Väistämätön (S)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Väistämätön (S)

Viesti: # 4814Viesti LordVonKwaak »

"Montako?"
"Alle puolet."
"Onko muut..?"
"Sanoisin et vähintään nyt kotisohvillaan."
Akame, 17-vuotias nuorukainen, tuhahti. "On tässäkin armeija..."
Raportoiva Gendegi kohautti olkiaan. "Ne menetti komentajansa..."
Akamen tuima katse jätti Gendegin lauseen kesken. Hetken aikaa vallitsi hiljaisuus, kunnes Akame kysyi olivatko hänen paikalle pyytämänsä ryhmänjohtajat sentään paikalla.
"Hyvä", myöntävän vastauksen saatuaan Akame tuntui piristyvän. "Hyvä tietää, että edes joillaki on selkäranka viellä tallella."

Toistakymmentä shinobia hiljenivät, kun maastonaamioidun teltan oviaukosta astui ulos heidät paikalle kutsunut nuorukainen. Sekalainen joukko kovaksi keitettyjä sotilaita saivat heti alkuunsa huomata, ettei nuorukaista pitäisi aliarvioida vain ikänsä perusteella: lähes kaksimetrinen Akema oli jo ilmestys sinäänsä. Yhdessä ryhtinsä ja avaran, mutta tiukan, katseensa kanssa nuorukainen suorastaan hyökyi sotilaallista arvovaltaa.
"Teit on vähemmän kuin odotin", Akeman katse luotsasi yleisöä; "Parempi joukko luotettavia, kuin armeija epäluotettavia, tai jotain sinne päin."
Gendegin asetuttua sivustalle, Akema korotti ääntään, kiittäen paikalle tulleita kärsivällisyydestä. Jokainen oli Danten joukoissa johtavassa asemassa, oli näillä sitten komennossaan yksi tai useampi alainen. Kun tieto Shionin kuolemasta levisi, Danten joukkojen moraali oli murentunut ja nämä olivat lähteneet perääntymään. Vain kourallinen komentajia oli vastannut Akeman kutsuun, pystyen vakuuttamaan sotilailleen, ettei pakeneminen olisi ainoa vaihtoehto.
"Tiedän, että Shionin kuolema on suuri kolaus meille. Ei vain menetyksenä, vaan tietona, että joku Akuman joukossa on tarpeeksi pätevä mokoman teon saavuttamaan!" Akema piti hetken tauon, pistäen tarkasti muistiin kunkin paikallaolijan kasvojen ilmeet. "Mutta, ei kuseteta itteämme: Shion ei ollut johtaja. Vahva ku mikä ja helvetin pätevä työssään. Mutta johtaja? Onko paikalle kukaan, joka olisi halunnut taistella tuon 'johtajan' rinnalla, selkä selkää vasten, ajatellen selviävänsä hengissä yhteistyönavulla?"
Epämääräiset murahdukset ja hymynkareet kertoivat selkeää kieltä: Shion oli pelätty, ei pidetty.
"Voi olla, et Shion oli pelkkä hirviö", Gendegi murahti, seurattuaan muiden nyökyttelyä enemmän kuin tarpeekseen. "Mutta hirviöt ovat päteviä aseita taistelukentällä. Samaisella kentällä juuri aseet ratkaisevat ja nyt meiltä puuttuu juuri se."
Akema katsoi Gendegiä, huomaten silmäkulmastaan muiden nyökyttelevän - tällä kertaa Akemaa vastaan.
"Toki, meillä ei ole enää asettamme", Akame hymyili, levittäen kätensä. "Meillä on jotain paljon parempaa. Uusi ase."
"Kun Shion veteli pitkiä takalinjassa, mut palkattiin suojelemaan hänen hirsien vetämistä. Kuten osa jo tietääkin, en ollut täällä suojelemassa torkkujaa. Olin eturintamassa, taistelemassa teidän rinnalla siinä, missä Shionista ei ollut apua!"
"Kysykää itseltänne: linjojen takana, omien suojeluksessa surmansa saanut, vai linjojen edessä, vihollisia lahdannut. Kumpi kuulostaa luotettavammalta? Kumman menetyksestä te kärsisitte oikeasti suuremmin?"
Akeman jatkaessa palopuhettaan, Danten joukkojen komentajat alkoivat esittää omia kommenttejaan. Asiaa sivusta seuraava Gendegi hymyili huvittuneena Akeman hitaasti, mutta varmasti, voittaessa komentajien luottamuksen puolelleen. Sotilaan esikuva ja kieleltään terävä shinobi tuntui osaavan vetää juuri oikeista naruista, syöttäen komentajille ihanne kuvaa viimeiseen asti taistelevista sotureista, samalla muistuttaen, ettei Danten helmoihin juokseminen vailla tuloksia olisi heille yhtään terveellisempää kuin työnsä suorittaminenkaan.
Suurimmaksi ongelmaksi muodostui kuitenkin, että suuri osa Akeman taistelukyvyn nähneistä eturintamalaisista olivat heittäneet henkensä. Komentajat tuntuivat haluavan luottaa sotilaaseen, mutta pelkäävän akuman joukkojen olevan yksinkertaisesti ylivoimaisia vailla Shionin kaltaista hirviötä.
"Jos voimannäytöstä haluatte, niin mitäs jos järjestettäis sellainen?" Gendegi keskeytti Akeman ja yhden komentajan välisen, kiihkeän sananujakan, viitaten suuntaan, jossa Akuman leirin oletettiin sijaitsevan. "Hetken päästä saamme seuraa."
Kaikki paitsi Akema ja kaksi kokeneinta kenraalia kavahtivat.
"Kuinka monta?" Akema tivasi, haluan keskeyttää tohinan, joka oli alkanut: pelko Akuman joukkojen hyökkäyksestä vesittäisi kaikki nuoren sotilaan sunnitelmat alkuunsa. Komentajat eivät olleet tarpeeksi itsevarmoja ja yhden livistäessä muut seuraisivat perässä. "Ja osaatko arvioida tasoa?"
Gendegi hiljentyi, asettaen kätensä sensoreille ominaiseen asentoon.
"Yksi, ainakin vielä", sensori ilmoitti levollisesti. "Chakrasta päätellen kova pala, mut liikkuu yksin. Kenties scoutti?"
"Yksi tiedustelija? Haiskahtaa vähintäänkin ansalta", Akame mumisi, vilkaisten sitten muita komentajia. Pelko tuntui saavan sijaa näiden sydämmissä. Pakokauhu ei olisi kaukana. 'Vaan ehkä tää onkin merkki?'
"Tässäpä teille mietittävää: perääntykää ja vältätte vaaran tänään. Akuma ei kuitenkaan tule lopettamaan, ennen kuin koko Oto on hänen valtansa alla. Sen tietää jokainen aivot omaava." Osoittaen kädellään Akuman leirin suuntaan, nuorukainen jatkoi: "Tuolla meitä odottaa Akuman armeija. Kärsinyt, taistelusta uupunut ja heikentynyt armeija! Perääntykää ja antakaa niille aikaa, niin seuraavaksi saattekin päättää peräännyttekö maasta, vai kohtaatte hyökkäävän armeijan sen ollessa täysissä voimissa!"
Akeman lähtiessä astelemaan osoittamaansa suuntaa kohti, Gendegi kysyi, minne tämä oli menossa.
"Minnes luulet?" Akema hymyili, ilman alkaessa väreillä nuorukaisen ympärillä, päästäen polttavan kuuman tuulahduksen lyömään koko aukealle. "Sanoit et meille on tulossa vieras. Meen toivottamaan hänet tervetulleeksi, et voin heittää sen jäänteet Akuman leiriin, minne hautaan loputkin heikäläisten sotilaat!"
Tuskin Akema oli kolmea askelta ehtinyt ottaa, kun äkkiä taisteluhuuto halkoi ilmaa. Gendegin ilmeestä kävi selväksi, että kuokkavieras oli kiihdyttänyt vauhtiaan, yllättäen sensorin laskelmat.

