Linjojen läpi (SAA)

Läntinen osa on enimmäkseen vehreää metsää ja rämettä, jonka lomassa sijaitsee useampia enemmän tai vähemmän raunioituneita kyliä. Alue oli alunperin Kouga Inuzukan hallinnassa, kunnes joku tuntematon miekkamies alaisineen hyökkäsi Kougan leiriin ja tappoi niin Kougan kuin suuren osan tämän susilaumastakin. Nykyisin läntinen osa on Akuman hallinnassa.
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4390Viesti Southpaw »

Paettuaan tapetun Shionin luota, ryhmä oli ehtinyt edetä jo varsin lähelle paikkaa missä Kagero arveli linjojen kulkevan, ennen kuin he olivat pysähtyneetn pitämään pienen tauon niin että kukin sai tilaisuuden levätä ja palautua linjojen läpi murtautumista varten. Naisen hämmennykseksi he eivät olleet tähän mennessä nähneet juuri muuta kuin lisää suota ja siellä täällä lojuvia ruumiita, jotka selvästi olivat jääneet jälkeen alueella käydyistä taisteluista. Hänen rinnallaan kulkeva Kohaku ja tämän sudet kuitenkin olivat saaneet vainun elävistä ihmisistä, joten levättyään jonkin aikaa ryhmä jatkoi väsymättömästi eteenpäin, kunnes sudet kuitenkin yllättäen pysähtyivät ja alkoivat murista jollekin heidän toisella sivullaan.
Kageron kulmat kurtistuivat keskittyneesti tämän miettiessä mistä oli kyse. Olisiko heidän joukkonsa voitu ahdistaa Danten alueiden suuntaan jonkinlaisen kahdesta suunnasta tulevan hyökkäyksen keskelle? Kunoichi ei ehtinyt miettiä asiaa pitkään kun ryhmä vihollisia jo ilmaantui heidän eteensä. Tulijoista kykeni yhdellä vilkaisulla näkemään, että kyseessä oli ryhmä Fuseikon miehiä, mikä sai Kageron entistä enemmän hämilleen. Olivatko Dante ja Fuseiko liittoutuneet? Vai toimiko Fuseiko omin päin? Taistelivatko kaikki kaikkia vastaan? Linjojen takana omin päin toimiminen oli jättänyt heidät täysin pimentoon siitä miten omilla meni tai mikä muutnkin oli sodan tilanne sillä hetkellä eikä Kagero voinut sanoa pitävänsä tilanteesta lainkaan, vaikka suhtautuikin tilanteeseen kylmän rauhallisesti kuten hänet oli koulutettu. Ainoa asia minkä hän tiesi varmaksi, oli että kaikkiin muihin kuin omiin oli suhtauduttava vihollisina. Kohaku avasikin taistelun syöksymällä epäröimättä yhden ryhmän jäsenen kimppuun, kun taas kaksi muuta jäivät hänen, Nunon ja Kaguran huoleksi.

Vihu 1
Statsit: 350
Nopeus: 13

Vihu 2
Statsit: 200
Nopeus: 9
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4391Viesti Cross »

