Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Roudan maa on pieni valtion Kumogakuren ja Kuumien lähteiden maan välissä.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Viesti: # 4538Viesti sumufani »

Saavutettuaan voiton ja uuden turvatalon kaatumisen myötä kaksiko saapui toisiksi viimeisimmän rakennuksen luo. Kanki oli vaihtanut paitansa ilmalennon aikana ja nopeasti katsonut oliko naginatasta tullut haava kuinka vakava. Hetken katsottuaan jälki olisi voinut olla pahempikin, mutta se tulisi hieman rajoittamaan hänen oikean kätensä käyttöä. Kuitenkin tämän talon vartiointi oli jäänyt heikoksi, kun yakuzat olivat menneet katsomaan heidän edellisen vierailunsa kohdetta.
''Mennään suoraan sisää.''
Kanki sanoi Kamuille ja malttamattomana odotteli linnun laskeutuvan lähemmäs maata.
Tämä talo oli paljon isompi kuin edellinen ja hyvin paljon siistimmän oloinen eli täällä varmaan, jotain kokouksia pidettiin muiden johtajien kanssa. Kanki avasi oven rauhallisesti ja käveli pokkana sisään lepuuttaen toista kättään uuden katanansa kahvalla. Hän halusi koittaa miekan terää johonkin niin paljon, että tunsi itsensä tärisevän jännityksestä ja malttamattomuudesta. Se ei ollut hyvä sillä hänen piti rauhoittua juuri nyt, sillä tämän käytävän päässä oli ovi raollaan josta tuli valoa muuten hämärään käytävään.
Päästyään oven luo Kanki avasi sen ja melkein epäili silmiään nähdessään miehen juomassa teetä pöydän ääressä. Miehen ulkonäkö toi mieleen, jonkin eläimen ja Kanki e vain saanut kielelleen, mikä se olisi voinut olla.
Kuitenkin tuolla miehellä oli varsin siistit vaatteet, mutta muuten vaatetukseltaan ei eronnut Roudan maan normaaleista vaateilta.
Rauhallisesti mies laski kuppinsa pöydälle kääntyen Kankin ja Kamuin suuntaan.
''Hyvää iltapäivää Kamui ja Kanki. Osan ottoni isäsi kuolemasta ja dojosi palamisesta. Ikävä sattumus ja suuri menetys kylän nuorille.''
Mies sanoi totisella äänellä ja hieman kumarsi Kankin suuntaan mikä sai Kankin häkeltymään, mutta pitämään silti kasvonsa peruslukemilla. Miten tämä mies olisi tiennyt Kamuin nimen? Kaikki heidän kohtaamansa Yakuzat olivat ennen aikaisessa haudassa ja hän oli varma että he olivat päässeet pois alueelta ennen muiden tuloa.
''Osan ottosi on sydäntä lämittävää. Kiitos.''
Kanki sanoi, mutta ei ollut onnistunut keräämään tunnetta sanojensa taakse toisin kuin tuo mies. Hän oli edelleen hämillään, miten mies olisi voinut tietää Kamuin nimen.

//kwaakku seuraavaksi kamuilla ja sihten risti nezumilla//
Ushiro Nezumi
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Viesti: # 4543Viesti LordVonKwaak »

Tulisesta nyrkistä saanut iho tuntui polttelevan purevassa tuulessa. Kamui oli kutienkin hyvällä päällä: hänen suunnittelemansa yakuzojen eliminointi suunnitelma tuntui sujuvan joutuisasti. Kankin käytös oli kutienkin kiinnittänyt Iwalaisen huomion: tämä tuntui muuttuneen heidän päästyään Roudan maahan.
Sanomatta mitään Kamui ohjeisti linnut alas seuraavaan kohteeseen, vaikka Kanki tuntui suorastaan kärsimättömältä. Niin asia kaiketi olikin, sillä linnut olivat tuskin laskeutuneet kun mies jo lampsi taloon käsi miekankahvalla.
Kamui oli jo sanomassa jotain, kun kaksikko astui huoneeseen, jossa heitä kohtasi varsin outo näky.
"Se on kyl Kagi, mut miten vain", Kamui korjasi teetä nauttineen miehen kutsuttua heitä nimeltä. Kankista poiketen soluttautujan koulutuksen saanut Iwalainen ei helpolla hätkähtänyt siitä mitä mahdollinen vihollinen tiesi tai oli tietämättä. Ajatus paljastumisesta ei kuitenkaan ollut mieluisa - kuten yleensä.
Miehen kiinnittäessä enemmän huomiota Kankiin, Kamui antoi katseensa kiertää tilat läpi kotaisin, omaksuen Kankia suojelevan henkivartijan roolin. Tiesi mies jotain taikka ei mitään, ohjaksia Iwalainen ei tälle antaisi suosiolla.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Viesti: # 4547Viesti Cross »