Saatuaan kuvauksiin sopivan pitkän miehen näköpiiriinsä, Kagura oli hetkeksi pysähtynyt. Hengitettyään kerran syvään sisään ja ulos, kunoichi oli vetänyt keuhkonsa täyteen ilmaa ja jatkaessaan eteenpäin päästänyt ilmoille sotahuudon, jonka oli kuullut usein painajaisissaan: "Chestô!"
Huudolla ei ollut suurempaa vaikutusta kauaksi taka-alalle jääneeseen ryhmään sekalaisia shinobeja, mutta muista erillään oleva nuorukainen oli toista maata. Tämän hämmentynyt ilme riitti todisteeksi.
"Mitä, menikö painotus väärin?" Kagura pysähtyi noin kymmenen metrin päähän miehestä, joka sopi tuntomerkkeihin kohteesta, jonka kunoichi oli saanut tehtäväkseen eliminoida. "Aattelin, et su kaltane riitapukari olis arvostanut elettä."
"Riitapukari?" Akema ei näyttänyt tietävän arvostiko kunoichin rohkeutta vai pitikö tätä vain uhkarohkeana idioottina. "Kovaa puhetta tytöltä, joka lampsii suoraa päätä vihollisensa syliin. Aattelitko ostaa aikaa, vai ihan oman käsin hoidella meidät kaikki?"
Kagura katsahti kauempana olevia shinobeja, palaten sitten takaisin Akemaan. "Hetkinen: siis säähän olet Ake... mikä-lie, Akedan kersa? Pituus kyl täsmää, mut puhees on kyl jotai aivan shaibaa."
Vaati ponnisteluja, ettei Kagura hymyillyt nuorukaisen ilmeelle. Antamatta toiselle aikaa toipua, kunoichi jatkoi: "Ichiro kyl sano, et sää olisit ollut... No voihan nyt perkele. Älä vaan nyt sano et sää et oo..?"
"Ichiro?" Akeman kasvoille lankesi synkeys, joka vain syveni tämän lausuttuan kuolleen ystävänsä nimen.
"Hm? Aah, juu. Et sit varmaan tiiä sitä", Kagura lausahti kuin ohimennen. "Yks kuollut tyyppi. Tai siis oli se elos ennen ku mä..."
Kagura ei kuullut mitä Akema sanoi, nuorukaisen iskiessä kädellään eteensä, nostattaen ilmoille uskomattoman suuren tuuliaallon. Repien ja silpoen aalto pyyhki kaiken tieltään, syöskyen kunoichin kimppuun - pyyhkäisten tämän yli, jatkaen matkaansa pitälle metsikköisen suon uumeniin ennen lopullista laantumistaan.
"Huh huh! Sää tunsit sen vai?" Äkkiä kuin suuren avohakkuumaan reunassa seisova Kagura naurahti, katsoen taakseen. Kunoichi oli ainoa jota tuuliaalto ei ollut pyyhkinyt mennessään. "Et sit aikaisemmin olis voinu..."
"Akema!" Paikalle rynnännyt Gendegi huudahti, kaivaen aseitaan esille. "Tää ei varmastikaan ole yksin. Sun pitää säästää voimias. Hoidetaan tää yhdessä ja.."
"Hiljaa!" Akeman huudahdus jyrähti kuin ukkonen, jääden kaikumaan metsään. "Tää turhake on mun ja kaikki jotka on erimieltä, voi vapaasti tulla esiin keskustelemaan asiasta!"
Akeman raivoisa, suorastaan murhanhimoinen katse sai Gendegin kavahtamaan taaksepäin. Sanomatta sanaakaan vastalauseeksi, Gendegi ymmärsi mikä oli hänelle itselleen parasta ja viittelöi muun porukan suojautumaan kauemmas taistelukentästä. Ärsytettynä Akema ei säästäisi ketään eikä mitään, mikä tulisi tämän tielle. Siinä suhteessa tämä oli hyvinkin samanlainen, kuin Shion, jonka nuorukainen aikoi korvata.
"Loistavaa ryhmätyötä", Kagura lausahti, seuratessaan miten paikalle pyyhältänyt mies perääntyi nopeammin kuin oli tullut, saaden viittelöinnillään muutkin perääntymään. Kunoichi oli onnistunut jipossaan: Akema oli tarpeeksi turhamainen haastamaan kohteensa yksin, jos tälle vain antoi syyn. Nuorukaisen kaataminen olisi mahdotonta ryhmässä, mutta yksin tämä oli sotilas siinä missä kuka tahansa muukin. "Suorastaan innostavaa. Sun pitäis kirjottaa kirja aiheesta."
Kaksikon katseen kohdatessa jopa Kagura hiljeni, ottaen vaistomaisesti paremman taisteluasennon. Kiehumispisteensä ohittanut Akema ei suinkaan vaikuttanut vain raivossaan mielensä menettäneeltä pedolta. Enemmänkin joltain suurelta luonnon ilmiöltä. Kuin tulivuori, joka oli jyrinänsä jälkeen valmis räjähtämään, vieden kaiken mukanaan.
'Voihan vit..!'


Akema
Palkkasotilaana Danten joukoissa, ei siis varsinaisesti kuulu sen joukkoihin, mut hoitaa työnsä tunnollisesti. Shionin kuolemasta ei välitä pätkääkään, mut syyttää Ichiron kuolemasta itseään (Ichiro jäi suojelemaan Shionia Akeman sijasta).
eJounin koe, jos on kuolemassa/Kagura on voittamassa, niin saa itse vetää loppuun asti, taikka sanoa läpi ja mie vedän loput.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Väistämätön (S)

Viesti: # 4989Viesti Piisamirotta »

Kagura oli onnistunut suututtamaan Akeman, joka välittömästi hyökkäsi. Tämä oli niin taitava tuulen käyttäjä, että hänen onnistui nähtävästi hetkessä luomaan kätensä ympärille kiekon, joka sirkkelin tavoin pyöri käden ympärillä. Mies oli jo jonkin aikaa koonnut tuuli chakraa kätensä ympärille, eikä tekniikka todellisuudessa muodostunut hetkessä, mutta muille se oli näkyvillä vasta valmistuttuaan. Hyökkäys muistutti hyvin paljon Uzumaki Naruton Rasen Shuriken tekniikkaa, mutta oli silti hyvin erilainen. Ehkä Kaguran ihmetykseksi kiekko ei tullut häntä kohti suoraan, vaan näyttikin ohjautuvan, jos hän yrittäisi väistää. "Katsotaan kuinka hyvin suusi käy, kun pääsi on irti", Akema sanoi keksimättä mitään oikeasti järkevää sanottavaa. Hänen ärtymyksensä oli ottanut vallan, mutta olisiko sen hyväksi käyttäminen hyvä asia?

