Jälleennäkeminen (rope)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 462Viesti Cross »

Lopetettuaan kertomuksensa Kagerosta ja Akumasta Akki tunsi olonsa hieman helpottuneemmaksi, varsinkin kun luvassa ei tuntunut olevan moitteita tehdyistä päätöksistä. Sen sijaan nainen tuntui olevan melko ymmärtäväinen hänen tekemiensä ratkaisujen suhteen, huomauttaen kuitenkin myös että parempia tilaisuuksia voisi vielä olla tulossa. Huomautus kieltämättä tuntui kutkuttavalta ajatukselta, mutta olisiko se loppujen lopuksi järkevää. Jos miekkamies onnistuisi surmaamaan Inuzukan ja ojentaisi Akumalle avaimet Äänenmaan hallintaan, olisiko tätä järkeä enää surmata ja ajaa maata takaisin samaan kaaokseen. ''No kaipa minä voin myöntää että ilman kaikkia minuun luottavia olisin saattanut jäädäkkin katsomaan mitä tulevaisuus tarjoaa Otossa...'' Sanada naurahti kuivasti ja hymyili hieman lapsekkaalta tuntuvalle ajatukselle että sille yölle olisi voinut olla vielä jotain pitemmälle kestäviä seurauksia. ''Ja vaikka haluaisinkin surmata Akuman niin enpä usko siinä olevan järkeä... Tämä maa on jo raunioina ja sen perusteella mitä olen näistä neljästä johtajasta kuullut se paskijainen taitaa kuitenkin olla paras vaihtoehto, vaikka hullulta se tuntuukin.'' Mies jatkoi pohtivaan sävyyn ja vilkaisi rajusti kiehuvan vesipadan suuntaan mökin sisällä. ''Odota hetki.''

Käytyään hakemassa kaksi höyryävää kuppia vihreää teetä heille Akki laskeutui takaisin paikalleen ja ojensi toisen kupeista Tingalle, jättäen toisen viereensä hieman jäähtymään. ''Toivottavasti pidät vahvasta mausta. Paikallinen lajike on villiä kasvia ja voimakkaamman makuista kun muualla.'' Jalkansa alleen ristinyt mies kertoi ja muisteli hetken mihin heidän keskustelunsa oli jäänyt, muistaen nopeasti naisen kysyneen Kagerossa tapahtuneesta muodonmuutoksesta. ''En oikeastaan ole aivan varma, oliko kyse ainoastaan siitä. Kagerolla oli hieman erikoinen nahkasta tehty kaulapanta, jonka paikallaan pysymisestä hän tuntui olevan melko tarkka... Jos en aivan väärin muista se oli poissa tämän muutoksen jälkeen ja taisin nähdä sen Akuman jaloissa. Uskotko että se voisi liittyä asiaan?'' Tilannetta hetken aikaa muisteltuaan hän sanoi, omaa kaulaansa mietteliäänä sivellen. Kun asiaa tarkemmin ajatteli vaikutti kyllä että kysymys oli jonkinlaisesta ehdollistumisesta, mikä saattoi liittyä tuohon pantaan. Sanada muisteli kyllä lukeneensa sen tapaisista tekniikoista psykologiaa opiskellessaan, tosin nuissa tapauksissa kyse oli yleensä ollut tiedostamattaan salamurhaajiksi aivopestyistä henkilöistä, jonka päähän istutetun tappokäskyn jokin tietty ärsyke aktivoi. ''Muutoksen tunsi hänen chakrassaan asti, aivan kuin kyse olisi ollut jostain läheisestä sukulaisesta, eikä samasta henkilöstä. Samoin myös silmät muuttuivat lähes lasittuneen elottomiksi ja kylmiksi, aijemman itsevarmoista ja eläväisistä. Puhetapa muuttui myös lähes leikkisästä kiusoittelusta konemmaiseksi kuten Rikimarulla, tosin ilman sitä jääpalojen vastakkain hankautumisen kaltaista rohinaa. Muutenkin koko olemus oli kuin tiukalle jännitetty kotonkieli, joka vain odotti katkeamista. Kun ennen se oli jotain aivan muuta...'' Silmänsä sulkenut Tsuchigumo kertoi muistoistaan, lopettaen mielikuvaan Käärmeensilmä pubin salin läpi lantio keinuen astelleeseen naiseen. Pelkkä ajatus sai sykkeen nousemaan hän huomasi hivenen naurahtaen, hätistäen mielikuvan päätään pudistellen.

Akki huomasi ettei Tinga vaikuttanut olevan kovinkaan vakuuttunut hänen selitys yrityksestään, mikä ei kyllä ollut toisaalta mikään ihme. Moisia tapoja tapasi enää harvoin Raudan maan ulkopuolella ja silloinkin kyse oli juuri jostain ylhäisestä suvusta, jonka riveihin ei ketä vain huolittu. Sen sijaan tyttö kyllä ymmärsi ettei miehen äitinsä ollut pitänyt ajatuksesta pakko avioliitosta, vaan oli ennemmin päättänyt ottaa hatkat. ''Yksi asia missä isäsi ei saa tahtoaan läpi?'' Sanada virnisti itsepäisen Jinain kerrottua Ryuun vastustavan tämän ja Koutein suhdetta, toivoen ilmeisesti tyttärensä löytävän jonkun toisen. Oli kyllä totta ettei tuo outo jättiläinen ollut ehkä se kaikkein paras sulhas vaihtoehto, ainakaan nykyisessä kunnossaan. Varmaa oli kuitenkin että tämä tuntui todella välittävän kunoichista ja tekevän varmasti parhaansa tämän hyväksi, mistä olikin jo joutunut maksamaan raskaan hinnan. Villimies saattoi olla puskassa kasvanut, mutta tämä oli kuitenkin vahva ja tulisi varmasti jollain tapaa toipumaan vammastaan.
Tingan vakuuttaessa kykenevänsä pysymään muun ryhmän mukana ja väittäessä vielä joutuvansa odottamaan muita, Akki ei voinut muuta kuin naurahtaa ajatukselle. Tämä saattoi kehittyneen viimeisen kuukauden aikana, mutta tuskin kuitenkaan niin paljoa. Miekkamieskin oli luullut olevansa nopea, mutta saanut silti Tonoon paikallisten kanssa tullessaan huomata että nämä olivat tällä alueella ihan omaa luokkaansa. ''En sanoisi tuota heille, etteivät he erehdy pitämään sitä haasteena.'' Ovelasti virnuileva Sanada vastasi, ottaen pienen hörpyn sopivasti jäähtyneestä teestään.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 463Viesti Southpaw »

Akkin kyseenalaistaessa Akuman tappamisen järkevyyden, Tinga huokaisi ja kurotti sitten kättään läpsäisemään kevyesti miekkamiehen takaraivoa, kuin olisi torunut ajattelemattomasti toiminutta lasta.
"Haluatko oikein auttaa sitä Kageroasi vai et? Koeta päättää" tyttö kysyi ja risti käsivartensa kuin torjuakseen siten kaikki mahdolliset vastaväitteet, joita miekkamies saattaisi keksiä. Jos hän jotain oli oppinut matkoillaan, niin ainakin sen, että Akkin ja Koutein kaltaisia luotettavia ihmisiä osui tielle vain harvoin ja silloin kun niin kävi, oli parempi yrittää pitää näistä kiinni ja katsoa mihin se johtaisi kuin ohittaa lupaavalta vaikuttava ystävä ja liittolainen kokonaan siinä pelossa, että sotkisi omat tai muiden asiat vain entistä pahemmin. Sikäli kuin Akkin puheista saattoi mitään päätellä, tämä Kagero oli miehen silmissä juuri sellainen henkilö.
"Vaikka Otogakure onkin nyt kaaoksessa, varmasti Akuman riveistä löytyy kuitenkin sen verran kuria ja järjestystä, että hänellä on oikea käsi tai ylipäätään joku joka on nokkimisjärjestyksessä hänestä seuraava. Jos Akuma kuolee, tämä kakkosmies varmasti ottaa Akuman paikan... ellet sitten ajatellut hoidella myös häntä siinä samalla?" Tinga sanoi, joskin tiedosti hyvin että johtajalleen uskollinen kakkosmies saattaisi hyvinkin yrittää asettua johtajansa suojaksi. Akkin poistuessa kuitenkin hetkeksi nostamaan teeveden tulelta ja valmistelemaan juoman loppuun, naisen kasvot kuitenkin äkisti kirkastuivat, tämän saadessa idean, jolla tämän ongelman saisi helposti hoidettua jos Akki todella päättäisi lähteä sille tielle, että tappaisi Akuman uuden ystävänsä vuoksi. Miehen tullessa pian teekuppien kanssa takaisin, klooni irrotti juuri kätensä käsimerkistä, välitettyään oikealle Tingalle tiedon ideastaan ja siitä mitä tämä voisi Pilafilta pyytää siihen liittyen.

Ottaessaan sitten Akkin tarjoaman teekupin käsiinsä, nainen lämmitteli hetken sormiaan kupin pintaa vasten, ennen kuin siemaisi varovasti pienen kulauksen ollakseen polttamasta suutaan. Kuten miekkamies oli sanonutkin, maku oli voimakkaampi kuin normaalisti, mutta ei kuitenkaan mitenkään häiritsevässä määrin.
"Hyvää. Täällä voisi käydä useamminkin ihan vain hyvän teen vuoksi", Tinga virnisti, siemaisten sitten uudestaan, keskittyen kuuntelemaan kun Akki kuvaili tarkemmin tätä muutosta jonka oli Kagerossa havainnut.
"En pelkästään usko, vaan olen varma siitä. Se että Kagero oli tarkka sen paikallaan pysymisestä ainakin viittaisi siihen, että häntä on kielletty ottamasta sitä pois... tai sitten hän ei halua ottaa sitä pois, jos on tietoinen sen aiheuttamasta muutoksesta", Tinga vastasi Akkin kysymykseen pohtivaan sävyyn. Kuvaus toi vain entistä enemmän Kuukaudet mieleen, mutta silti siinä oli myös erilaisia piirteitä, kiitos chakrassa asti tuntuvan muutoksen. Kuukaudet olivat lisäksi jatkuvasti chakraltaan kylmiä, joten tässä Kagerossa oli ilmeisesti jotain jäljellä alkuperäisestä itsestään, jos muutos normaalista oli noin raju.
"Lisäksi se panta kertoo jotain myös Akuman itsensä ajattelutavasta. Jos hän todella pakottaa Kageron käyttämään sitä, uskallan väittää ettei Akuma näe häntä koiraa kummempana ja että hän taitaa haluta merkata alaisensa omaisuudekseen jollain tavalla", Tinga huomautti.

