä Tinga omien aistiensa varassa arveli jonkinlaiseksi koruksi. Amulettiin kätkeytyvä tekniikka oli tytön aisteille siinä määrin huomaamaton, että tämä oletti sen jonkinlaiseksi klaanin tunnukseksi tai vastaavaksi. Tavallaan hän taisi olla oikeassa, sillä pian tinga kuulikin Aoshin sanovan jotain siitä, että Akki oli tarpeeksi läheinen verisukulainen saadakseen luvan kantaa esinettä mukanaan.
"Aivan teidän kannoillanne herra Sanada", Tinga virnisti Akkille tietämättä, että mies oli ryhtynyt käyttämään isänsä sukunimeä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”