Akema
Hp: 50
Chakra: 282
Nopeus: 13
Chuunin nuorempi: +1dmg tuuli tekniikoihin
Chuunin vanhempi: +1dmg C-> tuuli tekniikoihin
TBJ nuorempi: +1dmg B-> tuuli tekniikoihin
TBJ vanhempi: +2dmg A-> tuuli tekniikoihin
Jounin: +2p tuuleen
Eliittijounin: +2p myöhemmin paljastettavaan asiaan.

Pisteet:
4p tuli +2dmg/-2ch, S-tasolle asti
6p tuuli +3dmg/-3ch, S2-tasolle asti
4p myöhemmin paljastettava asia +2dmg/-2ch, S-tasolle asti


Koku Daiyaru no Jutsu tekee 33dmg täydellisesti osuttuna, muotona toi lievä ohjaaminen.

Tuleppas tonne NpC.ksi:
https://nta.arkku.net/forum/viewtopic.php?f=65&t=596
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Väistämätön (S)

Viesti: # 4996Viesti LordVonKwaak »

Kuin tyhjästä ilmestyneen kiekon syöksyessä vakavoitunut Kagura ei näyttänyt yrittävänkään väistää. Juuri kun sirkkeli oli osumassa maaliinsa, kunoichi nosti toisen kätensä vastaan, pysäyttäen sirkkelin lennon kuin seinään.
"Tässä kaikki?" Hetken aikaa sirkkeli sinnitteli, kunnes lopulta hajosi vaarattomaksi tuulahdukseksi, tekemättä silmin nähtävää vahinkoa kohteeseensa. "Oikeesti?"
Kaguran tekniikan vastaansa ottanut käsi muuttui takaisin liskomaisen suomuisesta, mutta koko tyttö oli vaihtanut väriä rusehtavaksi. Kuin kirotusta sinetistä, kunoichi hyökyi äkkiä tappavaa voimaa.
"Tiiäks sää, sun isäs onnistu rei'ittämään mut pahastikin...", vetäen alas toppinsa kaulaaukkoa, Kagura paljasti rosoisen arven, joka ei ollut lähtenyt edes Konohan suuren lääkintätiedon avustuksella. "Jos TÄÄ on parasta mihin pystyt, niin sun on parasta luovuttaa nyt ja heti!"
Liekkien, veren ja kuoleman vallatessa kunoichin mielen, tämän normaalisti pilaileva ääninsävy oli kuin kaukaista unta. Kyyristyvä, selvästi syöksyyn valmistautuva Kagura näytti enemmän demonilta kuin miltään muulta. "Ellet, niin..."

Hp: 62
Ch: 194
Nopeus: 19
*Nagare aktivoitu, +3dmg tekniikoihin
*Kuraitoruyoroi (Alvl4), suojas 33
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Väistämätön (S)

Viesti: # 5019Viesti Piisamirotta »

Akeman hyökkäyksellä ei ollut sitä tarkoitusta kuin Kagura luuli. Mies oli vain testannut kunoichia ja tämän puolustusta. Koska toinen kykeni puolustamaan näin voimakkaasti, Akemalle jäi vain yksi vaihtoehto: hyökätä voimakkaammin. "Minä en rei'itä, minä tuhoan!", sanoi Akema melko ärtyneesti. Kaguran loukkaavat sanat eivät olleet suoraan vaikuttaneet mieheen, mutta niillä oli ollut vaikutusta. Miehen toisen käden ympärille keskittyi tuulichakraa ja se muodosti tornaadon, joka suu edellä lähti kohti Kaguraa. Tornaado ei kuitenkaan heitellyt ilmaan asioita, vaan imi niitä itseensä. Tämä oli niin voimakas tornaado, että se myös leikkeli kohdettaan. Tuuli tekniikan koko oli niin suuri, että se tuhosi myös ympäristöä. Tässä ei ollut vielä kaikki toisella, vapaalla kädellään Akema laukaisi tulipyörteen tuuli pyörteeseen ja siitä syntyi valtava tulituulitornaado, joka tuhosi kaiken mihin se osui polttaen maan tuhkaksi ja kuumentaen ilman ympärillään aavikkomaiseen kuumuuteen. Akema odotti miten Kagura vastaisi tähän todella voimakkaaseen hyökkäykseen. Kahden tekniikan yhteinen käyttäminen vaati todella paljon Akeman chakraa, mutta se olisi varmasti sen arvoista, sillä tältä hyökkäykseltä ei voinut paeta mihinkään lähimaastoon sen valtavan vaikutuksen vuoksi.

Akema
Hp: 50
Chakra: 202
Nopeus: 13

Fuuton: Shippuu no Jutsu, 47-52 + 5 bonarit +3 pisteet = 55-60, Katon: Shippuu no jutsu, 47-52 + 2 pisteet = 49-54
Yhteensä siis: 104-114dmg + ympäristö palaa, ilma on kuumaa, maa on tuhkaa, jos ei torjuta suurinta osaa.
+ tuuli voimistaa tulta, joka lisää damagea melkoisesti tällä tasolla. Silti sääntöjen mukaan sillä damagella ei ole mitään numeroa, joten en merkitse sitä.


Muotona tuuli versiossa on, että sen sijaan että heittää ilmaan, imee itseensä.
Muotona tuli versiossa on, että on käsimerkitön.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Väistämätön (S)

Viesti: # 5052Viesti LordVonKwaak »

Vaikka yksi kauheimmista päivistä pyöri kunoichin mielessä, Kagura oli pintansa alla paljon rauhallisempi kuin moni uskoisikaan. Akemasta näki, ettei tämä ollut käyttänyt kaikkia voimiaan, mutta oli kenties käyttämässä niitä. Vaikka Akedan pojan hyökkäykseen ärsyttäminen oli onnistunut, Kaguraa ei silti hymyilyttänyt. Hän joutui jo nyt pinnistelemään pitääkseen päänsä selvänä ja kehonsa vireessä, lisäksi hänellä oli muita asioita hankaloittamassa.
'Ei kait sillä arvoa oliskaan, jos tää olis helppoa!' hymyillen ja irvistäen, hymirvistäen, Kagura iski kätenä yhteen tulisen tuulipyörteen syöksyessä eteenpäin.

Kagurasta erkaantunut klooni ei viivytellyt luodessaan sinetillä chakraseinämän. Nopeuttaen liikkeitään chakralla klooni jatkoi heittämällä seinämää viidellä kunailla, odottaen elintärkeää hetkeä. Seinämä ei pysäyttänyt Akeman hirviömäistä hyökkäystä, tuskin edes hidasti sitä, mutta hoiti tehtävänsä: seinämä suojasi kunaita sen elintärkeän hetken jonka klooni tarvitsi sineteillä vahvistettujen lappujen aktivoimiseen. Akeman näkökulmasta kaikki peittyi ensin tuliseen pyörteeseen, kunnes valtava räjähdys katkaisi tekniikan, levittäen sen polttavaksi tuulahdukseksi lähiympäristöön.
Kloonin hoitaessa puolustamisen, Kagura oli naamioitunut maastoon taidokkaasti, mitä tulisenpyörteen tuhoutuminen räjähdykseen vain helpotti. Akeman hämmennykseksi tämän tekniikka ei ollut tappanut kunoichia ja nyt kärventyneen maan läpi ryntäävä klooni saattaisi kohta imeä toisenkin miehen hirviömäisistähyökkäyksistä. Taistelusta muutenkin nauttiva Kagura tunsi kutkuttavan tunteen vatsansa pohjassa: hän tekisi sen. Näiden kaikkien vuosien jälkeen hän viimeinkin selättäisi alati toistuvan painajaisen, jonka Akeda oli jälkeensä jättänyt!
Vuosien suunnittelu oli juuri toteutumassa, kun äkkiä kuulunut huudahdus mursi tiensä läpi Kaguran mielikuvien ja innostuksen, nostaen kunoichin ihon kananlihalle: "Se o vaa klooni!"