Matalan pöydän äärellä istuva rotannaamainen mies kohotti kädessään olevaa tee kuppia esittämänsä tervehdyksen jälkeen huulilleen ja siemaisi siinä olevaa vihertävää lämmintä nestettä suuhunsa, ennenkuin laski sen takaisin syliinsä hivenen huvittunut ilme kasvoillaan. Hän ei jaksanut ymmärtää mikä näitä kahta vaivasi, saaden kummankin vaikuttamaan lähinnä jäykiltä rautatangoilta. Ushirolle kaikessa oli kyse bisneksestä, eikä se luonnistunut jos ei osannut käyttäytyä tilanten vaatimalla tavalla ja verhota todellisia ajatuksiaan vastapuolelta. Siinä nuilla kahdella hänen edessään seisovalla nuorella olisi vielä paljon opittavaa. Kankista ei ollut vaikea nähdä että tämä paloi halusta käyttää miekkaansa asioiden ratkaisemiseen, ymmärtämättä kuitenkaan kaikessa olevan kyse vain suuremman pelin pienestä osasta. Myöskään tämän seurassa oleva lettipää ei vaikuttanut yhtään välkymmältä, kuvitellen voivansa hämätä edessään olevaa yakuzalaista.
''Vai niin... No jos niin haluat.'' Kagiksi itseään nimennyttä iwalaista katsova Nezumi vastasi, hätkähtämättä ollenkaan tämän säälittävästä hämäys yrityksestä. Vaikka nämä eivät sitä olleet huomanneetkaan oli rotannaamaisen miehen alaiset pitäneet näitä silmällä jo hyvän aikaa, samalla kun hän oli itse hyödyntänyt yhteyksiään ympäri maailmaa ottaakseen kaiken mahdollisen hyödyllisen selvää kummastakin näistä.
''Joka tapauksessa olkaa hyvät ja istukaa, sillä meillä on paljon puhuttavaa.'' Kasvonsa ystävällisen neutraaleiksi palauttava Ushiro jatkoi ja viittoi niin Kankia kuin Kamuitakin istuuntumaan pöydän ääreen, jolle oli katettu jo kupit odottamaan näitä. Näiden toiminta oli vakuuttanut hänet kaksikon kyvykkyydestä ja sen takia näistä voisikin tulla olemaan hyötyä tulevaisuudessa ystävinä. Sitä varten näitä huomio pitäisi kuitenkin ohjata oikeaan suuntaan ja saada tietyt asiat näyttämään hieman erillaisilta kuin todella olivat.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Viesti: # 4549Viesti sumufani »

Kanki joutui vetämään syvään henkeä muutamaan otteeseen saadakseen itseään rauhalliseksi sillä tämä tilanne oli ollut se, mihin hän oli vähiten uskonut joutuvansa. Mies selvästi tiesi, mistä puhui ja toisen rento olemus oli melkein arvostettavaa tilanteeseen nähden. Miehen tarjotessa heille istuma paikkoja Kanki hetken verran epäili oliko sanoissa perää, mutta vilkaisu pöydälle sanoi että heitä oli odotettu.
''Puhuttavaa mistä?''
Nuorukaisen oli pakko kysyä samalla kävellessään paikalle kauemmaksi ovesta, jonka hän jätti Kamuille. Kamui varmasti kykenisi tarkkailemaan oven suuta samalla keskustellessaan tämän miehen kanssa.
Olihan hänen esittämä kysymys yksinkertainen, mutta yksinkertaisesta oli hyvä lähteä ainakn tässä tilanteessa. Nuorukainen otti katanansa ja kodacin vyöltään jättäen wakizashinsa siihen, sillä sen huotra ei kolissut maahan kuten kahden muun pidemmän miekan. Kanki käsitteli aseitaan taistelun ulkopuolella kuin silkki hansikkain ja laski ne istuma paikkansa viereen. Miehen kasvot olivat menneet neutraaleiksi ja Kanki antoi omien kasvojensa myös vaipua ilmeettömäksi. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan valmistautunut taisteluun, mutta enemmänkin kätkien tunteensa kivisen naamion taa. Tämä tuntui enemmän bisnes tapaamiselta, kuin miltään muulta ja edelleen miehen rentous oli jotain ihailun arvoista. Nuorukainen istui hyvällä ryhdillä pöydän ääressä katsoen noihin miehen silmiin, joista loisti älykkyyttä ja oveluutta. Tästä tulisi vähintään mielenkiintoinen keskustelu ainakin Kankin osalta. Hänelle tuli olo miehen kertovan vain hippusia kaikista tiedoistaan, mutta nyt olisi vain koitettava saada tämä keskustelu hyvään suuntaan heidän kannaltaan etenemään. Hänelle vain tuli olo, että se olisi haaste itsessään tämän miehen kanssa
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Viesti: # 4552Viesti LordVonKwaak »

