Sunagakuren klaanit ja bloodlinet

Ilmoita hahmosi tänne, jos haluat liittyä Sunagakuren kylään. Et voi pelata ennen kuin hahmosi on hyväksytty.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Sunagakuren klaanit ja bloodlinet

Viesti: # 4685Viesti Southpaw »

Tästä topicista löydät alla listattujen klaanien ja verirajoitteiden tekniikat. Klikkaamalla linkkejä pääset suoraan haluamiesi tekniikoiden kohdalle ilman ylimääräistä scrollaamista.

Sabaku
Shakuton
Nukketaide
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Sunagakuren klaanit ja bloodlinet

Viesti: # 4686Viesti Southpaw »

Sabaku
Tässä Sunagakuresta lähtöisin olevassa verilinjassa, ninja kykenee hallitsemaan hiekkaa halunsa mukaan. Hiekkaa voi käyttää parhaimmillaan hyvinkin tuhoisiin hyökkäyksiin, mutta miinuksena kuitenkin on, että verilinjan kykyjä ei pysty käyttämään ympäristössä, jossa hiekkaa ei ole. Tämän vuoksi monet Sabakut kuljettavat hiekkaa mukanaan joko siihen tarkoitetussa, selkään kiinnitettävässä ruukussa taikka kääröissä.

Elementit: Maa + Tuuli


D-taso

Suna Shuriken
Tekniikassa ninja muodostaa hiekasta useita hiekkashurikeneja ja lähettää ne ilman halki kohti vastustajaa. Osuessaan shurikenit eivät tee viiltohaavaa tavallisten shurikenien tapaan, mutta koska hiekka on hyvin karheaa, shurikenit repivät usein ihon ikävästi verille.
Taso: D
Chakra: -3
Damage: 3


C-taso

Suna Bunshin
Tässä tekniikassa ninja muodostaa hiekasta itsensä näköisen kloonin, jolla hämätä vastustajaa. Tarvittaessa kloonin voi päästää tarkoituksellisesti hajoamaan vastustajan lähistöllä ja sen jälkeen käyttää klooniin käytettyä hiekkaa vastustajan vangitsemiseen.
Taso: C
Chakra: -5

Suna no Yoroi
Tässä tekniikassa ninja muodostaa ympärilleen hiekasta koostuvan ohuen kuoren, jonka avulla voi suojata itseään iskuilta. Tekniikka suojaa kuitenkin vain hyvin heikoilta iskuilta ja lisäksi hiekasta muodostettu kuori myös painaa jonkin verran ja hidastaa käyttäjän liikkeitä.
Taso: C
Chakra: -5
Suojaa: 5 dmg
Nopeus: -2


B-taso

Sabaku Fuyu
Tässä tekniikassa ninja kannattelee omaa tai jonkun toisen painoa hiekan avulla ja kykenee tällä tavoin nostamaan ihmisiä ilmaan. Ninja voi ohjata tällä tekniikalla luotuja hiekka-alustoja mielensä mukaan ja kykenee tällä tavoin helposti lentämään ilman halki. Monet Sabakut käyttävät tätä tekniikkaa silloin kun pisteestä A, pisteeseen B pitää päästä nopeasti.
Taso: B
Chakra: -10 per vuoro

Daisan no Me
Tässä tekniikassa ninja muodostaa hiekasta silmän haluamaansa paikkaan ja sulkee sitten toisen silmänsä. Hiekkasilmän avulla ninja voi vakoilla haluamaansa paikkaa kauempaa. Tekniikan heikkous on kuitenkin se, että silmän avulla ei voi kuulla ääniä, joten käyttäjä ei voi salakuunnella vakoiltavia henkilöitä, muuten kuin lukemalla huulilta mitä nämä sanovat. Tekniikkaa voi myös käyttää, mikäli joutuu suojautumaan ympäröimällä itsensä hiekalla kokonaan. Silmän avulla ninja näkee helposti mitä hiekkasuojan ulkopuolella tapahtuu.
Taso: B
Chakra: -10 per vuoro


A-taso

Suna Arare
Tekniikassa ninja muodostaa ilmaan vastustajan yläpuolelle useita suuria, pallon muotoisia hiekka-ammuksia ja päästää ne sitten tippumaan alas. Osuessaan pahaa aavistamattomaan vastustajaan, hiekka-ammukset voivat pahimmillaan jopa murtaa luita.
Taso: A
Chakra: -25
Damage: 25 kaikkiin vastustajiin + luita voi olla murtunut