Muiden kanssa taistelua tiiviisti seuraava Gendegi hymähti Akeman ja Kaguran vuoropuhelulle, mutta hymyili kunoichin pysäyttäessä Akeman aloituksen kuin tyhjää vain. Kaikki muut kavahtivat ja perääntyivät vielä kauemmas suojaan, Akeman laukaistessa seuraavan hyökkäyksensä. Vain Gendegi jäi paikoilleen, viheltäen vakuuttuneena brutaalille tuhovoimalle. Niin Akeman, kuin tätä vastaan pyristelevän kunoichin, joka oli onnistunut luomaan hirviötekniikkaa vastaavan räjähdyksen.
Samassa Gendegin ilme kuitenkin muuttui. Muiden toivoessa olevansa jossain kaukana - pelästyttyään Akeman tekniikan tuhoutumisesta ilmoille päässyttä kuumaa-aaltoa, joka levisi räjähdyksessä kilometrien säteelle lähimaastoon - Gendegin ilme muuttui. Rypistäen kulmiaan ärtyneenä, mies veti keuhkonsa täyteen ilmaa.
"Älä kuluta siihe aikaa Akema, vaa tuhoo se nopeesti! Se o vaa klooni!" Sensori huusi komentajalleen, kunoichin kloonin syöksyessä haastamaan Akemaa lähitaisteluun. "Oikee piiloutu johonki!"
Kunoichi oli käyttänyt asemaansa mestarillisesti: tuhovoimaan keskittynyt Akema ei pystynyt tekniikaltaan nähdä kohteensa luoneen kloonin hyökkäyksen aikana, joten olettaisi kunoichin itsensä torjuneen tekniikan. Miehen tuntien tämä ei edes tunnustaisi, että klooni pystyisi torjumaan hänen hyökkäyksensä. Kunoichi ei kuitenkaan ollut ottanut huomioon, ettei Akema ollut yksin, vaikka tämä olikin paimentanut muut pois taistelukentältä. Gendegi ei aikonut antaa sodan suurimpiin kuuluvan taistelun ratketa raukkamaisiin silmänkääntötemppuihin: Akeman vihan uhallakin Gendegi paljasti kunoichin kloonin ja paljastaisi jatkossakin, jos tämä ei astuisi esiin ja taistelisi aloittamaansa taistelua kunniallisesti loppuun asti!


Kagura
Hp: 62
Ch: 56
Nopeus: 19
*Nagare (jatkuu)
*Shingeki Bunshin (lvl4)

Shingeki Bunshin
Hp: 1
Chakra: 53
Nopeus: 19
*Nagare (jatkuu)
*O-ba-doraibu (Alvl5) nopeutti kunaiden heittoa ja räjähteiden laukaisua oikeassa kohdassa
*Tate Kekkai (Alvl5), suojas 35 (heikensi hyökkäystä ynnä suojas räjähdekunaita)
*Mabakudan Fuuinilla (Clvl3) tehostetut ja räjäytetyt räjähdekunait torjus iskemällä 105dmg (maksettu ja valmistettu etukäteen, kuten hahmotiedoissa lukee, 0/5 jäljellä)


// Jos jäi epäselväksi, niin Kagura piiloutu (hiukan kärvähtäneeseen) kasvillisuuteen ja räjähdyksen jälkeen klooni syöksy suoraan Akemaa kohti (varmaan semmoset kymmenkunta metriä, ehkä vähän alle, väliä ku ilmestyy savusta ja Gendegin huudahdus varoittaa Akemaa). Dunno olisko Akemalla ollut joku muu tapa kertoa, mut Gendegi otti oikeudet omiin käsiinsä tässä suhteessa.
Siun ei tartte välittää Gendegistä, mut nyt Akema ainakin tietää et ainoa näkyvillä oleva Kagura on klooni. //
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Väistämätön (S)

Viesti: # 5056Viesti Piisamirotta »

"Kiitti, ja turpa nyt kiinni!", huusi Akema Gendeginille ja keräsi chakraa seuraavaan tekniikkaansa. Hän oli päättänyt tehdä klooni pelleilystä lopun ja johti chakraansa maahan. Suuren tulimyrskyn ympärille muodostumisen sijaan, Katon: Hokan -tekniikka oli kehitetty yleensä suoraan ympäristön sytyttämiseen, mutta Akema oli kehittänyt tekniikan tekemään maasta mahdollisimman kuumaa. Kuumuus meni maanalle ja aiheutti maahan hyvin pitkälle alueelle halkeamia, jotka johtivat kuumaa ilmaa niiden yläpuolelle. Tekniikka oli hyvin heikko maatekniikoita ja vesitekniikoita vastaan, mutta tässä tilanteessa se oli erinomainen. Hetkessä klooni tuhoutuisi, vaikka se suojelisi itseään. Ilmasta muualla kuin Akeman itsensä vieressä tuli hyvin kuuma ja mahdoton olla ilman itsensä suojaavaa tekniikkaa. "Piiloutuiminen ei kannata, kun kaikki palaa!", sanoi Akema suureen ääneen. Hän oli polttanut nyt kaiken lähistön kasviston. Ei ollut mitään piilopaikkaa tai muuta suojaa mihin mennä. Hetkessä kaikki melko pitkällä säteellä oli autiomaata, joka halkeili kuumuudesta. Kaguran virhe oli olettaa, että Akema taistelisi edes lähes samalla tavalla kuin isänsä. Akema ei vielä ollut edes joutunut tarttumaan valttikorttiinsa. Akema oli kuitenkin kuluttanut hyvin paljon chakraa lyhyessä ajassa, eikä ymmärtänyt väsyvänsä nopeammin kuin Kagura.

Akema
Hp: 50
Chakra: 137
Nopeus: 13


Katon: Hokan, S-taso. Damage: 82, mutta koska klooni, eikä oikea Kagura (joka on jutsun etäisyyden sisäpuolella) ota suoraa damagea (koska maa imee jonkin verran siitä damagesta) ni sitä voi vähentää 10-20 eli 62-72 osumasta riippuen molempiin.
Muotona on, että maan pinnan sijaan menee enemmän maan alle. Tekniikan jälkeen ei ole mitään paikkaa mihin piiloutua maastossa.
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Väistämätön (S)

Viesti: # 5058Viesti LordVonKwaak »

Käyttäen hyväksi koettua taktiikka salata nopeus ennen oikeaa hetkeä, kloonin oli tarkoitus imeä hyökkäys, ohjata se sivuun taikka liimautua Akemaan kiinni antaakseen Kaguralle paremman tilaisuuden hyökätä. Ylimääräisen huutelijan takia ensimmäinen kävi turhaksi. Itse suunnitelmaan se ei vaikuttanut kuitenkaan mitenkään: ennustaen Akeman aikeen iskeä laajasti, klooni päätti unohtaa varovaisuuden. Alansa mestarina vihollinen onnistui suorittamaan tekniikkansa uskomattoman nopeasti. Kloonin kehosta kasvaneet ulokkeet kuitenkin syöksivät ilmoille chakrasysäyksen ja kunoichi näytti suorastaan räjähtävän eteenpäin, syöksyen Akemaa päin tämän hyökätessä, pyrkien lävistämään miehen valtaviksi teriksi muuttuneillä käsillänsä. Akema oli liian vankka lävistyäkseen, mutta kuin kanuunankuula klooni tempaisi miehen mukaansa, vieden tämän mukanaan tulitekniikan vaikutus alueelle.