Turhaa räpeltämistä, mutta tehty mikä tehty. Rotannaamaisen miehen tyyneys kumpusi mitä uskottavimmin itsevarmuudesta siihen, että kaikki tanssisivat tämän kämmenellä. Se voisi pitää hyvinkin paikkansa.
"Ketkä ovat 'me'?" Kamui kysyi istuutuessaan tuolille. "En muista kuulleeni nimeäsi."
Iwalaisen keho oli rento, mutta tämän katse teräksisen järkkymätön. Monista vaihtoehdoista yksi oli noussut huolestuttavimmaksi yli muiden: olisiko Tsuki murtunut ja vasikoinut, taikka Hasegawa rahan perässä informoinut Iwaa Kamuin 'lomareitistä'? Jos näin olisi, Horuda tietäisi asiasta varmasti ja pelkkä ajatuskin kylmäsi.
'Äh, ei Horuda tiedä tästä', Iwalainen vakuutti itselleen. 'Jos tietäisi, me oltais oltu kumpikin vainaita jo ennen ku astuttiin tosta ovesta sisälle.'
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Viesti: # 4559Viesti Cross »

Höyryävä teekuppi käsissään pöydän äärellä istuva Ushiro seurasi tyytyväisesti kuinka tilanteen pahin tulenarkuus alkoi taittua, Kankin hellittäessä otteensa miekkansa kahvasta, jättäen ilmeisesti henkivartianaan toimivan Kamuin ovelle vartioon. Miekkamiehen kysyessä vielä mistä he tulisivat puhumaan päästi pöydän äärellä oleva juonittelia ystävällisen hymyn kasvoilleen, arvellen onnistuneensa ainakin saamaan tämän uteliaisuuden heräämään ja tilanteen lähteneen etenemään aivan kuten oli suunnitellutkin etukäteen. Edes Kagiksi itseään nimittäneen toisen sisään rynnänneen miehen epäkohtelias ja röyhkeä käytös ei huolettanut häntä, sillä tuo oli vain ilmiselvä vaistomainen vasta reagtio, jolla tämä yritti peitellä tuntemaansa vastenmielisyyttä epäedullisesta asemasta mihin oli joutunut.
''En muista vielä kerenneenikään kertomaan sitä.'' Kamuihin katseensa hetkenajaksi kääntävä rotannaama vastasi, jättäen tarkoituksella edelleen vastaamatta tämän kysymykseen ja keskittyi sitten jälleen tärkeämpänä pitämäänsä Kankiin. Tämä oli kerennyt vetämään järkymättömän tyynen kivikasvoisen naamion kasvoilleen, mutta se ei silti ollut tarpeeksi hämäämään pöydän toisella puolella istuvaa miestä, joka eli ihmisten manipuloinnilla ja näiden salaisuuksien tietämisellä.
''Mistä haluan puhua on tulevaisuus, joka voisi olla meille kummallekkin hyvin lupaava. Olen näet saanut huomata teidän kahden olevan hyvinkin kykeneviä nuoria, joilla on suuret suunnitelmat tulevaisuuden varalle. Aivan kuten itsellänikin.'' Oman lähes tyhjän kuppinsa pöydälle laskenut Nezumi aloitti, tarttuen samalla pöydällä olevan teekannuun ja kaasi siitä lähes kiehuvan kuumaa nestettä vierailleen tarkoitettuihin kuppeihin harkitun rauhallisesti. Jokainen liike tuntui olevan tarkkaan harkittu ja rauhallinen, omaten melkein hypnoottista voimaa saaden katsojan uppoutumaan seuraamaan niitä, unohtaen kuin huomaamatta pienet epäluulot mitä kuulialla oli teekannua pitelevän miehen sanoja kohtaan.
''Olen kuitenkin vain liike mies, enkä taistelia kuten te kaksi ja uskoisin meille kummallekkin olevan enemmän hyötyä yhteistyöstä kuin keskenämme kilpailemisesta.'' Ushiro jatkoi kohteliaan ystävälliseen sävyyn, täyttäen myös oman kuppinsa saatuaan ensin vieraidensa kupit täytettyä. Pieninkään ele ei kertonut siitä että todellisuudessa hän ei aikonut mitään muuta kuin käyttää edessään olevaa kaksikkoa korvaamaan osaa niistä menetyksistä organisaatiossaan, joita oli kokenut aijemmin suunnitelmiensa toteuttamiseen käyttämänsä Kyo-kai perheen tuhouduttua.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Viesti: # 4560Viesti sumufani »