"Yksi monista asioista joissa en aio antaa periksi. Toki Hebissä on monta taitavana pidettyä taistelijaa, mutta luonteeltaan kaikki isän mielestä varteenotettavat vaihtoehdot ovat samanlaisia heikkotahtoisia idiootteja jotka alistuvat kyselemättä siihen mitä hän käskee... Joten ei kiitos", Tinga vastasi myöntävästi Akkin kysymykseen ja irvisti mieleensä kohoavalle kauhukuvalle, jossa isä määräsi hänet unohtamaan Koutein ja ottamaan kenraali Rainin tilalle. Akkin kuitenkin seuraavaksi varoittaessa sanomasta tenguille äskeistä kommenttia nopeudesta, Tingan kasvoille levisi virne, joka paljasti tämän kilpailuvietin heränneen.
"Hyvä on, pidän suuni kiinni... Mutta miten olisi silti pieni kisa meidän välillämme? Se joka ylittää viimeisenä Raudanmaan rajan, tarjoaa voittajalle yakitori-annoksen seuraavassa ruokapaikassa", tyttö esitti leikkimielisen haasteen ystävälleen.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 464Viesti Cross »

Nopean ja yllättävän iskun osuessa Akkia takaraivoon tämä heilahti hieman eteenpäin ja käänsi katseensa kuulemastaan selvästi tuohtuneeseen Tingaan, joka alkoi samantien läksyttää häntä. Naisen ei tarvinnut sanoa montakaan sanaa kun pieni nolostumisen puna jo levisi miehen kasvoille, tämän ymmärtäessä ettei voittaisi mitään vain jossittelemalla ja tekemällä asioista monimutkaisempia kuin ne todellisuudessa oli. Tämän ristittyä kätensä ja lopetettua puhuminen pieni naurahdus pääsi takaraivoaan hierovan miekkamiehen suusta, joka ihmetteli itsekkin miten saattoi olla näin täydellinen typerys toisinaan. ''Kiitos... Tarvitsin tuota ja ansaitsin myös. Haluan kyllä auttaa häntä, mutta oikea kysymys taitaisi olla haluaako Kagero tulla autetuksi.'' Sanada vastasi ajatukset ainakin hieman paremmin järjästyksessä, vaikka ei vieläkään tiennyt mitä tulisi tekemään Akuman suhteen. Sen sijaan hän kyllä tiesi haluavansa tavata Ichirikin uudelleen ja ainakin yrittää puhua tämän kanssa. Tosin hänestä kyllä tuntui etteivät he olleet eronneet millään parhaalla tavalla, eikä siksi yllättyisi vaikka tämä ei olisi kiinnostunut siitä. Saati sitten johtajansa hylkäämistä, siitä huolimatta että oli vaikuttanut enemmän pelkäävän tätä kuin kunnioittavan. Huomattavasti toinen asia tuntui kuitenkin olleen johtajan kakkosmies, jonka kunoichi oli maininnut olevan pätevämpi henkilö johtajaksi. Tingan ottaessa vielä asian puheeksi Akki alkoi taas pohtia mahdollisuuksia kääntää nämä kaksi vastakkain, luovuttaen kuitenkin nopeasti. ''Sikäli kun ymmärsin oikein Akuman kakkosmies on joku Shishio, enkä usko että hän malttaisi pysyä vain sivussa ja katsoa esimiehensä kuolemaa... Mutta se olisi hänen omaa hölmöyttään.'' Akki vastasi mietteliäältä kuulostaneelle naiselle, ennen kuin poistui kaatamaan teetä kuppeihin.

Hetken myöhemmin kaksikko istui taas kuistilla teetä maistellen, joka tuntui olevan Jinain mieleen. ''Mukava kuulla että pidät siitä... Täällä saattaisi viihtyä muutenkin pitempään.'' Seuralaisensa tavoin juoman vahvasta aromikkuudesta pitävä Tsuchigumo vastasi ja otti pienen hörpyn omasta kupistaan, tuoden mieleen ajatuksen joka oli jo jonkin aikaa ollut hänellä mielessä. Hän oli heti Aokigaharaan saavuttuaan alkanut pitää sen rauhallisuudesta ja luonnollisuudestaan, minkä keskellä tuntui olevan helppo unohtaa muut asiat. Tutustuttuaan vielä sukulaisiinsa ja muihin Tonon asukkaisiin hän oli alkanut harkita että voisi joskus vielä vetääntyä tänne asumaan, kunhan kaikki muu olisi ensin hoidettu pois jaloista. Muutama kylä läinen oli myös jo osoittanut kiinnostusta Onimarun miekkatyyliä kohtaan, joten tekemistäkin täällä varmasti olisi.
Pian keskustelu kääntyi teestä Kageron kaulapantaan ja tässä sen poistamisen jälkeen tapahtuneeseen muutokseen, jonka syystä Jinai tuntui olevan huomattavasti varmempi kuin miekkamies. Tämän päätelmissä oli kyllä järkeä, mutta silti ne eivät aivan saaneet albinoa vakuuttuneeksi. Sen sijaan hän oli kyllä täysin samaa mieltä siitä mitä Jinai sanoi seuraavaksi, sillä näkemänsä perusteella alaiset eivät olleet Akumalle minkään arvoisia. ''Tuossa olet kyllä aivan oikeassa hänestä, vaikka en kyllä nähnyt muilla paikallisilla pantoja kaulassaan. Mutta tapa jolla Akuma näistä puhui kyllä kertoi paljon.'' Akki vastasi eteensä sylkäisten, aivan kuin sotilasjohtajasta puhuminen olisi tuonut pahan maun suuhun.

Pakko avioliiton vastenmielisyydestä isänsä valitseman sulhasen kanssa puhuvan Tingan kuuntelu sai tämän vierellä istuvan Sanadan naurahtamaan ajatukselle Ryuun ilmeestä, kun joku uskaltaisi sanoa ei tälle ja kaiken lisäksi ainut asia mitä tämä voisi tehdä olisi yrittää saada tämä muuttamaan mielensä huutamalla. Miekkamies pystyi melkein mielessään näkemään kuinka tilanne tulisi etenemään ensimmäisestä kieltäytymisestä siihen että vanhempi Jinai joutuisi luovuttamaan, ymmärtäen kohdanneensa lopultakin parempansa. ''Haluaisinpa olla näkemässä kun kerrot tuon hänelle.'' Mielessään pyörivälle ajatusketjulle hymyileva Sanada tokaisi Jinain lopetettua päättäväisen puheensa, josta kyllä kuuli tämän olevan täysin tosissaan. Mikään voima maailmassa ei varmasti saisi tätä hylkäämään Kouteita ja siitä miekkamies oli iloinen näiden puolesta, päättäen pyrkiä auttamaan näitä löytämään oman onnensa sikäli kun pystyi.
Matkan Raudanmaahan tultua puheeksi ja Tsuchigumon toppuuteltua Tingan uhoa tämä tuntui rauhoittuvan hieman, vaikka ei kuitenkaan ollut vielä valmis luovuttamaan. Tämä onneksi suostui jättämään vuoristolaiset haastamatta, päättäen sen sijaan keskittyä ystäväänsä. ''Kuulostaa mielenkiintoiselta... Vaikka onkin hieman epäkohteliasta syödä naisen piikkiin.'' Akki vastasi haasteeseen leikkimieliseen sävyyn hivenen virnistäen, tuntien olonsa voiton suhteen lähes varmaksi.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 465Viesti Southpaw »

"Ilo olla avuksi", Tinga virnisti hieman huvittuneena Akkin äänensävystä, joka hänen korviinsa kuulosti yhtä nolostuneelta kuin mitä miekkamiehen ilme todennäköisesti oli. Miekkamiehen kuitenkin pohtiessa tahtoisiko Kagero edes tulla autetuksi, Tinga siemaisi mietteliäänä teetään ennen kuin vastasi.
"Se taitaa ikävä kyllä selvitä vain kysymällä, ellet sitten ole oppinut lukemaan ajatuksia poissaollessani. Jos siis tapaat hänet uudestaan niin käytä tilaisuus hyväksi ja yritä puhua hänen kanssaan", Jinai sanoi lopulta, sillä ei itse tiennyt oikein muutakaan keinoa selvittää mitä Kagero itse haluaisi. Tosin mahdollisuudet, että Kagero toivoisi parempia elinolosuhteita, varmasti olivat melko korkeat, olettaen että tällä olisi jokin käsitys siitä millaisia nämä paremmat elinolosuhteet olivat.
"Ja mitä tulee siihen Shishioon... Jos päätät lähteä hoitelemaan Akuman tulevaisuudessa niin ilmoita vain minulle milloin teet sen. Pystyn järjestämään sen Shishion pois paikalta taistelun ajaksi. Kunhan kutsun oikean Tingan paikalle, hän voinee havainnollistaa miten se onnistuu ilman, että kukaan epäilee mitään", nainen sanoi itsevarma hymy kasvoillaan ja siemaili teetään, joka oli jo hieman alkanut jäähtyä. Pitääkseen juoman sopivan kuumana, nainen ohjasi pienen määrän tulichakraa käsiinsä ja siitä kupin pinnalle.

"Totta... Tosin minut tuntien varmaan ennemmin tai myöhemmin lähtisin taas matkustamaan", Tinga hymähti. Toki hänkin varmaan ennemmin tai myöhemmin asettuisi aloilleen kuten isä ja äiti Hebigakureen saaren valloituksen jälkeen, mutta ennn sitä tuntui, että maailmalla olisi vielä tarjota paljon koettavaa. Tosin jos tänne jäisi pidemmäksi aikaa, paikallisiin olisi varmasti mielenkiintoista tutustua. Vaikka tyttö ei ollutkaan voinut varsinaisesti nähdä aikaisempia vangitsijoitaan oli hän aistiensa varassa kuitenin huomannut näiden näyttävän joltain aivan muulta kuin hänen aikaisemmin tapaamansa ihmiset. Siitä tytöllä ei ollut aavistustakaan, johtuiko se vain näiden yllä olevista vaatteista, vai oliko näillä tosiaan jotain erikoisia mutaatioita, samaan tapaan kuten Akkilla tämän kuusi kättä.
"Ehkä Kagero sitten on jokin erityistapaus, jonka hän kokee tarpeelliseksi merkitä pannan avulla? Jokin erikoisjoukon jäsen ehkä?" Tinga pohti, Akkin kertoessa ettei ollut nähnyt pantoja muiden kauloissa. Lisäksi tämä huomio ainakin Jinain mielestä viittasi vain vahvemmin siihen suuntaan, että pannalla tosiaan oli jokin tarkoitus tätä persoonassa tapahtuvaa muutosta ajatellen.