Kiroten huutelijan helvetin syvimmille perukoille Kagura ponkaisi pystyyn, huomaten olevansa armottomasti myöhässä: ninjutsun mestarin nopeudella Akema oli jo valmis hyökkäämään, eikä chakraansa yhä keskittävä kunoichi ollut lähimainkaan tarpeeksi kaukana! Kiroten Kagura nosti kädet kasvojensa suojaksi ja muutti ihostaan kestävämmän.
Hetkessä polttava kuumuus valtasi koko taistelukentän. Hammasta purren kunoichi esti itseään huutamasta ja samassa kloonin muistot tulvivat tämän mieleen. Kuvajainen oli siis tuhoutunut. Kaguran kasvoile kohosi kuitenkin irvistyksen seasta vahingoniloinen hymy: hän ei ollutkaan ainoa, joka tekniikasta kärsi.

Hetken Gendegi ehti jo ajatella Akeman ärtymyksissään koettavan viedä kaikki mukanaan. Tämä toimi kuitenkin odotettua järkevämmin ja iskikin laajasti maatapitkin, varmistaen tekniikkansa osumisen ja rajaten sen tuhoa - olkootkin, että se silti ulottui melkein leiriin asti ja jokatapauksessa sytytti suurimman metsäpalon mitä oli nähty yli moniin vuosikymmeniin. Muiden alkaessa kiistellä pitäisikö perääntyä, ainoana taistelua sivusta tarkasti seuraavana Gendegi siristi silmiään: Akeman hyökätessä oli hetkessä tapahtunut paljon. Niinkin paljon, että taistelu saattoi juuri ratketa.
Siirtäen kätensä kodachin kahvalle, Otolaisen kenraalin ilme vakavoitui.

Kagura
Hp: 11
Ch: 4
Nopeus: 19
*Nagare (jatkuu)
*Kuraitoruyoroi (Blvl4, muotona nopeus), suojas 21

*Nagare (jatku viel kloonin kuolinvuoron)
*O-ba-doraibulla (AAlvl5) nopeutettuna ja Hakanai Hentailla (Blvl4, muodonkautta tupla) tehostettuna kaappas Akeman oman iskunsa uhriksi iskemällä 42dmg (+ Akeman omasta tekniikasta 62-72)
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Väistämätön (S)

Viesti: # 5060Viesti Piisamirotta »

Akemalla ei ollut juuri mitään kykyä torjua Kaguran kloonin hyökkäystä, sillä se tuli samaan aikaan, kun hän teki oman tekniikkansa. Mies lensi hyökkäyksen voimasta suoraan omaan tekniikkaansa, mutta Kaguran hämmästykseksi Akema ei kärsinyt siitä. "Fuuton: Magarime", mies sanoi ja samassa hänen käsissään olevista putkista tuli ulos tuulivirtaus, joka ohjasi tulen pois ja samaan aikaan heitti kloonin tulen tuhottavaksi. Tämä Akeman itse kehittämä tekniikka oli hyvin lähellä verilinjaa, muttei kuitenkaan ollut sitä. Se oli Akedan kykyjen tapaan hyvin erikoinen tapa käyttää tuulta. Tuuli muodosti virtoja, jotka ottivat tulen mukaansa kuin vesi. Jos Akeda olisi ollut paikalla, hän olisi ainoana saattanut ymmärtää tekniikan luonteen: se oli kuin Kan Shi-Rudo ja Kaiten yhdistettynä muutamaan erilliseen kerrokseen, ilman henkilön itsensä pyörimistä. Tekniikka loi hyvin pieneksi hetkeksi tyhjiön kaltaisen painovoimattoman tilan Akeman ympärille. Mies selvisi omasta tekniikastaan, mutta hän ei voinut hyökätä, vaikka olikin ninjutsumestari. Taistelu oli hyvin tasainen, sillä Akema oli joutunut käyttämään hyvin paljon chakraa tähän tekniikkaan. Ulkopuolisille tekniikka näytti siltä kuin Akema lähettäisi tulta kaikkialle ympärilleen. Sen luonnetta ei juuri voinut analysoida ilman tuulen tuntemusta ja Byakugania.

Tekniikan loputtua maassa oli tulen ja tuulen luoma kraateri, joka muistutti Kaitenin luomaa kraateria. Tuon kraaterimaisen montun pohjalla oli Akema polvillaan, hikoillen kuin joulusika uunissa. Hän ei sitä myöntänyt, mutta Kagura oli ollut huomattavasti pahempi vastustaja, kuin hän oli ajatellut. Mies oli joutunut käyttämään yhtä valttikorteistaan tätä vastaan. Hänen chakranaistintansa oli melko heikko, mutta hän uskoi, että Kaguralla ei voinut olla juurikaan chakraa jäljellä, joten hän päätti turhan hyökkäämisen sijaan kerätä itsensä ja viimeistellä kunoichin hetken päästä. Jopa ninjutsumestari tarvitsisi aikaa uuteen tekniikkaan. Akema ei kuitenkaan ollut ottanut huomioon Kaguran omaa ässää hihassa, tiedottomuus oli maksanut miehelle ehkä voiton. Akema oli vielä tajuissaan vain siksi, että hän oli niin kovasti treenannut myös kehoaan.


Akema
Hp: 5
Chakra: 80
Nopeus: 13


Erikois tekniikka, kuten Akedan tuuli tekniikat; toimii vain välittömään läheisyyteen, eikä voi tehdä kauas itsestä, eikä itsessään tee damagea, koska ohjaa vaan tuulivirtoja.
Putket vähensi chakramaksua 5.llä
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Väistämätön (S)

Viesti: # 5067Viesti LordVonKwaak »

Maata kärventävä tekniikka sai ilman sekaisin, puskien kuumia tuulahduksia arvaamattomiin suuntiin. Asiaa ei auttanut Akeman uusi tekniikka, joka ruokki, tukahdutti ja puski liekkejä. Kagura ei tiennyt mitä toisen tekniikka tarkalleen teki, mutta vihollisen pysyminen irti maasta kieli puolustautumis yrityksestä. Hammasta purren kunoichi ei kuitenkaan pystynyt hyöfyntämään tilaisuutta, ollen itsekin tulitekniikan tuhoalueella.
Kaikkien selvittyä tulesta, Akemalle ei jaanut aikaa hymyillä. Sotilaan suoritettua tekniikkansa ja tömähdettyä maahan tasaamaan hengitystään, kunoichin keho oli kauttaaltaan peittynyt piippumaisiin ulokkeisiin. Toista tuskin näki kasvainmaisten muodonmuutosten alta, tämän kehon paisuttua melkein kolminkertaisiin mittoihin. Kuvottava näky tuskin kokenutta sotilasta olisi haitannut. Jokaisesta piipusta kuitenkin kajasti vahva chakralataus, saaden kunoichin muistuttamaan räjähtämäisillään olevaa pommia.
Mitään sanomatta Kagura laukaisi kaiken keräämänsä energia yhtenäisenä hyökkäysaaltona, peittäen taistelu kentän hetkelliseen välähdykseen ja sitä seuranneeseen uskomattomaan jylinään.

