Kartta

Ennen kuin aloitat pelaamisen, käväisehän täällä lukemassa, miten pääset alkuun. Voit myös esittää peliin liittyviä kysymyksiä sille varatussa topicissa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Kartta

Viesti: # 49Viesti Southpaw »

Naruto the Alliancen maailman kartta, joka muuttuu pelin edetessä ja maiden valloittaessa toisiaan tai puolueettomia maita. Samanväriset osat kuuluvat samaan maahan!

Maailman kartta
Otogakuren kartta


Matkustaminen
Oletko valmis kiertämään ninjamaailmaa hahmollasi? Matkustaminen käy foorumilla helposti! Matkustaessasi paikasta A paikkaan B, etsit foorumilta kartan avulla ne alueet, jotka sijoittuvat matkan varrelle ja kirjoitat jokaiseen tehtävän tai tarinan. Esim. matkustaessasi Konohasta Sunaan, luot aiheen ensin Muuhun Tulimaahan, sitten Jokien maahan ja lopuksi aavikolle. Tämä säännön kanssa ei kuitenkaan olla turhan tarkkoja, joten jos hahmosi pitää selviytyä matkastaan nopeasti, kukaan ei katso pahasti vaikka hyppäisitkin alueelta toiselle. Etenkin jounin-tason hahmot ovat sellaisia että heille ei pitäisi tulla enää "puskaninjoiksi" kutsuttuja maantieroosvoja vastaan samalla tavoin kuin vasta aloittaneille hahmoille.

Palaa sivulle “Säännöt ja ohjeet”