Ryusa Bakuryu
Tässä tekniikassa ninja lähettää vastustajaa kohti valtavan hiekka-aallon ja yrittää haudata vastustajan aallon alle. Osuessaan täydellä voimallaan hiekka raapii vastustajan helposti verille ja hautaa vastustajan alleen. Mikäli vastustaja jää hiekkamassojen alle, tämän voi murskata aallon sisään Sabaku Taiso tekniikalla ja jättää sitten joko kuolemaan hiekkamassojen alle tai tuoda hiekka-aallon pintaan vangittavaksi.
Taso: A
Chakra: -20
Damage: 20 kaikkiin vastustajiin

Sabaku Taiso
Tämä on jatkotekniikka Ryusa Bakuryu tekniikalle. Saatuaan vastustajat haudattua hiekka-aallon alle, Sabaku ottaa ympäriinsä levinneen hiekkamassan hallintaansa ja alkaa tiivistää sitä vastustajien ympärille, samaan tapaan kuin Sabaku Soso tekniikassa. Paineen kasvaessa tarpeeksi kovaksi, tekniikka murtaa helposti vastustajilta luita, minkä jälkeen nämä voi joko jättää hiekkamassojen alle tai tuoda pintaan vangittavaksi.
Taso: A
Chakra: -25
Damage: 25 kaikkiin hiekan vangiksi jääneisiin vastustajiin



A/A-taso

Suna no Kaiwan
Tässä tekniikassa ninja muodostaa hiekasta kaksi valtavaa kättä, joita voi käyttää joko vihollisen iskemiseen taikka tämän vangitsemiseen. Mikäli vihollinen jää käsien otteeseen, tämän vahingoittamiseen voi käyttää muita hiekkahyökkäyksiä, kuten esimerkiksi Sabaku Soso.
Taso: A/A
Chakra: -40
Damage/Kesto: 40

Suna Shigure
Tekniikassa ninja luo hiekasta useita pieniä hiekkaluoteja, ja lähettää ne sitten kovalla nopeudella kohti vastustajaa. Osuessaan hiekkaluodit repivät helposti ihon rikki ja pahimmillaan ne voivat murtaa jopa luita.
Taso: A/A
Chakra: -35
Damage: 35


S-taso

Futon: Sasandan
Tässä tekniikassa ninja lähettää vastustajaa kohti ensin useita pieniä hiekka-ammuksia ja puhaltaa sitten perään voimakkaan tuulenpuuskan, joka auttaa ammuksia lentämään nopeammin. Osuessaan vastustajaan tämä hiekkamyrskyn kaltainen tekniikka repii vastustajan ihon oitis rikki. Samalla myös ammuksiin käytettyjä hiekanjyviä joutuu vastustajan verenkiertoon, mahdollistaen sen, että Sabaku voi ohjata vastustajan sisällä olevia hiekanjyviä ja pakottaa tämän esimerkiksi pysymään paikallaan jatkohyökkäystä varten.
Taso: S
Chakra: -70 tehdä, -25 per vuoro ohjata vastustajaa
Damage: 70 + on kolmen vuoron ajan vastustajan ohjattavissa


Tasojutsut

Sabaku Kyu
Tässä tekniikassa ninja ohjaa hiekkaa vastustajan ympärille, pyrkien saamaan hiekalla otteen joko vastustajan raajoista tai parhaimmassa tapauksessa ympäröimään tämän hiekalla kokonaan, niin että vain kasvot jäävät näkyviin. Tällä tavoin ninja voi helposti vangita vastustajansa paikoilleen ja joko vahingoittaa tätä jollain jatkotekniikalla taikka kuljettaa tämän mukanaan taistelukentältä jonnekin muualle.

Taso: D
Chakra: -4 per vuoro
Kestävyys: 4

Taso: C
Chakra: -6 per vuoro
Kestävyys: 6

Taso: B
Chakra: -10 per vuoro
Kestävyys: 10

Taso: A
Chakra: -20 per vuoro
Kestävyys: 20

Taso: S
Chakra: -70 per vuoro
Kestävyys: 70

Sabaku Soso
Tämä tekniikka on jatkotekniikka Sabaku Kyu tekniikalle. Saatuaan otteen vihollisesta Sabaku Kyuulla, ninja alkaa tiivistää hiekkaa pienempään tilaan, aiheuttaen näin painetta vastustajan vangituille raajoille tai koko keholle. Parhaimmillaan tämä tekniikka voi jopa tappaa vastustajan, mutta usein se murtaa vain luita ja näin joko hankaloittaa vastustajan taistelua tai tekee taistelemisen jopa kokonaan mahdottomaksi.