Akeman selviäminen omasta hyökkäyksestä sai hymyn kohoamaan Gendegin huulille. Samassa kunoichi kuitenkin hyökkäsi, saaden miehen silmät leviämään: äkillistä välähdystä seurannut suunnaton räjähdys vei mukanaan enemmän maata, metsää ja puita kuin mikään Akeman aiemmista tekniikoista. Kuin tyhjästä ilmestynyt täystuho sai jopa Gendegin epäröimään.


Kagura
Hp: 11
Ch: 2
Nopeus: 19
*Nagare (jatkuu)
*Dai Taihou (AAlvl5, muodon kautta laukaisun panttaaminen ynnä helpompi keskittyminen) ladattu aikaisempien vuorojen aikana (x3), dmg 159



// Jos Akema heittää henkensä, elä tapa sitä (voi selvitä shounen tyyliin "säde ei tuhonnut kehoa, for-some-reason"). Tekniikka on siis yksi yhtenäinen laukaus, joka voimansa puolesta lähenee suorasti hyökkäävää S2-tekniikkaa (semmonen kunnon Atsugai tahi Kamaitachi) //
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Piisamirotta
Nibi
Nibi
Viestit: 742
Liittynyt: 09 Touko 2015, 18:22

Re: Väistämätön (S)

Viesti: # 5071Viesti Piisamirotta »

Akema tunsi vihaa tajutessaan, että tämä pieni tyttönen oli jotenkin hänen huomaamattaan salannut tällaisen voiman. Mies ymmärsi, että hän oli pahasti aliarvioinut Kaguran. Akema ei kuitenkaan luovuttanut, vaan keskitti suurimman osan chakrastaan putkiinsa. Hän päätteli, että tällaista hyökkäystä vastaan paras tapa ei suinkaan ollut hyökätä suoraan sitä vastaan, vaan ohjata sen voima toisaalle. Tuuli oli erinomainen tapa tehdä tämä. Akema keräsi myös suuhunsa chakraa, sillä hän ei voinut hävitä pienelle tytölle, ei mistään hinnasta. Chakran keskityttyä kahteen paikkaan, miehen putkiin ja suuhun, jutsut aktivoituivat melko lailla yhtäaikaa. Akema ei miettinyt miten Kagura oli säästänyt voimiaan, mutta vannoi, että se ei riittäisi. Kaguran säteen tullessa kohti Akemaa, mies lähetti juuri oikeassa kohdassa tuuliaallon sädettä vastaan. Tuulen tarkoitus ei suinkaan ollut torjua tekniikkaa, vaan ohjata sen voimaa hieman sivuun. Hieman riittäisi. Akema oli aikanaan ollut tällaista tekniikkaa vastaan. Hänen tapansa oli hyökätä suoraan, ei torjua tai tehdä muutakaan ns. älykästä. Eräs tapaus miehen elämässä oli kuitenkin muuttanut hänen kantaansa ja hän oli opetellut tämän jutsun, kehittänyt siitä suuren osan itse.

"Painovoima taivuttaa säteitä", Akema sanoi virnistäen, oikeastaan vaan itselleen, sillä kukaan muu ei ollut kuulemassa. Kaguran suuri sädehyökkäys koostui todellisuudessa kolmesta ei niin valtavasta säteestä. Akeman tekniikka laittoi tuulen pyörimään niin nopeasti, että se uhmasi hieman maan painovoiman lakia, mutta pyöri väärään suuntaan. Kuuma ilma edisti tuulen voimaa luoden matalapainetta alueelle. Normaalisti tornaadot ottivat asioita sisäänsä, mutta tämä työnsi ulos, luoden ikään kuin hylkivän ulkokuoren. Säteiden suurin voima oli aina keskellä, joten sen ohjaaminen pois itsestä oli paras vaihtoehto. Akemalla ei ollut kuitenkaan mitään illuusioita siitä, että hänen jutsunsa voisi tehdä täydellisesti sen, mitä hän halusi, joten mies koitti kaikin tavoin vähentää vahinkoa. Heti jutsun valmistuttua, mies juoksi päinvastaiseen suuntaan kohti säteen reunaa. Koska kyseessä oli chakralla luodut tekniikat, ne eivät noudattaneet fysiikan lakeja samaan tapaan kuin oikeat tuuli ja säde noudattivat. Akema puhalsi viimeisillä voimillaan ilmaan feeniksin, jota hän ei voinut tähdätä täydellisesti. Feenix ilmestyi kuitenkin taivaalle ja levitti siipensä. Lähettäen höynenensä Kaguran puolelle taistelutannerta. Akema ei voinut ohjata höyheniä, sillä hänellä ei ollut yhtään chakraa jäljellä. Suurin osa höyhenistä osui säteeseen ja heikensi sitä hyvin vähän. Osa höyhenistä osui kuitenkin myös sille alueelle, missä Kagura oli, tämä ei selviäisi pelkillä akropatia taidoilla. Akema sai omasta jutsustaan ja juoksemisestaan huolimatta täyden osuman säteen reunasta. Se riitti heittämään miehen erittäin pitkän matkan päähän. Akeman tajuton ruumis laskeutui hyvin, hyvin kaukana olevan puun juurelle. Mies oli elossa, sillä hänen ruumiinsa oli erittäin hyvin treenattu ja hän oli tehnyt kaiken mahdollisen sekä estääkseen oman kuolemansa, että aiheuttaakseen Kaguran kuoleman. Mies ei ollut tietoinen siitä, miten Kagura voisi selvitä hänen hyökkäyksestään, mutta hän ei käytännössä ollut selvinnyt Kaguran hyökkäyksestä. Päältä ei osannut sanoa mikä kaikki miehen kehossa oli murtunut tai juurikaan muuta, mutta varmaa olisi ettei mies selviäisi ilman välitöntä lääkärillistä apua. Akema olisi voinut välttää häviön, jos hän olisi ollut avoimempi puolustuksen opettelemisen suhteen, mutta nyt se oli liian myöhäistä. Akemalla ei ollut aavistustakaan Kaguralla olevasta ässästä hihassa, mies itse ei missään vaiheessa päässyt käyttämään omaa ässäänsä, täten Kagura ei saanut tietää sen olemassaolosta.

Akema
Hp: 1, tajuton
Chakra: 0
Nopeus: 13


NpC no jutsu torjuu 88dmg ja kääntää jutsua toiseen suuntaan hieman, osa höyhenistä heikensi hieman sädettä myös. Loppusäde teki kuitenki sen noin 50-60dmg, joten keho on todella pahassa kunnossa.