Kanki istui pöydän ääressä kallistaen päätään hieman toisen kertoessa heidän keskustelunsa pääpuheen aiheen. Tulevaisuus. Sana särähti nuorukaisen korvassa, sillä tällä hetkellä hän halusi vain keskittyä tähän hetkeen ja tapahtuviin asioihin. Varsinkin pieniin asioihin, mitä olisi kuulunut tapahtua.
''Ennen puhetta tulevaisuudesta voisimme keskittyä tähän hetkeen. Olisitteko hyvä ja kertoisitte nimenne.''
Nuorukainen sanoi ystävällisellä äänellä, mutta kovin vaitonaisella hänen tehdessään parhaansa pitääkseen tyyneytensä. Hän tunsi edelleen raivoa isänsä kuolemasta ja doon polttamisesta puhumattakaan hänen syvästä inhostaan Yakuzoja kohtaan. Jo se että tämä mies oli tässä rakennuksessa olisi normaalisti hänelle tarpeeksi syytä vetää miekka esiin, mutta silti jokin tässä tilanteessa tuntui menevän tuon miehen eduksi. Eikä se kait ikinä haittaisi edes kuunnella toisen sanottavat, mutta heillä ei olisi koko päivää aikaa keskustella. Mitä pidempään he istuisivat tässä sen paremmin Yakuzat ehtisivät palauttaa järjen toimintaansa, mikä ei olisi heille hyvä.
Tuo rotan kasvoinen mies käänsi huomionsa jatkuvasti häneen, mikä kieli ainakin jonkin sorttisesta mielenkiinnosta häntä kohtaan. Nuorukainen ei ollut varma oliko se niin hyvä asia, miltä se tällä hetkellä kuullosti. Tuo liikemies alkoi kaatamaan heille teetä, mutta liikkeet olivat rauhalliset, itsevarmat, harkitut ja sulavat. Kanki huomasi tarkkailevansa miehen käsien liikkeitä koko sen ajan, mitä ne liikkuivat. Hän piti itsekkin käsiään esillä ja päätti maistaa tarjottua teetä. Vaikka miehen olemus ei kielinyt taistelijasta Kankin oli hankaluuksia uskoa kaikkea siitä.
''Kaikki ei tosiaankaan niin, miltä ensin näyttää.''
Miekka mies sanoi odottaen, että mies jatkaisi puhettaan ennen kuin alkaisi muodostella mielipiteitään tästä.
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Viesti: # 4562Viesti LordVonKwaak »

Toisen jättäessä nimensä mainitsematta ilmeisen tahallaan, Kamuille teki suorastaan vaikeuksia pidättää hymynkaretta. Horuda ja heidän edessään istuva mies tulisivat toimeen erinomaisesti. 'Sanajudoa', kuten Tsukilla oli tapana sanoa.
Miehen puhuessa tulevaisuudesta myyntimiehen paljon lupaavilla sanoilla, Iwalainen joutui miettimään hetken mikä tilanteessa oli tuttua. Vasta toisen täyttäessä oman kuppinsa, täytettyään ensin kupin sekä Kankille, että Kamuille, Iwalainen hoksasi missä oli nähnyt samanlaisia elkeitä: hänen siskonsa käytti samankaltaista elekieltä virallisten tapaamisien yhteydessä - taikka koettaessaan saada äidiltään lupaa milloin mihinkin. Tee seremoniat, olkootkin kuinka sivistyneitä tahansa, eivät koskaan kiinnostaneet Kamuita tai tämän veljeä.
'Korkeasti koulutettu Roudan maassa?' Hasegawa, jonka kaksikko oli Konohassa tavannut, oli kiertänyt enemmän maailmaa kuin moni tulisi koko elämänsä aikana tekemään. Konohan lääkärin tutkinnosta huolimatta mies oli kuitenkin ollut heidän edessään olevan miehen varsinainen vastakohta. 'Auta armias, jos tää yakuzan haara onkin vaan oksa puussa...'
Suurempia epäröimättä Kamui, tottuneena paremman luokan aineksiin, otti siemauksen tarjotusta teestä nautiskelijan elkein. Monesta asiasta Iwalainen ei korkea kulttuurissa välittänyt, mutta tee oli ollut aina lähellä tämän sydäntä. Jopa läpi myrkkyopintojen, joissa varsinkin alkoholijuomat ja teet olivat suuresti esillä. Pojasta se oli ollut hirveää haaskausta, vaikka hän olikin oppinut sietämään monenlaisia myrkkyjä pieniä määriä - sekä erottamaan niiden ominais maut, sekä yleisimmät peittäjä aineet.
Huomaamattaan peilaten miehen käytöstä, siemaistuaan Kamui laski kuppinsa, nyökäten toista jatkamaan asiaansa.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Viesti: # 4567Viesti Cross »