Taso: D
Chakra: -4
Damage: 4

Taso: C
Chakra: -6
Damage: 6

Taso: B
Chakra: -10
Damage: 10

Taso: A
Chakra: -20
Damage: 20

Taso: S
Chakra: -70
Damage: 70

Suna no Tate
Tässä tekniikassa ninja muodostaa ympärilleen hiekkasuojan, joka voi olla käyttäjän tahdosta riippuen minkä muotoinen tahansa. Useimmat ninjat suosivat erilaisia hiekkamuureja tai palloja, jotka suojaavat käyttäjää joka puolelta.

Taso: D
Chakra: -3
Suojaa: 3

Taso: C
Chakra: -5
Suojaa: 5

Taso: B
Chakra: -10
Suojaa: 10

Taso: A
Chakra: -22
Suojaa: 22

Taso: A/A
Chakra: -35
Suojaa: 35

Taso: S
Chakra: -70
Suojaa: 70

Sensa Kaibyo
Tekniikkaa, jossa ninja voi hiekan avulla aistia ympäristöään. Vastustajan koskettaessa hiekkaan, hiekanjyvät tarttuvat tähän kiinni, minkä vuoksi jopa näkymättömät vastustajat voi saada näkyviin tämän tekniikan avulla. Hiekan avulla ei kuitenkaan kykene aistimaan vastustajan voimakkuutta samalla tavoin kuin chakranaistinta kyvyllä. Tekniikka soveltuu siis ainoastaan vastustajan sijainnin paikantamiseen.

Taso: A
Chakra: -17
Vaikutus: Hiekalla voi aistia max. 1 km päähän

Taso: S
Chakra: -35
Vaikutus: Hiekalla voi aistia max. 2 km päähän
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Sunagakuren klaanit ja bloodlinet

Viesti: # 4687Viesti Southpaw »

Shakuton
Shakuton on kekkei genkia, jonka avulla ninja voi muodostaa tuli- ja tuuli elementtien avulla niin kuumia hyökkäyksiä, että yksikin osuma voi pahimmillaan saada kaiken nesteen vastustajan kehossa katoamaan. Tämän vuoksi shakutonia käyttävien ninjojen uhrit usein löydetään taistelukentältä muumioituneina. Yhtenä legendaarisimmista shakutonin käyttäjistä pidetään Sunagakuressa elänyttä Pakura-nimistä kunoichia, joka kuitenkin kuoli tehtävällä ennen viimeisintä ninjasotaa.

Elementit: Tuli + Tuuli

A-taso

Shakuton Bakuha
Tässä tekniikassa ninja tekee käsimerkit ja laskeutuu sitten koskettamaan maan pintaa, voidakseen ohjata Shakuton chakraansa maan alle. Maan alle kerääntynyt chakra purkautuu lopulta räjähdyksen kaltaisena auringon tavoin hohtavana säteenä ylöspäin, vahingoittaen kaikkea tiellä olevaa.
Taso: A
Vaikutus: Suuri ylöspäin räjähtävä säde, joka kattaa noin viiden metrin alueen vastustajan alla
Chakra: -25
Damage: 25 täydellisesti osuttuna


A/A-taso

Dai Shakuton Bakuha
Tässä tekniikassa ninja tekee käsimerkit ja laskeutuu sitten koskettamaan maan pintaa, voidakseen ohjata Shakuton chakraansa maan alle. Maan alle kerääntynyt chakra purkautuu lopulta räjähdyksen kaltaisena auringon tavoin hohtavana säteenä ylöspäin, vahingoittaen kaikkea tiellä olevaa.
Taso: A/A
Vaikutus: Suuri ylöspäin räjähtävä säde, joka kattaa kymmenien metrien alueen
Chakra: -40
Damage: 40 täydellisesti osuttuna

Shakuton: Hotaru no jutsu
Tässä tekniikassa ninja tekee käsimerkit ja muodostaa ympärilleen monia kymmeniä, noin nyrkin kokoisia valopalloja ja laukaisee ne kohti vastustajaa. Osuessaan nämä kuumat valopallot aiheuttavat pahoja palovammoja ja polttavat hetkessä kaiken mihin osuvat.
Taso: A/A
Chakra: -40
Damage: 40