Katon: Hou Hane no ame tekee 32-42, josta noin puolet menee säteeseen, joten 17-22dmg Kaguraan osumasta riippuen.
Muotona käsimerkittömyys


//Läpi, kun kerrot miten Kagura tuosta selviää aidosti, tosin tiedän sen melko varmasti jo. Haluan vaan että kirjotat sen selvästi ja virallisesti. //
Shimo Kare
Hp: 45
Ch: 120
Nopeus: 7
Hebira
Hp: 50
Ch: 160
Nopeus: 9
Maname
Hp: 24
Ch: 40
Nopeus: 3
Kuva
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Väistämätön (S)

Viesti: # 5075Viesti LordVonKwaak »

Laukaistuaan täysin ladatun Dai Taihoun toista kertaa elämässään, Kagura ei jasanut jatkaa Rashoumonin ylläpitämistä ja kunoichin ihonväri palasi normaaliksi. Samassa ilmoille lehähti tulesta koostuva lintu, joka tuntui summan mutikassa pommittavan kaikkea liikkuvaa ja liikkumatonta. Ymmärtäen sokon tulituksen kertovan Akeman tappiosta, hymyillen Kagura syöksähti liikkeelle.
Kunoichin kyvyt pääsivät oikeuksiinsa, tämän kiihdyttäessä vauhtiaan chakralla, samalla kasvattaen hännän suojakseen. Kagura oli nopea jo valmiiksi, joten pienikin lisä auttoi tulitekniikan läpi luovimisessa, hännän ottaessa vahinkoa vastaan siellä missä mikään muu ei auttanut. Häntä kärventyi ja katosi, eikä kunoichi pystynyt väistämään siltikään kaikkea, mutta temppu tepsi: välttämällä pahimman ja uhraamalla häntänsä, Kagura oli selvinnyt Akeman viimeisestä tekniikasta.

Hp: 4
Ch: 2
Nopeus: 19
*O-ba-doraibu (Clvl3) autto luovimaan pahimmasta (aka semmoset 6dmg vähensi)
*Fuzen Hentai (Clvl3) suojas 6dmg


Tulen laannuttua Kagura oli valmis varmistamaan voittonsa. Kunoichin ilme kuitein jähmettyi, tämän nähtyä Akeman oelvan yhä pystyssä! Tietämättä miehen käyneen jo kerran tajottomaksi, Kagura näki vain mitä Akema seisoi puun juurella. Vaivoin, mutta kuitenkin.
Tuntematta suurempia chakramääriä taikka murhanhimoa, Kagura hengitti kerran syvään, syöksähtäen sitten matkaan. Kaapaten kunain käteensä, kunoichi oli vain joidenkin metrien päässä kohteestaan, kun äkkiä Gendegi ilmestyi kaksikon väliin. Nopeammin kuin Kagura osasi odottaa, Otolainen heilautti kodachinsa kunoichin kaulaa kohti. Nopeuttamalla itseään pienen chakrapyrähdyksen voimin Kagura koetti väistää terän. Isku kuitenkin nopeutui äkisti ja kunoichi olisi voinut vannoa sen ennustaneen tarkalleen mihin hän liikkui. Ehtimättä täysin ymmärtää mitä tapahtui, Kagura tunsi kylmäävän tunteen vasemmassa jalassaan. Koettaen ehtiä ennen kipua irtileikatusta jalasta, kunoichi oli muuttamasta kädestään terän jolla katkaista kodachia heiluttelevan miehen kaula, kun äkkiä toinen isku.
"Jäitä hattuun, kuumakalle", Gendegi lausahti melkeinpä laiskasti, vaikka samalla upotti kenkänsä pohjan kunoichin kasvoihin, syösten tämän ilmalennon kautta kauemmas. "Vaikka kirjaimellisesti, koska kerrankin on hattu mihin jäitä pistää."

Potkaistuaan kunoichin kauemmas, Gendegin katse siirtyi maassa lojuvaan irtileikkaamaansa jalkaan. Siinä katseilta suojassa loistanut sinetti himmeni ja katosi. Mies ehti tuskin hymyillä, kun Akeman valitus katkaisi tämän ajatukset.
"Painu ny vittuun, Gendegi!" Akema oli vajonnut polvilleen. Sotilas ei pystynyt liikuttamaan raajojaan, joka hengen veto oli kivulias rikkoutuneiden kylkiluiden pistellessä keuhkoja. Vain uskomaton, yli-inhimillinen tahdonvoima piti Akeman tajuissaan. Silti miehen katseessa oli uhmakasta vihaa: "Olkootki et aliarvion to rääpäleen, mut se on mun moka! Häviäjällä ei ole oikeutta vikistä... Jos se on mun pää jonka se haluaa, niin se kuuluu sille!"
"Vahvimman oikeus, sotilaan etiketti ja sitärataa, vai?" Kuunnellen vain puolella korvalla, Gendegi naulitsi taas katseensa kunoichiin, joka oli noussut pystyyn. Verta vuotavan jalantyngän tilalle oli kasvanut uusi, kuin suoraan demonilta revitty raaja. Gendegi ei osannut sanoa kumman ottelijan silmissä löi vahvimmin tulta. "Ja tuossa toinen samanmoinen. Kauankohan vanhat luuni kestävät?"
Akeman jatkaessa Gendegi pyöräytti kodachin kädessään ympäri, survaisten sen sotilaan rintaan katsomatta taakseen.
"Joko lopetit? Hyvä. Ole kiltisti, niin tämä menee paljon joutuisammin..." Jättäen kodachin törröttämään hämmentyneen Akeman rinnasta, Gendegi otti askeleen eteenpäin. "Riisipeltomaan palkkasotilaalla ei ole sijaa Konohan sisäpolitiikassa."