Kun Akki seuraavaksi naurahti hänen pakkoavioliittoa koskeville puheilleen, Tingakin hymähti kun mies sanoi haluavansa nähdä miten hän sanoisi tuon kaiken isälle. Jotenkin keskustelu tuntui tuovan muistoja lukuisista aiemmista kerroista kun isän ja tyttären mielipiteet eivät olleet osuneet ihan yksiin.
"Olenko koskaan kertonut siitä kun hän näki Nagan ensimmäisen kerran?" Tinga kysyi pieni hymy huulillaan, huolimatta siitä, että tiikerin nimen mainitseminen sai hänet tuntemaan jälleen surua menetetystä lemmikistä.
"Hän on jostain syystä aina halveksinut sitä Kumolaista Toraomoi-klaania ja heidän lemmikkitiikereitään. Kun hän sitten näki Nagan minun vierelläni... en ole koskaan aistinut kenenkään chakrassa sellaista muutosta. Ennen sitä en edes uskonut, että yksi ihminen voisi tuntea niin paljon tunteita kerralla, sillä chakrasta tuntui pettymystä, vihaa ja halveksuntaa, mutta samalla myös alistumista ja hyväksyntää, kun hän tajusi ettei saisi minua luopumaan tiikeristä" Tinga naurahti huvittuneena kertoessaan isänsä reaktiosta.
"Muistan myös erään tapauksen kun olin päässyt Rikimarun oppilaaksi... Meille tuli riitaa jostain pikkuasiasta kuten kotiintuloajoista ja menin sanomaan hänen käärmetekniikoitaan naurattaviksi. Sillä kertaa hän määräsi minut arestiin ja laittoi jopa vartijan huoneeni eteen. Tosin onnistuin silti karkaamaan linnakkeen salakäytävien kautta ulos siskosi seuraksi", Tinga naurahti muistellessaan tapausta. Palattuaan myöhemmin sinä iltana linnakkeeseen hän oli isänsä lisäksi saanut pienen läksytyksen myös Rikimarulta ja äidiltä, sillä oli ollut varomaton temppu mennä ulos yksin, sillä normaalisti kagen läheisten turvallisuudesta kuitenkin huolehdittiin.

Akkin kuitenkin kommentoidessa hänen esittämäänsä haastetta kuin olisi jo voittanut kisan, Tinga tirskahti huvittuneena ja suuntasi sitten ilkikurisen virnistyksen miekkamiehen äänen suuntaan.
"Jos asia vaivaa sinua, niin en toki estä sinua luovuttamasta niin että voit ruokkia minut. Tosin varoitan, että tänne mahtuu paljon tavaraa", tyttö virnuli ja taputti merkitsevästi vatsaansa puhuessaan.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 468Viesti Cross »

Pieni ovela hymy hiipi Akkin kasvoille Tingan todetessa ettei hän saisi tietää haluamaansa muuten kuin kysymällä Kagerolta suoraan, ellei sitten osannut jo lukea ajatuksiakin. Se oli nimittäin eräs taito jonka hän oli alkanut hiljalleen oppia jollain tapaa genjutsu tekniikoita tutkittuaan, kyetäkseen luomaan kohteensa mielestä uskottavampia illuusioita. Koko kehitys oli alkanut ajatuksesta äänettömästä kommunikoinnista genjutsun avulla, paisuen lopuksi joksikin minkä avulla pystyi seuraamaan henkilön pinta-ajatuksia tämän huomaamatta ja tahtomatta. Tässä tapauksessa siitä tuskin kuitenkaan tulisi olemaan hyötyä, sillä miekkamies ymmärsi ajatusten olevan jokaisen omaa aluetta ja niiden lukemisen luvatta olevan törkein mahdollinen loukkaus ketä hyväänsä kohtaan. Eikä hän tietenkään halunnut loukata otolaista enempää kuin oli jo kerennyt mennä tekemään, mitä ikinä tulisikin sen takia tapahtumaan. ''Kyllä mestari.'' Vierellään istuvan kunoichin hieman opettavaisen sävyisen puhetapaan huomiota kiinnitänyt Sanada sanoi leveästi virnistäen, kumartaen samalla kuuliaisen oppilaan tavoin tämän suuntaan kädet eteensä kohotettuina. Samalla hän sai sopivasti pyyhittyä mielestään sen pienen epävarmuuden tunteen minkä koko keskustelun ajatteleminen ja sen mahdollinen lopputulos saivat aikaan, vaikka minkä hyväänsä ratkaisun saaminen asiaan olisi loppujen lopuksi vain helpotus.
Naisen ehdottaessa Kageron olevan jollain tapaa erikois tapaus Akuman silmissä Tsuchigumo meni hieman mietteliääksi ja alkoi jälleen hieroa leukaansa, naukaten viimeiset haalean teen pisarat kupistaan suuhunsa. ''Tuskin vielä mikään erikois yksikön jäsen, mutta oppilas ehkä... Ainakin muistan heidän kummankin sanoneen jotain sellaista.'' Sänkistä leukaansa ja poskeaan mietteliäänäö sivelevä albino kommentoi, punniten sanomaansa mielessään. Mitä enemmän he asiasta keskustelivat sitä enemmän Sanada alkoi uskoa Jinain teoriaan pannan merkityksestä, toivoen että saisi vielä mahdollisuuden keskustella naisen kanssa pannan ollessa paikallaan.
Jinain mainitessa kykenevänsä poistamaan Shishion luoman esteen tarvittaessa Tsuchigumo katsoi tätä hieman yllättyneenä, miettien mitä tämä mahtoi tarkoittaa. Mitä olet oikein mahtanut oppia tämän kuukauden aikana? Mies ajatteli silmiään hieman siristäen, arvellen naisen tarkoittavan jotain uutta tekniikkaa, millä voisi estää vastustajaa toimimasta tavalla tai toisella. ''No minulla on kyllä keinoni selviytyä hänestäkin, mutta otan kyllä apusi mielellään vastaan. Se retki olisi varmasti jotain minne tarvitsisin sinut suojaamaan selustaani, miten ikinä sen sitten aijoitkin tehdä?'' Päätään hieman kallistava nuorukainen vastasi tarjoukseen, arvellen voivansa tarvittaessa selviytyä Jinsakista genjutsujensa avulla. Toisaalta hän kyllä odotti innolla saavansa tietää mitä kunoichilla mahtoi olla mielessään. Varsinkin tämän itsevarmuus onnistumisestaan tuntui vain lisäävän miekkamiehen halua kuulla lisää.

Tingan myöntäessä että kylä olisi hyvä paikka asettua aloilleen ainaikin joksikin aikaa, ennen kuin veri vetäisi taas matkaamaan, ei Akki voinut väittää vastaan. Hän kyllä pystyi kuvittelemaan itsensä asumaan täällä ja kouluttamaan halukkaita miekankäytön saloissa, samalla kun itse opettelisi Nura klaanin jäsenten illuusioiden käyttöä, mutta lopulta hän varmaan suuntaisi syystä tai toisesta taas metsän ulkopuolelle. Uuden näkemisen halu voisi tietty olla mahdollista, vaikka nuoresta iästään huolimatta Sanada olikin jo kerennyt nähdä enemmän kuin useimmat koko elinaikanaan. Kylän metsästäjä ninjana liikkuessa ympäristöön kuitenkin kiinnitti eritavalla huomiota, kuin sillon kun todella pysähtyi ja katsoi ympärilleen. Vasta täällä täällä hän oli oikeastaan huomannut kuinka mielenkiintoisia yksinkertaistenkin asioiden seuraaminen saattoi olla, kuten myös kuinka tärkeää hetkeksi pysähtyminen kaiken kiireen keskellä tuntui olevan. ''Toivottavasti käydäksesi tervehtimässä.'' Akki kommentoi virnistäen, tietäen ainakin itse kaipaavansa ystäviään, minne ikinä näistä kukakin sattuisi asettumaan. Näiden näkeminen toivottavasti olisi se syy miksi hän jättäisi kotipaikakseen valitsemansa maisemat ja lähtisi matkaamaan tutun horisontin taakse, vaikka hän kyllä osasi epäillä sen liittyvän johonkin vähemmän huolettomaan syyhyn.

Kuullessaan Tingan tuhahtavan hermostuneesti kommenttinsa jälkeen Akki katsoi tätä hieman kysyvästi. ''Etpä taida olla.'' Hän vastasi naisen kysyttä oliko koskaan kertonut isänsä reagtiosta, tämän tavatessa kunoichin lemmikkitiikerin. Kuullessaan tämän kertovan miten Ryuu oli suhtautunut Nagaan näiden ensitapaamisella mies ei voinut kuin tuhahtaa itse halveksivasti, miettien mielessään mahtoiko tämä mielipide edelleen olla voimassa. Tiikeri oli ollut uskollinen ystävä Käärmeen tyttärelle, pysyen aina tämän rinnalla kaikkein pahimmissakin paikoissa ja pelastaen tämän hengen useaankin otteeseen, maksaen siitä kuitenkin kalleimman mahdollisen hinnan. Miekkamies oli kuitenkin varma että jos eläin saisi valita uudelleen, niin tekisi se kaiken aivan samoin ja pysyisi Jinain rinnalla uskollisesti loppuunasti. ''Luulenpa että edes isäsi ei enää kehtaisi olla tuota mieltä Nagasta, vaikka ei ehkä sitä haluaisikaan myöntää.'' Sanada vastasi ja laski kätensä lohduttavasti ystävänsä olkapäälle, nähden pienen surumielisyyden pilkahduksen tämän kasvoilla. Tarinan sitten jatkuessa ja kunoichin kertoessa livahtaneen jonkin riidan seurauksena Izun kanssa illanviettoon kotiarestista kenshi kohotti hieman silmäkulmiaan yllättyneen näköisenä, sillä ei ollut tiennyt näiden kahden olevan niin hyvissä väleissä keskenään. Siskonsa hän kyllä tiesi tehneen mitä halusi, eikä se ollut koskaan tuntunut haittaavan heidän isäänsä, vaikka ehkä se oli juuri ollut mitä olisi kaivattu. Nuiden kahden välit eivät kuitenkaan koskaan olleet ollut kovin hyvät, eikä Tsuchigumo uskonut asian muuttuneen nyt jälkeenpäinkään. Izulla oli tuntunut olevan aina jotain Onimarua vastaan ja nämä kaksi olivatkin tulleet huonoiten heistä toimeen keskenään. Dokukiri ei ollut juurikaan tuntunut pitävän veljistään, vaikka olikin tuntunut nauttivan seuratessaan sitä kun Akki oli huijannut Onikagen tekemään milloin mitäkin typerää. Tämä oli kuitenkin ollut heistä vanhin joutuessaan isänsä huostaan äitinsä kuoltua tehtävänsä aikana, eikä tämä ollut tuntunut koskaan hyväksyvän loppua perheestään. Aivan kuin tämä olisi oppinut vihaamaan heitä jo heti syntymästään asti, vaikka mitään syytä ei olisikaan ollut.
''Sen siitä saa kun opettaa sinulle shinobin taitoja... Vaikka täytyy kyllä myöntää etten tiennyt sinun olevan ystävä myös Izun kanssa?'' Akki naurahti huvittuneena Jinain kerrottua tarinansa, miettien mitä nuo kaksi olivat mahtaneet touhuta.