Lopttaessaan vihjailunsa loistokkaasta tulevaisuudesta ja saadessaan oman teekuppinsa täytetyksi, otti teekannua kädestään pöydälle laskeva Ushiro kasvoilleen ensin hieman yllättyneen ja sitten pahoittelevan ilmeen. Hän teki parhaansa vaikuttaakseen siltä että oli täysin vahingossa omaa ajattelemattomuuttaan jättänyt esittelemättä itsensä, tajuten muka asian vasta Kankin pyytäessä kertomaan nimensä. Pöydän yli ojentuneen kätensä omalle puolelleen syliinsä palauttava mies painoi päänsä pahoittelevasti alas, tehden edelleen parhaansa vaikuttaakseen mahdollisimman vaarattomalta.
''Kohtelias ja suora. Juuri tuon takia pidän raudanmaalaisista. Teillä ei ole vielä unohdettu käytös tapojen merkitystä, mitä en voi lukea näemmä omiin hyveisiini, joten anteeksi huonot käytöstapani...'' Ääneensä sovittelevan sävyn ottava rotannaama sanoi hymyillen katse edelleen alas painettuna, aivan kuin olisi kumartanut edessään olevalle kaksikolle. ''Nimeni on Ushiro Nezumi, vaikka kilpailijani käyttävätkin mielellään myös muita nimityksiä.'' Juonittelija jatkoi ja kohotti katseensa edessään olevaan kaksikkoon, tarkkaillen huolella pienimpiäkin mahdollisia muutoksia näiden ilmeissä tai kehonkielessä.
''Mutta sitten takaisin asiaan?'' Vuoronperään kumpaakin tarjottua teetä maisetlevaa nuortamiestä vuoronperään toista silmäkulmaansa hieman kohottaen katseleva Nezumi kysyi, pistäen merkille kummankin edessään olijan pienen varautuneisuuden. Nämä eivät selvästikkään olleet vielä nielleet hänen syöttiään ainakaan täysin, mikä oli ollutkin aivan odotettavaa. Mies ei ollut odottanut suunnitelmansa toteutuvan helposti, eikä ollutkaan myöskään toivonut sitä. Jos kaikki kävisi liian helposti, kertoisio se vain hänen yliarvioineen tämän kaksikon kyvyt ja siten myös hyödyllisyyden. Mitä varaantuneempina nämä pysyisivät ja mitä enemmän Ushiro joutuisi käyttämään sanojaan, sitä parempi ainakin hänen mielestään.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Viesti: # 4569Viesti sumufani »

Kanki katsoi miehen kasvojen ilmeiden muutoksia suurella mielenkiinnolla, mutta ei suonut antaa itsensä peilata niitä omilla kasvoillaan. Olisi parempi nyt vain onnistua pitämän tyyneys, sillä se kävi myös harjoituksesta hänelle. Tunteet olivat velloneet miehen sisällä saaden hänen ikävämmät luonteen piirteidensä esiin tulemisen. Miehen esittäydyttyä Ushiro Nezumiksi nuorukainen painoi nimen visusti muistiinsa, sillä hän uskoi tarvitsevansa tätä tietoa myöhemmin.
Nezumin kysyessä voisivatko he jatkaa asian keskustelua Kanki nyökkäsi kevyesti, sillä juuri nyt hän vain halusi kuulla mitä tuo mies oikein oletti hänen suurilla suunnitelmillaan. Vaikka hänelle oli suurin piirtein selvä, että halusi joko murentaa Roudan maan Yakuzan täysin tai astua itse johtoon niin hän oli edelleen kahden vaiheilla koko asian kanssa. Molemmissa oli puolensa vaikkakin se että hän itse johtaisi perhettä niin se varmistaisi alue valtausten loppuvan ajan kanssa jahka uutinen leviäisi, että kaksi nuorta kaatoivat perheen omin nokkinensa. Se olisi melkoinen shokki joillekkin johtajille tai sitten vain nauraisivat, että vihdoinkin se perhe kaatui. Pidemällä kaavalla olisi parempi, että hän asettusi johtoon ja alkaisi verkostautua ala maailmaan hitaasti. Se olisi pitkä projekti verkostautua ja saada kunnioitusta muilta vaikka hän johtaisikin tätä pientä perhettä. Sen hetken ajan, mitä Kanki pohti näitä hänen kasvoiltaan oli nähtävissä miettivän ilmeen vivahde vaikka se hävisikin yhtä nopeasti mitä se näkyikin.
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Viesti: # 4573Viesti LordVonKwaak »

Miehen esitellessä itsensä Ushiroksi Kankin pyynnöstä, Kamui pisti merkille liehättelevän sävyn miehen sanoissa. Kivikasvoisesta Kankita oli vaikea sanoa tehosiko liehättelty tähän vai ei. Iwalainen huomasi kiinnostuneensa asiasta.
Siemaistessaan teetä, odottaen miehen jatkavan puhettaan, Kamui päästi huomaamattomasti ilmaa keuhkoistaan syvähengityksen tapaan. Hetkellisesti Iwalainen tunsi ja oli tietoinen kaikkien lähistöllä, sekä kauempaakin, olevien chakrajäljistä. Jäljet olivat epäselviä, sillä Kamui ei voinut keskittyä maksimilleen paljastamatta mitä teki, mutta epäselvätkin olivat tarpeeksi: ainakaan aivan lähistöllä ketään ei odottanut väijyssä. Nezumi siis uskottavimmin tosiaan juoni yakuzaa vastaan. Olisiko se Kankin ja Kamuin eduksi, jäisi nähtäväksi.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Viesti: # 4581Viesti Cross »

