Linjojen läpi (SAA)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4610Viesti LordVonKwaak »

Kalpea ja vakavoitunut Kagura ei edes hymähtänyt Vimlerin noustessa pinnalle, näyttäen räjähdyksistä runnoutuneet kätensä. Ellei kunoichi olisi tuntenut epävarmuutta askellustaan kohtaan, Vimler olisi kohdannut loppunsa siihen paikkaan. Hyökkääminen osoittautuikin turhaksi, Kageron niitatessa selkeästi elämänhalunsa menettäneen miehen puuhun kiinni.
Kageron kaapatessa tilanteen haltuunsa Kaguralla oli vihdoin aikaa tunnustella hätäratkaisuaan. Sotilasurasta huolimatta kerta oli ensimmäinen, kun Mitsunari oli menettänyt kerralla kaksi ruuminosaa, pääsemättä korvaamaan niitä välittömästi jälkikäteen. Jopa Akuman tavatessa tytöllä oli ollut ruumis valmiina.
''Ruumis...' Kageron kuulustellessa Vimleriä Kagura kääntyi ympäri ja etsi maastosta Lameriä. Kunoichi oli ehtinyt nähdä miten Nuno oli seivästänyt miehen, kunnes Vimler kiskaisi tämän maan alle. Jäljistä päätellen Nuno oli viskannut miehen kauemmas puutapäin, runnoen tämän ruumiin perusteellisesti. 'Katos pirua...'
Varmoin, joskin mittasuhteiden takia hieman koomisin, askelin kunoichi lähti kohti Lamerin runnoutunutta ruumista.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4611Viesti Cross »

Uddet erikoisen näköiset jalat itselleen kasvattanutta Kaguraa seuraamaan unohtunut Nuno säpsähti kuullessaan uudet räjähdykset ja tuntiessa niiden aiheuttaman tärähdyksen maassa, mikä sai hänet terästäytymään välittömästi. Silmät nopeasti ympäriinsä vilkuillen pikkumies haki äänen aiheuttajaa, joka osottautui hetken myöhemmin pintaan nousevaksi kädettömäksi Vimleriksi. Heti esiin kaivautuvan miehen nähdessään pikkumies oli valmis hyökkäämään, tuntien verenhimonsa alkavan jälleen ottaa vallan, mutta ennen kuin hän kerkesi tehdä elettäkään hyökätäkseen oli lähempänä vastustajaa oleva Kagero jo kerennyt tämän kimppuun, naulaten tämän lähimpään puuhun miekoillaan.
Havaitessaan tilanteen olevan ohi Ningyou alkoi rauhoittua nopeasti, näyttäen hivenen pettyneeltä tilanteen nopeaan päättymiseen. Ymmärtäen kuitenkin ainakin jollain tapaa ettei murjottamiseen olisi nyt aikaa arpinaama vilkaisi nuoremman tiimitoverinsa suuntaan, joka oli lähtenyt könkkäämään aijemmin puutapäin heitettyä ruumista kohti, näyttäen siltä ettei olisi ainakaan välittömässä vaarassa menettää henkeään aijemmista vammoistaan huolimatta. Sen sijaan Ichirikin vangitsema mies alkoi vaikuttaa siltä että tarvitsisi nopeasti hoitoa, mikäli he haluaisivat saada edes mahdollisuuden kiskoa tietoja tilanteesta ulos tästä.
''Jätä tämä minun huolekseni.'' Korvasta korvaan aukileikatulla suullaan leveästi hymyilevä Nuno sanoi astellessaan lähemmäs kunoichia ja tämän vankia, kohottaen toista kättään puusta roikkuvaa miestä kohti ja lähetti sen kasaan monesta kohtaa parsitun nahan alta pursuavia rihmoja miestä kohti. Nopeasti mustat narut kietoutuivat tämän käsien ja kehon ympärille, tyrehdyttäen tnkien verenvuodon tiukalla puristuksellaan, samalla kun varmistivat ettei tämä pääsisi liikkumaan mihinkään paikaltaan. ''Taidot pääsevät ruostumaan ilman harjoittelua.'' Sadistinen kiilto silmissään Vimlerin kurkusta kiinni tarttuva pikkumies totesi, alkaen puristaa miehen kaulaa voimakkaasti. Hänen varsinainen pää määränsä oli saada tämän kaulan suonet hyvin näkyviin, samalla kun pääsi toteuttamaan yhtä voimakkaimmista mielihaluistaan.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4622Viesti Southpaw »