Aivan kuten kenshi myös kunoichi tuntui olevan varma voitostaan, taputtaen mahaansa ja väittäen että sinne kyllä mahtui. ''Niinkö? Syötkö siis jo kahden edestä.'' Virnuileva Akki piikitteli takaisin, miettien että kannattaisiko Onimarun raskaat getat jättää suosiolla kylään ja ottaa varmanpäälle. Toisaalta paljainjaloin tarpominen lumisilla vuorilla karhean kallion päällä ei kuitenkaan kuulostanut kovin houkuttelevaltra, minkä takia oli varmasti terveellisempää pitää vain kengät suosiolla jalassa ja ottaa pieni riski häviämisestä vastaan. Ei nuin pieni tyttö kuitenkaan voisi kovinpaljoa syödä, ainakaan luultavasti.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 470Viesti Southpaw »

Akkin kutsuessa häntä mestariksi, Tinga ei voinut olla naurahtamatta huvittuneesti miehen sanoille.
"Ihanko mestari? Luulenpa, että se taida olla sinä, joka vielä toistaiseksi on minua vahvempi. Ja olet parempi muodostamaan taistelustrategioita, kun taas minä toimin enemmän improvisoimalla", Tinga virnisti. Vaikka toisaalta jos mietittiin tunne-elämää ja ihmissuhteita, niin siinä hän kenties saattoi tietystä näkökulmasta katsottuna jonkinlainen mestari ollakin. Akkin seuraavaksi vahvistaessa hänen arvelunsa siitä, että Kagero oli jonkin sortin erikoistapaus, Tinga pohti kuulemaansa hetken verran. Jos kyseessä oli jonkinlaiseen erikoisryhmään koulutettava oppilas, tuollainen persoonanvaihdos kieltämättä sopi kuvaan. Jos hän olisi ollut johtaja ja halunnut lähettää yhden ninjan suorittamaan jotain likaisempaa tehtävää, olisi joku Rikimarun kaltainen kylmä tapaus ollut siihen ehdottomasti omiaan. Vastaavasti soluttautumistehtävällä jolla piti kyetä toimimaan luonnollisesti ja epäilyksiä herättämättä, joku Rikimarun kaltainen taas olisi ollut huonoin mahdollinen vaihtoehto. Jos tämä Kagero kykeni moisella persoonanvaihdoksella suorittamaan hyvin monipuolisesti tehtäviä, oli tämän arvo ninjana epäilemättä eri luokkaa kuin jollain satunnaisella rivimiehellä.
"Äh... Sama se kai on kertoa. Tekniikka ei ihan vielä ole käyttövalmis, mutta mitä sanoisit jos kykenisin siirtämään mieleni jonkun toisen pään sisään?" Tinga sanoi varmana siitä, että ehtisi kyllä oppia tekniikan täysin siihen mennessä kun tulisi aika käyttää sitä tähän Shishioon.

"Sinun luonasi aion käydä kyllä aika ajoin vaihtamassa kuulumiset. Ei huolta sen suhteen, että hylkäisin hyvän ystävän", Tinga hymyili. Toki elämä saattaisi heittää kiireitä kummankin tielle, mutta kiireiden helpottaessa olisi aina tilaisuus käydä vierailemassa toisen luona.
"Äh, se ei ollut pääasia tässä. Minusta vain oli huvittavaa se tapa jolla hän antoi siinä asiassa periksi vaikkei olisi halunnutkaan", Tinga vastasi Akkin lohduttaviin sanoihin ja risti sitten käsivartensa ja yritti näyttää isolta ja mahtavalta kagelta.
"Sentään se on normaalin värinen eikä joku valkoinen lumitiikeri mitä se roskasakki käyttää", Tinga koetti matkia isänsä äänensävyä, toistaen lähes sanatarkasti tämän sanat, kun mies oli antanut tyttärensä lemmikkivalinnan suhteen periksi ja hyväksynyt Nagan tämän seuraksi. Akkin kysyessä kuitenkin seuraavaksi hänestä ja Izusta, Tinga kohotti hieman kulmiaan, kääntäen kasvonsa miekkamiehen äänen suuntaan.
"No... En tiedä voiko minua ja Izua pitää ihan niin hyvinä ystävinä kuin nykyisin meitä kahta. En päässyt kuitenkaan siihen aikaan suorittamaan tehtäviä tai muutenkaan kylän ulkopuolelle joten meidän välillemme ei päässyt syntymään samankaltaista sidettä kuin sinun ja minun välille. Mutta kylän sisällä vietimme kyllä toisinaan aikaa yhdessä. Meidän ikäluokassamme suurin osa oli kuitenkin poikia, joten välillä oli ihan mukavaa viettää aikaa vain tyttöjen kesken", Tinga kertoi. Enimmäkseen he olivat vain puhuneet, sen sijaan että olisivat poikien tapaan käyttäneet aikaa taitojensa hiomiseen. Ainakin siihen aikaan, Izu oli vihannut kuutta kättään, ajatellen niiden tekevän hänestä ruman, joten Tinga muisti pariin otteeseen kuunnelleensa kuinka tämä oli purkanut hänelle tuntojaan aiheesta. Ja hän puolestaan oli kertonut hänen ja isän riidoista ja milloin mistäkin, saanut jopa aika ajoin Izulta neuvoja miten kapinoida vanhempia vastaan. Kenties juuri nämä neuvot olivat osasyynä siihen miten hänestäkin oli kasvanut omapäisempi.

Akkin kuitenkin sanaillessa hänen haasteeseensa takaisin, Tinga purskahti huvittuneeseen nauruun tämän kysyessä söikö hän jo kahden edestä.
"Luojan kiitos en. Vaikka sinä varmaan mielelläsi haluaisitkin olla kummisetänä jos sellaisia uutisia kertoisin", Tinga sanoi huvittuneena ajatuksesta. Nykyisellään nainen ei omasta mielestään ollut valmis äidiksi. Ehkä sitten joskus, mutta ei tässä vaiheessa elämäänsä.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 472Viesti Cross »

Tingan naurahdettua ja ruettua vastustamaan mestari nimitystä oli Akkin vuoro naurahtaa takaisin, sillä hän saattoi olla heistä varttuneempi soturi monella tapaa, mutta huomattavasti jäljessä muissa asioissa. Varsinkin ihmmissuhteet olivat asia jossa hän oli huomattavasti ystäväänsä jäljessä, kokien olonsa melko kömpelöksi kun niistä oli kysymys. Siinäkin mielessä Kagero oli ollut erikoinen tapaus että tämän seurassa kaikki oli tuntunut tapahtuvan kuin itsestään, ilman että asiasta olisi tarvinnut enempää ajatella. ''Tiedät kyllä etten tarkoittanut tuota.'' Hieman toista silmäkulmaansa laskeva nuorimies sanoi toruvasti, saamatta kuitenkaan ääntään kuulostamaan aivan niin vakavalta kuin olisi halunnut. ''Saaatan olla shinobina ylivertainen, mutta ihmisenä sinä olet kaukana edessäni.'' Hän jatkoi varmistaakseen että tällä kertaa mitään epäselvää ei jäisi, vaikka epäilikin naisen ymmärtäneen tahallaan väärin. Toisin kuin Sanadalla tällä oli kuitenkin ollut aina jonkin lainen malli siitä miten parisuhteen tulisi toimia, toisin kuin Onimarun antama esimerkki, johon sisältyi saken huuruisia öitä ja maksullisia naisia. Hän oli kyllä monesti yrittänyt ymmärtää isänsä käytöstä, mutta päätynyt aina vain siihen päätelmään opintojensa pohjalta että tämä pakeni jotain ikävää asiaa käytöksellään. Mitä se taas oli, sitä Tsuchigumo ei osannut sanoa.
Kunoichin kysyessä mitä kenshi sanoisi jos tämä kykenisi tunkeutumaan toisten henkilöiden mieliin ja ottamaan nämä haltuunsa, sai tämä osakseen hieman hämmentyneen katseen. ''Pyytäisin sinua kertomaan hieman enemmän.'' Akki vastasi esitettyyn kysymykseen, miettien kuulleensa tuon kaltaisista tekniikoista ennenkin. Ainakin yksi konohalainen klaani oli erikoistunut sellaisiin tekniikoihin, kuten myös täältä löytyi joukkio, joka käytti metsän eläimiä tarkkailuvälineinä ja valvoi näiden silmien avulla Aokigaharan rajoja. ''Tiedän kyllä muutamia klaaneja jotka pystyvät moiseen, mutta en usko sinun saaneen näiden tekniikkoja haltuusi?'' Hän lisäsi ja kääntyi hieman paremmin naista päin, nojaten eteenpäin jalat ristissä allaan.

Jinain lupauduttua tulevansa käymään aika-ajoin, vaikka he asettuisivatkin eri paikkoihin, tunsi Tsuchigumo uskovansa tämän aikovan pitää sanansa. ''Pidän aina teepannun ja jotain kevyttä purtavaa valmiina sitä varten.'' Hän vastasi hymyillen, aikoen vuorostaan itse pitää lupauksensa. Se olisi pieni vaiva näin mieluisan vieraan saamisesta, varsinkin jos tämä vielä onnistuisi raahaamaan Koutein mukanaan.
Naisen ristiessä kätensä ja alkaessa pullistella suuren näköisesti Sanada tuhahti huvittuneena esitykselle. ''Ehkäpä hän sitten löysi vahvempansa, tai heikon kohtansa.'' Hivenen virnistävä mies totesi edessään olevalle ystävälleen, joka oli vasta kertonut olleensa yllättynyt ettei Ryuusta ollut pistämään itselleen vastaan. Ajatus kyllä kävi järkeen, sillä Onimaru oli väittänyt lapsia Jinain suurimmaksi heikkoudeksi ja kieltämättä tämä tuntuikin välittävän näistä kovasti. Tosin tämän asemassa moisen heikkouden näyttäminen yleensä tiesi ongelmia, mitä vain odottivat tapahtumistaan. Eikä se ollut ollut kaukana Tingan jäädessä konohalaisten vangiksi, sillä Ryuu oli jo hetken aikaa tuntunut olevan valmis aloittamaan sodan tämän rauhoittamiseksi. Onneksi Azuza, Rikimaru ja Rain olivat kuitenkin saaneet tämän rauhoittumaan ja suostuteltua hieman vähemmän tuhoisaan vaihtoehdon kannalle, joka oli tosin kyllä tullut Konohalle kalliiksi. Harhautukseksi miekkamiehen tuhoaman padon vesimassojen alle oli varmasti jäänyt satoja, ellei jopa tuhansia henkilöitä ja valtava määrä lähes keräys valmista satoa.
Kuullessaan siskonsa ja Tingan ystävyydestä Akkin täytyi myöntää olevansa hieman yllättynyt, sillä se ei vastannut oikein sitä kuvaa mitä hänellä Izusta oli. Veljiään kohtaan tämä oli tuntunut olevan aina kylmäkiskoinen ja luotaantyöntävä, vaikka he kyllä aluksi olivatkin yrittäneet. Ajankanssa he olivat kuitenkin luovuttaneet tämän suhteen ja antaneet siskonsa olla rauhassa, tullen toimeen omalla tavallaan. Kenshi oli jostainsyystä aina olettanut tämän olevan samanlainen kaikkia muitakin kohtaan, mutta vaikuttikin siltä että tällä oli ollut myös toinen puoli. ''Vaikea uskoa tuota... Minua ja Akuunia hän tuntui vihaavan melkein yhtä paljon kuin Onia, heti siitä lähtien kun tapasimme. Jotenkin olen olettanut sen olleen normaali kohtelu kaikille, mutta kaipa hänkin vain tarvitsi oikeanlaista seuraa.'' Olkiaan kohauttava Sanada sanoi mietteliäänä, yrittäen saada palaset loksahtelemaan paikalleen päässään.