Karistettuaan peräänsä Shionin surman jälkeen saamansa Danten joukot neljän Akuman alaisen ryhmä oli ottanut suunnan määrätietoisesti omia joukkojaan kohti, voiden vain toivoa ettei näitä oltu hävitetty aivan täysin ja että he kykenisivät löytämään nämä ennen kuin ajautuisivat itse pahempiin ongelmiin. Se olikin helpommin sanottu kuin tehty, sillä he joutuivat jatkuvasti väistelemään reitilleen osuvia partioita, mikä sai kartalla lyhyeltä näyttävään matkaan tuhlautumaan huomattavasti arvioitua enemmän aikaa. Se ei ollut mitenkään rohkaiseva kokemus, sillä he olivat jo valmiiksi uupuneita ja huonosti varustautuneita. Moraallia ei nostanut myöskään sieltä täältä löytyvät ruumiit, jotka tuntuivat olevan useimmiten heidän puolen väkeä kuin Danten alaisia.
Ainoa valopilkku mitä tapahtumissa saattoi olla se että ainakin Nunon arvion mukaan heidän löytämänsä ruumiit alkoivat vaikuttaa tuoreemmilta ja yhä useammin olevan myös vastapuolen edustajia, vaikka se olikin melko pieni lohtu tilanteen huomioon ottaen. Kagero tuntui kuitenkin olevan varma että he löytäisivät vielä omaa väkeään tältä suolta ja se oli riittänyt ainakin vielä toistaiseksi saamaan muutkin uskomaan siihen, vaikka ainakin Ningyou olisi varmaan seurannut tätä muutenkin sen enempää asiaa ajattelematta. Hänkään ei tosin pistänyt vastaan ryhmänjohtajan määrättyä tauvon, sillä tämä tuntui uskovan Danten pääjoukon olevan lähellä ja loppujen Akuman joukkojen jossain näiden takana.
Tauko ei kuitenkaan ikävä kyllä kerennyt kestää kauvaakaan, kun he jatkoivat jo jälleen matkaan välttääkseen yllätytetyksi tulemisen ja päästäkseen edes hetkeksi lepäämään kohtuullisen turvallisessa paikassa. Asiat eivät kuitenkaan menneet kuten olisi voinut toivia, eikä mennyt kauvaakaan kun KLohakun susien korvat painuivat jo luimuun ja nämä näyttivät omistajansa tavoin havainneen jonkun lähestyvän. Se sai nunon kaikkien muidenkin tavoin samantien varuilleen, hapuillen varustepussiaan muutaman kunain takia ja tarkkaillen ympäristöään. Pian pikkumies huomasikin jo lähestyvän vaaran, joka oli kolmen shinobin partio. Toisin kuin Ichiriki hän ei kuitenkaan kiinnittänyt näiden varusteissa oleviin tunnuksiin huomiota, vaan seurasi susipojan ja tämän lemmikkien esimerkkiä, loikaten samantien sen enempää ajattelematta lähintä tulijaa kohti.
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4392Viesti LordVonKwaak »

Ryhmän liikkuessa vihamielisellä alueella, Kagura ei osannut sanoa hymyilikö onni hänelle viimeinkin vai ei. Akuman joukot tuntuivat olevan suuressa ahdingossa - tai ainakin näin oli toivominen, koska muutoin asiat olisivat vielä hullummin - joka ei luvannut hyvää. Omien epävarmasta tilanteesta huolimatta Kagura oli juuri hänelle suunnitellussa tilanteessa: pitkittyneet taistelut ja eksyttäminen ynnä vihollisten jaettujen rippeiden eliminoiminen olivat kunoichin erikoisalaa. Aina koulutuksesta kehon erikoiseen kykyyn varastoida ylimääräistä energiaa.
Ryhmän pysähtyessä hetkeksi lepäämään, Kagura laski jäljellä oelvat varusteensa ja tapansa mukaan vahvisti osien räjähdelappujensa sinettejä, sitoen ne valmiiksi kiinni kunaihin välitöntä käyttöä ajatellen. Pysähdys ei liiemmin kauaa kestänyt ja matka jatkui taas. Kagero tuntui itsevarmalta suunnan suhteen. Kagura toivoikin ryhmänjohtajan tietävän Akuman joukkojen käskyistä enemmän kuin muut.
Äkkiä Kohaku elukoineen valpastui, ryhmän seuratessa esimerkkiä. Nunon ja Kohakun hyökätessä muiden, Kagura veti kunain kumpaankin käteensä ja syöksähti jäljelle jääneen kimppuun. Taaemmas jäänyt ryhmänjohtaja saisi tilaisuuden tilanteen yleiskatsaukseen ja päättäisi mitä päättäisi.
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4444Viesti sumufani »

Lamer ja Vimler murahtivat molemmat heidän ryhmänsä tulevan huomatuksi. He olivat tiiminsä johtajan kanssa koittaneet kiertää tuon kolmikon edelle, mutta susien aistit olivat näköjään tehneet sen aikeen tyhjäksi. Kohakun pitäessä heidän pomonsa kiireisenä Lamer alkoi suorittaa sinetti sarjaa keräten ilmaa keuhkoihinsa Vimlerin tehdessä myös sinettejä vaikka vihollinen syöksyikin häntä päin nopealla vauhdilla. Lamer puhalsi tuulen puuskansa Vimler kosketti maan pintaa ja maakerrokset alkoivat romahtaa heidän vihollistensa alta hidastaen näiden etenemistä.