Nähdessään Kankin nyökkäävän hieman vastaukseksi esitetyyn kysymykseen, kohosi Ushiron kasvoille ystävällinen ja tyytyväinen hymy. Ilme oli yhtä tarkkaan harkittu ja toteutettu kuin kaikki muukin tässä tapaamisessa, joka eteni edelleen lähes täysin samoin kuin hän oli sen alunperinkin suunnitellut. Se ei silti tarkoittanut että mies olisi voinut alkaa lepsuilemaan, tai antaa jonkin pienen ja harkitsemattoman virheliikkeen pilata suunnitelmaansa. Sen takia Nezumi pitikin tarkkaan huolen siitä ettei antanut kasvavan itseluottamuksensa näkyä millään tavalla, sillä se olisi voinut saada epäluuloisen kaksikon varuilleen.
''Hyvä... Siinä tapauksessa on varmaan ihan paras että kerron mitä tiedän teistä ja aikeistanne, jotta voitte korjata mikäli olen väärässä?'' Päätään hivenen nyökkäävä rotannaama aloitti, näyttäen hetken aikaa siltä että olisi joutunut harkitsemaan kuinka esittäisi asiansa ja alkaisi jälleen myydä suunnitelmaansa seuralaisilleen. ''Tiedän sinun hakevan kostoa isäsi kuoleman ja hänen dojonsa takia, minkä takia olette viime aikoina iskeneet joihinkin yakuzan omistamiin paikkoihin. Oletan tarkoituksesi olevan pyyhkiä menetyksesi aiheuttanut perhe olemattomiin, vaikka et vaikutakkaan tietävän kunnolla ketä vastaan olet aseesi suuntaamassa. Vaikuttaa myös siltä että olet lähtenyt sotaanm ilman että olet sen enempää ajatellut mitä siitä tulee seuraamaan, tai kykenetkö edes voittamaan sitä.'' Katseensa ensin miekkamieheen suuntaava rotannaama jatkoi, puhuen vakavalla, mutta silti ystävällisellä äänellä. Hänellä ei ollut aikomustakaan alkaa suoraan tuputtamaan omaa aijempaa tarjoustaan, sen sijaan että antaisi nuorenmiehen tajuta itse tarvitsevansa liittolaista kostoretkelleen. Tämän ystävä oli sinäänsä kyllä lupaava vaihto ehto siihen tarkoitukseen, mutta ei varmasti tulisi riittämään enää yksin pitkälle. Oli vain ajan kysymys kun näiden kahden lähes satunnaiselta vaikuttava hyökkäysten sarja osuisi väärään kohteeseen ja herättäisi ampiaispesän, mikä ainakin Nezumin mielestä oli hyvien lahjojen hukkaanheittämistä.
''Mitä taas ystävääsi tulee ovat tietoni hieman vähäisemmät, vaikkakin uskoisin saaneeni oleellisimman seikan selville...'' Silmiensä keskittyneen katseen vuorostaan Kamuihin kääntävä Ushiro jatkoi, pitäen pienen tehoste tauvon salaperäinen hymy kasvoillaan ja siemaisi teetä käsissään olevasta kupista. ''Verilinjasi kertoo sinun olevan kotoisin iwakagurestapäin ja koska en ole löytänyt kuvaustasi vastaavaa etsintäkuulutusta, uskoisin sinun olevan edelleen kyläsi palveluksessa. Senpä takia oletan hänen olevaan työnantajasi.'' Teekuppinsa takaisin syliinsä laskenut juonittelija jatkoi äänessä, osoittaen Kankia yhdellä sormistaan.
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Viesti: # 4582Viesti sumufani »