Kuten Akki oli toivonutkin Tinga purskahti nauruun hänen piikkinsä kuultuaan ja vastasi kieltäen sen, onnistuen saada sen kuulostamaan siltä kuin hän olisi toivonut tämän olevan pieniin päin. ''En ainakaan tohtisi kieltäytyä jos pyytäisit.'' Silmää kunoichille iskevä miekkamiesvastasi tämän väitteeseen, välittämättä ollenkaan siitä ettei tämä nähnyt pientä lisä elettä. Tietenkin hän olisi ylpeä jos saisi osakseen kummisedän vastuullisen roolin, varsinkin jos kyseessä oli kahden hänen hyvän ystävänsä esikoinen.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 473Viesti Southpaw »

"Myönnetään, saatoin arvata ettet tarkoittanut sitä ihan niin. Ja mitä tulee ihmisten kanssa toimimiseen, niin sinä vaikutat kehittyvän kovaa vauhtia. Kenties on vain ajan kysymys, että oppilas ylittää mestarin?" Tinga naurahti. Positiivinen merkki miehen kehityksestä ainakin oli se, että tämä vaikutti jollain tasolla tehneen jo alustavan päätöksen sen otolaisen pelastamisen suhteen ja että tämä puhuisi uuden ystävänsä kanssa asiasta ennen mahdollista toimintaan ryhtymistä. Puheen kuitenkin vaihtuessa tytön hetki sitten mainitsemaan uuteen tekniikkaan, tämä suorastaan toivoi, että tekniikka olisi ollut jo käyttövalmis, niin että olisi voinut havainnollistaa vaikutuksen jotenkin.
"Noh, se on kyllä hieman saman tapaista kuin näillä klaaneilla, mutta ei ihan. Ajattelin toteuttaa sen sinettien avulla. Ikään kuin merkkaan kohteeni sinetillä ja sen jälkeen tarvitsee vain vetäytyä jonnekin missä kehoni on suojassa ja voin käyttää Shikigami-lappua siirtyäkseni kohteen mieleen. Tosin en usko että minun tekniikkani vaikutus on ihan niin voimakas kuin näillä alaan erikoistuneilla klaaneilla... Mutta voin siirtyä sen Shishion mieleen ja saada hänestä vaikuttamaan hyvältä idealta, että siirtyy jonnekin muualle taistelun ajaksi. Tai jos siirryn Akuman mieleen voin manipuloida hänet käskemään Shishion muualle", Tinga selitti ideansa siitä miten hyödyntää tekniikkaa Akuma-ongelman kanssa.

Aiheen kuitenkin palatessa parin mutkan kautta Izuun, Tinga joutui hetken verran pohtimaan, mitä voisi kertoa Akkille. Vaikka Izu ei ollutkaan varsinaisesti kieltänyt kertomasta mistä he puhuivat ympäri saarta ulottuvilla retkillään, Tinga oli kuitenkin halunnut kunnioittaa tämän yksityisyyttä pitämällä ainakin isoimmat salaisuudet omana tietonaan.
"Tämä on toki vain arvaus, sillä hän ei koskaan sanonut sitä suoraan. Mutta luulen, että se oli hänen tapansa estää itseään kiintymästä liikaa jotta se ei sattuisi niin paljon jos jotain olisi sattunut... Minulla ainakin oli aina tunne, että hän otti äitinsä kuoleman raskaammin kuin tahtoi itse edes myöntää, joten kai hän ei halunnut kokea sitä samaa tunnetta teidän kanssanne", Tinga sanoi miettivään sävyyn. Tosin toki Izu oli aika ajoin avautunut myös veljiensä edesottamuksista. Etenkin Onikage ja se kuinka tämä oli kaikin tavoin yrittänyt matkia isäänsä, olivat saaneet Izun veren kiehumaan, etenkin silloin jos Onikage tuntui tehneen sitä ihan vain Izua ärsyttääkseen.
"Onia hän kuitenkin taisi vihata aidosti. Osittain siksi, että koki kai olevansa täysin merkityksetön hänen silmissään, mutta eniten varmaan siksi että oli perinyt kädet häneltä... Hän toivoi usein olevansa kaksikätinen ja piti ylimääräiset parit piilossa jos satuimme liikkumaan kylän keskustassa tai jollain muulla vilkkaammalla paikalla. Minun kanssani kahden hän kai ajatteli ettei kannata vaivautua, koska en varsinaisesti näe niitä kuitenkaan", Tinga muisteli, arvellen ettei tainnut olla mikään salaisuus, että Izu oli sekä hävennyt, että vihannut isältään perittyä erikoisominaisuutta.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 474Viesti Cross »

Kuunnellessaan tyytyväisenä saamiaan kehuja taitojensa kehittymisestä Akki antoi olonsa näkyä peittelemättä kasvoillaan, tietäen ettei Tinga kuitenkaan näkisi leveää hymyä hänen kasvoillaan ja vaikka näkisikin niin sillä ei olisi merkitystä. Oli huomattavasti helpompaa olla vain oma itsensä ja näyttää todelliset tunteensa, sen sijaan että keskittyi hallitsemaan pienimpiäkin eleitään ja harkitsemaan jokaista sanaansa. Se oli huojentava tunne mikä sai murheet unohtumaan ja olon tuntumaan siltä että jaksoi ottaa taas muutaman askeleen lisää, vaikka vastuu tuntuikin välillä musertavan painavalta. ''Kaipa minulla sitten on ollut hyvä opettaja...'' Miekkamies vastasi saamiinsa kehuihin hivenen virnuillen. ''Eikä varmasti kestä kauvaakaan kun sinä jo ylität oman mestarisi.'' Hän lisäsi hieman totisemmalla äänellä, pistäen merkille niitä pieniä muutoksia mitä huomasi naisessa tapahtuneen sitten viime näkemän. Raskaat kokemukset tuntuivat kasvattaneen ja vahvistaneen myös tätä aimoharppauksin eteenpäin, vaikka todellista määrää oli vaikea vielä sanoa.
Keskustelun edettyä Jinain mielessä olevaan uuteen tekniikkaan mitä tämä kehitteli, kuunteli Tsuchigumo kiinnostuneena sen toiminta idean. Se ei kuulostanut aivan sellaiselta mitä hän oli kuullut juuri näiden aijemmin mainitsemiensa klaanien käyttävän, mutta saattaisi todellakin osottautua hyödylliseksi tekniikaksi. Kenshi oli itsekkin kehitellyt jotain samankaltaista tekniikkaa genjutsuistaan, jonka avulla olisi mahdollista vaikuttaa henkilöiden tekemiin päätöksiin, mutta aivan tuon kaltaiseen mielenhallintaan siitä ei kuitenkaan olisi. ''Kuulostaa kieltämättä lupaavalta tekniikalta, varsinkin tiedustelua ja hämäämistä ajatellen.'' Mies kommentoi kuulemaansa, miettien kuitenkin kuinka nainen aikoi saada sinettinsä tehtyä huomaamatta jompaankumpaan Otokaguren nykyjohtajista. Vasta hetken ajateltuaan asiaa eräs pieni yksityiskohta kuulemastaan iski Sanadan mieleen, saaden tämän kääntymään melkein säpsähtäen katsomaan seuralaistaan. ''Hetkinen sanoitko shikigami? Jotain uutta mitä kerkesit löytää niistä raunioista?'' Kuulemastaan kiinnostunut miekkamies kysyi, sillä ei ainakaan muistanut ystävänsä käyttäneen ennen mitään sen kaltaisia tekniikoita. Toki tämä oli käyttänyt sinetöinti tekniikoita tulijutsujensa lisäksi jo aijemminkin, mutta sikäli kun hän asiasta mitään ymmärsi shikigamit olivat aivan eri tasolla sinetöinti tekniikoissa, kuin tämän aijemmin käyttämät sidonta ja räjähde merkit.

Kuunnellessaan Tingan näkemystä siskostaan Akki katsoi tätä hieman hölmistyneen oloisesti, ihmetellen miten pahasti oli saattanut ymmärtää siskonsa käytöksen väärin. Toki hän oli ymmärtänyt äitinsä menettämisen satuttaneen tätä, mutta ei kuitenkaan olisi uskonut sen voivan vaikuttaa niin vahvasti tähän. Tietysti näin jälkeenpäin ajateltuna hän kyllä ymmärsi tämän ajattelu tavan jollain tapaa, sillä jonkun niin läheisen menettämisen täytyi tuntua vähintään yhtä pahalta kuin hänestä oli tuntunut menettäessään suurimman osan ystävistään ja henkilöistä jotka jollain tapaa oli laskenut perheekseen. Ehkäpä Izu olikin tehnyt oikein pyrkiessään pitämään etäisyytensä näihin, tietäen ettei kestäisi toista samanlaista kolausta uudelleen, mikä luultavasti oli vain ajan kysymys heidän ammatissaan. ''Mmm... Enpä olisi koskaan uskonut sanovani tätä mutta kuulostaa siltä että olen ymmärtänyt hänet aina väärin, vaikka se taisi ollakkin tarkoituksena.'' Hivenen suutaan mutristava miekkamies sanoi katuvaisen oloisena, ennen kuin kunoichi jatkoi tarinaansa Izun ja Onimarun huonoista väleistä. Sanada ei ollut kuitenkaan aivan valmis allekirjoittamaan väitettä siitä ettei Oni ollut vvälittänyt lapsistaan, vaikka tämän tyyli osoittaa se olikin ollut sangen erikoinen. Tämä ei kyllä ollut asettanut heille juurikaan rajoja, vaan antanut näiden oppia itse tekemistään virheistä. Opettajana isä oli kuitenkin ollut ankara ja vaativa, haluten heidän kykenevän selviytymään kaikista eteen tulevista tilanteista. ''Meillä kaikilla oli kyllä varmasti omat syymme olla pitämättä isästämme, vaikka sitä ei ehkä Onikagesta olisikaan uskonut. En kyllä silti ymmärrä miksi Izu tuntui aina vihaavan käsiään niin paljon... Itse ainakin pidän niitä erittäin hyödyllisinä... Ainakin kunhan oppii unohtamaan ihmisten tuijotuksen.'' Kaikkia kuutta kättään edessään venyttelevä mies vastasi naisen lopetettua tarinansa, muistellen kuinka oli itsekkin inhonnut nuorempana kyläläisten katseita. Hän oli aina erottunut värittömän ihonsa ja kuuden kätensä takia muusta väkijoukosta, yhtenä pahamaineisen miekkamiehen äpäristä. Kukaan ei tietysti uskaltanut sanoa tai tehdä asiasta isoa numeroa, mutta ei seläntakana kuiskitut sanat tai epäilevät katseet olleet jääneet huomaamatta. Aikanaan ne kyllä oppi jättämään huomiotta, mutta ennen sitä niitä oli oppinut vihaamaan. Omalla tavallaan sekin tuntui lisäävän Tonon viehättävyyttä Akkin silmissä, sillä täällä hän ei ollut erikoinen friikki, jonka piti piilottaa ylimääräiset kätensä vaatteidensa alle, vaan yksi kylän normaaleista asukkaista.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 475Viesti Southpaw »