Lamer
Hp: 80
Chk: 254
Nopeus: 13
Edut:
+7chk/per vuoro
Pisteet:
7 fuuton(+3dmg  S2 asti)
3 katon (+2dmg A/A asti)


Vimler
Hp: 50
Ch: 125
Nopeus: 9
Edut
+1 dmg doton
+1dmg doton(B->)
+2dmg(A->)
Pisteet
10 doton(+4dmg)


Kyougeki Daitoppa
Daitoppan tehokkain versio. Ninja kerää suuren määrän chakraa keuhkoihinsa manipuloiden sen ilmaksi ja puhaltaa kaiken ulos suurena tuulimyrskynä, joka heittelee kaikkea tiellään olevaa. Jutsu on niin tehokas, että se vie ilmat pihalle käyttäjältään ja siksi sitä ei voidakaan tehdä nopeasti kahta kertaa peräkkäin. 
Taso: A5
Chakra: -16 
Damage: 24
Muuta: Vie ilmat pihalle ja estää ensi vuorolla mahdollisten puhallusta vaativien jutsujen käytön. 
Muoto: Laajempi vaikutus alue

Dai Retsudotensho
Retsudotenshon kehittyneempi versio. Ninja tekee käsimerkit ja iskee toisen kätensä maahan, jolloin hänen edessään oleva maakerros hajoaa todella suurelta alueelta. Kaikki jotka jäävät tälle alueelle, uppoavat maan sisään ja joutuvat maamassan murskaamaksi. Tällä tasolla kuoppa on todella syvä ja ninja on muuttanut kivet chakransa avulla teräviksi, joten vahinko lisääntyy. 
Taso: A5
Chakra: -25 
Damage: 36 + liikkuminen vaikeutuu huomattavasti, koska luita on saattanut mennä rikki ja lohkareita on aika varmasti ninjan päällä. 
Muoto: Laajempi vaikutus alue
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4447Viesti Southpaw »

Kiitos sen, että oli pysähtynyt matkan kaetkettua puun oksalle eikä maahan, Kagero välttyi joutumasta toisen vihollisen tekemän maatekniikan vuoksi. Sen sijaan toisen miehen puhaltama daitoppa vaikutti laajemmalle alueelle. Pyrkien suojaamaan Nunoa ja Kaguraa, kunoichi muodosti käsimerkit ja puhalsi pian suustaan oman tuulitekniikkansa, jäätävän kylmän lumimyrskyn muodossa, ennen kuin kiinnitti seuraavaksi huomionsa maan tasalla kykkivään Vimleriin. Toinen oli äskeisellä jutsullaan paljastanut itsensä maatekniikoiden käyttäjäksi, joten Kagero katsoi parhaaksi pysyä puiden oksilla kuten tähänkin asti ja heitti nopeasti kolme räjähdekunaita miestä kohti.

Hp: 79
Ch: 84
Nopeus: 14
RL: 7/10
*Fubuki no jutsu, 30 dmg, suojas siis tuon 24 ja loput 6 dmg tulossa Lameria kohti
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4455Viesti Cross »

Maaata pitkin eteenpäin juokseva Nuno ei näyttänyt juurikaan välittävän siitä että näytti ryntäävän suoraan päin käsimerkkejä tekevien vastustajien tulilinjaa, eikä hän siitä edes välittänytkään. Ainut asia mitä hän jkälleen kerran tuntui ajkattelevan oli päästä nuiden kahden kimppuun ja kuristaa nämä hitaasti hengiltä, sen jälkeen kun oli ensin murjonut nämä puolustuskyvyttömiksi. Tuo varomattomuus oli käydä kalliiksi kitukasvuiselle shinobille, joka olisi varmasti lentänyt kuin syysmyrskyn riepottelema kuiva lehti matkoihinsa, ilman taaemmas puun oksalle jääneen Kageron väliintuloa. Kunoichin puhaltama jäätuuli iski vasten toisen Fuseikon kätyrin tuuli aaltoa, hajoten sen kanssa navakaksi puhuriksi kaikkialle ympäristöön.
Minne sattuu puhkuva tuuli ei pysäyttänyt täysin pikkumiestä, mutta pakotti tämän hidastamaan vauhtiaan ja lopulta muuttamaan suuntaansa hieman. Sen sijaan että olisi taistellut vasten puhaltavaa tuulta Ningyou antautui sen vietäväksi hyppäämällä ilmaan ja lähtemällä lentämään nopeasti taaksepäin. Vaistoaan seuraava kalpea shinobi näytti hetken aikaa lentävän todella matkoihinsa, mutta yllättäin tämä heilautti toista kättään ja tarrasi siitä esiin lentävillä rihmoilla läheisestä puusta kiinni, kiepauttaen itsensä sen ympäri nopeasti ja linkosi itsensä päin tuulta käyttänyttä vastustajaa.
Lentäessään tätä päin alkoi Nunon ihon kasaan parsituista raoista pursuta yhä enemmän mustia rihmoja ulos, jotka muodostivat hetkessä suuren mustan nyrkin tämän käden ympärille. Ollesaan lopulta tarpeeksi lähellä, heilautti pikkumies tuota kivikovaa möykkyä päin vastustajaansa ja yritti murskata tämän rintakehän yhdellä nopealla lyönnillä.