S-taso

Shakuton: Shokyaku Kaen no jutsu
Tässä tekniikassa ninja nostaa kätensä ylös ja muodostaa yläpuolelleen yhden valtavan, aurinkoa muistuttavan valopallon. Pallon ollessa valmis, ninja heilauttaa kätensä alas kohti vihollista ja tällä tavoin ohjaa pallon haluttuun maaliin. Osuessaan pallo polttaa kaiken viidenkymmenen metrin alueella ninjasta eteenpäin.
Taso: S
Chakra: -75
Damage: 75 kaikkiin vastustajiin


Tasojutsut

Shakuton: Kajosatsu
Tässä tekniikassa ninja muodostaa ympärilleen kolme pientä valopalloa, joita ninja voi ohjata haluamallaan tavalla kohti vastustajaa. Osuessaan nämä kuumat valopallot aiheuttavat pahoja palovammoja vastustajalle. Kaikkein voimakkaimmat ninjat kykenevät tällä jutsulla jopa haihduttamaan kaiken nesteen vihollisen ruumiista. Ninja voi halutessaan ohjata kaikki pallot vain yhtä vastustajaa kohti, mutta tekniikalla voi myös hyökätä usean vastustajan kimppuun kerralla, jolloin molemmat saavat aivan yhtä paljon vahinkoa.

Taso: D
Chakra: -3 per vuoro
Damage: 3 dmg kaikkiin joihin osuu

Taso: C
Chakra: -5 per vuoro
Damage: 5 dmg kaikkiin joihin osuu

Taso: B
Chakra: -10 per vuoro
Damage: 10 kaikkiin joihin osuu

Taso: A
Chakra: -22 per vuoro
Damage: 22 kaikkiin joihin osuu

Taso: A/A
Chakra: -36 per vuoro
Damage: 36 kaikkiin joihin osuu

Taso: S
Chakra: -75 per vuoro
Damage: 75 kaikkiin joihin osuu

Shakuton: Tojiru no jutsu
Tässä tekniikassa ninja muodostaa käsiensä ja jalkojensa ympärille ensin suojaavan chakrakerroksen ja alkaa sitten ohjata shakuton chakraa tämän chakrakerroksen päälle, kunnes ninjan kädet ja jalat hohtavat samalla tavoin kuin muissa hyökkäyksissä käytetyt valopallot. Tekniikan avulla ninja voi tehostaa taijutsuhyökkäyksiään ja aiheuttaa vastustajalle pahoja palovammoja.

Taso: D
Chakra: -3 per vuoro
Damage: 3 dmg

Taso: C
Chakra: -5 per vuoro
Damage: 5 dmg

Taso: B
Chakra: -10 per vuoro
Damage: 10 dmg

Taso: A
Chakra: -20 per vuoro
Damage: 20 dmg

Taso: A/A
Chakra: -36 per vuoro
Damage: 36 dmg

Taso: S
Chakra: -65 per vuoro
Damage: 60 dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Sunagakuren klaanit ja bloodlinet

Viesti: # 4688Viesti Southpaw »

Nukketaide
Sunagakuressa kehitetty taistelutyyli, jossa ninja ohjaa aseiksi muokattuja nukkeja chakranarujen avulla, kuten ohjaisi marionetteja. Chakranarut ovat pääasiassa kiinni nuken nivelissä, mutta niiden avulla voi myös laukaista nuken sisään piilotettuja ansamekanismeja. Useimmat nukketeerit joutuvat käyttämään nukkejen ohjailuun kaikkia sormiaan, mutta Sunagakuren taidokkaimpien käyttäjien (mm. Sasori ja Chiyo) tiedetään kyenneen ohjaamaan nukkeja jopa yhdellä ainoalla sormella.
Huom! Listaan on listattu vain sarjassa nähtyjä nukkeja ja tekniikoita. Erilaisia nukkeja voi vapaasti kehittää myös itse, mikäli sarjassa nähdyt eivät jostain syystä miellytä.