Vimlerin alkaessa höpötellä turhuuksia matojen määrästä ja vihjatessa ettei tiennyt mitään, Kagero oli jo aikeissa ryhtyä nylkemään miestä elävältä piittaamatta enää vähääkään siitä saisiko miehestä mitään irti vai ei. Vimlerin onneksi Nuno ennätti kuitenkin tulla lähettyville ja sanoa että hoitaisi tilanteen. Pikkumiehen keskeytyksen johdosta Kagero pysähtyikin pari kertaa vetämään henkeä syvään, ennen kuin lopulta nyökkäsi hyväksyvästi ja kiskaisi miekkansa irti Vimlerin olkapäistä, nyt kun Nuno sitoi tuon rihmoillaan aloilleen.
"Hyvä on, selvitä tietääkö hän missä omamme ovat ja mikä on taistelun tilanne tällä hetkellä. Kun olet valmis, haluan että hänestä tehdään esimerkki muille Danten joukoille. Jätetään hänet henkiin, mutta sellaiseen kuntoon ettei hän käy edes kusella omin avuin", Kagero onnistui lopulta ohjeistamaan Nunoa hieman rauhoituttuaan. Verenhimo ei kuitenkaan ollut hävinnyt rauhoittumisen myötä mihinkään ja sen vuoksi Kagero halusikin tehdä Vimleristä varoituksen muille jotka uhmasivat Akuman joukkoja samalla tavalla.
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4624Viesti LordVonKwaak »

Vimlerin varmistaessa viimeisten hetkiensä kulumisen kivuliaissa merkeissä, Kagura kyyristyi Lamerin runnellun ruumiin ylle. Ruumis oli yhä lämmin, eikä veri ollut ehtinyt kuivumaan pahemmin. Kunoichi olisi hymyillyt, ellei olisi joutunut keskittämään kaiken mielenvoimansa estääkseen itseään oksentamasta - mikä ei johtunut veren rautausesta lemusta.
Nopeasta ja ketterästä Mitsunarista ei ensisilmäyksellä arvaisi tämän käyneen vain sekuntien päässä kuolemasta mitä erinnäisimpien haavojen seurauksena, puhumattakaan tusinasta raajoja jotka sotilas oli uransa aikana menettänyt. Vain kehonsa erikoisien muuntautumis kykyjen ansiosta tyttö oli edes hengissä. Nuo kyvyt Kagura oli joutunut opettelemaan ilman opastusta, usein kantapäänkautta. Tämän nyt suorittama tekniikka oli yksi kunoichin inhokeista.
Terästettyään mielensä, Kagura tarrasi Lamerin ruumiista. Tytön käsi muutti ensin väriään, sitten muotoaan, muodostaen kämmeneen tukun pieniä kärsiä. Kärsät upposivat miehen ruumiiseen, joka alkoi pienentyä, kuin pallo josta päästettiin ilmaa hitaasti pihalle. Mitään sanomattomin ilmein Kagura seurasi kuin transsissa miten Lamer kutistui tasaisin sykäyksin, samalla kun kunoichin käsi pullisteli kuin aterioivan käärmeen ruumis.
Lamerin ruumiin kutistuttua kolmanneksella, Kagura nousi seisomaan. Käden mutaatio levisi peittämään koko ruumiin ja hetken aikaa kunoichista hyökyi sagechakraan verrattava voima. Muodon muutos kesti kuitenkin vain hetken. Yhtä nopeasti kuin oli tullutkin, demonimaiset piirteet lientyivät ja chakrajälki katosi, jättäen jälkeensä värinsä takaisin saaneen tytön.
"Työ ennen hupia, jote pidä kiirettä, jos mahdollista", Kagura lausahti Vimleriä kuulustelevalle Nunolle, pyyhkäisten kädellä suupielensä, sylkäisten maahan kuin karkoittaakseen pahan maun. "Epäilen et me ei kauaa saada tehdä mitä halutaan vihollisen alueella."
Päältä päin Kagura näytti jälleen terveeltä: väri oli palannut tämän kasvoille, veriset jalantyngät olivat tiessään kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan ja kyljenhaavakin oli tiessään, kunoichin repäistessä Nunon aiemmin sualla operoiman siteen kadonneen haavan päältä. Omalla tavallaan tyttö oli paremmassa kunnossa kuin ennen ottelua. Mielensä sisällä Kagura joutui kuitenkin kamppailemaan, ettei vahingossakaan erehtyisi ajattelemaan tekniikkansa yksityiskohtia. Vaistonalaisesti suoritettuna tekniikka ei häirinnyt, mutta jos kunoichi erehtyi mielikuvissa ajattelemaan, miten toisen henkilön liha, luut ja veri virtasivat hänen itsensä sisälle - pelkkä ajatuskin saisi vatsan sisällön liikkeelle.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4637Viesti Cross »