Kestävyys: 100
Chakra: 166
Nopeus: 15

Kuroito: Yari=38dmg
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4462Viesti LordVonKwaak »

Nähdessään toisen vihollisen aikovan iskeä kätensä maahan Kagura oli jo vähällä kiihdyttää vauhtinsa maksimiin loikata tämän viereen, lopettaen heikommalta tuntuvan miehen siihen paikkaan. Temppu olisi kuitenkin syönyt huomattavasti chakraa, mikä ei käynyt latuun vihamielisella alueella. Kunoichi nopeuttikin kehoaan vain tarpeeksi jotta ehti hypätä tarpeeksi korkealla toisen iskiessä maahan. Lumen ottaessa yhteen tuulen kanssa, Kagura nakkasi tehostetun räjähdelapun möyryävään maahan, räjäyttäen itselleen turvallisen laskeutumis paikan.
Vikkelästä liikkumisesta huolimatta Mitsunari piti molempia vihollisia silmällä, koettaen löytää tailaisuutta jota hyödyntää Nunon pitäessä toista ja Kageron räjähdelappujen toista kiireisenä,

Hp: 57
Ch: 247
Nopeus: 19
*O-ba-doraibu (Clvl3)
*Mabakudan Fuuin räjähdelappu (4/5)
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4501Viesti sumufani »

Vimlar ei aikonut jäädä tähän seisoskelemaan, sillä Lamarin tekemän tekniikan hän tunnisti ja tiesi että se rajoittaisi toien reaktioita. Kuitenkin tuuli alkoi ottaa yhteen lumen kanssa ja vaikka toveri ottikin osumaa siitä nuorukainen teki sinettejä luodakseen muurin miehen eteen. Olisi ikävää kohdata tämä kolmikko yksin. Kuitenkin nuorukainen teki pari sinetiä ja teki ensimmäisenä maa kloonin itsestään ja sen jälkeen molemmat alkoivat tehdä tarvittavia sinettejä. Vimlar kosketti maan pintaa ja teki suuren maamuurin toverinsa eteen ja klooni kosketti muuria kasvattaen siihen pitkiä maapiikkejä, joihin Nuno tulisi törmäämään ellei keksisi jotain.

Lamar oletti Vimlarin tekevän jotain ja arveli tietävänsä suurin piirtein mitä. Sillä Vimlari oli tullut suojaamaan häntä niin hänen pitäisi keskittyä nyt tuohon yhteen. Sinettejä tehden Lamar osoitti kämmenensä kohden Kaguraa ampuen kämmenensä putkesta ilma-aallon, joka pyyhkisi kaiken tieltään.

Lamer
Hp: 74
Chk: 261
Nopeus: 13
Edut: 
+7chk/per vuoro
Pisteet:
7 fuuton(+3dmg  S2 asti)
3 katon (+2dmg A/A asti)


Vimler
Hp: 50
Ch: 84
Nopeus: 9 
Edut 
+1 dmg doton
+1dmg doton(B->)
+2dmg(A->)
Pisteet
10 doton(+4dmg)

Kyousei Zankuuha
Vieläkin voimakkaampi versio Zankuuhasta, jossa ninja luo jopa 30 metrin säteellä vaikuttavan valtavan ilma-aallon, joka tuhoaa kaiken edestään. 
Taso: A5
Chakra: -25 
Damage: 32
Muoto: Nopea muodostuminen