Akkin äänen vakavoituessa, ei ollut vaikea arvata, että tällä kertaa miekkamies todella tarkoitti taistelutaitoja. Sanat saivat naisen ajatukset harhailemaan Rikimaruun ja miettimään hetken verran mitä mestari mahtoi tehdä sillä hetkellä. Varmaankin oli vartiossa isän toimiston lähettyvillä tai koulutti uusia anbuja kylän riveihin ja järjesteli kylän puolustusta kuntoon, sillä Akaeihein menetyksen aiheuttama suojattomuus pitäisi ennemmin tai myöhemmin paikata jollain.
"Odotan innolla hänen reaktiotaan sitten kun se tapahtuu... Tosin hänet tuntien hän löytää kaikesta huolimatta jotain korjattavaa", Tinga naurahti, muistellen kuinka häntä oli ensin yritetty opettaa avaamaan sisäinen silmänsä jonkin munkkien tekniikan avulla. Hänen kuitenkin epäonnistuttuaan tekniikassa kerta toisensa jälkeen, jokin mitä Rikimaru oli silloin sanonut, oli saanut hänet kehittämään täysin oman tapansa nähdä elottomat esineet, kuten hän nykyisin teki.
"Tiedustelua ja hämäämistä ajatellen sen alunperin ajattelinkin. Parasta kuitenkin on, että juuri sinetin avulla voin tehdä jutsun kaukaa, kunhan kohteen chakra vain on sensorini kantamalla. Ja myöskään sinetin huomaamattominen tekeminen ei ole ongelma, sillä tarvitsen vain pienen hipaisun... Muun muassa räjähdesinettini ovat jo pitkän aikaa olleet huomaamattomia sillä ne mukautuvat kosketuskohdan väriin, niin ettei niitä voi huomata paljaalla silmällä", Tinga kuvaili ideaansa, kohottaen sitten hieman kulmiaan kun Akki kysyi hänen mainitsemastaan Shikigamista.
"En kyllä olisi yllättynyt, jos sieltä raunioiden seasta sellainen löytyisikin... Ja veikkaisin, että isoäitini varmaan osaisi valmistaa Shikigamin sinettitekniikoiden avulla. Mutta äsken kun hait teetä niin tulin ajatelleeksi, että Pilafilla jos jollain on varmasti Shikigami tai pari kokoelmissaan jo ennestään, joten lähetin oikealle Tingalle tiedon ideastani että sellaista voisi käyttää tekniikassa. Niin vahvat sinetit eivät noin vain katoa kerran käytettäessä kuten kutsumissinettini, joten Shikigamin voisi vaikka upottaa jonkin esineen, kuten kaulakorun sisään, jolloin se on suojassa kastumiselta ja muulta sellaiselta. Sitten sitä voisi käyttää vahvistamaan yhteyttä minun ja merkityn kohteen välillä jolloin pystyisin siirtämään mieleni", Tinga avasi ideaansa hieman laajemmin.

"Kuten sanoin, se on vain oma arvaukseni. Onhan sekin mahdollista, että hän on yrittänyt olla se ilkeä isosisko, jotta teidän ei tarvitsisi kokea samaa tuskaa jos hänelle itselleen kävisi tehtävällä huonosti... Tai sitten hän on vihannut teitä todella, mutta jos näin on niin en tiedä miksi", Tinga vastasi olkapäitään kohauttaen. Kuten hän oli sanonut, tämä oli yksi niitä aiheita, joista Izu ei ollut puhunut suoraan edes hänen kanssaan, vaikka muuten olikin purkanut ajatuksiaan sokealle tytölle joka tuntui aina olevan valmis kuuntelemaan. Akkin kuitenkin ihmetellessä Izun suhtautumista käsiinsä, Tinga huokaisi hiljaa ja sulki hetkeksi silmänsä, miettien miten oikein yrittäisi saada miekkamiehen ajattelemaan asian Izun kannalta. Vaikka hänellä itsellään ei ollutkaan ihan tuonkaltaista silmäänpistävää erikoisominaisuutta, hän pystyi kuitenkin sokeutensa vuoksi samaistumaan ainakin jossain määrin siihen miltä tuntui olla muiden silmissä erilainen, olkoonkin että hänen osaltaan tilannetta oli tainnut helpottaa se, että hän oli Hebikagen tytär.
"Hyvä on... Kuvittele, että olet kuusikätinen tyttö, 12-vuotias. Murrosikä on iskenyt, hormonit hyrräävät ja sitä rataa. Vastakkainen sukupuoli on alkanut kiinnostaa sinua enemmän kuin ennen", Tinga aloitti, arvellen että Akki varmasti arvaisi jo tässä vaiheessa mihin tämä mielikuvaleikki olisi menossa.
"Olet iskenyt silmäsi poikaan, joka ei tunnu vieroksuvan sinua samalla tavalla kuin muut, joten olet vihdoinkin saanut kasattua tarpeeksi rohkeutta ja menet tunnustamaan kyseiselle pojalle pitäväsi hänestä. Et kuitenkaan saa vastakaikua vaan sen sijaan poika alkaa nauraa ja yrittää vakavalla naamalla väittää että kukaan täysijärkinen ei haluaisi kaltaistasi vaikka maksettaisiin", Tinga jatkoi ja antoi sanojen hetken verran upota Akkin tajuntaan.
"Järjellä ajateltuna poika oli tietenkin väärässä ja hän oli vain kusipää... mutta 12-vuotiaalle tytölle tuollaiset ihastumiset ovat jotain elämää suurempaa, joten tuollainen torjutuksi tuleminen jättää jälkensä tavalla tai toisella", Tinga sanoi, toivoen että Akki ymmärtäisi nyt hieman paremmin sitä inhoa ja vihaa jota Izu tunsi käsiään kohtaan.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 476Viesti Cross »

Tingan epäillessa että vaikka hän ylittäisi Rikimarun taidot jossainvaiheessa niin löytäisi Iga siitä huolimatta jotain huomautettavaa tään taidoista, mikä kuulosti kyllä todennäköiseltä vaihtoehdolta ainakin Akkista. ''Se voi kyllä pitää paikkansa, mutta valitsen ainakin itse mielummin vaativan kuin lepsun opettajan, sillä se kertoo hänen ainakin tekevänsä parhaansa ja haluavan sinun olevan juuri niin taitava kuin voit olla.'' Tämä vastasi kunoichin mietteisiin, huomanneensa ainakin itse olevansa kiitollinen isänsä antamasta armottomasta koulutuksesta. Onimaru ei ollut koskaan tuntunut olevan tyytyväinen siihen mihin tämän lapset olivat kyenneet, vaan vaatinut aina vain enemmän ja enemmän. Gambei oli ollut Sanadan kohdalla aivan samanlainen, varmistaen että pieninkin yksityiskohta oli juuri niin kohdallaan kuin suinkin saattoi vain olla mahdollista. Alkuun hän oli tietysti inhonnut sitä vaivan näön määrää, ymmärtämättä sen tarpeellisuutta. Nyt hän kuitenkin oli jo alkanut ymmärtää syyn, sillä juuri pienet yksityiskohdat tuntuivat olevan ratkaiseva tekijä, joka erotti jyvät akanoista.
Jinain kertoessa kehitelemästään tekniikasta miekkamies kuunteli tämän kuvailua kiinnostuneena, yrittäen kuvitella mielessään kuinka tämän tekniikka tarkalleen tulisi toimimaan. Varsinkin se miten helposti ja huomaamattomasti nainen pystyi sinettinsä kohteeseensa tekemään yllätti hänet, sillä hän oli uskonut sen vaativan hieman enemmän. Toisaalta heidän kahden välillä oli kyllä valtava välimatka, mitä tuli sinetöinti tekniikoihin ja niiden käyttöön. Toisin kuin kunoichi miekkamies ei kyennyt tekemään tarvittavia merkkejä pelkän chakransa avulla, vaan tarvitsi jotain oikeaa ainetta millä kirjoittaa ne. ''En muistanutkaan että kykenet moiseen tekniikoinesi.'' Pientä kunnioitusta ja ihailua kunoichin taitoja kohtaan tunteva nuorimies sanoi, ennen kuin keskittyi kuuntelemaan mitä kage bunshilla oli sanottavana shikigameista ja niiden käytöstä. Ilmeisesti Tinga ei ainakaan vielä osannut valmistaa tai käyttää niitä, mutta aikoi kyllä hankkia niitä käyttöönsä. ''Mmm... En kyllä ole mikään asiantuntija shikigamejen suhteen kuten tiedät, mutta luulenpa että olet oikeassa. Enkä kyllä olisi yllättynyt jos Pilafilta löytyisi jotain aseita tai suojuksia mihin on kaiverrettu shikigami riimuja, joilla voidaan luoda jonkinlainen olento avuksi taistelussa. Tosin sellaiset esineet ovat tietääkseni erittäin harvinaisia ja vaativia käyttää, vaikka en kyllä ihmettelisi vaikka sinusta olisikin hallitsemaan sellaista.'' Mietteliäs Tsuchigumo kommentoi kloonin mietteitä, kohottaen katseensa sumun peittämää taivasta kohti ja mietti asiaa vielä hieman lisää, epäillen että nuita esineitä kuitenkaan pystyisi käyttämään aivan Tingan kertomalla tavalla. Olisi todennäköisempää että tämän pitäisi luoda laput kutakin kohdetta varten erikseen, mutta voisi luultavasti käyttää haltuunsa saamiaan lappuja oppiakseen luomaan itse niitä lisää. Akki tosin saattoi yhtähyvin olla ajatuksineen oikeassa kuin väärässäkin, sillä hänellä oli vain aika vähän tietämystä koko asiasta.