Saatuaan luvan Kagerolta hoitaa Vimlewrin kuulustelun Nunon kasvoile kohosi entistäkin leveämpi hymy ja hiljalleen tämän kurkun ympärille puristettu käsi alkoi tiukentaa otettaan entisestään, mikä sai kaulan suonet pullistumaan entistäkin selvemmin esiin. Ote sai vangiksi jääneen miehen haukkomaan henkeä turhaan kasvot punaisena, mikä sai vaimean naurun purkaantuman ulos kalpean pikkumiehen suusta. Hitaasti hän asetti varustepussaistaan esiin kaivamansa neulan silmät kuopistaan pullistuneena eteensä tuijottavan miehen kaulalle ja alkoi painaa sitä hitaasti syvemmälle, saaden uhrinsa kehon alkamaan kouristella tuskissaan. Tämän paikoilleen sitovat mustat rihmat eivät kuitenkaan antaneet tuumaakaan periksi ja rajoittivatkin sätkimisen vain pieneksi nykimiseksi. Kidutuksen kohteena olevan miehen tuskanhuudot tukehtuivat myös tämän kaulan ympärille puristuneeseen käteen ja vain vaimeaa korinaa pääsi ulos tämän huulien välistä, joka tuskin kuului edes muutamaa metriä kauvemmas.
Neulaansa hiljalleen syvemmälle painava Ningyou tiesi että hänen pitäisi olla tarkka käyttämänsä voiman kanssa, minkä takia keskittyminen olisi ollut äärimmäisen tärkeää. Vähänmatkan päästä kuuluva outo kurluttava ääni vei kuitenkin pikkumiehen huomion, mikä sai hänet kääntämään katseensa sen suuntaan ja näkemään kuinka Kagura imi toisen heidän vastustajistaan kuin jättiläismäinen itikka sisäänsä. Jo pelkästään tuon näkeminen olisi riittänyt saamaan hänet säpsähtämään hämmennyksestä, mutta sen lisäksi hän näki tämän saamien vammojen paranevan kuin itsestään. Tämän seurauksena kalpea shinobi unohti täysin mitä oli tekemässä, painaen neulan samantien pohjaan asti ja sai Vimlerin koko kehon jännittymään kasaan puristetun jousen lailla.
Vasta vangin alkaessa täristä Nuno muisti jälleen mitä oli tekemässä ja käänsi huomionsa vankiin, vetäisten nopeasti neulansa irti ja kirosi mielessään huonoa tuuriaan. Keskittymisen herpaantuminen oli pilannut koko kiduttamisen riemun, hermopisteeseen painetun neulan upottua liian syvälle. Yhdessä silmänräpäyksessä Vimlerin koko keho valahti veltoksi ja tämä jäi roikkumaan ympärilleen kiedottujen rihmojen pitämänä puunrunkoa vasten sidottuna. ''Kysy mitä haluut... Kyl se vastaa, ellei haluu kokeilla uudestaan.'' Pettyneeltä kuulostava Nuno sanoi Kagerolle, jättäen vangin tämän huoleksi ja suuntasi itse tutkimaan niitä vähiä tavaroita mitä Lamerista oli jäänyt jäljelle toisen kunoichin käsittelyn jäljiltä.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”