Doton bunshin


Doryuu Heki
Ninja tekee käsimerkit ja muodostaa eteensä suuren kivimuurin. Muuri voidaan luoda olemassaolevasta maasta, jolloin ninja iskee toisen kätensä maahan. Jos taisteluareenalla ei kuitenkaan ole tarkoitukseen sopivaa maata, voi ninja sylkeä suustaan mutaa, josta muuri muodostuu. Muuri on kooltaan useita metrejä korkea ja leveä ja on myös huomattavan paksu. Ninja voi vaikuttaa hieman muurin mittoihin ja ulkomuotoon (esim. Kakashin luoman muurin pinnalle ilmestyi suuria koirien päitä). 
Taso: A5
Chakra: -20 
Suojaa: 32 damagea 
Muuta: Jos vihollinen on tarpeeksi lähellä, voi muurin luoda myös hänen taakseen taktisiin tarkoituksiin 

Kivi piikki no jutsu 30 dmg
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4508Viesti Southpaw »

Nähdessään räjähdelappujensa tulevan torjutuiksi, Kagero oli hetken verran varma, että saisi vastaansa jonkin jutsun, mutta hieman yllättäen Lamer vaikutti kuitenkin kiinnittävän huomionsa Kaguraan, aivan kuin ei olisi häntä huomannutkaan. Sama päti myös toiseen vastustajaan, joka tuntui keskittyvän enemmän suojaamaan itseään ja ystäväänsä maata pitkin etenevän Nunon hyökkäyksiltä. Nopeasti Kagero tekikin päätöksensä ja päätti käyttää tilaisuuden hyödykseen. Ottaen tällä kertaa Vimlerin kohteekseen, nainen teki käsimerkin ja hetkeä myöhemmin rämevedestä kohosi ilmaan naisen jäädyttämiä jääneuloja. Kageron saadessa tekniikkansa valmiiksi, hän lähetti jääneulat ilman halki kohti Vimleriä, toivoen siten kiinnittävänsä tämän huomion pois Nunosta, jolloin pikkumies saisi tilaisuuden päästä toisen vastustajan kimppuun.

Hp: 79
Ch: 73
Nopeus: 14
RL: 7/10
*Hijutsu: Sensatsu Suisho, 12-16 dmg
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4511Viesti Cross »

Vastustajaansa päin itsensä heittänyt Nuno näki piikkien peittämän kiviseinämän kohoavan maasta eteensä, näyttäen siltä että hän tulisi törmäämään sitä päin ja seivästämään itsensä pitkiin kiviseipäisiin. Kuitenkin ennen törmäystä hän käytti rihmoistaan muovaamaansa kättä hieman toiselle tapaa kuin oli alunperin aikonut, heilauttaen sen Lamerin sijasta päin seinämää. Nyrkin tarkoitus ei kuitenkaan ollut yrittää epätoivoisesti hajoittaa seinämää, vaan ottaa tukea siitä ja kääntää pikkumiehen lentorata horisonttaalisesta vertikaaliseksi.
Toisin kuin seinämän luonut shinobi oli ehkä odottanut ei Ningyoun törmäämisestä kiveä vastaan lähtevää ääntä kuulunut, mikä saattoi aluksi tuntua hieman oudolta. Vastaus siihen tuli kuitenkin samantien kalpean shinobin lennähtäessä yllättäin seinämän yli ja lähtien sitten nopeasti pyörien tippumaan alhaalla olevaa vastustajaansa kohti. Pyöriessään alaspäin tippuvan miehen kehosta purkaantui kymmeniä mustia leikkuusiiman kaltaisia rihmoja, jotka iskivät ruoskan lailla alhaalla odottavaa Fuseikon alaista kohti. Osuessaan nuo mustat rihmat repisivät syviä haavoja kohteeseensa, leikaten kaikkea muuta paitsi luuta naurettavan helposti.

Kestävyys: 100
Chakra: 126
Nopeus: 15
Kuroito: Kirux2=56dmg
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4518Viesti LordVonKwaak »

Aukkoja ei syntynyt, mutta toinen vihollisista näytti ottavan Kaguran kohteekseen. Vastaten toisen haasteeseen kunoichi ojensi omat kätensä, jotka mutatoituivat muodostamaan yhden suurehkon piipun, laukaisten ilmoille energia panoksen. Hetken energia panos raivasi tietään tuulen läpi, kunnes pieneni olemattomiin ja tuhoutui. Heikentynyt tuulipyörre ei kuitenkaan ollut suurikaan este, Kaguran syöksyessä sen läpi kohti Lameriä.