Jinain todetessa että saattoi olla väärässäkin Izun suhteen Tsuchigumo naurahti kepeästi, tajuten että tähänkin arvoitukseen taisi olla vain yksi ratkaisu. ''Niin tai näin. Tämäkään asia tuskin ratkeaa muutoin kuin häneltä itseltään kysymällä.'' Kenshi tuumaili hymyillen, miettien samalla kuitenkin halusiko saada tähänkään kysymyksen vastausta. Omalla tavallaan oli vain mukavamman tuntuista kuvitella että sisko ei ollut aivan niin paha ihminen kuin oli antanut ymmärtää, vaikka varmuus siitä olisikin mukava saada. Toisaalta menettäisikö kysymällä mitään, sillä huonoimmassa tapauksessa Dokukiri osottautuisi vain sellaiseksi kun hän oli aina tämän luullutkin olevan.
Kunoichin sitten alkaessa kertoa esimerkin avulla miksi Izu oli vihannut käsiään, ymmärsi Akkikin nopeasti missä vika oli ollut. Tapahtumaketju kuulosti kyllä uskottavalta ja luultavasti joltain mitä oli tapahtunutkin, eikä tuon kokeminen varmasti olisi saanut ketään pitämään ylimääräisistä raajoista. Surumielinen ilme hiipi Sanadan kasvoille tämän miettiessä tilannetta omalle kohdalleen, sillä kukapa olisi halunnut kuulla tuollaista sanottavan itsestään. Oli varmasti tarpeeksi vaikeaa olla erillainen, mutta olla hylkiö oli vielä paljon pahempaa. ''Ymmärrän mitä tarkoitat.'' Pahoillaan olevalta kuulostava mies vastasi opettavaisen tarinan päätyttyä, pudistaen päätään ihmisten typeryyttä ajatellessaan.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 478Viesti Southpaw »

"Olet oikeassa... en varmaan olisi kehittynyt tällaiseksi ellei hän olisi aina vaatinut täydellisyyttä ennen uuteen asiaan siirtymistä", Tinga sanoi hymyillen. Vaikka se kaikki olikin aika ajoin tuntunut vaivalloiselta, Tinga oli pyrkinyt kuitenkin olemaan valittamatta ainakaan Rikimarun kuullen. Ilman mestarinsa apua hänestä ei varmasti ikinä olisi tullut ninjaa ja se taas olisi tarkoittanut sitä, että hän olisi joutunut edelleen istumaan linnakkeessa muiden huolehdittavana ja rasitteena kylälle.
"Noh, olen vasta hiljattain kehittynyt sille tasolle, että voin piilottaa ne näkyvistä... Tuntui aluksi vaikealta, mutta kun oppi keskittämään chakransa oikealla tavalla se onnistuu loppujen lopuksi melko vähällä vaivalla", tyttö kertoi. Tosin hänen chakranhallintansa oli ajoittain edelleen hieman karkeampaa verrattuna Akkiin, joka kykeni genjutsujen avulla luomaan harhakuvia vihollisen hämäämiseksi. Tämän vuoksi hänellä tulisi olemaan vielä pitkä matka ennen kuin kykenisi saumattomasti käyttämään kaikkein kehittyneimpiä sinettitekniikoita.
"Pitää myöntää, että olen itsekin vain kuullut niistä... Mutta jos oikea Tinga todella saa Pilafilta sellaisen käsiinsä sen kai näkee vasta sitten miten Shikigamia voisi parhaiten hyödyntää... oma veikkaukseni tosin on, että senkin kanssa tekniikan suorittaminen tulee vaatimaan sen verran keskittymistä, ettei sitä voi suorittaa kesken taistelun", Tinga sanoi pohtivasti, toivoen että hänen oikeaa kappalettaan onnistaisi Pilafin luona.

"Hienoa poikaseni, alat tosiaan oppia", Tinga vastasi hymyillen, Akkin sanoessa että Izun todellinen kanta asiaan voisi selvitä van kysymällä, kuten aikaisemmin puheen olleen Kageronkin tilanne. Vaikka tytöllä ei varmuutta Izun ajatuksista tässä asiassa ollutkaan, hän todella toivoi, että sisarukset tavalla tai toisella onnistuisivat setvimään välinsä mahdollisista erimielisyyksistä huolimatta.
"En yritä väittää, että noin olisi tapahtunut... Mutta jos taustalla todella on jotain tuon kaltaisia kokemuksia, niin en yhtään ihmettele miksi hän vihasi käsiään, vaikka ne varmasti ovat hyödyksi myös taistelun ulkopuolella", Tinga sanoi, miettien itsekin miltä tuntuisi jos hän itse olisi joutunut sokeutensa vuoksi syrjityksi esimerkin mukaisella tavalla. Kai hän oli onnekas siinä, että silmiään lukuunottamatta oli syntynyt normaalina ja terveenä, joskin aika ajoin oli ärsyttänyt se, että hänestä oli huolehdittu enemmän kuin Ryoujinista, aivan kuin hän ei olisi voinut tehdä mitään itse.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 480Viesti Cross »

Akkin ei ollut vaikea uskoa että Tingasta oli ollut vaikea oppia tekemään sinetöinti tekniikoidensa merkit chakransa avulla, saati sitten muuttamaan ne normaaleille silmille näkymättömäksi, sillä hänestä oli tuntunut vaikealta jo luoda näkymättömiä tuuliteriä, joita jotkut Onimarun opettamat tekniikat olivat vaatineet täydellisessä muodossaan. ''Älä yritä. Tiedän kyllä sellaisen olevan melko hankala temppu suorittaa. Pelkkä näkymätön tuuliteräkin meinasi tuottaa minulle ensin ongelmia ja jouduin harjoittelemaan kuukauden päivät, ennen kuin onnistui kunnolla.'' Hän vastasi aikaansaannostaan vähättelevälle tytölle, tietäen hyvin kuinka vaativa kyseinen temppu todella oli suorittaa. Albino oli kyllä erittäin taitava hallitsemaan chakraansa, mikä oli genjutsujen käytön erikois edellytys, mutta hänen tapauksessaan asiaa helpotti huomattavasti tämän erityisen voimakas yin chakra. Sanadan luontaiset lahjat olivatkin aina olleet enemmän illuusioihin kallistuvia, kuin tämän isältään oppimaan kenjutsuun. Tämän sattuman takia hänen valitsemansa taistelutyyli olikin melko erikoinen, ottaen hyödyn kahdesta lähes päinvastasesta lähestyä taistelua ja se luultavasti olikin yksi nuorenmiehen menestyksen salaisuuksista.
Shikigameista keskustelevien ystävysten puheeksi tullessa nuiden harvinaisuus Tsuchigumo ei ollut yllättynyt kun Jinai myönsi ettei tietänyt paljoakaan niiden tavasta toimia, vaikka olikin perustanut suunnittelemansa tekniikan niihin. Tämä ei kuitenkaan ollut aivan hakoteillä, sikäli kun hän asiasta mitään tiesi. ''No uskon kuitenkin että olet oikeilla jäljillä, sillä oman käsitykseni mukaan ne ovat juuri tarkoitettuja hallitsemaan niinsanottuja henkiä, mutta vaativat voimakkaan chakran lähteen ja mielen toimiakseen, joten käyttö taistelussa voi kyllä olla ainakin aluksi melko hankalaa. Hieman kait samaan tapaan kuin isäsi Edo Tenseissä hallitaan kuolleita... Tosin niitä kahta asiaa tuskin voi suoraan verrata toisiinsa.'' Leukaansa karkeaa mustaa sänkeä hierova kenshi mutisi mietteliäänä, epäillen ettei entiaikojen munkit ja onmyodot olisi käyttänyt mitään niin synkkää tekniikkaa kuin Edo Tenshin oli. ''Mutta jos jostain niin Pilafilta varmasti löydät etsimäsi, vaikka hinta voikin kyllä olla melko kova.'' Mies lisäsi tietäen kuulemiensa tarinoiden pohjalta vanhan mestari sepän ja aseiden rakentajan olevan erittäin tiukka kauppamies, joka kyllä osasi määrittää tuotteidensa hinnan. Tämä oli myös tunnettu siitä ettei pitänyt hyvän aseen hukkaan heittämisestä väärissä käsissä, osaten yleensä melko hyvin nähdä millainen tuote kullekkin asiakkaalle sopi parhaiten.

Railakas nauru purkaantui vakavasta aiheesta huolimatta Akkin suusta Tingan omaksuessa jälleen metrarin elkeet ja kehuessa häntä kehittymisestä, miehen pähkäiltyä ettei saisi tietää siskonsa käytöksen tarkoitusperiä muuten kuin kysymällä tälätä suoraan. Se olikin jotain mitä hän luultavasti joskus tulisikin tekemään, sillä tämä oli kuitenkin hänen viimeinen jäljellä oleva lähisukulaisensa. Tietysti täältä kylästä oli löytynyt muitakin sukulaisia, heitäkohtaan hänelle ei ainakaan vielä ollut kerinnyt kehittynyt mitään todellisia tunteita. Nämä olivat vain tuntemattomia ihmisiä, vaikka olivatkin ottaneet miekkamiehen jopa yllättävän avoimin sylein vastaan.
Tingan hieman tarkentaessa aijemman tarinansa tarkoittaneen vain hänen omaa arvaustaa Sanada nyökytti hieman päätään, ymmärtäen ettei sillä ollut loppujen lopuksi ollut muuta tarkoitusta kuin saada hänet ymmärtämään että Izun vihalle käsiään kohtaan oli olemassa jokin syy. ''Ymmärrän... Tarina kyllä kuulostaa hyvinkin mahdolliselta, mutta tuskinpa kyse on niinkään ollut ulkonäöstä. En ainakaan itse usko kovinkaan monen nuoren olleen valmis antamaan rukkasia Izun näköiselle henkilölle, vaikka tällä muutama ylimääräinen käsi olikin. Ennemmin se on varmasti liittynyt siihen kuka hän oli, kuin siihen miltä näytti.'' Miekkamies vastasi myöntäen sen että sisko oli ollut hyvinkin näyttävän näköinen nuori nainen, mutta Akaeihein jäsenenä ja Onimarun lapsena saanut luultavasti useimmat mahdolliset kiinnostuksen kohteet pötkimään karkuun häntäkoipienvälissä. Tietysti tämän jääkuningatar mainen käytös oli myös ollut omiaan lisäämään luotaanpoistyöntävää mielikuvaa, minkä takia pakkien saaminen varmasti oli hyvinkin todennäköistä ja ne taas oli helppo sotkea johtuvaksi jostain muusta, varsinkin jos henkilö oli jo valmiiksi ollut tyytymätön ulkonäköönsä.
Melkein heti sanottavansa sanottua Tsuchigumo tunsi pienen ilmavirran takanaan ja kääntyessään katsomaan taaksensa, huomasi hän ketunnaamaisen ja pitkäkalloisen nuorenmiehen ilmestyneen heidän taakseen. ''Katsos vain täällähän se nuoripari istuukin.'' Leveästi hymyilevä viirusilmä sanoi, saaden akkin olemattoman läsnäolonsa takia tuntemaan olonsa hieman häiriintyneeksi. Hän oli jossain määrin jo kerennyt näiden parin päivän aikana tottua Aoshin ja muiden Nura klaanilaisten tapaan pitää itsensä huomaamattomina, mutta silti jossainmäärin chakran aistinta kykyynsä jo luottamaan tottunutta miestä tuo tapa vain tahtoi häiritä. Vielä pahempi tilanne oli varmasti Tingalle, joka tuntui luottavan kuulonsa lisäksi myös kykyynsä aistia chakraa, kyetäkseen tulemaan toimeen. Tälle Nura klaanin jäsenet olivat käytännössä näkymättömiä halutessaan, ellei tämä keskittyisi todella tarkkaan näiden etsimiseen.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 486Viesti Southpaw »