Antaen kivun hälventyä ja voimiensa palautua, Kagura mietti kuumeisesti vaihtoehtojaan. Vasta nyt hän muisti taistelukentän laitamille paenneet Akeman joukot. Kunoichin onneksi Gendegiksi nimetty mies ei tutnenut olevan kiireessä, antaen aikaa miettiä seuraavaa siirtoa. Jokin ei kuitenkaan täsmännyt. Petos oli arkipäivää, eikä Kagura edes hätkähtänyt toisen pistäessä akemaa rintaan. Silti jokin tuntui olevan pielessä.
Juuri kun kunoichi päätti turvautua valttikorttiinsa ja paeta paikalta, Gendegi malkoi muuttua. Hetkessä Kaguran edessä olikin pitkähiuksinen, vähintäänkin keski-ikäinen mies, jonka ainoasta peittämättömästä silmästä kajasti puna ja jonka keskellä komeili kolme sakaraa.
"...Oda?" Vaikka Kagura nyt ymmärsi mikä miehessä tuntui olleen pielessä, kunoichi ei pystynyt käsittämään miten ja mitä Konohalainen teki taistelukentällä. "Mi... Häh?"
"Joko ehdit unohtamaan, ettei Akuma suinkaan ollut se joka antoi tämän tehtävän hoidettavaksesi?" Hymyillen tapansa mukaan ärsyttävää hymyään, Oda kohautti olkiaan. "Ehkä ehdit olla liikaa rintamalla, kun järkipuoli tuntuu jääneen puolitiehen."
"Nyt ei oo aikaa tälle!" Kagura keskeytti kääntyen Akeman leirin suuntaan. "Kerta oot täällä, meidä pitää..."
Kunoichin sanat jäivät kesken, tämän nähdessä viimeiset hetket Akeman leirin tapahtumista. Kaikki tapahtui suorastaan kirurgisen tehokkaasti, mutta Kagura ehti silti hahmottaa kuvion: Odan kolme kloonia olivat soluttautuneet leiriin ja odottaneet tilaisuuttaan. Kun Gendegiksi tekeytynyt Oda oli paljastanut henkilllisyytensä, leirissä olevat olivat päättäneet kostaa Akeman puolesta. Näiden aikoessa hyökätä, kloonit iskivät. Parilla illuusiolla kaikki saivat eliminoitua joitain ilman että muut edes huomasivat olevansa hyökkäyksen kohteina. Loput kaatuivatkin kloonien ylivertaiseen nopeuteen, mihin näiden silmissä loistavat sharinganit olivat varmasti osallisena.
"Aika on suhteellinen käsite", Oda jatkoi tämän kloonien viimeistellessä henkiin jääneet. Ainoa joka pystyi torjumaan kloonien hyökkäykset sai surmansa kahden klooneista räjäyttäessä itsensä uskomattomalla voimalla, vieden samalla mukanaan viimeisetkin leirin eloonjääneet. "Pienelläkin nopeus edulla saa paljon aikaan, kunhan sitä hyödyntää tehokkaasti. Vaikka isot kohteet ovatkin houkuttelevia maaleja, pienten hoitaminen pois alta voi koitua paljon hyödyllisemmäksi loppupeliä ajatellen."
"Oda? Kuka vitun Od..." Verta yskäisevän Akeman keskeytys tuntui ärsyttävän Konohalaista, tämän jättäessä lempiharrastuksensa - Kaguran perinpohjaisen sanallisen läksyttämisen - kesken. "Sää... Mitä sä teit Gendegille?!"
Vaivautumatta vastaamaan Oda vain kohotti toista kulmaansa merkitsevästi, antaen vastauksensa.
"Mitä tulee kysymykseen 'häh'", Oda aloitti, astuen lähemmäs Akemaa. Hetkeksi kaksikon katseet ottivat mittaa toisistaan, kunnes Konohalainen repäisi miekkansa irti toisen rintakeästä. "Seurasin tätä filosofiaan hurahtanutta soturia, ajatellen hänen pystyvän valaisemaan miten päästä Akedan jäljille. Kaikki vihjeet viittasivat, että se tulisi maksamaan itsensä takaisin..."
Pitäen tauon huokaistakseen, Oda vaikutti rehellisen ärtyneeltä jatkaessaan: "Mutta mitä enemmän asiaa tutkin, sen selvemmäksi tuli, ettei tämä kakara tiedä isästään sitä vähääkään mitä me jo tiedämme varmaksi. Olkootkin eri syistä, hän itsee Akedaa aivan yhtä tarmokkaasti kuin mekin, olkootkin paljon heikommin tuloksin."
Vaikka verenvuoto vain paheni Odan repäistessä kodachin sotilaan rinnasta, Akema pysyi kuin pysyikin uhmakkaasti pystyssä. Vaikka miehen mielenvoima oli vakuuttava, tämän kasvoilla alkoi näkyä hämmennys yhä selkeämmin. Oda oli selvästi oikeassa, mikä sai Kaguran melkein säälimään nuorukaista.
"Kerta hän osoittaitui hyödytömäksi alkuperäiseen tarkoitukseensa, päätin, että hän voisi toimia edes jokseenkin käypänä testinä Oton pikku kunoichin kartoituksessa", Oda jatkoi, kuulostaen jälleen normaalin neutraalilta itseltänsä. "Et ollut täysinhyödytön. Voit ottaa jopa vähän ylpeytä siitä."
"Phah, kovia sanoja mieheltä, joka jahtaa toisen varjoa vuosikausia, saamatta mitää aikaiseksi", vaikka Akema joutui pitämään taukoja sanojensa välissä, sotilas hymyili uhmakasta hymyään: "Nyt mää meinaas muista sut. Sä oot se Konohalainen fasisti, joka on yrittänyt pysyä Akedan perässä aina siitä asti, ku se löylytti sut Xu Feissä vuosia sitten!"
"Viimehetken uhmakkuutta. Ei yhtään huonosti sanottu..." Konohalaisen pitkään tunteneena Kagura kuuli Odan rauhallisten sanojen ja elkeiden takaa, miten mies otti vastaan nuorukaisen haasteen. Nostaen kodachin iskuvalmiiksi, Oda otti oppikirjaesimerkillisen asennon, antaen Akemalle mahdollisuuden sanoa viimeiset sanansa. Kun nuorukainen vain hymyili uhmakkaasti, katsoen Konohalaista suoraan silmiin, Oda vahvisti otettaan aseesta. "Vie Zeille terveisiä."
Akeman muuttunut ilme näkyi vielä hetken iskun jälkeenkin, ennen kuin nuorukainen notkahti eteenpäin, vajoten maahan kahdessa osassa. Oda, joka pyyhki veren kodachistaan ennen sen tuppeen työntämistä, ei ollut katkaissut nuorukaisen kaulaa, vaan iskenyt tämän kahtia päästä nivusiin.
"Kuka on Zei?" Vaikka epäili tietävänsä vastauksen, Kagura oli kysynyt kysymyksen jo ennen kuin huomasikaan. Jokin Akeman viimehetkellä muuttuneessa ilmeessä oli ollut sydäntä riipaisevaa.
"Ei ole, vaan oli", Oda korjasi väliinpitämättömästi. "Rikollinen keskiverto kunoichi, joka liittyi Itto Ryu järjestöön pian Akedan otettua järjestön johtajan paikan."
"Ja sä tunnet keskiverto kunoichin, koska?"
Oda vilkaisi kuollutta Akemaa politiikon mitäänsanomattomalla ilmeellä. "Kaikki johtolangat on käytettävä ja Akedan entinen hoito, joka ei ollut huoraintalosta, tuntui loogiselta. Umpikuja, kuten näkyy, mutta tuli selvitettyä."
Odan lähtiessä astelemaan poispäin, Kagura jäi hetkeksi tuijottamaan kuollutta vastustajaansa. Vaikka toinen oli melkein puolet pidempi, he olivat jokseenkin samanikäisiä. Kummatkin olivat genetiikkansa uhreja ja nyt kunoichi ymmärsi mikä toisen kuolinilmeessä oli viiltänyt: Kaguralla oli varmasti ollut vastaava ilme Odan paljastaessa hänen veljensä kohtalon, kun Akemalla Odan paljastaessa tämän äidin kohtalon.
"Klooni on hoitanut leirin siivoamisen, joten meillä ei ole mitään syytä jäädä tänne", Odan ääni kuului kauempaa, kuulostaen samalta kuin aina ennenkin. "Matkalla saat informaatiota Riisipeltomaan tilanteesta, joten ei aikailla! Aikaa pitää jäädä myös pienelle yksilöarvioinnille. Pärjäsit kelvollisesti Akemaa vastaan. Jos et olisi ollut niin jumalattoman holtiton, olisit voinut pärjätä erinomaisesti, joten pidä korvasi auki."
Odan loittonevaa selkää katsomaan pysähtymään jäänyt Kagura tunsi polttavan tunteen sisällään. Omasta kyvyttömyydestä kumpuava itseviha, Odan tempuista johtuva oksettava tunne ja koko touhun turhautuminen myllersivät kunoichin sisällä kuin valtiudesta kamppailevat luonnonvoimat. Vaikka hän pakotti naamiomaisen hymyn kasvoilleen ja lähti johtajansa perään, aiemmin niin synkeä ajatus nosti päätään normaalia voimakkaammin esille: joku päivä hän vielä repisi tuon juonittelevan ANBUn riekaleiksi, juonineen päivineen, korkeimman omakätisesti. Tällä kertaa ajatus ei vain tuntenut synkeältä, eikä edes klaanin muodonmuutoksien mukanaan tuomalta hulluudelta. Pikeminkin ajatus tuntui antavan voimaa, luovan toivoa. Kunoichista tuntui, että hän oli löytänyt kauan etsimän maalinsa.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”