Nuket

Kuroari
Alun perin Sasorin kehittämä nukkemalli, joka kuitenkin on vuosien saatossa levinnyt kylässä yleiseen käyttöön. Tällä nukella on kaksi jalkaa ja kuusi kättä, jotka voi kuitenkin halutessaan ohjata irti nukesta. Käsien sisään on piilotettuna erittäin terävät miekanterät, jotka voi laukaista tulemaan ulos joko nuken kämmenistä tai mikäli kädet on irrotettu, terät voi ohjata ulos myös käden hartia-osasta. Lisäksi nuken sisällä on iso tyhjä tila, jonka sisään vastustajan voi tarvittaessa vangita. Nuken vatsan seutuvilla on myös kuusi miekan terän mentävää reikää, joiden avulla vangitun vastustajan voi myös tappaa nuken sisälle.
Taso: D-S

Karasu
Toinen Sasorin kehittämä nukkemalli, joka myös on levinnyt kylän nukketeerien yleiseen käyttöön. Tämä nukke sisältää enemmän erilaisia piilotettuja mekanismeja kuin Kuroari, joka on tarkoitettu lähinnä vastustajan vangitsemiseen. Tällä nukella on kaksi jalkaa ja neljä kättä. Käsien sisään on piilotettu miekanterät, jotka voi laukaista tulemaan ulos nuken kämmenestä. Lisäksi nuken suussa on suutin, josta voi laukaista myrkkyä ja senbon neuloja. Lisäksi nuken ranteet, saa taittumaan, niin että nuken käsien sisältä voi laukaista savupommeja näkösuojaksi.
Taso: D-S

Sanshouo
Kolmas Sasorin kehittämä nukkemalli, joka on levittäytynyt laajaan käyttöön Sunagakuressa. Tämä nukke muistuttaa ulkomuodoltaan hieman liskoa, sillä se kulkee neljällä jalalla. Nukke on tarkoitettu puolustautumiseen ja sen vuoksi nuken sisällä on tyhjää tilaa, johon nukketeeri voi halutessaan mennä suojaan vihollisen hyökkäyksiltä. Tarvittaessa nukkea voi käyttää myös vastustajan vangitsemiseen.
Taso: D-S


D-taso

Gishu Senbon
Yksinkertainen tekniikka, jossa nuken sisältä laukaistaan pieni kranaatti kohti vihollista. Kranaatti laukeaa yleensä juuri ennen kuin se osuu vastustajaan ja lähettää sisältää pienen senbon-neulojen parven, joka osuessaan vahingoittaa vastustajaa pahasti.
Taso: D
Chakra: -3
Damage: 3


C-taso

Dokukiri Jigoku: Baribari Hyaku Renpatsu
Tässä tekniikassa ninja ohjaa nuken kiertämään vastustajansa ympärillä, samalla kun laukaisee suustaan myrkkykaasua, joka peittää vastustajan näkyvyyden. Hengitettäessä myrkkykaasu aiheuttaa pahoja sisäisiä vaurioita. Myrkkykaasupilveä voi käyttää myös erilaisten yllätyshyökkäysten tekemiseen, koska vastustaja ei voi nähdä tulossa olevia tekniikoita.
Taso: C
Chakra: -6
Damage: 2 dmg kolmen vuoron ajan
Muuta: Upit ja muut bonukset tulevat loppudamageen


B-taso

Ura Shirohigi
Tässä tekniikassa ninjan käytössä olevat nuket ohjataan vastustajan ympärille, niin ettei tällä ole pakotietä. Tämän jälkeen nuket ohjataan yhtä aikaa hyökkäämään vastustajan kimppuun niiden sisään piilotetuilla terä-aseilla. Kovin monet vastustajat eivät selviä tästä hyökkäyksestä vammoitta.
Taso: B
Chakra: -12
Damage: 12

A-taso

Shikomi Kugutsu: Shinshin Happa
Tekniikassa ninja laukaisee nuken sisältä suuren parven senbon-neuloja kohti vastustajaa. Neulat tulevat kovalla vauhdilla ja levittäytyvät laajalle alueelle, minkä vuoksi niitä on hankala väistää. Lisäksi neulat voivat olla myös myrkytettyjä, mikäli nukketeeri on oppinut kehittämään myrkkyjä.
Taso: A
Chakra: -20
Damage: 20

Kugutsu: You no Mai
Tässä tekniikassa ninja ohjaa kaksi nukkea kiertämään vastustajan ympärillä ja samalla kieto tämän ympärille chakranarua, jonka avulla sitoo vastustajan aloilleen. Tämä jättää vastustajan yleensä avoimeksi seuraavalle iskulle, ellei tämä kykene jotenkin torjumaan tekniikkaa
Taso: A
Chakra: -25
Kestävyys: 25 dmg