Mies otti ilmeelleen tutun lempeän hymyn, mikä sai Kankin epäilemään tämän koko epämääräisen onnekkaan sattuman kaltaisen tapaamisen tarkoitus periä. Nezumi piti hetken tauon miettiessään, miten ilmaisisi asian ja lopulta aloittaessaan puhua nuorukaisen tyyni ilme sai säröjä saadessaan vivahteita vihasta. Hänen isänsä menetys oli edelleen tuoreena pojan mielessä ja melkein huomaamattaan nuorukainen laski toisen kätensä katanansa kahvalle. Kahvan nyöritys tuntui hyvältä kämmenessä ja se rauhoitti häntä hieman nostaen lopulta kätensä pois miekan kahvalta onnistuen jälleen luomaan kasvoille tyynen ilmeen. Vaikka hän ei halunnut myöntää koko asiaa oli miehen sanoissa perääkin. Nuorukainen hengitti rauhallisesti kuunnellen entistä tarkemmin tuon miehen selityksiä.
''Spontaanit päätökset harvemmin ovat loppuun ast harkittuja. Siksi ne ovatkin niin hauskoja.''
Kankin äänessä oli hieman kylmyyttä, mutta muuta tunnetta hänen kasvoillaan ei ollutkaan ja hän piti kehoaan melko rentona istuen yhä ruotu suorana.
Kutenkin aikaisemmin melkein ohimennen käty pätkä kummitteli kankin mielessä ja hän uskoi, että mies tuntui tarjoavan apuaan. Mutta mitähän mies halusi heidän kyvyillään saavuttaa.
''Sinä siis olet tarjoamassa apuasi tämän koko jupakan kanssa. Jos puhumme siis suoraan kiertelemättä.''
Nuorukainen sanoi ystävällisellä äänellä ja antoi kivi kasvojensa murtua. Nuorukaisen kasvoille nousi ystävällinen hymy, mutta silti hän oli varautunut koko asiasta edelleen.
Heidän siirtyessään Kamuihin Kanki ei antanut ystävällisen hymynsä horjua, sillä tuo oletus meni täysin metsään.
''Juurikin näin. Olen hänen työnantajansa vaikkakin olen melko köyhä, mutta pientä viilausta tehtävän antoon ja sain näinkin loistavan tuen retkelleni.''
Kankin sanoissa ei ollut totuuden häivääkään, mutta ystävällinen hymy ja rauhallinen puhe tyyli niin jäisi nähtäväksi loikkaisiko Kamui tähän junaan mukaan. Ehkä he onnistuisivat hämäämään tuota heppue edes hetkeksi.
Viimeksi muokannut sumufani, 28 Kesä 2016, 16:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Viesti: # 4589Viesti LordVonKwaak »

Nezumin vihjaillessa kaksikon suuntaavan tuntemattomille vesille, missä myrsky voisi viedä molemmat äkkiarvaamatta, Kamui ei ollut vakuuttunut. Tsuki oli opettanut Iwalaiselle paljon erinnäisistä sotilaallisista operaatioista pitkin historiaa - joskin Kamui oli aina kiinnostunut eritoten Jika Koumeiseidain aikaisemmista operaatioista - ja yakuzaperheiden, paisuivat ne kuinka suuriksi tahansa, kohtalo tuppasi aina olemaan sama. Nuorukaisen mielestä Nezumi aliarvioi pahasti omat, taikka yakuzan voimavarat.
Yhdessä asiassa Kamui huomasi olevansa Nezumin kanssa täysin samaa mieltä: Kanki ei, ainakaan mitä ilmeisemmin, omannut suuriakaan jatkosuunnitelmia. Mitä tämä tekisi, kun Iwalainen lähtisi? Ja paikallinen yakuza oli vain perheen haara, miekkaa heiluttava kaguya jäisi sotimaan toivotonta sissisotaa yksin. Olikohan tämä edes ajatellut asiaa?
Kamuin mietteet saivat vahvistuksensa, Kankin vastatessa sponttaaneista päätöksistä, painottaen niiden "hauskuutta".
Samassa rotannaamaisen miehen huomio kiinnittyi Kamuihin. Nezumi sanoi tietävänsä nuorukaisen verilinjan ja kotikylän, joskaan ei maininnut mikä verilinja, vaikka kylän päättelikin oikein. Jos miehellä oli kytköksiä saada tarpeen tullen nopeasti tietää Iwan etsintäkuulutetut, kuten tämä väitti, verilinjan tietäminen ei olisi suurenkaan työn takana; Bakutonin räjähdykset olivat kaikuneet viimeisten vuorokausien aikana ympäriinsä. Silti Kamuista tuntui, ettei Nezumi paljastanut kaikkea tietämäänsä.
"Jostaki pitää leipänsä ansaita", Kamui vastasi kepeään sävyyn: "Pienikin työ on tuottosaa, jos ei veroja tartte maksaa." Nezumi ei asiaa sanonut, mutta kerta oli selvää, ettei Kamui työskennellyt virallisesti kylänsä laskuun Roudan maassa, Iwalainen ei tuntenut tarvetta peitellä asiaa. Virallisella tehtävällä otsasuojus olisi ollut näkyvillä - joskin silloinkin tämä tuppasi sitomaan sen melkein kaikkialle muualle kuin sen viralliselle paikalle.
Teetänsä viimeistelevä Kamui tunsi jälleen kämmeniensä kutisevan, pakottautuen olemaan vilkaisematta piilottiko meikki yhä kummassakin kämmenessä kasvavat suut huolellisesti. Vastaus oli sama kuin aina ennenkin. Jokin Nezumin puheissa oli kuitenkin saanut pahat aavistukset heräämään uudemman kerran eloon. Miten Iwa suhtautuisi jos Kamui mokaisi ja jäisi kiistatta kiinni Roudan maassa virattomalla tehtävällä? Seuraamukset voisivat muuttua lievistä sotarikkomukseksi silmänräpäyksessä, jos samalla paljastuisi, että Kamui oli käyttänyt kiellettyä tekniikkaa vailla virallista hyväksyntää. Päätös ei tullut Kamuilta itseltään, mutta Horuda pesisi kätensä asiasta niin huolellisesti, että tämä mustamaalaisi Kamuista Deidaran veroisen terroristin vain varmistaakseen oman osattomuutensa.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Yakuzat osa 3: Ikävä kohtaaminen