Hp: 51
Ch: 229
Nopeus: 19
*Taihou (Blvl4, muotona x2) torjus 26dmg
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
sumufani
Rokubi
Rokubi
Viestit: 949
Liittynyt: 31 Heinä 2015, 15:44

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4526Viesti sumufani »

Vaikka Vimler olikin useamman hyökkäyksen kohteena hän aloitti sinetit klooninsa kanssa varsin rivakalla tahdilla. Klooni sai sinettinsä valmiiksi ensin ja mies vajosi allensa muodostuvaan kuoppaan. Samantien klooni kuitenkin muodosti lyhyet sinetit ja kasvatti kuopan päälle maakerroksen, joka peitti Vimlerin näkösältä. Nunon syöksyessä kohden ja jääpiikkien iskeissä vain maanpäällä Vimler eteni maan sisällä kohden ennalta valittua kohtaa missä kykeni suorittamaan jutsunsa.

Kaguran syöksyessä kohden Lamer ojensi tällä kertaa molemmat kätensä päin rynnivää kohden ja ampui saman tuuli ammuksen kuin äskenkin. Tarkoitus olis kuitenkin vain saada hetken verran aikaa suorittaa sinettejä ja puhaltaa tuuli myrsky kohden Nunoa. Taas tosin menisi tovi, ennen puhallus tekniikoiden käyttämistä, mutta hän sentään voisi turvautua putkiinsa.


Lamer
Hp: 74
Chk: 202
Nopeus: 13
Edut: 
+7chk/per vuoro
Pisteet:
7 fuuton(+3dmg  S2 asti)
3 katon (+2dmg A/A asti)
Kyougeki Daitoppa 24 dmg nunoon tulos
Kyousei Zankuuha x2 64 dmg kaguraan

Vimler
Hp: 50
Ch: 79
Nopeus: 9 
Edut 
+1 dmg doton
+1dmg doton(B->)
+2dmg(A->)
Pisteet
10 doton(+4dmg) 
Shinku daichia käytti että vajoaa maan alle
npc no jutsu luoda maakerros kuopan päälle
Shinju Zanshu no Jutsu liikkui pois kuopan pohjalta
Avatar
Southpaw
Uzukage
Uzukage
Viestit: 2582
Liittynyt: 17 Loka 2014, 22:53

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4528Viesti Southpaw »

Juuri ennen kuin hänen jääpiikkinsä olisivat osuneet maaliinsa, vastustaja yllättäen vajosi alemmas, maahan muodostamasa kuopa avulla. Sen lisäksi tämä loi kuopan suojaksi maakerroksen, joka hetkeksi peitti miehen näkyvistä. Maakerros oli kuitenkin ohut, eikä selvästikään ollut tarkoitettu puolustukseksi, joten jääpiikit hajottivat maakerroksen hetkessä ja osuivat lopulta kuopan yläosaan. Maakerroksen pudottua ohueksi kerrokseksi kuopan pohjalle, Kagero hyppi puiden oksia hieman lähemmäs, vain huomatakseen kuopan olevan tyhjä. Näkösuoja oli kuitenkin vastustaja kannalta ollut huono veto, sillä nyt ei jäänyt paljonkaan epäilyksiä siitä mihin vastustaja oli kuopas kadonut.
"Varokaa! Toinen vastustajista on jossain maan alla!" Kagero huusi varoituksen Nunolle ja Kaguralle. Toki nämä varmasti kykenisivät selviämään tilanteesta, vaikka vastustaja yrittäisikin vetää nämä maahan juiin, mutta prempi silti olla varovainen. He eivät kuitenkaan tienneet kuinka tehokkaita jutsuja vastustaja kykeni käyttämään.

Hp: 79
Ch: 73
Nopeus: 14
RL: 7/10
KuvaKuvaKuvaKuvaKuva
Jinai Tinga
Hp: 170
Ch: 387
Nopeus: 13
Ichiriki Kagero
Hp: 110
Ch: 152
Nopeus: 16
Nakamura Sora
Hp: 100
Ch: 180
Nopeus: 9
Kagouchi Kyashi
Hp: 13
Ch: 18
Nopeus: 1
Nemuri Suiren
Hp: 95
Ch: 124
Nopeus: 11
Avatar
Cross
Shogun
Shogun
Viestit: 1869
Liittynyt: 18 Loka 2014, 08:03

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4540Viesti Cross »