A/A-taso

Akahigi: kiki Sankaku
Tässä tekniikassa ninja laukaisee nuken sisältä useita kunaita, joiden perään on sidottu pieniä, räjähteitä sisältäviä nyyttejä. Osuessaan maaliinsa, kunaita ja niiden perään sidotut räjähteet aiheuttavat valtavan räjähdyksen. Koska kunaita on todella paljon, ne on yleensä sinetöity nuken sisälle piilotettuun kääröön, kunnes ne laukaistaan lopulta siihen tarkoitetun mekanismin avulla.
Taso: A/A
Chakra: -40
Damage: 40


Tasojutsut

Chakra no Ito
Tässä tekniikassa ninja tiivistää omaa chakraansa hyvin ohueen tilaan ja muodostaa siitä chakranaruja, joilla voi ohjata nukkeja kuten marionetteja. Naruihin käytetty chakra on nähtävissä paljaalla silmällä, mutta tarpeeksi kyvykkäät käyttäjät voivat halutessaan tiivistää chakraansa jopa niin paljon, että chakranaruista tulee näkymttömiä.

Taso: D
Chakra: -1/vuoro
Vaikutus: Voi ohjata yhtä nukkea kerrallaan

Taso: C
Chakra: -4/vuoro
Vaikutus: Voi ohjata kahta nukkea kerrallaan

Taso: B
Chakra: -7/vuoro
Vaikutus: Voi ohjata kolmea nukkea kerrallaan

Taso: A
Chakra: -15/vuoro
Vaikutus: Voi ohjata viittä nukkea kerrallaan

Taso: S
Chakra: -30/vuoro
Vaikutus: Voi ohjata kymmentä nukkea kerrallaan

Kurohigi Kiki Ippatsu
Tämä tekniikka vaatii onnistuakseen Kuroarin ja jonkun toisen nuken. Tekniikassa ninja ohjaa ensin hyökkäykseen kohti vastustajaa ja samalla liikuttaa Kuroarin vastustajan lähistölle. Vastustajan huomion ollessa kiinnittyneenä hyökkäävään nukkeen, Kuroarin vatsa avataan ja nukke ohjataan kohti vastustajaa, niin että tämä voidaan vangita nuken sisään. Tarvittaessa vastustajaa voidaan iskeä, työntämällä Kuroarin vatsassa olevista rei'istä miekanteriä nuken sisään.

Taso: C
Chakra: -5
Damage: 5

Taso: B
Chakra: -10
Damage: 10

Taso: A
Chakra: -25
Damage: 25

Taso: S
Chakra: -70
Damage: 70

Muuta: Mikäli vastustaja vain vangitaan, eikä tätä vahingoiteta, tekniikan kesto riippuu Kuroarin tasosta. Esim. Jos käytät B-tasoista Kuroari-nukkea, nuken sisältä voi murtautua ulos B-tasoisella, tai ylemmällä tekniikalla.

Kurohigi: Sanshouo
Tekniikka, jonka avulla ninja voi suojautua vastustajan hyökkäyksiltä. Tekniikassa nukke ohjataan joko nukketeerin itsensä tai tämän tiimitoverin luokse, minkä jälkeen ninja voi piiloutua nuken sisään ja siten suojautua vastustajan hyökkäyksiltä. Huom! Kukin taso vaatii oikean tasoisen nuken eli jos haluat esim. B-tason puolustuksen, hahmolla pitää olla B-tason nukke, joka kestää hyökkäyksen.

Taso: D
Chakra: -4
Kestävyys: 4

Taso: C
Chakra: -6
Kestävyys: 6

Taso: B
Chakra: -10
Kestävyys: 10

Taso: A
Chakra: -22
Kestävyys: 22

Taso: A/A
Chakra: -35
Kestävyys: 35

Taso: S
Chakra: -70
Kestävyys: 70


Erikoiskyvyt

Hitokugutsu
Tällä kyvyllä, ninja kykenee tekemään ihmisistä nukkeja, jotka kykenevät nukkeina käyttämään samoja tekniikoita kuin eläessään. Näillä nukeilla on myös oma chakra, jota ne käyttävät hyökkäyksiinsä nukketeerin käskyjen mukaan. Mikäli haluat käyttöösi ihmisnukkeja, on sinun palkinnolla hankittava ensin nukke, jolla on saman verran statseja kuin samantasoisella lemmikillä. Tämän jälkeen voit ottaa nukelle palkinnoilla jutsuja, joita sen voi ohjata käyttämään taistelussa.
Taso: S²
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ninja-akatemia”