Viesti: # 4598Viesti Cross »

Nähdessään Kankin laskevan kätensä kuin huomaamatta vmiekkansa kahvalle tunsi äänessä oleva Nezumi pientä epävarmuutta suunnitelmansa onnistumisen suhteen, työntäen sen kuitenkin nopeasti sivuun ja vakuuttaen itsensä siitä ettei syytä moiseen epäilykseen ollut. Hän tiesi suunnitelleensa kaiken täydellisesti, ottaen joka ikisen mahdollisuuden ja vaihtoehdon huomioon, voidakseen olla varma tulevansa voittajana ulos tästä rakennuksena. Tavalla tai toisella miekkamies tulisi työskentelemään hänen hyväkseen, tajusi tämä sitä itse tai sitten ei.
Melkein samantien tämä itseluottamus osottautuikin miltei aiheelliseksi, sillä miekan kahvalle viety käsi siirtyi pois ja sen omistava nuorukainen myönsi ettei juuri ollut suunnitellut tulevaa. Se ei yllättänyt millään tapaa rotannaamaa, joka oli osannut arvata sen verran tämän toiminnan kannalta ja rakentanutkin ensisijaisen suunnitelmansa sen oletuksen varaan. Hieman huvittuneen oloinen hymy kasvoillaan hän kuunteli kuinka Kanki myönsi pientä kylmyyttä äänessään nauttivansa sponttaaneista ratkaisusta, jotka kieltämättä voisivat tehdä tästä arvaamattoman vastustajan. Pelkällä arvaamattomuudella ei kuitenkaan päästäisi pitkälle, ei ainakaan niitä vastustajia vastaan joita tällä olisi vielä edessään.
''Niin arvelinkin... Noh sitten tapaamisestamme voi todellakin olla sinulle hyötyä...'' Hetken ajaksi pelkästään miekkamieheen keskittynyt Ushiro vastasi tälle, arvellen että alkaisi olla oikea aika aloittaa syöttää siimaa tälle. ''Olen varma että sinun taistelu taidoillasi ja minun kyvyilläni hankkia tietoa voimme onnistua kostamaan kokemasi vääryydet, samalla varmistaen että minä voin jatkaa omia liiketoimiana itsenäisenä yrittäjänä.'' Pienen kokeilevan syötin heittävä Nezumi jatkoi, tietäen hyvin ettei niillä tahoilla joita vastaan aikoi miekkamiehen usuttaa ollut mitään tekemistä tämän isän kuoleman tai dojon polttamisen kanssa. Se oli kuitenkin pikku seikka mitä tämän pölvästin ei tarvinnut tietää, jos se kerta voisi toimia hyvänä porkkanana jolla saada tämä liikkeelle haluttuun suuntaan.
Tämän jälkeen tyynen rauhallinen ja ystävällisen oloinen Ushiro kiinnitti huomionsa taas toiseen seuralaiseensa, joka myönsi olevansa toverinsa mukana vain elantoaan hankkimassa. Se sopi täydellisesti hänen suunnitelmiinsa, sillä jotkut hänen tiedoistaan voisivat varmasti kiinnostaa iwagakurelaisia ja hinta olisi varmasti hyvinkin mieluisa. Rotannaaman oli onnistunut urkkia tietoonsa Hebigakuren ja Kirigakuren yhteyksistä pariin viime aikoina hyvinkin aktiiviseen yakuza perheeseen, eikä hän aikonut jättää käyttämättä tuon tiedon ja muutamien muiden siihen liittyvien myymistä näiden kilpailijoille. Ei varsinkaan, jos se voisi suoda hänelle vahvan liittolaisen, tai edes sievoisen rahallisen korvauksen. Iwa oli toki kaukana ja ei ehkä siksi välittäisi kyseisistä tiedoista samaan tapaan kuin Konoha tai Kumo, mutta näidenkin tarjous oli hyvä kysyä.
''Kunhan tehtäväsi on ohi pyytäisit että järjästät minulle mahdollisuuden puhua joidenkin kyläsi johtajien kanssa, sillä olen onnistunut saamaan joitain heitä luultavasti kiinnostavia tietoja haltuuni ja olisin kiinnostunut luovuttamaan ne sopivaa korvausta vastaan.'' Mies sanoi Kamuille hieman salaperäisen oloinen hymy kasvoillaan, aivan kuin vihjaten tarjolla olevien tietojen olevan hyvinkin mehukkaita.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Roudan maa”