Huolimatta kloonin kanssa käsimerkkejään tehneen miehen suojakseen muodostamasta maa kuvusta kiviseinämän yli itsensä lennättänyt Nuno jatkoi hyökkäystään, antaen Kageron jää piikkien ensin heikentää puolustusta ja sivalsi sitten itse rihmoillaan sen synnyttämistä aukoista. Mustat rihmat iskivät kiveen kuin kuuma veitsi voihin, leikaten tiensä jäljellä olevan kuvun läpi ja sivaltaen sen alla olevaa bunshinia, ennen kuin pikkumies itse laskeutui Lamerin suojan raunioiden päälle.
Kuten Ichiriki myös Ningyou huomasi kohteenaan olleen shinobin päässeen livistämään maan alle ja ymmärsi tämän yrittävän päästä yllättämään heidät jollain ovelalla tavalla, kunhan olisi ensin päässyt siirtymään huomaamattomasti sopivaan paikkaan. Hänen tottuneet silmänsä kerkesivät jo aloittaa ympäristön luotaamisen, samalla kun tarkkaavaiset korvat yrittivät poimia mitä hyväänsä vaarasta vihjaavaa. Sen sijaan ne poimivatkin puussa olevan kunoichin varoitus huudon, jonka sanoma meni jostain käsittämättömästä syystä täysin sekaisin pikkumiehen mielessä.
''Molemmat?!'' Kuulemastaan yllättynyt Nuno huudahti silmät apposen ammollaan, katsoen huolestuneena puussa olevan naisen suuntaan, joka toisin kuin hän kykeni näkemään maamuurin takana käytävän toisen taistelun suuntaan. Jostain täysin käsittämättömästä syystä hän oletti ryhmän johtajan tarkoittanut Kaguran vastustajakseen ottaman Vimlerinkin kadonneen maan alle piiloon, joka olisi voinut tarkoittaa heidän kannaltaan hyvinkin ikäviä asioita. Kalpean shinobin mieleen ei vaan yksinkertaisesti käynyt että että kunoichi oli tarkoittanut heidän kohteenaan ollutta vastustajaa varoituksen huutaessaan, kyeten enää vain hädintuskin edes muistamaan tämän vasta painuneen maan alle.

Kestävyys: 100
Chakra: 152
Nopeus: 15
Kuroito: Kiru=28dmg
Avatar
LordVonKwaak
Tsuchikage
Tsuchikage
Viestit: 783
Liittynyt: 21 Loka 2014, 21:57

Re: Linjojen läpi (SAA)

Viesti: # 4542Viesti LordVonKwaak »

Vihollisen koettaessa uudelleen jo vanhaksi koettua tekniikkaa, Kagura kiihdytti vauhtiaan. Kuin panssariksi muuttunut iho kesti suurimman osan tuulitekniikoiden vahingosta ja kunoichi ilmestyikin aivan Lamerin eteen, upottaen nyrkin iskun Nunoa tähtäilleen miehen henkitorveen. Iskun epämiellyttävyyttä ei ainakaan vähentänyt Lamerin kehoon leviävä sinetti, joka rajoitti ninjtusun käyttäjän liikkumista.
Tuuli tekniikasta läpi syöksynyt Kagura ei kuullut ryhmänjohtajansa sanoja. Hän oli juuri kuronut välimatkan itsensä ja kohteen välillä kiinni, omaten jälleen silmää vain kohteelleen.

Hp: 42
Ch: 160
Nopeus: 19
*Kuraitoruyoroi (AA lvl5), suojas 55
*O-ba-doraibu (Alvl5)
*Haya Fuuin (B lvl4, muotona nopeat käsimerkit "vaikka yhdellä kädellä"), vähentää vastustajan nopeutta -16. Mikäli nopeus laskee nollaan, vastustaja ei kykene liikkumaan. Kestää 5 vuoroa.


// Iskee siis Lameria kurkuun ihan perus nopeutetulla lyönnillä, joskin länttää sinetin samalla //
Kagura
Hp: 62
Ch: 297
Nopeus: 21
Kamui
Hp: 50
Ch: 191
Nopeus: 9
Hideyoshi
Hp: 23
Ch: 91
Nopeus: 5
Nejisuke
Hp: 20
Ch: 40
Nopeus: 3
Mugen
Hp: 20
Ch: 48
Nopeus: 3
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Läntinen osa”