"Älä itse yritä. Minä olen ihan tosissani", Tinga naurahti, arvaten Akkin todennäköisesti ajattelevan, että hän yritti olla vaatimaton. Asia ei kuitenkaan ollut ihan näin, sillä harjoitellessaan tekniikkaa Tinga oli lopulta tajunnut, että saadakseen sinetin näkymättömäksi, hänen oli käytettävä chakraansa samalla tavoin kuin käyttämässään Sona gijutsussa.
"Silloin harjoitellessani tajusin että näkymättömyys saadaan aikaan samalla tavalla kuin chakrapurkaukset joilla havainnoin ympäristöäni, sillä niitähän ei myöskään paljaalla silmällä näe. Olin vain koko ajan ohjannut chakrani väärin ja kun lähdin tekemään sen samaan tapaan jo osaamani tekniikan kanssa mutta ikään kuin... vähemmän aaltoilevasti, se alkoi luonnistua helpommin", Tinga tarkensi selitystään siitä mitä oli tarkoittanut. Tosin hän ei ollut ihan varma osasiko selittää asiaa kovin hyvin, etenkin kun Akki ei tainnut olla kovin perehtynyt siihen tapaan jolla hän kykeni liikkumaan ilman muiden apua.
"Mutta siitä tulikin mieleeni... Haluan opettaa Sona gijutsun sinulle. Tiedän sinun osaavan aistia chakraa kuten minä, mutta jotkut vastustajat voivat piilottaa chakransa. Sellaisissa tilanteissa voit edelleen löytää heidät Sona gijutsun avulla, jos he vain ovat sen kantaman sisällä, sillä kovin moni ei kuitenkaan saa kehoaan niin näkymättömäksi että tekniikat noin vain menisivät heidän lävitseen. Ja tietenkin pystyisit liikkumaan vaivattomasti jos on niin pimeää ettet voi nähdä", Tinga lisäsi mieleensä juolahtavan asian, jota oli miettinyt jo jonkun aikaa, ennen kuin oli lähtenyt Kouteita pelastamaan.
"Edo tensei on tosiaan ihan omaa luokkaansa vaikka ei ihan verrannollinen Shikigamien kanssa olekaan. Tosin en pidä sen tekniikan ideasta. Vaikka sillä voikin kutsua kauan sitten kuolleita mestareita taistelemaan rinnallaan se on minusta tuntunut aina jotenkin epäkunnioittavalta kuolleita kohtaan... heidän tulisi antaa leävät, sillä he ovat jo taistelunsa taistelleet", Tinga kommentoi isänsä osaamaa tekniikkaa.

Akkin nauru sai Tingankin pian hymyilemään leveästi, sillä tämän keskustelun aikana läpikäydyistä murheista huolimatta oli hienoa havaita, että miekkamies edelleen kykeni myös nauramaan ja tuntemaan iloa. Nainen oli jo vastaamaisillaan jotain ystävänsä sanoihin, kun yllättäen tunsi Sona gijutsun varassa jonkun ilmaantuvan heidän taakseen kuistille. Jos hän olisi aistinut ympäristöään pelkän sensorinsa varassa, olisi tulija hyvin todennäköisesti jäänyt huomaamatta jopa hänen aisteillaan. Kuten hän oli kutienkin Akkille ehtinyt sanoa hetki sitten, kovin moni ei kuitenkaan pystynnyt piilottamaan fyysistä läsnäoloaan, joten Sona gijutsussa matkaan lähetetty chakrapurkaus osui tämän kehoon siinä missä se osui myös mökin seinään ja kuistin kattoa kannatteleviin puisiin pylväisiin.
"Liity toki seuraan? Aistin pannussa olevan vielä vähän teetä jäljellä", Tinga virnisti tulijalle ja osoitti olkansa yli peukalolla kohti mökin ovea.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Jälleennäkeminen (rope)

Viesti: # 488Viesti Cross »

Tingan väittäessä väittäessä ettei Akki ollut ollut tosissaan kehuessaan tämän taitoa käyttää chakraansa tekniikoissaan, pääsi miehen suusta huvittunut naurahdus, sillä hän oli ollut täysin tosissaan. ''Olen kyllä aivan tosissani. Yritä arvata kauvanko minulta kesti luoda ensimmäinen chakraterä, joka oli tarpeeksi ohut ollakseen näkymätön ja tarpeeksi terävä leikatakseen hyvin?'' Käsiään levittelevä miekkamies vastasi hieman anteeksi pyytävään sävyyn, aivan kuin olisi ollut pahoillaan pienestä väärinkäsityksestä. Naisen kuitenkin alkeassa kertoa kuinka onnistui tekemään merkeistään huomaamattomia, löi mies itseään kämmenellä otsaan, ymmärtäen oman typeryytensä. Hän oli selvästikkin lähtenyt väärille teille, alkaessaan miettiä asioita monimutkaisemmin kuin ne todella olivat. Tai sitten kunoichi sai sen vain kuulostamaan helpommalta kuin todella oli, kuten usein kävi kun joku todella osasi jotain. Hänestäkin useimmat genjutsut olivat lastenleikkiä luoda, aivan kuten monien kenjutsujenkin vaatimat liikkeet tuntuivat tapahtuvan täysin luonnollisesti, ilman sen suurempaa miettimistä. ''Älä huoli tiedän kyllä mitä tarkoitat, vaikka tuskinpa pystyisin toistamaan tuota temppua edes halutessani.'' Ystävänsä tavoin hymyilevä Sanada vastasi tälle olkiaan kohauttaen, miettien kuinka helpolta voisi saada joidenkin vaikeimpienkin kenjutsujen suorittamisen kuulostamaan. ''Vai mitä luulet osaisitko huitaista chakralla täytetyn miekan terän maahan ja räjäyttää kaiken edessäsi olevan vastustajasi naamalle?'' Mies jatkoi silmää iskien, tietäen ettei Doryusen nadaren suorittaminen ollut sentään aivan nuin yksinkertainen asia. Pelkästään nuilla ohjeilla moni onnistuisi joko murtamaan oman kätensä tai räjäyttämään itsensä tiehen maanpinnan kanssa, saamatta mahdollisuutta koskaan yrittää uudestaan.
Naisen seuraavaksi tarjoutuessa opettamaan chakran aistinta tekniikkansa Akki ei voinut muuta kuin nyökätä päätään tämän suuntaan, hyväksyen tarjouksen. ''Kiitos mestari.'' Pientä sisäpiirin vitsiä jatkava miekkamies vastasi kohottaen kätensä eteensä kumartaessaan, kuten asiaan luonnollisestikkin kuului. Hän oli kyllä kerennyt jo omatoimisesti oppia hieman chakran aistinta tekniikoista, huomattuaan kykenevänsä käyttämään niitä, mutta jotkut asiat tuntuivat silti tuottavan hieman ongelmia ja kaikki apu oli tietenkin tervetullutta niiden ylittämiseksi. Eikä hän tuntenut ketään Tingaa parempaa, jolta olisi ollut valmis ottamaan apua vastaan. Useimmat hänen tuntemansa sensori tekniikkojen tuntiat käyttivät kuitenkin hieman erillaista tekniikkaa, tai suosivat esimerkiksi eläimiä laajojen alueiden tutkimiseen. ''Olen kyllä saanut täällä huomata että sellaisia henkilöitä riittää, kuten Nurat. Heillä tuntuu olevan jonkinlainen kyky muuttaa liittolaisensa näkymättömiksi passiiviselle kyvylle aistia chakraa.'' Ensimmäistä kohtaamista kolmea Aokiharalaista vastaan muisteleva Akki vastasi, saaden vasta sen jälkeen kuulla että näiden kyky kadota halutessaan kesken taistelun ei ollut johtnut ainoastaan yksilökyvyistä, jonka näistä jokainen oli omannut. Kyse oli ollut juurikin taistelua tarkkailleen Aokin käyttämästä tekniikasta, joka oli yhteudessä jokaisen hyökkääjän kaulassa olleeseen amulettiin, kyeten piilottamaan näiden chakran täysin huomaamattomaksi. Normaalisti tuollainen amuletti riitti pitämään kylän shinobien chakran piilossa, silloin kun nämä eivät olleet taistelussa. Kyse oli pienestä sinetöinti tekniikasta, joka imi kustakin henkilöstä ylivuotavan chakran itseensä ja teki kantajastaan lähes mahdottoman havaita. Se taas mahdollisti yllätys hyökkäysten tekemisen niitäkin joukkoja vastaan, joilla sattui olemaan sensori ninja mukanaan, mikäli tämä ei todella nähnyt vaivaa ja etsinyt mahdollisia vihollisia.

''Tuskinpa kukaan voi sanoa todella pitävänsä jostain niin loukkaavasta tekniikasta... Kuolleiden pitäisi saada olla kuolleita, minkä takia olen oikeastaan iloinen edes siitä että se oli Rikimaru joka onnistui todella surmaamaan isän. Ainakaan hänestä ei jäänyt mitään isällesi käytettäväksi tekniikassaan, toisin kuin muista Akaeihein jäsenistä.'' Synkkäilmeinen miekkamies totesi happamasti, arvellen ettei Ryuu ollut heittänyt potenttiaalista zombi armeijaa menemään, kuten olisi ollut vähintäänkin kohtuullista. Sen sijaan hän valmistui vielä jonainpäivänä kohtaamaan nämä, siinäkin tapauksessa että näiden henkiin herättäminen tulisi vaatimaan lisää uhrauksia. Hebikaguren vankiloista tulisi kuitenkin varmasti löytymään tarvittavat materiaalit kaikkien 93:n orjuuttamiseen.
Kaksikon taakse ilmestyneen Aoshin hymy näytti levenevän entisestään Tingan tarjotessa teetä tälle, mutta siitä huolimatta tämä päätti pudistaa päätään. ''Ikävä kyllä joudun kieltäytymään kauniin neidin tarjouksesta... Sojiro ja Doihaku ovat odottaneet sinua jo kohta pari tuntia.'' Nura kieltäytyi ystävällisesti, kääntäen katseensa heti sen jälkeen sokeasta naisesta tämän vierellä istuvaan kuusikätiseen mieheen. Kuullessaan tämän Akki rvisti hieman, muistaen vasta silloin että oli ollut pakkaamassa tavaroitaan matkaa varten, ennen kuin oli aistinut Jinain chakran ja lähtenyt selvittämään mistä oli kysymys. ''Älä hätäile. He kuulivat kyllä että sinulla on täällä nais seuraa.'' Kieltäytymisestään huolimatta mökin sisään hiippaillut nuori shinobi jatkoi kaataessaan vettä vihreillä teenlehdillä puolilleen täytettyyn mukiin, samalla kun kenshi itse oli loikannut pystyyn ja alkanut kasata taas viimeisiä tavaroitaan. ''Hyvä että tulit muistuttamaan... Viittitkö mennä sanomaan että tulemme kohta?'' Miekkamies kysyi teensä juuri valmiiksi saaneelta Aoshilta, joka oli juuri ottamassa juomansa ensi kulausta. ''Ei kiirettä he alkoivat pelata noppaa muiden kanssa.'' Juomaansa naukkaileva nuorimiesvastasi hieman kättään huolettomasti heilauttaen, katsellen avoimen uteliaasti valkosilmäistä ja punahiuksista nuorta naista.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”